Lauiloa

O le a se mea e foliga mai o se curl i totonu o curls tele i luga o laulu lauulu i nei aso?

O le manatu o le faia susu susu i luga o lauulu feololo e mafai ona avea ma sili ona lelei filifiliga mo se pisi o aso nei o le fafine: o le lauulu o le a avea ma mafolafola, o le lauulu o le a maua le matagofie ma foliga matagofie mo se taimi umi. Ma o le mea taua, o le a sili atu le faigofie le teuteuina o lou laulu i le taeao: o le tele o taimi o le a faasaolotoina mo sili aoga aoga. I le tusiga, o le a tatou iloiloina le foliga o susu susu i luga o lauulu feololo, saili poʻo ai o le a manuia mai se isi filifiliga mo le togafitia o lauulu, pe faʻafefea ona tausia lelei le lauulu e maua mai, pe fia le taualuga lea tau i aso nei. Ae faʻafefea ona fai le kemisi i luga o pupuʻu lapopoa, e mafai ona e vaʻaia.

Wet chemistry o se ituaiga faʻapitoa o le umi-sitaili sitaili, lea e faʻatinoina e faʻaaogaina ai faʻapipiʻi faʻapitoa vaega. I le maeʻa ai o togafiti, ua pei ai le laulu pei o le fafine lea faatoa oso ese mai le timu pe alu ese mai le taʻele.

O le lauulu e mauaina e le gata i le tele o voluma, ae o se lalelei matagofie, agamalu ma silkiness. I le lautele, o le lauulu pe a uma ona faia le taualumaga foliga sili atu le soifua maloloina ma teuteuina lelei. Ma e taua, o se mea masani.

O reagents faʻapitoa e faʻaaogaina mo le susu faʻamago ei ai se aʻafiaga i luga o moli o lauulu. O le fofo ei ai le faʻaleagaina aafiaga o le lauulu gaʻo, faʻaalia keratin flakes. O le mea lea e mafai ai ona faʻamutaina loka mo se taimi umi i se mea faʻapipiʻi tulaga. O le tuʻufaʻatasiga o le fofo e aofia ai foi le hydrogen peroxide, o lona uiga o le mea e oʻo mai ai le vaega mulimuli e tatau ona vaivai. A le o lea, susu susu mafai ona faʻamago lou lauulu. Ae o le auala lenei e tausi ai le mamago porous lauulu ma o le a le auala e tatau ona faʻaogaina. fesoasoani ia malamalama i lenei faʻamatalaga.

I luga o le vitio - faʻafefea ona fai susu susu i luga o le lauulu laulu:

Ina ua uma ona fufulu le vailaʻau fofo, keratin flakes ave lo latou tulaga muamua, ae o loka ua uma ona faʻamautu i se auala fou.

Manaia o taualumaga

Sei o tatou vaʻai poʻo a ni tulaga lelei e iai le chemistry susu mo lauulu feololo.

Muamua, e maua e ni manoa se aafiaga umi le tumau o le tele ma le matagofie e aunoa ma le mauaina o se mea le lelei itu e pei o le le malie.

I le maeʻa ona faʻamama chemistry, e sefe tele e se fafine le tele o taimi i isi mea taua. E le mafai ona e faʻaaluina se sili taua tau i taeao i luga o sitaili: o le laulu ulu e tusa pe a maeʻa le selu faigofie e foliga mai e leai se mea.

Talu ai ona susu chemistry ei ai se afaina mago i luga o le ulu ma le lauulu, o se avanoa lea e faʻafofogaina faʻatasi ai le soʻona sili atu le laulu o lauulu.

O manoa e togafitia i le vailaʻau masani foliga foliga masani, faʻalenatura. O le faiga e mafai ona faia e le gata i lauulu laʻitiiti, ae faʻapea foi i soʻo se isi umi. O vailaau faʻaonapo nei e iai le aoga e aulelei, ma faʻaeteete galuega i luga o le laulu.

Ae o le a le mea e sili ona aoga lauulu mea toe faʻafoʻi pe a uma perms, o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani e malamalama ai.

O lenei taualumaga foi ei ai ona itu sese - o le a tatou iloiloina atili.

E ui lava, i le averesi, o le aafiaga o taualumaga umi mo le ono masina, e i ai tulaga na susu mimiti na mou ese mai le lauulu pe a mavae ni nai vaiaso po o ni nai masina. O lenei mea moni e fesoʻotaʻi ma uiga taʻitasi o le tino, le lava le faʻamalosia vailaʻau tuʻufaʻatasiga, le le-tausisia ma faʻapipiʻi tekonolosi.

Masalo masini lavea i manoa i le taimi o le gaioiga.

Afai o le lauulu o se fafine ei ai se gaʻoa, mafiafia fausaga, faigata ma ulavale, susu susu o faʻailoaina i lenei tulaga, talu ai o le a tumau na o sina taimi puʻupuʻu. E i ai lauulu ma e puipuia atoatoa le tuʻufaʻatasiga.

A maeʻa le valiina o lauulu, e le mafai ona fai se vailaʻau susu: e tatau ona e faʻatali pe a ma le lua vaiaso ae leʻi faʻapipiʻi. A leai, o le lauulu o le a afaina tele e sili atu nai lo le faʻalemafaufau mafai matagofie ma tosina atu o le lauulu.

Ae leʻi faia le faiga, e tatau ona e teuteu pito, ma e tatau ona e sauni mo lea. Afai o oe faʻavasega mai le faʻaititia o lou lauulu (e laʻititi lava), o le auga o susu susu ono le a matagofie ma matagofie.

O le faʻailoga o le matai e taua tele mo le manuia o lenei faʻagaioiga. E le tatau ona e alu mo le susu vailaʻau ile laulu tino muamua e sau. E taua tele le fesili, ma o atu i le salonona, e iai le poto masani ma fautuaina e le tele o matai. A o loʻo faʻataunuʻuina lenei faʻatulagaina, faʻaeteete i le faʻaaogaina o tekonolosi, saʻo ma matua iloa o le faʻagaioiga e taua tele - a leai o le tou laulu e ono afaina.

O loʻo iai ni vailaʻau susu e lē manaʻomia mo fafine atoa, ma e ana ia lo latou paʻepaʻe uʻamea. I le mea muamua, o le lauulu foliga lava e le fetaui ma foliga ma foliga, ma i le mea mulimuli e faʻamamafaina le le faʻamamaina o lauulu.

Ae o le auala lenei e tausi ai le mago lauulu laulu ma o le a le auala e tatau ona faʻaogaina i le tulaga muamua, o nei faʻamatalaga o le a fesoasoani e malamalama ai.

O aso nei, o fale faʻalelei e mafai ona ofoina atu vai inu vai mama e filifili ai:

Sili atu i sili auiliiliga e uiga i lena ma se isi filifiliga.

Vailaau koleti

O lenei filifiliga e talafeagai mo lauulu ma le umi o le laulu, ae e le fuafuaina mo lauulu pupuʻu. O le faiga faʻatulagaina uumi laupepa matagofie faʻatautau i lalo, tuʻuina se aofaʻi i lauulu lauulu. O le faʻagaioiga o loʻo faia e faʻaaogaina ai ni mea e fai faʻamau foliga, i luga o manoa uʻamea. E i ai foi le perming uking mo pulu pupuʻu.

O lenei filifiliga e talafeagai foʻi mo lauulu laʻititi, e aofia ai i latou ei ai le faʻafitauli fuga o le tino. O le faʻagasologa o loʻo faʻatautaia e faʻaaogaina ai se pulou palasitika faʻapitoa ma pu. Ma o le vailaau faʻasiliʻili e aʻafia na o manoa e oʻo i tua i le tatalaina o pulou. O le mea lea, o le aafiaga e agamalu mafai, ma e le tigaina ai le ulu.

I lenei tulaga, o loʻo faʻaopopo le fofo faʻapitoa ole lipid protein, e faʻaopopoina le faʻaleleia ma le le mafaamatalaina ole manoa, e avatua i ikuga se susulu matagofie.

Ia maitauina o le faʻatuatuaga o laupepa, e ui ina sili atu le malosi, umi le umi, ma le tele o lauulu e sili atu lona maoaʻe. O le Iapani susu susu e iai sona aafiaga lemu, ae e itiiti ifo.

Ae o le mea e sili ona lauiloa chemistry mo pipiʻi lauulu ma faʻafefea ona filifili ma faia o le a fesoasoani e malamalama ai i lenei faʻamatalaga.

O a metotia o faʻaogaina

Mo le faia susu susu, e mafai ona faʻaogaina le tele o metotia ma vailaau reagents. Ma le isi, matou te mafaufau i foliga o faʻaputuga faapena.

Vailaau susu susu i luga o se vailaʻau suavai o le a maua le sili ona umi-tumau aafiaga uma o mafai. Ole mafuaaga lea e sili ai le manaʻomia i fale lauulu. Peitai, o se tuufaatasiga e le mafai ona faʻaigoaina o le tuʻufaʻatasia, o lona uiga o vailaʻau faʻasasa e le talafeagai mo tagata e seasea, vaivai ma manifinifi. Oe ono fiafia foi i faʻamatalaga i le faʻailoaina o le malamalama chemistry i lauulu feololo ma faʻailoga.

E i ai a latou agamalu aoga. Ina ua uma chemistry faʻaaoga se vaifofo vai, o curls o le a tumau e uiga i 4.5 masina. O le reagent e talafeagai mo lauulu o soʻo se ituaiga ma fausaga. Faʻapena foʻi, e mafai ona e fiafia i faʻamatalaga e uiga i le tele o le tau e fai ai kemisi mo le laulu feololo.

Olaola

O nei fofo o loʻo manatu e saogalemu ma maua ai lou lauulu se soifua maloloina ma susulu foliga. O loʻo iai le mea masani e fai ma mea masani, ma o loʻo toesea le amonia. Ae talu ai o le mea moni e leai se peroxide, o le iʻuga na o le 8 vaiaso.

Faʻafefea

Tatou o atu uma i vaega uma o le susu chemistry taualumaga i tulaga.

I le aso o curling, o le ulu e fufuluina i le tagamea fasimoli, lea e i ai le fufuluina, antibacterial effect ma e le o aofia ai ni silikon vaega e leaga ai le taualumaga. A fufulu, e tatau ona mago le lauulu.

E manaʻomia se suʻega o le mataʻutia, e faʻaalia ai pe a fai e iai se fafine e iloga le maitauina o vaega o se vailaʻau. A maeʻa ona le lelei suʻega faʻaiʻu i le vaega autu o le galuega.

O lauulu e vaevaeina mai le pito i tua o le ulu i ni tutusa sikuea vaega, malupuipuia vaega taʻitasi vavaeese. Ua faʻamauina ia manoa i le papillote faʻapitoa, faʻamautu ma faʻapipiʻi. O le paʻu i luga o le tuaoi o le laulu suauʻu ua faʻapipiʻiina ma se kulimi faʻasuoa ina ia le faʻamamaina vaifofo faʻaleaga le epidermis.

O le mea gaosia saunia e faʻaaogaina ma se omomi i le ulu: e tatau i le matai ona susu atoa lauulu uma. A maeʻa, o se pulou faʻapipiʻi palasitika e tuʻu i luga o le ulu, o le a fesoasoani le fofo e galue vave ma sili atu le lelei.

Ma o iinei o le auala e fai ai chemistry i luga o laupepa lapopoa o le umi. auiliili i lenei vitio.

I luga o le vitio - faʻafefea ona fai susu susu:

A maeʻa le taimi faʻatulagaina, ona ave ese lea o le pulou, ua fufulu ese le faʻavae. Faapipiiina reagent e faaaoga mo 10 minute. A uma ona faʻaalia i le taofiga, ona aveese loa lea o curlers, ae le paʻi le lauulu mo le isi 5 minute. Ona latou fufuluina o latou lauulu i le solo, fufulu ma se pulu faʻafouina faʻapitoa lelei.

Ina ua maeʻa le susu faʻamalosiʻau togafitiga, ua fautuaina e aua le fufuluina lou lauulu mo le tolu aso. O lea la, o le iʻuga mafai ona maua se faʻavae, ma o le a tumau mo se taimi umi.

Atonu e te fiafia foi i faʻamatalaga pe faʻapefea ona mumu se moli luga o lauulu laulu.

Ole tau o lenei faʻasologa e faʻalagolago tele ile aofaʻi o lauulu e tatau ona faʻagaioia. E tusa ai, o le umi le lauulu, o le maualuga le tau. Ae o le averesi o le umi lauulu, o le latalata tau mo le susu kemisi i aso nei o le a tusa o 1800 rubles.

Ia maitauina tusa lava pe e te filifili e sefe le tupe ma fai oe lava i le fale, e tatau lava ona faʻaalu mo taugata tele. O le textizer e sili ona taugata, a aunoa ma le faiga e le mafai ona faia. Ae ui i lea, e mafai ona e faia e aunoa ma lenei mea taugata vaega pe a fai e te suia i le tekonolosi faʻaaoga se fulufulu ma mousse (foam)

Lauulu tausiga pe a uma le faiga

Ina ia mafai e le lauulu tumau lamolemole ma susulu pe a uma ona susu kemisi, e mafai ona mulimulitaʻi i ni fautuaga faigofie.

E taua le filifiliina o se mea e faʻamalamalamaina ai le laulu o le lauulu: e sili ai ile vailaʻau ma vailaʻau masani. I se faʻaopopoga, balm ma le mask e taua tele - o nei mea teuteu tatau e tatau ona i ai se aoga faʻafouina ma faʻafouina, ia talafeagai mo lou lauulu, ma i ai aoga ma aoga vaega.

Talu ona mafai ona faʻaʻumiʻumi le lauulu o le ulu ma le laulu faʻamago, faʻamago lou laulu pe a uma ona fufuluina lou lauulu masani. E le manaʻomia le faia o lenei mea i se fulufulu ulu, talu ai o lenei auala o le a avea uʻamea filo e sili atu ona mamago.

O pulu susu e le tatau ona selu i le taimi e mulumuluina ai: e faigofie ona faʻaleagaina le lauulu fausaga. Faatali seia malulu le lauulu, ona selu lea.

Faatasi ai ma susu lauulu, e le tatau ona alu e moe. O le mea lea, i le taimi e moe ai, o mea leaga o le a faia i luga o ufiufi, ma le lauulu lava ia o le a fememeaʻi. O le vaaiga o le taeao o le a le sili ona manaia.

O lea, matou faamasani i lelei ma vaivaiga o susu susu i luga o lauulu laulu. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻagasologa e mafai ona avea ma fofo moni pe a fai o le laulu e manifinifi, e le maua se siʻosiʻomaga faʻalenatura, ma pe a le lava le taimi mo le faʻailoaina faifaipea. O Wet chemistry e faʻafetaiaʻia ni faʻafitauli i le taimi e tasi, tuʻuina le lauulu o le laulu mo se taimi umi, tuʻuina atu se foliga matagofie mo se fafine i soʻo se taimi o le aso, faʻasaʻolotoina o ia mai le faʻamaʻimau taimi i luga o sitaili.

Faʻafefea ona suia le lauulu lauulu lapo i luga o lauulu laulu

E oʻo lava i se matata faʻataʻitaʻi na faia ma le lalagaina o laʻau tetele i luga o lauulu - o lenei ata e faʻaalia manino - manaʻomia le tausiga i aso uma. A uma mea uma, o le pupula ma le lamolemole o lauulu o le faʻaiuga lea o le tausiga, ae le o le faʻaalu tutusa o latou fausia.

O ufiufi lapoʻa e leʻo se laei ua saunia, ae o se sili sili ona lelei mo le fausiaina o foliga i aso uma. Ina ia saunia mo le toe fanau mai, ma mulimuli ane ia faatumauina le aafiaga na maua i le fale, e tatau ona e iloa mea nei:

1. E taua le fuafua o le uumi o manoa e oʻo lava i luma o le pemita: tele curls sneak about 2-6 cm.
2. Ole aotelega curls e le talia ni lauulu na seasea: o le pepa o le a taofiofia, ma o le faʻaʻoleʻole faalelei ulu malulu o le a le tuua ai oe e fiafia i le aʻafiaga.
3. Mega tusi pe a uma le permia tele e le aoga le faʻatali: o le pule lea a laiti curls.
4. O le pupula ma taofi mata o e pasia-ia oe lava ia ona o le tamaoaiga o lanu o curls ma curls fausia i le fale o le a le aoga: a le tasi po o le isi! Le vailaʻau tuʻufaʻatasiga e aʻafia tele ai le faʻagaeʻetia fatuga.
5. E aʻafia foʻi le umi o le taimi e mafai ai ona e flaunt i se ata fou: o le itiiti traumatic mo lauulu, o le puʻupuʻu le aʻafiaga.
6. E mafai foʻi ona aʻafia le taunuʻuga i totonu o le itulagi: psychoemotional, hormonal factor o le a faia se sao iinei foʻi.
7. Faʻatagaga e galo e uiga i le lauulu mo se taimi umi o le a le manuia: ma a latou tuputupu ae manaʻomia manaʻoga. Ole averesi, e tatau ona e asiasi i se luluulu faʻatasi i le ono masina.
8. Afai e le gaoia le ituaiga lauulu, ona mafai loa lea ona liliu curl ile solo mago, le malu ma malepelepe. Ole mea lea e manaʻomia ai le faʻaopopo ile faʻaoliga ole moisturizers ma taualumaga.
9. O le lalagaina o laʻau tetele i luga o lauulu feololo foliga e masani ai, ae e tatau lava ona e galue i lenei mea: mea faʻapitoa mo mea teuteu mo fesoasoani o le a fesoasoani e aloese ai mai le tutusa ma le lala ma faʻaua ai ni laʻei tetele.

Perm i luga o le lauulu lauulu - muamua ma ina ua uma ata

O le a le lelei permed foliga e pei o se perm i luga o lauulu laulu, o se ata i luma ma mulimuli ane o le a fesoasoani e iloiloina.

O le aʻafiaga o loʻo ausia i puipui o le potu e mafai ona faʻalautele i le fale: o le pepa mumu o le a faʻaosofia ai le soifua maloloina o le ulu, ma o le fuamoa-burdock mix o le a toe faʻaleleia ia manoa lava latou. Salon taualumaga, faʻatauina masima, balms, soft shampoos - o le mea lea o le a puipuia ai lauulu mai le liliu atu i se ituaiga o solo taele.

Faʻafefea ona fai faʻapipiʻi curls tetele i luga o laulu feololo

O se laei manaia e fusia i laʻau tetele, na faia e le matai, ui atu i vaega nei.

