Lauiloa

5 laei laititi faigofie pe a e tuai

  1. Ina ia matagofie le laulu ma faaalu le laʻititi taimi e selu ai, e tatau ona e sauni ile afiafi. O lauulu i le taeao o le a le matua le mautonu pe a fai e te selu lou ulu ao lei moe.
  2. Afai o le lauulu lauulu ma faigata ona aoina i le laulu, susu i vai po o le faʻapipiʻi o se mea faʻapitoa styling oloa o le a fesoasoani.
  3. E le faigata ona fai se laulu i ni 5 minute pe a e iloa le saʻo le metotia ma le auala e faʻaoga ai. Afai o le fou lea faʻapipiʻiina, lea e faia mo le taimi muamua, ona e manaʻomia lea ona faʻataʻitaʻi muamua i lou taimi avanoa. Ina ua mavae ni nai taumafaiga, o le fulufulu mata e mafai ona faia i ni nai minute. Uma le talafeagai mea e ono manaʻomia i le taimi o lauulu e tatau ona iai. E fautuaina e teu mea uma i le nofoaga e tasi.

Ole mea e te manaʻomia e fai ai se laulu ia e oe lava

Ina ia faia se lauulu ulu e aunoa ma le tele o taumafaiga, e tatau ona i ai lau laʻei styling oloa. O le a latou fesoasoani e feagai ai ma ulavale ulu ma teuteu manaia.

O tupe e aofia ai:

  • lauulu lauulu po o solo,
  • mousse mo lauulu
  • lauulu manifinifi
  • efuefu poʻo mamago vailaʻau,
  • faʻamauina o sapalai poʻo le varnish.

O le faia o se moli laulu foliga i le aʻoga, e le mafai ona e faia e aunoa ma le teuteuina o oloa

E le gata i lea, pe a fai ni lauulu, oe ono manaʻomia se fulufulu laʻitiiti, auli, lauulu faʻamau. O isi mea e manaʻomia mo lauulu e le mafai ona vaʻaia, lauulu, ufiufi vaega. O nisi sitaili o loʻo manaʻomia fulufulu ulu, ulu fulufulu ma uluulu.

E sili atu le aoga le faia o se lauulu mo oe lava i luma o se faʻata tele lea e mafai ai ona e vaʻai i foliga o le laulu mai itu uma. Mo le vaʻai i tua, e manaʻomia e ave se faʻa mai le lua ma tu i le va oi latou.

Malamalama laulu i laʻau

Lauulu laulu ulu e mafai e tagata uma ona fai o lauulu ma tolo. O le faia o fusi e faigofie, e tatau ona e filifilia se filo o lauulu ma mimilo.

Ina ia faia ni sitaili i toso e 2, e tatau ona filifili ni manoa laiti mai malumalu. I le amataga, o le tourniquet ua faia i le tasi itu ma faʻamautu ma se le vaaia poʻo ni fulufulu i le pito i tua o le ulu, o le mea lava e tasi e toe fai i le isi itu. E mafai ona e tuʻufaʻatasia fusi ma nonoa faʻatasi pe faʻapipiʻi eseese i itu. I le taimi lava e tasi, o lauulu foliga e manaia, ma e le pa'ū ifo lauulu ile foliga.

E mafai ona e faʻaleaʻau mea i lou ulu. I lenei tulaga, o le lauulu e vaevaeina i ni nai laʻau laiti, ia e fesuisuiai i totonu o fusi ma faʻamautu i lalo ole nape. O pito o lauulu e leai se totogi. O curls poʻo se siʻusiʻu ua faia mai ia i latou ma faʻamautu ma se fusi uʻamea.

O fulufulu e tatau ona selu ma susu, ina ia faʻaʻumiʻumi ai ma lamolemole. Ma e tatau ona e nonoa le siʻusiʻu ma faia se tourniquet. Mimilo ai, o nila ia e nana i totonu o le faaseʻe, ma malupuipuia i faʻapipiʻi.

O le lauulu laʻasaga ma le 2 atigi ua faia i le naʻo le tolu sitepu, ae o le a foliga mataina. E manaʻomia le vaevaeina o le laulu i ni vaega tutusa se lua. Muamua, fai se tourniquet, milo i le atigi i le itu tauagavale ma faʻauʻai. Ma o le mea lava lea e tasi e toe fai ma le taumatau o lauulu.

E tele fesuisuiai o le laulu lauulu. Ole faʻatulagaina e mafai ona lamolemole pe laititi. Ina ia faia se atigi teuteu manaia, e tatau ona e muamua saʻo lou lauulu i se uʻamea, ma faʻaogaina sitaili. Mo se laupepa tele, o lauulu e mafai, i se isi itu, ona selu teisi.

Gulka e faatatau i le faigofie ma le vave lauulu, faia i lauulu e tusa lava ma le curly. Malu-faʻamama au o le pe faʻapipiʻi se mea e faʻamalulu mai ai. Ona faʻaputuputuina lea i luga o le siusiu i luga o le ulu, faʻasolo i luga lona ulu. O le siʻusiʻu ua faʻamauina i se mea valea, na afifiina i le pito i totonu o le malualua. O kulupu e faʻamautuina e le o vaʻaia pe leai foi.

A faia se lauulu, e tatau ona e mautinoa o lauulu uma e aoina ma e leai ni mama. Afai o le lauulu umi e le faʻatagaina ona faia se maualuga pulu, ona mafai lea ona tuʻu i lalo teisi ma fausia latalata i le occipital vaega o le ulu.

Lua pusi

O lauulu ma pigtails e talafeagai mo tagata uma ma e faia i nai minute. Ina ia faia lenei, oe manaʻomia le aʻoaʻo i le lalaga togafiti lalaga.

Ina ia faia le 2 pigtails, e tatau ona e faia le vaega i le ogatotonu ma vaeluaina le lauulu i 2 vaega. Ma e tatau ona e selu lou lauulu ma amata lalagaina tootoo i luma o le pito muamua o lauulu.

Ina ua uma ona lalagaina, o pito e nonoa i manoa o manoa. Ona amata loa lea ona latou faʻailoaina mai ni pu ninii mai le isi afa o le laulu ma fusifusi pito ma se paʻu ole paʻu. Mo se suiga o lauulu, o pito o le itu taumatau e mafai ona nonoa ma ni lipine i lalo o le agavale agavale, ma pito o le itu tauagavale, i se isi itu, i lalo ole taumatau.

Spikelet poʻo se iʻa

Faigofie lauulu i le aoga lava ia i le 5 minute e mafai ona faia e faʻaaoga ai lalagaina spikelets poʻo iʻa iʻa.

Ina ia lalagaina se spikelet, o lauulu e tatau ona vaevaeina i ni 3 manoa. O le lalagaina amata mai o se lalaga faigofie, ona, pe a filiina taumatau ma le itu tauagavale tasi i le taimi, e tatau ona ave eseʻese mai le lauulu totoe i le isi itu i itu uma ma e sili atu i le ogatotonu.

O le lalagaina e tusa ma lenei metotia sosoʻo seiloga e malolo uma lauulu i se fili. O fusi o loʻo nonoa faʻatasi ma se fulufulu paʻu, ma le lauulu e fusifusia ma se varnish poʻo le vaʻa.

