Pediculosis

Tumama ole mama ma lits

Latu i ulu o tamaiti ma tagata matutua, e ui lava e foliga mai e tele taimi, ae o loʻo iai lava se nofoaga. E oʻo foʻi i atunuʻu ترقی, o loʻo iai lava tulaga o le pediculosis.

Faʻamalosi falegaosimea fiafia i le tele o prodrugs. O se tasi o na mea o le Hygienic fualaau.. Sei o tatou vaʻai poʻo le a le ituaiga meaola ma pe aoga le faʻatuatuaina o lenei vailaʻau.

Faamatalaga, fatufatuga

Soifua Maloloina - o se pediculicidal sooupu, o le vaega malosi e tele o le permethrin (1%). O lenei mea e au i le vaega o neura ma fesootaiga oona, e fetaui lelei ma le faʻaleagaina o iniseti, e aofia ai matala ma le ulu.
Ma faʻaopopo atu i le mea taua tele o le sauniuniga e iai vaega ausilali:

  • cocamido propyl betaine,
  • sodium C10-C16 alkyl ethoxysulfate,
  • benzyl ava
  • PEG-18 glyceryl oleate / cocoate,
  • sodium chloride
  • cocamide
  • polysorbate 80,
  • disodium edetate,
  • citric acid (EZZO),
  • apricot / mint manogi,
  • lanu samasama (E110),
  • vai mama.

Permethrin galue i iniseti sela o neulamafua ai le supa ma le vave maliu.

Puipuiga ia e faasino i ai

Tatau tausisi i fautuaga nei:

  • Ae le i faʻaaoga suʻega mo allergies.
  • Aua le faʻaoga soʻo e ova i le lua i le masina.
  • E aloese faʻafesoʻotaʻi ma isu ma mata.
  • Faʻaaogaina lafoai le fagu, talu ai mo iniseti o le fofo o le mea oona.

O le vailaau faasaina ua taofia:

  • faʻasusu ma maʻitaga fafine
  • tamaiti i lalo ole 5 tausaga
  • tagata o loʻo maua ni manuʻa poʻo le paʻu o le paʻu.

Le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau

Ole mea aoga tele ile Hygienics ole tasi pasene permethrin. Vaega fesoasoani e aofia ai:

  • benzyl ava,
  • polysorbate,
  • sodium alkyl ethoxysulfate,
  • popo cocamide
  • cocaine-propylene ituaiga betaine,
  • glycerol cocoate / oleate,
  • sodium chloride
  • disodium edetate,
  • mint ma le apricot,
  • citric acid.

Faʻapea foʻi le tuʻufaʻatasiga o lenei vailaʻau aofia ai vai faʻamamaina ma se lanu samasama e taʻua o le "Sunny Sunset".

Aafiaga ile tino o tagata

O le mea moni e galue ai o le vailaʻau o se tasi o le pyrethroid ituaiga insecticides, o ni faʻatusa o le masani o loʻo tupu ai insecticidal pyrethrin, o se vaega o le fugalaʻau fua o se numera o laʻau (tansy, ma isi.).

Ole mea autu lava ole permethrin o le tui i totonu o manu faalafua i totonu o le tino, ma faaleagaina ai o latou neura.

O le mea moni, o lenei vaega e faʻatatau i le faʻafesoʻotaʻi ma le neura oona, lea e faʻatamaʻia ai le tele o namu, aemaise lava, ulu ma lika aisa. I le faaopoopo atu i tagata matutua utu, permethrin faʻaleagaina foi o latou fuamoa (nits).

Permethrin ulufale atu i le fausaga o neura sela, aafia ai o latou membranes. I lenei tulaga, taofia o repolarization tupu i le mea iniseti, lea e faʻaalia ia lava i le foliga o se poloka o sodium sodium vaega o neura sela membranes e faʻatonutonuina polarisasi tui.

Lenei, o lona itu, e taʻitaʻia ai i le i ai o faʻamaʻi pipili e mafua ai le maliu o tagata toto toto.

Ole vailaau aoga ole Hygienic e leai ni vailaʻau ma o se vaega ole selau malefulutasi vasega o vaega matautia. E i ai foʻi le afaina i le iʻa, pi, ma le tele o isi iniseti.

Permethrin e leai se filifilia filifiliga, o lona uiga, e aʻafia ai le faʻatulagaga atoa o neura membranes leai se faʻatusatusaga.

E le afaina i tagata ma manu o meaola toto. E taua le maitauina o meatotino o faʻalapotopotoga ituaiga i permethrin e matua leai se taua. Tasi i totonu o le tino o le tagata, e ala i enzymes o le ate, o le mea e faʻaaogaina se metabolic faʻatonuga, ina ua maeʻa ona pasia lea i le faʻasologa o se mea e le oona.

Gauai atu! Tusa lava pe a maeʻa le tele o le vailaʻau i totonu o le tino o le tagata, e le mafua ai ona i ai ni faʻafitauli ogaoga, tumau pea maualalo-oona mo ia.

Talosaga tusi

Afai o le tagata o loo i ai ulu lice, lea i averesi, mo ana togafitiga, o le a le sili atu nai lo le luasefulu mililita o suavai i le togafitiga. Ae i le aotelega, e faalagolago uma lava i le natura o le faʻamaʻi ma le numera o namu, le tele o le ulu ma lona umi.

I le togafitiga o licic lice i le togafitiga, e tusa ma le sefulu ma le sili atu i le sefululima mililiters o Hygienic o le a manaʻomia. Faagaioiga o le ulu ua fautuaina nisi taimi.

A maeʻa le togafitiga muamua, o le lona lua e tatau ona toe faia pe a uma le 1.5-22 vaiaso. E matua faʻasaina ona faʻaaoga le vailaʻau sili atu i le faʻatasi i le sefululima aso.

Ole faʻaogaina ole Hygiene e faʻatagaina mo tagata matutua ma tamaiti mai le lima tausaga. Faʻagaioiga ua fautuaina ina ia faʻataunuʻuina pe a uma ona laʻuina tioata ma totini lima uʻu e puipuia ai le gaʻo mai le ulufale atu i le pulupulu o mata ma paʻu o lima.

Pediculicide Hygienics - mo lona tau o le iʻuga e le leaga, ae e tele mea sese!

Pediculosis o se matua vavalalata ma maasiasi faafitauli. Latou fai mai o utu amata mai palapala, ae, faʻanoanoa, a fanau mama atoatoa e mafai foi ona pikiina i latou pe a fesoʻotaʻi ma tamaiti aʻafia.

Faʻafefea ona matou agaʻi i le pediculosis (((

Na faʻaaluina e laʻu tama teine ​​le silia ma le masina faʻatasi ma lona tinamatua i le nuʻu, ma naʻo le vaiaso talu ona taunuu na ou vaʻaia ai ni utu. Na ou vaai o loʻo vela le tamaititi lava ia, na ia manatu lava na ia maua le penitala ma e i se tasi taeao na filifili e suʻesuʻe lelei lona ulu. O le a loʻu maofa ma le teʻi ina ua ou vaai atu o loʻo tolotolo i lalo matau ma afe o nits. O lia o ni fuamoa fuamoa.

I le tulaga masani, na vave lava ona ia faʻatopetope e siaki le afafine lona lua - o loʻo ia te ia foʻi le mea, e itiiti ifo nits, aua aafia mulimuli ane. Ma na o le 20 minute na ou iloa ai o nei namu e tatau ona iai, aua ou te momoe ma laʻu fanau. Ma ioe, leaga, e iai lo matou aiga mataga.

Tamoe i le fale talavai

Na momosoina o latou ulu i le fale talavai, na faatauina e tamaiti se mea taugata ma le anise, o le suauʻu taua, e fasi ai lice i se masini, ma se vailaʻau taugofie - "Hygienics" o le Bulgarian gaosi oloa "Vetprom". Le tau o le 200 rubles, faʻatumu ma scallop.

O le tuufaatasiga e matua vailaau.

O le mea lea o loʻo faʻaali ai le pulupulu:

Ole ogatasi lea e mafiafia, teisi foaming, manatuaina o le lauulu, fufuluina lauulu, ae fluffs.

Sa ou faaaogaina e tusa ma faatonuga.

