Lauiloa

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se faaseʻe

I le 60s, sa tatalaina ai se ata o le ata tifaga, ua faʻaigoaina "Babette alu i taua." O le matafaioi o le tagata autu na faʻatinoina e le taʻutaʻua lauiloa i Farani tupuaga - Bridget Bordeaux. O le laulu sa fai e lenei fafine Farani na matua ese lava mai le masani aitu mo lena taimi. Ae ui i lea, na vave lava ona avea ma taʻutaʻua i totonu o le aulelei o le afa o le faitau aofaʻi o tagata, ma alofa ai i le toetoe o tagata uma. O le a le mea e leʻi sau ma fashionistas, ia naʻo ia pei o Bridget Bordeaux. Faaaoga ni ofu uʻamea eseese, o solo taele ma e oo lava i totini nylon. I le lalolagi faaonapo nei, o le mea e lelei ai, o lauulu ma se faasee e faigofie atu ona fai.

Eseese

I luga o fata o faleoloa faʻapitoa e mafai ona e mauaina toetoe lava faasee. I le tuufaatasiga, e talitutusa lava i se omomi ma e matua ese foliga:

  • Ova. Tele ona faʻaaoga e fau ai se faaputuga i tua o le ulu pe mo se mata toe foliga.
  • Taamilosaga i le ogatotonu o loo i ai se pu e mafai ona pasia ai lauulu, e i ai e aunoa ma latou. Faʻaaogaina gofie e fai ai patu.
  • Umi eseese i le faʻateleina le aoga. Talu ai o loʻo iai ni 'ato i pito e mafai ona fai faataamilo.
  • Fuafuaina.

E mafai ona faʻafaigofie ona faia le lomiga lona lua o le faaseʻe i le fale mai mea le faʻaleleia o ni mea, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le terry sock. Muamua, tatou vavaeeseina mai ia te ia le vaega tatou te oʻo ai, ae le aoga mo i tatou. Le isi, e tatau ona e ofuina i le vaega o totoe o le totini ma se ofuvae faʻamalie i le tapulima, ona fufusi malosi lea. O le mea na tupu, ua i ai le matou bagel. I le lanu, e tatau ona latalata latalata i le lanu o curls. O lea o le a le manino, ma o lona laulu o le a foliga sili atu. I ai, e mafai ona faigofie ona faʻataʻitaʻiina ituaiga eseese o lauulu.

Metotia maualuga utupoto

Ole filifiliga e sili ona faigofie mo se fulufulu male faasee, ole moi e iloa foi ole patu. E talafeagai mo toetoe o soo se taimi.

Ina ia amata, o manoa e tatau ona selu lelei. Sosoo ai, fai se faʻata i le pito i tua o le ulu pe i luga ae i le fesoasoani o se fusipaʻu (e tatau ona filifilia e fetaui ma le paolo o lauulu). I luga o le iʻuga fafagaina oe e tatau ona tuʻuina se ato. Ma faasolosolo ona tufatufa le lauulu i luga o le vaega atoa o le faaseʻe ina ia latou ufiufi atoa. Luga ma se paʻu paʻu manifinifi masani.

Mai palapala faʻataʻitaʻi o totoe, e mafai ona e fili i le fili ma afifi solo le iʻuga maua, faʻamautuina ma le le vaaia. I lenei tulaga, e sili atu le vaevaeina i ni vaega se lua. Pe na ona faʻapipiʻi i latou i se tasi pe sili atu fusi ma tufatufa foʻi i lalo o le fusi, faʻaaoga faʻapipiʻi mo faʻamautuina.

Itu tau

I le faʻaopopoina o le taʻavale faʻasamoa ma se faasee, e mafai foi ona e faia se faʻaaliga o lauulu i le itu, lea e taua foʻi o gulka. E mafai ona e alu i le tafaoga faamasani ma ia poʻo luga o se afiafi fiafia, o ia o le a faʻaopoopo le pisinisi faʻatusa lelei.

Ua tatou agaʻi atu i le faʻatinoina o lenei sitaili. Muamua, matou te faia se laina teteʻe ile ulu. Matou te aveeseina le lauulu i le pale ina ia le faʻalavelave ai. Matou te aoina le toega i le maualalo sulu, ao le tatau ona i le ogatotonu, ae i le itu. I luga tatou tosoina le taamilosaga lapotopoto. E pei lava o taimi mulimuli, tapuni ma le faaeteete le ato i curls ma faaeteete totoʻa i luga o se ofu tino. Tatou mimiloina o totoe toega ma aveʻese i lalo o le iʻuga fusi faʻaaoga faʻapipiʻi.

O le a matou soloia vaega na aveese, fai se tamai faaputuga i tua o le ulu, ma selu i le itu o le patupatu. Vaeluaina faia i le itu. Le isi, matou faia se fufusi sikoa malosi, ma nana i lalo o le malualua. I lenei tulaga, matou te faʻaaogaina le le vaaia, ina ia taofia le pepa i le umi e mafai ai. I le iuga e tatau ona e vela le varnish.

I le faʻaopopo atu i le mafiafia ma le teuteuina lelei o sitaili, ua faia foʻi se faʻafefeteina retro. O lenei fulufulu lauulu ma se faasee foliga foliga faʻataʻalili, ae sili ona aulelei.

Muamua filifiliga

Ae e te leʻi amata sitaili, e tatau ona e selu ma le totoina lau lauulu. I le pito i tua o le ulu, fai se manifinifi manifinifi ma tuu se ato i luga. Ua maeʻa ona paʻu ese manoa mai le ogatotonu. Faʻasolo se tasi vaega, ma togi le lona lua i luga o ou foliga, ao latou e tatau ona mausali faʻamau i se kilipa. Lea o le a faʻatagaina ai le faʻaseʻe ia tumau i lona tulaga ma ia le paʻu. I le loka na nofo latalata i le muaulu, e tatau ona fai se selu e faaaoga ai se selu faapitoa. Ona, tuʻu lea i luga ma faʻavae le laualuga i se selu.

Ina ua uma ona fai se faʻasolo mai le ulu atoa o lauulu. A i ai le fatuga, ona tuʻu lea i lona itu. Liligi le lauulu mai le siʻusiʻu i le uʻamea curling, ma tuʻu faʻapipiʻi i luga o le fusi. Faʻaaoga fulufulu lauulu mo le lalelei ma faʻalelei.

Le lomiga lona lua o lauulu ma se laulu ulu

Ina ia fausia, tatou te manaʻomia le fausiaina o le solofanua. E manaʻomia ona faʻasaʻo ma se isi fusipaʻu i le mamao mai le muamua O le lauulu sa saunia e tatau ona togi i le muaulu ina ia aua neʻi paʻu i tua ma faʻamautu i lauulu lauulu. I le pito i lalo o le fusi, tuu se sikola umi. Matou te faʻatuina i itu uma ma le le vaaia i luga o le ulu. Le isi, tatala ese lauulu lauulu mai le siusiu, ma tufatufa atu i luga o le mea fesoasoani. E iʻu ina pei o se kome ua faia i lauulu, ma ufiufi atoa. Matou te nonoa le toe ofu faʻamalosi pito i lalo.

Matou te vaevaeina pito na totoe i le afa, ma faʻamaʻi ma lauulu. I le avea ai ma paʻu mulimuli tatou te faia se aufana i lalo o le pepe lea ua uma ona mauaina. Matou te faapipiiina uma curls i le paʻu eli, lea e iloa mai i lalo, ma faʻalelei. O tuli, pei o lipine mai le aufana, o le a tumau pea i lalo. Ina ia avea i latou ma foliga faʻafiafia, e mafai ona viliina latou i se uʻamea.

O le vaega lona tolu o lauulu ma se fulufulu laulu, fai oe lava ia

Matou te selu le lauulu, ma aoina mai i le siʻusiʻu, teisi aʻe i luga, faʻaaogaina se paʻu manifinifi. O le isi, i le mamao o le lima centimita, matou te tuʻuina se isi gusi. Toe togi le lauulu i luma, ma pipii le kilipa i itu uma e lua. Sa matou faapipiiina se uila umi faalava, ma mausali faʻamau i faʻamaʻi.

Matou te lafoina le lauulu i tua. Vavaeʻese se manifinifi manifinifi mai le aofaʻi atoa. Matou te vaevaeina i ni vaega se tolu, ma amata lalagaina o le puaʻa pei ona taʻua i lalo. Muamua lalaga i le auala masani. Ma ona oʻo i le faʻatulagaina faʻaliliuga tatou te faʻaopopo sina mea itiiti mai i le lauulu masani, ma lalagaina. Ona matou toe fai lea ole faiga. O le soa e tatau ona ufiufi atoa i le paʻu lemu, ao latou e tatau ona iʻu i le pito i lalo o le pulu. Toso atu i le pito o le lauulu, ma nonoa ma se vaega faʻamalieina. Matou te lalafi ma le faaeteete pito i lalo o le faasee, ma matou tuʻu i latou ma le le vaaia. Ole manaia ile sitaili ile sitaili pisinisi ua sauni.

