Faalauteleina

Ole eseese o hairstyles ma haircuts faʻateleina: moni ile fale, ata sili ona lelei

Mai taimi anamua, aulelei lalelei lauulu na manatu o le autu o le faʻaalia o tamaitai lalelei. O le mea lea, matagofie Rusia tuputupu ae o latou lauulu, fili i luga o fusi, teuteu i fugalaau. O nei onapo, ina ia foliga vaʻai matagofie, e le manaʻomia le i ai o lauulu uʻumi tino, aua i soʻo se taimi, liliu atu i le stylist, e mafai ona e faʻaola ia i latou ina ia mafai ai ona fatuina se sitaili matagofie matagofie mo se mea taua. I lenei mataupu o le a tatou talanoa e uiga i sili ona lalelei lauulu e mafai ona e faia oe lava ile fale mo lauulu ulu.

Vala o lauulu ulu

O lauulu faʻaalu foliga foliga tutusa ma masani, ae ui i lea, o la latou tausiga e tatau ona faʻapitoa ina ia faʻaola ai lo latou matagofie ma foliga manaia mo se taimi umi.

Matou fautua atu ia mafaufau i nisi lanu:

  • aua neʻi selu o loʻo fausia,
  • i le faiga o le fufuluina o lou lauulu, togi i tua ina ia le lauulu o le a le le mautonu ma pipii fasi,
  • Faʻaaoga mea teuteu mo le tausia o siama uumi. E mafai ona fufulu, ufimata, eseʻese gel ma pulumu,
  • e mafai ona faʻamamaina '' le-faʻaleoga '' curls ma se fulufulu faʻatasi i na o malulu faiga,
  • Aua le taumafai e valivali ma vali lauulu faʻapipiʻi oe lava. Faʻatuatuaina lenei mataupu i tagata tomai faapitoa, a le o lea o le a avea ma se faʻaiuga le lelei,
  • lauulu ma faʻaopoopoga tatau ona foliga masani. Lea e mafai ona mauaina i le lalafi nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai manoa i le "mea moni" curls,
  • afai e te manaʻo e fai ni laei mo lauulu ulu ile fale oe lava, aua le faʻaogaina mea taugata mamafa latou toso ese mai ni nonoa uaea ma faʻaleagaina le sitaili.

Fautuaga. Ina ia lokaina manoa o loʻo faʻapipiʻi i lou ulu, e manaʻomia ona selu soo. A leai, o loo i ai se tulaga maualuga o le lalagaina o lauulu i le "washcloth".

Meafaigaluega ma mea faʻaoga e mafai ona faʻaaoga pe a taʻoto

Fausia o lauulu i lauulu ulu, mafai ona faʻaaogaina ni mea teuteu (foam, varnish, gel), ae na o pe a le i ai ni vailaʻau elemene e ono afaina ai lauulu.

Ae mo mea faigaluega ma faʻapitoa fulufulu masini e mafai ona faʻaaoga i le taimi o le fausiaina o lauulu mo lauulu ulu, ma lea lisi e aofia ai:

I le iloaina o mea talafeagai, e mafai ona e fatuina matagofie sili ona matagofie o le laulu i luga o lou ulu. O le a matou faʻamatala atu tele mea e uiga i filifiliga sili ona lalelei ma sili ona faigofie i lalo.

Ituʻaiga vaega

I le faiga o le lalagaina o le itu spikelet, e tatau ona tausisi i le faʻasologa mulimuli o gaioiga:

  1. Muamua sisifo ia curls lelei. E le tatau ona latou pauu i le tasi itu.
  2. Filifili soʻo se pito, lalaga laia masani Farani. Tumau i le tamai lalagaina - sui manifinifi manifinifi o latou lava i le tele taimiina ia latou foliga mama.
  3. Ia fili le fili i le uumi atoa o curls, e ui ina faʻatagaina ona tuua se tamai tail.
  4. Liligi ia totoe lalaga uila i luga o le curling iron.
  5. Faʻapipiʻi ni teuteuga.

Fautuaga. O le fugalaʻau o le a foliga sili atu le fealofani i le nofoaga o le fusi ua fusifusia ma se uʻamea paʻu.

O le alofa o lauulu malulu o le a faia folaina "Vaipuna". E agamalu, agaalofa, foliga matagofie i se sauniga afiafi. Faʻafefea ona fai:

  1. Usu lelei lou lauulu, faia se teuteuga lelei ile itu.
  2. I le faʻavae o le faʻaiuga na vaeluaina, ave tolu fasi manifinifi ma lalagaina le fili, faʻapipiʻi muamua ile itu taumatau ma le itu tauagavale.
  3. O manoa taumatau e le lalaga i se fililatou te tumau fua.

O le iʻuga, o le tele o Farani faʻapipiʻi, lea e sau fua mai ai fua. E fautuaina e faʻamalosi ia i latou i se uʻamea faʻataʻamilomilo, faʻavevela i se mea maualalo.

Falani Farani

O se sili lelei filifiliga mo se pisinisi teine ​​faigaluega i le ofisa.

Ina ia faia se Falani gau, e tatau ona e:

  1. Vaevae le lauulu i le ogatotonu (e tatau ona liliuina ese).
  2. Ufiufi le tasi itu o le vaega i totonu o se atigi, fasi o ia ma le le vaaia mai totonu.
  3. Liliu le isi itu (o le a itiiti volousous ma lush) i le tutusa auala, ma ona faʻapipiʻi i le atigi muamua.
  4. Faalu le pale, faʻapipiʻi ona pito i totonu o le atigi ma fulufulu.
  5. Teuteu le pito i luma o le ulu i se auvaʻa, faʻasaʻo le faʻaiʻuga Farani faʻamau i soʻo se masini teuteu.

Lotoa malu

Teine e fiafia Lauulu "Laʻasaga", aua e faigofie, aoga ma i le taimi e tasi e matagofie. Faʻafefea ona fai se maoaʻe faʻapipiʻi mai uumi faalautele:

  1. Vavae lou muaulu i se lautele loka ona selu lelei.
  2. Ona faʻaeʻe lea i luga, faʻatulaga se laititi koko, faʻasolo i luma ma faʻalelei i se fulufulu manifinifi.
  3. Mai toega o pupuni i luga o le pale, aoina se fusi maualuga maualuga ma fai se taamilosaga i fafo, faʻavae i le ogatotonu o le ulu.
  4. Faʻapipiʻi le iʻuga faʻatulagaina ma se tagata taofia ma teuteu i fulufulu matagofie.

Cascade o ufiufi

Afai o lau lauulu e mimilo mai le natura, o lona laʻasaga faʻaulaata ua talafeagai mo oe. Ina ia faia, e tatau ona e:

  1. Vavaeina lauulu i itu e tolu.
  2. O loʻo manaʻomia ona fusifusia i fusi laʻau ia aua neʻi paʻu atu laulu mai ia latou.
  3. Faʻamau pito i se uʻamea curling.
  4. E tatau ona tutuʻi faʻataʻamilomilo itu ile vaʻai ma le mafai ona vaʻaia se tele o mea i luga ole ulu.

Fautuaga. I le iʻuga, faʻapipiʻi le sitaili ma se tagata taofia, ma ia lagona le saʻo e alu i se tafaoga faamasaniga fiafia poʻo se savaliga afiafi.

Laʻu atigi

Lenei O le teuteuga filifiliga e mafai ona faia i aso uma:

  1. Palu lelei le lauulu.
  2. Faʻasaʻo i latou i se uʻamea vevela i se laititi a vevela.
  3. Fai i le tua o le ulu solofanua.
  4. Gagau le iʻu e mulimuli i se mama i le lima.
  5. Faʻamau le pito i lalo o le fusi i se tamaʻi paʻu.
  6. Mai le pito i lalo, faʻamau le laulu ma le le vaʻaia ma sausau le iʻa atigi ma se taofi.

