Lauiloa

Ava lauulu lauulu malae taalo

E le mafai ona fenumiai ma le masani lauulu laʻititi ma seisi lava. O se tafailagi faalava luga o le ulu e foliga e le masani ai. O le tulaga - o se lauulu 'ulu e faigata tele, ma naʻo se tagata poto faʻapolofesa matai e mafai ona faia saʻo. Ole faigata tele e faʻaleagaina le ata atoa.

O lauulu e leai ni faʻatapulaʻaina o tausaga. E leai foʻi ni tulafono maʻoti i foliga o lona pule. A o mo le lelei o le lauulu, o lea e mafai ona tatou fai atu le mea lea: o le fulufulu mata o le a foliga lelei i luga o fulufulu vaivai, ae i le mafiafia ma faigata o le a foliga mai na ofoofogia. Aua e te ita pe a iai sou manifinifi, paee malie. I le faʻatau atu i aso nei o loʻo i ai se vaega tele o lauulu oloa e mafai ona e faʻamalosia soʻo se lauulu.

O le umi o le lauulu e fetuunai e le matai e faʻalagolago i mea e fiafia i ai le tagata o tausia, foliga o lona ulu ma ona foliga. E le gata i lea, o le lelei o lauulu e taua tele.

E le mafai ona fenumiaia le lauulu ma se isi lauulu.

Lauulu laʻasaga foliga e faʻamamafaina ai foliga o aliʻi. Ma e aoga tele foi, ma e le manaʻomia ai le faiga masani e teuteu faʻapitoa.

O ai o le a fetaui

Sili atu, o se lauulu 'ulu o le a fetaui ma foliga oval. Ua fautuaina foi e tagata atamamai le filifiliina o se vaega 'otiʻulu le laʻasaga mo se foliga faataamilo foliga, ma le puʻupuʻu se tasi mo le uumi.

E leai ni tapulaa i lauulu lanu. O le fulufulu laulelei e talafeagai mo brunettes, blondes, enaena-lauulu ma e oʻo foi i lauulu sinasina.

Le talafeagai mo alii:

  • laulu
  • ma lauulu sinasina
  • ma gaʻo faʻamau
  • ma se ua pupuu.

O le lauulu fulufulu foliga foliga lelei ma se tamai 'ava ma moge

Tekonolosi tane lauulu lauulu malae taalo

Afai e te filifili e fai se lauulu i le fale, e aunoa ma ni tomai i le faia o laulu, ona e ono le manuia lea. O lenei laʻei lauulu e faigata ma e sili atu le faʻatuatuaina o lona faʻatinoina i se tagata tomai faʻapitoa. Ae le i amataina se lauulu, e iloiloina e le matai le tulaga lelei o lauulu o le tagata o tausia, foliga o lona ulu, mafaufau i ona foliga ma mea sese e tatau ona natia. Faavae i luga o le mea na ia vaaia, na ia faia fautuaga. Ma afai e malie le aliʻi, ona amata lea ona galue le matai.

Masini tatau

Ina ia maeʻa le lauulu 'oe o le a manaʻomia:

  • seleulu
  • vai vai
  • masani ona selu nifo
  • lauulu uʻumi ma ni faʻapaologa o eseʻesega,
  • flutoper,
  • fulufulu lauulu
  • oloa teuteu lelei: mousse, fixative, gel, ma isi

Faʻasologa

  1. Na sausau e le matai le lauulu o le tagata i le vai, selu ma amata galue mai le pito i tua o le ulu, tipiina le laulu i le umi o le 0.5-1.0 mm ma le lauulu sulu. Leo faʻaaogaina "iunite".
  2. E tusa o le ogatotonu o le occipital vaega, o loʻo taofi pea le lauulu.
  3. O le wiski o lo o tipi ma le tutusa "iunite" au.
  4. Le isi, o le parietal vaega o le ulu e faʻagaioia. Muamua, o le lauulu e tipi i le seleulu e faʻaaogaina le auala "i tamatamailima". O lona uiga: uaea le faʻaputuga i se selu, ua seʻi faʻasolo i le vaʻai faʻasino ma tamatamaʻilima ma tipi i le 2-7 cm (fuafua i le lauulu). Ole vaega sauniuni lea ae leʻi maeʻa. O le laʻititi o le mafiafia o le 'avega vavaeina, o le sili atu foi o le iʻuga. Aʻo le umi o lenei faiga e faʻaauau ai.
  5. A sauni laʻei lauulu sa amata ona faʻaʻasaʻo e le tagata e 'aʻai, e ala i le fesoasoani a se tagata e seleulu ulu. O le mea taua o le puipuia lea o le i ai o ni "sitepu" i luga o le ulu.
  6. Ile tulaga ole fausiaina o se laʻasaga e faʻatulagaina, ole a faasolosolo ona uumi le lauulu ile mea e manaʻomia, ae tuʻu ai le umi ole manaʻo.
  7. Ole mea lea e manaʻomia ona e faʻatulaga le lauulu i vaega uma ina ia i ai le sao mai le suiga mai le nape i le pale o le ulu ma mai malumalu i le pale. Lenei mafai ona faia i seleulu poʻo se masini.
  8. O le laasaga penultimate: vavaeese le wiski ma fai se ua, fufulu le le mafaufau e le tatau mai le ua.
  9. E tumau pea ona fai se mea laugatasi lelei. O le saʻo le pule o lana togafiti e mafai ona faia lenei mea i le typewriter. Ae aemaise lava mo le tipiina o le laulu, na sau le papala ma se mea manaia e taʻu o le flattoper. O lana fesoasoani lea na maua ai se laualuga o le laualuga e maua ai.

Ole umi ole lauulu e faalagolago ile manaʻo o le tagata o tausia ma le lelei o lona lauulu

O se selu palasitika e le masani ai, sa faia faapitoa mo le lauulu e taua o le "flattoper". E i ai avanoa ma faʻailoga i le ogatotonu o le flattope. Faʻapea foʻi se tamaʻi vaʻa ma le ea ea ua fau i totonu ole selu. Faʻafetai i lenei peʻapeʻa, e mafai ona e faia saʻo le kiliva luga luga. Le matai, faia ni paʻi mulimuli ma faʻavasega le lauulu a le tagata faʻatau, ia mautinoa o le peʻa e felelei tonu i le ogatotonu o le pusa.

Faafetai i lenei selu, e te maua foliga lelei

A maeʻa le lauulu lauulu, e tatau ona e toe fufuluina lau lauulu ma lalelei lou laulu i se laulu vavae, faʻaʻe lou lauulu luga. O loʻo teuteuina le laulu o loʻo iai le gel poʻo le mousse, ma na iʻu lava ina faʻataʻitaʻia le foliga.

Faaalu

O le togafiti e faʻatino ai le faʻasolosolo o le foliga tutusa ma le masani nofoaga. Pau lava le eseesega o le umi ole lauulu. I luga o le occipital ma temporal zones, e oʻo i le 3 cm, ma luga o le pale 5-7 cm.

