Tausiga

2018 Feololo Feololo Trends

Tagata uma e fiafia i faiga iloa iloa e taua le mulimuli e le gata fou suiga i totonu lavalava, ae faapea foi i le lauulu. Totoina suia i vaitau uma, o lea e taua le iloa poʻo le a fulufulu o loʻo iai nei ma o loʻo manatu o se fesoasoani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 2018, o le kapeti fugalaʻau ua uma ona leiloa lona aoga. Ma o isi uiga na o loʻo tumau pea i le taimi ua tuanaʻi, o le a e mauaina nei!

Le lalelei o fafine 2018

Afai e te fia iloa pe o le a le mea e i ai i le tulafono ua i ai i le fulufulu o 2018, o lea la ua ei ai. O nisi masani ile laʻei fulufulu e tumau le manaia mo se taimi umi, ma e masani lava ona manatu o ni mea masani - mo se faʻataʻitaʻiga, o lauulu o Bridget Bardot. E iai taimi e vave ola ai nisi suiga. Sei o tatou vaʻai poʻo a mea e teuteu ai fua mo tamaʻitaʻi i aso ua leva.

O le le usuina o lauulu o lenei tausaga, o le selusulu o le "vave Taylor Swift." O na mea le mafaamatalaina ma le fuafuaina le lalagaina o laei i le taimi nei ua le masani ai. Ae e mautinoa lava e iai se sui. Tele sili atu talafeagai i le 2018 o le a avea o se tamaitai lauulu lauulu ma curls curls ma curls, tusa lava pe latou te fai laititi vevesi pe fai sina faafoliga.

O le isi antitrend i le 2018 hairstyles mo tamaitai o se mea sili ona faigofie mea - o lenei faigofie, masani, lamolemole tail. O lenei vaitau, o le au tisaini latou te teteʻe i faʻalavelave uma, ma e oʻo lava ia i tatou se laulu foliga masani mo i tatou, latou te ofoina atu e faʻataʻitaʻi. E mafai ona e faʻataʻitaʻia lauulu lauulu, i le lalagaina poʻo se mea e le masani ai o le siʻusiʻu, faʻaopopo isi paʻu paʻu, lalagaina nisi puʻeʻe pe tuʻu i luga o se pulou - o lenei ua uma ona faia lou ata sili atu talafeagai.

O le isi lauulu laʻasaga e le talafeagai i le 2018 mo teineiti, "le mafai ona fili". O le mea moni, tetele ma tele pulou foliga foliga matagofie, ae mo aso uma laei o se laulu foliga foliga foliga malie. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi o 'aufaʻi o le a manaʻomia ai le tele o le taimi, ma le natura ua taʻua nei ua sili atu ona talafeagai. Ae e le o lona uiga e tatau ona aofia uma ai braids. Na oi latou e pei o lauulu o Disney tamaʻitaʻi tatau ona le aofia ai.

Le taiulu o alii e le taulia 2018

Tusa lava, o lauulu mo alii e sili le faigofie ona suia i totonu o le lalolagi lalolagi nai lo tamaitai. Ae afai se tamaloa e manaʻo e fiafia i faʻamanuiaga ma tamaʻitaʻi ma tosina mai le mafaufau - o lona laulu e tatau ona iai.

Tausiga o tagata tuai o le 2018 o:

Kanata o se sitaili foliga lauulu foliga lelei, ae o le 2018 ua uma ona tuai. O lona foliga mai o se tele lapoa o lauulu e latalata i le muaulu, ma o le nape ma le wiski e masani lava ona tipi puʻupuʻu. E mafai ona suia o ia i se palagi lauulu - e tai tutusa lava ma le “Kanata”, ae o loʻo tumau pea le talafeagai, ma le tele o pulou poʻo le peisipolo o tamaloloa e mafai ona oʻo atu ia te ia.

O le laulu i le sitaili o le "bob" e matua le masani ai ma soona faʻateleina, o lea la ituaiga lauulu e vave ona le toe aoga. O lenei fulufulu lauiloa e iloga i lauulu umi i tua o le ulu ma faʻapipiʻi lauulu i le malumalu, faapea foi ma faʻataʻitaʻiga.

