Galue ma lauulu

8 laasaga o lalagaina o se Farani fulufulu mimita: faatonuga mo fashionistas

Matou selu uma lauulu i tua.

Vavaeese vaega o le lauulu i le pale. Mai iinei tatou amata amata lalagaina Farani fusi i le ese (po o fafo).

O le iuga o laʻau ua vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu, e tofu ma isi o le a toe valaʻau i fuainumera mai le agavale i le taumatau: unto 1, unta 2 ma le filo 3.

Tatou amata i le itu taumatau, o lona uiga, o le unta Nu.3: tatou te faʻalautele i lalo o le faʻasologa 2 mai le pito i lalo ina ia i ai i le va o laina 1 ma le 2.

Tatou te faia tutusa i le filo 1: tatou te faʻalautele i lalo o le filo 3 ina ia i ai i le va o laina 3 ma le 2. O lenei ua latou i ai i le faʻasologa 3, 1, 2.

Ma le isi, tusa ai ma le tutusa algorithm: matou te tuu le filo 2 i le va o laina 3 ma le 1, ae o lenei ua matou faaopoopoina le lauulu i le tutusa unta e 2, vavae ese mai le malumalu i le itu taumatau, ma mafiafia le filo 2.

Sa matou faia se faʻasologa tutusa i le manoa 3: matou te mafiafia i le faʻaopopoina o laulu mai le malumalu i le itu tauagavale ma tuu i le va o laina 2 ma le 1.

O loʻo faʻaauau pea i luga o le faiga lava lea e tasi, o le sifiina i le taumatau i le va o le itu tauagavale e lua, faʻaopopo lauulu i le itu taumatau, poʻo le agavale tauagavale i le va o le lua taumatau (faaopopo le lauulu i le itu tauagavale). O le mea lea tatou te maua ai le Farani fili, faʻalili i le isi itu (po o fafo).

E vaʻaia foliga o le farani Farani lava lea e tasi, pe afai e te faʻamamaina e ala i le tosoina o soʻo se vaega o le lalaga faʻamamaina. Ole mea lea e amata ai ona iloa le mafiafia o lona fili. Le tulaga o le faʻaloaloaʻi o laina o le mafai e ese, fuafua tutoʻatasi. "Toso" e sili atu le amata mai le pito i lalo, o lona uiga, mai le pito o le lalagaina.

3-filo Farani 'ie vavaeina lalagaina lalagaina (toe faʻafoi)

O ai e tatau ona faʻaogaina le foa i le Farani?

Afai e masani ai le fili Farani i fashionistas, ona le iloa uma lea e ia tagata i totonu. I se masani fili, lalaga lalagaina tupu i se auala o le filifilia filifili e foliga mai "alu" i totonu o le tele o lauulu. O le fulufulu lava ia e foliga foliga tutusa, fusi mau i le ulu.

E le taʻuina fua se uaea faʻaliliu. Vaʻai, e pei a masani. Peitaʻi ua liliu i fafo, le itu o manoa e le i totonu, ae i fafo, e le o le ulu, ae mai i fafo. E aliali mai o se lavelave lauulu foliga foliga sili atu ona matagofie.

O sea laulu foliga e talafeagai mo matua tagata uma, aua e mafai ona fesuisuiai. E mafai ona siisiʻe i luga, pe tatala i lalo, pei o se masani masani i lava. A lava lapoa tele o le elemene faatagaina oe e fetuunai nisi o mea le atoatoa i le foliga o le ulu. A faʻapea e faʻalava le ulu, ona tatau lea ona iloa i lalo le fulufulu Farani, faʻamautu i lalo ifo ole ulu. Afai e mafolafola le ulu, a faʻasaga i ai, e mafai ona siitia i le occipital eria. Ma se ulu laititi, fai se fulufulu lauulu tele. Ma se ulu lapoʻa, tuu le fili i tua atu, alu ifo i tauau.

O le fili i fafo e tele gofie ona o uiga o le lalagaina. O le mea lea, e taua tele mo tagata e faʻaalu se laʻititi pe manifinifi ma leai ni lapoʻa. Nuance - e mafai ona e faia i luga o uumi ma sasaʻo curls. I luga o le fulufulu ma le curly tutusa foliga lauulu e le faitauina manino. O le lalagaina o se puʻeu pupu e le faigofie, ae o isi tagata fai togafiti faʻatautaia e aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina se lalaga faʻapipiʻi, ma faia foi o le laulu latou laulu.

