Misi faʻamatalaina

Miti faʻauiga o lauulu vae Ese miti i le mea o lauulu vae vae miti i se miti "

Muamua lava, afai e vaʻaia e se tagata vae i soʻo se faʻamatalaga, o lona uiga, e moni lava, i le auala, o le malaga, malaga poʻo le faigamalaga.

Afai e te vaʻai i se miti pe faʻapefea ona ufitia ou vae i le lauulu - mafiafia ma lapopoa, ona e faʻatali la ni faʻafitauli i le taimi o le malaga. O le oʻo mai o le lumanaʻi o le a le alofagia ma faigofie.

E mafai foi ona e faapea afai e te vaʻai i se miti i le tino atoa i le lauulu, e aofia ai vae, o lona uiga e te le o mafaufau lelei i nisi gaioiga ma e le mafai ona e faʻaalia lou sese.

Afai o oe, ua uma ona vaʻai i lauulu vae i se miti, ma manaʻo e tafi esea, ona e iloa lea o lau miti ma fuafuaga e le o se mea e taunuʻu.

Noble miti tusi - i se miti vaʻai vae lauulu

Ma aisea e fulufulua ai vae miti o se tamalii miti tusi? Afai e te talitonu i le faʻauigaina o lenei miti tusi, ona e vaʻai lea i lauulu vae i se miti e le o tauaveina se mea leaga, ae matua o le liliu - fulufulu vae o lona uiga o oe ua uma ona fiafia pe o lena fiafia o loʻo faʻatali mo oe i se taimi lata mai. Mafiafia ma pogisa lauulu vae i se miti - o le tele o le fiafia. E le gata i lea, o le miti e uiga i le laulu o vae e mafai ona faʻamatalaina i le mea moni e faapea, i se taimi puʻupuʻu, o le ae mauaina tele tupe mama pe o lau pisinisi o le a toe faʻaleleia.

Vaai lelei foi i lauulu lava.

  • afai o lauulu e i ai ona ufiufi, ona e le faʻamasania lea o lou feusuaiga manaʻoga ma avanoa
  • pe a paʻepaʻe, e tusa lava pe tupu lauulu lauulu i ou vae i le miti, o lona uiga e te mafaufau tele i le matua ma le oti. Lafo ese nei mafaufauga ma fiafia i le taimi nei.
  • e te le fiafia i le mea moni o loʻo iai lou lauulu i luga o ou vae - faʻamoemoeina tagata e leʻi mafaufauina poʻo uo le fiafia i se taimi lata mai.

Faʻamalamalamaga miti o Dmitry ma le Faʻamoemoe o Taumalulu - aisea e miti ai vae vae

O vae e le miti i luga ole tulaga lautele e maua ai tala lelei i se tagata ile tulaga o le mautu ma le talitonuina ile olaga. I le vaʻai atu i lauulu vae i se miti, e tatau i le tagata ona mafaufau i le mea moni e faapea na ia ioeina le tele o mafaufauga e uiga ia te ia ma ona o lenei, lona taua mataupu e ono le amanaʻia. Lauulu vae mafai ona manatu i ai o se sili manatu ma le le faʻamaoni manatu o oe, e ono afaina ai lau pisinisi taʻuleleia.

Aisea e vaʻai ai i se miti na i ai le fafine e fulufulua ona vae ▼

O se miti lea sa i ai se fafine fulufulu i luga o ona vae faʻaalia se atinaʻe faʻalelei o mea tutupu, manuia i taumafaiga uma ma se tulaga mautu tau tupe. Mo se tamaloa, o se miti faʻa folafola folafolaga malie ma fiafia masani. Mo se fafine - mauaina o meaalofa taua mai tagata fiafia pe toʻalua.

Aisea vaʻai i se miti o se teine ​​ma lona ulu ulu ▼

Afai e te moemiti i se teine ​​ma lauulu vae - oe o le a sili ona mauoa. O loʻo faʻatali mo oe le lumanaʻi toʻamalie ma le saogalemu. Ae e le pau le mea e maua ai penefiti. Lenei o le a muamua mai se vaitaimi o le galue malosi, o nisi taimi e tatau ona e tumau faigata ma le le fiafia. Tofo i se isi tulaga faigata, ia e manatua le mea ua folafola mai e lenei miti ia te oe.

Afai ei ai lau lauulu uliuli i ou vae ▼

Vaʻai i se teineititi i se miti uliuli lauulu i ona vae - e alu i se tulaga le fiafia i le mea moni. O se tasi o le a ia faʻaoga mai ia te ia gullness ma naifi le faʻailoaina i le uliuli malamalama ma faia se mataupu o tauemuga. E mafai ona avea ma ana uo, o ia e faia mai le lagona o le lotoleaga.

Mo se tamaloa, o se miti faʻaalia na folafolaina se faʻaosoina o lagona ma lagona. O le olaga patino o le a mauoa ma fiafia. Atonu e feiloaʻi ma se tasi o le a avea ma ana soa faamaoni.

Ole a le uiga o le faʻamatalaga miti pe a fai e te vaʻaia ni laulu uumi i ou vae legs

E tusa ai ma le tusi miti a Felomens, o le vaʻai umi i luga o vae o lona uiga o le e ona lenei laau totogo i le olaga o se tagata malosi tele-naunau ma uiga saua. Na te silafia le mea na ia manaʻo ai mai le olaga, ma alu atu i lana sini i le taimi tonu.I le tasi itu, o lenei tulaga e tau atu i le manuia, i le isi itu, e le o tagata uma e mafai ona tatalia se sosaiete o tagata ma ia uiga faʻapitoa, o le mea lea, o le tele o taimi o na tagata e mafatia i le tuuatoatasi.

Aisea miti uliuli lauulu i vae o se fafine ▼

Uliuli lauulu i vae o le fafine o loo moemiti ia osofaiga mai fili ma tagata lotoleaga. E alagatatau ona tausia le puipuiga ma puipui lo latou le mama. E le mafai ona alofia faʻataʻitaʻiga leotele, ae e mafai ona e taumafai e alu ese mai i le tulaga faʻaletonu ma le faʻaaloalo. Ina ia faia lea mea, tapunia lagona ma amio mafaufau ma talitonuina.

O le a le uiga o le miti o le aveeseina o lauulu i vae o se tasi ▼

Afai o lau miti o loʻo e aveese lou lauulu i luga o ou vae, o lona uiga o oe o le ala ala taumafai e nofo i se tulaga maualuga nai lo le taimi. O taumafaiga e atiaʻe uiga leiloa o ia te ia lava e le o iʻuga. Oe ua sauni e faia ni tulaga ogaoga ma taumafai e suia atoa ou mafaufauga ina ia avea ma uiga na e valiina lou mafaufau.

Aisea miti na tupu na lauulu i ou vae ▼

O le miti na tupu ai i ou vae lauulu o lona uiga ua oʻo i le taimi e faʻatino ai. Afai na muamua ona e tumu i le masalosalo ma le le mautonu i ou tomai, o lenei ua e saunia mafaufau e faia se laasaga agai i le le mautonu. O se filifiliga saʻo tele lenei, e faʻatagaina ai oe ona amata agaʻi i luma i le manuia pe a uma le taimi umi.

O le a le mea e tusa ma le miti tusi uiga o le tosoina mai o lauulu i luga o vae ▼

O le saeia o laulu i vae i le miti o lona uiga e le talia e le fai miti ia lava mo ia. O ona manatu o lona le atoatoa, e le maua ai e ia le avanoa e manuia ai i le olaga. Ae faatasi ai ma ia mafaufauga, na te le faia se taumafaiga e suia. O nei mafaufauga ua naʻo se 'alofaga, se taumafaiga e faʻaliliuina ai le tiute mo latou toilalo i le le tonu o le iʻuga.

Faʻamatalaga lautele

Lauulu vae i miti faatusa o suiga. Latou te faʻataʻitaʻia i miti po: siitia atu i se nofoaga fou o nofo, pisinisi pisinisi, suia se alofa pe pisinisi paʻaga. Ma faʻateleina ai foi le laulu, e aofia ai luga o vae, tautala o le male, stiffness o le tagata, le mafai ona maua tupe.

O le lanu o le lauulu i luga o vae o se taua taua:

  1. O le pogisa ma le mafiafia talanoa e uiga i faʻafitauli i totonu ole tagata. O loʻo ia te ia le tele o aʻafiaga e taofia ai o ia mai le ola atoatoa.
  2. Afai e vave amata ona liua efuefu ma pa'ū i fafo, o le tagata fai miti e mafai ona maʻi tigaina i se maʻi sili atu.

Aisea miti lauulu vae i tusi miti eseese

  1. O vae o le fai miti ua folafolaina faalavelave i le ala. E tatau ona e faʻaeteete peʻa faimalaga.
  2. O le tafiina o le laulu o ona lava vae - o nisi fuafuaga o le a le manuia. O se tagata na vaʻavaʻai i miti faʻapenei ua aveina le tele o tiute ma ua le mafai ona taulimaina. Atonu o le au tapena e manaʻomia tele mai se tagata le amanaia, ma latou foi e le faia se mea mo lona lelei.
  3. O vae e vave tupu i le lauulu ma o lenei mea e tupu ai le popole. Ma i le olaga e le faia e le tagata le filifiliga sao.
  4. A faʻapea e naʻo le vave ona tupu lauulu, o le fai moemiti e manaʻomia ona fetuunaʻi ile galuega.
  5. Ua lilofia loʻu tino atoa i lauulu, ou te lapataia miti i po: ou te tuulafoaia se tulaga le maalofia ma taʻu loʻu taʻusalaina.

Tusi miti aiga

  1. Afai o le teine ​​talavou e fulufulua ona vae, o le a ia maua le siitaga i le galuega pe maua se tamaoaiga mauoa.
  2. O le miti ma mea faʻailoga o se miti mo se fafine ua faʻaipoipo, o lona uiga ua ia saili e taofiofi lona tamaloa, faʻaali mai le soona manaʻo mo ia. Tatau ona fetuʻunaʻi ile va ma lana paga, a leai, e ono leiloa ai o ia.
  3. O se tamaloa lauulu lauulu miti o se tupe. Ae a pe a fai ana miti, na ia faatiga ia te ia i le tafi esea o lona lava “vao” - o le a leiloa.

Miti Dreambook

  1. O lauulu vae na vaʻaia i se miti faʻaalia ai o se tagata e saili e faʻataunuʻuina lona manaʻo pele. Faatasi ai ma le mausali finafinau, o le a ia ausia lenei.
  2. O le tagata moemiti e tosoina lona lauulu i le miti, aʻo feagai ma tiga - ua ia te ia le maualalo o lona faʻamoemoeina. Manaomia le faia o oe lava-faʻaleleia.
  3. O vae uumi ile vae e faʻaalia ile miti po o loʻo taumafai le tagata mo le sini i luma. O tagata o loo siomia ai e le fiafia ia te ia. O ia e manatu faapito.
  4. Lauulu aveeseina vaaia i se miti - le manaʻo e avea ma tagata sili ona pule

Tusi Miti a Freud

  1. E masani ona vaai le teine ​​i lana miti i ona lava vae mimigi. O lona toʻalua o le a faʻasaoina.
  2. Ae afai na te vaaia i le po miti vae i le fulufulu o se isi tamaloa, ona ia faaipoipo lea i le mauoa.
  3. Afai e moemiti se tagata e uiga i vae lauulu o se isi tagata, o le a ia te ia le amio leaga pule po o le ava.

Noble miti tusi: matua lauulu vae

O le vaʻaia o vae fulufulu i se miti e tusa ai ma le Noble Dream Book o se faʻailoga sili ona lelei. Na ia lipoti atu o le fai miti ua fiafia pe o le a maua le fiafia i se taimi lata mai. E taua le manatuaina o laulu i latou lava:

  1. O le tele o latou, o le tele fiafia
  2. Afai o latou e pupuni, curly, ona e matua faamalieina lea i lou feusuaiga olaga,
  3. A malamalama o lauulu e lanumoana pe efuefu - e tele lou mafaufau e uiga ile oti male matua,
  4. Afai o lauulu e le pei, mafua ai lagona le lelei - e leʻo toe mamao ni aiga o le a o mai e asia oe.

Ua miti vae fulufulua i lona uiga

  • Tusi a le Miti a Mila e faamatalaina se miti pe a fai se miti e fulufulua ona vae, o se faʻailoga o le auala televave: pisinisi pisinisi poʻo femalagaaiga.
  • Afai o le lauulu e matua umi lava, ona le faigofie lea o le ala, o le ai ai faʻafitauli i totonu.
  • E ala i le faʻamatala tusi miti a Freud teine ​​miti faapena masaniga faʻataʻitaʻi i totonu o le aiga, le tane o le a usitaʻi atoatoa i le miti i mataupu uma.
  • O se tamaloa na moemiti i se faʻaaliga vaaia - e gauaʻi i se fafine pule.
  • Miti Faʻamatalaina o Taumalulu faʻamatala se miti faapena ma se soʻona maualuga le taua o le tagata lava ia e mafai ona faʻaleagaina ai le miti a latou pisinisi.
  • O loʻo faʻaalia foi e se vaʻaiga se mea e manaʻomia ai lona lava tagata, ma e afaina ai. O le tusi mo miti fautuaina e sili atu ona faʻalogo ma ia aʻoaʻo e taulaʻi atu i mea lata mai o mea tutupu.

Le taua i le faʻauigaina o miti tusi ua tuuina mai i le lanu o vao:

  • papaʻe poʻo le lefulefu malamalama faʻatagaina se lagona leaga, hypochondria, taulaʻi i le soifua maloloina, curly - i le faʻamalieina ma feusuaiga
  • curly ma le uliuli lauulu i luga o lala lapatai le fai miti e mafai ona avea o ia ma tagata na aafia ai i se maʻila, faaoleole.
  • miti faapena folafolaga a se tagata niniva alofa manuia, a alofa matagofie,
  • mumu laulu i vae i se miti faatusa se fafine e maitaga, se alii faailoilo se tiute e mataitu foliga ina ia aua neʻi maʻimau le manuia ma le vaivai feusuaiga.
  • Le faʻauigaina o sea miti folafola folafolaga o se suiga o le nofoaga e nofo ai.
  • Mo se pisinisi pisinisi, o sea vaʻaiga o le a aumaia ai le faʻaletonu i pisinisi.
  • I le taumalulu po o le tautotogo, o sea miti o le a avea ma miti i le faʻailoga o le lumanaʻi faʻalavelave.
  • O le faamatalaina o le miti a le Wangi e faʻauiga se miti e uiga i laʻau fua i luga o lala ia maua ai tupe mama ma tamaoaiga.

Mo miti ou lauulu vae

Ou te mafaufau pe o le a le lauulu vae e miti i ai, ma o latou lava. O lenei miti uiga ese faʻavaloaina le taʻitaʻiga, se 'au e faʻatautaia le pou.

