Talotalo

Faʻafefea ona toe fuatia lauulu peʻa perms

Oe e saʻo laʻau lauulu e masani ona matamuli i fafine mimita. Ae uma ane, curls fesoasoani fausia se aulelei manaia ata. Latou te foliga vaʻaia i taimi uma ma manaia. O le mea lena e tele ai teine ​​filifili e pupuni latou laulu i vailaʻau. O le mea lea, latou te saunia i latou lava i le tele ma le lalelei o laulu mo aso uma. I tua i le 1935, na faia ai le muamua perm. Lauulu tausiga ina ua maeʻa lenei faiga talu ona avea ma autu vevela. O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i totonu o le tatou tusitusiga.

Sauniuniga mo le faʻagasologa

Ae le i faia le mea e masani ai, ua fautuaina e le au atamamai tagata fufulu lau lauulu. A uma mea, o gaʻo ma palapala o le a taofia le tui i totonu o paʻu o le reagent. I lenei tulaga, i le taimi ole fufuluina, e te le manaʻomia le faʻaoso malosi le paʻu. Na ona faʻaaoga lemu le faʻamalama ma fufulu ile vai mafanafana.

E mafai ona faʻamamaina le lauulu vaivai i nai aso aʻo leʻi curling. I lenei tulaga, o se laʻititi gaʻo ata o loʻo i luga ia latou na o le a sefe mai ai uʻu mai le soʻona faʻaleagaina.

Sosoo ai, e faʻaaoga e le matai le faʻasologa i vaega susu. O lenei e mautinoa tui tutusa i totonu o le lauulu.

E taua le matauina o le lelei o le lumanaʻi curl ona o le a tatau ona o le saʻo lauulu laʻau. Afai e faʻatulagaina le "chemistry" faʻalavelave, e manaʻomia ia mautinoa le sefe sologa lelei mai le uumi uumi i lauulu puʻupuʻu. O nei mea uma o le a faʻafaigofie ai le faʻataʻamilomilo o curls i luga o masini poʻo curlers. Faʻalogo foi i le mea moni o le umi o faʻasologa e mafai ona aʻafia ai le manuia o le faʻagasologa atoa. Mo faʻalavelave uila "chemistry" o le sili sili filifiliga o lauulu e le sili atu i le umi o le 20 cm.

Pupuu ma uumi uumi

E i ai foʻi a latou lava mea iloga i le tapenaga ma le faʻagaioiga o taualumaga. Faʻavae i le mea moni o ni puʻupuʻu puʻupuʻu e le mafai ona faʻaʻoina sao i luga o curlers po bobbins, latou te leʻi vavaeina ae le i faʻapipiʻi. E sili atu le faia lea pe a uma le taualumaga.

E sili le taoto o se laulu umi ma le fesoasoani o spiral cone-foliga curlers. O le iʻuga, o le mea e taʻu o le chemistry o le faʻamalosi. O le faiga mo le faʻatinoina o lenei faʻasologa e fai sina ese. O faʻamaapeina faʻasologa amata mai aʻa, faʻasolosolo atu i pito. O lenei auala e faʻafaigofie ai i le matai ona galue ma lauulu o soʻo se umi. O bbbins faʻapitoa e atoatoa lelei mo i latou e mananaʻo e maua ni faʻataʻutaʻu. Tele teineiti latou te fiafia i naʻo laulu (ata i lalo)

O le filifiliga o le matai e taua tele taimi

E leai se mea lilo o le laulu o lauulu o se aga agamalie taualumaga. O lona manuia ma le tulaga o le faʻaleagaina i mea e faʻalagolago i ai, ae faʻalagolago tele i le faʻapolofesa o le matai. O le mea lea, o le filifiliga e tatau ona faʻalatalata atu i ai ma le tiutetauave uma. O a vaega e tatau ona ou sailia?

1. O se tagata tomai lelei ma nafa faʻapitoa o le a amata i se suʻega pei o lou lauulu. E tatau foi ona ia iloiloina lo latou tulaga. Afai e faʻamamaʻaina ona faʻateʻa, e le mafai e se matai lelei ona faʻatinoina le faia o le "chemistry". I le taimi muamua, o le a ia faatonuina se soifua lelei.

2. E tatau ona fesili se tagata pulu faʻataʻitaʻi tomai masani mea o loʻo faia i aso uma le tagata e ana le togafiti. E taua foi ia te ia lona iloa o le a le umi e faʻaaluina ai e le kalani le pisia. O nei faʻamatalaga uma e taua tele. O le mea moni, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o shampoos ma balms o loʻo i ai silicones e mafai ona oʻo ai i le mea moni o le a le mafai ai ona fauina saʻo uilaʻu paʻu. Ma na o le valiina lauulu ile lautele e le tatau ona faʻaalia i reagents o le vaega mo le faʻalepaina.

3. E mafai ona e iloa se matai lelei i le mea moni e faapea o le a ia mautinoa faia se faʻataʻitaʻiga curling o le tasi po o le lua fasi. E aoga foi le fesili poʻo a mea e gaosi ma ia. A uma mea uma, o teuteuga faaonapo nei teuteuga ua mamanuina faapitoa e faʻaititia ai le pasene o mea leaga na mafua mai ona. E mafai ona puipuia ia curls mai le soona fai ma sui o le reagen.

4. Ia, o le mea moni, o se fomaʻi faʻapitoa lelei e mautinoa lava o le a tuʻuina atu fautuaga i le tagata o tausia e uiga i le tausiga o curled hair.

Malosi faʻamalosi - i le igoa o le lalelei

Tele afafine o Eva miti o se lush mane, elose curls, pa'ū Niagara Falls i tauau ma tua - o mea autu ia e fai ai perm. I se faʻaopopoga, a maeʻa le "chemistry" o le laulu e sili atu suamalie, tausia lona foliga sili atu, lea e faʻafaigofie tele styling. O pulou matagofie e mafai ai foi ona e taumafai i le tele o eseʻese lau laei fou ... AE. Na pau o lenei mea pe a fai o le perm ua faia lelei, ma mulimuli ane o le tagata e ona le curls o le a auai i le masani ai lauulu lauulu.

Le tele o taimi, "chemotherapy" i luga o le ulu liliu leaga mo le lauulu: lauulu malulu ina ua mavae ni nai vaiaso ma malulu, manifinifi ma toso leai se ola. Lau Malosi faʻamalosi vave

Lauulu faʻamalosia pe a uma le perming: aisea?

O le mea e ofo ai, o le toʻatele e fesiligia se fesili: latou te fai mai, "chemistry" o le faʻamaoniga o le lalelei mo le tele o masina. Ae o le a le mea e tupu i lauulu i le taimi o le perm?

O se vaega o lulu lauulu ei ai le foliga o se lio, ma curly - oval. I le taimi o se perm, o le lauulu e aafia uma faʻamalosi tino ma vailaʻau. Pe a curling, foliga o le lauulu satauro suia, ao mimilo i luga o le au, ma o se taunuuga o lenei "swirl", ua afaina ai le fausaga o fausaga fausaga o le lauulu (keratin). A o leʻi perming, o keratin flakes e ufiufi luga o le lauulu ua pipiʻi tapunia - o lenei mea e lamolemole ai, holistic ma i le tuʻufaʻatasiga e maua ai se soifua maloloina susulu masani o lauulu. I lalo o le aafiaga o le "chemistry" keratin ua faaleagaina, o fusi toso i totonu o le lauulu e malepe - le tikeri o mea faʻaleagaina e mafai ona mai le 30% pe sili atu.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai faʻalavelave uma i luga o igoa e faʻailoaina o le sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea e sili ona leaga, o lenei muck e oso i totonu o le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautuaina oe e te musu e faʻaaoga le tupe lea o loʻo iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Le fua o le faʻaletonu faalagolago i:

  • ituaiga ma fausaga o lauulu
  • ituaiga o vailaʻau malosi
  • taimi o le faʻailoaina
  • vevela.

Malosiaina o lauulu: muamua pe mulimuli ane?

Lauulu faʻamalosi pe a uma le chemistry e taua! O le faʻamalosia o lauulu i mea faʻamalositino masani o le a fesoasoani e taofi le lauulu ma fai e aunoa ma se lauulu.

Faʻamalosia o le lauulu aʻo le i manaʻomia le faʻasologa: o soʻo se isi mea o le paʻu o le a foliga vaʻaia faʻaitiitia nai lo le mea muamua - o le mea uma, o le faʻatulagaina o lauulu e tele ma sili atu faʻalavelave, latou te le toe susulu ma faʻaleleia. Ma i le mafiafia o le lauulu, o le mea fou ua fausia - meta-keratin, lea e tali atu i se vailaau fofo i se isi auala. Afai e te le amanaʻia le faʻamalosia o lauulu, o le a i ai le taimi o le lauulu na o le le toe lolo atu i se curl - i lenei tulaga, e tatau ona e faʻatali mo se taimi umi mo ia tuputupu ae toe.

Faamalolosia o Lauulu: I le taimi aʻo leʻi maeʻa le tausiga

Faia faʻamalosi tino ma perm e faia e tusa ai ma tulafono, o le autu o nei:

  • E manaʻomia le puipuia o lauulu mai le susulu o le la, masima ma le vai malulu, puipui faʻapitoa i auala faʻapitoa mai le ultraviolet radiation.
  • Ole faʻatulagaina e faia i se auala sili ona tausaafia. E taua ia aua le faamamago lou lauulu pe manuʻa foi.
  • E tatau ona e fufuluina lau lauulu na o shampoos masani, ma le faʻaogaina faʻaaogaina o masker faʻapitoa, balms.
  • "Chemistry" overdries le lauulu, o le mea lea, togafitiga malosi e tatau ona faia i taimi uumi.

