Foliga mata ma mata mata

Sisi mata o mata ma Botox: ituaiga, faʻavasegaina, algorithm o le faʻasologa, tui ma iʻuga

Afai e paʻu le laulu o se tamaitai, e le o se mafuaʻaga ia e le fiafia ai, aua e i ai le botulinum togafitiga e mafai ona foia ai lenei faʻafitauli. O lenei faiga e faia e faʻaoga ai ni tui Botox o le ituaiga A. O lenei metotia e talafeagai mo i latou e le o fia vaʻai i se palasitika fomai tipitipi, ae o loʻo manaʻo e toe faʻafou o latou foliga ma toe faʻafoʻi se lalelei matagofie i le fulu mata.

O le aoga o le Botox o le vailaau e faʻamalieina lelei spasms. A faia se tui, ua taofia se alatoto namu, e tau atu i musele kontraction. Ole autu autu ole faʻalauiloaina ole vailaʻau o le faʻamalieina o maso foliga. A le faia lenei mea, ona faʻapea lea o le mata e masani ona vevesi, e faanimonomoga, ma ua amata ona palasi mata. A faʻamalosia le botulinum toxin, o maso e toe foʻi i le latou tulaga muamua.

Botox mo le faʻalauiloaina o mata e ala i le lapotopoto o mata, i lona pito i luga pito i luga. Faʻafetai i lenei, ua faʻafilemu foliga, ua mou atu le mata.

O le tino e maua ai le punou lamolemole, ma matala loa mata. O le tuiina o se mea e ave ese ai maanuminumi e faia i le va o laulu mata. Ona o lenei mea, o se faʻafefeteina aafiaga e tupu. Botulinum toxin e le faʻatagaina se tagata ona faauu tele. O lenei ituaiga O mea teuteu aoga e i ai se aafiaga lelei i maso. E taofia ai lo latou le mautonu.

O le faʻalauiloaina o laulu mata ma Botox ei ai foi lona aoga faʻafomaʻi, aua o le tuufaatasiga o le vailaʻau o loʻo iai:

    hyaluronic acide fafagaina le paʻu ma foliga o mata o le ata,

O se mea tatau mo le tui o le Botox ma le vaitausaga o suiga, e o faatasi ma le maanuminumi i le interbrow, faapea foi ma tuutuu i lalo le eria o aʻi po o latou asymmetry. E mafai ona e faʻaaogaina lenei metotia ina ia mafai ai ona suia foliga ma foliga vaaia.

Aisea na pau ai lauulu?

O mata o mata e tuʻu i lalo ona o mafuaʻaga eseese. Lenei e mafai ona mafua i mea nei:

  • faalenatura faʻasolosolo gaioiga aafia ai le muaulu ma laulu mata,
  • atrophy ma kosi suiga i tisiketi,
  • kongenital hyperelasticity o sooga fesoʻotaʻiga,
  • leaga aafiaga ole siosiomaga
  • leaga o le pito i luma o le neura o foliga.

E masani lava, suiga e tupu i le matua, e tau atu i le mafaufau le mautonu ma le le faamalieina i foliga. Ma e ui lava e leai ni faʻataʻitaʻiga mo le tulaga o fulufulu mata, e manaʻo le toʻatele latou te i ai pe feololo. O le mea lea, le tele o fafine faʻaaoga auala anti-matutua. Latou filifilia e faʻalagolago i le maualuga o le tuutuu i lalo o laulu mata.

Faʻafefea galue le vailaʻau?

Neurotoxin, lea e faʻaaoga e faia ai le faʻavae o vailaʻau, e faia i luga o le taua o oloa taua o siama e mafua ai faʻamaʻi pipisi o le neura - botulism. O le aʻafiaga o le vailaʻau e faʻavae i luga o le malosi o mea oona e faʻamalosia ai fibre e feaveaʻi solo taimi, lea e mafua ai le faʻaititia o musele contractibility.

Maso maso i le taimi o le vevesi toso le paʻu ia te ia lava, e mafua ai le foliga mai o maanuminumi, gagau, alualu. Ma o le faʻatomuaga o tupe faʻafesoʻotaʻi moli ua tali atu mo faʻamatalaga o foliga.

Ma le sili atu ile gaioiga ile nofoaga ole laulu mata, e maua ai e foliga foliga faʻanoanoa. Ole faʻatiga ole laulu ole laulu e fai. E mafai ona siitia le laulu ole mata ile Botox? O le faiga e mafai ona fai lenei mea, ma mo lenei, o nei tui e faʻaaogaina:

  1. I le tumutumu o le lapisi maso i le nofoaga o le mata mata - e siitia ai le pito o le laulu mata ma le paʻu o le laumata mata, fatuina o se galugalu lamolemole.
  2. Mo le siʻiina ma le siiina o laupepa tino - i le nofoaga o le isu.

O itu uma ia e pupula ai le laulu mata. Botox e mafai ona feagai lelei ma lona aoga. Taualumaga ma lona faʻaaogaina faʻaititia le faʻaititia i musele fibre, faʻaititia le faigata o le maanuminumi. O le mafuaʻaga lena ua toʻatele ai tagata e filifili e sisi o latou mata i le Botox. Ata muamua ma a maeʻa o le a iloiloina lona lelei aʻafiaga i le faʻaali mai o oloa.

Tulaga lelei ma leaga

O se lelei lelei o Botox o se vaʻaia vaʻaia o faʻamalologa o foliga. Peitaʻi e le mafai ona ia faʻaumatia faʻafitauli saua o vaʻaia. I lenei tulaga, naʻo le faʻatumuina oi latou mai totonu a o loʻo fesoasoani hyaluronic acid filler.

Ole isi vaega ole saoasaoa ma le faigofie ole taualumaga. Leai se manaʻoga mo le toe faʻafouina Faailoga o tui o le a le mafai ona vaaia. Naʻo mea e faʻamalieina e iloa. Ae tele Botox e talafeagai mo le pito i luga tolu o le mata, ma o se matauina sese lenei. O le muaulu ma le nofoaga e lata i mata o le Botox faʻaaliga vaega, i le mea e sili ona faʻaalia le aʻafiaga.

O le maanuminumi ma le gaugau i le pito i lalo o foliga e masani lava ona le aliali mai i galuega soʻona musele, ae mai uiga o le fausaga o ponaivi, eleni, ma paʻu paʻu. I lenei tulaga, Botox faʻasaʻoga e faʻatagaina foi pe a iai se matauina maso spasm. O taualumaga faʻamalulu esea le nasolabial, malolo le auvae ma faʻateleina laugutu.

O le isi aoga o Botox, e tusa lava pe a uma ona aveʻese le vailaʻau mai le tino, e tumau pea le tagata i le masani ai o le le maanuminumi pe le ea foʻi i luga ona laulu mata. O le mea le lelei ole ono tali atu ile fualaau. E manaʻomia foʻi le lagolago mo le aʻafiaga ma toe fai le tui 2-3 taimi i le tausaga. Faatasi ai ma le masani ona toe faia o le faʻagasologa, Botox umi umi, o lea toe fai faʻataʻitaʻia e mafai ona faia soʻo.

