Lauiloa

Le sili ona laʻei tino o tagata oti i le lalagaina o laʻau o tagata

O alii o onapo nei ua latou tuʻuina atu le itiiti ifo o le gauai ma le taimi i o latou foliga ma foliga foliga nai lo fafine, faʻatuina o latou tagata taʻitoʻatasi ma tulaga ese.

O le taua tele i foliga vaaia o tagata uma o loʻo tuʻuina atu i laʻei foliga laʻei o tagata ma laʻei o laulu, lea mo le tele o vaega ua mafai ona suia foliga vaaia o soʻo se tamaloa.

O sitaili ma sitaili o sitaili ma aso nei o le 2018-2019 e mafai ona suia soʻo se tamaloa e manaʻo ia foliga foliga manaia ma le faigata.

E mautinoa lava o le a fesoasoani lea i le tele o ituaiga o aso nei lauulu mo tamaloloa mo lauulu ma pupuu lauulu, ata o loʻo tuʻuina atu i la tatou toe iloiloga.

Fugalaʻau a tagata aulelei ma uluaʻi o 2018-2019 o le a fesoasoani e nana nisi o mea sese i foliga vaaia ma faʻamamafa atu i foliga lalelei o aulelei foliga e manaʻomia le faʻaaliga faapitoa.

Pe a filifilia ni lauulu sili ona lelei o tagata mo le 2018-2019, e taua le mafaufauina i le matafaioi a le tane o le gaioiga, aua e le o tagata uma o le ai ai ituaiga tutusa o laʻei lauulu.

O lea la, o tagata talavou atamamai ma faʻamalosi e ono manaʻomia le uumi 'oti tagata, ae o pisinisi ma tagata pisi - i se isi itu, o le a filifili mo i latou lava masani tino ma tagata puʻupuʻu oti.

Tagata onapo nei mataitu ma le faaeteete o latou foliga, mulimuli i masaniga masani ma aga masani faʻatonuina e stylists ma tagata atamamai o fou ituaiga.

E taua tele, filifili ni fugalaʻau talafeagai mo lauulu pupuʻu i le 2018-2019, ia e mafaufau ai o se lauulu mo se tamaloa o loʻo tuʻufaʻatasia ma le lautele faiga o laei ma le olaga.

E taua e filifili saʻo lelei 'oti tagata e aoga ma e le manaʻomia le umi sitaili, ae sili lelei ma le talafeagai.

Matou te ofoina atu i le taimi nei ituaiga o lauulu mo alii, aso nei pupuu tagata e seleʻulu ma lauluʻulu 2018-2019, tuʻuina atu i le ata i totonu o le matou fale ata.

Ulufulu lauulu tagata: lauulu mo tamaloloa “fusuaga” ma le “afa fusuaga”

O ulu o alii o aso nei 2018-2019 mo lauulu pupuʻu ma ua tipiina malumalu ma uumi lauulu i le pale e matua talafeagai ma lauiloa. O lenei ituaiga lauulu mo alii e le manaʻomia le tele o taimi mo sitaili ma e aoga faapitoa mo alii.

O 'oti puʻupuʻu ma uluaʻi' ato "boxing" ma le "semi-boxing" e mafai ona fausia i se lamolemole foliga poʻo sina faʻatamala foʻi - pei ona e te manaʻo ai.

O lea ituaiga lauulu mo tamaloloa e talafeagai lelei mo e e le o manaʻo e faʻaalu se taimi tele i aso uma e teuteu ai o latou laulu.

O aulelei e 'aulelei lauulu "fusuaga" ma le "semi-fusuaga" faatagaina oe e faigofie lau laulu e ala i le faia o se itu vaega ma le faʻaogaina o se laʻititi laititi o le styling oloa.

Oti o tagata o aso nei: palasi palasitika a Peretania mo tamaloloa

O le ulutala british haircut mo alii e atoatoa mo se pisinisi pisinisi faʻaonapo nei e mulimuli i lana lava sitaili.

O le ituaiga laʻau lea mo aliʻi fai mai o laulu i malumalu e laʻititi teisi nai lo le palealii.

Ae o le maʻai tele o se suiga mai le umi e pupuʻu lauulu e le manaʻomia, e tatau ona faʻasolosolo ma lamolemole.

O ulu mo alii 2018-2019 i le sitaili o “brit” e matua laʻei ma talafeagai. Filifilia o se brit haircut, e faʻamamafaina e se tamaloa se faʻailoga faʻapitoa, e faʻaalia ai lona lava tagata ma lana sitaili tulaga ese.

Ulugalaʻau a tagata mo tagata 2018-2019: "Kanata"

O se lauulu mo tamaloloa “Kanata” o le isi ituaiga masani o laʻei puʻupuʻu mo tamaloloa, masalo o se tasi o sili ona aoga.

O le oti tagata lava ia e aofia ai lauulu umi i le muaulu ma pupuu i isi vaega o le ulu - o le pale ma malumalu.

O lauulu laʻei i aso nei mo tamaloloa i le sitaili "Kanata" e lautele ma talafeagai mo le tele o le malosi.

E faʻapena foi i se lauulu mo tamaloloa “Kanata” e talafeagai mo tamaloloa ma lona laulu malulu, lea e taua tele.

Filifilia le uluaʻi tagata oni aso oti mo 2018-2019, e mafai ona saogalemu faʻataʻitaʻia ma le umi o lauulu ma ituaiga o 'oti tagata mo tagata e filifili le sili atoatoa lauulu mo oe.

E i ai le tele o ituaiga o onapo nei fasi oti mo alii 2018-2019, lea e mafai ona suia ina ia fetaui i lau uluai sitaili.

Vaʻaiga o aso nei o tagata i le tausaga 2018-2019: ata o lauulu lalelei mo alii

Faʻaonaponei filifiliga ma manatu o lauulu mo alii, talafeagai ma muamua a tagata tino oti ma lauulu mo tagata, ata - i la matou fale ata ...

Le sili ona lalagaina ulu o tagata ma lauulu ulu: faiga o le 2018-2019

E tatau i alii ona iloa o le soona faʻaalia foliga pe a teuteuina se laulu mo alii o le a soʻona sili, o lona uiga, o le lauulu o tagata e le tatau ona foliga i aso uma e pei o le na o le salonie. Faiga sela a sitaili 2018-2019 faafeiloaʻi sina laulelei faatamala.

A filifilia se lauulu, e tatau ona e mafaufau totoʻa lelei: o le a sili ona lalelei lauulu tagata i lauulu ...

E i ai laʻei fulufulu o tane e na o alii talavou e gafatia. E masani lava, o nei lauulu faaumiumi ma ua masaesae, nonoa asimetris, ulu o tagata i se teuteuga po o se mamanu, o laei o tagata i le le mautonu, saeia po o le faʻataʻavaleina, ma isi.

E le gata i lea, o ia ituaiga o laei tagata e mafai ona vaʻaia i totonu o sui o fale tifaga, faʻaaliga pisinisi ma le pisinisi ituaiga. Afai e te filifili e fai oe lava se lauulu lauulu, e tatau ona le gata ia fetaui lelei oe, ae ia faʻatusatusa i lou olaga tulaga.

O loʻo vaʻai tama matutua e uiga i lo latou taʻuleleia, ata, fiafia i le lelei ma le mafanafana, o laʻei laʻau puʻupuʻu tagata e faʻamamafaina tagata taʻitoʻatasi, male tamaititi, tulaga ma o le a aoga i le tuua o le a talafeagai mo ia sui o le malosi.

Afai e te le maua le avanoa e asiasi soo i le teine ​​fulufulu masani, toe, muamua, e tatau ona e mafaufau i lauulu pupuu lauulu tagata.

O alii e iai lona lauulu mimiti e filifilia se lauulu mo le laulu uumi e seasea lava, aua o ia ituaiga o laulu e maua ai e se tagata le soona naseʻe ma e talafeagai mo nai tagata. E ui lava i lea, e fai ma sui o sui o mea fou ma mea fou faapolofesa e filifilia lenei filifiliga mo lauulu tagata.

Mo balding tagata, e sili atu le seleina o latou ulu. O se laʻei lauulu o loʻo i ai i lenei tulaga o le filifiliga sili lea. E matua auleaga pe a ufiufi se ulu pulu ma lauulu toe.

I le 2018, o ia laei mananaia e pei o Cascade, Brit (ma se vaega pito i luga ma puʻupuʻu lauulu i itu ma tua o le ulu) o le a talafeagai.

O le lona tolu o laʻei lauulu mo e pele 'ava e tatau foi ona mataala ile 2018-2019. E iloa tino e malumalu pupuʻu pe le tauʻave ma se nape, umi le vaega i luga.

