Foliga mata ma mata mata

5 auala e tutoʻatasi fetuunaiga foliga o laulu mata

E le leaga, ae le o teine ​​uma ma le matagofie ma fulufulu mata e ala i le natura. Ole tele o latou tumau ma latou, ou te le iloa o le mea moni e leai se mea e suia ai foliga o laulu mata, ma ua leva ona le o se mafaufauga o le lalelei. I le fesuiaʻiga naʻo le tasi lava ituaiga, ua iʻu ina foliga vaʻaia foliga, ma tosina mai i ai.

O fulufulu mata matagofie o le a sili atu ona faʻaalia ou foliga

O se tautua mo le fausiaina o le lalelei fulufulu mata: pe faʻafefea ona fai se faleoloa i se tau maualalo

Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i se mea taua ma e vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o vali foliga sili ona lelei, ona aofia ai lea o fulufulu mata galuega i luga o le faia i luga o le lisi o mea na tutupu, ina ia mafai ona e mauaina se foliga loloto ma faia lau foliga manaia ma manaia i le mata.

O le natura masani o laulu mata e mafai ona suia

I tulaga taʻitasi, a le fiafia se teine ​​i le natura foliga o ona fulufulu mata, e mafai e se tasi ona maua se auala i fafo ma suia se mea mo le lelei sili atu. O le mea lea, aua le popole, o le aso nei tusitusiga o le a taʻu atu ai ia oe pe faʻafefea ona avatu i le fulufulu mata le foliga lelei ma suia le vaʻai mo le sili atu.

Ole vaʻai ole mata o se mea taua i le fausiaina o se ata

Faia fetuunaiga i fafine ma alii

Ole tele o cosmetologists e talitonuina e sili atu le alu i se fale solo e sui foliga o fulufulu mata, i le mea o tagata atamamai e faia i se uiga lelei. Aua e te faʻalogologo i lenei ituaiga o fautuaga, aua o tagata na 'ai lenei taifau na vave ma lelei faia se mea oe oe o le a ave e sili atu ma le tasi aso ma sili atu ma le tasi taumafaiga. O le mea lea, afai ua uma ona e filifili e faia le fulufulu mata mata mo le taimi muamua, ona mafaufau lea e uiga i le faia o lenei faʻatonuga ma se tagata faʻata faʻapitoa tusiata.

A o le i faasaʻoina, feutagai ma se polofesa

Galulue ma fulufulu mata: peʻa ma faʻapipiʻi henna

O le taualumaga atoa faia i le faasologa nei:

  1. E saunia e le wizard ni filifiliga, ma e te filifilia le talafeagai.
  2. O le filifiliga filifilia o loʻo faʻaalia ia te oe ina ia e maua se manatu,
  3. Ua veleʻese mata o le mata ma faia le faasaʻoga,
  4. E tumau lava e faʻaola le pepa faʻaalia.
Mascara fulufulu mata

Ile iʻuga, pe a maʻea le matai ma ua i ai foi se suiga i foliga o fulufulu mata, pau lava le mea o totoe o le taumafai lea e faʻatumauina le tino na maua i le fale.

Ia mautinoa, e leai se mea faigata i lenei ma o le a iʻu e faia e tutoʻatasi i le fale, e aunoa ma le fesoasoani a polofesa.

Mo le faia o faʻasaʻoga i fale, e te manaʻomia ni mea faigaluega laititi ma le poto masani i le sasaina o mata.

Le auala mo le suia o le foliga o le filo: faia se "faauu" ata

Afai e te fesili i polofesa e uiga i le auala e mafai ai ona faia se suiga i foliga o fulufulu mata, ona i ai foi lea o le tele o manatu e pei o tagata: mai le lauulu atoa lauulu 'aveʻesea i le vali ma le fausiaina. Ina ia mautinoa le faʻataunuʻuina saʻo o le faʻafoeina ma le galueaina o fulufulu mata, aua le avea le taimi ma tupe e filifili ai ni meaʻai sili te lelei e mafai ona vave ma lelei tosoina lauulu. Aua nei galo e fuafua le lapoʻa ma foliga o fulufulu mata, muamua taumafai e tusi i se penitala e vaʻai vaʻai lelei i le lumanaʻi foliga.

Tuʻu se penitala i luga o le isu, ma i le mea e vaeluaina ma le fulu mata, maka le amataga o foliga i le lumanaʻi. O le mea o le galu e faʻamautu i le auala tutusa, naʻo le faliu le penitala ia oe lava ia faʻasolosolo le tamaititi, faʻasaʻo le tulaga. O le tulaga o loʻo i le vaeluaga o le laina mai le valiina o le isu i le tulimanu pito o le mata o le a avea ma nofoaga e faʻamutaina le pito. Faasaʻoina o le foliga ma foliga vaaia o mata o loʻo faia e ala i le suʻeina o isi lauulu. Manatua o le latalata atu i le ala laupapa o le isu, e tatau ai ona lautele teisi laulu mata nai lo isi vaega.

Faasaʻoina mata o loʻo faia e ala i le pikiina o soʻona lauulu

E faʻaiʻu i se vaega vaʻaia, ma ia mautinoa o le faʻaititia e faia i se sologa lelei, ae le o mea teteʻe poʻo sitepu. I se tulaga lautele, mafaufau lelei i suiga. O le isi itu taua - o mata o le aristocratic e masani ona vaʻaia i luga o le siisii ​​aʻe o le pito i luga i luga o le faʻaiuga o le pito. Ae i le taimi lava lea e tasi, ia mautinoa e le sili aʻe le pito i luga nai lo le iʻuga, o le a faʻaalia ai foliga faʻaalia i ou foliga ita, agaleaga ma o le a tulei ese tagata mai ia te oe.

O le maualuga o laulu mata, o le sili atu a matagofie o foliga.

Taua taua mo le pikiina o lauulu i le fale

Fai mai le tele o cosmetologists e tatau ona e amata pikiina le lauulu mai totonu, ae le mai fafo, aua le tago i le laina pito i luga. O le mea moni o le vaega pito i luga, o lauulu tuputupu ae e mafiafia ma sili atu matagofie nai lo latou e tuputupu ae i lalo maualalo. O le mea lea, e sili atu le fetuutuunai o foliga ile tosoina o lauulu i fafo vaivai. A faʻasaʻo, ia manatua o le masae ese o lou lauulu e atili ai ona iloga le muaulu, atonu e le manaia le matagofie e pei ona e mafaufau i ai i le taimi muamua. E i ai le tumau masani i lenei faʻailoga - o le maualuga o le laulu mata, o le sili matagofie aulelei foliga o le teine. Aua neʻi galo e uiga i ai pe a fai e te manao e faʻaali ou foliga.

Ole vaʻaiga ole laulu mata o se gaioiga tiga

E tatau ona ou faia le fetuunaiga o aʻu?

Ae e te leʻi suia le foliga o mata, vaʻai foliga o foliga ina ia aua neʻi sili atu ma le filifiliga filifilia. E tatau ona teu i mafaufau o teineiti ma se lapotopoto foliga o le a foliga lelei ma lapotopoto laulu mata, teisi aʻe ma tetete i pito. Afai o le mata e mata, o lea la e tatau ona e faia ni lamolemole, tusa foi ma matala, aua le lio. O le tafatolu foliga foliga matagofie ma fulufulu mata uumi umi. O le faʻagasologa o le puʻeina o lauulu e tiga, ma ia faigofie ai ona faʻaliliu lenei faʻatonuga ae e te leʻi amata galue i le faʻasaʻoga, apalai se mafanafana mafanafana i ou foliga. Lelei mo le omomi poo se fasi ofi wool.

Afai e iai le Ledokoin i le fale, ona leai lea o ni faʻafitauli - salu le lua taimi i le fulu mata, ona avea ai lea o ia ma numera. Isi galuega e liliu mai e aunoa ma le tiga ma aunoa ma le afaina ai le tino. A maeʻa le faʻasaʻoga i le fale, e tumau pea le faʻaaogaina o le moisturizer i luga o mata e aveʻese lagona o totoe mai se faʻalavelave e tiga ai. E lelei pe a fai o le kulimi o loʻo i ai le chamomile, ona e i ai le ofoofogia o le faʻamalologa o lona aoga.

