Valivali

Tagata lauiloa ma le lanu laulu

O le tamaitai Amerika ma le teine ​​pese na amata manino se mataupu fou i lona olaga, e vali lona lauulu o se susulu lanumoana lanu. I le masina o Fepuari o le tausaga nei, na failaina ai e Duff le 27 tausaga mo le teteʻa mai le au kiki a Kanata, Mike Comrie, ma e oo atu i le tautotogo ua faia le faaiuga i suiga i foliga vaaia.

O Hilary lava ia, fai mai na o le manatu i le fesuisuiai o lauulu na alu atu ia te ia: a o la malolo ma lona aiga i Mekisiko, sa musuia le teineititi i le vaaiga o le sami na ia filifili ai e vali lona ulu i le lanu tutusa. O le tolu-tausaga le matua a le tama pese, le tina o Luka, na fiafia tele i le faʻataʻitaʻiga. Fai mai Duff, na matauina le tamaititi ni lanu fou, ma vaʻai atu i le mafuaʻaga o le galuega a le teine ​​faʻaʻaiga.

2. Nicole Richie

Le tamaʻitaʻi taʻanoa lino, le fai mamanu ma le afafine vaʻaia Lionel Richie e faigofie ona faʻaigoaina o le teine ​​nuanua. O le lototele o le teineitiiti na o le matauʻa: o le lauulu o 33-tausaga Nicole sa lanumeamata, ma lanumoana, ma lanu viole, ma o lenei ua latou piniki. O le tagata mamanu e fiafia foi e faʻataʻitaʻi le umi: sa ia tipiina lona laulu i lalo o le tama, fausia lona curls, ma nei mea uma le sili atu o taimi. Fai mai Nicole e ala i le tele o suiga i lauulu lauulu, na ia faaalia ia lava.

Ua fai mai Richie, “Ua pau le mea valea a loʻu olaga i le taimi nei. E le o taimi uma e fiafia i ai le au fiafia i filifiliga a Nicole, ae o lona toalua, o le faimusika Joel Madden, ma lana fanau, fitu tausaga Harlow ma lima tausaga Sparrow, ua fiafia tele i ai mafaufauga ole Ritchie, ma o lenei ua sili ona taua.

3. Kelly Osbourne

I nai masina talu ai, o le teine ​​pese pese ma le teine ​​pese a Peretania na vali lona lauulu lilac, ma foliga mai e le o le a vaeluaina.

“Ou te fiafia e taʻalo ma loʻu laulu. O le mea lea sa masani ona ou faia. O le sasaina, o le tipi feʻe, maʻe, vali. Na matuā laki lava aʻu e faigaluega ma le au tusi sili ona lelei, ”o le tala lea a Kelly i le au tusitala. “E iai loʻu lauulu lelei faʻafetai i lava o oʻu matua. E mafai ona fulu i luga le matutu mo se itula, ua tele loʻu lauulu. E na o le valea. E oʻo foʻi i aʻu uo e le talitonuina, o aʻu mea uma lava na, ”o le tala lea a le pese pese.

E taua le maitauina o le afafine e tolusefulu-tausaga le matua tele o Ozzy Osbourne, o ia o le talimalo o se sitaili TV faʻaaliga, o se faʻataʻitaʻiga e mulimuli ai mo le tele o teineiti. I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le faitau selau o ata vitio e fesoasoani i le faia o sitaili i le sitaili a Kelly Osbourne.

4. Julianne Hough

O se tagata Amerika pese, siva ma faʻataʻitaʻiga mo se faʻataʻitaʻiga ma lauulu lanu na filifili muamua i ni nai aso talu ai. O le lalelei lauulu lauulu faateia tagata uma e ala i le lafoina o se ata i luga o agafesootai lea o loo i ai o ia ma susulu lanu piniki. 26 tausaga le matua o Julianne na faʻatuatuaina lana ata i le tagata taʻutaʻua Hollywood lauiloa Rione Capri, o ia e masani ona galulue ma le tamaitai faiaʻina Nina Dobrev.

Hough, o le na avea ma fetu o le poloketi "Siva ma Fetu," na ia fai mai e masani ona fiafia e faʻataʻitaʻi ma ona foliga vaaia. O le tausaga na tea nei, na vavaeeseina e le teine ​​le uumi o pupu ma sa matua fiafia lava: “Na aoga. E le mafai ona e toe lalafi i tua o lou lauulu ma lagona le saolotoga. ” E foliga mai, o lenei Julianne musuia e suia le lauulu lauulu. Aisea lanu piniki? "O le lanu o le agalelei," Hough faigofie.