Sa ou faʻaogaina ile lauulu susu ile vai, milimiliina i le ulu, ma faʻapipiʻiina sina mea, ma tufatufaina atu ile uumi ole lauulu. Ona tago lea ua tuu se ato i lona ulu ma nonoa malosi. Ina ua mavae lena, na amata ona fefe le fefe i le ulu, ma latou taufetuli ma mimita, taumafai e teteʻe atu. E foliga lapisi, ae o se mea leaga tele. Ou te le tausia 20 fautuaina minute, ae o le 30-40 minute.

Ona ia aveese lea le ato. O utu na oti sa i luga o le ato, fufulu mai le lauulu ma se vaitafe o le vai. Ona mago loʻu laulu lea, ma ou selu loʻu ulu i se selu.

Ui i lea, toetoe lava a le aoga le sele, le nits toeitiiti lava le selu i fafo. Ae ina ua ou faʻaaoga mo le taimi lona lua, na ou selaina le oti oti, ma le ola ola. Tele naua mo le lelei o le fofo. Ou te le malamalama pe aisea na oti uma ai tagata, ae tasi na tumau pea, ae ou te manatu na ia lafi i se mea i le umi o lona laulu.

Talu ai ona le selu le selu o nits, o lona uiga ua sosolo toe sosoʻo i le isi aso. I se faapuupuuga, o le mataga lea. O loʻo ia te aʻu lenei faʻafitauli mo le aso lima, ou te le o tele ni alualu i luma i le taua o le pediculosis, e ui lava o le vailaʻau na fasiotia ai le tele o utu.

O le a ou faafetai mo so o se fautuaga ma fautuaga mai tagata faaaoga ma malo o le '' upega tafaʻilagi.

Ou te fautuaina e ui i lea ona o le tau maualalo, ma ou te manatu o le a aoga tele i lauulu pupuu.

Ou te fautuaina le faitauina o iloiloga:

O se moemoe faigata faigata moʻi ou te le toe faatauina!

Lesitala i luga o le Ireccomend 'upega tafaʻilagi ma laʻu faʻailoga code RB48W4WW ma maua +50 rubles. Ole saite e totogi ai se ponesi male tupe mo le lafoina o au iloiloga fou ma manatu.

Faiga o talosaga

Togafitiga o ulu ulu e faia i ni laasaga:

  1. Faaaogaina o tupe. O le tumama e tatau ona faʻaaogaina i le laulu lauulu, pe a uma ona fufuluina le ulu. O le vai e tatau ona soʻona faʻaalu lelei le lauulu. Ina ia mafai e le oloa ona aumai se faʻaiuga lelei, pe a maeʻa ona tuʻuina i le ulu ua aafia i siama, e fautuaina le faʻatali mai le 25 i le 30 minute ae e te leʻi oʻo atu i le vaega lona lua o togafitiga.
  2. A uma le taimi, e tatau ona fufulu le vailaʻau ma masani vai vevela.
  3. O le lona tolu o gaioiga o le tuʻufaʻatasia o le tuʻu ese o nits ua oti ma lice, o loʻo faʻatautaia e faʻaaoga se selu ma nifo laiti poʻo se selu, o loʻo aofia i totonu o le pusa Soifua Maloloina. E tatau ona e selu lou lauulu i le atoatoa pe a mafai ai e fufuluina atoa lou ulu ile toto-susu susu.

A o lia aisa, mo lona togafitiga, o togafitiga togafitiga e tatau ona faia tutusa i le auala faʻamatala e pei ona taʻua i luga.

O se mea taua! Faʻapitoa le tausiga i le faʻatinoina o pediculosis alualu i luma e tatau ona totogi ina ia mautinoa o le suavai tutusa tufatufaina i le lautele alualua vaega, faapea foi faataamilo i le anus ma sulugatiti totonu.

Puipuiga saogalemu

Faʻaogaina le mea faigaluega e te manaʻomia e iloa nisi o ona foliga ma tausisi i le tele o fautuaga taua:

  • Afai, ina ua maeʻa le togafitiga muamua o le ulu ma se Hygienic, amata ona aliali mai aʻafiaga i se tagata, ua fautuaina e tatau ona taofi vave togafitiga.
  • Faʻaogaina se sooupu e faasaga i siama, e tatau ona e mautinoa e le ulufale le vai i le mucous membrane o le mata ma nasopharynx. Afai e oso le Hygienics i ou mata poʻo le gutu, fufulu lou gutu i le taimi lava ma ia faʻamalamalamaina i le vai mafanafana, ma fufulu ou mata i le tafe vai.
  • Ae le i amata faʻamau le oloa i luga o le ulu, e tatau lava ona ufiufi le ua ma tauau i se sikafu pulou, curling i le foliga o le tourniquet.
  • Afai i taimi e togafitia ai vaega o le sooupu na foloina faafuasei, ona tatau lea ona taofia le faiga ma faafesootai le fomai talafeagai.
  • E le fautuaina le faʻaaogaina o le vailaʻau sili atu nai lo le tele o masina i le masina.
  • Afai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi pipisi i se nofoaga faitele (aoga, aoga faʻataʻitaʻi, iunivesete, ma isi), ona tatau lea ona faʻaaoga fofo lice ma nits mo faʻamoemoe faʻapitoa tasi i le sefulu aso i le taimi o le matuia o lamatiaga o faʻamaʻi.
  • Afai e faʻaogaina ni mea tetele i se Hygiene, mo se faʻataʻitaʻiga, e fomaʻi, ona faʻaaoga lea o totiniʻi fou i taimi o togafitiga.
  • A maeʻa le faʻatinoga, o le tagata e faia le togafitiga e tatau ona fufulu mama o latou lima.
  • Afai na faʻailoaina le pediculosis i se tasi o le aiga, o lona uiga, e tatau ona fai uma isi tagata togafiti puipuia.
  • Afai e ulufale le oloa i nisi vaega o le paʻu, ono faʻafesoʻotaʻi dermatitis.
  • E pei ona uma ona taʻua i luga, o le mea gaʻo o le Hygienic leaga o le tele o iniseti aoga ma tagata ola, o lea, e le tatau ona faʻatagaina e ulufale atu i le siosiomaga. O le gaogao tui e tatau ona lafoai i le otaota lapisi.

O le tagata lea o loʻo fai ai le puipuiga

Le tumama e le tatau ona faʻaogaina e tagata nei:

  • tamaiti i lalo o le lima tausaga
  • i tina tausi
  • fafine maitaga
  • tagata e iai faʻafitauli o le paʻu.

E le gata i lea, Ole Soifua Maloloina e le fautuaina mo le faʻaogaina faatasi ma le utu pe afai o le tagata ua aʻafia ua ia faʻailoaina faʻailoga o le mataala i mea teuteu ma fale talavai.

Aafiaga itu

O nisi taimi, a maeʻa ona faʻapipiʻi le Hygienic, e ono oso le tagata i le paʻu o le paʻu, faʻapea foi:

Lapataiga! O ia auga e masani ona aliaʻe ona o le faʻamaʻi lava ia (pediculosis), nai lo le mafua mai i le faʻaogaina o le Hygiene.

O le meafaigaluega e faasaga i utu ma nits e mafai faʻatauina i soʻo se fale talavai. Ole averesi o tau ile fagu e le sili atu i le 250 rubles. Ole tapulaʻa maualuga o fagu lua e manaʻomia mo le gasologa atoa o togafitiga, o le mea lea, ina ia faʻamama atoatoa ese lice ulu, e tatau ona e faʻaaluina na o le lima selau rubles.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Hygienics, pei o soʻo se vailaʻau e le gata aoga, ae le faʻaletonu. O le autu aoga o le meafaigaluega e aofia ai:

  • faigofie o le faʻaaogaina
  • le i ai o se mafanafana mafanafana,
  • leai se manogi
  • maualuga le lelei i le faʻaumatiaina o utu,
  • taugofie.

O le le lalagaina o se Hygienic aofia ai o le mea moni e le masani ona aoga ile faʻamamaina o nits, ma e tele foʻi aʻafiaga ile itu.

I se faʻaiuga, e aoga le faʻaopopo e mafai ona faʻamaloloina le pediculosis faigofie ma vave lava, ae e sili atu le faʻaosoosoina le faʻalavelave ma mataitu ma le faʻaeteete le lelei o lou laulu, aloese mai le ono tutupu o le faʻamaʻi.

Vitio aoga

Faʻafefea ona faʻafeaʻi se tamaʻi utu.

Lice i le ulu. Faʻafefea ona aveeseina tagata e leʻi valaʻaulia?