O afea e faʻaaoga ai?

E masani lava, o fafine e filifili e siitia o latou mata mo Botox i se tausaga matua, pe a uma le 40 tausaga. E manaʻomia le faiga ina ua maitauina tulaga nei:

  • unilateral prolapse o le laumata mata, mata aluga,
  • manino faailoga o le matua
  • ptosis
  • afaina le mata
  • asimetriʻi o le tulaga o mata o mata,
  • le faigata o maanuminumi ma piilima i luga o le isu,
  • o foliga o vae o poviʻo,
  • maualalo nofoaga.

Faʻaoga ia pe a manaʻo ai, faʻalelei le foliga o le fulu mata. Faatasi ai ma nei faʻafitauli, e toʻatele e filifili e sisi o latou mata i le Botox. O se ata o lenei faiga o loʻo faʻaalia i lalo.

A e faʻavasegaina le faiga

Botox naʻo le faʻateleina o laulu pe a leai ni faʻamaʻi poʻo ni faʻafitauli tau le soifua maloloina. O le taualumaga e le mafai ona faʻatinoina:

  • i le inkology,
  • faoa faamaʻi,
  • toto le mautonu
  • dermatological siama
  • tui
  • le faʻaaogaina o nisi vailaʻau
  • le faʻaletonu i vaega o le vailaʻau.

Ole togafitiga ole botulinum e le faʻatonuina i le taimi o maitaga ma faʻasusu. O isi mea, o le totoina o laulu mata ma Botox e le faigata, o le mea taua o le faia o le gaioiga saʻo.

Sauniuniga

Mata o le a siitia mata o Botox? A lelei le faʻatinoina o gaioiga e mafai ona maua ai se iʻuga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se falemaʻi faʻapolofesa, lea e fai ai le galuega e le au tomai faʻapitoa.

I le tofiga o le fomaʻi, ua taʻu maia mea nei:

  • molimau
  • contraindications
  • le mafai faʻaaogaina metotia mo faʻamaʻi, le tuʻi,
  • faʻatomuaga
  • tagata soifua maloloina foliga.

O loʻo faia pea se polokalame mo le faʻasaʻoina o faʻasaʻoga ma faʻamamalu. E manaʻomia le filifiliga o le vailaʻau, o le 2 ituaiga: dysport ma botox.

A maeʻa feutagaiga ma le tofia o le aso o le taualumaga mo se aso e te le mafai:

  • inu ava malosi
  • e ulaula
  • ave vailaʻau e faʻaititia ai le toto,
  • faalagolago i luma ma le pu, faia se gaioiga malosi.

I le aso o taualumaga, e tatau ona fufulu foliga. Ole tapenaga lea mo Botox. O nei tulafono e le mafai ona le amanaʻia, aua e aʻafia ai le iʻuga.

Faʻagasologa faʻamatalaga

Sulu mata o le mata e faaaoga ai le Botox o le a aoga peʻa ua mulimulitaia tulafono uma. O le tagata maʻi e tatau ona i ai i se faʻatulagaina tulaga. A faʻaaoga le maka, e faʻatinoina:

  1. Faamamaina o le paʻu o le tino.
  2. Faʻamamaina o faʻapipiʻi nofoaga e faʻaititia ai le tiga, tui gofie.
  3. O le faʻalauiloaina o le vailaʻau i le pito i luga lapotopoto o musele, i le ogatotonu o le pito i luma o le maso, o le medial region. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga ni tui laiti ma se nila manifinifi.
  4. Sekone moli faʻamama.

O le taualumaga atoa e le tele se taimi, e masani ona faia ile 15 minute. Ina ia faʻaleleia le aʻafia o foliga vaaia, o tagata lalelei faʻalelei e fautuaina pea le faia o le lamination o fulufulu mata ma laulu mata. I mea faigata tele e faʻasaʻo, e faʻaoga filo e faʻaofi i lalo ole paʻu e maua ai se auivi.

O le le manuia a Botox o le le tumau le aʻafia. A maeʻa 7 masina, tatau ona toe fai foi tui. Ae o le tele o taimi e le tatau ona faia ai le faʻagaioiga, aua o lenei mea e mafai ona oʻo ai i faʻafitauli matuia.

Gaoioiga "Botox"

Botox o le igoa fefaʻatauaʻi mo se vailaʻau sa faʻaaogaina mo tui teuteu. Muamua, na faʻaaogaina mo tagata gasegase i le blepharospasm - le faʻamalosia o maso. I le faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega falemaʻi, na iloa ai e maitauina e tagata gasegase e le gata o le faʻaleleia o le tino, ae o le faʻamamaina foi o le maʻi o foliga ma le matua.

A e tuiina Botox i le fulufulu mata, pe a uma le 7-14 aso, o le a maitauina se iʻuga - o le a paʻu le paʻu ma mou ese atu. O le aafiaga o le a tumau a itiiti mai 6 masina.

E mafai faapefea lenei mea? O le gaioiga a le Botox e faʻavae i luga o mea totino o le botulinum toxin, lea, toso i totonu o le tino, poloka neura faʻaiuga. Latou te le toe mafaia ona faʻaali se faʻailoga i uaua. O loʻo faʻamama le paʻu ma faʻamaʻaʻa ai le paʻu.

O tala lelei o le taualumaga

Botox aneti-tuai tui e matua lauiloa i aso nei. Ae peitai, le le tausisia o le togafiti, o le sese filifiliga o le fomaʻi ma le leai o se tomai faʻapolofesa o le cosmetologist mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli matuia.

Ae e te leʻi saini mo Botox eyebrow, matou te fautua atu ia e faitau ma le faaeteete mea autu o lenei taualumaga. E aofia ai faʻailoga ma contraindications, aʻafiaga itu. E taua foi le saunia lelei mo le tui tui.

I le muai faatalatalanoaga, o le cosmetologist suʻesuʻe le kalani ma faaiʻu ai pe tatau ona tui le botulinum toxin pe afai e iai se isi auala e mafai ona lafoaʻi. O faʻailoga autu mo le laulu mata botox o tulaga ia:

  • Ua faʻailoa atu maanuminumi i le soʻona vaʻaia.
  • Ptosis o mata pito i luga o se taunuuga o suiga i tausaga.
  • Sagging paʻu mata i le laumata e tupu mai.
  • O le paʻu pito i luga o paʻu na paʻu na mafua ona o manuʻaga na mafatia ai i le vaipanoa o mata ma luga atu o latou.
  • E i ai le manaʻo e sui foliga o fulufulu mata, ia faʻasaʻo ai le fanau mai pe maua faʻapitoa o le tulaga o le fulufulu mata.

Aofai o iunite

4 iunite (0.1 ml) faʻalauiloaina i 5 vaega i laina o le glabellar (maanuminumi i le va o laulu mata). O le mea lea, o le aofaʻiga o fua e 20 iunite.

Fai mai cosmetologists, o se fua atonu e le lava ona o uiga taitoatasi o le tino o le gasegase. O le mea lea, i le tele o tulaga, o le aofaiga ua filifilia e fuafua i le matuitui o le maanuminumi ma le tulaga o le faʻasaga i mata.