Vaega 1. Saunia lau lauulu e ala i le fufuluina i se faʻamamaina faʻamalamalamaina mataʻutia.
Vaega 2. Vaelua lou ulu i sone ma matagi vaivai susu pea i totonu tele curlers.
Vaega 3. Le faʻaaogaina o fausaga i luga o faʻamau loka e faʻamamaina atoa ai latou. E faʻataʻapeina e le mea faigaluega i le moli tulaga fusi i le va o lauulu sela, o le mafuaʻaga lea e matala ai lona fua. I lenei setete, e mafai ona fai ni uili e pei ona e te manaʻo ai. O le a le aoga o le curl o le a faʻalagolago i le taimi o le faʻaalia i kemisi, ae le sili atu nai lo 24 minute.
Vaega 4. Tiligi maeʻaeʻa lauulu lauulu.
Vaega 5. Faʻaofi loka taʻitasi i fasi filo taʻitasi. Faatali 5 minute. Fai tutusa i lauulu malolo. Ile taimi lea, ole fua e toe foʻi ile latou tulaga masani, tapunia faʻapitoa. O le saʻo le faʻaaogaina o le faʻamauina o taualuga o le ki lea i le tumau pea o aafiaga o curls.
Vaega 6. Fufulu lauulu lelei e aveese atoa le oloa.
Vaega 7. Pe a faʻamago, faʻaaoga se diffuser. E le faʻaaogaina le masoa, busa poʻo se isi mea i lenei taimi.

I le faaiuga o le gaioiga, o le aafiaga o perm e faaauau pea mo le isi 36 itula. O le mafuaʻaga lea ua fautuaina ai oe e laʻei pulu e aua neʻi fufuluina lou lauulu i lenei vaitau.
E faʻafefea ona eseʻese uumi curls i luga o vaʻai laʻititi, o se ata e fesoasoani e mafaufau i le iʻuga mulimuli.Ma le isi, o le aʻafiaga e faʻamoemoe i le filifili vailaʻau filifilia ma le metotia o le mimilo o laina.

O le mea e susu ai lau kemisi

Faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu le mea e taʻu o le chemistry susu? Na taʻuina mai ia te aʻu, e leai se vailaʻau susu i totonu lava ia, latou te faia masani vailaʻau talotalo ma faatasi ai ma le fesoasoani o isi faʻaopopo lagolago le aʻafiaga o le chemistry susu.

O Bobbins iina e faʻatulagaina faʻamalosi ma herringbone. Ae paga lea, ou te le iloa le saʻo faʻamatalaga) Ae, o le mea moni, o le tutusa lea "tutusa" kemisi.

E taua le faʻaeteete lelei o lau laulu lea: E naʻo le tasi le aso o le aso e fufuluina ai loʻu lauulu i se pulumu, ona faʻasusu foi lea ma toe faʻamalieina, faʻapipiʻi se fulufulu, sina faʻapaʻu ma naʻo le "selu" oʻu tamaʻilima i le ao, a le o lea ua mouʻesea le mea na tupu ma ua saʻu fulufulu loʻu laulu.

O Bobbins iina e faʻatulaga faʻamalosi ma herringbone. Ae paga lea, ou te le iloa le saʻo faʻamatalaga) Ae, o le mea moni, o le tutusa lea "tutusa" kemisi.

E taua le faʻaeteete lelei o lau laulu lea: E naʻo le tasi le aso o le aso e fufuluina ai loʻu lauulu i se pulumu, ona faʻasusu foi lea ma toe faʻamalieina, faʻapipiʻi se fulufulu, sina faʻapaʻu ma naʻo le "selu" oʻu tamaʻilima i le ao, a le o lea ua mouʻesea le mea na tupu ma ua saʻu fulufulu loʻu laulu.

Talu ai nei, sa fesili mai se kalani ia te aʻu e faʻanofofu lona susu, ae sa ia le iloa pe o le a lea. Na fai se tasi ia te ia ma na ia filifili e taumafai. E pei ona ia faamatala mai, o lenei ituaiga uila e amata i le 1 i le 2 vaiaso.

Talu ai nei, sa fesili mai se kalani ia te aʻu e faʻanofofu lona susu, ae sa ia le iloa pe o le a lea. Na fai se tasi ia te ia ma na ia filifili e taumafai. E pei ona ia faamatala mai, o lenei ituaiga uila e amata i le 1 i le 2 vaiaso.

E le tupu mea ai ufi susu. E tupu i fulufulu lauulu le aʻafiaga o lauulu susu. Na matou faia le pemita, apalai le tele o le busa, gel i luga o susu susu, maanuminumi lau lauulu i ou lima ma faʻamago i se auala masani. I le po na maanuminumi, toe maanuminumi ma lima susu, na maua ai e laei foliga foliga talafeagai.

Mo fafine, e faigofie uma mea uma: uʻumi umi - ia tipi, puʻupuʻu - ia tupu, galugalu - ia faʻasaʻo, ma ia sao - i le matagi! Oe na filifili i le faia o lauulu lauulu? Wet chemistry, lea na avea ma mananaia i le faaiuga o le 20th seneturi, o loo tele manaomia i tamaitai o uma tausaga. Matou te fautua atu ia sailia poʻo le a le taualumaga e aofia ai ma i ai e talafeagai i ai.

O le a le susu vailaʻau?

Wet chemistry o se sitaili faʻapitoa o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai meafaigaluega faapitoa. Faʻafefea ona fai le aʻafiaga o le susu susu? A maeʻa curling, e togafitia curls i gel, varnish, busa po o mousse na o mai le ogatotonu o le umi, ae o le aʻa vaega e tuua e aunoa ma se fausaga.

O le mea ua tupu, matou te mauaina se laʻei sili ona lalelei - o aʻa faʻatupuina le aofaʻi, ma pito e pei o se fafine pa'ū i lalo o le timu o le taumafanafana talu ai nei. Ua faʻaavanoa le laʻasaga faʻapipiʻi i vai tuai ona e maua mai ai uila ma susulu.

O lauulu lava i le taimi e tasi e foliga sili ona masani ai, teuteu lelei ma matagofie.

Le lelei ma faʻaletonu o susu susu curling

O le aafiaga o le susu susu e mai le tele o vaiaso i le 6 masina (e faʻamoemoe i le tagata lava ia foliga o le laulu ma le faʻatupuina o le auga),

Faufautua! Wet chemistry e manatu o se taugata taualumaga, o le mea lea, aʻo leʻi faʻatinoina, e tatau ona e feutagai ma se poto masani matai. A leai, e ono maumau le tupe.

Ole faasolosolo malulu vai e faia faʻapitoa ile lauulu umi. Mo le mauaina o "spirals", o manoa ua mimiloina i se fusipaʻu ma fusifusia i luga o pulu i foliga o cones. E taua tele le avanoa e fetaui lelei i luga o le tasi ma le isi ma ia i ai lava faʻatasi o le gaioiga. I le iʻuga, matou te maua ni aulelei tetele curls.

O le kemisi Iapani e lelei mo le paʻu paʻu (feololo pe umi lava) pe paʻu i paʻu. I le faʻagasologa o le afifiina, o le lipid-protein complex ua faʻaaogaina, faʻafetai i le mea ua fai ai le curls

O le i ai o lauulu laʻau matagofie o le miti a teine ​​uma e le mafai ona mitamita faʻapipiʻi ina ia mafai ai ona faia ni mea aulelei ma aulelei, latou te sauni e tutu mo le tele o itula i luma o le faʻata ma se uʻamea curling poʻo mafatiaga ma curling curlers.

O nei mea uma, e moni lava, e moni, ae mo naʻo se aso malolo faʻapitoa poʻo se aso fiafia, e te le tuʻua ai ni mea faʻapea i aso uma, ma ou te manaʻo ia i ai ni faʻamalama tele, matagofie ma faʻataʻitaʻiga i aso uma.

Mo lenei mafuaʻaga, o le vailaau faʻafuaseʻi na faia mo se taimi umi, lea, i lalo o le faʻamalosia o se mea faʻapitoa, galue i luga o le lauulu fausaga i se auala e matua suia ai o latou foliga: mai tuʻusaʻo foliga lalili liliu atu i iko masani ma manaia.

O lea la, pei ona atonu ua e taumateina, perm e malamalama o se faʻapitoa faʻapitoa, o se faʻaiuga lea o le lauulu e tumau le pupuni mo se taimi umi.

E tele ituaiga ma subspesies o lenei faʻatulagaina, lea ole a tele o le taimi o le a faia nei fou curls mafai ona faalagolago.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona mafai e lenei vaitau ona amata mai le tasi i le ono masina, lea e matua talafeagai, aua i lenei taimi e te le tau faʻaaogaina uma lava ituaiga uma o curling uila ma uʻamea.

O le muamua na sau ma le manatu e ofoina atu i fafine le curl o Karl Nessler, o le taeao o le XX, o le taimi lena o le talenia lauluulu na faia se mea faapitoa o le vailaau, lea, o le mea moni, e leai se folafolaga na tuua le lauulu saogalemu ma lelei, ae na avatua ia i latou se foliga matagofie foliga manaia .

Ma, e ui lava o le faiga na afaina ai le lauulu e matua le lelei, moa o latou soifua maloloina ma le matagofie o le natura, o le tele o fafine na filifili e faatino, ona o miti o mausali faifaiva sa faʻalavelavea.

Fai mai le au atamamai i lenei matata, nei o le tulaga e faʻavae

O le lalelei o le laulu o le ki lea i le aulelei foliga, e oʻo lava i le sili teuteuina ata o le a le atoa ma sologa lelei e aunoa ma se lauulu lauulu. E saʻo lelei le maua mai ile laʻei lelei, aemaise lava i aso uma.

O lauulu tumau e mafai ona avea ma tali i le faʻafitauli - o lea o le a latou tumau ai pea i foliga o ituaiga filifilia ituaiga curls. O lenei taualumaga o le a fesoasoani e aloese mai le manaʻoga e sapasapaia le laulu i taimi uma ma faʻaleaga ai i latou i le maualuga o le vevela.

Ae o le taualumaga o loʻo i ai a pupula lelei e te manaʻomia ona malamalama i ai ae e te leʻi filifili e faʻatino.

O le a le lauulu lauulu laʻau?

Vertical curling o se tasi lea o auala o le faamaapeina o lauulu mo se taimi umi, o se vaega o auala o le faʻavae o le faʻavae o le fausiaina o curls - o loʻo fausia curls faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa bobbins, ma eseese tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaaogaina.

O sea curl foliga sili ona aoga ile lauulu umi, aua "ave" se vaega tele o le umi, ma ma aunoa bangs.

O lenei faiga ua leva na manatu e matua afaina ai le laulu, e ui e leʻi taofia le faʻaaogaina, ae o aso nei ua mafai ona faʻaogaina ni vailaʻau agamalu e le itiiti ifo sona leaga i le tulaga o lauulu, ma i le tausiga lelei i le lumanaʻi o le a mafai ona aveʻesea uma.

Ae sili ai, o le curl o loʻo malolo i lauulu e leʻi uma na valiina pe faʻasaʻo i le fesoasoani a sauniuniga faʻapitoa na i lo le 6 masina talu ai. Le faʻafitauli i ia mataupu e le gata i le foliga o le tuʻufaʻatasiga na faʻaaoga mo le taualumaga, ae faʻapea foʻi i le tulaga o lauulu o latou lava.

Ae paga lea, o se taualumaga e le avanoa mo tagata uma, o loʻo i ai se lisi o faʻatapulaʻa e mafua ai le le faʻatinoina o curls le manaʻomia pe matua le mafai:

le faʻaaogaina o mea fulufulu faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le silikon (pe a fai o le vaega o se vaega o le laupepa, ona

Mo fafine, e faigofie uma mea uma: uʻumi umi - ia tipi, puʻupuʻu - ia tupu, galugalu - ia faʻasaʻo, ma ia sao - i le matagi! Oe na filifili i le faia o lauulu lauulu? Wet chemistry, lea na avea ma mananaia i le faaiuga o le 20th seneturi, o loo tele manaomia i tamaitai o uma tausaga. Matou te fautua atu ia sailia poʻo le a le taualumaga e aofia ai ma i ai e talafeagai i ai.

Le talaʻaga o le foliga mai o perm

Na lauiloa Perm i le 1908, ina ua taumafai le teine ​​fulufulu Siamani Karl Ludwig Nessler e fatuina solo uumi, aʻo faʻatumauina le faʻaiuga ma reagents faapitoa.O le faletua a le matai, o le muamua a le tagata faʻatau sa ia faʻamaonia le poto masani a lona ia lava tane.

I le faagasologa o le mauaina o le saʻo reagent, o le fafine na susunuina sili atu nai lo le tasi, ae o lona onosai na le mou ese, ona sa ia manao e faafetai Karl mo le suesuega. O le faʻagasologa mo le fausiaina o kemisi i luga o le lauulu sa faigata. O 'apamemea bobbins sa faʻamafanafanaina i le faʻamama poʻo le eletise eletise, i le taimi na tuʻuina ai i se vailaʻau. O le masini i lena taimi sa tele, ma le tele o uaea ese.

Ae, e ui lava i lenei mea, fashionistas sa le fefefe e susunuina latou curls ma se masini ese.

pe faʻafefea ona filifili le paolo lelei mo lauulu
Lulu enaena lauulu lanu tuuina atu i le fafine le sologa lelei ma le malu. Ae o le fatuina o se ata tulaga ese, aua nei galo e uiga ile laulu mata. O le a le tele o lo latou lanu e ogatasi ma foliga o le paʻu ma lauulu e faʻalagolago i foliga o se fafine. Ma i

O le tala o le le masani faiga faʻasalalau vave sosolo i totonu o le feusuaʻiga amiotonu. Le auala fou faatagaina faaola

E pei ona fai mai se tala malie, mo tamaitai e iai o latou manaʻo e uiga i lauulu, e faigofie mea uma: e tatau ona faʻaʻumiʻumi le lauulu saʻo, e tatau ona faʻasaʻosaʻo ona lauulu, e tatau ona tipiina le uumi lauulu, ma ia puʻupuʻu le tatau ona fau i luga. O le faʻavavau sailiga o mea fou o le matagofie e mafai ai e teine ​​ona foliga uiga ese. Ma kemisi mo lauulu, pei ona masani ai tagata taʻua perm, o se tasi o auala o le suiga.

O le a le chemistry mo lauulu?

Faʻalagolago i le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina e le aliʻi mo le faʻataʻitaʻiina o le curling curls, e vaeluaina le chemistry i ni ituaiga e tele se mea e aʻafia ai lauulu i auala eseese ma tuʻuina atu se eseʻesega lelei. Ma, o le a le kemisi mo lauulu?

Acid galu. O ia lea na faia e fashionistas o 1970-1990s o le seneturi talu ai. O le aso, ua alualu i luma le alamanuia i se tulaga fou, ma ua avea nei perme e le susunuina le lauulu, ae sili atu ona gaoioi lemu, ae o le reagenent lava lea e tasi - glyceryl monothioglycolate (pH 6.9-7.2).

O le kemisi poʻo se vailaʻau tuʻufaʻatasia e mafai ai ona e faia ni uʻu o soʻo se foliga e le malepe ma taofiofi lelei. O le reagent e tui loloto i totonu o le lauulu ma faʻamautuina foliga i ai, na o ni vaega e faʻaleagaina ai le totonugalemu o le laulu, ae tuʻu ina ia lamolemole ma susulu i fafo.

O e o loʻo vaivai le laulu e le tatau ona faia se perm, ae o teineiti ma a maʻa malo mafai ona faʻataʻitaʻia saogalemu!

Alkaline galu. O lenei ituaiga o taimi uumi sitaili o loʻo faia i faʻaaliga eseese: mama e gaosia ai uʻamea susulu, faʻavaivaia e faʻataʻitaʻi se moli malamalama ma le faʻaopopoga o laʻau faʻaopopo e taui ai le leaga mai le osofaʻiga vailaʻau.

I tulaga uma, o le vailaʻau o le ammonium thioglycolate (pH 8 i le 9.5). Alkaline chemistry e le lava le malosi ma e le faʻapogisaina tele lauulu, aua e le manaʻomia se vevela e faʻamautu ai.

Peitai, ia e mautinoa lou matai

Vailaʻau susū ile fale

Manaia curls tumau pea i faiga. Afai o le lauulu e masani ona sasaʻo, ona faʻaaoga lea o curlers, curling uons, curls e faia e matagofie ai curls. E oʻo i se gaioiga e pei o le chemistry susu e mafai ona faia i le fale. E fausiaina i luga o uʻumi umi ma puʻupuʻu.

Vaega o le faʻagasologa

O le curling curls e mafua mai ona o le vaivai o le keratin mai le chemistry. I lenei tulaga, e le tupu le faʻailoaina o lauulu lauulu. O le mea lea, o manoa manoa i bobbins vave avea i foliga o curls.

Tele faʻamatalaga o loʻo faʻaalia mai ai mo le faʻasaoina, e fautuaina e faʻaogaina le hydrogen peroxide, e faʻavaivaia ai se vaivaiga vaivai. O lenei mea e afaina ai le toe faʻafouina o le keratin, o lea e maua ai le laulu i le ituaiga o curls. E iʻu ane, e tumau le aʻafiaga o le chemistry susu ona o le fixation.

O le fetuʻutuʻunaʻi o laʻau ua saunia ma:

  • vailaau tusia
  • umi o le faʻailoaina
  • tagata taʻitoʻatasi (masani lauulu lauulu sili atu)
  • potu vevela i luga atu 20 tikeri.

Taualumaga Taualumaga

Faʻafefea ona fai ni vai susu i le fale? Ina ia faia lenei mea, ia fai nei laasaga.

  1. E tatau ona e fufuluina lau lauulu, ae afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e faia se lauulu.
  2. Mai le vaega occipital, e tatau ona ave ni manoa ma sikuea tutusa ma le lapoa o le curler, ona toe faʻalelei lea i ni togafiti.
  3. O le tuufaatasiga e tatau ona faʻaaogaina ma se omomi. E tufatufa mai faʻailoga i aʻa.
  4. Ona tuu ai lea o le filo i ni manoa. E tatau ona lavea, faʻamautu i se lipine na togafitia ma le faʻavasegaina. O faʻapipiʻi ua faʻamau faʻapitoa i se paʻu. Ona faʻaaogaina lea o toega o le vailaʻau.
  5. I tulaga fulufulua, ina ia faʻaleleia atili le aʻafia o curling, faʻaoga le faʻapipiʻiina ua faʻamatuʻu mai se mea faʻapitoa.
  6. A maeʻa le taimi faʻatulagaina e tusa ma faʻatonuga, e tatau ona e fufuluina lau lauulu, ona faʻapipiʻi lea o pupuni.

Vailaʻau susu susu mo lauulu lauulu i totonu o le salon e tusa ma le 1800 rubles. Lea e mafai ai ona e sailia matagofie ma matagofie siku mo 6 masina.

Taualumaga ma le laulu umi

Ina ia fausia chemistry mo lauulu umi, e faʻaaoga meamalu auala e leai se aoga i curls. E fautuaina e faʻaaogaina le fulufulu faʻapipiʻi. Fixation e faia i le foam poʻo le varnish, e maua ai le aʻafiaga o le "susu susu".

Ole taualumaga mo le laulu umi e tutusa ile gaosi pupuʻu. E le tatau ona filifili ni vailaʻau susu i e ona tagata ni fasi manoa, talu ai o le lauulu o le a i ai foliga le lelei.