Faiga o talosaga

O nei faʻailoga e masani ona tutupu e fesoʻotaʻi ma siama i le utu, nai lo le fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le vailaʻau.
Ona o le mea moni o se aofaiga laʻititi o permethrin e mitiia e ala i le paʻu, e le maua ai se faʻavae faʻaogaina i le tino.

Contraindications:
Tumama e le o fautuaina mo le faʻaaogaina i tamaiti i lalo o le lima tausaga le matutua, tina maʻitaga ma faʻatau susu, faʻapea foʻi ma tagata e maua i faʻamaʻi paʻu o le paʻu, pe i le maʻi taua i mea faʻafomaʻi ma teuteu tino.

Teuina o tulaga

3 tausaga i le vevela o 15 ° C-25 ° C i le fale gaosi oloa.
Taofi mai le aapa atu o tamaiti!
Lulu lelei a o le i faʻaaogaina!

Tatala faʻamatalaga:
Tumama - vaifofo mo le faʻaaogaina fafo.
O loʻo afifiina le oloa i fagu palasitika ma le gafatia o 60, 100 ma 120 ml ma afifiina i totonu o se atigipusa pusa faʻatasi ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Tumama o loʻo i ai le mea gaʻo. permethrin 1%.
E maua mai: cocamido-propyl betaine, sodium С10-С16 alkyl ethoxysulfate, PEG-18 glyceryl oleate / cocoate, benzyl alcohol, cocamide, sodium chloride, polysorbate 80, disodium edetate, citric acid (EZZO), apricot / mint flavour, lanu goto ”samasama (E110), vai mama.

Tau ma le mea e faʻatau ai

Fagu o tupe tau talafeagai - e uiga i le 250 rubles. Mo se faʻamaea atoatoa, sili atu 2 fagu atonu e manaʻomia togafitiga uma le tau o le 500 rubles. O loʻo faʻatauina vailaʻau mama e tuʻuina atu i soo se fale talavai.

Na maua ma amata e loʻu tinamatua le togafitiga o le pediculosis i le ulu o laʻu tama teine. Ole ala na ia filifilia ai le fofo ole Hygienic, ou te le iloa, ae o le filifiliga e le talitonuina. Ole vailaau e faʻaalu ile lauulu susu. O le taimi faʻatali e tusa o le afa itula. Ona e tatau ona fufulu ese le oloa i le mafanafana vai, e aunoa ma le lauulu. Ona sau lea o le selu metotia. E sau le sulu ma le oloa. E ui lava e tutusa ma lona tuaa mai le USSR, e maulalo i tulaga i le lelei mautinoa. Afai e puipuia le selu mai na taimi - e sili atu ia i latou le selu. Le taimi e leʻi lava le aveeseina o utu, o lea na matou toe fai ai le faʻataʻitaʻiga pe a uma le vaiaso. Na manuia le taumafaiga lona lua.

Talu ai nei sa ou tauivi ai ma leisa i loʻu lava ulu. O se moemiti. Na matauina e loʻu toʻalua siʻomaga o mea ola na le masani ai; o aʻu foi e leʻi lagonaina se faʻaletonu. O le fale talimalo lata ane na ofoina le anti-pediculary Hygienic. E tusa ai ma le faletalavai - le taugofie ma aoga. Faigofie e faʻapipiʻi, o loʻu laulu e puʻupuʻu. E ofoofogia na faʻamamaina e aunoa ma le kulimi, i loʻu laʻititi, ou te manatua, o le tele atoa o le fufuluina ese o oloa. Sa i ai se selu i le pusa ma le oloa. Ua latou selu ese mai. Na iloa ane, e iai nai utu ile ulu, e foliga mai, na vave lava ona matou matauina. Ina ua mavae aso 10, sa ou toe faia le faiga mo le puipuia, leai se mea na selu, o lona uiga na fesoasoani ile taimi muamua.

Na aumai e laʻu tama teine ​​utu mai le tolauapiga. Na ou maitauina na o le afiafi o le aso na sosoo ai. E lua aso o matou talatalanoa vavalalata ma le aiga atoa, ina ia mafai ona salalau atu le faʻafitauli i tagata uma. Sa ou faatauina laʻu tama teine ​​ma taugata leai se vailaau, ma loʻu toalua ma aʻu Hygienik na filifili e faia mo le puipuia. Na ou apalaiina, taofi mo le 25 minute, fufulu.E mama foi lona toalua, ma e na te selu e le au faʻamigi toto e tolu. Ua fai mai le faatonuga e te manaʻo e toe fai le taupulepulega leaga, pe a uma le 14 aso na toe gaosi loʻu ulu. Ona le selu ai lea o se mea - mama.

Tulaga pepa

manino, lanu, pe samasama samasama viscous ma a manogi faapitoa o lavender

Dimethicone - 4%, Neem laupepa laupepa - 5%, lavender suauu - 0,1%, cyclopentasiloxane - oo i le 100%.

FAʻAMATALAGA FAʻAMATALAGA: Hygiene Plus e sili le aoga i le faʻatatau i le soso o le larva ma le 15 minute faʻaaoga. O le vaega aoga o le Hygiene Plus o le dimethicone, o le silicone i le vailaʻau.

I le taimi lava e tasi, dimethicone e matua le afaina ai tagata ma, pe a paʻi i le lauulu ma le uluulu, toetoe lava a le mafua mai ni aʻafiaga.

I le faʻaopopoina o le dimethicone, o le vailaau e mafai ona aumai i totonu o laʻau o laʻau ma le suauu o le lavender.

Nim tree leaf extract (Azadirachta indica) - o se mea aoga, aoga tele e faateʻa ai le utu. O le mea na aumai mai le laʻau o le Nim tree o loʻo ia toe faʻafoʻiina le faʻamamaina, faʻamalu, paʻu mago, lauulu ua leiloa le susu ona o le valiina poʻo ni faʻafitauli mai fafo, ma taofia le tuai o le matua. Faʻamalosia lauulu, toe faʻaola lona maloloina, susulu ma silkiness. Lavender suauu, lea e i ai se malamalama ma faʻamalieina manogi, lelei le afaina ai le tulaga o le ulu, faʻafilemu le ita ma e masani ona faʻaaogaina o se antifungal ma antibacterial sooupu e faasaga i le susu ma le vevela, lea e avea ai ma taua tele i le tausiga o lauulu.

Tulaga faapitoa

FAʻAALIGA: Mo na faʻaaogaina fafo!

Ina ia aloese mai le mauaina o le oloa i luga o le mucous membranes o mata ma nasopharynx, ao le i faʻatautaia le lauulu, o se laʻau vavae lalagaina e tatau ona nonoa faataamilo i le ulu (lalo o le lauulu). Afai e ulufale le oloa i le pulupulu o le gutu, mata poʻo le isu, fufulu faʻalelei ma tele le vai mafanafana. A faʻaaoga le mata tioata, e fautuaina le aveeseina i latou aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa.

Afai ua oso le maʻi, maʻi, o le mageso o le paʻu ua aliali mai pe a faʻaaogaina le oloa, fufulu lelei lenei nofoaga i le vai mafanafana ma talanoa ma se fomaʻi pe a tatau ai.

I le tulaga o lo o toto ai, aveʻese toega i se ie ma se vai.

O le mea faigaluega ua fuafuaina mo faʻaaogaina fafo ina ia faʻaleagaina ai le uli ulu ma mailei i tagata matutua ma tamaiti mai 3 tausaga le matutua i le faʻataʻitaʻiga o le puipuia o faʻafitauli feaveaʻi ma le faitau aofai o tagata i aso uma olaga.

Anotusi

E le o fautuaina le togafitia o fanau i lalo o le tolu tausaga, tina maitaga ma faʻamalositino, faʻapea foi ma tagata o loʻo i ai le faʻaletonu i le tino, ma faʻamaʻi o paʻu eseese, pe nofouta i soʻo se vaega o le oloa.

  • E mafai ona e faʻatau mai le Hygienics faʻaopopo foʻi se pediculicidal lice mo lice ma nits 60ml i Moscow i le fale talimalo talafeagai mo oe i le tuʻuina atu o se faʻatonuga i luga o Apteka.RU.
  • O le tau o Hygienics faʻaopopo foʻi se pediculicidal lice mo lice ma nits 60ml i Moscow - 207.00 rubles.
  • Faʻatonuga mo le faʻaaogaina mo le Hygienics faʻapena foʻi se pediculicidal lotion e faasaga i lice ma nits 60ml.