O se filifiliga umi e fautuaina mo tamaloloa e le masani ai le foliga o le tengko pe e iai foi ni mea sese i le ulu.

O lenei filifiliga e manaʻomia ai e se tamaloa e i ai lona paʻu mafiafia ma malo.

Vala

Ole uiga autu o laulu ole laulu e laititi le umi, e le sili atu ile 5 centimita.

O le faigofie ia o foliga. O le polokalama o fugalaʻau tama ia e pei: o le laualuga o le laulu mai le muaulu e oo i le pale e tatau ona fausia se laina sasaʻo laina. Ma i tua o le ulu ma luga o malumalu, e pikiina lauulu. O le mataina sili lea o sikuea. E pei lava o lauulu laulu tino uʻamea, o le 'upega tafaʻilagi e faʻaalia le amio leaga i lē e ana.

E tele eseʻeseʻesega eseʻesega aʻo tausisi i faʻavae autu o sitaili. O le a matou fuafuaina pe o ai le laulu e talafeagai mo ma e sili ona fai. Faʻafefea ona tipiʻesea lauulu tagata talavou e mafai ona maua iinei http://ilhair.ru/muzhskie/mpricheski/molodezhnye-texnika-vypolneniya-i-ukladki.html

O ai e fautuaina

O laʻei o lauulu male selu i tua e talafeagai mo tamaloloa faʻaeeina i le pupula ma uiga. Ae o le autu aoga, o le fausiaina o se saua ma malosi foliga.

E mafai ona e faitau e uiga i lauiloa tagata puʻupuʻu lauulu mo se typewriter i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

E i ai ni ituaiga nuʻu e fautuaina mo le fausiaina o se laʻei lauulu.

A e manaʻo e fai se ofu, e fautuaina le maua o le lauulu malulu lea e tupu i se itu sao.

Ole taumafaiga ole matai ole a tau tele pe afai o lauulu ile natura na taofiofia ona foliga, mafiafia ma teuteuina lelei. A leai, o le a faigata tele ona fai se sikuea.

E masani lava, o ni lauulu tetele tele mo tama taʻi 2 tausaga e le talafeagai.

Ae mo nisi ituaiga ma ata o le ulu ma mata, vaega nei o alii e mafai ona iloga mo le ata:

  • O lo o umia se ata faataamilo o foliga. O le faʻavae o loʻo aʻafia ai lauulu o loʻo laga i luga - o lenei o le a 'ausia ai le vaʻaiga vaʻaia o le faʻalauteleina o foliga. Mo alii ma foliga atoa, o lenei ituaiga o lauulu e taua tele i lenei aafiaga. Ole foliga ose foliga e lautele mo soʻo se laulu, ae e sili ona fetaui lelei mo se sikuea, o se lautele sitaili mo soʻo se ituaiga. Ina ia fausia le lauulu lauulu atoatoa, e tatau ona mafai ona e filifilia se laulu mo le foliga o foliga.
  • O lauulu o se ituaiga ituaiga e aofia ai le tumau le sitaili, lea e tatau ona mamanuina pe faʻasaʻoina. Tagata e ona o le faigata ma le le saʻo lauulu e talafeagai mo le umi ona tausia le okaina o luga o le ulu.
  • E fetaui lelei mo tama talavou ma tauleleʻa ma aliʻi. O le mea taua o le puipuia o lauulu fausaga. O le autalavou tulaga o le 'upega tafaʻilagi aofia ai ma lototele laasaga i le suia o le umi, vali poʻo le faʻailogaina. Sili faʻasao, ae i le taimi lava e tasi teuteuga filifiliga e talafeagai mo alii o le faʻaaloalo ma ogatotonu tausaga.

Faʻatau tekonolosi

Ina ia mafai ona vaʻai ni tagata puʻupuʻu ma le tipiina o ona itu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le matai faʻatuatuaina ma le poto masani. Ina ia fausia se lau mafolafola mai le muaulu i le pale o le sili ona faigata, o le faʻavae o le laulu atoa atoa, o le mea lea tatou te faʻalatalata atu i lenei mataupu ma le faʻaeteete. I le amataga, o lauulu uma e tatau ona faʻasaʻo i se tulaga sao saʻo: mo lenei, o laulu e susu i le vai, ma faʻamamago atoa faʻatasi ma se fulufulu manu ma sapalai masani "luga". O nei aso ua tipiʻesea lauulu ma se mamanu e matua lauiloa.

Afai o le lauulu umi e le ofi i totonu o tapulaʻa mai le 4-5 senitimita, ona faapuupuuina lea o lauulu e seleulu faʻafaili.

  • O vaega i itu o le ulu (vaega faaletino) ua vavaeeseina. O lauulu e tatau ona tosoina agai i luga mai le ulu, ina ia muai fuafuaina le nofoaga i lalo o le tafailagi sone o le lauulu. Whisky ma le pito i luga o le ulu ua tipi i le itu mai le mata i tua.
  • O lauulu i vaega e lua pito i lalo pe laʻititi tele pe faʻaititia uma i le "zero".
  • Fai se vaeluaga lautele, siitia ai le pau i luga. O lenei o le lumanaʻi 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻamatala tonu atu.
  • Afai e talafeagai, o le laulu e feololo sina mea i varnish. O manoa uma pe a uma ona teuteuina e selu faʻaʻafa. I le ulu o loo i ai le tasi fasi uʻamea ma se tamai nape ma se wiski.
  • I totonu o malumalu ma tua o le ulu, e mafai ona faia ni teuteuga eseese, mo se faataʻitaʻiga, lauulu na teuteuina, teuteu, ma isi.
  • Afai e totoe le wiski, ona latou tipi sao lea. Ua fausia le tuaoi.

A maeʻa ona maimoaina le ata vitio o se tamaʻele fulufulu afa afa-pusa, e mafai ona e faia se laei o oe lava lauulu.

Mo le vaaiga vaʻaia o le faʻateleina o le umi o foliga (faʻaititia), e tatau ona taʻitaʻina se tasi i le umi o le lauulu. Mo lapotopoto foliga, e fautuaina e tuua le umi i lalo o le tulaga, elongated fetaui maualalo.

E sili le aua le faia o le 'upega tafaʻilagi pe a iai:

  1. Lulu manifinifi foliga pe tafatolu "siluet". Mai le "lauulu luga" o foliga o le a faʻaafi atili vaʻaia ma o le vaevaeina o le a solia.
  2. O le malulu lauulu e le faʻatagaina oe ona fai se fausaga maualuga e aunoa ma se mea faʻaopoopo ma masani ona faʻaleleia. O le mea ua tupu, o le laulu lauulu o le a foliga vaʻai lemu ma faifai pea leiloa foliga.