O le hairstyle ma se faasee ma se laupepa fili e talafeagai mo lauulu laulu

O le a matou taʻuina atu le auala e faʻatino ai. Vavaeese se vilivili e uiga i le muaulu se centimeter mafiafia i le tasi itu o le vavaeeseina ma aveese ina ia le faalavelave. Matou te 'aveʻesea lauulu na totoe i se sulu maualalo. Matou te tosoina ni nai lauulu mai i lea mea, ma afifi faataamilo i le ofu mafanafana, ufiufi i lenei auala. Matou te tosoina le pito i luga o le fulufulu manu ina ia aua neʻi toulu eseese fausaga fau. Tatou te tuu se faʻaseʻau umi luga o le faʻavae i luga o le tulaga faʻamau. Matou te pipii mau ile ulu. Matou te selu uma lauulu mai le pito i lalo i luga o le pulu, ufiufi uma mai itu uma. Mo le faʻamaoniaina, vali vali. E tatau ona lamolemole le laualuga, e aunoa ma “roosters”. Na matou faʻasaʻoina mea uma i lauulu, ma nana pito i tua o le pulu.

Lenei ua amata ona tatou faʻataʻitaʻia tootoo. Fulufulu maeʻaeʻa lauulu, fuʻe se manoa manifinifi ma vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu. O le taimi muamua matou te lalagaina se puaa masani, ona faʻaopopoina lea i isi itu i luga o le faʻavae o le lalagaina o se fatu. Ma le isi foi, e pei o se faigofie masani fili. Mai lea taimi i lea taimi, e tatau ona e tosoina itu loka, fluff latou ina ia vaʻai lautele.

I le iuga o le lalagaina, o loʻo iai le fili i le tamaʻi pepe, e fai ma ana mea teuteu. Tatou te ufiufi pito i le auala ua uma ona tatou iloa. Ma le isi, e mafai ona e teuteuina i studs ma matagofie lopa poʻo tioata.

E tele numera o filifiliga mo le faʻataunuuina o pepe. Le faʻavae faʻavae o loʻo faʻamatalaina i luga, ma o isi mea uma na o ana teuteuga.

Faigofie foliga ma mea e fai

Ole faʻaeeina ole taʻavale e le faapogaia ai ni faigata i lona faʻatinoina, ma ole a foliga vaʻaia faʻapitoa lava. Tatou alo i lona faʻatinoina. O le faaputuga atoa o lauulu e manaʻomia ona faʻaʻosoʻo i se uʻamea. Ona vaevae lea i ni vaega se fa. Lua i itu, latalata i taliga, e manaʻomia ona aveese ma ni togafiti. Ma lua luga ma lalo, ulu faʻalava. Matou te aveese le loka pito i luga ina ia le faalavelave ai. Nonoa le siʻusiʻu mai le pito i lalo, i ona pito e tatau ona e tuiina i totonu le faasee ma fuli i totonu, faʻatasi ai ma le vilivae. Ma le isi, o le soa e tatau ona matua natia i lalo o le ulu o lauulu.

O le pito i luga e tatau ona faʻapeina ma matagofie le faʻatulagaina i le itu taumatau, luga luga. I le taimi lava lea e tasi, e tatau lava ona mimilo i se teuteu mama ma sologa lelei. Ona mafai ai lea ona e agaʻi i le itu taumatau. Mai lea mea e tatau ona e faia foi se tafaoga ma taʻoto i le itu tauagavale. Oʻo le alualu tutusa ole faʻagaioiga, ae fai le vaega tauagavale. Uma pito e tatau ona ufitia i lalo o le pulu masima, ma faʻasaʻo iina. I le avea o se teuteuga mo ia ituaiga laulu ma faasee i luga o le lauulu uumi, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se selu fulufulu poʻo le pesini.

Isi ata

I tua atu o sitaili uma na faamatalaina i luga, o loʻo iai foi isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fulufulu fulufulu lauulu ma ona fili, mo lona faʻatinoina oe manaʻomia foʻi se lauulu fulufulu. Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga: muamua matou te faia se maualuga utupoto seʻia oʻo i le taimi pe a o matou tuiina le faasee. Ona matou filiina lea pe tusa ma le sefulu 'aui mafiafia ia tutusa le va mai le tasi ma le isi i totonu o le lio, ma toe faʻalelei ia uma ma le paʻu manifinifi paʻu. Tatou te nana toega o loʻo i ai ma le fesoasoani mai o fulufulu.

E iai foi le isi iʻa-o le malie, naʻo iinei e lalagaina e ia i se lio, ae le mai le ogatotonu. Ina ia e mauaina se matagofie o auga, e mafai ona mimilo lou lauulu ae e te leʻi nana ma faʻalelei ia matagofie.

I le aotelega, e tele isi lauulu foliga ma faaseʻe, ma oe mafai ona iloa faʻafefea ona fai i le faitauina o lenei lomiga. Ma le isi, o le metotia e tutusa lava i soo se mea, ona mafai lea ona e mafaufauina oe lava.

Suiga faiga vave vave, ae o le masani i foliga o lauulu ma se faasee o le ai ai mo le tele o isi tausaga. O le mea lea, o nisi lauiloa laʻupulu faufautua fautuaina e faʻaaogaina i latou i sauniga ma mea taua na tutupu. O lea e te le lamatia foliga faʻalemafaufau pe le masani ai i ata o le a tumau i lou manatua.

Ituaiga o rollers po nei

Le faʻaseʻe (faʻaigoaina o le 'ato) e faʻatau e leʻo se faʻafitauli. O loʻo faʻatau atu i faleoloa talafeagai poʻo le matagaluega ma mea e faʻataʻitaʻia e faʻatinoina ai le tino. E le taugofie, e sili ona manaia. Rollers e ese, o lea la, a filifili, e tatau ona e filifili pe faʻafefea tonu lou manaʻo e faʻaaoga i luga o lou lauulu.

  • O le faataamilo taamilosaga (donut, donut) o le a fesoasoani e fausia se fugalaʻau masani. O le tele o lona tele, o le tele foi o le a i fafo mai i fafo.
  • O se eleni elongong ua faʻaaogaina e fausia ai se atigi mataina mata, se mimilo. O sea faaseʻe e lautele. I le fesoʻotaiga o ona faʻamau, o le a liliu atu e fai le masani masani masani taamilosaga soa.
  • Ole faasee e tosoina ova o le a manaʻomia e faʻatino ai lauulu lauulu ile ulu ole laulu. E mafai ona tuʻuina i soʻo se vaega o le ulu ma faʻatinoina le sili atu le manaia o lauulu, i aso fiafia ma aso uma.

Lauulu ulu lauulu ma se faasee

Ina ia amata faʻataʻitaʻi ma le faasee, e tatau ona e muamua malamalama i le faʻavae o le faʻaaoga ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga saʻo. Ina ia amata ona aʻoaʻo le faʻavae o lauulu i le faasee mo umi ma feololo lauulu e tatau ona mai le masani masani. O le auala e faigofie, vave ma faigofie. Faatonuga pe faʻafefea ona faʻatino se laei masani i se laulu e laʻasaga i lea sitepu o le a fesoasoani.

  1. A maeʻa le selu o le lauulu, aoina le lauulu i luga o le pale poʻo se vaega occipital, faʻapipiʻi ma le fusipaʻu. E taua le faʻalelei o le laulu aʻo le i fusia, a leai, o le laulu e lalagaina ai le tino e le saʻo ma le faʻaletonu.
  2. Tuu se faasee i luga o le fusi ua nonoa.
  3. Fafola le lauulu faataamilo i le bagel ina ia le vaaia e fesoasoani. Faʻapipiʻi se ofu talafeagai lelei, faʻamau ai se patupatu tele. Faasaʻo lauulu pe a fai e faaseʻe le faasee.
  4. O pito e mafai ona fusi faʻataʻamilo i le pulu piʻo, mautu i faʻamau.
  5. E mafai ona e faia atili i se lauulu lauulu pe a fai e te faʻaogaina se faasee mo lauulu mo lauulu umi. Vaevae ia pito i 2 vaega, fili i luga o ie ma fili ma faataamilo i le utupoto. O le faʻasaʻosaʻo, faʻalelei ma se lauulu i nisi nofoaga.

E maeʻa ona teuteuina lauulu lauulu i lauulu ulu ile rhinestones, rims, diadem. E taua le aua le soona fai i mea teuteu. Mo lauulu i aso uma, susulu malamalama, tiaras e le talafeagai.

Maualuga fusi ma 'ato

O lenei laʻei faigofie ma lalelei, e talafeagai mo lauulu umi ma faʻaleleia o soʻo se maualuga. O le mea taua filifili le saʻo sikola lapoa.

  1. Aumai le lauulu i le fusi ma puipui i se fusi paʻu malo.
  2. Tuu se ato i lou fofoga.
  3. Tatala lauulu lauulu tutusa i itu uma, ina ia latou ufiufi le faasee.
  4. Tuu i luga o se ofu mafiafia pe afifi i se mea faapipii.
  5. Faaputuputu uma pito o filo ma fili i le fili.
  6. Afifi le fusipaʻu i le puʻeu ma fiafia ile laei manaia ma faigofie.

Afai o lenei filifiliga e faigofie tele mo oe, e mafai ona e faʻaopopo ni mea manaia auiliili. Ae e te leʻi tufatufaina atu faʻataʻamilomilo i totonu o le fusi, tuu ni nai manoa i itu uma. Fai latou peni manifinifi. I lenei tulaga, o le a foliga mataina tele pe a e le faʻamauina fusi lemu, ae i ai teisi sulugatiti faʻasaʻolotoina. O lenei hairstyle o le a foliga fiafia ma sili ona masani!