Tausiga

Afai ua uma ona e faia le faʻasaʻoga ma maeʻa lenei faʻatonuga, ia e tatau lava ona e tilotilo i le tulaga o foliga ina ia leai se mea e suia mo le leaga. Tasi o nei metotia o le a valivali o mata o mata. O isi taimi e tupu, o le valiina o le a fesoasoani e suia le foliga tusa lava pe leai le tau, ina ia aua le faanatinati e uu le teuina.

O le taʻeina e mafai ona suia i le pisia

Tinting e faia i auala e lua:

  • I le teineulu laʻititi,
  • Alo toʻatasi i le fale.

O le faʻamamaina o laulu mata i le vali e masani ona maua ai se iʻuga lelei, o lea ae e te leʻi amata ona tosoina, alu i le teine ​​fulufulu, taumafai ma vaʻai poʻo le a le iʻuga.

Manuia le teuteuina o laulu mata o le a teuteuina soo se teine

Le a le tele e faia vali lauulu?

Ua leva ona gaosia e le au gaosi mea teuteu se vavaeʻese vali ua mamanuina mo le valiina o le tino malo i le fulufulu mata. O na vali ua faatau atu i fale teuteu, ina ia maua ai se faʻafitauli. Fuafua i le lelei o le vali, o le lanu fou o le a tumau ma oe mo 3-4 vaiaso.

Ina ia tausisia le tulaga masani o laulu mata, e mafai ona e faʻaoga foi mascara faʻapitoa. Ae i le taimi lava lea e tasi, aua e te soona faʻaua i ma vali ma filifili se lanu ma le faaeteete: afai e te manaʻo e mumu le uliuli laulu, ia manatua e tatau ona e vali lou ulu uliuli, aua a leai, o le a foliga faʻataʻitaʻia.

Faʻafefea ona suia foliga o laulu mata

E mafai ona e suia foliga o le fulufulu mata lava ia, ona o le fulufulua 'eseʻese po o le valiina taualumaga. Mo le pikiina o lauulu, filifili ni faʻaaʻoaʻo talafeagai. Ina ia faʻamaonia le saʻo foliga o le fulufulu mata, e te manaʻomia se penitala masani. Faapipii i luga faʻasolo i luga ole isu. O le itu i le taimi e sopoia ai le penitala lau mata mata o lona amataga.

A maeʻa, ia faʻataʻamilomilo le penitala ma faʻasolo i le tamaititi a mata. Tuusaʻo i luga ae tatau ona o le pito i luga o le punou. Le isi, "tusi" se isi laina mai le apaʻau o le isu agai i le pito i fafo atu o le mata. O le maua o le nofoaga o le taofiofi ma fulufulua o lona iuga. Ina ia mafai ona faasaʻoina foliga o le fulufulu mata, aveese uma lauulu ina ia faasolosolo malie lava ma faifai malie i le malumalu. Ma tasi le isi lanu - o le pito i fafo o le mata e tatau ona sili le maualalo nai lo totonu. I se isi faaupuga, o mata e tatau lava ona siisi i luga aʻe.

Manatua o oe e mafai ona aveeseina lauulu i le tweezers na o le pito i lalo ole laulu o mata. Ae o lauulu i luga aʻe o le maualuga o le fulufulu mata e le tatau ona sasaina. Tagata tomai faapitoa e le fautuaina lenei mea, e pei o folikel o le pito i luga o laulu e lapoʻa, e tele naua o latou pigment. Ma o lea, pe a aveese lauulu, o le a latou atili matauina, lea e le foliga matagofie matagofie. E i ai le isi mafuaʻaga: o le maualuga o le laina o laulu mata, o le tele foi o mata e aliali mai. Lenei o le a faʻaalia atili ai foliga vaʻaia ma manaia.

A faʻasaʻo, vaʻai lelei i foliga o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e taʻalili le laulu mata e pei o se chubby, sina lapotopoto i pito. Tagata e ona se mata foliga foliga mata e tatau ona sili atu lemu. Mo fafine ei ai foliga faatafafa, o fulufulu uumi i le foliga o se fulufulu lamolemole e talafeagai, ma mo se tafatolu foliga - e le o tele maualuga ma e le umi o laulu mata.

Ina ia faia le faʻasaʻoina faʻaletonu le tiga, faʻapipiʻi se ie vavae i lou fulu mata pe a ma le 5-7 minute ae le i amataina, faʻamanatu i le vai vevela. E mafai foi ona faia se uluaʻi “liʻo” faʻaaogaina le aisakulimi. Ma a maeʻa le faʻagasologa mo le vaʻaia o mata, ia mautinoa e fufulu le paʻu i se kulimi faʻamalieina, se pala o chamomile poʻo se vai inu vai.

A e manaʻo e avatu i ou mata lau mata i le foliga saʻo, e sili le faʻafesoʻotaʻi o se lalelei. O le polofesa faʻataʻitaʻi o le a mafai ona avatua lau laulu mata i le foliga e fetaui lelei mo oe ma o le a teuteuina oe tele. Afai o oe o le a faia le fulufulu mata faasaʻo mo le taimi muamua, e fautuaina e faʻaaogaina le tautua a se tusiata faʻataʻitaʻi tusiata. A uma lena, e te manaʻomia le tausia o le fausiaina foliga - ia feagai ma se galuega faapena e matua faigofie.

Faʻafefea ona suia foliga o laulu mata

A o le i suia le foliga o laulu mata, e tatau ona e filifilia poʻo le a le ituaiga o laulu mata e talafeagai faapitoa mo lau ituaiga (oval) o foliga. Mo ituaiga taʻitasi o loʻo iai se foliga faʻapitoa o mata o mata. O le mea moni, o le faʻaalia o le vaʻai, ma e oʻo lava i le ono mafai ai o se vaʻaiga vaʻaia i le tele o mata, e faʻalagolago i le saʻo le filifilia o mata.

Muamua, fuafua pe o le a lau ituaiga o foliga oe i ai.

Vaʻai nei ile laulau i lalo ma filifili foliga ole laulu mata, e tusa ile ituaiga o foliga.

Oval foliga - fulufulu mata saʻo sina lapotopoto (1,2,4,9)

Mata lapotopoto - vaivai-muaulu (4.5)

Mata-foliga foliga - laititi sina mata o mata i se toniga ma le gatasi punou (5)

Ulufale foliga - fulufululima mata ile mamao mai le alalaupapa 1.5-2 cm (9)

Se sikuea foliga - fulufulu mata maualuga, na o le le tatau ona manifinifi. (3.6).

Mata foliga-taimane - alofilima mata o mata teisi i lalo i le alalaupapa o le isu (7,8,10)

Fuafua le faamaopoopo mo fulufulu mata taitasi

  1. Faʻapipiʻi se mea manifinifi umi, e mafai ona e penitala, faʻataʻamilosaga ina ia fesoʻotaʻi le apaau o le isu ma le tulimanu pito i totonu o le mata. Le nofoaga e sopoia ai le penitala mata ole mata ma o le a avea ma ona amataga.
  1. Ma, faʻaaoga le tutusa auala, faʻapipiʻi se penitala mai le apaau o le isu e ala i le pito o le iris (faʻaaogaina le metotia fou). Ole nofoaga e sopoia ai le mata mata e tatau ona maualuga le pito ole laulu mata.
  1. Ma le paʻi mulimuli, mai le apaau o le isu tatou te tosoina se laina e ala i le pito i fafo o mata. Le nofoaga o le a sopoia ai le laulu mata ma avea lona pito.

E mafai ona e suia foliga o le fulufulu mata i se lalelei e faʻalelei ma le fesoasoani a se tagata tusiata faʻataʻitaʻi foliga. Ma i le lumanaʻi, naʻo le maitauina o le fausiaina foliga o fulu mata. Ae e mafai ona e taulimaina oe lava. Tuuina mai mea i luga, e mautinoa e te taulimaina oe lava!