Mai le talaʻaga o le tulaga

Seia oo Arnold Schwarzenegger faaali lenei lauulu tagata i le tagata soifua, o le fusuʻaga na pulea le lalolagi o pupuʻu lauulu lauulu. Lelei ma faigofie, na sau i foliga ile 30s o le seneturi talu ai, na alofa ai o ia i tamaloloa. E le i faigata ona vaʻaia o ia - e leʻi manaʻomia foʻi e alu i le teine ​​fulufulu lavalava - o fusuʻaga ma le 'oti ulu o le fale i le umukuka.

Ona i ai lea o le vaitaimi lea, ua le lava i le taua, ua manaʻo tagata i lauulu umi. Coca ma forelocks na aliali mai i luga o ulu o alii, ona paʻu ifo lea o lauulu i luga o tauau. Ua lava mea e manatua ai le Beatles.

Ae na oʻo mai le taimi na fanau mai ai le Terminator mataʻutia ma le taʻutaʻua faʻatasi ai ma se tulaga i luga o lona ulu. Bright "hedgehog" e le i matauina ma, ina ua mauaina le faamaoniga a le tane vaega o le faitau aofai o le paneta Lalolagi, mitamita sikuea ona tauau.

Ua talitonu mauoa le laʻau faʻanofonofo e oʻo mai i le aso. Ma o nei mea uma ona o loʻo i ai ni numera lelei.

5 faʻamanuiaga o se lauulu tipi

  1. O lenei lauulu lauulu e iloagofie ma pupula.
  2. Faigofie ma aoga. E le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa ma sitaili.
  3. Fetaui lelei mo soʻo se ituaiga foliga.
  4. Foliga fiafia i le laina o laugutu ma le auivi o le auvae lototele. Faamamafa mata ma alafau uumi.
  5. O lenei lauulu 'ulu e gaoaʻi i augatupulaga uma.

O ai e fetaui ma talafeagai ai le tulaga

I lona faigofie uma ma le manino, o le 'upega tafaʻilagi e le mafai ona maua e tagata uma. Ma naʻo le e ona le mafiafia, ma le lauulu lauulu e mafai ona mauaina. Afai na e maua na mea, ona e le toe mafai lea ona popole i le foliga o foliga.

Ole faʻatulagaga e fetaui lelei mo ituaiga uma, e tusa lava pe mimiti. O le a ia fesoasoani ia i latou e uumi o latou foliga ma foliga lototetele.

Fetu tulaga

O lea ituaiga tisiki laʻau sa 'aina e le gata i le faʻafetai ia Arnold sauā. Justin Bieber sa i ai le lima i le lauiloa o le upega tafailagi, o lona uiga, o lona ulu. Na ia fesuiai teisi le "hedgehog" ina ia ofi i lona ulu umi i le pale ma faʻaali le nofoaga i se foliga manaia.

Cristiano Ronaldo faatumu lana vaega i le susu sitaili. E le mafatia le upega tafailagi i lenei mea ma foliga mai o le mea moni lava, i se Ronald style.

Sigivaeʻa faʻataʻalo malae taʻalo i Sylvester Stallone. Ae e le tau manaʻomia ona "taele" i lona sitaili. O le averesi o le umi o le laulu i le pale, o se lautele laina o lauulu tuputupu ae o se ituaiga o le malamalama vevesi.

E te manaʻomia

  • 2 faata
  • talieleele
  • fulufulu lauulu
  • selu ma tamaʻi laumei masani,
  • Clipper,
  • seleulu
  • sitiseni sooupu.

Laasaga # 1 Sauniuniga.

Fufulu lau lauulu ma ia mautinoa e le sili atu le umi o le lauulu i le 5 cm - sii le loka ma se pulumu i le gel, faʻamautu faʻamalosi ma fuaina.

Ae peitai, afai o le lauulu e sili mamao atu nai lo 5 cm, ona e le mafai ai lea ona toe faʻalelei i latou i se tulaga saʻo.

Laasaga # 2 Fulufulu.

E tatau ona e amata mai le tua o le ulu, o lona pito i lalo. Le masini aveeseina le lauulu umi, tuua 0,5 cm. Ona tatou see atu lea i le tumutumu o le ulu. O loʻo tatou agaʻi atu i le sauniuniga o le tulaga.

O le vaega e teuteu tusa ma le tulafono: mai le mata i le pito i luga o le ulu. Maimau le maualuga o le tulaga ma faʻaeteete i ai. Ia mautinoa o lauulu o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻu saʻo i luga o laʻau .. O' oti lauulu e faia "mai luga i lalo o le selu" - o le loka o lauulu ua pueina ma siitia e le selu, faʻamautu ma le faʻasino ma le lima ogatotonu ma 1-2 cm le lauulu ua aveeseina ma seleulu.

O le umi i autafa ua aveese e faʻaaoga se masini poʻo seleulu - mai le malumalu i le pito i tua o le ulu. O fulufulu o lauulu e tosoina agai i luga i le fola.

Laa Nu 3 Edging.

E tatau ona manino le ata o lauulu ma se malumalu saʻo. O le a fesoasoani lea i se manava ma se masini.

Laasaga №4 Faaputuputu.

Muamua e tatau ona fufulu lou lauulu.

O le folaina o le '' upega tafaʻilagi o se galuega faigofie. O le autu faʻavae o le siiina lea o lauulu i aʻa o le upega tafailagi i luga, fesoasoani ia i latou i se fulufulu ma mea teuteu - wax, gel.

A faʻapea ona e maua le lototele e te faʻataʻitaʻia ai le '' upega tafaʻilagi ia oe lava ma le onosaʻi - ia maeʻa le galuega, faʻamolemole talia o matou tala fiafia ma le faʻamalo. Oe, pei lava e leai se isi, e agavaa mo lenei malulu, karismatic lauulu!

O le fea o nei alii e fetaui ma lauulu

O le lauʻeleʻele lauʻeleʻele taʻalo o le a fetaui lelei i le tele, ae le o mea uma. O se tulaga taua o le fausaga o lauulu. E tatau ona sili atu le faigata e taofi o latou laulu i foliga foliga. A leai, e tatau ona e faʻaaluina le tele o le taimi ma faʻapipiʻi auala i luga o le teuteuina o se lauulu e mafai ai ona tuʻuina atu i le foliga manaʻo.

O le ituaiga o tagata, foliga foliga ma tausaga e le faia se matafaioi faʻapitoa. Pau lava le mea faʻafuaseʻi mo ia teuina o le sela e mafai ona lautele tele le auvae ma masani sikuea foliga o foliga, ae o tagata uma ia. Mo nisi e ona foliga o tafatafa ma sikuea foliga, o se lauulu laʻitiiti, i se isi itu, na o le sili atu ma faʻaopopoina se faʻaopopoina male ma austerity i le ata.