Le tuʻufaʻatasiga o "Polka" - luga ma le "Poluboksa" - i luga o malumalu ma tua o le ulu. O le suiga e le lamolemole, ae faʻafuaseʻi.

E le masalomia, i le 2018-2019, o alii sili ona manaia lauulu e le a sola i se masani.

Matou te ofo atu ia te oe e vaʻai i tagata sili ona laei o tagata 2018-2019, o loʻo teuteu le laulu o tagata mo lauulu pupuu ma uumi, ata o lauulu tagata mo soʻo se tofo o le a le masalomia o le a taʻu atu ai ia te oe le manatu o se fou manaia lauulu mo se tagata mautinoa, o se tamaloa e manumalo ma na o se aulelei - i taimi uma sitaili fiafia i tamaitai.

O lea, la matou lisi o laʻei o tagata oti ma lauulu ...

Lauulu pupuu puupuu

O ia ia agavaʻa, ia manatua e le mafai ona fatuina se ata manino ma se laulu.

E mafua lenei ona o le umi o faʻamanuiaga ma le ata o le lauulu. O le tuai faiga ei ai vaega:

  • vavaeina o lona uiga o se tipi manuʻa,
  • moli vaega faapitoa mafiafia,
  • le tapulaa maualuga o sulugatiti o 5 cm, ma e tatau ona i luga o le pale. Ua tatau ona mau avanoa le ua, ma malumalu,
  • o sea fulufulu e faigofie lava ona teuteuina. Uma lauulu vaeluaina pe tulei i tua - e mafai ai ona tatala sili atu lou muaulu.

Tui nape ma le malumalu

O lenei filifiliga e filifilia e le tagata talitonuina. O lenei lauulu 'ulu tatalaina le avanoa mo mafaufauga, aua o loʻo fai atu foʻi aliʻi i matai e fai ni latou mamanu mananaia i nei nofoaga. E iai suiga nei:

    tasi le malumalu na tafi

suiga vave mai le itiiti ifo le umi o le lauulu o le itulagi faaletino i umi parietal unta,

fulufulu uaea ma musumusu


O le matai faia se ata tusi e faʻaaoga ai se penitala teuteu penitala. Ma, faatasi ai ma se seleulu, latou te tipiina le mamanu ma faia le faʻasaʻoga ma le masini. Ma o le matai ma le fesoasoani a se tonic ma cotton pad e solo ese le auivi.

Aemaise lava le le mafaufau lelei, taumafai e tu ese mai le motu o tagata, filifili le Iroquois (ata o lo oi luga). O lenei selu e faia i le lauulu ulu mai o loʻo i le ogatotonu. Ua faʻamautuina i latou i se fuainumera tele o mea teuteu meafaigaluega.

Bangs o se tasi o le taua elemene o lauulu. O le mea lea, i le filifilia o se lauulu 'ulu, e tatau ona e mafaufau i ona foliga. O le mea moni, e i ai ni ulu oti e aunoa ma faʻailoga e foliga matagofie. Ae faʻatagaina oe e faʻamamafaina le mamalu o foliga ma faia sili atu le manaia le ata. E mafai ona puʻupuʻu pe umi le auvae, gagau, gagau i tua pe tu i luga.

    Le tele o alii filifili le itiiti ifo o le lauulu lauulu. O lona tulaga lelei, e le manaʻomia le faʻataʻitaʻia ma foliga lelei i taimi uma. O lenei umi e talafeagai mo lauulu o soʻo se fausaga. E faʻatagaina oe e nana faʻailoga laiti o foliga pe le talafeagai.


Afai o le filifiliga muamua faʻamanuiaina ma faʻamanuiaina sese laiti, ona umi uumi o le a feagai ma lenei galuega sili atu. E faʻatagaina oe ona vaʻaia vaʻai i foliga tetele ma faʻalauteleina ni mea laiti. Tagata e ona foliga ma foliga talafeagai lelei e talafeagai mo le teuteuina ma le itu vavaeeseina.

  • Manulele 'au Lelei sili le lelei i kapeta kapeta. Tau lava manatua o se lauulu 'ulu e talafeagai mo i latou e faʻaaloalo laulu laulu.
  • Combed back bangs E fetaui lelei mo tamaloloa ma lona lautele foliga foliga, aua e vaʻaia umi le umi.

  • O le puʻeina faʻataʻavale e taulaʻi atu i mata. Na ia vaʻaia foʻi foliga laititi o foliga tetele. O le mea taua o le aua le soona fai i gels ma isi auala i le taimi ole sitaili, ina ia foliga lelei o le laulu foliga lelei ma lelei.
  • Lauulu "Hedgehog"

    Lenei filifiliga e sili ona fiafia i ai aliʻi o loʻo taʻitaʻia se olaga taʻalo. E talafeagai mo tamaloloa ma lona laulu pupuu, o lona umi e le sili atu i le 5 cm.

    O lenei hairstyle mo se taimi umi lava i lauulu lauulu. Ae o lenei ua amata ona sili atu lauiloa i alii. Ole faʻavae o mea ia ole puʻupuʻu pi, ole umi o manoa e mai le 2 ile 8 cm.

    Afai e manifinifi le laulu, e manaʻomia le faʻaofuina. O le isi vala o le tomboy, o lena leai ni auiliiliga. O lenei lauulu 'ulu e faʻaalia ai le amio aulelei ma sili atu lona aulelei.

    Fusuaga ma le semi-fusuʻaga

    O le sili ona taatele taaloga lauulu. E faigofie ona fai fusuaga, e le manaʻomia le sitaili ma e sologa lelei ma soʻo se sitaili. Edging faia, taialaina e cvex manatu i luga o le ulu.

    Le uluai lomiga o le pusa uiga faʻamatalaina simetry, ae asymmetric tuaoi ua avea atili ma sili lauiloa. O le matai e mafai ona faia ni mamanu mananaia i le pito i tua o le ulu poʻo se ata amata.

    O le afa-pusa o se tuʻufaʻatasiga o le uumi lauulu parietal ma ni manoa pupuu i le temporomandibular itulagi. O le suiga e tatau ona matua maitauina, e masani ona faʻaopopoina ma faʻailoga.

    O le puʻupuʻu afa-atigipusa e talafeagai mo tamaloloa ma se faatafafa, lapotopoto pe oval foliga foliga. E i ai auala eseese o le teuteuina o lenei lauulu 'ulu: o le lauulu tosoina tua, i tafatafa pe o le agavale tousled.

    Masini vavae esea "Lalo i lalo o le zero". E 'oti le lauulu i le tele e faʻatagaina ai e le masini. Le faia o lauulu lauulu mama e mafai ai ma se sili ona lelei aafiaga, o loʻo filifilia e nisi tane le tui pei ose mea faigaluega.

    A maeʻa le lauulu, e tatau ona faia lona faʻasaʻoga. O nisi tamaloloa latou te faʻaaogaina le aasi i sekali aso i nai aso. O isi e tuu pea o latou lauulu e toe vele toe. Mea faapena se lauulu 'ulu e fetaui i le toetoe o tagata uma, ae aoga e tufa atu i tamaloloa e iai ni faʻaletonu i le uluulu. O le mea lea, e faia e nisi tagata tattoo latou te faia se vavaeeseina o ulu.

    Vaeluaina itu

    O lauulu e ala i le vaeluaina e eseese, e mafai ai ona e faia ni ata eseese:

      pisinisi ma tamaloloa faʻamalosia lomiga masanima 'ie e faʻataʻatia i le tasi itu. Latou te mafai foi ona ofi Kanata ma sikuea faʻalua ma ni manoa uumi lata ane i le muaulu, mai i le mea e mafai ona e faia ai se faʻataʻamilomilo pa

    talafeagai mo aso malolo taufaaleaga faʻalelei ma malumalu pupuu:

    • grunge-sitaili lauulu ma soʻo se foliga le faʻapitoa o le a fetaui ma tagata fatufatu.

    Faʻafefea ona lelei faʻatagofie

    O pulou 'oti puʻupuʻu e lauiloa mo latou faigofie teuteu. Ina ia faia lea, e te manaʻomia ni auala.

    Faʻafefea ona fatuina se sitaili:

    • e faia i lauulu mama
    • e tatau ona teuina le lauulu lauulu i le itu o lauulu tuputupu, lea o le a mafai ai e oe e taoto ai lava fouvale loka,
    • e tuu le pu i le gel, faʻasino i luga o le laulu tuputupu aʻe,
    • ua teuteuina ma teuteuina i varnish,
    • lauulu vaivai e manaomia ai le solo.

