Lauiloa

Ua toe foi mai faiga! TOP 5 hairstyles o 50 tausaga, talafeagai i lenei aso

O aso nei e manaia mo pati ia faia lauulu lauulu. O nei mea oti lauulu e fetaui lelei mo tamaitai teuteu ma mautinoa e mulimuli i sitaili. O ni uumi uʻumi ma le mafiafia, lauulu mafiafia ma faʻapipiʻi, laʻei ma fugalaʻau i le lauulu, fusi ma curls. Le isi, matou te ofoina atu se filifiliga o lauulu i le sitaili o 50s.

Malamalama uila i luga o le lauulu uumi.

Lauulu lauulu mo se laulu.

Ulu i le ulu ma se fugalaʻau, taʻalo mataga.

Bouffant, mama i fugalaʻau, uumi uumi.

50s-sitaili afiafi styling.

Fusi ia, mafiafia pa, ua sisii luga.

Volumetric fusi, fusi.

Mafiafia bangs, maualalo solofanua, fugalaau i le lauulu.

Le masani: curls tetele

Le masani: curls tetele

lapisi tetele

O le lauulu masani ile vaʻaiga o le 50 ua aofia ai maʻi tetele. Na faia e Marilyn Monroe ma Marlene Dietrich. O sea laulu foliga e iloga i le valavala ma le galu lamolemole o lauulu i le tasi itu. I se laʻei lauulu, o le laulu e pa'ū lemu, pei o se afu, latou te foliga le lapopoa, fulufulu ma fai se fafine e sili atu fememeaʻi.

Afifi afifi

afifi afifi

E sili ona lauiloa i lauulu o 50 tausaga ma ni mea faʻapipiʻi. Ole foliga mai ole sitaili-ae ua faʻaosofia ai le masani ile fausiaina o pulu ma lenei metotia. Muamua, e te manaʻomia e faʻataʻamilo i luga o pupuʻu lapopoʻa ma taoto i foliga o se faasee, malupuipuia ma se malosi faʻapipiʻi. E matua manaʻomia lava o le lapoa o le faasee e lelei atoatoa taamilo foliga.

Mamalu

Ole vaitau o le 50 na amata ai e fafine ona fai a latou uluaʻi suʻesuʻega ile atoʻe. O lauulu e masani ona tuiina i tua i foliga o Farani bun, sapasapaia ma le faaeteete le pito i luma o le lauulu.

Vailaau teuteu

Vailaau teuteu

Lauiloa sili lauiloa lauulu o vaitausaga 50 o lalelei lauulu lauulu i se ie puipui. O le mea moni, e faigata tele le taugata o lea mea mo laei i aso uma, ae o le 50s lauulu lauulu ma se ufiufi e mafai ona avea ma filifiliga lelei mo se tamaitai faaipoipo i aso nei.

Maʻevae sikuea

Maʻevae sikuea

O se ata o le sitaili o le vaitausaga 50 o le Gray Kelly. O ia lea ua manatu o le faʻataʻitaʻiga o le 50's ona laulu. O Grace Kelly sa laeiina se sikuea laʻititi o loʻo fusifusia, selu lona lauulu i tua pe autilo. O le soʻona taʻua o le "fasi faʻi" ua avea foi ma lauulu lauiloa tele mai Grace Kelly.

Ile faaiuga ole 50s, ua amata ona sui vave lauulu foliga. I le amataga o le 60s, o le tele o fafine na filifili mo le fesuisuiai ma toe foʻi mai i le uumi o sele laulu "pei o se tama" o le na taumafai e nofoia le latou nofoaga i le 1920s.

Lauulu lauulu laei ma lalelei

Lauulu ma se faaputuga i le sitaili o le 50-60s

Mamalu - O se auala faʻapitoa lea o le teuteuina o lauulu, lea e sipiina ai manoa taʻitasi agai i le aʻa o le lauulu i le umi atoa o lenei filifili. O le uiga o le fulufulu sola, o le fausiaina faʻaopopoa voluma, o lea o se laei faʻaofuuluulu ma fulufulu e sili ona talafeagai mo na teineiti ma fafine o loʻo i ai i le lurus ae le mafiafia lauulu.

E mafai ona e faia lau oe lava lauulu lalagaina ma se lalelei.Ae peitai, matou lapataia vave oe e le matua faigofie e faatino ai: e tatau ona e selu i tua (i le aa o le lauulu) toetoe lava loka uma. Ina ia taofia le voluma, faʻaaoga se fagu faʻapipiʻi, ma sili atu le lelei.

