O faʻafitauli

Le faʻaaogaina o le Skin-cap i le togafitia o le psoriasis

O le vailaʻau paʻu-pulou kulimi mo psoriasis e masani ona faʻatonuina e tagata tomai faʻapitoa i le matata o le dermatology, oe filifilia mo latou tagata mama aoga vailaʻau mo faʻaaoga fafo. O lenei vailaʻau e aoga i siama foma ma siama paʻu o susu. E ui i le mea moni e faapea, i nisi o atunuu o le USA ma Europa, o loʻo masalosalo fomaʻi o le Skin-cap, i Rusia ua aloaʻia aloaia ma o loʻo maua fua i luga o le faletalavai maketi o se oloa aoga e faasaga i psoriasis.

Ona o meatotino o lenei oloa, o le kulimi ei ai le aafiaga nei:

  • maua ai se malosi malosi antibacterial aafiaga,
  • e mautinoa le aneti-inflamasi aafiaga,
  • O le paʻu-pulou e maua ai aafiaga anti-fungal,
  • vave tui i totonu o le paʻu, gaoioi vave, ma tutusa.

E tusa ai iloiloga, Skin-pulou mo psoriasis fesoasoani 3-5 aso pe a uma le masani masani. O le aafiaga o le oloa e mafua mai i le mea moni o le zinc pyrithone e matua taua faaitiitia sela malosiaga faaleoleoe mafua ai suiga i o latou membranes. O le iʻuga, o le sela e tumau pea le malosi, ma o patogenic microorganism (fungi ma siama) e maliliu. O lea, zinc pyrithione e le gata i faʻafitauli, ae o loʻo tauivi ma le faʻateleina o faʻatoʻaga flora, e faʻaosofia ai le atinaʻeina o maʻi fungal.

Iloilo o le Paʻu-pulou kulimi mo psoriasis faʻailoa mai o le vailaʻau e sili atu vave nai lo mea faʻapitoa oloa e aofia ai faapitoa pyrithione zinc. Lenei e mafua mai i le mea moni o le o le aofaʻi o le Paʻu-pulou (paʻu-pulou) kulimi o loʻo i ai se tulaga lemu o steroids e faʻalauteleina le hormonal aafiaga. O le averesi o le faʻaaogaina o le vailaʻau e tusa ma le 1 masina. I le ogaoga psoriasis, o le ala e mafai ona faʻalauteleina i le 1.5 masina.

Kulimi ma spray O le paʻu-pulou (o loʻo iai foi le vailaʻau i le ituaiga o faʻapipiʻi) faʻaaogaina mo ia faʻamaʻi:

  • psoriasis
  • seborrheic dermatitis,
  • mamago paʻu
  • eczema
  • neurodermatitis
  • o faʻaaliga uma o le atopic dermatitis.

O le paʻu-pulou i le foliga o se kulimi o loʻo avanoa i palasitika paipa mamafa 15 g ma le 50 g. 1 g kulimi o loʻo aofia ai le 2 mg o le mea o le zinc pyrithione, o le 0.2%.

Talosaga aoga

E faaaoga le paʻu-pulou kulimi e pei ona taua i lalo: ua maeʻa faʻamamaina le paʻu, ua tatau ona luluina le paipa ma le kulimi, ona faʻapipiʻi lea o le tasi laʻau i le paʻu ma sulu lelei i vaega ua afaina. O le faʻasologa e tatau ona toe faia 2 taimi i le aso (taeao ma le afiafi). O le averesi vasega umi e uiga ile 5 vaiaso. A iai ni faʻailoga faʻateleina o le psoriasis i le lumanaʻi, e fautuaina le toe faia o le ala mo le isi 2 vaiaso seʻia mou ese ai le mageso. I le lautele, o le umi o togafitiga i se paʻu-pulou kulimi e faʻalagolago i le natura o le faʻamaʻi, le tulaga ma le lautele o faʻaaliga o psoriasis. O le mea lea, faatasi ai ma le faʻaaogaina pea o le vailaʻau mo le 2 tausaga, ua mafai ai ona faʻaopopoina le umi o le faʻamagaloina ma se faʻafitauli lemu i le ogaoga o faʻailoga.

Ole sili ona lelei ole Paʻu-pulou kulimi:

  • vave aveese le vevela, mu, mago le paʻu (i le averesi, ogaoga auga alu ese pe a uma le 2-3 aso),
  • faʻamaʻamaina le paʻu,
  • e mafai e le gata i le paʻu o le tino, ae o foliga foi,
  • sili ona lelei mo le Paʻu-pulou kulimi.

Ole tau o le fagu mo psoriasis Paʻu pulou e ese mai le 1300 ile 2100 rubles., Faʻalagolago i le aofaʻi o le paipa. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o se tasi totoga e lava mo malosi faʻaoga mo se masina.

Lapataiga ma contraindications

E tusa ai ma faʻatonuga ma iloiloga a tagata, O le paʻu-pulou e le fautuaina mo le faʻasusu. Afai e aunoa ma lona faʻaaogaina e le mafai ona aumaia le faamai psoriasis i le tulaga o le faʻamagaloina, faʻataga e faʻatagaina, ae faʻapitoa lava i lalo o le vaʻavaʻaiga o se dermatologist.

E ui i le i ai o hormones i le tuʻufaʻatasiga o le oloa, e le faʻatagaina ona vailaʻau aloaia, talu ai toetoe o vailaʻau aoga uma e tetee atu i le psoriatic oona o loʻo i totonu o latou fatuga.

O aʻafiaga o le Paʻu-pulou, o loʻo manatua faʻamaʻi papalagi. E le fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina ma le tutusa o le faʻaaogaina o vailaʻau o le kulukocorticosteroid vaega.

Teu le paipa i se mea malulu ma mago (vevela - i le 20 ° C), i fafo atu o tamaiti. O le averesi o le ola o le oloa o le 3 tausaga.

Uma le tau ma iloiloga o le paʻu-pulou kulimi faʻaalia ai o lenei vailaʻau mafai ona aofia ai i le lisi o fautuaga vailaʻau mo lelei togafitiga fafo o le psoriasis. O le fualaau faasaina ua faatau saoloto maua i fale talavai. Tusa ai ma faʻamatalaga, Belosalik kulimi foi e aoga i psoriasis o se vailaʻau. E avanoa foi le mea faigaluega ile ituaiga aerosol, lauulu lauulu. Mo le psoriatic lesions o le ulu, e fautuaina le faʻaaogaina o le laupepa faʻaluaʻi 2-3 taimi i le vaiaso. A masani ona faʻaaogaina, o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le Paʻu-pulou o le a maitauina pe a uma le 1 masina.

Vailaau gaioiga

O le gaosi o le vailaʻau o le zinc pyrithione, e tele e aoina i le pito i luga o le paʻu. Pyrithione e faʻaalu malie i totonu o le toto, e maua ai se anti-inflamasi ma antibacterial aafiaga i luga o le gasegase. I se faʻaopopoga, o le paʻu-pulou e aoga mo le staphylococcal ma le streptococcal infeksi.

Faailoga mo tofiaina

O le paʻu-pulou e tele ituaiga (shampoo, cream, aerosol). O lenei vailaʻau ua faatonuina mo le togafitia o psoriatic faailoga ma mo le atinaʻeina o seborrheic dermatitis, e aofia ai tamaiti i luga atu o le tasi le tausaga le matua. Ole aerosol e iai le manogi faʻapitoa, o se suauu gaʻo paʻepaʻe ma lanu samasama.

Fofo ma kulimi ua fautuaina mo le faʻaaogaina i le atinaʻeina o le atopic dermatitis, eczema ma neurodermatitis. O le kulimi na faatonuina mo na o faʻamaʻi o le paʻu faʻatasi ai ma le faʻaititia o le mago o le epidermis. Sa faʻaoga le laulu mo le seborrhea, le fefete, atopic dermatitis i luga o le ulu, faʻapea foi ma le faʻamutaina o le matuia o le vevela.

Anotusi

E tusa ai ma faʻapipiʻi faʻatonuga, contraindication mo kulimi, shampoo, kulimi ma le paʻu-pulou gel o le hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Tagata tomai faapitoa e le fautuaina le faaaogaina o lenei fualaau faasaina mo:

  • talavou pe rosacea,
  • siama, siama ma siama pipisi,
  • ma le atinaeina o perioral dermatitis,
  • oncological ma mamapala paʻu faʻamaʻi.

Fautuaga mo faʻaaoga

Faatasi ai ma le psoriasis, o ituaiga faʻailoga o le Paʻu-pulou sauniuniga e faʻaaogaina:

FAʻAMAMOA. Mo faʻalauiloa psoriatic i le ulu, e fautuaina mo le faʻaaogaina o le laupepa, aua e talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma. Ua faʻaaoga le laupepa ile ulu susu, o pulu ma laulaau mo le le itiiti ifo 5 minute. Lea e mafai ai ona faʻaleleia fegalegaleaiga o le paʻu ma le gaosi mea.

