Lauiloa

70 o sili ona aulelei lauulu mo lauulu lauulu

Soʻo se fafine (teine, teine) ma le lauulu laʻitiiti e tasi le taimi na faʻalogo ai i lana tuatusi mai le tagata e faʻatonutonu lurus se mea e pei: "Oi, e i ai a oe curls ofoofogia! Maimau pe a na i ai! ” Faʻamalieina o le mapuea ma foliga foliga mai e mafai ona saogalemu aveina o se faʻafetai, aua o le mea e matua faʻamalosia ai le laʻuina ia fulufulu lauulu, ma mafua ai le faamemelo mo i latou e masani lava e le o se galuega faigofie! O le mea lea, afai o loʻo e mafaufau pe faʻapefea ona tausia mo lauulu lauulu, matou te ofoina atu ia te oe se faʻamatalaga lautele i le fausiaina o se foliga foliga ma lalelei mimilo spiral.

2) vavaeina masani

O asiasiga fesoasoani e le faʻaopopo le matagofie i se isi, o lea e tipitipi lou laulu e puipuia ai latou mai foliga. Afai e te manaʻo i uʻamea maloloina e foliga gofie ma momose faʻafuaseʻi, asiasi i se fulufulu laʻititi pe oti ese vae vae i le fale i le valu i le sefulu vaiaso.

3) Atiina ae lau oe lava curly care regimen

Taumafai e palu 2-3 mea teuteu teuteu e faʻamalieina manaʻoga faʻapitoa pe a faʻataʻitaʻiga lauulu foliga. Lelei taunuʻuga e mafai ona ausia i se tuʻufaʻatasiga o le smoothing serum, mousse, popo suauʻu ma styling gel. O sea "cocktail" faʻatagaina oe e maua se faʻatuatuaina faʻamautuina, ae e le faia ai lou laulu matutu ma maʻilaʻe. Tofotofo - ma atonu sau ma se mea fou.

4) Filifilia o le selu saʻo

Faʻaaoga se selu lautele nifo ae le o se pulumu. O galugalu faʻaalu e sili ona maaleale le ituaiga o laulu lea e tofu taʻamilosaga o se tulaga malepe vaega. O le selu ma le selu ma le lautele o nifo e malu ma e le solia le fausaga masani o curls pei o se pulumu.

7) Diffuser e fatu ai curls atoatoa

Afai e te le iloa se mea o le diffuser, ona e leiloa tele. O lea la, o le diffuser o se tasi o na uiga ese na o mai e sau ma se laulu vavae. O le faʻamamago i lea mea e le tele se taimi, aua e faʻafetai i fausaga nila, o 'tamatamaʻilima' o le tufatufa faʻasoasoaina le ea i le va o lauulu e le mama, e aunoa ma le afaina ai. O le mea lea, latou te le liliu i le atoa fluffy mass, pei ona masani ona tupu pe a e mago lau curls i se auala masani. E le gata i lea, o le 'au e le gata e faʻasao le faʻamaoni o le curls, ae faʻateleina foʻi lo latou leo.

O le faʻaogaina saʻo o se lauulu e aofia ai tulaga nei:

  1. Fufulu lau lauulu ile laupepa.
  2. Faʻaaoga se ea malulu.
  3. Oomi le sili atu o le susu i se solo po o se ie microfiber.
  4. Faaaoga mousse ma puipuiga vevela.
  5. Tuu atu i curl le foliga manaomia i le mimiloina o taamilosaga i ou tamatamailima.
  6. Liloina lou ulu i luma pe i lou itu i le fulufulu lauulu ma diffuser i se itu taumatau ia oe.
  7. Aumai le lauulu fulufulu i le ulu ina ia mafai ai e le curls ona savili i luga o le nila i lalo o le auo.
  8. Liliu i luga le lauulu fulufulu ma amata mago.
  9. Ona toe faʻaaoga lea i luga o laina o mouso filemu, ae o lenei filifili.
  10. Toe fai faamago.

E naʻo le tuʻu o lou lauulu i ou lima ma faʻalelei le iʻuga ma le varnis.

O lenei la, mafaufau pe o le a le faigata o le tausia o au mea curls, o le lisi i luga o le 7 faigofie fesoasoani o le a fesoasoani e faʻafaigofie lenei faiga masani faigata ma aumai i le otometi.

Filifiliga lauulu lauulu

O se pulu puʻupuʻu foliga foliga aloa ma malolo. I le taimi muamua, o se foliga puʻupuʻu sa leʻi faʻaaogaina mo foliga uʻamea, ae o nei aso ua manaia, matagofie ma mananaia. O sea sitaili e manaʻomia oe e teuteu lou laulu i aso uma ma tausi lelei latou. E mafai ona e fatuina se ata o agavale ma matagofie.

O le “tama e pei o” tipi 'oti mo le laulu lauulu ua saunia mo fafine manifinifi ma foliga lalelei. O se lauulu lauulu e faigofie ona fausia, e tatau ona e tuiina lou lauulu i ou tamatamailima. Afai e te tosoina curls i le taimi o le mago gaioiga, o le a e maua curls o se faigata faiga.

"Bob" foliga manaia. Fetaui lelei mo tagata ei ai se ovavalu faʻataʻamilosaga foliga. E manaʻomia le tausiga i aso uma, peitaʻi e maua ai foliga faʻatagata ma feusuaʻiga.

O le le faʻasologa masani o le "asymmetrical-looking bean" poʻo le sikuea. O ulu oti faapena e talafeagai mo teine ​​e iai foliga lapopoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia ituaiga laulu, e mafai ona e faia le faamamafa manaʻomia i mea lelei, tosina ese le mafaufau mai mea le lelei.
O le mea lea, e mafai ona e filifilia se filifiliga mo le pupuʻu lauulu ma faia le manaʻo o foliga foliga lelei. E mafai ona fausiaina se aga matamuli, talavou pe feusuaʻi.

O lenei umi e manaʻomia ai asiasiga masani i le pulu faʻapipiʻi mo le tausia o se laʻei mama ma foliga. Ina ia le laulu e le foliga mai o se matutu teteʻe, fafagaina ma faʻamaloloina ua fautuaina. O le saʻo tausiga oloa mafai ona fautuaina e se fomaʻi faʻapitoa.

Oti mo lauulu ulu feololo

O laʻei fulufulu ma pupuni pupuʻu o loʻo fausia se ata talavou, ma o faʻaleleia e talafeagai mo tamaitai o soʻo se matua. O ulu oti faapena ua faʻamamafaina ai le mamalu o le e ona, lona pulepule mea sese.

O le lauulu lauulu e iai se fausaga faʻapitoa, o le solo o le lauulu e i ai le foliga o se koma, i luga o le ulu e tele naʻua nai lo faʻatonu. E matutu, aua o loʻo laʻititi le gaʻo e latalata i aʻa, e toetoe lava a toesea i le pito. O le mea lea, tausiga talafeagai, faʻatulagaina taimi ma le tatau saʻo o laʻau.

Mo lauulu ma le umi uumi, a pulu feololo i le tuʻufaʻatasia ma le tele o paʻu e atoatoa. Latou fatuina se ofoofogia faʻatusa ata, foliga faʻafuaseʻi soʻofaʻatasi faʻatasi ma se foliga ma se foliga faʻatele. O se tuʻufaʻatasiga lelei e maua ai se mea sao. Mo curls o le umi umi, e mafai ona taumafai le filifiliga o se lautele sikuea.

E faʻaaoga e le 'au laʻau le "pi", na faia i le faʻasolosolo o itu i le tasi itu. E mafai foi ona e fatuina se lalelei o lauulu mai ia.