  • Afai e fai miti le vae o se tamaitai laulu, ona faʻapea lea o ia e avea ma tagata autu i le aiga.
  • Ua tele naua vae ua molimau i le moemiti le palaai, ua le mafai ona faʻamuamua tonu i le olaga.
  • Le tino mataga ua ufitia i laau toto i se miti faʻatusa se lagona le lelei ma le i ai o fili i le lata mai siosiomaga.
  • Faʻaopopoina lauulu i luga o latou vae o se miti o le saogalemu ma le saogalemu le saogalemu mo uiga o le tagata ua moe.

Aisea e miti ai vae fafine fafine miti

O le faʻauigaina o lea miti e fesoʻotaʻi ma le faʻamatalaina o miti ma le faʻaopoopoina o tulaga tau tupe, totogi mo galuega ma scrupulousness. Isi mea taua ole moe:

  • afai o le fafine e fulufulua vae i se miti, e faʻailoa mai ai le faʻaleleia o tupe maua,
  • o se fafine na moemiti i isi tagata vae tetele - i le lotoleaga i le tautua,
  • O le mafiafia o lauulu i vae o se tamaʻitaʻi, o loʻo aʻafia ai se mafutaga faʻamatuavale o loʻo i ai le aʻafia o se tafatolu.
  • se tamaloa miti o se fafine fulufulu vae ma se teine ​​- ia manuia i le aʻoga, aʻoga, mauaina maualuga tulaga i tulaga o pisinisi, alofa,
  • o se fafine e vaʻaia se tasi fafine vae lamolemole, o le isi ua lapoʻa - e tetea, faʻateʻa ai mafutaga.

Aisea miti faifaimea vae tane

O le faamatalaina o le miti a lauulu i luga o vae o tane foi ei ai se uiga manaia i se miti tusi:

  • le fafine miti o le fulufulu vae o le tagata i le agamalu gentlemen o le miti, o ia o le ai ai o le a lava numera,
  • O tamaʻi tamaʻi limase e folasia ai se malaga manuia ma e pele, poʻo se malaga i tauaiga,
  • a alii o le a maua se miti ma isi tagata o vae mo le alualu i luma galuega, manuia tamaoaiga,
  • se tamaloa miti o lona lofituina pito - i le leiloa o le fiafia i le vaega o lona pele tamaitai, ava,
  • o se tamaloa e vaʻai i isi tagata vae lapoʻa - i se lagona o le faʻamalieina.

Aisea miti mimigi lauulu vae

Talu ai o le lauulu i luga o le miti i se miti e fesoʻotaʻi ma le manuia, ona o lea o se miti lea e moemiti ai le tagata o loʻo taofia ai o ia ma vao o le miti o le leaga o le tulaga.

  • Mo se tamaloa, o le vaʻai po o fea e na te tafi ai vae o se fafine o lona uiga leiloa o lana masani faʻamalieina. E iai le lamatiaga o le leiloa o se galuega, se aiga ona o le le talafeagai i le mea moni i le taimi nei o mea fai.
  • Na ou miti pe faʻafefea e se tagata ese le lulu o ona vae moe - i se tagata faʻalilolilo o se mea leaga i le liʻo o uo vavalalata.
  • O le tosoina vae o se tasi o se faʻalataina.
  • O le tafiina ma le faʻatu i se miti o se taumafaiga lelei lea e mimita ai se tamaloa.
  • Lulu ou lava vae ma iloa i latou - i le mafaufau a le aliʻi, aua neʻi e iloaina - i le le fiafia o se alofa.
  • O le tagata na te fufuluina ona vae - i faʻafitauli ma le soifua maloloina faʻamalositino.
  • O le tafiina i le peʻa i le miti o se lamatiaga o le maumau o aga faʻapitoa i le mea moni.
  • O le tipiina o oe lava a o tafi o se maumau o tupe faʻaletupe, faʻafitauli laiti.

Faʻamatalaga Faʻamatala Taliga vae (lauulu tino, lima), o le miti lea Fulufulu vae i se miti vaʻai

Miti faʻamatala lauulu vae i se miti faatusa i le siʻitia o le tulaga tautupe, o le a avea ma lou taui mo le galue malosi ma le faʻaalu taumafaiga.

Ae ui i lea, o le polofiti na valoia e le moe ma fulufulu vae e le mautu. Ma le isi, e faigofie ona e maʻimau, ona o le faʻatalale ma le le faʻamaoni.

O lona uiga, o le miti tusi e faʻamatala ai vae lauulu o se ponesi, siitaga, meaalofa.

Aisea miti vae vae? Afai na e vaʻai i se miti ua e fulufulua vae, e ono mafai i le lumanaʻi ona e faaipoipo i se tagata e faigofie ona pulea. Ina ia taofia isi mai le faia o lenei, e tatau ona e puleaina lou toalua.

Aisea miti o lauulu vae i luga o se miti tusi?

lauulu vae vae miti a se tamaloa - o le tumau lea ma le tuputupu ae matata.

O se tamaloa miti i se fafine o lona laulu lauulu o se faʻailoga o le taʻitaʻiga ma le maualuga o lona tulaga o lenei tagata.

lauulu vae o se faailoga o le taitaiga, mana, malosi aiga fusia, tamaoaiga, faaleleia o le tulaga faaipoipo.

I le miti, o se fafine vaʻai i le lauulu vae o se isi tagata - i le fuā o ana uo.

O le vaʻai atu i ou vae na ufiufi i fulufulu mumu o se faʻatumu i totonu o le aiga. Mo se fafine, o se miti faʻaalia ua avea ma tala ua leva ona faatalitalia i le maʻitaga.

O se tamaloa vaʻaia ona vae ma le laulu mumu - e aoga le vaʻai lelei i ona foliga ina ia aua nei taofia le matagofie ma le manaʻomia mo lana ava.

lauulu vae e tafi - mea ua leiloa ona o le paie ma le le atoatoa. Fai ni au taumafaiga uma e te amio pulea ma o au taumafaiga o le a tauia atoatoa.

O tamaʻitaʻi fulufulu lauulu o loʻo moemiti - manuia i le aʻoga ma matata, fiafia, matagofie ma faʻafiafiaga masani. O le miti na e vaʻai ai i fafine fafine ma se laulu mafiafia vaʻaia se faʻaaloalo lagona e mafai ona atiaʻe i se alofa tafatolu.

Noble miti tusi N. Grishina

Aisea e miti ai vae faiulu i le po moe?

Vaʻai i se miti Fiafia - O se lauulu tagata i se miti o lou tuliloaina.Miti faʻauiga o lauulu - le faʻaaogaina, o le faʻaletonu o lou agaga.

Aisea miti vae vae?

O le vaʻai ia oe lava ia e mimiti i se miti e lelei lava. Le vaʻai atu, e tele lauulu i luga o lou tino - faʻafetai, i taʻavale muamua.

Aisea miti vae vae?

O le vaʻai i lauulu pei o se miti i luga o se tino e sili atu le soʻona maualuga ai le mafaia o le faʻafeusuaʻi.

Aisea miti vae vae?

Ina ia lauluulu i se miti - tupu ia paʻepaʻe lauulu - e tatalaina ai le malamalama lelei agavaʻa, ia iloa le fefe i le oti.

Aisea miti vae vae?

O le vaʻai i lauulu i luga o alofilima i le miti o le faʻalavelave.

Aisea miti vae vae?

O le miti i lauulu i laugutu o se taufaamatau o le oti. e tatau ona e matua faʻaeteete.

Aisea miti vae vae?

O le vaʻai atu i se tamaloa lauulu o loʻo tuliina oe o le faʻatupuina lea o lou agaga i le isi itu, le pa'ū.

Miti Stewart Robinson

Aisea miti vae vae:

Lauulu vae i se miti e matua ese uiga. Fufulu vae fulufulu i totonu o le fale, talanoa e uiga i meaalofa mai se pele. Afai e malolosi lauulu lauʻeleʻele vae, faʻatali mo le faʻalauiloaina i luga o le faʻataʻitaʻiga. O le tosoina o laulu o vae i se isi itu o loʻo vavalo mai faigata i le galuega.

Talitonuga ma uo, le lava le malamalama. O le i ai o ni fulufulu umi i vae mo alii i le miti - o lona uiga o gaioiga aoga, mo fafine - e leai se mea e sili atu nai lo le faʻalavelavea ona o le faʻatauvaʻa. O le faapipiiina o vae fulufulu i se miti o le faʻaalia o fili.

O le valuina o oʻu vae miti i le faʻamaoni ma le tuuto o uo. Afai i lau miti na palapala ou vae. O le lapataiga lea ia te oe e uiga i misa atonu, faitatala mai tagata na e te talitonuina tele.

Faʻasusuina ou vae pe savali i luga o fusi - i le olaga moni, e tatau ona e aʻoaʻoina tele ina ia manumalo ai i le tele o faʻafitauli.

Miti faʻamatalaupu Nancy Wagimen

Pe a fai o miti vae lauulu

E moemiti i se fealofani lauulu vae mo alii e toe faafouina se naunautaiga i se mafutaga. Mo tamaʻitaʻi, o le faʻailoga o le faʻamasinoga ma le lagolago. Lelei vae o loʻo faʻaalia e mea fiafia na tutupu i le olaga. O le mimiti o vae i le miti - o lona uiga o le faʻailoaina o manaʻo feusuaʻiga.

A e vaʻai i vae o se isi tagata o fulufulua i lau miti ma avea ma mea inosia ia te oe, ia e iloa o loʻo i ai ni tagata masalosalo i ou tafatafa i mea moni. Ugly vae o loʻo faʻamatalaina o le i ai i totonu o au uo o tagata fia iloa, aua le faʻamalo i lo latou faatosinaga e teu ai i ni galuega masalosalo.

O le mativa ma faʻaleagaina e te aumaia ai ni miti e pei o le tipiina o vae, poʻo la latou le galulue.

O le mea moni pe o le po o le a taunuu moni vaʻaia e le gata i lona anotusi, ae faʻapena foi i le aso o le vaiaso ma le taimi o le aso na faia ai se miti.

Lea lauulu vae miti o - lautele faʻamatalaga

O miti e moemiti i le auala, feʻaveaʻi, sui le mea e nofo ai, sui paaga i le pisinisi ma le alofa. Mai le taimi anamua, tagata ua liliu i mana maualuga e tuu atu tali i miti i fesili tiga. O miti uma o se tala ese. E aoga le faʻamatalaina o miti atoa, e aunoa ma le misia o se mea e tasi, ae o loʻo avea lava le faʻailoga autu ma faʻailoga i totonu o le miti faʻaalia lona uiga atoa.

Lea, miti e uiga i lauulu vae e mafai ona faamatalaina i le auala e moni o vae miti:

• Miti o lauulu vae

• O le laulu i vae e pouliuli ma mafiafia,

• O lauulu e aulelei ma migimigi,

• Muamua, o vae e lamolemole, ona amata loa lea ona tupu lauulu.

E talitonuina o le uliuli ma le mafiafia o lauulu i vae e mafai ona faʻailoaina mai o se tagata i lona faʻafitauli. E tele faʻatapulaʻa ma mea e fefe ai, e taofia ai o ia mai lona alu pea i luma i le olaga.

Afai o lau miti o le lauulu o ou vae e amata ona liu efuefu ma pa'ū ese - o se ogaoga gasegase e ono, lea o le a faigata tele le fofo.

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga lautele, aisea e fai ai miti vae vae malamalama o tagata faʻamatala faʻapitoa saunia e tusi miti.

Aisea e miti ai lauulu vae i luga o le tusi miti Miller

E taua le maitauina o le vaʻai vae i se miti e toetoe lava o se malaga, tele suiga.O le mea moni, e aoga le matamata i mea laiti e faʻaali i se miti. E masani lava ona iai isi faʻailoga ma faʻailoga.

E lelei le maitauina pe a fai o lau miti i ou vae o loʻo ufitia i le mafiafia o laulu uliuli, ona tatau lea ona e fefe i faʻafitauli i le ala.

O se miti faʻapea e taʻu mai ai e te leʻi uma lau galuega ma e tuʻua lou fale, ma o lea malaga e mamafa ia te oe.

Afai na e vaʻai i lou tino e ufiufi i lauulu ma vae e aofia ai - e tele naua ou mafaufauga le lelei, ma e faʻalavelave i lou alualu i luma i le olaga. E aoga le toe iloilo o lou olaga tulaga. E manino mai le faia o se mea sese.

Afai e te manaʻo e tafi lou lauulu mai ou vae i se miti - o lona uiga o le a le manuia au fuafuaga. Ua e tuuina tele i luga o ou tauau. E aoga le toe iloiloina o lau mafutaga ma e pele, masalo latou te manaʻomia tele mai ia te oe, ma latou oe faia se mea mo lou lelei.

Afai na e vaʻai i se miti faʻafuaseʻi ua ufitia ou vae i le laulu ma faʻataʻitaʻiina oe i le fefe - o le mea moni e te le faia se faʻaiuga taua, aua le tuuina mea uma i le mafutaga. Vaʻai o ou tapuvae ufiufi i lauulu - e leai sau fetuutuunai i amioga. O le ae le aʻoaʻo e faamagalo.

Aisea e mimiti ai vae fai miti a Freud tusi

O le vaʻaia o vae i se miti, e pei ona fai mai Freud, o le auiliiliina o le olaga feusuaʻi o se tasi. Afai o le teineitiiti sa fai se miti ma ona vae ua lamolemole ma mimiti - ia alualu i luma ma le isi itupa. E le o toe umi se taimi amata o lona olaga, na o lona taʻele i le manuia ma le mamalu. O ana tagata pele o le a faamaoni ia te ia. E leai se mea e popole ai o le a faalavelave i lona fale.

Aisea miti vae vae? Fai mai Freud, o lenei miti e mafai ona folafola i se tamaitai talavou se faaipoipoga le tutusa, lea o le a ia faia ai le vaega autu.

Afai e fetaui lea i le teine, e tatau ona ia faʻatinoina malosi i le atinaʻega o fesoʻotaʻiga, a leai e iai se faʻafitauli o le a oʻo iai. Afai e leʻi iai se faiā a le teine, e tatau ona tilotilo i mea tauva.

Aua le filifilia tagata malosi ma i ai ni uiga faigata. I ia ulugaliʻi, e ono feteʻenaʻi o aia.

Afai o se tamaloa miti na ia te ia tele lauulu vae, o lona uiga e tatau ona ia eseese le olaga feusuai. Afai o le laulu e amata ona faasolosolo lemu pauu, tatou mafai faʻamoemoeina faʻamaʻi o le vaega o genital. Afai o se tamaloa miti e uiga i le auala na ia luluina ona vae i se miti - o le a ia maua manuia alofa alofa, se suiga o le paaga i feusuaʻiga.