Nisi taua taua:

  • Ina ia faʻataunuʻuina le manaʻomia, e taua le filifilia o faʻaauau e talafeagai mo oe.
  • E manaʻomia foʻi e iloa poʻo le a le ituaiga mata o laulu mata e te manaʻo e iai.
  • Taofi mata o mata e uiga ile 2 cm.
  • O le alalaupapa o le isu e tatau ona masani lautele.
  • Mulimuli lemu i le suiga o le vaʻai o laulu mata.
  • Aveesea o lauulu sili atu o loʻo faia lava i le pito i lalo.
  • Fulufulu lauulu ma fulufulu mata pe a tatau ai.
  • E mafai ona e faʻaopopo lanu e faʻaaoga ai mascara, eye shadow poʻo le penitala.

Faʻafefea ona fetuʻutuʻunaʻi foliga o laulu mata lava ia?

A tele e faʻalagolago i le foliga o laulu mata - foliga foliga, ona vaega ma e oʻo lava i le vaʻai vaʻaia o se fafine. E oʻo i le teine ​​aulelei aulelei o le a foliga le fiafia pe a fai e leʻi mafai ona ia filifilia le sili ona lelei o ituaiga oka mo ia lava. I le fale lalelei mo teine ​​taʻitasi, o le a faigofie ona fesoasoani le matai, faʻafefea ona fai se fulufulu mata manaia. Latou te faia foi ei latou na, sili ona taua, ia iloa faʻafefea.

  • Faʻafefea ona iloa le foliga
  • Foliga foliga ma mata
  • Sese faʻasaʻoina

Faʻafefea ona iloa le foliga

Muamua lava, e tatau ona e mafaufau totoʻa i ou foliga ma maitau uma ona foliga. Alu muamua o le a tatau uma foliga lelei ma isi foliga foliga ma faamamafaina lona aoga. O lenei o le a mafai ona e mafaufauina le auala e faia ai le saʻo foliga o le feulu mata.

  1. E te manaʻo e ave se penitala poʻo se pulumu ma alu i le faʻata.
  2. Faʻapipiʻi ina ia pasia le apaau o le isu ma ui i le pito i totonu o le laumata. O le laina tuutuuga o le a avea foʻi ma amataga o le arc.
  3. Ina ia iloa ai le faʻataʻamilomilo pito o le moega, tusi se laina faʻapitoa mai le apaʻau o le isu i le iila o le mata.
  4. O le pito o le vape e tutoatasi e faʻavae e tusa ai ma le faiga lava lea e tasi, naʻo le laina e toso mai le apaau o le isu i le pito i fafo o le laumata.
  5. E maka mea uma i le peni mata.

Ina ia iloa le mafiafia i le fale, tusi se laina tuutuuga i le pito i lalo ole pito i lalo. O le tele o fulufulu mata ua foliga e le masani ai, e le gata i lea, o le faiga mo i latou ua leva ona leva, o lea e taua le aua le soona fai i le soʻona sili atu lauulu. O le lautele o le vape e tatau ona i lalo ifo o le tasi le senitimita.

Foliga foliga ma mata

A tali le fesili pe faʻafefea ona sui foliga o fulufulu mata, e taua le amanaia le foliga o foliga. O le lapotopoto foliga e tutusa lava le umi ma lautele, ma le auvae o tagata e ana le faataamilo foliga e iai le siosiomaga vaivai. O le fuata o laulu mata e tatau ona teisi umi le mata, ma e tatau ona siitia maualuga. O laina e pei o le apaʻau a le manulele e sili ona fetaui lelei mo foliga lapotopoto. Tamaitai e foliga lapotopoto foliga e le mafai ona faʻataʻitaʻi atoa laina sao. Le ata o loʻo faʻataʻitaʻia.

Atoa foliga atoa o ogatotonu mafiafia. E manaʻomia foʻi ona fai se paluga lamolemole ma se puʻupuʻu manifinifi. E leai se mea e tatau ai se tasi faʻaogaina "manoa" - latou na o le faʻamanatuina faʻaletonu le atoaga o foliga. Aua foi, aua le teʻiina lauulu pito i luga. O loʻo faʻaalia se ata matagofie mo foliga atoa.

O loʻo mafai e foliga faʻaata foliga tutusa mo foliga ova. O fulufulu mata e tatau ona teisi aʻe "ala aʻe" i le suʻeina o lauulu i lalo. E fautuaina e fai faʻataʻitaʻi lurus, ae teisi laina vela. E le ofi laina faʻafefete i laina. O le ata o loʻo faʻaalia ai se foliga talafeagai mo le mata i foliga o se 'ov.

O le mata sikuea e iloga i le lautele o le auvae ma malumalu, o lea e tatau i mata o mata ona avea ma foliga matagofie. Mo lenei mafuaʻaga, e le mafai ona faʻavaeina i foliga o filo. E le gata i lea, o laina sao atoatoa e le mafai ona faʻataʻitaʻia. Lulu lapotopoto arcs o le a ofi se sikuea foliga. O loʻo faʻaalia le ata lelei o foliga.

O loʻo faʻataʻamilomilo agaʻi e alu i le tafatolu foliga, e faʻaleleia ai le auivi. E le gata i lea, o sina mea teʻena e alu ese mai i le tasi, e pikiina isi lauulu i le isu. O le ata e faʻaalia se faʻataʻitaʻiga.

Malamalama i le auala e faia ai fulufulu mata, e tatau ona taʻua lena mea saʻo le faʻataʻitaʻiga o mea e tosina ese ai le mafaufau mai nisi o mea le lelei o foliga vaaia. Afai e tele le isu a le teine, o le a ofi ia paʻu ma faapouliuli mata o mata. E fai lava si laumei laiti ma le mafiafia o laulu. Ina ia vaʻai tele mata, o mata o le mata "sii". Ole lamolemoleina ole laina o le a faʻaalia ai mata.

Afai e le magalua mata o le teine, e mafai lava ona ia faʻasaʻoina lelei lenei faʻaletonu e ala i le faasaʻoina o foliga o ona laulu mata. O le vaʻai luga o le laʻititi o laumata teisi e siitiaina i luga e ala i le 'aveʻesea tele lauulu. O fulufulu mata lava latou ua faʻamamafaina i mea teuteu teuteu, o lona leo e sili le lololo atu nai lo le lanu o le lauulu. O lauulu o le vulu i luga aʻe o mata laʻititi ma le pulumu ma faʻamau i se gel.

O loʻo faʻaalia e le vitio lesona pe faʻafefea ona suia foliga o fulufulu mata ile fale.

1. Ia e faʻatauaina faiga masani

E tele taimi, pe a vaʻavaʻai i foliga, e vave ona mataala e tagata ile laulu mata. O latou foliga, lanu, tele - e mafai ona matua ese lava, ae o mata e tatau lava i taimi uma ona teuteuina lelei, matagofie. O le mea lea, e tatau ona vaʻavaʻaia totoʻa o latou tulaga ma mafaufau i faiga masani, ma latou fai mai - mata e tatau ona foliga masani.

Fai ni fulufulu mata matagofie ma teuteuina le faigata e pei ona foliga mai. E tatau ona e iloa i taimi uma le fuataga. Ole tele a, e te manaʻomia le peʻa i se mea, ma toso ane i se mea. Fausia i luga o uiga taʻitoʻatasi o mata o mata.

  • Tagata e iai le mafiafia ma lautele mata e fai e le o se mea faigata. Le tele o taimi, teineiti ma le uliuli lauulu ma enaena mata e lauiloa mo ituaiga mata.
  • Afai o mata e seasea ma malamalama, ona latou manaʻomia le sili atu le vaai totoʻa - tusia ma faʻatumu le pepa, valiina o lauulu.

E faʻapefea ona pupula mata o mata i foliga vaaia ma ona foliga

O foliga o fulufulu mata e tatau ona o gatasi ma le auivi o mata, vaega o mata ma le laina o laugutu. Physistists finau e faapea:

  • tamaitai talavou ma fulufulu lauulu mafai gafatia mafiafia ma lautele mata, o isi o latou ma le a foliga mai e faigata, ma se foliga le fiafia i luga o latou foliga,
  • afai e i ai se fafine i ai se mata lapotopoto ma foliga o alafau iloga, ona lautele mata o lona mata o le a faia ia te ia e sili atu le lapoʻa vaaia,
  • o le tulimanu foliga o le a faʻamalulu teisi pe a fai o le laina o le fulufulu mata e fai sina puʻupuʻu mai le pito i fafo,
  • ia "leiloa" i ni nai tausaga, e tatau ona e faapuupuuina le laina o laulu mata mai le pito i fafo atu, siitia i luga teisi i le itu o le malumalu,
  • a faʻapea le fafine e ova atu ma le 45 tausaga, ona faʻapea lea ona alualu i luma le faia o paʻu laulu e laʻititi ae feosofi aʻe i luga.