Lauulu "atigi ma le faaputuga"

Lauulu "Shell ma faaputuga"

O le velvete atigi le a foliga sili atu ma se laei ma le ua. O le ato fulufulu (e faʻaigoaina foʻi o le atigi Farani) faʻaalia le tua o le ulu, uumi le ua ma foliga matagofie tuʻufaʻatasia ma ofu lalagaina o foliga ma mea e teuteu ai.

60s ato 'atigi e le gata i tagata e ana le laulu umi e mafai ona fai, ae faapea foʻi teine ​​ma fafine o lo latou lauulu e feololo le umi.

Ina ia faia se fulufulu atigi i le retro sitaili, o le ae manaʻomia le fulufulu mo le lalagaina, lauulu, le vaaia, se pulumu lauulu ma fulufulu lauulu - e maua ai le faʻaiuga.

Oti pupuu 'ulu vavae: puʻupuʻu pulu

Pusa Garcon: Fafine ma Sensual

O pupuu ninii "i lalo o le tama tama" (poʻo se pupuu laei i le retro style) na lauiloa i le tuai o 50s ina ua maeʻa le ata Aso malolo Romalea Audrey Hepburn faia lana ata muamua tifaga.

Faia mai le ata tifaga "Roman Vacations"

Ona o lona matagofie i fafo ma le faigofie (le sili atu e te manaʻomia mo sitaili o se laʻititi), o 'ofuʻese pupuʻu puʻupuʻu mai le 60s na fiafia i mea teuteu matagofie tele, ma e faitau miliona o fafine ua latou faia se laʻei foliga tutusa mo le sili atu 50 tausaga.

Afai e te filifili e tipi lou lauulu ofu pupuu i le sitaili o le vaitau o le 60, ona, pe a faʻatino vali, taulai atu i mata.

Lauulu i le sitaili o le 50s "i lalo ole tama"

O le lauulu lauiloa i le sitaili o le 50-60s - "pei o Marilyn Monroe"

Maeleni Monroe Hairstyle

O le isi mea moni lauiloa laʻei lalagaina o laei ile faiga ole 50-60s, o le mea moni, ose laulu ile laulu ile sitaili o Merlin Monroe. Ia lagona e pei o se 100% lauulu i le sili lagona o le upu - sexy, agamalu, mea lilo, agamalu ma sili ona manaia karismatic, ia mautinoa e faia oe lava ia se laulu i se auala, tusa lava pe mo lenei mea e tatau ona vali lou lauulu (o le mea moni, o la matou fautuaga e faatatau i na teineiti, ia te ia o loʻo iai le laulu i le faiga o Merlin Monroe tuʻufaʻatasia ma lauulu lauulu e sili ona talafeagai)!

Faʻafefea ona fai se laulu o Marilyn Monroe?

Fufulu lou lauulu, ona faʻamamago lea o lou lauulu ma faʻapipiʻi le laulu o lauulu. Afifi oe i mea faʻataʻavale pe fai ni uʻamea Merlin faʻaoga faʻaoga faʻamau uʻamea masani. O le taimi lava e saunia ai lau Merlin Monroe-style retro laei, faasaʻosaʻo ia curls ma se laulu malosi taofi.

Lauulu ponytail laulu foliga

Nai lo le taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona fai lenei hairstyle, o le a matou faʻaali atu ia te oe se faʻasologa o ata ma faʻatonuga i lea laasaga ma lea laasaga. By the way, o le ponytail laei e sili ona lelei mo le faamanatuina o le Tausaga Fou 2014, o le tausaga o le Blue Wooden Horse!

Lauulu "O solofanua atamamai i le sitaili o 50-60s

Auala e Faia ai se solofanua ato fulufulu

Faia faʻamau

Tui le lauulu

O loʻo matou galulue pea ile laulu.

O le ponytail i le sitaili o le 50-60s ua sauni!

Matou te moomoo ia sili atu lou manuia faʻataʻitaʻiga!

Fai-ia-oe lava fafine fulufulu i le sitaili o le 50s

O foliga vaaia ile lalelei e leʻo se faʻailoga ile manuia. O tulaga o le aʻoaʻoina o foliga o tamaʻitaʻi ma le poto o le ata ua toe foʻi mai i nei faiga, ma lauulu i le sitaili o le 50s fesoasoani e fatuina latou. O faʻaonapo faʻamatalaga o le sitaili o lena vaitau o faʻamanuiaga i nei aso ua i ai i le pito i luga o la latou lauiloa.