    O le vitio faʻaalia pe faʻapefea ona vave ma faigofie faia sitaili faʻaaoga faʻataʻitaʻiga faapipii:

    E ui lava i le mea moni sili ona puʻupuʻu tagata tino 'ulu e le manaʻomia le teuteu. Faigofie o le lelei, faʻaalia - o le mea lea o taʻitaʻiina e tamaloloa i le filifilia o le lauulu. O lauulu i aso nei e mafai ai ona e faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi ma faʻaalia le sili atu o foliga o alii.

    Le sili ona lauiloa ituaiga o lauulu lauulu lauulu

    E tele a le tele 'eseʻese fulufulu o tane mo lauulu pupuu. Matou te ofoina atu filifiliga sili ona taatele.

    O le igoa o lenei lauulu 'ulu tautala mo ia lava. Foliga mai i le tumutumu o Taaloga Olimipeka, na faaigoa i le taʻaloga tenisi - o latou na amata ona tipi puʻupuʻu o latou lauulu ina ia aua neʻi faalavelave i le taimi o toleniga. O le mea moni, e leai se mea e faalavelave ai i se laulu! Whisky ma tua o le ulu e tipi toetoe lava i leai, ae o laina i luga o le pale e maua ai se averesi umi. Ole faʻamanuiaga autu ole filifiliga lea o lona lautele - e talafeagai mo tagata uma tusa lava poʻo le a le matua, foliga foliga, mamafa ma le tino. Ma sili ona taua, o lenei fulufulu foliga foliga mai i se tamaloa - e matua manaia, sitaili ma leai se uiga. I le taumafanafana o le a le vevela ia te ia, ma i le taumalulu o le a le tatau ona fetuunai sitaili mo se taimi umi pe a uma se pulou po o se pulou. Pau lava le tuutuuga, o laina o le tatau ona malo lelei, a leai, latou te le mafai ona tutu.

    Manatua! O lauulu tenisi uʻamea e fai si puʻupuʻu, ae e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma eseʻese ese pe a e manaʻo ai:

    • Kare - o lenei vaʻaiga o lauulu e foliga tutusa lava ma le sikuea. Ia maua, o le wiski ma le pu o le ua e fai tutusa tutusa - e uiga ile 2 cm,
    • Beaver - o le nape o le ulu ua tipi toetoe lava i leai, ma e uiga ile 2 cm e tumau i luga o le ulu. O se lelei lea filifiliga mo alii ma o latou ulu e faʻaloaloa atu,
    • Ole tenisi talavou e naʻo le pau lava le filifiliga e faʻatagaina le iai o fulufulu umi ile parietal region (e tusa ole 5 cm).

    Pulu puupuu

    O se masani masani lava sitaili, ia o laina i tua o le ulu e tutusa le umi ma le vaega o totoe o le lauulu. O se mea taua tuʻufaʻatasi o le pi pupuʻu o le umi bang, sologa lelei paʻu i le muaulu ma faia se tasi faʻatasi ma le laulu atoa. Faafetai i le umi umi, o le sitaili o sea laulu e foliga foliga ese. I lenei tulaga, e te le tau siitia lou lauulu. Nai lo lena - latou te manaʻomia ona faʻalelei faʻalelei ma faʻatonutonuina i le itu o le ola tuputupu aʻe.

    O lauulu lauulu lauiloa e le mafai ona fai e aunoa ma se sauā ole afa. Ose laei puʻupuʻu laititi lea (mai le 3 i le 5 cm), e faia na o lauulu saʻo, mafiafia ma maʻai. Faʻapipiʻi le hedgehog e faigofie tele - o manoa ua selu i luga ma, pe a tatau ai, faʻamau ma gel, varnish poʻo le mousse. Ina ia fausia se foliga matagofie, e mafai ona e aveeseina i tua. O lenei lauulu lauulu e sili ona tuʻufaʻatasia ma se paʻu ma afeleti tino. Hedgehog e le talafeagai mo manifinifi ma atoa tane.

    Manatua! O pupuu pipi e tatala atoa ai foliga, o lea e taua tele o ona foliga e saʻo, ma o le ata o le ulupoo e leai ni mea sese.

    Ole filifiliga taatele lea i alii talavou mai le 16 i le 30 tausaga le matutua. Afai e te manaʻo e faʻaalia ou uiga e ala i foliga mataina, filifili. Le faʻavae o lenei fulufulu o le eseʻesega i le va o le puʻupuʻu o nape ma malumalu ma uʻamea umi i le pale.

    Le teuteuina o ia laʻei lauulu, oe manaʻomia wax po mousse. E manaʻomia le faʻapipiʻina sina laititi o laʻei ile laulu, lemu lemu ma faʻaʻe i latou, ona mago lea ma se fulufulu laulu. Hipsters e fiafia i le tele, o lea ia mautinoa e selu le lauulu i luga o le muaulu, pale ma pale. O le sili atu latou matagofie latou, le sili atu!

    O fusuʻaga o se laʻei lauulu lea e le mafai ona leiloa lona aoga, aua faʻatasi ai ma oe o le a foliga vaʻaia pea le lototele, manaia ma aga. O le faʻataʻitaʻiga sili a lenei mea o Brad Pete lava ia! Ole mea taua iloga o le pusa o lona faigofie ma puʻupuʻu uumi (oʻo atu i le 4 cm), faʻafetai ia e tumau pea le saʻo i soʻo se tulaga. I se faʻaopopoga, e te le tau mafaufau ile umi ile sitaili - ose mea taua tele faʻaopopo. Ma sili ona taua, pe a uma ona faʻatauina se clipper, e mafai ona e galue i luga o lau ata oe lava.

    Faufautua! Tagata e ona lauulu lauulu ma se foliga le fetaui lelei o le ulupoo e tatau ona lafoaia lenei oti ulu e fiafia i se sili talafeagai filifiliga.

    I le avea ma tagata lauiloa tele i le goto o le 90s, o le afa pusa na manumalo i loto o le tele o tamaloloa - e le masani ma sili ona manaia. O le tagata sili ona tuʻutoʻi atu i lenei lalelei o le laulu o tagata soka Cristiano Ronaldo. Le amataga o le semi-pusa e lua faʻaaliga. E talitonu se tasi na faia e tagata taʻaalo, o isi e faia tusitala i fitafita a le ami a Amerika. Masalo o manatu uma e lua e i ai le aia tatau e i ai, aua i totonu o le ami ma taʻaloga, faigofie, saʻo ma agavaʻa talisapaia.

    I le taimi e faʻatino ai le 'afa-pusa, e sulu le wiski ma le au o le ua i lalo o le kilipa, ma le pito i luga o le ulu ua tuua i se umi umi (4-8 cm). O le mea lea, o le pulu laulu lemu e suia i foliga umi, e foliga sili matagofie. O se lauulu 'ulu e masani lava ona faʻaopopoina i ai ni faʻailoga poʻo se faʻatusa - o lenei mea e maua ai se foliga faʻamalosi ma le faigata. Ae mo styling, e mafai ona selu lou lauulu i tafatafa o le autafa po o le sasaʻo vaeluaina, faapea foi ma faataʻitaʻi ma bangs, teuteu i ese auala.

    Manatua! O le afa pusa o se sili lelei filifiliga mo i latou e le manaʻo e tigaina i le laulu uumi, ma mafaufau i tagata pupuʻu e faʻataʻavaleina. E le gata i tagata uma e mafai ona faia lenei 'oti. E talafeagai lelei i tamaloloa ma foliga faataamilo ma sikuea. Ae e tatau i tagata e ona se foliga umi ona aloese mai ai.

    Faatasi ai ma uu faʻateleina

    I totonu o le autalavou lauulu, o se laʻei le masani ai poʻo le laulu o iai ni mea faʻapitoa e manaʻomia faapitoa. E alu i le toetoe o tagata uma, o le mea taua o le filifilia o le saʻo umi. I lalo o le tulaga o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, o se lauulu laʻulu ma le aufaʻi aʻo le itu o le a faʻamamafaina ai foliga foliga ma suia lau foliga e le mafai ona iloa. O se tasi sili ona taua aoga o lenei lauulu o lona lautele. O faʻataʻitaʻiga e ono le asymmetric, miring, faʻafilemu pe faʻauʻu. E naʻo le filifili o le mea saʻo!

    Farani

    E l Hair manaʻomia ni lauulu ile laʻei, ae foliga mai e le masani ai. O fulufulu Farani e iloga i se pu pupuʻu, vaevaeina i ni vaega, ma itu loka e toetoe a ufitia atoa taliga. O manoa e tatau ona selu i le itu e tupu ai le latou tuputupu aʻe - mai le tumutumu o le pale i lalo. Afai e te manaʻo e sui le foliga, selu i le tasi itu, ma vaevae le vaega totoe o le laulu ma le itu itu e vaeluaina.

