Valivali

E te manao e foliga e leai se mea leaga nai lo Ani Lorak: 3 laei lanu ma 2 lauiloa tusi ata

Pese Ani Lorak, o le na manumalo i le faʻailoga RU.TV i le afiafi o le vitio "Kindle o le Loto" i le "Best Choreography" filifilia, mulimuli i se masani i le valivali lauulu ua taua ombre.

O lenei metotia e aofia ai ni leo se lua ninii ma se puao tuaoi, i.e. o le lanu uliuli i aa e faasolosolo lemu le malamalama i pito o le lauulu. Lorak na aliali mai i le sauniga RU.TV i se ofu lanu uliuli uumi e matagofie na faʻamaninoina ai lona laulu fou.

Ombre valivali maua le lauiloa lauiloa a Hollywood tagata lauiloa i le tausaga talu ai ma tumau pea i le tumutumu o matagofie lalelei i lenei aso, avea ma se tasi o le masani tautotogo masani o lenei tausaga.

Le sili ona lauiloa lauulu ma lauulu lanu o tagata lauiloa

Mo ni vaitau, o ata mananaia o le apamemea, moli lanu, kofe ma sukalati. O tagata lauiloa e tofo i ituaiga lanu, aua e manaʻo uma e tausisi i le masani ma e le tasi se laʻasaga i tua.

O le lanu lea o lenei tausaga ua mamanuina e faʻalauiloa ai le matagofie male tamaititi. O se lauiloa iloga o le 2017, lea na vave ona lauiloa, o le faia o galuega.

Fautuaga: e fai se laulu "fetu" fulufulu, matou fautua le faʻaaogaina le initaneti laina tutusa polokalama, pe a faʻafuaseʻi o le lanu e le fetaui ma oe, e te le manaʻomia le toe faia ma faʻaleagaina lou lauulu i le valiina pea.

Malamalama fulufulu mata

Bronding o se staining taualumaga faʻaaoga faʻapitoa tekinolosi, pei o le faʻailoga ma le valivali. I lenei tulaga, e faʻatautaia e le matai le sili atu aʻafiaga faʻaleaganuʻu ma agamalu o faʻaluaina o lanu.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma lauulu i le tele o ituaiga eseese:

Pulu uliuli filifiliga faasao

Brondirovanie i luga o laulu lalelei e ese, tagata uma filifilia mo ia lava e sili atu talafeagai mo le lanu ma foliga o foliga:

  1. Malugofie lanu suia mai fautuaga i aʻa.
  2. Ata o fulufulu ua mu poo ni manoa.
  3. Silau.
  4. Eseesega i lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le auro i le sukalati.
  5. Manaia moli malamalama ile pogisa.
  6. Leva le susulu o foliga o le tasi i le isi.
  7. Framed loka i tafatafa o le mata po o luga o le laina o lauulu.

Brondirovanie lauluulu foliga foliga mai:

Ombre dyeing: Ani Lorak version ma lauulu ulu

O se tutusa lauiloa auala mo le valiina o filo o le ombre, lea mo le tele o vaitau ma e le mafaufau e alu i fafo o le masani.

O le Ombre o se gase lemu mai le tasi lanu i le isi, e sili atu nai lo lanu pogisa malamalama. I le lio o tagata lauiloa o le lauiloa pese Ani Lorak, o le na suia ona lauulu lanu "pei o totigilima", ma o le mea e sili ona ofo ai, latou te fetaui lelei uma ia.

Tasi e maua se lagona e faapea o Ani Lorak e fesuiaʻi le lanu e fetaui ma le lagona poo le vaitau.

O le fetu o se enaena enaena, lauulu-lalelei, laulu, brunette, faʻaaoga eseese metotia o ombre, sombre, calorizing ma bronding.


O le faiga o le laulu o Ani Lorak e faia i le cascade, ina ia foliga uma ituaiga o lauulu e sili ona matagofie i lona lauulu.

