Tausiga

Moni mea moni e uiga i le selu laser mai tagata faʻaaoga

O le leiloa o lauulu ua manatu o le sili ona masani ona faʻafitauli lea e liliu tagata faʻatau i le lalolagi atoa i tagata atamamai i luga o le ulu ma lauulu - trichologists. O le tuuaia mo nei mea uma, i la latou manatu, o le popole, o le siosiomaga, taumafa, vai lelei, o se olaga le mafaufau ma isi le le mautonu o aso nei. Ae ui i lea, e manaʻo uma tagata i ai, pe a le o le ulaina, mafiafia, ia sili atu le soifua maloloina ma lalelei lauulu. O le mea moni, i le auupega o trichologists e tele faʻapitoa meafaigaluega, togafiti metotia ma mea faigaluega afaina, ae o lo latou tau e le talafeagai mo tagata uma, ma o loʻo e manaʻomia pea ona faʻaavanoaina se taimi e asiasi ai i se fomaʻi.

O le mea lea, i aso nei o le laser comb mo lauulu ulu e matua lauiloa, faatasi ai ma le fesoasoani a e mafai e tagata uma ona faʻagaioi gaioiga o lauulu tuputupu ae ma toe faʻaleleia i le fale. O lenei vavega masini ua uma ona faʻaaogaina e le toʻatele, peitaʻi o loʻo iai i latou e leʻi faʻalogo iai pe o le a fia faʻatau mai. Lenei tusitusiga o le a talanoa e uiga i le gaioiga o le selu, le mataupu faavae o le gaioiga ma le aʻafiaga o le faʻaaogaina, faʻapea foi ma le a le laser combs ua toe iloiloina e le au faʻapitoa ma tagata faʻaaoga.

O a faʻafitauli e mafai ona foʻia?

E fetaui lelei mo tagata uma o loʻo i ai ni faʻafitauli i le paʻu o lauulu ma le paʻu ua afaina, mafua ai le susu. Leisa selu, iloiloga o loʻo naunau, e taumafai e tau:

- malulu pe ogaoga lauulu,

- vaivai, mago, le mautonu ma le leai o se ola o le laulu,

- faʻaleagaina o le lauulu fausaga ina ua uma le maʻitaga ma lactation,

- lauulu e leiloa ai pe a mavae le faʻamalosi, maʻi,

- le faʻaleagaina o le fausaga o le paʻu lauulu pe a uma le pisia masani, perms, lauulu faalautele ma isi,

- o se mea le lelei ile tulaga lautele o le lauulu o le matua tausaga.

Tuuina atu lenei lisi o aʻafiaga, ua faʻatatau e trichologists le selu laser mo le faʻaaogaina o fale. O iloiloga o tagata atamamai e lelei, latou te fautuaina latou e fai ma mea faigaluega i le taua e teteʻe atu i le lauulu e paʻu ma le susu. Ma o suega uma na faʻatautaia faʻamaonia lo latou saogalemu atoatoa ma le leai o ni aʻafiaga. Ole faʻaaogaina o auala e faʻaosofia ai le faʻamalosia o lauulu ile foloa male faʻalelei atili o le paʻu.

Mai le igoa e malamalama lava o le galuega e faʻavae i luga o leisa laser. E faʻaosoina pe a e faʻasoaina le selu e maua ai le laser beams. O le latou aʻafiaga i luga o le ulu i le ulu e faʻamoemoe e faʻaleleia le toto, e oʻo atu ai i le faʻalauaʻitele o lauulu aa maua ni meaʻai ma faʻamautu i okesene. Faʻafetai i nei faiga, ua toe fuatai le laulu, faʻaleleia lona fausaga ma mou aʻe. I se faʻaopopoga, laser beams e iai se aafiaga lelei i metabolic faʻaogaina e aofia ai porotini, o le mea autu lea mo lauulu ola. O i latou na faʻaaogaina leisa selu e iai faʻamatalaga lelei ma fautuaga, ma latou te fiafia ile faʻatau.