O le mea autu o le fasefulu tausaga o le Vaʻai Fou, o lona manatu o loʻo i ai i le aulotu Christian Dior, na ia faia se ata fou, lea na ia faʻaigoaina o le "fafine-fugalaau". E le gata i le sitaili ma tulaga faʻatino o le aulelei o tamaʻitaʻi, ae ua suia foʻi le ituaiga o lauulu, i le vaitausaga 50 o loʻo iai ni lavelave, laʻasaga matagofie e leʻi mafaufauina i le afiafi poʻo le aso malolo. O laei matagofie ma sili ona matagofie ua avea ma vaega o foliga masani i aso uma.

A o lei aliali mai i faiga masani o lauʻeleʻele, le le masani ai ma sina fouvale lauulu ma sili ona pipiʻi lauulu sa i ai pea mamao ese. Ma faatasi ai ma curls tautau i luga o ona tauau, foliga mai i luga o le auala na matua le taliaina. O le limasefulu taimi o taimi e lalagaina ai laʻasaga, manaʻomia le maualuga o lauulu laʻei. O le toʻatele oi latou na faia faʻafetai i paʻu tetele poʻo le le faʻamaoni. I lenei sefulu tausaga, na ala ona faʻaalia pulu mo le taimi muamua ma o se “lulu” mataʻina na sau i foliga e leai se mea.

Faʻafefea ona fai se lauulu 50 ile faiga ole Marilyn Monroe (faʻatasi ma le ata)

O le laulu autu lava o lena vaitau, Marilyn Monroe, na faʻaalia le sitaili, lea o aso nei ua sili ona atagia ai le sitaili o lena vaitau. O se mea saʻo, matua mama ma faʻataʻitaʻi na faia i luga o le laulu malulu faʻaʻumiʻumi o le umi faʻatupuina foliga foliga malu, lilo ma matua foliga. E faigofie ona toe faʻatino e fetu o nei aso, ma o le teuteuga lava ia e matua talafeagai lelei mo foliga o le afiafi ma le ao. E le gata i lea, o le faia o se fulufulu foliga o 50s pei o Marilyn Monroe i aso nei e faigofie lava i ou lava lima e aunoa ma le tauva i le tautua a se fulufulu faʻapolofesa.

Le faavae o ia ituaiga lauulu o se masani afa afa-umi lauulu "kapeti" ma se uumi umi. Mo le fausiaina o lenei feminine hairstyle o le 50s, e te manaʻomia se lauulu pipi poʻo le pupuni, se selu ma se laei malosi uu - e tatau ona faʻaliliuaʻi uila ia faʻamalosi tino ma lapoa. I luga o lauulu fufulu ma mago, faaaoga sina sitaili talafeagai mo le ituaiga o lau lauulu, o lenei fesoasoani le styling tumau umi.

Vaai lelei i le auala e teuteu lelei ai lauulu o 50s ma filifilia ma le faaeteete mo ata i nei ata:

Ina ia faia lenei sitaili, vavaeʻese le soʻo le sooga i luga aʻe o le muaulu ma taʻoto ai, o loʻo taamilo i luga le mea uu i totonu, e manaʻomia foi e tuʻu uma ia manoa, ma tuʻu ai i latou mai foliga i le tua o le ulu. E le tatau ona selu le iʻuga e maua mai, muamua e tatau ona faʻapeina i ni vavae ese, faʻamau faʻalelei ma se lacquer mo le faʻafaigofie ona faʻasaʻo ae naʻo le tuuina atu o le sitaili manaʻo e manaʻomia.

Ia taulaʻi faʻapitoa i 'auʻau - e aoga ona tagofia tutusa, o le uumi, punou i luga o mata ma ua mimilo lelei o ia na faʻaalia ai le ata ma le fiafia a Marilyn.