Ole tausiga ole laulu mata e tatau ona faia faapea ile mata atoa. O le mea taua i lenei mea o le faʻasaʻoina o mata i le fale.

Faʻafefea ona filifili le foliga o laulu mata ile ituaiga o foliga

Mo le faia o le pepa atoatoa, oe e tatau ona amata mai le valu. Afai e te fuafua e faia ni mata mata i le fale, e tatau ona amata i le fuafuaina o le ituaiga o mata, ona filifili ai lea o le talafeagai foliga o le fulufulu mata. E mafai e le kenera, ova, lautele ma le uumi o mata ona faapaleniina vaʻaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻamilomilo foliga faʻataʻamilomilo, ma faia le ova lautele o foliga. Fuafua pe o le a le ituaiga o ou foliga i ai, ma o le a na o lea faʻagasolo loa ma le faʻasaoga:

  1. O se lio foliga foliga e fesoasoani e fai ai le faʻateleina teisi. E manaʻomia le faʻataʻitaʻi o mata mata ina ia manifinifi le pito pito i fafo ma teisi nai lo le pito i totonu, e amata mai le isu. Taumafai e vaʻai ia vaʻaia le laumata lapoʻa o ou foliga, filifili le nofoaga saʻo mo se malologa: e faʻatatau i le umi atoa o le fulufulu mata, o lenei tulaga e lua-vaetolu vavaeese pe a e tuumuli ese mai le pito i totonu o le mata o mata.
  2. O se tafatolu foliga o le ituaiga lea e aoga ai le filifilia o se foliga sao. E faʻatagaina le faia o le mamanu laʻititi ia lapotopoto, ae faʻateleina mea e le aoga. Afai e te punou tele ma faʻataʻamilosaga ia i latou, ona solia lea o vaega, o lea e te manaʻomia le toso ese o lauulu i se laina sao, ma i le vaega mulimuli na o sina fetuunaiga pito pito i fafo o le mata.
  3. O foliga faʻapipiʻi e faʻaalia atili ai feusuaʻiga, vaʻaia vaʻaia foliga faʻataʻamilomilo, fesoasoani fulufulu mata o se foliga sao. Aua le faia ni laina, lapotopoto i le pito, pei o fulufulu mata ma se filo pe faʻasaʻolotoina.
  4. O le sikuea foliga o se ituaiga e manaʻomia se foliga o mata ma se kinkle. Ina ia vaʻai maua se taunuʻuga atoatoa, tuʻu le laina e tatau ona i ai i le ogatotonu. Ua tele maamao, fai le laulu mata e pei o "fale" e le tatau ona.

O a ni mea faigaluega o le a manaʻomia

Ae e te leʻi amataina le faasaʻo o mata i le fale, e tatau ona e vaʻaia lelei le meafaigaluega. E tau le maua ni seti sauniuni e faigofie ona faʻatau i se faleoloa pei o Letual, pe mai se lisi, mo se faʻataʻitaʻiga, i Oriflame. Le tau o mea uma talafeagai e tatau ona tumau i totonu o mafuaaga, ma o le tele o nei ua uma ona i le fale. O le a mafai ona e faʻaaogaina tupe i le lumanaʻi e tausia ai lou paʻu pe a e manaʻomia e tusi se laupepa foliga lelei.

Ina ia faʻaavanoa lelei le laina, e tatau ona iai se paso mo faʻamaʻi, pulumu, fasi ie, se oloa e aofia ai le ava malosi, ma se kulimi i lona lima. Ua lava mea faʻapipiʻi ma tasi mea - o le pikiina o fulufulu poʻo le sui o le sitaili o le mea lava lea e tasi, ae o le mea sili, e sili atu le lelei ia i ai lua: faʻatasi ma mafolafola mafolafola ma ma le maʻai. Alu i le faʻagasologa mo le fetuunaiga o le mata mata e tatau ona i ai pe a uma ona e faʻamaʻi le mea faigaluega.

Faʻafefea ona fai oe lava ma aulelei mata

I tulaga masani, o le taualumaga atoa e aofia ai vaega e tolu: sauniuniga, o le gaioiga o le aveeseina o le sili atu lauulu ma mamanuina o laulu mata ma le faʻaiuga. I nisi auiliiliga, tulaga taitasi, ina ia mafai ona e tipi, sitaili, tutoatasi faia le faʻasaʻoga i le fale, o loʻo faʻamatala i se laʻasaga i lea laasaga ma lea taʻiala ata. O nei auiliiliga auiliili o le a fesoasoani ia te oe e amata amataina i le taimi lava e faitau ai:

  1. I le amataga tulaga, faʻaaoga se manifinifi umi mea (fasi laau, penitala) fuafua le umi o le mata o mata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina le tasi pito o le mea i luga o le apaau o pupuni, ma le isi - muamua mimilo e faasaga i le pito i totonu o le mata o le mata (amata le mea), ona toso loa lea i le pito i fafo o le mata (pito pito). Afai e fetaui lou ituaiga mata ma fulufulu mata ma punou, ona faigofie lea ona e mauaina lenei tulaga i lenei auala e faigofie foi. Mai le apaʻau o le isu e ala i le tamaititi, tusi se laina: o le nofoaga o fesoʻotaʻiga ma fulu mata o le mea manaʻo.
  2. Aʻo leʻi faʻasaʻo, faʻamaapeina le paʻu, faʻaaoga se faamaluluina kulimi, ma le aisa e tatau ona faʻaaogaina tele le maaleale mo ni nai minute.
  3. Mo fulufulu mata i le fale, e sili atu le lelei i le filifilia ni ofuvae poo filo, talu ai o le aveeseina o le tele o le lauulu ma le paʻu e manaʻomia ni tomai. O le metotia Sasaʻe faʻaaogaina se filo e manaʻomia foʻi le tomai, ae o lenei metotia toetoe a le mimita le paʻu ma aveese sela oti, ma e sili atu faigofie ma vave ona aʻoaʻoina. O le faiga masani o faʻasaʻoga e aʻafia ai le faʻaaogaina o tweezers. Lea e sili ona talafeagai - oe filifilia.
  4. Le vaega mulimuli o le faʻagaioiga o le faʻamama. Taulimaina le paʻu i le ava malosi tonic poʻo kulimi, ona suʻi lea ma le kulimi faʻamalieina.

Faʻafefea ona mimiti faʻamaʻi

Taofi i le taimi ina ia aua neʻi faʻaleagaina - o le tulafono auro lea e mulimuli i ai pe a faʻasaʻo mata ma fulufulu. Ole a manaʻomia le tipiina ole laulu pe a uma le laulu, ina ia aua neʻi afaina le paʻu, aua le faʻalavelaveina le tuputupu ae ma avatu le lelei atoatoa foliga ile laulu mata. Ole faʻasaʻo ole Tweezer e faʻailoaina o se gaioiga masani. Ole aʻoaʻo e faʻaaoga lenei mea faigaluega mo le aoga o le lalelei e sili atu le faigofie nai lo isi metotia e ave esea lauulu.