O se fatu e mafai ona fesuisuiai e ala i le lalagaina i le ogatotonu, ae i lona itu. Ua amata le 'ie vava i le itu faaletino i le tasi itu a o lalagaina lalaga lemu agai i le isi itu. Faaumaina lalagaina e tatau ona i ai i le isi itu ina ia o pito i luga o le tauau ese. E mafai ona e fili faʻaiʻu le fili i le pito ma nonoa i se fusipaʻu, pe aoina le laʻau o totoe i le siʻusiʻu.

E le sili atu le faigata i le siʻusiʻu iʻa nai lo le spikelet, ae foliga ese mai. O lauulu e tatau ona vaeluaina i le 2 tutusa vaega. Ona ave lea o se manifinifi manifinifi o lauulu i le tasi itu ma faataatu se filo i luga ae o le itu e faafeagai.

Ina ia puipuia lauulu mai le teteʻe, e tatau ona e uuina ia lalaga 'ie faʻapipiʻi i lou lima matua, oomi i lou ulu. O pito e nonoa i se ofu mafiafia po o se fulufulu ulu. Ina ia faia le lalagaina o foliga mai faʻateleina ma matagofie, e mafai ona e tosoina ia nonoa i itu. O fulufulu i foliga o se iʻa faiʻai e sili atu lona lalagaina i luga o le ogatotonu ma lauulu umi.

Falani Farani

Le faia o se lauulu i se Farani braid e mafai ona vave faia pe a fai o le lalagaina togafiti e masani:

  1. O lauulu e tatau ona selu ma susu ile vai.
  2. Ona vavae ese lea o le manoa i le ogatotonu mai le itu pito i luma o le ulu.
  3. Vavaeese le tutusa lautele o le filo i le itu.
  4. Tuu i luga o le filo muamua.
  5. O se filo i le isi itu ua tuu foi i luga.
  6. Faʻaauau ona vavae ese ia sooga e lua i itu uma e lua ma faʻapipiʻi le tasi i luga o le isi.
  7. Nonoa le fusi pe fili le fili i le pito ma faʻamaʻi.

E i ai le tele o filifiliga mo lauulu i le Farani braid, tasi o le ua taʻua o se afu. O le lalagaina e amata mai ile itu faaletino ole ulu. O le ogatotonu tutotonu e filifilia ma o itu e faʻaopopo i ai sui.

E lalagaina se fusiua a le Farani, ae a maeʻa ni nai lalaga lalagaina, o se mea tatau le taofiga o le pito i lalo le ogatotonu ma tuu i lalo. O lenei gaioiga e faia i taimi uma 2-3 lalagaina, a o pito pito i luga e tatau ona aoina uma i se fili. Oe mafai ona maeʻa le lalagaina i le itu faaletino o le isi itu, pe alu i lalo ifo. O pito e tatau ona nonoa ma se manifinifi manifinifi vaega.

Faigofie lauulu i le aʻoga na o oe i le 5 minute - malvinki. I latou foafoaga, e te le tau i ai ni lalagaina tomai, aua e faʻavae i luga o se masani masani. E manaʻomia le aoina o le pito i luga o galugalu i le fusi ma toe faʻapipiʻi i luga o le pale.

O toega totoe e tumau le saoloto, e mafai ona e faʻataʻuina i latou i le uila pe faʻasaʻo ma se uʻamea. O le sitaili o le a le foliga faigofie pe a e faia le tele o solofanua. Ina ia faia lenei mea, pe a nonoa fulufulu ma se vaega faʻamalieina, e le tatau ona maua le fesoasoani. E mafai foʻi ona e fili i le lalagaina ma lou maua se malvinka ma le lalagaina.

O le isi filifiliga mo le malvinki atonu o le gulka. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia foʻi e faʻafesoʻotaʻi le lauulu i totonu o se siusiu ma faʻataʻamilomilo i se ofutino fufusi. Ona e tatau lea ona afifi le flagellum i aʻa o le lauulu ma tutuʻi pito i le le vaaia poʻo ni lauulu.

O le mea sili ona lelei i le laulu o le laulu mo le aʻoga o se paʻu, e mafai ona e faia e oe lava ile 5 minute, aʻo le lauulu o le a aoina lelei ma o le a le maua i luga o ou foliga.

A o leʻi aoina le lauulu, ua fautuaina e selu lelei, pe susu pe faʻaogaina ni mea ia te i latou ina ia aua neʻi paʻuʻu ma lavelavea. Ina ia faia se maualuga bun, e mafai ona faʻapipiʻi lou ulu i lalo, ina ia sili atu talafeagai e aoina uma lauulu.

Ona fai lea o le siʻusiʻu ma fusifusi i se manifinifi manifinifi. O fulufulu e mimilo latalata i aʻa o le lauulu ma fusifusi ma fulufulu lauulu, ma pito e nana i lalo o se talo ma mautu i le le vaaia.

Mo le fulufulu mata ma se ponaivi maualalo, o lauulu e fesoʻotaʻi i le pito i lalo ma nonoa i se vaivai vaivai. Luga maualuga ole ofuvae, e tatau ona e tuleia sina manoa ma filo le filo iina. Afai o le laulu e umi tele, ona tatau lea ona e faia lenei i le tele o taimi. O pito e faʻamauina ma se le vaʻaia poʻo se selu. E mafai ona e teuteuina se sitaili laulu ma pulou i se teuteuga poʻo se selu fulufulu, faʻamau i le ogatotonu o le utupoto.

Lauulu ma Crab

Afai ei ai se ituaiga o laei faʻapipiʻi pei o se paa, ona e mafai lea ona faia se faigofie ma vave lauulu.

E pupuni ma le faaeteete e paa ni lauulu mai itu o mata ma faapipii atu. Vavae ese le pau i le itu taumatau, milo i le uati ma tui i le pito i tua. E mafai ona taofi i le mea lea, ae mafai ona e aoina le manoa mai le isi itu, faʻataʻamilo i le itu i le itu agaʻi ma tuʻi i le paa i le tulaga tutusa ma le muamua.

E leai se totogi o isi lauulu, ae o mata e matala. O le sitaili lava mea e tasi e mafai ona fai i se tasi paa. Ina ia faia lea mea, o lauulu e potopoto i le pito i luga ma autafa ma tui i le pito i tua. Ma le mea moni na, e sui le malvinka ma paa

Aoina uma lauulu, e te manaʻomia se lapoʻa tele. Oe manaʻo e selu, ao mai le seʻi, fuli i se taʻaloga faʻapipiʻi ma tui i le paa i le pito i tua o le ulu. Afai e umi le laulu, ona mafai lea ona e tuua pito ia saoloto e tufatufa atu i luga o lauulu.

O fulufulu i le Eleni foliga foliga femininai foliga, ae i le taimi lava e tasi, ma le talafeagai lelei, e mafai ona faia i le 5 minute. E tatau ona e ofuina se fusi i luga o le lauulu ina ia le ofuvae o loo i tua.

Le pito i luma o lavalava e mafai ona tuutuu i lalo i le muaulu pe siitia i luga aʻe o 'ie. Ona amata loa lea ona latou savili faʻamalosi laʻau laiti ile fusipaʻu nana ma nana pito. A aoina uma laʻau, faʻalelei le lauulu i le varnish.

E mafai se laulu ile fulufulu pe a le aoina uma lauulu. E manaʻomia le ofuina i luga o le fusi faʻamau ma mimilo naʻo vaega pito i luga i luga o le paʻu mafiafia. O manoa pito i lalo e faʻamamaʻi, e mafai ona manunu i luga o faʻamau ma fai ni uila malamalama.