Faavae tulafono mo le tausiga o lauulu ina ua uma chemistry

Chemistry e tele ona lelei faʻatusa pe a faʻatusatusa i aso uma curling po twisting strands i curlers. O lenei faiga faʻatagaina e mafai e teine ​​taʻitasi ona avea ma ni tagata fiafia aulelei matagofie curls ma lauulu lauulu mo ni masina. Ae ui i lea, e tatau ona manatua e le o mea uma vailaʻau e saogalemu mo lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a filifilia le vailaau poʻo le alkaline chemistry, e iai le aʻafiaga o le faʻaleagaina o curls ona o le faʻaalia i vailaʻau. Ina ia faʻaititia le faaleagaina ma puipuia le lauulu mai le leaga faʻafitauli o le vailaau tuʻutuʻuga, oe manaʻomia le aʻoaʻo pe faʻafefea ona tausi le kemisi i luga o le lauulu. E i ai ni tulafono faigofie, tausisia i lea o le a fesoasoani e faaumiumi le aafiaga pe a uma curling ma tausia lou lauulu maloloina:

  • Aso muamua 3 e le mafai ona fufulu lou lauulu, feula lou lauulu ma e oo foi i le selu, aua i lenei vaitaimi, curls ua faasaʻoina.
  • O lenei mea na te faʻamama ai le laulu, o lea, pe a maeʻa lenei faʻataʻitaʻiga, latou te manaʻomia le faʻaopoopo atili o le susū. Le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso, faia masikulamu faʻamau.
  • E masani lava, pe a uma ona fai piʻiliga, o teineiti e feagai ma le faafitauli o le vaevae pito. Ina ia puipuia lenei, pe a uma le chemistry, oe manaʻomia le tipiina o pito. Ma mulimuli ane faʻaaoga oloa faʻapitoa e teteʻe i pito vae (shampoos, sprays, kulimi ma suauʻu).
  • I le tau vevela masina, faaaoga UV puipuia sprays. Ultraviolet rays ei ai se aafiaga le lelei i curls, o le mea lea o le lauulu e tatau ona puipuia mai ia i latou.
  • Toe faʻafou pulou faʻapipiʻi e faʻaititia ai lauulu ua faʻaleagaina. E mafai ona e amata faia topeng pe a uma le 4 sampo.
  • I le lua vaiaso muamua ina ua uma ona faʻataʻatitia, aua le valiina le mama.
  • Taumafai sau mea itiiti e mafai ona fai ni fusi uʻumi poʻo isi lauulu e fesoasoani i le faʻasaʻo o laʻau.
  • Afai o loʻo e faʻaʻauluina ni mea, faʻaaoga mea e faʻaaoga mo lauulu laulu.

Fautuaga lautele

O Perm o se lamatiaga ogaoga mo le lauulu. I curls foliga olaola ma soifua maloloina, e tatau ona taʻitaʻia e le tulafono lautele nei o le tausiga:

  1. I le maeʻae fa sauniga o le fufuluina o lau lauulu pe a uma ona fai le curling, agai atu i le aso e faaaoga ai o aso uma o faʻafefeteina mask. E mafai ona faia e tutoatasi mai fualaʻau 'aina, fuamoa ma oloa susu. Mo se sili atu ona aliali mai, ua saunia-faʻapolofesa meafaigaluega faʻaaogaina.
  2. I le taimi lava e maeʻa ai chemistry, o le a sili ona e ono tatau ona vavae ese pito, aua o le a amata ona latou vaevaeina vave. Ina ia puipuia lenei faʻafitauli i le lumanaʻi, ia masani ona faia le serum faʻapitoa, sapalai, suauʻu ma pasama e faʻasaga i le vaega faʻapea.
  3. I le tau mafanafana, e tatau ona e nana au faʻataʻamilomilo mama mai le la susulu. Afai e le mafai ona e ofuina i taimi uma se pulou poʻo se bandana, ia mautinoa e togafitia lou lauulu i se ultraviolet filter ao le i alu i fafo.
  4. E le fautuaina e valivali le laulu lea na vavaeina. I le itiiti ifo i le lua vaiaso le tatau ona faʻaaogaina ni lanu poʻo se valiina vaega.
  5. Tetee ni sitaili faigata, aua o lauulu e manaʻomia ona aoina i tulivae poʻo buns. Muamua, e faʻaleagaina atili ai latou, ma lona lua, e fesoasoani i le faʻasaʻo. O le filifiliga sili o le matala curls.

Faʻafefea ma faʻafefea ona fufulu lou laulu pe a uma le chemistry?

A e taliina le fesili pe faʻapefea ona tausia mo le pipiʻi lauulu, e taua tele le taʻua o tulafono mo le fufuluina o curls. Ina ia faia lenei mea, faʻaoga faʻapitoa shampoos. O aso nei, tele moli mama mai laina faʻataʻitaʻi mai ituaiga gaosi oloa o loʻo avanoa mo le faʻatau atu. Ua mamanuina e fufuluina lauulu faaleagaina pe a uma ona fai curling. Latou fufulu lelei, gaoioi lemu i curls, toe faʻaleleia vaega ua faaleagaina o lauulu ma faʻamalosia i latou. E sili le filifilia o le shampoos, ia o loʻo i ai masani aitu. E tatau ona taʻu mai i le igoa, o lenei oloa e faʻaalu mo curls ua uma ona faʻalauiloaina vailaʻau.

Filifili ni faʻamalu maualuga, pei o le setete ma foliga o le laulu pe a uma ona fai le chemistry i lenei mea. O masini mo pulupulu ua leaga ina ua maeʻa le laulu e faʻamautuina lelei:

  • Laumei Uila (Mea Lilo)
  • Aisa Limonnik Nanai (Natura Siberica),
  • Giardino di Roma (Dʻoliva),
  • Soloia Toe Maua (Joico),
  • Vitamini Pro (Belita-Vitex),
  • Organics Hair Care Coconut (Desert Essense).

E mafai ona e filifilia se paketi paketi, ae aʻo le i faʻatau, ia mautinoa o loʻo aofia ai le tele o mea masani.

Ina ia aua le suia o uʻamea, aua le faʻamalosia malosi i ou tamatamailima pe a fufuluina lau lauulu. Faapipiiina le lauulu i aʻa ma faʻamalosi gaioiga. E le tatau ona e faʻamalolo solo le faʻapipiʻi i le vaega autu o manoa. Ua lava le fufuluina o ufiufi ma fasimoli faʻapipiʻi. Le tele o taimi e le tatau ona fufulu lou lauulu. Fufulu lau lauulu tasi 3-4 aso (pei ona palapala).

Aiga Tausiga Tulafono

Ole mea pito sili ona taua mo le tumau curling o le aua le fufuluina lou lauulu uluaʻi aso o le faʻagaioiga fanua. Lenei e mafua mai i le mea moni o keratin e tatau ona faʻasaʻo i luga o le lauulu, ma o le foliga o le curl ua faʻamausali. Afai e te solia lenei tulafono, o le a avea le lauulu tousled ma o le a pei o se laei.

O isi tausiga e aofia ai vaega taua:

  1. O le lauulu, lea na tuʻuina atu i perm, e mafai ona taʻua leaga. Mo lenei ituaiga lauulu, e masani gaosi suauu teuteu talafeagai. Olive, castor, popo, burdock, faʻapea foi ma lavender ma oʻo suauʻu broccoli fatu o filifiliga sili ona lelei. Naʻo le faʻamafanafana ole suauʻu, fofola luga lou lauulu ma tuu mo le 40 minute i lalo ole palasitika pulou. Faʻailo lau curls ia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso i se togafitiga faapena.
  2. O le fufuluina o lau lauulu e le faigofie. Atonu e tatau, e tatau ona sui lau samu masani. Mea e lelei ai, pe a fai e te mauaina se mea faigaluega faapitoa mo lauulu faʻaletonu i le kemisi. A leai, e aoga le faʻamuamua i suamalie vaivai i luga o le masani faʻalenatura ma suauʻu, porotini, amino acids ma vitamini i le tuufaatasiga.

O le faʻatonuga tatau i le tausiga o le aiga o le vaimea. E fautuaina e faapea o le conditioner e te faʻaaoga e tutusa ole kamupani ma le shampoo. Afai e te le mauaina le oloa saʻo i soʻo se auala, sauni oe lava ia le conditioner. Mo le faia o lea mea, ua lava le faʻaitiitia o le sipuni tele o le sua o le tipolo poʻo le vineta i totonu o le lita o vai.

  • Ina ia aua le faʻalavelaveina le foliga o laʻau ma ia aua le faʻaleagaina, e le mafai e le laulu ona soloi i se solo. Latou te manaʻomia le naʻo le teuteuina sese, fauina malie se laulu ile laulu. E fautuaina i laʻititi ia matutu faʻanatura. E faasa ona alu e moe ma le susu o le ulu.
  • Afai e te filifili e perms, vaʻai faʻatauina se selu ma seisi laititi. E sili atu na faia i laupapa masani. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e selu lou lauulu pe a mago atoa. Amata mai i le faʻutuaga, oso i luga i le pito i luga ma sina faʻamalosi.
  • Ia mautinoa e faʻaaoga fulufulu poʻo le teuteuina o masesees e fesoasoani ai e faʻatulaga se laulu manaia. A fai o i ai tamai curls, faʻaaoga wax.

    Togafitiga ma matapulepulu mo mu mu

    Talu mai aso anamua, o lauulu sa avea ma mitamitaga o tamaitai uma. I vaitaimi eseese, ua suia le faiga mo lauulu. O le mea lea na faʻamamalu ai e tamaʻitaʻi Roma anamua, o aulelei o Aikupito anamua sa ofuina ma le mitamita ia ofu ma vali o latou lauulu i henna. O Europa iloga o le vaitaimi Baroque na fauina faʻavaʻa i luga o latou ulu, i luga o ufiufi na manunua e fausia moni olo.

    O aso nei, e leʻo faʻaogaina e fafine nei ituaiga laʻau faʻapipiʻi, ae o loʻo latou faʻatausalia pea o latou laulu e teuteu ai. Ma e ui lava o le masani o lenei vaitau o le natura, ae tatou te manaʻo e faʻaopopo sina tamaʻi mea taugata i le natura. O le mea lea, matou te suia le lanu o la matou lauulu, faʻamago lo latou fausaga i se fulufulu laulu, fatuina curls ma se uila vevela vevela, ma tui i latou i varnish. Ma i le uma ai o mea uma na faʻatinoina, e faigata tele ona talanoa e uiga i faʻalenatura faʻaleaganuʻu, talu ai ua manaʻomia e o tatou lauulu se fesoasoani faanatinati.

    E lua auala e fofo ai le faʻafitauli. E muamua faigofie le metotia muamua, ae sili taugata. E te alu i se fale faʻapitoa, ma sili atu foi, i se trichologist. O e malolo i lima o polofesa, ma lou lauulu toe mauaina lona muamua matagofie.

    Ole mea lea, e ono fesiligia oe e faʻaopopo le toto i luga ole ulu i le darsonval, cryomassage (maso ma le aʻafia o le malulu), faʻaaoga le mesotherapy (mini-tui) e faʻaalia ai vitamini ma vailaʻau i totonu o le folika lauulu. O le mea moni, o nei taualumaga uma ole a iai se aoga aoga i luga o au curls. Ae e oʻo lava fomaʻi i le mea e tasi: e le mafai ona toe faʻafou atoa le fausaga o le toe lalagaina o lauulu ua faʻaleagaina e le lanu poʻo le faʻamago e le vevela.