5. Katy Perry

Tolusefulu tausaga le matua pese faʻatasi ma Nicole Richie i le numera o faʻataʻitaʻiga ma lauulu lanu. Mo le taimi umi, Perry fiafia i latou na siomia o ia i le lanu viole, lanumeamata, ma lanumoana.

E masani lava Katie o se tagata fiafia i foliga susulu, o lona laei uiga ese na le faʻateia ai se tasi. Ae o tagata fiafia o pop diva ua mautinoa e sili lava mea uma ia tatau ona avea ma brunette. E faʻalogo le tagata pese i tagata fiafia ma sa savali ma lauulu uliuli mo ni nai masina, tuʻua ni lanu pupula naʻo laei.

E masani ona taalo Perry i fugalaʻau, ae afai e suia le umi o lona lauulu, e matua faaeteete: leai se mea e puʻupuʻu nai lo se sikuea. Peitai, ia Aperila 1, sa faʻaosoina e le pese pese i luga o le Instagram se ata o lona laʻau fou "mo se tama", sainia: "Sa ia fai mai ia te aʻu e vavae aʻu pei o Chris Jenner." Peitaʻi o le ata na aliaʻe pea o tala malie a Aperila Foa, ma lona laulu e pei o le wig.

6. Vanessa Hudgens

Le tamaitai autu mo le lauulu fou lanu na musuia e Halloween. Na matua faʻafiafiina le pese pese i le siosiomaga o le aso malolo na suia ai le laʻau mama i le mumu mumu. Ae na fiafia Vanessa i le faʻaiuga na ia toe maua ai lana masani lanu i le ono masina mulimuli ane.

O le 26 tausaga Hudgens ua uma ona taʻalo ma lanu susulu: seia mumu, na faʻamuamua le teine ​​i le lanumoana, lea na ia vali ai pito o lona lauulu, e le fefe, foliga mai, e faʻataʻitaʻi i le umi atoa o lona lauulu. E taua le silafia o le fetu Amerika, e i ai foliga o foliga, e le mafai ona tatou faʻatali mo ni suiga fou i lauulu o Vanessa!

Singer Kesha o se isi fiafia i le suia o lauulu lanu ma le saoasaoa o le malamalama. Green, lanumoana, Vaioleti - mo Kesha na o le amataga lenei. Mo se taimi umi, savali ma le mitamita le teine ​​ma lauulu vali i lanu uma o le nuanua. Ma e ui lava mo ni nai vaiaso o le tagata pese sa avea ma lauulu lauulu, o le a matou misia lava lona susulu lauulu.

O le naunau mo le suia o le sitaili a Kesha na faamalamalamaina i le au tusitala: “Ou te taumafai e fai loʻu laulu e fetaui lelei ou ofu. E tele naʻu vali: i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, e iai le pakete atoa. Ma e ono aso ou te malolo ai. O lona uiga, ou te faigaluega i le tasi aso o le vaiaso, ma le taimi o totoe o le taimi ou te taʻalo ai ma pusi, o latou meataalo ma ati vali.

8. Lily Aleni

O le lauulu laei o lenei tagata pese e faigata foi ona mataituina. I le taumafanafana, o Lily 29 tausaga, sa vali i piniki, i le taumalulu - i lanu viole, ma ia Mati, i tafaoga ma lona aiga, na mitamita ai le au Peretania i le lauulu lanumeamata i le lalolagi atoa.

I lona talavou, Allen sa lauiloa tele ona o lona taufaaleaga. O lenei ua avea o ia o se ava lelei ma se tina o se fanau teine ​​e toʻalua, o lea e mafai ona manatu o mafuaʻaga o le fiafia i ata faʻatusa e tutusa ma Nicole Richie faʻamatalaga: "O le lauulu na o le pau mea valea o lo o i ai nei i loʻu olaga."

9. Demi Lovato

O Demetria (igoa atoa ole pese) e faʻaalia foi ia te ia "I" ma laulu vali ma seleulu. E foliga mai e leai se faʻaaliga o le a le taumafai se talavou talavou Amerika i luga: lauulu o lanu uma o le nuanua, uumi uumi ma lauulu pupuʻu pipiʻi, ova vavalo - Demi e le faʻatagaina i tatou e fiu. O le 22 tausaga le matua o Lovato na taʻutino, sa alofa o ia i ona ata uma, ae na ia faaopoopo mai, "o lea ua ou fiafia tele i loʻu siulu."