Lau sauniuni

E faigata tele ona lalagaina faʻamau faʻailoga i luga o le eversion, o se tagata ma luga o se isi tagata. O le sili ona faigata pe a fai o le lauulu ua le saʻo ona tapena. Ina ia mafai ona taofiofi lelei le fusi Farani i totonu, o le lauulu na le mautonu i le taimi o le galuega, ma o le faiga lava ia e faigofie ma vave vave. E tatau ona saunia le lauulu i se auala faʻapitoa:

  • Mafaufau i le fili lava ia (faʻatonuga, ituaiga, fesoʻotaʻiga tele),
  • Salu lelei lou lauulu ina ia faigofie ona vaevaeina i ni manoa ma ou tamatamailima,
  • Afai ua paʻu le lauulu pe maʻai uila, faasaʻo ia ina ia mafai ona faitau manino atu le fili ma piki i luga,
  • Taulima lau lauulu i le fulu, mousse po ole gel. Ma o le a atili faigofie ona vaevae i ni manoa, see ese mai lima le itiiti i le taimi o lalagaina, ma nutimomoia. O le lauulu laʻasaga e mafua mai i le foliga o le a sili atu le manaia ma sili atu polofesa,
  • A maeʻa ona faʻaaoga le sitaili faʻapitoa, toe sosoʻo lelei.

A o le i faia le lalaga lalaga, filifili mai le ulu le vaega lea o le ae faia ai. Vaevae lenei tusi i le numera manaomia o manoa.

Laʻasaga-i-laasaga faatonuga ma lalagaina polokalame mo lua toe fili

O le faiga lalaga o le lalaga o le lalaga, o lona uiga, i se isi itu, e mafai ona e fili se farani Farani mai ni filo e tolu o loʻo nonoa i se faiga e le masani ai mo se lauulu lauulu.

  1. Vavae le lautele o le vaʻai vaʻaia i ni vaʻavaʻaia tolu laititi,
  2. Ave le ogatotonu (lona lua) pea ma faataatia i luga o le muamua koluse kolosi,
  3. O le afa muamua, o le isi, aveese mai lalo o le lona lua ma tuu le tolu,
  4. O lenei aveese le filo lona tolu mai lalo o le muamua ma tuu i luga o le lona lua i lalo ifo o lona sopoia ma le unta numera tasi,
  5. Toe tuu le filo muamua i lalo o le lua, i lalo ifo o lona fetauaʻiga ma le muamua,
  6. E tatau ona maua le faʻasologa o manoa nei: 3 - 1 - 2,
  7. Ole fesoʻotaʻiga lea
  8. Faʻaauau le lalagaina o le Farani faʻanana i le isi itu e pei o oe na amata ona amata ma o le faʻasologa o manoa o le 1 - 2 - 3.

Fai saʻo ma o le a susulu matagofie

E faigofie atu nai lo le faʻamatala i upu pe faʻafefea ona lalagaina se lalagaina faʻatasi, le faʻaaliina o lona faufauga. Scythe o se feminine mama, lalagaina ia saʻo!

Le a le mea e alagatatau ona tatou faia ai se lauulu laʻititi

Ae e te leʻi puʻeina se farani Farani, tapena oe lava o le sili sili ona manaia nofoaga i luma o le faʻata, faapea foi ma mea talafeagai uma:

  • maualuga-lelei selu - fofo ma tasi-laina mo le valavala,
  • auala o le faigofie faʻauia o le loka i foliga o mousse, foam, spray,
  • Le vaʻaia ma ni fulufulu mo le puʻeina puʻupuʻu laulaʻau loka pe a tatau ai,
  • lipine o lanu eseese, sili atu satin - oe mafai na o le faʻapipiʻi i latou i le faʻamaeʻaina lalaga i se faʻatupuʻuga faiga o se mea teuteu,
  • fusipaʻu fulufulu mo lauulu - e fautuaina e faʻaogaina ni manifinifi silikoni, ae e mafai ona e filifilia i luga o oe lava faitalia - ma mea teuteu, ma isi,
  • o le fulufulu mo le lalagaina o se Farani fusi - o se mea talafeagai talafeagai mo sili atu talafeagai feaveaʻi o ufiufi i tua, o se fesoasoani lelei mo tagata amataina.

Uma mea talafeagai tatau ona saunia muamua.

Gauai atu! O le umi o lou laulu, o le faigofie foi o le sili laulu i le ituaiga o lalagaina o le a liliu ma sili atu le talafeagai o le a foliga mai. I luga pupuʻu lauulu i luga ae o tauau, atonu e le aoga.

Metotia 1. Tagiina lalaga lalagaina i le faʻa Farani

A o lei amataina faʻataʻitaʻiga ma lauulu, matou te suʻesuʻe pe faʻafefea ona lalagaina le fusi Farani i le faʻasologa tuai ma faʻapea foi ona aʻoaʻo ai le faʻavae lautele:

Masani spikelet lalagaina mamanu

  1. I le pito i luga, filifili se tamai curl, lea matou te vaevaeina i 3 vaega.
  2. Na matou tutuʻi taʻitoʻatasi i le ogatotonu.
  3. I le maeʻa ai o le muamua faʻatulagaina, faʻaopopo lima i autafa i pito matala i foliga o lauulu manifinifi.
  4. Ua tatou oʻo atu i le occipital region, tatou faʻaauau pea lalagaina o totoe o le umi o le lauulu e oʻo i le iʻuga leai ni piki i luga.
  5. Matou te pikiina le pito i luga ma le paʻu manoa.

Ata faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o le mea e tuʻufaʻasolo

Mo le puaa, o lona uiga, ua tatou suia le tulaga o pito sili loka e le o luga o le ogatotonu, ae o lalo. Matou te toe fai le toega i le faʻasologa tutusa.