O se filifiliga sili o le tele-vaega lauulu lauulu. O loʻo faʻamamafa ai foliga masani o fulufulu, ua fetaui lelei.
O le mea lea, mo curly haircuts po o le bob e talafeagai, lea e tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese o bangs pe a leai. O le filifiliga e faʻamoemoe i le foliga o foliga ma le sitaili o lē e ona le laulu lauulu. E tatau ona e asiasi masani lava ile pulu faʻapipiʻi e aveese vaega vaevaega.

Oti mo lauulu uumi

E uumi lauulu lauulu foliga matagofie. O lea lauulu e manaʻomia ai le agavaʻa tausiga. O gaʻo faʻapipiʻi e maua i aʻa lava, o le pulu laulu e iai le foliga o se faʻaʻimataʻu, o lea ona o le umi e le oʻo i pito. Latou vaeluaina ma foliga matutu ma teuga. E manaʻomia le asiasi soo i se fulufulu laʻau, e filifili le auala saʻo mo faʻamalosi tino ma le tausiga.

O le lauulu i le "cascade" foliga foliga matagofie, lea e faʻaosofia ai se faʻataʻitaʻiga o se paʻu masani mai le lauulu o ituaiga eseese i le ulu. E faia i luga o le faavae o se kapetete umi, ae o loʻo i ai faʻasolosolo ona faʻalauteleina ma faʻataotoina. O le faʻaopopoina o sea laulu ile laulu e tele naua foliga matagofie. O lenei lauulu lauulu o se filifiliga lautele mo soʻo se ituaiga o lauulu lauulu.

O 'oti i le faiga o le "apefai" poʻo le "faʻauʻu." I lenei tulaga, e tele vaega o lauulu e faʻaogaina na o itu uma o luma. Na te avatua le lauulu se siitaga faaopoopo, vaʻaia faʻateleina le umi.

Ina ia fausia se laulu e te manaʻomia se fai sina onosai ma mafaufauga. Curls e tatau ona tuuina atu i se tulaga masani. E mafai ona e faʻaaoga le gel i le umi atoa, selu i le pulumu ma nifo laupapa, ma avatu le manaʻomia foliga i ou lima.
E faʻatagaina foi ona siʻi lauulu i tafatafa o aʻa, fai se faaputuga, maua se sili ona matagofie o fulufulu maua.
Faatasi ai ma ia lauulu e te manaʻomia e faʻataʻitaʻia, vaʻavaʻai mo lau sitaili, fatuina se foliga tulaga ese.

Lauulu teuteu

I le 2015, teuteuga teuteu mo lauulu lauulu o na filifiliga e mafai ona faamamafaina ai le femininai ma uiga. I ata tami, o lauulu laei ma curls sa sili ona lauiloa.
Le filifiliga sili ona lalelei ua aloaʻia o se "cascade". I ai, e mafai ona fetuunai foliga o le oval foliga.

Afai o foliga e iai se lapotopoto ituaiga, ona i ai lea o le avanoa e vaaia umi umi. E alagatatau ona ufiufi alafau ma alafau ufiufi, selu le lauulu ile pito i luga ole ulu. E manaia le faʻataʻitaʻiina ma le foliga ma le uumi o paʻu (faataʻitaʻi, sao, laʻasaga). O lenei fofo faʻataga faʻafaigofie tausiga, faʻaaoga styling sooupu e fufulu ma faʻamama curls, foliga ma ou lima. Fiafia lauulu i le aso vaiaso ma se aso faʻapitoa.

Le filifiliga faigofie - malulu lauulu, lelei foliga taofiofi mo se taimi umi. O le “lauulu” e sasaina ai le lalelei ma le maualuga o lauulu. Fiafia mo mafiafia ma manifinifi curls, e mafai ona avea ma ituaiga autu o laulu, e mafai ai ona e faia ni ituaiga eseese o lauulu.

Fuafua i le maualuga o le teineititi, o le umi e eseese. O le tino laititi e maua ai le pupuʻu, ma le maualuga - o se lauulu lauulu umi. Faʻamaeʻaina le ata o le 'au, ua fautuaina e filifili e fuafua i le ituaiga o foliga, maualuga ma foliga. E mafai ona faʻavasega, faʻaʻalu ni au poʻo ni togafiti ia latou foliga vaʻaia lelei ma teuteu lelei.

Lauulu ulu

O e ona ia curls e masani ona faʻamataʻu i le fesili pe faʻapefea ona faʻamafanafana curls ma foliga manaia, matagofie ma matagofie.
O le “Bob” e lauiloa. E faʻaoga mo lauulu puʻupuʻu ma feololo. Mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma ni faʻailoga.

Atoatoa mo tagata e ona le malu 'eleʻele curls, e foliga sili matagofie ile lauulu manifinifi. E faʻatagaina le faʻaaogaina o mea eseese, lea e mafai ai ona e suia le vaʻaiga i aso uma, faia ni laʻasaga matagofie.

O se fulufulu mata-bob foliga foliga sili atu i teineiti ma se foliga foliga foliga o tafatolu. Afai e i ai se sikuea foliga (po o foliga tetele), ona faʻasaʻo lea o foliga o le "pi" o se foliga le faʻapitoa. O se laina tulaga ese o le a faʻamamafaina ai le taua ma faʻatagaina oe e nana mea sese. Mo lauulu uumi o lauulu, o se elongated lomiga o loʻo faia i le tasi itu, talafeagai tusa lava foi mo le laʻei aloaʻia.

O se lauulu lauulu e manaʻomia laina atoatoa, o lea e te manaʻomia e masani ona asiasi i se luluulu, mataitu le tulaga o lau lauulu. E manaʻomia le fafagaina, faʻagaoioia o fesoasoani. Ma o le ae foliga le talafeagai i isi sui o le tutusa feusuaiga.

I ata foliga i 2015, o laʻei sili ona lauiloa ile laʻasaga cascade. E multifungsi, faʻaavanoaina mo filifiliga eseese mo le ata, faʻamamafa ai agavaʻa ma nana mea le atoatoa a ona e ana.

O lauulu o se curly ituaiga mafua ai le tele o faʻafitauli, o nisi taimi latou lalelei foliga e le ofi i totonu o le sitaili o se pisinisi ofisa poʻo se aʻoaʻoga mautu. O le faigofie filifiliga o le solofanua masani luga o tauau. Ina ia mafai ona foliga foliga foliga lelei ma teuteuina lelei, o se lauulu lauulu. Masalo o se tuʻufaʻatasiga ma bangs. E ao ona faʻasaʻo i aso uma, ae o le a fesoasoani e fausiaina se foliga matagofie, faʻaleleia ona foliga vaʻaia, ma fatufatu se faʻatusa ata.

Afai e vaapiapi foliga le teine, e talafeagai la ona filifili le averesi o le umi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le faʻataʻamilomilo, o le ata o le a sili atu le loto gatasi. O le tino ma se mea e fai o le a aliali mai, o le ata o le a malu ma malu. O le ituaiga laʻei fulufulu e faʻafaigofie le gaioiga o aso uma laei, e tausia ma le atoatoa lona foliga.

Fulufulu lauulu ei ai se foliga sili ona fulufulu, o lea e tatau ona e tausia faʻapitoa i latou. Ole teuteuga ole fautuaga e fautuaina ia le itiiti ifo ma le tasi i le ono vaiaso, e tatau ona faʻaʻai masani.

O le faʻamamaina o laina e lua pe tolu o le a foliga vaʻaia lelei, mo faʻaopoopoga susulu e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapolofesa na mamanuina e tausia lelei ai lauulu laulu.

O le mea lea, o se lauulu lauulu cascade o se fulu lelei ma talafeagai fofo mo le laititi poʻo le uumi lauulu lauulu.

Oti mo lauulu mafiafia lauulu

O le mafiafia o lauulu o le mitamitaga lea o mea uma tau le saʻo. Latou faia le faʻatusa foliga, taugata ma matagofie.