E taua le maitauina e le mafai ona taʻua se teine ​​o se brunette: o pito o lona laulu e lanumeamata lanumeamata. “Pe a ou vaʻai atu i se lanu malu lava, ou te vaʻai i ai mo se taimi umi. Afai ou te fiafia ia te ia, ou te alu ma vali. O le lanu lava e tasi e faʻatiga vave ia te aʻu, o lea ou te sui ai soʻo, ”o le faʻamatalaga lea a Demi.

10. Hayley Viliamu

Faʻaiʻu le tatou solo toʻatasi o le American rock band Paramore. O se teine ​​e fiafia i le mumu lanu mumu, mai lea taimi i lea taimi e puʻeina lona lauulu i lanu pei o lanumoana, samasama ma lanumeamata.

Fai mai Williams lava, ua vave ona ia fiu i suiga uma. “E amata ona ou maʻi i le tino. A ma fiu ma laʻu uo o Brian, matou te talanoaina se mea ona matou faia lea. Mo se faʻataʻitaʻiga, na ia faʻapea: "Faʻalogo, e leʻo sau sauouou ... Papa ia!" Ia, e le mafai e se tasi faʻamanatu ia Brian, o laʻei lauulu susulu e maua ai Hailey sili atu ona uiga.

Katy Perry

Mumu, lanumeamata, lanumoana, lanumoana, lanumoana - leai, matou te le lisiina ia lanu o le nuanua, ae naʻo se vaega laititi o ata na matou taumafai ai i o matou lauulu Katy Perry (Katy Perry). O le pop pese mafai ona tuʻufaʻatasia ni laʻei maoaʻe ma eseʻese ma laei tamaʻitaʻi i luga o le fola ma foliga matagofie. “Wig!” - alaga ma le tasi leo ili, faamemelo i le lauulu fou laei o le fetu. Ae leai: E naʻo le faʻaaogaina e Katie o pulu ma iʻa na faia mo konaseti ma faigamalaga e masani ai.

Kelly Osbourne

O le isi taʻutaʻua Hollywood Hollywood faʻaaogaina Kelly Osbourne (Kelly Osbourne). Tulaga e manaʻomia: O matua o Kelly - o musika papa o Ozzy Osbourne ma Sharon Osbourne - sa faateia ai le au maimoa ona e le gata o gaioiga valea, ae o ata le masani ai mo le silia ma le sefulu tausaga. Ua suia e Kelly le sili atu ma le tasi le lanu o lona lauulu, ae o lana fiafia ile paolo ole fetu ole lanu viole. O le tagata pese e foliga mai na taumafai i luga o le paleti atoa - mai le efuefu-lavender e le mautonu indigo.

Rihanna ma Kristen Stewart: Ata o Mumu

O se tasi o fetu muamua na filifili i se lanu manaia, o Rihanna. O lana filifiliga na pa'ū i le lanu mumu mumu. E taua le matauina o se lanu susulu i luga o le pese a le pese pese e matua oki lava. E foliga mai, o le mea moni o le natura ua uma ona faʻaavanoaina Barbados matagofie ma se pupula foliga, ma o le paolo fou na o le faʻamamafaina ma faʻateleina lona lalelei.

Kristen Stewart talu ai nei na taumafai i se foliga tutusa. Na sui lava e le tamaitai fai ata le ata, toe sui mai le tamaitai laulu enaena i se piliki lanu. O se ata ma se foliga fou o le tamaʻitaʻi 23-tausaga le matua na lafoina i luga o le Instagram e le stylist i le Maison de Cheveux i New Orleans. Judging e le faamatalaga o le fetu lava ia i luga o le ata, se suiga faapea na mafua mai i tomai faapitoa. Peitai, e toaitiiti tagata na talisapaia le faataʻitaʻiga ole Twilight fetu. O le iʻuga e le na sili ona faʻamanuiaina, ona o le natura masani o le tamaʻitaʻi faifai pea ma le faʻasolosolo ai aʻa e leʻi pa.

Faamatalaga

O Marilyn Monroe sa masani ona mumu.

Aukuso 7, 2009, 12:44

faʻamolemole pe a faʻapea. Ou te leʻi iloa. o ia o se brunette i le ata, na ou manatu o se lanu masani

Aukuso 7, 2009, 12:46

tatkata, lelei, muamua Marilyn Monroe e ala ile natura o se tamaitai laulu enaena, ma e le o se mumu ia o 100%

Aukuso 13, 2013, 18:21

fuuu .. o ai e gagau lima mo "blondes" faapena .. faia tele.

Aukuso 7, 2009, 12:58

Faʻafefea e le tagata suia lauulu lauulu! Lenei le itiiti ifo Megan Fox. Blonde o se teine ​​masani. ma o le brunette 'ava o se teine ​​vevela vevela.
Jessica Biel, aua e te toe pisa!))

