Lauiloa

Afropric: eseese o filifiliga ma faʻatinoga tekonolosi - 3 faʻataʻitaʻiga

Vaʻaia le mataʻina ma i le taimi lava e tasi e le tele o le taimi e faʻataʻitaʻi ai - o le mea lea e moemiti iai fafine uma poʻo teineiti. O le fofo i lenei faʻafitauli e le faigata uma. O se afro afro hairstyle o le a maua i taimi uma le sili ona manino manatu i isi.

Ioe, o le faia o ia laʻei lauulu e le vave tele, e tele itula e lalagaina ai, ae o le iʻuga o le a sili atu nai faʻamoemoega. I le tausiga, o ia laʻei fulufulu e matua le masani ai, ma umi umi.

Faʻafefea ona filifili se afro lauulu

Le filifiliga o afro hairstyles mo tagata uma e le faigofie, aua i ituaiga uma ei ai lona lava mea e tosina ai. Curls ma corrugations i ai maʻaleʻale laei, 'ie faʻataʻitaʻi ma farani matagofie laʻasaga, ua i ai ni loka le mautonu, ma ua fai ma ato ato poni.

Ae ui i lea, e le o mea uma e faʻalagolago i le manaʻo e fai se tasi poʻo se isi lava lauulu, o le umi e aʻafia ai foʻi le filifiliga mulimuli. Mo afro-tootoe, mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le i ai o le lauulu uumi o laititi. Ma mo le pony tile, o le 3 cm o lou lauulu ua lava.

Afai e te le manaʻo e vaeluaina lou lauulu, e sili atu ona lelei pe a filifili mo lauulu gaosi lauulu.

Lauulu afro hairstyles

E i ai ni nai ituaiga o afro hairstyles - dreadlocks, fili, fili, corgations, curls, ponies. Taʻitasi o latou o se atamamai atoa, tosina faʻalelei lautele ma lona uluaʻi ma tulaga ese.

Dreadlocks atonu o le sili ona taatele o Afro uma lauulu. Tele vavaeese uaea, lafo le valaʻau i isi. O se laʻua le lototele ma le puʻeina foliga e talafeagai mo se susulu manaia tele.

Corrugation - o se lauulu manaia aulelei foliga, e aofia ai le faitau selau o ufiufi, matagofie ma teuteu pa'ū i luga o tauau. O sea lauulu lauulu e mautinoa le faʻaosofia ma aumaia le sili ona femouaʻaiga nota i le faʻatusa.

Curly, e le pei o corrugation, ei ai sili lapotopoto curls, sili atu mafiafia. E le foliga mai e laʻititi lona fiafia ma agamalu nai lo laulu foliga lauulu.

Faʻafefea ona e faia e oe se afro hairstyle

E i ai le auala e fai ai afro hairstyle i le fale, e aunoa ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa. O le mea taua i lenei pisinisi o le dynamism, tumau ma le onosaʻi. Mafaufau i filifiliga e lua.

O le isi filifiliga o Farani fili, blades. Mo i latou, e te manaʻomia ni mea teuteu o laʻau, lea e mafai ona faʻatauina i se faleoloa faʻapitoa. I le amataga, fai se vaeluaga i le ogatotonu, ia vaeluaina se loka o lauulu o le sao saʻo mai le muaulu ma amata ona fili, fili le lauulu i le atoa o le vaeluaina. E tatau ona e ave lou lauulu ina ia i tafatafa o le puaʻa maua oe se isi matua vaeluaina. Ia fili uma lauulu ile tasi itu o le ulu, sosoo ai ma le isi.

Ituaiga o Aferika hairstyles

O mea e mafaia e lē e ona le ulu o lauulu e faʻalagolago atoa i le aofaʻi ma le lelei o le lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, dreadlocks lauiloa e talafeagai mo manoa o tele senitimita, ma corugations poʻo ponies e manaʻomia se umi umi. E le gata i lea, e tatau i tagata faʻataʻitaʻia ona mafaufau o le afro-style hairstyle e manaʻomia se taimi umi e ofuina - o le a le mafai ona e vave toe faʻafoʻi lau masani masani i lau lauulu. Ma.