Galueaiina faaee

O se lauulu laei e faia mai i pulou e sili ona matagofie:

  1. Vavaeese i luga o le ulu se lautele tafatolu tafatafa i le muaulu. Manaomia o ia vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
  2. Amata mimilo se tasi oi latou i le itu tauagavale i se faasologa o le itu i le itu i le itu, faʻasolosolo ona faʻaopopo ia manoa sili ona lelei mai i malumalu.
  3. Toe faia tutusa ma le itu taumatau o lauulu vavaeeseina.
  4. I le pito i tua o le ulu, faʻafesoʻotaʻi fusi uma i se fusipaʻu, nonoa faʻatasi ma le fulufulu uʻamea poʻo se ofu eli, ona sausau lea i varnish.

Aua nei galo e uiga i le faʻasaʻoina o lauulu ulu. O le a lea mea, e uiga i le masani ona faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Ole faaputuga o lalaga o ie

O le fusifusi o mea faʻamama o se laei foliga sili ona manaia lea e mafai ona faia e teine ​​i soo se matua. Ina ia mauaina, e te manaʻomia:

  1. Vavaeina lauulu i ni vaega se tolu.
  2. Mai mea manaomia uma le lalagaina o spikelets.
  3. Faʻafesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu poʻo luga o le pale tolu togi i le tasi fusi.
  4. Teuteu i mea teuteu lauulu ulu, lipine poʻo fugalaʻau.

Aua le fefe e faataitai luga o au ata! Suia, fatuina ni sitaili fou aulelei, faʻaaoga lou mafaufau ma fatufatu mafaufauga, tusa lava pe faʻapea o le natura faʻatitia oe mai se ulu mafiafia ma matagofie le lauulu. Lagona le saoloto e fausia curls, manaʻo e foliga matagofie. Manatua o le teuteu lelei o lauulu o se faʻavaʻaiga o foliga masani a tamaitai!

Oe mafai ona aʻoaʻo le faigata o lauulu uluulu ma sili atu le tausiga mo i latou mai i tala nei:

Vitio aoga

Lauulu mo lauulu ulu.

Lauulu e iai i loka sese "Curls".

Lalagaina "Vaipuna"

O le lalelei o le laulu mo lauulu lauulu tuʻufaʻatasia le matagofie o fusi laʻau ma se lalaga matagofie. Talafeagai mo lauulu o soʻo se tino ma le umi.

Curls ua selu lelei. O se laina vaapiapi ua vavae ese e latalata i le taliga agavale, e vaevaeina i ni vaega 3 ma e lalagaina i se fili. Ina ua mavae 3 satauro, tuʻuina atu le loka tutotonu, nai lo lea, o se laulu laʻititi ua aveina mai lalo, mai le tele faʻaputuga.

E faaauau pea le lalagaina i totonu o le lio, pe a maeʻa uma ona sopoia e 3 le loka fou ua lalagaina i totonu o le laulu. Tuu lauulu malulu faia afu afu vaivai.

E lalagaina ma saʻo le lalagaina. I le taumatau taliga, e muta, o le puʻeata faʻafoe i totonu ma faʻalogo teʻi. O fulufulu lautele e mafai ona teuteuina i fugalaʻau laiti, ola pe leai.

Solofanua

E mafai ona faʻaoga le lauulu e vevela ile faʻateleina ole laulu e fai solofanua. A o le i faataotoina manoa, e sili le faʻasaʻo i se uʻamea, pe a uma ona tui i se meafaʻalo e faʻamamaina ai le soʻona faʻaoluse eletise. O le lauulu o le a lelei lamolemole ma susulu, lea o le a faʻaopopo le matagofie i lauulu.

O loka e selu i luga ma faʻamautu ma se vaiti o paʻu lanu i le lanu o le lauulu. E tasi le paʻu manifinifi e vavaeeseina. Ona ia afifi lea o ia i le pito o le fusi, ufiufi le paʻu. Ua tuu i le pito i luga ma tuu i se fulufulu ulu.

Mai le faʻalauteleina o lauulu i luga o lipine poʻo fulufulu ulu, e mafai ona e faia se tutusa lalelei maualalo. O se loka vaʻaia ua vavaeʻese mai le tele o lauulu, fili i totonu o se puaʻa, o le pito e faapipii i se fulufulu paʻu.

O toega na totoe e potopoto i totonu maualalo siusiu i le pito i tua o le ulu ma lamolemole ma se pulumu. O loʻo afifi e le puʻeata le auvae o loʻo tutu ile fulufulu tagata. O sea siʻusiʻu e mafai ona nonoa i le ogatotonu o le ulu pe faʻaseʻe atu i le tasi itu.

Lauulu laei ile laulu i laʻau

Mo le afiafi e mafai ona e faia se maualuga fiafia 60 ma le sitaili. O le umi o le laulu e talafeagai mo ia.

O pito e leai se totogi o loʻo togafitia i se faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻafefeteina ma faʻamafanafana vevela. O curls e tatau ona lapoʻa, lauulu lulu i itu eseese.

O mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i fulufulu ulu ina ia matua nana le pito o le fusi. O le faʻaiuga mulimuli o se feololo lelei varnish.

Fou sitaili lauulu

E mafai ona suia faiga. Ua aliali mai ni aitia fou, faiga lauulu ula. Ae o le laʻau fulufulu mo lauulu laulu ua i ai nei i le masani?

Lenei vaitau, mitamita o nofoaga o se natura. Afai o oe o le pule o lauulu laulu, ona e te le tau popole tele e uiga i le sitaili. Le tulaga taua - le lauulu tatau ona soifua maloloina ma le i ai ni vaevaega pito. Sulu curled curls foliga matagofie ma masani. Atiina ae i le matagi, latou faaeeina le ata i le maʻaleʻale ma le matagofie faatamaitai.

O lenei vaitau o se taimi fiafia mo tamaiti aulelei. Afai e leʻo faʻaleagaina oe i le natura i uʻamea, ona mafai lea ona e faʻaogaina se laʻau faigofie. I le po, matagi tele lapoʻa flagella. I le taeao, lauulu o le a fiafia ia te oe i matagofie ma sili ona teuteuina curls.

Lauulu laʻei foliga ma se vaega le magalua i lauulu lauulu. O le teuteuga e mafai ona faia ile fale ma se fulufulu ulu, pulumu ma varnish.

Ofisa Filifiliga

Pisinisi lauulu lauulu ua iloga i le taofiofi ma le saʻo o le faʻatinoina. Le filifiliga taatele o le fusi. I le palealii, e faia ai le faaputuga, lea na maeʻa uma fulufulu i se siusiu. Ina ia latou le tuleia, latou faʻasaʻo ma se uʻamea.

Faavae i luga o le pu, e mafai ona e faia ni filifiliga se tele mo le ofisa laulu. E manaia le faʻaaliga. Ina ia faia lea mea, o le siʻi ua vaevaeina i ni vaega tutusa se lua, o loʻo taʻamilo faʻatasi. E faʻamautu le pito i luga ole paʻu ole suauʻu paʻu.

Lelei lauulu lamolemole lauulu atonu o se ofisa laulu lauulu filifiliga. E mafai ona e faia i le fale pe a fesoasoani i le faʻamama uʻamea.

O se bun matagofie e mafai ona faia e faʻavae i luga o le siusiu. Ina ia mafai ona manaia, e mafai ona e faʻaogaina se "donat" faʻapitoa. O ata e mafai ona vaʻaia laʻasaga i lea laasaga i soʻo se nofoaga autu.

Fiafia i taimi uma i lau pisinisi lulu lauulu - atigi. E faʻataʻitaʻi i totonu o nai minute ma i le taimi lava e tasi e foliga mai e sili ona manaia.