O le "tausiga" mo alii o lenei tausaga e manatu e fai ma mea e masani ai i le lalolagi o lauulu. O lenei uumi vaʻaia faia se tamaloa e itiiti faʻatupu tama, o lea e sili atu le suia o ia i le puʻupuʻu puʻupuʻu pe umi foi.

Antitrends o fafine haircuts 2018

I totonu o le leiloa lauulu mo le 2018 - o le saʻo ma matua mafiafia. E sili atu le suia i se pulu lea e le fetaui, "saeia", ae o le mea sili ona taua, e le o le faʻatonutonu. O le mea lea, afai o oe o le pule o lenei antitrend bang, matou te fautua atu oe faʻataʻitaʻi ma ia, o le a faʻaopopo le fou i lau ata.

O le lauulu lauulu na alu foi i fafo i le masani i le 2018. O se faʻataʻitaʻiga o lena lauulu, o Jennifer Aniston o loʻo sele fulufulu. Laʻasaga, o ni uʻamea puʻupuʻu i nisi tulaga o le a foliga le masani ai, ae o lenei tausaga ua masani ai lava le masani ai.

Le ofu tino a alii i le le taulia 2018

Lauulu "tenisi", e ui lava e talafeagai mo soʻo se olaga tulaga, ae sili faʻamaʻaʻa ma ua loa le faʻaita. Mo alii e le mananao e ofuina ni laei e le talafeagai, o le a tatau ona e filifilia se mea sili atu ona manaia.

Foi le lauʻeleʻele fulufulu o 'oti i le 2018 mo tamaloa o le "fusuʻaga" lauulu. O le pulupulu fusuʻaga fusuʻaga e maua ai le tamaloa sauā ma le le faʻasaoina, ae o loʻo foliga mai foi e le manaia.
O lenei ua e masani i le sili lauʻulu antitrend 'oti mo le 2018. Tatou agai i luma!

Antitrend staining 2018

O le muamua antitrend mo lauulu valivali o le cardinal ombre. Tele teineiti e naunau i foliga e iloa o le ombre tumau pea i le 2015, peitaʻi o le taʻutaʻu o lenei aga, ua mafai ona vaʻaia e oʻo mai i le aso. Ae o lenei ituaiga o pisia ua uma ona afaina uma tagata ma ua manatu nei o le tetee o le 2018.

E leʻo muamua le vaitau, o le autu o le laulu o lanu e monophonic, "mafolafola" vali. O lenei valivali e le gata vaʻaia faʻaititia le tele o lau lauulu, ae ia faʻafaigofie foʻi lau ata atoa. I lenei tulaga, e aoga le faʻataʻitaʻiina ma nisi fugalaʻau poʻo suiga i le valivali. Felanulanua le lanu o le 2018 ma, sili atu, mo pulu pupuʻu o se paolo o "piniki auro".

O le isi mea e sili ona leaga ile lauulu o lanu ole pulenuu, o lona uiga, lanumoana, lanumoana, lanumeamata, lanu viole ma lanu samasama lanumoana. O lenei o nei lanu foliga sili atu e le masani ai, aua o le masani i le taimi nei ua masani lava. E sili le filifilia o paʻepaʻe paepae vaivai - o nei mafanafana mata e foliga mai e laiti.

Antitrends i sitaili 2018

Le aneti-masani i sitaili i le 2018 o se sili-atoatoa sitaili, lea, e mafai ona e fai atu, taʻitasi ulu pepelo i le lauulu. O na sitaili e masani ona vaaia i tagata faauu. Ma o le antitrend i le lauulu o lauulu o mea uma ia e mafai ona faʻaigoaina "faʻalavelave." O sea sili-lelei teuteuga, pei o se sui o nisi o aiga tupu, e le masalomia le mafai ona taua. O le fulufulu nei e faʻafeiloaʻi "laititi lava le manaia", ma e faʻaoga foʻi lea i le sitaili. I se tulaga lautele, o mea uma e mafai ona e vaʻaia i itulau o le tusi aʻoga mo lauulu laʻitiiti o le antitrend o lenei tausaga.