Aisea miti lauulu vae i isi miti tusi

I se tusi matagofie mo miti fai mai o lauulu vae e vaaia i se miti, o le mea moni, faia se mea sese. Latou te fai mai ua leva ona fiafia le tagata, ae na te le manaʻo e matauina lenei fiafia. Ua faamalieina o ia i le laititi i fegalegaleaiga, ona o ia lava e mafatia tele. E tatau foi ona tatou faʻamoemoe i le lumanaʻi matagofie matagofie e mafai ai ona tatou atiaʻe ni sootaga fou ma auala pisinisi.

Mafiafia, uliuli lauulu i se miti folafolaina manuia ma le fiafia. Masalo o le tatalaina o se fou auala tupe. Mo i latou o loʻo faia pisinisi, o se miti faʻapea o le toe faʻaola mai, tatala avanoa fou faʻatupeina.

Afai ei ai curls i luga o le lauulu, o se tagata e mafaufau tele e uiga i lona feusuaiga olaga ma e le fiafia tele i ai. Atonu o mafuaaga mo le le fiafia ua natia i le soona faaua ma le faigata. Afai e tele taimi e tupu ai feeseeseaiga i le va o paaga, ona tatau lea ona toe iloilo la latou mafutaga. A leai, o le avanoa e le maalofia.

Le miti i le miti paʻepaʻe, lauulu sinasina i vae - i faafitauli o le soifua maloloina ma le oti lata mai. E tatau foʻi ona e faʻatalitali tagata e leʻi mafaufauina, se fonotaga e le folafola atu se mea lelei.

O le a le mea o loʻo fautuaina mai e le tusi miti? Tuu ese manatu le lelei mai lou ulu ma auai i le faaleleia oe lava. Mo lenei, o le taimi tonu lenei.

Oe foliga manaia tele ma aua e te fefe pe a fai o se miti o ou foliga e lalofia e lauulu vae. O le mea moni o mea uma o le a sili atu.

I le tusi miti sasaʻe ua faʻaalia mai o le teine ​​vaʻai i ona vae ua lofituina i le laulu - i le mea moni ua leva ona taʻitaʻi lana tane e ia i lalo o le mulivae.Lenei e naʻo le tatau ona iloa poʻo le a le mea e faʻalavelave ai i le mafutaga. Mafua faʻamatalaina e fautuaina e te le fiafia muamua, aua e le o taimi uma lenei tulaga o mea faʻaalia e aumaia le fiafia i ulugalii uma.

E tusa ai ma le miti tusi o Nadezhda ma Dmitry Zima e aoga le faʻauigaina o se miti faʻaalia o se vaega taua o le manuia ma le foia o faʻafitauli. E aoga foi le mafaufau pe o oe ova le tele o le taimi e te 'eli ai e oe lava. Masalo e tatau ona e toe iloiloina lau tulaga i le olaga ma faia ni mea taua.

Afai o le laulu e uliuli ma mafiafia - o lenei mea ua faailoa mai ai o le amio faʻamaualuga ua manino le totoina ma o se tagata e tatau ona mafaufau i ai o ia, a leai, o le a ia leiloa pele ia te ia. Afai o le laulu e mama i vae, o lona uiga e le o faitioina e le tagata ia lava, ae taumafai e saili le fofo saʻo i le faʻafitauli.

E tusa ai ma le tusi miti a Wangi vae e le fiafia i ai se tagata o se faʻailoga o le le faamalieina i se tasi olaga. Na te le amanaiaina lona siosiomaga, manaʻoga tele mai tagata.

E taua le matauina e ono iai mafuaʻaga lelei mo le le fiafia. E aoga le vaʻai totoʻa i faʻailoga uma na aliali mai i se miti.

O nisi o latou o le a faʻailoa mai ai le mea e te faʻamoemoeina ai faalavelave poʻo togafiti.

Afai o se tagata i le miti taumafai e tipi ese lona lauulu, ma latou tuputupu ae toe, ona ia o le a le mafai ona vave ma tiga tiga feteenai uma tulaga tulaga feteenai. O le a latou aliali mai pea lava pea i lona olaga. Faafitauli e le masani ona le lelei.

Afai i se miti a se tagata tafi ese le laulu uliuli, ma le malamalama tupu tua - o le mea moni o lona pauli uliuli o le a vave ona muta ma o le a maua se taimi lelei mo le foia o faafitauli. Aua le fefe i le suiga. E aoga le taliaina ma le agaga faʻafetai.

Afai e miti se teine ​​talavou e le tupu lona laulu i ona vae, ae i luga o lona tauleʻaleʻa, e faʻateʻaina e se tasi le latou faitatala. Afai e miti o ia e le laulu lauulu, e ono vave ona ia maua se auala ma lelei iʻuga i se mafutaga pe a uma le malaga.

Afai o le teine ​​e vaʻai e tele lona lauulu ma e faigata tele ia te ia ona alu, talavou le lofituina i le masalosalo e uiga i le talafeagai o le faʻaauau pea la latou mafutaga. Lea e tatau ona mafaufau le teine ​​teine ​​pe o ia moni saʻo i mea uma.

Masalo e tatau ona e toe iloiloina lau mafutaga ile ulugaliʻi ma suia faʻamuamua?

Talitonu i faʻailoga o miti pe leai - e filifili tagata uma mo ia lava. Mo le tele o seneturi, sa aoina e tagata tala e uiga i miti ma o le a le aso e taunuu. O a faʻailoga faatusa i miti e taʻitaʻia ai le ituaiga mea o le mea moni.

E masani ona manatua e tagata tonu na miti o loʻo iai se lagona manino. Ae latou te le folafolaina i taimi uma mala ma mea le fiafia. Ae a latou, ua latou fai mai, ua oʻo i le taimi e toe mafaufau ai le tagata i mea e ave i ai le faamuamua.

Masalo e moni lava o loʻo savali i le ala sese, ma e naʻo mea e leiloa ma le le fiafia e maua ai lenei ala. Miti e uiga i fulufulu vae e le folafolaina ni tele leiloa, latou te folafola vave suiga ma e aoga tapena mo i latou.

O le mea taua o le manatua o mea uma i le olaga e mafai ona suia, o le mea taua o le iloa o le a. Miti o le a fesoasoani.

Lauulu vae vae aisea miti - Miti Faʻamatalaina mai A i le Z

Aveesea lauulu i aso anamua sa manatu o se leaga leaga.

Lea o loo faʻatusa mai e le tele talafatu ma tala faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, o le tala ia Samasoni ma Delilah, lea na mamate ai le pule a le tamaloa pito sili ona malosi i le lalolagi, ina ua paʻu lona lauulu.

O le mafuaʻaga lena o le foliga mai o fulufulu vae i se miti tautala e uiga i le latalata atu le manuia i le olaga o le miti. Mo nisi faʻamatalaga, e tatau ona e fagota mai faʻamatalaga mai le miti.

Eseese faʻamatalaga

Ina ua maeʻa le tusi miti a Miller, pe afai e fulufulua vae o le teine, e tatau ona ia avea se taʻimua tulaga i le fesoʻotaʻiga ma le toʻalua o loʻo i ai nei poʻo le lumanaʻi. Tele taumafaiga e tatau ona faia e totogi ai feteʻenaʻiga ua tutupu i luga o lea faavae.

Afai e na o le tasi le lauulu vae na vaaia i le miti, o le pule pule a se fafine e mafai ona mafua ai le tetea. E masani lava ona manaʻomia le faʻalogologo i le manatu o lona toʻalua, e saili ai ni fetuunaiga. Naʻo faʻatuatuaga ma malamalama e mafai ona sefe ai le paʻu.

O le tusi miti matagofie e faatatau i se lelei o faʻamasinoga mo se tamaʻitaʻi talavou faʻaipoipo. E manaʻomia ona maua se tupe faʻafuaseʻi o tupe tele, ia e mafai ona avea ma tofi mai le aiga e leiloa.

O le miti lauulu vae o le teine ​​ua taʻu mai ai na te mafaufau tele i lona tino. I le tulaga o le uumi o le pupuʻu fua, o le moemiti iloiloga o lona tomai i luga o le moega e maualuga tele. E aoga foi le mataala i le filifiliga o se paaga faʻafeusuaiga.

O le fefe i le lumanaʻi ma le oti o le mea lea o mimiti vae vae, lea sa i ai le laʻau susulu ma paʻepaʻe paʻepaʻe. O loʻo i ai foʻi le avanoa o le moemiti o le a iai ni agavaʻa faʻaaogaina, o lona aoga e manaʻomia ai le malosi ma le galue malosi.

Afai i se miti na e vaʻai i ni tama fulufulu vae e ana le tagata e te le masani ai, aua le faʻamoemoe i se mea lelei. Masalo ei ai sau stalker i lou olaga e mafai ona faia le tele o mea leaga.

Manatua lagona na e maua i le po po. Afai o se mea le lelei mo oe le matamata i vae tane, o le mea moni o le a vave ona e manaʻo e motusia uma fesoʻotaʻiga ma au uo ma paaga i le taimi nei. Peitai, e le faigofie lea mea.

Le foliga o lauulu vae i se miti mafai ona i ai se aoga tulagalua faʻamasinoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e toʻulu ifo le ie puipui i le po, maʻalili, ma e ala i se miti muamua, na tali atu lou faiʻai i le malulu.

O le mea uiga masani i vae e leai se mafaufau i se miti tagata

Le faʻauiga o le moe o fulufulu vae mo se tagata amataina se galuega o se tagata fai pisinisi o loʻo i ai se sili atu le lelei o fai. Peitai, na o le moemiti o ia lava e fai ma pule o lala. O loʻo fuafua e faʻataunuʻuina uma sini, le alofagia o paʻaga ma le leai o se gaioiga a le au tauvaga.

Peitai, afai o le tamaloa e leʻi faʻaipoipo miti o lauulu ulu, o lē e ona le o se fafine, o le mea moni, o le feiloaʻiga ma se fafine mataina o le a vave faia. O le a iai se malosi malosi a le tamaʻitaʻi talavou e mafai ona tosina oe ma tuleia oe.

Afai e avea le tagata ese o se pule o vae le tipiina i le miti a tagata nofofua, ma le tagata moemiti e tatau ona tafi ese vao vao, o se tasi e tatau ona faamoemoeina ni suiga le lelei i le olaga. Masalo alualu i luga tupe tulaga.

Ae o le mea moni e le masani ai vae fulufulua o le mea o loʻo moemiti ai se tagata faaipoipo faʻatasi ma tumu i faʻamatalaga eseese lava. Mafua faʻamatalaina e faʻailoa mai ai le tagata ua moe ona pule i totonu o le aiga, nafa ma filifiliga ma le upu mulimuli i feeseeseaiga tulaga.

Moe mai le Aso Toʻonaʻi i le Aso Sa (2017-12-24)

O le miti mai le Aso Toʻonaʻi e oo i le Aso Sa e taunuu i le aso lava e tasi. O mea na ia tusia e faʻalagolago i le lagona o le miti. Afai na e vaai

Aisea miti lauulu

A o le i suʻeina le mafuaaga o loʻo moemiti ai vae, e fai se miti a le tagata e moemiti e tatau ona sauni mo le auala. O se malaga e faʻatali mo ia ma faʻamoemoe i le tulaga o ona vae, le lelei o le malaga e faʻamoemoe.

Ina ia vaʻaia o ou vae e ufitia atoa i lauulu - e tatau ona e faʻaeteete i le taimi o le malaga, e mafai ona tupu faʻafitauli. O le moe o se lapataiga i le tagata malaga.

Vaʻai e le gata o vae, ae o le tino atoa e fulufulua - o le a e mauaina oe lava i se tulaga fia iloa ma o le a faamalosia e faʻailoa ou mea sese. Lulu ou vae - sauni mo le le fiafia.

O a uma au fuafuaga ma fuafuaga o le a le taunuu.

Mo miti vae lauulu: faʻamatala e tusa ma 6 miti tusi

Le tusitala Masa Aso Iuni 17, 2016

Miti o se itulagi lilo o le psyche. O o tatou tuaa na faʻataʻitaʻia e faʻataʻamilo miti ma se lilo faʻalilolilo ma taumafai e iloa se faʻailoga poʻo le uiga i totonu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a o lenei tusitusiga o le a e mauaina le tali i le fesili "aisea e fulufulua ai vae?"

Ma e ui lava ua faʻamaonia e le fomaʻi ma le mafaufau o faʻaalia o ata vaaia e na o le galuega a le mea lilo, o nisi tagata e taofimau pea le manatu o lo latou taua ma le faʻailoga lanu.

O le vaʻaia o vae fulufulua i le miti o se mea e masani ai tupu; ese tusi miti faʻamatala eseʻese.

Oriental tusi miti: umi ma uliuli lauulu i vae

O le Eastern Dream Interpretation e faʻaliliu miti faʻapena foi ma le tusi miti a Freud. Na ia faʻafesoʻotaʻia foʻi ia atavali i mataupu a le tamaʻitaʻi ma le taʻitaʻiga. A vaʻai e se teine ​​le umi lauulu o ona vae, o le faʻailoga lea o ia o se taʻitaʻi e ala ile natura. E taʻimua i le aiga ma I galuega.

Mo le aliʻi, o lea miti e ese le uiga, ae faʻafetaui foʻi i tamaʻitaʻi taʻitaʻi. Lipoti e faapea o le taulealea i le galuega e maualalo i le fafine, pe o le olaga faʻaleaiga o se taʻitaʻi taʻitaʻifono.

A faʻapea e manaia le lagona o le moe - e fetaui ma ia, pe a le manaia - e tatau ona e suia se mea ma taumafai e faia le gaioiga muamua i ou lima.

Miti Wangi: malolosi vae vae

O le moemiti o lauulu i vae e tusa ma le faamatalaupu a Wang o se lelei ma leaga leaga. Matau le lanu o le moe.

A e le fiafia i mea na e vaʻaia, e mafua ai le leaga o lagona, e taua le mafaufau i ou siosiomaga, e uiga i le lio o fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma le mea o siomia ai oe, e uiga i gaioiga faapolofesa.

I lenei tulaga, o le miti fai mai o totonu o au uo o ni tagata le fiafia ma fili. O loʻo e pisi i se pisinisi e leaga ai oe, ma o le galue ma le galuega e le maua ai se aoga poʻo se polofiti. E le gata i lea, afai o le miti na i ai se lagona lelei o fesoʻotaʻiga, ona leai lea o se mea le lelei.

Miti Faʻamatalaupu o D. ma N. Winters: o se laulu vae o lona vae

Afai e te moemiti i lauulu i luga o ou vae, ona tasi lea o le tele o uiga, pe uma i le taimi e tasi. O faʻamatalaga e aupito maʻoti lava e faʻapea:

  • Tumau ma le talitonuina o le olaga, a taeao, o se manaʻomia manino mo se sini ma faamalieina i mea e te faia,
  • Masalo ua oʻo i le taimi e taofi ai le mafaufau tele ia oe lava ma fai pisinisi. Ioe, a leai, o mataupu taua o le a le amanaiaina,
  • O le manatu maualuga ia te ia lava o le fai miti o le a afaina ai galuega faapolofesa.