E mafai ona e vaʻaia ni lata lalata mai o faʻasalalau i Moscow.

1. Siaki le iai o utu ma lia i tagata uma o lou aiga e faʻaaogaina le scallop faapitoa o loʻo aofia i totonu o le pusa. Ole asiasiga e sili ona lelei ile mago ile laulu e lelei ile malamalama.

Muamua sisina lau lauulu lelei, ona loka lea e loka ma fai ni nai selu. Vaʻai totoʻa i mea e masani ona fai i totonu o lice ma nits - i tua o taliga ma lalo ole pito i lalo. A maeʻa selu taʻitasi, soloi le selu i se ie paʻepaʻe. I le tulaga o le ulu afaina ma le utu, namu o le a manino vaaia i luga o se solosolo.

Tagata uma o le aiga ma lice e tatau ona togafitia i le taimi e tasi e aloese ai mai toe siama i siama.

2. Lulu le fagu ao leʻi faʻaaogaina, ona faʻaaoga lea o le aofaʻiga o le Hygienic Plus e faʻamago ai lauulu seia oʻo atoa le susu. Faatasi ai ma le faʻasolosolo o gaioiga, tufatufa atu le oloa tutusa i le umi atoa o le lauulu: mai aʻa i pito. Uumi umi ma aemaise le mafiafia o lauulu e tatau ona faʻagaioia i manoa. Tuu le "Hygienics Plus" oloa i luga o lou lauulu mo le 15 minute.

3. 15 minute pe a maeʻa ona faʻapipiʻi le oloa, faʻaopopo le aofaʻi o le vai ma lau moli i lou lauulu ma sasaina le pulu. Fufulu faʻalelei le oloa i le vai mafanafana. I le tulaga o faʻafitauli i le vaimea, faaaoga pepa solo solo. Mo whipping busa, e tatau ona e faʻaaogaina le fuamoa fuamoa, ma e aveʻese mai gaʻo - suauʻu suauʻu, o loʻo faʻaaʻoina ia toega o le oloa.

4. Aveese lice ma niu ma le selu faʻapitoa ua saunia. A o le i selu, vaevae lauulu umi ma mafiafia ile filo. Tumau soʻo se vaega o lauulu mai aʻa e oʻo i pito.

A uma selu, fufulu le selu i se ie.

5. A tatau, toe togafiti ma le Hygienic Plus pe a maeʻa le 7-10 aso. I le tulaga o le masalosalo e uiga i le lelei o le gaosi, toe fai le faʻagaioioiga faʻamautinoa e faʻafuaseʻi ona totoe nits po o lice ua faaleagaina.

E taua foʻi le mataituina o le tumama i totonu o aiga, ia tausisia tulafono o le tumama ma le tumama. E taua tele le faʻagaioioina moega ma mea totino.

Ole faagaioiga ole ie lino e aofia ai le faʻafefeteina mo le 20 minute ile fufuluina ole efuefu. O le faʻaeteeteina o le tagamea o tagamea, e mafua ai le oti o latu ma lia. E manaʻomia ona fufulu pulumu, selu, lauulu, ma isi mea e faʻaaoga e tagata o le aiga aʻo le i faʻagaioia. O le fale mautotogi ma le taʻavale e tatau ona faʻamamaina atoa ma, pe a mafai, togafitia i mea e faʻafoe ai manu.

Faʻavasegaina o tupe

Faʻalagolago i le ituaiga o faʻamaʻi lea na filifilia le tino, o ulu ulu e mafai ona tiga le ulu, laei i luga, puʻupuʻu. E le aoga uma vailaʻau faasaga i siama eseese i le taimi e tasi. Mo le gaosiga o mea, lavalava, meaafale o loʻo i le nofoaga o faʻamaʻi pipisi i totonu o le fale, o loʻo i ai se isi vaega o tupe.

O vailaau faʻasaina anti-pediculosis ua faʻavasegaina i luga o le faʻavae o le gaosi mea, lea e i ai se aʻafiaga tonu i lice ma nits:

  • Insecticides malathion, permethrin, pyrethrin e faʻaumatia le neura o le iniseti, lea e mafua ai le faʻamama ma le oti. O le vailaau faʻasaina-faʻavae anti-lice oloa e le faʻaleagaina fuamoa - nits, o lea la latou faʻaaogaina e aofia ai faʻagaioiga faaopoopo. O le faʻaaogaina o insecticides e faʻaletonuina mo tina maʻitaga, i le taimi o faʻasusu, i le iai o faʻamaʻi paʻu, mo tamaiti i lalo ole 5 tausaga.
  • O auala mo le togafitia o le pediculosis, lea e aofia ai suauʻu, dimethicone, o loʻo faʻapipiʻiina i se ie manifinifi o le utu, ma taofia ai le ulufale atu o le okesene i le manava, e mafua ai le maʻi ma maliu o le namu.

Fofo mo lice ma nits mo tamaiti ma tagata matutua faamaloloina i le tulaga o:

I le fale, e eseese ituaiga faʻasaʻolotoina e faʻaaogaina. Ua tofu i latou ma le faʻailoaina i ona lelei ma mea e le atoatoa ai.

A o le i togafitia le pediculosis, ina ia mafai ona aloese mai le afaina ai, e taua le suʻesuʻeina o le vailaʻau filifilia. Ole vaega laititi ole oloa e faʻaogaina ile paʻu ma le paʻu ole tino ma o loʻo vaʻaia lelei le lelei ile 2-3 itula.

Faʻafefea ona faʻaaoga

O le taualumaga e aofia ai ni laasaga:

  • fuafua lauulu manuia
  • apalai le laupepa i le ulu, tufatufa le faʻaputuga i luga o le umi atoa o le manoa, vaʻai faʻapitoa i le occipital, vaega o le tino,
  • ufiufi i le polyethylene ma taofiofi le taimi faʻamatalaina i totonu o faʻatonuga,
  • fufulu le faʻamalama i le tele o vai mafanafana,
  • fufulu faʻatasi ma se vaifofo o le vineta e faʻaumatia ai le mea faʻapipiʻi lea e faʻapipiʻi ai nits i le lauulu,
  • selu fafo tagata matutua, larva, nits ma se selu ma nifo masani,
  • fufulu lau lauulu i le masani vailaʻau masani.

A aunoa ma le selu o nits, o le aoga o taualumaga o le a le amanaiaina. A maeʻa le 6-7 aso, o lulu talavou o le a aliali mai mai ia i latou, lea pe a mavae ni nai aso o le a avea matua feusuaʻi tagata taʻitoʻatasi ma amata ona faʻateleina faʻateleina.

Moliaina Faʻailoga

Ina ia iloa pe o le a le fofo sili mo lice ma nits i le faʻatusa o shampoos, o le nei iloiloga e fesoasoani:

  • Nok - permethrin-based shampoo, fautuaina mo le faʻaogaina e tamaiti i luga atu o le 2 tausaga le matutua. E faʻapipiʻi atu i se ulu ua maeʻa faʻamamaina i luga o laina susu mo le 30-40 minute. O le galueaina o loʻo faʻatautaia i se nofoaga faʻapena lelei.
  • Pedilin o se taugofie meafaigaluega, ae e le faʻatauvaʻa i fafo ni analog i le lelei. O le vaega aoga o malathion. E iai uiga ese o le manogi leaga. Tufatufa tutusa tutusa i lauulu, fufulu ese pe a uma le 10 minute. E tusa ma iloiloga, mo le faʻaumatiaga atoa o le 'aina faitauga, 2-3 togafitiga e manaʻomia, sosoo ai ma le selu. Contraindicated i tamaiti i lalo o le 2 tausaga le matua.
  • Chigia o se fofo lelei mo le matala ma ulu ulu. O le aofia ai aofia permethrin ma ausilali vaega. O le vailaʻau e le faʻapipiʻi i totonu o le systemic circular. E faʻaaoga mai le lima tausaga. Tamaoaiga taumafaina - mo pupuu lauulu, tasi fagu ua lava mo 5-6 togafitiga. I luga o le ulu, o le oloa e matua 20 minute. Ole toe fai ose gaioiga e mafai ona fai muamua peʻa uma le 7 aso.