O lea ua e iloa le laʻau lauulu ma laʻei faʻapipiʻi mo aliʻi ma tamaʻitaʻi, faʻapea foʻi ma le lanu ma le lalagaina o faʻataʻitaʻiga o lenei tausaga. Ia e fiafia i foliga ma o le a e masani ai i taimi masani!

Moni fulufulu mata 2018

Muamua lava, e taua le matauina o le averesi o lauulu umi o le a sili ona talafeagai i le 2018. E le pei o isi filifiliga, e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi e le gata i le valiina, ae e faʻapena foi ma ituaiga laʻau fulufulu poʻo isi laulu.

Ae o ata, o le masani i le masani ai lanu masani. I le faaopoopo atu ia i latou, stylists iloagofie tele sili atu sili moni, o nisi taimi mataina tulaga ese o le a apili i le moni fashionistas. I soo se tulaga, ausia o se aafiaga o le a le faigofie, o le mea lea, matou te fautua atu ia oe saini na o oe e pulea colorists ma poto masani. A leai, o le e lamatia faʻaleagaina lou lauulu.

Platinum ma Ash Blonde

Malulu lauulu ma se malulu platinum po o le lefulefu foliga foliga sili ona ofoofogia. Ae o lea, o lenei filifiliga e le talafeagai mo tagata uma. E talitonuina o nei paʻu e sili ona fetaui lelei mo teineiti e paʻu le paʻu ma malulu lanu ituaiga. Ona o lenei faʻatasiga, ua foliga tutusa le ata, ma leai se tofo.

O se ata paʻepaʻe e taua tele o strawberry blond e sili ona fetaui ma teine ​​laulu. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻamaluluina le laina saʻo o foliga vaaia pe tuʻuina atu foi se paʻi o alofa faʻafiafia, faʻafiafia i le ata. Ae aua le fenumiai lenei paolo ma lanu piniki i luga o lauulu. O le mea moni o lenei mea, o le paolo e tatau ona vaaia i le la i foliga o mata. O le mea lea, ua fautuaina e le au atamamai e le o le blondes, ae mo i latou e ona le moli lanumoana, saito-lanu lauulu. O lenei tuʻufaʻatasiga e foliga mai e sili ona masani ai.

Tagata e umia lauulu uliuli mafai foi faʻataʻitaʻia. Ina ia faia lea mea, e le tatau ona valiina i latou i lanu pupula ma le le masani ai. Vaʻai totoʻa i moli mumu ma siila. Latou foliga aulelei. E le gata i lea, e le o se mea e manaʻomia e vali atoa le umi, pe a manaʻo ai, e mafai ona faia lea i luga o seisi vavaeese poʻo ni mea lelei. O lenei filifiliga o le a sili ona talafeagai i 2018.

2. Lulu lanu

O le faiga mo pupula lanu i dyeing e le gata i lauulu umi! Aemaise lava le malulu o lanu uma o le nuanua foliga luga o se lauulu pixie lauulu. Afai o oe o avanoa i faʻataʻitaʻi, ona aoga lea e taumafai lenei faʻapitoa filifiliga a o i ai i le masani.

3. Malamalama lelei

Afai e te laeiina se pulu puʻupuʻu, taumafai e faʻafouina e ala i le valivali na o pito. Taalo i eseesega!

O le bob pe sikuea o le a foliga sili atu le ofoofogia pe a fai oe le ombre - o se lamolemole lamolemole mai le pogisa aʻa i le malamalama pito. Ma, toe, e te le tau vavaeina aʻa i le taimi atoa!

Matou te fautua atu i le blondes e faʻaopopo ia chestnut i latou lauulu - e pei o "fulu" o le a faʻaopopo i le sitaili o le voluma, ma o le lanu o le a foliga mai e tele tele.

6. Fulu lanu

Afai e te leʻi faia se filifiliga i le kapinale, faʻaopopo le pupula ma le fesoasoani a isi lanu lanu i luga o le 'au.

O se fale e masani ai ona o matala e susunuina i le la, e foliga e lemu e le gata i lauulu umi!

Fusi - ia avea!