Ia suʻi ou laulu ma fulufulu, mulimuli i tulafono:

  1. Fufulu lou paʻu ma se vailaau.
  2. Tuu mai lauulu ile pulumu ile itu ole tuputupu ae, ave au ie faʻapipiʻi i lou lima, ma isi - faʻalaʻu le paʻu laititi.
  3. O le lauulu e tatau ona saʻea i lalo, toso loa i fafo. Toso lauulu tasi i le taimi, taumafai e fai ni malologa, iloilo le ausia o taunuʻuga ma aua le soʻona tele i le faiga. Afai e te tosoina le tele, o le tulaga o le a faʻasaʻo i le vali e faʻaaoga le mascara poʻo se penitala poʻo se peʻa seia oʻo ina toe tuputupu ae lauulu. Ole pulupulu lemu, e avanoa i faʻaputuga aloaʻia o fale gaosi mea teuteu teuteu teuteu, faʻataʻitaʻiga, Pupa, e aoga foi.
  4. I le maeʻa o le faʻagasologa, fufulu le paʻu ma se mea e faʻavae i le ava malosi, apalai le kulimi faʻamalie pe faʻapipiʻi le aisa mo ni nai minute.

O le tuʻuina atu o ou mata i se laulelei foliga lelei ma faʻapalepale e manaʻomia ai nisi faiga. Matauina o le tomai o le a vave ona tupu pe a e vaʻai i le faʻagasologa i luga o le laiga, lea e faʻatinoina e se matai ua iai le poto masani. O le vitio o loʻo i lalo e fesoasoani e suʻesuʻe auiliili i vaega taʻitasi o gaioiga ma lima lima, lea e eseʻeseina ia aʻoaʻoga mai le vaʻaia ata o fulufulu mata pe a uma ona faia ni gaioiga.

O le o faatasi mai tala o le a fesoasoani e aloese ai mai mea sese ma masani sese e tau atu ai i le sese filifiliga o foliga ma metotia o faatosinaga. O le free YouTube workshop i video format o lou avanoa mo vave ma tutoʻatasi aʻoaʻoga pe faʻafefea ona pipi ou fulufulu mata ma tweezers. Matamata ma le faʻaeteete le vitio ma aʻoaʻo se poto aoga e alu i le fale mo naʻo le faʻaumatia po o le peʻa.

Faʻataʻitaʻiga mata mata

Lelei mata o laulaau o le mea lilo i foliga matagofie o foliga mo fafine ma alii. Afai o sui o le malosi feusuaʻi manatu e itiiti e uiga i faʻataʻitaʻiga metotia, sili atu le seleina o latou tele pe tipiina o latou lauulu, ona popole tamaitai i le sailia o se mea faigaluega aoga. Eseese metotia fesoasoani e ausia le manaʻomia finagalo, ma i le fale, filo faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina foi. Ina ia faia le tino o le tino ma teuteu lauulu faigofie, mulimuli i nei taʻiala:

  1. Saunia se filo (vavae), ni ufi fata, se koneteina o vai vevela, emollient kulimi, aisa.
  2. O le paʻu o le pito i luga ole laumataʻe ma luga aʻe o le laina o fulufulu mata e tatau ona gaʻo faʻatasi ma kulimi, pe a tuu mo le tolu i le lima minute seia faʻaaogaina atoa.
  3. Fufui le cotton pad i le vai vevela, ona faapipii lea i le fulufulu vaega i le tele o minute.
  4. Ona toe viliina lea o le filo o le umi manaʻomia, nonoa pito, ona mimilo lea o le mama mama i le ogatotonu i le tele o taimi ina ia maua ai faʻalua lua. I totonu taʻitasi, e tatau ona faʻaopopo le faʻasino ma le lima matua, faʻafetai i ai o le a mafai ona faʻatele pe faʻaititia le tele o le matasele. Uu lauulu ma le vaega e solomuli i se tamaʻi matasele, agai mai i le pito i totonu o mata (isu) i le pito i fafo.
  5. I le taimi mulimuli, pe a mafai ona aveese uma lauulu, o le paʻu e tatau ona togafitia i aisa aisa, ona faʻaaoga lea o se kulimi faʻamalieina.

O se auala lavelave e fai ai fefaʻatauaʻiga, poʻo le faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina se filo, o le a foliga mai ia i latou e leʻi vaʻai i lenei vitio. O se masani ai lea ile itu i sasaʻe ma sautesasae atunuʻu e faʻafefe ai le tupu tele o lauulu ulu, lea sa faʻaaoga ile tele o seneturi. O le aso nei e mafai ona e faia. I le vitio o loʻo i lalo o le ae mauaina se faʻaaliga vaaia o le taualumaga atoa, i le mea sili ona faigata laasaga o le mimilo o le filo.

O le saʻo ona faʻapipiʻi le "mea faigaluega" - o le filo - e le itiiti ifo le taua nai lo le faʻatinoina sao o gaioiga i le laina o mata. Mo le mauaina o le popo, o le faigofie auala o le sili atu tasi le taimi vaʻai pe faʻafefea ona faia e le matai. A maeʻa le faʻagaioioiga, o le a pupula le paʻu, aua o le filo e faʻaumatia e le gata i le sili atu lauulu, ae o le fluff foi. Ole a faigofie le apalai ole faasaʻo, ataata, teuteuga ile teuina ole paʻu male aveeseina o lauulu ole a faigofie.

Faʻafefea ona tausia fulufulu mata pe a uma ona faʻasaʻoina

E manaʻomia le tausiga lelei ole paʻu ole mea ole mata ole mea lea ile mata. Soo se laasaga mulimuli e manaʻomia se faamaluluina kulimi, ae o le a le isi mea e fai? E tele fafine e iloa ona piki o latou fulufulu mata i se filo, ae toaitiiti e faʻaauau ona tausia i latou pe a maeʻa. Faʻafefea ona tupu lauulu ina ia mafiafia le laulu mata? Faʻaaoga lamination e tuʻufaʻatasia meaʻai, faʻamalosia ma valivali. Tausiga masani ona aofia ai:

  • compresses ma 'ofuvae ufiufi i suauu vevela,
  • ufimata ma mati ua faʻasusu i le susu,
  • fufuluina i aso uma
  • maso suauʻu i le po atoa.

Vitio lesona: pe faʻapefea ona mamanuina lelei laulu mata

O fulufulu mata manaia e tatau ona fetaui lelei, ae faʻafefea ona ausia lea faʻaiuga e aunoa ma le faʻaogaina o tautua faʻaaloalogia E le o se mea e puipui ai le saogalemu, poʻo se seleulu seleulu, poʻo se iloiloga o se mea faigaluega faʻavavega na te vave aveeseina ai lauulu, e mafai ona faʻalelei ou laulu mata. E tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaalu ma se 'ie poʻo se sima. O le a aoga mo le tausiga o aiga.

O se tasi e matua fiafia i ai pe faʻapefea ona fai le tattooing, ae e le tatau ona mafaufau na o le metotia metotia metotia. O a isi filifiliga o loʻo i ai mo le faʻasaʻoina, aveese le sili atu o lauulu ma le faʻaumaina o foliga i le oval o le mata, pe a fai e te manaʻomia e tuʻuina atu se oval, ata o vaneina pe valivali i le fale? Mo nisi auiliiliga, vaʻaia le ata autu o loʻo i lalo.

O a suiga o mata o mata?

Mo le faasaʻoina saʻo o mata, e tatau ona amanaia ni mea taua: foliga foliga, foliga o le fulufulu mata, le itu o tulimanu pito i fafo, ma isi. E le tatau ona galo ia i tatou uiga taʻitasi. Afai e le migao o oe foliga, ona manifinifi laulu mata e le mo oe, ma faʻafeagai - o mafiafia laulu mata e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻafaigata o le ata. Matou te fautua atu le iloiloina o ni filifiliga mo fulufulu mata foliga ma filifili poʻo fea e fetaui lelei mo oe.

  • Levi o mata. Lautele foliga talafeagai mo soo se ituaiga o foliga. O ia mata o le a matala ai mata, ma faʻaosili i luga lelei, ma, faʻapea, teisi toe faʻafouina foliga.
  • Ulu mata o mata. O na mata mata sa le malamalama i taimi o Soviet, ae e oʻo mai lava i le taimi nei, latou te leʻi leiloa le aoga. O lenei pepa o le a fesoasoani i mea faʻaalia ia faamaluluina le faʻaalia foliga foliga.
  • Lulu vaapiapi laulu mata. O lenei filifiliga ua fuafuaina mo fafine manifinifi, faatasi ai ma le fesoasoani a vaiti o laulu lalelei, e mafai ona e vaʻaia "faʻalauteleina" foliga ma faamalulu le auvae uumi.
  • Foliga tafatolu. Ou mata laulu "fale". O lenei filifiliga e mo teineiti e sili atu le totonugalemu o mata. E faʻaaogaina e aveese se maofa vaʻaia mai i foliga.
  • Foliga foliga. O se filifiliga sili ona lelei mo tamaitai aso nei. O fulufulu mata "faʻatasi ai ma le malologa" faʻaali le foliga faalenatura, faʻasaʻoina le le atoatoa, ma foliga - faʻaalia uiga.