50s hairstyles mo laulu umi: o se sitepu-i-laʻasaga faʻamatalaga

E pei ona i ai nei i le limasefulu tausaga, o aulelei uumi uumi ma le manaia sitaili sa i ai i sitaili, lauulu i le sitaili o le 50 mo le uumi uumi e iloga i se mamanu matagofie ma le alofa tunoa. O le faʻaaliga mo lena sefulu tausaga o le maualuga, o loʻo i luga o le ulu ulu lamolemole ma le tele o ave. E le gata ina mafai ai ona faʻaalia le matagofie o ufiufi uumi, ae na matala foʻi le tatalaina o le ua i le ua ma faʻamamafaina le ova o foliga - laei o le "Princess" sitaili, ua maeʻa ona ua ma faʻataʻamilomilo uaua ma foliga manaia i lenei tuʻufaʻatasiga sa i ai i foliga o lena sefulu tausaga.

Vaʻai totoʻa ile fulufulu o tamaʻitaʻi o le 50 i nei ata - o nei aso ua toe foʻi i le masani:

Mo le fausiaina o ia sitaili, tamaitai amio tatau o na taimi sa tatau ona faʻasauaina o latou curls ma solofaʻi, ma faʻaopopo le telega e faʻaaoga ai lauulu. Ole aso nei ole agavaʻa alamanuia ua mafai ai ona e faia se sitaili e aunoa ma ni faigata, o se laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga e faʻafefea ona fai se lauulu i le sitaili o le 50s mo le umi lauulu ua lava.

Oe e manaʻomia le teugaina o laʻau e avatu ia lamolemole lalagaina, se pea o fusipaʻu paʻu, lauulu, laei, ma pe afai e te manaʻo e faia ia sili atu le tele o le fusi, o se faʻaʻuluʻulu faʻataʻavaleina fulufulu tutusa ma le leo o le lauulu.

Ia selu ma le faʻaeteete le lauulu na fufuluina ma mago faʻaoso i lalo lou ulu, kolosi latou i se solofanua i luga o lou ulu, taumafai e fatuina se sitaili sili ona manaia. Fufulu muamua le lauulu i le fusi, ma ia tuu se faʻaopopoga voluma i le faasee. Faasalalau le utupoto ma puipui i pou.

Lauulu o le 50s mo le uumi uumi e iloga i le lamolemole ma le alofa tunoa o laʻei, o lea o manoa uma, itu ma okipital, e tatau ona lilo faʻaeteete i le sitaili, faapea foi ma pito o ia manoa o le fusi ia lava. O lipine velvetetee lautele poʻo le tiara mo le teuteuga o le afiafi, ofuina i le pito i lalo o le utupoto, o le a faʻamamafaina ma faʻalelei le teuteuga. I le lomiga i aso uma, lautele rims po o asoa e nonoa pei o se lipine mafai ona feagai ma lenei matafaioi o se teuteuga matagofie.

Ui i lea, le uiga teuteuga, lea na faʻaaogaina le manaia lauulu lauulu, susulu fulufulu fulufulu ma 'ie puipui, o se faʻailoga foi lea o lena sefulu tausaga.

Faʻafefea ona fai se lauulu 50s mo lauulu pupuʻu

O lauulu o le 50 mo le pupuʻu lauulu e iloga foi i le ata ma le manino o le ata, e sili ona lauiloa, pei lava o aso nei i lena sefulu tausaga, lauulu o le uumi "bob" sitaili sa. O le teuteuina o ia togitogiga, faasao ai le sitaili o le "retro" e mafai ona faia i ni auala eseese. O le masani masani o le "malulu galu" faʻaalia foliga sili ona matagofie foliga, lea e le o le taimi muamua ua toe foʻi mai i aga masani - na muamua aliali mai i 1920s.

Ina ia mafai ona fausia se sitaili, o le aofaʻi atoa o lauulu e tatau ona pipiʻi luga o curlers tele, agai mai mai le mata i le tua o le ulu ma faʻataʻoto ia curls i totonu. Ina ua uma ona aveʻese le curlers, e tatau ona fufuluina ma le faaeteete lauulu ma se pulumu, faia lamolemole, tafe malie galu. Aemaise lava le gauai atu i itu, pe a tatau ai, e tatau ona toe tuu i totonu manaia. O ia sitaili mafai foʻi ona faʻaopopo i le lautele o le mama mama, lalagaina o lauulu mai le muaulu ma faia ai se tamaʻi faasee manaia i le muaulu. O mata matala e faʻamamafa ai le ova o le teuteuina o sitaili o faʻailoga foʻi ia o le sitaili o lena vaitau.