"Nofoaga" faʻalelei alu i se fitafita fitafita, taʻaloga ma ofu masani masani. Ae o tagata e fiafia i le lalagaina o sitaili (ripped jeans, T-shirt ma isi mea) e tatau ona sili ese mai le fausiaina o se laulu lauulu, talu ai e mautinoa e tatau ona o ese mai le nofoaga.

Lauulu fasi: faʻatinoga tekonolosi ma fuafuaga

Mo se malamalama manino o le tekinolosi o lauulu, lalo o le tele o filifiliga mo polokalame ma laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga.

Sauniuniga

  • Muamua lava, e aoga fuafua le maualuga o le nofoaga i le lumanaʻi, ae i soʻo se mea, soʻona umi lauulu e tatau ona tipi i le maualuga umi o 5-7 centimita.
  • Fufulu pe faʻamamago lou laulu.
  • Faʻamamago i latou i le fulufulu fulufulu, feula mai i luga o mata ma sii loka i luga ma se selu ina ia i le iʻuga latou te tutulai saʻo i luga.
  • Saunia uma mea e tatau ai - o le uila e leai ni sapalai, se mafolafola selu mafolafola poʻo le "Flattoper" (se selu faʻapitoa-spatula ma se laugatasi), se vaimea poʻo se mea e tipi ai, se fulufulu laulu, seleulu sasa, ma se mea teuteu meafaigaluega.

  • Amata mai le pito o le mata, tipi le ulu i autafa o se tasi o le puʻupuʻu fesoasoani (filifiliga, mai le 0 i le 2).
  • O le laina tipi lauulu (pe a le o lalo ifo 0) e tatau ona matua tū sao i le fola o le foloa, ma aua le gaoioi i luga o le auivi o le ulu.
  • Ia faʻagaioia le pito i tua o le ulu i se auala faʻapena, ae latalata atu i le pito i tua o le ulu ina ia faʻataʻamilo ese mai le laina tipi, ma faia se suiga gofie.
  • Faʻaaoga le selu poʻo le "Flattoper" ma amata mai le pito i tua o le ulu, tipi le "Nofoaga".

  • Ina ia faia lea mea, ia uu pea le selu i le soʻosoʻo faʻafesoʻotaʻi agai i le foloa, uu le sooga i tua o le ulu, toso i luga ile umi manaʻo ma tipi ese le ova ile masini po ole seleulu.
  • Fai taga tutusa, taulaʻi i le umi o le ulutala muamua ma fealuaʻi i luga o le ulu agai atu i le muaulu ina ia maua ai se tulaga o se ata folasi.
  • Faʻagasolo taualuga o le "Nofoaga".
  • Ia selu ma le faʻaeteete le lauulu laʻititi, faʻatonu le selu mai luga o le ulu i luga ma faʻatuina le lauulu.
  • Oti ese lauulu ma seleulu, aumaia le lauulu i le sili ona lelei.
  • Faʻaaogaina se tafi 'oti poʻo se trimmer e faʻagaioi ai le tino o lauulu ma le sulu.
  • A manaʻomia, taoto le "Nofoaga".

Lata "Nofoaga" ma ni laupapa lilo

O lenei lomiga o "Nofoaga" manatu ai o le militeli. Faia foliga vaaia o se tagata lototele, maskulin, mausali ma le mausali. O loʻo tuʻufaʻatasia se vaega pupuu o le pito i luga ma le leai o ni laulu i luga o malumalu ma le pito i tua o le ulu. E le manaʻomia le fausaga faʻapitoa; a uma ona fufuluina lou lauulu, ua lava e selu ai le laulu i se faʻataʻamilosaga ma faʻamago.

"Lotoa" o le maualuga maualuga ma malumalu pupuʻu

"Platform" o le maualuga feololo mo na sui o le malosi feusuaiga oe le fefefe o styling aso uma. Lelei atoatoa luga o tamaloloa ma foliga oval, ae e fetaui foi i tagata uma. Fautuaina mo tagata puʻupuʻu, aʻo faʻaopopoina le tuputupu aʻe.

Maualuga "tulaga" ma faʻafefete malumalu ma se nape

O lenei ituaiga o "Taʻalo Taʻalo" e mo tagata uiga ese e fiafia i filifiliga faʻamalosi pe a filifilia se lauulu ma se laʻei. A tuʻufaʻatasia ma le 'ava ma le' ava e faʻaopoopoina le malosi ma le tamalii i le ata. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu ulu, o le a le mafai ona tumau le tamaloa i le paolo aunoa ma le manatu mai o isi ma o le a i ai pea i le ogatotonu o mea na tutupu.

Lauulu malae taʻalo mo tama

O le "malae taʻalo" e mafai foʻi ona tipiina mo tamaiti, ae paga lea e puʻupuʻu, aua o le a le fiafia i aso uma o tama taʻalo. Ae o le puupuu lomiga o le a avea le tamaititi vaʻaia sili atu lototetele ma toa, faʻaopopo ia i le faʻatusa o le manaia, sao ma ogaoga.

Faapipii le "nofoaga"

Uma ituaiga o fausaga, vagana le puʻupuʻu, manaʻomia aso faʻapipiʻiina. Ua faia lenei mea:

  • Fufulu lou lauulu pe faʻamalulu lou lauulu.
  • Faʻaaoga sitaili fixative (gel poʻose).
  • Faʻalu lou lauulu i se selu manifinifi, toso mai le mata o le ulu i luga ma mai le mata i tua, aʻo le faʻatonuina o se vaitafe o le ea mafanafana.
  • O gaioiga tutusa e faia i malumalu.
  • Faatasi ai ma le maualuga "Nofoaga", e mafai ona e faʻapipiʻi faʻapipiʻi foʻi le tipiina o le laulu i le laulu.

O le "nofoaga" e manaʻomia ona fetuʻunaʻi masani nai lo le tele o le oti, pe tusa o le lua vaiaso. E mafai ona e faia lea i le fale, ae pe faʻafefea - auiliiliga o faʻaalia atu i le isi vitio.

O le mea lea, o le 'oti lauulu "Nofoaga" mo tagata malolosi, le fefefe ma malosi-naunau - ituaiga Rusia faʻamuta poʻo i latou e fia foliga mai e pei o lena.

Fulufulu manu

O se tamaloa e manaʻo e avea lona lauulu e fai ma malae taalo o se mea e tele, e ono fesili i le matai e tipiina se mamanu i lona ulu. E masani lava o ia "atisi" mea e faia i tua o le ulu poʻo malumalu. E teuteu le ata i se mea e fai o le mea e fai meaʻai. E talitutusa lava i le lauulu lauulu, naʻo sili atu puʻupuʻu ma laiti.

O se ata i luga o se lauulu lauulu e mafai ona nofoia toetoe o le ulu atoa. Peitai, e toaitiiti tagata e faia se ata tele. E masani ona fiafia alii i se tamai ata i luga o se tasi o malumalu. O le itu le lelei o lenei filifiliga, o le mataʻutia. Oe o le a tatau ona e alu e aumai se pulou i le pulu faʻapipiʻi i vaiaso uma ma faʻafou le faʻataʻitaʻiga, aua pe a uma le 5-6 aso e toeititi lava le mafai ona vaʻaia.