Fautuaga: e faia se lauulu faapena, alu i le teine ​​fulufulu ma fai atu ia te oe, e te le faia, na o le faia o le pito i luga o manoa e puupuu tele, talu ai o le a latou fatuina le afaina o le pulou, ma Ani Lorak o le lauulu fulufulu o le a le aoga. O le vaega muamua e tatau ona faapuupuuina i lalo ifo ole taliga.

O le ombre metotia mafua ai le lagona o Ani Lorak e iai lauulu ulu, e pei o latou o loʻo nonoa i fusi malamalama i pouliuli. Ae o le mea moni e le o lea.

O le mea moni o le faiga i luga o lona laulu e faia saʻo, o le lanu e pei o se galu e pasi mai luga i lalo, ma o le mea lilo autu o le valivali i le lua fola.

O le tele o sukalati-chestnut shades mo fetu laei

O na lanu e fou ona o le mea moni latou te faia se sili atu le susulu o le susulu, lea fetu ma e le gata ina fiafia tele.

Tele fetu e filifili sukalati-chestnut shades mo latou laulu.

Ua matou saunia oe i fulufulua ma lauiloa lanu lauulu ma valiina ni auala e masani ona manaʻomia e le sili ona lauiloa fashionistas. Matou te faʻamoemoe na e filifilia foi mea na e manaʻomia mo oe.

Ekaterina Strazhenskikh

O le tagata mafaufau. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

E te alofa?

e tausi, e le fesuiaʻi, e tutusa lava. mamaʻi ai. e manaia le lanu o lona lauulu.

foliga pei o se uliuli uliuli

Seljuka o ia

Ou te alofa ia Ani. I le vitio "Ma isi", o ia e lelei atoatoa Atua. Ma e le pei o puao, na te iloa pese pe na te le lafoina ata o tagata gaʻo luga Twitter e tuaoi. E maeu le leaga a verka.

Faatatau mataupu

Poto ma le matagofie.

O le a la le igoa o lona lanu? Ou te manaʻo foi. E malamalama se tasi? Faʻafetai

Seljuka o ia

Sii maia le fou a Ani Lorak album "O loʻu olaga ua matamuli" e leai se totogi

avea e pei o se lorak ma uma Ukraine a alofa ia te oe

avea e pei o se lorak ma uma Ukraine a alofa ia te oe

O Ani Lorak o se tamaʻitaʻi sili ona lalelei ma agavaa mo le manumalo!

Teine, o le a le mea a Carolina ma lana galuega o fai i ai? Na fesili le tamaloa poʻo ai na te iloa le lanu o le laulu e taʻu.

e tele mea lelei ua ia maua i lona olaga! O a mea na e ausia?

o le mea tonu lena!

Toe fai, taumafai e fai atu se mea e uiga ia te ia!
manaia tele o ia!

22. Maimau pe a na ou aveese le gadgets mai ou foliga :-)
Ma le gutu e pei o Pinocchio i taliga. Lulu-vae
Ma o mata o le lanu o Mr.-)

e faʻafefea ona palapala sea matagofie. manino manino o se tasi e faia se matautia crocodile po grey mish. fuā.

o le a le matauʻa e faia i tagata.

Tagata, o le mataua o le a faaumatia oe! O ia o le sili, ma e tatau ona e le leoa!

O lea na ou alu ai e faitau le tali i laʻu fesili i luga o le fonotaga, po o le a le lanu o le laulu o Carolina, ou te manaʻo foi, ma ou le tautevateva i luga o le tali, ae i luga o le anoanoai o teineiti, matamuli i teineiti i le le leoa, maua le mea na ia faia, ou te le o manatu ia te ia, ou te le popole, na o loʻu mafaufau. e i ai le tamaloa ua tele mea na ausia, ma e amata ona e sasaa le palapala ia te ia, e ui lava e te le masani ai ia te ia, ou te malamalama o le taimi nei e tele naʻo mea leaga o le a liligi mai ia te aʻu, mai tagata le faʻamalieina na ou faitioina, ae i le mataupu faavae o lenei i le tasi nofoaga, tagata na o faamasino na te le mauaina se tali poto, ou te alu i le suʻesuʻe atili, faʻasaoina mo le uaʻi uma atu i ai, ma ia agalelei.

