Valivali

Moli lanu


O nai vaitau mulimuli i faiga masani na masani ai lanu o lauulu. Lulu, faʻamalosiʻau ma le tauva lanu ua mou atu i tua. Ae na filifili tagata taulaʻi e liliu o latou mata i leo le amanaia, toe faafoi atu ata i luga o le podium. O le a tatou talanoa e uiga i se tasi o na mea - isalaelu.

O le lanu isalaʻau e fiafia tele i ai fafine, ae e faʻaaloalogia tele e tamaʻitaʻi matutua. O se lanu violē e faʻaali mai ai i le mumu. Ae e le foliga taugofie, i le isi itu, e mamalu ma matagofie. I se faʻaopopoga, o loʻo ia te ia se tasi faʻapitoa lelei i luga o isi vali lanu - e talafeagai mo teine ​​o soʻo se ituaiga lanu, ona o loʻo aofia uma ai mafanafana ma malulu nota.

O i luga o se faʻataʻitaʻiga o foliga o lauulu lauulu.

O i latou e manaʻo e maua ni fulufulu lauulu lanu e tatau ona mafaufau e fai sina laititi. I se faʻaopopoga, o le tulaga o le paʻu o foliga e tatau ona atoatoa, o le paolo filifilia o lo oi ai le mea e iloa ai mea sese uma.

E tuuina atu i le Eggplant se lalelei matagofie i uliuli po o le chestnut curls. A iai foi le latou paʻu i paʻu o paʻu malulu - o le a foliga mai e le mafaatusalia. I se faʻaopopoga, o le a vaʻaia vaʻaia le tele o lauulu. O i latou e iai le lanu mafanafana ituaiga, e sili atu le valiina na o ni nai manoa.

O le lanu isalaʻau e talafeagai lelei foi mo teineiti e sesega foliga, lanumeamata, uila ma enaena mata. I le ata e mafai ona e vaʻai i ni filifiliga eseese mo valivali.
I se lautele, o le iʻuga iuga e faʻalagolago i lau uluaʻi lanu lauulu. O le leoleoga uliuli o le a taoto mafolafola ma le hue o le a saturated. Moli - matua pupula ma malosi. E mafai ona e faʻatasia ma le lanumoana, moli, poʻo le mumu.

Ae afai e te masalosalo pe o le paolo e talafeagai mo oe pe leai, faʻaaoga muamua se moli lanu. E le pei o le vali, i tulaga o faʻaletonu e mafai ona faigofie ona fufulu ese. E le gata i lea, e le ati i lauulu aa, o lona uiga o le a faia itiiti afaina.
Taumafai ia aua le umi le valiina nai lo le taimi atofaina. A leai, maua lauulu ungu le masani ai.

O le lauulu laulu lanu e vave leiloa ai lona susulu ma faʻamalieina, o lea ia faʻafouina ma le lanu moli ma faʻamalama.

O le gaogao leo e tatau ona faʻaopopo i foliga talafeagai. Filifili ata o le paolo lava e tasi ma sesega le lipstick. Ae aua le soona unaʻia. Too pupula make-up i le tuʻufaʻatasia ma lenei lauulu lanu o le a foliga mataga.

Aina o fuamoa staining taunuuga o loʻo folasia atu i luga.

[faasaʻoina] Faʻamatalaga

  • Eiofo o le tui o lua o faʻafeagai.
  • O le lanu isalaʻau o le lanu suamalie o se teuteuga ituaiga o lanu uliuli pogisa ma lanu enaena.
  • E tumu i fuamoa - o se tasi o lavelave faʻapitoa o sui o le paleti, e faʻatonutonuina ma tosina ai le mafaufau. E le gata i lea, o se mea e le masani ai, ma e seasea ona faʻaaoga i le fausaga o totonu, e faʻapitoa lava i potu o tagata e sailia le filemu ma le paleni.

E foliga mamalu o ia, na ia fauina se siosiomaga o mea lilo ma maua ai le ata o le aristocracy.

[faasaʻoina] Faaaogaina lanu

  1. Faatasi ai ma le lanu isalaʻau, mo le tele o vaega, o latou e vaivai ma mautu, ae o tuʻufaʻatasiga ma susulu malamalama ma faʻamamaina e mafai, lea e faʻatupuina ai se leo i le va o le taofiofia ma le maualuga o le leo autu ma isi.
  2. Ae e mafai ona luluina ma se lanu lanumeamata lanumeamata, o lenei tuʻufaʻatasiga e atoatoa mo se ofu afiafi.
  3. Afai e tatau ona e ofuina i le ao, e mafai ona e faʻafilemu e faʻamalieina i sina malamalama, lanu paʻepaʻe ma lanu paʻepaʻe faia mafai ona faia lelei lenei.
  4. Afai e te faʻaaogaina i totonu, o lona tuʻufaʻatasiga ma ato lelei o pistachio tones o le a lototele, ituaiga mamanu e atoatoa mo le potu malolo.
  5. Ma afai e te faʻaopopoina atili paʻepaʻe i ai, ona vaʻaia ai lea o le avanoa, o le a avea ma tele faʻaopoopo mo potu laiti.
  6. Ina ia aua neʻi liliu mai i se matamuli ma lofituina i totonu, e fautuaina e faʻaitiitia le isalaelu i malamalama moli, ona avea loa lea o le potu o le a sili atu matagi foliga.

Lau ituaiga lanu

Fai mai A. Mansell (o se polofesa sili atamamai lea, ua iloga o se poto i le lalolagi faasaienisi), e na o ituaiga lanu ... 12. Ae ina ia mafai ona folau pe faʻafefea ona filifili le vali, foliga ma le teuteuga teuteu, laei o laei, ua lava ma totoe se filifili o se tasi 4: taumalulu, tautotogo, taumafanafana poo le tautoulu. O le a matou taumafai e faia se lisi o uiga faʻapitoa i latou taʻitoʻatasi i le manino e mafai ai.

O lauulu o se mea taua tele o lau ata, aua e paʻi tonu i le paʻu ma e tu tonu i tafatafa o foliga. Ma faʻalagolago i le tulaga o loʻo iai ma latou lanu, latou te iloa lelei ou foliga.

O lea la, ina ia mafai ona filifili le ata saʻo o vali, oe manaʻomia e amata mai i le lanu lanu oe i ai. O le isi tulafono taua o le: natura e le valea, na ia avatu ia te oe na lauulu, lea, mai lana vaai, fetaui lelei ia te oe.

Afai tatou te le malilie faʻatasi ma ia, ona tatou maua ai lea o le aia tatau e na o sina laititi lava suia le paolo, ae aua le suia suia le lanu. Vagana o le oka le faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma sina laititi o lanu lanu, e mafai ona e faʻaalia le pupula manaia, sili atu faʻaaliga ma manaia.