Faʻafanua Ata: Lauiloa Malae Taalo

Tuʻu lauulu 'ulu e vave faia - mai le 5 i le 15 minute. E faʻalagolago lava i le umi o le lauulu, lona malo, o le lelei o mea teuteu faʻaaoga ma le moli o le lima o le matai. O se pulufulu puʻupuʻu e le mafai ona teuteuina i mea uma, ma o lauulu faʻasolosolo o loʻo teuteuina i se selu ma lauulu:

  1. Oomi le gel poʻo le mousse i luga o lou alofilima o lou lima ma tufatufa tutusa le oloa i le umi atoa o le lauulu. Toe fai pe a tatau ai.
  2. Sii lou lauulu i le selu, loka i le loka, faʻasaga i le ulu ma feula faʻamago ma se la fulufulu. E taua le feula o le ea tonu i aʻa ina ia mausali le lauulu i se "tulaga" foliga.
  3. Faatasi ai ma se maso pulumu, savali lemu i luga o le lauulu o lauulu, fatuina se atoatoa lamolemole vaega.
  4. Afai e te manaʻo e faʻaʻaluʻulu se lauulu oti, ia faʻaavanoa lelei. Na ona faʻasaʻo lou lauulu ile gel e pei ona manaʻo iai lou fatu. I le auala, o le vevesi i luga o le ulu ua i aso nei.

Afai o le tino o lau laulu e malu, manifinifi pe galugalu - mafaufau faʻalelei a o lei faia se lauulu tipi.

O le pulupulu lauulu e mafai moni lava ona suia le foliga o se tamaloa. Ma o lenei e faia i totonu o le tasi le itula. O le sitaili ata o se tagata sauā ma se laei tisiki foliga o le a le avatua ia te oe se mafuaʻaga e faʻanoanoa ai i le lauulu na tipiina.

Talafaʻasolopito o puʻupuʻu Hairstyles mo Alii

Ina ia iloa ai e uiga i tulaga manaʻomia mo le faʻaalia o se tamaʻitaʻi lauulu suluʻulu "tulaga", tatou suʻesuʻeina i le talaʻaga o pupuʻu lauulu mo alii.

E pei ona taʻua i luga, o le malosi o le fola na amata ona tipi pupuʻu ona o le aoga o le laeiina o lauulu pupuu. Latou te leʻi manaʻomia se tausiga faapitoa.

O puʻupuʻu lauulu sa talafeagai mo tagata na e aofia ai ma gaioiga gaioiga e fesoʻotaʻi ma faʻamalositino. O le mea lea, o nei ituaiga o tino oti ua lauiloa i toa talu mai aso anamua.

Ae, i le Vaitau Tutotonu, le leai o ni lauulu umi i le va o tagata o Europa na tautua o se faʻailoga o sui o tagata lautele. I Lusia, i le taimi o le nofoaiga a Peteru I, sa i ai lava se poloaʻiga faʻapitoa na tuʻuina atu, lea e faʻamalosia ai i tagata faʻapolofesa e ofuina ni wig.

I le maea ai o suiga a le bourgeois o XVIII-XIX seneturi, amata ona faasolosolo malie lava lauulu lauulu toe foi i foliga e oo lava i totonu o liʻo pito i luga. Faatasi ai ma le oo mai o le vaitau o masini tekonolosi, o le faia o tagata puʻupuʻu lauulu ua sili atu ona faigofie, e pei ona sa faʻaaogaina le laʻei lauʻeleʻele i soʻo se mea.

Ina ua fausia lau foliga, faʻatinoina atili talisapaia, o le lauiloa o lauulu lauulu talafeagai lelei.

I le tele o taimi, o laʻei pupuʻu puupuu sa lauiloa:

O le pulupulu lauulu o se tasi ituaiga o lauulu mo lauulu puupuu. O le a matou talanoa atili e uiga i ai i lalo.

Hollywood faʻaaliga o le fulufulu lauulu "malae taʻalo", na faia e faʻaaoga ai se masini

Aemaise lava lauulu lauulu "nofoaga" mauaina i le 80s. O le taimi lena na amata ai ona aliali mai soo i luga o ulu o toa o le Hollywood blockbusters.

E le itiiti ona ona o lenei, o le lauulu '' upega tafailagi '' ua avea ma fesoʻotaʻiga ma le tane. O le lauiloa Hollywood sili na ia faaaogaina lenei laulu mo lona ata o Arnold Schwarzenegger.

I le 80 - 90 tausaga o le seneturi talu ai, o le tumutumu lauiloa o le "nofoaga" i le lauiloa aganuu.

Laʻititi togafiti i le tipiina o se sitaili laei: faatekinolosi lauulu

E pei o le taimi o le faia o soʻo se lauulu, pe a tipiina se "tulaga", faʻaaoga e le matai ni togafiti e faʻafaigofie ai galuega.

E faigofie le amataina o se lauulu ma le tua o le ulu. I lea tulaga, o le gaoioi o le matai e faʻasino mai lava i lalo i luga. O le lauulu laʻau i lea nofoaga e le tatau ona sili atu i le 1 mm. O le vaega faaletino o le ulu e faʻapea foi ona tipiina.

O le parietal nofoaga e tatau ona vaʻai totoʻa i ai. Muamua, o le teuteu muamua lauulu e faia i seleulu ma selu. O lona mafuaʻaga o le fausia o foliga o le "fausaga" luga o le pale o le ulu.

A maeʻa, faʻaaoga le masini, o loʻo faia le faʻavaea mulimuli ole tulaga.

O lona maualuga sili atu 2 - 4 cm, ae o isi tapulaʻa e mafai ona seti pe a manaʻo le tagata o tausia.

O le lauulu lauʻeleʻele "nofoaga" o loʻo faʻatinoina e se metotia faʻapitoa, na o tagata tomai faʻapitoa e faʻamalieina

I le vaega mulimuli, o suiga i le va o le "fausaga" ma le vaega o totoe o le ulu e ogatasi, ma le vaega o totoe o le a aveese mai le itu faaletino ma okipital.

Lauulu Amataga Talafaasolopito

O fulufulu uumi i alii na ave ai lo latou tulaga mamalu mo se taimi umi. E toatele tagata i le talaʻaga iloa o 'ofu pupuʻu puʻupuʻu ua avea ma foliga talafeagai mo alii ona o le aoga o le ofuina.