ahaha fuā tele subcutaneous mra. ma faapotopoto i luga o le fonotaga)

fesili e uiga i le mea e tasi, ae e le i faʻatali le teine ​​mo se tali! Le mautonu

Masalo ia te ia le lanu o mokesi (4/7). Ae e le o lona uiga i luga o lou lauulu o le lanu o le a naʻo lena. Talu ai o le lanu e maua e faʻalagolago i le natura, taimi nei lanu. Ma o le mauaina o se lanu faapena na o oe e faigata tele. E sili le faʻafesoʻotaʻi se polofesa lanu. Na te iloa e leai se isi lanu pe faʻapefea ona ausia. Manuia)

22. Maimau pe a na ou aveese le gadgets mai ou foliga :-)
Ma le gutu e pei o Pinocchio i taliga. Lulu-vae
Ma o mata o le lanu ia o Mr. -) [/ lotoleaga leaga

Ani Lorak o se lalelei tamaitai alualu i luma. Maofa, agalelei, faamaoni ma sili ona poto. O lau tala e atagia ai lou tagata. E le o sana mea.

Ani Lorak e na o se lalelei))) Ma le faʻatusa, ma foliga. Ma o pese e matagofie, faʻamaoni. Ou te le faia se solitulafono. O ia le sili sili ona lelei)))

Lorac o se dumbass ma se faalumaina

Lenei le ombre faʻamanino auala.

Faaloaloa lanu mai le pogisa ile malamalama

O LOʻU TATOU talitonu iai OU LORAK O LE MAUʻA MA LE LOTO MAUA LELEI MA FAʻAPEI OʻU MAUA, AE LEʻI FAʻATELE LE ATO SAVALI LE MAFAUFAU E TATAU ONA OU MAUA LELEI O SE MASTER MA SE ISI Corset. MA OU TE I AI LE FIAFIA.

Ia, o le a ou fai atu i le taimi lava lena ioe- Lorak o se lalelei, foliga manaia, talenia ma tutusa lelei pei o se tagata, sili ona lelei. O se tamaitai moni, a puupuu. E le malamalama le vaega a Wumanovskie i lenei :))
E uiga i le lauulu, e iai lona moli uliuli ma e foliga e iai le siliva poʻo le lefulefu fefiloi. Pe atonu o se fefiloi o le uliuli ma mocha, ae faʻapea foi ma le mixton. I le fale, e faigata ona ausia lenei lanu. E i ai laʻu ituaiga lanu moni, ma se lanu mafanafana, i le va o pogisa uliuli ma uliuli :)))

O lea la ua ia faia se ombre, o loʻo ou talanoa e uiga i le lanu lea sa i luma o le ombre. O mea uma e alu ia te ia, teine ​​atamai ma le lalelei :)

e tausi, e le fesuiaʻi, e tutusa lava. mamaʻi ai. e manaia le lanu o lona lauulu.

o oe *****, ma o se maasiasi.

Sii maia le fou a Ani Lorak album "My Life *****" e aunoa ma se totogi

Fono: Matagofie

Fou i le tolu aso

Lauiloa i le tolu aso

O le tagata e faaaogaina le Woman.ru 'upega tafaʻilagi malamalama ma talia o ia e atoatoa ona nafa mo mea uma vaega pe faʻasalalau atoa e ia e faʻaaogaina le auaunaga Woman.ru.
O le tagata e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi a le Woman.ru e faʻamautu mai le tuʻuina atu o mea na auina mai e ia e le solia ai aia a isi vaega (e aofia ai, ae le gata i le puletaofia), e le afaina ai lo latou mamalu ma le mamalu.
O le tagata e faʻaaogaina Woman.ru, o loʻo lafoina mea, ua naunau ina ia faʻasalalauina i latou i luga o le tulaga ma faʻaalia lona maliega i la latou faʻaaogaina atili e le faʻatonu o le Woman.ru.

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Gaoioiga o le ola

Anna Anisimova, "AiF.Zdorove": Ani, o aso nei o oe o se tasi o sili ona lauiloa Lusia pop pepese. Pe na faigofie ona e alu i luga?