Filifiliga mo lauulu ulu e mafai ona talafeagai mo le ofisa. Utupoto ma fusipaʻu., O mea e faʻamautu e le vaaia ma fulufulu.

O se ofisa lauulu lauulu filifiliga ma se feliuaʻuga ekale, e faigofie ona fai e tutoʻatasi.

O le saoasaoa ma i le taimi lava e tasi o le muamua laulu mo lauulu laulu i le fale o le aufaʻaliʻuga. Lenei filifiliga o le a avea ma se tagata moni ola faʻaola ma se faʻalavelave matuia o taimi. Ina ia faia se lauulu lauulu, e tatau ona e aoina le laulu i se ponytail ona pasi ai lea i le va o le ofuvae.

Faiga masani 2018 - 2019 - laʻitiiti ponytail hairstyles i le foliga o se matasele.

Filifiliga mo se savaliga

Savali filifiliga (ata i lalo) e faigofie ma manino. E mafai ona na o le malulu lauulu. Afai e te manaʻo i mea saʻo, ona mafai ai lea ona mimilo le laulu. O se fale e masani ai e fetaui lelei i totonu o le taulaga. Atonu o le masani lea o lenei vaitau. E foliga mataina faapitoa ile sitaili "Ala - Malvina." Faia oe lava e le faigata i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e selu ma le totoina lau lauulu. I le pito i luga, aoina le laulu ma fai i totonu o se bun. Faʻasaʻo i faʻamaʻi. O toega mama ua totoe e mafai ona faʻaoso teisi. Ole iʻuga tali e vaʻaia ma se vali lalelei feololo.

Tulaga o le vaitau, hairstyle Malvina. O loʻo faʻataunuʻuina ile fale e aunoa ma ni tapenaga faʻapitoa ile 5 minute.

Filifiliga afiafi

O le faia o se laulu o lau afiafi mo oe lava e le faigata. O se tasi o filifiliga faigofie tele o se fusi maulalo maulalo. Ina ia faʻatinoina, oe manaʻomia mousse ma curling uʻamea. O fulufulu e tatau ona selu ona vaeluaina ma vaeluaina. Ma le isi, e tatau ona pipiʻi ia loka itu. Aoina le laulu i le pito i tua o le ulu i le ponytail ma fai se fusipaʻu mai ia, malupuipuia ma lauulu.

Faigofie lauulu i le lalagaina.

Faigofie lauulu o le afiafi ma ni totoa.

O le masani o le vaitau o lauulu i le tasi itu. E mafai ona e faia oe i le fale. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻataʻuina lou lauulu i mea pipi poʻo se uila uʻamea, selu uma itu i le tasi itu, tuʻu i totonu o se moi ma faʻalelei ia ma le le vaaia ma varnish.

Filifiliga ituaiga foliga i luga o le itu, ata.

Filifiliga ituaiga foliga i luga o le itu, ata.

Isi filifiliga mo aso uma ma le afiafi laulu mo lauulu laulu, ata

O laʻei fulufulu i le sitaili o Taylor Swift.

Fusi suʻega ma lalagaina ma toʻalua.

Faigofie ofu afiafi.

Faigofie i 2018 - 2019, laulu sulu i le itu.

Le mea e tatau ona e iloa pe a filifilia se lauulu lauulu laei

Malamalama mama galu

O le umi faʻalautele o filo, faʻaopopo atu i le tele o lelei ma le uumi o mafiafia, e i ai foi ni lagona i le tausiga o lauulu gaosi.

Ole a le mea e le mafaia i non-native curls:

  • E le tatau ona selu ia ni manoa faʻateʻa, ma o le mafuaʻaga lea e le aofia ai ni laʻei fulufulu e aʻafia ai le tua, faapea ma le teuteu pei o le Babbet,
  • O pulu ma keratin ma isi mea gaosi faʻatamaia le faʻamauina o le capsule, o le mea la, o le laulu mai lauulu e le tatau ona iai se faʻatumu matata, e le mafai ona ausia e aunoa ma le faʻaaogaina o se pulu pasama. E le fautuaina e le Mireille Mathieu-style haircut poʻo le itulau masani mo le lautele uʻamea.
  • E mafai ona faʻaleaogaina ia pepa i lalo ole faiga faʻaʻoleʻole ma se uʻamea poʻo se pipi i mea faʻapipiʻi.

O se mea e leʻi fuafuaina e faʻapea i lutiti

Fautuaga. Ole taofiofia ile galu malosi ile umi atoa e ono faʻaleagaina ai ia curls. O le mea lea, e sili le filifilia o se vavaeʻeseʻulu lauulu, lea e taʻua o le apefai, e faigofie ona teuteu ma "malulu" metotia.

  • O le geometry o le lauulu 'ulu e tatau ona ufitia nofoaga o le faʻapipiʻi o lauulu faʻapipiʻi,
  • O ituaiga uma o valivali (vali, balayazh, valivali) ma perm e sili ona faia i le faleoloa o le matai, o loʻo masani i vailaʻau vailaʻau e le afaina i le faʻapipiʻi.

Fautuaga. Tausiga faatonuga e masani ona faʻapipiʻi i meaola faʻalenatura, e aoga le mataala i lenei. O le mea lea, e fautuaina e fai le faʻatulagaina ae na o matai agavaa e mautinoa se iʻuga sili.

Fiafia i le vaitau o le vaitau 2015 e aunoa ma se afaina i le soʻoga

Le foliga faʻaalia foliga o foliga foliga i 2015

O le vaitau 2015 ofoina tele fiailoa uiga ma sitaili, ae latou eseese uma i le fuafuaina faatamala ma bohemian mama.O laʻasaga uma o loʻo faia i le aʻafia o le faʻamalosiʻau o le "le faʻaaogaina" ma ua faʻatulagaina e fausiaina le lagona o le talitonuina i lo latou le tumau, tusa lava pe a aunoa ma le faʻaeteeteina o laʻasaga.

Aulelei ma matagofie sitaili

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le fausiaina o se foliga foliga lelei

O le sitaili lea o le a aumaia le laʻititi afaina i mea faʻalenatura curls, faʻamamafa atoatoa o latou umi ma le matagofie o lanu lanu. O nei filifiliga o fulufulu mo lauulu ulu i le fale e faigofie tele e faʻatino.

O le mea taua o le tausisi i le faʻavae lanu matagofie o le bohemian styling:

  • Ose paʻu vaivai ma le paʻu i tua ole ulu ma e foliga mai e pei e le masani ai ona faʻaoso mai ni pito, e foliga o se teine ​​male aulelei,
  • Lemu faʻamalieina galu ma gel-togafitia fesoasoani, faʻafetaui ma le le faʻailoga eseʻese, faʻaopopo i le aʻafia o lauulu mu. Ole faigofie lea ole faavae ole bohemia o sitaili uumi,
  • Long asymmetric ragged bangs - o le elemene autu o lenei sitaili,
  • O le malu, lemu "faanana" fili ma ni manoa motusia i itu. Latou fesoasoani i le fausiaina o le ata o le fashion catwalks o lenei vaitau.

Fautuaga. O le masani masani lavalava, lea e iloga e le magafagafa faatalasua, e mafai ona mautinoa mautinoa o le sili sili ona lelei mo le uumi uumi. E le afaina foʻi le malosi o 'auʻau.

Matua ma lamolemole "retro"

I le ata "Hollywood" galugalu i le retro sitaili

E le pei o le casual casual modern style, retro manaomia sitaili faaeteete, lea, e ui i lea, e faigofie ona fai i ou lava lima ile fale. E te manaʻomia se lapoʻa tele o le brushing poʻo curling uʻamea ma le lapoa tele.