    Oe mafai faʻaleleia vaʻaiga, foaʻi lemu, taofi leiloa, ae naʻo le fou lauulu lauulu o le a masani ona maloloina.

    Tele fafine ile tatou atunuʻu latou te fiafia ile filifiliga lona lua, e pei ona taugofie ma e taugofie lava. Ole togafitiga lava lea ole laulu ile fale. O le tele o taimi, tatou faʻaaogaina tele matapulepule e mafai ona saunia mai faʻafoliga auala. Nei o sili ona lauiloa.

    E oʻo i tina matua na taʻu mai e uiga i lenei vavega fofo. E pei foi i soʻo se siama, o le fuamoa o loʻo iai le anoanoai o minerale ma faʻasologa o elemene, amino acids ma antioxidants. E mafai e le moli fuamoa ona mago ia laulu, ma o le porotini o le a faʻaitiitia ai le gaʻo o mea e fai i curls. Faʻaaoga se fuamoa mafiafia i lou lauulu 20 minute ae leʻi fufuluina lou lauulu, ona fufulu ese lea faʻaaogaina le laulu. Toe fai le faʻataʻaiga 2 taimi i le masina, ma o le a atili ai ona malosi lou lauulu ma maua ai se susulu maloloina.

    Suauu olive

    Ole suauu olive e lelei mo lauulu mago ma vae vae. E mafai ona faʻaopopo i le conditioner po o le lauulu uila pe a uma ona faʻamanuiaina. O le a fufuluina e le vai gaʻo e le aoga le gaʻo, ae tuu le aofaʻi ole suauʻu e faʻafailele ai le lauulu ma selu lelei. O lenei metotia e sili ona lelei aʻo leʻi teuteuina ma se laulu vavae. O le suauu o le a le faʻatagaina le suavai e palu atoa, ma le lauulu o le a avea ma masani ai silky. Split pito lelei fufui lelei i totonu o le suauu olive aʻo leʻi fufuluina lau lauulu, ma o le ae vaʻai o lena vaega o le suauʻu faʻaaogaina i totonu o le lauulu i ni nai sekone.

    E matua matagofie e le meli toe fufuluina le la mago, aua e iai le mafai e taofi le susu. Faʻaaoga le 100 ml o le meli e faʻamama ai lauulu, e mafai ona faʻaleleia lona aʻafiaga i le suauʻu olive poʻo le suauʻu avoka, ma a maeʻa le 10 minute, fufulu le paluga mai le lauulu. E le tatau ona faʻaaoga sese lenei mea faigaluega. Ua lava faʻaoga 1 taimi i le masina.

    Pati sana

    O lauulu suauu o le a fesoasoani i fatu o saito. 1 sipuni o lenei oloa, faʻamalosiina i le 50 ml o le vai ma faʻapipiʻi ile lauulu, o le a faʻamamaina uma le palapala ma le gaʻo. O lenei mea faigaluega e lelei aua e tatau ona e faʻaogaina i lauulu mago, ma mafai ona e faʻaogaina tusa lava poʻo le a le taimi e te fufuluina ai lau lauulu.

    E tele auala e faʻafoʻi ai lauulu, ma e faigofie ona e filifilia soʻo se tasi mo ia lauulu. Ae o le mea taua o le e le faʻaaoga sese ni mea e faʻaaoga ai mea teuteu faʻa nei teuga ma mea faigaluega e faʻaalu malie le faʻatulagaina o lau laulu. Toe manatuaina: o le sili ona lalelei o le lauulu soifua maloloina.

    Vailaau vevela Green ti

    Ona o le faifai pea o sitaili, fetuunai poo afifi, mata ua mamago ma malulu le lauulu? Lenei e le o se mea e ofo ai, aua latou te tuuina atu i latou lava i ni faʻataʻitaʻiga ogaoga i le faʻataʻamilomilo o uila ma uʻamea.

    Green tea-based spray spray o le a laveaʻiina oe mai lenei faʻafitauli. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, o lau lauulu e i lalo ole faʻatuatuaina puipuiga.

    • Mamago chamomile - 1 tsp.
    • Tiu lauti - 1 tsp.
    • Mamago nettle - 1 tsp.
    • Le sua o le kulimi - 3 sipuni.
    • Taua suauu o moli - 10-12 pulou.
    • Calendula tincture - 1 sipuni.

    1. Liligi chamomile, lauti ma nettle ma 200 ml vai mafiafia.
    2. Suaʻu i totonu o se vai taʻele mo 15-20 minute ma malulu.
    3. Susu le kuka ma faʻaopopo le sua o le kulimi, moli moli ma calendula tincture.
    4. Liligi le faʻasusu pe a uma i totonu o se fagu ma tapunia vavalalata ma se tapuni.
    5. E mafai ona e teuina se fasimoli mo 2 vaiaso i totonu o le pusaaisa.

    E mafai ona toe teu lauulu pe a uma le perming?

    O lenei fesili o loo fesiligia ai tamaitai uma lona lua oe sa le mafai ona faʻasoesa. E malamalama lelei lava: i le vaʻai atu i mea o faʻataʻamilo ua tautau mai ua leiloa lo latou tino ma o latou pupula muamua, e faigata ona talitonuina e mafai ona latou toe susulu ma le soifua maloloina ma faʻamolemole ma le le gaoia, lamolemole lamolemole. Peitaʻi e mafai ona toe faʻaola, pau le mea lea e tatau ona e faʻaaluina mai le tolu i le fa vaiaso o lou taimi ma sina faʻapalepale.

    Le taimi nei, e tolu faʻafouina metotia:

    • togafiti fale
    • le faʻaaogaina o mea teuteu faʻapolofesa
    • metotia a tagata.

    Faʻafefea ona tausia o pupuni pe a maeʻa le faʻasologa i le fale?

    1. Tasi i le taimi curling, i se tulaga e tatau ona e selu lou lauuluI le ala, mulimuli ane, ina ia faʻaititia le leaga o le curls, e tatau ona taumafai se tasi i le fesoasoani o se selu e seasea mafai ma selu ma le faʻaeteete, mai le pito i le ogatotonu.

    Fautuaina cosmetologists fautuaina faaaoga sisina laupapa mo selu, ae le o pulumu, lea e le afaina ai le curls tele.

  • E le tatau ona fufuluina lou lauulu i aso uma. ma, filifilia o se mea e faʻamalama ai, avatu se faʻamuamua faʻapitoa lava i le toe faʻaleleia o lauulu ua paʻu ma malepelepe.
  • E aoga le fufuluina o curls ma herbal infusions mai taimi i lea taimi. (nettle, burdock, chamomile, plantain) ma faʻamalosia meatotino.
  • Ma o le fautuaga mulimuli o Aua le faʻaaogaina se fulufulu vevela pe faʻaalu uʻamea.talu ai o le a iʻu ina fasiotia le lauulu.
  • E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le tausiga o lauulu pe a uma ona faʻaavanoa i le fale iinei:

    Teuteu teuteuga mo toe faaleleia

    O le maketi o polofesa faʻapitoa ua tumu i le tele o filifiliga, ae o le a tatou taulai atu i sili sili ona aoga ma lelei igoa:

      Siamani ituaiga Schwarzkopf E le o le tausaga muamua lenei na avea ai o se taʻimua i se vaega filifilia o le maketi, o loʻo taofia lona tulaga faʻafetai i le maualuga maualuga o ana oloa, manaia mea fou e faʻatosina mai tagata faʻatau.

    Masalo e manatua e le toʻatele le faʻasalalauga, i le mea o loʻo i ai le laulu uliuli na solia ai seleulu i totonu o le tino, lea e le mafai ai ona motusia le atoatoa o se taugata tauʻaiga.

    O lenei ituaiga o se tasi o nai faʻataʻitaʻiga pe a faʻatusatusa e le au faʻasalalau le mea moni: o se tutasi faʻapitoa e fesoasoani tele i le faʻaletonu o lauulu faʻamalosia ma sili atu matagofie. I le maeʻa ai o curling, Gliskur masks e atoatoa, e faʻatamaʻia ai vitamini complex ma fafagaina curls mai totonu.

    O le lauiloa o masker e aofia uma i le lelei ma le faigofie o taualumaga: o le ufimata faʻapipiʻi e faʻamamaina, laʻititi le susulu o laulu ma tumau mai le 15 i le 25 minute, ona fufuluina lelei lea. A e vaʻai, e leai se mea faigata, e faʻamamalu foʻi ii. La mico - o le faʻailoga e iloa i totonu o vaʻai vaʻai o tagata atoʻatoa tatuʻau faʻapitoa.

    E ui i lea, o le maualuga maualuga o oloa e maua ai le aia tatau e lauiloa ai.

    O le faʻamamaina o laupepa faʻapipiʻi ma laupepa o le faʻailoga e toe faʻatumu ai le susu e leiloa mai le lauulu, fafagaina ma fesoasoani faʻatumu le paʻu o le tino o le laulu, puipuia mai le malepelepe ma leiloa. Kaypro fomai vailaʻau - faʻapea foi se faʻapolofesa meafaigaluega e maua ai se avanoa sili ona lelei e aumai ai le lauulu i se foliga manaia pe a uma le muamua talosaga.

    Ae o le mea moni, ina ia maua se faʻaiuga lelei mautu, e manaʻomia ona faʻatautaia se ala togafitiga, ma o lenei mea e le itiiti ifo i le masina.

  • Maluʻe Pantin - O se meafaigaluega sili ona lelei e tuʻufaʻatasi uma tau taugofie ma lelei lelei. Pantin saturates o le faʻafouina shampoo ma se porotini, keratin complex, o se moni paʻucea mo le toe faʻafouina o le lauulu.
  • Le taugofie tele ma taugofie tele faʻamaloloina matapulepule mai le Faʻamama Line. O le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i mea masani aano, laupepa laʻau, e mautinoa ai le sili atu sela taumafa.
  • E toe faʻaleleia lauulu pe a maeʻa lenei faiga, e tele lava le poto faʻapitoa meafaigaluega. O le ae iloa e uiga i nisi oi latou i lenei vitio:

    Fofo togafiti

    E aoga tele mea faigaluega faʻapolofesa, ae a pe a fai o tupe tuʻufaʻaiga alofa ma leai se auala e maua faʻamanuiaina tau pulu, shampoos? I lenei tulaga, o mea taumafa e mafai ona fesoasoani atu, e le sili atu le leaga nai lo tagata tomai faapitoa:

    1. Ave le 1 sipuni tele o le vai meli.
    2. Faafefiloi ma le afa tipolo ma se fuamoa.
    3. Sulu faʻafefiloi le paluga ile potu vevela ma faʻapipiʻi ile lauulu, fufuluina faʻalelei le fatuga ile totonu ole ulu. E tuua le paluga mo 15-20 minute, ona fufuluina lelei lea ile vai vevela.