Sprays ma aerosols e faasaga i utu ma nits

Tapenaga mo utu i foliga o faʻasusu e le sili atu le lauiloa nai lo le faʻapipiʻi. E faigofie lava le faiga ole faʻapipiʻi: e sapasapaia le oloa ile lauulu, taofi mo se taimi ole taimi ua faʻataʻitaʻia ile faʻatonuga, ona mulumulu ese ai lea o lia, ua folo faʻapipiʻi mea iniseti matutua.

Sprays ma aerosols mai utu ma nits e le mafai ona faʻaogaina mo tagata o loʻo maua i le bronchial asma.

    Para Plus - o se vailaʻau mai Farani gaosi lelei e teteʻe i ituaiga uma o maile, ulu tiga, lavalava, ploshchits. O le aofia ai e aofia ai 2 iniseti vaega ma se synergist e faʻalauteleina lo latou aafiaga. O se gaʻo gaʻo ma e matua le mafai ona vaaia manogi. O le spray o lo o faʻapipiʻi i luga o le lauulu mago mo le 10 minute, a maeʻa ona fufuluina ma soʻo se fufuluina. E le mafai ona e faʻaaogaina le oloa mo se tamaititi ei lalo ifo o le 2.5 tausaga le matua.

Vaʻaiga lautele o kulimi ma suavai mo togafitiga o pediculosis

Pau le mea o le le fofoina ma le faʻamalieina, o tagata gaosi e valaʻau pe a le kulimi, pe mafaufau, pe na o se auala:

    Paranit Sensitive o se tasi o nai vailaʻau o loʻo faʻaogaina e togafitia ai le 'ulu i tamaiti mai le 1 tausaga le matua, i le taimi o maʻitaga ma le faʻasusu. O le suavai e faʻapipiʻi i lauulu seia oʻo ina matua susu, faʻamamafa ile paʻu ma tuu mo le 8 itula. E le tuua e le oloa ni gaʻo gaʻoa, e le pisia mea e oʻo mai i ai. E sili ona faigofie ona fai le faʻatinoga aʻo le i moe. E le tatau ona ufiufi le ulu i se pulou. A maeʻa le taimi faʻapitoa, e tatau ona fufuluina le lauulu ile laupepa, ona fufulu ai lea o iniseti ma nits. Pau lava le vaivaiga o le pediculosis fofo mo tamaiti o lona maualuga tau.

O le fofo mo utu lea kamupani e filifili

I luga o fale talavai fale nei e mafai ona e mauaina se tele tele o vailaʻau mo togafitiga ma le puipuia o le pediculosis. Ina ia filifilia se mea aoga mea faigaluega, e tatau ona e mafaufau lelei i le faʻasologa o gaioiga, tuʻufaʻatasiga ma le gaosiga o le vailaʻau. Le lelei o le mea e faʻaaogaina ma le tekonolosi mo le fausiaina o aneti-pedicular sui faalagolago i le mea mulimuli.

Sa matou saunia se lisi o kamupani sili ona lelei mo le gaosiga o sili aoga aoga lice oloa:

1. Teva Pharmaceutical Industries

O nei tagata gaosi oloa e gaosi oloa ua faʻamaonia lo latou aoga ma maua le tele o iloiloga lelei. O tupe mai nei kamupani e matua lauiloa lava ma e mafai ona e mauaina i toetoe lava o fale talavai.

Hellebore vai faasaga i utu ma nits

E ui i le mea moni o le mea faigaluega e tele vailaʻau, pe a faʻaaogaina saʻo, e aoga e pei ona mafai, lea ua faʻamaonia e le gasegase iloiloga. I le toetoe lava 97% o mataupu o le faʻaogaina o le hellebore vai, o le iʻuga na ausia ina ua maeʻa le uluaʻi ulu togafitiga togafitiga. Ina ia mafai ona ola le mea faigaluega, e taua le matauina o le faʻasologa tonu o gaioiga:

  • muamua e tatau ona e fufuluina lau laulu lelei i le faʻamalama masani,
  • pe a uma na, ona vavaeina loa lea o le curl e fai ai ni nai tamai manoa,
  • lulu le vai fesoasoani,
  • ona faʻamau lea o ni totini lima ma tuʻu le oloa i luga o le cotton poʻo le guze swab,
  • a maeʻa, tuʻu ese le vavae i luga o le manoa, maʻi faapitoa i le tua o le ulu, taliga o le taliga ma malumalu,
  • a maeʻa ona faʻataʻitaʻia ia manoa uma, o le lauulu e aoina ma faʻamautu i le pito i luga, o se pulou e faʻaofuina,
  • tetee i le chemerichnaya vai mo le 30 minute ona fufulu lea o lou lauulu i le laupepa,
  • i le taimi lava e matua mago le lauulu, e manaʻomia ona selu ma le faaeteete, ina ia mafai ai ona e aveese uma le ua oti,
  • e aveese nits, e tatau ona e alu i le lauulu ma se selu faapitoa e faasaga ia i latou.

Hellebore vai - o se fofo aoga i lice ma nits

Talu ai o le vailaʻau ua faʻatupuina le oona, e tatau ona e mataituina pea le tulaga o le maʻi. Afai na ia matauina ni faʻailoga le lelei e pei o le niniva, maʻi, le mautonu malamalama, puaʻi o le a matala, ona fufulu vave lea mai le helical vai. Afai o faʻailoga e le mou ese atu i totonu o le 20-30 minute talu ona fufuluina, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi fomaʻi e faʻateʻaina le soona oona o le tino, aemaise lava pe a oʻo i tamaiti laiti ma tagata gasegase o loʻo i ai ni faʻafitauli manava.

Lapataiga!A togafitia le ulu mai utu i lalo ole 12 tausaga, tatau ona matala uma faamalama i totonu o le potu ma e tatau ona i ai le maualuga o le ea o le tagata. E fautuaina foi e ofu se ufimata ile tamaititi ma puipui ona mata. Afai mo nisi mafuaʻaga ua maua ai le oloa i luga o le pulumu, e tatau ona fufulu mea uma i le vai mama, ave se aneti-oona ma saili se fesoasoani mai se fomaʻi e iloilo uma lamatiaga.

Paranitis ma le pediculosis

Paranit faʻatagaina oe e faʻateʻa vave faʻateʻese lice ma nits

Ma faʻaaogaina tele vailaʻau vai mafai ona e vave faʻamamaʻia le faʻamaʻi. Avanoa i tele ituaiga pharmacological - spray, shampoo ma kulimi. Shampoo, o loʻo iai se paʻu mafiafia ma le anoanoai o minerale ma gaʻo mea, faʻaalia sili aoga. O la latou gaioiga i le pediculosis e lagolagoina e dimethicone. O lenei vailaʻau e saogalemu tele pe a fai o mulimuli i ai faʻamatalaga saʻo mo faʻaaogaina.

E mafai ona e faʻaaoga le vailaʻau mai le tolu tausaga. Ole mea aoga e faʻapitoa lava ile solo mago. Faatasi ai ma totini lima, e manaʻomia le tufatufaina Paranit i le umi atoa o laina ma faʻatali i le 10 minute. Ina ua uma lena, o le oloa e fufulu ese ma le vai ma soʻo se fasimoli faʻavae. A maeʻa ona fufulu ese, e mafai ona aveʻese lisa i le lima pe selu ma le selu e aofia i le afifi. A manaʻomia, e mafai ona toe fai le faʻagaioiga gaosi pe a uma le 5-7 aso. I lenei tulaga, ia mautinoa ia asiasia e pele ia te oe ma oe lava ia i lenei vaitau e puipuia ai le toe siama.

Lapataiga!Ona o le gaosia fausaga, Paranit shampoo e faigata tele ona fufulu ese mai le lauulu. E sili 'ona aveʻese e le tar tar poʻo le fasimoli; faʻaopopo foi, pe a uma ona fufuluina, e mafai ona fufulu mama mama ile vai masoa. Ina ia faia lenei mea, faʻaopopo se sipuni tele o le 6% poʻo le 9% vinegar i le lita o vai. E mafai ona e faʻaaogaina se uaina poʻo se apu oloa.

Leai ma pediculosis

O Nyuda e i ai se aoga laʻititi, ae o loʻo faʻaalia se iʻuga lelei pe a togafitia le ulu mai le ulu

O loʻo maua le vailaʻau i le ituaiga o se faʻapipiʻi, lea e iai se laʻititi aoga, ae i le taimi lava e tasi e faʻaalia se iʻuga lelei pe a togafitia le ulu mai le pediculosis. E mafai ona e faʻaogaina Nyuda mai le tolu tausaga. Mo togafitiga, e tatau ona e tufatufa le spray i aʻa o laulu ina ia o latou susu susu lava. Ina ua mavae lena, faʻaaoga se tamai selu, lea e aofia i totonu o le pusa, e tatau ona e tufatufaina atu le vaega autu i luga o le umi atoa o le lauulu.