Ia faʻamanino, mo se vaʻaiga mataʻina ma tumau, e tatau ona masani lava vasega selu - 3 taimi i le vaiaso ma se umi e le sili atu ma le 20 minute. Faʻaaoga lenei auala: se selu i le pito i luga o le setete e tatau ona faia mai le aʻa o le lauulu i lona pito. O gaioiga e tatau ona lemu ma lamolemole, faʻatasi ai ma nai tolopo faʻalua. O le faʻatinoina o nei gaioiga, e mafai ona e maitauina faʻalelei tulaga o le lauulu i ni nai masina. Leisa lauulu lauulu, o le tau o le matua maualalo lava nai lo le lavelave tau tau togafitiga, ua faatauina atu i salons faapitoa ma faleoloa.

O afea e tatau ai ona e faʻaaogaina le selu laser?

E mafai ona faʻaogaina e fai ma togafitiga mole:

  • leiloa o lauulu ona o le soona galue ma popolega, perm, leai o vitamini ma minerale, auga o vailaʻau ma isi mafuaaga,
  • paʻu manu (seborrhea, androgenetic alopecia),
  • gaʻo ma le susulu,
  • vaivai, le mautonu
  • suiga tau tausaga.

E faʻaaogaina foʻi mo le puipuia ina ia mafai ai ona puipuia le paʻu lauulu ma faʻaleleia lo latou tulaga lelei.

E mafua ona o meatotino o le laser comb. Lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laser comb power grow comb combines 4 ituaiga of faʻaalia, o se taunuuga o le fulufulu e maua le maso, toto toto faʻalauteleina ma faʻalauteleina microstimulation.

"O loʻu natura, ua tau mafiafia oʻu lauulu, ae o le lima tausaga ua mavae na ou faʻaleagaina o ia i le le manuia o le faʻamanatuina. Talu mai lena taimi sa le mafai ona ou toe faʻafoʻi le taimi muamua o lauulu. I le iloaina e uiga i loʻu faʻafitauli, na filifili loʻu tuafafine e faapea, o le meaalofa sili mo aʻu o le mana e tupu ai selu laser comb. Ona o le leai o se faamoemoe, ua ou filifili ai e taumafai. Ma e te iloa, o lea ua ou lagona se aafiaga. ”

“Ina ua maeʻa le taumalulu, na ou filifili loa e faʻatau se selu ma toe faʻaola le voluma muamua. O lenei selu e iai lona aoga tele, e manaia ma faigofie e faʻaaoga. Ua faʻamalosi laʻititi le lauulu, ua atili mafiafia ma malosi. "

O le a le vave e aoga i le faʻatali mo le aʻafiaga?

Ua matauina, o lenei e mama atoatoa tagata. O isi taimi e aoga tele e faʻatali i le 2-3 masina, i isi tulaga, o se suiga lelei e amata ile 6 masina.

“Na amata ona tupu loʻu laulu i le 9 masina talu ona faʻatinoina le Hairmax. Lenei e te le manaʻomia le faʻanoanoa, ae ia faʻaaogaina pea se pulumu e aunoa ma le faʻalavelaveina togafitiga. Sa ou luluinaina kulimi i loʻu ulu. I se tulaga lautele, sa ou taumafai i le tele o mea, ae i ai lona iʻuga. E mautinoa o lena. I le tumutumu o loʻu ulu, na mautinoa lava le mafiafia o loʻu laulu na i lo le mea sa i ai i le amataga o le vasega. ”

“Na ou faʻatauina laʻu selu - o le malosi e tupu ai le selu laser comb. Sa ou faʻaaogaina mo le 5 masina, tolu taimi i le vaiaso mo le 15-20 minute, ma ua uma ona i ai faʻailoga iloga. Ua amata ona toulu mai fulufulu laiti. E oo lava i mea fou na aliali mai i luga o le pa, ua le o mea, ae i ai. ”

O lenei eseʻese, e faʻailoa mai e tagata faʻaaoga, e faʻamatalaina e le mea moni e faapea, o mafuaʻaga o faʻafitauli o le ulu ma le televave o le faʻamalologa o gaioiga e ese. O lenei faiga e faʻaosofia i se tuʻufaʻatasiga o mea: o le tulaga o le puipuia, leai o vitamini, ma isi.