Faatasi ai ma tutusa tutusa, e aoga lea i fafine, alii ma o latou lava vae, vaʻai i se miti.

Faʻamalamalamaga miti mai le A i le Z: lauulu fafine vae

O lauulu i vae o le fafine, vaʻai i se miti, e faʻamatala e lenei faʻamatala tutusa ma le muamua.

I se miti, e mafai ona e vaʻai i le lauulu vae o alii ma tamaitai, ae o latou faʻamatalaga o le a ese

O se miti faʻapea e tautala e uiga i le soʻona faʻaaloalo ma le faʻamaualuga o le tagata moemiti. I lenei talaaga, e pele i tagata ona lagona le taofiofia ma le le fiafia.

O mea uma e tuʻuina atu mo lau faʻamatalaga. Ae le i faʻaogaina fautuaga e faatatau i le soifua maloloina o lou lauulu, matou te fautua atu ia oe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. Faʻaaoga naʻo mea e faʻatagaina e naʻo le mea e iai le hyperlink i le tulaga.

O le a le uiga o vae i se miti tusi?

Miti e matua uiga ese. O isi taimi tatou te faia ai se ata ia i tatou lava - ae tatou vaʻai ia i tatou lava poʻo a tatou foʻi vaega o le tino e le pei ona masani ai, pe tatou te mananaʻo ai.

Fai vae. E tutupu e aliali mai ia i matou i miti - ma e le gata i le masani aʻi foliga. Aua e te ofo. Mafutaʻaga faʻamatalaina iloa pe o le a le miti vae, e tusa lava pe le miti sa matua uiga ese.

E pei ona faʻamatala mai e le miti tusi, o vae e mafai ona avea o se faʻailoga o se faigamalaga e sosoʻo mai po o se ala i se faʻatusatusaga uiga. E i ai ono natia feusuaiga fesoʻotaʻiga iinei, atonu e i ai taumatematega mo le lumanaʻi. Miti faʻamatalaina o le a taʻu atu ia te oe pe aisea e fulufulu vae, susu ma maʻi, poʻo le a lava. Lenei o se vaega o lisi o filifiliga:

  • Na na ona ou moemiti e uiga i oʻu vae - masani ma masani.
  • Ia vaʻai e le maluelueina pe matagofie ia te oe lava pe mai le itu o vae.
  • Faʻamaʻai poʻo le maʻi, i le toto pe o le tipi ese.
  • Susu i latou i le vai, fufulu pe tafi.
  • Tamaʻitaʻi pe aliʻi vae.
  • Mafiafia pe manifinifi.

O miti faʻapea e mafai ona masani ma e leai se mafaufau i ai, pe faʻapena foi e uiga ese pe taufaʻafefe. Aua e te ofo ma aua le popole. O nei miti uma ua na o ni faʻailoga ma amo ni faʻamaoniga, faʻailoga. Oe o le a decode ai ma malamalama i le a le mea!

Faʻamalamalamaga miti: lauulu vae - o le a le mea?

Mo nisi e alolofa, o sea ituaiga ata o le a mafua ai le mataga! Na latou faavave atu loa e feosofi i totonu o le tusi miti: lauulu vae, o le a le uiga o lenei mea? Le vaega o le tane o le isi tagata se isi mataupu. Mo i latou i le togavao i soʻo se vaega o le tino e leai se mea e popole ai! A tatou auiliiliina faʻamatalaga e maua ai le faʻauigaina o miti, ona tatou malamalama lea o a latou manatu e faʻavae tonu i lenei tulaga.

Tusi o miti i aso nei

O vae e fulufulua i se miti - o se faailoga lelei tele mo se fafine. A ufitia ona itutino i mafiafia o laʻau, o lenei mea e folafolaina ia te ia se olaga manuia e aunoa ma ni faʻafitauli. O le mataga i se miti na leai se aoga, tusa ai ma le tusi miti. O lauulu vae o se faʻailoga lea o se fafine e faʻaaloalogia e lana tane (alofa). Soo se mea e manao ai o le tulafono lea mo ia. O le a ia taumafai pea e faʻatulaga se olaga fiafia mo ia! O le vaʻaia o tama fulufulu o tama tane o se faʻailoga o loʻo i ai ni ili agalelei. O le a latou lagolagoina atoatoa le fafine. E i ai se tasi e faalagolago i le olaga! O se miti faʻailoa i se tamaloa e tatau ona ia tuʻuina atu le tele o le taimi i lana faʻatusa. E lelei le mafaufau, ae ua lelei teu afifi e sili atu! Mafaufau e uiga i ai. O se fafine e seleina ona vae - i le malulu e faasino i tagata fiafia. Tagata - i le faʻamaʻi.

O vae ua ufitia i le mafiafia o vao vaʻaia o loʻo faʻaalia mai ai taʻitaʻi i nisi ituaiga o potopotoga. Afai o le galuega autu a se tagata o le pisinisi, o le a avea o ia ma ulu o le kamupani, galuega lautele - o le taʻitaʻi o gaioiga, faafiafiaga - o le mea autu i se pati ma isi. I soo se tulaga, tatou te talanoa e uiga i le iloaina o ona uiga faataamilo. O se miti fai taʻu i se fafine o le a ia taitaia lana tane. I le taimi lava lea e tasi, na te le avea lava le tagata e faʻatauvaʻa, ae na ona fuafua lona itu ole va o soʻotaga, o le a avea ma ona tagata le vaevaeina. O le a le uiga o le vaai umi vae? Le faʻauiga miti ua faamatalaina e lenei ata o se ata o le mea moni o se tagata ua tumu i le malosi. O se fafine e mafai ona faʻaalu i luga o galuega faʻatupulaia, ma se tamaloa, masalo, o le a faʻaalu i le faʻamasani o fafine lalelei, e ui lava e mafai ona ia fausiaina se pisinisi manuia!

Fulufulu lauulu e vaʻai - mo le lelei. O le tamaʻitaʻi i le aiga e alofagia, o lona toʻalua e manuia. O le tipiina o vae o se taugata e faʻamalosia ai le fale. Matou te tipiina i matou lava - e iai le avanoa e maua ai faʻavalea pe a teu tupe. Afai i se miti e palapala ou vae, ma mo nisi mafuaaga e te le fufuluina, lona uiga o le a ofoina atu ia te oe se mea manaia. O le fautuaga o le mea lea: aua le taliaina ofo ofo. O le masalosalo polofiti e mafai ona faʻaleagaina ai lou igoa taʻuleleia!

Lauulu vae - e aoga. Mo alii, o se miti faʻapea a valoia tele manuia tupe teufaafaigaluega ma avanoa matagofie. Mo fafine - o se miti e taunuu! Afai o le fualaʻau i vae o le tamaʻitaʻi ua mumu lona ulu mo se maʻi ua leva ona faʻatali. Mo se tamaloa, o le miti faʻapea o se lapataʻiga e uiga i le ono iai o se maʻi e leʻo talanoa i ai tagata. O le seleina o lauulu vae mo se fafine e le o se mea sili ona lelei mo se alofa faʻanofo. E mafai ona e nanaina le uo a uo, lea o le ae salamo. Mo se tagata, le paie o le a manumalo ia te oe. Ae le aoga! E te ono misia se avanoa lelei e alualu ai i luma lau pisinisi!

O le a tatou malamalama i le faʻauiga. Lauulu vae aisea miti?

Na e faia se miti uiga ese. Na e vaʻai i ou vae na ufiufi i lauulu. Ma e tele naua vegetation nai lo le mea moni. Ioe, afai o oe o se teineititi e fuā i ona foliga vaaia, ona e mafai lava lea ona e iloa lelei le tele o le matau na e mauaina. E te iloa na e faia se miti mo se mafuaaga? E auina mai le tala ia te oe. O le mea taua o le faʻamatala saʻo mea na latou vaʻaia.

O le teine ​​e leʻi faaipoipo ua fulufulua vae

Ioe, o le a lagona e se teine ​​lagona le manaia pe a fai o se miti na ia vaʻaia ai ona vae lamolemole ua ufitia i vao. Mo le tele o fafine, o le iai o le laititi o laulu o loʻo i lalo o le itu pito i lalo o se solitulafono. Ae aua le faʻataʻamilomilo e faʻapea atu i le mea mataʻutia ma oso vave atu i le faletaele e siaki poʻo lelei mea uma. Sei o tatou vaai sili atu i le miti tusi. Ma i totonu o le a e maua ai le tele o le manaia faamatalaga.E te fia iloa pe o le a le lauulu vae o loʻo moemiti ai? Ona matou faanatinati lea e faʻafiafia oe. O sea miti mo le itupa feusuaʻi na o ni faʻamatalaga lelei. Muamua, o vae e ufiufi i lauulu e moemiti i teine ​​malosi tele ma le aoga. Masalo e ono, i le taimi oe fuafua e saili se fou ma aoga polofiti poʻo miti o se siitaga. Ia e iloa o se taimi lata mai o le a maua ai se ofo taugofie pe e te siitia ai. Ma oe, ina ia faʻataunuʻuina le mea e te manaʻo ai, e le tatau ona e faʻatulagaina i lalo o se tasi pe e alu foʻi e teteʻe i ou talitonuga ma lou loto fuatiaifo. E le aoga tele pe a fai e le teine ​​se miti lea na ia vaai ai i isi tagata o fulufulu vae. Aisea ua latou miti ai ia te ia? O lona uiga, e tele lona taimi e faʻaavanoa i ona uiga, ae le faʻalogo i isi, e le amanaia manatu a isi. O le teine ​​e manaʻomia vave ona suia, a leai, o lona igoa taʻutaʻua e mafai ona matua faʻaleagaina.

Le uiga o le moe mo se fafine faaipoipo

E te iloa o le a le laulu vae vae miti mo se fafine faaipoipo? Uma miti tusi ofoina tutusa faauigaga. O lona uiga, o le fafine e sili ona fiapule ma malosi i le va ma lana tane. O ia o lo o finauina o ia, le faatagaina e foia nisi mataupu ma faia faaiuga e aunoa ma lona auai. Ma le faamaoni, e tatau ona e toe iloiloina lau mafutaga ma lou toʻalua. E te faia o ia o se vaivai ma le tutoʻatasi tamaloa. Tusa lava poo le a le mea ua e salamo ai, o lou toalua na liua e avea ma tamaloa noa! E tatau ona fai e uiga i le faʻamatalaina lautele o miti: lauulu vae o le malosi ma le mana, mausali ma le mausali, ma i nisi tulaga o le saua ma le mulimulitaʻi. A e vaʻai i ou vae, o oe o se tagata malosi. Afai e faʻaali mai ia te oe se miti i vae e ufitia i laʻau susulu, o lona uiga o loʻo iai se tagata i lou siʻosiʻomaga e malosi tele lona aura nai lo oe. Afai e tatau ai, e mautinoa na te faʻaalia lana amio, fai oe ma ana papeti.

Le miti o se tamaloa

Masalo, o le malosi feusuaʻiga o le a le fiafia i le mafuaʻaga e fulufulua ai vae o miti. Mo alii, o vae ua ufiufi i le mafaitaulia o lauulu e masani ma masani ai. Ae le aoga. Mo se tamaloa, o sea miti o se faailoga lapatai atu o lana soa e manao e fai atoatoa lana pele. O le a ia taumafai ia mautinoa o le tamaloa e masani ona ia faia ana poloaʻiga ma ia faʻatinoina faʻamaoni uma faʻanaunauga.

Le tupe maua pe leiloa

O se tamai faʻatagaga e tatau ona faia. Matou te fia taʻu atu ia te oe, vae fulufulua o loʻo moemiti iai. I tupe leiloa, tupe faʻaalu le aoga ma polofiti. Afai na e tafi ou vae i se miti, ma ua atili ai na tou laulu, sauni mo le faʻatumuina faʻateleina tupe. Afai na e alu ese mai le vao i ou vae ma lavea faʻaletonu oe lava, ma e te lagona foʻi le tiga i le taimi e tasi, ma i se taimi lata mai o le a e mafaufauina tupe le fuafuaina, leiloa ma le maʻimauina o tupe.

Seisi faʻauiga

O le faaliliuga miti a Tibet e faʻamatala faʻalelei se ata. Fai mai o lenei miti o lona uiga o se tulaga fou i le olaga. O le mafiafia o le laulu ua tupu, o le tele manuia faʻatali lea mo le tagata moe. Ae o le aveeseina o le laulu i se miti o se leaga leaga, folafola mautinoa.

Aisea vae miti fai vae?

O le moe o se masani masani faʻalenatura gaioiga o soʻo se mea ola. Mo se tagata, o le moe e taua tele se vaega taua. A o le tagata ua moe, ona miti. Fesili e uiga i le amataga o miti na le mautonu le tele o saienitisi, ma e oʻo mai i le taimi nei e leai se tali se tasi.

E toʻatele e finau mai o miti e leai sona sao i mea o tutupu i le olaga o le tagata. E ui lava o le mea moni o loo i ai faamaoniga o miti faavaloʻaga, pe faʻafefea e se tasi faʻamatalaina le tulaga o deja vu i toetoe o tagata uma?

Tasi auala po o se isi, i nei ona po e mafai ona e maua le tele o miti tusi folafola folafola e faamatala se miti foliga po o gaioiga. Moni, o le le ogatasi o faamatalaga o le tele o latou e mafua ai ona mafaufau tagata e uiga i le moni o nei valoʻaga.

I se miti, soʻo se mea e mafai ona miti ma o nisi taimi e le manino pe o le a se mea faʻapitoa, gaioiga, tagata, mea faitino po o se isi mea e mafai ona miti Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono miti se tagata ile vae laulu. I lenei mataupu ou te fia malamalama i mea latou te ono miti i ai.

Ona o le leai o se faʻamatalaga faʻapitoa i tusi miti eseese, ou te manaʻo e mafaufau i le sili ona lauiloa o latou.

Miti Faamatalaina o Dmitry ma le Faamoemoe o Taumalulu. O le miti miti i luga o vae faamatala le tele galuega ma popolega o se tagata ma a latou lava mataupu, ia e ono afaina.

Tusi miti aiga fou. O le moemiti vae fulufulua mo se fafine o se faʻailoga o le taʻitaʻiga i totonu o le aiga.

Tusi a le Miti a Mila. Le miti na faʻataʻitaʻia se fafine na noa lana tane.

Se miti faapena e mafai foʻi ona valoia se nofoaga fou e nofo ai (lona suiga). Mo se tamaloa, miti lauulu vae e le fiafia i le pisinisi.

O se miti i le taumalulu po o le tautotogo fautua mai o le tagata moe o le a vave ona taufetuli solo e tusa ma faatonuga a se tagata e sili atu malosi mo ia. O isi ituaiga o miti tusi fai mai o vae fulu miti o oa, tupe, ma auala. Latou te faaupu foi i le le saogalemu, le fefe e fai se mea sese. O se tusi miti tusi fautuaina ai tamaitai ina ia na o le alu atu i lauulu aveeseina taualumaga.

