Lauiloa

O ai e tatau ona faʻaogaina le "laʻau" lauulu, o metotia o le faʻatinoina ma le faʻatulagaina o laʻau e 'eseʻese uulu uumi

Afai o oe o se pupula ma uiga ese tagata, ona manino lea e te manaʻo e matua suia se mea i ou foliga: faia ia sili ona tulaga ese, le masani ai, susulu ma matauina. O sui taʻitasi o le itupa tutusa, i le sailiga o lagona fou, filifili se isi auala e ausia ai sea sini. O se tasi na filifili i ofu faʻaosooso, ma se tasi e fiafia e nofo i luga o le sili ona le fiafia i laʻei ma laʻei lauulu, lea e le maitauina lelei. O le lapisi lauulu sulu o se faʻataʻitaʻiga sili lea o se laʻei sili ona aulelei, lea e masani ona filifilia e sui o soʻo se tasi o tuʻaiga, amata mai le tafe o le emo ma faʻaiu i le goths.

Tagata e fiafia i pupula ma e le masani ai e pei o lenei laulu, ma e i ai mafuaʻaga faapitoa. O le a le uiga ese o se lauulu tipi? O a ona itu lelei ma o ai e tatau ona faia sea filifiliga?

Vala

E pei lava o isi lava lauulu, o lapisi lauulu lapisi e i ai ona lava iloga foliga ma foliga. O sui o subcultures e lelei tele i latou "latou" laulu, o lea la e iai a latou manaʻoga faʻapitoa mo le faʻatulagaina o pulu, lauulu laʻau, le umi ma foliga masani.

  1. Bangs o le sili sili ona taua elemene o se lauulu, aua e tatau ona i ai lona i ai. O le faiga lava ia e mafai ona iai, vagana le tuusaʻo. O se teineitiiti e mafai ona filifilia se ofu valavala, faʻataʻamilomilo, sisina, i lona itu, ae o le mea taua o ia e le sao ma e le oʻo.
  2. O le foliga o lauulu lava ia o lo o fausia i luga o se ala, e ui lava i le taimi lava e tasi o laina faʻaoga latou oe e faʻatau, ona o le mea na tupu mai ai le afaina o manoa.
  3. O fulufulu lauulu e tatau ona matua feteʻenaʻi, e faʻatatau i le lavalava, ma le va o paʻaga taʻitasi o tagata. E mafai ona e filifilia le sili atu soʻo se lanu mo lauulu, ma e oʻo lava i le faʻataʻitaʻiga (panther, tiger, lynx). O le tulafono autu e pupula, e le masani ai ma tetee.

Sasaina luga o lauulu laulu

Talu ai o le tele o taimi e iai teine ​​i le lauulu uumi o le laʻau, o ia laʻua fulufulu i ia manoa ei ai ona lava uiga. Talu mai le vaega autu o lauulu o le maualuga tapulaa i pito o le lauulu, ona teuina lea o lapisi i le ogatotonu lauulu faia o se "cascade". Ole tulafono autu ole faiga lea ole pito o uʻamea umi e saeia e mafaia. E i ai manaʻoga mo 'ie - e tatau ona umi ma aua le gaoia. Ae o le lanu ma le eseʻesega, e leai ni tuusaunoaga - susulu sili atu le sili. O le lelei o se lauulu 'ulu o le e sili atu fetaui lelei ma vave le teuteuina i luga o lauulu laʻitiiti nai lo le faia o se tele i luga o uumi umi (e le mafai ona umi se taimi ona o lona lava mamafa).

Lulu lauulu - leai se mafuaʻaga e tuu ai ni faʻataʻitaʻiga

Trimaina o se lapisi mo lauulu pupuu faia i le auala tutusa e pei o mo uumi uumi, e ui lava o loʻo i ai ni mea taua vaega o sea lauulu. O manoa uma i le pito i tua o le ulu ua tipi ese, ae i luma ma luga ole pito i luga o le lauulu, e tumau pea le laulu i le umi e mafai ai ma sasaʻo i luma. O 'auvae e tatau ona avea ma vaega o uʻumi uumi e faʻasino i le muaulu, pe faigofie ona faʻataʻamilo i le tasi itu. O se filifiliga e sili atu le soona faʻatauvaʻa lea, ae lautele, pe a fai tatou te talanoa e uiga i ituaiga fulufulu o tane ma le fafine. I totonu o tupulaga talavou, o pulu sulu hulu tino lauiloa foi lauiloa i tama.