Se iloga uiga o le faʻataʻavaleina - faʻataʻapeina galu tetele e mafai ona faʻafetaui e le vaʻaia poʻo faʻapipiʻi i le tuʻufaʻatasia ma se itu poʻo le faʻavae tuʻusaʻo. Ole filifiliga ole laufanua e faʻamoemoe ile ova o le mata.

Fanaina foliga ile faiga faʻatulafonoina o "vintage":

  • E faʻafeiloaʻi le faʻaaogaina o fulufulu uila, mama ma lipine i siliva poʻo auro.. O le tau o mea faigaluega e maualalo, ae latou te fusi malieina manoa e aunoa ma le faʻaleagaina o le mauga,
  • E masani lava ona lapoʻa le galu ma se gao faʻataʻapeʻape, faʻataʻoto faʻalelei ma faʻamautu i varnish. Vala o lauulu lauulu mo umi uumi - faʻamalosi simetry,
  • O le isi sitaili foliga o se lamolemole pito i luga ma laufanua loka loka mai le ogatotonu o le uumi, faʻaopoopo i se mama poʻo se lipine.

Tina ma faʻatosina "retro" ata

  • Long curls, piki i luga ma faʻataʻamilomilo i se ogatotonu i le ogatotonu o le vavaeʻese sao, o le pito i luga o faʻafiafiaga ma se sili ona foliga matagofie,
  • O le taʻamilo faaseʻe i le pito i luga ma lamolemole sisila lauulu o le sili fetaui lelei filifiliga mo le ofisa. Ole faʻaopoopoina o lenei sitaili ma se tamai malamalama laupepa (lauulu, lipine, masi), e faigofie lava ona liliu le lauulu i se mea faʻafiafiaina i na o ni nai minute.

Fafine ma le magafagafa

Fautuaga. O le filifiliga faigofie e mafai ona avea ma siʻitauʻau maualalo salu malie agai i luga i se faʻatasiga ma se uumi uumi lamolemole faʻataʻoto i lona itu, pei o le ata.

Gagana Eleni

O le filifiliga sili mo le au paʻu

E toatele taʻitaʻi iloga a le au fai Italia ile 2015 vaitau na tumau faamaoni ile faiga faʻa Eleni. O lenei fulufulu lauulu, pei lava e leai se isi, faʻamamafaina laina femininoa ma faia le faʻataʻitaʻina laʻititi ma sili atu le ootia.

Mo meaola e fai ai foliga, aemaise i mea faʻapipiʻi oso, e taua tele le faʻaititia o le vevela auala e fausiaina ai lau laulu.

O le Eleni variants e fetaui ma lenei manaʻoga:

  • E mafai ona faʻataʻatia ia manoa i se fulufulu vaivai aulelei ma faʻaopopo le ata ma se tamai meli i se lio, ma faʻataʻamilo faʻataʻamilomilo i le fusipaʻu,
  • O se spikelet ma se sili atu matagofie faʻapipiʻi i le itu ma se umi malamalama itu loka - o se tuʻufaʻatasiga o lua sitaili sitaili: "masani" ma Antiquity,
  • E mafai ona teuteuina le nonoa i se manoa laʻau, o le mama manifinifi o le mama poʻo le satin lipine e fetaui ma le ofu,

Lulu ma le galu vaivai ma le fusi - fetaui lelei mo umi uumi

  • O le iʻu i lalo ma le galu tele i le tuʻufaʻatasiga ma le se solo saʻo ma lamolemole ia faʻamamafaina uma le matagofie ma le matagofie o manoa.

Fautuaga. O le faigofie o le fausiaina ma le feteʻenaʻi o le faʻatusa faia sitaili i le tuai faiga lauiloa lauiloa mo le tele o tausaga.

Faaiuga

Eseese filifiliga fausaga

Faafetai i nei tekinolosi faaonaponei o nonoa ni manoa, e mafai ona e faʻatagaina oe oe e faʻataʻitaʻi ma le tele o faʻaosiga faʻataʻitaʻiga i le fausiaina o lauulu. O le vitio faʻalauiloa i lenei mataupu, o le a faʻalauiloaina nisi o foliga o le lalagaina o lauulu i le fale ma fesoasoani ia te oe e filifili le filifiliga oe fiafia i ai.

Fautuaga mo le fatuina o laei mo lauulu umi ile fale

O le aiaiga autu o soʻo se laulu o lauulu, e le afaina i le fale, na fausia pe na faia e se aliʻi poto i totonu o le salon, o loʻo teuteu lelei ma laʻei matagofie lenei, a leai e leai se sitaili o le a fesoasoani. O le mea lea, e tatau ona e amata i le tausiga o lauulu, aemaise le uumi lauulu.

E i ai ni nai fesoasoani o le a fesoasoani ia oe e fai sau oe lava faʻatusa, ina ia sologa lelei mea uma ma e le o le mea e maua ai le iʻuga.

Muamua, e manaʻomia le mataituina o le tulaga o le vai, lea e masani ona mulumulu i lauulu, aua afai o le vai e aofia ai le tele o mea leaga ma le mama, o lona uiga, paʻu i paʻau, o le a latou afaina ai. I lenei tulaga, naʻo le pau lava le auala o le faʻaogaina o vai mama.

Lua, o a tatou meaʻai e aʻafia ai mea uma o le olaga ma le galuega a totoga uma ma vaega o le tatou tino. O le mafuaaga lena e oo lava i lauulu e mafai ona mafatia i le le lelei pe le lelei meaai. E taua le faamautinoaina o le lava o taumafa ma vitamini ulufale i le tino i aso uma, aʻo le taimi e tasi e manaʻomia le faʻatapulaʻaina o le taumafaina o mea leaga meaai i le tele e mafai ai.

Tolu, o uiga faʻa-natura e iai se afaina tele. O le mea lea, o le ultraviolet radi i luga o curls, i le ituaiga o susulu o le la, e i ai se tele afaina ai latou tulaga. Ua maeʻa ona mafiafia paʻepaʻe, momotu, maʻumau ai lo latou malosi ma, o le iʻuga, o se aulelei foliga mai. I lenei mea, o mea faʻapitoa o le a fesoasoani, lea e puipuia mai le pupula o le la.
O le isi afaina mai le natura o le vevela o suiga ma timuga eseese. I lenei tulaga, e mafai ona e puipuia oe lava i fafo atu, o lona uiga, faʻaaoga se faamalu, pulou, pulou ma isi mea faʻapena e le gata e teuteu ai le ata, ae o loʻo tauʻavea saʻo foʻi lona taua.

Lona fa, e taua le mataituina o mea e fai ai le tausiga o le laulu. O le selu o se mea faʻavae e faʻaaogaina i aso uma. O lea la, e taua le mataituina o le lelei ma le tulaga o lenei mea faigaluega. A i ai ni gaʻoa poʻo ni maʻa e aliali mai ile selu, e tatau ona e vave aveese, aua afai e te faʻatalale i lenei mea, e mafai ona e faʻaleagaina le papala. E manaʻomia le faʻamautinoa o loʻo vaivai le pito o le selu, a leai e le gata ile fulufulu, aʻo le laulu lava ia, mo se faʻataʻitaʻiga, e ono amata ona malepe pe paʻu ese.
E faʻapena foi i mea faigaluega pei o le uʻuina o le uʻamea faʻataʻavaleina, faʻataʻotoʻulu ma lauulu laʻau e iai se vevela. O le mea lea, meafaigaluega faʻapitoa puipuia e tatau ona faʻaaogaina aʻo leʻi faʻaaogaina.

Lona limaOle mea masani lava, ina ia maua le lalelei ma faʻaalia foliga, e ao ona taumafai se tasi ile vailaʻau, latou, e mautinoa lava, e maua ai se iʻuga lelei, ae o mea uma e tatau ona faia saʻo ma ia mautinoa e faʻalogo ile fautuaga a se fomaʻi faʻapitoa.