    O le Kanata poʻo se taʻaloga sikuea faʻalua o le filifiliga sili lea mo tamaloloa o loʻo mulimuli tele i aga masani o faiga masani. I lenei tulaga, o le lauulu i luga o le ulu, seʻi vagana ai le nofoaga latalata i le muaulu, ua sala puʻupuʻu (pe a ma le 5 cm). Ae o pito i luga, o latou umi e lava e fai ma mafiafia volumetric paʻu.

    O laʻei felanulanuaʻi i le sitaili Elvis Presley, lea e taʻua foi o "nofoaga faanatinati", e iloga i le teuteuina faʻaeteete lobes. Mea e fiafia ai, o le occipital ma le parietal eria e mafai ona eseese uumi. E masani lava ona selu ia manu.

    Hitler-Jugend o se tasi o faʻamatalaga faʻaonapo nei o le lalo ifo o le pepa, e le alu i fafo o le masani i nai tausaga ua mavae. O lona eseesega taua o le faʻamalosia o le tino o le tino ma le itu umi o le pale. O lenei sitaili e talafeagai mo tamaloloa o laiti ma ogatotonu. Taua tele, e le manaʻomia ni tausiga faigata. Ua lava le fufuluina o filo ma faataʻoto i se gel poʻo le mousse.

    O pulou lauulu aulelei ma le itu vaevaega e vaʻaia ma le aulelei. I le avea ai o se tulafono, latou te fautuaina le i ai o se pupu taimi umi, lea e selu i le itu pe tuu i tua. O le puʻeina lauulu o Briton o le a avea ai le tagata masani ma se tao moni. Lenei tuʻufaʻatasiga tuʻulafoaʻi o le le fefe, faʻatatau, faʻatamalaʻi ma le onomea e mafai ona laʻei ma pe e aunoa ma le tetea. Ole elemene lea e aʻafia ai le foliga ole laʻei. O le mea e malie ai, o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia moni lava i vaiaso uma 2, aua pe a uma le 10-14 aso, o le vavaeina tipiina e se laina laina e tupu ma fulufulu fou. Ma potopoto lauulu oti e faigofie tele i sitaili. Ina ia suia lau foliga, ua lava e galulue ai ma le au paʻu - ia ia boyishly voluminous pe matagofie matagofie.

    Vaʻai foi: TOP 10 laei tagata laʻei (vitio)

    Lenei lomiga o se tamaloa 'otiʻulu ma ni faʻailoga e fetaui lelei mo tagata e ona le lalagaina poʻo seasea lauulu. I le avea ai o se tulafono, o ia laei foliga e laeiina i le 'ava. Ae o le umi o ni manoa, e na o le 30-50 mm.

    Taua! O mea e faʻafaigofie mo lauulu, e mafai ona e faʻaogaina vave se fale i luga o le fale. Peitaʻi, o aliʻi e lavalava, e sili atu le liliu i le tautua a polofesa.

    O le isi ituaiga o pulu puʻupuʻu mo tamaloloa, lea e foliga tutusa lelei ma le pisinisi ma se suti toleniga. O manoa mo ia ituaiga laulu e tipi puupuu lava ma e tutusa o latou umi i le ulu, e aofia ai i le muaulu. Vaʻaiga o lenei mea, e tatau ona maitauina o se tulaga mautu o se mea taua mo se Buzz tipi.

    Manatua! E i ai se sili atu faʻavae vaega o lenei lauulu, lea e faʻamutaina pito i ai ma sele faʻapitoa. Faʻafetai i lenei faʻaiuga, o foliga laʻei e foliga e laʻititi le faʻaali o foliga, ma atili ai ona faʻamalosi atili le ata.

    O lenei tipi lauulu lauulu puʻupuʻu ma malumalu pupuʻu ua leva ona le masani ai i le tele o tausaga. E iloga ona ni pulu faʻapipiʻi itu, ma le vaega o le okipital, faʻapea foi ma le pale umi.

    Taua! O le teuteu o lauulu o le mea sili lea mo alii o loʻo iai ni paʻu i luga o latou malumalu.

    Afai e te vaʻavaʻai i le ata, e mafai ona e vave maitauina o le laulu laei i le H&T style o loʻo iloga e le sitaili malosi ma le puʻupuʻu. O manoa i le pale eria tipi e tusa ma le ituaiga o pad ma i ai lona puʻupuʻu uumi - na o le 3-6 mm. O fulufulu i luga o le malumalu ma le tua o le ulu ua sulu i lalo o le leai ma se nila poʻo se masini. O le mea moni, i le olaga masani e mafai ona e faia e aunoa ma ia faʻaupuga, o lea e lagona le saoloto e tuua le itiiti ifo i ni nai milimita.

    Manatua! O lauulu lauulu H&T e faigofie, aoga ma e matua lototele.

    O i latou e ona le fuata o le saʻo fagu mafai ona mulimuli i le faʻataʻitaʻiga o le lauiloa nati faigata ma luluina o latou ulu ma le gase. I le avea ai o se tulafono, o lenei filifiliga e faia e tamaloloa e le matamuli ma e le fefe i se mea. Ma aisea e lagona ai le matamuli pe a fai o le tele o fafine mafaufau i tagata taulealea o le sili ona aulelei ma sexy. O le lauulu na tafi e le gata o le a faʻamamafaina ai foliga foliga, ae e faʻasaoina foʻi oe mai le manaʻomia e teuteu pea lau laulu. I se faʻaopopoga, e mafai ona tele sefe i luga o laupepa ma faʻailoaina oloa, lea e taua foi. Ma mea sili ona taua - e te le tau alu i le teine ​​fulufulu. Afai o i ai se masini i totonu o le fale, e mafai ona suia le ata e aunoa ma le fesoasoani a fafo.

    O se lalelei lauulu lauulu laʻititi na aumaia i matou i tua i taimi mamao. Ae paga lea, o le taimi nei e le masani ai. Masalo o le mafuaʻaga mo lenei mea le faia o le vaʻai totoʻa lea e manaʻomia lenei lauulu lauulu. O le mea moni o le laulu i lenei sone tuputupu vave vave, o lea e tatau ona latou tipi ia le itiiti ifo i le tasi i le masina. Ae o oe e selu tane tane i aso uma, a leai, o le laulu e vaʻai e le lalagaina.

    Ae afai o loʻo e sauni pea mo se asiasiga masani i le matai, oe mafai ona mautinoa: whiskers o mea tonu e te manaʻomia. Latou te tuuina atu le ata mautu ma le talitonu ia te oe lava. E mautinoa lava, e le mafai ona faia se lauulu 'ulu e aunoa ma le talatala. E mafai ona aveese i tua pe selu i lona itu.

    Faufautua! O le filifiliga o foliga ma le umi o le misisi e sili ona faʻatuatuaina i se tomai faʻapitoa. O le a ia fetuunai le lauulu lauulu ina ia foliga o foliga o le mata foliga latalata i le atoatoa ovale.

    Tagata tomai faapitoa vaʻaia eseese ituaiga o laei o le tagata i tafatafa, ae o le sili le fuafuaina tali o le Iroquois. Talitonu mai ia te aʻu, o se tuʻufaʻatasiga masani o le a le mafai ona matauina.

    Tautala i lauulu hairstyles mo alii, e aoga le taʻu atu o lenei filifiliga foliga. Pe a faia se lauulu i le asymmetry elemene, o se vaega o lauulu e tuua umi. O lenei fofo foliga foliga moni.

    Faufautua! O se lauulu faʻapipiʻi e faʻavasega e le talafeagai mo tagata e seasea lauulu.

    O laʻei fulufulu i se sitaili sitaili, fautua mai le aoga o le malamalama e le tineia, o se sili lelei filifiliga mo tagata toʻaga ma pisi i taimi uma e le maua se taimi mo le tagata lava ia-taimi le tausiga. E moni lava, e le manaʻomia le faʻaogaina o mea teuteu ma e talafeagai mo sui o vaitausaga uma. Ole mea taua ile laʻei o lenei fulufulu o le faigofie. O manoa ua tipi i lalo o le kilipa i le fale pe i totonu o le fale.

    Taua! O lenei filifiliga o le a foliga sili atu i tamaloloa ma se lalelei foliga o le ulu. E sili atu le lelei o tamaʻi taliga ma le taliga o loʻo faʻataʻitaʻi mai fafo.