Moschino, Prada, Tom Ford

O le tali i le fesili "Masalo na tipi e le taimi nei le bang?" i le 2018 e matua manino lava. I ata o Tom Ford, Moschino, Prada, Fendi, o faʻataʻitaʻiga na faʻataʻitaʻi mai i fulufulu tama mimiti ma ni 'oti pupuʻu. O le a foliga mataina lava i latou o loʻo iai se uaua manifinifi ma tauau tauau - o le ata o le a aliali mai e agamalu, fememeaʻi ma i le taimi e tasi hooligan. O le isi sitaili filifiliga o pulu e uumi luga lauulu lauulu.

Maualuga o le muaulu

Luisa Beccaria, John Richmond, Jonathan Simkhai

O fusi poʻo ni uumi uumi ile foliga ole selu ole tua: e aliali mai e pei o se laʻeʻe maseesee, ae e matua faʻaulu ai ile laulu. O isi o le a manatu o le mafuaʻaga lea o se malaga i se liliuga, ae le o le afa itula. O mea e totoe o le laulu e mafai ona faʻasaʻolotoina pe tuʻu i se teuteuga manaia, e pei ona masani ona faia e Jennifer Lawrence.

Bob ma ni pu

Celine, Guy Laroche, Simonetta Ravizza

O lenei lauulu 'oti ua folafolaina o le lavea o 2018. O le tele o fetu lalelei ua uma ona fesuiaʻi ni uumi uumi mo se fulufulua pi poʻo le "muaulu" (o se ituaiga o le pipiina - umi bob, umi pi). Lenei tausaga o le a faʻaalu i ai se talutalu, ae le mafiafia ma mamafa. O le foliga e talafeagai mo soʻo se foliga foliga.

Metallic luga o le lauulu

Chicca Lualdi, Balmain

Mea, mea e fai i luga, ma o le uʻamea uamea o loʻo i ai nei i le tumutumu o foliga. I le amataga o le tausaga fou, ua tuʻua le pastel ma matte grey tone i le tuanaʻi. Ma o le masani, o se foliga siliva. E mafai ona e faʻaopopoina le susulu manaia ma faʻataʻitaʻiga oloa e faʻataʻitaʻi ai le pupula ole uʻamea.

Styling volumetric

Marchesa, Marchesa, Balmain

I le 2018, lauulu lauiloa tele mai le 80 ma le 90 na aofia ai i le lisi o aga masani, e pei ona masani ona ofuina e Cindy Crawford ma Brooke Shields. Lea e faʻamago o matou lauulu ulu i lalo ma aua le faʻanoanoa i auala e faʻaopopo ai le voluma. O le mea sili ona manaia i lenei mea o le gaoioi, ma lauulu e mafai foi ona aoina i totonu o se faʻalavelaveina fusifusi. O le solo teuteu lelei o le a fesoasoani e fausiaina αφe, musi ma efuefu, ma faʻaopopo ai le soifua maloloina susulu - fulufulu, serum ma suauu.

"Maʻimau" aisa

Mugler, Vionnet, Olivier Theyskens

O le mafanafana lauulu lauulu lauulu ma toe totoina o aa uliuli, e faatatau i le ata o le pito i luma Nirvana, faʻataʻitaʻia le tele o lalelei lauiloa - mai ia Selena Gomez ia Lily Collins. O le aga masani faʻatulagaina se faiga mo le platinum blonde, lea e faigata ona mauaina ma tausia. O le ituaiga staining e talafeagai mo teineiti ma se paʻu mafanafana lanu ma hazel, enaena poʻo mata lanumeamata. Totoina aʻa - o le mea lea e le o se faʻaaliga o le faʻatamala ma faʻalavelave, ae o se elemene o le ata. Ui i lea, e mafai ona sefe tele i le valivali.

Tulaga mo curls

Christophe Guillarme, Vionnet, Jour / Ne

Nana faʻamaʻi. Curls - sauaga pe pei o Angela Davis - o le leo sili ona leotele o le 2018. O le mea moni, e leai se tasi na faalēaogāina galu o le matafaga, ae mafai ona e faʻataʻitaʻi i se auala tele - afro o loʻo i tulaga! Ua uma ona lulu lauulu e le aoga e selu, e sili atu le tausisia o le fausaga o le curl.