Gauai atu! I le auala faʻamatala, e mafai ona leleʻesea le tasi, ae e lua pigtails i autafa, ma fesuiai latou faʻatonuga, mo se faʻataʻitaʻiga, tiaʻi pe i foliga o se vili.

Le paketi tau o mea faigaluega mo faigofie lalagaina i totonu ole 100 rubles. faia le fausiaina o laei foliga e mafai ona maua e teine ​​uma

Mo i latou e na o le aʻoaʻo e fai ni laei i o latou lava lima ma koleni ia i latou lava, o le fulufulu mo le lalagaina o se Farani fili o le a matua aoga. O se palasitika soa i le foliga o se "gata" tele, faʻafaigofie tele le faʻapipiʻi o lima.

E aufaʻi manoa o loʻo taʻamilomilo faʻapipiʻi ai i luga, lea e mafai ai ona faʻatonutonu atoatoa faʻagaoioiga atoa ma aloese mai le faʻaletonu le iʻuga.

I le lavelaveina sitaili na i ai i le aso atoa, e manaʻomia le gaosia o lauulu i le faʻailoaina o auala o le faigofie faʻafofoa

Metotia 2. lalagaina i foliga o le vili ma "rosette" mai le lalaga 'ie

E mafai ona matou fausia fugalaʻau manaia i le ulu o le spikelet.

O le faiga o le lalagaina o se Farani braid e faigofie tele, o lea o le a tatou auiliiliina sili atu lavelave filifiliga mo lauulu i se sitaili tutusa. E fetaui lelei mo le tele o mea na tutupu ma fonotaga. Ma:

  1. Matou te selu le lauulu ma vaevaeina i se tafailagi vaeluaina i le pito i luga ma ni pito maualalo.
  2. Tatou amata amata fili togi le pito i luga ile pito i luga ma se tasi o le lua auala faamatalaina mai le tasi malumalu i le isi itu.
  3. Matou te faia mea i le pito i luga o le pito i luga.
  4. Ua oʻo loa i le mea e tu ai le malumalu o loʻo i lalo, ia ave ifo lemu i lalo le lalaga o loʻo i lalo atu o le occipital region, aoina le uu i le itu ona sau ai lea mai lalo.
  5. A maeʻa, ona matou toe faʻafoʻi lea o le puaa i le isi itu ma taamilo le lalagaina, faʻaopopo le puʻe i le itu ma le pito i lalo ole lauulu.
  6. Matou te filiina le pito o le puaa i le auala masani e aunoa ma le pikiina, tuu i le itu o le lalagaina i foliga o se "rosa" ma faapipii i fulufulu.

Gauai atu! O lenei fulufulu lauulu e sili atu ona talafeagai mo i latou e lava le poto masani, e matua faigata ona faia mo oe lava. Ole mea lea, pe afai e te le o mautinoa ile mea na e faia ia oe, faʻaaoga le filifiliga i lalo ifo.

Tuuina atu o se masani Farani fili

O le faiga o le spikelet masani e faigofie - ua lava le iai o le poto masani i le faʻatautaia o manoa ma agavaʻa. E oʻo i le tele o tama, e tusa ai ma faʻatonuga a lo latou tina, sa tatau ona sili atu faʻatasi i lo latou lalagaina o latou afafine, ma aoina latou mo vasega ma le aʻoga amata.

Ae le i lalagaina, e manaʻomia ona e filifili i le mea faigaluega. O le mea lea, mo le galuega, e mafai ona e faʻaaogaina le selu masani, ae o le tagata fulufulu filifiliga ma se maʻaeʻe faʻapipiʻi o le a faʻafaigofie tele le faʻagasologa. Afai o lau lauulu e aofia i le vaega o fulufulu ma ulavale, aua nei galo e mimiti teisi aʻo leʻi amataina.

  1. I luga o selu selu, tuuese le pito i luga ma vaevaeina i ni vaega tutusa 3.
  2. Ma le isi, tatou amata amata lalagaina o se laiga masani.
  3. Ina ua maeʻa ni feiloaiga, amata loa ona auauai e faʻaopopo nai loka laiti i loka i itu.
  4. A maeʻa ona faʻapipiʻi lelei soʻotaga uma i se tasi 'ie, o le lalagaina o loʻo faʻaauau e tusa ma le polokalame masani.
  5. O le iʻuga e faʻamautu ma se ofu tino, lauulu ulu poʻo se mea faapipii.

Ole iuga mulimuli e le mafai ae faʻamolemole.

Laasaga-i-laasaga lalagaina o se fili-afu

E i ai se lalagaina matagofie lalagaina, lea na faaigoaina ona o le vaai tutusa ma foliga masani. O le fausiaina o ia laʻei lauulu e faigofie pei lava o le muamua, ua lava lea e faʻatumu ai nisi koleniga i luma o le faʻata.