Eleni laulu ulu mafai ona faia e aunoa ma ni mea faʻaopopo, e te manaʻomia lava lauulu ulu ma le le vaʻaia. E manaʻomia le aoina o manoa laiti i le pito i tua o le ulu, mimilo latou ma faʻalelei i se fulufulu ulu.

Fusi 'ulu

Ina ia faia se fili mai le siusiu, o le ae manaʻomia le tele o ni tamaʻi fusi vaega.

Lauulu metotia:

  1. Ua vavaeeseina le pito i luga o lauulu, nonoa i le siusiu ma lafo i luma.
  2. Aoina se filo o lauulu i lalo ifo o le siʻusiʻu muamua ma nonoa i se fusi faʻaoso.
  3. O le uluaʻi vae ua vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  4. Latou te faʻamauina le lua lona lua i le va oi latou ma fufulu.
  5. Faʻaopopo pito i luga ole lauulu manifinifi ile pito muamua ma nonoa ile fusi lelei.
  6. Toe fai le metotia seʻia faʻaputuputu uma lauulu.
  7. E mafai ona faʻamaeʻaina le lalagaina ma se lalaga faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaopopo o laina poʻo le nonoa o loʻo totoe lauulu i se si

O loʻo i ai seisi metotia mo lalagaina o 'aufaʻi mai i uumi:

  1. Aumai le lauulu pito i luga ma tatala fusiua ma se fusipaʻu.
  2. I luga o le pito, lauulu e valavala ma o le siusiua o loʻo milo e ala i le pu.
  3. Ua potopoto loka faʻapipiʻi, nonoa i se fusi ma liliu ese foi.
  4. Faaauau na gaioiga seia uma ona filiina ia filo.
  5. O toega lau e aoina i le solofanua puʻupuʻu ma malupuipuia ma se fulufulu laʻau poʻo se fulufulu ulu.

Fusiuauaʻu

Faigofie lauulu i le aʻoga na o oe i le 5 minute e le tau faʻapea. Mo le faia o se tulimanu faʻapipiʻi, e tatau ona e aoina le laulu i tua o le ulu ma nonoa i se fusi faʻaoso. Ona e tatau ona tosoina le lauulu luga ole ofuvae e fai ai se tamaʻi pu. Ua feliuaʻi le iʻu, ua tufa i le va o paʻu ua salalau i le pito i luga. Tuu saʻo fua lauulu ma fau le lauulu i le varnish.

Lauulu aufana

A aufana na faia i le lauulu foliga foliga mai e masani ai ma le masani ai, ma e mafai ona e faia e aunoa ma le tele o taumafaiga, afai e te mulimuli i le metotia lea:

  1. Aumai le lauulu i totonu o le bun, tuu le pito i luga.
  2. Vaevae le fusi i ni vaega tutusa se lua.
  3. Faʻamau taʻitasi i itu e 2 ma le le vaaia.
  4. Tuu le pito i luga o le aufana ma pine ma se fulufulu ulu.
  5. Faaleleia lau lauulu ma fulufulu.

O moli feaveaʻi ua faigofie lava ona faia, ae o le a foliga sili atu ile lauulu umi. E manaʻomia le aoina o lauulu i se maualuga maualuga ma fusiua ma se fusi eli. Ina ua tuʻua teisi mai le kusi muamua, nonoa le lua ma isi. Mo le mauaina o moliuila, e te manaʻomia le tuleiina o lauulu i le va o le ofuvae fusifusi i itu.

Fili fili

Mo le faʻailoaina o se ie faʻapipiʻi, e te manaʻomia le aoina o lauulu i se fulufulu maualalo ma nonoa ma se fusi faʻaliliuga. O se masani fili i le fili mai le siʻusiʻu ma ua faʻasaʻoina. I luga o le pito i luga o vae, vaeluaina le lauulu ma sulu le fili i le va oi latou i ni taimi tele. Faʻapipiʻi lauulu i lauulu seleni ma faʻalelei i le varnish poʻo le pasila.

E tele faigofie lauulu e mafai ona e faia i le aʻoga na o oe i le sili atu nai lo 5 minute. Ole mea taua ole iloa ole auala saʻo ole faʻatinoina ona mafai ai lea ona faʻatautaia ni ou laulu e aulelei ma e le o tuai ile lesona.

Vitio: lauulu i le 5 minute

9 paʻu i le aʻoga ma le galuega:

Faigofie lauulu i ni nai minute mo aso uma:

1. Ose atigi ma sikafu.

O le Farani mimilo poʻo le atigi o se laulu masani lauulu ma se auala matagofie e tuʻuina ai oe lava se Farani matagofie. E tatau ona e taumafai taumafai! O se atigi e mafai ona faigofie ona faia i luga o le laititi ma umi le laulu, ma e te le manaʻomia se tomai faʻapolofesa e maua ai se sili foliga, aua ma lenei laʻasaga i lea laasaga laʻasaga e mafai ona e faia e oe lava i lalo ole 2 minute.
Fautuaga vave: sipika e mafai ona suia i peni mo le ata tusi.

Sulu lou lauulu ma nonoa i le aulelei solofanua. Matou te faʻauʻuina ma se vaega faʻamalosi sina auititi laititi nai lo le taimi masani pe a fai le matou faʻaiuga masani.


pe faʻapefea ona vave fai sitaili

Tatou ave le fasila V faʻafaatusa, oomi le siusiu ma i latou ma mimilo solo i laʻau i se taʻavale i le ulu.


Ata: atigi lauulu

Faʻapipiʻi ma faʻamoe seʻia maʻimau atoatoa.


Ata: lauulu laʻitiiti atigi faatonuga

Aveese ma le faʻaeteete fasilaau ma nana uma lauulu pauu, fausiaina se laulelei malie ma matagofie.


o le a le hairstyle fai oe lava

2. Tauo maualalo.

E tele auala e fai ai se fulufulu o lauulu ma e lelei uma a latou lava auala, fuafua i le mataupu. Ae matou te manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapitoa, lea e vave faia ma foliga matagofie. E le tatau ona e fefe e fatu ni mea taua mai lauulu oe lava. O lenei auiliiliga faʻatonuga e faʻatagaina ai oe e fai lau miti ma mea moni i ni nai sitepu faigofie.

Vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma nonoa i se nonoa.


faʻafefea ona fai oe i se lalelei o lauulu

Liliu le agavale agavale i le taumatau ma lalo, matou te faʻatuina i pine. O le pau taumatau o loʻo i luga ma i le itu tauagavale, faʻamautu ma lauulu.


fai ia te oe lava fulufulu

Matou te faʻamalosia ma le lauulu ma le voila!


Ata: lauulu laʻititi paʻu

3. Se faaputuga ma le ato.

O lauulu e potopoto i se moʻao o le a le toe mou ese atu mai le masani; e lelei mo le tele o taimi, mai le olaga i aso uma e oʻo i po. Mulimuli i lenei aʻoaʻoga faigofie ma i ni nai laʻasaga, aoina lau laulu i totonu o se chic bun i le itu ma se donut mo lauulu.

Matou te aoina le lauulu i le solofanua i le itu o le a matou faia ai se bun. Vaivai laititi mo sina faʻalenatura masani.