Lea ua faʻamaonia e suʻesuʻega falemaʻi, lea e faʻaalia ai e ala i le saoasaoa o le amataga o le aʻafiaga lelei, tagata uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • 45% lipoti le amataga o faʻaiuga muamua ina ua maeʻa 8 vaiaso mai le amataga o le faʻaoga,
  • 45-50% matauina le iʻuga ina ua maeʻa 8-16 vaiaso o faʻaaogaina,
  • o loʻo totoe 5-10% na mafai ona vaʻai i le iʻuga mulimuli mai i le 16 vaiaso mai le amataga o togafitiga.

Mata e mafai ona faʻamalosia le aʻafiaga o le faʻaaogaina tele?

E tusa ai ma gaosi oloa, o le taimi fautuaina o le faʻaaoga e sili ona lelei ma lava e faʻataunuʻu ai le faʻamoemoeina. E taua tele le aua neʻi faʻalavelave, ia faia pea togafitiga e le aunoa.

E talafeagai le tuʻufaʻatasia o le gaioiga o se laser comb ma isi auala?

E mafai ma e oʻo foi i nisi taimi talafeagai. Ae e te manaʻomia i taimi uma, muamua, ia manatua e uiga i contraindications i le faʻaaogaina o leisa combs:

  • oncological faamaʻi
  • hemofilia
  • pe o le tino,
  • dermatitis o ituaiga eseese,
  • uliuli i luga o le ulu,
  • maitaga
  • matua e oo i le 12 tausaga.

Lua, tatou le tatau ona galo e uiga i le fetaui o le leisa selu ma isi mea, lea e faʻamautu e se fomaʻi faʻapitoa mo tagata taʻitoʻatasi, faʻavae i luga o latou mafuaʻaga o paʻu maʻi.

"O le aʻafiaga o Hairmax e tutusa ma isi mea: minoxidil, eucapyl. O le mea lea, o nei vailaʻau e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia. Ou te faʻaaogaina foi lelei Zhangguang 101. "

“O le mana e tupu ai le selu laser comb o se lelei gaosia e faigofie e faʻaaoga i taimi uma. Na ou maitauina le iʻuga ina ua uma le masina lona lua mai le amataga o le faʻaaogaina. Ou te matauina e le faʻatapulaʻaina se tasi selu. Sa ou faʻaaogaina foi le vitamini complex mo fafine Merz ma le SYSTEM 4 ”.

O le mea lea, o se lauulu lauulu laser ma se faʻaogaina talafeagai i lona faʻaaoga e avea o se mea aoga tele mo le togafiti poʻo le tausiga o le ulu, e faʻamautu mai e le tagata faʻaaoga iloiloga. Le manuia ma lau tusi talosaga!

Le mataupu faavae o le selu laser

O le laser comb mo le leiloa o lauulu, o iloiloga e masani ona maua i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma fono, o se mea fou fou. Le faʻagaioiga o le masini e faʻavae i luga o le faʻavae o le laser malosi.

Lauulu pe a uma ona faʻaaogaina le selu laser e ola maloloina, taofi paʻu i fafo, maua se susulu matagofie

Liliu i le bioenergy, e aoga tele i puipui o alatoto, faʻaleleia le tafe toto ma faʻamalosia i latou. Ua pa'ū lauulu i lalo, ua faʻasolosolo lona tuputupu ae, foliga mai se soifua maloloina.

Lanu lanumoana ma mumu

Leisa selu - ose mea semiconductor masini e faagaoioia i luga o le mataupu o se malamalama emitting diode. LEDs fausia i totonu o le masini tuuina faʻataʻitaʻiga susulu o eseese meatotino.