E tele filifiliga mo le faʻauigaina o lenei miti, ina ia maua e le tagata le avanoa e filifili ai le tasi e sili ona latalata ia te ia i se tulaga patino ma faia se faʻaiuga e faʻavae i luga o se aofaʻiga o le faʻamatalaga mauaina.

O le a le mea e miti ai lauulu vae - i aso anamua, e le masani ai i le tipiina o lauulu pe seleina, ona sa talitonuina na tuuina atu i se tagata e faia ai se puipuiga puipuiga, ma faapea foi ona tauaveina le malosi ma le malosi. O se miti na faʻataʻitaʻia ai se tamaloa o laulu vae o loʻo tautala i le popolega o se tamaloa ma lona manatu faapito. O le lapataiga lea e manaʻomia e se tagata ona sui ana amio ile lata mai, a leai o le a afaina ai lona igoa taʻuleleia. O lenei miti e tatau ona unaʻia se tagata e toe mafaufau i lana amio, ma sui ina ia 'alo ese ai mai faalavelave i se taimi lata mai.

O le miti a se tamaitai kenera o se faʻailoga o le pule aʻiaʻi. O se miti faʻaalia mai se fafine o le a le maua ni faʻafitauli i le le usitaʻi ma le usitaʻi i ana uo po o le aiga. Mo fafine, o le miti laulu e faʻatusa i lona faʻavae o amio i totonu o aiga aiga.

O lenei amioga, o se faʻailoga o tamaʻitaʻi pule poʻo faletua o faʻaipoipo.

O vae miti mo le tama tane o se faatusa o le sili atu o le fafine, o lea miti faʻaalia mai o le fafine o le a avea ma autu i le aiga o le tamaloa.

Afai o lau miti o se tagata na tafi ese lona lauulu vae, o se miti faʻamatalaina e lotovaivai ona o le atamai o tagata o loo siomia i latou.

O le le gaoia o vae o loʻo faʻailoaina mai e mafai e se tagata ona tupua ma atonu e le pipii lelei o ia ina ia faʻamuamua le ola. Foi, o le faiga o le tafi vae mafai ona folafola mai faʻafitauli tau tupe, o tupe leiloa mafua mai ona o le le lava manatu o le tagata.

Aisea ou te miti ai ia Feet i se miti mai se miti tusi?

O vae i se miti e faʻatusa i le maualuga o lou talitonu ia te oe lava ia, i ou tomai. I le maeʻa ai o suʻesuʻega faʻailoga i se miti, e mafai ona e talanoa i ni ou lagona lelei ma lou mautinoa i lou nofoaga i le taimi nei. Afai e te tilotilo i ou vae taugofie ma le fiafia ma faʻafiafiaina, o lona uiga e tele atu ou lagona faʻatuatuaina, ae afai na latou maasiasi nana i lalo o lavalava - o loo i ai le leai o se self-esteem ma se lagona o le maualalo i ou foliga. Oe mafai foi ona aʻoaʻo tele e uiga i le miti totonu o le miti ala i le faʻamatalaina o lalo maualalo latou lava.

O ai ou vae na e vaʻai i se miti? Na lavea ou vae i se miti? Na faʻapefea vae i lau miti? O le a lau mea na fai i ou vae i lau moe?

Aisea e miti ai vae o tamaloloa

Afai na e vaʻai i vae o se tamaloa i le miti - o lenei mea faʻailoa mai ua lofituina oe i lagona e le faʻasoaina ma se tasi.Ole tuuatoatasi e tupu ai mafatiaga, o loʻo e taumafai e tuʻu ai le tagata. O nisi taimi o lenei manaʻo e oʻo atu ai i gaioiga faʻataʻitaʻiga, lea e te mulimuli ane salamo ai, ae e le mafai ona e faia Aʻoaʻo e fiafia i le nofo toʻatasi ma faʻaaoga nei taimi mo lou tuputupu aʻe faaleagaga

Afai e miti oe fafine vae

E tusa ai ma le tusi miti a Felomena, o le miti o aulelei fafine vae vaevaeina le tagata na vaai ia i latou o se lagona sili ona manaia ma lagona. E le fiafia o ia i soo se ituaiga o le le atoatoa i le lalolagi, e tosina le agaga i le matagofie ma le atoatoa.

Afai e auleaga itutino - o le le fiafia faʻamoemoe e faia, o le a sese mea uma e pei ona fuafuaina. O le ae i ai i le tulaga o le faanoanoa ma le leai o se faamoemoe.

Vaai mai ile itu

Afai na e miti e uiga i vae fulufulu, pe faʻapea foi - matagofie ma lemu, ae oe oe na o le vaʻai na o i latou, le faia o se mea, o le a le uiga o lenei mea? Manatua pe oa nei vae ma pe faapefea ona latou, ma o le tusi miti o le a taʻu mai ai le tali.

Afai e te moemiti i palapala vae, o oe pe o se isi tagata, o le miti tusi lapataia oe - aua e te lamatia lou igoa tauleleia. Taumafai e mafaufau muamua i au gaioiga ma gaioiga i luma o tagata ina ia aua neʻi i ai ni mea faigata.

E pei ona faʻamatala e le tusi miti, o vae leiloa o se faʻailoga o lou saolotoga i totonu. E te le o pipii tele i mea faʻalelalolagi, ma e mafai ona e ola faʻalelei, ae le o le tuliloaina o oa. Lenei le matagofie atamai ma uiga e le maua e le tele o tagata. Ae ia manatua lava e tatau ona sologa lelei le olaga, ina ia iai se nofoaga mo faʻamanuiaga uma i ai.

Aisea la e miti ai vae vae? Mo se fafine, o se miti faʻaata na o lona uiga o ia i ai le naunautaiga e taitai ma e oʻo foi le faʻatonuga, ma e le o toe umi se taimi e manaʻomia. Ole a e maua se avanoa e avea ai ile tulaga faʻataʻitaʻi, ae ia e manatua e le tatau ona e faia ni tele o faʻamalosi.

Mo se tamaloa vaʻai i vae le lelei i miti, aemaise fafine, o se faʻailoga o lona manaʻo i fafine faʻamalosi. Atonu e tatau ona e saili mo se paʻaga malosi e le gata o le a usitaʻi, ae o le a mafai ona taʻitaʻia sina mea.

Fautuaina: Aisea o miti totini?

O le vaʻaia o vae manifinifi i le miti o se faʻaaliga lea o le loto ita o tagata o loʻo siomia. Ole vaitau lenei o taimi e amata ai ona mou faʻamalosi lagona i lou aiga poʻo le siʻosiʻomaga. Ole tulaga e ono feteʻenaʻi ai, ole mea lea ia taumafai e faʻafilemu le mafaufau ma aua nei e toe aafia ile faʻatupuina ole lagona.

Na susu ona vae? Afai o lea, ole mea lea i luma o oe atonu ole a le faʻamoemoeina se matua sili ona lelei ma lelei le tulaga. Taumafai e faʻalelei aʻo leʻi aliali mai. O le le mautonu e masani ona mafua mai i faaiuga le saʻo poʻo se siosiomaga le saʻo, aloese mai le mea lea ma ia faʻaeteete i tulaga manaia.

Aisea ua faʻamavae ai ou vae pe a fai na e vaʻai i ai? Aua le fefe i lenei vaʻai. O se faʻailoga lelei lelei lea. O le ae mauaina le lagolago faʻatuatuaina ma le fesoasoani lelei i le mea moni; o le a le tuulafoaiina oe ma faigata.

O le mafiafia o vae o se faatusa o le fiafia. Oe o le a tulaʻi mai, e leʻi mafaufauina mea lelei e tupu, tala lelei pe naʻo le faʻamoemoe i se kamupani sili ona lelei o faʻatali mo oe. Ma aisea e miti ai vae ma matagofie, e faigofie ona e iloaina. Le fiafiaga o le alofa faʻatali mai mo oe i le mea moni! I la outou mafutaga o le a oʻo mai se vaitaimi o le alofa faʻaaloalo, o le ai ai matagofie faʻamasaniga ma aso, i le aotelega - matua fiafia!

Le uiga o le moe lea na vaaia ai vae puaa

Pig vae miti o se lapataiga e uiga i le i ai i lou siosiomaga o se tagata amio leaga po o tagata tauva o lo o sauniuni oe faigata. Afai e te le o taofi i le taimi o ana taumafaiga e "toto se puaa," e mafai ona ia ausia lana sini ma toe faaseʻa ese oe mai le taʻaloga.

Afai o vae o puaʻa e vavae ese mai le puaa ola, o le a mafai ona e faʻaumatia uma le fuafuaga a le au tauva ma avatu ia i latou se aʻoaʻiga lelei. Mai i lenei le faʻamaoni lē tauivi, o le a e tulaʻi mai ma le manumalo ma le faʻavavau e teena le manaʻo e tauva ma oe.

O le a le mea e faatusa i vae povi i le tusi miti

O se miti na latou vaaia ai povi vae o lona uiga o le a latou umi le vavaeʻese mai se pele. O le a avea ma faʻaiuga faʻamoemoe i lana itu, ma o le a leai se taimi mo le valavala.O oe o le a fuafua e feiloai i se taimi vave, ae o se ala o mea o le a faia mo le sili mo tagata uma.

Afai sa tipi vae o le povi e sauni ai se ipu, lona uiga e le taunuu le malaga fuafuaina mo ni mafuaaga. E le aoga le faʻamalosi ma le faia o ni auala mamafa e alu ai i luga o le auala. E foliga mai, o le faʻaletonu o fuafuaga o se faʻailoga o le malaia o faʻafitauli e ono tutupu mai luga o auala.

A vae vavae miti

O le vaʻaia o ou vae ua paʻaga i le miti o se faʻailoga lea o lou naunau e faia ni osigataulaga ina ia taunuʻu ai lau sini. Ia mo oe o le mea sili lea ona taua i le olaga. E foliga mai ia te oe afai e te le ausia sini, o le a leiloa lona uiga.

Fai mai le faamatalaupu, e le o toe umi ae tupu tele le tulaga, ma o le mea na foliga sili ona taua, o le a faamuta loa. Ole mea taua ile taimi nei aua le faia o mea sese.

Vae gau ▶ sa leai ni vae ▶ vae mimilo ▶ vavae ese vae ▶ vae i le toto ▶ vae vaefa leiloa ▶ vae ma le manua ▶ vae ma manuʻa ▶

A e moemiti e mimiti ou vae

I le tusi miti a Felomena, o le miti na faʻaletonu ai ou vae o loʻo faʻailoaina o se faʻailoga sili ona lelei. E mafai ona e aapa maualuga maualuga i lau pisinisi ma tuʻua au tauva mamao. O le a malamalama le au teteʻe e leai se aoga i luma o au taleni ma agavaʻa ma o le a mou atu e faʻavavau mai le tafailagi.

O le a le miti e uiga i lena na masae ai le vae

A fai sou vae ua afaina i le miti, sauni mo le sili ona leaga. O le tulaga o le a atiae i se auala e faigofie ai ona e le maua se avanoa e faʻatino ai fuafuaga. A iai ni tupe faʻaalu poʻo ni tupe teufaafaigaluegaina, pisinisi o loʻo fai ai le tupe teu, sauni mo le mea moni o le a susunuina uma.

O le tulaga tau tupe o le a matua faʻanoanoa ona e tatau ona liliu i tagata nono tupe. Manatua o soʻo se faʻamatalaga e le faʻapena. Oe oe lava e fausiaina lou taunuuga, ae o le iloa o taunuʻuga taunuʻuga o le a le o soʻona mea.

Le uiga o le moe lea na pala ai vae

O se miti na vaaia ai vae pala tautala o oe lava faafitauli, e mafua ai le popole tele ma se lagona o le le saogalemu. O le mafaufau lilo o loo taumafai e faʻailoa atu o ou fefe uma e leai se moni faʻamasino, o loʻo mamao na ma e naʻo lou ulu. Aveese latou ma le fesoasoani o uiga lelei ma metotia o le tagata lava-hypnosis.

Le a le aoga pe a fai o ou vae malulu i se miti

Afai na e moemiti o lou vae malulu, e ui i le vevela o le tau - o le a e matua manuia i tulaga pisinisi. O feutagaiga uma e te faia i se taimi lata mai o le a aumaia ai se tele tupe mama. Matua faʻamalosia lau tulaga tau tupe, faʻalautele le lautele o le faʻaosofia.

Peitai, pe a uma ona ala i luga e aliali mai na e matua malulu lava, o le miti na atagia mai ai tulaga i fafo atu ma le faʻatoga a le tino e mafanafana.

Aisea miti ai mafiafia vae

Mafiafia ma malosi vae miti o le mauaina o le lagolago mai se tagata malosi. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasiga fiafia o tulaga, ua mafai ona e maua le faʻatuatuaina ma le agaga faʻamalie o leisi o tagata maualuga maualuga o le a iai se aafiaga faʻapitoa mo lou lumanaʻi.

Afai na i ai ou vae, o lona uiga e mafai ona e tutoatasi ausia se tulaga maualuga i le sosaiete, mausali tu i luga o ou vae tau tupe ma le toe faalagolago i se tasi.

Uiga vae ▶ vae susu ▶

Faʻamatalaina o le moe na vaʻaia ai vae fulafula

Fulafula vae miti lagona malosi, loimata, lagona le fiafia. Tele pe a faʻapea, o nei lagona o le a fesoʻotaʻi ma mea a le tagata lava ia ma lou aiga. E mafai ona avea o taua laiti misa ma feeseeseaiga e aunoa ma ni faʻaiuga, faʻapea foi ma le maualuga o faʻataʻitaʻiga e lamatia ai le soifua manuia i totonu o le aiga.

Aulelei vae legs vae palapala ▶ Laei vae ▶ vae ma vevesi ▶ Tausi i luga o vae ▶ atigivae ▶ tamatamai vae ▶ Tipiina atigivae ▶ Tato i luga o le vae ▶ papala ▶

Afai o le miti ua fulafula le vae

I le miti a Felomena, o le miti vae fula o lona uiga o le tele o tupe maua mai mea e le fuafuaina.Mo sina taimi, o ou faʻamoemoe uma e leʻi faʻataunuʻuina, ma le faʻamoemoe o le ausiaina o mea-soifua manuia ma aoga. Ae o lenei ua toe maua le laki i lau itu, ma o poloketi uumi-galo i se taimi puʻupuʻu o le a aumaia ia te oe se tupe.

Faʻamatalaina o le moe i le mea na vaʻaia ai ni vae

O le vaʻaia o vae le lavalava i se miti o lona uiga o se tasi o vaega o le olaga o le a susulu mai ma fou lanu. O le fea itu e ono faʻamoemoe ai ni suiga lelei o le a taʻu atu ai le vaega e te vaaia. O le mea lea, afai o se suilapalapa - o le a e manuia i le faʻaaoga mataupu. O le a olaola pisinisi, o loʻo faamoemoe e tupu tele.