Strobe ma 'auʻau

Balmain, LʻOreal, Togiolaina

Ile tausaga talu ai, o le teuteuina ua suia gofie mai i alafau i paʻu. O le uiga o le metotia, faʻapogisaina ma faʻamalamalamaina uʻamea o le mata ina ia mafai ona toe faʻafetaui lona tele: faʻaloaloa le oval, vaʻaia luga o le muaulu, faʻamamafa o alafau. I le lima o se agavaa lanu, a foliga e mafai ona faʻataʻitaʻia e aunoa ma le fesoasoani a faʻatumu.

Lauulu lauulu aafiaga

Alberta Ferretti, Marni, Albino Teodoro

Talu mai le tausaga talu ai, matou te tumau i le susu faʻaletonu o vaega eseese o tala faatino - mai le selu i tua o lauulu, e peiseai na e sau mai le vaitaʻele, e oʻo i taʻamilosaga faʻataʻapeʻapeina le salafa o foliga (pei o faʻaaliga o Alberta Ferretti, Alexander McQueen). O le masani masani e le sili faauo ma le ofisa laei laupepa, ae o le a fesoasoani e fausia se mataʻina matagofie mo le ulufafo.

Mea faigaluega

Elisabetta Franchi, Lanvin, Miu Miu

Afai e te leʻo i suiga tele, maua ni mea faʻapena. I le pito i luga o loʻo avea nei ma fusipaʻu faʻailoga mai le 90s (o tutusa lava ma Carrie sa faʻailo i le maasiasi i se tasi o Feusuaiga ma le Aai faasologa), lima talaloa mai le 80s (talofa, faʻapena i luga o ata puʻeina), sikafu pei o tamaitai totino o le Soviet cinema, ma uma lava ituaiga o lauulu pulou ma teuteuina le vaaia.

Duet leleia: lauulu paʻepaʻe ma paʻu uliuli

Tautala e uiga i lanu paʻepaʻe lauulu, o lona uiga o platinum ma siliva uma. E le o se mea lilo le felanulanuaʻi o lauulu laʻau e faʻafefiloi ma le paʻu paʻu lanu, o lea la e sili ona fetaui lelei paʻu sili tanned pe pouliuli paʻu.

Le filifiliga o lanu mo lauulu ulu

Nofoaga masani o le a avea pea ma moli matataʻu. I se faʻaopopoga i le matagofie o foliga vaaia, e taua le i ai o lauulu laulu e vali ai.

2018: 10 sili ona talafeagai lauulu lauulu lanu e tatau ona e nofouta i ai

Afai na e fananau ma lauulu uliuli - aua e te fefe e sui lenei paolo. Lulu uliuli lanu lauulu foliga sili atu i le taumalulu ma le taumafanafana.

Blondie luga o siliva

O le lanu talafeagai o le taumalulu lauulu e sinasina. E lelei faʻaopoopo i latou i le aluga o le tai. O fulufulu lauulu e iai le lanu siliva na te fesoasoani e faʻatulaga se foliga uiga ese ma ia i ai pea foliga faʻalelei. Mo le tele, o foliga o se susulu lauulu e fesoʻotaʻi ma le tagata autu o le taʻaloga Taʻalo o Nofoaga faʻasologa Daenerys Targaryen.

E toʻatele ina ua maeʻa le la i le taumafanafana, ua mu uma le laulu e tali lelei atu i le suiga o sulu lanu moana. O le lanu o uliuli sukalati suia i le kofe ma kinnamona. O lenei paolo o le autu lea o le taumalulu lauulu lanu i le afio mai 2018.

Strawberry hair o le aga masani o le 2018

Eseese lanu o le piniki i le 2018 o le a avea ma molimoli. O le alofa o strawberry hair color na tupu i aso uma ma o aso nei o lanu piniki piniki e le na o se masani, ae o se auala o le mafaufau. E toʻatele e finau mai o lenei paolo ua avea nei ma masani masani ona o lona lauiloa i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Ia, o le auala o fulufulu piniki na avea ma lauiloa ua le toe taua. O le mea taua o latou foliga matagofie, iloga ma ofoofogia.