Ole togafitiga e faʻa 45 minute, a e le talafeagai le nana ole laulu i lalo ole pulou. A maeʻa le taimi faʻapitoa e manaʻomia e fufulu muamua lau lauulu i le vai manino, ona faʻapipiʻi ai lea i soʻo se faʻavae. A maeʻa, ona faʻapipiʻi lelei lea o vilivili ma selu e faʻaaoga se tamai uʻamea selu e faasaga i siama. A manaʻomia, togafitiga e mafai ona toe taʻu 1-5 aso.

Lapataiga!O lenei vailaʻau e le fautuaina malosi mo na gasegase o loʻo i ai le talaʻaga o soʻo se maʻi paʻu. Togafitiga ile mataupu lea e mafai ona oʻo ai i mea e le ma finagalo i ai ile foliga o le faʻasolosolo ole mageso, faʻafitauli masani po ole fula.

Tufuga lelei mo utu

Tumama ole mama ma lits

E mafai ona e faʻaogaina lea vailaʻau mai le lima tausaga. Mo togafitiga, o le a manaʻomia ona tufatufaina atu le aofaʻi o samu mo tagata taʻitoʻatasi i mea susu, aemaise lava ma faʻamama faʻaeteete i totonu o aʻa, malumalu, tua o le ulu ma tua o le taliga. A maeʻa ona faʻaaoga le vailaʻau malosi, o le a manaʻomia le taofiofia o le vailaʻau mo 20 minute ina ia mafai e le vailaʻau ona galueaʻi i siama uma, e aofia ai ma louse fuamoa. A maeʻa togafitiga, o fulufulu e fufulu ile vai ma le faʻamalama. Ole taimi latou te mago ai sina mea, o le ae manaʻomia ona selu ese pito uma e faʻaaoga ai le selu o loʻo aofia i totonu o le afifi. A manaʻomia, togafitiga o loʻo faia peʻa uma le 5-10 aso, ae e le mafai ona e faʻaogaina le Hygiene sili atu ile lua taimi ile 4 vaiaso.

Lapataiga!A manaʻomia, Hygienics faʻatagaina e faʻaogaina tagata matutua tagata gasegase na iloa ai utu ua. Faagasologa i lenei mataupu e faia i le auala tutusa e pei o luga o le ulu.

Pediculicide 911

Ole mea e masani ai ona fai ile togafiti, ole auala lea e alu ese atu ai. O loʻo tufatufa faʻamalama i totonu o ato laiti. Tasi le taga e lava e togafitia ai le laulu puʻupuʻu, o le umi le uʻamea, o le tele o vailaʻau o le a manaʻomia mo togafitiga. Tufatuina atu le peticulicidal agent 911 i luga o matutu tapuni, ina ua maeʻa, ma le fesoasoani a se selu, e tufatufa atu i le umi atoa. Lima e tatau foi ona faʻamago lou ulu sina laititi e mautinoa ai le sili sili faʻaaogaina o le 911.

Ina ua maeʻa ona tufatufaina le aofaʻi e manaʻomia le fualaau, ona teu lea i luga o le ulu mo 45 minute. Ole taimi lava e tuʻu le faʻatulagaina taimi, 911 fufulu ese ile vai ma le faʻamalama, fasimoli mafai ona faʻaaogaina. Faʻatautaia o loʻo toe faʻaluaina faʻalua pe a naʻo le muamua faiga e le lelei ma e mafai ona faia lea ae le o le amataga o le 10 aso.

Lapataiga!E mafai ona e faʻaaoga le vailaʻau naʻo mai le 6 tausaga. A e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻamuamua i le vave tausaga, e tatau ona e mautinoa e le o se tagata faʻamamaʻi.

Pediculen Ultra e faasaga i utu ma nits

Pediculen Ultra fana

O faʻatonuga faʻaavanoaina mo le faʻaogaina o nei vailaʻau mai le tolu tausaga, ae naʻo ia pe a leai ni faʻamaʻi o le paʻu. Faaaoga le vailaʻau naʻo le faʻamamaʻuluʻulu, aʻo le uumi o lauulu e tatau ona faʻagaioia, vaevaeina i nisi ituaiga sikaili e maua ai le taunuʻuga manaʻo. E tolu itula o taofiofi le Pediculen Ultra, ona e naʻo le umi ole faʻagaioiga e mafai ona maua ai le aafiaga talafeagai. A maeʻa le taimi faʻasoasoa mo le faʻatasiga, o le ulu e mulumulu i lalo o le vai tafe i ai le fasimoli poʻo le solo. I le maeʻa o faʻagasologa, ua maeʻa faʻasolo ai sooga uma i se selu. Toe fai togafitiga ile leai o se iuga atoatoa e mafai naʻo le 8 aso.

Lapataiga!O lenei vailaʻau e seasea tupu mai ai ni afaina poʻo isi aʻafiaga. Ae o isi taimi e maua ai e tagata le fulafula, mumu, pe mumu. I lenei tulaga, e manaʻomia e fufulu vave Pediculen Ultra ma, afai e tatau ai, faʻaaoga se antihistamine oona pe ave ni laupepa o se aʻafiaga tutusa.

O vailaʻau sili ona lelei mo utu

O lenei vailaʻau ei ai malosi insecticidal gaoioiga faasaga i utu, nits, ticks, fleas. O le vaega aoga, permethrin, mafua ai le pipili o le neura o le siama, e mafua ai lo latou oti. Mo le faʻaaogaina, e tatau ona faʻapipiʻi le oloa i luga o le lauulu (10-60 mg), tuu mo le 40 minute, fufulu ma masani laupepa, mago ma selu le lauulu i le mafiafia selu. A maeʻa le faʻaaogaina, o le vailaʻau puipuia mai le toe faʻaaogaina e iniseti mo 2 vaiaso. Tulaga pepa: kulimi, kulimi.

Lelei:

  • taʻua malosi aneti-pedicular,
  • pe a faʻaaogaina, o le vaega fai tino e le faʻaaogaina ma e le ulufale i le toto toto,
  • ina ia aveʻese le utu, tasi le apalai e lava,
  • puipuia le toe siʻitia i totonu ole 10-14 aso,
  • o le vailaʻau e aoga i le faʻaleagaina o iniseti ma feusuaiga matua iniseti.

Le atoatoa

  • manogi leaga
  • faigata le tali pe a uma le faʻaaogaina: vevela, alergi, mageso, urticaria, tingling, mu,
  • Contraindications: tausaga e oʻo i le 5 tausaga, maitaga, lactation, hypersensitivity, ogaoga paʻu paʻu i le eria fuafuaina fuafuaina.

O se vailaʻau taugofie ma aoga. O le vaega aoga, benzyl benzoate, e televaveina le ufiufi ufiufi o namu, faaputuputu ma iʻu atu ai i le oti. Mo le faʻaaogaina, e tatau ona e faʻaaogaina le oloa (10-50 ml, faʻatatau i le tulaga o le faʻamaʻi) i luga o le mama, susu laʻau o le lauulu ma fufulu ma le laupepa masani pe a uma le 10 minute. Ina ia 'aveʻese lice ua oti ma nits mai lauulu, selu i latou ma le mafiafia selu. Tulaga pepa: kulimi.

Lelei:

  • vave aafiaga oona i matua matutua iniseti, larva,
  • talafeagai mo le aveeseina o uta,
  • E le faʻamalieina e le paʻu ma e le ulufale foi i le toto toto.

Le atoatoa

  • manogi leaga
  • e le aoga le vailaʻau luga fuamoa ma nits, o lea la pe a i ai sina taimi o se togafitiga lona lua atonu e manaʻomia,
  • Contraindications: tausaga e oʻo i le 5 tausaga, faʻasusu, maʻitaga, paʻu faʻamaʻi, afaina ai le paʻu, o se tuʻutuʻuga i allergies ina ua uma ona faʻaogaina mea teuteu tino ma fomaʻi.