Knees poʻo vae folafolaina manuia i le olaga patino. Faamoemoe malosi lagona ma lagona. Manaia faamasaniga ma faʻafiafiaga faʻamasani o le a faʻagaloina oe e uiga i faʻafitauli uma ma tuʻuina oe lava ia lagona.

Tatala atoa caviar - faʻaeteetega faʻasaga i amioga vave. E ono puʻea oe e ou manaʻoga ae le iloa ua e faʻaaoga mo lou faʻatau.

Afai e fai lava sina manifinifi le le lelei o le tino - o se fautuaga ia e te faʻatu i lou mautinoa i au gaioiga, aua o le faia faʻaletonu e ono ala ai i le faʻaletonu.

E faʻafefea e se tusi miti ona faʻamatala se faʻaaliga i totonu o vae i totonu o le vai

Afai e te moemiti e uiga i vae i le vai, o se malaga fiafia po o malaga ua i luma. O le a sili atu faafiafiaga nai lo pisinisi. I le faʻagasologa o faʻatalatalanoaga, faʻamasani i se tagata lelei ma e lua te faʻaaluina ni aso tamaoaiga ma fiafia. E le tatau ona faʻamoemoe i se mafutaga umi, aua o le naunautai o le a muta faʻatasi ma tuʻuaga.

Aisea miti vae susu i se miti

Afai e te leʻi fufuluina ou vae i se miti, e ono e maua oe i se tulaga le mautonu lea e le mafai ona e alu ese ai, ma aloese mai le faitala ma le taufaifai. Taulimaina lenei faʻailoga ma le faigofie, aua le faʻapipiʻi tele taua i ai. O i latou na molimauina lou maasiasi o le a galo e uiga i ai vave.

Afai, e tusa ai ma le ata o se miti, na tupu i lou susu ou vae i le vai - o lona uiga o le fiafia mai le isi itupa. O le tagata e agalelei ia te oe o le a toe totogi.

Vae fufuluina legs Avea vae ▶ Fogi vae ▶

O le a le uiga pe afai na e toso ou vae i se miti

Afai o lau miti o loʻo e toso mai ni vae o se tasi, e le pine ae liliu mai lenei tagata ia te oe mo se fesoasoani, lea o le a faigata ona teena. Aua le popole, o le a le faigata mo oe e maua ai fesoʻotaʻiga lagolago. Ma o le lagona na latou liliu atu ia te oe mo le fesoasoani o le a faʻamagaloina le mimita.

Ua b e le gata se vae ▶ Se maile ua uu vae ▶ Se faagutu ole vae ▶ Sogi o le vae ▶

Tamaitai lauulu vae

Miti faʻamatala Tamaiti fulufulu vae miti pe aisea i se miti Fulufulu vae o se fafine? Ina ia filifilia se miti faʻauiga, ulufale i le upu autu mai lau miti i totonu o le pepa suʻesuʻe pe kiliki i le uluaʻi mataʻitusi o le miti ata (pe a e manaʻo e mauaina se faʻamatalaga i luga ole laiga o miti i se tusi e leai se totogi faʻavae).

O lenei e mafai ona e mauaina le uiga o le vaʻai fafine fulufulu vae i se miti e ala i le faitauina i lalo mo maua fua faʻamatalaina o miti mai le sili ona lugalaina tusi miti o le Maota o le La!

Fa’amatalaina miti - vae

O le vaʻai i ou vae i se miti matagofie ma faʻalemafaufau o lona uiga o loʻo e faʻatali mo se manuia i pisinisi, o se auala manaia ma faʻamanuiaina. Iloilo uma vae e lua i se miti o lona uiga o lo oe mafaufau i lau fegalegaleaiga ma se tagata. Manua, papala poʻo vae vae i se miti e faʻailoa mai ni faʻalavelave, o faʻafitauli i le pisinisi ma le leiloa o fuafuaga. O le pala ou vae i se miti o se faʻailoga lea o se sese faatamala e faʻaiʻu i le maasiasi mo oe e le faigofie le mea e te ola ai. Vaʻai faʻamatalaga: lapisi, vai, pulou.

O le vaʻai i povi o vae o se tasi i le miti o le faʻailoga lea o faʻafitauli i le pisinisi. Le miti na e vaʻai ai o povi o ou vae e mautu, ma vaʻaia ai oe o le a tu mausali i ou vae. Afai e te moemiti e te faʻasusu vae o se tasi i le maualuga o le toto, ona e mauaina lea o tala leaga e uiga i faʻafitauli a e pele o loʻo manaʻomia lau lagolago ma lou faʻamafanafanaga. Afai e te moemiti o loʻo mu ou vae, ia e tatau ona tolopo le fuafuaga fuafuaina, tusa lava pe e taua tele mo oe. O nisi taimi o se miti faʻapea e valoia le le manuia o pisinisi.O le miti na e vaʻai na e tuʻu ai ou vae i le afi e faʻataʻitaʻia ai oe naʻo le faʻalavelave i se finauga e mafai ai ona e faʻamutaina. Soʻo se gaioiga lelei o vae e faʻatautaia i le miti o se faʻailoga lea o lau pisinisi o le a alualu i luma ona o lau vave atamai, sneakiness ma le mafai ona faia faamasaniga talafeagai.

Afai e te miti faapea ua e le toe mafaia ma ua leiloa ou vae, ona e faʻatali lea o mea tetele faʻatiga, faigata, ma mea leaga. O lona uiga ole miti lea e le usitai ai vae ia te oe. Afai e te miti na e alu se tasi vae se tasi, ona e faʻatali lea mo le teteʻa ma se pele poʻo se paʻaga, oe na e faʻatauaina. O le milimiliina o lou vae i se miti o se faʻailoga lea e vave ona e maua le tele o faʻafitauli o le a amata tiga le ulu.

Fiafia o vae o tamaiti i le miti o se faʻailoga o le mafanafana ma le fiafia. O nisi taimi o se miti faʻaalia ai se tupe mama. O le tele o vae i le miti o se faʻailoga lea o le ae maua se polofiti i fefaʻatauaʻiga poʻo se malaga manuia. O nisi taimi o se miti faʻaalia mai ai le maʻi vae, malulu, pe fulafula. O le i ai o se vae laupapa i se miti o se harbinger o le taufaasese. Vae le mautonu i se miti e vaʻai pe i ai - faʻailoga o le leaga ona o se pisinisi e lamatia. Oga manifinifi i se miti e vaʻai pe i ai o lona uiga o nisi pisinisi e faigata tele mo oe ma e sili atu lou tuʻua i luga. Vaʻai ou vae palapala i se miti - i faʻafitauli ma le maasiasi. Fufulu ou vae i se miti - se faʻailoga ua e maua se malaga. Fufulu ou vae i le vai i le vai manino ma le mama - o le faʻailoga o le fiafia ma le manuia. O nisi taimi o se miti faʻaalia ai se la malulu (aemaise pe a malulu le vai). Vaʻai faʻamatalaga: vai.

Afai e te moemiti o se tasi na fufuluina ou vae ma oloina i mea manogi, ona e mauaina lea o le manuia tele, fiafia ma le tamaoaiga. O le fufuluina o vae o se tasi pe sogi atu ia i latou i le miti o lona uiga e tatau ona e salamo ia latou galuega ma talia tulaga. O maʻa malolosi i ou vae i le miti o se faʻailoga lea, e ui lava i faʻafitauli, e te ausia lau sini. Vaʻai faʻamatalaga: corns.

Afai e te miti ua tipi e se tasi lou vae, ona e faʻatalitali lea mo le faʻanoanoa, le fiafia ma faigata. O se miti i lou lagona o se tasi o teteʻe atu ou vae poʻo le mulivae lapataia oe e taufaasese tagata taufaasee. O le pipili i le miti o se faʻailoga o le le faʻamaoni, leiloa ma le faalumaina. Vaʻai faʻamatalaga: pipili.

O se miti na e vaʻai ai ua faʻatamaia oe pe tuli e se tagata e leai se aga, e faʻailoa mai ai faʻafitauli ma faigata i le pisinisi. Afai e te moemiti o le tasi vae ua pipii ma e le mafai ona tosoina i fafo, ona manatu lea o faigata i pisinisi. Afai i se miti na mafai ona e faʻasaʻoloto lou vae ma faʻaauau lau galuega, ae manuia le faʻatali mo oe, tusa lava pe a. O le moemiti e iai sau pu i lou mulivae o lona uiga: faʻamoemoe i faalavelave. O le a atili faʻaletonu le tulaga pe a pa'ū le manuʻa ole mulivae pe pa le vae. Peitai, afai e te aumaia se mea mai fafo, o le a faʻaleleia atili au mataupu. A e moemiti o ou vae na afaina ona o le gugu, ona e faʻatali lea o mea i le mauaina o tupe. E iai le manatu afai e te miti i lou vae lou vae taumatau mai le gout, ona fai lea o le miti i se mea, ma afai o le vae agavale, o lona uiga o se miti e faʻataʻitaʻi ai le isi itu. Afai i se miti e te vaʻai i ou vae (vae) fufula (le lavalava), ona faʻataʻalo lea o oe mo se alofa. O le vaʻai atu i vae o isi tagata o lē lavalavā i se miti o se faʻailoga o tupe ua leiloa. Manua vae i se miti vavalo leiloa ma le le manuia. Vaʻai faʻamatalaga: seevae, mulivae, alu, tamoʻe.

Faʻamatalaina o miti - vae

o le mea taua a se tagata. Ma afai na ia iloa o loʻo savali mai e le lavalava, ona ia mafatia ai lea o le avega, vaivai ma mafatiaga. Pepelo i se miti, i le amioatua ma le mataʻu faaleatua. O le e vaʻai i le tele o vae o le a tamaoaiga pe a mativa, maʻi pe a mauoa ma manuia faʻataunuʻuina le malaga pe a fai o ia o se tagata malaga. Mo le tamaloa e vaʻai i ona vae ua valiina i le peʻa, ma le leiloa o se aiga, ae mo se fafine, i le maliu o lona toʻalua. Mauaina i se miti a le tasi vae, i le olaga o le a leiloa o le afa o le meatotino, lua vae, uma meatotino. Sii ma mimilo le vae, i se mea faigata i fafo atu o le pisinisi.Ua latou fai mai foi: o le vaai i se miti o lona uiga o le avea ma tagata saua. O lou vaʻai i ou 'ie ma uʻamea o se faʻaopoopoga o le olaga. O se tamaloa na vaʻaia vae o fafine ua faʻaalia vave. O le vaʻai atu i se miti ua paʻu le paʻu o ona vae ma fulafula ona vae, na ia maua tupe mai faigata. Tulouna le ivi i le vae i le itulagi o le pito i lalo o le vae po o le tapuvae, i le oti, ma le mulivae, i le manaʻo e fai se mea masalosalo e aumaia ai le toilalo ma le salamo. O lauulu lauulu o se faʻailoga o le malosi malosi i lotu. O se tagata maʻi na vaʻaia se vai i totonu o lana miti i se miti o le a vave ona maliu.

Alien fulufulu vae

Faʻamatalaina faʻamatalaga Alien Hairy Legs miti e uiga i le a i se miti Alien fulufulu vae? Ina ia filifilia se miti faʻauiga, ulufale i le upu autu mai lau miti i totonu o le pepa suʻesuʻe pe kiliki i le uluaʻi mataʻitusi o le miti ata (pe a e manaʻo e mauaina se faʻamatalaga i luga ole laiga o miti i se tusi e leai se totogi faʻavae).

O lenei e mafai ona e mauaina le uiga o le vaʻai i isi tagata fulufulu vae i se miti e ala i le faitau i lalo mo le maua fua faʻamatalaina o miti mai le sili ona lugalaina tusi miti o le Maota o le La!

Lauulu vae i le afafine

Miti faʻamalamalamaga Lauulu vae i le afafine miti pe aisea i se miti 'ulu o le afafine? Ina ia filifilia se miti faʻauiga, ulufale i le upu autu mai lau miti i totonu o le pepa suʻesuʻe pe kiliki i le uluaʻi mataʻitusi o le miti ata (pe a e manaʻo e mauaina se faʻamatalaga i luga ole laiga o miti i se tusi e leai se totogi faʻavae).

O lenei e mafai ona e mauaina le uiga o le vaʻai vae vae o se afafine i se miti e ala i le faitau i lalo mo le maua fua faʻamatalaina o miti mai le sili ona lugalaina tusi miti o le Fale o le La!

O le fanau mai o se teineititi ma le laulu ulu i se miti

I le miti, ou te fanauina se teine, ma i le taimi muamua o ia o le lapoa o se pusi ona avea lea ma masani. Ae o lona tino (vaega pito i lalo) ufitia i le malamalama umi (mo le tino) lauulu. Lenei, e matua uiga ese lava, e le inosia, ae i le la ua susulu matagofie foi!

Na fuli e le suauʻu faʻafefeteina mai le pan, susunuina i le vae i se miti

Na ou tuʻituʻi atu le falai i luga o se fagu tao i loʻu vae taumatau, ma ou papala ai uma mai le suilapalapa e oʻo i vae, fefe tele ma lagona o le paʻu o loʻo paʻu ese ai loʻu vae, o loʻu vae atoa o se manuʻa malulu, ua malepelepe, ae ou te leʻi lagonaina se tiga, na ou tuu loʻu vae i lalo o le popo ma vai malulu i totonu o le faletaele. Ou te fefe neʻi faʻaauau e le suauʻu ona kuka loʻu vae. Ona i ai lea o sina vevesi, o oʻu matua na o mai mai se mea (ua ou le toe nonofo ma i latou mo le 20 tausaga ma ua vevesi la ma mafutaga), ua latou feosofi solo mai ia te au, aumai au i le falemai, ou te manaʻo e vili atu se falemaʻi ae na latou finau pea e manaʻo e ave aʻu na oi latou, ua aveina e se mea se pusi na te osofaʻia loʻu vae ma sua ai le vae, e leai foi se tiga (e oso mai le manatu faapea afai ou te le lagonaina se tiga mai le mu, poʻo le pusi o le pusi, ona matua leaga lava lea o mea ma ua ou faʻasusu atoa loʻu vae) Ou te soloia le pusi i ona lima, ma na ia tetee ma maosiosia (ii le tiga mai ua uʻuina i ona lima ona lima. O le miti e matua pupula, lanu, lagona loloto. Ole lagona malosi ole fefe ole fefe, fefe, ole lagona o le a matua maumau ai loʻu vae, ae ile taimi lava lea e iai mafaufauga valea e le mafai nei ona ou alu e galue mo se taimi umi talu ona ou malolo ile aso malolo, ma i le mataupu faavae, e le afaina, e le o le faaiuga lea o le olaga.