Faʻafefea ona mimilo mata o mata ma le saʻo ma matagofie?

  1. Soo se mata o mata e amata i le aveeseina o lauulu o iai luga o le isu. Lenei mea e tatau ona faia e le gata mo le matagofie, ae o le le aofia ai o foliga vaaia i luga o foliga o se faʻanoanoa.
  2. Le isi, alu i pito i laloi le suʻiina o lauulu ina ia masani le laina ma manaia. O le mea muamua e tatau ona e taulaʻi i ai o le lamolemole o mata, e aunoa ma tulimanu ma soona lapotopoto.
  3. O le isi taua taua: e tatau ona e galulue ma faʻaluga agai atu i lauulu ulu, o lea e te faʻaititia le tiga i le pito i luga ma matua faʻafaigofie le gaioiga lava ia.
  4. I le maeʻa ai o lenei tulaga, atonu e aliali mai o le tele o laulu ua pa'ū ese mai le tulaga lautele, ma e manaʻomia tele le aveeseina o latou ina ia aua neʻi faʻaleagaina ai le lamolemole. I lenei tulaga, seleulu mo manicure o le a fesoasoani ia te oe. Faʻaaoga na o latou teuteu lauulu e sili atu - Ma o mata o mata o le a vave amata foliga foliga fou.
  5. Taimi nei e tatau ona e alu i le faʻataʻitaʻiga arcs ma le pulumu (ia tuʻuina atu se foliga lelei) ma faʻamamaina ma soʻo se antiseptic (o le a taofia mai le ono pupuga ma faʻamama le mumu).
  6. Ina ia faaleleia le aafiaga, e mafai ona faʻalelei le foliga ma se faʻapitoa fulufulu mata.

Faʻafefea ona fetuʻutuʻai mata i mata teuteu?

Ae e te lei faatauina mea teuteu mo mata, e tatau ona e filifili poʻo le a tonu le mea e te manaʻomia mai le tele o oloa ofoina atu i aso nei. Ole mea moni, o mea ia e tolu: penitala, mata mata ma vali. Ae a, e faalagolago uma i le lanu o le fulufulu mata: tasi le penitala e lava mo se tasi, e tatau i se tasi ona faʻaaoga ata lafoia pe valiina. O se taua taua: amata le vali e tatau ona na o le maea ai o le faʻasaʻoina atoatoa o le fulufulu mata.

  • Penitala. Muamua lava, e tatau ona e manatua o se penitala faʻapitoa e manaʻomia mo mata o mata, e sili atu le faigata ma e iai ona lanu faʻapenatura, mai le mafiafia uliuli paolo e oʻo i se moli lanu enaena. O mata moli mata sili ona aloese mai ai. O le leo e tatau ona filifilia i le latalata e mafai i le lanu masani o laulu mata. Oe manaʻomia le vali sao i le lauulu, aunoa ma le malosi o le mamafa, pe a uma ona teuina le susu i luga ole pou.
  • Ataata. E faʻaaogaina lea mea teuteu tino pe a sulu le laulu mata. Ataata e tatau ona matte, i le tulaga leai penina, a le o lea, o le mata o le a foliga mataga. O lenei pulumu vali e faʻaaoga i se pulumu, ina ua maeʻa na mafuli i ai le palapala mo le tumau ma faʻamaʻea le gaʻoa. Ataata e tatau ona tusia i luga o fulufulu mata i le laina ina ia le maua ni vaega o le efuefu maua i luga o foliga.
  • Vali. A talafeagai tele filifiliga o le valiina o laulu mata i le vali vailaau, aemaise ai ma le leai o se taimi. Ae e leai se mea e namu ai lauulu, o laulu mata, ina neʻi afaina ai lou paʻu. Faʻatau vali i se faleoloa faʻapitoa, apalai lemu ma se pulumu, ma ina ua mavae le sefulu minute, aveese le sili atu ma se vavae faʻafefete fufui i lau remover. Valivali o le a tumau i le tolu vaiaso.

Laʻititi togafiti mo le vaʻaia o mata

Ia foaʻi i lau fulufulu mata ma foliga masani, o nisi nei o fautuaga taua. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le a e mauaina e le gata i le sili atu ono mafai ona vaʻaia faʻaalia lagona, ae o le ae maua ai foi le lagona le lelei teuteuina ma le mafanafana.

  • Sili Mata Fulufulu Fetuutuunai a o le i moe, aua o le paʻu i lenei nofoaga e sili ona maaleale, maaleale ma manifinifi, ma e ono oso mai foi le faʻatiga ina ua oʻu.
  • E taua le tosoina o lauulu i luma atu fufuluina o le paʻuia aua neʻi pisia. Fufulu pulu mata o mata i soʻo se mea e faʻamama ai foliga.
  • E leai aua le faʻaaoga a se tafi! O lenei filifiliga e puʻupuʻu puʻupuʻu, e ese mai - ina ia mafai ai ona e faʻaleagaina atoa foliga o le fulufulu mata, faia i latou e le tutusa.
  • Aua le faʻamalo le laina pito i luga i laulu mata; i le tele lava o tulaga, o lauulu i lenei nofoaga e le manaʻomia le aveeseina. E sili le talanoa muamua ma se vali tusiata.
  • Ole mea faigaluega ile aveeseina ole laulu e tatau ona muamua soloi ile vai inu vai - faamalosi fesoasoani aveese le ono tupu o se fulafula.
  • Afai o le paʻu o le paʻu o manu, o lea o le a gaʻo ia lauulu, ma o le a faʻaliliuina tosoina latou toso i fafo, ae talepe latou. Normal o le a fesoasoani e aloese mai lenei. efuefu, e faʻaloaloa le gaʻo tele.
  • A maeʻa le faʻasaʻoga, e te manaʻomia fufulu ma vai mafanafana, ma soloi mata o mata i se pulu faʻaseʻe. O se fasi aloe masani e lelei.
  • Taumafai taimi, pe a ma le faʻalua taimi i le vaiaso, ia faʻafefeteina mata o mata i le suauʻu poʻo le suauʻu burdock - o lenei mea o le a faʻamalosia, faʻamalieina le le mautonu ma foaʻi faʻanatura.

2. Malulu mata o mata ae leʻi faasaʻoina

Afai e leai se taimi e asiasi ai i le faleoloa, ona mafai lea ona e fatuina se lalelei o oe lava ile fale. Tagata poto masani atamamai fautuaina oe e fetuunai lauulu mo lauulu tuputupu ae (e le o le tiga). O fulufulu mata e ufiufi i le faʻaaliga o sesaceous glands, o le mafuaʻaga lea e masani ai ona o mai faʻataʻamilosaga. Ina ia faʻaititia le gliding, e mafai ona na faʻapaʻu lau fulufulu mata muamua aʻo le amataina le faʻagasologa.

3. Faailoga le foliga muamua

  • Ina ia malamalama pe o le a le umi o laulu mata e fetaui i ou foliga, e tatau ona e faʻaaogaina se tasi lauiloa metotia. E tatau na e ave se penitala ma faapipii i le apaau o le isu ina ia pasia le itu i fafo o mata. O lea e faigofie ona e vaʻai i tuaoi o le pito o le laulu mata.
  • Ina ia malamalama poo fea le amataga o fulufulu mata, e tatau ona e faapipii se penitala i le apaau o le isu ma fuafua le itu o le vaeluaga ma le fulu mata.
  • Ina ia maitauina le pito sili ona punou, toe faʻafesoʻotaʻi le paʻu tutusa o le isu ma le iila o le mata, a o vaʻai saʻo i le faʻata.