Mo pulu mafiafia mafiafia, o se sikuea tipi e talafeagai. O curls aofia ai i le tuufaatasiga foliga manaia. Oe mafai ona faia se ata faʻafiafia e ala i le naʻo le sasaina o ufi i ou tamatamaʻilima ma faʻapipiʻi i latou ma mea faigaluega faapitoa. I se ituaiga laʻei lauulu, o le a e foliga mai pea foliga lelei ma talavou.

Mo lauulu lauulu, o le umi bob, sikuea po o cascade o le a avea ma sili fofo. O filifiliga muamua e lua e faʻatusa ai se ata mimita, faʻataga oe e foliga fiafia ma manaia. Faatasi ai ma le fesoasoani a le cascade ata, e mafai ona e masani ona fesuisuiai, fetuunai foliga foliga. E faʻaalu foi ia mo le tausiga ma le faʻatuina lelei, lelei mo vaiaso ma aso malolo.

Mo le uumi mafiafia lauulu lauulu sitepu ma lata. E tele filifiliga mo sitaili, valiina ma iloga. E foliga mataina i le tele o lanu ma lamolemole suiga.

O le mafiafia o lauulu laʻititi e manaʻomia faʻapitoa tausiga, e leai se susu, o lea e te manaʻomia e faʻafailele pea ma faʻamalosi lou lauulu. Ua fautuaina e le salona se faiga faaonapo nei - tipi ma seleulu vevela, pe a fulufulu lauulu uma. O lenei e puipuia mai ai foliga o vaevae pito.

O le mea lea, mo lauulu mafiafia, o le ituaiga o lauulu ma le agamalu tausiga e taua tele.

Oti mo lauulu manifinifi, sefululele

O teine ​​e laʻititi lauulu e lotoleaga ia i latou e ala mai latou i le natura. Le tele o fafine maua ai lauulu le talafeagai, o lea e mafua ai le tele o faʻanoanoaga. O le galuega autu o le filifilia lea o lauulu saʻo ma talafeagai laei. Ma o le laʻau laʻei ma le manifinifi o le a foliga vaʻaia lelei, manaia ma matagofie.

O se fofo sili o se lauulu lauulu. E tatau ona e tuputupu aʻe le uumi e faatatau i tauau, o le lanu lauulu e mafai ona i ai. Ua aliali mai manoa o loʻo tautalagia, le pupula na faia e latou ua vaʻaia faʻateleina le voluma. O lenei filifiliga o le a sili ona aoga mo i latou e iai foliga o foliga ile foliga umi.

Mo le faia o sitaili ma se laulu i luga o laulu manifinifi, na o le mea e manaʻomia e faʻamago, faʻapa'ū lou ulu i lalo, faʻatonutonu le tafe o le ea mai aʻa, aʻo tu ma ou tamatamaʻilima tuʻuina atu le foliga manaʻo i curls. O pito o le curls mafai ona faʻasaʻo i se gel poʻo se paʻu.

Mo tali uumi e le masani ai, o le apefai lauulu e talafeagai. O aso uma e te manaʻomia le sitaili, ae e matua faigofie. Mo le mago, se lauulu fulufulu ua faʻaaogaina, o loʻo i ai ni faʻapipiʻi faapitoa e faʻatagaina oe e faʻaopopo isi faʻapipiʻi, ona manaʻomia lea le faʻamau ma mousse. O faʻailoga mo lenei filifiliga e mafai ona iai (faʻafuaseʻi, faʻaititia, umi pe puʻupuʻu).

Tagata e ona ni mea e seasea e fai ma manaʻo e asiasi masani i le pulu faʻapipiʻi masani, tipi le vaevaega pito. A leai, o le laulu lauulu o le a foliga vaʻaia.

Tausia mo lauulu lauulu

O se tasi o aoga fofo mo curls lenei vaitau ua lauiloa o se lauulu. Lelei mo pulu puupuu ma feololo lauulu. E avea ma faʻavae mo sitaili faaonapo nei, lautele ma talafeagai mo toetoe lava teine ​​uma.

O lenei filifiliga e faʻamamafaina ai le taugata o lauulu mimilo. Fuafua i le fausaga o curls, latou sili lelei latou umi ma sitaili ua filifilia.

Afai e te filifilia le saʻo umi, mafai ona e faapaleni atoatoa foliga foliga, faia ia sili atu agamalu. E faapitoa le lauiloa o le vaʻaiga lea e tatalaina atoa ai le ua.

O le lauulu laei faia i luga o le faavae o le cascade ituaiga, e aofia ai curls o eseese uumi, foliga mataina. Ole pito i lalo ile laulu e manaia. O isi faʻaopopoga ua faia i le taimi o faʻamama ai ma se fulufulu i se tulimanu, faʻatonutonuina le ea mai aʻa. Tatou te faʻatuina ikuga ma laei faʻapitoa.

O le ata e faʻatumuina e se sao filifilia. E faapitoa ona lauiloa o le puʻupuʻu, lea e sulu le muaulu.
O le mea lea, o le sikuea e talafeagai mo tamaitai ma le lauulu laulu, e mafai ai ona e faia ni ata eseese. Faigofie e teuteu.

E tatau ona masani le asiasiga i le fulufulu fulufulu mo le teuteuina o foliga o le lauulu, aveese 'eseʻese pito.

Filifiliga ma faʻailoga

O lauulu lauulu e fai ai le tele o faʻafitauli mo e ana. E manaʻomia le mafaufau pea i nisi filifiliga mo lauulu 'ulu, sitaili ma faʻamautuina auala.

O faʻataʻitaʻiga i luga o faʻaavanoa e mafai ai ona e suia le ata foliga, fatuina ata foliga lelei. E tatau ona e iloa auala saʻo mo le vaʻaia lelei o laʻau lauulu.

Ole filifiliga autu e ofoina atu e stylists ole uumi uumi e tuʻu faʻatasi ma ni tuʻu saʻo. E mafai ona faʻasaʻo i le fale ile fesoasoani ole uʻamea poʻo totonu ole fale.

Mai uʻumi uumi e mafai ona e fili i se ulu le masani ai faʻafefeteina, ae tuu atu i fafo atu le le mafaufau i foliga o le pa. E tatau ona leai se pulu o curls, o lenei e maua ai le foliga o le agavaivai ma le fafine.

O se mea ofoofogia le filifiliga o se fulufulu bob umi-lauulu. E mafai ona avea ma mataʻitu tuusaʻo, o le umi ile laulu mata e fautuaina, e mafai ona teisi teisi. Talafeagai mo teine ​​uliuli.

O 'oti ma ni mea faʻatagaina e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi, fatu se fou fou. Ua umi o le a tuiina, aveʻesea, faʻamautuina i le fusi. Faʻaaogaina se puʻupuʻu mafai ona e fatuina foliga talavou, leaga ma taʻaloga.

Matou te filifilia le lauulu i le ituaiga mata

Tele teineiti mafaufau o latou foliga foliga leaga ma le atoatoa. Ae e mafai lava ona fetuʻunaʻi ma le filifilia o le ituaiga saʻo e teuteu ai lauulu.

Mo foliga o oval ituaiga, o lauulu sipi o se simetric ma asymmetric foliga e matua talafeagai lelei, eseese tuʻufaʻatasiga ma pe aunoa ma ni aufaʻi e mafai. E le fautuaina le laulu uumi ma le paʻu, e mafai ona faʻatulaga ona lona tagata.

I fafine ei ai foliga lapotopoto, e foliga mafolafola. O le fulufulu e tatau ona vaʻai ia vaʻai, fai ose mea. Aloese mai lauulu 'ulu e faʻaopopoina le aofaʻi o pipi ma alafau. E le faʻatagaina paʻu tuʻusaʻo ma le valavala. O le fofo atoatoa o se slanting fringe, faia le le fiafia, tapuni alafau ma ufiufi i le pito i luma, faaloaloa le foliga.