Weaving faatonuga:

  1. Fulufulu le ulu selu ma se itu itu.
  2. Afai o oe o le taumatau, o lona lalagaina o loʻo faia mai le agavale i le taumatau (ma le isi itu).
  3. O se filo e aveina mai i le itu i le tino ma amata ona lalagaina.
  4. O lenei vaʻai totoʻa i le ata ma o le a outou vaʻai o loʻo tuʻuina i lalo soʻo se pito i luga, ua faia ai le aʻafiaga o le "suavai vai".

O le lalaga lalaga lalaga i le isi pito ma ua faʻamauina i le pito ma se faʻaaliga matagofie.

Farani togi Farani, o le tiaʻe

O se uiga e fesoasoani ia te oe lalagaina o le togi tua fusi o le onosai. Ioe, o le a fai sina tamai tomai. Ae e te leʻi amataina, ia mautinoa e faʻapipiʻi se laʻasaga teuteu (busa, mousse) i luga o lou lauulu, e mafai ai e oe ona faʻamalosia lou laulu.

Lalaga lalagaina tootoo o loʻo faia e tusa ma le polokalame lenei:

  1. O le fasiulu lauulu pito i luga e ave mai le itu taumatau (agavale) ma vaevaeina i 3 tutusa vaega.
  2. O le amataga o lalagaina e tupu e pei ona i le masani ai faiga masani, na o se filo fou e le ufiufi le ua tasi, ae lafi i lalo o ia.
  3. O loʻo tatou faʻagasolo lemu le faʻagasologa, faʻasolosolo lemu puʻeina ma faʻafofoa melulu fou, e tau atu i le pito i lalo ole fili.
  4. Ole iʻuga mulimuli e faʻapipiʻi i le mea faapipii poʻo se paʻu.

Afai e te mulimuli saʻo i faʻatonuga, e te maua se laulu lalelei e matagofie ai le mata.

O le mea sili ona manaia o le fautuaina lea o le au fai fulufulu lalelei e faʻaaoga muamua sitaili busa poʻo mousse i le atoa le umi o le lauulu, ona toe faʻaauau lea o le gaioiga. Ae o le tutoatasi lalagaina teine ​​finau e faapea i le fale, o se Farani braid - o le itu faafeagai - o le a mama pe afai e te faia se lauulu i le aso e sosoo ai pe a uma ona fufuluina lau lauulu.

Openwork lalagaina

E maua se aoga aoga ma le faigofie lauulu ulu. Ina ia faia lenei mea, pe a uma ona lalagaina, o pito sili ona leaga o le lauulu laʻititi ua uma ona toso i le itu. O se taunuuga, e oʻo lava i le natura-manifinifi lauulu o le a foliga sili atu le tele ma matagofie.

Fulufulu Pigtailulu lauulu

O lenei ua e maua se manatu o le a toe fili, pe faapefea ona lalagaina ma pe faapefea ona teuteuina, matou te ofo atu e vaʻai poʻo a mea e faia i le lauulu i lona faavae. O loʻo faʻaalia mai e le ata o se puʻeu sili ona manaia i foliga o se rosa.

Ma faʻafefea e te manaʻo i le Farani toʻa (faafeagai), mulimulitaʻi liliu atu i se laulu-lauulu e masani mo le taumafanafana vaitau? E leʻi mafaufauina, a ea?

E iloa foi e alii le tele o mea e uiga i puʻeu. E mafai ona e mautinoa lea tulaga ile vaʻai ile ata na tuʻuina atu ia oe.

Teuteu lipine

A o le i alu i le isi metotia o sitaili, e manaʻomia le aumaia i le automatism o mea muamua faʻaalia metotia faʻavae. O le a lenei filifiliga lelei? Muamua lava, o le mea moni o le masani Farani fili (faafeagai) avea ma ogatotonu mo le fausiaina o se tele o teuteuga. Mo amataga, e mafai ona faʻaogaina le satin lipine masani, ae faatasi ai ma le oʻo mai o le poto masani ma le poto masani, e mafai ona faʻateleina le aofaʻi o mea faʻapipiʻi i le tele o taimi.

Faamanuiaga o le faaaogaina o mea faapipii:

  • taugofie, e mafai ona faigofie ona suia i lopa, filifili, vulu poʻo le sikafu satin,
  • fetaui i le leo, le lipine o le a faia le ata talafeagai ma atoatoa,
  • vaaia vaomatua tuuina atu, o lona uiga, mai le seasea pigtail faia se kapeta chic ma laititi tele,
  • Lelei mo le teuteuina o laei i aso uma, aloaʻia pe faʻaofuina o ofisa,
  • I le taimi o toleniga, o le a manaʻomia ni tomai, ae, i le mauaina o le poto masani, e mafai ona e faʻauluina se lalelei matagofie i le 5 minute.

O le mea moni, e leai se mea faigata i le metotia:

  1. O le vaega pito i luga o lauulu e vaevaeina i ni vaega se 3, ma se lipine ua faʻapipiʻi i le ogatotonu.
  2. Ua fili le totoa pito i tua e tusa ma le masani masani, ae aua nei galo e uiga i le mea faapipii, o loʻo aofia ai foi ile faiga. I lenei tulaga, e aoga le oso i le loka tauagavale i lalo o le pito i lalo o le fili, ona faʻapea ai lea o le mea faapipii o le a tumau pea i luga.