Muamua lava, faigofie ona nonofo latalata i le faʻamalama. E tatau ona ao, leai se eletise. Fufulu uma vali mai foliga ma le ua. Ave se faʻata lapoa ma vaʻai ia oe ma le faitio, e pei mai i le itu. O lea e tautala atu, ma ni mata fou. Mafaufau eseese i le paolo o le paʻu, mata, laugutu. Manatua poʻo le a lau lauulu faʻalenatura ma alu.

[faasaʻosaʻo] Eggina lanu

  1. Le tuʻufaʻatasiga o uliuli ma papaʻe
  2. Pale lanu piniki
  3. Lanu efuefu
  4. Lelei lanumeamata
  5. Aquamarine afaina
  6. Valivali o tipolo lanu
  7. Lanumoana
  8. Brown
  9. Fua lanumoana
  10. Paʻepaʻe
  11. Kulimi
  12. Lanu samasama
  13. Malamalama lanumoana
  14. Natura pistachio
  15. Uliuli

[sunting] Faʻaaogā isalaelu i lavalava

  • O le lanu e talafeagai mo toetoe o tagata uma: tumu ma paʻepaʻe, umi ma petite, blondes ma brunettes.
  • Aua neʻi faʻasua se isalaʻelu, teine ​​le lalelei ma le paʻepaʻe paʻepaʻe. Uma vali gamut tuuina atu nei Nordic tamaitai talavou se foliga le lelei.
  • O le a teuteuina toetoe lava o soo se ata: i aso uma, afiafi, pisinisi.
  • E lelei o moli mo se afiafi i fafo, taofiofi mo se ata faʻataʻitaʻi.
  • O le le atoatoa ma le lavelave o le lanu taui i lona tuuatoatasi i le ata. Moni, o lenei fofo e sili ona fetaui lelei mo le lalelei ma le mumu, enaena poʻo 'apamemea-enaena lauulu.
  • Faʻaipoipoga seti i laumei lanu mo le tama faʻaipoipo poʻo teine ​​faʻaipoipo o le a avea ma se faʻamanatuga manaia. O lenei lanu tuuina atu i le ata o tagata tagata tutasi, feusuaiga, ma tamalii.
  • Lelei, o le kiona-laei laei o le teine ​​faʻaipoipo i le pito i tua o laʻei o uo teine ​​i le paolo o le isalaelu o le a foliga eseʻese, malamalama ma e oʻo foʻi ave se mataua o le mea lilo i le ata.
  • O lenei lanu o lavalava e filifilia e tagata o e mananaʻo e maua le fealofani ma i latou lava ma toʻafilemu.
  • O le tele o tone o isalaʻelu i lavalava e mafai ona oʻo atu ai i se manaʻoga toʻatasi, leai o se fesoʻotaʻiga ma ni tagata e le vaʻaia.
  • O lenei lanu e le talafeagai mo se pisinisi pisinisi. O le ofu i tana isalaʻau o le a sologa lelei mo se laʻei afiafi.
  • Faapipiiina le saturated lanu i moli malamalama o efuefu po o samasama. O le a avea ma tuufaatasiga atoatoa o se isalaelu ofu ma se mama ma tautaliga i totonu o maa o le tutusa lanu e faaofiina.
  • Laei i lanu uliuli lanu e fetaui ma toetoe lava o soo se ituaiga foliga.
  • E aofia ai tagata o loʻo iai se lanu mumu.

E mafai ona taʻua lapoʻa i le lautele. Ogatasi ma mea taua mo le foliga o le tipi ma le filifilia o mea i sitaili taʻitasi, oe mafai ona maua lenei lanu talafeagai le faʻaaogaina. A sili ona lelei o le a vaʻaia i sitaili:

  1. Vaaiga fou,
  2. Faʻafiafia,
  3. Aai aoga
  4. Pisinisi
  5. Taaloga
  6. Faigofie
  7. Evili
  8. Gothic faiga.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le lanu pe a fatuina se ata i le vamp autu, talu ai o le isalaelu e faʻamalie tele mo sauaga o feusuaiga. E le mafai o le lanu e talafeagai mo se faʻatosina agaʻi, i le mea e masani ai le faʻaaoga o moli ma lanu malu.

Faʻasaʻoga faʻalauiloa

  1. E iai le tomai i Eggplant e faʻamalieina ai lagona oʻoi tagata. Tagata misteri, miti ma le malamalama i le lalolagi filifilia lenei lanu ma le lotomalie. E fetaui lelei le isalaelu, pei lava o lanu viole uma, e faʻaaloalogia tele e mea fatu. O le lanu o mea lilo, faʻataulaitu, ma le paolo uliuli e fesoʻotaʻi foʻi ma le le mafaitaulia o lagi po.
  2. Aua le musu e faʻaaoga ile ata, aua e tele lona aʻafiaga ile agaga ole tagata, e faʻaosofia ai tagata fatufatu, ma, e pei lava ona taua, e faʻalelei sili ai le lagona.

[faasaʻoina] Faʻaaogā o lanu i mea teuteu

E i ai masani fautuaga mo le valivaliina o laulu i isalaelu lanu, o le tulaga o le aoga o lea e fesiligia.

  • Tagata e enaena enaena pe lanumeamata mata ma se samasama paʻu o le paʻu o le a fetaui i laulu sela lanu.
  • O le malulu o le masani foliga, o le sili faailoa faʻaalia le faamamafaina o lauulu o le a foliga mai.
  • Mo e fiafia i ituaiga faʻapena lanu, lea e iloga i se lanu mafanafana o le paʻu, e maua ai e le isalaʻoa le ata i ni nai tausaga.
  • O lenei paolo e atagia sili ona sologa lelei ile fausaga ole laulu e lanu uliuli, faʻaopopo i ai ma le puʻeata vaʻaia.

E mafai ona faʻaalia le lanu o lauulu o laʻau totino, e fuafua i le amataga o le laulu. E faigofie ona e mauaina le loloto ma le faʻaletonu e ala i le galue ma lau masani uliuli lauulu. E tusa ai ma teineiti lauulu lalelei, e manaʻomia le mataala mataʻutia ina ia le faʻaalia iʻuga o le faʻataʻitaʻiga i se tulaga e sili ona leaga.

Le fiafia tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaalia se isalaʻau i le faʻaaogaina o le faʻailoaina o metotia. I le tele o lauulu, o se paolo matagofie lava o lanu viole o foliga mai o se uluaʻi laulu foliga e teuteu i lanu matagofie o lanu. Tuuina atu faʻamuamua i lenei leo mo le fatuina o se ata tulaga ese, aua nei galo e uiga i le fealofani ma foliga. Ma o se mea taua i lenei tuʻufaʻatasiga e ala i le vali elemene ma aitema o laupepa fafine.