Lush views e talafeagai, e mafai ona e selu curls luga, ona faia ai o le lautele sili atu nai lo foliga lava ia, ua avea vaiti, vaeluaina lautele siliva siliva ua faia. I se tulaga lautele, o lauulu lauulu e tatau ona i ai foliga o se cone: lautele lautele ma lalo vaapiapi.

Mo foliga sikuea foliga, o se kapeti faauu foliga sili, lea e aofia ai le auvae i lalo, o loʻo i ai lautele lautele. Foi sili tele o le bob style filifiliga. O le feololo laititi e fulufulu lauulu e lelei lava fofo i le faʻafitauli. E l recommended fautuaina le laʻau faʻapitoa, lauulu foliga tutusa. Latou te faia ni mamafa, le faʻaalia foliga.

Foliga tafatolu. O le umi lelei e naʻo lalo ifo o le laina o le auvae. E fetaui lelei mo le sikuea, o le pa e mafai ona umi pe faʻapea. O le puʻupuʻu o 'au e le talafeagai, lamolemole itu sitaili, vaeluaina.

Mo le ituaiga atoa, e avatu e tamiʻaiga ia laʻei fulufulu mata e mafai ona vaʻavaʻai umi, faʻalaʻei le pito i luma pito i lalo. O lauulu kolosi faʻapipiʻi, e faʻasolosolo bangs.

O le saʻo lelei filifilia o lauulu e mafai ona faʻasaʻoina foliga o foliga, faʻalelei lou fafine. O mekasini a tamaʻitaʻi, stylists ma potopoto o le a mafai ona fesoasoani.

Afai o le lauulu e mimita

Ole filifiliga ole lauulu e fuafua ile umi ole laulu. E pupuu, umi pe feololo. E manaʻomia foʻi ona e mafaufau i le oval o le mata, lanu, fausaga, paʻu o lona lanu, maualuga, faʻatusa ma foliga o le teine.

Afai e iai se fafine e pupuni migimigi lona ulu, ona faia lea e le bob, bob, garzon, cascade po o le apefai. Se filifiliga manaia o le "Afro", lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lipine, mama ma isi mea teuteu.

Mo fegalegaleaiga, o se lelei filifiliga o le o le bob pe sikuea. Masalo o le faʻaogaina o bangs. Aemaise le taua o lona faʻasaʻo i aso uma.

Mo le uumi aemaise lauulu lauulu, e ofoina atu e tagata fulufulu filifiliga mo lauulu-tele poʻo le tele-vaega lauulu (lio poʻo le apefai). Afai e faiʻai foliga ia curls, ona faʻapea lea o lo latou umi o loʻo vaʻai. O le multilayer faʻatino e faʻamamafaina ai le sili ma le maualuga o lauulu.

A tausia lelei aemaise lauulu lauulu, sili gauai tatau ona totogi i hydrration. E i ai i le laulu o fulufulu koma malosi, o lea o loʻo laʻititi le paʻu e le mafai ona taunuʻu atu i le faʻaiuga. Ole masani ole aveeseina ole vaevaega e manaʻomia.

O se tagata tomai masani o loʻo faʻatonuina lona aisa o le a fautuaina i luga oloa tausi, o le sili atu faʻaiuga e mafai ona maua faʻaaogaina e faʻaaoga ai oloa o laina faʻapolofesa.

Faʻafefea ona filifili se laulu e tusa ma foliga o foliga?

Pe a filifilia se fulufulu fafine mo lauulu lauulu, o foliga o foliga o se tasi o mea taua. Toetoe o soʻo se fulufulu se laʻei e talafeagai mo foliga oval, faʻapea foʻi ma le uumi o curls. I le tulaga pe a foliga foliga lapotopoto, lauulu lauulu tetele ma ogatotonu-uumi lauulu mafai ona taulai atu i le lapotopoto, lea e le manaʻomia. Afai o lē e ana le lauulu laʻau e iai se foliga tafatolu foliga, ona le tatau ai lea ona ia filifilia ni 'oti pupuʻu pupuʻu - e mafai ona latou tosina atu le le talafeagai i se auvae vaapiapi.

A filifilia se fafine fulufulu mata, lauulu lauulu e tatau ona gauai atu i foliga o foliga vaaia. O le faʻataʻitaʻiga foliga o taliga e aofia ai le aloese i laʻau lauulu e ono faʻaalia ai. O le averesi o le umi o le lauulu tipi e le talafeagai mo i latou e pupuʻu le ua. Afai e umi le isu i le teine, e mafai ona ufitia i se puʻupuʻu lauulu lauulu.

I se faʻaopopoga, pe a filifilia se lauulu mo le lulu lauulu, e tatau ona e manatua foʻi foliga o le tino. Lauulu laulu lauulu i le laulu uumi e faia ia teineiti pupuʻu sili atu laititi, ae o teine ​​tetele faia na lauulu sili ona sili atu. O pulu lauulu lauulu e le talafeagai mo teine ​​lapoʻa - o pupuʻu lauulu e sili atu mo fafine ma foliga manifinifi.

Fia faʻaata foliga - Little Tricks

O lauulu lauulu e le faigofie i le sitaili i le fale. E aunoa ma le faʻailoaina, o soʻo se vaega mo lauulu laulu e eseese i le foliga le faʻaaloalo ma le faʻafiafiaina. Fausiaina o laʻasaga mo lauulu 'eseʻese manaʻomia se tomai faʻapitoa, onosaʻi ma le taimi. I se faʻaopopoga, mo le teuteuina o lauulu laʻei, e tele mea e manaʻomia - gel, mousses, varnishes, faapea foi ma pulou ma lauulu. O nisi teineiti fiafia e faʻaogaina faʻavasegaina uʻamea ma solo laulu pe a teuteuina oti laʻau o le umi. E i ai ni nai ituaiga o laʻei o lauulu mo lauulu lauulu, o le autu o lea e aofia ai:

  1. Faasaʻoina. Tele pule o lauulu lauulu e masani ona faʻasaʻo 'auvae e ala i le faʻamama uʻamea. Lenei o se faʻagasologa umi, ae o lona iʻuga o loʻo mausali ma faʻatagaina oe e faia ni lauulu e pei o lalaga 'ulu, fusi, siʻusiʻu ma isi i luga ma lauʻeleʻele uumi ma umi' oti. A o le i faasaʻoina, e taua le togafitia o le lauulu i ni mea faʻapitoa e puipuia ai vaega. A maeʻa ona manaʻomia uma le laulu e aoina i totonu o le bun, lea e amata ai ona filifilia faasolosolo mo le faʻasaʻo.
  2. Fofo-folaina. O lenei auala e sili atu talafeagai mo lauulu 'ulu mo pupuni pupuʻu, ae mafai foʻi ona faʻaogaina i lauulu laʻititi. Mo sitaili faʻapena, ua fautuaina e faʻamamago le laʻau uʻamea faʻamalulu i se solo, ona faʻapipiʻi lea o se pulu i luga ia latou. Ina ua uma lenei mea, e tatau ona e faia se pu i luga o aʻa ma le fesoasoani o massaging gaioiga. O sitaili i luga o pupuʻu pupuu ma feololo le manaʻomia e le faʻaaogaina le selu poʻo le fulufulu laʻau.
  3. Faia ma curlers. O lenei metotia e talafeagai mo lauulu lauulu o feololo ma sili atu le umi. I lenei tulaga, e taua le filifilia o le sao lapoa o le curler. Afai e tatau ona faʻamamafaina le tino o le laulu ma faʻaaulelei foliga vaaia ile lauulu, e tatau ona filifili ni curlers ma se lapoa laʻititi. I le mea e tupu e te manaʻo e faʻaopopo le faʻatele i le lauulu ma faʻasaʻo pito i manoa, ua fautuaina, e filifili ai curlers lapoa.
  4. Ponytail laulu lauulu. E sili atu ona aoga mo lau pipi mo lauulu umi, e alu sina taimi, ae e maua ai le ata foliga matagofie. Ina ia fausia se sitaili, oe manaʻomia le fauina o se laulaʻai maualalo mai le mea e fai ai fusi, faʻamautu ia ma se lipine poʻo se ofu manaia matagofie.
  5. Laugutu manaia lauulu. Ina ia fausia se sitaili, se malosi faʻamalosi gel e tatau ona faʻaogaina i le lauulu. A uma lena mea, e tatau ona e tufatufa atu curls i ou lima. Aua le faʻaaoga le masini mago pe a faʻamago. O lenei metotia e talafeagai mo lauulu pupuu po o le umi umi lauulu.