    Ina ia fagua dormant lau folikel ma faaleleia toto toto i le ulu, E mafai ona e faia mea nei i le fale:

    1. Matou te aveina le lua sipuni tele o le masima masoa ma, a uma ona susu le lauulu i le vai mafanafana, olo le masima i le ulu i le tuai ona lapotopoto.
    2. Ona ou fufuluina lea o loʻu ulu i ni vailaʻau mo togafitiga (i tulaga matuia, e mafai ona masani ai) ma fufulu i le chamomile infusion.
    3. Ina ua maeʻa na tuʻuina mai le vitamini B22 i le susu o lauulu ma tuu mo le 15 minute, pe a maeʻa ona toe fufulu ese pe a naʻo le vai mafanafana poʻo se tui o laʻau.

    O le fefete fefete ua faamaonia foi ia lava:

    1. Liligi se aofaiga itiiti o le matutu fefete i totonu o se enameled container, lea tatou te tumu ai i le susu mafanafana ma tuu ia fufula mo 5 minute.
    2. Ia faaopoopo i le paluga suauu fofo o vitamini E ma tasi galu.
    3. Faapipii i lauulu susu, taofiofi mo le 15 minute ma fufulu faʻalelei lelei ma le lauulu mo le aumaia i lalo o le mea manogi.

    Lenei vitio, lea o le ae mauaina ai le tele o fua mo lauulu toe faʻaleleia topeng:

    Taulaga tautua

    E ofoina atu e le salons ni togafitiga se tolu e fesoasoani e toe faʻaleleia ia curls i se foliga susulu, teuteu lelei.

      ie puipui. O lenei faiga ua leva ona avea ma lauiloa tele, e tele ona o lona tau taugofie ma lelei le faʻaiuga. Ina ua uma lamination, curls foliga sili teuteuina lelei, maua silkiness, lamolemole. Ae e taua le mafaufauina o le lamination e le o se faʻafomaʻi gaioiga, e le mafai ona toe faʻaleleia atoatoa le laulu na faʻaleagaina, ae na o le toe faʻafoʻi mai i le latou masani masani e ala i le faʻalelei o le mea ua leaga.

    E uiga i lauulu lamination, matamata le vitio:

    Foliga. O lenei ituaiga salon taualumaga e sili atu talafeagai mo le togafitiga o mea ua faʻaleagaina. E faʻapipiʻi se vailaʻau faʻapitoa o le vitamini i le curls, lea e faʻamautuina e le vevela gaosi.

    O se mea ua tupu, i le tasi itu, ua maua e le laulu se fafagaina malosi e faʻaosofia ai le toto ma, o le mea ua tupu, lauulu tuputupu aʻe, i le isi itu, o se mea manaia foliga. Ina ua uma le susulu, o fulufulu mata e susulu ma susulu mai i le la, e tosina mai ai manatu o isi.

    Faʻafefea ona fai lauulu susulu o le ae aoao iinei:

    Biorevitalization. O lenei metotia ua faʻasino i le fofo ma ua faatonuina mo na o tulaga sili ona lavelave, alualu i luma ma le tele o leiloa ma le faʻateleina o le vaivai. O le aano o le metotia o le faʻailoaina o tui ma se vitamini-porotini σύνθεση i lalo o le ulu.

    Ioe, o se faiga faʻapena e le manaia ma e le taugofie, ae o le sili ona aoga lea, e maua ai iʻuga lelei.

    Faʻafefea ona faʻavave faʻavave ia manoa?

    Ina ia faʻafouina vave laʻau, e mafai ona e faʻaaogaina metotia nei ua maitauina tagata:

    1. ave le iota e tasi ma olo le ulu. Alu mo 15 minute, ona fufulu lea ile vai.
    2. Faafefiloi tutusa tutusa olive, almond ma le suauʻu maso ma apalai ile lauulu. Alu mo 30 minute ma fufulu i le vai vevela ma 5 mataua o le sua o le tipolo.
    3. Faia se palu o nettle, burdock, plantain ma chamomile (i se fua faatatau o le 1: 1: 1: 1) ma fufulu curls mo ia mo 3-5 minute.

    O nei metotia faigofie o le a fesoasoani e vave faʻaleleia curls ina ua maeʻa suʻega faigata ma se perm. O lenei ua e iloa nuances uma o lauulu tausiga. Mulimuli i la matou faʻatonuga ma faʻataga le aso fou e maua ai lau ataata o le fiafia, faʻamoemoe lelei ma le alofa!

    Fautuaina faapitoa

    Lauulu tausiga ina ua uma perming aofia ai e le gata i le faʻaaogaina o oloa faʻapitoa, ae o le faʻatautaia lelei foʻi o se laʻei fou. Mafaufau i mataupu faavae ma fesoasoani o polofesa.

    • I le taimi o le faʻagasologa, taʻuina atu e le aliʻi tagata faʻatau i le fufuluina o latou laulu e tatau ona na o le aso lona tolu. E le aoga le faia muamua. Faʻaaoga ni faʻapipiʻi ma le vai mafanafana. E le tatau ona i ai ni faʻalavelave. Aua le mimilo pe mimilo manoa. E sili le na ona susu i se solo vaivai ma sulu lelei.
    • Le faaaogaina o se fulufulu fulufulu ma lauulu e tatau ona tolopo mo 5 aso. Aua le faʻaaogaina le ea vevela i le taimi mago. Ina ia faʻatumauina le matagofie o lauulu, e tatau ona faʻaputuina i taimi uma pe a maeʻa ona fufuluina le laulu e faʻaaoga ai curlers.
    • Tagata tomai faapitoa fai mai o lauulu lauulu o le a sili atu ona fufuluina i le salon. Mo le faʻamamaina iina e mafai ona e faʻaaogaina se lamepa ma infrared radi. E lelei le maitauina e le faʻapea nei mea e te alu faʻapitoa atu e te asia le fale faʻafiafia. Ina ua uma "chemistry" le laei e le vave gaosia le laulu.
    • Ole tausiga o fulufulu uʻamea e aofia ai le faʻaaogaina ole selu e seasea nifo mo selu. I le aso muamua pe a uma le taualumaga, e le manaʻomia le faia uma. Ile lumanaʻi, e faasa ai ona selu eseʻese. O nei gaioiga o le a talepeina curls ma tuuina atu i le lauulu se “washcloth” foliga.
    • A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vali le lauulu. O le a faʻafouina ai ona foliga.
    • E faʻapea foi ona fautuaina e le au atamamai le puipuia o ufiufi mai aafiaga leaga o le la. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faʻatauina oloa tausiga i aso uma o loʻo i ai UV vailaʻau. Faʻamolemole ia matau o masima, mimigi ile vai e mafai ona faʻaleagaina ai ni vaivai vaivai. A maeʻa ona taele i le sami poʻo le vaitaʻele, e tatau ona fufulu mea uma ile vai mama.

    Afai na paʻauli le lauulu, tausi le faʻaaogaina o faʻafitauli e aofia ai foʻi le faʻaaogaina o oloa mo le faʻamaloloina. Mo lenei, ua saunia uma tupe e tusa ma faʻamanatuga a le tagata lava ia ma a latou oloa o fale lalelei faʻalelei.

    Suauu mafanafana

    Ole tausiga lelei ole laulu e fesoasoani e maua ai suauʻu masani. E manaʻomia le faʻaaogaina i se foliga mafanafana. E sili atu le aoga o vaega i le lauulu. Ole olive, burdock poʻo le suauʻu suauʻu e atoatoa mo a tatou fuafuaga. E mafai ona faʻaaogaina i foliga mama pe e sauni ai ni matapulepule e faʻavae ai.

    O le a tatou saunia se sili ona lelei le tausiga oloa pe a uma le perming. Ave ni sipuni se lua o le suauʻu (soʻo se tasi o i luga), faʻaopopo le amo, 5 g o le fefete ma sina kulimi poʻo le kulimi masami i le pesini. Faafefiloi mea na ma fufuluina ma le faaeteete i aʻa, tufa i le umi atoa o le lauulu. A uma le afa itula, fufulu ese le ufimata.

    Ampoules o le a fesoasoani e toe faaola curls ina ua mavae se galu

    E tele ituaiga laupepa teuteu o loʻo atiaeina ni lavelave faʻapipiʻi e fesoasoani e toe faʻaleleia ia curls pe a uma se taualuga e pei o le perming hair. Lauulu tausiga le faaaogaina o ia oloa e faafaigofie ai le galuega. Leai se mea e maimau ai le faia o matapulepule. Lava naʻo le tatalaina ole faʻamalama ma faʻaaoga e pei ona faʻaalia ile faʻatonuga. O le faʻamaloloina o fualaʻau o loʻo teuina i totonu o afifi talafeagai - i totonu o le tapuni. Ua latou filifilia mo le tasi e faʻaaogaina. O nisi togafiti fautuaina o le faʻataʻamilo naʻo le uluulu.Ma isi oloa e mafai ona tufatufaina i le umi atoa o le lauulu. O auala tulaga ese e mafai ai ona e vaʻaia le aʻafiaga toetoe a maeʻa le muamua talosaga. Peitaʻi, e manaʻomia le uia o se togafitiga (5 i le 10 sauniga). I le filifiliga, e mafai ona faalagolago i luga o iloiloga a tagata popoto ma e masani. Ia taulaʻi foʻi ile faʻailoga na lelei ona galue.

    Laupepa ma palu

    Tautuana e tosina totoʻa i nei oloa. O le a latou fesoasoani e faʻaleleia atili le tulaga o le lauulu ina ua maeʻa se faiga e pei o le faʻaaluina o lauulu. Ole tausiga o lauulu o le a le faigata pe a fai e te filifilia saʻo tupe. I le filifiliga, e manaʻomia le faʻamuamua i oloa e sili ona faʻatamaʻia i vaega masani. I le taimi nei, ituaiga nei ua faamaonia i latou lava atoatoa:

    • Mea lilo
    • Natura Siberica,
    • Ouliva
    • Ioico,
    • Belita-Vitex,
    • Liv Delano,
    • Kativa

    Tele matata tali lelei i laina o nei polokalame. O le faʻamalama ma le faʻamalu e mafai ona tuʻuina atu i aso uma tausiga, faʻamamaina ma faʻafoʻi manoa paʻu.