Ma le mea mulimuli, o le isi meafaigaluega e masani ona e masani ona faʻaogaina o le styling ma le faia o meafaigaluega. I lenei tulaga, e tatau ona e mafaufau i le auala ina ia mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o nei vailaʻau. O lona uiga, ia fausiaina se laulu lauulu e tumau pea ma le itiiti ifo o le faʻaaogaina o le faʻauiga auala.

Aso uma lauulu mo ia lava i luga o le uumi lauulu

I le fale, e mafai ona e fausiaina oe lava le tele o faigofie ma vave lauulu mo laulu umi ma e leai se leaga i lo le salonona. Afai e oo mai i aso uma foliga, ou te le manaʻo tele e masani ona faʻaalu i le tautua a le matai, o lea o le filifiliga o lauulu, teuteu mo laulu uumi e atoatoa mo oe.
Faʻafefea ona fai i aso uma laei faigofie lava i ou lima i luga o lauulu umi o le a faʻamatalaina mai lea laasaga i lea laasaga i lalo.

O se faaputuga ballerinas

Mo le fuafuaina o lenei fusipau, mama loka e selu ma nonoa i le fusi. O le iʻu e mafai ona fai ile pale poʻo tua ole ulu. Sosoo ai, o se ato faʻapitoa ua ave ma tuʻu i le pito o le fusi. Ina ua maeʻa na tuʻuina se ofu talaloa i luga o le bagel ma lona lauulu e pei ona faʻaalia i le ata. Ma manoa ua faataamilo i le asu, teuteu lelei.

Oe mafai ona faia se fulufulu mai toega mafai ona toe faʻataʻamilo ma faʻataʻamilo faʻataʻamilomilo ile laʻau, ia o le a alualu foʻi lemu lava manaia.
O lenei hairstyle e talafeagai foi mo teineiti ma le laulu umi.

Faiga faaEleni

O le lauulu lauulu e faia vave ma matagofie i le fale ma e aumaia ai le faʻatusa o le fafine ma le aulelei, e ui i le mea moni o le fausiaina e matua faigofie.
E mafai ona e faʻaaogaina se lipine poʻo se fusi ina ia faʻalelei le lauulu. I le amataga, o le fusi e tuu i luga ole tumutumu. Ona filifilia laʻititi lea ma faʻataʻamilomilo i le fusi. E mafai ona e faia tutusa ile bang, o lona uiga, togi i se fusi pe, afai e le mafai e le umi, ona e tuua. O manoa o totoe pe a uma ona pasia i latou i laʻei e aoina i se fusi ma faʻamautu ia faʻapea e le mafai ona iloa lelei feusiuaʻiga.

E mafai ona e faʻatino se lauulu e oʻo lava i luga o le lauulu uumi vave, vave, e talafeagai mo aso uma.

Lauulu Lelei

Ole Bouffant e masani ona maoaʻe, faʻaopopoina le tele o paʻu ma faʻamalosi ai le ata. Faʻafefea ona fatuina se lauulu laulu ma ou lima i luga o lauulu umi o le a faʻamatalaina mai lea laasaga i lea laasaga atili.
Muamua e tatau ona e selu ma le totoina lau lauulu. Le isi, o le tele o lauulu mai le pale e ave ma selu. Ole mea lea e tatau ona faia ma le saʻo ina ia aua nei faʻaleagaina le fausaga ole laulu. Ua sausauina manoa o loʻo valiina se vali ma le faʻasaʻa i luga o le pale ina ia faʻaalia ai se tamai mataʻi.
O loʻo totoeʻaga ia faʻataʻapeʻapeina i lavalava masani ma faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻaolaina, e peiseai e latalata i utupoto tele. E mafai ona e faʻaogaina teuteuga eseese, pei o lauulu ulu poʻo fugalaʻau.


Pei ona e vaʻaia, mai faʻataʻitaʻiga muamua, o le faigofie laʻei lauulu ile fale e faigofie ona fai ma manaʻomia se laʻititi o le taimi.

Lauulu teuteuina i le fale mo le aso malolo

E i ai taimi e manaʻomia ai le teuteuina ole laulu uumi mo se taimi faʻapitoa, ma e pisi uma matai. O le a le mea e fai i lenei tulaga? Muamua, aua le popole ma ave mataupu i ou lima. A uma mea uma, o se ata matagofie mo le fiafia e mafai ona faia tutoʻatasi i le fale.
O le fesili pe faʻafefea ona fai o se fulufulu mo laulu uumi ile fale, pe a oʻo mai le faʻamanatuga - e taua tele ma matagofie? O nisi laʻasaga i lea laasaga laʻasaga o lauulu mo le laulu uumi ma faʻatonuga mo i latou o le a fesoasoani ia te ia e tali ai.

Air matasele

Lenei faʻaaliga o lauulu i luga o le laulu laʻau foliga foliga manaia, ma e leai se tasi e manatu lava na faia i le fale, ae o le faʻatinoga e matua faigofie.
E loka uma loka ma selu i tua. Latalata i le foliga, e tatau ona e ave ni uʻamea laiti se lua ma faʻalelei ia i se mea e le o vaʻaia poʻo se isi mea.
I le pale latalata i le occipital vaega, o nisi vaega o laulu e selu, ae e tatau ona e faia lenei mea saʻo ina ia aua neʻi faʻaleagaina le fausaga lauulu. E faʻatumauina mea uma i varnish.


O manoa sa tui muamua e tatau ona vaevaeina i se itu pe tutotonu le vaeluaina. Ona tatau lea ona vaeluaina i latou i ni vaega se lua ma mai le tasi faia se tourniquet, faʻamau faʻamau ma fusifusi ma se fusi uaʻeu. O nei fusi faʻamanuiaga ua tatau ona ofuina i lalo o le faaputuga, ina ia latou, pei ona i ai, faʻataʻamilomilo i ai, ma o iina na fesoʻotaʻi ai ma le tasi ofu paʻi.


O le siʻusiʻu mai i manoa e tatau ona liua i totonu o le pu i le va.


O nisi o manoa e toe aveina mai i tua laulu ma, i le auala lava lea e tasi, fusi ua fausiaina, lea toe toe faʻataʻamilomilo solo ia lava.

O lenei toe fai pea seia oʻo i le iuga o le umi. Uma faʻailoga maua ai faʻatulagaina le tourniquet e faʻaloaloa atu ina ia le lapoa tele.


O le fulufulu 'sutu e mafai ona teuteuina ma fugalaʻau poʻo fulufulu peʻa manaʻo ai.

Ata malolo

Lesona o lauulu mo le uumi lauulu e mafai ona fesoasoani tele pe a o oe lava e le iloa le mea e te mafaufau i ai, ae e te manaʻo i se mea matagofie ma feminina, ae i le taimi lava e tasi e aunoa ma ni tau faʻapitoa mo salon.
Ina ia fatuina se lauulu lauulu, muamua, i luga o le tumutumu o le ulu vaega o le lauulu ua vavaeeseina ma faʻapipiʻi i se faʻamalosia fusi. O loʻo ave foʻi le tamaʻi vaega mai le laʻititi pito i lalo ma selu, ma faʻataunuʻuina foi ile vali e toe faʻalelei.

O le faaputuga e siisii ​​aʻe ma faʻapipiʻi i se fulufulu ulu. Mai le pito i luga, o le curls ua vaevaeina i ni vaega se lua ma ua mausali i pito o le faaputuga, teisi sagging. Ma mea o loʻo totoe ma e le o aofia ile lauulu ulu e potopoto i le tua o le ulu i tafatafa o le ua i se bun.


E mafai ona e faʻaaogaina teuteuga eseese i lenei teisi lauulu e avatu ai le mamalu.