Lauiloa Miti

Ua noatia i manoa. Afai e umi le lauulu, ona faʻaaoga lea o se faʻaputuga aʻa e fausiaina. O laʻei e teuteuina e talafeagai mo tagata talavou e iai le laulu ma soʻo se ituaiga foliga. Ua faʻatulaga e taofi le selu mo se vaitaimi mai le 2 masina i le 2 tausaga, a o le ulu e fufuluina i le masani auala e aunoa ma shampoos ma volumetric effects, ae faʻamamalu loloto. Faʻafefea ona fai afro lauulu ile fale:

  1. O le lautele atoa o lauulu e vaeluaina i ni vavaeina ma faʻataʻitaʻiina ma se sitaili sui.
  2. I aʻa, lauulu e selu, ao milimili i se tourniquet.
  3. O silini na mafua mai i loʻo togafitia ma faʻamamago ma se fulufulu faʻapipiʻi ina ia leai se laulu e tasi e paʻu ese atu mai le taʻavale. Ma, a oe tausia lauulu, o le a ave i luga o sili atu faʻalenatura foliga.

Afai o le faʻataʻitaʻiga tupu mo le taimi muamua, e fautuaina e faʻaaoga fulufulu lauulu. Aua le fiafia i ai - tafi.

Fetaui mo lagona masani

O se sili lelei filifiliga mo tamaitai tosina i retro-romance. E fetaui lelei mo augatupulaga uma, ae ui i lea, e manaʻomia se foliga umi, aua o le lapoʻa o lauulu o le a faʻateleina le ua lapotopoto poʻo sikuea ituaiga. Faʻafefea ona fai afro curls:

  1. O fulufulu mama e togafitia i se laititi o mousse ma vaevaeina i tutusa tutusa.
  2. E fili faʻamaʻupuʻu - o le tele o iai, o le sili atu o le matagofie o le lauulu e sui ai. A iai le manaʻo, o le iʻuga pigtails afifi solo i papillots poʻo tamai curlers.
  3. Taofi "prefabricated" i luga o le ulu e tatau ona le itiiti ifo i le 4 itula, pe o le po atoa, pe a fai o le lauulu e le usitai.
  4. I le taeao, ao fili lalagaina, lalaga 'ie e lē mafai ona selu - o le laulu e faia i tamatamaʻilima.

A "vave" corrugation maua pe a fai se curling uʻamea faʻaaogaina mo afro-curls - se uʻamea ma se faʻapipiʻi faʻapitoa. Le tele o lauulu - e mafai ona e toe faafoi i lona tulaga muamua.

Aferokudri pony tile

E fetaui lelei mo soo se tagata ma soo se taimi. O se tuufaatasiga matagofie o curls ma braids. By the way, o le tagata aphropric ua faia i luga o le tutusa mataupu faavae. Lelei i le umi o faʻauiga - 1 taimi mo ni masina ma le tele o fesuiaiga. Faʻafefea ona faia:

  • O le selu o le lauulu ua vaeluaina i le vaeluaina - faʻalagolago i le manaʻo, atonu o iai ni mea.
  • Lalaga 'ie lalaga tutusa i le vaeluaina, pueina loka mai ai. O le mea lea, o le fili i luga o le ulu.
  • Lalagaina umi pe a manaʻomia. O pito e faʻaalu e pulu, mimilo pe fili. O le fulufulu ua maeʻa ua togafitia i se masini e faʻapipiʻi ai.

O se faamalositino, pe afai o iai sau tamaʻi tama teine, tamaʻi teine, pe naʻo nisi e te masani ai, latou te faia ni ituaiga lalagaina mo i latou. I teineiti talavou, afrocos aunoa foliga ma foliga foliga aulelei ma agamalu.

Ole mulimuli lua faʻataʻitaʻiga e iai se taua tele i luga o dreadlocks - latou ua suia i le manaʻo i soʻo se taimi pe faʻaopopoina i fou elemene. O nei laʻei fulufulu e sili mo afiafi po o taimi faʻapitoa, a o dreadlocks e tele lava o se auala e tu matilatila ai i totonu o tagata talavou.