Ani Lorak: E leai. Pau a le mea o loʻo tupu i laʻu galuega o le laki ma le faʻaletonu i le taimi e tasi. Oe manaʻo e faʻamalie tele e uiga i le manuia ma e iloa e tatau ona e galue ma agaʻi i luma. Tatau fausia se faʻaleleia atili o aʻu i aso uma. O lenei ua ou sili atu nai lo taimi uma tumu i le malosi ma le malosi ina ia ou te toe fai atu muamua ia te aʻu lava: "Ioe, ou te mafaia, o le a ou faia."

- Ou te le faatagaina aʻu e ai meaai gaʻoa. E faigata ona galue pe ae 'ai tele. Ina ia mafai ona faʻamalosia le tino, ia feagai ma le tele o galuega, ou te taumafai e faʻaaogaina le malamalama, ae i le taimi lava e tasi e aoga meaʻai.

“E foliga manaia a oe.” Ou te manatu e aunoa ma taʻaloga i lou olaga e le atoa.

- Le gaoioi o le ola. Naʻo taimi o konaseti e ova i le 2 itula ou te mu ai le tasi kilokalama. E ui lava ou te talitonu ina ia foliga lelei, e leʻo se mea tatau ona mouʻese i aso uma i le faletaalo. E te manaʻomia le faʻatinoina o se taimi o toleniga o minute 30 i le aso, lea e mafai ona faia i le fale. E taua tele le aveina o supi i le aso. Mo lenei, o lou manava e mautinoa lava faafetai. Ma o le mea moni, masani oe i taumafa tatau i le aso atoa. Aua neʻi 'ai meaʻai ma karbohidrat lavelave pe a uma le 6 pm Afai e te manaʻo i se keke, ona e le manaʻomia lea ona e faafitia ia oe lava - seʻia oʻo i le 12.00 e mafai ona e togafitia oe i suamalie.

“Tatou te amata le taeao i upu alofa”

- Latou te fai mai o se fafine e lanu e ala i faamalo ma le tausiga a se pele. E masani ona avatu oe e lou toʻalua ia te oe?

- Ioe, ou te fiafia o loʻu toalua e agaʻi mai pea ia te aʻu. Tatou te amataina le taeao i upu o le alofa ma faaiʻu le aso i upu mafanafana. Ou te talitonu e taua tele lenei mea i le va o tagata - e tusa lava poʻo fea e oʻo iai - e i ai le laʻau manifinifi o le alofa ma le malamalama. E mafai ona ia avatua fugalaʻau mo le leai se mafuaaga. I taimi faapena, ou te matua lagona le fiafia tele.

- E iai sau ulugalii malosi, e le tele i le pisinisi faʻaali. I se tasi o faatalanoaga, na e fai mai o loʻo e mafanafana pea le ma mafutaga. Faapefea tonu?

- Olaga lava ia faʻamalosia nei mafutaga ma atiaʻe. E tele taimi matou te i luga o le auala, matou te misia tele oe. Ma i lenei lagona, tatou te le maua se taimi e ita ai le tasi i le isi, aua tatou te fou pea. Ole mea lea e mafai ai ona atinaʻe ma faʻatonutonuina a tatou sootaga ma lanu susulu.

“O loʻu toalua o se tagata poto tele.” Na te iloa o loʻu loto e naʻo ia na o le tamaʻi.

- E masani ona e faitauina faʻamatalaga i luga o au ata i luga o fesoʻotaʻiga lautele? O le a lau tali atu i faitioga?

- Ou te manatu e matagofie pe a eseese taofi. Lenei e faailoa mai ai e le faʻaloloto tagata. O loo taumafai se tasi e fai mai ia te aʻu se fautuaga, e faʻaali mai e se tasi le le fiafia i le umi o aʻu pati (talie). Ma naʻo loʻu tele lava o laʻu faʻafetai i tagata uma, mo nei faʻailoga i lou tagata.

“Matou te uo ma laʻu tama teine”

- Ua tupu lou afafine. I fafo atu, ua faapena lava Sofia e pei o tama. Ma o le a lona uiga?