Aukuso 7, 2009, 13:02

malilie ma oe :)

Aukuso 7, 2009, 13:10

Sa ou fefe ia Biel i le tifaga Easy Behavior, ei ai lona lauulu lauulu iina. Ma le isi, e le gata susulu, ae le leaga foʻi le leaga valiina.

Aukuso 7, 2009, 13:22

Rihanna, Cruz, Fox, Limma, Eva, Marilyn, Kim .. leaga tagata ata ata ((((e matautia lenei

Aukuso 7, 2009, 13:03

O le a lau mea? e le malamalama le manatu. ua fai mai e na ona o loʻu faʻataʻitaʻiga. i le masani o laʻei lauulu, na ou faia ia te ia lena laulu. leai foi se mea o lea photoshop. Ma e le tatau ona matua matagofie. Na o se tala ula

Aukuso 7, 2009, 13:06

Tomai faapolofesa))) Ou te faatoese ..

Aukuso 7, 2009, 13:09

manaia pou! faafetai!))))
manaia tele le vaʻai i se faʻatusatusaga)))) ona faʻapea lea i luga o le lanu o le lauulu e masani ona faia ni pou eseese ((ma iinei o le "luma" ma "pe a mavae")))

E mafai ona ou fai atu se mea e mautinoa, e sili atu le i ai o se brunette le lelei nai lo soʻo se laulu))) O le uiga o le Megan)) E sili atu Reese nai lo le enaena, e faʻanofo lelei ai o ia pe o se mea)))

Aukuso 7, 2009, 13:05

faʻamolemole :) Ou te fiafia na o se tasi fiafia i ai. a leai e leʻi malamalama le toʻatele i loʻu manatu :)

Aialani Baldwin

O le isi sosaiete na suia lona lauulu lanu i lenei tautotogo o Ireland Baldwin, le afafine o tagata faiʻaiga Alec Baldwin ma Kim Basinger. Aialani na filifilia se paauli lanu moana o lauulu. O le ata na foliga mai e sili ona manaia ma faʻatusa, ae peitaʻi, na aliali mai sa faʻaaogaina e le teine ​​le vali le tumau, ma i nai aso mulimuli ane na toe faʻaalia i luma o le lautele ma le saini Kalefonia blond. Ae ina ua toe foi mai ile laulu enaena, na ia iloa ai ua sauni o ia mo nisi faʻataʻitaʻiga, ma mulimuli ane faʻataʻitaʻi le moli lanumoana-lanumoana ile valiina.

Demi lovato

I le taimi puʻupuʻu o lona olaga, na mafai ai e le 21-tausaga Demi Lovato ona faʻataʻitaʻi i le tele o lanu o lauulu: mai le laumei laʻau masani ma le chestnut i le lanumeamata lanumoana ma mumu mumu. Vaʻai faʻapitoa e tatau ona totogia i le faʻaalia e le poto na tuʻufaʻatasia e Demi 'eseʻesega: o tuluʻiga a le teine ​​pese e avea ma punavai o musumusuga mo le faitau miliona o teine ​​i le lalolagi atoa.

Nicole Richie

I le faatalitali o le tautotogo 32-tausaga Nicole Richie (Nicole Richie) vali lona lauulu lanu viole. O tagata lautele na vaeluaina i ni tolauapiga se lua: o le itu taumatau o le mama e faʻaalia le faamemelo i le lototele o se agafesootai ma taʻu le ata fou o Nicole alofa ma agamalu, tauagavale - ulagia le lauiloa o le laulu o le lauulu, fai mai o Nicole foliga pei o se tinamatua ina ua le manuia le valiina o lauulu sinasina.

I le faʻaopopoina o le soʻona faʻaalia o le masani mo le valiina o lanu e pei o Katie, Aialani, Kelly, o loʻo i ai foi ma le pese pese Ke $ ha, o le e le fiu e suia le paolo o lona laulu, taumafai uma i pastel ma saturated lanu. Na faateʻia i matou e le Model Barbara Palvin i le lauulu laʻau, Kylie Jenner - o se isi aiga Kardashian - faia ni lalelei lanu ma le lanu lanumoana "malulu" Rita Ora, ina ua lolo atu i foliga, suia lona laulu masani, vali i le lanumoana. Moni, ae le o le umi. Le tagata pese o Lily Allen (Lily Allen) o loʻo sailia "latou" paolo. Na ia valiina le paʻepaʻe i le lanumoana ma le piniki, ma na fefe foi e taumafai samasama. I fetu, o se filifiliga o le seasea.