Ata: lauulu lauulu

Tui le iʻu i le bagel mo lauulu.
Le togafiti laititi: O le ato mo lauulu e mafai ona faia mai i le totini e ala i le faʻanofoina ma se paipa i le foliga o se donut ma na tipiina muamua se tamai vaega i luga o tamatamailima.


pe faʻapefea ona vave fai sitaili

Matou te faʻasaʻo le lauulu faataamilo i le ato ina ia ufiufi atoa le bagel ma faʻapipiʻi i se manifinifi manifinifi.


o le a le lauulu e mafai ona faia vave

Matou te faʻamauina le laʻau totoe i loʻo le fulufulu mamoe ma toe fai i le tele o lauulu.


Ata: lauulu lauulu

Ua matou faʻaititia le laʻau mai le ato ma fiafia i se laʻau fiafia ma lalelei.


e teuteu ou lauulu

4. O le siusiu o laulu.

A e manaʻo e fai ni atigipusa, e te manaʻomia sina fatufatu e faʻaalia ai latou sili atu faʻapitoa. O fulufulu umi e mafai ona faʻapea e leai se mataga, ae afai e te faʻaitiitiga sina, e mafai ona e faʻaliliuina laʻua lauulu i se mea e le masani ai. E faigofie ma vave ona fai, o lea e lelei pe a e faʻatopetope.

Matou te vaevaeina le solo i ni vaega se lua. Matou te uuina le pito i luga ma se lauulu lauulu. Matou te aoina le pito i lalo i le solofanua.


fai ia te oe lava fulufulu

Matou te tatalaina le togafiti ma fai se tamai faaputuga, amata mai le tua ma agai atu i le muaulu.


pe faʻapefea ona vave fai sitaili

Matou te faʻamauina le pito i luga ma faʻapipiʻi i ni faʻamaʻi.


fulufulu ulu

Matou te ave se loka o le ponytail ma faaaoga e ao uma ai lauulu i le tasi itu. Tatou faʻapipiʻi ma se ofu lelei.


Ata: lauulu fulu

Faʻaopopo le lauulu lauulu ma le laulu e sauni!


lauulu vave

5. Itu utupoto.

Le filifiliga o lauulu fusi ua toetoe lava leai se gataaga. Tusa pe e te leʻo i le faʻamoemoe e fufuluina lau lauulu, o se itu feliuaʻi mata o le a faia lenei laʻititi mea sese e leʻo vaʻaia. O se tasi lenei o le lima-minute lauulu e mafai ona e faia pe a vave.

Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua: luma ma tua.


fai se laei manaia

Matou te faʻatuina le manoa i luma ma le fesoasoani o lauulu ina ia faigofie ona galulue ma lauulu mai le tua. Tatou mimilo le tua o lauulu i se curl i le itu o le a tatou maua se bun.


faigofie ona fai lou lauulu

Mai motuaʻimua faʻafilemu matou te fausiaina se faʻaputuga ma faʻamautū ma lauulu.


faia lauulu vave

O lea ua matou tatalaina le lauulu i luma, mimilo foi ma savili faataamilo i le au fusi, lea na matou faia muamua. Matou te faʻasaʻo ia laʻasaga ma lea sitepu i le fesoasoani mai totini. Na pau lava lena! E faigofie! Fiafia!


Ata: itu utupoto

Fulufulu vave mo lauulu ma uumi lauulu

O lauulu mo le laititi ma le umi o lauulu e sili ona faigofie le faia, aua o iinei e i ai le tele o a matou vaʻaiga mo mafaufauga. O lauulu e puʻupuʻu nai lo le maʻimata e masani lava faigata ona tausia, aemaise lava pe a ulavale. Ae o le laʻei matagofie ma le manaia o laʻei mo aso uma o le a fesoasoani ia te oe e faʻafaigofie ai le olaga.

I le taimi lea, matou te fautua atu e te faʻamasani oe i le vave ma faigofie laulu mo aso uma mo le laititi ma le umi lauulu i ou lava lima, faʻapea foi vaʻai ni nai toleniga ata vitio ma ata.

Gulka o le sili ona taatele lauulu mo taimi uma. Fai ia e oe lava faigofie, ma se fulufulu laʻau e talafeagai mo soo se mea e tupu. Ina ia mafai ona e faia oe lava, e te manaʻomia se faʻapitoa busel bagel, lea e mafai ona e faʻatauina i soʻo se matagaluega o lauulu oloa. Ma o mea uma e matua faigofie:

  • Faaputu lou lauulu i totonu maualuga maualuga ma nonoa faʻatasi ma le le faʻasoesa o se uʻamea i le palealii.
  • Tufa le lauulu i le bagel ina ia ufiufi atoa. Afai e le oi ai sau donut i lima, ona e faʻaaogaina lea o se sikafu masani.
  • Aoina uma fulufulu mama i fusi ma afifi faataamilo i fusi. E mafai foi ona e aoina i latou i lavalava, o le a atili matagofie le laulu.
  • Faatulaga le taunuuga studs ma sausau ma varnishina ia le matauina e le malepe lau laulu.
  • Pau lava lena, o le gulka ua sauni!

O le isi filifiliga mo le vave ma le faigofie lauulu mo le uumi uumi, lea o le a maofa isi i lona matagofie. I le taimi muamua tepa, e ono foliga mai e faigata tele ona lalagaina se 'ie faʻapipiʻi, ae o le mea moni o mea uma e sili atu faigofie, ma o lenei o le ae vaai i lenei.

  • Vavaeese loa ni lua manoa e le mafiafia mai le vaega masani o le lauulu ma tuu ia latou saoloto.
  • O toega o le lauulu e tatau ona lalagaina i totonu laupepa i le tasi itu. Lenei e mafai ona faʻaleleia ma fili i le fili faʻamalama, ae o le a sili vaʻaia pe a tamoe i le tasi itu.
  • Aua le faia faʻamau tele le fusi, pei o le pito o le lalagaina o le a sili atu faigata mo oe le galue ai.
  • I le maeʻa ona lalagaina o loʻo faʻamaʻai, faʻamautu ma se fusipaʻu i le pito i lalo, ma faʻataʻapeina le isi au mama ufiufi uʻamea.
  • Foliga lou laei manaia varnish ma e mafai ona e maofa ia te ia faʻaosofia isi!

Lauulu

O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu uumi ma feololo. O le a foliga lelei o ia i lalo o le suti masani a se ofisa faigaluega poʻo faiaoga. Soo se tasi lava e mafai ona ia faia se laulu ile la ia, aua e faigofie tele i le faʻatinoina, ma e le sili atu i le sefulu minute e te faʻaalu ai.

  • Fusi lou lauulu i tua, e mafai ona e tuua ni tamaʻi manoa se lua ae oso i luma.
  • Vaevae le lauulu i ni laina tutusa se fa.
  • Aʻo le isi itu ua milo ai fasi uma i se au manifinifi, ona faʻasolo loa lea patupatu.
  • Faʻapipiʻi lauulu i lauulu. Mo laina uma o le ae manaʻomia mai le lua i le fa lauulu, e fuafua i le umi o le lauulu.
  • Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnishma lau laʻei lauulu ua saunia!