Ole iʻuga mulimuli o le a avea ma se lalelei ma manaia lavalava faʻalelei.

O mea lilo o lauulu matagofie e fatu ai le laei atoatoa

E fili lalagaina i lauulu lauʻeleʻele, ma mo lenei mea e tatau ona fufuluina lelei, ae aua le soona fai. Ole tele o laupepa e mago ai la matou curls, ma avea ai ma mea ninii ma le palapala. Ina ia aloese mai le leaga aafiaga o mea ai meaʻai i le matagofie o lauulu, ia faʻamama se sipuni ti o le ufiulu i se ipu vai ao leʻi fufuluina.

Ia mautinoa e fufuluina lau lauulu: muamua ile mafanafana vai, ona malulu lea e tapuni le fua ma tuu ia i latou le lamolemole.

Mago faʻamago lemu i le faʻagaioiga filemu; a leai, o le mulimulitaia o faʻatonuga muamua e lua e leai se aoga. E le fautuaina foi e olopoina ae maise mimilo curls ma se solo.

Aua le selu susu malulu. Afai o lo latou umi e sili atu nai lo le 15 cm, ona e manaʻomia lea e amata mai i le faʻaiʻuga faasolosolo agai i aa.

Tusa lava poʻo le a le malosi o le manaʻo e fili se puaʻa, faʻatali mo ia mama e maeu atoa. Afai o le lauulu ofuina i le taimi o le lalagaina, ona faʻaaogaina moni lea o se mataua o le suauu teuteu. Faʻafili i le va o ou alofilima ma apalai ile umi. O se isi filifiliga o le faʻaogaina o se kulimi lima mo le faʻamaloloina. Aua le popole, o le lauulu o le a le avea uila, ae o le a na o le mauaina le foliga manaomia.

I le mulimulitaia o nei fesoasoani, e mafai ona e faʻaalu saogalemu suʻega ma lalagaina ma lalagaina.

Faaiuga

O se mea sese le talitonuina o le Farani braid e lalagaina faapitoa ile lauulu-umi lauulu.Tagata e ona se laei tipi puʻupuʻu e mafai foi ona taumafai e fai tutusa laulu. E le gata i lea, e tele filifiliga mo le lalagaina o se Farani fili i le umi o le sikuea. Ae afai o lau lauulu e puʻupuʻu lava mafai, taumafai e faʻaaogaina malosi mea faʻapipiʻi meafaigaluega i le taimi o le faʻagasologa. I se tulaga lautele, aua le lotovaivai, ae faia ni faʻataʻitaʻiga!

Faʻafefea ona lalagaina farani Farani ma o latou ata

Reverse French braids foliga sili ona aulelei ma muamua, i luga o la latou faavae e mafai ona e faia le tele o lauulu, e aoga tele sina mafaufauga. Ole mea lea o loʻo faamatalaina i faʻamatalaga ile auala e lalagaina ai lona toʻalua Farani. Ua faʻaalia foi i le ata le faʻasolosolo Farani toʻa, o loʻo faʻaalia ai le alofa tunoa o lenei laulu.

1. Filifili le vaega o lauulu i le muaulu laina i le itu taumatau ma vaevae i ni vaega se tolu.

2. Tuu le fasi taumatau i lalo o le ogatotonu, tuu le agavale taumatau i lalo o le ogatotonu, e pei ona faia pe a lalagaina se fulufulu faigofie.

3. Tuu le taumatau taumatau i lalo o le ogatotonu ma faʻaopopo ia te ia le vaega o laulu i le itu taumatau.

4. Tuu le agavale tauagavale i lalo o le ogatotonu ma faʻaopopo ia te ia le vaega o laulu i le itu tauagavale.

5. Faʻaauau le lalagaina o le fili, faʻaopopoina lauulu i pito sili ona leaga o lauulu agavale ma le taumatau.

6. lalagaina pito i se solo faigofie fusi, lalagaina pito pito i lalo ole ogatotonu. Faʻamau le ponytail i se fusi eli. Ina ia foaʻi atu le mafanafana, toso lemu i autafa o le pito, ma taofi le pito.

7. E faapena foi, togi i le fili i le itu tauagavale.

Farani toe fili "Shell"

Taʻamilomilo 'ula i totonu ma faʻailo o laʻau masani o le “Shell”. O lona fesuisuiai o loʻo fesoʻotaʻi matata e pei o se atigi i foliga. O le faʻamatalaga o le a taʻu atu ai ia te oe e uiga i le lalagaina o le Farani faʻanana lalagaina i nisi auiliiliga:

1. Fai ni togalaau se fa. Faaleleia lau lauulu mo se taimi le tumau.

2. E amata mai le vaega o parietal, faʻaʻai se puʻupuʻu Farani masani, faʻamau lona iʻuga ma se vaega faʻamalosi e tutusa ai le lauulu.