AEROSOL. I le tulaga o faʻamaʻi psoriatic ma localization i vaega faigata o le tino, ua fautuaina e faʻaaoga se aerosol, lea, faʻaopopo atu i le togafitiga togafitiga, o loʻo i ai se laʻititi malulu aafiaga, lea e fesoasoani faʻamaloloina le vevela. A o le i faʻaaogaina, e mafai ona lulu naʻo le mea faʻapipiʻi ma fusi mai se mamao e tusa ma le 15 cm mai le tino ma le 2 p. i le ao. Mo le togafitia o le ulu, o le faʻaalu faʻaopopo faʻaopopo i se faʻapitoa faʻapitoa. Ole ala ole togafiti ile aerosol e le sili atu ile 1.5 masina.

FILEMU. O lenei ituaiga o fualaau faasaina ua faatonuina mo faateleina paʻu peʻa ma le mago. E faʻamamaina lelei e le kulimi vaega o le psoriatic, faʻateʻaina le faʻaititia. E aoga tele lava i le gagau o le paʻu i tulilima, tulivae ma vae. Ma le psoriasis, ua fautuaina e faʻaaoga se kulimi a itiiti mai o le 2 p. i le ao. O le umi ole togafitiga e 1-2 masina.

GEL. Ole kulimi e faasaga ile psoriasis e fautuaina e tuʻufaʻatasia ma le fasimoli ta. E sili ona faʻaaoga i le taeao, ma e tatau ona faʻaaogaina le sabun tar i le afiafi, ona e iai lona manogi faʻapitoa. I le faʻamalologa vaega, o aso uma o le gel e fautuaina, ma 2 p. I le faaopoopo atu i gel, ua tatau ona faʻaoga le vailaʻau mo vaiaso. I le microcracks i luga o le paʻu, ua fautuaina, e faʻaopopo i le faʻaoga o le gel ma le shampoo, e faʻatonu ai se kulimi lea e fausia ai se ata faʻapitoa puipuia i luga o fusi ua lapoʻa, taofia le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi.

Tau paʻu paʻu

Paʻu-pulou o se taugata tele fualaau.

Ole averesi o tau o vailaʻau o lenei laina o:

  • laufanua - 1400 rubles,
  • fagu (35 g) - 1750 rubles,
  • fuga (70 g) - o le tau mai le 2750 i le 2900 afe rubles,
  • kulimi (15 g) - 900 rubles. (50 g) - 1800 i le 2000 mano rubles.

Mo tagata gasegase uma, o le sili taliaina taliaina o le fualaau faasaina ua filifilia, e fuafua i le ogaoga o le ala o faʻailoga.

Aafiaga itu

A oʻo i ai se vailaʻau, e tatau ona amanaia le ono tulaʻi mai o aʻafiaga, e pei o tulafono, ona faʻaosofia e ala i le i ai o clobetasol i totonu o le vailaʻau.

I le muamua 2-3 aso o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma kulimi, e mafai ona i ai sina lagona mumu i le nofoaga o le faʻaaogaina o le vailaʻau. Ae peitai, o le tele o tagata gasegase fai mai o se tulaga faapena vave ona pasi pe a uma ona faʻaaogaina le fualaau.

I le faaopoopo atu i le susunuina, mea nei e mafai ona matauina:

  • faateleina le vevela ma le loto leaga o le lotoifale,
  • faateleina le paʻu matutu, hypertrichosis,
  • afu, afu le paʻu,
  • fuafua le papala, o foliga o striae,
  • perioral dermatitis, faʻateleina o le pustular psoriasis,
  • afaina ai faʻapitoa dermatitis, faʻamaʻi pipisi,

  • folliculitis, telangiectasia seasea lava,
  • erythema, paʻu atrophy, leiloa o le malamalama lelei o tamatamailima i luga o lima.

E mafai ona tupu se faʻalavelave ona o le faʻaaogaina o laʻei faʻapitoa, faʻatasi ai ma le faʻaaoga tuʻufaʻatasia o vailaau ma gaioiga maualuga glukokortikosteroid. Faatasi ai ma le atinaʻeina o ia faʻailoga, vailaʻau faʻafoi ma faʻailoga togafitiga.

Faiga MAUA. I se faʻaopopoga, e tatau ona manatua o le faʻaaogaina o vailaʻau o loʻo i ai Clobetasol i vaega tetele o le tino e ono faʻatupuina le atinaʻeina o faʻafitauli masani:

  • e mafai ona faʻamaʻi o le papala o le manava,
  • Faateleina o gastritis ma afaina aʻafiaga,
  • maitauina le maualuga o le toto ole toto ole toto

Puipuiga saogalemu

Togafitiga ma lenei fualaau faasaina manaomia puipuiga:

  1. Ua le talitonuina tagata poto faapitoa o le clobetasol, o loʻo iai i ituaiga uma o sauniuniga mo le Paʻu-tapulaʻa, faʻatapulaʻa le umi o lona faʻaogaina i luga o le tele o vaega o le psoriatic lesion.
  2. I le togafitia o le psoiatic lesions ma lenei vailaʻau, e tatau ona 'aloese mai le alu i luga o le pulupulu o mata. E mafai ona faʻaosofia ai le faateleina o le IOP.
  3. Afai o le vailaʻau psoriasis o loʻo aʻafia ai le faʻaogaina o se laʻei, ua fautuaina e sui i le tele o taimi e mafai ai ma le faʻatulagaina togafitiga o le vaega o le paʻu na aʻafia i le psoriasis ina ia le vevela ma le susu faʻaosoina i lalo o laei e le faia ai se aoga siosiomaga mo faʻamaʻi.
  4. E mafai ona faʻaaogaina le vailaau mo na ole ulu ole ulu ma e le mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau o lenei kulupu ile foliga, faʻataʻamilomilo, vaega ole alofilima, keti, faʻapea foi ma nofoaga o loʻo tafia ai. Afai e le matauina lenei tulaga, e mafai ona tupu le atrophic paʻu paʻu ma telangiectasia.

O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau e tatau ona matua vaʻavaʻaia ma ia le sili atu nai lo le taimi o togafitiga ua fautuaina.

Talosaga Talosaga

Iloilo o gasegase ma fomaʻi e uiga i le aʻafiaga o le vailaʻau e feteʻenaʻi tele, ae tele i latou lelei.

E tatau ona manatua e naʻo le faʻapitoa lava le tomai faʻapitoa e tatau ona feagai ma psoriasis, talu ai o le le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o vailaʻau mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli matuia.

Faʻavaega ma le ituaiga o faʻasaolotoina

E maua faʻamatalaga tupe i ituaiga tolu: spray, cream ma shampoo.

Aerosol o se fofo gaʻo, o lona lanu e mafai ona suia mai papaʻe ma sina lanu samasama i le samasama. E i ai se manogi faapitoa.

O le kulimi ma le shampoo e paʻepaʻe.

O le gaioiga gaʻo o vaega uma e tolu o le zinc pyrithione i le faʻagaioiga foliga.

O ausilali vaega o le pulupini mo psoriasis Paʻu pulou o:

  • isopropyl myristate
  • polysorbate,
  • trolamine,
  • suaʻi
  • etanona
  • vai.

O le kulimi o loʻo iai mea nei:

  • glycerol monostearate ma distearate,
  • capril caprilat,
  • isopropil
  • tegosoft E20,
  • isopropyl palmitate,
  • methyldextrose polyglyceryl distearate,
  • glycerol
  • butylhydroxytoluene,
  • propyl parahydroxybenzoate,
  • stearyl ava,
  • sukrosa ma gaʻo suka o popo,
  • etanona
  • cyclomethicone
  • mea manogi.

O le tuufaatasiga o le laupepa e aofia ai:

  • O lena Perley S-96,
  • popo suauʻu gaʻoa gaʻo propyl betainamide,
  • O le sulfonate 2427,
  • sodium lauryl sulfate,
  • copolymer o macrogol, dimethicone ma propylene glycol,
  • mea manogi (geraniol, phenylethanol, citronellol, terpineol).

Togafitiga vailaau

O le faʻaaogaina o tupe mai fafo ma le zinc pyrithione o loʻo faʻatinoina, e iʻu ai i lona faʻatuai (teu) i le vaega o le epidermis ma le vaega o le dermis. O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o faʻamaʻi e telegese. O loʻo maua le vailaʻau i le aofaʻiga o le toto i le tele naua.

Paʻu pulou i le ituaiga o aerosol, kulimi ma shampoo ua fautuaina mo le faʻaaogaina o se fofo lelei mo psoriasis ma seborrheic dermatitis. O vailaʻau e mafai ona faʻaaoga i le togafitiga o tagata matutua ma tamaiti mai le tasi tausaga le matutua.

Fofo ma kulimi ua faʻaaogaina foi mo atopic dermatitis, neurodermatitis, eczema.

O le kulimi e mafai ona faʻatulagaina mo faʻamaʻi e oʻo mai i le paʻu matutu.

O le faʻamalama e talafeagai mo le faʻaaogaina ma mea nei o faʻalavelave ma faʻamaʻi:

  • vevela ulu
  • susu le susu
  • mago ma suauu seborrhea,
  • atopic dermatitis ma le afaina ile manava.

O le paʻu pulou e aofia ai hormones?