    O lenei hairstyle ua leva ona alofagia e alii o soo se vaitausaga. E tali tutusa lava le lulu i le laei o Elvis Presley, ae le faʻapea e faʻaaogaina ai le brioli, lauiloa i na aso. O faiga faaonapo nei ua ofoina e faasao le tele o lauulu i le pale o le ulu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le mea e taʻua o le sitepu seleulu ma le fulufulu mamoe, faʻamau ma solo. O le faataʻitaʻia o lenei fouvale ituaiga e manaʻomia le tele o le taimi, ae o le taunuuga e aoga.

    O e fouvale ma le toa e tatau ona mafaufau lelei i le Iroquois. Ioe, ioe, e mafai ona faia e tusa lava pe pupuʻu lauulu! Moni, i le mea lea o loʻo fautuaina e faʻaogaina le tautua a se teine ​​laʻau agavaa - e mafai ona ia filifilia le ituaiga mohawk e fetaui lelei ma ou foliga vaaia. O lenei lauulu lauulu e fetaui ma tagata e fiafia i mea uma susulu, ogaoga ma le le masani ai, faʻapea foi ma i latou e mananaʻo e faʻamamafa a latou lava sitaili.

    Manatua! Le foliga lelei mo se mohawk ua manatu o se lio. Ae ma le oval foliga ma foliga manino o lenei foliga, o lenei laupepa o le lauulu o le a sili atu ona le aofia ai.

    O ulu felanulanuaʻi foliga ma se mamanu ua amata ona lauiloa. O tagata tomai faapitoa e ofoina atu a latou ituaiga eseese i le taimi e tasi - i foliga o zigzags, cobwebs, abstractions, geometric foliga, ma ni laupepa i autafa, ma isi. I le avea ai o se tulafono, o na mamanu tipiina i totonu o malumalu po o tua o le ulu. Lauulu e lelei ona e le manaʻomia e teuteuina i foliga. I se faʻaopopoga, o se tasi lea o auala sili e faʻaalia ai oe ma tuʻu i fafo mai le motu o tagata.

    O tagata masani masani e seleʻulu, lea e le manaʻomia ai sitaili i aso taʻitasi, fautua atu ia teisi ni auala e tafi pe faʻataʻitaʻi. I le taimi lava e tasi, o lauulu i le pito i tua o le ulu ma palealii e tumau le umi. O lenei tali e fetaui lelei mo toetoe o soo se ituaiga foliga. E le afaina le matutua - o le lauulu fulufulu foliga sili i luga o talavou ma tagata matutua.

    Tulaga lauulu laʻau ile faiga a le militeli tuʻufaʻatasia se ituaiga o "pulou", tua selu ma taʻaloga lauulu. O 'oti o le militeri ma a latou mega pupuu o le filifiliga a tagata moni, mautinoa ma saua. Latou te foliga lelei i tamaloloa ma le malosi o le tino ma foliga malosi. Ae mo le maaleale ma vaivai le alofa, e matua le talafeagai.

    O Mohawk o se ituaiga o mohawk. O lenei metotia, i se tasi taimi faʻaaogaina e ituaiga Amerika anamua, e tele ituaiga. E ofuina e aunoa ma le faʻailoaina - e faigofie, aoga ma sili ona teuteuina lelei. O lauulu lauulu Mohawk e mafai ona vaaia i tagata lauiloa e pei o David Beckham ma Tony Routh.

    O le vaʻaiga tonu lava lea a le itulagi o tamaloloa latou te talanoa i ai: puʻupuʻu i itu, ma uumi i le pito i luga. O le tuʻufaʻatasiga o puʻupuʻu ma uumi laina e foliga sili ona lelei ma mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma sitaili. Le sili ona lauiloa ma atonu o le sili ona faigofie filifiliga o le ponytail. E mafai ona maualalo, umi, puʻupuʻu, uumi, galugalu, saʻo. E masani lava ona tuʻufaʻatasia ato ile laʻau faʻamau vaʻai, faʻailoga tetele, ua tipi faʻatasi, laʻau paʻu ma le ata vali.

    Tomboy poo fesuiaiga o Bob o le sili sili lea ona foliga mai o le faigofie ma le aulelei. O le lauulu laʻititi ile mea lea e le tatau ona sili atu ile 7 cm. I le maofa, o le tomboy e tele ituaiga o fesuiaiga, ae o le filifilia o le mea saʻo a sili e sili atu faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapolofesa.

    Ole lisi o filifiliga sili ona lauiloa mo pupuu o tagata ile laʻei ua faʻamaeʻaina e le Undercut - o le filifiliga lototetele ma uiga ese. E masani ona ofuina o ia i se 'ava - o le isi faiga masani. Ma ona malumalu teuteu i lalo ole masini taip ma le pito i tua o le ulu, o le Undercut e manatua ai tekinolosi Peretania. Le eseesega i le va o nei lauulu ninii na o le umi o le lauulu. I le tulaga o Undercut, latou te tumau ia le tutusa tele.

    Matou te fautua atu ile faʻatulafonoina o samu mo tagata, teuteu oloa, selu, faʻafiafia ma isi lava mea e fai ai le fausaga o laʻei tagata ile faleoloa i luga ole laiga o le BrandForMan.

    Faʻafefea ona filifili se lauulu?

    Pe a filifilia ni lauulu a le tagata, e tatau i se tasi ona faʻalagolago i le tele o mea taua - o le fausaga ma le lanu o lauulu, o foliga ma foliga o foliga, o le tele ma le tino o le ulu, ma galuega. Mafaufau i nuʻu uma:

    • Afai o vaega e loka faavaa foliga, o foliga laiti o le a sili atu faʻaalia,
    • O foliga lapopoa foliga sili ona tatala i le pito i luga, o le mea lea e sili ai le lelei o le selu o le auvae i le itu pe toe tuʻu i tua,
    • Talavou tama ma sui o le foafoa lalolagi mafai gafatia soʻo se faʻataʻitaʻiga ma foliga. I le avea ai o se tulafono, oi latou o tagata e ona le sili ona le masani ai laei tagata,
    • Ae o pisinisi tagata e tatau ona taulaʻi atu i filifiliga sili atu faigata ma masani,
    • Tagata e iai ni foliga lapotopoto e fautuaina e filifili ni laei lea e pipiʻi wiski ma tua o le ulu e faʻatasia ma uʻamea umi i luga o le pale, e faasolosolo ona liua i pulu. O le oti o ia lauulu o le a faʻateleina ai foliga,
    • Mo alii o loʻo iai se sikuea foliga ma le auvae tele, o le filifiliga i loka faʻapipiʻi i le pito i luga o le ulu ma le aulelei matagofie e sili,
    • Faatasi ai ma se ituaiga mata foliga, e le mafai ona fefe i se mea - e mafai ona filifili se filifiliga,
    • Vaʻai faalata se umi umi foliga mafai se fulufulu lauulu ma se uʻumi uumi poʻo asimetris ni tautau i luga o le muaulu,

    O lauulu lauulu e le lelei. Afai e te le masani i le faʻaaluina o le tele o le taimi faʻataʻoto, taofi i se ultra-puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga. O le mea moni, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia se umi umi, ae mo ia oe e te manaʻomia tatau ma faʻaauau tausiga.
    E pei ona e vaʻaia, o lauulu tino i laʻei lauulu e fai ma sui o le tele o filifiliga manaia. Filifili le tasi e fetaui ma oe ma fiafia i lau ata i le faʻata.

    O le a le mea e tatau ona fai ma manaia manaia mo le tamaloa

    O lenei o le a matou taumafai e puʻupuʻu le faʻailoaina o laʻau foliga laʻei mo aliʻi, faʻaigoaina i latou, ma faʻaalia i lou mafaufau se ata atoa o le sili ona lauiloa o lauulu filifiliga filifiliga mo alii.

    Afai e faigofie, lauulu mo alii e mafai ona vaeluaina i le umi o le lauulu. O le mea muamua lava lea e eseʻese ai nisi lauulu oti mo tamaloloa.

    E le faigata ona mateina ... Ia iloa le eseesega:

    • O 'ofu pupuu pipi - o ia laʻei lototele mo alii e sili ona fiafia i ai le toatele.
    • O se lauulu mo tamaloloa ma le lauulu laʻititi o le aia tatau a alii talavou ma aulelei e aulelei e leai se mea e le malolo e tausia o latou lauulu.
    • O fulufulu uumi uumi mo tamaloloa - o 'oti ulu tutusa mo alii e filifilia le amataga. E masani lava o le fasi ulu o tamaloa uiga o tagata atamamai.

    Taʻitasi lauulu 'oti mo se tamaloa i le tasi itu pe o le isi ei ai lona faamemelo, ae ui i lea, o' oti pupuʻu mo tamaloloa ua manatu e sili ona lauiloa i aso nei.