Le faʻaaogaina o mea faʻaopopo, pei o lauulu i fugalaʻau poʻo rhinestones, rims ma lipine o le a avatua le lauulu laʻei e sili ona matagofie le sitaili.

Taulaga lauulu afiafi ma se itu bun

O lenei fulufulu ua faia i ni nai minute, ae foliga mai onapo nei, manaia ma manaia. E sili ona talafeagai mo i latou e ona le mafiafia o lauulu, ae afai e te selu i le filo, mafai ona e faʻaogaina i luga o laulu manifinifi.

  1. Vaelua curls i 2 vaega faʻalavaʻau.
  2. Faʻamau le vaega pito i luga ma se kilipa ina ia le faʻalavelave ai. Galulue ma latou o le a faʻatautaia mulimuli ane.
  3. Mai toega totoe, fai le siisi i le itu laititi (latalata i le taliga). Puipuia ma se fusi paʻu malo.
  4. Tuu le ato i le siʻu.
  5. Faapipii solo tutusa i le taʻavale ma faʻamau i se paʻu faʻapipiʻi i luga. O le iʻuga na maua tele.
  6. Ia milo le vaega o totoe o le ulu i se fili poʻo le fili. Ufi faataamilo le ato ma malupuipuia i se lauulu.
  7. Ave le pito i luga o lou lauulu ma selu agai ile bun. E mafai ona fai se tamai fulufulu e faʻaopopo le voluma.
  8. Nonoa lauulu i totonu o se moli malamalama ma taoto faataamilo ile faasee. Faʻalelei ma le le vaaia ma varnish.
  9. Talia afiafi o laei ua sauni.

Volumetric lauulu mo le faauuga

  1. Vaevae curls i 3 vaega: pito i luga, ogatotonu ma lalo.
  2. Pin le pito i luga ma lalo le lauulu ma se pulu ina ia le faalavelave.
  3. Mai le totonugalemu o le lauulu, fai se fusi umi ma faʻalelei i se fusi faʻaoso.
  4. Matou te pasi i le tumutumu o le ulu. Tufatufa atu le lauulu i luga o ni manoa.
  5. O matau taʻitasi e sulu lamalama i aʻa ma tutuʻi ma le le maitauina i le pito o le siʻusiʻu. O le mea lea, ia fatuina le tele i le pito i lalo o le ulu. Uma curls le manaʻomia le tui. Tuu sina faʻasologa i luga o foliga. O ia faatamala o le a faaopoopoina ai le alofa faʻaaloalo i le ata.
  6. Faatasi ai ma lalo ifo curls faia se galuega tutusa. Sulu fasi manoa taʻitasi ma tuʻi i le pito o le fusi. O le mea lea, o le a e mauaina le ea malulu ma matagofie le lauulu.
  7. Tuu se faasee i luga o le siusiu ma faʻapipiʻi i le fulufulu ulu.
  8. Oti lou lauulu i ni manoa laiti.
  9. Milo ia taʻamilosaga i totonu o se moli malamalama ma faʻapipiʻi i le faasee.
  10. Faia lenei galuega ma fasi uma ma ufiufi le ato i lauulu.
  11. Volumetric hairstyle ua sauni!

Matagofie sosolo

Mo lenei ofoofogia manaia lauulu lauulu oe manaʻomia ova faasee. O lenei sitaili o le a aoga atoatoa i luga o le lauulu uumi.

  1. Tufatufaina atu faʻamata i vaega 4. I le itu tauagavale ma taumatau, fai ni manoa laiti, ma i le ogatotonu ma i le pito i lalo o le ulu, ave nisi lauulu.
  2. Pine uma manoa (sei vagana itu i lalo) i ni faʻapipiʻi ina ia le faʻalavelave ai.
  3. Mai le pito i lalo o le lauulu, fai se siʻi ma faʻalelei i se fusi faʻaoso.
  4. I le pito o le siusiu, faʻapipiʻi se atigipusa oval ma faʻamau lou lauulu.
  5. Tufatufa atu faʻamanuiaga ina ia le mafai e se tino ona vaʻavaʻaia ma puipuia ma puipui i fulufulu, lauulu, poʻo ni mea e le o vaaia.
  6. Tuu le pito i luga ole lauulu ma feliuaʻi ile moli moli. Oe mafai ona faia se tamai fulufulu mo le voluma.
  7. Tuu le ogatotonu vaega i le itu tauagavale i luga o le faasee fausaga.
  8. Tatala le itu tauagavale ma taumatau o lauulu mai le kilipa. Sei, selu, pe a manaʻomia, ma milo foʻi i totonu o ni tamaʻi fusi.
  9. Tuu le taumatau taumatau i le agavale ma le agavale i le taumatau.
  10. Faapipii lauulu ile pulupulu pe le mafai ona vaʻaia ma vali ma varnish.

Lauulu mo aso uma i 10 minute

  1. Afu ia curls i le itu tauagavale po o le itu taumatau.
  2. Vavaeese ni nai manoa i le pito i luga e fili ai le siʻusiʻu.
  3. Uila malie le spikelet Farani i le itu tauagavale o le ulu e faʻaaogaina uumi laina.
  4. Faalu isi mea totoe ma nonoa i le tagata talimalo. Puipuia ma se paʻu. O le siusiu e tatau ona latalata ile latalata i le taliga agavale, laititi i le itu.
  5. Tuu le ato i le siʻu.
  6. Fulu ia le manoa.
  7. Sei faataamilo le paʻu ina ia le mafai ona vaaia.
  8. Faʻaofu se ofu mafanafana.
  9. Faʻafesoʻotaʻi le pito o le fusi Farani ma toega o le manoa ma faʻaauau le lalagaina o le puaa faataamilo i le patupatu.
  10. Faʻamautuina i faʻapipiʻi pe le vaaia.
  11. O se ata faʻatusa mo aso uma ua sauni!

Fusiʻu

  1. Faaputuputu ia faʻamau i le fusi uu i le pito i luga ma faʻamau i se vaega faʻamalosia.
  2. Tuu se tonati i luga o lou fusi.
  3. Faapipii tutusa manoa faataamilo i le foam roll. Tuu i luga ole ofuvae.
  4. Mai pito o le lauulu o le a matou lalagaina se puaa. Ave le 3 manoa laiti mai luga.
  5. Faʻamau le pu pikiina loka mai itu ma le pito i lalo. E tatau ona agaʻi le pu puaa ile ogatotonu ole utupoto atoa.
  6. Faʻamau le pito o puʻupuʻu ma le le vaʻaia ma nana i lalo o le laulu.

O lenei faigofie ma matagofie sitaili fetaui mo prom, aso malolo poʻo le faʻaipoipoga.

  1. Fulufulu le lauulu.
  2. Ave se fasi pepa i tua o lou ulu ma fai se solofanua. Puipuia ma se fusi paʻu malo.
  3. Faʻasolo se ato busa i totonu o se loka.
  4. Vaevae le fulufulu lauulu i vaega e lua: pito i luga ma lalo ifo.
  5. Faauʻu le faasee i luga o le ulu ma nei manoa. Ina ia faia lenei mea, pine le lauulu pito i luga ma se le vaaia i luga o le ato, ma faasaʻo le lauulu maualalo i lalo o le bagel.
  6. Faaputuputu le pito i luga o lauulu i totonu o se fati ma selu.
  7. Lalo le loka o lauulu i luga o le faasee, ao fatuina se tele taua. Tatala le faʻataʻamilosaga ina ia le mafai ona iloa mai.
  8. Faaputuputu uma pito o totoe i le tasi itu ma faʻamau i se vaega faʻamalosi i le pito i tua o le ulu.
  9. Faʻaaoga le curling iron e fai ai aulelei matagofie.
  10. Toto faʻaeteete laʻau i se foliga matagofie i le vaʻai o le utupoto, vaʻai ma ni mea le vaaia.
  11. Ua sauni lauulu! E totoe na o le teuteuina i se lipine matagofie, lauulu teu tino poʻo lauulu. O 'auʻau e mafai ona teuteuina mama i itu.

Ofu manaia le laulu i le sitaili o Pete

O le ulu ulu i sitaili o Pete laʻititi ua manatu i ni aso fiafia ma mamalu. E masani ona fuafuaina e ona le au lalatoa fatufatu mo teine ​​faʻaipoipo ma laulu lauulu. Mo le laulu umi, o se lauulu laʻititi ma le Babette roll e mafai foi ona faia.

O faʻatonuga i le ala e faʻatino ai se sitaili laʻei faʻamanuia ma le faasee sitepu i lea laʻasaga o le a fesoasoani ma le faʻailogaina

  1. A maeʻa selu, tuʻu le tamaʻi loka i le pito i luga ma nonoa ai i se fusi faʻaoso.
  2. Tuu i luga le faasee. Vavaeese le lauulu nonoa i le siusiu i le afa i le laina sao, aveese le tasi vaega i le muaulu, lalo le lua - lalo.
  3. Faapipii le ato, ufiufi i manoa, e le o vaaia.
  4. O lauulu na totoe i luga ole ato, selu. Tuu i lalo ia curls i luga o le faasee, ufiufi ia ina ia le 'ie e le iloa e mata. Faamaʻamaʻa le selu o loʻo iai se selu.
  5. A maeʻa ona tuʻufaʻatasiga uma lauulu, nonoa le siʻusiʻu ina ia tu i luga aʻe o le ato.
  6. Faʻamau pito o le loka ma taoto i le fusifusi, faʻamautu ia curls ma le lauulu.
  7. E tumau pea e teuteu le lauulu i rhinestones, maʻa, faʻalautele poʻo se fusi (satin lipine).