O se teine ​​po nei e le mafai ona fai e aunoa ma le teuteu. Faigofie fautuaga ma ata manino o le a fesoasoani e fai se laei manaia i luga o pulu laulu o soʻo se umi ma soʻo se foliga o le lauulu oe lava.

Oti mo pupuu pulu laulu: ata

Ina ia fatuina se foliga fiafia ma sili ona taʻalo, o 'oti pupuʻu mo lauulu laulu e fesoasoani. E le talafeagai se laulu i tagata uma - o lauulu laʻititi e fautuaina e tipi faapuupuʻu mo teineiti e foliga laʻititi foliga ma feololo. Pe a filifilia se lauulu lauulu pupuu, o foliga o le mata e tatau ona faatafafa pe ova.

O le sili ona manuia lea o le fulufulu fafine i lea tulaga o le pi. Faatasi ai ma lenei filifiliga o se laei felanulanuaʻi, e mafai ona e faʻasaʻo lou lauulu e faia ai se lauulu laʻau malosi, pe i le fesoasoani mai o se gel e faamamafa atu ai latou "curl" - o aoga aoga o lenei lauulu lauulu e vaaia i luga o le ata. A fausia se puʻupuʻu pipiʻi i luga o le lauulu lauulu, e fautuaina e faia faʻaʻumiʻumi loka - o lenei metotia o le a faʻalelei atili ai ou foliga, e mafai ona vaʻaia i le ata.

Lauulu mo lauulu lauulu o le umi: ata

Ogatotonu uumi 'oti lauulu mo lauulu lauulu e ofoina atu le tele lautele o filifiliga. Ole tausiga ole laulu e laʻititi le umi e leʻo se faʻasee e pei ole uumi o le uumi o lauulu, ae o ia laʻei fulufulu foliga foliga faʻataʻitaʻiina nai lo pupuʻu. O se sili lelei lauulu filifiliga o le masani sikuea. E faigofie e faataatia e le gata masani, ae faʻaaoga foi metotia eseese.

O le lauiloa lauiloa i totonu o lauulu sulu o le asymmetric foliga o le sikuea. I le taimi lava e tasi, i le tasi itu o foliga, ua fai ai ni manoa puʻupuʻu. Lenei o le a maua ai le lauulu lauulu umi nisi totoa. O pulou lauulu mo le laulu-umi lauulu lauulu o le a fesoasoani i le tagata luluuluʻau e filifili se ata: o se faʻapitoa faʻapitoa o le a faʻatagaina oe e faia se sili ona talafeagai lauulu.

Oti mo lauulu uumi lauulu: ata

O fulufulu uumi ulu e maua ai le foliga o se teine ​​sili atu le agamalu. I le taimi lava e tasi, o lauulu mo lauulu lauulu o lenei umi faʻatagaina le stylist e faʻaalia ai le sili atu o mafaufauga. A filifilia se lauulu mo le umi lauulu, e tatau ona e mafaufau lelei i nisi foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lauulu lauulu laʻulu e talafeagai mo le laʻau manifinifi ma le le mautonu foi - o le a faʻaopopoina le tele o lauulu. O se fulufulu lamolemole i luga o le uumi ulu malulu ua talafeagai i le tulaga o le lava le tele o curls - a o le foliga o le a taofi, ma o manoa o le a le ofuina.

Faʻavasegaina se lauulu i luga o le mata o loʻo fautuaina mo se tafatolu poʻo le faatafafa foliga foliga: aʻo faʻataʻamilomilo faʻatupuina le tele i tafatafa o pipi ma faia le faʻatusa sili atu, e mafai ona matauina i le ata. A filifilia se lauulu mo le umi lauulu, e tatau ona e mafaufauina o le pu pupuʻe o se mea e tatau ona e teena, aua i soʻo se tulaga o le a foliga mai e le masani ai.

Tausiga lelei mo lauulu (curly) lauulu

O le mea autu o lauulu laʻau e faapea o lona fausaga e sili atu porousina nai lo masani lauulu sasaʻo. Ona o lenei mea, o lauulu lauulu e vave ona mouliuli, malepelepe, leiloa le susu, ma se lauulu lauulu o so o se umi e le taofia lona foliga. O aafiaga leaga i le siosiomaga e iai le sili atu ona faʻaalia aafiaga ile lauulu lauulu: ultraviolet radi, matagi, susu. Mo lauulu lauulu o soʻo se umi ma foliga o se lauulu, e manaʻomia le filifilia o le tausiga talafeagai. I lenei tulaga, e tatau ona e tausisi i nisi fautuaga:

  1. Ina ia faʻatumauina le lava le maualuga o le susu, e aoga le faʻamamaina o lau laulu i se auala masani, e aunoa ma le faʻaaogaina o lauulu mea mago, togafiti, uʻamea.
  2. Tausiga oloa - shampoo, balm, masks - e aoga le filifilia mai ituaiga faʻapitoa ua fuafuaina mo lauulu lauulu. O oloa faapena e aofia ai vaega talafeagai e toe faʻafou ai le fausaga o lauulu.
  3. E fautuaina e faʻaaoga le conditioner poo le balm mo lauulu lauulu i pito - o lenei mea e le faia ai le laulu mamafa ma o le a faʻatagaina oe e taofiofi le lauulu foliga foliga umi.
  4. O se selu fafie e lelei tele mo le seluina o lauulu lauulu. I le tulaga o le lauulu pupuu, e tatau ona e selu mai aʻa, auala i le uumi o tino oti - mai i le pito, alu i luga i aʻa. O le selu laupapa e le faʻapipiʻiina lou laulu ma o le a atili matagofie ai lou laulu.
  5. Gel ma busa e tatau ona faʻaaogaina e fai ma teuga oloa mo le laulu lauulu. O le gel e talafeagai mo le fausiaina o lauulu i le aʻafiaga o le "susu susu", ma faigofie teuteuga o se pupuu lauulu lauulu e mafai ona faia e faʻaaoga ai le foam. I soo se tulaga, e le mafai ona e faia e aunoa ma le teuteuina o sitaili, o lea o tupe e tatau ona talafeagai lelei.
  6. Faatasi ai ma le faʻaopopoina o malulu lauulu, e fautuaina e faʻaaoga masker. O le faʻaogaina o nei mea mo fulufulu lauulu tasi i le vaiaso o le a faʻamalosia ai le laulu o puʻupuʻu, feʻaveaʻi ma sili atu le umi, faʻaofiofi lauulu sili teuteuina ma aulelei. E mafai ona e faʻaogaina ni mea gaosia, ae e mafai ona e kuka faʻapipiʻi oe i le fale.

Stylist Fautuaga


O 'oti ulu e mafai ona laʻititi le laʻititi, ogatotonu ma le maualuga o le umi o le a faʻatagaina oe e foliga atoatoa ma faia se lalelei tulaga ese e talafeagai mo soʻo se taimi. A filifilia se lauulu, e fautuaina e le au atamamai e mafaufau i le umi le manaʻomia, ae maise foliga ma foliga o foliga, faʻapea foi ma lagona o le tino. E faʻatagaina oe e filifili se filifiliga sili ona talafeagai mo se tamaʻitaʻi paʻepaʻe faʻatasi ai ma se pulu laʻau mai se ata.