    O le pupuʻu lauʻeleʻele mo tamaloloa e fausia se laei matua, lototetele, ma e oʻo foi i sina ata saua. O nei tane e sili ona fiafia i ai fafine.

    Le filifiliga o se aulelei matagofie lauulu mo tamaloloa ua fuafuaina i le aoga o se tagata faapitoa ile laulu.

    E le manaʻomia le tele o taimi mo lauulu faʻamalosi mo tamaloloa mo lauulu laʻititi, o le mea e avea ma mafuaʻaga i le filifiliga mo latou.

    Faʻalagolago i le fausaga o le lauulu, o le faʻamoemoeina le umi o le lauulu, le ata ma isi uiga o le tagata, latou te filifilia o alii le 'oti ulu e faʻataunuʻuina uma gaioiga aoga ma matagofie.

    Sei o tatou vaʻavaʻai i le sili ona lalelei o lauulu manatu mo tamaloloa 2018-2019, lea e eseʻese i se tasi auala pe o le isi.

    Fugalaʻau masani mo tamaloloa - o le filifiliga o tamaloloa mautinoa

    O nei oti oti mo alii e mafai ona faʻamatalaina i le vaega "Out of Fashion", aua o lauulu pipi puʻupuʻu faia, ma faʻatinoina laina vavaeina, e talafeagai i taimi uma, latou te foliga i taimi uma lalelei ma alu i le tele.

    O se laʻei fulufulu mo se tamaloa ma lona lauulu e umi ole 3-5 cm ma le vaeluaina o se sili filifiliga mo se tamaloa o soʻo se matua.

    O laʻei fulufulu lelei mo alii i le sitaili o Grunge - ova le mafaufau o fatufatuga

    O pulou lauulu manaia mo tamaloloa i le sitaili o Grunge - o le fofo lelei mo tupulaga talavou, alii talavou ma le malosi o le au fouvale e le fiafia i faʻatonuga.

    O lauulu 'oti mo tamaloloa e iloga i le tafiina o malumalu, o lauulu maoaʻe,' auvae, tipi faʻasolo.

    E masani ona faia e tagata i le lalagaina o ata ma valivali le faiga o lauulu ia sili atu le maoaʻe.

    Fulufulu lauulu mo tamaloloa ei ai malumalu ma mamanu na tipi.

    O le isi manatu e teuteu ai lauulu mo tamaloa foliga o se fulufulu laʻau ma ua teuteuina ni malumalu, ni mamanu ma se mamanu.

    Faafetai i metotia faaonaponei, ua mafai e le au fai laʻau ona faia ni ata sili ona matagofie ma ni ata, i le itu faaletino ma i tua o le ulu. E leai se avanoa o manatunatuga, ma mafai e tagata uma ona o mai ma ata fatu mo ia.

    2. Le afa pusa

    O le afa pusa o se maʻai laʻititi, laʻititi foliga laʻititi. Mo le tele o tama, o le 'afa-pusa lauulu o se sili filifiliga. O fulufulu laʻau agavale i le pito i luga e mafai ona tuʻu i lalo i nisi taimi, selu i le tasi itu pe faataʻoto i le foliga o le fulufulu manu, i le sitaili pompadour. O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo pupuu lauulu.

    3. Afa pusa ma mohawk

    I le 2017, 'afa afa fulufulu lauulu ma mohawk maua le lauiloa ma i le 2018 o le a latou i ai foi i se faʻateleina. O lenei laʻei fulufulua ma ua tipiina malumalu e talafeagai mo ituaiga lauulu mai tuusaʻo i luga o le sili ona laʻititi ma foliga sili atu ma le tele o sitaili, selu i tua ma faatamala ulaula.

    6. "Faʻatoʻaga" ma ni mea ua masae

    Le fufusi ole "saito" o se lauulu lauulu e sili ona fiafia iai ile vaega ole tama ole aofaʻi ile 2017 ma o le a lauiloa ile 2018. Le tele o taimi, o lenei lauulu lauulu e mausali ma e oo foi i pito, i lenei lomiga o laina e sili atu lemu, faafetai i le le tumau le tutusa.

    10. Laʻau pito i tua mo fulufulu lauulu

    I le 2018, o le teuteuina o lauulu i tua o le a iai pea lona atinaʻe, ae ma faʻaletonu laiti, o le leai lea o le susulu ma le faʻaopopoina o fausaga. O se tisiki laʻei lenei laʻei mo lauulu laulu. Ma fulufulu mafiafia lauulu, pau le mea e te manaʻomia o se mea teuteu meafaigaluega. O nei faiga masani o le 2017 e mautinoa e tumau i le masani ile 2018.

    Faiga masani mo tagata puʻupuʻu oti tagata 2018

    Le tulaga muamua i le tulaga o le sili ona laei sili ona laʻei o le itupa malosi malosi o loʻo nofoia e tagata laʻititi lauulu. O la latou filifiliga e matua tele ma lautele. Peitai, i lenei tausaga, faʻaopopo atu i le masani ai o tala faʻasao masani, faʻateleina, asimetris ma fouvale ua amata ona talafeagai, o latou foliga faʻaalia i le saolotoga o mafaufauga, malosi o le mafaufau ma le talitonuina o ia lava. E oʻo lava i le matuitui o laina ma le fetuunaiga o le ata o lauulu e faʻatagaina ai se faʻatamala ma le le gaoia o lauulu. Lenei tuuina atu faaopoopo matagofie ma feusuaiga i le atoa ata o tama.

    Ma le mea moni, o le tasi e le tatau ona faʻagaloina le ava. I le tausaga fou, o loʻo tumau pea i latou e masani ai, ae ua i ai lava i le tulaga lava lea e tasi ma le malamalama, teuteu lelei, tuʻufaʻatasia maliega i paʻuvae, auvae, ma le gutu laina.

    Fulufulu mama ma le toniga, se pulou lauulu paʻu ma le faʻamamaina, faʻapea foi ma se pale ua faʻateleina faʻatasi ma se pa, foliga sili ona manaia ma matagofie i alii.

    Mataupu faavae mo le filifilia o se tamaloa lauulu 'ulu

    Ina ia mafai ona maua mo ia lava le sili ona ogatasi ma le manuia lauulu lauulu, e tatau i se tamaloa ona gauai atu i le tele o mea taua e faatatau i ona foliga ma le olaga:

    • Foliga foliga. O le oval e manatu o se foliga lelei lea o stylists avea o se faavae mo le fausiaina o se lauulu. O tamaʻitaʻitele tusitusi, tipi 'eseʻese tagata laei tisiki, taumafai e aumai foliga o le latou tagata faʻatau i lenei tulaga. I le tele o taimi, faʻapitoa auala o le tipi (faʻauʻuga, faʻamamaina, paʻu afaina), 'aui poʻo le' ava faʻatasi ma fulufulu ua faʻaaogaina o ni metotia o le faʻataʻitaʻiga vaega. Lenei mea uma faʻatagaina oe e faia se lalelei lauulu o le a foliga mataina, manaia ma sili ona o gatasi i luga o se tamaloa.
    • Le foliga o le ulu. O pulou e seleuluʻulu lauulu 'eseʻese i le umi o lauulu i itu ma le pale. Afai o le foliga o le ulu e le tutusa, o loʻo i ai ni manua leaga poʻo ma 'ova, faʻapea foi ma ni faʻaletonu, o lea e sili ai le faʻamuamua i lauulu e i ai le umi o latou manoa i le nofoaga faʻafitauli. I se faʻaopopoga, e tatau ona e tuʻua atoa le lauulu laʻititi i lalo o le leai ma ni laititi-puupuu lauulu.
    • Lauulu fausaga. Lauulu manifinifi, mafiafia, saoʻu poʻo le curly e manaʻomia se auala faʻapitoa. Ina ia faʻaopopoina le tele o lauulu, e manaʻomia le faʻaogaina o se multilayer, faʻapipiʻi aafiaga i lauulu. I luga o ufiufi ufiufi e le tatau ona tipi patupi, fai se mea e saeia ma faia se ogaoga umi i le pito i luga o le ulu, lea e tatau ona uuina se ituaiga foliga. E saʻo lava faʻamalosiʻau uʻamea sasaa ma le manaʻomia ma fiafia e taamilo i itu eseese, o lea latou te manaʻomia ai le faʻaopoopo atili.
    • Le masani masani o laei. A faʻapea e faʻaalu e se tamaloa le tele o lona taimi i le ofisa ma le ogaoga mea e fai i pisinisi, ona tatau ai lea o lona laulu e talafeagai ma lona olaga. Tulaga talavou, faʻateia, fouvale e fesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga pisinisi poʻo galuega faʻafaigata e mafai ona faʻaaoga lelei o sili atu faʻatele, asymmetric, catchy fesuisuiaiga o laʻei pito laʻei tagata vave.