O le umi ole tui e tusa ma le 3-4 masina. Ona tatau lea ona latou toe faia.

Fautuaga

O le fomaʻi faʻataʻitaʻia mautinoa lava o le a tuʻuina mai fautuaga i le auala e amio ai peʻa maeʻa tuʻuga Botox. Ole faʻataʻitaʻiga e matua taua lava pe a e manaʻo ia maua le faʻaiʻuga fuafuaina ma aloese mai le aʻafiaga.

Faavae tulafono o le toefausiaina:

  • I le maeʻa ai o le faʻasologa, mo le 4 itula e tatau ona e i ai i se tulaga saʻo ina ia le tupu le fuluga,
  • totonu o le 24 itula aua le punou, aua le siiina mamafa,
  • 3 aso e aloese ai mai le faʻagaioiga mata,
  • musu e asiasi i le sauna, fale taele, solarium mo 2 vaiaso.

Anotusi

Ina ia faʻamamaʻesea maanuminumi i le muaulu ma faasaʻo le laulu mata ma Botox, e le mafai e tagata uma. E i ai le tele o contraindications i lenei faiga:

  1. Maʻitaga ma faʻasusu.
  2. Herpes, pustular fuafua i le nofoaga e tui ai.
  3. Mafiaaga, keloid afaina.
  4. Ole solo lelei ole mafaufau.
  5. Paʻu o le paʻu.
  6. Dermatoses: malosi psoriasis, eczema i le nofoaga o tui.
  7. Sensitivity, alafua i botulinum toxin, human albumin, lactose po sodium succinate.
  8. Lulu laititi le vaivai i le itu o vailaʻau faʻatautaia.
  9. Neuromuscular faaletonu.
  10. Taotoga taotoga i le ono masina ua tuanaʻi (eg leisa togafitiga poo le blepharoplasty).
  11. Dysmorphological faaletonu.

Aafiaga itu

Botox tui e manatu saogalemu ma le saʻo fua. O tali masani tino a maeʻa tui e pei ona taua i lalo:

  • fulafula
  • mumu
  • fefiloi (pe a uma Botox, tasi le laulu mata e maualuga atu nai lo le isi),
  • gatalia

E tele tagata gasegase e maua i le ulu. Ae ui i lea, e masani ona mou ese atu pe a uma ona inu fualaau na faatonuina e lau fomaʻi.

O isi ogaoga o faʻafitauli e seasea lava:

  1. Dysphagia
  2. Ptosis o laumata.
  3. Flu-pei auga.
  4. Ogaoga tiga i le nofoaga o tui.
  5. Fiva.
  6. Atoatoa migraine
  7. Musculoskeletal maumaututu.
  8. Paresis o foliga.
  9. Toto maualuga

A aliali mai nei aʻafiaga, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma ia faʻaaogaina le togafitiga e fautuaina ai.

Le mea e fai

E mafai naʻo faia faʻafitauli tui ia e aofia ai tui Botox naʻo le falemaʻi faʻataʻitaʻi. O loʻo faʻatagaina foi ona faia lenei mea i se fale laisene e laiseneina e tuʻuina atu ai lenei ituaiga auaunaga.

O le mea laititi e leʻi tausisia le togafiti poʻo le sese filifiliga o le filifiliga e mafai ona oʻo i ni faʻafitauli matuia ma le soifua maloloina. O le mea lea, o le faia o le “matagofie tui” i le fale o se mea e matua lamatia ma leai se mafaufau.

O oe e alu e faʻatau le vailaʻau i le fale talavai ma faia oe lava le faʻataʻitaʻiga? Mafaufau totoʻa ma sili lafoai lenei pisinisi. O le sefeina o tupe e totogi ai tautua a le cosmetologist o le a iʻu i le tele o tau e faʻaitiitia ai taunuuga o au mea sese.

Tusa lava pe a uma ona e suʻesuʻeina le sitepu i lea laasaga faʻatonuga, vaʻai i le ala laupapa o le isu i le ata poʻo le vitio, o le ae le maua le faʻaiuga manaʻomia. A e ulufale i le sese mata o le a aveese le fale pe pa'ū sili i lalo.

Aua le avanoa. E masani ona faʻafesoʻotaʻi le tagata e iai lona tomai faʻalelei o loʻo i ai mea e tatau ai ona faʻatagaina, tusi faʻamaonia ma manatu lelei mai tagata faʻatau.

Foliga isi

Afai e te le faʻatautaia ni auala faʻafouga e aofia ai tui, masini ma gaioiga taotoga, ae e manaʻo e tuʻuina ese maio i le va o mata, i le muaulu ma i le va o le va o laulu mata, e mafai ona e faia se faigofie ufimata. E faigofie ona kuka i le fale.

Ave le 1 sipuni o mea nei:

  • pateta pateta
  • suauu fualaʻau (olive, almond, linseed po o saito siama),
  • susu susu o mea gaʻo feololo.

Faafefiloi uma vaega, faatali seia o le mafiafia o le σύνθεση, ma apalai ile foliga. Alu mo 20-25 minute ma fufulu ile vai malulu. Ia mautinoa e faʻaaoga se moisturizer pe a uma ona fai lau pulou mo lau ituaiga paʻu.

Ua lava le faia o se aneti-tuai faʻasolitulafono faʻalua taimi i le vaiaso mo 4-8 vaiaso. O le iʻuga, o le a faʻalavelaveina faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi o mata, o foliga o foliga o le a manino atili, ma lanu o le paʻu o le a maua susulu ma faʻapea foi paolo.

Le aotelega

E pei ona faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga, o le vaega pito i luga o foliga ua tuai ona tuai, ae o le maanuminumi o le muaulu ma le faʻaputuputu o mata o mata e faʻaopopoina le 5-10 tausaga i le soifua matua. E mafai ona aliali mai e le gata ona o le masani faʻamalositino faʻasolosolo, ae o se iʻuga foi o le faʻasolosolo o foliga vaaia, o le tele o lagona (faauu, ataata, ma isi mea).

Ina ia faʻasaʻolotoina o ia maanuminumi, ua leva ona faʻataunuʻuina ia togafiti teuteu faʻatasi ma Botox tui. O tui e manatu e saogalemu ma taugofie (o le tau e fuafua i le tau o le vailaʻau ma le numera o tui). Ae o loʻo iai i latou i le tele o contraindications ma aʻafiaga mataʻutia, e tatau ona e masani ai oe ae e te leʻi sainia se cosmetologist.

O le a le uiga o le Botox?

O le aso nei Botox o se tasi o taʻiala taʻutaʻua ua ofoina e le au popoto ile tele o fale faʻalelei.

Faʻafetai i le tomai faʻapitoa o le vailaʻau, nei gaioiga e mafai:

  • siitia le seneturi
  • faʻanenefina o foliga o tagata taʻitoʻatasi,
  • faʻafetaui foliga o foliga.