3. Ia faapena foi i isi mea o le fili.

4. Faʻamau puaʻa uma i le matasele i totonu ma malupuipuia i lauulu.

5. Faʻafesoʻotaʻi le mataseleʻo le tasi ma le isi e faʻaogaina le le vaaia poʻo ni faʻamoe.

Faʻafefea ona fai tofa le lalaga '' ie ulaula ''

Lua lauulu foliga "Tartlet", lea e faʻatagaina oe e aveese ese interfering curls ma i le taimi lava e tasi faʻatumauina la latou voluma. Lenei o se faʻatonuga e faʻapefea ona faʻaʻele se fulufulu Farani faʻanofonofo ma le matagofie faʻatusa i foliga o se "ato":

1. Vavaeese le lauulu ma se diagonal vaeluaina.

2. Vavae ese le filo i le taumatau tutusa i le vaeluaina, vaevae i ni vaega se tolu. Amata lalagaina togi mai le pito i luga.

3. I loka i luga o mata i taimi uma, faʻaopopo lauulu mai le itu o foliga.

4. Faapipii pito i se faigofie fili, faʻamau i se fusi uaua, nana pito i lalo ole fusipaʻu.

5. Liliu le pito o le fili tauagavale i le tetea, ma i le isi itu, i lalo o le fili. Faʻasaʻo ma faʻamau.

6. Liliu le pito o le fili taumatau i le vavaeeseina. Ona toe liliu lea i le isi itu, i lalo o le fili. Faʻasaʻo ma faʻamau.

7. Nana le pito i le itu tauagavale i le auala tutusa. Tuu le ogatotonu o le itu tauagavale i lalo o le fili taumatau, fai ma lauulu. Faʻamau atoa le ato i le ala tutusa. Afai e te manaʻo, toso ese 'ese mai le lalaga ma teuteu i se fugalaʻau.

Faʻafefea ona fai se Falani Fulu - ata ma faʻatonuga

Faiga Farani - o se afiafi lauulu mai lalagaina o tino e foliga aulelei tele ma e le manaʻomia ni gaioiga lavelave.

I mea uma lava, soo se tagata fai foliga tatau ona mafai ona lalagaina tootoo! Faitau le faʻatonuga i lalo pe faʻafefea ona fai sau oe lava Farani suʻi. Vaʻai i le faʻauma Falani ata eke.

1. Filifili se loka i le parietal eria ma faʻasaʻo ma se kilipa. Vavaeese le lauulu totoe i le vaevae e vaeluaina i ni vaega tutusa se lua, faʻalelei se tasi oi latou.

2. Amata lalagaina le farani Farani togi i le itu tauagavale.

3. Toso mama ia manoa aʻo lalagaina e faʻaopopo le voluma i le fili. A e fili uma lauulu o le vaega filifilia, faʻamau loka ma ni ata.

4. E faapena foi, lalagaina lauulu i le itu taumatau. Aveese ia togafiti, ao mai uma itu lemu i le siʻusiʻu ma faʻamautuina ma se vaega faʻamalieina.

5. Aveese le kilipa mai le lauulu o le parietal eria. Filifili manoa ma vaevaega tutusa i le lauulu, ma selu latou.

6. Faʻaleleia ma loka ia manoa o le vaega parietal i le auvae o le fusi.

7. Fai se faaputuga ma se varnish. Aveese le togafiti. Faʻamau le manoa i le vaʻaia, pipiʻi le pito faʻamau i luga o le siusi ma loka.

Faiga 3. Lauulu laʻititi o loʻo fili ma fulufulu lua

Ata o fusi mama o lalaga lalagaina e lua, faʻamautu ma fata

O faatonuga o loʻo i lalo o le a laa ma lea sitepu faʻamatala le fausiaina o se isi laʻei manaia mo le aso poʻo le afiafi tuʻufua, e aofia ai totoga faʻalua:

  1. Matou te vaevaeina le ulu i se vavae ese vae.
  2. I autafa na matou filiina ni mitiafu se lua ma ni pikiapu i le masani vaega poʻo totonu fafo.
  3. Matou te valavaina i pito o 'auʻaunaga e aunoa ma piki i le pito ma faʻamautuina i fusi vaega.
  4. Ua matou filiʻeseina le fili i se kolopoga mama, ia tapena ma le faʻaeteete tulivae i totonu ma faʻalelei le lauulu i ni mea uumi.

Faiga 4. Falani vaipuna

O tautau o curls waterfall o le sili sili ona lelei lauulu mo se foliga fiafia

E i ai foi le taugofie ma faigofie polokalame mo le lalagaina o se Farani fili mo tagata amata ma le tatalaina curls. O lenei lauulu lauulu e matua lautele, talafeagai mo le fausiaina o se ata faʻalelei mo se aso pe faʻauʻu:

  1. Matou te selu le lauulu ma i le malumalu matou te filifilia se tamai curl.
  2. Matou te vaevaeina i ni manoa e 3 ma amata loa lalagaina o lalagaina.
  3. O le aano o le hairstyle o lo o lalagaina i latou uma, o le pito i lalo o loʻo totoe e tautau i lalo, ae nai lo le isi tasi aveina i le tulaga tutusa.
  4. E mafai ona e lalagaina i se afa faʻalelalolagi i le isi itu o le malumalu pe faʻauma i le ogatotonu o le ulu, ma taofi le pito o le fili i se mea manaia lauulu.
  5. O tautau laʻau faʻafaigofie e mafai foi ona faʻaosoina luga o se uʻamea faʻataʻitaʻi ina ia sili atu le matagofie o le ata.