A paʻu se tamaʻitaʻi, e aoga pe a selu ma faʻataʻoto, faʻalelei, i le itu o le muaulu.

Vaʻaiga faʻapitoa

Filifili poʻo le a le lauulu e iai le faasee e toe fai i luga o lau lava lauulu, e le mafai ona e misia lenei filifiliga. O le itu-feʻe gulka foliga maoaʻe ma faʻafiafiaina, matagofie ma matagofie. O sea laʻasaga lauulu e atoatoa mo se ofu afiafi ma se suti pisinisi.

O se fulufulu laʻau e faia e tusa ai ma le polokalame lea.

  1. Horizontally vaevaeina le lauulu i 2 vaega. Mo le taimi nei, loka pito i luga ma se lauulu lauulu, paa poʻo se faʻataʻotoʻulu.
  2. Faʻamau le vaega pito i lalo i le itu maualalo, sapoʻi i le itu tauagavale, ma tuu se donut i luga.
  3. O siʻu fusi faʻataʻoto ma le fusi e tatau ona faʻaaoga e tapunia ai le faaseʻe. A tufatufa atu, faʻaofu le paʻu i luga o vilivae fai se mea faʻapipiʻi.
  4. O pito, mimilo i totonu o le fufusi mafiafia, afifi faataamilo i le lapoa o le utupoto. Loka le pito i luga e le o vaaia.
  5. Tatala le lauulu pito i luga mai le kilipa ma, tuʻu i lalo, faʻasolo i le itu tauagavale.
  6. Mai nei manoa, mimilo se moli laina moli, afifi i latou i ni bun. Faʻamau le pito i luga o le ulu e leai se mea.
  7. E tumau pea ona faʻasusuina le laulu i se varnish.

Lauulu laʻau ma se faʻaseʻe i luga o le lauulu umi

Lenei lauulu lauulu i se faasee mo le laulu uumi e matua aoga lava le taumafai. O le sitaili foliga manaia, matagofie ma nei ona po. E faigofie le faʻavae, e faigofie ona toe fai pe a faʻatumu se lima i le faʻatinoina o se patupatu masani. Laasaga ma lea sitepu, o mea uma e faia e tusa ma le polokalame lenei.

  1. A o le i amataina le faʻapipiʻi, e manaʻomia le savali i luga o loka ma le uʻamea, milo i latou i uʻu mai foliga.
  2. Vavae ia manoa i le 2 pito i tua ma 1 i le pito i luga ma ua. Ia toe faaleleia vaega itu mo le taimi nei ma tuu latou e faatali mo latou itula taooto. Uu le filo pito i luga i luga o le mataupu faavae o se snail.
  3. Liliu le vaega pito i lalo i se fa'ʻi. Faʻapipiʻi se faaseʻe (filifili se mea lautele) ma faʻasolo lemu i luga. Faatulaga le faavae.
  4. A maeʻa ona tatalaina le cochlea, pipiʻi lea i luga ma le matagofie o le faʻasologa, ma taoto i luga o le matau i luga o le fausaga autu.
  5. Ia milo le taumatau i le galu tetele ma tuʻu ai, alu i le itu tauagavale i luga ole gulka. Fai le faʻagaioiga tutusa i le agavale tauagavale, ia naʻo le taoto i le ogatotonu o le fusipaʻu na faia e se filo ua mimilo muamua i le cochlea. Fautuaga e lafi ai i lalo o se vaega tele.
  6. E tumau e faʻasaʻo le lauulu laʻau ma teuteu i le fulufulu lauulu, se laueʻe poʻo se selu matala.

Lauulu laulu ile laulu

Lenei laupepa o lauulu ma se faasee e talafeagai mo teine ​​talavou, teine ​​talavou. O le sitaili e lagona le manaia, ae i le taimi lava e tasi o le laulu e foliga mai e manaia ma matagofie.

  • Mea muamua e tatau ona e faia i luga o le pito i luga o le fusi. E tatau ona maualuga o ia.
  • A maeʻa ona faʻamau i luga o le faasee, tufatufaina le lauulu e pei o se ato masani ma se 'ato ua faia.
  • I le vaeluaina o vilivae i le mamao tutusa, fili (5-6 pcs) manifinifi fili.
  • Faʻasalalau le pueleo faataamilo i le liʻo, tuu i luga o se ofu mafiafia ma fai se bun.
  • Ia mimilo le umi o loʻo totoe o pea i fusi ma nana i lalo o le fausaga autu. Ua sauni le fulufulu.

Lauulu i se taʻavale ma se fili

O se laeiʻulu masani i se faaseʻe i luga o le lauulu uumi e mafai ona faʻamalieina faʻamalieina e se mea le saʻo. O lenei filifiliga hairstyles o le a le tuua e aunoa ma le gauai. O le sitaili e matagofie ma sili ona lelei. Talafeagai mo talavou fashionistas ma fafine matutua.

Toe fai le laʻasaga i lea laasaga ma lea sitepu ma se faasee ma se mea faʻaʻoleʻole, o le a aliali mai e suia le lauulu ma faʻaali atu i tagata o loʻo siosiomia le matagofie le laulu.

  1. Vaelua lauulu faalava i totonu o 2 vaega. Le isi, faʻaaoga le pito i lalo, tamoʻe le siʻusiʻu. Aoina le laulu i le pale pe latalata foʻi i le pito i tua o le ulu, puipui i se fusi malolosi uaea.
  2. O le ofuina o se faasee, tapuni le liʻo ma lona lauulu. Fetuunai ma se ofu mafiafia ia maua ai le volumetric gutu.
  3. Vavaeeseina o le pito i luga o le loka mai le itu, vaevaeina i ni vaega se tolu ma amata lalagaina o le masani fili.
  4. A o lalagaina mai le lua poʻo le tolu fusifusia, faʻaopopo sisi manifinifi ma faʻaauau pea lalagaina ua i totonu o le "spikelet" metotia, faʻaalu lemu tapunia le talo.
  5. Le pito o le fili, i le taimi lava e ufiufi atoa ai le fusi lalaga, fusiua ma lalafi i lalo o le fausaga autu.

Faavae i luga o lenei filifiliga, hairstyles, folasia laʻasaga i lea laasaga, oe mafai faʻataʻitaʻia e ala i le faia o lauulu i le faaseʻe luga laulu lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se fili i le itu poʻo lalagaina i le sitaili o se iʻa fagota. O le a liliuina matagofie ma manaia. Ma le isi, o lauulu e mafai ona teuteuina i le lipine, lauulu malamalama lelei i rhinestones, fulufulu lauulu, aufana.

I le aʻoaʻo e fai se laupepa masani o se lauulu i se faaseʻe mo umi, pupuu lauulu, e mafai ona e ulufale saogalemu i faʻataʻitaʻiga. Lotoa filifiliga filifiliga. E mafai ona moemiti i le faʻatulagaina o utupoto, faʻapipiʻi curls poʻo le fili. Ioe, mea teuteu ma teuteuga faʻaosofia le matagofie.

Ituaiga o rollers ma pe aisea latou te manaʻomia

Eseese faasee o le a fesoasoani i le faia o manaia manaia lauulu. O le mea lea, i le auupega a se fafine moni, e tatau ona i ai le tele o latou ina ia faigofie ma vave faʻaopopo fiafia i se foliga masani.

I le faiga o ia rollers iloga:

Taamilosaga. O le aso pei o ni tonati foliga faʻapipiʻi. E mafai ona eseese lanu. O le mafiafia ma le umi o filifili, o le tele foi e tatau ona i ai. I ai, e mafai ona e faia se moli volumetric masani.

Ova. O nei faʻaseʻe e leai ni faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma ua faʻaaogaina e tuʻuina atu le aofaʻi i lauulu. E na ona faʻapipiʻi i latou i fulufulu i lalo ole pupuni.

Umi. Lenei o le ituaiga o lapisi, e naʻo le faʻamautu i se lio. O loʻo i ai se mauga ma o lea faʻatagaina oe e te tapunia pe a maeʻa le lauulu. E lelei le faʻaaogaina e faʻaoga ai ni puʻupuʻu masani, atigi, mimilo pe naʻo le milo pito o uaea.

I le tumutumu. Ole masani lea ole faʻaputuga, i le pito o loʻo iai le paʻu. E faʻaoga e tuʻuina atu le lapoʻa i lauulu poʻo le faʻatupuina o se fusi. E le fautuaina e faʻasaʻo i luga ole laulu manifinifi e aunoa ma le teuteuina.

Mafolafola. Nei o loʻo sili atu ona faʻatino mea faigaluega e fesoasoani i le faia o lau laulu e sili atu le tele ma faʻalelei. I ai, e mafai ona faʻataʻatia ai le mamanu manaʻomia mai le curls.

Hegami. O lenei fulufulu soa e faʻatusa i se foliga o se ofu mafanafana o loʻo ufiufi i le ie. Totonu o se ipu, lea e mafai ona tuuina atu i ai ni ituaiga o manoa. E faʻaaogaina e aluese mai le pou utupoto.