O nei taualumaga uma e ausia e ala i le faʻaofi se puʻupuʻu o se vailaʻau faʻapitoa i totonu o paʻu paʻu. E mafai e le Botox ona laga le lauulu mata, ae ia atili ai ona faʻaali foliga o loʻo sailia e le tele o sui o le itupa.

Le tuʻufaʻatasiga o le Botox aofia ai se vaega o loʻo auai i le vaega o toxins botulinum inactivated. Lenei mea ua maua talu ai lautele lautele faʻaaoga i cosmetology ma isi vaega o vailaʻau. O le aoga o le botulinum toxin i luga o le paʻu o mata ua matauina e le tele o fafine sa faʻaoga lenei mea e toe faʻaola ai le paʻu.

Botox mafai ona tui i vaega eseese o le maso i luga o le foliga ma le tino.

E mafai ona:

  • nasolabial tafatolu
  • laumata
  • muaulu.

O le siʻitia i luga e oʻo atu ai i le faʻafilemu o maso o le foliga, ma mafua ai le lagona o le lamolemole o maanuminumi. O le aoga o le vailaʻau e maitauina e le gata mo le tamaʻitaʻi lava ia, ae maitauina foi ma isi. E sili atu foi le paʻu ole paʻu ma talavou.

Ova taimi, le aʻafiaga na maua mai ile folasaga o se vailaʻau - Botox amata ona faʻavaivaia. O le mafuaʻaga mo lenei o le toe foʻi o gaioiga i maso fibre. Mo ia tulaga, faʻateleina le siiina o le tui vailaʻau e fautuaina.

I le taimi nei, Botox tui e faʻaaogaina malosi i tulaga eseese. O lea la, faʻafetai i moli gaʻo o lenei mea, e mafai ona e toe faʻafouina le paʻu. I le faʻafomaʻi o faʻamalositino, o le Botox e taua tele pe a ova le maso i le tagata, tiga tele i lagona.

Botox lifting fesoasoani tagata i le toe maua o latou masani, foliga foliga.

E ono leiloa pe ua afaina o se taunuuga o:

O le asymmetry o lo o tupu i lenei mataupu e mafai ona maitauina e le gata i le tamaʻitaʻi lava ia, ae faʻapea foʻi ma i latou o loʻo siʻosiʻomia o ia, lea e afaina ai lona lalelei. O le mea lea, o na fafine e manaʻomia ni tui ma ni vailaʻau faʻapitoa e toe faʻalelei ai o latou foliga maloloina i mata o mata. Faʻafetai i le sao ona tuiina tui ma filifilia lelei vailaʻau, e mafai ai ona faʻasaʻoina le le atoatoa i foliga ma le tino. Ui i lea, e leai se mea e taoto ai i luga o le laulau faʻagaioioiga, talu ai ua atamai nei vailaʻau ua le aofia ai le manaʻoga mo taotoga taotoga.

Le aano o le taualumaga

O le taualumaga atoa o le faʻalauiloaina o Botox i le tino e aofia ai laasaga nei:

  1. Fomai faatalatalanoaga.
  2. Polokalame siitia.
  3. Tuuina tuusaʻo.
  4. Ina ua uma le taimi tui.

Le mulimulitaʻi i nei tulaga uma faʻatagaina le ausia o le manaʻomia aafiaga i se sili atu.

I le uluaʻi faatalatalanoaga, ua iloa ai e le fomaʻi uiga patino o le tino o le maʻi, atoa ai ma ona faʻailoga i auvaʻa taʻitasi. Lea e mafai ai ona e filifili le filifiliga sili mo le vailaʻau ma sefe taimi i luga o faʻatatau i gaioiga.

I le tulaga o le tusia o se faiga e faʻagaeʻetia ai, ua fuafuaina le ituaiga o tui tui mo le faʻamama ma le faʻatagaina le tino, ma ua fuafuaina foi o latou aofaʻi. Uma disinfectant ma analgesic taualuga e taua ma tatau pe a siitia le fulufulu mata ma Botox.

Ma le faʻalauiloaina o le faʻamaeaina tali i totonu o maso alava o le fulufulu mata, e masani ona faia togafitiga faʻaalu faʻamafanafana. Lenei mafai faʻaitiitia tele ai le tiga ma faʻaleleia atili le aʻafiaga. E masani lava, o le tui pe a siitia le fulufulu mata, e faia pe i le pito i luga o le lapisi o maso o le mata, pe i le ogatotonu ogatotonu o le musele luma. Ole iuga e faʻatatau ile saʻo ole tui.

O le taimi lava e maeʻa uma faʻatonuga mo le faʻaofiina o Botox i le tino ua maeʻa, o le a faʻailoa mautinoa atu e le fomaʻi i le tagata maʻi e uiga i le faʻamuta pe a maeʻa le tui. O le tausisia saʻo i nei tulaga ua mafai ai ona ausia ma faatumauina le iʻuga i se tulaga sili. O le gasegase le masani ai amioga ina ua maeʻa le faʻailoaina mai o Botox mafai ona matua faʻaleagaina lona mata vaʻaia faasaʻo, latou faia e faʻasolosolo.

E masani lava, o faʻaiuga muamua o le faʻafoega o se faʻafouina foliga foliga faʻailoa atu ua amata ona i ai i le aso lona lima mai le taimi o le siiina.

O fea o fai iai ia auala?

Talu ai Botox lifting tatau ona faʻalauiloa i tulaga faʻapitoa, mo le faʻatinoina o ia auala e manaʻomia e saili ai le falemaʻi talafeagai. O loʻo mafai ona taofia se tui puipuia i totonu o vailaau. O le mea lea, e aoga ma se tulaga talafeagai o le faʻalatalata e le gata i le filifilia o le fomaʻi, ae o le filifiliga foʻi o le fomaʻi.

Fomaʻi poto masani taumafai e faʻatinoina le siiina e aunoa ma mea e le manaʻomia mo le gasegase.

E aofia ai:

  • faamanualia
  • maso immobilization
  • fulafula
  • iva
  • le fiafia i foliga.

O le mea mulimuli e foliga mai e sili ona leaga mo le gasegase. O nisi taimi o se vailaʻau le faʻatautaia lelei poʻo se faʻateleina o lona toto e mafai ona afaina ai le tagata maʻi. I nisi o tulaga, ona o se faʻaletonu fomaʻi, o le taunuuga "deformities" i luga o le foliga mafai ona faigata tele ona faasaʻoina. O lea la, e le tatau ona faʻatuatuaina lenei faʻatonuga “e le o tagata uma”, ae naʻo le au tomai faʻapitoa ma le poto masani.

E tofu lava le faʻalapotopotoga o loʻo i ai ona lava uiga faʻapitoa, lea e tatau ona amanaia e fomaʻi faʻapitoa a o leʻi siitiaina. Afai e te le faʻapipiʻi taua i nei uiga o le tino, ona tupu ai lea o le fula ma le edema i le nofoaga tui. I taimi e sili ona ogaoga, o le afaina o le papala e mafai ona mafua ai i prolapse o vaega o tisu ona o le soʻona faʻamalieina o musele fibre.