Sulu faʻaloaloa le loka i autafa, e mafai ona e vaʻaia faia le lauulu mafiafia, ma le lauulu sili matala

Aua le faʻaleaʻoa ma taumafai e fai ni sitaili fou i lau laulu, lafoai le masani masani pe poʻo le pulu molimoli e fiafia i se foliga sili atu ona aulelei.

Afai e iai sau minute saʻoloto, ou te fautuaina e te tuʻuina atu ia i latou le vaʻavaʻai i le vitio i totonu o lenei tusitusiga, lea e te maua ai le tele o aoga ma vaʻaia faʻamatalaga i luga o le autu. Aua foʻi neʻi galo e faʻapipiʻi fesili ma faʻasoa mai mea na e maua i tali.

Classics o le ituaiga

I Lusia, o le vavae umi ua leva ona avea ma faailoga o le fafine. Tele sauniga na fesootaʻi ma ia. O nei aso, ua le toe faia na ituaiga faiga masani, ae ua leva na masani teuga faiga pigtails. I le taimi muamua, sa leai se tele ituaiga, ae i le taimi nei e le mafai ona faʻateʻaina se tasi ma se sulu faigofie.

Lalagaina o se vaimalu ua mimilo muamua e foliga faigata, ae afai e te faʻataʻitaʻi laititi ma o le ae malamalama i le metotia. Ma o sea laulu e avea ai ma mataupu o minute mo oe. E te manaʻomia:

  • fulufulu lauulu
  • fana o le fana ma vai
  • pulu
  • fulufulu lauulu.

Laasaga i lea laasaga laasaga lalagaina

Auala:

  • Usu lelei le lauulu. Vavaeese se tamai loka o lauulu i luga aʻe o lou muaulu. E mafai ona e faʻataʻitaʻia o le mafiafia, mai lea i le foliga mai o le lalagaina suiga tele.
  • O le vavaeese ua mavae e vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu. Sa matou faʻasiliina le lauulu i le vai mai le fana, e faigofie atu ona vavaeʻese le tasi manoa mai le isi.
  • Na matou tuuina le fasi agavale tauagavale i lalo o le ogatotonu, o le taumatau i luga o le ogatotonu tasi, ona o le itu tauagavale i luga o le taumatau.
  • I le maeʻa ai crosshair, faʻamau lelei loka, latou te foliga vaʻaia lelei, o le laulu lauulu o le a umi le umi.
  • Faʻasaʻoloto le lima agavale mai le lauulu, teu mea uma i le itu taumatau. Uʻu i lalo se alofilima, liliu lua pito sili ona loka i luga. O lea o le vaega tauagavale ogatotonu.
  • Matou te maulu i lalo o le pito sili ona mafiafia mai le itu tauagavale, ave se mea itiiti mai le ulu o le lauulu ma tuu i luga o le ogatotonu. Ave se filo e tusa ma le tele o le lapoa pei o le autu.
  • Faatasi ai ma lou lima agavale, faʻasaʻo le pito i lalo o le fili, faʻamalolosi lua loka mataʻi ma fuli i lalo. Ma le isi, tuu le pito pito i fafo i le itu taumatau i le ogatotonu tasi ma se tamai curl mai le lauulu autu.
  • I se tulaga tutusa, fili i lauulu totoe.
  • E mafai ona e faia se fuatua volumetric e ala i le faʻamautuina o le pito o le curved pigtail ma faʻalogo i le pito i lalo. O lenei hairstyle o loʻo teuteuina i laʻau fulufulu poʻo lauulu laʻititi.
  • I le pito o le lalagaina, faʻapaʻu le laulu i fulufulu manu.

Toe togi i luga o 'au


Afai e te manaʻo e faʻamama ese le uʻu, ae e te manaʻo foʻi i le mea faʻaʻoleʻole, ona e mafai ai lea ona e fili faʻamaʻi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia mea nei:

  • Fulufulu le lauulu. Vavaeese se fulufulu poʻo se tamaʻi loka o laulu i le muaulu.
  • Amata lalagaina mai le mamanu luga mai le tasi taliga i le isi.
  • Faʻasaʻo le pito i lalo o le lauulu ma le le vaʻaia ina ia le mafai ona vaʻaia.
  • Twist le vaega o totoe o le lauulu lauulu, faʻanusuina i le varnish. O le ae mauaina se uluaʻi, faigofie lauulu mo aso uma.

Faʻafefea ona faʻasaʻo lauulu mo se taimi umi? Aoao metotia aoga.

O mea e fai ile pulumu e fai ile fale ua faʻamatalaina i lenei tusitusiga.

Lauulu


O se laʻei sili ona lelei mo aso uma: amata lalagaina se lalagaina Farani fulufulu mai tua o lou ulu, faʻamaeʻaina i le tumutumu o lou ulu, iina, aoina mai ona manoa i se vaega le fiafia. Na mafai ona faʻaalu se selu i luma ole curls.