Ina ua maeʻa le faia o le tele o faʻataʻitaʻiga, na faia le suʻesuʻega i le faʻaiuga o le mumu ma le lanumoana faʻasalalauga e faʻamalosia le pito i lalo o le vaega o le fulufulu taga. O le mea ua tupu, ua taofi lauulu, o latou tino e faʻamaloloina ma faʻamalosia.

Malosiaga ole laser e aoga tele ile puipui o alatoto, faʻaleleia le tafe ole toto ma faʻamalosia i latou

Faapea foi faateleina le puipuiga puipuia o le tino ma puipuia faʻamaʻi pipisi.

O le laser comb mo le leiloa o lauulu, o loʻo talanoa e uiga i le faʻateleina o le lauiloa o lenei masini, e galue i luga o le faʻavae a lua soʻotaga fesoʻotaʻiga o ata pue.

O se tasi o mea taua o le faʻaleleia o le toto. O se faʻaiuga o lenei faiga - le faʻavavevaveina o sela metabolism. O le faʻaolaina o le siama e faʻamalosia le folo o laulu, ma atili faʻamalosia ai latou.

O se mea moni Ua faaaogaina le selu laser mo le sili atu 10 tausaga. O se laser comb na aliali mai i Ausetalia, ma i le 2000 Lexington International na faʻatu i Florida. O lana sini ia suʻesuʻe ma tufatufaina se oloa fou.

Aisea faʻaoga se laser comb

O se tasi o metotia i aso nei e feagai ai ma le malosi o le pala o le faʻaaoga o leisa togafitiga. O taualumaga o loʻo faʻatautaia i falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa ua faʻaogaina i masini laser fou.

E le taugofie le faʻagasologa o togafitiga i lea falemaʻi. Peitai, o sea masini e peiazeri selu, o le a fesoasoani e faasaga i lauulu leiloa i tulaga masani fale. Iloiloina tagata faʻaalia faailoa o se tasi o le lelei, ma i se talafeagai talafeagai tau o le masini.

Faʻaaogaina se selu faʻapitoa e manaʻomia pe a fai o loʻo aliali mai i lalo nei faʻailoga o le le mautonu ole laulu:

  • ua malepelepe le lauulu
  • tuputupu ae le tuputupu ae
  • a maeʻa le selu, o se fusifusi o lauulu e tumau i luga o le selu,
  • leiloa o lauulu pe a uma perms,
  • soʻo se ituaiga oʻeuʻeu ma le vevela,
  • fulufulu lauulu, susulu mou.

Mata e fesoasoani ma le faʻamalu

E tusa ma le 40 pasene o aliʻi o ituaiga uma ma atunuʻu ina ua uma le 45 tausaga mafatia i le leiloa o laulu. I se tasi tulaga, o fafine e feagai ma lenei faʻafitauli. O metotia faʻatekinisi o le selu laser o faʻaiuga o le faitau afe o faʻataʻitaʻiga ma suʻesuʻega na faia e tagata tomai faʻapitoa i le matata o le laser.

Mo le pala, e fautuaina le faʻaogaina o se laser comb

Ua fautuaina uma i latou e faʻaaogaina le latou oloa e le gata mo le lautele faʻaleleia o le lauulu, ae e faʻapitoa foi i le alopecia (botak).

Leisa selu e tuʻufaʻatasia ni mataupu se lua: faʻamalositino vibration ma le laser treatment. O le faʻaiuga o le fulufulu vaivai, o loʻo faʻamalu toto i totoga o le faiʻai. O lenei faʻaleleia atili ai le galuega a le totonugalemu o le tino, faʻaleleia le puipuiga, ma toe faʻafouina le endocrine system o le tino.

Ma o le iʻuga o le gaioiga faʻatinoina o ave moli, diodes, ua faʻalauiloa se gaioiga faʻasoasoaina, lea e fesoasoani i meaʻai ina ia faʻaaogaina e le lauulu lauulu.