I le amataga o le 20 seneturi, o Pusa o se lauulu sili ona lauiloa ona o le faigofie lea o le fausiaina ma le tausiga o se fulufulu laʻau. Na umi se taimi na faʻatino ai le ata seʻia oʻo mai le Beatles i luga o le tulaga. O le Beatles na aumaia le lauiloa i ni uumi uumi. Ile agaʻi atu ile faaiuga o le seneturi talu ai, na faʻalauiloa ai le ata tifaga "Terminator", lea na ia faʻamanuiaina ai le alofa o le aofia e le gata i le togafiti, ae faʻapea foi ma foliga o tagata faʻataʻitaʻiga. Talu mai lena taimi, o le Upega Tafaʻilagi ua avea ma uiga masani ma ua faʻatumauina lona tulaga tauleleia e oʻo mai i le aso.

O ai e fetaui ma le lauulu?

Tagata oti lauulu O le fausaga e faigofie lava, ae ei ai lona fiafia i foliga vaaia o se tamaloa e manaʻo e faia ia lava lenei lauulu:

  1. O le laulu e tatau ona mafiafia ma malo, lea o le a faʻatagaina ai oe e tausia le saʻo foliga o le Platform. Afai o le lauulu e le lava le malo, e tatau ona faʻataʻitaʻia e faʻaaoga i mea faʻataʻitaʻiga.
  2. Afai o se tamaloa ei ai lona lapotopoto foliga, ona tatau lea o le umi o le lauulu e tatau ona fufuluina i le tele e mafai ai (tusa o le 4 cm). O lenei umi le uumi ma faʻamamafaina alii,
  3. O le sili ona manaia lauulu foliga foliga i luga o le malamalama laulu lauulu pe faʻapea foi, i luga o pogisa,
  4. Mo i latou e umia foliga umi, o le lauulu fautuaina le umi o 2 cm.,
  5. E le aoga le gaoi poʻo vilivili o faʻataʻamilomilo.
  6. Mo tamaloloa ma se puʻupuʻu ua, o tagata tomai faapitoa e le fautuaina e faia le lauulu,
  7. E le mafai foi e pulu, ona faʻaalu se taunuʻuga.

E mafai e le tulaga ona taumafai i soʻo se sui o le malosi malosi. I le tulaga e le ofi le laulu e aunoa ma le tu mai i luga mai le nofoa o le teine ​​fulufulu, e mafai ona e faasaʻoina le tulaga i le fiafia i le Boxing lauulu.

O le a le mea taua e iloa e uiga i foliga ma tausiga

O le tulaga o se lauulu puʻupuʻu tipi i le pito i tua o le ulu ma itu o le ulu, aʻo le tele o lauulu o loʻo tumau pea i luga o le pale, faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo.

Ole vala ole lauulu ole mea ole faʻatinoina. Polofesa mafai ona ofoina atu se tele o filifiliga:

  • Tulaga masani - o se laʻei masani masani ma lauulu pupuʻu i luga o malumalu ma tua o le ulu, ae i se pale teuteuina i luga o le laulu,
  • Bobrik ma Kare - iloga i le lauulu uumi i luga o le pale o le ulu (faatasi ai ma Kare lauulu ua umi),
  • I lalo o le tenisi - o lauulu i le pito i luga o le ulu e le tumau i luga agai i luga, latou selu ile itu.

O le faʻatulagaina o loʻo faʻamamafa ai foliga o le tamaloa: fulufulu mata, vaʻai mata ma le paʻu o ituaiga. O lenei e faamatalaina le moni o le faaeteete lauulu tausiga. O le a le mea tonu e tatau i tagata ma lenei 'otiʻele ona mataala?

  1. O le faʻaalu o le malae taʻalo ua leiloa foliga ma faʻamamafaina foliga le masani ai foliga,
  2. O le ofuina o fusi e le faʻatupuina pe le teuteuina o le a faʻaleagaina ai foʻi foliga o se tamaloa,
  3. O se suti masani e le foliga lelei pe a fai o se tamaloa e teuteuina i le foloa. E sili atu pei o le auala ma ni auala masani,
  4. Afai o le lauulu i luga o le pale e le avea le foliga manaʻomia, e tatau ona e aʻoaʻo lelei faʻalelei lou laulu, a le o le mea e solomuli ai o le a faʻatupuina le lagona o se tamaloa faʻaipoipo.

O le laufanua e faʻamasani i lauuluʻulu ma faʻatumu lima i lona teuga (pe a manaʻomia), e fiafia tele tamaloloa i le lauulu.

Le autu autu ma mea le lelei o le tipiina

Lauulu laʻasaga O le nofoaga mo tagata, pei o le tele o isi lauulu, e i ai mea lelei ma le lelei.

Lelei o lauulu:

  • Pupula, amataga. Vaaia manaia i luga toetoe o soʻo se tamaloa,
  • Faʻafaigofie, faigofie. Ole fulufulu e faia e naʻo le fufuluina ole lauulu, ma e le manaʻomia le teuteuga pe a fai o le lauulu lava ia ile fulufulu,
  • O mea sese i le foliga o le ulu e nana e le lauulu,
  • E le faʻatapulaʻaina tausaga o tamaloloa e mananaʻo e fai se Platform.
  • Le ituaiga foliga mo se lauulu e le tumau, e mafai e tagata uma ona faʻataʻitaʻia,
  • Mata, cheekbones, gutu laina - o nei mea uma e faʻamaninoina faʻalelei ma le fesoasoani o lauulu i le Hairstyle.

Leaga o le Platform:

  • Le talafeagai mo lauulu vaivai,
  • Afai o le lauulu tuputupu ae o loʻo taofi i luga o se tulimanu, ma sao, ona o le laulu lauulu O le a le taofia le tulaga e aunoa ma le faʻailoaina o auala,
  • Ole masani ile foliga ole laulu e iai le taimi.

E leai lava ni mea e faʻaletonu i le lauulu, o lea e aunoa ma le fefe o le a faʻamuamua le laulu i lenei faiga.

E faafia ona e asiasi i le taulaitu?

E pei ona faamatalaina i luga, o le laulu o lauulu foliga foliga laletoto ma mataga, o le mafuaaga lena lauulu lauʻeleʻele Platform manaʻomia masani faafou.

E fautuaina e le au fai laʻau se mea e faʻafou ai le lauulu ile laʻitiiti lua ile masina.

Afai o le lauulu i itu ma i tua o le ulu e le naʻo le tipiina, ae o le lauulu o le pale na tipiina muamua i le sili atu nai lo le 2 cm, ona mafai lea ona faʻafouina se lauulu i le taimi taʻitasi 3-4 vaiaso.

E aoga le tipiina o se tamaititi ma se lauulu 'ulu?

E masani lava ona manaʻo fanau e pei o latou matua poʻo ni ituaiga tupua. Lauulu mo se tama tama - o se auala e foliga matua ai. O tama laei tauagofie e le manaʻo i ai.

O lauulu lauulu e masani ona faia e le gata i tamaloloa o vaitausaga uma, ae faapea foi tamaiti. Mo tama, e lelei tele le laulu lea e fai, ma tama matutua.