Ua fautuaina e Stylists le lafoaia o puʻupuʻu pupuʻu - e le talafeagai ma e leai ni fugalaʻau luga o le laulu lauulu. Le sili atu masani ma faʻamanuiaina filifiliga mo fulufulu fafine mo lauulu lauulu, e tusa ai ma stylists, o le bob, sikuea ma cascade. O nei filifiliga lautele mo lauulu 'ulu i lima faʻapitoa o se fulufulu faʻapolofesa faia le faʻataʻitaʻiga o le aulelei lalelei e sili atu ona aulelei.

Ata o lauulu mo lauulu lauulu o le a faʻatagaina oe e filifili le sili sili lauulu lauulu filifiliga mo se tulaga faapitoa. O le mea moni, a aunoa ma le faia o sitaili, atonu e le aulelei foliga lalelei lauulu, ina ia ma soʻo se ituaiga o laei, e aoga le filifilia o ni ituaiga o sitaili mo taimi uma.

E manaia sitaili ma le mea e fai pe a ulavale e ulavale

'A e vaʻai mo lauulu laʻititi, e manaʻomia ona e laʻei i aso uma. E i ai se latou mataina faʻatulagaina, aua o le laulu fulufulu e fausia i le foliga o se koma, lea e mafua ai le mago, feololo ma le faʻatamala.

Curls e tatau ona mago i le mafanafana (le vevela) ea. I le faiga, faʻaolaina foliga foliga mai o le curls (e mafai ona na ona faʻaaogaina o ou tamatamai lima), ona toe faʻalelei lea.

A o le i alu i le teineulu, e tatau ona mafaufau i ai:

  • Ituaiga oval luga foliga.
  • Umi o le lauulu.
  • Valivali.
  • Manaʻomia ata.
  • Taimi faatapulaʻa mo laʻasaga i aso uma.

O le fulufulu lauulu ma le taimi e faʻaalu i aso uma tausiga e faʻalagolago i tali o nei fesili.

O fulufulu mo lauulu laulu e fai i aso uma, e manaʻomia latou e mamanuina, galue i curls. A iai le faʻailo, ona e manaʻomia lea ona e vaʻaia: faʻasaʻo, nana pe selu.

E tele naua, o ula galugalu e ulavale, galu i itu eseese, foliga faʻatamala. O le mea lea, ua tatau ai, masani tuʻufua, faʻatuina o pupuni, faʻamamago malu ma faʻamalosia tino le tali e manaʻomia.

A faia se lauulu, e fautuaina e faaaoga le faauuga, olo, seleulu vevela. O nei metotia faʻafaigofie sitaili i aso uma.

Fulufulu lauulu lauulu metotia ma laʻasaga ma lea sitepu taʻiala

O le fulufulu faʻasologa e aofia ai i le 7 laasaga.

  1. Laasaga sauniuni. E tatau ona e fufuluina lau lauulu e aveese toega palapala, tausiga oloa ma sitaili. Moli mo lauulu e tatau ona lelei mo lauulu lauulu. Teuina vaevae pito i luga e fautuaina i lauulu mago.
  2. Fuafuaina o le foliga o le oval foliga ma se filifiliga o le talafeagai filifiliga mo le oti ulu.
  3. O se faʻamatalaga auiliili o le faʻatinoina metotia (oe manaʻomia le suʻesuʻeina o faʻamatalaga, faitau le fesoasoani).
  4. Le vaeluaina o lauulu i 7 laina autu (pale, wiski, pale ma nape o le itu taumatau ma le itu tauagavale). E manaʻomia le fauina o se laina taʻiala e manino le faʻasino mai o le laina o galuega. E alu mai le mea i tua o le taliga i le itu taumatau i le tutusa i le itu tauagavale.Matou te manaʻomia 2 isi vaega i le tumutumu o le ulu, na te vavaeeseina le lauulu o loʻo i luga o le pale. Le isi, selu i le pito i luga, mimilo i se faapona ma malupuipuia ma se fulufulu ulu. E faapena foi, e manaʻomia e fai i lauulu i tua o malumalu i itu uma e lua. Fai 2 vaega i le pito i tua o le ulu. Ina ua maeʻa ona faʻamau uma vaega, oe manaʻomia le tatalaina o le 1 senitimita mai soʻo se vaega.
  5. Mo le faia o se lauulu lauulu, oe manaʻomia le mulimulitaʻi ma le faʻaeteete i faʻatonuga (amata i le pito i tua o le ulu, i luma pe faʻataʻamilomilo foi i le lautele o le ulu).
  6. Sese faʻatinoina galuega. O mea sese na e faigata i le taimi nei.
  7. Faʻamago lauulu. E tatau ona e faʻamago e tusa ma le 80-90 pasene, selu ma taʻoto. A faʻaalia ni mea sese, ona tatau lea ona e faia se faʻasaʻoga.

  • Filifili se ituaiga o lauulu e le manaʻomia faigata lavelave aso.
  • O sea laulu foliga e talafeagai e mafai ona vaʻaia ai le foliga foliga i le lelei.
  • O se lauulu 'oti e faia ma le fesoasoani a le "vevela seleulu" e atoatoa. E taofia mai le mimiti leiloa ma le vaevae pito.

Fatufatu, asymmetry, graduation

O fulufulu lauulu e faigata tele ona teuteuina. Mo le laulu uumi, 'ulu eseese multilayer i foliga o se lata po o le puʻupuʻu lele o faasitepu e talafeagai. Mo pulu puʻupuʻu, e manaʻomia filifiliga fatufatu.

E faʻataʻitaʻia le sitaili o le taʻaloga i se laʻei puʻupuʻu lava, lea e faʻataʻoto ai curls ma tamatamaʻilima i se galuega faʻataʻitaʻi ma mautu i le gel poʻo le varnisini.

O se laei manaia ua fai pe a fai e faʻaaogaina ni filo ma le faʻapipiʻiina poʻo le faʻauʻuga. I lenei tulaga, o le tutusa umi o curls e le fautuaina. O lenei metotia faʻamaeʻa le laʻau fugalaʻau matagofie, puipuia le vaevaeina o pito, ma faʻafaigofie le faʻataʻitaʻiga tausiga i aso uma.

Milling faatatau i le fausiaina faʻapitoa o manifinifi manifinifi, le aveeseina o le tele lava o tusi ma faʻafefeteina manifinifi. O se filifiliga manaia mo pa.

Faʻauʻuga o se sitaili lea e puʻupuʻu le lauulu e latalata i tua o le ulu. O lenei metotia faʻaavanoaina oe e fatufatu se tolu tolu foliga o le lauulu.

Asymmetric auiliiliga o le a fesoasoani e ausia se sili atu aafiaga. O faʻataʻitaʻi faʻaoso e mafai ona vaʻaia mata o le oval o mata, ufiufi le pito i luma. O le faʻafiafiaina e matua oʻooʻo ai le ata.

Lau migimigi lauulu

O le laʻau lauulu mai vae vavaeʻesea tuʻi i itu eseese o le a foliga valea, e saʻo? Muamua, aua le faia se faʻalavelave i fafo atu: o se mea e lalaga ai lona laulu e manaʻomia le tausiga faʻapitoa, ae i le mea sili e foliga mai e tulaga ese. Ia o le mea muamua lava o le tiaʻiina o le "toso."