Tagata tomai faapitoa fautuaina le faaaogaina o le laser selu e le gata mo le lautele faamaloloina o le lauulu, ae faapea foi alopecia (botdness)

O le fegalegaleaiga o itu e lua e maua ai le tali lelei a fofo: o le lauulu e "ola" ma lalagaina, ma a pupula e aliali i nofoaga o botd patches.

Ae ui i lea, ma le pala, e tatau ona mafaufau iai mea nei:

  1. Ole togafitiga e umi se taimi. Peitaʻi, e fesoasoani lea i le tuʻufaʻatasia o le aʻafiaga na maua.
  2. Afai o le lauulu foliga faʻavaivaia ona o le le lava o taumafa o lauulu papillae poʻo le le lelei o le toto, o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le selu laser o le a vave vaaia.
  3. O le lauulu faʻatulagaina o tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, ma o le iʻuga o le faʻaaogaina o se selu laser e faʻapitoʻa foi.
  4. O le togafiti togafitiga o se faiga faigata. Ole mea lea, ole laser comb mai le paʻu matuia ole paʻu e masani ona faʻaogaina faʻatasi ma vailaʻau. O iloiloga mai tagata talanoa e uiga i le aoga o se tuʻufaʻatasia auala.

Anotusi

Lalo-malosi leisa togafitiga, o se tasi o le physiotherapeutic metotia o togafitiga, o loʻo i ai ona faʻaletonu.

E le fautuaina le faʻaogaina o se laser i mea nei.

  • oncological faamaʻi
  • susunuina le susulu
  • le talafeagai o le neura o foliga,
  • tui mata
  • tafetotoi.

E taua le iloa! Le faʻaaogaina o se selu laser e le fautuaina mo fafine i le taimi o maʻitaga ma lactation.

Faʻafefea ona faʻaaoga se selu laser

O le laser comb mo le leiloa o lauulu, e pei ona fautuaina e tagata atamamai ma fai mai iloiloga, e manaʻomia le faʻaaogaina masani. O le masini faʻaaogaina tolu taimi i le vaiaso ma se vaitaimi o le tasi aso. (mo se faʻataʻitaʻiga, i aso faʻasoaso ole vaiaso).

O le vasega e amata mai i le 10 minute i le kuata o le itula. Ina ua mavae ni nai masina, e mafai ona e maitauina le iʻuga muamua: i nisi vaega o le ulu, o le lauulu o le a mafiafia mafiafia. E taua ia aua le taofia le taualumaga i luma atu o le taimi, a le o lea le aʻafiaga e mafai ona faasolosolo malie ona mou atu.

Ae le i faʻaaogaina le masini, e tatau ona e fufuluina lau lauulu ma faʻamago lou lauulu. Gaoioiga e tatau ona lemu, lamolemole. E fautuaina e nofo i le mea e tasi i luga o le ulu mo le 2-3 sekone.

Tagata e umi lauulu e tatau ona faʻaogaina ni selu e lua. Faatasi ai ma se selu masani, e mafai ona e siiina i luga i luga le lulu, ma faʻafefete le vaega e moʻomia i le laser comb i lou isi lima.

Gauai atu! O le faʻaaogaina tele o le selu leisa e le taitai atu i le faʻavaveina o taunuʻuga, o lea la, e leai se mafuaʻaga e le amanaʻia ai nei faʻatonuga ma faʻaaoga le masini e sili atu ma le faʻatolu taimi i le vaiaso.

A faʻaaoga se laser comb, e tatau ona e manatua le lapataiga nei:

  • Aua nei paʻi i le selu taliga, mata, laumata, gutu,
  • Aua le faʻaaogaina le masini i vaega o paʻu faʻamaʻi poʻo vaega o le pupula o le paʻu ona o le faʻaalia i vailaau, faʻaletino poʻo faʻafitauli.