Vaega o faʻamalosi susu curling

  • Ole faʻataio (spiral) curl e naʻo lona fulufulu umi e fai.
  • O “Spirals” e faia e le faamaapeina o manoa o manoa i le manava i le foliga o se cone. O tamai curls o le a aliali mai, ma le "susu susu" faia i le faʻaaogaina o se gel.
  • E taua le fuafuaina o le tele o curls. Ina ia faia lea mea, o manoa ua afaina i mea masani masani ina ia mafai ona e vaʻai atu i le iʻuga.
  • Chemistry ma lauulu laʻititi ma 'auiu o le tele o le faʻailoaina. E le mafai ona faʻataʻuina se pu pupuʻu poʻo le punou faʻatasi faʻatasi ma se uʻamea curling. Ma o bangs umi o le a afa puupuu nai lo le curl, ma o lea o le a avea sili matagofie.

Mataupu faavae o le tausiga pe a uma le curling

Susu susu susulu muamua. Ina ia mafai ona na o ia lelei ma matagofie, e tatau ona tausia lelei.

  • E te manaʻomia ona fufulu lou lauulu i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ia fufulu, o le ae manaʻomia ni pulumu, ma mo mea vali - o faʻalenatura ufimata. O lenei auala o le a toe faʻaleleia mea ua faʻaleagaina, faʻamalosia ma susulu atu.
  • O tausiga faʻapitoa e manaʻomia mo le laulu uumi, aua faʻatasi ma i latou o le chemistry taualumaga umi, ma le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i ni lapoʻa tele.
  • Gels e faʻatagaina oe ona fatuina le aʻafia o "laulu susu", faʻapea lulu ia susulu ma mafiafia. Ae talu ai o natura o loo i le taimi nei, e tatau ona e faia se malamalama lelei.

Faʻavae tulafono

Mo sitaili, faʻaaoga faʻapitoa teuteu. E mafai ona e faʻaogaina mea nei o le teuteuina o sitaili.

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a teugaina e te manaʻomia le faʻapipiʻi lau lauulu.
  • O 'ie e tatau ona fufuluina i le tasi itu.
  • O le vaega faaletino e faʻalelei i le gel.
  • Ole pito i luga ole lauulu e tatau ona lūlūina.
  • E faia le faʻalelei ma varnish.

Vaega o spirale tekinolosi

O le metotia o loʻo faia e faʻaogaina ai le agaʻi i luma. O manoa e tatau ona mimiloina i se tourniquet ma faovilivili i se manava i le vili. E tatau ona fetaui lelei le maopopo.

I le itu o le tourniquet ma faʻamutaina curls tatau ona tutusa. A maeʻa lenei mea, o le lauulu e faʻamautuina, togafitia ma se faʻavaeina ma tumau.

Iapani metotia

I totonu o ituaiga o kemisi o loʻo iai se metotia Iapani lea e faʻaaogaina ai le lipid-protein complex. Ole taualumaga e mo le faʻafitauli o lauulu. O le iʻuga o le sali solo pea. Faatasi ai ma le fesoasoani a le lavelave, o le laulu e suia ma susulu atu. Curls o le a feololo i le faigata. Tele chemistry e talafeagai mo umi uumi.

Faatasi ai ma tekinolosi Iapani, ua faʻaaogaina le kapoti palasitika ma pu. Ua aapa malie atu i latou manoa. Ina ua uma lenei, ua gaosia le vailaʻau vailaʻau. E le mafai e le ulu ona faʻafesoʻotaʻi ma le vailaʻau, ma o le faiga Iapani e sili le aoga i faʻafitauli o le paʻu.

O le talotalo o se tasi o togafitiga lauiloa. I ai, faʻatuatuaina faʻataʻamilomilo curlers o loʻo faʻaaogaina, tuʻuina mai oloa teuteu matagofie. Ole iʻuga e matagofie laʻau e tumau mo le 6 masina.

Ma mo se faʻamalologa atoatoa, e te manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau mo fulufulu ma pupuni. Faʻapea foi mo lea, o loʻo faʻaogaina fofo vailaau - le tapenaga o ufimata.

Mo lenei mea, suauʻu, herbal decoctions, oloa masani ma fale talavai faaaoga.

Wet perm o le sili auala sili lea e maua ai se teuteu lelei lauulu. E mafai ona e suia i le loto. Faatasi ai ma le metotia matou te maua ai ni tamaʻi laʻititi matagofie e aunoa ma le "fluffness". O lauulu o le a teuteuina lelei ma matagofie foliga.

Eseese o kemisi

I aso nei, e tele ituaiga o ufiufi. O fafine e laʻititi le laulu e mafai ona filifili le filifiliga saʻo mo lauulu 'eseʻese ona fai lea o fulufulu matagofie. Faʻaavanoaina sauniuniga curling faʻaleleia i tausaga uma.

O masani aʻi lava ituaiga:

  • galu tetele. Tuuina atu mea matagofie. E mafai ona e faia i fafine ua vaivai a latou manoa, pe e alu i le falefaigaluega pe a uma le chemistry talu ai. I se faʻaopopoga, root root curling faigofie tele ai. O le metotia aofia ai matagi na o aʻa o le lauulu,
  • vali faʻataʻatitia luga lauulu lauulu. Faʻatusatusa i isi ituaiga - o le veteran. Faʻafetai i foliga faʻapitoa o curlers, loka sasaʻo liua i matagofie matagofie. Vaʻavaʻai i ata muamua ma luma o le faʻagasologa,
  • galugalu E faia i le fesoasoani a bobbins o se faʻapitoa foliga, faia pei spirals. E le masani foi le auala: muamua, e nonoa le filo i se fusipaʻu, ma naʻo le taimi lava - e fai ai le palu,
  • Iapani metotia. Ole aso nei ole faiga lauiloa, e fetaui lelei mo tamaʻitaʻi uma ma feololo. Mo curling, o se tuʻuʻuga e aofia ai lipid, porotini, ua fautuaina mo lauulu vaivai, ua faʻaaogaina. E pei ona e vaʻai i le ata, e foliga mai le laulu e pupula, uʻamea, faʻaopopo atu, e fai lava mo sina taimi le uumi,
  • susu susu. Faʻatagaina oe e faia ni uʻamea faʻamalosi laʻitiiti laiti i luga o le laulu e tauʻau, e aunoa ma le matagofie e faʻalavelave ai i le tele. O lauulu e foliga lelei teuteuina, matagofie. O le faʻataʻitaʻia o loʻo faʻatinoina le faʻaoga busa, gel e fatufatu ai le aʻafiaga o lauulu susu. Iʻuga e 3 masina,
  • malamalama mama, po o vaneina, mo le umi-umi lauulu. E faʻaalia sina leaga o le laulu, e le pei o isi metotia, faʻatagaina oe e maua le tele mai aʻa lava. Umia le 2 masina. Tatou lalagaina naʻo mea faʻapolofesa
  • lapisi tetele. Aemaise lava i le manaʻoga i tagata e iai lauulu laʻau. Fuafua i le faʻaali taimi o le oloa, le mafai ona pulea le le malo. Ole iʻuga e mafai ona maua ile ata.

Faitau foi e uiga i le togafitiga o le fefete i le fale ma le auala dreadlocks fufulu.

Tulaga lelei ma leaga

E toʻatele e fefefe e faʻataʻamilomilo latou lava, ma talitonu a maeʻa ona faʻaleagaina tele o latou mama, e faigata ona toe maua, maʻumau lo latou malosi muamua, na susulu. I se tasi tulaga, o lenei manatu e alagatatau. Ae a, pe a e le tausia o lauulu, e oo lava i masani masani sitaili ma tremoprocessing mafai ona taitai atu ai i ia gaioiga.

O faamanuiaga o le perm e pei ona taua i lalo:

  • matagofie curls o le a faʻamalieina oe mo se taimi umi (mai ile 2 i le 6 masina, faʻalagolago i le ituaiga o kemisi),
  • e fesuisuiai faʻataʻitaʻiga i se tau taugofie, ma e mafai foi ona faia ni laei eseese vave ma faigofie
  • e maua e le lauulu le umi-faʻatali avanoa.

O mea le lelei a le faʻagaioiga o:

  • tupe ati i le fausaga o le curl, lea e le mafai ae le afaina ai le tulaga lautele o le lauulu. O le mea lea, ina ua uma curling e tatau ona e tausia ma le faaeteete tausia,
  • afai o le lauulu e mamafa tele, o le faʻagaioiga o taualumaga vave ona leiloa,
  • Afai e te faia chemistry i le taimi o maitaga, lactation, menstruation, o le aʻafiaga atonu e leai se mea.

I le sailiga o le manaʻo tele iai

Ina ia maeʻa le vilivae i le ogatotonu ma maua ai le faʻaiuga, pei ona i ai i le ata, e tatau ona toe faʻalelei le foliga fou. Mo lenei, faʻaaogaina faʻapitoa fofo fofo.

Le tulaga o le fetuutuunai o le curl faalagolago i mea eseese:

  • vevela totonu o le ea
  • o le fausaga ma le tulaga o curls,
  • le faʻaalia taimi o le tuʻufaʻatasiga i luga o le lauulu,
  • ituaiga vailaʻau sooupu, o lona lelei,
  • lapoa o curlers poʻo reoping bativa.

O le a le malamalama chemistry foliga i luga o laina, e mafai ona e vaʻai i le vaʻai i le ata

Malamalama kemisi e mafai ona faia i le fale. I ata fuafuaina e mafai ona e vaʻaia le iʻuga muamua ma pe a maeʻa le faʻagasologa. Ina ia faia lea, o le ae manaʻomia:

  • palasitika curlers po o bobbins (pe tusa 50-80 fasi),
  • totigilima ma pulou paʻu,
  • curling sooupu
  • taofia ma le omomi mo le faʻaaogaina,
  • se palasitika poʻo se laupapa selu ma le manifinifi pito e faʻaputu ai faʻalili,
  • ipu (e le ose uamea).

  1. Fufulu lau lauulu i le laupepa masani, mago mago i se solo.
  2. Vaevae le lauulu i ni vaega.
  3. Filifili se filo, selu ma faʻataʻape le manulele. Matagi malosi, a le o lea o le a pa'ū ese.
  4. Ia milo uma ie i lenei auala.
  5. Faaaoga tutusa le lauulu lauulu i le lauulu. Amata le apalai mai i tua o le ulu, faʻauma i le pale o le ulu.
  6. Tuu i luga o se paʻu pulumu, afifi se solo.
  7. Alami mo se taimi (10 minute e maua ai le malamalama galu, pe a ma le afa itula e maua ai ni uila elo). Matou te faʻamoemoe na e filifilia muamua le faʻaiuga e te manaʻo e maua ma faʻatusatusa ata muamua ma luma. Afai e te manaʻo e fai ni curls tetele, aua le faʻaoga i ni curls, ae o le curlers.
  8. Fufulu le oloa e aunoa ma le aveeseina o le petussis, aveese le faʻamalu tele i le solo.
  9. Faaaoga le fixative ma se omomi. Lulu mo le 10 minute.
  10. Aveese le pulu mimiti, vaimama, vete ma se vaifofo o le vineta.

Lauulu Tausiga

O lenei ua e suʻesuʻe le tele o ata i luma ma ina ua uma chemistry, e le afaina le sailia o le a trichologists ma stylists fautuaina.

Ia manatua o curled curls o le a tatau ona tele se taimi e sili atu nai lo le masani. Ae o le a le aoga taumafaiga: e mafai ona e lagolagoina le lauulu, faavaivaia pe a uma ona gaosia e auala vailaau.

  • faʻatau uma oloa tausi oloa ua faʻailogaina "pe a maeʻa",
  • fufulu curl ina ua uma ona fufulu ma se decoction o chamomile, calendula, nettle,
  • fai faʻamalosi tino, faʻamafanafana pulou faalua i le vaiaso,
  • faʻatauina o ufimata, filifili oloa o loʻo i ai silikini porotini, keratin, collagen, amino acids,
  • selu o manoa e faʻaaogaina ai suauʻu manogi, ma faʻamama le pito o tuli ma suauʻu argan,
  • faʻaaoga se kulimi faʻapitoa mo le tausiga o curls, faʻamau i ai vitamini ma minerale,
  • aua le fufuluina lou lauulu i le vai vevela, ma kiliva i sina acidified vai (ma le sua o le tipolo po o le vineta),
  • faʻaaogaina fulufulu vevela ma se laulu fulufulu soo masani. E le manaʻomia ni uta vaivai e vaivai.

Ituaiga o sitaili

Vaʻai i ata muamua ma luma, o loʻo manino lava o le chemistry i alala o le laʻititi o le umi, lapoa pe laʻititi, lava ia e foliga sili atu. Ae o fafine e mananaʻo e faʻaʻeseʻese le ata. Eseese filifiliga mo le faʻailoaina o curls o le a fesoasoani i lenei:

  1. Fuluulu ma diffuser. E tatau ona e fufuluina lau lauulu, apalai lauulu oloa ma feula mago ma se fulufulu ma se diffuser. Maua matagofie faʻanofoaga curls. Lelei sili pe a aunoa ma patupatu.
  2. Lauulu ma se pulumu lapotopoto. O le fulufulu maua maua ni voluma faaopoopo, malu le usitai. E umi le aafiaga.
  3. Fulufulu malulu e aunoa ma le faʻaaogaina o se fulufulu ma mea teuteu. Se filifiliga vave mo le olaga i aso uma.
  4. Fulufulu masani mago lauulu faʻaaoga se moisturising spray ina ia susu susu chemistry i lauulu feololo.
  5. Taulaina o tagata curlers. I lenei tulaga, o le curl o se mea lelei lelei mo lauulu mafolafola. Curls liliu mai matagofie, ofuvae, tausia se pepa mo se taimi umi.

O lenei faitau e uiga i le pemita o lauulu i luga o le uumi lapoʻa ma faʻamafanafana gaʻoa.

Toe foʻi ile faʻamatalaga

Vailaʻau susu mo le laulu feololo: foliga o taualumaga ma tausiga

Suia ata mo fafine e taua tele. Ma tamaʻitaʻi mo lenei alu i soo se togafiti. I se faʻaopopoga, ua leva ona talitonuina e iai fafine o loʻo i ai ni laulu malulu miti i laina saʻo, ma i latou e i ai foʻi le lalelei, moemiti i curls. Ina ia foia lenei faʻafitauli e fesoasoani perms. O se tasi o auala lauiloa o le susu kemisi.

Faʻafefea ona fai chemistry i lauulu feololo?

Ole faʻagasologa ole perm e pei ona taua i lalo. Lauulu e masani ona mafiafia ma tapunia keratin. A amata le aʻafiaga o vailaʻau ile laulu, ua pa'ū le porotini, ma malepelepe ai fusi i le va o nei moli. I le taimi lava e tasi, o lauulu faʻaali ua faʻaalia, ma i le afifiina i luga o curlers, oe mafai ona tuʻuina atu ia i latou se eseʻese foliga, faʻalagolago i le lapoa o le tale tapu.

Ona faʻatumauina lea ole pepa fou. E masani ona faia lea i le hydrogen peroxide. E tatau ona vaivai ina ia aua neʻi mu atoa le lauulu.

Ina ua mavae lenei mea, ua toe maua le porotini, tapuni le paʻu, ma maua ai le laulu i se tulaga masani faalenatura. E le gata i, polofesa finau e faapea fixation e tatau ona tuuina faapitoa gauai, pei

a le faia saʻo lelei, e le taofia le talotalo.

Le tulaga o le fetuutuunai o lauulu-umi lauulu ma le susu curl faalagolago tuusao i luga o se numera o taua taua:

  • Le lelei ma le ituaiga o vailaʻau faʻaaogaina,
  • Tautiga taimi
  • Tagata lauulu foliga,
  • Vevela i totonu o le potu o loʻo faia ai perming.

E tatau foi ona manatua i le mafaufau e faapea o le toe faʻafefeteina o le a le a matagofie ma ofuvae pei o le muamua. E mafua mai i le mea moni A o soʻo se la e aliaʻe ia lauulu, ua faʻaleagaina le keratinati ma ua faʻatinoina se mea fou e le faigofie ona maua i vailaʻau.

E tatau ona e saunia mo le mea moni o le tele o le alofa i le chemistry, o le lauulu o le a mumusu e pipiʻi.

Lelei ma vaivaiga o le susu vailaʻau

Vailaʻau susu susu mo lauulu laulu ei ai ona faʻafitauli sili. E aofia ai:

  • Volume ofoofogiae aliali mai i aʻa, faʻapea foi ma aulelei matagofie e aliali mai,
  • Taimi le taimi i le faiga o lauulu i le taeao,
  • Ua faʻaitiitia gaʻo lauulu
  • Faigofie: E mafai ona e faʻaaogaina lea metotia o curling mo soʻo se ituaiga o lauulu.

O le mea masani, e i ai foʻi ona e le atoatoa. O lenei:

  • Aafiaga pupuu
  • Maualuga maualuga o lauulu manu - e oo i le 50% faaleagaina,
  • Malosiʻaga o le mamafa ma le mafiafia o lauulu i fualaau faasaina,
  • Uluai galuega ma se lauulu: e tatau ona ogatusa pito,
  • Le mafai ona faʻaaoga i luga o vali lanu.

Lauulu lauulu tausiga

Lauulu na faapipiina e tatau ona vaʻaia lelei. A leai, o le a foliga mai latou toso - ova, malo, malosi ma vaeluaina. Muamua e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fufuluina lou lauulu ese. E tatau ona faʻamamalu le faʻapipiʻi i le uluulu poʻo aʻa, o le vaega o loʻo totoe o le laulu o le a fufuluina faʻalelei i le mea e mafai ona fufulu ai.

Talu ai o le lauulu e mago i le taimi o le faʻagaioiga o perming, e tatau ona matua faʻamamaina lelei. Ua lava lea e faʻafesoʻotaʻi ai pulupulu fafagaina ma faʻamamaina balms i lau tausiga i aso umao lea o le lauulu o le a faafetai ia te oe.

E te manaʻomia foʻi le faʻamamago o lou lauulu - aua le soʻona solia ma olopalaina, ua lava lea ole salu faʻamalulu ma mago ile natura. By the way, e tatau ona e faagaloina le faʻaaogaina o se fulufulu laʻau.

Ole sela o lou lauulu pe a uma ona susu se mea e manaʻomia e faia saʻo - aua le toso aʻo susu. I le pito o le selu, oe manaʻomia le faasaʻoina o iko ma ou tamatamailima.

Chemistry iloiloga ma le tau o taualumaga faʻapitoa

E tusa ai ma iloiloga o tamaʻitaʻi e uiga i chemistry mo lauulu feololo, lea ua uma ona filifili i se faiga, e foliga mai e le faʻamataʻu tele. Latou maua curls latou te manaʻomia ma fiafia i le aʻafiaga. Le tau o le kemisi mo le laulu laititi e matua talia lelei: i totonu o salons o loʻo faia mo le aofaʻi o 1800 rubles.

Ia fai pe leai, o lenei filifiliga e faia i le fafine. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama se tasi o le chemistry e manaʻomia le saʻo ma le faʻaeteete lelei. Nao lenei auala e foliga lelei ai. Ma o le a le sili atu le faʻatulagaina o curls, ma lauulu mo le laulu feololo ma kemisi o le a faia se sili atu faʻaosofia lelei isi!