Ole mea moni, e leʻo faleoloa uma e mafai ona e vaʻaia ituaiga o laei e faʻaaoga, ae afai e te taumafai, e mafai ona e mauaina le tasi e te manaʻomia.

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻaaogaina o se faasee lauulu

Po o le a lava le faasee oe pikiina, e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona tuʻu saʻo ia i ai ina ia mafai ai ona faʻataʻamilomilo foliga matala. O le mea taatele e taʻamilosaga. E faʻaaogaina e pei ona taua i lalo:

  • selu ia nonoa
  • nonoa maualuga pe maualalalo siʻusiʻu,
  • filo se fesoasoani
  • faasaʻo curls,
  • faʻamau i faʻamau,
  • nana tuluiga.

E i ai foi le ituaiga o faʻataʻamilomilo faasee i le foliga o se fatu. Na ia laʻei ile tutusa foliga, ae e sili atu lona fealuaʻi.

Ua uumi faʻataʻavalega i luga o le lauulu, amata mai le pito o le siusiu, ma mautu, pei o le taamilosaga, i le pito.

Mafolafola, oval ma mea e faʻaaogaina i luga o le pito i luga ua na ona maʻimau i le nofoaga o le ulu i le mea e te manaʻomia e ave ai le voluma.

O le masani masani lea e tuʻu ai i ia laʻei fulufulu, ma e talafeagai i soʻo se umi o le uila.

Lauulu ma o latou faʻaaogaina o le a talafeagai i se romantis afiafi poʻo le galuega. O le a manaia foʻi latou foliga, e moʻei afiafi uumi, ma aso taʻitasi.

Ae a fausiaina lavelaveina lauulu, o foliga o lauulu o eseese uumi e tatau ona amanaia.

I luga o le lauulu uumi

O le uumi lauulu faʻatagaina oe e aumaia lau mafaufauga i ola. E le gata e mafai ona tuʻu i luga le faasee i luga oi latou, ae e taumafai foi e faʻamatuʻu nisi faʻasologa, ia na lalagaina ai.

O le i ai o ia lauulu, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fesoasoani o le a mafai ona e fausia se laulu manaia, ma faia vave, lea e sili ona talafeagai, ona o le taeao e le tele se taimi mo toleniga.

I lenei umi le umi o nonoa, e mafai ona e faia soo se laulu i se faasee.

I luga o lauulu lauulu

O le faʻaofuina o le faasee i luga o ituaiga curls e leai se eseesega.

I luga o lauulu feololo, o se atigi poʻo le mimilo o le a foliga sili ona lelei, faʻapea foi ma fusi i eseese fesuiaiga. O le a latou fesoasoani e faʻaavanoa le lauulu o le tele o lau ma le maualuga ma le faʻaalia o foliga o lauulu umi.

Le a le mafai ona faia ni lalagaina fulufulu matua tele iinei, ae e mafai ona faʻaogaina sina lalagaina, ae o le faʻamatuʻu curls o le a aveʻesea ai le foliga mai o lauulu umi.

Lauulu laʻasaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei masini fulufulu tino e mafai ona e faia uma ni laʻei matagofie e laʻei lauulu ma manaia o aso nei:

A faaputuga. O se masani faʻaaogaina lea faasee. Na ia tuʻuina i luga o se siʻu na faia i soʻo se nofoaga talafeagai. Ma le isi, o loʻo mafai ona tufatufaina tutusa ia nana o lenei fesoasoani ma faʻasaʻoina ma se vaega faʻamalosi tino. Pau lava mea e toso i fafo, e tatau ona e faʻataʻamilo solo i le donut ma faʻamau i faʻamaʻi. Ole auala lea e faʻamautuina ai manoa e talafeagai mo tagata e iai le laulu ma le umi o le laulu.

Atigi. O teine ​​e iai mea puʻupuʻu pe uumi e mafai ona selu uma manoa i le tasi itu ma faʻamau i latou i le ogatotonu ma ni uila fulufulu. Ona faʻaaoga lea o se mea e faʻaalu poʻo se mea umi, ma lalafi loa le lauulu i lalo o le ufiufi. Lea mea uma faʻatulagaina i studs.

Papeti. O loʻo aoina faʻataʻamilosaga i totonu o se fusi, i lalo o le mea o loʻo faʻamau lelei ai le toso salu. Sosoo ai, o filo e selu ma faʻataʻatia i luga o soa. Ua fufusi mea uma i se uaea eleni ina ia le iloa atu. O loʻo nana faʻapipiʻi nana i lalo o le pepe ma puipui faʻamau.

Hegami. I ai, e mafai ona faia se maofa le masani ai o foliga mataina. Ina ia faia lenei mea, pipii le siʻusiʻu i le va o vaega e lua o le mea faaopoopo ma siitia i luga i le pito i lalo, tuuina atu i le lauulu foliga manaʻo ma foliga eseese.

E tele ituaiga o faʻaseʻe o loʻo i ai e fausia ai ni malie mananaia. E tatau ona latou filifilia faʻavae i luga o mea e te manaʻo e maua mai le iʻuga, e tatau foʻi ona e iloa faʻafefea ona faʻaoga saʻo ina ia matua matagofie le lauulu. E foliga aulelei uma i latou, ma afai e te faʻaali mafaufauga lelei, ona mafai lea ona suia soʻo se ulu uliuli o lauulu e avea ma nei laupepa fou.

Fai oe lava ia

Muamua, taumafai e faʻapipiʻi lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona foliga mai lenei hairstyle ia te oe

O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

Ae afai, mo nisi mafuaaga e le mafai ai ona e maua se lauulu laulu, e mafai ona e faia faigofie oe lava pei ona e faia i le limasefulu tausaga talu ai.

Mo lenei mea e te manaʻomia:

  • ave sau terry totini masani (e masani ai le mama, ae atoatoa - fou)
  • tipi ese mai ia te ia le vaega lea e fai ai tamatamailima pe a e tuu le totini i lou vae,
  • tuu le tupe maua i le avanoa i luga o le lima,
  • o le gusi e tatau ona i le itu o le tapulima,
  • lemu lemu le mea faigaluega,
  • e tatau ona maua se lola - afe i luga ina ia fufusi e mafai ai.

Faʻafefea ona fai se ato mo lauulu

O se faʻaiuga o lau galuega - o se mafiafia terry bagel, lea e leai se faʻaititia e le fale gaosi laupepa o lenei ituaiga.

Gauai atu. A filifilia se faasee i totonu o se faleoloa, pe pikiina ni totini mo le tutoʻatasi o le gaosia o se "donut," ia mautinoa o le oloa e fetaui lelei ma le lanu o lou lauulu e latalata i le mafai. I lenei tulaga, o le pulou iila o le a le susulu atu i luga o curls, ma o lau sitaili o le a atoatoa ma masani ai!

O le maitauina o laʻei lauulu ma se faaseʻe laulu e mafai ona matua ese lava, ma e le na o le kopiina o le lauiloa "babette" o le atamai Brigitte Bordeaux.

Aemaise, e mafai ona matauina:

  • o se atigi
  • fusi o ituaiga eseese,
  • o le mea e taua o le malvinki ma isi.

Filifiliga tasi

O lea, sei o tatou vaʻai i le faiga e fai ai ia lauulu laulu i luga o laulu lauulu:

  • e amata ai, selu ou lauulu,
  • fai se maualuga maualuga mai lou lauulu
  • tamau ia ma se paʻu laʻau paʻu,
  • tuu nei loa le ato lapotopoto i luga o le fusi
  • faʻapipiʻi i mea lē masani ai,
  • toe selu le siusiu
  • faʻaputuputu ma fusi lemu i le taamilosaga,
  • Uʻu le faʻasolo i lalo ole paʻu.

Faufautua! Afai e te manaʻo e fai le sitaili sili vaʻai foliga matagofie, e mafai ona e faʻaogaina se sikafu e afifi ai faataamilo i le utupoto. Ua fusi pito o le sikafu i foliga o se aufana.

O le sikafu ole a mafai ai ona e fesuisuiai le sitaili

Lua filifiliga

A fausia lenei lauulu e te manaomia:

  • faaeteete ma le faaeteete uʻu pipi,
  • e vavaeeseina le vaega o le lauulu o loʻo i ai latalata i le 'au e ono
  • e faʻalelei le bagel i le pito i tua o le ulu, faʻalelei ma le le vaaia
  • talu ai na vavaeeseina e se manoa e ufiufi ai,
  • toe, faʻaaoga le le mafai ona vaʻaia, lokaina faʻalili,

O pipii e tumau i le pito i tua o le ulu ma le fesoasoani a le le vaaia

Gauai atu. Matou te faʻamoemoe e te iloa e te manaʻomia le faʻaogaina o ni laupapa poʻo se sima? Ma afai e te faʻaaogaina se selu selu, ia mautinoa ia faia o fulufulu e faia i mea masani. Ina ia mafai ona e aloese mai le faaleagaina o le lauulu fausaga.

  • vaevae le lauulu i ni vaega tutusa se lua,
  • toe saʻo ou filo
  • mālie vali i latou ma fai ona fili e lua,

Mai vaega taʻitasi o curls tou te manaʻomia ona fai ni pigtails

  • e tatau ona afifi ma le faaeteete le puaʻa taumatau i le asu, ma pasi atu i le itu tauagavale,
  • faasaʻosaʻo ia faʻailoga i mea le vaaia
  • faia tutusa lava taga ma le taumatau sikuea.