    Nai lo le faaiuga

    I le faʻaiuga, e tumau pea le faʻaopopo e tusa lava poʻo le a le ituaiga o curl e te filifilia, e tatau ona e saunia mo le mea moni o le fulufulu mata o le a manaʻomia ai tau ma taumafaiga e toe faʻaleleia le soifua maloloina o le lauulu. Tagata e ona vaivai vaivai e masani ona le fautuaina ni faʻataʻitaʻiga. Ae i se tulaga lautele, i ai o se tele tele filifiliga o faʻafouina sui, e mafai ona e foliga i taimi uma chic.

    O ituaiga autu a le perm

    E sili ona taua le suʻesuʻeina o ituaiga vailaʻau e ese mai i le auala o loʻo tuʻuina atu ai, le metotia o taualumaga ma le tuʻufaʻatasiga o mea e faʻaaogaina:

    O vaneina o se curling auala, lea e faʻatautaia e le matai i le vaega pito i lalo o le lauulu, e maua ai le curls airiness ma mama.
    Alkaline curling - mai metotia i luga, o se auala tutusa e tatau ona manatu e sili ona agamalu ma saogalemu. Ae peitaʻi, o se mea le masani ai ona fai o se teuteu teuteu, o le pupuʻu taimi o taimi (e oʻo atu i le tolu masina).
    Aseta galu - faʻatupuina se fulufulu lauulu tele o loʻo faia e ala i se faʻapitoa faapitoa vailaʻau ma faʻamalosia vailaʻau, faʻataga e maua ai se faʻateleina maualuga o le faʻamutaina o filo.

    Ina ia mafai ona faʻamanuiaina faiga teuteu, e taua le faia o se auala faʻamau i le filifiliga o se teine ​​fulufulu o le a na tuʻuina atu le faʻataʻitaʻiga auaunaga. O le saʻo le faʻailoga poto o le a muamua faia le faʻailoaina o ou curls, fuafua le ituaiga o lauulu ma le lautele o le faaleagaina i le fausaga o manoa. A maeʻa tapenaga sauniuni, o le tagata faʻapitoa o le a mafai ona faʻatino saʻo a latou galuega. O le tagata tomai faapitoa e iloga i le faautauta, aua e mautinoa lava o le a ia fesiligia le tagata o tausia se fesili e uiga i le tausiga oloa mo curls lea masani masani le tagata asiasi. O le saʻo tusi pasi faʻamaonia o le a faʻaauau le siakiina o le tali a le manoa i le perm perm process, ua uma ona faia galuega faʻataʻitaʻi i le tasi curl. E taua le maitauina aʻo le i tuʻuina maia se tautua, o le lauulu fulufulu e avea ma se laʻasaga talafeagai, a maeʻa le maualuga o le lelei ma le umi o le loma suiga o loʻo tupu. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a masani ona fautuaina oe e se tagata tomai faʻapitoa, taʻu atu ia te oe e uiga i le tausiga lelei o lauulu pe a uma le perming.

    Fautuaga mo lauulu tausiga ile "chemistry"

    Afai e te filifilia le aliʻi o le a faʻatinoina le perm, e te le tau popole i mea e maua mai i le vaʻaiga-vaʻavaʻaia auaunaga. Muamua lava, o se tagata e faʻaavanoa lona laʻei faʻapitoa o le a taʻu atu ia te oe e uiga i tulafono mo le tausiga o lou lauulu faia i totonu o le 3-4 aso e mautinoa ai le umi o le faʻamau taimi mo le faʻataunuʻuina o le curls. E taʻu atu e le matai i le kalani e faʻasaina ona tuu ia pupuni i totonu o le taimi faʻapitoa e faʻaaoga ai uʻamea, uila pupuni, solo faʻamago ma isi mea faapena. E matua le mafai ona fufuluina lau laulu i nei aso, ina ia aua neʻi faʻaititia e oʻo i se taumafaiga a se tagata poto. Ole isi taua taua ole tapenaina ile faʻaaogaina ole curlers. Fautuaga masani mai le au tusiata faʻamaonia ma masani faʻatautaia le faʻagaioiga o le vailaau faʻataʻavaleina curls:

    faʻapipiʻi laupepa faʻapitoa ua fautuaina e faʻaaogaina na o le 4 taimi o le fufuluina o lau lauulu ina ia aua nei faʻaleagaina le tulaga o le faʻatuina o milo mimilo,
    fufulu lau lauulu tatau
    E mafai e le kulimi ona faʻaalu ni meaola laiti, o lea e tatau ai ona aofia ai le faʻaaogaina o masima faʻamalulu ma le faʻafaileleina o lauulu.
    aloese mai le faʻaalia i manoa o le la, aua o le ultraviolet malamalama le lelei aʻafia ai le tulaga o le lauluulu,
    ina ua uma le perming, e le mafai ona valiina curls mo le 2 vaiaso e toe faʻaleleia le leaga o fausaga o folika ma le ogalaau o le manoa,
    fusipaʻu ma fulufulu lauulu, faatasi ai ma le fesoasoani a teine ​​faʻaputuputu uʻu i le "siʻusiʻu", faʻavaivaia le tulaga o le faʻamalieina ma le faʻatuina faia e curls,
    o le pulupulu i luga o le lauulu o le galuega autu lea a se fafine na filifili e asiasi i se fale lalelei e talia sea ituaiga o tautua,
    i le taimi o perming, o loo i ai se tulaga lamatia o se satauro pito i pito o le curls, o lea e sili atu le tipiina ese latou ina ua mavae se puʻupuʻu taimi o le taimi pe a uma le faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga ua maeʻa.

    O le masani ona faʻaaogaina o fulufulu lauulu, faʻamanuiaina ufimata ma isi mea teuteu o se auala lelei e faʻasaʻo ai lauulu laʻuina mo 2-3 masina e aunoa ma le matua faʻaleagaina ai lou lava curls. Ae ui i lea, o nisi teineiti e le gata e fiafia i le mataupu o le tausia o manoa pe a mavae pemita. Mo fafine, o le faʻafitauli o le soʻona faʻateleina o le liliuina o avea talafeagai. E mafai ona e faaleleia le galuega a le matai i le fesoasoani o se falaoa falaoa, ia e te saunia e tusa ai ma le faʻasologa o gaioiga i lalo atu - liligi vai pamu ma falaoa rai, tuu le lapoʻa e faʻapaleniina mo le 5-6 itula, fufulu lou lauulu aʻo le i faʻatulagaina, fufulu lau curls mo 3-4 aso i lenei kalapu, e faʻamatalaina le loka o curls i le manaʻomia o le maualuga tulaga o le le lava.

    Masini Lauulu Tumau

    I le tausiga o lauulu faaleagaina ina ua uma perming, o le atiaeina mea teuteu teuteu ofo atu i le taulaʻio le faʻalapotopotoga se faʻafuaseʻi fou fofo i le faʻafitauli - cysteine ​​toefuataiga o curls. O sea faiga mafai ai mo se taimi puʻupuʻu puʻupuʻu o taimi e toe faʻafoʻi mai ai le mea e maua ai le paʻu, le mafiafia ma le paolo. Cysteine ​​o le amino acid o loʻo i ai i vaega lavelave. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea e masani ai faʻamalosi tino ola, teine ​​faʻatasi ma le tiga le iʻuga o le "chemistry". O le togafitiga o le Cysteine ​​o se togafiti tulaga ese e faʻavae i luga o le toe faʻaleleia o le fausaga o le curl mai totonu.

    Ae ui i lea, e mafai ona e mauaina le mea e manaʻomia e aunoa ma le asiasi atu i fale lalelei, faʻatulagaina ni mea taua tau tupe mo le tautua a se tagata lalelei faʻalelei. E mafai ona e faia fafagaina faʻamau ma wellness talosaga mo pulu uaea i le fale. O le mea taua o le iloa lea o le saʻo tuʻufaʻatasiga o mea ma le laʻasaga ma lea laasaga sauniuniga o tagata aoga fufuluina. O pulou nei ua avea ma sili sili ona manaʻomia i teineiti na feagai ma se faʻafitauli tutusa:

    Ina ia faʻaleleia atili le fausaga o lauulu ua faʻaleagaina, o se talosaga e faʻavae i mea nei, e tatau ona tuʻufaʻatasia i aofaiga tutusa - suavaia meli, cognac, tasi le fuamoa moa ma le suauʻu burdock - e sili ona talafeagai. Faaaoga le tumau tumau i luga o le umi atoa o curls, tuu le lauulu i lalo o se palasitika pulou mo 3-4 itula. Seʻi maeʻa ona tuʻuina atu le taimi, e mafai ona e fufulu ese le mata faʻafefeteina le fesoasoani ma le "suamalie" shampoo, lea e aofia ai ma sina vaega o alkali.

    E mafai ona e saunia se fafagaina pulumu lauulu pe a uma ona i ai ma le fesoasoani o falaoa arai, tui o laulaau ma ampoule vitamini (A, B ma E). Muamua lava, e manaʻomia le tipiina lelei lava ia fasi popo o le enaena falaoa, e faʻaopopo ia i latou se fale talavai chamomile ma nettle. Liligi vai muna i luga o le paluga, ma tuu mo 30 minute i se nofoaga malulu. A maeʻa le taimi faʻasoasoaina, faʻamama le faʻatonuga o loʻo i ai ma le faʻamama e masani ai, tuʻuina vitamini i totonu o le 'afu i totonu o le tele. I le 15 minute, ia tufatufa tutusa lelei le paluga i le umi atoa o le lauulu, fufulu ese pe a maeʻa le 1.5 itula e faʻaaoga ai se moli "agamalu" ma le aititi o le oona o loʻo i ai.

    O le fua fautuaina e fesoasoani e faʻaleleia le fausaga o lauulu ua faʻaleagaina e aofia ai le palu faatasi tutusa o mea nei - suavaia meli, castor suauu ma aloe sua. O se ufimata faapena e mafai ona faʻamalosia le tino o le laulu, e maua ai ia curls le malosi ma susulu. Faʻapalapala faʻalelei i le laulu i le tapenapena tapuni, ma milimiliina le ogatotonu i totonu o le ulu. Ina ua maeʻa le 30 minute, fufulu le kulimi faʻafefeteina ma le isi mea sa saunia muamua o le nettle (chamomile).