Pau lava le mea e manaʻomia ai le faʻailoaina o le styling. I totonu o se tamaititi, o le lauulu e masani ona lemu ma e le mafai ona taofi le foliga o le laulu. O le mea lea, o le tamaititi i le taimi nei e tatau ona le gata i le mataituina o le mama o le lauulu, ae tatau foi i matua e tatau i totonu o le tama ona iloa le tausiga o latou lauulu.

E i ai tamaititi o loʻo i ai le laulu lava i luga i le tulaga i luga, ua lava mo na tamaloloa e fufuluina o latou lauulu i aso uma ma asiasi i le teine ​​fulufulu i le taimi.

Aʻoaʻo atili e uiga i lauulu lauiloa lauiloa mo tamaiti:

Nofoaga poʻo Nofoaga? O le a le eseʻesega?

O le lauiloa lauiloa e faʻataʻuina ai ituaiga eseese. E i ai se tasi i le tagata e fulufulu le laulu mo se lauulu 'ulu, o isi e manaʻomia se tulaga. O iai se eseesega i le va o igoa? Ma o le fea filifiliga e filifilia?

O le mea moni, o igoa laʻau uma e lua o lona uiga o lauulu laei e tasi. E leai se va i nei filifiliga. Polofesa o le a vave malamalama i le mea ua lamatia ma o le a faia le tagata o tausia le lauulu talafeagai, e tusa lava pe faʻafefea e se tagata valaʻauina o ia.

O le pule e taofia aia tatau e fautua ai le umi o le lauulu i luga o le pito i luga, e fua i luga o mea na mafua ai foliga vaaia o le tamaloa.

Le togalaʻau lauʻeleʻele a le taʻalo: runtime technology

O le tulaga e mafai ona tipi i le toeitiiti lava o soʻo se fausaga, ae a lelei mea uma, o le fulufulu mata o le a vaʻaia i tamaloloa ma le mafiafia, malo le malo.

Tagata e ana le laʻititi lauulu ma le seasea, faʻapea foi ma le i ai o maʻaleʻale patoʻi tatau, e tatau ona tuʻua le galuega.

O le ofoofogia auala o le faʻatinoina o se mea lelei faafaatusa e manaʻomia ai le amio lelei mai le au atamamai.

Faapitoa lava mo lenei faʻataʻitaʻiga, sa faia le flutoper - o se masini e tele faʻafaigofie le galuega e le gata amataina, ae e oʻo foʻi i tagata tomai masani o potopoto.

O le mea moni lava, o le taatele lea, ae matua lapoʻa-selu foliga-faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i se laupepa tulaga (se vaʻa ma le ea ea) i le nofoaga. Taulai atu i luga o le capsule, e mafai ona e saʻo lelei le fuafuaina o le sili lamolemole geometry.



Meafaigaluega faigaluega:

  • manifinifi manifinifi ma toʻalua cloves
  • fana o le fana ma vai
  • seleulu
  • eletise kilipa, auvai "iunite",
  • flutoper,
  • mea teuteu gaosi - gel, kulimi, solo, vali.



Le faʻasologa o gaioiga i tulaga:

  1. Faʻaaoga se fagu fagu, susu le lauulu ile vai, selu lelei.
  2. O fulufulu o le vaega pito i lalo o occipital ma wiski ua aveese e faʻaaogaina le "leai" metotia.
  3. Afai e amata le umi o le laulu, e fautuaina e fai se muamua lauulu 'oti, tipi ese le umi umi i le parietal sone i le 2-5 cm (o le filifiliga o oe).
  4. Tausia ou lima ma seleulu faalava, faʻapipii pito manifinifi, tipi le laulu i se tutusa, faʻaaoga le "i tamatamaʻilima" auala.
  5. Le isi, e te manaʻomia le faia o le fesuiaʻiga mai lauulu puʻupuʻu i le umi i luga o le tulaga.
  6. Ina ia faia lea mea, ia vavaeʻese ia manoa ma vaevae agai i luga o le ulu, tipi ese le ova.
  7. Olo le fesuiaʻiga ma seleulu poʻo se masini, peʻa maua ai sili talafeagai.
  8. Faʻagasologa le nofoaga uma i le faʻapipiʻi pasila ma faʻataʻoto faʻataʻataʻoto ma se fulufulu laʻau.
  9. Tele matai e fiafia e faʻaopopo (mo le faʻatuatuaina) faʻasaʻo le fausaga i se moli malamalama.
  10. Ma e tatau ona e otootoina maualuga o le nofoaga i luga o foliga, vavae ese le pulefaʻatasi sikola.
  11. Toe faia sitepu tutusa i luga o le pale.
  12. Faatasi ai ma le fesoasoani a a fluttopera ma se clipper, oti ese le lauulu sili atu, ma fausiaina se tulaga faalava tulaga.
  13. I le faʻaiuga, o loʻo faia se fringing - o le vilivili pito i lalo o le occipital vaega e masani ona faia saʻo, ma wiski e filifili (faʻataʻitaʻi, sao, ma tane, laʻau).

O le vaeluaina o le vaeluaina, tipiina e le masini, e mafai ona tuʻuina atu se faʻapitoa i le ata ma faʻamamafa le ata sili ona lelei o le lauulu.



Mo tagata fiafia o fatufatuga, e mafai ona faʻatinoina ata, faʻanumera, tusiga ata, tusia ata poʻo se mea teuteu i luga ole puʻupuʻu puʻupuʻu.

O fulufulu i totonu o le masani masani e aoga, e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa poʻo se sitaili.

O le a le foliga o lauulu foliga: ata




Leai se mea e tusi ai se mea.

Lauulu laufanua malae mo tama

E ala i sitaili, o le '' upega tafaʻilagi e talafeagai mo toetoe lava o ituaiga uma, e le afaina i le matua - alii talavou, tagata matutua ma e oo lava i tagata matutua. Ae iai, e iai ni nuʻu e tatau ona mafaufau iai.

  • ma se taamilosaga foliga - filifili le maualuga maualuga o le 'upega tafaʻilagi e faʻaʻumiʻumi ai foliga,
  • faaumiumi oval - o le beaver o le sili filifiliga, a maualalo tulaga o le a faapaleni paleni,
  • foliga atoa - o se lauulu 'ulu o le a faʻasaʻoina le le atoatoa o le tino, faia le ata e sili atu manino ma faʻamaoni,
  • oval foliga - lautele mo soʻo se fetuunaiga o le lauulu,
  • tafatolu foliga, aemaise i le auvae sapasapaia - e aoga le filifilia o se isi lauulu, lea o le a tosina ese le mafaufau mai nuʻu mataga pe filifili se faʻasologa umi o le saite.

O le avanoa sili ona lelei foliga vaʻaia i luga o le ulu o se suamalie lanu uliuli pe, i se isi itu, o se paʻepaʻe malamalama tele.

Trendy ma, i se tulaga, o ese masani hairstyles mo alii foliga ma ese filifiliga mo le eseesega o le valivali o tagata elemene - auupega, loka, auivi, vaeluaina po o le faʻatusa.