Ie o loʻo maitauina

O le faʻaalia o le taumalulu o loʻo faʻamamafaina e lamolemole, tafe, maualuga le gaosia, sili ona tele ie: brocade, satin, duchess, silika, satin, velvet, taffeta ma isi. Faʻatagaina le faʻaaogaina o paʻu (faʻaletonu, lamolemole, embossed, wicker).
A filifilia mea totino, aemaise matatioata, e sili atu le faʻamuamua i uila ma susulu uamea.

Valivali o lauulu

Faʻaogaina le valiina, e mafai ona faʻaalamalamaina le lanu masani, e taliaina foi e faataʻitaʻi ma manaia foliga ma leo. O le ituaiga lanu taumalulu e ogatasi ma ata o le Nordic blond, platinum. Malamalama taumalulu mafai ona tausisia se lanu tutusa. E manaʻomia e le lauulu tausia le lamolemole ma susulu.

Ole avanoa lenei e faʻaali ai lou tagata susulu! Ata lafoia e sili ona faʻaogaina, faʻaosofia se faʻafiafiaga mataʻutia, ma faʻamamaina ai le pupula o laupata. O se laina manino o le vai mata eyeliner, sese mata mata, faamatalaina mata.
E mafai e blondes ona faʻaali mai ata lafoia. Liquid blush, sparkles, mirror poʻo vanila lip lip gloss o le a foliga tutusa.

Ma le mea mulimuli, ia manatua o le lanu i foliga vaaia faʻaalia ai ni matafaioi se lua: e tosina mai ai le mafaufau ia te oe, ona taulai lea i foliga. A e ofuina se mea e ogatasi lanu ma lau lauulu lanu masani, mata, paʻu paʻu, se mea le masani ai tupu. E le gata ua e matauina na e mateina saʻo ma lanu, ae o latou e siomia ai oe matauina matauina le sologa lelei o ou foliga. Ia e aulelei. E faigofie!

Valivali ituaiga taumafanafana

O oe o se teine ​​vevela pe a:

  • O le paʻu o mata o loʻo iai se moli lanumoana, lanumoana le lanu. Le tanu mafolafola ma vave ave i luga o se paolo manaia. E iloa gofie mata i lalo ole paʻu, e aliali mai le matala i luga. Le tele o taimi o loo i ai freckles ei ai a lanu efuefu lanu, ae le o se lanu enaena.
  • O mata vaʻaia faʻatasi ni paolo ma e leai lava se pupula, malamalama: uʻamea-auro, efuefu-lanumeamata ma e oʻo lava i le auro-enaena, ae i taimi uma lava ile malulu. O susu susu. O fulufulu mata, o se tulafono masani, e le faaleoina, lanu efuefu lanu.
  • O lou lauulu (e le o valivali) o loʻo iai se paolo mai i moli sinasina e oʻo i le pogisa lefulefu. I le avea ai o se tulafono, o tamaitai o lenei lanu ituaiga e le alu pupuʻu lauulu pipi, ae o le laʻei faʻafiafia laulu e talafeagai. E te iloa oe i le leai atoa o redheads i curls. I le la, e mafai ona mou atu, mauaina se moli auro pupula, o lea fuafua le lanu i aʻa. A o tamaitiiti, o lou laulu e lanumoana efuefu-enaena, ma sina laititi pogisa lona matua.

O le lanu masani e foliga faʻaʻoleʻole ma manino ia oe, ae o se faʻaʻoleʻole lagona. A vali, e mautinoa e tatau ona nofo i le malulu palette, filifilia se lanu latalata e masani. Valivali, ombre, tamai siisi o malamalama mama, toe, malulu, o le a lelei vaai ia te oe.

Ole tele o mea e faʻalagolago i le lanu o ou mata: afai e malamalama ma susulu, filifili ni leo laʻititi, pe afai o ou mata e tumu lelei, e mafai foi ona pouliuli lau lauulu.

Afai e filifilia e se teine ​​mafanafana malulu leo, vaaia lona paʻu ua sili mama, lanu mimilo ma maanuminumi ona matauina ia te ia. O lenei mea ua faʻaitiitia i le 5 tausaga le matua, e ui lava i le mea moni o le lanu e mafai ona fai sina pogisa.

Pa'ū lanu

Afai o oe o se teine ​​pa'ū, ona:

  • O lou paʻu e mafai ona malamalama ma pogisa: 'apamemea, olive, auro, peach, elefane, beige. E le toe iai se mumu piniki i luga. Oe faigofie ona sunburn, freckles e masani ona vaaia masani.
  • O mata e matua faʻaalia, masani ona lanu enaena, uliuli ma se paʻi o auro. E iai moli lanumeamata, efuefu, lanumoana. Lulu mumu lanu mo mata lanumeamata - o le masani lea o ituaiga.
  • O le lanu o curls, pei o se tulafono, e manaia i tagata e ona, e ese mai le lanumumu lanumoana i le lanu enaena enaena, e masani lava ona iai se lanu mai le mafanafana auro i le mumu ma le chestnut. O lenei lauulu lanu e sili ona fetaui i mata enaena.

E manaʻomia ona e nofo i lenei vaega. Tofotofo ma loloto, leo, lanu malosi. Aloese mai vali ma lanu moana lanumoana, malulu leo ​​o le a le fetaui ma oe.

Faʻamafanafana atili le ombre. Lenei o le a faʻamamafaina ai le lanu enaena lauulu ma vave amata ona foliga tele fou. E manaia le lanu laulu ole apamemea pe a fai o lou paʻu e mama ma mama, ma ou mata e susulu ma feololo.

Valivali ituaiga taumalulu

Ma o nei le faailoga o se teine ​​taumalulu:

  • E feteʻenaʻi le paʻu ma le lauulu: e sesega, e oʻo lava i le pupuni, e masani lava ona malulu le malulu, e paʻu lona uliuli ma le uliuli lauulu (e ese mai le tau malulu). Afai o loʻo e paʻepaʻe oe, ma ua paʻu foʻi le paʻu laʻau, ona e faʻapea lea, e le o se mea e ofo ai, mafai foi ona avea oe ma se teine ​​teine ​​(e le o se eseʻesega o le tau malulu). O le eseesega i le va o le lanu o le paʻu ma lauulu e fuafua le ituaiga lanu.
  • E pupula mata i taimi uma, o le lanu e manino ma seasea ulaula: lanumoana uliuli, efuefu, lanumeamata, lanumoana uliuli, lanumoana, uliuli. O polotini o loʻo pupulaʻe paʻepaʻe, e lē samasama. A matagofie vali mata e fetaui mo oe.
  • E i ai lau lanu enaena-lauulu lauulu, ae o le tele o taimi e sili atu foi le pogisa, aapa atu i lanumoana-uliuli. O teine ​​malulu, e le pei o sui o le taumafanafana, e faamalieina i latou lanu. I le avea ai o se tulafono, soft curls le fetaui ma oe, pupuu lauulu lauulu o se taʻaloga ituaiga e sili atu i ou foliga.