Chemistry ata i luga o lauulu laulu

Mo eseese lauulu uumi, e mafai ona filifili ni ituaiga eseese o perm. Lalo o nisi fesuiaiga o perm mo lauulu umi lauulu.

Kemisi Jennifer Lopez

Kemisi o Julia Roberts

Feololo umi vaneina

Vertical Chemistry o Feololo Feololo

Faa-eletise eletise siosiomaga mo lauulu laulu

Chemistry ma le aoga o lauulu susu

Susu susu i luga o lauulu manifinifi

O lea ou te manaʻo e fai le "chemistry", o le laulu i lalo ifo o tauau, mumu-uliuli. O le laulu e matua mafiafia. Ou te manaʻo i galu malolosi, e leʻo laʻasaga laiti, ae ou te fefe o le a matua leaga loʻu laulu. O ai na faia le kemisi mo le valiina lauulu, na faʻafefea ona tupu? Ou te le manaʻo.

Tusitala, o le lamatiaga e tele. O le faʻamau malosi lava na liliu mai ia te aʻu, e ui lava na ou faia ni kemisi taugata "loka agelu". Na latou toe faafoi le tupe, ae ou te le iloa le mea e fai i lauulu. Ua 4 masina, e sili atu le veleina i le afa, ae o loʻo maasiasi lava le vaʻai. E ui lava fili 'filiina: ((

Na musu le matai e fai aʻu, ae na ou faamataʻuina o le a ou maua pea le mea ou te faia ai ma tuu ia e sili ona leaga mo aʻu. Ona latou avatua lea ia te aʻu o le chemistry, ae laitiiti lava. E tatau i le masina ona vali. Na vave ona maua e le lauulu foliga ma meatotino o se momi ma i le lima minute 10 centimita paʻu ese. Na latou faia se laʻei manaia ma ua faʻateleina loʻu laulu mo ni tausaga. O lea ou te le fautuaina.

Ou te le fautuaina foi .. sa i ai i luga o le lulu lauulu lauulu lanu uliuli ... sa latou fautuaina aʻu e fai ni mama kemisi mo le voluma, o iina na latou faia ai ia te aʻu mataʻutia laʻitiiti laiti mo 200 outou. Tina, pele, o le mea na tupu i lena taimi, ma pa'ū i fafo, ma saeia, i le lautele 2 tausaga na vavaeina lenei byak. O lenei o lou sao 'umi lauulu.

Sa ou i ai i se mea mataʻutia tele i luma o Mati 8 i nai tausaga ua mavae ... Na pei o Leontiev, ma na selu loʻu ulu na o le taimi lava na te mulumuluina ai, peʻimua. Susu. Ma e oʻo atu i le isi fufuluina, i se tulaga matutu na le mafai ona selu ((((Faʻasolosolo malie lava) na ia tipiina, sa ia tupu lona lauulu mo le 2 tausaga.

E toetoe lava tutusa tala uma ... Na ou valaʻau mo le tausaga ma fai mai ia ou faia se moli vaneina i totonu o se faleoloa taugata ... O le mea na latou faia na o le pisa le filemu, na ou ola mo le afa tausaga ma e le mafai ona ou mafaufau i se mea seʻi vagana le lauulu vale. Ua mavae le tausaga, faasolosolo malie le tipiina ma le tuputupu ae ... Ma sa i ai lauulu manaia i lalo ifo o tauau ... e leai se mea sili atu nai lo ola lauulu, ae atonu e

Le mautonu o lauulu sao? Pe e te moemiti o latou matamuli, laititi curly, pe, i se isi itu, faataamilo i se tamai temoni o Aferika curls? Ioe, e mafai ona faʻamamaina lauulu susu ile curlers pe le fili i fusi puʻupuʻu.

A latou faʻamago o latou lauulu, latou te taofiina lena ituaiga o curls mo sina taimi. Ae o lenei pepa, o le a tumau, paga lea, e le umi. O se auala sili ona talitonuina e maua ai curls o le faʻaaogaina o lauulu.

O aso lau pulu e mafai ai ona e faamalieina mea sili ona manaʻomia.

Tumau, po o le mea tatou te taʻua i nisi taimi o le "chemistry" mo lauulu, na fanau i Farani. O le galu (o manoa ua faʻamau i luga o paipa, o uaea na alu atu i le masini faʻafefe) sa "vevela" i le uiga moni o le upu. O fulufulu o Fashionistas na masani ona mumu, ma afaina ai le maʻila. Ae o le curls na umi se taimi.

Sili atu agamalu malulu "kemisi" aliali mai i le ogatotonu o 20th seneturi ma o loo lauiloa pea i aso nei. Ma lana fesoasoani, e mafai ona faʻasaʻo ia sili ona finafinau i faʻataʻamilomilo, ma fai ia lalagaina lauulu saʻo ... O se mea moni ofoofogia: o le auala e faʻatino ai kemisi e leʻi suia lava talu mai lena taimi.

Ituaiga o Perm

I lalo o le atigi pito i fafo o lauulu o se manifinifi manifinifi fola, e aofia ai, pei o mea ola uma, o molecules.O latou filifili e fesoʻotaʻi i le hydrogen poʻo le sulfide "alalaupapa", lea e faia ai le laulu e faʻamalosia ma tumau.

Ina ia suia tumau le faatulagaga o lauulu, nei "alalaupapa" e tatau ona faaumatia. Thioglycolic acid e tutusa lona malosi. Na ia faia foi le vaega autu o kulimi mo malulu "chemistry" ma le mea e faʻamalosia ai le susu ma le laʻei fulufulu.

O metotia o lona faatosinaina fuafua le ituaiga o perm.

O le paaga o le thioglycolic acid iinei o le amonia, lea e faʻafaigofie lona ulufale atu i le pito i fafo o le lauulu.

O faʻamatalaga sili ona taua i totonu o le tala ile autu: "O le chemistry susu - o se foliga matagofie mai curls." Ua matou tuufaatasia se faʻamatalaga atoa o ou faʻafitauli.

Vailaau susu - faʻaalia foliga mai curls

Mo fafine, e faigofie uma mea uma: uʻumi umi - ia tipi, puʻupuʻu - ia tupu, galugalu - ia faʻasaʻo, ma ia sao - i le matagi! Oe na filifili i le faia o lauulu lauulu? Wet chemistry, lea na avea ma mananaia i le faaiuga o le 20th seneturi, o loo tele manaomia i tamaitai o uma tausaga. Matou te fautua atu ia sailia poʻo le a le taualumaga e aofia ai ma i ai e talafeagai i ai.

Wet chemistry o se sitaili faʻapitoa o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai meafaigaluega faapitoa. Faʻafefea ona fai le aʻafiaga o le susu susu? A maeʻa curling, e togafitia curls i gel, varnish, busa po o mousse na o mai le ogatotonu o le umi, ae o le aʻa vaega e tuua e aunoa ma se fausaga.

O le mea ua tupu, matou te mauaina se laʻei sili ona lalelei - o aʻa faʻatupuina le aofaʻi, ma pito e pei o se fafine pa'ū i lalo o le timu o le taumafanafana talu ai nei. Ua faʻaavanoa le laʻasaga faʻapipiʻi i vai tuai ona e maua mai ai uila ma susulu.

O lauulu lava i le taimi e tasi e foliga sili ona masani ai, teuteu lelei ma matagofie.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaafefe foliga - i le 96% o shampoos o lauiloa ituaiga o vaega e oona o tatou tino. O vailaau taua o loʻo mafua ai faʻalavelave uma i luga o faʻailoga ua faʻailoaina sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG.

O nei vailaʻau vaega faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, lauulu avea malepelepe, leiloa eli ma le malosi, o le lanu mou. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautua ia oe, ia e musu e faʻaaoga le auala lea e iai lenei kemisi.

Talu ai nei, na faia ai e le matou aufaʻatatau tagata faʻapitoa se auiliiliga leai se sulfonate.

Lauulu biowave

O le manao o le tele o fafine ma aulelei lalelei lauulu e maua ni curls mafai ona malamalama i ai. I le uma, o le tumutumu o faiga i lenei vaitau o le i ai o tafe ai curls ma flirty curls. O le mea lea, matou te valaʻauina tagata uma i le bio-curling e matua ese le agamalu ma aoga e oʻo lava i le tino sili ona faigata ma sili ona saʻo.

O le curl o se curl o le lauulu i solo faifai pea. A "olaola"E tutusa le faʻagasologa, ae e sili atu le agamalu ile faʻaaogaina ole tapenaga faigata, o loʻo faʻavae ile cystine (cysteamine hydrochloride), e i ai le maualuga o le fesoʻotaʻiga mo le fausaga faʻatulagaina o laulu. O nei mea e faʻamalieina le laulu ma porotini.

E sosoʻo mai lona faʻamalosiʻau, ma e iʻu ai i se curl. I le vaega lona tolu, o se mea faʻapitoa / fixative e faʻaaogaina i le lauulu, toe faʻaleleia le acid-base metabolism o le lauulu, e faʻasaʻo ai le iʻuga gaʻo aʻo fafagaina le lauulu.

O sui sooupu o ni reagents e maua ai le lamolemole ma le susulu, agamalu ma mautu i le iuga curl.

Ole eseesega autu ile va ole biowave ma lona vailaau o le leai o ni mea malosi e pei o le amonia ma le thioglycolic acid i lona tuʻufaʻatasiga.

Mai iinei e maua le curl e le gata malosi ma susulu, mausali ma lamolemole, ae e leai se ese mai le natura curl.

O lona uiga e le faʻaleagaina le fausaga o lauulu, ma latou te le manaʻomia le tipi, e pei ona masani ona faia i perm, lea e umi le taimi e leiloa ai le curl ma e le fetaui lelei.

Muamua: olaola MOSSA pe Italia olaola. E manaia tele, o Italia Kuafers na muamua fautuaina sili atu nai lo le 10 tausaga talu ai, muamua faʻatonuga mo mea aoga. Biowave MOSSA faia ma

Perm, ituaiga,

Puna o Fiafia Pusa Faʻapipiʻi palasitika taotoga ma Cosmetology

O aia tatau uma i mea o loʻo tusia i luga o le upega tafailagi o loʻo puipuia e le puletaofia ma aia tatau tulafono ma e le mafai ona toe gaosia pe faʻaaogaina i soʻo se auala lava e aunoa ma le faʻatagaga tusitusia a le puletaofia tagata ma se sootaga malosi i le itulau autu o le portal Eva.Ru (www.eva.ru) lata ane ma mea faʻaaoga.

O le faatonu e le tali atu mo le aano o faasalalauga mea. Tusi Faamaonia o le resitalaina o faʻasalalauga faʻasalalau E No. FS77-36354 o Me 22, 2009 v.3.4.161

Vailaʻau kemisi?

talofa teine. Sa ou moemiti e uiga i curls talu mai loʻu talavou, ou te fiafia tele i le auga susu chemistry (e le o le malosi e pei o se mamoe poʻa, ae soʻona fai ...). o le lauulu lava ia e uumi, mafiafia, ae saʻo.

O lenei ua tele ituaiga mea faigaluega, ae sa ou faʻalogoina sina uilaʻi i totonu o fale e faʻataʻoto faʻaʻataʻoto e faʻasaʻo i luga o le taimi .. Ou te le malamalama i se mea e uiga i lenei, ae ou te matua manaʻo curls ... E leai lava soʻu malosi, fautua le mea e mafai ona fai nei .. masalo se tasi faia se mea faapena ma na fiafia.

Ou te leʻi fai atu i se tasi - e taʻimua e tagata uma le tamatamai lima i le malumalu, ma faʻapea pe aisea e te manaʻomia ai ona faʻaleagaina lou lauulu? E faigata tele le faia o oe ma se tumau tumau e aunoa ma le faʻaleagaina o lou lauulu i le taimi nei?

Na ou faia le pemita, o le susu ma le sili-auala - e foliga mai o se tekonolosi fou, lea e foliga mai e le afaina ... tasi aafiaga - o le lauulu ua liua i se ie e leai se ola. ioe matagofie ...

e faigofie lava ona vaʻaia faʻalelei - i le taeao na ou susu ai loʻu ulu - na gaoioi oʻu lima - o lenei se susu susu mo oe ... curls. ae ua leai se ola ... i le taimi na avea ma mea inosia ia te ia lava ... ma taofia le faia (na faia perm 6 taimi i le atoa).

ae mafai ona e taumafai - ia malamalama tele i ai ...

E tatau ona ou vali loʻu lauulu i le mea masani
E vali pe le vali? O loʻo tuufesili nisi fafine, mafaufau i le faalanuina o latou laulu pe a oʻo mai aso faigata. E oo lava i tina matua na finau mai e le mafai ona valiina ma lauulu i le taimi o lau sapalai.

Ma ou te fia aulelei: matagofie

Ou te taʻuina atu ma le faamaoni ia te oe, e pei ona i ai. O le mea sili e le fiafia ai o le a oʻo i sina taimi o le laulu e tupu malosi ma o le itu e vaaia i le va o le kemisi ma le tupu lauulu. Latou te le toe fuatia i se auala. O le faatulagaga o lauulu ua suia.

Ona e tuputupu ae ai lea

Ituaiga o perm. Tau Ata o la matou galuega

I mea teuteu a Bianka Lux o le a ofoina atu ia oe le sili ona lalelei ituaiga o perm mo le umi, pupuu ma feololo umi lauulu, e aofia ai: malulu perm mo le manifinifi, maualuga, paʻepaʻe ma paʻu uaea, galu tumau ma le tele curls, faʻataʻamilomilo ma spiral, o se pemita ma togafitiga mo le faaleagaina o lauulu ma le tele, sili atu.

O matou tagata tomai faapitoa faatekonolosi ma tagata tomai faapitoa faʻaaogaina se faʻapitoa o auiliiliga auala i vailaʻau perm, e aofia ai le tele o taualumaga e saunia a latou muamua faʻamalosia, togafitiga ma faʻaopopo puipuiga.

Mo fulufulu ma le paʻepaʻe lauulu aʻo le i faʻafefiloia matou te tuʻuina atu se tulaga faʻapitoa mo le faʻaleleia atili o lauulu:

Mo vitamini-keratin lauulu e faʻatumuina ma mo le lalelei o curl, matou te fautuaina le lata mai togafitiga togafitiga i le taimi o curling:

Faʻafefea ona filifili se perm?

Tomai faʻapolofesa mai a matou seleni mo laʻua fulufulu ma laʻau toe faʻafoʻi mai ia te oe se auiliiliga faʻatalanoaga leai se totogi i soʻo se taimi talafeagai mo oe.

Ae le i faia se pemita (chemistry i luga o lauulu), e mafai ona e talanoa ma tagata faʻapitoa a le matou fale saleni ma filifili le "lou" matai. O le fulufulu laʻau, pei o le fomaʻi, e tatau ona mautinoa faʻaosofia le talitonuina ma le alofa ia te oe, aua o le lalelei ma le soifua maloloina o lau lauulu e faʻalagolago i ai.

taele faasologa mataulu
Muamua na faʻaaogaina lea mea faigaluega. Sa ou manao faʻaopopo isi taumafa mo lauulu.Ma le faʻamaoni, ou te leʻi vaaia se iʻuga tele. Pau lava le mea o le lauulu e sili atu le lelei ...

Talofa laʻu pele pele

Ae le i amataina le faʻagasologa, e tatau i le matai ona faʻalogo ma le totoʻa i ou manaʻo, o lona uiga, o le a le mea e te manaʻo mai le curl: curirl spiral curls poʻo le Santa Barbara curls tetele, o le galu moli, faʻavae o le faʻataʻotoina o le lalagaina o fulufulu faʻataʻamilomilo lauulu? Pe atonu e te manaʻomia se tusi faʻavae, pe, faʻapena, na o pito mimilo o lauulu ma 'aui? Ole mafai e onapo nei ole galu lemu ile lima ose matai poto

Lauulu lauulu mo lauulu laititi. Matou te ofo e matamata ata laupepa laulu mo laulu laititi. O le aoina e aofia ai e uiga i 40 ata o sili ona manaia ma malie lauulu. O le averesi le umi o le laulu o lauulu i luga o tauau pe laititi teisi. Mo lauulu ulu, e mafai ona e sau ma le tele o ituaiga o lauulu.

Ioe, o lē e ana lauulu laulu malulu i lena tele o laei mafai ona faia i luga o lenei lauulu umi. Vaʻai totoʻa i ata o lauulu e sili ona talafeagai mo se pisinisi sitaili pe mo le alu i se galuega faʻatalanoaga. E i ai se ata ma fulufulu mo le umi umi - afiafi.

Auala e fatuina ai se curl o le umi uumi lauulu i le faiga o curls tetele

O curls ua ufiufi tauau ma faʻaavanoa avanoa mo faʻataʻitaʻiga. O le umi lea ua lava e faʻatupu ai le tusi e faʻaaoga ai le chemistry i aʻa, ma le masani ai le faʻaaogaina o se lapoʻa tele o le tale vivini, ma agai atu ai i le saʻo. Le faʻaaogaina o eseese lapoa o curlers o le a avatua i le ata se sili foliga masani. Taimi puʻupuʻu taimi faʻaalia mo perm e fausia ai se malamalama galu. Ma o le averesi umi o le a mafai ai mafuaʻaga curls ona tausia se tuuina atu foliga mo se taimi umi.

Ae ui i lea, o le umi o togafitiga e tele foʻi lona aʻafia i le perm perm filifilia. Le aafiaga o le teuteuga umi teuteuina vaneina. O loʻo afifi i luga ole faʻataʻapeʻape faʻataʻapeʻapeina - ma fai faʻataʻamilomilo tetele ile latou faʻataʻitaʻiga ma lapoa tele - latou te tuʻuina atu i faʻasologa o aʻa le lapoa pe tuʻuina atu le galu malamalama i le umi atoa.

Dimensional curls mafai foi ona fausia faia boomerangs o le talafeagai fua. O loo taʻua faapea o le aafiaga o sea curl i luga o laina ma le papala latou lava mafua ai afaina itiiti. E faʻaosofia le fiafia i le laʻau malosi mai i mea faʻapitoa poʻo oloa e faʻaalu i le uʻamea.


E ui lava i le vaneina mea lelei vaega, tele iloiloga e tumu i le tutusa numera o faitioga. Le tele o latou o popolega e uiga i le tulaga o le lauulu ma le uluulu ina ua uma mimilo. Lemu, magumagu, mago, eletise eletise i le faaiuga o le taualumaga mo le fausiaina tele curls manaomia le sili atu gauai ma mea teu tupe.
Ioe, e tatau ona e totogia mo le aofaʻi maua e ala ile suia o le masani ai faiga o lauulu tausiga: tausiga, fufuluina ma styling oloa mo lauulu lauulu, faamago e aunoa ma se fulufulu tagata, masini gaioiga ua faaitiitia i sina taimi - e tusa lava pe soloia le ulu i se solo, ma o le selu ma nifo seasea na o le pau lea fesoasoani i le taua faasaga i unangling unta. O le faʻaaogaina o suauu i le fale o le a faʻaosofia le fafagaina o curls ua faʻaleagaina.
Faʻafefea e se malamalama curl foliga i luga o lauulu feololo, ata o le a fesoasoani e iloilo le aafiaga ae e te lei malie i ai.