A o leʻi faia le faʻagasologa, ia e mautinoa ia taʻu i le fomaʻi ni au mea e fai mo ni vailaʻau atonu e faʻaofi i lou tino. Lea o le a faʻatagaina le fomaʻi e filifili le vailaʻau sili ona talafeagai ma puipuia oe mai taunuuga le fiafia. E aoga foi lipoti i faʻamaʻi o loʻo i ai i le tino, atoa ai ma vailaʻau o loʻo inu.

A maeʻa le tui, o le fomaʻi poto masani o le a tuʻuina atu i le gasegase ni fautuaga mo le tausia o paʻu ua toe faʻafouina.

Mo le tuuina atu o le leiloa foliga o le fulufulu mata laina e faaaoga Botox, tamaitai muamua manaomia ona fuaina le lelei ma le leaga o lenei faiga. E manaʻomia foʻi le oʻo atu i ai ma le maualuga o tiutetauave, aua e leai se taotoga faʻalavelave iinei, ae o le faʻauigaina o ni vaega mai fafo i le tino o loʻo faia. Ui i lea, o ia faiga e le o vaisu, o lona uiga latou te fetaui i le tele o vaega o fafine.

Talu ai i le a le mea e oso mai ma o le a le faʻavae o Botox

Botox o se vailaʻau o loʻo i ai inactivated botulinum toxin. Tui o le fualaau faasaina faia i vaega eseese maso o le mata: muaulu, mata, tafatolu nasolabial. O loʻo malolo maso o foliga, ona o le mafuaʻaga o le faʻafofoa o maanuminumi.

I le aluga o taimi, o le aafiaga o Botox ua faʻavaivaia, ua toe faʻamalosi gaioiga.

Botox e faʻaaogaina e le gata i cosmetology e faʻatupu ai se faʻafouina aafiaga, ae faapea foi i vailaʻau, aemaise i le neurology, o se tuʻufaʻatasi togafitiga o faʻamaʻi ma cramps maso. O le mea lea, i le auala, ua fautuaina Botox tui mo tagata o loʻo talamaina le laulu mata po o tulimanu o o latou gutu ona o le faʻamaʻi poʻo le manuʻa. Ia saʻo le tuʻuina atu o tui e mafai ona faasaʻo ai le le mafaufau, o lona uiga, faʻasaʻoina ai le le atoatoa o foliga e aunoa ma le taotoga.

Talu ai o le vailaau e faʻatautaia intramuscularly, o le filifiliga o le falemaʻi ma le fomaʻi e nafa. O le galuega faʻapitoa o le faia lea o le faʻasologa i se auala e 'alo ese ai le atoa o le maso. O nisi taimi, ona o uiga taʻitoʻatasi o le tino, o le edema tupu i le nofoaga tui. O le sili ona ogaoga taunuuga o foliga asymmetry, tisu prolapse, pe a mafua ai, o le maso malolo sili atu nai lo manaomia.

Usitai ma le faʻaeteete i fautuaga a se fomaʻi ile tausiga ole paʻu pe a maeʻa le faʻasologa ma le faʻafomaʻi lautele, ona faʻaitiitia ai lea ole faʻafitauli ole a le manaʻomia. Ma le isi mea, talu ai o le tui e tuu i maso o foliga, faamasani i uma contraindications ma taʻu i le fomaʻi i le tele e mafai ai e uiga i le afaina tali i vailaʻau, gasegase faʻamaʻi, e uiga i vailaʻau e te ave, ma isi.

O le faʻalauʻeina o laulu mata i le Botox o se metotia e faʻatagaina ai e fafine le faʻasaʻoina o le laititi o le vaʻai e aunoa ma se taotoga. O iloiloga a le tele o fafine ua mafai ai ona matou talanoa e uiga i le aoga o ia auala. E le faʻatupuina le mea faigaluega.

Tulai ma Botox - o le a le taualumaga

Ina ia siitia le laulu mata, o le fualaau faasaina tui i totonu o le vaega o le pito i luma o le maso, i le va o laulu mata, pe i totonu o le liʻo o maso o le mata i lona pito i luga.

Afai o le tui e tuu i se lipano i le va o laulu mata, latou te teteʻe teisi i itu ma luga. O le maanuminumi e tupu pe a tatou mimilo eseʻesea. E i ai le aʻafia o mafaufauga, e toʻatele na matauina i iloiloga. Afai e malolo le maso e "faapaputu" mata o mata, i le aluga o taimi, o le a masani le tagata e le faauu, ma o lenei masani e tumau pea pe a uma le fofo. Ua maanuminumi faʻamaʻi le maʻulu i le va o lauulu.

Afai o le tui e faia i le pito i luga o le vaega o loʻo i luga o le maso o le mata, ona siitia loa lea o le tulimanu o le fulufulu mata ma fausia se lalelei matagofie masani. I nisi tulaga, o loʻo i ai se siitaga i le pito i lalo ole laumata (pe a fai e na o le paʻu i lalo ifo o mata ole unexpressed aafiaga o ptosis, faamaʻi).

O faʻaiuga muamua o le a vaaia i le tusa ma le lona lima o aso, o le faʻaiuga maua mai i le lua vaiaso. O le tui e tumau mo le ono masina.

A uma ona faʻasaina le tui:

  • Taofi le tulaga faʻavaitaimi mo le 4 itula,
  • Lua vaiaso e asiasi ai i taʻele, sauna, solariums ma le matafaga,
  • Mo le lua aso, tuʻu le nofoaga i le tui ma faʻapipiʻi,
  • Tolu aso e le mafai ona e faia ni galuega e fesoʻotaʻi ma se tulaga e faʻapipiʻi ai (tapuni, faʻapepeina o sapu, ma isi.),
  • Aua le inu vai inu vai ma le ava malosi mo le itiiti ifo ile lua aso.

Botox - o le a lea?

Botulinum neurotoxin ituaiga A o se mea faigaluega fomaʻi aoga faʻamoemoe e foia faʻafitauli o gasegase spasmodic. O le vailaʻau na faia e faʻamama ai le faʻailoga o le cerebral palsy i tamaiti, faʻapea foi ma le lavelavea i vae i tagata na aafia i le stroke. Na salalau aʻafiaga o iʻuga o le taua ma teteʻeina soʻo se nofoaga.

O le lelei aʻoaʻoina na aʻoaʻoina ma faʻaalia i cosmetology o se metotia e faʻafetauiina ai maanuminumi e ala i le faʻafilemu o musele gaioi faʻatinoina i latou fausia. O lenei taualumaga e alofagia tele e tagata gasegase lea mo le sili atu i le 20 tausaga o lona lauiloa lauiloa e leʻi faʻaititia.

Faʻafefea ona sisiʻo mata i le Botox?

O le faʻagasologa mo le siiina o fulufulu mata ma le Botox o le a faʻaalia se lelei mo i latou e le o sauni e taʻoto i luga o le laulau taotoga, ma o loʻo i ai le faʻafitauli o le tatali o mata. O se sauniga o le vailaʻau o le a fesoasoani e faʻaleleia atili ai le mata ma toe faʻafouina.