O le tele o mea e fai mai ai o tupe i lenei faasologa e le hormonal. Tagata gaosi tumau pea i lenei mea. Peitai, o nei vailaʻau e faasa ona faʻaaogaina i atunuʻu Europa ma le Iunaite Setete. O le upega tafaʻilagi a le US Federal Department na faʻalauiloaina lava se lapataiga faʻapitoa e uiga i tulaga lamatia o le togafitia o le psoriasis ma isi faʻamaʻi ma le paʻu pulou. O le mea moni o latou fatuga e aofia ai se malosi malosi hormonal vaega - clobetasol. Fai mai tagata poto, o le i ai o le hormone i totonu o le anti-inflammatory fualaau e le o se solia, ae e tatau lava i le tagata gaosi oloa ona lapatai e uiga i ai, ia faailoa mai le fua o le vaega o le hormonal: o le mea lea o le a mafai ai e le fomaʻi ona faatonuina se saogalemu se faiga mo togafitiga mo tagata mamai. Ae mo le paʻu pulou, o le hormone e le o faailoaina i lona tuufaatasiga, ae o suʻesuʻega fale na faʻaalia ai.

Clobetasol o se glucocorticosteroid o loʻo i ai mea faʻapipiʻi, antipruritic, aneti-teteʻe aafiaga. E faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o le psoriasis, seʻi vagana ai le maʻi masani ma le pustular.

O le faiga o gaioiga a le corticosteroid e mafua mai i le faia o le faia o le lipocortin protein e taofia ai le gaioiga o le phospholipase A2. Clobetasol e taofia ai foi le tuufaatasia o arachidonic acid ma ana metabolic oloa - leukotrienes, prostaglandins. Fesoasoani e aveʻese le hyperemia, fulafula, mageso i le nofoaga o loʻo togafitia. O le faʻapipiʻi i luga ole faʻaoga e ono mafua ai ona ulufale le vailaʻau I totonu O le tele o mea e mafai ona faʻateleina peʻa togafitia le tele o le paʻu.

Faapefea ona talosaga

Aerosol Paʻu pulou e luluina ma soʻona fufusi i luga o vaega na aʻafia i le psoriasis, o loʻo uu luga i le mamao mai le 15 i le 17 cm. Faʻaaoga le 2 po o le 3 taimi i le aso. O le faʻagaioiga o togafitiga o loʻo faʻaauau lava seʻia ausia le faʻaiuga manaʻomia.E tusa ai ma iloiloga, o se aafiaga faifai pea tupu pe a toe faaauauina togafitiga mo le isi 7 aso ina ua mavae le teʻa o faʻailoga faʻamaʻi o le faʻamaʻi. A faʻataʻitaʻi le tumutumu o le ulu, faʻaaoga le pulou faʻapipiʻi. Ole umi ole aʻoga o le 1-1.5 masina. A manaʻomia, e mafai ona toe faʻaopopo ina ua maeʻa (1 masina pe sili atu).

E faʻaalu le kulimi i se laʻititi manifinifi i le faʻaputu nofoaga o loʻo faʻaalu faalua i le aso. O le umi ole togafitiga e oo ile 1.5 masina.

Ua faʻaaoga le faʻapipiʻi i le aofaʻiga e manaʻomia i lauulu susu, ma faʻamamaina moli o le ulu, ma fufuluina, faʻamamaina le pulou o le paʻu ma tuu i luga o le lauulu mo le 5 minute. Fufulu faʻalelei ile tele o vai. Ole fagu e luluina ma le malosi aʻo leʻi faaaogaina. E tusa ai iloiloga, ma psoriasis, o le aafiaga faʻaalia ia lava pe a maeʻa 14 aso o le faʻamalama faʻaoga. O le umi o le ala o le averesi 5 vaiaso. Ole taimi ole faʻaaogaina ole 2 pe 3 ile vaiaso, ile taimi ole faʻamalologa, e mafai ona faʻaauau pea togafitiga e puipuia ai le toe foʻi ile maʻi. I lenei tulaga, e faʻaaogaina laupepa 1 pe 2 taimi i le vaiaso. E le afaina le mea faigaluega ile lauulu ma lona lanu.

Maʻitaga

Na taʻua e fomaʻi, o le iʻuga o le faʻaogaina o vailaʻau ma zinc pyrithione, e le o maitauina ai ni aʻafiaga le talafeagai i fafine maitaga. Ae, ona o le anotusi o clobetasol i le kulimi ma le Skin Cap spray, ua manatu tagata popoto e le talafeagai le faʻaaogaina o le oloa i le vaitaimi o maʻitaga. I le taimi o togafitiga, o loʻo fautuaina e taofi le faʻasusuina o susu ona o le afaina o le hormone e ulu atu i le susu susu. Clobetasol mafai ona i ai se aafiaga le lelei i luga o le tuufaatasiga o le endogenous glucocorticosteroids, e taitai atu ai i le tuputupu ae taofia ma le tele o isi tulaga leaga i le pepe. Tuuina atu i le lotoifale o le faaaogaina o le paʻu pulou ma sina laʻititi o le vaega o le hormonal, o le ono mafai ona i ai se aafiaga le lelei i luga o le tino e le maualuga tele, ae peitai, e tatau ona amanaia.

Lē hormonal ae aoga lelei togafitiga mo psoriasis "Paʻu-pulou"

Tagata ma psoriasis toetoe lava a faʻaaogaina uma auala talafeagai e tau ai. Peitaʻi e faʻatatau i uiga taʻitoʻatasi, o nisi vailaʻau e le o iai le manaʻoga manaʻomia, ae o nisi fesoasoani, peitaʻi, pe i le laʻuina ese aʻi faʻailoga o le faʻamaʻi poʻo a latou aʻafiaga e puʻupuʻu taimi.

E tatau foi ona maitauina, o vailaʻau psoriasis e toetoe lava o taimi uma e iai hormones, ma o lenei mea e mafua ai le tele o aʻafiaga e tatau i tagata ona faʻataʻitaʻiina. Ae o le aoga se fofo mo psoriasis ae le o se hormonal? Ioe e iai!

Paʻu-pulou o se vailaʻau mo le taua faasagatau i psoriasis, lea e faigata ona taʻua o se mea fou, talu ai ua matua lautele faaaogaina i fomai fomai i fafo. E sili ona lauiloa i Isaraelu. I se tasi taimi, o se leo tele na oso faataamilo i lenei fofo, ona o le au saienitisi Amerika, ina ua maeʻa latou faia a latou lava sailiiliga, fai mai o lenei vailaʻau, pe a uma, sa i luga o le hormonal.

O le mea la ua tupu, ua faasaina le paʻu-pulou i Amerika ma Siamani. Ae ua faamaonia e saienitisi Italia e na o le pau lea o vailaau - o le zinc pyrithione e le mafai ona taua o le glucocorticoid, talu ai o se tutoatasi gaioiga gaʻo ma se fausaga faʻapitoa moli, o loʻo i ai le tele o faʻaaoga aoga talafeagai e tau ai le psoriasis. I le Paʻu-pulou, o le fua faatatau o le zinc pyrithione o le 0.2%, lea e lava mo le faʻamanuiaina togafitiga o le psoriasis i le gaioiga galue.

Le faiga o le gaioiga o le Paʻu-pulou i luga o le togafitia o le psoriasis

Mafaufau i le faiga o gaioiga o le vailaʻau i luga o le nofoaga aafia:

  1. Zinc pyrithione - ei ai le faʻalauiloaina antimicrobial ma antifungal gaioiga. Ole vailaʻau malosi e taofia ai le mafuaʻaga o le psoriasis ma faʻaosofia ai le faʻaititia o sela taumafa, e mafua ai le aveeseina o le mafuaaga o le faʻamaʻi. O le paʻu-pulou e faʻamamaina ai le pupuga gaioiga lava ia.
  2. Methyl ethyl sulfate o loʻo faʻaaoga e fai ma vailaʻau o le vailaʻau. A faʻaaoga le vailaʻau, o le soʻona maʻea o le paʻu e faʻateleina, o le mea lea ua aliaʻe ai, o le mea malosi i totonu o le dermis e vave ona ulu atu i totonu o le dermis ma ulufale atu i vaega loloto.

Psoriasis e faʻatupuina se puipuiga puipuia. O le faavaa i fafo e atagia mai ai le solia o mea faigaluega o le pupula, microcirculation, antibacterial protection, proliferation, immun tali, eseʻesega ma le fuafuaina o le sela oti, o le maatulimanu o gaioiga faʻaletonu i totonu o le faavaa i fafo ma faʻaleagaina ai le viscera.

O le faʻafitauli autu o le psoriasis o le faʻaititia o le malosi o le okesene o le free radical. O le mea lea, o le normalization o lona tulaga o le autu autu i le togafitiga o dermatosis. Le faʻaaogaina o le tele o vailaʻau faʻapitoa, massage faʻapitoa, ma isi, e faʻamalosia ai le lipid oxidation. Lelei faʻaopopo ia i latou o le faʻaaogaina lelei togafitiga fafo.

Paʻu-pulou e fautuaina mo le togafitia o psoriasis ma nisi o dermatoses. O le gaioiga aoga - zinc pyrithione - faʻaalia ai antimicrobial ma antifungal gaioiga. E i ai le bacteriostatic ma fungistatic aafiaga, o lona uiga, e taofia ai le toe gaosia o siama ma fungi. O le faiga o le aafiaga o le zinc pyrithione e faʻaosofia ai le atuatuvale o sela faʻaagaga (i le ATP tulaga), o se suiga tele i lona palu (depolarization).