    Ina ia faia le isi ufimata, lea e fesoasoani faʻafouina le pupula ma le malosi i le lauulu pe a maeʻa, o le ae manaʻomia vaega nei e te manaʻomia le palu faʻatasi i ni vaega tutusa ma le 5 kalama o le fefete - faʻaputuga suauʻu, kulimi gaʻo, 2 fuamoa fuamoa (o le sipuni tele taitasi mea). Aumai le vai i se mafanafana tulaga a faʻaaoga se taele vai, ma salu le faʻaiuga gaosi i aʻa o laʻau. A maeʻa le afa itula, e mafai ona fufulu ese le aoga tusi faʻamoe ma laʻau afu afuʻu aofia ai chamomile poʻo upega.

    A maeʻa ona faʻapipiʻi, e taua le faʻamamaina masani o lauulu ina ia faʻamalosia le leaga o fausaga o laʻau. O le tuʻufaʻatasiga o fualaʻau o le fualaʻau ma esters "Ylang-Ylang", "Patchouli" ua avea ma mea e sili ona taua i se taumafaiga e faʻaleleia atili le lelei o le filifili. O vaega tuʻuina e tatau ona tuʻufaʻatasia tutusa uma, suluia i le paʻu o le ulu ma tufa i faʻataʻamilosaga gaioiga i luga o le umi atoa o le lauulu. Fufulu ese le faʻaaogaina, sili atu pe a uma le 1.5 itula, faʻaaoga se fulufulu o laʻau.

    Saunia se "potioni" o le a fesoasoani ia te oe faʻaititia le tele o le laulu pauu pe a uma perms. Ina ia puipuia lalolagi faʻafitauli ma mea ua faʻaleagaina, fufulu masani curls i le pulu susu nei - tataʻi aʻa o burdock (2 sipuni tele), sasaa le mea autu i le 250 ml vai faʻamama. A maeʻa le 30 minute, ave ese le faifai pea i se nofoaga malulu, faʻamama le mea kuka. Fufulu fesoasoani e faʻaaoga e faʻaalu pe a fufulu lou lauulu, faʻamaeʻaina se tutusa vai togafitiga togafitiga.

    Ufimata faʻavae i luga o vodka.

    O le lauiloa Rusia inu inu e le gata na faʻaaluina i le laulau faʻafiafia - "afi" vai e talafeagai mo le tausiga o lauulu pe a uma ona curling. Mo tapena se mata faʻamau faʻavae i luga o vodka, e te manaʻomia 20 ml o le vaega autu, tasi sipuni ti o le sua o le tipolo ma moa keke. Lulu mea lelei seia lelei. A maeʻa tapenaga faʻatulagaina, e tatau ona e fufuluina le tumau i totonu o lauulu laʻau. Fufulu ese le pulumu fafagaina ua fautuaina ina ua uma le 30-40 minute.

    E taua tele le faʻasolosolo ma faʻasolosolo ona vaʻaia ia faʻaletonu curls ma curls ina ia mafai ai ona faʻalauteleina le taimi faʻapipiʻi o curls ma toe faʻaleleia le fausaga o manoa

    Castor ether fufulu.

    Ina ia saunia se umu, mea e mafai e teine ​​ona faʻaaogaina e avea ma mea e faʻaletonu ai mo curls, o le ae manaʻomia mea nei - vai suamalie, suauʻu castor ma le sua o aniani. O vaega i luga e tatau ona fefiloi tutusa tutusa ma faʻaaoga i se selu malu ile umi atoa ole laina. Ina ua mavae 40 minute, fufulu le vali ma curls faʻaoga ai se foa o le fale talavai chamomile e faʻateʻia ai le manogi o le aniani sua. O se faiga le faigata e fesoasoani faʻamalosia lauulu, e maua ai pea manoa susulu ma faʻamalieina.

    Ia lagona mautinoa i o latou lava agavaʻa, e taua i teine ​​teine ​​ona foliga mataina ma manaia. Oe mafai ona ausia le manaʻomia finagalo e ala i le faʻaleleia o lau vaʻaiga vaʻaia e tusa ai ma mea e te manaʻo i ai oe, pe a fai e te mafaufau lelei i le "fausaga" o se ata fou, lea o le a avea ma se vaega taua o volumetric curls. Tausiga lelei lauulu pe a uma perm perm e mafai ai ona e tausia le elastik o curls mo se taimi umi, ma o le ae maua ai le leva na faʻatalitali le filemu o le mafaufau, e aunoa ma le popole i le lauulu mo le aso a sau.

    O pulu ma conditioners

    Afai ua leaga lau lauulu pe'ā maeʻaei, faʻaaoga balms poʻo conditioners. E sili le faʻaaogaina o oloa mai le gaosi oloa lava e tasi pei o le faʻamalama. Ae afai e te le mafai ona mauaina le conditioner poʻo le pale o lea gaosi oloa, mafaufau i filifiliga nei:

    • Biosilk Silk Thery Conditioning Balm,
    • Kanebo Resche Faʻaleagaina Tausiga System,
    • Rolland Una Acid Conditioner.

    Conditioner ma balms e tatau ona faʻaogaina mo le toe faʻafouina o vaega ua faaleagaina o lauulu. E sili le amata faʻaaogaina latou ua uma i le muamua fufuluina pe a uma chemistry.

    Fufulu lauulu pe a uma ona paina

    Tausiga lelei lauulu pe a uma le chemistry e aofia ai le veleina pe a uma ona fufuluina. Afai o lenei mafai ona le amanaiaina muamua curling, ona uma lea o le faia o curls, fufulu tatau ona avea ma faiga tatau. E tatau ona aveʻese toega gaʻo ma suʻe mai le lauulu. E fautuaina e te filifilia se fufulu sooupu o le gaosi tutusa e pei o le laupepa. O ia mea faigaluega e faʻaopoopo ma faʻamalosia e le tasi le isi i gaioiga. Ae e mafai foi ona e saunia se fufulu oe lava ile fale. Mo ia faʻamoemoe, faʻaaoga le vineka poʻo le sua o le tipolo.

    Uluai faʻamatalaga o le vaimea fesoasoani o se vaifofo o le vineta ma vai. Manaʻomia le faʻaopopoina 1 kulimi. sipuni o 6% vineta i le 1 lita o vai. Faʻasolo ma fufulu curls ma lenei fofo pe a uma ona fufulu.

    O le isi filifiliga o le faʻaaoga o le sua o le tipolo ma le vai. O le sua o le kulimi e fesoasoani tele i le vave toe faʻatupuina o nofoaga ua faʻaleagaina. Ina ia saunia se fufulu, faʻamama le sua o le ½ tipolo ma faʻaopopo i le 1 lita o vai.

    Faʻafefea ona mago ma selu lou lauulu?

    O lenei mataupu e tatau ona iloiloina eseese, talu ai o le faʻaaogaina o se fulufulu seleni, papatusi ma isi masini mo le faʻamamaina ma le faʻataʻotoina e mafai ona afaina ai le tulaga o lauulu. Ina ua uma curling, e sili atu lafoaia atoatoa le faaaogaina o nei masini. Le sili ona lelei ma sili ona saogalemu faʻamago filifiliga mo curls ina ua uma chemistry o le mago faʻanatura.

    Afai e te manaʻo e faʻaaoga se fulufulu fulufulu, seti le malulu ea sapalai auala poʻo le agamalu auala. E mafai ona faʻaogaina se uʻamea mo le faʻaleleia o ni taimi le tumau. Ae o le tele o taimi e le mafai ona e faia lenei sitaili, ina ia aua neʻi faʻaleagaina ou manua vaivai tusa lava pe a uma ona faiʻega.

    O le faʻataʻitaʻiina o se vailaʻau o lauulu e aofia ai le matauina o tulafono faʻapitoa mo le selu o laʻau. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se pulumu ma niu seasea. E le aoga le faʻatau mai uamea selu. E sili le filifili i laupapa poʻo palasitika. Aua le selu curls pe a fai e le mago pe a uma ona fufuluina. A leai, o le lauulu o le a amata amata ona mimigi, ma o curls o le a vave leiloa foliga. E tatau ona e amata selu mai pito ole lauulu, faasolosolo ona agai atu i aʻa. Aua le faʻaogaina soʻoga malosi ina ia aua neʻi faʻaleagaina le lauulu.

    Ufimata ma suauu faalenatura

    Lauulu ina ua uma perming manaomia faaopoopo moisturising ma meaai. Masker o loʻo i ai vaega eseese o meaʻai ma faʻamalosiʻau faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma suauu masani, o le a feagai ma lenei galuega.

    Castor, burdock, olive, sea-buckthorn suauu ma grape seed oil e talafeagai mo le tausiga o curls. Muamua, faʻamafanafana le suauu. Faʻaoga ma se pulumu i lauulu, ona tufatufa lea i le umi atoa o manoa. Fai lenei mea ile itula ae e leʻi fufuluina lou lauulu Afai o le lauulu e le matua faʻaleagaina, o le lava lea e toe fai ai faʻatasi i le vaiaso. A maeʻa le talosaga, fai se pulou palasitika ma afifi lou ulu i le solo. A maeʻa le itula, fufulu lou lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa mo curls ina ua uma le chemistry.

    Faʻapena foi, e faʻapipiʻiina, faʻafailele ma faʻamalosi 1-2 taimi i le vaiaso, e tatau ona e faia ni matapulepule. I faʻatau atu o loʻo i ai ni mea teuteu faʻapipiʻi mai le laina o mea faigaluega faʻapolofesa.O se faʻataʻitaʻiga o:

    • Kanebo Resche Extra Toe Faʻafou Masini,
    • Toe faaola,
    • Liv Delano Valeur,
    • Tolutasi

    I le tausia o tulafono uma i luga ma mulimulitaia nei fautuaga, o le a e tausia lou laulu maloloina ma matagofie. Manatua e tusa lava pe agamalu vailaʻau vailaʻau e aafia ai le laulu. O le mea lea, tusa lava pe a maeʻa le malamalama chemistry, o le a manaʻomia ona e mulimuli i mea talafeagai uma mo le tausiga o lauulu. Lenei o le a faʻaitiitia ai faʻaletonu o lauulu e faʻaleagaina.