    Ituaiga o Vaʻaiga Tamaʻitaʻitaʻau 'otiʻese

    I le avea ai o se tulafono, o le tele o lauulu pupuu lauulu e mafai ona faʻamatalaina i se vaega patino, faʻalagolago i le ata ma le sitaili o loʻo atoʻatoa le lauulu: klasik, taʻaloga, militeli poʻo le soona fai (talavou). E mafai e vaega taʻitasi ona ofoina atu le tele o le eseʻese o laʻei fulufulu o tane mo lauulu pupuʻu, ae o le a tatou iloiloina na o nisi o mea sili ona lauiloa.

    Oti i lalo o le masini

    E le maʻimau foʻi lona faʻatatau i ai ona o le faigofie o le fausiaina ma le faigofie o le tausiga. E fausia e ala i le seleina o lauulu ma se masini. O le umi o se manoa e foliga tutusa i le lautele atoa o le ulu. O lauulu e mafai ona fai si puʻupuʻu pe a fai o le foliga o foliga ma vaega o le ulu faʻatagaina, pe faʻatele pe a e manaʻomia e laʻititi laʻititi faʻataʻamilomilo oval o foliga. Ina ua uma ona tulu le lauulu i le fesoasoani a se masini, e faia e le matai le faʻagaioiga faaopoopo o filo ma seleulu: milo pito, faʻatu le tuaoi i itu. O se faʻataʻitaʻiga lelei le teuteu lelei. O se lauulu lauulu mo se masini e manatu o se masani masani, masani lava ituaiga laulu.

    O le Briton e au i le vaega o lautele, lauʻeleʻele lauulu e tipi. O le umi o le laulu faataamilo i le faataamilosaga atoa e le tutusa: o malumalu ma le pito i tua o le ulu e fai si puupuu, miloina ma faʻauʻu pe a tatau ai, o le pale e tipi umi ina ia faia ai se eseesega ma itu. O manoa i luga o le pale ua faia ma se gaioiga lavelavea, mai le pale o le ulu i le muaulu, o le laulu e faasolosolo faateleina le umi. E mafai e le Briton ona tipiina lona lauulu i le pe leai foi ma se patupatu. E foliga manaia o ia i luga o le lurus ma le migimigi lauulu.

    Lelei, teuteu lelei, laei masani masani a le au talavou a Princeton o 30s. O le mea taua ile faʻatulagaina o laulu ile totogi ile pale ma lona umi. I le taimi lava e tasi, o le umi o itu ma o le nape e leai se taua taua. Princeton ua fausiaina ma se uiga vaeluaina ma patupatu, e tafe malie mai le pale. O le vaega lautele o le lauulu e faia e uiga i le umi tutusa e pei o itu ma nape. A feosofi i foliga, e atili ai ona mafiafia manoa. E tupu lenei mea ona o le faʻauʻuga. E saʻeleʻele gofie le lauulu ma aulelei, e faʻapipii sina laʻititi o loʻo faʻatagaina.

    Hedgehog lauulu lauulu auai i le vaega o ultrashort. O itu ua faʻatuina pe ua sulu atoa atoa, pe i ai ma le i ai o le leai o se umi o le lua milimita. I le pito i luga o lauulu e tumau: o latou umi e faʻalagolago i manaʻo o le tagata o tausia ma foliga o lona ulu. O le faʻavae o le fausiaina o se lauulu i luga o le pale ua faʻaititia i se faasolosolo faʻalauteleina o lauulu i le parietal sone. E aliali mai faataamilo, ma ataata. E leai ni pulu, o pito o le lauulu e i ai se lavea maʻimau. O le pito i luga o le ulu pe a uma ona fausiaina le lauulu e folasia i le hedgehog faʻaaoga le foam poʻo le gel.

    O tamaloloa e le fiafia i laʻasaga umi ma teuteuina foliga taumafai e filifilia ni sili-puʻupuʻu lauulu oti mo i latou lava. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻaeteete ii. O foliga o le ulu mo ia laʻei lauulu e tatau ona tutusa ma talafeagai, ma taliga e le tatau ona pipii i fafo ma fefaʻatauaʻi.

    Ole isi lauulu puupuu ma lamolemole. E i ai i le vaega o taʻaloga. O itu o le laulu ma le pito i tua o le ulu ua tafi i lona laʻau puʻupuʻu, ia tasi le uumi ma se manifinifi. I le itulagi o le pito i luga o le nape, e amata ai ona tuʻuina se fringing, lea e vaeluaina vaeluaina o itu ma pale o le laina sao. O le pale e umi lona umi nai lo itu, ae le o se mea taua (e le sili atu i le 3 cm). E faia lamolemole ma tutusa. Le pito i luma o le lauulu i le pito i luma o le laina e ono i ai se fatu-foliga pito po o le faia i se pa. O le auvae e tuu i luga, selu i tua pe faataatia i le tasi itu.

    O le afa-pusa e faʻailoaina i le metotia o le tipiina o manoa, e tali tutusa ma fusuʻaga, ae ma se sili atu le umi o le lauulu i luga o le pale. O le pito i luga o le lauulu e eseese le umi mai le 5 i le 8 cm, ao itu e le tatau ona pupuu nai lo 3 mm po o le tutusa tutusa ma le pale. O le afa atigipusa e sili ona masani ona faia faʻatasi ma 'ie. O le ata siliva mulimuli o le lauulu foliga foliga tutusa, lamolemole, ma le lua laina autu o le umi fesuiaiga: i le pito i luga temporal-occipital sone ma i le pito i lalo o le lauulu, i luga o le lauulu. E mafai ona fai e le pale se faʻauʻuga ma faʻamalosiʻau e tuʻuina atu le tele o lauulu i le laulu.

    Kanata (Gataifale)

    O le Kanata e au i le vaega o taʻutaʻuga lauulu ma lauulu laʻitiiti, na sau i le tamaititi le masani mai le hockey. Ina ua mavae sina taimi, na ia mauaina foi le lauiloa i le militeri auaunaga i totonu o le US Marines. Moni, i le tulaga Malaini, o le aofaʻi o le umi o le lauulu na matua faʻaititia lava. Foliga o le lauulu: puʻupuʻu itu, nape, palealii ma umi parietal ma pito i luma vaega vavaeina. Suiga i le uumi e lamolemole ma malu. I le pito i luga, layering ma manifinifi ua faʻaaogaina, o le laulu e faasolosolo uumi ina uumi pe a alu i le pale o le ulu. O le uumi o laina i le muaulu ma i le parietal eria avea e tutusa.

    Manoa lauulu puʻupuʻu. O itu ua tipiina ma se masini ma le tele o palu, o fesuiaiga i le uumi mai le pito i lalo o le sasaina i le pale, ua faʻaleagaina lamolemole. O le faʻalautele faʻasolosolo tosotoso latalata i le pale. O le pito i luga ole lauulu e tumau le lapopoa ma umi le umi. O le tipiina o manoa ua faia e tutusa ma saʻo. Malamalama moli e talia. O lauulu e folo saʻo ile foliga o se ie puipui. Ole vaega o manoa e pa'ū i luga o le muaulu. O le pito i luma o le lauulu ei ai se sikuea tafatafa. I le autalavou lomiga o tenisi, o pito i luma ma le fesoasoani o teuga oloa o loʻo tuu i luga.

    Nofoaga (beaver)

    O le 'upega tafaʻilagi o se ituaiga tenisi, o lona laititi-puʻupuʻu suiga. O lauulu i autafa ma tua o lo o teuteuina i ni nai milimita. Faʻatulafonoina suiga e faʻatagaina i le umi o le sulu: mo se faʻataʻitaʻiga, atoatoa le luluina i le pito i lalo o le itu faʻasologa i le tuʻufaʻatasia ma le fausiaina o fulufulu mai le lauulu i lona pito i luga. O le pale o le ulu ua tipi puʻupuʻu, ma le tasi le umi e fai ai se lamolemole, malamalama le vaega. O le lauulu atoa e ave le ata ata ma se sikuea foliga. I le avea ai o se tulafono, o le fausaga e fausia e aunoa bangs.