Ona o le faʻaauau pea o faʻaletonu o maso i autafa o mata ma luga aʻe o le vaega o mata aluga, o le vaai ua atili mamafa, mata alasi, faauu, tuu i lalo, ua faaopoopo le matua ma e le maua ai le tosina.

O le aafiaga o le botulinum toxin o le talepeina ai le noataga i le va o maso alava ma neura faʻaiuga e ala i le polokaina o le lafoina o se neuroimpulse. O se taunuuga o le musele malolo tupu, spastic malosi aveesea.

Mo le mauaina o se siitii aʻafiaga ma Botox, e tatau ona faia se tui tui i le pito i luga o le lapisi maso o le mata. O le vaivai o le maso e oʻo atu i le le lava o le faauu, ua mafai ai ona e siiina le laumata mata ma le laulu mata, ave i ai le punou lemu, faʻaleleia le galugalu i le vaega o laulu mata.

A tui le mea i le nofoaga i le va o fulufulu mata, e maanuminumi mata maanuminumi, ma mata o mata e sosolo i itu ma tutu i luga. Manipulation foʻi faʻatasi ai ma le poloka maso feteʻenaʻi, e taofia ai le faauu, faia o foliga sili atu le faauo.

Faailoilo mo le faʻaaogaina o le botulinum toxin

O le mea faigaluega e faʻaaogaina i le itulagi o liʻo maso o mata i mea faʻapena:

  • suiga i tausaga-tausaga i luga o foliga, mafua ai laina mata i mata,
  • augafaʻatau poʻo maua mai ni foliga faʻatasi ai ma le teteʻeina o le laumata ma lona faʻagaloina,
  • le i ai o gaugau i le itu o mata o mata,
  • unaesthetic foliga o foliga foliga faʻaosofia e le punou o lauulu.

Faʻafefea e Botox tui mo le pupula o laulu mata

O le puʻeina ole laulu mata mo le gaioiga e vave, ae manaʻomia le tele o le poto masani i le faʻatinoina o ia gaioiga. Ole naunautaʻiga ole nofoaga tui e tatau ona saʻo ma sili ona lelei.

O le taotoga Botox inisinia o loʻo faia i totonu o le potu faʻalelei, e le sili atu ma le afa itula le umi, e le manaʻomia le falemaʻi. O le tuʻuga e oʻo ma le tiga tiga, pe a tatau ai, i luga ole talosaga a le gasegase, o le tui nofoaga e togafitia i se anesthetic cream po gel.

O le faʻaosoina aafiaga e tupu 3-4 aso pe a maeʻa teuteuga teuteu. O le maualuga o le iʻuga e maua lea pe a uma le 14 aso ma e oʻo atu i le 10 masina.

Ina ua uma Botox, mata paʻu mata - o le a se mea e tatau ona ou faia?

Ole Blepharoptosis ose faʻaaliga o musele o le peʻa, pe a maeʻa ona faʻaaoga le Botox, o le pau mata o le mata, e masani lava mo tagata gasegase pe a uma le 50 tausaga. O le faʻasaʻoina o le tulaga e le manaʻomia ai le fesoasoani i fafo atu, i le tele lava o tulaga, o laumata toe foʻi i lo latou tulaga masani pe a uma 3-4 vaiaso.

I le tulaga o faʻalavelave tulaga, ua fautuaina le gasegase e faʻaaoga mata mata, lea e faʻaosofia ai le faʻaititia o musculature lelei.

Ina ia aloese mai le tutupu ai o na aafiaga le lelei, ia nafa ma le filifilia o se salon poʻo le falemaʻi mo le faʻataʻitaʻiga o fulufulu mata e ala i le neurotoxin, o se tagata tomai faʻapitoa cosmetologist aloese tui i lalo ifo o le centimeter le mamao mai le laina o mata mata, e mautinoa lava le saogalemu saogalemu i le blepharoptosis.

Iloiloina le galuega o se cosmetologist o le a fesoasoani e suesue le vaega o galuega, aemaise lava, Botox fulufulu mata i luma ma mulimuli ane.

Faʻafefea ona faʻatinoina gaioiga?

A o le i tuiina le Botox i le va o laulu mata, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O ia e tatau ona fuafuaina le aofaiga o le fualaau faasaina ma isi auiliiliga. E manaʻomia foʻi e le tagata faʻapitoa ona sailia uiga patino o le tino o le tagata maʻi ma talanoaina le i ai o tuʻufaʻatasiga. Faʻafetai i lea, e mafai ona e iloa le ituaiga vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina.

Ina ua uma lea mea, e manaʻomia le tusia o se ata o le lumanaʻi siitia. Ile taimi nei, e tatau ona e malamalama i ituaiga o tui tupe, ma fuafua foi pe oa mea e tatau ona faʻaaogaina mo le faʻamama ma le tui. Ona faʻatulagaina lea e le tagata faʻapitoa se aso mo le lumanaʻi.

Ae e te leʻi inuina le Botox, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o vailaʻau. I le aso atofaina, e tatau ona e sau i le falemaʻi ma faʻatuatuaina le fomaʻi.

I le taimi o le folasaga a le fofo ua saunia i totonu o fulufulu mata aluga, mafai foi ona faʻataunuʻu faʻamamaina o le epidermis i nisi taimi. Faʻafetai i lea, e mafai ona e faʻaititia le maualuga o le tiga. Oe manaʻo e tuʻuina atu se tui i le ogatotonu tutotonu o le luma o le maso poʻo le tui o le Botox i ou mata.

O iʻuga e faʻamoemoeina i le mea o loʻo faʻauluina ai le vailaʻau ma o le tui o le a matua saʻo. O i latou ua maua i le faʻaitiitia o le tiga tiga e tatau ona faʻaaogaina le anesthesia i le lotoifale. E masani lava ona faʻaaogaina le kulimi kulimi mo lenei. O le umi o le faʻaalia o 10-12 minute.

I le vitio - le taualumaga:

Ina ua maeʻa togafiti, e le gata o le itulagi o mea e fiafia i ai ua aʻe, aʻo le mata o mata e mou ese atu. Aua le fefe pe a fai, i le faaiuga o le faʻagaioiga, o maso e faʻasolosolo teisi, aua e vave ona latou uia le latou tulaga muamua.E toʻatele e naunau i le aofaʻiga o Botox e manaʻomia e faatino ai na gaioiga. E faʻapitoa lava tagata ma e faʻamoemoe i le faʻamaumauga muamua a tagata gasegase.

Ae e te leʻi siiina ou mata i Botox, e tatau ona e malamalama o le iʻuga o le a le matauina vave, ae naʻo le 15 aso. A o le taunuuga e tupu ai le tumau mo le 6 masina. Ile faʻaiuga ole gaioiga, e tatau ona e fesili i lau fomaʻi i le mea e fai pe a maeʻa togafitiga.

O le a le mea e fai pe a uma le taualumaga?

Ina ua uma ona faʻalauiloaina Botox i le va o laulu mata, e tatau ona e tausisi i ni nai fautuaga. Mo 4 itula i le iʻuga o le togafiti e tatau ona i le tulaga masani. Faafetai i lenei, o le fausia o puffuff mafai ona puipuia. Faʻapena foi ona faasaina pupuni mata ile 24 itula.