Princess foliga

Faatasi ai ma leisi laulu, e mafai ona e alu i le faʻaipoipoga, ma le pati faʻauʻu, pe a e manaʻo e foliga sili atu ma tosina uma maia isi.
Mama ulaula sisifo. O se vaega o le ulu o le lauulu ua aveina ma faʻamautu ma se fusi faʻaoso. Oe e manaʻomia le faʻaaogaina atili o se faasee lauulu faʻapitoa. O se suʻega e manaʻomia ona faʻaofi i ai, ina ia i ai le faaseʻe i le pito i lalo, ma le siʻusiʻu i lona ogatotonu. Le isi, o le siʻusiʻu e vaevaeina i ni vaega se lua, o le tasi e faʻasaʻoina e le o vaʻaia i luga o le vaega o occipital, ma le isi i luga o le pale. O le vaega o ufi o loʻo i luma o le faasee, o vaega o manoa ua ave ma selu. O lenei faaputuga e tatau ona ufiufi uma le faasea ina ia le mafai ona vaʻaia.
Mai le pito i lalo, o soʻo se mea e totoe o loʻo aoina i se maualuga maualuga, ina ia nofo latalata i le faasee. O manoa i le siʻusiʻu o loʻo manuʻa i luga o se uʻamea faʻataʻitaʻi ma faʻamautu i varnish.


E manaʻomia ona faataʻitaʻia ina ia faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i le siʻusiʻu, e pei o se faʻailoga.
Ina ia teuteuina lauulu, e mafai ona faʻaaoga se diadem.

Faia-ia-oe lava faigofie laulu i laupepa mo lauulu umi

O le Scythe e le gata e aoina manoa ina ia aua neʻi tupu le faʻaletonu, ae o loʻo fatufatu ai foʻi se ata agamalu ma le tau feminoaʻi.
Ina ia mafai ona faia se laei mo oe lava i luga o fulufulu uumi faʻaaoga braids, ua tatau ona e toleni mo sina taimi, o lona uiga, lalagaina masani fili ina ia tumu lou lima.
Ole lalaga ole braids ose laʻei sili ona lelei mo tamaiti, aemaise teineiti e le nonofo filemu ma o latou laulu e matua le mautonu, ma e le fiafia e selu latou.

Galueaiina fili

Ole filifiliga lea mo laiga mo i latou e le iloa ile lalagaina o se lalaga faʻalelei ile tolu vaega, ae e moni e manaʻo e mauaina se laei manaia.
O meaola mama e selu i le tumutumu o le ulu, e tatau ona e faia se vaega laititi. Ma le isi, o nei manoa ua vaevaeina i ni vaega se lua. E feteʻenaʻi vaega taʻitasi i le fusi, e manaʻomia ona e faia lenei faʻasologa i le taimi faʻavae. E le gata i lea, o nei laʻau e lua ua toe liliu mai e avea ma faʻasologa, ae o le taimi nei i le isi itu. Ua maeʻa ona ave mai uʻamea mai itu taʻitasi ma faʻaiʻu i fusi sosoʻo mulimuli ane. Latou tevili foi i le tasi auala ma le isi faʻatasi. Ma e tatau ona faʻaauau pea i le iʻuga. Ma le ituaiga laʻei lea, e mafai ona e aoina le teine ​​i le aʻoga.

O lauulu e tatau ona fufulu, faʻamago ma selu maeʻaeʻa. O le lalagaina o loo amata i le tasi itu. O loʻo avea se vaega o manoa ma ua lalagaina mai se lalaga masani. I le taimi muamua, o loka e filifilia mai le pale o le ulu ma lalagaina i totonu o se fili i alu atu i se liʻo. Ona filifilia lea o ufiufi mai i le pale o le ulu ma nonoa i le tutusa auala. E tofu le lalagaina ie lalagaina e le faʻaaogaina atili, ae tumau pea e tautau ifo i lalo mai le lalaga faʻapipiʻi. E mafai ona i ai uma ni afa sauniuni, ina ia aua neʻi e nunumi faatasi ma i latou o le a auai pea i le galuega e tui eseese. Toe fai mo ni taimi seʻia maua le umi manaʻo.

Afai e te faʻamalieina faʻatautau tautau, o le a sili atu le matagofie ma o le ae mauaina se moni susunuina vaipuna. I luga o le lauulu uumi, o sea laulu foliga foliga sili ona matagofie.

Fili iʻa

O laei laʻititi faigofie i le fale e matua faigofie e fausiaina e fili, ae foliga manaia.O lenei sitaili o se faʻamaoniga lea o lea mea, e mafai ona faʻaaoga i aso uma, ma atonu mo nisi taua taua.
Uma lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega se tolu: lua i itu ma le tasi tutotonu.
O se utupoto e fausia mai le ogatotonu, e mafai ona e faia na o le afifiina faataamilo i le fusi eli, pe mafai foi ona faʻaogaina se faasee faʻapitoa, o le a aliali mai sili atu ma sili atu ona matagofie.
O le lalagaina Farani lalagaina mai le itu, lea, pei ona e iloa, ese mai le masani ai i le lalagaina o loʻo alu atu i le itu faʻafeagai, e pei, e le mai luga i lalo, ae faʻapea foʻi. I le fili i le taimi o lalagaina, e filifilia loka.
E tutusa lava lalagaina tutusa e tatau ona fatuina i le isi itu. Ona faʻasolosolo atu lea o le puʻupuʻu ile lapoʻa ma atili latalata i le utupoto. Ponytails o lo o nana i tua o se poloa ma le fesoasoani o lauulu ulu ma e le o vaaia.


Ua sauni mea uma. Ole tele ole taimi na faʻaalu ile fausiaina ole laulu ole laulu. O lenei sitaili mafai foi ona faʻaogaina mo teineiti e o i le aʻoga ina ia le faʻalavelave le lauulu i lesona ia tusitusi ma faia isi gaioiga.

Lelei le mamanu o lauulu umi ma fili, vaʻai iinei.

Fai lau laulu ma le fiafia, faʻataʻitaʻi ma taumafai e fatu ni ata fou.

Vaʻai le sili ona matagofie ma laʻei fulufulu mo lauulu umi 2017 iinei.

Lauulu Tausiga

O lauulu faʻaalu foliga foliga tutusa ma le masani masani, ma latou te le tele ese mai ia i latou, talu ai faʻaopoopoga e faia tele lava ma masani masani. O le mea lea, o le ofuina o lauulu faʻalauteleina e le faʻatapulaʻaina lau masani masani olaga. O le faʻaeteete ma le saʻo o uiga ia i latou o le a fesoasoani e taofi le lauulu ulu mo se taimi umi. Ina ia faia lau laulu mo umi lauulu faalautele, oe tatau ona mulimuli i nisi tulafono.

  • O fulufulu na folasia i le laulu e foliga aulelei pe a mama ma teuteuina lelei, o le mea moni, o fulufulu faʻapipiʻi e manaʻomia foʻi le fufuluina ma le tausiga, faʻapea foi ma mea masani.
  • Fufulu faʻalauteleina lauulu tatau ona togi lelei lona ulu i tua e puipuia ai le afaina o latou lauulu ma le mautonu ma faʻataʻamilomilo o lauulu faʻalautele.
  • Ina ia mafai lauulu ulu atu e foliga masani ma matagofie, e mafai ona e faʻaogaina i le faʻaaogaina o uila masima o le a fafagaina ma faʻamalosia i latou faʻapea foi ma latou lava.
  • A filifilia se lauulu mo lauulu, taumafai e aloese mai le vevesi, tuu atu i le faʻamoemoe ia i latou e le o le pH. O laupepa mo le faamamaina tele, ma fuafuaina mo le malulu lauulu, e lamatia mo lauulu ulu.
  • O oloa e tausia ai le laulu e pei o le suavai siliki ma lauulu suauʻu o loʻo taofia ai, e mafai ona faʻaleagaina le pepa.
  • Ina ia le laei o le lauulu ma le maua se faatamala ma teuga foliga, aua le alu i le moe e aunoa ma le mago lou lauulu.
  • Ua fautuaina e le au atamamai tagata le lalagaina o lauulu i se ie fili, pe o le aoina ile malamalama ole “solofanua solofanua” ae e lei alu e moe, atonu e le toe iai ni faafitauli i le lailiina o lauulu.
  • Pau lava le mea e manaʻomia ai se maʻaleʻale ma le faʻapitoa uiga, i le tulaga pe a e filifili e fausia, o le selu o lou lauulu. Combing tatau ona matua agamalu, e tatau ona e uuina le laulu i le pito i lalo ma lemu sisina ma se masani pulumu fulufulu e le o iai ni polo fulufulu, ae sili ona lelei le faʻatauina o se pulumu faʻapitoa mo lauulu lauulu.