Uluaʻi tuufaatasiga o lapisi lauulu ma isi metotia

O isi taimi e oʻo lava i lea ituaiga faʻataʻitaʻiga e le lava mo teine, ona e filifili e tuʻufaʻatasia lauulu ua maeʻa ona teteʻe ma ni lauulu e sili atu le malamalama. O se filifiliga e sili ona lauiloa o se laupapa tafi ma lapisi. E le mafai ona e mafaufau malamalama sili atu! E ui lava o lenei laʻei lauulu e matua faʻaosooso, e mafai ona suia i se faiga masani i soo se taimi. Ina ia faia lenei mea, naʻo le suiina o le laulu i le isi itu ma oe maua le sili ona masani lapisi lauulu lauulu. Ata o le tele o teineiti ua uma ona filifili i ia faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia manino mai se tulaga uiga ese i le olaga, i isi ma ia te ia lava. Ma afai e lagona e se teine ​​le taimi nei ua manaʻo o ia e faʻaalia se sitaili, foliga, ona aoga lea e aʻoaʻo ai seisi itu taua: faʻafefea ona teuteuina lelei sea ituaiga o laulu.

Faʻafefea ona fai lou laulu?

Talu ai o lapisi lapisi e matua patino lava - ei ai le tele lapoa, ona faia lea o se lalelei matagofie, e tatau ona e mulimuli i se tamai faʻatonuga:

  1. Faʻamamago lauulu ile launiu mo le lapoʻa o mea.
  2. Faʻamago lou laulu i se fulufulu laʻau, ulu i lalo. I le taimi o faʻamago, e mafai ona e faʻaogaina mo mosese ma gels e fai ai le laulu "tu i luga".
  3. Ma, faʻaaoga se selu-pule, e tatau ona e faia se selu i aʻa (luga o le pito i luga) ma se selu ile ¾ lauulu luga loka umi.
  4. O le fulufulu e matua fofoa i luga o laulu fulufulu.

O lapisi lauulu sipela lava ia e lauiloa i tupulaga talavou, ae afai o foliga o le fulufulu e sili ona fiafia i ai, aisea la le mea e le faʻaaogaina ai, ae le o le faia ia maʻoti? E avea ma foliga sili ona toʻamalie ma foliga mataina.

E taua le manatua o le teuteuina o laulu i lenei auala o se faigata ma umi le pisinisi, e faʻapea foi ma leaga ile lauulu. O le mea lea, aua le faia faʻapipiʻi lapopoa sili atu nai lo le faʻatasi i le vaiaso, a leai o le laulu o le a matua faʻaleagaina.

Filifiliina se laulu e laititi ma laititi le tagata mo oe lava, faʻapitoa ole mafaufau e tatau ona totogia i se pupula ma faʻaʻoleʻole foliga, pei o lapisi. O le laʻai lauulu lauiloa i teineiti o eseʻese eseʻeseʻese e matua ese ma e ono fetaui lava ma se teine ​​sili ona tauagafau. E le o teine ​​uma e filifili i luga o lea sitepu, ma sili atu i le e ona le laulu umi, ae e taua le manatua o le lapisi lauulu lauulu e fesuisuiai ma e mafai ona faaputuputu i le faʻaaogaina o ufiufi uʻamea, lalagaina, ma isi.

O ai e talafeagai mo

O lenei hairstyle e filifilia e teine ​​ma tama matutua 15-18 tausaga. O le mea moni, e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe a maeʻa le 20, ae naʻo tagata o fatufatu galuega poʻo ni sui o aganuu le aloaia. Afai e te alu i le kolisi ma ni lanu pupula ma le uʻumiʻumi, e te ono lamatia e maua ai se uiga le lelei mai faiaʻoga ma a latou tupulaga.

O le filifiliga o patikili mo lauulu o loʻo faia i le mafaufauina o le itu o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sasa sao e le ofi ai i foliga lapotopoto pe tafatolu. I lenei tulaga, e sili atu i le fausiaina o se manifinifi manifinifi, lea o le a vaʻai vaʻai i le auivi. Mo tagata e ona foliga faatafafa, matou te fautua e fai se pa uu saʻo ma faataamilo i paʻepaʻe i totonu o malumalu. A iai sau foliga saʻo, e mafai ona e filifilia ma le saogalemu soʻo se ituaiga bangs.

Avant-garde Trash o se uiga sili atu o le “I” nai lo se faʻamatalaga faʻatusa. Ua filifilia lava o ia e teineiti e teteʻe i le le fiafia ma teteʻi atu tagata i mea aulelei. I le tuʻufaʻatasiga ma lauulu i tua, tuʻuaga, dreadlocks poʻo le valiina o lanu o le acid, o le laulu foliga e foliga faʻapipiʻi. I ai, e mautinoa o le ae mafaufau ia te oe lava.

Aua le taumafai e faʻafetaui le laʻau i nei suiga, ae fatu se ata e talafeagai ma lau foliga ma foliga faʻatulagaina. Manatua, o oe lava o tagata faʻataʻitaʻi ia oe lava. Masalo o le le-lauulu lauulu na e faia na vave ona avea ma tulaga masani, ma le tele o talavou i fale lalelei o le a amata okaina.

Lauulu foliga faaalia:

  • sui o subcultures ma talavou,
  • i latou e soʻo se foliga foliga, ona o mea sese e mafai ona faʻasaʻo ma le fesoasoani o ituaiga eseese o le pulou,
  • teine ​​ma ni manifinifi manifinifi, aua e faʻaopopo se isi faʻaopopoga,
  • teine ​​ma tama e leai ni lauulu uumi,
  • fatufatuga lamatia tagata lelei.