Na o le pau lava lea - o loʻo iai sau laei manaia ma le masani ai saunia mo mea eseese na tupu:

  • alu e faigaluega
  • pisinisi taumafataga
  • tafafao faamasaniga ma isi.

Lea ua tatau ona fai sau laulu lauulu

Faufautua! Afai e te manaʻo e faʻaʻeseʻese le lauulu poʻo le faʻaavanoaina o le matagofie, e mafai ona e faʻaopopo faʻaopopo se lauulu i le fuga o se fugalaʻau. Faʻapipiʻi i le itu faaletino o le ulu i le itu tauagavale po o le itu taumatau.

Tolu filifiliga

O e iloa o loʻo iai foʻi le mea e taʻu o le "faʻataotoina o se teine ​​lelei"?

Ina ia fausia na e manaʻomia:

  • e aoina curls i le siusiu,
  • filifili se fasi soʻo e tasi mai le siusiu,
  • selu lelei ma tuʻu i le itu,
  • tuu se faasee i luga o le siʻusiʻu totoe,
  • fusi luga lauulu i le faasee
  • faataamilo i le iʻuga e oʻo mai, faʻapipiʻi i se vaega ua mavae ese,
  • malupuipuia pito o le lauulu ma le le vaʻaia
  • e saʻo lelei le teuteuina o le laulu, nana le pito i lalo ole ato.

Lauulu mo taimi uma!

Gauai atu. A faia lauulu i le laulu faasee, e te le tau manaʻomia le faʻaeteete i a matou fautuaga. Na matou fai atu ia te oe e uiga i le faʻavae sitaili laʻasaga, ma afai e te faʻaopopo sina faʻaaliga faalemafaufau, e mafai ona e faia nisi laei sili ona laei.

I le faaiuga

O lenei e mafai ona fai lau oe lava sitaili ile fale e faʻaaoga le taʻutaʻua taʻavale - ua matou avatu ia te oe ni fautuaga oe o le a fesoasoani i le fausiaina o se laei manaia ma le aulelei. O le mea e malie ai, e manaʻomia le laititi o le taimi e fatu ai se sitaili faʻapitoa, o lea e mafai ona e faia uma i le afiafi, ae e te leʻi alu, faʻataʻitaʻiga, i se faleʻaiga, ma i le taeao, e alu e faigaluega, pe a alu le pili mo minute (saili pe faʻafefea ona fai se fulufulu lauulu iinei )

O le vitio faʻalauiloaina i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe maua nisi sili atu faʻamatalaga aoga i se autu patino.

Le a le ituaiga o lauulu rollers i ai

O le fulufulu faasee e lapotopoto ma mafolafola, eseese mea ma metotia o talosaga. O lona tuufaatasiga e mafai ona fesuisuiai, e aofia ai lauulu masani pe faʻafefiloi lauulu. Mo le gaosiga o faʻataʻamilomilo faʻataʻavale, e sili ona manaʻo tagata gaosi ie ie vaivai, fasi paʻu, o mea e tutusa ile foliga i se solo taele. Mafaufau i le lauiloa ituaiga o rollers.

  • Faataamilo faasee. O le fulufulu mata i le foliga o se mama o lo o tuu i luga o le pito o le siusiu, afifi i lauulu ma faapipii i ofu fulufulu poʻo ni lauulu. O le iʻuga, ose voluma leo. O se fesoasoani faʻapena e faʻatau atu i fale faʻapitoa poʻo matagaluega i lauulu mea e faʻatino ma mea teuteu.
  • Mafolafola faasee. O le fola sikola foliga pei o se ovalu poʻo se taʻifoliga foliga aluga poʻo se omomi. O loʻo faʻaoga lenei fesoasoani mo le fausiaina o se lapoʻa tele - ua faʻataʻatia i lalo o elemene o se fulufulu ua maeʻa fausia. E sili lava pe a fai o le faaseʻe mafolafola e mama ma lauolaola. O le filifiliga lelei o le filifilia lea mo se lanu lauulu masani.
  • Fulufulu faasee. Faigofie ona faʻaaoga - naʻo le vavae ese mai le pito i luga, faaputuga ma tuu i luga o le voluma pad. A faʻapipiʻi faʻapitoa se vaega o le a faʻamau lelei le faasee i luga o le tumutumu i lalo o le loka, puipuia mai le osooso i fafo. Aua le faʻaogaina le selu e aunoa ma le ufiufi i lauulu manifinifi, o le a faigata ona ausia le manaʻomia o le aofaʻi o lauulu.

  • Umi faasee. E faigofie ma le tele o faʻaaogaina uma i le tuusaʻo foliga ma i le foliga o se mama, o le pito o le mea e nonoa i faʻamau pe nonoa. Faigofie tele e faʻaaogaina faʻaalu suilapalapa - o se faasee umi ma se faʻamau i le ogatotonu ma se uaea i totonu, lea e faʻatagaina oe e faʻasaʻo le sitaili i le tulaga manaʻomia.

  • Heagami. Lata mai nei, na aliali mai ai seisi soa fou mo le fatuina o le gulka - heagami. O le fulufulu lauʻeleʻele lea e aofia ai ni ipu se lua e fesoʻotaʻi i le tasi itu. Ona o le fausaga faʻapitoa, o mea faʻapitoa mafai ona ave eseese ituaiga. Faʻafetai i le faʻataʻotoʻua, afifi o foliga uiga ese, galu ma spirals na faia - lea e lava mo lou mafaufau.

Hairstyles Filifiliga - Ata

O le mea e sili ona faigofie o faʻataʻamilosaga, o le faigofie lea o le fausiaina o laʻei ile fale. Fatuina utupoto faʻapitoa avanoa mo mafaufauga ma faʻataʻitaʻiga. Suia le nofoaga o le gulka pe teuteu se laʻei ua uma ona maeʻa. Mo teuteuga, uluulu po o lipine, lauulu ulu ma rhinestones po o fugalaʻau e atoatoa. I taimi faʻapitoa, faʻapipiʻi i luga o se pikini poʻo le nonoa o ni aufana matagofie.

Fuafua i lou lava lagona, faatasi ai ma le fesoasoani a se faasee, oe mafai ona fatuina se sitaili saʻo pe faʻaopopo se ata o le alofa faʻamaoni e ala i le faʻamatuʻuina atu o curls mo faʻaopopoga. Fatu ni ou lauulu, e fuafua i lau sitaili ma lau amio. Mo se afiafi gala, o se pulou lamolemole poʻo se aofaʻiga pati i mea teuteu e fetaui ma le laʻei poʻo teuga e te ofuina e talafeagai. O e alu i se cafe po o se ata tifaga? Fai se mee faʻataʻavaleina ma tuʻituʻi pe tatala loka.

Fulufulu - o le aulelei e teuteuina lelei atoatoa mo lauulu umi ma pupuu. E tusa lava po o fea e te alu i ai - mo se pisinisi fonotaga poʻo se aso malolo faʻafeiloaʻiga, atigi-atigi sitaili i taimi uma e lautele ma talafeagai. Mo lenei fulufulu lauulu, ave se faasee mafolafola, lea e manaʻomia e faʻafetaui le lanu o ou curls, aemaise pe a fai e manifinifi. Afai o lau lauulu e le eseese i le aʻafia masani, ona tapunia lea o se faasee o se ese lanu ma lauulu o le a faʻafitauli. Ina ia faia se "atigi", mulimuli i nei laasaga:

  1. Tuu lou lauulu i le tasi itu.
  2. Faapipii i latou i le ogatotonu o le ulu ma mea e le o vaaia, faia se zigzag.
  3. Afifi ma le faʻaeteete le fau na fau i luga o le faʻaseʻe i totonu, uu ia i luga.
  4. Faʻamau le iʻuga maua i faʻamaʻi.

Babetta o se laei tosoina masani, atoatoa mo se matagofie faʻamanatuga, aemaise lava ile lauulu umi. Lenei o se tamaʻitaʻi se tamaʻitaʻi taʻutaʻua, lea na lauiloa i le onosefulu faʻafetai ia Bridget Bardot. I aso nei, o pepe lava e talafeagai lava, e alu lelei ma ofu manaia poo ofu. Faʻafefea ona fai lenei lauulu:

  1. Fufulu ma faʻamago lou ulu.
  2. Aumai lauulu i se maualuga maualuga, malupuipuia ma se fulufulu paʻu.
  3. Tuu se taʻavale ova i lalo o le pito i lalo o le fusi. Faʻasaʻo i se selu pe seʻi vaʻaia.
  4. Mai lalaga ua aoina, fai se faaputuga, tuu i luga o le faasee. Toso i tua ma se vaega eli, taumafai ia mautinoa e leʻo vaʻaia.
  5. Nana le mea o totoe o loʻo totoe i lalo o le moi. Faʻasaʻo i lauulu lauulu.
  6. E fai ma filifiliga - aua le aveʻesea pito o le iʻu, ae faʻamau i latou i le aufana. Ina ia faia lea mea, vaeluaina le siusi ua tuu i luga o le faasee i ni vaega se lua.
  7. Loka vaega ma lauulu lauulu.
  8. Matua malosi sisifo ma fesoʻotaʻi, puipui ma le isi lauulu i le ogatotonu o le aufana.