O vailaau faʻasaina faʻateʻa lelei ai utu. O le vaega aoga, malathion, o se fesoʻotaʻiga ma neura oona mo arthropod parasites. Mo le faʻaaogaina, e taua le faʻapipiʻi le oloa i aʻa o le lauulu susu ma fufulu ese pe a maeʻa le afa itula, ona toe faʻaaoga lea ma fufulu ma faʻamalama mo le maeʻa 5 minute.

Ina ia 'aveʻese toega o leava mautu nits, selu ma le mafiafia selu. A manaʻomia, e mafai ona e toe faʻatautaia le togafitiga pe a uma le vaiaso. Tusa faʻamalolo: faʻamalu, emulsion.

Lelei:

  • E le gata afaina tagata matutua, ae e aoga foi i totonu,
  • talafeagai mo le aveeseina e le gata lice, ae faapea foi isi arthropod iniseti,
  • talafeagai mo le puipuia o ulu ulu,
  • le oloa tumau le aoga i luga o le lauulu ma puipuia le toe afaina i totonu o le 2-6 vaiaso.

Le atoatoa

  • manogi leaga
  • contraindications: tausaga i luga i le 2 tausaga, sili atu le faʻaititia,
  • faigata faʻafitauli: mu, afaina.

O le mea aoga, dimethicone (o le suauʻu-faauo suauʻu suauʻu), ufiufi matutua ma feusuaʻi iniseti ma se ata tifaga poloka e poloka le avanoa o le okesene ma lice oti mai le maʻimata. Mo le faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le spray ile lauulu mago seia uma le susu. Atoatoa ma se faʻapipiʻi o se selu faʻapitoa, lea e tatau ona tufatufa tutusa uma i lauulu. Afai o le lauulu e uumi ma mafiafia, ona tatau lea ona gaosia i latou i ni manoa. E tatau ona e faʻatali 45 minute ma fufulu ese le oloa i le suauʻu masani. A manaʻomia, e mafai ona e toe faʻaauau le faiga. Tatala faʻasologa: fagu.

Lelei:

  • e faigofie ona faʻaaoga le fagu, e faigofie ona tufatufa atu i lauulu uma,
  • lemu le gaoi luga o le ulu ma le lauulu,
  • lelei tuu ese lice, larva ma nits,
  • e le ofi i totonu paʻu i le toto,
  • i totonu o le pusa e iai se selu faʻapitoa, e faigofie e tufa le oloa ile lauulu ma selu ese iniseti oti,
  • e le o iai vailaʻau 'iniseti.

Le atoatoa

  • Contraindications: tausaga e oʻo i le 1 tausaga, foma, maʻitaga, lactation, paʻu faamaʻi, hypersensitivity,
  • ono afaina ai le afaina: alergi.

Vaega o loʻo galue: popo popo, cocamidopropyl, - poloka le faʻavaʻa o meaola o iniseti ma le mea mulimuli ua oti ona o le faʻamoe.

O le vailaʻau faʻamutaina le laau faʻapipiʻi faʻapipiʻi ai le namu i le lauulu, lea faʻatagaina le selu ese o iniseti e aunoa ma faʻafitauli. Mo le faʻaaogaina, e tatau lava ona fufuluina le oloa i aʻa o le lauulu ma tuu mo le 45 minute, ona fufulu lea ma laupepa masani. Faʻalauiloa foliga: emulsion.

Lelei:

  • e aoga le vailaʻau i le faʻaleagaina o utu, larva, nits,
  • manogi manogi
  • o vaega o vailaʻau o loʻo iai i totonu o le tapenaga, e faʻafilemu ai le gaioiga o gaioiga i luga ole paʻu maaleale,
  • faʻamaeʻaina ma se mea faigaluega o se selu ma nifo manifinifi, lea o le a fesoasoani e faʻafaigofie ai ona selu ese lice ua oti,
  • faʻatagaina e faʻaaoga i le taimi o maitaga,
  • e le oi ai vailaʻau oʻona
  • e mafua ai le papala e tetee atu i le mea malosi.

Le atoatoa

  • ono afaina ai faʻafitauli: o mea teteʻe i le mumu, fulafula ma le mageso,
  • Contraindications: tausaga e oʻo atu i le 3 masina, hypersensitivity, bronchial foma.

Full Marx spray mo le atinaʻe o le pediculosis

Full Marx spray mai utu ma nits

A o le i amataina togafitiga, e tatau ona e selu ma le faaeteete i lou lauulu ina ia aua neʻi i ai ni mea. Ina ua uma lena, e tusa ma le 50 ml o le vaifofo e manaʻomia e faʻaaogaina i le umi atoa o curls, i luga o laina uumi e te manaʻomia sili atu tupe, ae aua le faʻatagaina sili atu nai lo 150 ml. Ulu malie le gaoioi manaʻomia e tufatufa atu le mea malosi i le umi atoa o manoa, faʻapea foʻi ma aʻa. Aua foʻi neʻi galo, o se togafiti lelei e manaʻomia ai se occipital ma tua-o-taliga vaega.

O loʻo faʻaauau pea togafitiga ile ulu mo le 10 minute. A maeʻa, e matua selu ese le lauulu. Ua faʻatagaina e faia ni togafitiga ulu se lua faalua ma se taimi malolo o le 7 aso. E faʻatinoina e le o se mea e afaina ai, pe a le iai se faʻafitauli i le faʻapalepale o le tagata maʻi. E mafai ona faʻaaogaina i le laititi.

Lapataiga!Full Marx Spray e aoga tele i le susunuina. O le mea lea, e le manaʻomia le ulaula i le taimi o taualumaga pe latalata i nofoaga e tatala ai afi.

Rosh Tov ma pediculosis

O le vailaau e aofia ai i se tasi o sili ona taugata vailaau i lona tau faʻatauga. I totonu o vaega o Rosh Tov tu mataina pei o fasi mai mea taua. Latou e le gata o le faʻaitaina o le parasites, a e o loʻo puipuia ai le ulu mai le faʻamamaina, faʻamamaina le susu. Mo se saoasaoa ma sili atu mautu iuga, dimethicone o se vaega o le vailaʻau. Ona o le iai o lenei vailaʻau, e le tatau ona faʻaaogaina Rosh Tov e oʻo i le 3-5 tausaga.

Ole fualaau faasaina e tatau ona tufatufaina ile lauulu mago ma tuu i luga ole palasitika pulou e maua ai le sili atu vave ma sili atu ona matauina aafiaga. Taofi mama i lalo o le pulou e manaʻomia mo le 30 minute. O le taimi lava e faʻamaeʻaina, o le auala masani o le selu lea o laina i le selu. O le toe fai o togafitiga e le tatau ona sili atu nai lo le faʻalua i totonu ole 7-10 aso.

Para-Plus Faasaga Pediculosis

O se vailaau aoga mo lice ma nits Para-Plus

Tusa ai ma faʻatonuga, e mafai ona e faʻaogaina lenei tuʻu tau na o le tolu tausaga. Ae tusa ai ma iloiloga a tina ma tamaiti, e sili ai le taofia mai le faʻaogaina o le Para-Plus seia oʻo i le tagata gasegase ia aulia le lima tausaga. A o leʻi faʻaaoga le fula, e tatau ona pupuni ma le faaeteete mata, gutu, isu ma taliga, ina ia aua neʻi soona tupu i latou peʻa le mea malosi. Afai e tupu lenei mea, o mea le maalofia e ono tupu mai i le faʻatiga o le ita, susunuina, lacrimation, ma e oʻo lava bronchospasm.

Fofo Para-Plus i luga o paʻu mago, ae o loʻo taumafai ai le tele o fomaʻi e tatau ona susu susu le laulu, e maua ai le sili atu ona atoatoa ma tumau le aoga. E taua le togafitia ma le faʻaeteete le itulagi faʻalelagi, malumalu ma le nofoaga i tua o taliga. Talia le fualaau i luga o le ulu mo le 20-30 minute, e faalagolago uma lava i le lavelave o le faamaʻi. A maeʻa lenei mea, o lauulu, e pei ona masani ai, fufulu ma selu ese le faʻaogaina o se selu faʻapitoa. Ole toe fai ile togafitiga e le tatau ona sili atu ile faʻalua i le lua vaiaso. Afai o le taimi e lua taotoga e le manaʻomia le aʻafia, le faʻaauau isi togafitiga.