Iʻa faiʻa

O le isi faigofie lauulu mo aso uma o iʻa faiʻai. E pei o se fili masani, naʻo oe e tatau ona lalagaina ese eseʻese. O sea laei matagofie matagofie e fetaui lelei mo soʻo se taimi, pe o se malaga i le aʻoga poʻo le iunivesete, poʻo se aso fiafia. Ma e mafai ona e faia oe lava e pei ona taʻua i lalo:

  • Vavae le lauulu mai le tua i ni vaega tutusa se lua.
  • Ave se fasi manoa mai le vaega o lauulu e latalata i le taliga, ma fuli i luga o le vaega lona lua o le lauulu.
  • Fai tutusa i le isi itu.
  • Faʻaauau le lalagaina o le fili i le umi e te manaʻomia.. E mafai ona mimilo i le iʻuga, pe mafai ona e tuua se fulufulu maua fua i le mimilo i se uʻamea.
  • Aua neʻi galo faʻauʻu le iuga ma le varnish ma lau laʻei manaia ma le manaia mo aso uma ua sauni!

O le a le mea lilo o lauulu faigofie?

Masalo i le amataga i le lima minute o le ae le faia se sili atamamai i luga o lou ulu, ae pe a fai sina toleniga, ova le taimi o le ae mauaina le mea lelei.

Leitioa a laʻau lauulu e taʻua o le sili ona faigofie, o lona uiga o soʻo se teine, fafine ma e oo lava i teine ​​e mafai ona faʻaogaina i latou ile tausiga a le tagata lava ia. Ae o le latou faʻaletonu e le pei o latou faʻapitoa muamua, pei, mo se faʻataʻitaʻiga, lalaga volumetric.

Fautuaga mo le faia o laulu laulu tino ile 5 minute

Ae e te le masani ai i filifiliga malie, utagia nisi fautuaga.

  1. Aua le faʻamoemoe vave taunuʻuga i le tomai o le fausiaina o se laʻei faigofie. Po o le a, e muamua lava ona e le fausia i le lima minute, e manaʻomia ni nai aso o toleniga.
  2. I le faʻagasologa, e iai le talitonuga o loʻo iai ni suʻesuʻega, mea e le maitauina, fusipaʻu ma mea e faʻaaoga ai. Ma e tatau ona e teuina i taimi uma fulufulu lau i luga o le laulau laei.
  3. Aua le manatu e sili atu lauulu hairstyles nai lo faigofie fesuiaiga. Ioe, latou te tosina maia le silasila, ae o le faʻafaigofie foi e manaia ma aoga.
  4. Faaaoga metotia o faʻatamala faʻaeteete - e foliga matagofie.
  5. Manatua ni upu se tolu: fusipaʻu, iʻu, fili. O le a avea i latou ma faavae o le malamalama uma, ae pale laei muamua.

Leie iʻu

O lenei manatu e mo i latou e le fiafia i licked curls, ae i se isi itu, mafaufau, e tatau ona tautala, faia e pei o le vevesi i luga o latou ulu se matua sili ona manaia ma suamalie lauulu.

E te le manaʻomia se selu i mea uma, faʻaeteete faʻagatasi laʻau ma ou tamatamaʻilima ma piki i luga o se ulu i lou ulu. E mafai ona pipiʻi i loka le malosi ma le le vaʻaia.

O le itu lelei i le fausiaina o lenei fale lauulu, e le manaʻomia ni soʻo se umi o le lauulu. E mafai ona umi ma puʻupuʻu.

Manaia le fai solofanua

Faigofie lauulu i le 5 minute, o le mea moni, aofia ponytails le masani ai i latou aoina. O lenei filifiliga e fai lava e faigofie. Ina ia faia lea, tatou te manaʻomia:

  1. Salu lemu lau lauulu.
  2. Aoina i le pito i luga o le ulu i le masani "solofanua" ekor.
  3. I lalo o le siʻusiʻu, vavaeʻese se laʻau lauulu o le laʻau ma le lapoa e tusa ma le tolu senitimita.
  4. Nonoa uma lauulu ile malulu manifinifi masani e aunoa ma mea teuteu.
  5. O loʻo totoe le vilivae e mafai ona taʻimua ile ie faʻapipiʻi poʻo lalagaina se fatu mimiti (puaʻa) mai fafo ma faʻamau ai ile fusi ole uʻamea, ma faʻamau le pito i se ie le vaaia.

Manaia paʻu

O le Hairstyles mo le 5 minute na le amanaiaina se aso laulu e pei o le talo.

O le faia o se laei muamua lauulu i lenei sitaili e faigofie tele, ae e manaʻomia se tasi tuutuuga: o le lauulu e tatau ona umi ma e oʻo lava i le umi atoa.

Faʻafefea na ona toe fausiaina se laulu i luga o lou ulu, e mafai ona e vaʻai i le ata:

A faaputuga ma se fatu i luga o lona ulu

  1. Fulufulu le lauulu ma fili lusi le siusiu ile ogatotonu ole ulu.
  2. Matou te faia se pu i luga aʻe o le paʻu taʻavale ma pipii le siʻu i totonu. E liua lona faʻasolo.
  3. Matou te siiina i luga ma le ogatotonu matou te faʻamauina i ni pine poʻo ni mea e le vaaia. O loʻo iai pea iʻuga lua o loʻo tautau mai luga.
  4. Tatou faia loops mai ia i latou, tatou anapogi ma le vaaia. I lenei tulaga, o le a avea ma ata faʻamau valu po o le fatu, oe filifili.

Fetaui maʻimau

  1. Fufulu, mago ma selu le lauulu.
  2. Matou te mauaina le laulelei i le uʻamea. Ae le i faʻaaogaina se mea eletise eletise, matou te faʻaaogaina se puipuiga ole vevela i le lauulu.
  3. I le muaulu, matou te vavaeeseina se loka lautele, ae o isi mea na totoe o avega e ave i le siʻu o maualuga maualuga.
  4. Le isi, a loka saoloto, tuu i tua o le taliga, afifi se ofu mafiafia i luga o le siusiu.
  5. Matou te faʻaleleiina ma se lauulu ulu.
  6. Matou te vaevaeina le siʻusiʻu i ni vaega se fa, fesuiaʻi taʻitasi i se tui puipui ma taʻamilo le leo i le siʻusiʻu.
  7. Ua sauni le fulufulu. Fofo ia ma fulufulu.

Lauulu lauulu vave mo lauulu umi

Malamalama lauulu mo oe lava i 5 minute, pe afai e te umi le lauulu, e le o se talafatu. I le taimi lava e tasi, o le filifiliga o aulelei ma le faigata o sitaili e matua tele lava iinei. E mafai ona tutusa uma siʻaiga, 'iunite,' fili ma faʻamuta o laʻau lauulu, e aofia ai ma le lauulu mo 'oti.

O le ulu o lauulu mai laiga fili e atoatoa lelei mo teineiti e i ai uma sitaili ma curly. E sili ona taua, o lenei sitaili manaʻomia le i ai o le aavea ma mafiafia lauulu. O le faia o ia mea, i itu uma o le ulu i le malumalu, ave se loka o lauulu ma lalagaina fili mai ia i latou. Le isi, togi i latou i luga o lou ulu, ma fauina a vili, ma nonoa pito ma le vaaia.

Faigofie fulufulu o mea

Mafaufau i lenei laei lauulu i le 5 minute i le laasaga. Tatou amata loa:

  1. Faʻaaogā se paʻu manifinifi paʻu, e tatau ona e nonoa le faʻava i lona itu.
  2. Fai se pu e maualuga teisi atu nai lo le nofoaga gusi ma faaofi se fusi i totonu.
  3. Sifi lou lauulu i le tele e te lagona ai le mafanafana ma le matagofie.
  4. Ma le isi, nonoa curls ma se paʻu manifinifi paʻu.
  5. Toe fai i luga ole paʻu lona lua, fai se pu ma toso le lauulu.
  6. Toe fai mea uma seiloga e uma loa curls.