  1. Lalo ma le tele. Le mautonu ma pipiʻi mama mama i itu eseese e faʻatamaitiiti lava manaia, ae le lelei teuteuina mo se teine ​​matua. Ina ia fatuina se galuega galue mo fatufatuga, e tatau ona mamanuina lauulu lauulu. E sili le faia lea ma le matai - i le fale lulu latou te fufuluina pito ma faʻapipiʻi le talafeagai.
  2. O sitepu malu e tatau ona filifilia le tausiga masani. Iinei, o trichologists fautuaina faʻaaogaina tomai faʻapitoa meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laina mo lauulu laʻau mai le Cationic Hydration Interlink - shampoo ma conditioner o lenei ituaiga o le a aoga e avea ma tali lelei mo tausiga i aso uma.
  3. E te le togiina pata pata. Mo mafiafia ma le mautonu mama, L 'Oreal Professionel Rich Oil MythicOil ua fautuaina. O le mea faigaluega aʻoaʻi mea faʻaletonu solofanua, faʻamaluluina ma faʻamalamalamaina.
  4. Manao e faʻasaʻo sina mea laʻitiiti? E mafai ona e faʻataʻitaʻia le faʻamalieina o conditioners, mo se faʻataʻitaʻiga, Matrix Deep Smoothing Conditioner Biolage Smooththerapie. O le a le mamao i se mea sili ona lelei ie, ae o le tagata gaosi oloa na folafola e faʻaliliu le toso i le lamolemole ma le usitai bindweed.

O lea, seʻi faapea mai o ato i se tulaga lelei. O curls e foliga mai e lanu, lauulu e susu ma susulu. O le a le isi mea e fai? O fulufulu manifinifi foliga manaia ma e le faʻalavelave i na o se lauulu faʻapipiʻi fuafuaina. O lea matou te taumafai ma faataʻitaʻi i manatu o laei laei foliga.

Hairstyle Manatu mo Curly Hair: Aso Taitasi ma Faʻapitoa Vaaiga

1. Curly Khan. Ma lauulu lauulu, o lenei laulu foliga o le a foliga sili ona manaia ma lelei pe afai e te nonoa se "patupatu" i le pito i luga o lou ulu. Volumetric khan o se sili femininai fofo, aemaise lava pe a fai o lona faletua umi lona laulu.

2. Uliuli tulimanu. Ina ia le faʻamau le laʻau i aso uma ma faʻaauau filifiliga faanatinati mo Sue Curls - ua lava lea e fili faʻapipiʻi i luga o le ulu. Aua nei faʻamutaina i latou i lopa, ae naʻo se taimi o le faʻamalosiʻau pe a uma ona o le faʻamalositino. Ui i lea, e mafai ona nana e seisi paʻu manifinifi. O lenei filifiliga e talafeagai mo le maualalo tail i le pito i tua o le ulu, ma mo se solofanua. O le mea taua o le aua le fufusi tele - a leai o le foliga o le a foliga e pei o talu ai nei faʻamalosi.

3. O pupuʻu puupuu e mafai ona sefe mai le "Dandelion" faatamala lalagaina. O se pupula mama e mafai ona fili i le muaulu poʻo tafatafa, ua faʻaaogaina o se laei "sulu" poʻo se faʻaolataga mai le lauulu i luma o mata. Mo tofo uma, ina ia tautala.

4. Vaeluaina, tatala taliga. Sefe le ata, pe a fai o le curly e manaʻo e faʻaseʻe i le faʻateʻina. O isi "curley" o aisa e mafai ona nana i le le vaaia poʻo le "pipii" i le ulu ma le fulufulu manu. O tautaliga teuteu e faʻaalu ai le ea aufana.

5. Faʻaopopo auiliiliga. Fuafua i le vaitau, le ituaiga o mea na tupu ma na o le ula, e mafai ona e faia ni mea laei mimilo ma mea e maua ai. E mafai ona tioata i le muaulu, bandana poʻo le solokha - latou te tatalaina le mata ma faʻaopopo le ata. O le tatau-i ai o soʻo se lauulu lauulu o se faʻailoga lua-sikuea.

6. O se filifiliga mo le toa o le malumalu teuteuina. Latou te o ese mai faiga masani pe toe sau foi. Ae foliga mai o foliga laʻei e manaia tele le manaia ole laulu ole laulu e atigi ile ulu. Ma le isi, i soʻo se taimi e mafai ona e suia le vavaeeseina ma nana le "avanoa".

7. Aferika pigtails ma dreadlocks . O lenei faʻaiuga e sili ona fetaui ile taumafanafana, ae maise ile aso malolo. Ae mo tagata e fiafia i le boho style - aisea e le faia ai i le taumalulu? 8. Matou te ufiufi mata. Poʻo le a lava le tele ma le tele o mama i luga o le ulu, o lenei auala o selu e talafeagai mo soʻo se taimi. E tusa o le 10 cm mai le muaulu i le pale - to faʻamau i fatu, e mafai ona e faʻataʻitaʻia se tasi laupepa tele. O le pito i tua o lauulu, tuu ia tumau matagofie. O le mea taua o le lalolagi i luma o mata ua sili atu ona telē ma manino, ao le laulu i le taimi lava e tasi e taoto faʻalenatura ma e le faʻalavelave.

O le mafiafia o fulufulu lauulu ei ai le tasi tele faʻaopopo: soʻo se laulu laʻititi i aso uma e faigofie ona suia i le faaiuga o le vaiaso ma le fesoasoani a tamai mea faʻapipiʻi pe faʻaʻeseʻesea auiliiliga o le ata.

Faʻafefea ona teuteuina lauulu laʻititi foliga?

Lenei tupe mo isi ituaiga o lauulu o le a le galue - latou te le mafai ona tosoina lenei tele avega. O le tuʻuina atu o se mea e tatau ai i sulugatiti pe naʻo le faʻaulu i se fulufulu lauulu e fesoasoani i mea faigaluega faʻapitoa mo curls. E i ai le mea moni e le tele o latou - e tatau ona e sailia lau oloa e faʻalagolago i le lelei o le laulu ma le manaʻomia iʻuga.

  • Tatou amata i se selu. O se temoni sili atu le mafiafia ma papaʻu i luga o le ulu, o lea, e le mafai ona faʻaloia i mafanafana ma fulufulu. O nei mea faigaluega e te le maua i lou lauulu pe gagau atoa. E tatau ona e taia lenei “pulou” i ou tamatamai lima faʻaaoga tamatamaʻilima meafaigaluega. O le a matou faamatala ia lalo. O teine ​​laititi e i ai le lauulu e usitaʻi e mafai ona faʻaogaina ni mea faʻapipiʻi selu ma pulumu. E seasea ona i ai ni “cloves” e le lusuina ai lauulu. O se sili fofo o keramika selu ma ionization galuega tauave.
  • Suauu Moroccan atiae se faʻasologa atoa mo teulu laʻei lauulu foliga. I totonu oi latou o se lelei faavae Curl Control Mousse mousse ma se kulimi faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻailoaina o le Hydrating Styling Cream.
  • Faiga lauulu sili atu e filifili ma maualuga faʻutuaina. Ae i le mea lea, ua tatau ona fufuluina lou lauulu lemu lava, ia faʻaoga lelei le tau o le balm, ina neʻi faʻaleagaina ai le "pipii" lauulu. Leai se mea e tatau ona e selu lou lauulu ua uma ona folasia.

E faʻafaigofie ona manumalo le loto i se tamaloa

O lenei auala e le talafeagai tele, aua i lenei auala e te nana ai lou lava mamalu, e mafai ona toʻilalo i luga o le nofoaga ma faʻatoʻilaloina foi e sili ona sili ona mataga loto fatu. E sili sili atu le aoga pe a fai o loʻo mimilo le lauulu e filifili se laʻei sili ona manaia lea e faʻamamafa ai ou laʻei matagofie.