"Ou te manatu o le fefiloi lea o aʻu ma loʻu toʻalua." O le mea moni, na ia ave uma uiga lelei sili mai ia i matou: loʻu tomai tusiata, turisi aganuu uiga ma le naunautai. O lona tuputupu aʻe e pei o se tamaʻi tagata, e i ai lona ia lava manatu i mea uma, na ma atiaʻe ia te ia talu mai lona laʻititi. Muamua lava, matou te uo ia te ia. Ou te manaʻo i la tatou mafutaga e fausia i luga o lenei auala, aua o tina o se uo vavalalata ma sili ona talitonuina o le a malamalama i taimi uma i se tamaititi i soʻo se matua. Ma o lenei tikeri o le faʻatuatuaina e manaʻomia.

- O lenei ua toʻatele tamaiti ua amata ona aʻoaʻoina gagana i le laititi. O a gagana o loʻo tautala ai Sofia?

- Ua uma ona tupu i totonu o se siosiomaga lea e tele gagana eseʻese: Ukaraina, Lusia, Igilisi, Turkey. O loʻu tina e aʻoaʻo ia i nisi taimi i upu Polani, ona e iai lo matou tinamatua Polani. Sofia foi e aʻoga i femalagaaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo matou i ai i Italia, na ia manatua a latou upu. O lo ma afafine e fia iloa tele.

“Ou te tumau ai le faigata, aua ou te manaʻo ina ia matou mafuta ma ia mo le 24 itula.” Ae o aʻu, i le mea moni, i le taimi atoa lenei ma feiloaʻi ma ia. Ou te mautinoa mautinoa le faʻasologa o lona aso: mea na te 'ai, po o fea o ia. Ioe, ua ou fiafia ona o lona tuputupu aʻe o se teine ​​malamalama tele e faʻaaloalo i galuega. Ua ia vaʻaia le auala galue malosi ai le tina mo ia, mo lona lumanaʻi. Ou mo ia mo se faʻataʻitaʻiga ola o le auala e tatau ona galue ai le tagata. Ma e foliga mai ia te aʻu, i le tasi itu, o loo i ai ni aʻoaʻoga taimi i lenei.

"E tele galuega oe." Ma faʻafefea ona e malolo?

- Ou te fiafia e malolo i le mea o iai loʻu aiga. Ua ou maua lenei mataupu faavae: e tusa lava po o fea, e sili ona taua - faatasi. E leʻi leva ona matou foʻi mai mai Mekisiko, lea sa manaia le matou tafaoga. Ou te fiafia tele i aso malolo - ou te alofa tele. O tau o taumalulu e le mo aʻu. O le mea lea, pe a e manaʻomia e filifili le mea e te alu i ai, ou te palota i taimi uma mo le mafanafana pito.

O le fulufulu o Ani Lorak e matua lauiloa

O tamaitai talavou e masani ona tamoe solo i fale faʻataʻulelei ma se talosaga e fai se latou lauulu. Ae ui i lea, e le o tagata uma e iloa le mea e faʻaigoa ai le laulu o Ani Lorak. Leai se mea faigata. O le masani lava lea e masani ona i ai ma se faʻailoainaʻese. Soo se matai e faigofie ona mafai ona faia lenei galuega.

I se upu, afai e te maua laei mafiafia ma uumi lauulu, o le tutusa lauulu manaia e pei o se tagata lauiloa pese o le mea e te manaʻomia. Aua le fenumiai le taulaitu. Naʻo le taʻuina atu ia te ia e te manaʻo e faia se faʻasologa umi. Afai o le mafiafia ma le umi umi e le lava, e mafai ona e tupu lauulu. I le taimi nei, o lenei taualumaga e leai se faʻafitauli. O mea tauʻai e tatau ona faʻapea. Ae aua, aua nei galo i le tulaga pe a fai oe o le pule o se sikuea pe tafatolu foliga foliga, e sili le feutagai ma le matai. O le slanting fringe i taimi uma faʻamanuiaina na o le foliga oval.