4. Mafaufau i foliga o foliga

  • Mo i latou o loʻo vaivai le laumata pito i luga poʻo se faʻataʻamilomilo foliga, e tatau ona e siisii ​​ou mata.
  • “Oval” o foliga? Ona aveese ese lea o lauulu i luga ole laina pito i luga.
  • Se tafatolu pe sikuea foliga? Taumafai mo se paʻu malu o lauulu, e aunoa ma le maualuga maualuga o le maualuga.
  • Aua foʻi, aua neʻi galo e uiga i le laulu o luga o le isu. E manaʻomia uma le tapeina.

5. O nuʻu o faʻasaʻoga

  • Muamua, vali ou mata e mata. vali ona faameaalofa lea.
  • A filifilia le laulu mata, amata mai le paolo o lauulu. Blondes dye eyebrows uliuli, enaena-lauulu lauulu tone-i-leo po teisi mama, brunettes uliuli.
  • Fufulu ou lima i le fasimoli ma vai i se vailaʻau e puipuia ai siama mai le ulufale atu i le folikel.
  • A o le i aveʻese le gaioiga, e sili le tuʻufaʻapipiʻi o le paʻu. E mafai foi ona o se poloka aisa.
  • A o le i tosoina le lauulu, e tatau ona e faʻamama lemu le paʻu mo ni nai sekone.
  • Le mafai ona o ese le le fiafia pe a uma ona aveese lauulu, faʻapipiʻi se maalili faʻamalosi - se fasi vulu ufi susu i le vai malulu.
  • A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e togafitia le fulufulu mata i le ava malosi ma tuu se tamaʻi vaega o le kulimi antiseptic (Boro Plus). O lea e mafai ona e 'alo ese mai le mumu o le paʻu.

Afai a maeʻa ona faasaʻoina e te le fiafia i foliga, ia e sili atu ona faʻatali pe tusa o le masina mo lauulu e toe ola, lala, ona mafai lea ona e taumafai e toe faia se foliga. Matou te fautua le faia o se moli puʻupuʻu ma faʻaaogaina Alerana fulufulu mata tuputupu ae stimulator poʻo suauʻu.

Mo i latou e le o mautinoa e mafai e latou ona faʻatulaga o latou mata mata lava ia latou, faʻafesoʻotaʻi le au faʻapolofesa o le a fesoasoani ia te oe faia le faʻasaʻoga, i le amanaia uma foliga.

Matou te mautinoa e te fiafia i a matou faʻatonuga! Faasoa faʻamatalaga aoga i au uo, latou o le a latou faʻafetai ia te oe! Vaʻavaʻai i luga o le autu: fulufulu mata sasi sese e mafua ai ona e foliga 2-3 tausaga le matutua.

Faʻafefea ona fai matagofie fulufulu i le fale

Ua e filifili e taumafai e avatu i ou fulufulu foliga lelei? Ona e manaʻomia lea o mea talafeagai. O le tulaga faʻatulagaina aofia ai faʻaliliuga, gel e foliga ata ma se pulumu, vali le penitala, pulumu vaivailaʻititi seleulu ma le antiseptic. Oe mafai foi ona taofi lima ma mascara i luga o lima.

Afai e te manaʻo e faʻatautaia masani lava ou fulufulu mata oe lava, e aunoa ma le fesoasoani a se tagata e faʻataʻalofaina mea faʻataulaitu, o le mea sili lea o le filifiliga o le faʻatauina o se ato atoa, lea e aofia ai ma mea faigaluega mo manicure. I le faiga o faʻasaʻoga, oe lava e filifili le, mo se faʻataʻitaʻiga, tweezers sili ona fetaui ia oe, poʻo le a le palasi e "fegalegaleai" sili ona lelei ma ou fulu mata.

  • O lenei e mafai ona e alu saʻo i le fetuunaiga o lauulu. O le mea muamua e amata i le o le pulumu fulufulu mata lugae fuafua ai le ova le umi.

  • Ia avea seleulu fao ma vavaeʻese ma le faaeteete lauulu ua oʻo i tala atu o le laina o le fulufulu mata. O lea o le a ogatasi foliga ma fai sili ona masani.

  • Afai e te manaʻo e aveese ni lauulu laʻititi, ae e le mafai ona e pikiina i latou i ni lamepa masani - faʻaaoga faamimigi, e fesoasoani le aveeseina o lauulu faafitauli.

  • O lenei e mafai ona toe foʻi i le tapulaʻa faʻamalama moli, ma lona fesoasoani faʻateʻa o lauulu lapopoa ma faʻaopopoina, i le lalelei o mata i foliga na e manaʻomia.

  • Le isi, e tatau ona e filifilia le nofoaga o amata le tuputupu ae o fulufulu mata. Mo lenei mea e te manaʻomia laau (e mafai ona e fufulu pito i luga), e tatau ona faʻaaoga i le tasi itu o le isu ma le pito o le mata. Nofoaga e faʻasino i le faʻaiuga o le amataga o le tuputupu aʻe o laulu mata.

  • Ona faʻaaoga lea o le palasi tutusa faʻauiga arch. Matou te faʻaaogaina le laʻau ina ia mafai ona tu mai i le isu i le fulufulu mata, e pasi saʻo ane i le aʻoga o mata.

  • E naʻo le "fuafua" mata o mata. E tatau ona i le mea o loʻo faʻasino mai ai le pito o le pulumu pe afai e te faʻapipiʻi mai i le pito o le isu ma luga o le pito i fafo o le mata.

  • Ona pau lava lea, ua e faailoaina uma mea talafeagai mo le faʻasaʻoina tatau. I le faaiuga, faʻaaoga i le penitala pe ata lafoiae avatua mata i mata mata.

Foliga mai i luma o le laulu, se laei mata mata, matua manifinifi foliga - o nei mea uma foliga le lelei ma a matagofie le aulelei. Afai e te le faʻapipiʻi taua i le faʻafoliga o fulufulu mata, ona mafai lea ona faigofie ona faʻaleagaina soʻo se ata, tusa lava pe o se mea sili ona lelei faʻaalia ua faʻaaoga i foliga. Lenei vitio faʻaalia le auala e faia matagofie fulufulu oe lava.

Depilation ma ana metotia

I le taimi nei, o le sili ona taugofie ma masani ona faʻaogaina auala e faʻasaʻo ai mata feulu o le tosoina lea ova laulu ma tweezers. O le faʻamanuiaga o ia faʻaseʻe e le manaʻomia ni tapenaga faʻapitoa ma isi mea faigaluega. E taua le filifilia o uiga faʻapalepale. Le sili ona lelei, o ona pito e faʻaalu, maʻimau ma tapunia lelei.

Le a minus mafai ona mafaufau i ai o se taimi e tatau ona e toe fai soo le aveeseina, lauulu foliga toe aliali mai pe a mavae ni nai aso. I se faʻaopopoga, e tatau ona e mulimuli i tulafono o le tumama e puipui ai oe mai faʻamaʻi.

Ina ia mafai ona faʻatautaia le faʻasologa ma maua le faamalieina, e tatau ona e tausisi i nisi faigofie tuutuuga:

  1. A o le i amataina le fulufulu e tatau ona togafitia ile ava malosi, fufulu ou lima.
  2. Fufulu le swab i le tui faagase (eg benzocaine) pe i le vai vevela ma tuu ile paʻu. Lenei faigofie auala o le a fesoasoani faaitiitia lagona o le tiga.
  3. Ina ia vave faʻataunuʻu le faʻasologa, e uʻuina le aufaʻi i le lima e tasi, toso le paʻu o le isi. Ole mea lea e aveese ese ai le laulu ole pito i totonu ole mata.
  4. I le iʻuga o le faʻagaioiga, o le paʻu e tatau ona faʻamaʻimauina.
  5. O le mea e mafai ona aveʻese le ita ona o le swab ole paʻu ile vai malulu, poo le kulimi.
  6. Fautuaga mai tusiata tusiata: depilation e sili faia i le ogatotonu o le aso, pe a tali atu le tino i tiga i se tulaga maualalo.