Matou te faʻamoemoe o la matou iloiloga sa aoga ma e mafai ona e faigofie ona maua ai le lauulu e te manaʻomia.

Aferika foliga i lauulu ulu

Aferika o se konetineta tulaga ese lava. E pei lava na suʻiina mai i ieiei foliga, na ia avane le fana. Lulu lanu, laʻei masani, mea faalenatura e fai ma faavae mo mea teuteu, matagofie mea teuteu ma, o le mea moni, lauiloa pulutasi ma curls - mo nei mea uma matou te faafetai atu ai i Aferika.

Genetics tuuina atu lona faʻamaoniaina mo le lauiloa o nisi lauulu i totonu o tagata malaga mai Aferika susulu. Ioe, faʻamaoni, o le mea e tupu fua ai le tino ma le faʻamalosia o lauulu, lauulu laʻau faʻaleaganuʻu ma le manaia o sukalati - o nei mea uma i le kenera o sui o nisi tagata. Ae o nei aso, o se afro hairstyle e mafai ona avanoa i soo se tagata.

O foliga nei o uiga ia:

  • toea o soʻo se mafiafia ma fausaga,
  • galu lelei
  • faʻaaogaina o mea taugata i ituaiga ituaiga: atigi, laupapa ma omea omea,
  • o le sili i fausaga faanatura.

Aua le manatu o le lauulu i so o se tulaga e tatau ona vali uliuli po o lanu enaena. Aferika sitaili mo lanu susulu!

Muamua lava, e aoga le taʻua o tau. Fulufulu perm o le sili ona masani lauulu lauulu. I le taimi lava e tasi, e le gata e faʻaofogaina e le tutusa feusuaiga, ae faʻapea foi ma tamaloloa. I le avea ai o se tulafono, pe a talanoa e uiga i se lauulu lauulu Aferika, matai i mafaufau i se laititi lava curl, lea e faia ai lauulu o se tele matagofie tele.

Talu mai aso anamua, sa lalagaina e tagata o Aferika o latou lauulu i lavalava. I luga o le tulaga o Afrokos i aso nei latou te faia le sili ona eseese ituaiga o laulu fafine. O le ata o se faʻataʻitaʻiga sili lea i le laʻei faʻalelei ma aso nei e mafai ona latou vaʻai.

O aso nei, o le tele o ituaiga o fulufulu o Aferika e lauiloa, mai le "spikelets" e latalata i le ulu i le sili ona umi, lele i le matagi. O isi taimi o pulu o fulufulu ua faapaleina i tamaʻi vela.

Ole taimi nei e faigata tele ona mautinoa poo ai ma poo afea na muamua sau ai ma lalagaina pigtails. Ae tautala e uiga ia i latou, tatou te masani ona faʻaogaina le faʻauigaina o le "Aferika afiti" poʻo le "Afro-braids", lea e faʻamamafaina ai lo latou tufatufaina ma lauiloa i totonu o laulu i lenei laei.

O se mea fou fou, lea e masani ona faia i mea faʻapipiʻi o manoa, e faʻailoga o le tele o le mafiafia ma le umi. I fafo, latou te foliga pei o lopa, ae o se afro hairstyle e sili atu faigata ona gaosia, e manaʻomia se tomai faʻapitoa. A e filifili e fai mea faigaluega - sauni e totogi le matai sili atu nai lo le mea e te avatua mo piki. Galuegau gaugau mai lua lobes, e le tolu. I le tulaga o le faʻataʻitaʻia ma le tumau, o lauulu Aferika faʻatasi ma aufana e leai se mea e maualalo ai nai lo fili.

Aso nei, o dreadlocks e fesoʻotaʻi ma le tele o sitaili. Na filifilia i latou e Hippies, o nei aso ua latou fiafia e ofuina ni sui o isi subcultures. Ae afai tatou te talanoa e uiga i le tupuʻaga, o le aafiaga a Aferika e le masalomia. O le a le mea e naʻo Bob Marley ma lana laei manaia, o le rastaman beret ma le afa ataata!