Ata - lauulu laʻititi manatu

O lauulu mo le umi o lauulu lautele e faigata ona e mafaufauina e aunoa ma avanoa e matala pe a latou lanu, e tatau ona e faʻaogaina saʻo lava lenei tautua ma se tagata e faʻapipiʻi lauulu tagata ina ia aua neʻi afaina ai lauulu faʻalautele. Ole masani a tamaʻitaʻi o loʻo tutupu i laʻau, faʻatapulaʻa latou lava, ma filifili ile faiga faigofie. Ae peitai, pei o faʻaaliga faʻaali, lauulu ulu mafai ona talia lelei tusa lava pe lalelei lauulu, pei o le faʻaipoipoga poʻo afiafi afiafi.

O lauulu mo le umi o lauulu ulu e aofia ai le faʻatulagaina ma uʻamea, se mea e faʻataʻulu ai le laulu, faʻapipiʻi ma laʻau fulufulu ma le le vaʻaia, naʻo se auala e le faʻaleagaina ai le pusa. O le mea moni, fau-faia ua faia ina ia fatufatu ai mafaufauina lalagaina, lalagaina, o se tuʻufaʻatasiga o maualuga maualuga, ma tatala faʻaoso curls i luga o le ulu.

Oe mafai matua mautinoa o le avea ma le e ona faapolofesa lauulu lauulu, oe o le a suia lau foliga ma avea sili sili feminina ma aulelei.

Faamatalaga lautele

Galulue ma faʻapipiʻi lauulu o loʻo iai ni foliga e tatau ona e masani ai oe a o le i faʻataʻotoina manoa poʻo le faia o ituaiga eseese o fulufulu.

  • O uli uliuli e matua le fuafuaina lelei e selu. O lenei e mafai ona faʻaleagaina a latou fausaga. Ua fautuaina e tagata atamamai e lafoai le fausaga pei ole babette ma velvetie tua.
  • A faʻaaoga se fulufulu lauulu, curling iron ma ironing, ia manatua o le ea vevela ma le vevela e mafai ona liusuavai capsules. Galulue latalata i mea faʻapipiʻi faʻatasi ma masini i luga.
  • A filifilia se sitaili, manatua o lona foliga e tatau ona nana ai le faʻapipiʻi o pito o ni manoa.
  • Afai e te fuafua e faʻatino le vali po o le pisia, e lelei le faʻafesoʻotaʻi atu se fomaʻi faʻapitoa o le a filifilia le mea faigaluega talafeagai mo lauulu lauulu ma faʻataʻitaʻiina le faʻagaioiga e aunoa ma ni mea le lelei. Faapena foi le perm.
  • Fautuaga ma mea gaosi tino vaega, e aofia ai keratin, ua i ai aafiaga leaga i luga o pusa. Faʻaaoga naʻo oloa saogalemu ua faia faapitoa mo le tausiga o fulufulu paʻu.

# 1 Pepe

Mo lenei lauulu lauulu, lauulu umi mai le tauau blades ma lalo e talafeagai. E fetaui lelei mo teineiti ma teine ​​e iai patini, ma aunoa ma lea mea. Avanoa faʻaopopo - 1 vaega fusipaʻu.

  1. Ao mai lauulu malulu i se bun i luga o le ulu e pei ona faʻaalia i le 1 ata.
  2. Vaelua le faʻaiuga o fusi i 2 vaega.
  3. Faaputuputu pito uma o lauulu.
  4. Fai se “ogatotonu” mo le aufana ma se mea e fai ai uila, tataʻi pito o le lauulu i lalo ifo o le ofu manifinifi i le pito i tua. Ua sauni le fulufulu.

# 2 Maʻa lelei

Ina ia faia se "donut" e te manaʻomia mai le 5 i le 10 mea le vaaia. O le laulu e le talafeagai mo teineiti ma lauulu pupuu.

  1. E lelei le selu o le ulu, vaevae lea i ni vaega se 2 ma le vavaeeseina mai le muaulu i le pito i tua o le ulu.
  2. Nonoa se fusiua mai le laulu i se auala e faʻaiʻu ai pito o le laulu i le itu taumatau i le pito i luga o le faapona, ma le itu tauagavale i le pito i lalo o le faapona (pei ona faʻaalia i le ata 2).
  3. Ia taʻimua taʻitasi i fusi mafiafia ma malupuipuia ma ni mea e le o vaaia: lafo le pito i luga i lalo o le faapona, ma le pito i lalo le tasi i luga o le faapona.

# 3 Aufaiva ma puaʻa

O lenei fulufulu ua fuafuaina mo lauulu laititi (lalo o tauau). O le a foliga faʻatulagaina i teineiti ei ai 'au. O lona faʻatinoina e foliga faʻapena mai i tulaga:

  1. E aunoa ma le paʻi i le lauulu mai 'ie, fili mai se manifinifi manifinifi i luga aʻe o le malumalu se puaa (agavale).
  2. I luga aʻe o le taliga, faʻailoga se manoa laʻititi ma faʻamau se puaʻa lona lua. Toe fai i le itu taumatau.
  3. Faʻafesoʻotaʻi pulou i le itu tauagavale ma le taumatau i le pito i tua o le ulu ma se tamaʻi paʻu.
  4. Vaelua le vaega totoe o le lauulu i le afa. Ia mimilo uma o manoa i le foliga o le le fufusi flagella.
  5. Aoina vaega uma o le laulu i le puimanava (puʻeʻu, faʻapipiʻi), vili pito o le lauulu i totonu ma faʻalelei ia ma lauulu le vaaia. Le vaega mulimuli o le fausiaina o laulu lauulu
  6. Afai e manifinifi le laulu ma e leʻo mau lelei, e tatau ona e faʻaogaina vaʻaia fulufulu fulufulu lauulu.

Aso Malolo faʻailoga

O le fusi ua manatu o se lauulu lauulu lautele e mafai ona fesoasoani i se fashionista i soo se tulaga. E i ai le tele o fesuiaiga o foafoaga, ma taimi mo se lauulu o le a manaʻomia itiiti. O sitaili manaia e mafai ona fai i luga o le lauulu ma le laulu ulu. O le fulufulu ua fuafuaina mo lauulu laulu, o le ituaiga o lauulu e le taua. Ma soo se teineitiiti i le fale e mafai ona fai se faaputuga.

Eseese gulki e talafeagai ona faʻaaoga i aso uma o le olaga, ma mo faʻamanatuina. E faʻamoemoe uma i le saʻo o le faʻatinoina. O le faʻamamaina e agavaʻa o le a sologa lelei i totonu o le fale o le ea po o le vevesi o se taulaga tele.

# 4 Vailaau

Mo lauulu e te manaʻomia se ofu faʻamalosi, se pulu faasee faasee, lauulu.