Vaai lelei i le aulelei matagofie teuga masani lauulu i le sitaili o le 50 i nei ata:

O le auala lona lua e fai ai se lauulu i le sitaili o le 50s, e le gata mo le puʻupuʻu ma le laititi o lauulu, o le a manaʻomia ai le fausiaina o le isi faʻaputuga i luga o le pale ma manino, faʻaata ata i pito o le manoa. Ina ia fausiaina le voluma e le talafeagai uma le faia o se mea pei ona masani ai fafine o le limasefulu tausaga. I luga o lauulu fufuluina ma mago mago, faʻaaoga se tamai sitaili o faʻalelei feololo, tufatufa atu mai aʻa i pito o le manoa. O le aofaʻi e mafai ona fatuina e faʻaaoga ai curlers tetele poʻo se fulufulu fulufulu ma se pulumu fufulu - e taua foi, pei ona i le muamua lomiga o styling, e aveese lauulu mai le foliga, fausia se voluma i le pale pe i le tulaga o le cheekbones. Le filifiliga o se ata tusi mo se sitaili faʻamoemoe e faʻalagolago i le ituaiga o ou foliga ma le mea e te manaʻo e faʻamamafaina. O sitaili faʻapena foʻi e faʻaopoopo faʻalelei i se lipine, sikafu poʻo se lautele o fulufulu mata. E tatau ona toso lemu i lalo pito o ni manoa i le fesoasoani a curlers po tongs, ma fai ai le galu lamolemole, faʻamamafa le "lauulu" fugalaʻau.

O le lagona moni i foliga o tamaʻitaʻi i na vaitaimi, o foliga vaaia o 'auʻau, seʻia oʻo i lena taimi sa laʻei faapitoa e teineiti laiti, ma i le limasefulu tausaga na amata ona ofuina e tamaitai sili ona lalelei o sitaili o vaitausaga uma. O faʻataʻitaʻiga i le agaga o le vaitausaga 50 - le puʻupuʻu, mafiafia, ma le puʻupuʻu saʻo i se laina sao - sa mamao ese mai filifiliga le faʻapitoa ma lavelave.

O le tulaʻi mai o se masani fou, e pei ona masani ona tupu, na faʻafaigofie e le fale tifaga, pe o se ata o le tifaga fetu Audrey Hepburn. I le tifaga "Roman Vacations", lea sa ia faia ai le sao o le alo tamaʻitaʻi, Audrey tipiina lona uumi umi lauulu maualuga i totonu o le faavaa. O se puʻupuʻu "sikuea" ma faʻailoga matagofie na faʻavasega lelei le ata o se purinisese o ona po nei. Tuʻu ia lauulu i le agaga o le "retro" e iai foʻi ona uiga, ae e le faigata ona fai ni lauulu pei o le 50 ma ou lava lima.

O pulu sasaʻo i ia ituaiga foliga e tuʻufaʻatasia ma ufi e tuʻuina i teuteu manaia i le pito i tua o le ulu. E mafai ona e faʻailoina i latou i soʻo se auala, mauaina manino, faʻalelei saʻo. Mafaufau lelei le curls ma puipui latou i lalo ifo o taliga i le fesoasoani o lauulu e le vaaia.

Ua toe foi mai faiga! TOP 5 hairstyles o 50 tausaga, talafeagai i lenei aso

Fulufulu o 50 's

O le lima sefulu o le luasefulu senituri o le taimi o le maeʻa o taua, ina ua iu ina mafai e Europa ona manava mapusaga o le mapusaga ma fiafia i taimi toʻafilemu. O le 50s lea e lauiloa mo lauulu e faʻaosofia ai pea tagata lauulu, laʻau fashionistas ma fetu a Hollywood. Tatou te faaaʻoaʻo i ata o tamaʻitaʻi atamamai i na ona po, e musuia e latou ma, o le mea moni, o tatou lava e toe faʻafoʻi mai le umi o aga masani a le masani.

5 sili ona lauiloa lau 50 ma le 60s o laulu

O ofu lalagaina o laei (e moni lava, tuʻufaʻatasia ma foliga teuteu ma lauulu laʻititi) ua avea ma uiga iloga o le tofo lelei ma le atamai o se tamaʻitaʻi moni. E fausia 50s foliga foliga pe 60s, e le lava le ofuina o fulufulu uila poʻo se ofu ile pi: e te manaʻomia foʻi ona fai ni ofu foliga pei ona e valiina le 50s. Ona e tatau ona e filifili poo fea lauulu i le sitaili o 60s (50s) o le a sili ona fetaui ma oe.