O le iʻuga, o siama ma faʻamama e pei ona mafua ai, ma le sela e le faʻaleagaina. Ole faʻateleina ole zinc pyrithione o le mea e le gata e faʻaitiitia ai faʻailoga, ae e aʻafia ai foʻi le mafuaʻaga o faʻafitauli ma nei faʻamaʻi pipisi (siama, fungi, siama).

Ole maualuga o gaioiga e faʻaalia e fungi o le Pityrosporum group, e fesoʻotaʻi ma foliga ma faʻatupuina o fulaʻi faʻaleaga ma le faia o le faʻavaveina o le epidermal cell vaevaega (hyperproliferation) i psoriasis, seborrhea, ma isi dermatoses.

O le vailaau mata paʻu-pulou e taofia le toe gaosia o sela paʻu o loʻo i le tulaga o le malosi afaina. I le taimi lava e tasi, e le maua ai se tutusa cytostatic aʻafiaga i masani sela vaevaega.

O le luga-gaioiga patency o le faʻateleina o le vaega o le ie i fafo atu ma le vave faʻaaogaina o le gaosi mea ma lona ausiaina i totonu loloto o le epidermis e mafua mai i le aoga o le Paʻu-pulou le apalai.

Fafo faʻaoga Paʻu-pulou ma faʻamalosia pyrithione zinc taitai atu ai i lona faʻatuai (teu) i le ogatasi o le epidermis ma i le mafiafia o dermis. O le faiga faʻapalapala o le faʻaauau faʻaauau lemu. O le vailaʻau o loʻo maua i totonu o le toto na o sasi aofaiga.

O lea ina ia aotele. Zinc pyrithione, ulu atu i le epidermis, faasolosolo ona faaputuputu iina. E ofi atu i totonu le alatoto toto i se taimi lemu ma i ni aofaiga laiti. E tusa ai ma lona tulaga eseʻese fausaga, o le mea malosi o loʻo i ai se malosi aneti-inflamasi ma antibacterial aafiaga.

Vaega o le faʻaaogaina o le vailaʻau "Paʻu-pulou" i le togafitiga o le psoriasis

Mo le maualuga lelei o le faʻaaogaina o le vailaʻau, e taua tele le saunia lelei o le paʻu:

  • malu ma faʻamaʻamama lelei vaega o loʻo aʻafia ma se palu faʻamamago ma fufulu faʻalelei i vai mama,
  • le vailaʻau o loo maua i foliga eseese (kulimi, shampoo, gel, aerosol), ma o foliga o lona talosaga e matua faalagolago ia i latou.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kulimi e faʻaaoga i le taeao ma le afiafi i le paʻu ua aafia. I luga o le mulivae, i luga o le paʻu, i tulivae ma isi mea faigata e oʻo i ai, o le kulimi e faʻaoga ma le fusi. O le kulimi faʻaititia le aʻafia o le peeling ma le mamago, faʻamamaina le paʻu ma faʻamamaina lona gagau. I le tulaga o le gel, o le vailaʻau e faʻaaoga faʻatasi ma le ta fasimoli. I le taeao, e fufuluina le tino ile gel, ma i le afiafi ma le fasimoli ta.

I le vaitaimi o le faʻaleleia, o le togafitiga e faʻatapulaʻaina i le mea moni e faapea o le tagata maʻi e fufuluina le tino i le gel i aso uma ma faʻalua i le fitu aso - ma se paʻu Skin-cap. Afai e i ai ni taʻetaʻei ma loimata o le paʻu, o le faʻaaogaina o le masini e na ona manaʻomia.

E ui i le maualuga faʻailo o le aoga o le vailaʻau, ae o loʻo i ai pea se laʻititi avanoa e ono maua ai ni aʻafiaga i le tulaga o tagata le faʻapalepale, e aliali mai i foliga o le vevela, peeling pe mumu o le paʻu. Ole aerosol poʻo le kulimi e ono mafua ai le le tumau ile faʻalavelave e pei o le pupuʻu o lagona. O le teuina o fualaʻau e mafai ona mafua ai tui.

Mo tina maitaga, le faʻaaogaina o le Skin-Cap i soo se ituaiga, atonu na o luga o se fautuaga a fomaʻi. E faʻatapulaʻaina tamaiti e oʻo atu i le tasi le tausaga, ae afai e tatau ai, o fomaʻi e sili ona manaʻo e latou te fautuaina se vailaʻau e le o se hormonal, o le Skin-cap. I le faʻasusu, leai ni faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o le vailaʻau, aua o le vailaau faʻamalosi o le zinc pyrithione e le ofi i le susu o se tina tausi.

O le aotelega o la matou iloiloga

Paʻu-pulou o se mea e le-hormonal vailaʻau o loʻo i ai ni ituaiga o ituaiga, lea e taua tele mo le filifilia o le sili ona talafeagai auala o le talosaga ma, pei o sauniuniga hormonal, Skin-pulou e mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga uumi taimi ma se malologa o 21 aso. Ma e le faʻatatau laʻititi - o le vailaʻau e le faʻafiafiaina ma e aoga pea ile taimi atoa.

I le tulaga o le le lava lelei, Skin-pulou o loʻo faʻaoga e tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau, ua fuafuaina lea e le uiga faʻapitoa o le tino o tagata uma o loʻo aʻafia i le psoriasis. Leai ni mea le talafeagai ma isi vailaʻau. E ui na faia le paʻu-pulou e avea o se vailaʻau mo le togafitia o le psoriasis, ae peitai, na maua e tutusa lava manuia togafitiga e tele paʻu ma fungal gasegase.

Faʻamasinoina e ala i le tele o iloiloga, o le toʻatele tagata ma psoriasis e talanoa ma le mautinoa e uiga i lona aoga. Peitaʻi, e le tatau ona galo se tasi o le vailaʻau lava lea e tasi e aʻafia ai tagata o loʻo iʻuga eseese. E mafua mai ile tele o siosiomaga, fomaʻi ma faʻapitoa tagata e mafai ona aʻafia ai le faʻaiuga o togafitiga. Ae o le aʻafiaga o le Paʻu-pulou tapenapenaga e mafai ona faʻaleleia atili ai le tuʻufaʻatasia ma le masani vailaʻau mo psoriasis, aua e o gatasi ma isi uma vailaʻau.

Le togafitiga o psoriasis mafai ma e tatau ona faia lelei! O le mea taua o le matua tausisi lava i fautuaga mo le faʻaaogaina o lea poʻo lena ituaiga o Paʻu-pulou ma o le a oʻo mai le faʻamalologa.

Fesoasoani e tau le psoriasis. Ata o faʻaiuga o le faʻaaogaina.

Talofa.

Ua leva na ou masalosalo pe ou te tusia lenei iloiloga. E toʻatele latou te mananaʻo e soʻona talanoa e uiga i mea faʻapenei, e nana mai le pupula o mata.

Na ou filifili, aua mo seisi tagata, o laʻu toe iloiloga e aoga. Mo e ua feagai ma psoriasis E le o se faalilolilo o togafiti metotia i le tele o tulaga, e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o fualaau oona hormonal. Sa ou togafiti lenei maʻi mo le sili atu i le 20 tausaga ma sa ou taumafai toetoe o avanoa uma, e aofia ai ma togafitiga i totonu o gasegase, ma spa, ma isi vailaʻau. Ma afai na muamua fua mai le “togafitiga” e iʻu i ai ni faʻaiuga, ona i ai lea i tausaga ua tuanaʻi atu le faʻamaʻi - toetoe lava o le tino atoa na aʻafia i maʻa.

Ona sau ai lea o le faʻatalitali ua leva ona faʻatalitali. Ou te le iloa pe na faʻafefea ona ou fanauina se tamaititi - Na ou vaʻaia na matua tiga lava i ata taufaʻafefe i luga ole Initaneti. Ioe, o le hormonal treatment na faiaina. I tulaga le tumau na latou tuuina mai ia te aʻu droppers ma masima fofo, tusiga Essentiale - leai se mea na fesoasoani. I totonu o le ofisa faʻafomaʻi mo togafitiga, na faʻatonuina aʻu le magnesia i totonu o le tino, ma le paʻu-pulou aerosol i le lotoifale. Faʻafetai i ia togafitiga, sa mafai ai ona faʻamama ese. Mo le lua masina sa ou faʻaaogaina le 2 spray spray o le vailaʻau. O le faʻaaogaina o le vailaʻau na le afaina ai loʻu tama i se isi auala.

Ina ua fanau mai, na solomuli psoriasis mo le umi tausaga ma le afa. O lenei ua amata le vevesi - sa ou tuiina 10 tui o le magnesia, maeʻa valiina i se Paʻu-pulou - tasi i le aso. O mea alualu i luma e mafai ona matauina. Ou te manatu o le a ou taofi i se tasi spray. Agavale o se laveaʻi taumafanafana, o le a faʻalauteleina le faʻamagaloina.

O le paʻu tulaga i le amataga o le faʻaaogaina o le vailaʻau e leʻi taumateina ata. Otooto faʻamatala - i luga o lima, tua, i le laina o lauulu tuputupu ae fulufulua tele (e uiga 5X10 cm i le eria, taitasi plaque) ma se mafiafia paʻepaʻe-efuefu kerisi. I le aso lona tolu poʻo le fa o faʻaaoga - faʻateleina o mageso, mumu, faʻateleina peeling.