O galu faalenatura o le a le faʻatagaina e masalosalo i o latou natura, pe a fai o sulu o loʻo tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga tatau. Lauulu ma mea e fai pe a vaneina sitaili manaʻomia manaʻoga faapitoa. E taua le filifilia o le lapoa o le mea e vaneina e fetaui ma laina sao pito i luma pe tuu i latou i le gafatia gaosi.

Biochemical perm mo lauulu laititi

Perm wave mo le lauulu lauulu, e faalagolago i luga o le tuatusi ua vaevaeina i le acid, alkaline ma neutral. O igoa o loʻo i ai aʻo aʻafia le fausaga o lauulu.Ole mea lea, o le faigata saʻo e maua e faʻaaogaina le metotia muamua ma faʻaitiitia foʻi le malosi faʻatatau ile fesoʻotaʻiga o mea masani. O a mea foliga foliga eseese perms i luga o lauulu lauulu, ata o le a fesoasoani ia te oe faʻatusatusa iʻuga ma filifili mea e te filifilia.

I totonu o filifiliga i luga mo le fatuina o curls tetele ma le fesoasoani o le chemistry, o le amino acid acid (biowaving) e 'ese. Ona o mea o loʻo i ai, e le aofia ai le thioglycolic acid ma le amonia, e talitonuina e le afaina ai le soifua maloloina o lauulu ma e mafai ona faia i soʻo se lauulu, e aofia ai ma le vaeluaga. I totonu o le faʻaopopo mai lona faʻaaogaina o le le lava o se faʻatusatusaga i le va o tagata toe ulu ma lauulu laʻei. O le taufaasese o mafiafia lauulu e oʻo i le ono masina. Ae peitai, iloiloga o tagata fiafia o curls fautua mai faapea o mago foi faʻatasi ma lenei lomiga o kemisi.

A o ese atu ma le filifilia lelei oloa, o se laʻasaga tele i luga o le lauulu laʻau, o loʻo faʻaalia e le ata o le a foliga manaia. O se faʻaopopo faʻaopoopo, o le faʻaaogaina o le amino acid tuʻu faʻaititia le taimi o le sitaili ma le faʻaauau o le faʻamamaina.


O le mea lea o le curl on medium-hair hair o loʻo i ai foi le tele o filifiliga: o silika porotini e faʻafaigofie ai ona manoa, mea sili ona filifilia i le Iapani oloa o loʻo taumafai e faʻatumauina le susu i le fausaga lava ia, e tatau ona puipuia ai lo latou vaivai ma le malie, ma Niagara faʻaopopo i le amino acids ma D-panthenol, lea e fesoasoani i le toe faʻaleleia ma le tuputupu ae o curls.

O le mea lea, o se lapoa tele i luga o le laulu feololo o le a faʻatulagaina i latou i aulelei matagofie ma masani, e manaʻomia ai le toe faʻaleleia lelei i le faʻatusa o le moisturising ma faʻafouina masks, faʻaititia le aʻafiaga i le tino ma toe vaʻavaʻai i le lautele o le styling oloa faʻaaogaina. Ioe, mo mea uma, pei ona e iloa, oe manaʻomia le totogi. E maualuga tele le tau o le solo lapisi? E tatau ia te oe ona filifili.

Curling Vaega

I totonu o le ata: o se faʻasologa mo soʻo se mea e fai ai taga (galu, curls, voluma) ma soʻo se ituaiga lauulu (faigata, masani, leaga).

Curls curl mai le mea moni o le maualuga o keratin (lauulu porotini) mai kemisi vaivai. O fulufulu lauulu e faʻaalia. O le mea lea, o manoa ua paʻu i luga o maso ua faigofie ona maua ai le foliga o curls.

E masani lava, o le faʻatonuga e faʻutua: e toe foʻia mo se taimi umi, e manaʻomia ona e faʻalelei ia vilivae ma le hydrogen peroxide, faʻasaoina lona vaivaiga vaivai. Mai lea, o le mafiafia o keratin o le a toe faʻaleleia, o le a toe tapunia le fua, ae ua i ai lava i le tulaga manaʻo mo i matou - i le faʻatusa o curls matagofie. O lona uiga, o le umi o le faʻasao o le curl faalagolago i le fixation.

O le laiti o le lapoa o le curlers, o le tele faʻapaleniina curls o le a liliu i fafo.

E le gata i lea, o le le mautonu o le a maua:

  • maualuga-tulaga lelei vailaʻau
  • lava le taimi faʻaali i luga o laina,
  • tagata taʻitoʻatasi - masani moli lauulu curl sili,
  • potu vevela o luga atu 20 tikeri.

Gauai atu! Ole talutalu soo o le a fai si le manuia ma umi atu nai lo le muamua. I le uma, o se vaega lepetia keratin tali atu vaivai i le kemisi. O le mea lea, o le lauulu e le migimigi, ma e tatau ona tatou faʻatali seia latou tutupu i tua.

Faiga Curling

Mai le pito i tua o le ulu matou ave ni manoa ma sikuea e fetaui ma le lapoa o le curler.

Na matou faaleleia le loka ma se kilipa.

O le a matou pasia le loka i le pu o le pipi.

O lenei ua matou faʻamamaʻe, faʻamautuina i se lipine ua faʻamalieina ma faʻapipiʻi laulau.

Na matou faʻamautuina le paʻu ma se paʻu.

Na matou faʻatumuina lelei mea uma i toega o se vailaʻau.

A maeʻa le taimi faʻapitoa i totonu o faʻatonuga, fufulu le faʻapipiʻi.

O le fesili tatou te fiafia ai: o le a le tele tau susu chemistry mo lauulu feololo i totonu o le salon? Pe tusa o 1800 rubles. Ma o lenei mo le ono masina o le a matou fiafia i la matou matagofie ma matagofie sikaili!

Oti tipi

Vailaʻau susu susu mo lauulu pupuʻu e sili ona lauiloa.

Vailaau susu susu ma se pipiʻi lauulu 'ulu o le a lelei pe a matou mulimuli i faʻatonuga a tagata tomai faʻapitoa.

  • Muamua, fufulu ma le totoʻa ia manoa e aveese ai le gaʻo - ona faʻapea lea o paʻu o le a faʻaaga e malo ma eli.
  • Tatou mimilo ia manoa mai aa i pito e maua ai le sili atu o aafiaga o matagofie ma le malosi o le curls.
  • Matou te tuu tutusa le bobbins - o le matagofie simetry o taimi uma lauulu laulu e faʻalagolago i lenei.
  • Ole maualuga o laina o curlers is maksimum.

Curler sitaili polokalame

Gauai atu! E sili atu le tata koko ile paʻu, e le tali mai ile vailaʻau. E ui lava e mafai ona e pikiina polymer curlers - latou te tetee foi i ia aafiaga.

Matuu galulu susu

Vailaau susu susu mo lauulu uumi ei ai ni lanu.

  • Ole faʻataʻafitia faʻataʻamilomilo faʻafuaseʻi e mafai naʻo luga o uʻumi umi.
  • “Spirals” tatou te mauaina mai i le faʻamamaina o loka lauulu - flagella i luga o le cone-pei o le tale malulu. Ona toso ifo lea i lalo o tauau laʻititi, ae mafiafia. O le aoga susu susu mafua ai se gel faapitoa.
  • Muamua matou te faʻataʻitaʻia ma le tele o curls: matou te faʻamamaina faʻamau i luga o curlers masani ina ia mafai ai ona vaʻai i le lumanaʻi faʻaiʻuga muamua.
  • Spiral susu vai mo feololo lauulu ma faʻailoga fautua sili sili ona lelei o sitaili. E le mafai ona matou faʻataʻapeʻapeina se puʻupuʻu ma na o le tasi lava le taimi e fai ai peʻa, pe a manaʻomia, i se uʻamea masani masani. Ma o le uumi uumi o le a avea afa afa puupuu mai le curl ma o le a maua se fiafiaga taalo.

Lauulu Tausiga Ina ua mavae le Vailaʻau Kimia

O le lauiloa o le susu susu e na o le tuputupu aʻe, ona o le manaia lauulu lauulu o se taua vaega o le manuia.

Ma e mafai ona tatou faʻalelei faʻamalosi laulu e chemistry ma faʻalelei faapitoa.

  • Oʻu curls ma shampo vailaʻau, fufulu ma palanikeke maloloina, fafaga i mea faʻapipiʻi talafeagai. O lea o le a tatou vave toe faʻaleleia lauulu na faʻaleagaina, faʻamaloloina ma toe faʻafoʻi le susulu masani ma le malosi.
  • O uumi uumi lea e sili atu nai lo isi manaʻomia le faʻamaloloina pe a uma le susu chemistry. O le mea moni, mo i latou, o le faʻagaioiga taimi e umi atu, ma le vailaau faʻamalosi e sili atu ona tumu.
  • Gels i le aʻafia o lauulu susu - “faʻatusa”, fagu ma faʻataʻitaʻiga foliga o le a ufiufi le lauulu i se susulu faʻapitoa faʻapitoa ma faia le lauulu sili atu matagofie. Ae ui i lea, o tala fou faʻafeiloaʻi masani, o lona uiga o le a tatou faia uila naʻo sina susu.

Lauulu teuteu

Matou te faʻapulagaina faʻapulapala i se kulimi gel.

Tagata e ona laupepa puʻupuʻu faʻaaogaina le puʻeina ata teuteu.

O se auala faigofie e fai:

  • faʻapulou lauulu i se teuteuga teuteu,
  • selu patini i ou autafa,
  • faʻanofo lelei le wiski i se gel,
  • luluina pale
  • faʻaleleia mea uma ma varnish.

O le aso nei i le tumutumu o le taʻutaʻua - susu susu. Faigofie faʻataʻamilomilo curlers, o se tele filifiliga o mea matagofie matagofie mea teuteu mautinoa mautinoa curls curls mo le ono masina, ma fofo shampoos ma balms o le a vave faamaloloina o tatou curls ina ua uma chemistry.

O lea la, susu susu o le sili filifiliga lea i taimi uma e teuteu lelei ma matagofie aulelei, e suia ai lau laulu i le aso atoa. Ma ina ua uma ona matamata le vitiō i lenei mataupu, o le a tatou atili agavaa i lenei mataupu.

Iloiloga a fafine

Na ou suʻesuʻeina ata i luma ma mulimuli ane mo se taimi umi ae ou te leʻi mafaufau i le chemistry. Ona o lea, ou te leʻi salamo ai i se paʻu e tasi. Sa ufiufi uma e le curls foliga leaga o aʻu foliga, faʻaosofia ai loʻu foliga.

Afai e te tausia ma le faaeteete le laulu, ona le afaina lea. O lenei ua ou masani ai ma se laei manaia.

Oi, oute le talitonu i matai aso nei. Ina ua uma ona ou susunuina tasi, ou te faia laʻu lava perm. O le iʻuga e leai se leaga, ou te sefeina le tupe ma mo le ono masina ou te le o fiafia tele i loʻu lalelei o ufiufi.

Ou te faia i taimi uma le kemisi. Mo le tele o tausaga nei. E mafai ona ou fai atu e faalagolago uma i le fausaga o le lauulu.

Faatasi ai ma le manifinifi ma faʻavaivaia oe e tatau ona faʻaeteete. Ae afai e te faʻalatalata atu i le faʻagasologa ma le faʻaeteete, o le ae le salamo, aʻo le iʻuga e na o se mea manaia!

Lauulu lauulu mo lauulu laulu - pulou

O le faia o lauulu mo lauulu laʻititi e le faigata uma.Afai ei ai lou lauulu laʻau ma o oe o se brunette, vaʻai i le ata o se lauulu mo se laulu feololo. Lalo o se filifiliga o ata o lauiloa ma sili ona lalelei lauulu.

I totonu o nei ata o loʻo iai Hollywood fetu o lo latou laulu e feololo le umi! O le mea moni, lauulu lulu ma laʻua te avatua ia te ia laulu foliga. I totonu o le ata, o nei laeiʻulu e foliga manaia tele.

I le vaʻai atu i le mea e vaʻaia ai, ou te manatu o le a le faigata mo oe le faia o se fulufulu mo lauulu laulu e pei ona i ai i le ata!

I totonu o nei ata, o loʻo faʻaalia ai hairstyles mo fulufulu laulu e feololo le umi. O aso uma laulu mo lauulu i luga o lauulu laulu e faia i le averesi e oʻo atu i le 30 minute i le taimi. I totonu o nei ata, o loʻo faʻaalia ai hairstyles mo fulufulu laulu e feololo le umi.

O aso uma laulu mo lauulu i luga o lauulu laulu e faia i le averesi e oʻo atu i le 30 minute i le taimi. Lauulu foliga foliga lelei tele, e tele naua faʻataʻitaʻiga i le ata.

Lauulu laʻasaga foliga sili ona lelei pe a faʻatumauina ma varnish

Vailaʻau susu faʻamalosi mo lauulu uumi - Vailaʻau susulu mo lauulu pupuʻu

E mafai ona e mauaina matagofie curls ma curly curls i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻataʻamilo lou lauulu i luga ole uʻamea curling poʻo curlers, oe mafai faʻaaogaina bobbins poʻo ofu. Ae i tulaga uma, curls taofi mo le aso, sili atu o le lua, ma, i lalo o le matutu ma filemu le tau. Timu ma matagi o fili autu o curls. Ae o loʻo i ai lava se auala 'ese mai lenei tulaga. Vaivaia susu faʻamalositino faia i luga o lauulu umi o le a o mai e laveaʻi mai iinei. E faʻapefea ona fai le chemistry susu i luga o le pulu puʻupuʻu? Ma luga mea uumi? A itiiti onosai ma o le a outou iloa uma.

Faafetai i le chemistry, e mafai ona e maua ni uila matagofie o le a umi se umi. E afaina le kemisi i lauulu? E mautinoa e afaina, ae e sili atu nai lo le faʻalavelave e maua e lauulu i aso uma i le taimi faʻamamaina i luga o le curling uʻamea poʻo curlers. Chemistry o faʻailoaina faʻatasi lava mo na teineiti e tele lo latou vaivai pe matua paʻu foi ni laulu.

A maeʻa le chemistry, e manaʻomia e le lauulu nisi tausiga faʻapitoa. Muamua lava, e manaʻomia le fufuluina o lauulu faʻatasi ma ni pulumu faʻapitoa, masks ma teuteu faʻapipiʻi. O nei oloa uma ua i ai le faʻafofoa i luga o le lauulu, o le faʻaiuga lea o le faʻaleagaina ma faʻavaivaia pe a uma le chemistry lauulu lauulu o le a vave ona toe maua. Kemisi faia i luga o le lauulu umi matua sili ona le manaomia pe a fai muamua lauulu o le vali. I se aotelega, susu susu mo le uumi lauulu o se fai si faigata ma maaleale faagasologa, lea ei ai ona lava nuansa, o le mea lea a o le i faia filifiliga i le chemistry, e tatau ona e masani ona feutagai lau fomaʻi faʻapitoa ma siaki le soifua maloloina o lou lauulu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a susu susu, e maua ai se faigata ma le manaia curl lea e tumau mo se taimi umi. O le mea moni, o le aafiaga o susu susu tumau pea i luga o le lauulu mai le tolu i le ono masina. Ma le isi, curls uma n

Tūsaʻo pe liliʻu

Ole faasolosolo malulu vai e faia faʻapitoa ile lauulu umi. Mo le mauaina o "spirals", o manoa ua mimiloina i se fusipaʻu ma fusifusia i luga o pulu i foliga o cones. E taua tele le avanoa e fetaui lelei i luga o le tasi ma le isi ma ia i ai lava faʻatasi o le gaioiga. I le iʻuga, matou te maua ni aulelei tetele curls.

O le kemisi Iapani e lelei mo le paʻu paʻu (feololo pe umi lava) pe paʻu i paʻu. I le faiga o le afifiina, o le lipid-protein complex ua faʻaaogaina, faʻafetai i le mea ua fai ai curls ua susulu ma susulu. O le galu lava ia e fai e faʻaaoga ai se pulou palasitika ma ni pu laiti. O le tuufaatasiga e faʻagaioia na manoa lava e tosoina i nei pu, ina ia tumau ai le ulu o le ulu. O le tele o le curl o le feololo.

Lapataiga! Vailaʻau susu susu faʻamalosi tino e le fetaui ma fafine matagofie atoa, faʻapea foʻi ma tagata e fulufulua tele lauulu. I lenei tulaga, o le a ia na o le a faʻamamafaina toe laititi latou foliga mataga.

O fatuga mo le fausiaina o ia laulu foliga e vaevaeina i ni ituaiga:

  1. Acids - o tele manaʻomia ona o le umi aloaia vaitaimi (pe tusa o le ono masina).O vailaʻau oʻona o vailaʻau o loʻo faʻasaina i se mea e seasea ma se mimiti.
  2. Alkalis - eseese i se sili atu agamalu gaioiga (curls mulimuli pe tusa o le 4.5 masina). E mafai ona faʻaogaina saogalemu i soo se ituaiga lauulu.
  3. Neutral - togafitia le laulu faʻaeteete, ae faʻaitiitia le vaitaimi o le "curl" i 3 masina.
  4. Bio-curling - ei ai lona aoga tumau ma faia le lauulu teuteuina lelei ma maloloina. Faafefiloi mo bio-curling e aofia ai vaega masani ma e le aofia ai amonia.
  5. Amino acid - faʻaaogaina mo le vaneina, mama susu perm. I le faʻaopopo atu i le lalelei o foliga, o manoa e maua faʻaopopo togafitiga ma taumafa. O le leaga mai lenei faʻasologa ua faʻaititia e toeititi lava.

Faufautua! A filifilia se faʻavae, faʻalogo i le manatu o le matai. O le a ia iloiloina le tulaga o lou lauulu ma fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga sili.

Fale Taualumaga Taualumaga

Faʻafefea ona fai ni vai susu i le fale? I le mea moni, e le faigata, naʻo le faʻatulagaina lenei faʻatonuga ma faʻapipiʻi i luga uma mea talafeagai mea:

  • Sole susu
  • Cone-foliga curbbin curlers,
  • O le selu e maai-mata ma soʻo nifo
  • Leai ni uʻamea pusa mo le palu faatasi o le tuufaatasiga,
  • Leoleoga
  • Sipili
  • Solo
  • O totigilima pepe
  • Saina vinei poʻo le 6%,
  • Pulou mo faʻamuta
  • Pulu pasama

I le vitio mulimuli mai, e mafai ona e vaʻaia se laʻasaga i lea laasaga laʻasaga o le laulu i le fale:

Laasaga 1. Muamua, fai se suʻega teteʻe - faʻaaoga sina vaega o vailaʻau i luga ole tapulima. Faatali 10-15 minute ma fufulu i le vai. Afai e le mumu le vaega o loʻo togafitia ma le ufiufi ma le mageso, lagona le saoloto e faʻaauau.