Sophist mimilo pe mimilo, multifungsi. A le lava le taimi mo le taoto, ma le ulu e tatau ona faʻavasega, o lenei fulufulu laupepa e fesoasoani i fafo. Faʻafetai ia te ia, ua faia se sitaili faigofie ma manaia. Ole lapoa o le fesoasoani e fetaui ma le umi ole lauulu. Faʻaogaina se twister e faigofie:

  1. Aoina lau solofanua pulu.
  2. Faaofi pito o le siusiu i totonu o le pu o le fulufulu.
  3. Uu le fulufulu i tafatafa o, pito, amata agai i luga pe lalo ifo seia e taunuu i le pito i tua o le ulu.
  4. Punou le lauulu i se mama.
  5. Tufa atu ia mama ina ia foliga mama.
  6. A manaʻomia, faʻalelei le utupoto ma le fesoasoani o pou.

E tele aoga o Heagami nai lo isi lauulu. E faʻatagaina oe ona tuʻu i totonu o se mea manaia se ie manifinifi manifinifi. Laʻititi faiga faʻataʻitaʻi, ma o le ae aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻataʻitaʻia lau laulu sili atu, o le a tumau pea e tusa lava pe matagi timuga tau. E tele filifiliga mo le taoto ma faʻailoga, ae muamua taumafai le mea taua - o se vaega faigofie:

  1. Aoina le su.
  2. Tipi le pito o le siusii i le va o papatusi.
  3. Lili le lauulu i soo se itu - luga, lalo, taumatau pe agavale, toso lauulu i tua seia e taunuu i le pito i lalo o le talo.
  4. Puipuia ma faʻataʻavale foliga poʻo foliga mama.

Saili pe o le a le vaʻavaʻaiga hairstyles mo pulu pupuʻu mafai ona e faia oe lava.

Faʻafefea ona fai se fusipaʻu ma se fulu faasee?

Styling ma se foam faasee e talafeagai mo laei i aso uma, faapea foi ma le fausiaina o le tele mo se afiafi fafo. Tau lava o lou teuteuina o lau laulu ile foliga matagofie matagofie. Tele filifiliga teuteu. Ina ia le la e vaʻaia le fulufulu lauulu, e sili atu pe a fai o ou curl umi ona ufiufi atoa. Fausiaina o se faigofie utupoto ma se foam roller:

  1. Faaputuputu ane le solofilua ma le fusi malo. O le faaputuga e faia i soʻo se tulaga - maualuga pe maualalo, pei ona e te manaʻo ai.
  2. Tuʻu i luga le siʻusiʻu, ave le faasee. Tui le pito o le siʻusiʻu i totonu.

  1. Uu i lalo le ato i ou lima, taumafai e mimilo ina ia lauulu i luga o le ato. Mimilo seia oʻo ina e oʻo i le pito i lalo o le fusi.
  2. A maeʻa le laʻau lauulu, faʻapipiʻi le iʻuga maua ma isi vaega o loʻo faʻaaoga ai le le vaaia. Nana le lauulu ua toso ese mai le sitaili.
  3. Ina ia faatumauina pea le foliga, vavaeina foliga ile laulu e teu.

Auala e faʻaaoga ai se fulufulu mata - vitio

Mai se ata poʻo se faʻatonuga faigofie, e leʻo manino i taimi uma pe faʻapefea ona fai se laʻau fulufulu. Aemaise ai le faigata ona faʻatino i le taimi muamua, se popo na faia i le donut ile lauulu laulu. Afai e le mafai ona ufiufi lelei lau lauulu i se pulou ulu, e sili atu le lelei le matamata i le vitio, taumafai e toe fai:

Faʻafefea ona fai se faaseʻe i ou lava lima?

O le solo fulufulu e faʻatau atu i fale faʻapitoa poʻo se faleoloa. Ae ei ai tulaga e te manaʻomia faʻavave ai se mea i luga o lou ulu, ae e leai se fesoasoani talafeagai i lima. Faʻafefea ona ou sui le paʻu? I le mea moni, o lenei fesoasoani e faigofie ona faia tutoʻatasi mai le faʻaleleia o mea.

Tipi le isu mai le vae ma fuli i totonu.

  1. Amata mimilo malie malie, pe milimili le totini seia e milimili e oʻo i le iʻuga.
  2. Sulu malie ifo pito faʻamama.
  3. Oe amata amata fauina utupoto.

Mai pantyhose

  • Tui poʻo tulivae-maualuga.
  • Seleulu.
  • Tipiina apaʻi i itu uma e lua - i luga o totini ma i tamatamailima. O le umi lava e te tipi ai le tapolo, o le a sili foi le matagofie o le ato.
  • Lili o se tasi o tipi ile foliga o se mama, faʻapipiʻi i totonu o le lua tapoleni tapolo ma faʻaauau pea mimilo.
  • Faʻaoga le mama e fausia ai se laulu.

O le faaseʻe foliga mafolafola e mafai ona faia mai ni auala faʻaleleia, o lenei tomai o le a faia ni nai minute ma ua saunia se mea matagofie fesoasoani. Faʻafefea ona fai sea teuteuga i ou lava lima:

  • A faaputuga o lauulu e masani ai pe faafoliga.
  • Gum.
  • Tuu lou ulu nifo.
  • Upega mo lauulu.
  • Filo ma se nila.
  • Ave le lauulu i luga.
  • Faʻafefiloi latou ma se fulufulu paʻu, selu ma se selu ma nifo e seasea lava.
  • Faʻataʻitaʻi le iʻuga e maua i le foliga o se aluga ma faʻapipiʻi i se mesh faʻapitoa.
  • A tapuni se pu i le upega, faʻaaoga se filo ma se nila.

O laʻau lauulu i foliga o se fusipaʻu o loʻo latou lagonaina le faʻaluʻai lua lona lauiloa, o le teuteuina o ulu o le tele o ata tifaga ma pop star. Faʻafetai i le lapoʻa ma le manaia o sitaili, o le a le alu teine ​​le matauina. Tusa lava pe le manuia se laʻei lauulu e tasi le taimi muamua, aua e te popole - sina taumafaiga, ma e mafai ona e foliga mai e maofa i 5 minute.

Matagofie itu utupoto

Lenei matagofie gulka foliga sili romantis ma alu lelei ma le lua o se pisinisi ma se alofa masani po o le afiafi.

  1. Faatasi ai ma le vaeluaina o vaevaega, vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
  2. Faʻamau le vaega pito i luga ma le paa i luga o le pale ina ia le faʻalavelave ai.
  3. Nonoa le vaega o totoe o le lauulu i le pito maualalo, tuu laititi i le itu.
  4. Tuu se ato i luga.
  5. Faʻasalalau tutusa pito i luga o le ato.
  6. Tuu se ofu mafanafana mai luga.
  7. Ia milo pito i se faʻasologa.
  8. Afifi faʻataʻamilo le utupoto, faʻapipiʻi le pito i luga o le fulufulu.

9. Faʻamama le lauulu pito i luga ma selu i le itu tauagavale.

10. Ia mimilo solo le moli taamilosaga i le faasolosolo ma toe taʻoto i totonu o le moi. Nana le pito i totonu ma faʻasaʻo i se fulufulu laʻau.

11. Faapaleni lau laulu i lauulu vali.

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se faʻaseʻe? Matou te ofoina atu ia te oe se faigofie lava ma vave sitaili filifiliga filifiliga ile retro sitaili.

O sitaili faapena ile lauulu umi e le manaʻomia tele le taimi ma taumafaiga, ae foliga mai e taugata.

1. Tuu le afifi ma aveina manoa i se uʻamea i le itu mai le mata.

2. Vaelua curls i vaega e lua - lua i itu, tasi i le pito i luga o le ulu, tasi i le pito i tua o le ulu. Tuʻu ese mea o le pata ina ia le faʻalavelave ai. Mimilo le pito i luga i le laitu, ma nonoa pito i lalo ile fusi.

3. Faʻapipiʻi le lautele o le umu i le pito o le siʻusiʻu ma amata ona faʻasolosolo malie malie atu. I le faavae, tutuʻi faʻapipiʻi.

4. Faʻapipiʻi lauulu i luga o le faaseʻe ina ia ufiufi atoa.

5. Faʻataʻamilo le koklea ma taoto ile itu taumatau, milo pea faataamilo i lona itu e fai ai se sikoa tele ma lautele.

6. Ia faʻasaoloto le itu taumatau, milimili ia tutusa lelei le lautele ma fuluʻe le agavaʻa ma tuʻu i le itu tauagavale.

7. Fai le mea lava lea e tasi i le agavale tauagavale.

8. Faʻalilo pito o le flagella i le fausaga autu ma puipui.

9. Teuteu le laulu lauulu i se sikuea poʻo se lauulu manaia.

O le a e fiafia i:

I le faia o lea sitaili faʻalelei male sikalamu i ou lima, e mafai ona e suia le ituaiga masani o le utupoto.

  1. Nonoa lou lauulu i se maualuga maualuga.
  2. Tuu i luga le faasee ma tufa uma lauulu o loʻo i ai.
  3. Taʻai ma ni nai auʻaʻa mimiti lelei (5-6) i le tutusa le tasi mai le isi.
  4. Tuu se ofu mafanafana mai luga.
  5. Ia milo pea toega i le taʻamilosaga pe fili i latou ma faataatitia faataamilo i latou. Faʻamama i se pulou.