Laʻasaga faʻataʻitaʻiina o se faʻailoga masani

  1. Faaputuputu lelei lauulu i le solofanua i le pale o le ulu.
  2. Tuu se fulu faasee i luga o le siʻu.
  3. Tulaga latalata i ai i le manatu.
  4. Faamaapeina o lauulu i luga o se faasee (pei ona faʻaalia i le ata), tuʻu i lalo i le pito o le fusi.

Afai o le lauulu umi e i lalo ifo o tauau, ona faʻaaoga lea o se isi auala.

  1. Faauʻu le utupoto ma ni pine se lua i itu eseese. Faia.

O sea fusi e mafai ona fesuiaʻiina e ala i le faamaʻapeina o manoa o lauulu poʻo se puʻeupuʻu.

# 5 Faatasi ai ma se fatu

O lenei hairstyle tuufaatasia lalagaina ma se bun masani. Lenei ua tatau foi ona e faʻaaogaina se faasee.

  1. Liligi lou ulu i lalo ma amata lalagaina "spikelet" mai le pito i tua o le ulu i le pale.
  2. A maeʻa ona lalagaina, faʻafefeteina lelei i se paʻu malulu.
  3. Aoina uma laulu i le solofanua i le pale.
  4. Ina ia faia se faasee masani faʻaaogaina se faasee tasi o le faiga luga.
  5. Ua sauni le fulufulu.

# 6 I lalagaina

O le faʻagaioiga algorithm e tutusa lelei i le tulaga o le spikelet.

  1. Mai le agavale agavale, fai le lalagaina e tusa ma le fatu ole mataupu faavae.
  2. Aumai lauulu i le solofanua i le pito i luga poʻo tua o le ulu (filifiliga) pe a aveina i ai ma le lalagaina.
  3. Faʻaogaina se faasee, fai se faaputuga masani.
  4. Ua sauni le fulufulu.


# 8 Fulufulu o lauulu laʻititi

Afai ei ai ni curl i luga o le lauulu, pe na o le aasi foi lauulu mai le fanau mai, e mafai ona e faia se niu e faamamafa atu ai curls. Fetaui lelei mo soʻo se aso malolo afiafi. Tagata e ona lauulu lulu e mafai foi ona faia se laʻei lauulu, i ai muamua curls curles ma curling iron po curlers.

  1. Saʻo lelei lou ulu.
  2. Vaevae i sone e pei ona faʻaalia i le ata.
  3. I le pito i tua o le ulu, aoina le laulu i le siusiu, teisi ifo le fulufulu pito i luga e fai ai se tamai voluma.
  4. Vili pito o le seʻi, pito i luma i se uʻamea.
  5. Vaelua lau uʻu o loʻo i totonu o loka laiti.
  6. Faʻataʻoto ia iko mai le siusiu i le lio mai le ofuvae, faʻamau faʻatasi ma lauulu.
  7. Faia se utupoto.
  8. Vaelua pito i luma i ni tamaʻi loka.
  9. O pito o sulugatiti e faʻamausali ma fulufulu i tafatafa o le fusipaʻu, e fai ai ni fusipaʻu malamalama. E aoga le amata ona aʻe mai le tumutumu o le utupoto, e alu ifo lemu i le pito i tua o le ulu (pei i le ata 9, 10, 11).
  10. A maeʻa le faʻamauina o le fusi mulimuli, e mafai ona e faʻaopopoina le teuteuga o le laulu ma fulufulu lau o le feololo poʻo faʻamalosia malosi.

# 9 Sapani masani

Ina ia fausia, e tatau ona e faʻaaogaina se fusi pe rim. O le fulufulu ua fuafuaina mo lauulu laulu. Mo blondes, e aoga le filifilia o se ese fusi. O le laugutu Eleni e foliga maoaʻe pe a fai e te faia i luga o le laulu malulu.

  1. Ia selu ma le faaeteete, o le saʻo o lauulu e faalagolago ile mea lea.
  2. Ui faataamilo i le ulu, nonoa se lalaga (lipine, fusi, fusi).
  3. Amata mai foliga, o manoa laiti o le "matagi" i tua atu o le fusi i tua o le ulu.
  4. Ua maeʻa ona tauʻai le taʻamilosaga mulimuli, taʻamilo le taʻamilosaga fofoa ma tuu i lalo o le fusi mata.
  5. Ua sauni le fulufulu.

# 10 Eleni faʻanana

Se laei faigofie, ae i le taimi e sili ona manaia Eleni laulu, talafeagai mo aso faamanatu ma fonotaga pisinisi. I luga o lauulu ma se laʻititi puʻeina, e mafai muamua ona fausiaina ni galu laiti ma le uʻamea-faʻapipiʻi. I lenei auala, e mafai ona e faia ia lou lauulu sili malie ma faʻaopopo le tele.

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu. Nonoa fasipepa taʻitasi i se solofanua solofanua ma ni paʻu.
  3. Tuʻu i lalo fusi i se 'ie faʻapipiʻi, faʻalelei ia i latou i ni fusi lelei.
  4. Ia taʻamilomilo i le ogatotonu o le taʻele i le vaipuna, faʻamau ma le vaʻaia. Fai tutusa ma isi fili.
  5. E mafai ona e teuteuina le lauulu tisaina ma se lauulu i rhinestones po o fugalaʻau. Vaavaai mo le taimi na faia ai.

# 11 Volume le pu

  1. Vavaeese lauulu i luga ma lalo vaega. Tuu le selu pito i luga ma le selu, ma le vaega ole a selu e feagai ma foliga.
  2. Faaputuputu mai lauulu i le solofanua pu, faia ai se alauni.
  3. Vavaeese le siusiu i pito i luga ma lalo ifo. Taulu le pito i lalo ole selu ile pito ole iʻu.
  4. Vavaeese se tamaʻi manoa mai le vaega o totoe o le laulu ma afifi lona fusi i le mea o loʻo teu ai le mea, faʻamaumau le iʻuga i se fulufulu tagata.

# 12 Fulufulu uluulu (selu)

  1. Vavaeese le lauulu mai tua o le ulu.
  2. I le pito i luga o le ulu, fai se "malvinka" ina ia le ulaula ulu e le faʻalavelave.
  3. Le selu e ave uma loka ma le selu ile aʻa, faʻamautu le tali ile lauulu.
  4. A maeʻa selu le vaega atoa o le occipital, faʻapena le "malvinka" ma ufiufi vaega i le lalelei pulu ma lauulu lamolemole.

# 13 Fulufulu lauulu ile faʻavaʻa

  1. Faʻaopopo le voluma i le lauulu e faʻaaoga ai le faaputuga auala (pei ona i ai muamua).
  2. Mai le itu i le itu taumatau, filifili se filo ma fili le faʻapipiʻi, ma le itu i le agavale.
  3. Faapipiʻi le pito o le fili i le vaʻai i tua o le taliga.

# 14 "Vaega nei"

  1. Filifili ni manoa se tolu i luga aʻe o le malumalu.
  2. Amata lalagaina le spikelet mai le pito i luga agavale i le itu taumatau i lalo (diagonally).
  3. E lalagaina seia uma ona lalagaina lauulu uma.
  4. E le mafai ona e fili i le fili, ae ia fai se fusi (filifiliga).

# 15 "Vaivai"


  1. I le malumalu, fai ni filo se tolu ma amata lalagaina se fatu.
  2. Ave ni manoa laiti mo lalagaina naʻo luga mai luga ma tatala i latou i taimi o lalagaina i lalo, pei ona faʻaalia i le ata.
  3. Ina ua uma ona lalagaina, nana le pito i lalo o le lauulu ma malupuipuia ma le le vaaia.

Faigofie ma vave faia lauulu foliga i nisi taimi foliga sili atu ona manaia nai lo mea sili ona matagofie. I le aʻoaʻo e fatuina lauulu mo lauulu laulu, e mafai ona e maitauina i aso uma isi ma ni ata fou.