Lenei o le iʻuga ina ua maeʻa le vaiaso o faʻaaoga - ua paʻu taua le pupuga, o papala e lanu piniki, manifinifi, faʻamalosi tino:

Ina ua mavae le isi vaiaso, na toetoe lava a maeʻa ona faʻamamaina le paʻu - naʻo pulu piniki sesega i luga o le paʻu na pei o ni papala. Ina ia tuʻufaʻatasi le iʻuga o le a ou faʻaaogaina seisi vaiaso, ona ou foliga faʻapea ai lea ose solarium.

O iinei, i Irake, na ou faitau ai i iloiloga e uiga i le masani ai i le fualaau faasaina ma, e uiga i hormone na nana e le gaosi oloa, i le tuufaatasiga. O loʻu manatu e uiga i lenei:

- afai e te faʻaaogaina le aerosol i togafitiga lavelave, vasega pe fesuiaʻi ma isi vailaʻau (fagu) ma faʻaaoga e pei ona faatonuina e lau fomaʻi, ona le tupu mai lea o vaisu. I soo se tulaga, ua uma ona ou niniina le tele o hormonal suauu ia te aʻu e leai se mea e faamataʻuina ai au. ,

- le gaosiaina e le o faʻaalia le i ai o le hormone-aofia ai vaega i le tuʻufaʻatasia - o lona uiga e le taumate e le o iai iina. I luga o le Initaneti, o fonotaga e tusi ai le tele o mea. Ia, tusa lava pe o i ai hormone, o loʻo i ai i le tele o suauu mo psoriasis. O iinei e tatau ona e filifilia le itiiti o le leaga - pe a fai e tele ni faʻailoga i luga o ou tulivae ma tulilima - e ono le manaʻomia ona e paʻi iai, ma afai, e pei o aʻu, e le mafai ona e alu i fafo e aunoa ma se burqa, ona e vaʻai lea i soʻo se mea - pe a na o le fesoasoani mai . Seʻi ou faʻamanatu ia te oe - aerosol ua faʻatagaina e oʻo lava i tamaiti mai le 1 tausaga. Ma o le filifiliga o oe))) I le auala, le Kartalin viia e pei o se tapuni oti ia te au (lelei, o se isi tala).

Ia, sili atu e uiga i le fualaau faasaina:

O galuega Ou te manaʻo e matauina le vailaʻau: aoga, vave mitiia, faigofie ona faʻaaogaina, e le pisia ia lavalava ma pastel ie, e le tuua ni suauʻu suauʻu, o se tuʻufaʻatasiga saogalemu.

O mea le lelei: taugata (1200 rubles le apa o le 35 ml), e le faʻaogaina faʻatagaina (pe a tatou talanoa e uiga i se vaega tele o faʻavaʻa), pe a faʻaaogaina i paʻu paʻu, e mumu ma oʻo i luga malosi.

I se tulaga lautele, o le itu lelei o le talosaga e le faʻatusatusaina ma sese laiti. Ia, togafitiga e tatau ona faʻafesoʻotaʻia ma le faʻaaloalo - mulimuli i fautuaga a fomaʻi, vaʻai totoʻa lou soifua maloloina.

Ou te faatoese mo le tele o lagona tali atu - mo aʻu, psoriasis o se autu tiga tele. Ma faafetai mo lou silafia. Ia soifua maloloina.

Sauniuniga mo le lavelave togafitiga o psoriasis:

Le tuʻufaʻatasiga ma le ituaiga o gaosiga o le vailaʻau

O le vailaʻau o le faasologa e maua i tolu ituaiga: aerosol, kulimi ma le faʻamoe (shower gel). O gasegase e fiafia i se kulimi kulimi, ona e faigofie ona faʻaaogaina, e vave ona faʻaaogaina. Aerosol o loʻo iai foʻi ona tagata faʻapipiʻi, ae o loʻo fautuaina sapalai mo naʻo feololo o le faʻamaʻi e faʻaumatia ai auga.

Ole vaega autu ole vailaʻau o le zinc pyrithione, o loʻo i le gaioiga faʻatulagaina.

A o ausilali, fausiaina o le talafeagai talafeagai o suauu, lona lanu ma manogi, ma faʻaleleia atili ai foʻi meatotino a zinc, faʻaopopo:

  • glycerin ma glycerol,
  • capril caprilat,
  • isopropil
  • stearyl ava,
  • suauu suauʻu ma popo,
  • tofo ma mea faʻapitoa i tamai aofaiga.

O le kulimi ua faʻatau atu i tubes o le 15 ma le 50 gr. 15 ml ua faʻatauina mo le togafitia o tamaiti, ma le lona lua ua talafeagai mo tagata matutua, aua o faʻaaliga o le faʻamaʻi ma le fuainumera e masani lava lapoa.

I aerosols o iai nei:

  • etanona
  • vai
  • trolamine,
  • polysorbate,
  • tele ituaiga o taʻavale vaega.

Tulaga o 35 ma 70 ml.

O loʻo iai le mea e faʻapipiʻi ai le laʻau ile gaʻo, faʻamama ma mea e fai ile faʻamamaina ole vai.

O ituaiga uma o faʻasaʻolotoga e iai se uiga manogi, ma o le lanu lanu e amata mai i le paʻepaʻe i le malamalama samasama.

Le aoga o le Paini-pulou

O le vaega aoga mafai faʻatasi lelei ma le faʻatamaʻia o siama ma faʻamaʻi falolo, faʻatupuina ai le leaga o tulaga mo lo latou atinaʻe ma faʻatinoina le puipuiga o le natura i le sela.

A tali atu i siama, e le afaina tele le zinc i sela o le dermis, a o faʻatumauina le faamaoni.

O le isi aoga o le zinc o lona mafai lea e faʻatonutonu le paʻu faʻafouina. E taofia le vaevaeina e le tutusa, ae aua le faʻalavelave i le toe faʻatupuina o sela maloloina.

E taua le matauina o le aoga o ausilali mea:

  • methyl ethyl sulfate e aʻafia ai le mafaia e le dermis ona mitiia, fesoasoani ia i latou e ulu atu i totonu o le loloto vaega ma faʻagaioia gaioiga na taofiofia e siama,
  • suauu e aveese ai le pupula,
  • glycerin tau le matutu, fesoasoani toe faʻaleleia le masani ai o gaʻo gaʻo.

O le aotelega o le ata i le togafitiga o:

  1. Galu ma isi lagona le lelei ua faʻaitiitia faʻaitiitia.
  2. Ina ua mavae ni nai aso, ua mou ese le matutu.
  3. E mafai ona faʻaogaina i luga o vāega o le tino (luga o foliga).

O lenei vailaʻau o se atinaʻe lelei, ia amanaia le faigofie o lona faʻatulagaina i le tino. E seasea lava ona tupu ni faʻafitauli, ma e fautuaina e fomaʻi mo togafitiga.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

E faaaoga ituaiga fagu i la latou lava ala. Seʻi o tatou iloiloina ese mai:

  1. Kulimi. O nofoaga ua afaina e faʻamamaina filemu i le fasimoli ma vai e aunoa ma ni faʻaopoopoga. Ole vaega laititi ole kulimi ua salalau ile vaega ole tamaʻi lima. O loʻo faʻatautaia nei gaioiga ile tolu taimi muamua, ma iʻu ina faʻaitiitia ai ile lua togafitiga ile vaiaso. Ole tulafono masani, e alu atu lava ile lua masina seʻia uma le faailoga.
  2. Fasimoli A o leʻi faia le alavai, e fautuaina foi ia faʻamamaina teisi le ie. Lulu le fagu i le tele o taimi aʻo leʻi faʻapipiʻi ma fufui i luga o le paʻu mo le 2-3 minute i se mamao mai le alofilima o le lima. E masani lava 1.5 masina e lava seia faʻaitiitia faʻailoga.
  3. Moli po ole gel. O loʻo faʻatonuina faʻapitoa e avea o se antisymptomatic i le taua faʻatasi ma faʻailoga i fafo. E faʻaoga e pei o se masani ai mea e faʻaalu ai le soifua maloloina, ae o le aau faʻatasi ma ia faia o le faʻatasi i aso uma lua aso i le ogaoga fulafula ma faʻalua i le vaiaso ma le feololo. O le oloa foamed e tuʻua i luga o le ulu mo ni nai minute - o vailaʻau e tui i totonu o vaega loloto. Ae le i faʻaaoga, e fautuaina e lulu lelei le fagu.

O auala e tatau ona filifilia e le poto masani faʻapitoa, faʻavae i luga o le gasegase o le matua, tulaga o le atinaʻeina o faʻamaʻi ma faʻaopopo faʻamatalaga. E maua uma e le dermatologist faamatalaga uma e uiga i le tino o le tagata maʻi i le faʻaiuga o le suʻesuʻega o le suʻeina o le paʻu ma suʻesuʻeina. Faasea e uiga i le gasegase o le soifua maloloina e taua foi.

Taua Auala mo Faʻaaoga

O le paʻu-pulou o le moega ma sapalai faasaga i le psoriasis e teu i se vevela e itiiti ifo nai lo 30 tikeri mo le lima tausaga, ma kulimi - e oo atu i le 20 tikeri mo le umi i le tolu tausaga.