Lapataiga!Para-Plus o loʻo faʻaaoga e togafitia ai mea totino ma meaafale mai le namu. E leʻi manaʻomia le fufulu ese o le vailaʻau mai afega vaivai, ae e manaʻomia le faʻaʻoleʻole ma le faʻaeteete ile potu pe a uma ona fai le vailaʻau.

Handicap Plus i le togafitiga o le pediculosis

E mafai e le Handicap Plus ona aveʻesea namu namu ile 10-15 minute

O le vaega malosi o lenei vailaʻau o le permethrin, e mafai ai ona aveʻesea namu papalagi i le 10-15 minute. E tusa ai ma suʻesuʻega, o le vailaʻau e le faʻafiafiaina ma e mafai ona faʻaaogaina mo le toe faia o siama i le utu. A maua lona ulu, e mafua ai le pipili o iniseti, e mautinoa ai lo latou vave faʻaleagaina.

O le sapalai Handicap Plus e faʻaaogaina e naʻo le solo mago, ma e manaʻomia ona matua faʻaeteete faʻaoso le mea gaioi ile aʻa, lea e masani ona maitauina ai le tele o kolone o nits ma lice. A maeʻa le 10 minute, ona fufuluina lea o viliga ma suluia. Afai e tatau ai, e mafai ona e toe togafitia le ulu pe a uma aso 10, i tagata matutua, togafitiga e mafai ona faia 5-7 aso talu le taotoga mulimuli.

Medifox mo le aveeseina o utu

Medifox faasaga i utu

Ina ia 'aveʻese le' ulu, ua naʻo se mea fou e manaʻomia. Mo lenei, o le tasi vaetolu o mea faʻavae o se fagu vailaʻau ma mea gaʻo o loʻo fefiloi ma le 200 ml vai mafanafana, e manaʻomia le faʻafefeteina. E tatau ona e lulu le koneteina ile vailaʻau ile mafaia ina ia maua ai le mea sili e tupu lelei. Le taimi lava e saunia le emulsion, e tatau ona faʻaogaina i lauulu laulu susu. I lea tulaga, e manaʻomia le foloina le vailaʻau i aʻa i totonu o totini lima poʻo se solo masani. O le taimi lava e 20 minute pasi, Medifox e tatau ona fufulu faʻamamaina ese le ulu, ia fufuluina pea lou laulu i le laupepa masani. Le toe faia o le ulu naʻo naʻo le tulaga e le masani ai ae leʻo le tasi le vaiaso.

Lapataiga!E mafai foʻi ona faʻaaoga le mea faigaluega lea e togafitia ai isi vaega fulufulu o le tino. I le taimi lava e tasi, o le taualumaga taimi e le manaʻomia e faʻaitiitia, e tatau i fafine ona faʻapipiʻi le oloa ile genitalia se faʻaeteete faʻapena ina ia aua neʻi oso i luga o le mucous membrane.

Moli Setu Paranit

O le vailaʻau oona, Clearol minerale suauʻu, e gaioi faʻamalosi i utu, i.e. teutusi latou ma se manifinifi puʻeata ma mafua ai ona mimita. Le faʻaaogaina e tatau ona faʻapipiʻi i luga o lauulu, sasaina le busa, faʻatali i le afa itula ma fufulu ma le laupepa masani. Ona selu ese lea o le utu ma le selu mafiafia. Se vaiaso talu ona maeʻa le talosaga, toe fai le faʻagasologa.

Lelei:

  • o le vailaʻau e saogalemu mo le soifua maloloina,
  • aofia ai selu, o se mea e faigofie e selu ai namu namu,
  • itu aafiaga e matua leai
  • leai se manogi leaga i le vailaau,
  • tamaoaiga.

Le atoatoa

  • le aoga faasaga i larva ma nits,
  • I ni tulaga e seasea tupu, e ono aliali mai afaina pe a faʻaaogaina,
  • Contraindications: tausaga e oʻo i le 3 tausaga, faʻasusu, maitaga, paʻu paʻu, le faʻapalepalega tagata lava ia vaega o le lauulu.

O le vailaʻau o se mea aoga tele ma taugofie faʻasaga i le ulu ma matala kutu, nits ma larva.

O le vailaau aoga, pyromethrin, e avea o se neuromuskular oona mo iniseti. Mo le faʻaaogaina, e taua le faʻamumuina i le lauulu lauulu i le susu susu, tuʻu mo le afa itula, fufulu ma selu le lauulu i se selu faʻapitoa ma nifo masani. A maeʻa 10 aso, toe fai le faʻagaioiga.

Lelei:

  • o le acetic acid i le shampoo e faʻamamaina ai le mea faʻapipiʻi ma le laila faʻapipiʻi i le lauulu, e faʻafaigofie ona fufuluina ese iniseti oti,
  • e i ai le selu i le pusa e faʻafaigofie ai le selu o utu
  • e le faʻaogaina i totonu o le systemic circular,
  • maualalo oona
  • e le aliali mai le umi o le insecticidal, ona o lenei le tulaga lamatia o le faʻaputuputu se vailaʻau oona ua faʻaititia i zero.

Le atoatoa

  • faigata faʻafitauli: afaina, mimilo, seasea mu,
  • le talafeagai mo puipuiga puipuia,
  • manaʻomia le toe togafitia o le 10 aso talu le taimi muamua talosaga
  • o le vailaʻau ei ai le manogi leaga,
  • contraindications: tausaga e oʻo i le 5 tausaga, paʻu faʻamaʻi, afaina ai mea teuteu ma vailaʻau.

O lenei fagu lea e tele mea gaioi (permethrin, perionyl butoxide, malathion), o lea e sili atu le aoga o le mea faigaluega i totonu o isi aerosols. O le multicomponent komposisi taofia le tulaʻi mai o iniseti teteʻe i vaega taʻitasi. Mo le faʻaaogaina, e tatau ona e vavaeina le vailaʻau ile uumi ole laulu, luga o aʻa, tuʻua mo le 10 minute ma fufulu ile laupepa masani.

Lelei:

  • talafeagai mo le gaosia o ie na faʻafesoʻotaʻi ma se tagata ua aʻafia i le utu,
  • aoga e faasaga i utu o vaega eseese o atinae,
  • e faigofie ona faʻaaogaina le oloa, o le auala e le faʻafesoʻotaʻi ai le auala e faʻaumatia ai le ulufale atu o le vailaʻau ile paʻu o mata, mata,
  • talafeagai ona faʻaaoga, tasi le faʻapipiʻi lava e lava togafitia 3-4 tagata.

Le atoatoa

  • faigata faʻafitauli: susu, osooso, mu, susunu,
  • e le mafai ona taofia le oloa i luga o lou lauulu umi nai lo le taimi faʻataga, a leai e ono mafua ai mu i le paʻu ma le ulu,
  • Contraindications: hypersensitivity, tausaga i luga i le 2.5 tausaga, bronchial asma.

O a fagu togafiti e faʻatau

1. Afai e te manaʻomia se mea aoga mea e faʻamamaina e le gata kutu, ae faapea foʻi mai kutu ma kiki pe a uma le tasi faʻaaogaina, oe manaʻomia le faʻatauina Netifor.

2. Ina ia 'aveʻese mai larva ma feusuaʻi iniseti 10 minute pe a maeʻa le faʻaaogaina o se aneti-pedicular soʻoga, e tatau ona e filifilia Foxilon.

3. Ole fofo mo le pediculosis, e sili atu ona talafeagai mo le aveʻesea o utu i tamaiti - Parasidosis +. E le o iai mea leaga o vailaʻau oʻona ma e talafeagai mo le faʻaaogaina i tamaiti e silia ma le 3 masina le umi.

4. Afai e te manaʻomia se vailaʻau e iai le malulu aafiaga ile lauulu nai lo insecticides, e sili atu le filifilia o le Paranit shampoo. O loʻo iai suauu, e pupuni ai alavai o iniseti ma mafua ai ona mageso.

5. Hygia ma Pedilin - aoga tele auala e aveʻese ai le utu o vaega eseese o le atinaʻe. O le faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻaoga faʻapitoa lava mo vailaʻau.

6. O le togafiti sili ona talafeagai mo le pediculosis o se sapalai. Lenei ma Para sili ona lelei mo le saʻo le faʻafesoʻotaʻi talosaga, ae e eseʻese i latou lava e ala i le faiga o gaioiga. O le togafitiga muamua e le oona ma e afaina ai le lauulu, o le lona lua e sili atu lona malosi, ae o le malosi foʻi e afaina ai le ulu ma le laulu.