Laasaga 2. I le aso o le curl, fufulu lau lauulu i le fasimoli masani aiga - e fautuaina e faia lenei lua faalua. E faʻapipiʻi e le fasimoli fulufulu lauulu ma faʻalelei atili ai le ono aoga.

Laasaga 3. Mago mago ia manoa.

Laasaga 4. Amata mai i tua o le ulu, vaevae le lauulu i ni tamaʻi sikuea - o latou lautele e tatau ona tutusa ma le umi o le curler. Faʻamamaʻi i latou taʻitasi ina ia le faʻalavelave i le galuega.

Laasaga 5. Faʻasolo pito i luga manoa manifinifi, ma afifi faʻaeteete i latou i lona itu. Faʻamamago le curlers ma fasi uʻu. Mo 'oti fugalaʻau ma' ie, e lua filifiliga - e sili atu le tuʻua o pupuʻu puʻupuʻu saʻo, ae o le uʻumi mea e mafai ona milo faʻatasi ma isi vaega o le lauulu.

Laʻasaga 6. Faʻapipiʻi le paʻu i luga o le laulu i se kulimi suauu, ma afifi le pito i luga ma le solo na milo i se tourniquet.

Laasaga 7. Tuu totigilima i ou lima ma togi le palasitika afifi i luga o ou tauau.

Laʻasaga 8. Faafefiloi susu susu e tusa ma faʻatonuga.

Laasaga 9. Faʻapipiʻi vave i lou ulu i se omomi masani. Ia faʻaeteete ia faʻamautu e tutusa lelei le faʻavae.

Laʻasaga 10. Faʻapipiʻi lou ulu i se pulou faʻamafanafana ma faʻatali mo le taimi faʻatulagaina i faʻatonuga.

Laasaga 11. Aunoa ma le aveʻesea o le petusisi, fufulu le uluaʻi fatufatu i le vai tafe.

Laasaga 12. Faʻaaoga le fixative mo le 10 minute.

Laasaga 13. Aveese ma le faʻaeteete mea faʻataʻavale ese ma tuʻu ia motusia malolo mo le 5 minute.

Laʻasaga 14. Faʻamama maeʻaeina ia manoa i le faʻamalama ma fufulu i se vaivaia vaivai.

Matou te talosia o lenei faʻatonuga ma se ata o le a fesoasoani ia te oe i le faʻatinoina o taualumaga mo le fale faʻataʻutaʻuina e tusa ma tulafono uma.

Taua! I totonu ole 3 aso, e sili atu le le fufuluina o lou lauulu.

Pei ona e vaʻaia, o le tutoʻatasi o faʻatinoina o susu susu e avanoa mo se tasi o outou. Na te manaʻomia naʻo le taimi avanoa ma ni tomai. O le mea taua o le aua le aʻafia! E ui i le mea moni o sauniuniga mo curls susu e i ai sina aafiaga laʻititi, o lauulu pe a uma ona i ai e mafai ona malo ma ulavale.

Faufautua! Mo afifiina, faʻaaoga laʻau laupapa poʻo polimini, aua latou te le tali atu i vailaʻau. Ma o le isi mea e tasi - i luma o taualumaga, e aoga le togafitia o lauulu i ni auala faʻapitoa - serum, balms, masks, etc.

O le talotalo e masani ona faia i luga o pulu pupuu. O le a lelei pe a fai e te mulimuli i nei faigofie faigofie fautuaga:

  • Ae le i faia lea faʻataʻitaʻiga, ia mautinoa e fufulu lau lauulu i le faʻamalama.E 'aveʻesea sebum ma atili ai ona faʻapea ma mausali.
  • Ia taʻimua i uila i le faʻatonuga mai le aʻe i le pito - o le a faʻateleina ai le malosi o le curls,
  • Mo simetrical faʻapipiʻi, tuʻu tutusa bobbins,
  • Ole maualuga o laina o curlers tatau.

Taua! Ole faʻaletonu ole vilivae e faʻalagolago ile tele o mea - o le tagata lava ia, o le faʻaalia o taimi o le tuʻufaʻatasiga, le lelei ole vailaʻau na faʻaaogaina ma le ea o le ea ile potu (i luga ole 20 tikeri).

A fausia le chemistry mo lauulu uumi ma le feololo, oe manaʻomia le faʻaaogaina o uiga agamalu e le afaina ai lo latou soifua maloloina ma le fausaga. E fautuaina le faʻaaogaina o vailaʻau paleni. A o mo faʻamautuina curls, e sili le aveina o le varnish poʻo le busa.

Faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma le galu susu?

Tausiga talafeagai mo curls ina ua uma ona susu chemistry o se tasi o tulaga taua mo se lalelei matagofie laulu. Ina ia faʻataʻapeʻape le faʻataʻitaʻiga mo se taimi umi e faʻamalieina ai oe ile malosi ma le soifua maloloina, faʻalogo i fautuaga a tagata poto masani:

  • O le fufuluina o lau lauulu, filifili se fofo mo le faʻamaloloina lelei, faʻaʻofu mo faʻamalologa ma faʻapipiʻi ufimata - o le a latou vave toe faʻaleleia uma mea e ono faʻaleagaina, faʻamaloloina le lauulu ma toe faʻaolaina le susulu masani. E sili ona moni lea mo i latou na faia le pemita i luga o le laulu uumi. Mo i latou, e tatau ona e faʻaaogaina se malosi faʻamalosi tino, ma o le taualumaga taimi o le a umi tele, o lea o le umi laʻau e manaʻomia faʻaopopo toe faʻaopoopo,
  • Faʻamau lava le shampoo i le mea ulu ma le vaega taua. E le tatau ona popole i le taimi o totoe - o le a faʻamamaina maeʻa ile toega ole mea e fufulu,
  • O laʻau na faʻamau e matua mago, o lea e tatau ai ona faʻamamaina naʻo le natura. Faʻapipiʻi laʻau susu i se solo, ae aua neʻi e faʻamama pe gagau i latou - o le mea sili lea e mafai ona e faia,
  • Aua le selu susu susu - faʻatali seʻi o latou lamago atoa
  • Aua le alu e moe ma lou ulu susu - o le ai ai lipine i luga o curls.

Vaʻai foi: E uiga i lauulu biowaving - manatu o tagata poto.

O le a le susu vailaʻau?

O aso nei, o tagata gaosi oloa teuteu teuteu ma lauulu laʻititi ua oo i se tulaga ua avea ai le fuaitau leaga "perm" ua mauaina se lanu fou, ua leiloa lona lamatiaga i le soifua maloloina o lauulu. O fulufulu tagata i soʻo se mea e ofoina atu e uia se vai susu faʻataʻitaʻiina, lea e faʻataʻutaʻu mai e faʻafou le ata e ala ile fausiaina o 'pupula, faʻatamala, faʻataʻamilomilo curls i luga o le ulu.

O ia ituaiga laulu e faʻasaʻolotoina le taimi faʻaalu i aso uma. O lau laulu foliga foliga matagofie i le ao ma le po, ua talafeagai mo taimi faʻapitoa, faʻapea foʻi ma gaioiga i aso uma. O fulufulu e olaola, susu, ma teuteuina lelei.

O le iʻuga e oʻo atu i le 3 masina, a maeʻa ona faʻasolosolo malie le leiloa o lo latou uila, ma le faʻagaioiga e manaʻomia ona toe fai. Ae ui i lea, e taua le matauina e faigata, mafiafia o lauulu e faigata ona mimilo, vave leiloa foliga. O le mea lea, susu susu talafeagai mo fafine o loʻo i ai ni paʻepaʻe vaivai, manifinifi. I le taimi lava e tasi, e faʻatagaina perm i soʻo se umi:

Fufulu lelei mo lauulu pupuʻu

E faia e le au tosotoso se vailaʻau mo soʻo se umi, e aofia ai ma ni uʻamea puʻupuʻu. O loʻo iai ni vailaʻau paleni ile laʻasaga puʻupuʻu e fesoasoani e faʻamamafa ai tagata taʻitoʻatasi, ma faʻamutaina ai le manaʻomia o sitaili i aso uma, e faia e tamaʻitaʻi foliga foliga lelei. Peitai, ia manatua a maeʻa le faiga, o le curls o le a "oso" se lua centimita, o lea ia tupu 2-3 cm ao le i faia le sauniga i le faaleoleo.

Vailaʻau susu susu i luga o pulu ogatotonu

O uumi o le umi e faʻailogaina e lelei tele mo susu, o le uumi o laʻasaga. O le taualumaga e faʻamaonia maua ai le ufiufi uʻumiʻi mafolafola e faʻatumauina ai o latou foliga mo le iva 3 masina. O foliga laʻei e manaia ma e le faʻaletonu. A suʻesuʻe le iʻuga o taualumaga, e le lava le aʻoaʻoina o le faʻavae o lana gaioiga poʻo le faʻamatalaga o le tekonolosi o le faʻatinoina.O se faʻamaoniga manino o le aoga o le ata pe a maeʻa faapipiiina:

Faʻafefea ona fai faʻamalositino susu

O fale faʻafiafia e ofoina atu le faʻaaogaina o le tautua ma le aʻafia o lauulu susu i uumi uumi, pupuu po o le ogatotonu curls. E le fautuaina e faʻatautaia se sauniga pe a uma le vali lata mai, e faʻatagaina ona faʻataʻimata le lauulu 14 aso pe a uma le suiga lanu.

Wet chemistry o loʻo faia i ni tulaga e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga nei:

  1. Laasaga muamua o le lauulu o le laasaga o le faʻamamaina. A maeʻa ona fufuluina, o se vaega o sauniuniga, o le tagata e tipiina le laulu e faʻamago, vaevae pito, pe a iai.
  2. A maeʻa le taimi sauniuni, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega, amata mai le occipital zona. O le 'upega tafaʻilagi ua vaevaeina i manoa, taʻitasi manua i luga o se mea faʻapitoa - bobbin. O tagata gaosi oloa e gaosia ni laʻau laupapa poʻo se palasitika, e eseʻese lona foliga ma maua se pu e ui atu ai se manoa. Ina ua uma ona faʻamutaina, o soʻo se vaega e faʻamautuina i faʻapipiʻi, ona o lea, ua mautinoa le faʻatuatuaina o le fausaga.
  3. Le isi, o le matai e faʻagaioia curls ma se fofo galue e faʻamaluluina ai lauulu lauulu mo le isi faʻatuina o curls. Ole fofo e faʻapipiʻi iai ma se faʻapipiʻi sapalai poʻo ole sapalai, lalo-pito i luga.
  4. O le paluga e matua i luga o lauulu e tusa ai ma manaʻoga o faʻatonuga, faʻavae i luga o le tulaga o le lauulu.
  5. A uma ona seti le taimi, ua ufitia le fausaga i se faʻavae faʻapipiʻi. O lenei meafaigaluega e tapunia ai maamora, o le faʻaiuga lea e fai ai le laulu e mapuna i foliga o se puaʻa.
  6. Ina ua mavae le faʻamau taimi, ua fufuluina le faʻatulagaina i lalo o vai tafe. Mo faʻamaoniga, tasi le filo e le tatalaina, pe a fai o lona uiga, ona aveese loa lea o masima i le ulu atoa. E mago fua lauulu i le natura.

Ae e te le i nofo ai i le nofoa i le teine ​​fulufulu, ia mautinoa lona tomai faʻapitoa, siaki le maua o tusi pasi poʻo le tipiloma o le maeʻa o vasega, faitau fautuaga. E le lava le iloa o le faʻatonuga poʻo le faʻavasegaina o le faʻagasologa, e tatau ona faʻatautaia e le matai le tomai o le curling, aʻoaʻoina uma nuʻu e puipui ai le soifua maloloina ma le matagofie o lauulu. O le mea lea, faʻaavanoa le taimi e suʻe ai se tagata e faʻataʻitaʻulu lauulu lavalava na te faʻamalieina ou manaʻoga.

Lauulu tausiga ina ua uma ona curling

Perm, e tusa lava pe o le aofaʻiga filifilia mo le taualumaga, e tumau le popole mo paʻau. O le lauulu, e leʻo iai ma le faʻaeteete lelei, e faʻaalia foliga mataina - o pito e vaevaeina, mago, maʻimau ma tele o loʻo maitauina i luga ole uumi. O le mea lea, e avatu e le 'au faʻataʻotoʻina se seti o tulafono mo le tausiga o lauulu pe a uma ona faʻataʻavale:

  • I le taimi o le fufuluina, apalai le faʻamalama poʻo se isi vailaʻau mo aʻa o le curls, fufulu le ulu. O le uumi o le a fufuluina i le foam, lea e fufulu ese ma le vai.
  • A maeʻa ona faʻataʻapeʻapeina, o paʻu o loʻo mafatia i le tele o matutu, ma o loʻo manaʻomia le faʻapopopo atili. Mo le faʻaleleia mea na faʻaleagaina, faʻaaoga uila faʻafailelei, balms e faʻavae i luga o suauʻu fualaʻau 'aina. Ole mea lea ole a toe faʻalelei le laulu e fai ile paʻu, faʻaitiitia ai le mataga o le paʻu, lauulu mata.
  • A maeʻa ona fufuluina lau lauulu, aua le soʻosoʻoina le alu i le solo, o nei togafiti e faʻaleagaina ai le maala, faʻateleina le vaivai. Ia alualu lemu ia mama i le solo solo.
  • Le faʻaaogaina o se fulufulua lauulu o le a mafua ai faʻaleagaina tumau le lauulu, o lea e tatau ona e faʻagaloina. Faʻamamago ona manoa masani.
  • Aua le faʻaaogaina ni selu uʻamea, sui i latou i selu laupapa, masini faʻamalosi vaivai e faia i le fulufulu faalenatura poʻo, i vaega ogaoga, faia i ni palasitika. A o susu le lauulu, aua e te maosoina, faatali mo ia faʻamago atoa pe se vaega, ona savali lea i le uumi o le selu, ona tufa lea o ni manoa i ou tamatamailima.

O na faigofie fautuaga e mafai ona fesoasoani e faʻasaoina le lalelei o lau lauulu, ma o lou lauulu o le a tumau malie, susulu ma maloloina.

Iloiloga e uiga i le curling taualumaga

Iloiloga o le maatulimanu lea o lo tatou manatu e uiga i ituaiga oloa, auaunaga poʻo oloa i faleoloa ua fausia.O lea la, ae leʻi faia se faʻaiuga, matou te fautua ia e faʻamasani oe lava i tali na maua e le chemistry tau faʻasologa:

Alina, 24 tausaga

Na filifili laʻu tama tama e avatu ia te aʻu se meaalofa o le aso fanau ma na faʻatau sau pepa ulufale i le sami. I luma atu o lena, ou te leʻi lele i atunuʻu vevela, o lea na ou filifili ai ia ou sauniuni i le 100%: Na ou saini loa mo se manicure, pedicure, eyelash extensions ma ou alu i le lulu e fai se perm. Ou te leʻi manaʻo e popole i le fulufulu lauulu poʻo le faʻamaʻimau le taimi e faʻatulaga ai lou tafaoga, o lea na avea ai le chemistry ma auala e alu ese ai mai lenei tulaga. Na ou faia le "susu susu", o lenei laulu 'ulu e matua faʻafiafiaina, malolo ma talafeagai mo malolo i le sami. Na lapataia e le fulufulu laupepa o loʻo mafai ona taofi mo le masina, aua o loʻu laulu e umi, mamafa, e fetaui ia te aʻu. O le iʻuga na maoaʻe, na ou foliga manaia. Ae ina ua uma le malologa na tatau ona toe faʻalelei le lauulu, kemisi ma le susulu o le la, e le o le sili tuʻufaʻatasiga.

Christina, 39 tausaga

I loʻu olaga galue, ou te le maua se taimi e faʻalavelave ai i loʻu laulu, o lea ou te masani ai ona faia susu susu. Sa ou fautuaina le lauulu ia te au e se teine ​​fulufulu, o le na ou i ai se lauulu ma o taimi uma lava e fai mai ia te au e faia ina ia aua le faia i sitaili, ae foliga matagofie. Na ia lapatai mai e tatau ona ia mafaufau lelei i meaai lelei pe a fufulu, ma faaaoga faʻafouga pulou. Sa leʻi faalavelave lea ia te aʻu; sa ou faia laʻu filifiliga. I le fusi o le ogatotonu dyne, e foliga matagofie ma matagofie. Ma se lauulu 'aina, ou te fou ma teuteu lelei i aso uma. Ou te le manaʻomia e tu i le faata i le afa itula le umi. Ou te fautua atu ile susu galu mo tamaʻitaʻi e faʻatauaina a latou punaoa le tumau.

Natalia, 31 tausaga le matua

Euʻu i loimata lauulu e pei ona ou manatua, ae e faʻapipii solo pea loʻu ulu, e tatau ona ou faʻaiʻu, tuʻu i lalo. Ina ua faaali mai se atalii i lo matou aiga, na suia laʻu tulafono. Sa leai se taimi mo le tausiga o oe, ma ou te leʻi manaʻo e alu i aso uma ma le solofanua piki poʻo se malie. Mo fautuaga na alu i lona tuafafine, galue o se teine ​​fulufulu. Na ia fautua mai susu faʻamalosi tino, o lona lauulu foliga le masani ai, fou. O le taualumaga na ave le 1,5 itula mo aʻu curls o le umi o lona umi, o le lauulu e le i faʻaleagaina, ma o curls na teuteuina, fusi ma le afaina o lauulu susu. Sa ou faamalieina.

Ituaiga o curls ma o latou foliga

Neutral root wave (lemu nai lo na o loʻo lisi atu i luga, aua e faʻapipiʻi i aʻa lava ia), pe a maeʻa ona sili ona taoto i ai ma faigofie le tausiga.

Vailaau saogalemu galu (vaneina) paʻu sili ona lelei i lauulu e leʻi valiina, paʻu pe faʻasaʻo muamua nai lo le ono masina talu ai, faʻaaoga faʻapitoa sauniuniga. O iinei e le gata o se vaega o le fofo mo le faiga, ae o se soli foi o le lauulu fausaga. E ui lava i le mea moni e toetoe uma matai talitonu e mautinoa o le biowaving e saogalemu ma e le faʻaleagaina ai ni manoa, ma moni faaneionapo chemistry mo lauulu e le fefe tele - aua le talitonuina, latou matua faaleagaina tele, masani i irretrievable.

Tele stylists faasaina alignment ina ua uma perming, lenei afaina ai e le gata i loka lava latou, ae faapea foi luga o le paʻu, e mafai ona e maua se susunuina, sili atu ona afaina dermis ma vailaau. O le mea lea, e sili atu le filifili muamua pe oe fia savali mo le itiiti ifo i le lua vaiaso ma curls pe leai.

E le gata i lea, o le malamalama biochemical perm e sili ona leaga i luga o lauulu mago, latou liu le tino, malamalama, le mautonu, e le usitaʻi pe a teuteuina, e mafai ona manino vaaia lenei i le ata. Tagata e anoanoaʻi curls lenei faʻatonuga e masani ona faʻatulagaina e faʻamalosia ai le sebaceous glands, aua e faʻaalu iai le tele.