Uma susulu sone sone talafeagai ai. Afai oe auai i se ituaiga malulu, ona mafai lea ona e faʻataʻitaʻiina ma susulu malulu ata o mahogany, ruby, chestnut. Atonu e fetaui lelei lou lauulu lanu sukalati.

O se tamaitai talavou-taumalulu e mafai foi ona maua se laulu. Ae ia manatua e faapea afai e tele lau maanuminumi o foliga, ona lauulu lauulu lauulu o le a faamamafaina lenei. Mai le malamalama, mataala i paʻu ash. I le auala, o fafine-taumalulu o sili sili ona lauulu lauulu.

I se faapuupuuga, afai e te manaʻo e suia, ona e faʻalogo faʻapitoa lea i vali ma lanumoana poʻo lanu viole. Aloese mai le mafanafana ma valivali. Faatasi ai ma se mautu lelei saturated lanu monogamous, oe foliga sili atu e sili atu ona ofoofogia.

Ituaiga o le tautotogo lanu

  • O lou paʻu e manino, lanu samasama samasama, peach pe o nifo elefane, ma se piniki. Na te le manaʻomia se numera tele o matting sui. E i ai le piniki lanu mumu, o ou matau o se lanu enaena mafanafana.
  • O mata e mafai ona moli enaena, samasama-lanumeamata, lanumoana, turquoise, efuefu, hazel.
  • Ole mea autu ile laulu o loʻo iai se lanu mafanafana, enaena pe mumu. E mafai ona lanu enaena, enaena o eseese loloto, vao, mumu. Ae le lanu uliuli pe lanu efuefu. I totonu o vaipuna o loo i ai le tele o blondes ma se tamaitai laulu enaena.

Afai o oe o se teineititi tautotogo, o le a blond e talafeagai mo oe, uma saturated ma taofiofi, ae i le taimi lava e tasi tatau ma se mafanafana paolo. O lenei ituaiga e talafeagai foi mo maaleale, latalata ile faʻanatura paolo o mumu ma le meli, karameli lanu. Latou foliga masani, e le mamao ese mai lauulu lauulu lauulu. O lenei mafai ona avea ma se laulu malulu enaena lanu ma faʻamaninoina o se tasi, maualuga o le lua tone.

E masani lava, o le tautotogo e faitio ai o lona laulu e leai ni foliga. Faʻaopopo sina laʻititi mafanafana e ala i le faʻapupulaʻaina o laina taʻitasi ma o ou foliga o le a foliga ese mai.

Filifilia o le mea sao mo le fulufulu mata e le o se faafitauli tele. E i ai foi suʻega faʻapitoa o le a avatu ia te oe le filifiliga saʻo mulimuli. Ae e taua le faʻalagolago e le gata i tulafono o lanu, ae faʻapea foi i ou lava lagona. Oe manaʻomia le valiina o lou lauulu i se lanu o le a e malie e ofuina psychologically. E taua foi le aua le fefe i suiga i ou foliga. O e faamalieina i lau paolo o lauulu?

Auala e filifili ai le lauulu lelei le laei: fetaui lelei ma mata lanu

E tele taimi o le faʻamaoni o le ata e faʻalagolago tele i le saʻo o fesoʻotaʻiga o mata i le laulu. I le avea ai o se tulafono, o manatu autu i lenei mataupu ua tuuina mai ia i tatou e le natura lava ia, e fatuina ai le mafaʻatusalia duets. Afai o le fiainu mo suiga e sili atu le malosi, ona tatau lea ona e tausisi i faʻamalosi ma mataupu faʻavae e fesoasoani i le fausiaina o le sili matagofie lalelei. Sei o tatou auiliiliina i latou auiliiliga.

Lanu lanumoana

O e ana le lagi faʻalauiloa e masani ona fesoʻotaʻi ma lauulu lauulu. Ioe, e moni lava, o laupepa lanumoana-mata e masani ona maua soo, ae e mamao lava mai i taimi uma o sea tuʻufaʻatasiga e mafai ona taʻua o le sili ona lelei, aua e tele naua filifiliga e faʻamamafa ai ou uiga.

Lulu lauulu mo mata lanumoana ua filifilia e fuafua i le malosi o latou leo, faapea foi ma le ituaiga o paʻu "mistress". O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, saturated lanumoana, toetoe lava lanumoana, o le a sili ona faʻamamafaina faamamafaina e lauulu lauulu. Lelei sili atu le lanu - pogisa caramel poʻo le chestnut malamalama. Ole mama pupula ole chestnut, faʻapea foi ma lefulefu tone, ole a sili atu faʻaopoopo ile mata-lanumoana-mata. Latou mafai foi ona taumafai e vali malamalama blond. O na leo faʻamalieina faʻatulaga ese le "malulu" ituaiga, faʻaopopo le matagofie ma le mea lilo i ai.

O siosiomaga o lanu mafanafana i luga o le lanu moana lanu paʻu e telegofie ma sili atu ona vaivai o latou tagata e faʻaogaina, lea e faʻatagaina oe e faʻaoga saogalemu le vali lauulu mo lanu sili atu. Mumu laulu ma mata lanumoana ... O se lotoa lototele, e saʻo? E ui i lea, o le tulaga tonu lea ua i ai, ina ua sili le fetaui nai lo se isi taimi. E mafai foi ona e faʻaaogaina karamel ma tone auro i lou lauulu. O i latou uma na o le a faamamafaina faʻalelei le ata.

Lanu lanu meamata

Pau lava le tapulaʻa mo mata-lanumeamata matagofie o le lanu, lea e faʻaumatia ai le tulaga ese o le faʻatusa, faia ai ia mou ma le le mautonu. Lanu lanu meamata i mata e maua i eseese fesuiaiga, e tofu manaʻomia ai se tagata faʻaogaina auala e faia o laulu lanu. O lea, o le lanu o le lauulu mo mata lanumeamata o loʻo iai se nutty po o marsh hue e sili ona filifilia i totonu o lanu uliuli. Chestnut, moli enaena poʻo le uliuli blond o le a talafeagai iinei. E le fautuaina le faʻataʻitaʻia ma lanu pupula, aua latou te faʻaopopoina le le malie ma le le faʻamatalaina i foliga.