    7 fautuaga mo lauulu tausiga ile "chemistry"

    Faʻafefea ona vaʻaia lelei lauulu - o se fesili e sili ona talafeagai mo i latou e faia lenei faiga mo le taimi muamua. I le mulimuli i tulafono faigofie, e mafai ona e tausia se soifua maloloina susulu ma sili ona matagofie lau laulu:

    1. Talu ai "chemistry" mago curls, mo togafitiga togafitiga faʻapipiʻi, conditioners, ufimata e tatau ona aofia i totonu o tausiga i aso uma. Restorative ma faamalolo sui mafai ona amata i le fa o fufuluina o le ulu.
    2. Ina ia aloese mai le soona faʻaalu tapenaga, ua fautuaina e tipiina i latou pe a uma le vailaʻau talotalo. I le tausiga i aso uma, aofia ai se suauʻu faʻapitoa mo le tausiga o vaevae vae.
    3. I le taumafanafana, e fautuaina e aloese mai le faʻaalia i uila o le ultraviolet radi. Fai pulou lautele, lautele pulou. La susulu puipuia spray o le a maua ai i ou curls faaopoopo puipuiga.
    4. I totonu o le 2 vaiaso ina ua maeʻa le faʻagasologa, e le fautuaina e faʻailoa le laulu i vali ma pupula. Faataga curls e toe malosi ma "malolo" pe a mavae le mafatiaga. O le faʻamalamalamaina o lauulu lanu, o le malamalama moli lelei o se sili fofo. O le teuteuga lanu ua filifilia e filifilia mo se faʻaogaina masani. Lenei fesoasoani le faʻamaloloina o paʻu ua faʻaleagaina, “faʻafouga” le lanu, toe faʻalelei le stratum corneum.
    5. A maeʻa le vailaʻau talotalo, ua fautuaina e savali ma fulufulu paʻu, talu ai o le faʻaaogaina o mea faʻaoga (fulufulu uila, fusifusi fusi vaega) mafai ona faʻavaivaia ai curls.
    6. I nai aso muamua, aua le fufuluina lau lauulu, faʻaaoga se fulufulu ulu, varnish, styling oloa. O lauulu e tatau ona faia se foliga fou. A maeʻa le vailaʻau toso, faʻaauau le gaosia faʻaauau i ou faʻataʻavaleina. E le itiiti ifo i le 3 aso e manaʻomia e faʻamalosia keratin, o se vaega o lauulu fausaga, ma faʻalelei le foliga e manaʻomia.
    7. Aua le faʻaaogaina oloa na mamanuina e faʻafaigofie. E mafai ona faʻatonu ai uila.

    Ulu le ulu pe a maeʻa le talotalo: taua taua

    Faʻafefea ona tausia o se pemulu o lauulu e faʻatumauina ai le soifua maloloina foliga ma faʻanatura matagofie o curls? Ina ia toe faʻaleleia lauulu i lalo o le osofaʻiga leaga o le "chemistry", faʻamalieina latou ma meaʻai, faʻaaoga se tasi o le masani suauʻu fualaau faisua vaiaso:

    A o le i faʻaaogaina le matapulepulega, ua fautuaina e faʻamatamata lemu le faʻapipiʻi, ona tufatufa lea i lauulu, afifi lou ulu i se palasitika taga. Fufulu le suauu pe a uma le 30-50 minute.

    Ina ia fufuluina lau lauulu, oe manaʻomia le faʻatauina o se mea faʻapipiʻi mo mafiafia curls. O mea e manaʻomia e tatau ona ave iai le lelei o oloa (keratin, vitamini, shea butter, amino acids ma isi mea aoga). O vailaau faʻapitoa mo vailaʻau fofoa ua fesoasoani i le tapunia o una, faʻalelei mulivae, lea e mafua ai le malulu o le lauulu.

    E fautuaina le faʻamamaina o le shampoo naʻo luga o aʻa ma faʻamama faʻaʻafa. A maeʻa, tufa le fasimoli faʻamalu i le umi o le lauulu. A pei o le mea lilo o tausiga o le a alofia le tele matutu o le fautuaga. E le manaʻomia le vavaeina o lauulu, mimilo, soʻona mamafa, faʻaloia, selu pe a uma ona fufuluina. Aloese mai soo se suiga o curls. Ole a faʻatagaina ou curly curls e faʻatumauina le eli ma se lalelei foliga. Sulu lemu lou lauulu i se solo ma faʻavasega i ou tamatamailima. Aua le alu e moe ma le susu susu. O lea e te lamatia ala ala ma se "burdock" lele ae le o se laei manaia.

    Ina ia fufulu, e tatau ona e filifilia se polofesa faʻapolofesa mai le laina tutusa e pei o le solo. Ina ia faʻaopopo le susulu, ua fautuaina e faʻapipiʻi fulufulu ma se tipolo poʻo le vinela. O na faiga faʻapitoa e faʻatinoina le aoga tele o lauulu i vitamini, faʻalelei le susulu, faʻaletonu le ufiufi.

    Faʻavae tulafono

    Mo sitaili curls pe a uma le perming, oe tatau ona faʻaaoga se selu ma seisi laei. E mafai ona e selu lou lauulu pe a uma ona mago. Ina ia aloese mai le soona faʻaalu curls, e fautuaina e teena le lauulu. Amata selu mai le pito, faasolosolo oso aʻe i aʻa.

    I le taimi o le lalagaina o mea, faʻaaoga mea faʻapitoa mo mea teuteu mo lauulu laulu (mousse, foam, wax). E le fautuaina e faʻaaoga le varnish e faasaʻo ai le laulu. E sili le 'alo ese mai i le fulufulu mamoe, talu ai o lenei mea e mafai ona oʻo ai i le tele o voluma, "fluffiness", leiloa o foliga ma eleni e ala i curls.

    O le a le mea ma o le a le leaga e aumaia

    Soo se perm, tusa lava pe faʻasaʻolotoina ma le muaifaʻafa "bio", ua solia le fausaga o lauulu. O le a se mea e mafai ona tatou fai atu ai e uiga i chemistry masani, e ui lava o vailaʻau faaonapo nei e itiiti le malosi i o latou aafiaga ile laina nai lo latou tagata muamua, lea sa faʻaaoga i le tele o tausaga ua mavae.

    Mo le faiga, e mafai ona ave ituaiga eseese o curlers. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e liliuina lau lauulu i ni moli malamalama, faʻataʻamilosaga curls, spirals, matagofie tele boucle po o zigzag curls.

    O le elemene taua o le kemisi o se reagent, i lalo o le faʻamalosi lea e avea laina faʻavae liliu atu i curly. O le iʻuga e faʻamautuina ma se mea e faʻafaigofie ai, mai ia lauulu e mafai ona faʻapea e sili atu le 1-1,5 tone. O nisi teineiti latou te le fiafia i lenei itu aʻafiaga, aemaise lava pe a fai neʻi faʻalanu ni curls.

    Ae e le o se mea sili ona leaga lea e aumaia e le chemistry. Faatasi ai ma isi aafiaga o kemisi teuteuina:

    • loka amata ona paʻu i fafo malosi. E mafaia pe a e le amanaʻia le faʻafitauli, e ono tulaʻi mai botakala.
    • curls avea ma magumagu, mago,
    • taofi le susulu
    • pito pe a uma le chemistry e masani ona vaeluaina,
    • ono aliali le pulou.

    Faʻafefea ona vaʻaia lelei lauulu pe a maeʻa le vailaʻau

    I le muamua 3-4 aso pe'ā uma le faʻatulagaina, e sili atu le tuʻua o se laulu fou fou na o ia. Taumafai e aua le fufuluina lou lauulu, aua le selu i ou lauulu, pe a mafai, tuu ia faʻamama.

    Aloese mai le faʻaaoga o mea teuteu fale. E taua tele lenei mea aua o le faʻagasologa o le faʻatuina o uila e fai. Puipui lau laulu pe a uma le vailaʻau mai le ultraviolet radiation ma le susu faʻalavelave, mai le masima vai i le sami ma mai le chlorinated vai i le vaitaʻele.

    Lapataiga! O loʻo fautuaina e tipi ese pito i le taimi e maeʻa ai le curling ma togafiti e faʻataʻutaʻuina pito o curls i sauniuniga faʻapitoa e taofia ai le vaeluaina o le lauulu na faʻaleagaina pe a uma le chemistry. Matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le a le vali lauulu o, metotia o lona faʻatinoina ma aafiaga.

    Faʻafefea, o afea ma faʻafefea ona fufulu lou lauulu

    O le fautuaga autu mo teineiti na faia le perm o le fufuluina o latou lauulu masani. Soʻo se vailaʻau fulufulu matutu lauulu. Ma afai o se faʻaopoopoga mo tagata e ona le gaʻo o ituaiga lauulu, o lona uiga e mo i latou e i ai ni mea matutu paʻu, o lenei taua tele. E le o lona uiga e mafai ona e savali ma palapala palapala mo 2-3 vaiaso i se laina, ae e ui i lea o le masani o le fufuluina e tatau ona faʻaititia.

    E sili le faʻatauina o se faʻamalama faʻapitoa e toe faʻafoʻi ai le laulu lauulu. E tatau ona malu, faatasi ai ma meaʻai meaola lelei: suauu taua, amino acids, porotini, keratin, vitamini. A lelei, pe a fai o le oloa faʻapitoa ua faia mo curly strands. E tele kamupani teuteu latou te ofoina atu le tele o filifiliga o meaʻai mo lauulu pe a uma ona faʻaogaina vailaau.

    1. Malamalama faʻamalosiʻau curl Love Essential HaircaremaiDavines Spa. Volume - 250 mililita, tau - tusa 1,500 rubles. O le tuufaatasiga o loʻo iai le suauu olive, vitamini C, myrtle extract.
    2. Sulfate-leai Curl Cleansing Curly Cleansing Shampoo saunia e Joico. O le fagu 300 mililita tau o le 1,600 rubles. Faatasi ai ma isi mea, o loʻo faʻamanuina i le suauʻu avoka, o le keratin complex.
    3. Kapous Brand Smooth ma Curly Shampoo. O le tau e tusa 350 rubles i le 300 milliliters. O le tuufaatasiga o loʻo i ai porotini o le siliki ma le saito, ae leai ni sulfates ma parabens.
    4. Capelli Mossi-Ricci Faalua Action Toe FaʻamoemaiLauulu Kamupani. Volume - 1 lita, tau - 1800 rubles. O mea taua o le oloa o le panthenol, vitamini B, suauʻu olive, faʻapea foʻi ma polymer.
    5. Curl Revitalizing Shampoo Maraes toe faʻafofoina mo le lauulu lauulu mai le Italia ituaiga Kaaral. Tau - mai le 1300 rubles mo le 300 milliliters. O loʻo iai ni suauʻu monoya, marula ma yogurt.