Ia mautinoa e vaʻai muamua i lau tagata lulu, o lenei e taua tele, naʻo lau tagata poto faʻapitoa lava o le a mafai ona faʻapea pe o le fou lauulu laa e fetaui ma lou lauulu lanu, t

Pepa mo lauulu pupuu

Perm mo lauulu pupuu, lea e talafeagai mo tamaitai o soo se matua, o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le manaʻoga faigofie o le tele o e ona le lauulu lauulu miti o.E foliga mai, i le lalolagi e leai se pule e tasi o curl straight, o le na faʻapea e tasi na faʻanoanoa e leʻi i ai ni curls. E talitonu o le malamalama chemistry i luga o pulu pupuʻu e le mafai. Peitai, e le o lea.

Chemistry e mafai ona foʻia le tele o faʻafitauli. Faʻataʻitaʻiga, le maua o le taimi avanoa. O se mea faʻapena ua iloa e tele fafine, aua i luga o latou tauʻau, e ese mai le fale, o loʻo aoga foʻi pepelo. O le mea lea, o se pupuu laulu e sili lauiloa, talu ai e le manaʻomia ni mea faʻapitoa taimi-faʻaogaina sitaili. Ae o loʻo iai se faʻailoga taua - le tuʻuaʻi, peitaʻi e manaʻo se tamaʻitaʻi e fia avea ma faʻataʻitaʻiga. Ae aua le popole, o lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i le curling, aua curl foliga foliga fiafia pea!

Ituaiga o curls faalagolago i le vailaau vailaau

Faʻavae. O sui o le itupa vaivai ma le ufiufi o le puʻupuʻu uumi e masani ona faia faaputuga, ma faʻaopopoina le telega i la latou lava lauulu. O le mea sili e sili ona lelei i lenei mataupu, o le basal wave, lea o le a fesoasoani e faʻataʻamilomilo teisi, fatuina le aofaʻi manaʻo. Ae peitai, o lenei auala e le aunoa ma vaivaiga. O le faʻatupulaia o curls e oʻo atu i le leiloa o le tele, ma o le lauulu laʻasaga e faia i se foliga sili atu le ofoofogia. O le mea lea, o le aa auala fautuaina e pe a fai o le tuputupu ae o manoa e telegese, ina ia aua nei faʻaalu i le masani ona faʻaaoga le chemistry pe a uma ona tipi.

I le fautuaga. Malamalama chemistry i pito o filo o le puʻupuʻu uumi foliga foliga sili ona manaia. O lenei hairstyle o loʻo fautuaina mo fafine e iai lona auvae laʻititi lava. O le a foliga ofoofogia mai lava ile lauulu leiloa. Ina ua maeʻa ona faʻaaoga, o sulu e maua se foliga sili atu ona matagofie ma taofi atoatoa

Filifiliga Potu Lulu Lauulu

O curls o le miti a le tele o fafine, ae o le fausiaina o latou, oe manaʻomia e faʻataʻavaleina curlers i aso uma. Ma oe mafai na o le faia o le perm ma fiafia i curls, e aunoa ma le faʻaaluina tele o taumafaiga. O se auala sili lea e suia ai le foliga e aunoa ma le suia o lou laulu. Curls tuuina atu le aofaʻi i soʻo se laʻau lauulu, ma faʻaopopo le naunautai faʻapitoa ma coquetry i le pipiʻi laʻititi lauulu. O le mea lea e te manaʻomia ai le fesoasoani a se fulufulu faʻapitoa. I lenei tulaga, e taua le amanaia o le fausaga ma le umi o le lauulu, o mea nei e afaina ai pe o le lauulu lauulu o le a matagofie.

O le a le perm?

faʻafefea ona iloa poʻo le a le ituaiga lauulu e iai e aʻu alii

O teineiti, na mulimuli atu i tulaga o Maria luccera's pou, ae i luga o le Initaneti, o le sootaga i le va o tagata, filifilia galuega ma feusuaiga ma le ituaiga o foliga na avea ma manaia. Sa ou manatu e faʻaopopoina se faʻamatalaga - ae semanu e matua tele lava. Taumatau mai

Perm o le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa i filo ua faʻataʻapeʻapeina i faʻataʻavale solo. O lenei faiga faʻatagaina oe e tuʻuina atu i manoa o foliga talafeagai, lea e iloa ai e le ituaiga o curler ma le metotia o le faʻamutaina. A maeʻa ona tausia le vailaʻau, ona faʻaaoga lea o le fixative. O ia lea na te faʻatulagaina ia moli.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le a le leaga o le faʻamanatuina o aso uma ?! O ni suʻesuʻega lata mai ua faʻamaonia e 98% o shampoos o loʻo iai le tele o mea leaga e faʻaleagaina ai e le gata ile laulu, ae faʻapea foi ma le soifua maloloina. O vailaʻau e ao ona mataala e faʻailoaina o: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. Ole chemistry lenei ua faia ai le laulu e leai ni ola, faʻaleagaina o latou fausaga, ae e leʻo le sili ona leaga lea. Sulfates, ulufale mai i le tino e ala i le paʻu, faamautu i totonu o totoga, lea e mafai ona faaosofia ai faʻamaʻi eseese e oʻo i le kanesa. Ua fautuaina fomai e faasaga i le faaaogaina o mea teuteu, lea e aofia ai vaega tutusa. Faaaoga na o oloa masani. O matou faatonu matou te fautuaina oe e te masani ia Mulsan Cosmetic. Le faʻailo o lenei ituaiga e leai ni faʻatusatusaga. E tutasi i latou i le natura

Lulu lauulu

E faigata tele ona faʻaalu mea uma i le puʻeina o se pulu laʻau.I le faʻaopopo i le faʻataʻitaʻia ma le faigofie, e leai se taimi e maua ai e le puʻupuʻu lauulu laʻitiiti tele i teuga. Na pau lava le faaletonu ole lenei lauulu lauulu e mafai ona mafaufauina o se numera laititi o le muamua sitaili, lea e fouina le monotony o olaga i aso uma.

Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, e tatau ona e faʻatino se galu, e matua faʻafouina ai le ata, fai ia flirty ma taʻalo malie. O ula e mafai ona faia i soʻo se foliga: lapoa, lamolemole, laʻititi, ma isi. O le tele o filifiliga faʻataga oe e saili se mea tagata taʻitoʻatasi e fetaui lelei ma lau oe lava sitaili ma lau olaga.

Ituaiga o Curls mo Short Hair

O le tele o ituaiga o ituaiga curls e mafai ona faigofie ona le mautonu, o le mea lea, a o le i alu i le faʻagaioiga, ua fautuaina e talatalanoa i le fomaʻi faʻapitoa o le a filifilia le atoatoa fetaui. E tumau pea e iloa naʻo le auala curling e sili ona lelei mo le i ai nei umi ma le fausaga o le lauulu.

O loʻo avea ma se metotia agamalu pito sili ona fou e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o mea leaga e faʻavae i luga ole amonia ma le thioglycolic acid. Ole faʻagasologa e aofia ai le faʻapipiʻi i luga o le laʻasaga faʻapitoa ua saunia mo le ola masani.

O le vaega autu o le vailaʻau o le cysteamine hydrochloride, e iai mea e tutusa ma porotini o loʻo i totonu o lauulu ola. O se fatuga tutusa e faʻatamaʻia ai polotini noataga o tupuaga faʻapitoa. Ia vave maua lelei ona ole amino acids.

I le faʻaopopoga o vailaʻau faʻavavega, o loʻo togafitia i se mea e faʻaaogaina e faʻamalosia ai le toe faʻaleleia ma le conditioner, lea e faʻatino ai le puipuiga.

pe faʻapefea ona aoina se aufana mai le nylon lipine mo lauulu

O se aufana aulelei o le faʻaolataga mai le faʻatupuina paʻu ma ofu papaʻeʻe. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei aulelei matagofie, o lauulu ma laei e mafai ona liua i fiafiaga. Pau lava le mea e tatau ona e iloa o le auala e nonoa se lipine aufana.

Ina ia faʻatinoina le faʻagaioiga, faʻaaoga le sili ona agamalu auala i le tuʻufaʻatasia ma bobbins (curlers o se talafeagai talafeagai) i se aofaiga e uiga i 25 pcs.

Metotia mo curling curls i luga o le pulu puupuu

Mo i latou e leʻo atoatoa le laulu, e talafeagai le bio-curling. E leai ni mea aoga i le vailaʻau e faʻamautuina ia iko, ma faʻapitoa ai le faiga.

Ae o e e ona le manifinifi ea lauulu mai lenei curl e sili atu le teena. Curls mafai ona magaugofie mai le televave vaega.

E sili atu ona fautuaina le fausiaina o curls i se acidic auala mo fafine ma uluulu lauulu, talu ai o lenei filifiliga o curling teisi mago le uluulu.

E tutusa lava ona alu atu i teine ​​e iai ni uumi ma pupuu ni ie susu. O isi taimi e taʻua ai o seisi faʻaiuga - o le galu faʻamalie.

Faatasi ai ma lenei metotia o curling, o manoa ua afaina i luga o le spiral bobbins. Curly styling, e pei ona faaalia i le ata, e muamua ma talitonuina.

Malamalama perm pe i se isi auala vaneina ua tosoina le fiafia o le lelei feusuaʻiga talu ai nei.

O lenei chemistry e faigofie e le gata ona o lemu vaega. E mafai ona taʻua faʻapea, aua a manaʻomia, e mafai ona tuʻuina ia curls pei ona e finagalo, pe faʻasaʻo.

Mafai ona foliga ituaiga curls mo lauulu pupuu

O le faʻapuʻupuʻu sikuea, faʻaopoopo i ai ma le pu, foliga matagofie. Ae o curls i luga o se lauulu 'ulu i foliga o se sikuea e aunoa bangs le a avea le teine ​​foliga foliga matamuli, romantis.

O le faʻatusa, pe a pa'ū teisi laʻititi i luga o le alafau e tasi, o le a avatua i le tamaʻitaʻi foliga foliga alofa ma le faʻaleleia, o se mea e manaʻomia mo mataupu faʻapitoa.

O fafine ma le faʻauʻuina poʻo le uʻumiʻu ole kapeti kapeti e fetaui lelei. Tetele curly curls ma tamaʻi curl foliga foliga aulelei.

Teine o latou auvae, e faapena foi oe

Perm: lautele curls luga o lauulu o eseese uumi i le fale

Talotalo ma le fesoasoani o curlers, curling iron, ironing, or bahkan improv improv μέσα o se taimi puʻupuʻu natura.I le taumafaiga ina ia maua se umi-umi aafiaga o lauulu laulu, tele teineiti faʻaaoga le "chemistry". Faatasi ai ma le tausia lelei ia, matagofie ufi taofiina mo ni masina. E mafai ona latou liliu mai laititi, faʻamalosi tino poʻo le faʻalenatura, teisi curly - e faʻalagolago uma i lou manaʻo. O fulufulu tetele o laulu e foliga sili ona manaia; o laʻei tetele e talafeagai mo tagata e maua i lauulu o 'eseʻese uumi. A fuafua e fai le faʻagasologa i le fale, e tatau ona e mafaufau i le tele o taua taua ma saunia lelei.

Soo se perm i le faʻaaogaina o le chem. vailaʻau suia le fausaga o unta. Afai tatou te faʻatusatusaina i lalo o le microscope o se vaega o laʻau saʻo ma le lulu, e iloa lelei le eseʻesega: o le taamilosaga muamua, le ova lona lua.

O sea fesuiaʻiga o mea e le mafai ona faia e aunoa ma ni aʻafiaga, o le autu o le mea e faʻaleagaina i le pito i fafo o lauulu laʻau. Ae o le faʻatinoga faʻatinoina o le "chemistry" ma le faʻaopoopo atili vaʻaia faʻalelei o curls o le a fesoasoani i lou lauulu e feagai ai ma mafatiaga.

Ina ia faia ni volumous curls, rollers o lapoa lapoa e talafeagai. E mafai ona avea ma palasitika papillots, e aofia ai conical, poʻo boomerangs. Faʻapea foi, teineiti o loʻo manaʻo e faʻataʻutaʻuina ia curls tetele, e tatau ona faʻalogo i le olivala Olivia Garden, lea e faʻatupu ai ia iki masani.

O le isi fofo e le masani ai, o galu e foliga e mafai ona e maua ai le sitaili i le retro. E faʻaaogaina faʻatasi ma le tale malulu.

O le tau o se perm e faia e se matai tomai amata amata i luga o le averesi mai 2 afe rubles. O le tau e aʻafia i le lelei o le tuʻufaʻatasiga, o le umi o le lauulu, le faʻailoga o "chemistry". Mo le faʻatinoina o oe lava lea gaioiga, oe manaʻomia le faʻatau o se fofo

Faigofie kemisi i lauulu

Ou te manaʻo e fai ni mama mama, e aoga? E i ai loʻu tino lelei ma le soifua maloloina. Ou te manaʻo tele lapisi, ae e mamafa tele le laulu ma afai e te faia i curlers, ona matua leaga lava lea taofi pea.

Curls o le a taofiofi sili atu, ae o le foliga mai e aunoa ma le teuteuina laʻau tele o le manaʻo tele ... Na ou faʻalogo i se mea e uiga i le kemisi Iapani, e leai se afaina, ae ou te faʻamaloloina le lauulu ...

Le tusitala, naʻo le NEI LENEI. Afai o le laulu e lelei, o lena, talitonu mai ia te au, chemistry o le a le faʻaopopo le matagofie ia te oe, ae na ona faʻaitiitia. Soo se mea, e oʻo lava i le malamalama vailaʻau, fasi le susulu, faʻaliliu le laulu i tua. LE FAʻAFAIGALUEGA.

O le tusitala, lelei, o le a le ituaiga mea valea na tusia iinei, o loʻo iai nei sauniuniga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, i Goldwell, oe na faia foʻi vali ma faʻapupula uluulu! O aʻu lava e faia mea taua, ae le masani ai (faʻatasi i le tausaga)

O loʻo ia te aʻu le laʻau sili ona faigata ma mamafa, o lea ua masani ai ona ou faʻataʻitaʻi sina uila - Na ou faia ni vaneina i le tausaga talu ai - o loʻo ou taofi pea lava! Ou te fiafia tele i ai! ae o le fulufulu umi e i lalo ifo o tauau, i luga o uumi uumi e le mafai ona vaaia :)

Talofa teine Na ou manaʻo e fesili mo se fautuaga Ou te manaʻo e vali loʻu tagata ma fai le mama kemisi mo NG! Taʻu mai ia te aʻu le mea e sili ona lelei e fai muamua, vali, ona fai lea e fai le chemistry ... ma e masani a e aoga le vali ma fai le chemistry i le taimi e tasi. Pts faanatinati.

Ira, vali - o le chemistry lenei, o le tuʻi i le lauulu. Oe e lalagaina o latou lauulu e manaʻomia le tausiga o lauulu ia uh :) Ma e te manaʻo e taia le faʻaʻi lua ia i latou. Ona fesuiaʻi lea o le laulu i se mulumulu :( Aua le valea.

Afai e te manaʻo i ni tamaʻi vela, e mafai ona ou ofoina atu, o se isi mea, o le mea moni o se mea e tupu ai mo se tasi pe lua aso, ae ui i lea, aua le faʻaleagaina lauulu.

Faʻatau pusa palasitika i le faleoloa. Latou te i ai i soʻo se maketi tele. fufulu lou lauulu, pei ona masani ai, ona pe a e manaʻo malosi :) chemistry i luga o laulu mago, faʻaoga se busa ma afifi oe lava i luga o nei bobbins.

Afai e te manaʻo i faʻamatalaga laʻitiiti, ona susu lea, faʻamamago,

O le a le aafiaga o lauulu susu?

Le aoga o le susu susu o se tasi o faigofie ma vave auala mo le suia o lauulu. I ai, e mafai ona tu matilatila i tua atu o le pito i tua o fusifusiʻuluʻuga faʻalelei, ituaiga fusi ma faʻi solofanua faigofie. E taua le maitauina o lenei metotia o sitaili o se tasi o sili ona faigofie mo le laulu lauulu. O le aoga o le susu susu e foliga sili ona lelei ile tuʻufaʻatasia ma ofu e ofuina ile vaitau mafanafana.I le tau malulu, o lenei teuteuga filifiliga e sili atu talafeagai mo se afiafi faʻamanatu, ma e le mo aso faigaluega, talu ai o le pulou poʻo le sikafu e faigofie ona faʻalavelavea ai le fausaga atoa na fausiaina ma ni teuteu faʻapitoa. Afai o le lauulu e curly, galugalu pe sa feagai ma bio-curling, vaneina poʻo tumau tumau curling, ona e mafai lea o lou lalagaina o lou lauulu, faia se lauulu aafiaga.

O sitaili faapena foliga tutusa lelei, uma le puʻupuʻu ma le laulu umi, ma o le mea sili ona taua, e faifai pea lava ma e le leiloa ona foliga i totonu o nai itula. Ole mea lea, ua aveʻesea ai le soʻona matapogia, aemaise lava vilivae uʻumi, ma o laina uumi e agaʻi i taimi uma e alu i lalo ole faʻamalosi ile eletise eletise.

O aso nei, o sitaili ma le fausiaina o le aʻafiaga o lauulu susu, lea e aʻafia na o vaega o le lauulu, o loʻo i le faiga masani. O lenei sitaili foliga manaia tele i lauulu o soʻo se fausaga ma e umi, tusa lava pe e puupuu ma faʻasaʻo lauulu. Ole vaega ole malulu ole laulu e iai pe a le o foliga uma sa susu, ae naʻo nisi o latou pe naʻo na o pito.

Faʻafefea ona 'ausia le aʻafia o laʻau susu i le fale ma mea teuteu tino ma laʻasaga masani

O tamaitai lalelei e masani ona fia aulelei. Faʻaaogaina tutoʻatasi e tele taumafaiga, taimi. O le a le mea e fai pe a na o le 10 minute e totoe? E mafai ona e fauina se sitaili e taʻua o le "susu susu".

Ole auala lea e faʻaogaina e le tele o fetu, e alu i fafo i le kapeta. Curls foliga tele, i ai ma taʻutaʻua curls. Ma le faʻaopopoga, o le laulu laʻau e tumau, e le fefe i le matagi, timu, isi faʻaosofia faʻataʻitaʻiga. O le aso o le a tatou mafaufau ai poo ai e talafeagai mo laʻei matagofie, pe faʻafefea ona fai i le fale.

O ai e tatau ona faʻaaogaina le susu susu?

O laʻei teuteu e fetaui i tagata uma. E tusa lava po o le a le umi o unta, o le laiga o lauulu. O le mea autu o le aua le soona faʻatupu ma laʻei faʻapitoa, ina ia foliga mai o lauulu foliga masani, laupepa pipii e le fausia.