A faʻatau mai se selu, e tatau ona e mautinoa o loʻo ia te oe se tusi faʻamaonia ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i le Lusia.

O a tagata popoto e fai mai

O le laser comb mai le lauulu e leiloa, faʻaaliga ma manatu o tagata atamamai e uiga i ni eseʻesega, toe faʻamaonia mai o le mea moni o loʻo i le ogatotonu. O nisi, e taʻu mai i suʻesuʻega ma faʻagasologa o le faʻaaogaina o mea, fai mai o se itu lelei mo togafitiga, o isi e masalosalo.

E ui o lea trichologists malie o le selu e aoga mo seborrhea ma le vevela o le ulu, susulu ma le lauulu malulu. Leisa togafitiga faʻamalosia le metabolism metabolism. E mafua lea i le momoliina o le malosi i le paʻu sela o le ulu.

E aoga le selu ole laisa mo lauulu malulu

Ua ulu atu i totonu o totonu o le fulufulu mata, o le laser faʻagaioia le chromophores ma faʻatupuina le gaioiga metabolic mai se vaaiga faʻapitoa. Lenei aafiaga lelei.

Peitai, e tatau ona manatua o le taimi e tasi le laulu e le tupu. Tele trichologists talitonu e le tatau ona faʻaaoga le masini pe a fai o le lauulu ua matua faʻaleagaina. E leai se mafuaʻaga e maualuga ai le faʻamoemoe mo le selu ma alopecia i se tulaga maualuga.

O le selu laser, afai e te faʻalogologo i manatu o nisi tagata faʻaaoga, o se vavega faʻamalolo lea e togafitia ai lauulu. Isi iloiloga e le sili optimistic. Lenei ua toe faʻamaonia ai e faʻapea o foliga taua o le tino o tagata taʻitoʻatasi tagata mama: o le mea e lelei mo le tasi e le o se mea lelei mo le isi.

E tele tagata atamamai e talitonu e mafai ona faʻamaloloina lauulu, o se faʻaiuga o lauulu ua atili ai ona paʻu

Ua amata ona lauiloa le laulu mo togafitiga ile tatou atunuʻu. E faia sauniga i nofoaga faʻapitoa mo falemaʻi ma faʻalapotopotoga teuteu.

Leisa selu e aveese ai le susu ma le vavaeina

O le leisa sisina tulaga maualuga mai se lauiloa gaosi oloa e mafai ona avea ma se aoga aoga i metotia o togafitiga teuteu. E tele tagata atamamai e talitonu e mafai ona faʻamaloloina lauulu, o se faʻaiuga o lauulu ua atili ai ona paʻu.

Faapea foi o le faʻaaoga o se selu e i ai le aoga o le faʻataʻimata o le ulu, faʻasaʻoloto se tagata ile faʻamoe, mago ma le paʻu ole paʻu.

Faʻafefea ona faiʻese le paʻuʻu ma se selu laser:

Faʻafefea ona faʻaaoga se laser comb ma le faʻaiuga o lona faʻaaogaina:

Faʻafefea ona faʻaaoga le laser comb: mo faʻamatalaga auiliili, vaʻai le vitio

Leisa faʻaali e mafai ona faʻaleagaina ou mea pueata.

E tofu tagata uma ma se manaʻoga e ave a latou telefoni feaveaʻi ma ave mea uma ile mea puʻeata. Ae ia faʻaeteete, ona e ono lamatia faʻaleagaina lau telefoni. O ata faʻapena e mafai ona maua i luga ole Initaneti, ae o le mea e tupu ai lava e tutusa. E mafua ona o le malamalama totoʻa fegalegaleai ma le mea pueata sensor na o le vave susunuina. Tatou faʻaalu sina taimi e faʻanoanoa ai ona ua leiloa uma na puʻeina ata na feoti i konaseti a latou faʻafiafiaga.