    O se puʻupuʻu puʻupuʻu ma le maʻoti lea e faʻaʻautuina o latou aʻa loloto o tala faʻasolopito. O le fausiaina o laʻau lauulu e amata mai i 'auʻau, lea e tipi ninii faʻatasi ma se saʻo, saʻo le sipiina. Ole umi ole pale atoa e faʻalagolago ile bangs. O le itu o le lauulu ma le pito i tua o le ulu e tutusa lava le umi ma le pale, pe ono maua foi sina faʻauʻuga, ona o le mea na faʻasolosolo i lalo ia manoa. O le 'oti lauulu e maua se faʻapupulaina manino i totonu o le lautele.

    O le tele o alii pupuu hairstyles aofia bangs. Afai e te manaʻo e fai se ata faʻatele ma tosina atu le vaʻai a isi, ona e faia lea o mea faʻapipiʻi e le faʻatupu, faʻalilolilo pe uʻumi.

    O se tino fou ma sili ona lauiloa puʻupuʻu tamaʻulu lauulu. Na sau o ia i le faiga masani a tamaloloa mai fafine. O se fesuiaʻiga o se pupu puupuu. O le umi o le lauulu, o se tulafono faʻavae, e ese mai le umi mai le 3 i le 6 cm. O le tomboy e tele auala eseese o lona faʻatinoina. E mafai ona e tipiina le itu laʻau faʻapipiʻi i le aʻafia o ni motusia uaea, faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o foliga le mafaufau poʻo fatufatu. O suiga ile uumi ole lauulu e faia lamolemole ma faasolosolo pe a alu ile pito i luga ole lauulu. O fulufulu pe a uma ona tipi ua faʻataʻatia pe selu i tua.

    O laʻasaga o Rockabilly e lauiloa i talavou, alualu i luma ma fouvale. O le uiga ese o nei lauulu 'ulu: lamolemole, pipi musumusu ma nape, o se lamolemole faʻaleleia i le umi i le pito i luga o le lauulu, o le i ai o se umi uumi, sitaili faapitoa ma le vaeluaina. I luga o laina pito i luga ole manaʻomia ei ai se lauulu o pompadour i le sitaili Elvis Presley, ona toe sau ai lea o le Slick Back ma se pale umi, fulufulu i tua ma malumalu teuteu. Ma le mea mulimuli, o se lauulu fulufulu ma le pale umi ma o le faaluaina o malumalu o faʻamutaina le pito i luga tolu, lea o loʻo vaelua atoa le vaega pito i lalo ma o le afa pito i luga e alualu lelei i luga o le lauulu.

    O se isi alualu i luma ma puʻupuʻu lauulu 'oti. E faia i le pupula tele o le umi i le va o malumalu ma le palealii, faʻapea foʻi ma le manifinifi o lauulu sulu laina. Foliga matagofie i lauulu saʻo ma migimigi. E ese le nape i le uumi: tutusa le wiski pe tutusa i le uumi o le pale. O nisi stylists latou te faʻatulagaina ni laʻei fulufulu le faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo, tipiina le tasi malumalu ma faʻasaoina se umi tele i le vaega o totoe o le ulu. O se vavae lalo, lea o le umi o le pale e tutusa ma le umi o le lauulu i tua o le ulu, ua taʻua foi o le Iroquois.

    Tui le malumalu ma mamanu

    O le tafiina o malumalu o se faʻailoga vaʻaia o le tele o laʻei puʻupuʻu. Stylists filifili ai ia sili atu manaia lava lau tagata oti i le fesoasoani a o faʻatusa, ata tusia ma faʻatusa o faʻatusa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se kiliva faʻapitoa, o se tagata e iai le atamai e mafai ona fausia soʻo se mea o ana mafaufauga ma mafaufauga lelei i totonu o malumalu o lana tagata faʻatau. Le sili ona lauiloa i tausaga talu ai nei o matala, geometric foliga ma faigofie faʻailoga. O le mea taua o le mamanu na filifilia e le tamaloa mo le tafi e puʻupuʻu, taofiofi, ma ogatasi ma lona tulaga i totonu.

    O laʻei o lauulu o loʻo i lalo, tomboy, rockabilly, e aofia ai ma i latou ma le faʻaopoopoina o mamanu ma ata tusi, e sili ona lauiloa i talavou ma alualu i luma.Malosi, tagata matutua matutua sili fiafia sili atu masani, lauulu sapasapaia lauulu ma fesuiaiga suiga ma laina mamafa.

    Lauulu mo alii

    O le masani ai, i aso uma olaga, e faʻaaoga e aliʻi le tele o mea teuteu mo le teuteuina i foliga: gel, foam, wax poʻo le varnish.

    O le gel e lelei tele mo le teuteuina o laulu i se lamolemole, tutusa pe susulu lauulu laei. Ma e faigofie ai ona selu lou lauulu i tua ma faʻasaʻo i latou i lenei tulaga. I le gel, e mafai ona e faia se mohawk. Peitai, lauulu, sili ona manogi i le gel, ua manaʻomia aso uma fufulu ma tausi.

    Foam (mousse) o loʻo i ai sona malamalamaʻaga malamalama ma fesoasoani e tuʻuina le lauulu laʻasaga le manaʻomia, e aunoa ma le fuaina i lalo o le lauulu ma e aunoa ma le faia o ni mea faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le foam, e mafai ona e siiina le va i luga o le pale, faʻataʻatia i le itu saʻo ma le aʻafia o sina laʻititi le faʻatamala poʻo ni faʻalavelave masani.

    Wax fesoasoani e faataatia pito o le lauulu pe avatu ia i latou le foliga manaomia. Lelei mo le fausiaina hedgehog spikes i luga o le lauulu 'ulu pe fatuina foliga o loʻo manaʻomia le lauulu. E masani foi ona faʻaaogaina le Wax i le teuteuina o paʻu poʻo le faiga o se mohawk.

    O le varnish foafoaina aafiaga o se masani, faigofie sitaili. O fulufulu mata e tumau i le tulaga ma taofi lona foliga mo se taimi umi. Lacquer fesoasoani e faʻatumauina le tele i le pale, puipuia le lauulu mai le faʻapipiiina i itu eseese ma fesoasoani e faia ese ese leo, aemaise lava i lalo ifo, rockabilly po tomboy haircuts.

    11. Semi-fusuʻaga ma le faʻatulagaina o le pomp

    I totonu o le ata o se isi afa-pusa, ae le faigofie, ae ma le aofaʻi i le sitaili pompadour. O Pompadour o se tasi lea lauulu masani mo tagata, lea o le a tumau ai pea i le faiga masani i le 2018. O se tasi o ona ituaiga o se semi-pusa ma elemene o le pamu stylized ma fausaga.

    13. Lauulu e lautele

    I le 2017, folasia o lauulu o se masani. O lenei metotia faʻasino atu i se faiga faʻataʻapeʻape. O lenei foliga lototele ei ai se teuteu manaia ma se laulu ogatotonu mo se foliga masani ma leai se mea. I le 2018, o lenei laʻei lauulu o le a tumau pea lauiloa i alii.

    15. Ituʻaiga tipiina

    O le isi vasega fou ua faia o se selu ma se agai i luma, saeia ese foliga foliga, lauulu e faataoto i luga o le diagonal ma faʻatonutonu itu. Fiafia i tagata oti o le taoto i tafatafa o se agai i luga mo le tele o vaitau i le laina.

    16. Lauulu maualuga ile laulu uumi

    O nisi lauulu na matou maitauina i le 2017 e foliga mai e umi le lauulu, faʻafetaui le moli lemu mai lauulu puʻupuʻu i ni uumi, ma avea ai ma lagona o latou na tau le mafai ona tagofia e seleulu. I le 2018, o se faʻataʻitaʻiga oti tagata tipi ma tutusa fesuiaʻiga o le ai ai i luga.

    45. Fulufuluina le laʻei mo fulufulu mafiafia

    O se manumalo tuʻufaʻatasiga o lauʻeleʻele tuaoi ma sitaili, o lenei faʻamalosi faʻafetaiaʻoti faʻatasia malosi musumusu wiski ma mafiafia lauulu tafe ifo i lalo i se masani punou. O nei mea uma e tafe ma gaoioi.

    O pulou lauulu a le au mai lenei ata aoina o le a fesoasoani ia te oe e fuafua ai lau sitaili i le sau 2017, faʻapea foi ma fesoasoani ia te oe ia tumau i le masani ile 2018.

    O le a le o se mea e sili ai le matamata i se vitiō e faʻafefea ona vavaeʻeseina fugalaʻau faʻapitoa

    Mo i latou e leʻo mafai lava ona maua se tali talafeagai, matou te fautua e asia la matou vaega ma laʻei oti tagata, lea e aofia ai na o le sili lauulu oti mai le lalolagi o taʻaloga, tagata lauiloa ma na o aulelei ma aso nei lauulu sipela mo tofo uma.