Faʻapea foi i le togafitiga e tatau ona tausisi i faʻatonuga nei:

  1. O auala o lenei faʻasologa e le o faʻaaogaina e fausia ai kulimi poʻo solo susu. O lenei mea e lamatia ai atrophy o vaega o le epidermis, fesoasoani i le faʻavaeina o folliculitis ma gutu.
  2. I maʻi tulaga faʻapitoa, o le faʻapipiʻi e mafua mai i siama.
  3. Togafitiga mafai i nisi taimi faʻatasi ai ma sina lagona mumu, e pasi vave pe a maeʻa le faʻaaogaina o le vaega.
  4. Aloese mai le mauaina o le oloa ile mucous membranes o le tino.
  5. E le tatau ona ufiufi mea na iai le vailaʻau ile tisu, a le o le mea o le a vevela le vevela, o le a tupu ai le susu. Ona o lenei mea, meaola ninii na o le a faʻatupuina a latou gaioiga.
  6. Aua neʻi e togafitia oe lava ma fale talavai poʻo faʻamanuiaga a tagata. Ma e sili atu, aua le taumafai e togafitia tamaiti - o latou tino e sili atu ona faigofie i mea mai fafo ma le filifilia filifilia vailaʻau e mafai ona faʻafitauli le psoriasis ma le mafuaʻaga moni o epidermal pupuga.
  7. Ia mulimulitaʻi le faʻatonuga e uiga i fomaʻi, maʻi taimi o togafitiga ma le umi e faʻaaoga.

Aafiaga e ono mafai

A le talafeagai togafitiga pe mo isi mafuaaga, e aʻafia ai aʻafiaga. A latou aliali mai, e tatau ona e vave talanoa i lau fomaʻi e suia le togafitiga togafitiga:

  1. Faateleina afu.
  2. Matapogia.
  3. Le faʻavaeina o faʻailoga tetele.
  4. Fuafua
  5. O le oʻo i fafo ole toto, mafua ai le sesega male faʻalavelaveina ole gaosiga ole gaʻo.
  6. Matua ita.
  7. Hypertrichosis - lauulu tuputupu ae i nofoaga lavea.
  8. Striae iai.
  9. Pigmentation o psoriatic nofoaga.
  10. Dermatitis o se ituaiga teteʻe.

Aʻo seasea tulaga ogaoga o faʻafitauli ua iloa, ono iai ma togafitiga e le faʻatonutonuina, matuia faʻamaʻi pipisi poʻo le solia o fautuaga mo le faʻaaogaina tatau:

  • tele naua o poloka
  • papala ma nifo
  • mama
  • Maliu ese o paʻu,
  • erythema
  • le mautonu i vae (tamatamailima o lima).

A o le oloa e ufitia ai vaega tetele o le tino luga, o mea nei ua faʻaalia:

  • o se faʻaaliga i luga o membranes o le faʻaola totoga,
  • gastritis
  • afaina tele
  • faateleina le mamafa i totonu
  • toto maualuga.

Ma le mataʻi dermatitis o se aʻafiaga o le faʻaaogaina o le vailaʻau mo psoriasis, ua matauina e le au atamamai le le aoga o le vailaʻau.

Tau fualaau faasaina

Ole tau e ono suia e fuafua ile gaosi oloa ma le laupepa ole fale talavai. O le tau averesi o:

  • Moli mo se fagu: tau 1500 rubles.
  • O le faʻapipiʻi ua faʻatauina i le lua voluma: 35 ml, o le tau e 1,500 rubles ma le 70 ml - o le tau e 3,000 ml. E toʻatele tagata latou te mananaʻo i foliga ole fagu laiti.
  • Paʻu-pulou kulimi: 15 ml i le tau mai 1350 rubles, ma 50 ml - o le averesi o 2000 rubles.

Ae le i faʻatau, maeʻa suʻesuʻe faʻalelei le gaosiga o aso ma le tuʻufaʻatasia o le oloa teu. O faʻatauina vailaʻau i fale talavai e aunoa ma se talavai. Ae ui i lea, ae e te leʻi filifili e faʻatau se vailaʻau, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa, ona o le fomaʻi o le a mafai ona filifilia se lavelave o vailaʻau mo le sili fofo o faʻataʻitaʻiga.

Togafitiga tatau ona o faatasi ma le vailaʻau i totonu, o se soifua maloloina meaʻai, lafoai leaga leaga, ola maloloina olaga, moe atoa. Ina ia faʻaitiitia le psoriasis, e manaʻomia le fofo o le mafuaʻaga autu o le pupuga, a maeʻa ona mafai e le tino ona tutoatasi faʻatasi ma le faʻafitauli.

Psoriasis Paʻu pulou aoga

    I totonu o vailaʻau oʻona o loʻo aofia ai le zinc, se laina o oloa Paʻu o le pulou e ese le ese mai ituaiga vailaʻau faʻapea o loʻo iai se foliga faʻamalosi o le zinc pyrithione.

Ma, o sisitema o loʻo iai i totonu o sini o loʻo i ai se faʻasologa faigofie o le zinc pyrithione.

O le faʻagaioia foliga faʻatagaina tapenaga pulou paʻu e tui loloto i totonu o le paʻu paʻu, ma faʻateleina ai le aoga o togafitiga. Toe tasi O se taua lelei o le Paʻu-pulou le faʻasologa o oloa i le tulaga o vailaʻau (vagana ai le taʻele gel).

O le mea lea, o le paʻu-tapuni tapenaga na pasi ma le manuia faʻafitauli ole falemaʻi na faʻaalia ai se aoga faʻafofoa lelei.

Faailoga mo le faʻaaogaina o tupe

Paʻu-pulou oloa oloa e mafai ona faʻaaogaina mo eseese dermatoses i le gaioiga vaega o le faʻamaʻi ia latou lava, pe tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau ma mea teuteu tino. I se faʻaopopoga, Paʻu-pulou e mafai ona faʻaogaina e puipuia ai le faʻateleina o paʻu o faʻamaʻi.

O faʻailoga autu mo le faʻaaogaina o seleni-o loʻo i ai oloa o lenei faʻasologa o:

  • psoriasis, tele o amioga masoa,
  • atopic dermatitis,
  • dermatitis i le seborrheic foliga,
  • eczema
  • isi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tele o matutu o le paʻu.

I le isi vitio e uiga i se faʻailoga mo le faʻaaogaina e pei o psoriasis:

Faʻamatalaga o vailaʻau ma metotia o latou faʻaaogaina

O mea e fai ai le paʻu-pulou o loʻo avanoa i ituaiga fua nei:

    Aerosol I le avea ai o se vailaʻau malosi, o le sauniuniga o loʻo aofia ai le zinc pyrithione 200 mg. Aerosol o loʻo faʻaaoga i aso uma e oʻo ile faʻatolu i le aso e ala ile faʻailogaina i luga ole paʻu. O loʻo i ai le avanoa o le faʻaogaina o aerosol i luga o le ulu i luga o le tumutumu faʻaaogaina o ni mea faʻapitoa.

Ole eseesega tele ile va ole faʻapipiʻi ma le Skin-cap psoriasis mai isi oloa o lenei faasologa, ole anotusi o le ethyl alcohol, lea e i ai le mago ma le antiseptic aafiaga. E fautuaina mo le togafitia o le psoriasis i le faʻateleina o le exudation.

Mo le togafitiga o le psoriasis faʻaaogaina mo se taimi umi - e oʻo i le lua masina. Ua faʻatagaina ona faʻaaoga e togafitia ai tamaiti mai le tasi tausaga le matua. Avanoa i siliva 140, 70, 35 g. Le tau latalata o le fagu mo psoriasis Paʻu pulou o le 70 g - 2900 rubles.

Kulimi. I le avea ai o se vailaʻau malosi, o le sauniuniga o loʻo aofia ai le zinc pyrithione 0.2%. Paʻu pulou kulimi mo psoriasis o loʻo faʻaaoga i aso uma ia faʻalua i le aso ma se paʻu manifinifi. O le eseesega o le leai o se mago mata.

Fautuaina mo le faʻaaoga i le togafitia o le psoriasis, lea e iloga e ogaoga peeling o le paʻu, māvae. Togafitiga ma le paʻu-paʻu kulimi mo psoriasis e umi - e oo atu i le lua masina. E mafai ona faʻaaoga i tamaiti mai le tausaga. Avanoa i tubes o 50 ma 15 g. O le tau latalata o le vailaʻau o le 50 g - 1800 rubles.

Shapmun. I le avea ai o se vailaʻau malosi, o le vailaʻau o loʻo aofia ai i le zinc pyrithione 1%. Ua faʻaoga le Shampoo e oʻo ile faʻatolu i le vaiaso e faʻalua i le fasimoli. E fautuaina le tuʻu o le lauulu i luga o lou lauulu mo le 5-7 minute, ona fufulu lea o lou lauulu i le tele o vai. E fautuaina e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o le faʻamalama mai i le psoriasis Skin-pulou e faʻaaoga ai se aerosol.

Mo le togafitiga o psoriasis i faʻaalia o seborrhea, e faʻaaoga e oʻo i le 6 vaiaso. Mo le faʻamoemoe o le puipuiga, e faʻatasi ona faʻaaoga i le vaiaso. Avanoa i fagu 50, 150, 400 ml. O le taugata o 150 ml syampoo o 1300 rubles.