O le laulu o ituaiga o Caramel atonu o le isi filifiliga mo le toe faʻafouina o se foliga vaʻaia. Talitonu i ai pe leai, o lenei paolo e talafeagai mo tagata uma, e tusa lava poʻo le a le natura o fausaga ma paʻu paʻu. Karamel mafanafana, o se tulafono, faʻamamafaina ou foliga i le sili ona lelei auala, ae e le manaʻomia le vali uma lauulu i le tasi tone, aua o le mea moni o lanu uma e fetaui ma le karamel highlight. Latou fausia se foliga manaia i le tuʻufaʻatasia ma se lanu laulu lauulu, e ui lava e mafai ona tatou fai atu lenei mea e uiga i isi ata o lauulu. I le 2018, taumafai e faʻaopopoina karamel i lou ata. E te le a le fiafia!

Faafouina mumu lauulu lanu

Mumu o se tasi o na lavelave lanu e mafai ona faʻaogaina e fatu ai aliʻi.

Afai e te filifili e toe vali le laina i le mumu i le 2018, ona sili ai lea ia aua le faanatinati ma fuaina le lelei ma le leaga. Vaʻai i lanu susulu mumu lauulu mo le 2018 ma filifili sau oe lava sitaili!

Taulaina moli moli

O lenei tutasi o le paʻu e fai ai lanu mumu ma moli lanu. O le tuʻufaʻatasiga o ata e maua mai ai le lanu moli lauulu lanu.Afai oe lototetele ma aoga, ona mautinoa lea o le paolo e fetaui ma lau 'aʻai. O le mea e lelei ai, e talafeagai mo soʻo se paʻu paʻu. Taumafai i lenei ofoofogia lauulu lanu, ma o le ae mauaina le maualuga o musumusuga, ma tagata pasese o le a liliu i se foliga.

Ua maeʻa foʻi ata o le apamemea

O lanu matagofie o mumu e manaia. E leai se faalilolilo o redheads tosina tosina ia latou lava. Malulu mumu ma loloto apamemea tone faia se foliga le talitonuina tusa lava po o le a le matua. O se mea e leaga ai, e na o se pasene pasene o le aofaʻi o tagata o loʻo fananau mai ma ni laʻau faʻapenatura. Ae o le mea e lelei ai, e mafai ona e faigofie ona suia i se mumu. Eseese ituaiga o laulu mumu e talafeagai e le gata mo paʻepaʻe paʻu, ae mo latou foʻi o loʻo iai ni lanu loloto ma faʻaletonu leo.

Afai o loʻo e sailia se laulu atoa fou, ona lanu viole poʻo le lilac e tutusa lava lanu na e faʻamalosia. Faʻatasia se laei foliga manaia ma se lilac shadow e fausia ai se foliga fou. Tau lava ia mautinoa o lou lauulu lanu e lava le poto e faia ai oe matagofie aulelei lauulu lanu.

Mo e umia le paʻu pale, burgundy lauulu e lelei. O lenei paolo e foliga mai e avatu ai se paʻi o le mafanafana. Faʻamolemole ia matau o le 2018, o le lanu e aofia ai foʻi ma nisi laupepa lapopoʻa. Burgundy lauulu lanu o se sili lelei filifiliga mo le faʻasao tagata. I se faʻaopopoga, o le burgundy paolo e mafai ona faʻaaogaina e avea o se vavaeina o lauulu lauulu e faʻaopoopo ai se taʻaloga o le silila i le umi atoa.

Lulu lauulu foliga foliga i 2018 foliga leotele ma susulu, ona o se mea taua lea vaega. Na lauiloa tele lanu lauiloa, e tele atu a latou taumafaiga e oʻo mai ile latou suiga fou. Uma le lanu talafeagai luga ua faaliliuina i mea moni e faaaoga ai ata o onapo nei ata. E mafai ona e toe faia le aʻafiaga o lauulu sunburned lauulu faʻaaogaina le balayazh metotia.

Vaʻaia faʻateleina le tele o lauulu manifinifi faʻaaoga le maamora valiina metotia.

Malamalama ma faʻafaigofie suiga e mafai ona ausia i le blonding.

O le agamalu auala o blonding o loʻo faʻalauiloa, e aofia ai shatush, Kalefonia ma Venetian metotia.

Afai e te le fiafia i matau eseese o lanu, ona bronding o lau filifiliga.

Tofotofo ma ni lanu e tatau ona faia le faʻaogaina o le valivali metotia.