Le maile masani vaevaeina vae i se miti

Na ia miti faapea o ma laʻu tama teine ​​(ua 17 nei ona tausaga, ma i se miti o ia lava tausaga) o loo savalia le auala, i autafa o se paka, ua amata ona pogisa, ae e leʻi pogisa. Matou te savavali i tua o tagata e fiafia i maile savali i latou maile. Ma faʻafuaseʻi ona ou vaʻaia se maile e le masani ai - o le lapoʻa o se urosa, ae e foliga mai e toʻafilemu lava ma e le ita. Ou te faʻaali laʻu tama teine: vaʻai i se mea manaia a maile! O le afafine taofi ma amata ona talanoa ma le pule o le maile - o se olomatua. Talu ai o le maile e lapoʻa tele, tatou te faataamilo i ai ia sili atu vaʻai i le fafine pule, ma tatou maua ai i tatou lava i tua o le maile. O le itu pito i tua o se mea ofoofogia tele - e pei o le lalagaina ma talatala, ma mafiafia o fulufulu filo (o loʻo nonoa fala ala i lalo o le faitotoa) o se atua faapaupau. E i ai lona ulu - ufimata, manava, ae leai ni vae.Mo sina taimi, o le fafine pule o le "atua-dog" na ona talanoa e uiga i le taifau, ona ia alu lea i le vaega o le atua ma fai mai o lenei o se atua malosi tele ma malosi, o le, ina ia faʻateleina lona malosi, na ia tipi ese ona vae ma o nei vae na taoto i totonu o lona tulimanu sili ona paia. Ua faaali mai e se fafine ia te i matou se tamai tuaoi i tafatafa ane o le mutia, ma matou vaaia ni vaevaega manoa o tagata i ona tafatafa, ma ufiufi i ieie mai luga, ma vae, e le mama tele, e iloagofie lava. O se tamaititi o 4-5 tausaga le matua taʻoto i tafatafa o vae ma se mea lemu ese mai o latou tamatamai lima. O le teine ​​talimalo ataata ma fai mai: "O le fiafia ua maua, o le a ou le faalavelave. E ui tatou te le o faatagaina tagata uma!" O ma laʻu tama teine ​​ma vaai atu i le Atua, i o tatou vae, ma ona tatou o ese ai.

Faʻamolemole faʻamatala le uiga o lenei miti?

Manua vae i se miti

Taoto O se mea na ou maosoina ai loʻu vae, agavale ma ua le taua tele i lenei mea. Na fufula loʻu vae. Sa faia e se tuaoi tausi lona tui mo aʻu. Ou te leʻi lagonaina le tiga i le taimi e tasi. O se suā susu na tafe mai le manua. O le vae na pei o se ivi ua paʻu i le paʻu. O se vaaiga mataga! Na amata ona tiga loʻu vae. Na amata ona ou tagi. O lea foʻi tausimai na tuʻuina mai ia te aʻu se tui, ou te leʻi lagonaina foʻi. Sa ou nofo i luga o le nofoa umi i loʻu fale. Na pepe loʻu vae. Na ou manao e taoto i luga o le sofa, o vae na faʻaloaloa. Ona ma savali lea ma loʻu tina. Na te lagolagoina aʻu, ma o nisi taimi e na ona oso lava ia ia te ia lava. Matou te savali atu i tua atu o le vaega o tagata, e nofo loʻu tinamatua i le eria. Ou te manatu o le a latou faasalalauina nei le tala e uiga i loʻu le fiafia. Ou te le manaʻo i lena. Fai mai Tina e faapea o le tinamatua (ua leva ona maliu) e faitio e Tina valaau ia te ia, ae e tatau ona e tusia ni tusi. Na ou tali ia te ia e sili atu le lelei e tusi ai sms.

5 vae i le miti

Ou te manatua lelei le mea e tasi .. O aʻu i le ogatotonu o elemene (matagi, afa. O galu tetele na ufitia ai fale na sau mai i se mea. E taufaafefe le ata. E tupu mea uma i le pogisa.)

Na foliga mai ua ou i ai i le ogatotonu o mea na tutupu, o loo ou feagai ma le FAʻAFAIFAIGA MA le faʻanoanoa, peitaʻi o elemene e le aʻafia ai aʻu. Ae ou te maua se nofoaga puipuia. Toomaga.

Ona "ou aveeseina" oʻu vae. 5 fasi Pei o se pepe meataalo ma tuu i se mea. Ou te tilotilo ia te aʻu lava ma ou vaai atu ua ou tu i luga o ou vae e lua. Ou te ofo ma fiafia i ai. Na pau lava lena.

O se miti puʻupuʻu ma faʻagagona.

Na ou vaʻai i oʻu vae i le ofuvae, ou tilotilo i ai mai luga i lalo, pei o le olaga, ma sa ou teʻi (i le mafanafana ua i ai. O ou vae na. Ma aulelei i latou pe leai foi. Ou te leʻi oo i na lagona. Na o aʻu ma aʻu uma .

Eseese seevae i vae i se miti

Na ou miti ou te alu i se mea, ma na faafuasei lava ona ou matauina e i ai ni seevae eseese i oʻu vae. O lona uiga, i luga o le tasi vae seevae mai le tasi paga, i le isi - mai le isi.

Ma o lenei miti e faʻataua 2 i le po. I le miti lona lua, o seevae e ese foʻi, ae ese foʻi. Ma e pei o loʻu vae taumatau - o loʻu seevae, ma le isu maʻai, i luga o fulufulu manu, ma loʻu itu tauagavale - o loʻu tina, ua leva, ae sili malie.

I loʻu olaga, e leʻi faia lava ni seevae na o loʻu tina, talu ai e eseese o matou lapoʻa.

Aisea e eseese ai oʻu seevae i oʻu vae?

Lulu le vae ma le lima i le miti

Ou te alu i luga o lapisi, vaai atu, ma o iina o loo taoto ai le vae o le ua saeia, mai le ponaivi na paʻepaʻe ma le manaia tele. (mo ni mafuaaga na ou mautinoa ai o le ituaiga o vae vae). O lo o taoto pea le tamatamai lima ua saeia. Ona oo mai lea o se manatu manaia i loʻu mafaufau: sei ou atia mai ia te ia, lenei vae! Peitai, na ou filifili, a o leʻi tupu lena mea, ia tuu pea lou tamailima. Ia, na ou fetaui, tago i nei mea uma ma alu i le fale. Ina ua ou ulufale i le fale mautotogi, e tasi lava le mafaufauga: o le mea sili matua e le i mumu. Na leai se tasi i le aiga, na foliga mai. E pei na 'uʻu sina vae ma taofi (ua pei e leai se manogi), ona filifili lea e tatau ona tatou toe ave uma nei mea i le lapisi. Ae faʻapefea? Sa ou mafaufau mo se taimi umi. Sa ou saisaia loʻu vae (toeititi lava, o le tofo lea!) Ma tuʻu mai le mea o totoe i totonu o le ato lapisi uliuli mafiafia (ou te tau mafaufau foʻi pe na faapefea ona ou mauaina lenei seleulu i loʻu gutu?). Na ia lafo le tamatamailima iina ma avatu i lapisi, i le mea o loo taamilo solo. A o ou savali, sa ou fefe neʻi latou susunuina.

Faatasi ai ma nei mea uma, ou te le i vaʻaia isi vaega o le tino leai ni fale.

Z. S.Na ou vaʻaia i le mataʻu mo le taimi mulimuli mo se taimi umi, ma e leai ni vaega eseese o le tino i le taimi mulimuli.

Mama ma le loimata vae i se miti

Oa mai le aoauli O le asō na ou faia ai se miti leaga tele, lea na ou vaʻaia ai loʻu tina o taoto i luga o le sofa, e peiseai na ou alu atu ia te ia, fesili i ai mo loʻu manuia, ma na ia fai mai o loʻo lelei mea uma, na ou alu i se isi potu, na ou vaʻai atu o faʻafuaseʻi i totonu o lenei potu (potumoe) toe fetuunai ai ma ma e pei a teisi ese ese, ou vaʻaia se mural-vaa tautau i luga o le puipui, ona ou vaai lea o le faamalama ma se sikalamu ajar. O lea foʻi ou te fai atu i loʻu tina e taufaamatau le tatala pea o le faapaologa, atonu e mafai e se tagata ona ulufale i le fale, e pei o le tapunia o ia. Ona ou alu lea i le moega (o loʻo iai le tina i le isi potu, ae o lona potu lea), ou te siiina le moega, ma o iina ou te mauaina ai le vae, e foliga mai o lona vae, ou te vaʻaia se ivi o pipii atu i le pito, ou te ave le vae i luga o loʻu tina ma fai atu pe aisea faimamago, na gau lau vae. Ma fai mai, ioe o le ua lenei o le suilapalapa, na te faʻamaloloina, ou te fai atu e tatau ona e faʻatali umi se taimi, ma fai mai na latou fai mai pe a ma le 7 masina.

Ou te aioi atu ia te oe e fesoasoani e faʻamatalaina le miti, aua o K. Tamai le soifua maloloina ma ua ou i ai i le fefe tele mo ia. Faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu le uiga o lenei miti.

Sa seevae seevae vae i se miti

Fesoasoani mai ia te aʻu e faʻavasega le miti i le mea o ona seevae na ia mitiʻi faʻamau ai ona vae.

Ou te le manatuaina le fanua atoa o le miti, naʻo le vaega mulimuli ou te manatua. Na ou miti faapea sa ou i se mea i totonu ole fale teu oloa ma sa matua tiga lava mo aʻu ou te alu, aua K. O ou seevae na matua milimiliina o oʻu vae. Na ou aveeseina ma vaai atu i o latou tafatafa i luga o le fata se paʻu fou, ae foliga mai e tuai lava seevae. Sa ou aveina ma filifili ai e oʻo mai ua ou foliga. Ina ua amata ona sui oʻu seevae, sa ou vaaia ai le tasi vae ua olopalaina i le toto. Sa ou fufuluina oʻu vae i le peroxide ma tafea seevae fou, ae le o atoa. Sa tiga ma lulu loʻu vae, ae ou te leʻi see i ou mulivae i mulivae. E ui lava ina ua ou ofuina, sa ou manatu e leʻi matua tiga, ae na ou filifili e sili atu le faʻatali seʻia mou ese le tiga. Faafetai muamua!

Oti ese lona lava vae i se miti

Mai le Aso Toʻonaʻi i le Aso Sa, sa ou miti ai o lea ou te savali i tafatafa o se uo ua leva ona masani ai o ia uma na pisia i le toto, ma i foliga na pisia o ia i le toto ae le o le fou. Ou te le o fiafia tele e vaʻai ia te ia ma ou te taumafai e alu ese i se taimi vave lava, na ou faʻavaveina laʻu saoasaoa, toeititi tamoe. O loʻo iai le mea faʻafitauli o loʻo i oʻu luma, ma le avanoa laititi, faʻapefea ona ou ui atu? A aunoa ma le mafaufau, na ou oti ese loʻu vae ma ou alu, ona ou tilotilo atu lea i loʻu vae vae ma mafaufau: o le a le mea ua ou faia, o lea ua ou i ai nei e aunoa ma se vae? E te manaʻomia le tago lou vae ma toe vili i tua, ae e faʻafefea na mea? Ia, mati ia te ia, ma loʻu vae ma ua ou alu.

Na ou ala aʻe ma le manatu o se miti leaga. O lenei ou te mafaufau pea ma ou popole i lenei miti, ou te leʻi miti muamua i lenei mea.

Faafetai muamua mo lau fesoasoani.

Toto toto mai se manua i le vae i se miti

Ua ou savali i le auala, ma tafe mai le toto mai i oʻu vae. Muamua ou te manatu o le pa'ū. E tele le toto pogisa ma faʻaputuga, ona ou vaai ai lea ua matala se toto ua i loʻu vae ma, tafe tele mai ai. E sasaa i luga o le eleele ma mago vao.

Ou te taumafai e taofi ai ma foliga mai ua faʻaitiiti, ae ou te le i lagona se fefe, tiga ma le fefe, e le malie i loʻu le faʻamamaina ma se ie paʻepaʻe, ae e tatau ona ou taofi.

I le faagaeetia i le aso lona lua ou te alu ai, taʻu mai ia te aʻu, o faʻauiga i totonu o le tusi miti e matua leaga lava.

Uma vae i se miti

Ou te le manatuaina le miti atoa, tau lava o se fasi fasi:

O le a ou alu i le fale mai le faleoloa, sopoia se tamai eria. Ou vaʻai atu o vae e lua o savali atu i luga (i totonu o seevae), ma luga o luga (ae le o le tino ma le ulu) - o se gaogao galvanized pakete. Ou te tu ma le le mautonu. O vae e agaʻi mai ia te aʻu ma o le fia iloa lava ou te aveeseina ai le pakete, ma ou vaʻaia e leai se mea manaia e ese mai vae. O nisi o lapisi.

Ae e leai, leai, ioe, ma manatua. Aisea o le a.

O vae i se miti

Ou miti e uiga i vae o se tamaloa ma ua leva ona le mautinoa lona tulaga i loʻu olaga ma aʻu ia te ia. O loʻo iai o ia i loʻu nofoaga. O le ou taʻoto i le moega, o loʻo nofo o ia i luga o le fola ma ou vaʻai atu ua i ai lona totini e pei o se teine. Ou te taʻu atu ia te ia lenei mea ma amata ona ia puʻeina i latou. Ae e pei ona aliali mai latou te le o iai, ae ave ese 4 paga. Ma ou vaai i ona vae.E pei o se toeaina, lelava, uma i sana ma e matua taufaafefe. Ou te mafaufau i se miti, "ma a faʻafefea ona oʻu fai feusuaʻiga ma ia ma alofa ia te ia pe a fai e i ai na vae." E i ai loʻu iloa faʻalua o le uiga ia te aʻu ou te le manaʻomia o ia ma ou te le manaʻo foi ia te ia. Ma faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ona ou malamalama e mafai ona tuʻu vae ma lelei mea uma. Ma naʻo loʻu mafaufau o lea ua uma ona nofonofo i luga o le moega, ma naʻo loʻu taʻoto ifo i ona vae ma ou te lagona lelei ma le toʻafilemu.

Na oso vae Toad i lona miti

Le ata e pei o lena. Pogisa pou, o laau i le matafaga. I tafatafa o le matafaga o toads, laiti i le tele,

Ou te savali i lili vai e ola ai luga o le vai ma e le malemo. Ou te faia lompat tasi i le taimi, o toads i le taimi lava e tasi tilotilo mai ia te aʻu ma o mea uma e tupu lemu .. O nai tamaʻi totoga o loʻo nonofo i luga o lili vai taumafai e oso i luga ia te aʻu, ae peitaʻi faʻafuaseʻi mai ia te aʻu, ina ua ou vaʻaia le laina faalava i totonu o le vai ma le pito o le lili vai, ae savali mai i le vai mulimuli o le lily sa aʻa lava se nifo malosi ia te aʻu, oso i luga o le vae i le tamai povi. Ua ou oso i luga o le laina faalava ma ou taumafai e togi ese loʻu vae ae ou te le maua se mea .. Pe a ou ala ae. O le a le mea e mafai ai .. Ma uv. Faafetai muamua

Galuega ma mea

O lenei vaʻai po o le a le miti o vae pe a fai e le gata o oe a oe, ae o se mea na tupu ia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, se patī, pe na latou mamaʻi ma toto, pe atonu na e tatau ona faʻamamaina i latou? E aoga uma nei mea.