Gel. O lona uiga mo le tausia o le faʻafitauli paʻu o le tino, foliga. Faʻaaoga i le taimi o faʻamagaloga mo le soifua maloloina i aso uma. O loʻo iai se faʻamamaina o ona uiga ile faʻaofi, faʻaola ai le paʻu e faʻasa ai ole paʻu, ma faʻamama ai ole ita.

O le paʻu-pulou gel e naʻo le pau a le oloa i le laina oloa e leʻo se vailaʻau. Le tau faatatau o se taele gel o 150 ml o 720 rubles.

Aafiaga le lelei ma Contraindications

O tapenaga o le Paʻu-pulou faʻasologa e toetoe lava leai ni itu. O gaioiga le maʻalofia e mafai ona tupu ona o se iʻuga lava o le teteʻe fua i vaega o le vailaʻau, ma e mafai ona tupu mai i aʻafiaga o mea.

Contraindications mo faʻaaogaina o:

  • faapalepale i sauniuniga o loʻo iai le zinc,
  • tamaiti i lalo o le tasi tausaga le matua
  • ma le faʻaeteete - i le taimi o maʻitaga ma lactation.

O le oloa e faʻaoga i le mea e tuʻu ai le paʻu (sili atu i le paʻu o le ua, poʻo se paʻu i tua atu o le taliga) ma tuu mo le 24 itula. Afai, pe a uma le taimi, e leai ni faʻailoga o alergi, ona mafai ai lea ona saogalemu le faʻaaogaina o mea.

Le ata o le pulou pito i lalo itu vitio:

E taua le malamalama pe afai e te masalosalo i se paʻu faʻamaʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. A uma mea uma, e naʻo le fomaʻi faʻapitoa o le a mafai ona faʻavasega saʻo le faʻamaʻi ma faʻatonu togafitiga talafeagai.

O afea e tatau ai ona e amata suʻeina le Paʻu-pulou i fale talavai?

Faʻaaliga mo le filifilia o Paʻu-pulou faʻalagolago i le ituaiga o loʻo faʻamatuʻu le vailaʻau. I se tulaga lautele, e tatau ona e faʻalogo i le vailaʻau pe a fai o oe i mea nei o faʻafitauli:

  • psoriasis i ona ituaiga eseese,
  • fula o le paʻu (dermatitis), e tusa lava poʻo a mafuaʻaga
  • neurodermatitis
  • seborrhea, paʻu o paʻu, maʻimau ile ulu,
  • ma le faaleagaina o le paʻu na mafua mai i se fusi, taofia, siama.

Ole vailaʻau e mafai ona mauaina i le fale talavai leai se talavai, ae afai masalosalo, o le a sili atu le faʻatuatuaina e feutagai se fomaʻi.

Faʻafefea galue le vailaʻau?

Paʻu-pulou e aofia ai zinc pyrithionate o le faʻavae autu. O lenei mea ua lauiloa ona o le antibacterial effects, o le malosi e tau ai gaioiga a le fungus. O le gaosi mea puipuia puipuia le tuputupu aʻe o meaola niniʻi leaga i luga o le paʻu o le tagata, ma faʻaititia ai le ono aʻafia o faʻamaʻi.

I le faʻaopopo atu i le faʻailoaina o gaioiga, o vailaʻau nei e mafai ona iloga.

  • taofia le saoasaoa vaevaeina o sela aafia ae le afaina ai le soifua maloloina,
  • faʻamalosia le faʻamalologa o le paʻu (moisturising).

Mo faʻavavevave ulufale atu i le epidermis, surfactants faʻaofi i totonu o le faʻavae, lea e faʻateleina ai le sooga o le paʻu i vaega aoga ma tau atu ai i se vave toe faaleleia.

Aerosol (spray) Paʻu-pulou

O le afifiina i lenei mea e aofia ai se alumini mafai, alatoto ma puipui puipuiga. I totonu o le atigipusa pusa, o se faʻapipiʻi pusa ma se isi mea faʻapipiʻi i ai. Paʻu-pulou aerosol o loʻo avanoa i ituaiga nei:

Le faʻaaogaina o le a taʻuamiotonuina mo psoriasis, eczema, dermatitis, neurodermatitis, seborrheic dermatitis. Ole fualaau faasaina e talafeagai mo tamaiti mai le 1 tausaga. O faʻatonuga mo le Paʻu-pulou i le mea lea e faʻapea:

  1. Muamua, o le Paʻu-pulou pulupulu e matua luluina,
  2. aumai le paluni i se nofoaga e aʻafia i le faʻamaʻi i le mamao o le 15 cm,
  3. O le tapenaga o loʻo teu faʻamaoni, o loʻo faʻapipiʻi se pamu faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le laulu,
  4. valiina 2-3 taimi i le aso seʻi oʻo ina i ai faʻaleleia.

Ina ia faʻamautu le faʻaiuga, ua fautuaina e faʻaauau le togafitia i totonu o le vaiaso talu ona amatalia le afaina faʻapitoa. O le umi ole togafitiga ile averesi e le ese mai le filifiliga sa iai muamua (suauu).

Faufautua! I aso muamua o le faʻaaogaina o le paʻu-pulou i foliga o se aerosol, e ono tupu se lagona mu o le paʻu. E le aoga le fefe. O sea itu itu afaina e mou atu vave ma e le mafua ai le manaʻoga e mumusu e faʻaaoga le fualaau.

Moli mo le paʻu-pulou

O le faiga o laupepa ua mamanuina e aveese ai faʻafitauli o le vaega o le ulu e ufiufi i lauulu. E mafai e le mea faigaluega ona faʻaleaogaina ia tulaga o le maʻilaʻulu:

  • atopic ma seborrheic dermatitis,
  • seborrhea, uma gaʻo ma matutu,
  • fefete ma le vevela
  • mamago

E taua le maitauina o le Paʻu-pulou shampoo e le afaina ai le tulaga o lauulu ma almond hair hair. O le faʻatonuga mo le Paʻu-pulou i le tulaga lea e foliga faʻapena:

  • lulu le fagu ma faapipii le sao aofaʻi o tupe,
  • laupepa faʻamalama e faʻaaoga i sulugatiti ua susu i le vai, fofo le ulu, fufulu le lauulu i le umi,
  • fufulu le vailaʻau ma faʻaalu fai soʻo, mo le gaioiga sili o mea gaogao ua fautuaina e aua le fufuluina ese le faʻamalama i luga o le ulu mo le 5 minute,
  • o le laasaga mulimuli o le faʻamama fufulu ma le tele o vai mama.

Ina ia alu ese mai psoriasis, ua faatonuina se togafitiga togafitiga o le 5 vaiaso, mo seborrhea - 2 vaiaso. Le masani o le faʻaaogaina o le laulu o le 2-3 aso. Mo puipuiga puipuia, e mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau 1-2 taimi i le vaiaso.

Le pepa faʻatumu ua ofoina atu e le tagata gaosi oloa le faʻatau atu: sachets o le 5 g. poo ni fagu palasitika o 50, 150 pe 400 ml.

Tuuina atu le tau

O le tau o se paʻu pulou e faʻalagolago i le ituaiga faʻasaolotoina ma le tele o afifiina. O averesi taua e mafai ona tuʻuina atu:

  • kulimi mai le 800 rub. mo le 15 gr. ma mai 1700 rubles. mo le 50 gr.,
  • aerosol mai le 1500 rub. mo 35 ml ma mai 2700 rubles. i luga 70 ml
  • moega mo le averesi 1300 rubles. mo le 150ml.

Faʻapefea ona teu?

E fautuaina le nanaina o le fualaau faasaina mai tamaiti i se nofoaga e maualuga maualuga. O le siosiomaga faʻamafanafana mo se aerosol poʻo le faʻapipiʻi tatau i le va o +4 ma +30 tikeri Celsius. Mo kulimi, o aiaiga e sili atu ona faʻamalosia: le pito i luga maualuga paʻu i le + 20 ° C.