Teuteu se laulu lauulu i le aufana poʻo se sulu manaia. I le pito o le lalagaina, nonoa lauulu lauulu i le varnish. Faʻatau se fulufulua feololo vaʻaia, ona faʻaalia ai lea o au lauulu i foliga masani.

Uluai fugalaau


E toatele ua latou vaaia lea lalagaina i faaipoipoga i teine ​​faaipoipo. Ma latou te leʻi iloaina foi e mafai ona e faia se vavega o le luluina o ou lima i ou lima.

Laasaga ma lea laasaga:

  • Vavaeese le lauulu ma se itu itu.
  • Mai le itu e lapoʻa, vavae ese le fuʻa, amata lalagaina o se Farani faʻanana masani.
  • I le pito i totonu totonu, tuu le itu loka mai lalo.
  • Faʻaauau le lalagaina, aua nei galo e pikiina manoa mai itu uma.
  • Scythe lalagaina itu ese mai le vavaega. Oe faʻaloaloa teisi tamaʻi puʻeu ile ala, e faʻateleina ai lona lapoʻa.
  • A maeʻa i le isi pito, fai se malie malie i tua. Ona uma ai lea o le lalagaina.
  • Faʻamau le fusi ua uma ona faʻaofuina i se fulufulu paʻu, afifi i foliga o se fugalaʻau, faʻalelei ia ma le le vaaia.
  • Tuu se fulufulu fulufulu po o lauulu seli ile ogatotonu o tatou fugalaau.
  • Aua nei galo e uiga i le fulufulu fulufulu, faʻafetai i ai, lau aliʻi sili ona tumau le umi ma o le a fiafia tagata uma o loʻo siomia.

Lima filifili filo filifiliga


Faʻapipiʻi foliga mataina i soʻo se mea na tupu:

  • Faalu ulu, vaevae i lima vaega. I le ogatotonu, e le tatau ona vaeluaina le pepa.
  • Faaputuputuʻu taʻitasi i le solofanua solofanua.
  • Faamanuiaina vaega taʻitasi i le Farani braid "topsy-turvy". Amata lalaga lemu mai le 'auʻau, ae latalata i le pale.
  • Faʻamau ia fili i se tamaʻi paʻu, pe a uma ona faʻaloʻoso ia manoa.
  • Ufiufi uma pito o le fili i se mama, nonoa i le pito o le nape, ufiufi ma fili i luga.
  • Teuteu le laulu lauulu i se aufana ma faʻanusisi i le susulu varnish.

Vaʻai i uluaʻi manatu mo lauulu o le fanau e ala ile paʻu.

E uiga i Pasila keratin lauulu faasausili ua tusia i lenei tuatusi.

Faaaoga le tuatusi http://jvolosy.com/sredstva/masla/kokosovoe.html e saili ai ni mea sili ona aoga mo lauulu pulou ma le suauʻu popo.

Lauulu lauulu malvinka


Fai se laulu e fai sina faigata nai lo se pepe masani, ae faitau faʻatonuga, vaʻai le ata ma o le a e malamalama e le faigata mea uma.

Metotia lalaga

  • Tuu lou ulu i tua, tuuese le pito i luga, nonoa le siusiu. Afifi i se laititi laʻau, ia faʻalelei ia ma le le vaaia.
  • Ave le aʻe i luma, puipui i se kilipa faʻapitoa.
  • Mai le lauulu totoe, amata lalagaina lalagaina Farani Farani.
  • A o lalagaina, toso ese 'au taʻitoʻatasi, ona avea ai lea o le mamanu o le sili atu matala matala.
  • Faauma le fili, mautu i se tamai paʻu paʻu poʻo se aufana matagofie.
  • O loʻo totoe pea pea le pito i luma ua vaevaeina i ni vaega se lua.
  • Matou te selu vaega taʻitasi, ona lamolemole lea.
  • Matou te afifiina se manoa i se matasele, fai se vaega o la matou aufana, nonoa i le pito i lalo ma le le vaaia, ae aua le nanaina.
  • Tatou te faia tutusa gaioiga i le vaega lona lua.
  • O le pito i lalo o le aufana, e tatau ona faia ni tamai fesoasoani se lua, faʻapipiʻi faʻatasi ma ufiufi le ogatotonu. Faatulaga ma le le vaaia.
  • Faapau le aufana, faamama le lauulu ulu pe taoto i le gel / solo.
  • Faʻaopopo lenei mamanu ile varnish.

O le a faʻafiafiaina tagata uma i se 'aufana ma se maʻa. E mautinoa o le a avea oe ma tamaitai sili ona lalelei i le aso malolo, o alii uma o le a le mafai ona faalavelaveina o latou mata.



O le fili faʻaliliuina o se isi mea lea i le masani puaʻa. E mafai ona lalagaina i le itu poʻo le faʻataʻamilomilo. Ole mea e amata ai, naʻo le poto i le metotia, ia e faigofie ai ona e feagai ma soʻo se lavelave o le laulu.