Ina ua maeʻa le Botox, e leai ni apalai poʻo ni kulimi e tatau ona faʻaaogaina i le va o fulufulu mata mo le 14 aso. I lenei vaitaimi, e le tatau ona e alu i le solarium ma vai taele.

E le mafai ona taumafai i le siʻitia o ou mata lava mata ma faʻamau ou maso seʻia oʻo i le 3 aso talu ona faʻaalia. E faʻasaina le faʻaaogaina o mea e puipuia ai siama o le tetracycline ma le aminoglycoside vaega. O nisi taimi o le a faigata ai i lalo o le laulu mata, ae o le a pasi i ni nai aso. Ma e le mafai ona tuiina Botox pe a uma le ava malosi ma inu 'ava malosi mo 48 itula pe a maeʻa togafitiga. E sili le le alu ile galuega ile taimi muamua, ina neʻi faʻalavelavea le maso. Ona o lenei mea, le iʻuga mulimuli e ono faʻalauteleina.

I luga o le vitio - pe a uma le Botox tui taualumaga:

E tele gasegase e fiafia i ai pe o aʻafiaga e mafai ona maua pe a maeʻa tuiina botulinum toxin. Tele taimi lagona tiga i le vaega o le puleaina o le fualaau faasaina. O nisi taimi e mafai ai le palapala. Afai e laititi, ona le faʻapea lea. O le mea lea, e le mafai ona tuiina lenei vailaʻau i le taimi o maʻitaga.

E tele taimi e i ai le fula fulafula i le mata o le mata, lea e mafai ona pasia e aunoa ma le fesoasoani i fafo atu mo 2-3 aso. I nisi o tulaga, o tagata gasegase e afaina ai ia Botox, lea e faʻaalia ia lava i le faʻailoga o le ulu tiga ma faʻafitauli. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatali loa se fomaʻi.

O le a le taimi e le tatau ona ave ai le Botox?

Ae e te leʻi aveeseina mata o mata i le faaaogaina botulinum toxin, e tatau ona e mautinoa e leai ni contraindications. E le mafai ona faia lenei faiga aʻo e faʻamoemoe i se pepe ma faʻasusu. Ua fautuaina e tagata popoto ia fafine e maua i le kanesa e fai e aunoa ma Botox. E le mafai ona faia ni gaioiga i le i ai o faʻalavelave o le neuromuscular system. O le matala i le va o le fulufulu mata e le mafai ona aveʻesea ma se vailaʻau pe a fai o se fafine poʻo se tamaloa e maua i faʻamaʻi o le dermatological i le vaipanoa i le lumanaʻi tui.

O le tui o le Botox o le a afaina pe a fai ma mea nei:

  • mai
  • toto le mautonu
  • le faʻamalosiʻau tagata i le vailaʻau.

I luga o le vitio - contraindications mo le taualumaga:

Afai e tui oe i le botulinum toxin, siitia mata o mata, pe a iai ni contraindications, ona mafai lea ona mafua ai ni manuʻa, fulafula ma le vevesi. E masani lava, le le usitaʻia o fomai faasa faasolo atu i foliga asymmetric.

Ae e te leʻi aveeseina maanuminumi ia Botox pe faʻaola ou mata, e tatau ona e faia ma le faʻaeteete suʻesuʻe faʻamatalaga mo gasegase ma fautuaga a fomaʻi.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

Neurotoxin faʻaaogaina e fai ai le faʻavae o vailaʻau e faʻaleleia atili fafo faʻamatalaga e maua mai i le taua oloa o siama mafua ai faʻamaʻi pipisi o le neura - botulism.

O le aʻafiaga o le iniseti botulinum toxin e faʻavae i luga o le tomai o mea oona faʻasaʻolotoina e le pathogen e faʻamalolosi ai le fiva o loʻo faʻaliliu ai le faʻaletonu taimi, lea e faʻaosofia ai le faʻaititia o le ototiva contractility.

Maso maso, pe a faʻapea e teʻa, e tosina mai le paʻu ia te ia lava, mafua ai foliga o maanuminumi, gagau, alualu.

O le folasaga o le vailaʻau saofaga i le faʻamalieina o tisu e nafa ma gaioiga o foliga.

Faatasi ai ma le sili atu le gaioiga i le itu o mata o mata, e maua ai e foliga foliga o se faʻanoanoa, le fiafia, amio malosi. Le fulufulu lauulu alu ifo, e peiseai o pipii i luga ole mata.

Ina ia 'aveʻesea lenei aʻafiaga, o tui e faʻaaogaina:

  • I le pito i luga o le lapotopoto maso i le mata mata e siitia ai le pito o le laulu mata ma le paʻu o laumata, o le faʻavaeina o se lamolemole lamolemole,
  • Mo le siʻiina ma le siiina o laupepa i le isu.

Ua faʻaititia le faʻapopoleina i le maso fibre, faʻaitiitia le faigata o maanuminumi.

Afai e te vaʻavaʻai i le ata i luma ma ina ua uma ona sisi ou mata, e mafai ona e vaʻaia le aoga aoga o le vailaʻau ile foliga vaaia.

Ae a maise, fafine faʻaalu i botulinum fofo i se matua tausaga, ina ua mavae le fasefulu tausaga, pe a fai:

  • Tulaga se tasi lulu o le laumata, alumo mata,
  • Manino faʻailoga o le matua
  • Faamatalaga
  • Manua mata
  • Nofoaga asymmetries,
  • O le faigata o maanuminumi ma piilima i luga o le isu,
  • Le foliga o vae o poviʻo,
  • Tagata faʻatau falemaʻi manaʻo e faʻasaʻo foliga, sisi mata,
  • Laʻititi nofoaga.

Faamatalaga o taualumaga

E aoga le asiasi atu i se falemaʻi e lelei lona igoa, peʻa aʻafia tagata faʻapitoa.

I le fomaʻi tofiga o le a faʻaalia:

  • Faʻaaliga mo le faʻatinoina o mata e ala ile Botox,
  • Le iai poo le iai o le contraindications,
  • O lona uiga mo le faʻamaʻi, o le tui,
  • O itu na faʻalauiloaina ai le botulinum toxin,
  • Tagata taʻitoʻatasi o le gasegase o le soifua maloloina.

O loʻo atiaʻe foʻi le faʻasaʻoga ma le faʻamalosia atili o lenei polokalame. Ua filifilia le vailaʻau: dysport (disport, dysport), botox.

Ina ua uma ona feutagai ma se cosmetologist ma faʻatulaga le aso o le faʻagasologa, e tatau ona faia le tagata maʻi se aso:

  • Aua le inu ava malosi
  • Aua le ulaula
  • Aua le inu faʻamaligi toto
  • Aloese mai le agai i luma, faateleina gaioiga. Aua le faia ni gaioiga e faʻaleleia ai le tafe o maʻa i le ulu.

I le aso o le gaioiga, faʻamamaina o foliga ua faia.