    Afai e te faʻatau se mea faʻapitoa shampoo a maeʻa le chemistry e taugata tele mo oe, piki o seisi lava fofo mo le toe faʻaleleia ma le vaega vaega e sefe ia curls.

    I le taimi o le fufuluina faʻagaioiga pe a uma ona faʻapipiʻi, faʻalogo atili i le ulu. Salu lemu i ou tamatamailima. E le mafai ona e tago iai vilivae pe na e faia ma le faʻaeteete ina ia aua nei e faʻatupuina le vave faʻasaʻo.

    O le filifiliga fetuutuunai o le fufuluina o le faʻapaʻu mai aʻa, naʻo le fufuluina o ufiufi ma lenei vai faʻapipiʻi, e aunoa ma se vaega faʻapipiʻi o le faʻamama. Ia masani ona faʻaogaina sui fufulu: faʻatau pe faʻatau ile fale.

    Auala e selu

    Le fautuaga autu iinei e tutusa ma i le tulaga o le fufuluina o lou lauulu: e le masani ona. Mo le selu o lauulu laʻitiiti faʻatasi ma le fesoasoani a le chemistry, oe manaʻomia se selu ma niu seasea. Mautinoa pe a fai e faia i laupapa. E le talafeagai le uʻamea ma faʻamalosi pulumu.

    E le mafai ona tuu i luga o susu susu curls pe a uma perms. Faʻatali seʻi latou matutu ma selu ma le tele le faʻamalosi, amata mai i le fesoasoani.

    O a styling oloa mafai ona faʻaaogaina

    O sitaili tapenaga e tatau ona faʻataʻitaʻi mea faʻapipiʻi, ia vavae ese manino ia curls mai le tasi ma le isi, faʻatuatuaina faʻalelei ia mo se taimi umi. Mo lenei mafuaʻaga, valiina kulimi, pulou mo susu susu lauulu teuteu pe a maeʻa le chemistry, o le busa ma le mousse mo lauulu lauulu e talafeagai. Faatasi ai ma nei mea faʻapitoa meafaigaluega:

    • mousse got2b "mailei" mai ia Schwarzkopf,
    • mousse "ofuvae uʻamea" mai le SYOSS,
    • Londa Coil Up Curl Defining Cream Fetuʻuʻi
    • Schwarzkopf TAFT Ultra gel,
    • ESTEL E masani ona i luga ole laina mousse ma isi.

    O afea e mafai ai ona vali loʻu lauulu?

    O nisi matai e filifilia ni vailaʻau agamalu mo curling, mautinoa: valiina curls e mafai e tusa lava i le aso pe a fai le chemistry. Peitaʻi, o paʻaga, o le a lagona le ogaoga o le mamafa mai auala e lua. Aua le faanatinatia.

    E mafai ona vali lauulu pe a uma le chemistry - o le tali i lenei fesili e mautinoa, ae i le tasi tulaga: tolopo le lanu o curls mo le itiiti ifo 3 vaiaso pe a uma le curling. Muamua, o curl e manaʻomia ona togafitia teisi, toe faʻafoi, ona faʻapea lea o latou lanu e tatau ona suia.

    E sili le faia o lauulu lanu pe a uma le chemistry ma mea masani: henna, basma. O loʻo i ai i latou vaega meaʻai taua e fesoasoani i le toe fausiaina o lauulu laʻau, lo latou faʻamalosia. Laʻitiiti afaina pe a faʻamau faʻapogai o le a mafua ai le moliu moliuʻe ma faʻapaolo. O vali ma le hydrogen peroxide e mafai ona faʻamamago mago le paʻu mamago, faʻasologa. Ammonia dyes e manaʻomia foʻi le faʻaeteete. E sili atu ma le tasi le faʻaogaina i le lua masina, ma e pipiʻi ma masani i luga o latou ulu.

    Faamolemole matau E le fautuaina E faia Papa i luga o laina fou vali. Fai sina malologa a itiiti mai 2-3 vaiaso i le va o taualumaga, aemaise pe a fai e te valuina i le henna, basma poʻo moli faʻaalu. E mafai ona fai le chemistry i lauulu valiina, fefulaʻi ma paʻu, faapea foi ma foliga o sitaili faapena, oe o le a mauaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    Faʻafefea ona toe faʻaleleia lauulu

    O se mea sese le talitonuina e na o manoa na susunuina i le taimi o se vailaau le aoga manaomia toe faaleleia. talotalo. E manaʻomia faʻaeteete lelei mo lauulu mimigi.

    Oe manaʻomia e galue faʻatasi i itu e lua:

    • faaitiitia le afaina o perm, aveese aafiaga o mea leaga,
    • toe fausiaina le leaga faʻatulaga o le lauulu laʻau. E talafeagai lenei tusa pe o le lauulu na susunuina i le chemistry pe leai.

    A e alu mo se savaliga i le la, ia mautinoa e ofuina se pulou ma lautele lautele. Faaaoga curls o loʻo i ai UV tapuni. A maeʻa ona aau i le sami, ia mautinoa e alu e taele, fufulu ese toega ole masima. A o le i alu i le vaitaʻele, nana ia curls i lalo o se pulou, aua ole chlorine ua afaina ai curls. Le masani ona faʻaaogaina fulufulu-pata, aua le faʻamamaina uumi pe a maeʻa le pemita.

    Taumafa iʻa pe ave iʻa suauʻu suauʻu e faʻamalosia ai le foliga o lauulu ma toe faʻaleleia lauulu pe a uma le kemisi.

    Polofesa o lona uiga

    O oloa ia e fausia i totonu o fale suesue ma pasi se faasologa o suʻega. Sauniuniga ua faia faapitoa mo faaleagaina lauulu pe a uma chemistry, o lea, e masani ona aofia panthenol, keratin, porotini, vitamini, natura aveesea. O tupe e toe fausiaina ma le faaeteete le susunuina, vaivai le ufiufi, fafaga i latou, i le susu, faʻamalamalamaina ma lamolemole lauulu lauulu.

    Ina ia mafai ona toe faʻaola le curls ma tuʻuina atu ia i latou le toe faʻaleleia pe a uma le chemistry, faʻaopopo atu i si shampo faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina:

    1. Pulu pasama - "Intensive Moisturizing" saunia e Schwarzkopf Bc Moisture, T-LAB Professional Hydra Mist balm mo fasi mago ma mago, Paul Mitchell Smoothing malolo malulu, ma isi.
    2. Ea malulu - moisturizer Echosline C2 Hydrating Care, "Elastic Curl" mai Mades Cosmetics, conditioner mo fulufulu lauulu mai Revlon, isi.
    3. Masker - faʻamalosia Green Light Aso I lea Aso, fafagaina NHP Nutri Argan, Inebrya Ice Cream Dry-T moisturising ma lanu puipuia, isi.
    4. Aufaamalie - lua-vaega mo le toe faʻaleleia o laina e leai se ola o le Kleral System Silk Senjal, o se vailaʻau tuʻufaʻatasi o le 7 ampoules i le leiloa o le First Aid Kit, mo le toe faʻaleleia ma le fagaina o le LʻOreal Professionnel Pro Fiber Re-Charge, isi.

    Ma faʻapea foi, mo le tausiga, toe fai ma faʻafaigofieina lauulu i le maeʻaeaina o le chemistry, e mafai ona e faʻaogaina le susu, kulimi, serum ma isi vailaʻau. Ae aua le soona loteina curls ma soʻona faʻaeteete, faʻatau uma a le mea e tasi. A filifilia se oloa, taulai atu i le auiliiliga iloiloga. E tupu lava se taugata tau lauulu oloa pe a uma ona faʻapitoa se perm nai lo se mea tutusa mai le maketi tele.

    Fautuaga. E manaʻomia le avea o mea taugata uma mai le laiga tutusa.

    Le faʻaaogaina o suauu

    O mea manogi e manaʻomia le suauʻu lelei o le lelei lea e tausia lelei ai lauulu ile vailaʻau. E mafai ona faʻaopopo i pulou pe faʻapipiʻi i le ulu mo le ulu atoa ole curls, ona afifi ai lea o le ulu ile polyethylene ma le solo, savali mo le 1 itula. Muamua, faʻamafanafana teisi le ether i totonu o le vai taele, aloese mai le faʻapuna. Suauu mafanafana e sili atu le aoga.

    Toe faaolaolaina lauulu pe a uma le kemisi o le a fesoasoani:

    • burdock suauu. Faʻamalosia folau o lauulu, faʻavaveina le tuputupu ae, aveese le mafiafia ma le vaeluaina. Lelei le puipuia o mativa ina ua uma chemistry,
    • suauʻu suauʻu - faʻaleleia le toto, faʻamalieina le ulu tiga, faʻafoʻia lauulu,
    • suauu buckthorn sami - Fesoasoani e faʻataʻitaʻi i pito o le koluse, lea e taua tele mo le faaleagaina o lauulu pe a uma le chemistry. Faʻatautaia i afu mago le faʻaumatiaina faʻaofu, faʻalanu,
    • suauu almond - faʻamalosia, faʻamalamalamaina, toe faʻaola vaivai vaivai.

    E le o le lisi atoa lea o suauʻu, ma le fesoasoani e aoga ai le tausiga o lauulu pe a maeʻa. Ae e te leʻi togafitia i latou i maea, e tatau ona e mautinoa e leai se aʻafiaga o le tino. Tuu ni mataua o le ether i luga o lou tapulima, faatali 15-20 minute. Afai ua le aliali mai le mageso, mumu, mageso, ma isi o foliga e le maitauina, lagona le saoloto e faʻaaoga le vailaʻau mo togafitiga pe a uma le chemistry.

    Ole tele o mea teuteu e faʻatauina ai ni suauʻu sauni e toe faʻalautele ai uila. Ae o nei e le mama esters, ae o oloa faapolofesa ma le tele o mea.

    O le toe fuataina lauulu pe a uma ona faʻaavanoaina o le a maua ai le suauʻu faʻamalosiina ma le vaega o loʻo ola ai BioSilk Hydrating Therapy, argan suauu i le tipi pito o le Inebrya Ice Cream Pro Age Treatment, faʻafouina suauu e faʻavae i luga o vailaʻau Daeng Gi Meo Ri ma isi oloa faapena.

    Vitio aoga

    Lauulu tausiga ina ua uma perming.

    Lauulu toe faaleleia ina ua uma perms.