Seleulu seleulu

O le vaʻaia o laulu mata ile fale e foliga mai e tele e faigofie: na ia tago seleulu ma aveese isi lauulu. Ae o faʻataʻitaʻiga gaioiga e mafai ona tumu i mea le lelei. Le mea e masani ai: ua suia le laina o laulu mata, ua amata ona tutupu lemu lauulu, pe na mou atu foi i nisi nofoaga. O le mea lea, e fautuaina i le faʻaavanoaina o le fesoasoani a seleulu i mea na o le laulu e faʻata nau faʻataʻapeʻape solo i itu eseese ma e le uuina le laulu mata, ma i le taeao latou foliga maanuminumi pe le mautonu, e faigata ona taoto.

O lenei metotia o fetuunaiga ua manaʻomia ni sauniuniga. O se lisi o mea talafeagai meafaigaluega:

  1. E i ai faapitoa seleulu mo le tipiina o laulu mata. E faigofie ona latou iloaina e vaiti miti ma lapotopoto fesoasoani e aloese ai mai manuʻa a oe lava ia. O mea na latou faia mai ai o le maualuga-lelei tulaga taotoga uamea.
  2. O le teuteuina o lauulu o le a fesoasoani i le tagata trimmer. Fomai uamea ma le maualuga-malosi titanium, mai le mea na faia ai le masini, mautinoa lelei-lelei taualumaga.
  3. Fulufulu mata. Ae paga lea, e mafai ona e aveina le pulumu mai le tino, le selu poo le selu a tamaiti, e masani ona ufiufi, e talafeagai foi.
  4. Manifinifi manifinifi.

Ae le i amataina se lauulu ulu, o masini uma e togafitia i le ava vai fofo.

Faʻafefea ona lavea mata o mata

Muamua e tatau ona e filifilia se nofoaga e lelei moli ma leai se paolo, ina ia manino ai lauulu. O le a sologa lelei lava pe a fai e te muamua fufuluina mata o mata ile laulu mai laupepa ma fufulu ile chamomile decoction poo le tuiina o fugalaʻau calendula (e le tatau ona e faʻaaogaina le kulimi i le tulaga lea: o se gaʻo luga luga o le a mafua ai le seleulu faʻaseʻe). E taua le faamautu i le nofoaga e tatau ona fai ai le faʻasaʻoga.

Muamua, fetuutuunai le umi. Mo lenei, mata e tatau ona matua selu mata, ona selu lea ole lauulu ole pito i totonu. Aemaise puupuu faapuupuuina. Ona latou faia lea o le tutusa togafiti, selu o latou lauulu i lalo. Afai e te manaʻomia le aveeseina o lauulu i le pito i lalo o laulu mata, ona e na o le tasi lava le auala: e faapuupuuina i le tele e mafai ai. O le paʻi mulimuli e faia i teisi, lea e faʻapipiʻi le faʻaopoopo.

Ua maeʻa ona seleʻulu. O mata o mata ua sauni. Faʻaogaina ia ata lafoia poʻo se penitala o le paolo manaʻo, e mafai ona sili atu manino latou. Galuega e tatau ona faia ma le faʻaeteete, mafaufau loloto ma le faaeteete, o le faʻavavevave e mafai ona faʻaleagaina uma mata o mata ma le mafaufau.

Stencil fulufulu mata

Ina ia mafai e le laulu mata pe a maeʻa ona tutusa foliga ma lautele, e mafai ona e faʻaogaina le stensil. E matua faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. Ae le i faia se mea, o se manifinifi manifinifi o le paʻu e faʻapipiʻi i mata o le mata ia faʻapipiʻi ai e le penitala se laina manino. Ina ua uma ona faʻaaoga le stensil, o loʻo faʻatulagaina le auivi o faʻamanuiaga ma se penitala teuteu (sili atu le uliuli). A maeʻa ona faʻamamaina le stensil, ova le laulu e aveʻesea faʻatasi ma fulufulu. A faia le faiga, e tatau ona e mataituina ma le totoa le auivi o le auivi.

E mafai ona faʻatau se seti stensil i totonu o le faleoloa, ona faʻasolo mai lea i filifiliga filifilia, filifili "lau oe". O mamanu e masani ona faia i palasitika, alamanuia e tele ituaiga:

  1. I le palasitika palasitika, e fai tipi - le foliga o mata o mata. E tumau pea e faʻapipiʻi ile foliga ma otootoina le auivi.
  2. Stensil i foliga o se matapulepule ma tipi mo le isu ma fulufulu mata.
  3. Mamanu na faia i le palasitika, faʻapipiʻi ma Velcro ma fusi faʻapitoa. E faigofie ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻasaʻoina ma lima saoloto mo le faʻagaioiga.

O le stensil mafai ona faia i le palasitika i le fale tutoʻatasi. Ina ia faia lea mea, naʻo le suʻega o le template i luga o le Initaneti e sili ona talafeagai, toe tusia pe lolomi ma fai le fomu.

Faia mata o mata ua faia foi e faʻaaogaina le solo, ae i le fale o le a le matua faigofie tele, le metotia manaʻomia poto masani ma tomai.

O le isi auala e maua ai le lauiloa o le faʻasaʻoina o filo. A faʻaaogaina, e toetoe lava a leai se paʻu o lona paʻu. Ae muamua e tatau ona e aʻoaʻo mai se fomaʻi faʻapitoa, suesue tusitusiga i lenei mataupu, faʻamasani oe i le metotia faʻaaogaina o vitio.

Vaaia faʻalelei

I aso nei, ua naʻo se tagata paie e le o sailia ni auala e mafai ai ona ia avea ma mea e le mafai ai ona taofia. O le matagofie alamanuia gaosia se talitonuina tele o ituaiga uma o oloa. Ma mo le vaʻaiga faʻalelei o laulu mata foi. O le mea sili ona lauiloa ma sailia o le meafaigaluega o se kontour penitala. O le a ia avatua le umi ma le lautele manaʻomia, nana le leai o lauulu i nofoaga saʻo, avatu le atoatoa o le fulufulu mata. Ae o loʻo i ai foʻi ni faʻaletonu: faatasi ai ma lana fesoasoani e faigata tele ona nana le lauulu sinasina ma faʻamalamalamaina lala.

Faigofie lava ma masani masani o se masani. Le faʻaogaina o paʻu mago mo foliga e mafai ai ona mautinoa le masani ai o le ata. Leai se paolo e manaʻomia? I le palu faatasi o ata o lanu eseese, e mafai ona e maua le mea e te manaʻo ai. Ae a aunoa ma le faʻaaogaina o se faataʻitaʻiga gel, o le iʻuga e le umi se umi. Lenei le sili le afaina o le oloa.

I le fale, o le faʻaaogaina o mata mata e faigofie lava. E tatau ona selu le lauulu i le tuputupu aʻe, apalalau ata, taoto malie faʻaaoga wax.

E i ai foi le emo mata. E pei o ata lafoia, ua faʻatatau i mea teuteu e latalata i le masani. Le eseʻesega i foliga o le faʻasaolotoina. I le seti o ata lafoia, o se tulafono masani, 3 lanu, ma le paʻu e maua i le tasi paolo. E faʻaaoga, pei o le ata lafoia, ma se pulumu faʻapitoa, faʻamautuina ma solo i le paʻu. E faʻaoga e faʻamaalugofie laina i le taimi o le suiga o le tasi paolo i le isi, e maua ai arcs voluma ma suia a latou lanu.

Faatasi ai ma mafiafia mafiafia mata, e sili atu ona talafeagai le aua le faʻaogaina le paʻu, o le a maua ai latou e le masani ai.

Faʻataʻitaʻiga gel mo faʻasaʻoga i le auupega o mata o mata mata foliga foliga lata mai. E tele ona itu lelei o ia: e mafai ona ia suia se penitala ma se paolo, paʻu, aua le fefe i timu ma vevela, faigofie ona faʻaumatia lauulu ulaula, faʻataʻatia i latou i se laina manaia ma tuʻuina ia i latou le agamalu, alualu ma susulu atu. Ma e faigofie ona faʻaaogaina le gel: e vave faʻaogaina ma e le manaʻomia ni togafiti faʻapitoa ma aiaiga. E mafai ona e lanu lauulu lauulu poʻo se laulu malulu i se lanu lanu.