O faʻataʻitaʻiga tatau ona faʻatino peʻa faʻataʻoto le gasegase. Pe a uma ona faʻaaoga le faʻailoga:

  • Faamama ese le paʻu o foliga,
  • O nofoaga tuʻia e faʻamalieina e faʻaititia ai le tiga, ma faʻamamaina ma se tui faagase,
  • Ole vailaau e tuʻuina atu i le pito i luga o le circular muscle, i le ogatotonu o le muaulu, o le medial region. I lenei tulaga, ua faʻaaogaina ai ni tamai ninii ma se nila manifinifi,
  • O le tuʻufaʻatasia ua toe faʻamama.

O le atoa faiga e le umi le taimi, e tusa ma le sefululima minute.

Ina ia faʻaleleia le aʻafia o foliga vaaia, o cosmetologists fautuaina foi laminating le eseesega ma lauulu o le fulufulu mata.

Mo mataupu faigata faʻasaʻoina, e faʻaaogaina filo faʻapitoa ua faʻalauiloaina i lalo o le paʻu e fai ai se auivi.

Ole le minu o Botox ole faʻaletonu ole taunuʻuga ole aa. A uma le fitu masina, o le a tatau ona e toe faia tui o le matagofie. Ae ui i lea, o le tele o taimi faʻaaoga ile botulinum togafitiga e le tatau ona iai. Talu mai le soona fiafia i le neurotoxin faʻatupuina le foliga mai o faʻafitauli matuia.

E fia iunite e mafai ona ou tuia

O le fua o le fualaau faasaina faaaoga e faʻatinoina tui Botox e siitia ai fulufulu mata ua fuafuaina e tusa ai:

  • Vala o foliga foliga
  • Mafuaaga mo faasaʻoga,
  • Le malosi o musele hyperfunction.

O le taualumaga, ina ia maua ai le maualuga aʻafiaga, e vaevaeina i ni vaega se lua. A maeʻa le tui muamua o le botulinum toxin, ona malolo ai lea. Sefulu aso mulimuli ane, o loʻo toe faʻatinoina foʻi fualaʻau.

E fia iunite o le fualaau faasaina manaomia

O le masani a le vailaʻau o loʻo faʻaaoga mo tui e faʻavae i luga o le faʻavae o:

  • foliga o le fausaga o foliga,
  • mafuaaga mo faasaʻoga
  • O le faigata o musele hyperfunction.

Ole taualumaga e iai se ituaiga faʻavasegaina. Mo le mauaina o le maualuga aʻafiaga, e vaevaeina i 2 vaega. A uma le 1 tui, e tatau ona malolo. A maeʻa aso e 10, toe ulufale i le vailaʻau.

O le masani masani o mea nei:

  1. Ma faʻaititia laiti, faʻaputuputu mata o mata pe laumata mata - 2-5 iunite.
  2. Afai e i ai ni gaugau i luga o le alalaupapa o le isu, ona faʻapea lea o le 15-25.
  3. A manaʻomia se lavelave o faʻasaʻoga e manaʻomia - 10-30.

O le tui e faʻateleina ai le aofaʻi o le neurotoxin, ae le o le aofaʻi o fofo. Talu ai o le tau e fuafua ile numera o iunite, o le a iʻu e fuafua e fuafua le tau. Mo 1 iunite, latou te aveina 320-350 rubles.

O loʻo iai le tele o iloiloga a fafine sa faamalieina i le faʻatulagaina o gaioiga. Ae o se tagata tomai faapitoa e tatau ona mauaina tali i fesili uma e fiafia i ai, e aofia ai le faʻaputupula mata o mata pe a uma le Botox ma le mea e fai pe a tupu ni faʻafitauli.

Aafiaga itu

I se tulaga masani masani, leai ni aʻafiaga e aliali mai. O le iʻuga na maua mai, hematoma, togitogi mumu, fulafula pasene i le 3 aso. Ae o le maualuga o le toto o botulinum toxin e oʻo atu ai i le faʻamalolosi o maso foliga o se ituaiga le tumau, faʻatupuina le lagona o se mata.

Ona o uiga taʻitoʻatasi o le tino, o foliga o:

  • le manuia ina ua maeʻa le folasaga o le vailaʻau,
  • totolia
  • fulafula
  • tiga le ulu
  • tui
  • faaletonu le vaʻai.

Ole foliga o le faʻaletonu i foliga vaaia, pe a fai o Botox ua mafua ai ona faʻateʻa, atonu e mafua mai:

  • ma le sese togi
  • sese faamatalaga o le nofoaga o maso hyperfunction,
  • maualalo le faʻailoga o le fomaʻi.

Afai e tutupu leaga, e le tatau ona faʻatali. E tatau ona e alu i le falemaʻi e fai ai sau fuafuaga mo le faʻasaoina o faʻaletonu ma e maua ai fesoasoani muamua.

O fea o fai ai le faʻasologa?

E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga tutū o falemaʻi poʻo le aulelei e faʻataʻitaʻi faʻataʻaloga. E taua le mauaina muamua o faufautua faʻapitoa.

O tagata e faia le faʻalauiloaina o Botox i le fale, o se tulafono, maua aoaoga teuteu ma e leʻo faʻataʻitaʻi i le falemaʻi. E faʻataunuʻu ona fai le faʻasologa ae le o se fomaʻi faʻapitoa.

O le fualaau faasaina o le a gaoioi i 3-5 aso. O loʻo iai le faʻamalieina o maso o foliga, ina ua maeʻa faʻafuaseʻi le maanuminumi. E faasolosolo malie, o le aafiaga o Botox ua vaivai, ma ua toe faʻamalosia maso.

Afai e leʻi paʻu i luma o laumata ma maanuminumi i le va o mata o mata, ona uma loa lea o le faʻataʻitaʻiga. O le foliga o le a faʻaalia. O le a leai ni maanuminumi poʻo ni faaletonu i luga o foliga.

Ina ua maeʻa le faʻagasologa

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a faia e le fomaʻi fautuaga mo le tausiga pe a maeʻa Botox. E taua le usitaʻi ia i latou ina ia mafai ai ona faʻaitiitia le lamatiaga o iʻuga:

  1. Aua le mapu i se supine tulaga mo le itiiti ifo 4 itula pe a uma lenei.
  2. E manaʻomia le faia o faʻamalositino o mata: teisi aʻe ma tuʻu i lalo fulufulu mata.
  3. Aua le fiapoto.
  4. E le manaʻomia foliga faaalia o mata.
  5. Aua le faʻamalo i nofoaga tui.
  6. Se vaiaso e le mafai ona pala e faʻamago lou lauulu.
  7. Vailaau tui puipuia.
  8. E faasa ona e alu i le solarium, taʻele, poʻo le sauna.
  9. Inu inu vai.
  10. E faʻatapulaʻaina le faʻasamoa o meaʻai masima.
  11. Aua le sii ni mamafa.

O le mea lea, Botox e aoga mo le toe faʻafouina. Ole a latou puleaina le siitia o latou mata e aunoa ma faigata pe a fai o le taualumaga o loʻo faia e se tagata poto faʻapitoa.