Faʻafilemu le fili i le mea e te manaʻo ai.

Lulu lauulu lauulu mo lauulu laulu

I le tele o taimi, o le averesi lauulu o se teine ​​ma se fafine tipi i totonu o le galu, o lea e sili atu faigata ona pikiina lauulu laʻititi fulufulu mo le 5 minute nai lo le uumi o siku uumi. Ae ui i lea, filifiliga talafeagai e mafai ona filifilia:

  1. Mo se fulufulu lauulu laei, e mafai ona e faʻamaloloina le lauulu i luga o curlers sili ese mai le foliga ma faʻataʻitaʻi ia faʻataʻitaʻiga mafuaʻaga.
  2. O le Falani fulufulu foliga manaia, lea e fili mai le pito i lalo ma faʻaumaina i se teuga matagofie.
  3. Vaelua lou lauulu i le afa. I luga o itu uma, mimilo ia uʻu i totonu o fusi i totonu o le ulu. A maeʻa lenei mea, e tatau ona fesoʻotaʻi le lauulu i le pito i tua o le ulu, ma faʻamama se fusifusi o latou.
  4. Fai se itu e vaeluaina i luga o lou ulu ma vavae ese mai lava i le taimi lava lea ni nai loka o lauulu mai luga, mimilo i latou i fusi ma toe faaleleia i lalo o laupepa autu e le o vaaia.

Lauulu filifiliga lelei

Talu ai nei, o pulu pupuu ua matua lauiloa lava, ma e oʻo foʻi le tele o fetu ua uma ona taumafai i ia fa' ata. Mai le pupuu lauulu, e mafai foi ona fausia ni laulu laei mama i le 5 minute. Sei o tatou mafaufau i nisi filifiliga.

Aoina curls. Ina ia fatuina ia lalelei, o le lauulu e tatau ona mama. E tatau ona faʻataʻamilo faʻalili ma le uila faʻataʻamilomilo i le itu mai foliga ma faʻamalosiʻina le iʻuga i le fulufulu manu. Le isi, vili loka mai le pito i luga o le ulu i itu uma e lua i fusi ma faʻamautu latou ma le le vaʻaia. I le oʻo atu i le pito i lalo o le ulu, faʻaauau pea ona faʻataʻapeʻapeina mafine ma faʻapipiʻi i le uila i le ogatotonu o le ulu. Uma le puʻeina puʻeina e tatau foi ona fusifusia, ma i luma, tuu ni manoa laiti e lua i itu uma mo se malu fulufulu o foliga.

Volumetric curls ma se fusi. E tatau ona selu le lauulu pito i luga e pei ona mafai e mafai ai, ina ia foliga mai o lauulu foliga sili ona tele. Tuu se fusi i luga o loka pito i luga teuteu lelei. O lauulu e tatau ona toe aumai, mimilo o latou pito i fusi ma ia puipuia i lauulu le vaaia. Uma tatau totoe lauulu tatau foi ona malupuipuia ma lauulu lauulu.

O se ata o se moli lauulu laʻititi i le 5 minute mo pupuʻu lauulu o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Fulufulu lauulu vave mo tamaiti laiti

O a matou pepe e mananaʻo foʻi e foliga matagofie ma fiafia i mata o isi. Sei o tatou vaʻai po o le a se mea e le masani ai tatou te fausia i luga o latou ulu. Faigofie lauulu i le vasega amata mo le 5 minute ua faʻaalia i lalo.

Spikelet o eseese lanu felanulanuaʻi. O le laulu lauulu e sili ona lelei mo tamaiti toaaga e mafai ona taʻalo i le aso atoa, ma o le a le tatau i tina ona faasaʻoina i taimi uma a latou curls.

  1. Sulu lemu lauulu lauulu.
  2. Faʻaaoga se selu ma se pito maʻamaʻai, vavaeese faʻatasi ma se loka o laulu i le pale o le ulu.
  3. Nonoa o le tiʻetiʻe solofanua i le uila paʻu.
  4. Le isi, i le itu o taliga, tuʻu ese foʻi le loka. Faʻapipiʻi le muamua i le iʻa lona lua faʻaiʻu ma nonoa i latou i se fusi faʻaoso o se isi lanu pupula.
  5. Faʻaauau le fesoʻotaʻiga o fusi i le pito o le ulu.

Afai e tūlau faʻamau le loka i le taliga, ona mafai lea ona tui i lauulu manaia.

Faʻamau i luga o itu. O se tami matagofie lea, matagofie ma le laʻei sili ona manaia.

  1. I le ogatotonu o le ulu o se vavaeeseina tuusaʻo.
  2. O loʻo teuteuina lelei male laulu.
  3. O lauulu uma i itu uma e lua, o loʻo nonoa fusi.
  4. Ua faʻaliliu fusi i ona fili.
  5. O pito o le lauulu e faʻamautuina ma manino sulu paʻu fusi.
  6. Bagels e faia mai pigtails ma o latou pito e faʻamauina i le laʻau autu ma fusi vaega le vaaia.

O se faaputuga pigtails i le itu. Lenei le uluai manatu o se aso fai fusi.

  1. Tuu lou lauulu i tua ma fau se fusi i lona itu.
  2. Vaevae i ni vaega se tolu ma taʻitasi mai le lalagaina o se puaʻa.
  3. Nonoa pito o fusi i uamea paʻu.
  4. Ufiufi 'ie faʻatautau ma le pulu faʻataʻamilomilo i pito autu o le pito i luga o le pito seia oʻo i le tele o ituaiga.
  5. Faʻapipiʻi lau lauulu i le le vaaia.
  6. E mafai ona e teuteuina i ni laʻau puʻeata muamua.

Fai se laulu lauulu laititi i le 5 minute e le faigata, sili ona taua, manaʻo ma tomai.

Tulafono mo le filifilia o lauulu mo le aʻoga

O le a se mea e tatau ona iloa e le tina o le teine ​​ina ia mafai ai ona filifili le sao lauulu mo lana tama?

  1. Tamaiti i le togalaau maua se itula filemu i le taimi latou te momoe ai. O le mea lea, o le laulu lauulu e tatau ona talitonuina ma faigofie. O lea e tatau ona ia nofo tumau ai seia oo i le iʻuga o le aso ma aua le faalavelave i le pepe moe. O loʻo maitauina e le mafai ona fusifusia uma pepe.
  2. E le gata i lea, o tamaiti e alu e savalivali i totonu o le togalaau, o lona uiga e le tatau ona faalavelave le laulu i le tamaititi o lo o ofuina se pulou, ma i le taimi lava e tasi e tumau le faatuatuaina pe a uma ona i lalo.
  3. Tamaiti vali ma vali, vane ata mai plasticine po o kelu se tele o fatuga, o lea e le tatau ona faʻatagaina lou lauulu e ofi i totonu o ou mata poʻo mea le faʻaleleia.

Mai mea uma o loʻo i luga, e mafai ona tatou faaiʻuina e faapea o le lauulu e tatau ona faigofie, faʻatuatuaina ma e le o iai se tele o paʻu fusi ma laʻau fulufulu.