I se tasi taimi, lalagaina dreadlocks e tutusa lava ma le sainia o se oti oti i luga o lauulu. E toetoe lava a le mafai ona toe faʻafouina i latou pe a uma ona lalagaina dreadlocks. I aso nei, o mea teuteu mea e masani ona faʻaoga e puipuia ai lauulu.

Dreadlocks faʻatagaina oe e faia ni ituaiga o fafine fulufulu, ata o latou e mataina i lo latou susulu ma matagofie. E tilotilo atu tagata lalelei ia te i latou i se ese, faʻamaoni: e le o tagata uma e fiafia ia i latou. Ma o nisi indecisive mods tumau faalilolilo tagata fiafia o dreadlocks, le fefe e taumafai lenei hairstyle i latou lava. O le mea moni, dreadlocks alu i tagata ma soʻo se lanu lanu, soʻo se tausaga ma le itupa.

Fai-ia-oe lava afro

E tutupu lava e lei oo mai le taimi mo suiga iloga, ae fesili le agaga mo se mea fou. E aoga ea i nei tulaga faʻataʻitaʻi ma pulu poʻo se isi lava mea, i le lalagaina o 'ulu faʻamau, fusi, faʻailo? O le mea moni e leai, o le aafiaga o nei taualumaga o le a tumau mo se taimi umi, ma o lo latou tau e matua tele.

Afai o oe o se autu autu i se Aferika poʻo le fia suia le ata mo se tafaoga, e le tatau ona faia se laasaga agai i le lalolagi suiga i foliga vaaia.

Faʻaaoga le auala sa faʻamaonia tuai: fili i faʻamaʻi laiti fulufulu lauulu i le po, suauʻu faʻapipiʻi ma le solo, ma faʻavasega ma le faaeteete i totonu o loka i le taeao na sosoo ai. O lenei fulufulu o le a tumau atoatoa mai le tasi i le tolu aso.

E mafai ona e faʻaoga mea faʻaoga e fatu ai se sili atu aoga. Ina ia faia le afro lauulu foliga foliga sili atu faaalia ma susulu, se faʻi faʻafuaseʻi poʻo ni nai e mafai ona lalagaina i totonu. O nei mea e faʻapipiʻi ai lauulu faʻamanatuina o dreadlocks lalagaina mai filo lanu.

Oe mafai foi ona faʻamamafaina le sitaili i le faʻaogaina o laufanua lauulu e fai i le omea, fafie, atigi sami poʻo paʻu.

Lauiloa dreadlocks

Uma iloa dreadlocks

Ua noatia i manoa. Afai e umi le lauulu, ona faʻaaoga lea o se faʻaputuga aʻa e fausiaina. O laʻei e teuteuina e talafeagai mo tagata talavou e iai le laulu ma soʻo se ituaiga foliga. Ua faʻatulaga e taofi le selu mo se vaitaimi mai le 2 masina i le 2 tausaga, a o le ulu e fufuluina i le masani auala e aunoa ma shampoos ma volumetric effects, ae faʻamamalu loloto. Faʻafefea ona fai afro lauulu ile fale:

  1. O le lautele atoa o lauulu e vaeluaina i ni vavaeina ma faʻataʻitaʻiina ma se sitaili sui.
  2. I aʻa, lauulu e selu, ao milimili i se tourniquet.
  3. O silini na mafua mai i loʻo togafitia ma faʻamamago ma se fulufulu faʻapipiʻi ina ia leai se laulu e tasi e paʻu ese atu mai le taʻavale. Ma, a oe tausia lauulu, o le a ave i luga o sili atu faʻalenatura foliga.

Afai o le faʻataʻitaʻiga tupu mo le taimi muamua, e fautuaina e faʻaaoga fulufulu lauulu. Aua le fiafia i ai - tafi.

1. Faʻaogaina tootoo

Mo e ona le umi ma le lauulu lauulu, o lenei filifiliga o le faigofie sili ae le mamafa. Pau mea e te manaʻomia o le fili i le tele o tamai toʻa mafai ma tuʻu mo le tele o itula pe i le po. A maeʻa lenei mea, e tatau ona filiʻapeʻapeʻa ona fili ma o le iʻuga e faʻamautuina i fulufulu lau. Mo nisi faʻaopopoga, e mafai ona e selu ia manoa i aʻa o le ulu. Ina ia faʻavavevaveina o le faiga o le fausia o curls, oe manaʻomia e savali ma se vevela uʻamea i luga o puaa taʻitasi.