Ae o ai e saogalemu le faʻataʻitaʻiina, o tamaʻitaʻi talavou ia e latalata atu o latou lanu i le emerald. Lenei le matua uigaese leo, ona e mafai ona faamamafaina lou tulaga ese faʻatasi ai ma le fesoasoani a le paleti atoa o apamemea ma 'apamemea ata. Lulu mumu laulu i lalo ole lanumeamata mata o lenei paolo o se foliga toetoe lava masani. E mafai foi ona fatuina se foliga iloga e ala i le valivaliina o au uila i le chestnut poʻo le auro lanu.

E le itiiti ifo foliga le mautonu mafai ona i ai se teineititi ona mata lanumeamata sipela ma terracotta po o enaena. O le a latou foliga vaʻaia faʻalelei foʻi, e leai se lanu mumu masani, lea e toetoe lava a le mafai mo isi ituaiga.

Lanu enaena

Masalo o le sili ona masani ai o le lanu enaena, lea, e pei ona i fafo, na o se lanumoana mutasi. Tagata e ona ia mata e manatu e sili ona malosi ma fiafia i uiga, lea e fesuisuiai. O le manaʻo ia tele ni suiga e mafai ona avea ai i tatou ma sui suiga ia lava. Ae ui i lea, ma e tatau ona latou filifilia ma le faaeteete ia ata e fetaui ma latou ituaiga.

Lulu lauulu mo enaena mata e le faigata tele ona filifili, aemaise pe a uma ona malamalama i latou ata. Lautele o le karamel, amber ma auro lanu e fetaui lelei i totonu o soʻo se foliga.

A filifilia lauulu vali i lenei tulaga, e tatau foi ona faalagolago i le ituaiga paʻu. O lea la, o lona malulu malulu paolo o le a le talia tolotolo faatasi ai ma lanu uliuli mauoa, seivagana o lo latou pule manao i le matua matua matua. I isi tulaga uma, o le sili filifiliga o le a sili atu i le faʻamuamua mo 'apamemea, sukalati poʻo le karamel paʻu, e fetaui lelei i totonu o le faʻatusa, faia e masani ai.

Ua matou matauina se matua le lelei tulaga mo tagata e ona le paʻu paʻu ma se lanu matagofie o mata. O lenei filifiliga o le sili sili ona talafeagai mo le pisia i le pogisa, latalata ile uliuli tone. E le gata i lea, soʻo se laulu sulu laulu o le a faia se "leaga" i se teine ​​o lenei ituaiga e filifilia o ia, liua o ia mai se matagofie aulelei i totonu o se pepe ma leai se tino pepe pepe.

O foliga lalelei ma le manaia e maua pe a fai le duet e fulufulua lauulu ma enaena mata. O se ata mafai ona faʻaalia mai ia i matou uma le matagofie o sea tuʻufaʻatasiga. O le lalelei o le enaena mata e le mafai ona faʻatapulaʻaina latou lava i le filifilia o se palaka, talu ai e toetoe o ona leo uma o le a foliga gaosi. Ae a, pe a filifilia lenei lanu, e aoga le gauai atu i le tulaga o le paʻu, talu ai e tatau ona latalata e atoatoa. O le mea e oʻo mai i le talaʻaga o lauulu mumu, e oʻo lava i le sili ona sese o le a maitauina, e le o le taʻua o le amataga vaega o rosacea poʻo fuafua.

1. Paʻu lanu ma lauulu lanu e tatau ona fetaui

Tatou te manatua o le natura ua fuafuaina: e tofu lava le paʻu ituaiga ei ai lona lava lauulu lauulu, ona o le melanin pigment. Paʻu lanu ma lauulu lanu e tatau ona fetaui Mo se faʻataʻitaʻiga: paʻu paʻepaʻe e tutusa ma le paʻepaʻe paʻu, pe a fai o le paʻu ua i ai se lanu apamemea, o lona uiga o le lauulu lanu e enaena, lanu samasama, paʻu afitusi lauulu lanu - brunette. O le lanu mumu ma le palette atoa o paolo e alu i fafine e paʻepaʻe ma lanu paʻepaʻe.

O lea la, ina ia vaʻai faʻalenatura, e fautuaina e aua le solia lenei tulafono. O le vali sili mo lauulu o le a lanu 1-2 tone e mama pe a pouliuli nai lo masani masani.

2. O le leo o lauulu, paʻu ma lanu o mata e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete

Faʻamatala le lanu lanu o ou foliga vaaia. O ai oe - Winter, Spring, Summer, Autumn e tusa ai ma le paʻu o lona tino, lou lanu lauulu masani, mata. Aua o le auiliiliga o ituaiga lanu taʻitasi e aofia ai ni lanu faapitoa, lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e fuafuaina lou lauulu lauulu - enaena lauulu ole lima tikeri, ae e tatau ona e iloa le leo e saʻo mo oe - mafanafana pe malulu. A uma mea uma, e tatau ona tuʻufaʻatasia lauulu, mata ma paʻu le tasi ma le isi e tusa ai ma le tulafono "malulu e malulu, mafanafana e mafanafana". lona lauulu, paʻu ma mata lanu e tatau ona filifilia ma le faaeteete.

Mo tagata e lanu efuefu, lanumoana mata ma paepae paʻepaʻe, malu malu e talafeagai: ash brown, ash ma platinum blond. Tagata e enaena, lanu meamata ma hazel mata ma paʻu ma se lanu mafanafana e talafeagai mo mafanafana lauulu lauulu: meli-chestnut, apamemea ma auro lanu. Mumu karim - mata mama nai lo mumu le ofi. Latou te lelei e filifili se pogisa chestnut po o le lanu uliuli.

O i latou e masani ona pulu i o latou alafau, mafanafana leo e le talafeagai, latou te avatua i foliga le mumu. O le mea lea, e sili atu le valiina o lou lauulu i le vali ma malu lanu: oneone, champagne, ashen blond or cool brown. O i latou e i ai le mataala i luga o latou foliga e le tatau ona valiina o latou ulu i lanu mumu: rimoni, mahogany.

3. Filifili lanu e tusa ma le paʻu paʻu

Afai e le aulelei tele lou tulaga paʻu: fuafua, mageso, nini o le ate, liʻo i lalo o mata, ona matua malamalama ma matua uliuli e le manaomia mo oe. O ia ituaiga lanu e mafai ona faʻamamafaina mea uma e te le manaʻo i taimi uma e iloa ai e isi. Concealer, efuefu ma isi mea teuteu mafai ona natia, ae e te manaʻomia i taimi uma e ave ma oe. Tusa lava pe o le taumafanafana i le vevela e le gafataulimaina. E aoga pe leai, e pule lava oe.