Ma o le a le mea e te fiafia ai i ia lulu i le lalagaina?

O lenei maualuga "pulu" alofa i le tele o tamaitai. E foliga gofie lava, ae e faigofie e faatino!

  1. Afifio oe lava.
  2. Nonoa se maualuga maualuga i le pale.
  3. Tuu le faasee i luga.
  4. Vavae le siʻusiʻu i ni manoa manifinifi.
  5. Taitasi milo atu i se matagofie laugatasi sikoa.
  6. Faʻataʻu ia fugalaʻau i le faasologa faʻataʻamilomilo faataamilo le faasee, faʻamautu ma fata.
  7. Teuteuina lou sitaili i se uila poʻo fusi.

O lenei vaeluaina lauulu laei e atoatoa mo teine ​​o soo se tausaga. Mo lona faʻatinoina, masalo o le a e manaʻomia le fesoasoani a se tina poʻo se teineitiiti.

Matou te mautinoa e te leʻi vaʻai i se eseʻesega o fusipaʻu masani ma se ato mo lauulu! Ae o lenei e mafai e soʻo se tagata ona faia se laʻei lauulu.

  1. Fai se maualuga maualuga.
  2. Tuu i luga le faasee faasee.
  3. Folafola tutusa le siusiu i luga ma tuu i se fusi eli.
  4. Tuu se lautele lautele i le pito i luga. O le tele o lauulu e mafai ona tuʻu i lalo ma tufatufa i itu.
  5. Vaevae le vaega pito i luga i ni vaega se tolu ma amata pikiina se lalaga masani.
  6. Mo le fusifusia lona lua, faʻaopopo se loka o lauulu manifinifi i le itu taumatau.
  7. I le lona tolu - mai le leai o se lauulu i le itu tauagavale. Liliu ane se fatu.
  8. Faʻaauau le lalagaina e oʻo i le iʻuga. E tatau ona ufiufi le faʻamau atoa.
  9. Nonoa le puʻu pito i luga, nana i totonu ma faapipii i le fulufulu.

Faigofie sitaili mo aso uma

Mo le faʻatinoina o se sitaili fulufulu ma le donut mo lauulu, e tatau ona e faʻatautaia le auala o le lalagaina o se Farani faʻamaʻamuta, ua uma ona tatou talanoa i totonu o a tatou aʻoaʻoga.

  1. Selu le lauulu i le itu vavaega.
  2. I le muaulu, vavaeese vaega o le lauulu ma vaeluaina ni vaega se tolu.
  3. Toe fai i tua le au falani. Nonoa le pito.
  4. Faaputuputu ia vaega o totoe i se tamaʻi laʻau, ma tuu i le itu.
  5. Tuu se tonati i luga.
  6. Faatu le filo faataamilo i le faavae.
  7. Tuu se ofu mafanafana mai luga.
  8. Faʻafesoʻotaʻi le pito o le fili i le faʻaiuga o le siʻusiʻu.
  9. Twist i latou i se tourniquet pe fili latou ma faataoto faataamilo i latou.

Ma e te fiafia i nei 3 filifiliga?

Utupoto faʻataʻavale

Faleoloa faʻapitoa mo tagata e faʻaulu faleʻoloa ofoina se lautele tele o mea eseʻese mo faʻataʻitaʻiga uma ituaiga o laei. O se tasi o na mea o le lauulu lauulu. O le lapoʻa fulufulu fagu bagel.

O le faʻaseʻe e mafai ona sili ona tele ituaiga - taamilosaga, ova pe faʻatele. O le mea e mulimuli ai e faigofie i lena, faʻafetai i se fusi faigofie, e mafai ona faʻaaogaina i se tuusaʻo pe tapunia i se lio foliga. E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le laulu uʻumi, faatasi ai ma le faʻaseʻe oe mafai ona fausiaina se vavae i luga ole laulu feololo.

E mafai ona e faia se faaseʻe ma ou lima mai i se masani sock o se lanu talafeagai. Ina ia faia lea mea, tipi ese lona seisi. Ona tuu lea o le paipa fuafuaina i lou lima, tusi le paʻu i lou tapulima. Lili le vae ina ia e maua ai le fagu lapo. Afai e te faʻaaogaina se pea totini, o lona uiga o le toso faasee o le a sili atu le lapoʻa. E naʻo le tasi le eseʻesega i le va o se solofanua i le fale - e fai le laulu teisi mamafa, ae e le afaina ai le laulu.

Faaaogaina se totini e pei o se lauulu fulufulu

O faasee e faia, o se tulafono masani, i ni lanu se tolu: uliuli, enaena ma moli. O le muamua sa lelei mo brunettes ma enaena fulufulu fafine, ma le mulimuli mo blondes ma fulufulu lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a rollers e mafai ai ona faia e le gata fusi, ae o atigi, babette, malvinki, fusi o ballerinas ma isi lauulu.

Faʻafefea ona fai se fusi ma se faaseʻe

E faia faigofie. E mafai ona e faigofie afifi le lauulu faataamilo i le faasee, ae ia taofiofi le lauulu mo se taimi umi, faʻaaoga se fufusi ma e le tele lapoa faʻamalosia e fausiaina le siusiu.

  1. Saʻo lelei lou lauulu ma aoina lelei ile maualuga maualuga,
  2. Tuu se taʻamilosaga faataamilo i luga o le pito o le siusiu, ia tufatufa tutusa pito o loʻo faʻataʻamilomilo i ai ma ia faʻasaʻoina mea uma ma mea e le o vaaia. Ina ia taofia le taʻe mai le vaevaeina i lalo, e mafai ona tuʻu i luga o se isi ofu manifinifi
  3. Uu ia loka o totoe o le siʻusiʻu lelei, ma, faʻataʻapeʻapeina i se taʻaloga faʻapitoa, afifi faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, lalafi pito o le lauulu i lalo. Ina ia faʻamalamalamaina le lauulu lauulu, o le a fesoasoani le varnish malosi malosi.

Lua auala

O lenei auala e sili atu talafeagai mo tagata e umi ni curls.

  1. Sa selu lelei lou lauulu ma toso i totonu o le solofanua ile au fulufulu. E mafai ona i ai se mea - uma le maualuga ma le maualalo, ma o le utupoto faʻaiʻu o le a i ai i lona tulaga,
  2. Tuu saʻo le siʻusiʻu. Ona ave lea o le faasee ma pasi atu pito o le curls i ai,
  3. Ona, uu o le faasee i ou lima, milo ina ia maua le lauulu i luga. Toe fai lenei faiga seiloga e oʻo atu i le pito o le fusi,
  4. Faʻapipiʻi le fusi ua uma ona faʻaalu ma vaʻai e le vaaia i se vaega o totoe o le lauulu, nana uma manoa mama ma faʻanusisi ma varnish.

Lauulu laʻau ma le faʻataʻavale foliga mo taimi faʻapitoa

  1. Ae e te leʻi faia se lalelei matagofie, selu lou lauulu, vavae ese le vaega o latalata i le fusi,
  2. Faʻamau le faasee i le pito i tua o le ulu ma le fesoasoani a le le maʻaia. A tuu le manoa agavale, tapuni lemu le faasee. Le vaaia le lauulu
  3. Vaevae le lauulu totoe i ni vaega se lua, selu lelei, faʻanusisi ma varnish ma fili i lopa lua,
  4. Ona afifi lea o le fili taumatau i le taamilosaga i le itu tauagavale. Faʻamau pito o le laulu i se mea e le vaʻaia
  5. Tuu le fili tauagavale i le auala tutusa, ae na o le itu taumatau. Tago le teuga ua maeʻa i ni fugalaʻau.

E mafai ona e teuteuina se laʻei lauulu ma pigtails. Faitau e uiga i le lalagaina au fusi iinei.

O se faaputuga ballerinas

Ole faaputuga o ballerinas e lelei aua o laulu e tumau ile manaia ile aso atoa.

  1. Faaputuputu uʻu i le siʻu
  2. Vavaeese se tamai filo mai le pito i tua o le fusi. Sulu ma faʻaaoga le kilipa e tuʻu ai i le itu,
  3. Tuu se faasee i luga o lona siʻusiʻu, ia faʻamalama ia taai ia mama. Mautinoa faʻasaʻo lauulu o le a fesoasoani i se manifinifi mesh mo lauulu,
  4. Vavaeese le filo na muamua vavaeeseina, afifi le fusipaʻu, nonoa pito ile fesoasoani ma le le vaaia ae lalafi i lalo ole faaseʻe.

Lauulu laei ma faaseʻe ma faʻapipiʻi

O se uumi faʻaseʻe ma se faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i se auala teisi ese ese.

  1. Aumai lauulu i se maualuga solofanua. Amata i pito o le lauulu, tapuni latou i luga o le faasee. Ma milo lalo e tatau
  2. A oʻo atu i le pito o le fusi, afifi le faasee faataamilo le ofuvae ma faamaumau ia,
  3. Ona tuʻufaʻatasia tutusa lea o lauulu i luga o le faasee, aʻo natia.

Vitio i le auala e fusifusi ai lauulu

O le faiga o le fausiaina lima utupoto, tolu o loʻo faia e faʻaaoga ai se faaseʻe (donut). Matau, aʻoaʻo, faia!

O se lauulu lauulu faʻaipoipo na faia e faʻaogaina ai ni taamilosaga lua oval. E faigofie ona e faia lea lalelei.