Faia o Afro-Curls

Mafaufau pe faʻafefea ona fai se afro hairstyle ma air curls i le fale. O le galuega autu o le faʻatautaina o ufiufi ma se tamai curl. Ma, i luga o fulufulu lauulu, o le a mafai ona fai ni sitaili eseese (fusi, fili, fili, ma isi) pe naʻo lo latou faʻamaloloina.

E tele auala e fai ai Aferika curls. Mafaufau i le faigofie o latou. Ina ia mauaina fulufulu uʻumiʻa lauulu, latou te manaʻomia ona fili.

Taualumaga

  • faaaoga mama styling mousse e faamama lauulu,
  • vaevae le lauulu i ni tamaʻi loka ma fili i latou, nonoa taitasi ma se fusipaʻu paʻu,
  • o le tele o loka, le sili matagofie o le lauulu o le a liliu,
  • e te manaʻomia ia teu lau laulu mo ni itula, e sili atu le tuʻua i le po,
  • tatala ese pigtails ma selu le lauulu i ou tamatamailima.

Afai o le laʻau umi e laʻititi, ona e le mafai lea ona lalagaina fili, ae na o lou fili fili filifilia i le flagella.

Mo le mauaina o se sili lapotopoto, oe manaʻomia le faʻamamae o laina manifinifi i luga o curlers o laiti lapoa. Afai e leai ni mea faʻapipiʻi, ona mafai lea ona e faʻamauina lou lauulu i luga o pepa papillots. Mo o latou gaosiga, e faigofie ona faʻaogaina le tele o ato, pepa faʻaalu o loʻo faʻamamaina i totonu o faʻamau, ona togi ai lea o le manoa i latou ma o pito o le paipa e nonoa.

O le vave tele filifiliga mo le fausiaina o laiti curls o le faʻaaogaina o le lauulu fulufulu ma a laupepa aisa.

Dreadlocks o se lauiloa Aferika Amerika lauulu lauulu. E mafai ona e faia ni dreadlocks mai lou lauulu pe mai mea faʻapipiʻi. Afai e le o fuafua e faʻaalu ni lauulu faʻafuaseʻi, e mafai ona e faia se lauulu i luga o le laulu i le umi o le 15 cm.

O le mea lea, e sili atu i le faia le dreadlocks faʻaaoga meafaitino mea. I lenei tulaga, lauulu faalenatura o le a faigata ona mafatia, talu ai o loka o le a natia i totonu o faafoliga dreadlocks.

Afai e te manaʻo e taumafai oe e faia ni mea leaga i lou fale, ona tatau lea ona e faia lea mea:

  • vaeluaina le lauulu ma vaega e maua vaega 2 i le 2 cm le tele,
  • faʻamau loka ma paʻu ma faʻamau,
  • ave taʻitasi tasi i le taimi, selu malosi i le umi atoa, a o le mimiloina o le mama o le fulu, fai se paleni siliva,
  • o loʻo e manaʻomia ona mimilo seʻia oʻo le faʻamalosiʻau o le filo ma (e le tatau ona tuʻu ia lauulu).
  • apalai le solo i le filo ua togafitia ma feula le mago ma se la fulufulu,
  • o lea, togafitia uma vaega o lauulu.

O le isi lauulu lauulu afro o tamai fulufulu Farani e lalagaina latalata i le ulu. Muamua e tatau ona e faia saʻo le vaeluaina ma amata lalagaina o se tamai puʻeʻu puaʻa, pikiina manoa i luga o le vaeluaina. I lenei tulaga, i le isi itu, e tatau ona fausia se vaeluaga fou, lea o le a tutusa ma le muamua. Ua maeʻa pito o le fili ma se meafaigaluega faʻapipiʻi faapitoa e fai ai afro-fili. O lea e tatau ona e fili uma lauulu.

E fautuaina e aua le faia se laulu ile laulu e na ona e fufuluina, aua ole a solofa. Le filifiliga sili o le aso pe a uma ona fufulu.