O a laʻei lauulu i le sitaili o vaitausaga o le 50 ma le 60 ua sili ona talafeagai i aso nei ma faʻafefea ona fai ia oe lava?

Lauulu laei "atigi ma le ulo"

Lauulu "Shell ma faaputuga"

O le velvete atigi le a foliga sili atu ma se laei ma le ua. O le ato fulufulu (e faʻaigoaina foʻi o le atigi Farani) faʻaalia le tua o le ulu, uumi le ua ma foliga matagofie tuʻufaʻatasia ma ofu lalagaina o foliga ma mea e teuteu ai.

60s ato 'atigi e le gata i tagata e ana le laulu umi e mafai ona fai, ae faapea foʻi teine ​​ma fafine o lo latou lauulu e feololo le umi.

Ina ia faia se fulufulu atigi i le retro sitaili, o le ae manaʻomia le fulufulu mo le lalagaina, lauulu, le vaaia, se pulumu lauulu ma fulufulu lauulu - e maua ai le faʻaiuga.

O le lauiloa lauulu i le sitaili o tausaga 50-60 - "pei o Marilyn Monroe"

Maeleni Monroe Hairstyle

O le isi mea moni lauiloa laʻei lalagaina o laei ile faiga ole 50-60s, o le mea moni, ose laulu ile laulu ile sitaili o Merlin Monroe. Ia lagona e pei o se 100% lauulu i le sili lagona o le upu - sexy, lemu, aitu, agamalu ma sili ona manaia karismatic, ia mautinoa e faia oe lava ia se laulu i se auala, e tusa lava pe mo lenei mea e tatau ona vali lou lauulu (o le mea moni, o la matou fautuaga e faatatau i na teineiti, ia te ia o loʻo iai le laulu i le faiga o Merlin Monroe tuʻufaʻatasia ma lauulu lauulu e sili ona talafeagai)!

Faʻafefea ona fai se laulu o Marilyn Monroe?

Fufulu lou lauulu, ona faʻamamago lea o lou lauulu ma faʻapipiʻi le laulu o lauulu. Afifi oe i mea faʻataʻavale pe fai ni uʻamea Merlin faʻaoga faʻaoga faʻamau uʻamea masani. O le taimi lava e saunia ai lau Merlin Monroe-style retro laei, faasaʻosaʻo ia curls ma se laulu malosi taofi.

Lauulu ponytail laulu foliga

Nai lo le taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona fai lenei hairstyle, o le a matou faʻaali atu ia te oe se faʻasologa o ata ma faʻatonuga i lea laasaga ma lea laasaga. By the way, o le ponytail laei e sili ona lelei mo le faamanatuina o le Tausaga Fou 2014, o le tausaga o le Blue Wooden Horse!

Lauulu "O solofanua atamamai i le sitaili o 50-60s

Auala e Faia ai se solofanua ato fulufulu

Faia faʻamau

Tui le lauulu

O loʻo matou galulue pea ile laulu.

O le ponytail i le sitaili o le 50-60s ua sauni!

Matou te moomoo ia sili atu lou manuia faʻataʻitaʻiga!

Lauulu laʻasaga 50 tausaga: sitepu i le sitepu faʻatonuga

E mafai e retro ona fou? E mafai ea ona aʻoaʻoina se mea mai le sitaili sitaili taimi o o tatou tinamatua? O laei o le 50s o le seneturi talu ai na alu ifo i le talaʻaga o peseina le aulelei o le tamaitaʻi ma le poto o tamaʻitaʻi moni. O le matagofie o foliga vaaia o le amio a Grace Kelly, Marilyn Monroe, Bridget Bardot ma le tele o isi tupulaga o le ogatotonu o le seneturi talu ai.

50s faʻaalia foliga

Amata mai le faʻaaliga o Dior faʻaalia i le faʻaiuga o le vaitau o le 40, na amata ai ona taulaʻi le faʻataʻitaʻiga a le lalolagi i foliga vaʻaia ma le aulelei o se tagata i nei ona aso, ma faʻamamafaina e ofu, laei ma laei foliga.

E i ai ni mea iloga uiga o lauulu laei o lena taimi:

  • solofanua,
  • afifi afifi
  • lapisi tetele
  • sitaili faigata
  • teuteuina i se ie puipui, lipine,
  • maualuga sitaili
  • manino manino.