Lulu saʻo ma le malo ma lauulu masani i le tulimanu o le a faʻatagaina ai oe e ofuina ni mea lelei. Tagata e ona le vaivai fausaga o le a manaʻomia mea teuteu meafaigaluega e faatumauina ai latou manaʻomia ata faʻataʻitaʻiga.

Lauulu 'alo Taʻalo: Fafine

O le oʻo mai o le faiga e faʻatonuina ana lava tulafono ma telefoni mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo ofoina atu se 'au o ni ata fou.

Ua oʻo i le taimi mo teine ​​e sili ona atamamai ma faʻamalosi e moemiti latou te faʻataʻitaʻiina latou lava ma faʻamamafaina o latou tupuʻaga.

O 'ofu pupuu pipi i suiga eseese e sau i luma. O le vaitau talu ai, na mafaufauina o se mea manaia i le taimi o loʻo i ai se elemene ma se seluluina pin-luga sitaili i se laulu ulu fafine.

O le taimi nei, o le tumutumu o le hype o se mea sili ona lelei le faanatura, lauʻeleʻele puʻeleʻele mo le malae taʻalo, le hedgehog, tenisi ma e oʻo lava i teineiti leai se laʻua.



O le mea moni, o tamaitai o faʻataʻitaʻiga e sili atu faʻatemokarasi, o le mea lea, faʻatagaina ese ai le tulafono ma e sili lava faʻafeiloaʻi faʻataʻitaʻiga i le tipiina o tekinolosi poʻo le faʻailoaina o mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaopopoina se pa i luga o le tulaga masani itulau, ona o lenei tamai paʻi o le a faʻatagaina oe e faʻaʻeseʻese lou lauulu laʻasaga, suia le ata i se sitaili faapitoa.

O se lauulu lauulu fafine i lalo o le moega o le sili sili filifiliga lea mo teineiti ei ai le manifinifi pe seasea lauulu laʻasaga. E le pei o tamaloloa, e le manaʻomia se "teuteu" sitaili, lea e faʻamamafaina ai le faʻataʻitaʻiga o lauulu.

I le taimi lava e tasi, o fafine e i ai soʻo se ituaiga amio e mafai ona iai ni pupuʻu puʻupuʻu - o se sikuea, faʻatele, tafatolu pe lapotopoto foliga.


Ma e mafai ona faʻasaʻo nuʻu pe taulaʻi i mea e tatau ai ma le fesoasoani o maukeni mata, faʻapea foʻi ma le saʻo lelei mea filifilia ma laei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te teuteuina se ua e umi tele ma se sikoa sikoa, o lenei mea e le gata o le a faʻalavelavea ai le mafaufau mai i le le paleni, ae o le a faʻaopopo ai foi ma le aulelei faʻalelei i le foliga maeʻa.

Meafaigaluega

O loʻo i ai le alafua o seti mea faigaluega e faʻaaoga e le taulaitu. Se lisi tutusa mo lauulu i le fale:

  1. Faa-Eletise clipper ma eseese nozzles mo lauulu,
  2. Seleulu ma selu ma faigofie,
  3. Se selu faigofie e tuʻu soo le selu
  4. Eseese ituaiga sitaili filifiliga.

Le taimi sili ona faigata e fesoʻotaʻi ma se selu ma seleulu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, matou te ogatasi le laina pito i luma. O tamai mea sese e iʻu ai i le leiloa o se laufanua mafolafola. Ina ia faʻaumatia, e tatau ona e faʻatusatusa vaega ma faʻataulaitu ma le tulaga o le a liliu atu i lalo e maualalo. O le iʻuga o le a tipiina se pupuʻu puʻupuʻu.

Tulaga na o oe

O le faiga lea o loʻo mulimuli mai o le a fausia se ata faʻatulagaina ma saua o se tamaloa manuia na o ia:

  1. O le lauulu e le ofi i le 5 centimita le umi e tatau ona tipi i lenei aoga. Ina ia mafai ona tuʻuina i luga lauulu i luga o lau, oe manaʻomia le faʻaaogaina o se gel ma se pulumu, e mafai foi ona e faʻaaogaina se selu soʻo. Afai e le tipi le lauulu, ona le aoga ai lea o le lau.
  2. Matou te faʻatautaia le sone mai malumalu i le pito i tua o le ulu ma se masini eletise. O se lauulu 'oti e faia i lalo o le 3 mm. Eseese filifiliga saunia mo lava tofo eseese.
  3. I tua o le ulu ma malumalu matou te fausia ai le tuaoi o lauulu lauulu. Ina ia faia lea mea, selu le loka i luga ma toe fai sina mea itiiti i le varnish. A maeʻa, e faʻapipiʻi foʻi le wiski, ma ua filifilia le vaega lea.
  4. A maeʻa galuega i luga o tuaoi, e mafai ona e talanoa atoa i mea taua. I luma o le faʻata, matou te otootoina le maualuga ma tausisi i tapulaʻa filifilia. Toto faʻaeteete le uumi. Afai e i ai sau poto masani, ia e mafai ona faia lea i le seleulu, ae ina ia faʻafaigofie le galuega, e mafai ona e faʻaaogaina se masini trimmer poʻo masini.
  5. E mafai foi ona faʻaaogaina masini faʻapitoa, maʻea faʻasaʻo i le maualugaUa taʻua i latou "tulimanu." O latou faʻaaogaina o le a fausia ai se faʻailoga saʻo lelei foliga.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e vaʻaia se ata o se tenisi lauulu.

Mauaina mea lilo

Mo alii, umi faaumaina haircuts e masani ona aoga. Toatele e omai lava e omai i luga ma o ese. Ae e faʻaopopo atu i se laupepa faigofie, e leʻo manaʻomia, o nisi e manaʻomia le faaopoopoina o laulu ile lauluina. O le mea lea, pei lava o le vaʻai o lalo, o le 'upega tafaʻilagi e manaʻomia le faataʻoto.

E mafai ona e faia le faia oe lava. O lea, pe faʻafefea ona teuteu lauulu mo alii:

  1. O le fixative e muamua ona faʻaaogaina i lima, ona tufatufa lea i le laulu uma.
  2. O lauulu e sulu solo i lalo o vaitafe o le mafanafana o le ea mai se lauulu

Ua sauni le sitaili. E manaʻomia foi le teuteuga o lauulu o Kanata ma lona faʻavae e tutusa lava ma le upega tafailagi.

O se tulaga poʻo se sikuea o le filifiliga a tagata moni e iloa tele e uiga i le faʻatusa ma le agavaʻa e foliga lelei ai. Mo se tagata moni, o le matagofie ma le "suamalie" o le ata e le mafaufauina, o lea, o le tele ma sili atu sui o le malosi feusuai filifili le 'upega tafaʻilagi o se faʻailoga o le saua, malosi, soifua maloloina ma le manuia.