Foliga masani ma faigofie mo teine ​​matutua

O teineiti talavou e fiafia e faʻaaoga pato, puʻupuʻu ma siʻusiʻu mo laʻei i aso uma.

I totonu o le siusiu, filifiliga e pei o le maualuga "solofanua" tulimanu, o lona maualalo lomiga ma lua fusi i autafa i le pito i tua, soofaatasi i le tasi, e iloga. Nei e sili atu faigofie filifiliga. Sili atu lavelave siʻusiʻu o loʻo faʻamalieina e le lalagaina poʻo le faʻatautaia lelei o paʻu sikola.

Mafaufau i lea laasaga ma lea laasaga faʻatinoga o se tail-harness o se faʻataʻitaʻiga:

  1. Matou te fauina se fusi i le tumutumu o le ulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. O le busa o le a fesoasoani i le lauulu e le toesea, ae ia manino le faasaʻoina.
  2. Matou te miloina taʻitasi i manoa. Ma le isi, e tatau ona mimilo i le itu tasi.
  3. E tasi le filo e fausia mai i nei filo ua milo ai, ma matou te taʻamilo i le itu faafeagai pe a faatusatusa i le tasi na faʻamavae ai i ai manoa.
  4. Ua faʻaiʻu pito i se fasi paʻu manifinifi.

E mafai ona faʻataʻamilomilo se masani masani, e le gata mai i laina e lua, ae faapea foi ona tele atu.

O le sili ona lalelei lauulu lauulu mo le aʻoga i le 5 minute o le talo. Ma ona eseesega eseese. E faia i le itu, luga o le pale pe i le pito i lalo o le ulu. E matua talafeagai lelei mo teineiti ma le laulu uumi. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e mafai ona e alu i le aso atoa ma aua le fefe o lou lauulu o le a matala pe tousled.

Lauulu e fiafia e ofuina fetu

E le masani ona ofuina e le lautele ia tagata fai mea faʻafiafia ma tagata faafiafia. O nisi taimi latou te o ai i luga o tulaga faʻasaga ma a latou filifiliga masani.

Malamalama ma matagofie lauulu i le 5 minute e fiafia tele iai fetu o le lalolagi:

  1. Solofanua o le solofanua i le tasi itu. O lenei sitaili e alofagia e le pese pese Beyoncé. Na te tuʻufaʻatasia ma lauulu talafeagai lelei i le pito i luga o lona ulu.
  2. O Sienna Miller o loʻo ofuina se laʻasaga vave mo le lauulu puʻupuʻu - e oo lava i le vaeluaina i le ogatotonu ma sina pupuni curls.
  3. O le siʻusiʻu pito i lalo o le vae ma le vae saʻo e sili ona fiafia i ai e Rosie Huntington. O lenei hairstyle o loʻo faʻamamafaina atoatoa foliga uma o foliga ma matagofie teuteuga. E talafeagai mo le alu i se afiafi mea e tupu, e pei o le fale mataaga poʻo le ata tifaga.
  4. Jamie King tuuina gofie lauulu ma curls i lona itu. Ina ia fausia se laei foliga e te manaʻomia se gel ma sina vaega laʻititi e le o vaʻaia. Ulufale tautaliga ma tautaliga tatala i luga o le a fesoasoani e faʻaopopo le foliga.
  5. O Olivia Kalpo na te toe faia le ata o Sienna Miller, ae o lona lauulu e sili atu ona uumi.

Faigofie ma vave lauulu i le 5 minute - o se filifiliga lea mo i latou e fiafia e i ai i taimi uma i luga, ae le lava le taimi e fausiaina ai se foliga manaia.

Alu i le pati!

I taimi o aso malolo, e le manaʻomia foi ona tele le taimi e alu i luma o le faʻata, taumafai e fausia se mea e le mafai ona mafaufauina, pe totogia tupe mo le alu i le teine ​​lulu. E matua mafai lava ona faʻaogaina se laʻei faigofie mo se pati, faʻaopopo i le aulelei matagofie, manicure ma ofu manaia. Sei o tatou vaʻai i mea e mafai ona laʻei mai laʻasaga matagofie ile 5 minute e asiasi ai i le faʻamanatuga o mea.

Farani braid ma bun. Ina ia faia lenei mea, o fulufulu uma e tatau ona selu i tua ma fili i le pale o se masani spikelet. Matou te lalagaina i le ua ma fusi le lauulu totoe i se fusi, matou te afifiina i le faʻaaoga o uʻamea. Ma le isi, matou te faʻamauina se fusi mai le iʻu i le faʻaogaina o ni uila manaia. Matou te faʻatuina le lauulu laʻititi ile lauulu.

Seisi faigofie lauulu ile 5 minute, fausiaina i ou lava lima. Fufulu o matou lauulu ma faʻapipiʻi le volumetric mousse i susu susu. A uma ona faʻamamaina le lauulu, ona matou vaevaeina lea o laina i se vaeluaina. I le itu o le muaulu, le mea o loʻo iai le tele o laulu, tatou te vavaeʻese le loka ma mimilo le faʻasologa i lona umi atoa. E mafai ona faʻaalia sina faʻalavelave e sili atu ona masani ai. Matou te faia se taamilosaga i le isi itu ma o latou uma nei ua nonoa i mea e le o vaʻaia. O pito e ufiufi i le amataga o lauulu.

1. Le faatamala solofanua

O le mea moni o le faatamala, e faalagolago ia te oe. E mafai ona e faia ia te oe ia lauulu foliga sili sao pe faʻaoga moni ile malulu ole ulu. O sea filifiliga ua leva ona avea ma masani masani.

Oe manaʻomia le varnish, ofuvae ma, atonu, ni nai mea e le o vaaia. Afai ei ai sau taimi, e mafai foi ona faʻaʻalu lou lauulu i totonu o le uʻamea uʻunaʻi, fai galu tetele.