O se saʻiliga filifilia lauulu mo lauulu lauulu foliga gaʻoa, ma talu ai o vaʻai vaʻai latou tuputupu ae lemu, ia matuā mataala. Filifili faʻatasi ma le taulaʻafia se filifiliga lea o le a faʻatonutonu ai i aso taʻitasi le laʻitiiti o taumafaiga ma auala mo le faʻasaʻoina.

E taua le filifilia o le lauulu saʻo e saʻo

Faʻataʻitaʻiina o faʻataʻitaʻiga mo ni uʻamea umi ma le paʻu ma 'ai

E sili ona faigofie le tausiga mo uumi curly curls, aua i lalo o latou lava mamafa latou teisi. A win-win filifiliga o se lauulu lauulu foliga e foliga sili ona manaia ma faatagaina oe e te fetuunai teisi le foliga o foliga. Mo teineiti e vaiti a latou foliga, o la e lava e faʻaopopo le paʻu faʻapipiʻi i "fulu" ma le ufiufi afa le pito i luma ina ia maua ai se foliga mataina. O se toniga malulu ma curls o lalafi mai i alafau o le a fesoasoani e faʻaloaloa le laupepa foliga i se mea.

O fulufulu umi e faigofie ona tausia.

Filifiliga mo feololo ma puʻupuʻu e natura lauulu

Tagata e ona o laʻititi-umi curlicues o le a alu i totonu o se afa ulutala 'oti, ufiufi tino kapeti pe tutusa cascade. Curls teuteu i sitepu, folau pe i le ituaiga o semicircle taoto lelei, e manaʻomia tele taumafaiga mo aso uma teuteu. Farani sikuea, pe a fai e puʻupuʻu le pito i tua o le lauulu nai lo le pito i luma e talafeagai mo curlers o ese malosi - mai Aferika curls i laititi galu curls.

Tagata e ona le umi o lauulu o le a alu i totonu o le afa 'uliʻulu lauulu

O 'oti pupuʻu e laʻei fulufulu e talafeagai mo tagata e fai a iko e manifinifi i le fausaga, e mafai ai ona e faia se foliga o lauulu lauulu, taʻalo. E tele a le tele o sitaili o lauʻeleʻele mo pulu laulu lauulu. O lenei mea e mafai ona avea ma se puʻupuʻu i se taimi puʻupuʻu pe umi, ia tuʻufaʻatasia pupuni pupuʻu i luga o malumalu ma se pulou i le pito i tua o le ulu, asimetri, pi, lea e faʻaopopoina le tele o lauulu ua maeʻa.

Ua seleseleina pixie

Manatua, o le faavae o soʻo se laulu mo lauulu lauulu o se sili ona filifilia lauulu 'ulu e faia e se tagata tomai faʻataʻuluʻuluʻulu oe mafai ona tuuina atu fautuaga i mea o loʻo faʻataʻitaʻia i aso uma.

Tamaitai afiafi ma pisinisi pisinisi

O le lauulu lauulu e masani lava o se uluaʻi lauulu, o lona fausiaina o le a na o ni nai minute, e tusa lava pe na te tatalaina lau curls, ua e sauni e alu i fafo. Ae, faʻaopopo atu i lenei, faigofie laei mo lauulu lauulu faʻamolemole ma lona lautele lautele, femininity ma matagofie.

Fanau foliga laulu foliga

Faigofie sitaili curls mo le aʻoga poʻo le aʻoga amata: teine ​​ma tama

O laumei uma a tamaiti i aso uma mo lauulu laulu e fai ma faʻaaogaina le tele o lauulu lauulu poʻo se uluulu. Aua le soona faʻataua i ili uʻamea, uʻamea ma mea faʻapipiʻi e pei o meaʻai o tamaʻi tamaʻitaʻi e vaivai ma manifinifi nai lo tagata matutua. E oʻo lava i le "malvinka" masani i le lalagaina o lauulu o tamaiti e manaia tele. Moni, o lauulu laulu mo le uumi lauulu lauulu e le talafeagai mo hyperactive fanau, aua e mafai ona mafua ai afu i luga o le ua.

Teine ma Hoodies

Faʻafefea ona vave faia se lalelei Eleni laulu i ou lava lima

O se faʻafaigofie ma le faigofie o laupepa Eleni mo lauulu laulu ma ou lava lima e leʻo se faʻafitauli i mea uma. E talafeagai mo mea taua uma ma aso uma. Ina ia faʻaopopoina le poto ma le aristocracy i lou foliga i aso uma, faʻaaoga ituaiga uma o tiara, athens, uluulu, fugalaau poʻo fugalaʻau fou.

Lauulu laulu Eleni ma fugalaʻau

Le fatuina i luga o lou ulu o se lalelei e matua filifili lelei le i ai o lauulu umi, Eleni lauulu mo lauulu lauulu o le umi o lo latou umi.

Lauulu laulu faa-Eleni ma diadem

Fausia se fusi matagofie i le fale: sitepu ma lea taʻiala taʻiala

O se masani masani o le talo o se faigofie ma sili ona lelei filifiliga mo aso uma laulu i luga o laulu lauulu laei e foliga mai ma le loto gofie ma le masani ai. O mea lalelei e faʻatupu le laʻau saʻo e faʻaalu ai se taimi tele e maua ai se mea tutusa, faʻaaoga se auupega o mea teuteu, ae ua avatua ia oe e le natura.

Faigofie masani

Uma ituaiga o mea fesoasoani o le a fesoasoani e faʻamalieina ulavale, tuʻituʻi mai curls:

Paʻu o le vai - o se faʻaipoipoga a se lauulu laʻau

O le lauulu laʻau o le vaipuna e aliali mai lona matagofie i luga o le lulu lauulu, ae i luga o le lauulu lauulu e sili ona matagofie. O le faia o se mea faapena i lou ulu, fili lalagaina le fili mai le itu o le autafa, tuu ai le tele o le lauulu.

O lauulu i le laulu lauulu i le sitaili o se vaipuna o le a fetaui lelei uma ofuvae ma laei o le ea o le taumafanafana, ma mo se tafaoga faamasani alofa, na o le faʻaopopo o se sulu ma teuteuga fesoasoani.

Lauulu ulu

Fusi poʻo isi lauulu lalagaina mo se tagata matua poʻo se tamaititi

Lauulu mo lauulu lauulu e faʻavae i luga o le tele o lalagaina metotia e eseese. E mafai ona e faʻailoina curlers i se farani Farani, solofanua poʻo fishtail. Ole fesuisuiai o laʻasaga o luga o curly curls foliga sili atu ona matagofie ma tele nai lo lurus. Aua le tuliloaina le mea lelei, o se laititi le faʻaalia o le a avatua lau ata faʻaopoopo masani.

Fautuaga ma tulafono mo le tausiga o manoa paʻu mo aso uma

  1. O aulelei foliga faʻaititia o le a fesoasoani e fausia se laʻasaga lelei faia lauulu,
  2. Taumafai ia aua le faʻaitiʻitia faʻataʻamilosaga lou laʻititi, aua o le pulu laei e laʻititi e matua fluffy ma naʻo sina laititi o loʻo avea atili faʻataʻitaʻi.
  3. Aua e te tauemu i ou ala, aemaise i le tau susu, o le a e le solia le natura. Tui se faʻaiʻu pe faia se fala e manaia ma faigofie i luga o lou ulu.
  4. Lauulu laulu e masani ona matutu i mago, taumafai e aua le faʻamago i se lauulu fulufulu,

Aua le pala i luga lou lauulu.

  • A le mafai ona fai e aunoa ma se lauulu, faʻatonu le ula o le ea vevela i se laina sao i le laina laulu,
  • A fausia fulufulu mo lauulu lauulu, tuu i le faʻamoemoe e le o pulumu, ae i selu e faia i mea faʻalenatura ma nifo e seasea lava,
  • Aua le faʻasaoina i mea vali. Masks, balms, conditioners o uo sili a ia o ou curls.