Tele filifiliga

O le faiga o le laulu o Ani Lorak e mafai ona faʻatinoina i le tele o auala - o se faʻasologa mai le ogatotonu o le ulu, mai aʻa o le lauulu, pe na o latou pito. O le taulaitu e mafai ona faia se suiga tele. Ma e mafai ona taofi i luga o le faigofie sitepu faigofie. I se tulaga lautele, o mea uma lava e a ia oe.

Peitai, e le na o le pau lea. I se faʻaopopoga i le lauulu o le tagata pese, e taua foʻi le teuteuga. Ioe, Ani Lorak liliu atu i lauiloa lauiloa stylists mo lenei. Ae ui i lea, e mafai e teine ​​taʻitoʻatasi ona fai le sitaili i le fale ma ia lava. E le faigata tele lenei mea.

O le mea lea, o le laulu o Ani Lorak atonu e fai sina ese lava o ana ata, e faʻalagolago i le sitailiLe tele o taimi, le pese pese sasaa lona lauulu, teisi siitia i latou i aa. Ina ia faʻataunuʻuina lenei aʻafiaga, pe a maeʻa ona fufuluina lou lauulu, faʻaaoga mousse poʻo busa ile susu susu. E tutu aʻe i aʻa ma se pulumu ma se fulufulu laʻau. O le palasi lava e tasi o le a fesoasoani ma faʻamalosia pito i totonu.

E mafai foi ona e vaʻai i le teine ​​e i ai lapisi tele. Afai o oe o le pule o lauulu lauulu e ala ile natura, e te le manaʻomia se laʻei faʻapitoa. Na ona folo i le fulu e mimilo. Afai e saʻo lou lauulu, faamaʻulu i ni fulufulu. Amata ona vili mai aʻa, tuʻu se tamai tulimanu i le pito. O lea o lau curls o le a foliga sili atu faʻalenatura.

I le faaiuga

O lea la, o le fulufulu Ani Lorak o se faamaoniga tuusaʻo o le agavaa tofo o se matagofie Ukaraina pese. Na ia faamamafaina atoatoa foliga lalelei o le teine, o ona foliga matagofie. Ma se lauulu lanu, a pop star toetoe lava leai ni faʻataʻitaʻiga. E tumau lona faʻamaoni i le lanu uliuli o lanu. O le fulufulu mo le tagata pese e filifilia ma faia e lana lava tagata faʻamanuiaina Dmitry Pelymsky. Faafetai i se polofesa faʻapitoa, se fafine e tausia lona laʻei teuteu lelei, matagofie, ma susulu.

E pei ona i ai, e leai se eseesega i lauulu lauulu o Lorac. Uma luga o tulaga ma le olaga, i le tele o tulaga, o se teine ​​teine ​​mafai ona vaaia ma uumi ulu tafe. O le tagata pese e taʻutino lava ia i ana faʻatalatalanoaga, o le mimilo ie ma laina e matua talafeagai mo ia. E ui lava i nisi taimi e na te le teena foi mai le maualuga ma le maualalo laʻau solofanua e matala ai ona mata, pe mai le laupepa laei. E le gata i lea, o Ani Lorak e talitonu o le a ia foliga lalelei lava i le ulu o Sharon Stone.

Ae ui i lea, e aoga le matauina o se tasi o le mulimuli ata o le tagata pese. E leʻi leva talu ai, sa na ona ia faʻateʻaina tagata uma ma lana vaʻai atu i le koneseti fou. Ole teineititi na aliali mai i luma o mata o tagata fiafia ile laei puʻupuʻu. Ina ia faia lenei mea, sa ia faaputuina ma le faaeteete curls tetele, tuuina atu i le foliga o se faatosina faapitoa. Ioe, mo le faaiuga mulimuli, e tatau ona ou galue malosi i fasi taitasi. Taitasi uila na sisiina aʻe ma aina le vaaia i aʻa ina ia tumau le umi manaʻomia.

I se tulaga lautele, o le tagata pese e mataituina ona foliga, lauulu laʻititi, sologa lelei i le ata. Ma afai e te manaʻo e pei o lau pese e te fiafia iai, ia e te manaʻomia e mulimuli i ana tulafono.