4. Aua le motusia fafie

Afai e te filifili e faʻaʻautagia suia lou foliga - o oe o se brunette, ma sa e filifili e avea ma se lauulu lauulu, ona sui lemu le laulu laʻau, i le taimi e le sili atu nai lo 2 tones. A leai, o le a matua faigata ona toe foi atu i le lauulu tuai, aua hydrogen peroxide mafai irreversible suia fausaga o lauulu ona e le mafai lea ona faia e aunoa ma se fomaʻi faʻapitoa. Ma tagata pele atonu e le tali sao i lau suiga, mafua ai oe ma oe lava faalemafaufau mafatiaga.

5. Vali laulu lauulu lauulu

Ia valivali lauulu sinasina. Mo le valiina ole laulu sinasina, e sili le faʻaaogaina ole lanu malamalama. O le matua o tatou, o le pupula le lanu o lauulu tatau. O le laulu fulufulu e talavou ma faʻafouina, ma le uliuli lauulu e faʻamalosia ai tatou ma matutua. Afai ei ai sina lauulu efuefu o lauulu, faʻatau faʻaleleia agamalu vali se leo malamalama nai lo lanu masani po o le leo lava e tasi. A amata ona tupu le laulu i tua, o le a le matauina.

O ai e iai le lauulu laʻau faʻalenatura - saito, natura enaena, lefulefu ata e talafeagai. O nei lanu lanu avatua i se tagata se foliga fou, talavou, maloloina. Afai ei ai lau lauulu enaena lanu, oe manaʻomia le valiina i se lanu mumu lanu mumu poʻo le enaena enaena. O i latou e tele lo latou efuefu lauulu pe toetoe o le lauulu lauulu - e le mafai ona faia e aunoa ma le tetee vali.

7. Faʻatau vali - faitau faʻatonuga

Faʻatau vali e le pupula, lanu, afifiina, foliga mai o le faʻatusa, ae o le lelei o le vali. Afai e te faʻatauina vali e leʻo iloa oe, faitau lelei faʻatonuga ma tuʻufaʻatasiga o le vali lelei. Vaʻai totoʻa ile paolo ole vali - malulu pe mafanafana. Vaʻavaʻai i le paleti mo faʻataʻitaʻiga manoa ma igoa o lanu

8. Fuafua le taimi mo lau lauulu lauulu

Ae le i faʻatauina le vali, mafaufau pe o le a le umi e te manaʻomia ai lenei lanu. Afai mo sina taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, ona vali le mama lea o le a fufulu i le lima i le ono vaiaso e talafeagai mo oe. O lenei vali e le sao i le ogatotonu o lauulu, ae na o lona lanu lona lanu. E maua ai i le laulu le pupula manaia, ae o le lauulu sinasina e vali leaga. Lelei, le lanu o lau lauulu ma le lanu o sea vali e tatau ona fetaui.

Afai e te manaʻomia e valivali lauulu mo se taimi umi, ona faʻatau mai se vali puipuia, lauiloa ia te oe (e aloese ai mai mea faʻateʻi). E ati i le ogatotonu o le lauulu, faʻafetai i le hydrogen peroxide poʻo le amonia, e matala ai lauulu ninii (cuticles) o le laulu ma faʻaleagaina le pigment masani. Ma le pigment o vali ave lona tulaga. E vavalalata tapulaa, ae peitaʻi ua gau le fausaga lauulu. O le mea lea, o vailaʻau tetee uma o loʻo i ai, vagana ai le faʻaavanoaina o mea, o pupuni eseese e fafagaina ma togafitia le lauulu mu.

9. Saunia lau lauulu mo vali muamua

A o le i valiina, amata amata ona matua faʻaeteeteina lou lauulu i ufimata, kulimi, condensers. Lauulu e tatau ona saturated ma le susu ma togafitia. O lea faʻapea foi faʻataʻitaʻiga o faʻalauiloaina vali ina ia latou laulu e matua lamolemole ma atagia lanu lelei. Malosi, mamago, lauulu e mitiia le vali vave, ae o le iʻuga o le valiina

Lanu efuefu

O lanu enaena mata e le masani ai, ae o ona tagata e mafai ona lotoleaga. Na o le lanu o le lauulu mo lauulu laulu mata e sili ona faigofie le filifilia, talu ai o latou o le a fausia se fealofani duet ma toetoe lava soʻo se lauulu. Ae e aunoa ma ni tapulaa, i soʻo se auala, uliuli, lanumoana-uliuli, ma pogisa chestnut o le a le fetaui i tagata efuefu-mata mata i uma, aua o nei ata e mafai ona matua tele le matua. Agree, toaitiiti tagata faamoemoe i lenei aafiaga.

Le tulafono autu e tatau ona e taulaʻi i ai o le paʻu paʻu: mo malulu, malulu tone, mo mafanafana, faasologa, e tutusa. Mulimuli i ai, atonu e te le toilalo, mauaina o se paolo e fetaui ma oe atoatoa.

Auala e filifili ai lauulu lanu e feagai ai: taua fesoasoani

Tele teineiti o loo tauivi ma le manaʻo e toe vali ona o le fefe i le toilalo ma maua ai se faʻaiuga e mamao ese mai le lelei. Faamaoniaga i ia tulaga, e filifili le finauga e faapea o le lanu masani e atoatoa, ma e ono le sili atu le sili ona piki i luga. Ae o le mea moni, e le tatau ona faanatinati i totonu o le vaitaele ma lou ulu, valiina i radically feteenai ma le masani lanu o le lauulu. Ina ia faʻafouina le ata ma faʻaopopo le susulu i ai, ua lava le faʻaaogaina o vali, lea e mai lou lanu i totonu o le lua lanu. O se filifiliga e sili ona fetaui lelei mo teineiti o loʻo tigaina i le fesili "O le a le lanu laʻau o le a fetaui ma aʻu?", Aua e faʻamanuiaina i taimi uma, ma e toetoe lava a le mafai ona faʻaleagaina le matagofie o le natura i lenei auala.

Ina ia amata filifili se paolo o se valivali sui ona pe a uma se muamua iloiloga o lau oe lava ituaiga paʻu, talu ai e tele naua e tatau ona amanaia. O lea, mo tagata e ona le paʻu o le paʻu, o le filifiliga o lanu uliuli e matua le manaomia.

Fulufulu mata e tusa ma le ituaiga lanu

Afai e te mafaufau tele, auala e filifili ai mata mata, oe manaʻomia le vaʻai i ou lava foliga. I totonu o stylistics, e iai le mea e pei o le ituaiga lanu, e tuʻufaʻatasia se tuʻufaʻatasiga o lauulu o laulu, mata ma paʻu o le tino, ma tufatufa tagata uma i le 4 vaega: spring, summer, autumn, winter. E tusa ma ia latou e manaʻomia e filifili le lanu o lau fulufulu mata. Peitaʻi, o le mea faigata, o fesuiaʻiga o ituaiga e masani ai, e faigata ona faʻatinoina. O le mea lea, ia amata i le, taumafai e filifili se lanu mo mata ma lauulu.