Ia e pei o Marilyn Monroe

Le a le le mea a le miti a le tele o teine ​​i le tele o augatupulaga? O le a le mea e manaʻomia mo lenei? Ole faʻavae ole faʻatuina ole ata ole laulu e tau i tauau ma le malamalama ole paolo ole laulu e fetaui ma le ata.

1. Fufulu lau lauulu.

2. I solo susu pea, ia faʻaavanoaina mousse.

3. Tuʻu ese faʻamanuiaga ma faʻataʻamilo i luga o curlers (E fautuaina e filifili se lapoʻa tele).

5. Matou te faʻapeina i le lima i ni vavae ese e aunoa ma le faʻaogaina o se selu ma sasa i lima.

6. Faʻamaea le tuʻuga ma le varnis.

Lauulu ma lalelei lauulu

Fiafia musika ma e na o tagata fiafia i lenei faʻatonuga o le a talisapaia le lauulu e vave iloa ai le tagata e ona mai le motu o tagata.

1. Fufulu lau lauulu.

2. Faʻamago lauulu ma faʻaaoga mousse.

3. Ua faʻapipiʻi le manoa, e fai ai se solofanua i le pito i luga o le ulu.

4. O le vaega totoe o laulu o lo o selu e faʻaalia, faʻaalia ai malumalu ma taliga.

5. Vavae ese le lauulu lauulu ma vaevaeina i ni 3 vaega.

6. Mago ina ia faia se voluma i aʻa.

7. Faʻamau loka faʻapipiʻi i se siʻu.

8. O manoa uumi i luma o le ulu e faataatitia i se ufiufi ma valiina i le vali.

Fulufulu 50's: solofanua

O laʻei o le vaitau o le 50 e le gata le faʻaeteete i laʻasaga, ae faʻafaigofie foʻi pei o le ato fulu. O fusi o le 50s na faia le maualuga maualuga, o le tele o taimi na fulufulua ai lauulu lapoʻa, ma fatuina ai le aoga o le aulelei matagofie i le siʻusiʻu.

Afai e le lava le tele o latou lava laulu, ona faʻaaoga lea e teine ​​ia laei ulu. O le siusiu e mafai ona teuteuina i lipine poʻo fugalaʻau.

Silisiliese Bouffant: O Mea E Te Le Iloa

Fleeces i 50s na avea o se fiafia tele i totonu o le tele o teine ​​talavou, ae faapena foi i tamaʻitaʻi faʻaaloalo. I le tele o tulaga, fashionistas talitonuina le fausiaina o ia sili tauleleia i le au laulu sulu i laʻei lalelei.

Faatasi ai ma lapopoa lapopoa, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma studs ma varnish ua uma ona manaʻomia. O le a la latou mea na fai pe a fai ua matua le lava le laulu? O tamaitai laei matagofie latou te ofuina e le gata laʻei lauulu i luga o latou ulu, ae na faʻamautuina foi isi faʻaopoopoga e faʻaopopo le tele. O le a e maofa, ae e oʻo foʻi i totini sa faʻaaoga.

Hive hairstyles na ufiufi i le tele o ituaiga o varnish, ae na taumafai pea e ofuina ma le faʻaeteete. E aunoa ma le talepeina o le fausaga, e alu lava e moe. Ma o le fuafuaga mafai ona uma le vaiaso atoa!

O nei sitaili faia i luga o le faavae o se faaputuga i luga o le pale. E i ai ni filifiliga mo lauulu - ma lauulu potopoto i le pito i luga pe faʻapea ma curls.

1. Ua selu le atoa atoa o lauulu.

2. Tuu i ai le filo i le pale ma luma.

3. O le pito i luma ole laulu e selu lelei ile tua, ae aunoa ma le aveeseina o le voluma.

4. Ua faaputuputu le faaputuga, ia manaia lona foliga.

5. Tuiʻi lauulu i lalo ole selu.

6. Faʻapipiʻiina - ma ni faʻamau.

7. Mo le faʻamalieina atoatoa ma le sitaili o le vaitau o le 50, e mafai ona e nonoa se lipine.

Hipsters - o se atoa faʻatonuga lenei, e aʻafia i le laʻei ma le laulu uumi ma puʻupuʻu. Ole faʻaaogaina ole fulufulu ma le teuteuina ole laulu ile laulu ile leo ile itu ole a fesoasoani e faia ai le ata faʻatulagaina.