Faamolemole ia matau o le malamalama, pei o vaivai susu, foliga sili i le taumafanafana. E foliga mai e te leʻo mai i le taʻele. Laʻasaga faʻapitoa e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma moli laʻititi, sundresses. A uma, o le a valea le alu i fafo i le taumalulu ma "susu curls."

Fautuaga Aoga

Soʻo se lauulu e manaʻomia nisi mea faigaluega faʻapitoa ma tomai O fautuaga nei o le a fesoasoani ia te oe e fai ni sitaili sili ona lelei i luga o lou ulu.

O le aafiaga o le susu susu foliga foliga susulu i lauulu lanu. Lea vavaeeseina faʻamamafa lanu loloto. O le filifiliga manumalo o le faia lea o susu susulu mo valivali, mili, faailoga lauulu tagata taitoatasi,

mo le alu i le ofisa, e tatau ona e filifilia se lamolemole lamolemole. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le wax, ona leai lea o se curl mafai ona toso ese mai le ulu masani o lauulu. O le fulufulu foliga o le a foliga mai e le masani ai, faʻalelei, mo na o se pisinisi 'aiga o le afiafi poʻo galue i se kamupani lauiloa,

o se ata faʻalelei e mafai ona fausia faʻatasi ai ma le fesoasoani a "susu" tele curls. E iʻu i le aliʻi, soʻona faʻapea le iuga.

Sauniuniga mo le faʻagasologa

Ina ia saogalemu lauulu lauulu, sauni ou filo mo le loma faʻataʻitaʻiga. O sauniuniga e aofia ai ni ono taua laʻasaga.

O lauulu e maualalo le paʻu e mafai ona sosolo tele ma e le mafai ona toe foʻi i lona tulaga saʻo. Chemistry o faʻailoaina mo latou,

Vaega 3. Suʻega mo le mataala. Faʻataʻitaʻiina ia, faʻamama se momoilo vavae ma se mea e fai ai le lalaga ma faʻamama le pito i tua o le taliga. Faatali 10 minute. A leai se mumu, mageso, oso le ita, alu i le pemita. Afai ei ai ni ou faʻafitauli, vave fufulu le paʻu i le hydrogen peroxide. "Chemistry" o faʻailoaina mo oe.

Laasaga 4. Siakiina o lauulu mo se fixative E manaʻomia lenei mea ina ia fuafua ai le aofaʻi ma le maualuga o le vailaʻau. Ave se fasi manoa, susu le vai ma le vailaau ma tuu mo 5 minute. Siaki lou lauulu mo se malologa. A faʻapea e tumau le malosi, o le paʻu e mafai ona pipiʻi. Afai e pei o le toso ma malepe faigofie, fai le vaivaiga vaivai.

Taua! A o leʻi faia le faʻagasologa, aua neʻi galo e aveese auro ma mea teuteu ma mata tioata, faʻapea foi ona puipuia le paʻu mai vailaʻau.

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaafefe foliga - i le 96% o shampoos o lauiloa ituaiga o vaega e oona o tatou tino. O vailaau taua o loʻo mafua ai faʻalavelave uma i luga o faʻailoga ua faʻailoaina sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vailaʻau vaega faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, lauulu avea malepelepe, leiloa eli ma le malosi, o le lanu mou. Ae o le mea e sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai

Kemisi mo lauulu uumi - ituaiga uma o curls ma se ata

Ua mou atu aso sa fai ai perm o le laei o tina matua ma faletua. O aso nei e manaia ma itiiti le leaga i lauulu nai lo le 30 tausaga talu ai. Chemistry mo le laulu uumi o le mafai ona vave teuteuina i latou i se sitaili laulu foliga. O a ituaiga o uʻamea ei ai ma pe faʻapefea ona fai le filifiliga saʻo - faitau i lalo.

O le mea aoga i le fausiaina o curls iinei o se vailaʻau e pei o glyceryl monothioglycolate. O lauulu e mimilo i lenei auala e oʻo i le ono masina. Ole auala lea e le ole saogalemu, ae e le o faʻailoaina mai le sela o lauulu.

O lenei metotia e le talafeagai mo tagata uma, aua i lalo o le faʻamalologa o le acid, o curl mafai ona sili atu maʻaleʻale. Tagata e ona lauulu malulu ma maaleale ulu e tatau ona fai se sili atu agamalu curl.

Le tausisi pea - tumau pe a ma le tolu masina. Ae o le curl e sili atu le saʻo ma sili atu ofu lelei. Ole maualuga tele e faʻapea o le taimi e fausia ai se curl, e leʻo faʻaaogaina le maualuga o le vevela, ma o laʻititi o se faʻa natura. O le mea aoga tele ile amonium thioglycolate. Na te tatalaina le fua o lauulu ma tui i totonu. O lenei auala e le talafeagai mo lauulu ma le paʻu saʻo.

Le mautonu foliga: tele kemisi o lauulu ma isi foliga

Uiga mo ia faia e faia i le amanaia itu o le lauulu, e mitiia suavai lelei ma o loʻo hydrophobic, o lea e le a tupu tele lauulu. O se avanoa lelei lea e maua ai le tele lauulu chemistry o le a foliga masani.

E tusa lava pe faʻatamaʻia leaga nai lo isi ituaiga. O le tuufaatasiga e aofia ai porotini ma amino acids e togafitia lauulu. I lenei tulaga, o curls e masani ma vaivai.

I lenei tulaga, o le lauulu e le gata i curls, ae o loʻo tumu i porotini. I lenei tulaga, curlers mafai ona faʻaaogaina i lapoa eseese. E talafeagai mo lauulu masani ile gaʻoa.

Fiafia perms i luga o lauulu laulu (50 ata) - Spin-twirl!

Mo e ona ni lauulu sao o loʻo tuʻufesili pe faʻapefea ona ausia le sili atu ona laʻititi le aoga, o le fofo o le a mautinoa lauiloa kalama perms i luga o lauulu lauulu (ata), lea foliga foliga manaia ma matagofie i mamanu eseese ma filifiliga. Tasi o le mea, e le o se mea faʻalilolilo o teineiti uma e saʻo ia laina e le gata i le taimi i lona olaga sa moemiti i mea tumau, matagofie uila e mafai ona faʻafiafiaina isi i lona fiafia. Perm mo unta o le umi o loʻo aoga tele. Latou te mafaia ona avatu i le lauulu foliga le manaʻomia, fausia se fou fou, faʻataʻitaʻiga foliga o lē e ona.

E mafai e Perm ona tuu atu i le lauulu foliga le manaʻomia, ma fausia se fou fou, faʻataʻitaʻiga o lē e ona

O le Perm e faʻaigoaina o le auala e tuʻuina atu ai se laʻau faʻapipiʻi i le lauulu e ala i le fesoasoani faʻapitoa o vailaʻau malosi e suia ai o latou fausaga

Laititi e uiga i le taualumaga

Perm e faʻaoga e le gata mo le umi, ae faʻapea foi mo lauulu umi-umi (ata). O le Perm e faʻaigoaina o le auala e tuʻuina atu ai se laʻau faʻapipiʻi i le lauulu e ala i le fesoasoani faʻapitoa o vailaʻau malosi e suia ai o latou fausaga.

Mo le fauina o curls, eseese ituaiga o vailaʻau sauniuni o loʻo faʻaaogaina, e tusa ai ma le vailaʻau e mafai ona alkaline, amino acid (biohairing), acidic ma neutral. Le sili ona mamana, ae o se isi aafiaga afaina o le alkaline perm. O le itiiti le tetee o le acid chemistry. Biohairing o se lata mai faʻatupu fou mafai mafai ona toe faʻaleleia le fausaga o lauulu.

Soʻo se vailaʻau oloa ei ai lona lava faʻaaliga faʻaalia taimi e maua ai le manaʻomia aafiaga. A maeʻa ona mulumuluina, ma ua toe faʻaaogaina foi se fixative i laina.

o le a le mea e tupu pe a uliuli lauulu e fufulu ma chamomile

O lenei o le toetoe lava o teine ​​uma, e le itiiti ifo ma le tasi uo teine ​​po o se uo o lea ua uma ona mafai ona faʻamalosi lona laulu ma le valiina o vailaau, o le tele ma sili atu le fiafia o le ala i luga tagata fofo mo lauulu vali. I totonu

Kemisi mo lauulu umi - o se vaʻaiga lautele i filifiliga

O le umi o le filifili, o le sili atu ona talafeagai o le faʻafitauli o le faʻavaivaia, le mauaina o le manaʻomia o le lauulu. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina le faaputuga mai aʻa, ae i lenei tulaga, o le manifinifi fesoasoani o le a faʻatusatusa tele tele. E malamalama lelei o perming o le sili sili ona lelei auala e faʻaopopo le aofaʻi o lauulu i le umi atoa, ae le o teine ​​uma mafai ona tuʻuina atu taimi i taeao uma e fausia curls.

Anotusi

I lenei tulaga, kemisi mo lauulu umi e sau i le laveaʻi, o le a tuuina atu lou lauulu sili ona manaʻomia le tele ma le malosi. Ae e tasi le faʻaaliga: o lauulu uumi e manifinifi, vaivai i le pito, ma o le faʻapipiʻi laʻei e mafai ona faʻaosofia ai le malulu lauulu.

O le mea muamua e malamalama o le mea moni o soʻo se perm e afaina. O le foliga o le lauulu e faʻamautuina ma se pulu faʻapipiʻi o le sulfur, ma o le vailaʻau tuʻufaʻatasia e faʻaleagaina ai i latou ina ia mafai ai e le faʻasologa ona avea ma foliga o se pulu poʻa.

Mulimuli ane, o lenei pepa faʻatulagaina ma se mea faʻapitoa, lea ei ai le igoa tutusa "fixer", ma curls mafai ona ufiufi luga o lou ulu mai le lua masina i le ono masina.

Ina ia faia afaina itiiti, e tatau ona e filifilia le vaneina o se taualumaga, lea, o le mea moni, o se vailaau galu o lauulu, ae o le tuufaatasiga ua faia mo ia sili malie, lea e faigofie ona malamalama i ai e tusa lava pe leai se malosi malosi leaga.

A e ui i lea, tusa lava pe o le laʻititi o le pupuni e mafai ona afaina ai lou lauulu pe afai na matala au loka i le le faʻamanuiaina o le valiina poʻo le faʻamamaina. Ma le isi, e sili atu le aloese mai le gaioiga mo i latou o loʻo aʻafia i maʻi teteʻe, alopecia. O isi uma totoe e mafai ona faʻaaoga le avanoa e maua ai loka o lauulu e aunoa ma le fefe.

lauulu pupuu ma fulufulu ma lauulu lauulu

O faʻailoga e mafai e faʻailoga tele ona suia foliga vaaia, ma suia le ata i tua atu o le iloa. O se faʻataʻitaʻiga manino o lenei mea o tagata lauiloa, oe masani ona faamalosia e faʻataʻitaʻi i luga o le ata. Pau lava le mea tatou te ofo ai i le metam

O le isi laasaga o le filifili lea o foliga o le a maua e lau 'afa'. E mafai ona avea ma masani uʻamea eleni curl, e uiga

Vailaʻau susu susu mo soʻo se umi lauulu

Wet chemistry o se lauulu lauulu e tumau le talafeagai mo le tele o taimi. O lona igoa e sau mai le aʻafiaga faʻapitoa o susu susu, lea e maua ai e le ata le paʻi ma le mama.

E le pei ole sitaili umi, o le curl e le afaina ai le laulu, ma afai e te faia, e faʻavae i luga o tulafono ma tulafono faʻavae uma, o le a le mafai ona afaina ai le lauulu. O aso nei, o le susu susu o mea e fai ai curling o loʻo faia i soʻo se fale lalelei. Ae mo i latou e masani ai i le faʻatupuina o se marafet, e aoga le aʻoaʻoina pe faʻafefea ona fai ni vailaʻau susu ile fale.

Carving poʻo le malamalama chemistry. I luga o le lauulu lauulu e masani ona faia

Lauulu Lauulu Av. Elena Lysyuk

O tamaitai i taimi uma na taumafai e avea ma tagata sili ona matagofie mo a latou filifiliga. I nei aso, o le auupega o mea faigaluega mo lenei e matua tele lava lautele.E naʻo le tamaitai e le faia ni foliga lalelei. Latou te le faia ni osigataulaga ina ia faʻasaoina ai lo latou talavou ma agaalofa: tiga faʻamalosia o le paʻu ma faʻataʻamilomilo liposuction, lauulu ma fulufulu mata, po faigata i le lauulu lauulu ma isi. Le tele o nei auala e aʻafia ai le tatou soifua maloloina i le auala sili ona le lelei. Ae e le taofia ai la tatou tamaʻitaʻi lalelei I le sailiga o le lalelei. O le isi filifiliga mo ia "fasiotia" i luga o le tagata lava ia foliga mai o lauulu kemisi. O le taualumaga na muamua tofotofoina e se fai fulufulu Karl Nessler i le 1906. Ua leva tausaga, ma ua suia lava le tekonolosi, ma auala e faʻatautaia ai. Naʻo le faʻaiuga e le mafai ona suia - lauulu mafiafia e faʻafiafiaina fafine i le tele o vaiaso ina ua maeʻa le faiga. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i se fesuisuiai o lenei metotia o le malamalama chemistry. Mo lauulu lauulu, uumi pe puʻupuʻu, o le a e faia lava. O le a e malie i le taunuuga.

Muamua, tatou malamalama poʻo le a le kemisi? Ole a le eseesega ile va ole laʻititi mama ma le amio umi? O lea la, o le upu autu i lenei togafiti o le "chemistry." O le mea moni o lenei faiga o se masani curl i luga tetele pe laiti curlers. Naʻo le laulu aʻo leʻi susu, e leʻo le pulu poʻo le mousse, ae o loʻo i ai ma se vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani e talepe i lalo le sootaga masani i le va o moli keratin. O le mea la lea ua tupu, ua faʻafaigofie matou moli ma faigofie ona maua le faʻailoga talafeagai pe a milo i le curlers Ma o nei o nai upu e uiga i le a le malamalama chemistry. I luga o lauulu lauulu, e sili le faia, e faʻapena ona

Faʻafefea ona fai le aʻafiaga o le "susu susu"

O le aʻafiaga o le "susu susu" e foliga aulelei ma manaia, ae pe a faʻaleagaina lou lauulu, e le gata i lea, a uma ona faia, e tatau ona e savali ma le laulu e tasi mo se taimi umi, ma mo i latou e fiafia e sui masani, e mafai ona e faia le aafiaga o le "susu kemisi" i luga se tasi aso po o se afiafi.

Ina ia faia se lauulu lauulu ma se aʻafiaga o lauulu susu ile fale, oe manaʻomia se gel faʻapitoa e faʻaaoga i lauulu susu. Afai o lau lauulu e ala i le natura, naʻo oe e tatau ona togafitia i se oloa, vaevaeina i ni vavaeese ese ma faʻatagaina i latou e faʻamamago masani.

Mo lauulu saʻo, e manaʻomia se mea faigaluega e fai ai loka o le sili ona mautu faʻamau. O fulufulu susu susu e togafitia i le gel poʻo isi auala, vaevaeina i curls ma avatu ia i latou le foliga manaomia. E mafai lava ona e faʻasusuina ma tatala lou lauulu i ou lima seʻia mago uma. O lenei metotia faʻaalia ai le sili ona lelei "susu susu" aafiaga ma e sili mo i latou e laʻititi pulu. Afai e iai ia te oe umi, ona mafai lea e lenei faʻapipiʻi ona umi se taimi. I lenei tulaga, e mafai foi ona e faʻaaogaina se fulufulu tagata pe a faʻamago lou lauulu, ae e tatau ona e faʻaola i le saoasaoa televave ma oomi ma faʻamama le laʻau ma ou lima i le taimi atoa i le taimi ole faʻamago gaioiga.

A faʻatagaina oe e le taimi, e mafai ona e faia se lauulu i le liliuina o loka o laulu i tamai curlers. A matutu le lauulu, aveese le curlers, lemu, e aunoa ma le solia o le fausaga, faaaoga le styling gel i luga o curls ma iu ai ona fausia loka uma o lauulu, pasi atu ia togi i tamatamailima.

Aua le faia se lauulu lauulu i le aʻafia o susu susu mo i latou e ona le laʻau manifinifi ma le gaʻo, ona o lea faʻaalia lou laulu e ono foliga le faʻatupuina ma palapala. O faʻafitauli i mea e faʻataʻitaʻi e mafai foi ona tupu mo i latou e paʻu ma mafiafia o latou lauulu. O ia lauulu o le a le mafai ona taofi lou lauulu mo se taimi umi ma o le a vave faʻasaʻo.

Faia o se lauulu ulu i se aʻafiaga o m

Vailaau mo lauulu laulu: faʻafefea ona fai le curl (ata muamua ma luma)

O le mea na tupu na faia ai Perm i le amataga o le 20th seneturi (1906) e le laʻauulu Karl Nessler, na ia taumafaia lenei metotia i lona lava faletua. Chemistry mo lauulu (mo le laititi ma puʻupuʻu lauulu), o le mea moni, e le o se sili aoga auala, ae o le iʻuga maua mai ai se sili atu tulaga maualuga.

O le mea lea, talu ai nei, e toʻatele tamaʻitaʻi na asiasi atu i fale lalelei e faʻatupu ai ni mea taua. O le auala o curling luga pupuu lauulu e ese ese mai le metotia mo lauulu umi, ae o le lauulu lauulu o loʻo pipiʻi i le tutusa auala.

E le mafai ona mitamita uma tamaʻitaʻi mitamita matagofie, ma curles faʻatagaina oe e tuʻuina atu i se fafine foliga matagofie ma le malu. O nei mea uma e mafai ona faʻamaonia pe a e vaʻai i ata muamua ma pe a maeʻa. Curly aafiaga tumau mo ni nai masina. I le perm, o mea uma e faʻalagolago i le lelei o le vailaʻau sauniuni ma i uiga o le laulu.

Le taimi nei, o le faiga o perm ua suia tele. I potu faʻaonapo nei, e tele vailaʻau aoga o loʻo faʻaaogaina e mafai ona fofoina soʻo se faʻafitauli: ia avea le faʻamoemoe e laʻititi lava, pe lapoa. E mafai ona tatou fai ma le saogalemu mai o lena chemistry mamao sa na o le uiga tonu o lauulu curling, lea e faʻavae i luga o se suiga i totonu i le lauulu. Na alualu i luma metotia ma metotia, e oo lava i lauulu e masani lava ona le manua.

Laasaga muamua o le faʻaaoga lea o le vailaʻau i lauulu. I lalo o lona aafiaga, moli fulufulu talotalo malepe, le porotini, e tusa, ua faaleagaina. O le fua i luga o le filo e faʻaalia, ma i le taimi lea, pe a fai o laʻau faʻataʻamilomilo i curlers, e mafai ona e fausia se curl i auala eseese.

O le sitepu lona lua o le faʻalelei lea o le fulufulu fou foliga. Mo lea faʻamoemoe, ua faʻaaogaina ai se vaifofo o le hydrogen peroxide (faʻatasi ma le maualalo). A faʻaaoga le fixative