Faafetaui mata

Ina ia amata, suʻesuʻe le fesili pe faʻapefea ona filifili le lanu o mata o mata e tusa ma le paolo o mata, talu ai latou latalata mai ma fesoʻotaʻi le tasi i le isi.

  • Lanu meamata

Stylists talitonu o le lanu o mata mo mata lanumeamata e faigata tele ona filifilia. E le faia pe a aunoa ma le tofotofoga ma mea sese. E le fautuaina le siliva, o lona uiga o lanu paʻepaʻe ma uʻamea e pei foi o le uliuli. Ae e mafai ona e faʻataʻitaʻia saogalemu ma se paleni o enaena enaena, graphite. Fetaui i lalo o lou lauulu - ma o le taunuuga o le a atoatoa.

E sili atu le faigofie le filifilia o le lanu o le fulufulu mata mo blondes ma lanumoana mata, aua o iina e manino ma le maluelue faʻatapulaʻaina le pogisa, saturated, susulu lanu. O le mea lea, lanu efuefu, moli enaena paʻu, graphite (lelei lanu mo lalelei lanumoana-mata) - lau paleti.

I le tele o auala, o le lanu o laulu mata mo enaena mata o le a faʻalagolago i le paolo o lauulu (vaʻai i lalo). O mea taua lava ole vali laupepa lanu uliuli, sukalati ata ma le atoa o lanu uliuli.

Masalo o le mea sili ona faigata o le mauaina o le tutusa mata o mata i le paʻepaʻe paʻepaʻe o mata, aua e toatele faia se atoa sese. Mo nisi mafuaaga, e foliga mai i tagata uma o le tuʻufaʻatasi o se fesoʻotaʻiga atoatoa, i.e., o se fetaui lelei o le palet.Ae ui i lea, mata efuefu ma tutusa mata efuefu laulu mata o se tuʻufaʻatasiga e le mafai ona faʻaleagaina e oʻo lava i le sili ona lalelei ma suamalie foliga. Ma mo lauulu-lauulu matagofie, e pei o susu susu pefu poʻo lanu enaena manaʻomia.

Saili le lanu sao o le fulufulu mata mo ou mata, ona amata loa lea ona suʻesuʻe le pa mo lau lauulu lauulu. E sili atu le faigofie o mea uma i lalo, ma le paletina e sili atu le tamaoaiga, ma e faʻataʻuina mai e stylists le tele o filifiliga e mautinoa lava e mafai ona e filifilia se mea aoga mo oe. Ae i le taimi lava e tasi, aua nei galo le lanu o ou mata matagofie.

Valivali lauulu lauulu

O le taimi taua i la matou fesili e fetaui lelei lauulu o lona lauulu ma lauulu mata, o latou fetusiaiga ma atoatoa loto. Afai e mafai ona faʻataua ou mata ma faʻatinoina i laupepa mata ma laulu mata, ona iinei lea e le mafai ona e alu ese mai ai i le mea sili e tatau ona i ai i le va o lauulu ma laulu mata.

Le lanu pupula mata lelei mo blondes e tatau ona 3 (i tulaga ogaoga - 2) pogisa nai lo le paolo o lauulu. Ona latou faʻaliliuina mai lea o le natura ma le matagofie:

  • ashen blondes manaomia se lanu efuefu
  • blondes faalenatura - saito enaena, lanu efuefu,
  • mafanafana, cornen blondes - lanu enaena, auro auro, uila.

I ata foliga, faʻaali ata lanu paepae enaena mo lauulu manaia: teine ​​e tatau ona malamalama o lenei mea e faʻateia ai, e le tatau ona taʻitaʻia i le olaga moni.

E fai lava sina faigofie i le filifiliga o le mata o mata mo brunettes, lea e tatau ona taʻitaʻia e le tele o tulafono e le mafaamatalaina. Muamua, pe a fai o le mata e tatau ona avea ma talavou, sili atu le agamalu ma susulu, o le mata e tatau ona 1 tone le mama nai lo le lauulu. Afai e te faia le ata o se pisinisi tamaʻitaʻi pe alu i se pati, i lenei tulaga - ave 1 tone pogisa. Lua, malulu malulu taoto i luga o le malulu malulu, faapitoa tuanaʻi luga o le mafanafana:

  • e le faaituau enaena - paʻu paʻu paʻu,
  • sukalati, lanu uliuli - lanu o le taumafanafana,
  • graphite - taumalulu ituaiga lanu,
  • isalaʻelu - brunettes lafo faʻanana lanumoana
  • anthracite (o le paolo o alfusi susu) - mo brunettes ma lanumoana-uliuli lauulu.

O lenei ua e iloa le mea e mafai ai e brunettes lanu mata, ma oe mafai ona pikiina tupe faʻatasi ai ma ni laei e fetaui lelei i lau lanu ituaiga.

O le faigofie auala e filifili ai le fulufulu mata talafeagai mo lauulu mumu ona o iinei, e tusa ai ma stylists, o loʻo i ai se lautele fanua mo gaioiga:

  • lanu mumu lanu - apamemea-lauulu,
  • sukalati - lanu mumu
  • terracotta - chestnut.
  • enaena, terracotta, sukalati - lanumumu lanumoana,
  • mahoni, terakota, apamemea - lanumumu lanumoana,
  • kalafi, sukalati - lanumoana enaena.

Afai e te le o mautinoa pe o le mata o laulu mata e fetaui ma lau lanu ituaiga, e sili atu le lelei muamua ona feutagai ma se tagata faʻapitoa. Atonu o latou o se fulufulu laʻau, tata pulou ma teuteu vali. E i ai polokalame faʻapitoa komipiuta e fesoasoani ia te oe e filifili le saʻo gamut ma lanu pa. Ua filifili i le lanu, aua le alu sese i le pisia.

Polokalame faaleaoaoga polokalame

Foliga foliga ituaiga - o se tuʻufaʻatasiga o lauulu, mata ma lanu lanu, uiga mo se tasi o le vasega taliaina i stylistics. O tagata uma ua vaevaeina i pauu, taumalulu, tautotogo ma le taumafanafana. Ua tofu vaega taʻitasi e iai ona faʻailoga ma vaevaega.

O le a le mea e mafai ona faʻasino atu i le eyeliner mo fulufulu mata, le auala e faʻaaoga saʻo ai ma le TOP o taʻitaʻi o le lalolagi - e naʻo le pau lava lea i lenei mataupu >>

E te fia iloa pe faʻafefea ona filifili se sili ma sili ona lelei tulaga mascara? Ae ia oe iinei >>

Penisina / Faailoga / maka

Talu ai o lenei o le mea e sili ona taatele mea mo valivaliina lenei vaega o foliga, e tatau ona e iloa le paleti, mata penitala mata ma le taimi e faʻaaoga lelei ai:

Brown

  1. O le penitala mata enaena enaena fetaui lelei sukalati brunettes,
  2. taupe - laulu-ulu,
  3. lanu enaena - lanu pupula, lauulu enaena,
  4. mumu - laulu-lauulu.