O le laser tag na atiae e le militeli

E leai se aoga e fai atu, ae o le laser tag o se sili sili lea e malolo ai ma uo pe faʻamanatu ai se aso fanau. O le malie ia! Ma o se auala lelei lea e maua ai le poto masani i le puʻeina i totoga taua a le fili. Ona o le 1970s, o le militeri Amerika na atiaʻe le laser tag e fai ma auala e toleni ai a latou 'au. O le igoa muamua mo le "taʻaloga" o le Multiple Integrated Laser Engagement System, poʻo le MILES mo se puʻupuʻu, ma ua faʻaaogaina nei se faiga sili atu alualu i luma.

Ua uma ona iai auupega a le sai-fi

I le taimi muamua, o upu laser beam, sa matou vaai faalemafaufau ai i auupega maoaʻe o loʻo tutumu i lanu lanu, e pei ona foliga mai i fomai faasaienisi. I le 2015, DARPA (US Defense Advanced Research and Development Agency) faʻailoa mai o loʻo latou i luga o le tulaga o le atiaʻeina o 'auupega leisa a le mana e le masani ai. Ua faʻaigoaina o le "HELLADS" o le aʻupega o se laser system mo le puipuia o vaalele mai misilisi o vasega eseese. Peitaʻi, e le mafai ona vaaia vaʻai nei, ma e mautinoa lava latou te le faia "piu-piu". Masalo o le taimi e moni ai le feteʻenaʻi o taua e pei o tala faasaienisi ata lata mai o le tulimanu. E ui lava ou te le manaʻo tele e vaʻai i lenei mea.

Laser e mafai ona oʻo i se vevela faʻamatalaina

O saienitisi i Imperial College Lonetona na faʻailoa mai se metotia i le faʻaaogaina o le laser e mafai ona e faʻapipiʻi mea e oʻo atu i le 15 miliona tikeri Celsius. E sili atu le vevela i lo le ogatotonu o le la! O sea atinae o mea e tutupu o le a fesoasoani saienitisi toe gaosia le malosi gaosia e le la ma le tulai mai o se mama malosi gaosiga metotia. I le isi itu, e mafai foi ona faʻaaogaina lasers e faʻamalulu ai mea, ua faʻamaonia mai e le au suʻesuʻe i le Iunivesite o Uosigitone.

Lasers e tele aoga.

O le muamua parakalafa e mafai ona faʻailoa mai le faʻafeagai, ae o le mea moni, lasers e le gata faʻaaogaina e faʻaleagaina ai se mea. Ioe, o oe lava oe atonu ua uma ona e manatua ni nai auala e faʻaaoga ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fatu faʻapipiʻi pe lolomi, e faasaʻo ai le vaʻai pe aveese lauulu. Ae o le auala fou faʻatatau o le faʻaaogaina o le "lidar" (lidar) - malamalama ma iloa mamao - o se tekonolosi mo le mauaina ma le faʻagaioiga o faʻamatalaga e uiga i mea mamao ma faʻaaogaina faiga mataina mata. O lenei faiga e aumaia faʻamanuiaina aoga i tagata faufale ma geologists, sili atu nai lo uma muamua.

47 faamatalaga

Hmm, talie leotele, ou te leʻi vaʻai i se sili atu valevale pou e uiga i lasers. Le palakalafa muamua e na o se faʻatelega o le mataga.
Ia, e te sese atoatoa le faʻaaogaina o upu malosi ma le mana.

Le fana fana e toetoe lava leai se faʻalavelave, hmm. toeitiiti? Ou te fesili pe aisea ua i ai se toe faʻalavelave, o le tulafono lona lua a Newton e faia ata i photons? : O

O le laser sili ona malosi i le lalolagi o loʻo tu i le Shanghai Institute of Optics and Precision Mechanics ma e iai lona mana o le 2000TW. Lea o le 2 faʻatonuga o le maualuga na i lo mea oe tusia i le tusitusiga.

"O le malamalama sosolo naʻo i itu filifilia," o ai na faʻasoaina?