Ua faʻailoa mai e le gaosi oloa se lima tausaga le ola mo le fulufulu ma le moʻi ma le tolu-tausaga le ola mo le uu

Analogs Paʻu-pulou

I le leai o se avanoa e faʻatau ai le vailaʻau, ua iloiloina le faʻaaogaina o isi filifiliga. E leai se eseʻesega o loʻo iai le vaega na fai i vailaʻau. Atunuu gaosi ofoina atu sili taugofie tau. O tala nei o le Skin-cap analog o loʻo tuʻuina mai:

Tsinokap galue o se tala fatu, faʻamalolo ma maloloina

Puipuiga saogalemu

  • Dermatologists talitonu o le i ai o clobetasol i le Skin Cap series o se mafuaʻaga lelei e faʻatapulaʻaina ai le umi o togafitiga. A manaʻomia, toe fai le vasega. A gaosia vaega laiti, o vailaʻau mafai ona umi ona faʻaogaina.
  • Faatasi ai ma le faʻaumiumi o le faʻaaogaina o tupe ma clobetasol, o le faʻaletonu o atrophic suiga i luga o le paʻu o le mata e sili atu le maualuga nai lo isi vaega o le tino.
  • A e togafitia psoriasis i le Paʻu-pulou sauniuniga, e tatau ona aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata, talu ai o se hormonal vailaʻau mafai ona faaosofia le faateleina o le intraocular mamafa.
  • Afai e faʻaaoga le kulimi i lalo o se fusi, pe a suia, e tatau ona faʻamamaina le paʻu. O le susu ma le vevela e faʻatupuina e fusi faʻapipiʻi fatuina tulaga lelei mo le atinaʻeina o se siama siama.
  • A faʻaaogaina le vailaʻau mai le psoriasis, e le tatau ona faʻatagaina e alu i mata o mata pe i mata ona o le aʻafia o cataracts poʻo le glaucoma. Faʻafesoʻotaʻi o le paʻu pulou ma se papala luga o le paʻu e le manaʻomia. Faʻapipiʻi na faia le togafiti e togafitia ai le papala. Le mafai ona latou togafitia isi vaega o le tino - aemaise lava, o paʻu o mata, o vaega o le paʻu ua paʻu i totonu o vaega o keti, inguinal ma anal vaega, erosi erosi. Togafitiga o nei sone mafai ona mafua ai aafiaga itu: atrophy, dermatitis, telangiectasia.
  • Dermatologists fautuaina sili faaeteete i luma o le pipisi afaina paʻu. Le faʻaaogaina o le Paʻu pulou i mea faʻapena e le manaʻomia. E tatau ona manatua o le faʻaaogaina tele o vailaʻau ma clobetasol ma isi hormone e mafai ona mafua ai le siama o le paʻu o foliga. I ia tulaga, e manaʻomia mea antibacterial ma fungicidal sui.

Togafitiga o tamaiti

E tusa ai ma faʻatonuga, oloa paʻu pulou ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le psoriasis i tamaiti mai le 1 tausaga le matutua. E tusa ai ma iloiloga, latou te taliaina lelei ma i le tele o taimi e le mafua ai tali mai le tino o le tamaititi. Peitai, e le fautuaina e le au atamamai le umi ona faʻaaogaina o lenei faasologa o vailaʻau i le matua o se tamaititi i lalo o le 12 tausaga le matua, talu ai o clobetasol o loʻo i ai i totonu e mafai ona faʻatupuina ai le le maitauina tau. E iloa o le faʻaaogaina o le glucocorticosteroids i le lotoifale o nisi taimi e oʻo ai i le faʻaitiitia o le hypothalamic-pituitary-adrenal system ma le atinaʻeina o le Cushing's syndrome. Ua mafua lea tulaga, ona ole maualuga ole paʻu o tamaiti tino ile vaega ole tino. E mafai foi ona atiaʻe le le lava o fatuga i le taimi o togafitiga ma pe a maeʻa. Isi mea e ono aʻafia i le faʻaaogaina o hormonal mea mo psoriasis i tamaiti aofia:

  • fausia striae
  • tuputupu ae le ola,
  • maua le mamafa
  • faateleina le malosi o le intracranial, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi o le fontanelles, fulafula o le ulu o neula, uluulu.

Lalo o le averesi o tau mo psoriasis oloa mai le Paʻu pulou laina:

  • Moli mo fagu (150-milliliter pusa) - mai le 1163 i le 1350 rubles
  • Fana mo fafo talosaga (35 g) - mai le 1500 i le 1700 rubles
  • Fana mo fafo talosaga (70 g) - mai le 2700 i le 2850 rubles
  • Kulimi (15 g) - mai le 837 i le 900 rubles
  • Kulimi (50 g) - mai le 1740 i le 1950 rubles

“Na ou faʻatauina le paʻu o le paʻu e togafitia ai loʻu matau psoriasis. Tuuina atoa uma tupe. Ae o le tau e le naʻo le pau o le kulimi. Fai mai le faatonuga e le-hormonal. O le taeao, e pala ai laupapa, ma i le aso lava na sosoo ai na ou iloa ai ua paʻu nila. Ioe, o le mea lena na puipuia ai aʻu. I le umi o laʻu tauiviga ma lenei faʻamaʻi, na ou iloaina ai e naʻo le hormonal fualaau oona maua ai se vave aoga. Rummaging luga o le Initaneti, na ou mauaina iloiloga o isi tagata na latou faaaogaina auala eseese o le tutusa faasologa mo psoriasis. E toʻatele na tusi mai o loʻo i ai i se sela mamafa, lea e oʻo ai i se faʻaleagaina o le soifua maloloina. E aliali mai ua faasaina le paʻu pulou i fafo, ma ua matou maua ai mo le faatauina atu toetoe o soo se mea. "

“O le paʻu pulou e mautinoa lava o se vailaʻau hormonal. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te iloa ma le mautinoa na faʻasaina i Siamani ma isi atunuʻu o Europa. Ua ou maua le psoriasis mo se taimi umi. Ina ua amata ona faʻaaogaina le pulou Paʻu (aerosol ma kulimi), na mou ese faʻailoga i le aso lona tolu. Ma luma o lena, mo le atoa tausaga na ia le mafai ona faia latou faaitiitia e oo lava i se milimita. Faʻataʻitaʻiga, o lenei mea na tatau ona faʻafiafiaina aʻu, ae ina ua uma ona le toe i ai o vailaʻau, toe foi mai faʻailoga uma. I lo ‟u manatu, e tele atu pla. Afai na e maua i le psoriasis, e mafai ona e faʻaogaina nei vailaʻau, ae naʻo le toʻa i le maʻitaga ae e le sili atu na i lo le 14 aso. A o e faʻaleleia, faʻaititia le tui ma ia mautinoa e te mulimuli ai i se meaʻai (leai se mea maʻai, leai se ulaula, marinades - aotelega lava, o le meaʻai ua iloa i tagata mamaʻi uma o le psoriasis. "

“O loʻo ia te aʻu lenei maʻi i se tulaga sili ona malosi. Na amata ina ua naʻo loʻu 18 tausaga (o lea ua 34 ou tausaga). Sa ou taumafaia uma kulimi, uu, togafiti na mafai ona ou mauaina. Ou te le mafai ona mulimulitaʻi i le meaʻai, ma soʻona faʻateleina e tupu i lea taimi ma lea taimi. Sa ou faataʻitaʻia le Paʻu pulou ma mulimuli ane maitauina le iʻuga. E le o le faʻamatalaina lea na ou matua aveesea ai mai le psoriasis, ae na faʻasolosolo lelei loʻu tulaga paʻu. Toeitiiti lava le mafai ona vaʻaia faʻailoga, i nisi nofoaga na mou atoa atu. Pau lava le itu na o le tau. 2000 rubles mo se kulimi - sina taugata. Ae i le tele o tausaga o togafitiga, ua ou masani ai i le mea moni o se lelei fofo mo psoriasis tatau ona taugata. "

“Ua 20 tausaga o ou mafatia i le psoriasis I le taimi lea sa ou taumafai uma vailaʻau, ou alu i le fale ie mo togafitiga. Sa leai se aoga faapitoa. Pau lava le mea na fesoasoani ia te aʻu o le solarium, ae na tatau ona ou asiasi soo i ai ma mo sina taimi. O se lavea faʻapenei i le paʻu: o le faʻaalia pea lava i le ultraviolet radi e oʻo atu ai i le tagata matua. Mo aʻu, na ou mauaina le pau lava le alafua taliaina e aveeseina psoriasis - Paʻu pulou. Ou te faʻaaogaina le spray e tusa ma faʻatonuga - tolu taimi i le aso. O lenei ou te fia alu i le kulimi. Na latou fai mai e sili atu lona fesoasoani. O le tau, ioe, e le tele fiafia, ae o le aafiaga e aoga tele. Ina ua maeʻa le uluaʻi togafitiga, e naʻo tamai togitogi na totoe. E faigofie ona latou aveeseina i totonu o le solarium. Ou te manatu o le lua pe tolu o asiasiga o le a lava. E toatele tagata latou te faitioina le paʻu o le Skin, ma fai mai o loʻo ia latou i latou hormone. Ae mo aʻu, e matua sili lava na mea uma. ”

“O laʻu tama e i ai le psoriasis. O lenei kulimi na fautuaina i matou e se fomaʻi. Faʻatau e aunoa ma le faatuai. I luma atu o lenei, na togafitia le tama i le hormonal o suauu, lea na tele na ou popole ai. Fai mai le matou fomai e leai ni hormones i le paʻu pulou. I se tulaga lautele, na te aveese vave le maʻi ma faʻapipiʻi vave, ae e le taugofie (1700 rubles i le 50 kalama). Na filifili le tane e faitau iloiloga. Na iloa ane, e toʻatele e talitonu o loʻo iai se hormone, e ui lava e leʻo faʻailoaina mai i le faʻatonuga. Sa matou fesili i le matou fomai, ae sa ita ma fai mai, o le talitonuina o iloiloga i luga o le Initaneti e le matuia. Fai mai o ia, o fualaau uma o loʻo avanoa i le maketi a Rusia, e matua faigata ona tofotofoina. Na valaauina e le tane se uo i Sepania, o ia e faigaluega mo se kamupani vailaau. Na ia fai mai o iina na faasaina ai le Paʻu pulou ona o le le talafeagai i le tuufaatasiga. Matou te faʻaaogaina pea le kulimi, ae ma le faʻaeteete ma na o le faʻateleina "