Malamalama

  1. Faʻaaoga se penitala paepae e fai ma faʻavae, e faʻafaigofie ai le lanu pito i lalo,
  2. blondes e blondes
  3. pulu - lalelei lauulu,
  4. beige - e mafanafana mata-green ma lanumoana-eyed blondes,
  5. piniki e faʻaoga saʻo i lalo o le mata o le mata mo le palu faʻafefeteina: o lenei o le a faia ai le vali sili ona masani ai.

Lanu efuefu

  1. Lanu e uliuli lauulu
  2. lanu efuefu uliuli - pogisa uliuli,
  3. moli lanumoana o le a lelei mo le le lanu o mata.

Uliuli

  1. Uliuli - lanumoana uliuli uliuli brunettes,
  2. uliuli-enaena - lanu paʻepaʻe paʻu.

Eseese lanu mo le valiina o laulu mata ma se penitala e tatau ona filifilia e tusa ai ma le lanu ituaiga.

Ata mata / efuefu

Afai ua e faʻaaogaina le faʻaaogaina o auala, filifili le talafeagai lanu paolo mata mo lauulu (pe pauu).

Lanu efuefu

  • Graphite (efuefu efuefu) - e lanumoana mata ma lanumeamata mata.

Brown

Uliuli

  • Valivali lanu Ese - mo brunettes ma lanumoana-uliuli lauulu,
  • Anthracite (o le paolo o alfusi vavae) - mo mafanafana brunettes.

Malamalama

  • O paepae paʻepaʻe e mafai ona faʻavaivaia soʻo se isi lava malamalama ma susulu lanu,
  • laulu-ulu - i blondes,
  • lefulefu - i ni malulu malulu,
  • Beige - e mafanafana blondes,
  • piniki, pei o se penitala o lea lava lanu, faʻaaoga i lalo ole laulu mata.

Taumafai, faʻataʻitaʻi, vaʻai mo lau fulufulu mata e fetaui lelei i lau vaʻai. Afai e te mauaina ma oe ma tagata uma pei o ia, e ono aoga le faʻatau vali. O le a ia sefe oe mai le tiute masani o le faaalu o taimi i le taeao fulufulu mata.

O le fulufulu mata mata e avatu ai i tagata le tele o mauoa, mauoa lanu. I le tele o itu, o le mea e tupu faʻalagolago i le kamupani ma poʻo fea pigment e te filifilia.

Afai e te le manaʻo e faʻaleagaina lou lauulu i kemisi, o loʻo i ai ni oloa masani mo le valivaliina. Filifili lanu talafeagai henna mo fulufulu mata, lea e iloa ai e le pupula ma le malosi lelei. E faapitoa le lauiloa o le Eyebrow Tint - vali henna i mata o mata mai Godefroy (USA):

  • uliuli uliuli
  • lanu enaena
  • lē faaituau enaena
  • lanu enaena
  • kalafi.

Peitai, ia manatua se tasi itu taua ole henna - o le a le umi le umi o le fulufulu mata e pei o masani vali.

O le mata o mata o Estel e matua lauiloa lava: o lanu eseese uma ma sili ona lololo, tuʻuina atu se tumau, faʻalumaina lona aafiaga. Mea e maua i le lua ituaiga.

1. Estel Enigma:

  • kalafi
  • Bordeaux
  • enaena
  • lanumoana-uliuli
  • ie lanu viole
  • lanu enaena
  • taua malosi
  • enaena enaena
  • uliuli.

2. Ua naʻo se foliga o le Estel:

3. O le Refectocil

O le tele o iloiloga lelei na aoina mai e le Austrian Refectocil eyebrow dye: o lanu e le itiiti ifo le lanu ma susulu. Faʻailoga - Ausetalia kamupani Gschwentner Haarkosmetik. Ata:

  • uliuli
  • kalafi
  • lanumoana-uliuli
  • lanumoana uliuli
  • enaena
  • lanu enaena
  • chestnut
  • mumu
  • ie lanu viole.

O le Austrian Refectocil eyebrow dye e lelei aua e ofoina mai foliga lanu o loʻo i ai nei le masani. Shades mafai ona fefiloi ma le tasi ma le isi, fausia se atoatoa palet.

4. Mataafa

Mo se tasi, o le Italia Kapous alofilima vali atonu o se sili lelei vali filifiliga: lanu e le tele, ae o lenei ituaiga e tele isi avanoa. Pale:

O le pigment e tetee atu i le susu ma le la, e le o iai mea leaga pei o le amonium ma phenyl diamine, e faigofie ma faigofie i le faʻaaogaina, faigofie e faʻaaoga ma faʻafefiloi ma isi paolo.

5. Igora

E mafai ona e taumafai e valivali le Siamani Schwarzkopf Igora Bonachrome vali mo fulufulu mata: o lanu e faatusa i le le mativa palet (malamalama uliuli, lanumoana-uliuli-uliuli ma enaena). Ae ui i lea, o lenei ituaiga o loʻo i ai ana lava faʻailoga iloga lea e sili ai lona fiafia i ai. Faatasi ai ma:

  • taimi pupuʻu i le paʻu,
  • le mauaina o mea uma e te manaʻomia i le pusa,
  • faigofie o le faʻaaogaina
  • le tumau ma le malosi o le paolo tupu mai.

Ua matou manumalo i papupuni o gagana

Ina ia taumate ma le lanu mo lauulu mata, vaʻai ia faailoga nei i le valivali o lona uiga: Alu - fulufulu mata, Blonde - moli, Taupe - grey-brown, Soft Brown - brown brown, Medium Brown - brown, Caramel - caramel, Chocolate - chocolate, Dark Brown - lanu enaena uliuli, Ebony - ebony, Granite - granite, Natural Black - natura uliuli.

Oe atonu iloa o le fulufulu mata fulufulu e filifili e tusa i le paʻu o lauulu ma mata. Afai na e manatu muamua o ia auiliiliga e le faia se mea faʻapitoa i ou foliga vaaia, ia mautinoa le itu faʻafeagai. Naʻo nai faʻataʻitaʻiga ma valivali sui - ma o le a e mautinoa e maua le naʻo le lanu e fetaui lelei i lau foliga. Ae le i valiina, e sili le taumafai i se penitala poʻo se paolo, a e i le tulaga o le toʻilalo e mafai ona faigofie ona fufulu ese. Saili - ma o ou laulu mata o le a susulu i ni leo fou, avea oe ma pupula ma tulaga ese.