E moni lava, o le gaugauina o se mea le lelei. Ae aisea e miti ai i le vae gau? Ia e faaeteete, o le lapataʻiga lea ma se fautuaga ia oe e aua nei fausia ni faʻamoemoe ma le gaogao gaogao. Afai e te ola i mafaufauga le lelei ma faʻamoemoe mo le faʻataunuʻuina, e te ono lamatia le le fiafia. Ola i le mea moni!

Fautuaina: Fai se miti i se miti

Sei o tatou vaʻai poʻo a miti o le tafi vae. E pei ona faʻamatala mai e le tusi miti, o le luluina o vae o le faʻailoga lea o le mea moni ua oʻo i le taimi e tausi ai oe lava ma faʻaali ia oe lava le faʻatagana tatau. Malolo, sui ia oe lava, tausi lou tino ma le soifua maloloina.

  • Afai na mafai ona e faʻamasusu ou vae i le vai i se miti, ia o le mea moni o oe mafai ona pa'ū i le alofa, matua faʻateʻaina.
  • Fufulu vae - mo se meaalofa. Fai mai le tusi o miti e faapea o le a vave ona aumaia e se tasi ia te oe se maofa matagofie!
  • Afai na e miti i mea teuteu teuteu faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga, na e faʻaaogaina le kulimi poʻo le suauʻu i ou vae, ona e sauni lea mo le faigamalaga.
  • A e afaina - e faʻaolaola lau amio, e te faatamala. Ia sili atu le faaeteete, mataala oe lava!

Aua e te popole pe a fai o loʻo lapataia oe e le miti tusi e uiga i se mea. Ave lapataiga o se fautuaga aoga, faʻaaoga faʻamatalaga i le olaga, ona avea ai lea o mea uma ma auala sili! Vasilina Serova

Faʻamalamalamaina o miti Fulufulua vae O le a le mea o miti ai vae o lo o miti: i se tamaloa-fafine, i le teuteuina vaʻai i se miti

Miti faʻamatala taliga vae

Aisea miti vae vae? A fai le miti a se tamaloa, na te le gauai atu foi iai. Ae mo se fafine, o le a avea ma se moemiti moni. A o le mea lea e moemiti iai, o le itupa feusuaʻi e faʻataʻamilomilo atu i le tusi o miti, e iloa ai le mea o loʻo moemiti ai le lauulu i vae?

O lauulu i luga o le tino e fesoʻotaʻi ma le aulelei, malo, manu. E masani ona faia miti tusi a latou vavalo faʻavae i luga o nei mafaufauga. E ui e iai taimi e latou te le o faʻamatalaina ai faʻamatalaga.

Le Miti a le Sigmund Freud

Matagofie, lamolemole ma teuteuina lelei - i se olaga fiafia, alofa ma le faʻauiga o uo ma aiga vavalalata. Mo teineiti, lauulu vae i se miti mo le avea ma taʻitaʻi. I le faʻaipoipoga, o le a ia pulea le fale.

Miti Faʻamatalaina o Sasaʻe

Mo se teineititi vaʻai i se miti lea e fulufulua ona vae - o le a ia faʻaipoipo i se tama matua faʻaipoipo. O le tamaloa miti o ona vae fulufulua malosi - o se faailoga o egoism, o ona mafaufauga uma ua pisi ma ia te ia pele. Oe maualuga tele ia oe. Ua oʻo i le taimi e amata ai ona vaʻai totoʻa i isi tagata, aiga pele, aiga.

Miti Tusi Wangi

Ia vaʻai i lauulu vae i se miti ma ia le faʻamalieina - o oe o se tagata leaga i se le lelei lagona. Le miti tautala e uiga i le faasausili lea mafatia mai pele.

Miti Faamatalaina o le Faamoemoe ma Dmitry Zima

Afai e te le fiafia i le tulaga o ou vae

O le faamamafa i mea e lua. Muamua, o lou self-esteem e matua maualuga, o au agavaʻa e le fetaui ma ou manaʻoga. Ma lona lua, - e te mafaufau tele ia te oe lava, e aunoa ma le matauina poʻo tagata o loʻo siomia oe, poʻo le tulaga moni o loʻo siʻomia oe.

O le soona ninii laʻau ile miti e leʻo se mea mimiti, ae o se faʻailoga o au mea sese.

Eseese o lanu

O le uliuli lauulu e le o taimi uma i se miti. E i ai ni miti uiga ese ma le tele o lanu, ma o latou taʻitasi o miti mo se faʻapitoa faʻamoemoe.

  • O fulufulu mumu folafolaina se amataga maʻitaga poʻo toe faʻafouina i le aiga.
  • Uliuli i tauvaga, faitatala.
  • Fulufulu-lauulu - fefe i le matua, vaʻai.

Afai o ese le lauulu

Tauina o fualaʻau le talafeagai

I se miti, o loʻo ia te oe se manaʻomia sili e tipiina lou lauulu - i se taimi lata mai, o le ae le ausia le sini.

O le laulu sa fananau mai e le tina natura mo puipuiga mai le malulu. O nei faʻamatalaga na tumau pea i le mea sa tatou le iloa foʻi.

O le mea lea, i le teuteuina o lauulu i se miti - i le mea moni, alu ese mai i se nofo lelei ma masani. Ma o le mafiafia le ufiufi e te taumafai e tipi, o le tele faʻaletonu oe maua.

Afai o le lauulu e uumi ma naʻo lanu uliuli e manumalo ile lanu, ona e foliga mai ole a suia tele lou olaga.

Teine miti

Le teine ​​vaʻai ia faʻateleina le laulu o vae - ia fuā.

Afai e umi foi - o le lapataiga lea mai luga - o tagata e lotoleaga o le a latou taʻaʻalo ma sauaga ulaga ma oe.

O nisi taimi o le laulu uumi i vae o le teine ​​ua faʻailoa mai ai lona naunautaiga. O nei tagata e mauaina le manaʻomia e mea moni ae le o upu moni. Ma e le o se mea lelei lenei. Masalo e tatau ona e toe iloiloina lau amio, ma i nisi taimi faʻalogo i le manatu o se isi tagata, ina ia aloese ai mai faʻafitauli tulaga.

Aisea e miti ai fafine e uiga i vae fulufulu (tusa o le tusi miti a Natalia Stepanova)

O le a le fafine e le o fiafia ma fefe i se miti na ia vaʻai ai i lona laulu vae? I le taimi lea, e mafai ona avea lea o se faʻailoga sili ona lelei. O se miti masani e faʻapea o le ae faʻaipoipo i se tagata e mafai ona e faigofie ona e manaʻo i ai e te manaʻo ai. O lona uiga, afai e te moemiti i ou lava fulufulu vae, ma e te leʻi faaipoipo, e mafai ona e fiafia - o lau tane o le a usitai ma fetuʻunaʻi. Ae e tasi le faʻaaliga - o oe lava oe e tatau ona sauniuni mo le faʻatautaia. A leai, e ono maua se tasi. Pe - o se isi. Ma o lenei sili atu le matagofie. Lenei o lauulu vae i se miti.

Ina ia vaʻai i vae Fulufulua, pe faʻafefea ona foia faʻailoga o le moe (tusa ma le Family Dream Book)

  • Lauulu vae vae miti a se tamaloa - o le tumau lea ma le tuputupu aʻe galuega.
  • O se tamaloa miti i se fafine o lona laulu lauulu o se faʻailoga o le taʻitaʻiga ma le maualuga o lona tulaga o lenei tagata.
  • O le mea e fulufulua ai vae o miti o se faʻailoga o le taʻitaʻia, mana, malosi aiga fusia, manuia ma le faʻaleleia o le tulaga faʻaipoipo.
  • O se fafine e vaʻai i lauulu vae o se isi tagata - i le lotoleaga o ona uo.
  • O le vaʻai atu i ou vae na ufiufi i fulufulu mumu o se faʻatumu i totonu o le aiga. Mo se fafine, o se miti faʻaalia ua avea ma tala ua leva ona faatalitalia i le maʻitaga.
  • O se tamaloa vaʻaia ona vae ma le laulu mumu - e aoga le vaʻai lelei i ona foliga ina ia aua nei taofia le matagofie ma le manaʻomia mo lana ava.

Faʻamatalaga Faʻamatala vae, tino mai le lolomifefiloi-dreambook o le Tagata Tagata (Terenty Smirnova)

Vaʻai i ou lava fulufulu vae, a o le mea moni e te le o faʻalauteleina lauulu pe masani ona aveese lauulu, o se miti faʻapea e leaga. I le avea ai o se tulafono, o se lapataiga o le lavelave faʻafitauli, nisi faʻafitauli i pisinisi ma i olaga patino. Taumafai e vaʻai ma le faʻaeteete tele ma aua le faʻatinoina i ni gaogao gaogao - e mafai ona taugata tele oe. Lauulu vae i se miti o se leaga leaga.

    Ua miti vae vae na latou te leʻi lafi - mea ua leiloa ona o a latou lava paie ma le faatamala. Fai ni au taumafaiga uma e te amio pulea ma o au taumafaiga o le a tauia atoatoa.
  • Aisea ua le feusuai vae o tamaitai? Manuia ile aʻoga ma galuega, fiafia, aulelei ma fiafiaga matua.
  • O le miti na e vaʻai ai i fafine fafine ma se laulu mafiafia vaʻaia se faʻaaloalo lagona e mafai ona atiaʻe i se alofa tafatolu.

Le uiga o le moe e uiga i Unshaven (Noble miti tusi N. Grishina)

  • O le vaʻai atu i vae o se isi tagata, poʻo lau vaʻai foi i se tasi e soona nana, ufiufi i lauulu - o se miti fai mai o le mea moni e iai sau tagata vaʻa. Pe o le ae maua vave.
  • Afai o se tasi e iai lauulu vae, e tatau ona e matua faaeteete. E le o iloa poo le a le mafuaaga e tuliloa ai oe e lenei tagata. O le mea lea, e mafai ona e mafaufauina o fulufulu vae o se ituaiga lapataiga. E tatau ona e sauni e avatu se aʻoaʻiga talafeagai pe a manaʻomia.
  • Aisea e mamanuina ai vae fulufulua, pe a fai o ia mea - o le faʻailoga lea o le faʻagaioi, le faʻaleagaina o lou agaga.

Le miti e uiga i vae vae, o le a lona uiga? (faʻamatalaga a Stuart Robinson)

  • Lauulu vae i se miti e matua ese uiga. Fufulu vae fulufulu i totonu o le fale, talanoa e uiga i meaalofa mai se pele.
  • Afai e malolosi lauulu lauʻeleʻele vae, faʻatali mo le faʻalauiloaina i luga o le faʻataʻitaʻiga.
  • O le tosoina o laulu o vae i se isi itu o loʻo vavalo mai faigata i le galuega. Talitonuga ma uo, le lava le malamalama.
  • O le i ai o ni fulufulu umi i vae mo alii i le miti - o lona uiga o gaioiga aoga, mo fafine - e leai se mea e sili atu nai lo le faʻalavelavea ona o le faʻatauvaʻa.
  • O le faapipiiina o vae fulufulu i se miti o le faʻaalia o fili.
  • O le valuina o oʻu vae miti i le faʻamaoni ma le tuuto o uo.
  • Afai i lau miti na palapala ou vae - o se lapataiga lea ia te oe e uiga i ni misa, ono faitala mai na tagata e te talitonuina tele.
  • Faʻasusuina ou vae pe savali i luga o fusi - i le olaga moni, e tatau ona e aʻoaʻoina tele ina ia manumalo ai i le tele o faʻafitauli.

Faʻafefea ona malamalama i le miti na e vaʻai ai E leʻi taia vae (faʻamatalaga o Nancy Wagimen)

  • Vaʻai lelei teuteuina vae lauulu mo tamaloloa e toe faʻafouina se naunautaiga i se mafutaga. Mo tamaʻitaʻi, o le faʻailoga o le faʻamasinoga ma le lagolago.
  • Lelei vae o loʻo faʻaalia e mea fiafia na tutupu i le olaga.
  • Aisea miti ai lauulu lauulu e te mimilo i se miti - o lona uiga nana feusuaiga manao.
  • A e vaʻai i vae o se isi tagata o fulufulua i lau miti ma avea ma mea inosia ia te oe, ia e iloa o loʻo i ai ni tagata masalosalo i ou tafatafa i mea moni.
  • Ugly vae o loʻo faʻamatalaina o le i ai i totonu o au uo o tagata fia iloa, aua le faʻamalo i lo latou faatosinaga e teu ai i ni galuega masalosalo. O le mativa ma faʻaleagaina e te aumaia ai ni miti e pei o le tipiina o vae, poʻo la latou le galulue.

Aisea mimiti vae fai miti (Ukrainian miti tusi Dmitrenko)

  • Afai na e vaʻai i se miti lou laulu lauulu ufitia i paʻepaʻe paʻepaʻe, ao le mea moni e leai se mea faʻapena, pe na e miti na tupu aʻe lou tino atoa i lenei auala, o lea miti e mafai ona lua uiga.
  • Aisea e feoaʻi ai vae ma le tino o lauulu i se miti ona o lou fefe malosi i le oti. Ae e ono uiga foi lea o oe o le a ala mai clairvoyant tomai. Ma afai na e moemiti i ou oe lava fulufulu vae, pe a fai o lenei laulu e matua paʻepaʻe, e manaia le tofotofoina ou gafatia i lenei tulaga.

O le a le uiga o le miti ma vae fulufulua, ia amanaia le aso fanau (tusa ma le tusi miti o le Aso Fanau)

  • Afai na e fanau i le tautotogo, aisea miti e vaʻai ia oe lava lauulu - lelei. Le vaʻai atu, e tele lauulu i luga o ou vae - o se mea e fiafia ai, i taimi o taʻavale.
  • Afai na e fanau i le taumafanafana, o le a lau miti o pupuni lauulu i luga o ou vae - ova tele foi lou malosi tau feusuaiga.
  • Afai na e fanau i le tautoulu, o le mea na fulufulua vae o miti o le taufaamatau o le oti. e tatau ona e matua faʻaeteete.
  • Afai na e fanau i le taumalulu, aisea o le mea e te miti ai i lauulu vae o se tagata ese tuliloa oe - le evolusione o lou agaga i le isi itu, le degeneration.