Fautuaga lautele

  1. O lauulu laʻasaga e faʻavae i tulivae e le manaʻomia mo lauulu manifinifi. O le faʻamalosia o auʻau faʻamalosiʻau e mafai ona oʻo atu ai i vaega tino o le paʻu, aemaise lava pe a uliuli le lauulu. Ponytails o le a foliga lelei atoatoa ile lauulu uumi.
  2. Fugalaau e tatau ona tuʻua mo teineiti ma le sikuea foliga ma le auvae tele. A oʻo i luga le lauulu uma sese o foliga foliga matala. Ae afai e te manaʻo e fai ni lauulu foliga, e mafai ona e tuiina ni tautaliga uumi i ou taliga. O le a latou aveese mai le auvae malolosi-malilie poʻo alafau uumi lautele.
  3. O paʻu o le filifiliga pito sili lea mo se mata foliga ma faʻafuaseʻi isu. Faʻafetai i ituaiga eseese o utupoto, e mafai ona vave faia ma mo mea eseese.
  4. Ma se tafatolu tafatafa o foliga, e manaʻo e fai se talo ma se pa. O le matala o le muaulu o le a faʻamanino atili ai se sese i le lautele o le muaulu ua faʻatasia ma se auvae vaapiapi.
  5. E le fautuaina le maualuga o uila mo teine ​​e maualuga lo latou tupu. O iinei e te manaʻomia le filifilia o volumetric filifiliga o loʻo i tua o le ulu poʻo le ua.
  6. O teine ​​puʻupuʻu puʻupuʻu e mafai ona vaʻavaʻaia lelei i latou tino maualuluga. E matuaʻi faalavea ai le vaai.
  7. Faʻailoga e lelei tele ma faigata mo galuega ma suʻesuʻega. O sea laulu e le mafai ai e le lauulu ona masae.
  8. Scythe o se sili lelei talavou filifiliga.
  9. Volumetric braids e talafeagai mo lauulu manifinifi, lea e vaʻaia vaʻaia le mafiafia o manoa.
  10. Ina ia faʻaopopoina le mafiafia o le fili, e mafai ona e lalagaina se lipine o se le paolo tulimata e fetaui i le lauulu.
  11. O lauulu e faavae i luga o fusi e sili atu le talafeagai mo teineiti e leai ni pulu.
  12. Ina ia faia le paluga foliga atoatoa i luga o le lauulu, e fautuaina e fufulu ma faʻamago ai aʻo leʻi faia se fomu. Afai e le mafai ona fufuluina lau lauulu ile taeao, o lenei e faia aʻo leʻi moe.
  13. E le mafai ona e tuua ni fulufulu felelei mo le po. Lenei afaina ai le fausaga o lauulu, faia latou ulavale. A o leʻi alu e moe, ua fautuaina e talepe ese fusi ma 'aʻai ina ia malolo ai aʻa i le tele e mafai ai.
  14. Afai e faigofie ona fofoa e le ulu fulufulu o le gaʻo, ma le lauulu e le eseese ai i mea, o lona uiga laʻasaga sili ona lelei luga o le ulu o le ulu ma se fulufulu siʻusiʻu e talafeagai mo i latou.

Ofu matagofie

O lenei vave lauulu lauulu o le a faia oe e te vaʻai fou i se masani masani faia i lauulu. E faia tele vave ma faigofie, ae foliga mai na e tuʻua le faleoloa! Seʻi o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faia e oe lava i ou lima?

  • Muamua e te manaʻomia vaevae le lauulu i ni vaega se tolu i lugae taʻitasi o loʻo faʻamau faʻatasi ma se paʻu malulu.
  • Ma, amata mai le pito i luga pito i luga, pasi le lauulu i le va i le va o le eli ma le lauulu.
  • Fai le mea e tasi ma isi vaega mulimuli.
  • O se taunuuga, o le ae mauaina se sili matagofie matagofie anapogi talafeagai mo soʻo se taimi.

Pete sao

O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu umi ma feololo. Lenei e te manaʻomia ni nai studs ma ofuvae.

  • Faʻapipiʻi lou ulu ma fili le faʻapipiʻi mai aʻa o le laulu e oʻo i le palealii.
  • Ona nonoa lea o se siusiu maualuga.
  • Ia milo i se sikoketi taamilo ma milo faataamilo i le ofu fusipaʻu ma le stud, mautu i ni faʻamau.
  • Faʻapena le iʻu i le varnish, ma lau taufetuli vave tamoe sauni!

Falefatu Roma

E mafai ona e faia se laʻei faigofie mo lauulu puʻupuʻu i ni nai minute. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia mea nei:

  • Vavaeese i itu uma e lua o le ulu. lua fasi mama.
  • Aʻo le isi itu, fili ia ni manoa i se fili masani poʻo le metotia faʻapipiʻi, nonoa i latou i fusi faʻamalosi i le pito.
  • Faʻaaoga fulufulu lauulu, ia faʻapipiʻi pito o braids i le pito i tua i lalo o le lauulu.
  • Fai le vali ma le faaiila lauulu, ma ua maeʻa saunia lau laulu i aso uma!

Lauulu laulelei Eleni

Ina ia mafai ona faia lenei vave ae matagofie laʻei, e te manaʻomia faʻapitoa faʻailoga, lea e mafai ona maua i totonu o soʻo se faleoloa ma mea e maua ai lauulu. Ma o le faia o ia lauulu laʻasaga lava ia e matua faigofie.:

  • Tuu se pulu i luga o lou ulu i luga o lauulu uma.
  • Amata filo lau lauulu tasi le filo i le au.
  • Fai le mea lea seʻi uma ou lauulu faʻapipiʻi i tua ile faʻatino o lauulu.
  • Faʻaopopo le iuga ma varnish, ma greek hairstyle mo pulu pupuʻu ua sauni!

Lelei mo lauulu puʻupuʻu - laiti curls i le pito. Ina ia mafai ona faia, e te manaʻomia le lauulu ma le mousse. Mousse e tatau ona susu i pito o le lauulu, sosoo ai ma le fesoasoani a manifinifi manifinifi matagi i latou, e le sili atu le alu aʻe nai lo le malumalu. Faʻamago i se fulufulu laʻe, aveʻese le curlers, ma lou lauulu lauulu mo pupuʻu lauulu ma curls o le a sauni!

Fulufulu o tamaiti malamalama

Lauulu mo tamaiti o se ato atoa. Ou te manao lava ia foliga lalelei ma manaia le tamaititi, o lea e masani lava ona faamamaina e tina i latou lava e ala i le faia o sitaili eseese i luga o ulu o latou afafine. Matou te filifilia ni lauulu, o le fausiaina o le a le tele se taimi, ae latou te foliga mataina.

O sitaili faapena o tamaiti e foliga sili ona aulelei ma lē masani ai. E le gata i lea, ae o tamaiti lava latou e fiafia iai, e taua tele, ma e atoatoa mo le alu i le aʻoga, aoga poʻo le pati a tamaiti. Ma o le faia o ia laulu foliga e mafai ona matua faigofie ma vave.

  • Vavaeese le lauulu i le ogatotonu ma se laina sao saʻo, ona fai lea i le fa laina vaevaega i itu taʻitasi.
  • Fai ni uʻamea pupu e fa, o ona pito e faʻatasia faʻatasi i se siʻu fou.
  • Mai toe o totoe e lua, fai ni pu se lua.
  • A e manaʻo i le mesh e ufiufi atoa lou ulu, ia sili atu tulimanu manaʻomia muamua.
  • E le manaʻomia le faʻasaʻoina o laʻei lauulu laʻititi i le varnish, o loʻo taofia lelei.

Fanau a pati

Ina ia mafai ona faia se laei laulu, e te manaʻomia tamai ato fulufulu. O le faʻavae o le fatuina o se laʻulu lauulu e tutusa ma le tagata matutua faʻaaliga. Pau lau mea e fai o le faʻasaʻo o le lauulu i le pito i tua o le ulu i se fusipaʻu, ona faʻamau lea i totonu o le ato ma faʻaaoga e mimilo ai le lauulu i totonu o le pulu puʻeata. O nei tamaiti e vave lauulu laʻititi e matua fetaui lelei ma talafeagai mo laei i aso uma.

Fili i sasae

O le isi filifiliga lelei mo tamaiti i aso uma lauulu fili i sasae. E le manaʻomia lalagaina iinei, e te manaʻomia le nonoa masani masani, ona ave lea o ni tamaʻi paʻu ma faʻauʻai latou i taimi tutusa. I le uma, e mafai ona e teteʻeina sina fulufulu sina itiiti, ina ia foliga sili atu ona lelei.

Faʻafetai i le matou tusitusiga, e mafai lava ona e faia se laʻasaga vave ma matagofie mo soʻo se umi o le laulu ma mo soʻo se mafuaʻaga i ou lava lima!