E pei ona e vaʻai, o se lauulu 'ulu e fetaui lelei mo soʻo se tasi e manaʻo e tetee i lo latou i ai nei laei ma o latou foliga vaaia. Ae o le manuia lauulu lauulu na o ia e le lava. Ina ia aua le avea o se isumu efuefu, oe manaʻomia le poto faʻapipiʻi lauulu, vali ma laei. Tagata sili ona faʻateia faʻaopopo i le faʻatusa o le a fesoasoani faʻapipiʻi ma tatu. Aua nei galo e uiga staining. Lanu lanu oona, o eseʻesega ma le autu o laulu, e faia.

Sauniuniga vaega

E le manaʻomia ni tapenaga faʻapitoa sauniuniga mo le fausiaina o se lauulu laʻititi. E faia i mama mama, mago susu.

E fautuaina oe e faʻamau lou tagata ma mea faigaluega nei:

  • seleulu, masani ma faʻapipiiina,
  • Slicer mo bangs gaosi,
  • masini trimmer ma eseese nozzles (pe afai e te manaʻomia e faia se puʻupuʻu pe fatufatuʻuluʻulu),
  • ma fulufulu tagata
  • selu mo selu ma pulumu-fufulu e faaopoopo le voluma,
  • gaosiina o mea teuteu teugaina.

Fautuaga. Pe e te valiina curls? Ona saunia lea o se vali ma pupula muamua, ona mo le susulu o pupula oe manaʻomia le pipiʻi o tagata taʻitoʻatasi.

Faʻatau tekonolosi

O le faiga 'oti fulufulu e faʻalagolago lea ile amataga umi ole lauulu.

Vitio o le fausiaina o lapisi lauulu.

Vitio pe faʻafefea ona e faia oe lava lapisi lapisi.

Le masani ai filifiliga lanu

O se laʻei le masani ai e mafai ona faia pe a fai o le autu o le lauulu lauulu ma ata mo valiina '' masaesae '' filifili filifili lelei. Afai e te vaʻavaʻai i le masani ai o atigi lima, iinei e mafai ona e iloagofie tolu manatu autu, a aunoa ma lea e le o tilotilo uma ai le laulu:

  • E leai se totogi faataga oe e faʻaogaina filifiliga eseese mo valivali o bangs. Ma le isi, e mafai ona e vali e le gata o le aui atoa i le tasi lanu, ae faapea foi ona tagata taʻitasi. O le lanu o le pito i lalo o le bangs foliga lelei tele i se lanu pupula, ma le vaega pito i luga i masani natura.
  • Afai e te manaʻo e tu i fafo mai le motu o tagata, e sili atu le faʻaogaina o le filifiliga ma le valiina o pito o le lauulu. E fausia ata fatuga ata mo le valiina e tatau ona filifilia ina ia latou faʻasaga i le vaʻaiga o le vaega o totoe o le lauulu. O le faigofie lava, i lenei tulaga, o le masani tuʻufaʻatasia o le a valivali ia pito o blondes i pouliuli ata, ma mo brunettes, i le isi itu, i lanu malamalama. O le valiina o pito o le lauulu i le umi atoa o le a foliga masani ma masani, ina ia maua ai le aafiaga o se lamolemole faʻaleleia o lanu. Ina ia fausia se ata foliga lelei pe a vali pito o ni manoa, e sili le faʻaogaina o ata o moli lanumumu, lanumoana, lanu viole poʻo le lanu meamata.
  • O le isi mea manaia filifiliga o le valiina o ni fasi tagata o laʻau i ni lanu pupula o le a eseese i le pito i tua o le faavae lanu o le lauulu. E maitauina i lenei tulaga e mafai ona fai ni fasi pepa e faʻatumu i le leai-faʻataʻitaʻiga uumi ma lautele ma vali vave i ni mea ese.

Le masani ai filifiliga o le a fesoasoani e fausia efaʻateleina ma se ata le totoa e na o tamaitai lototetele e mafai ona taumafai.

Lauulu pulu lapisi

Trimaina o se lapisi mo lauulu pupuʻu, e le pei o le tele o ituaiga o laei i aso nei, foliga sili i luga o curls o eseese uumi. O le mea lea, i latou e le o le tele mafiafia lauulu ma i latou pupuu puʻelea mafai ona talisapaia le lelei atoatoa o se lauulu lapisi.

O le auala o le tipiina o lauulu sipela ua faʻaititia i le mea moni e o le matai e tipi loka i le pito i tua o le ulu, aʻo le uila i le itu i luma ma luga o le pale e tumau le umi. O sea laʻasaga lauulu e le gata e le gata mo teineiti, ae mo tama foi.

E manaʻomia e manatua o lenei loli o lapisi e manaʻomia i taimi uma sitaili. E tele auala e fai ai lenei mea:

  • I le mea muamua, o le pito i tua o lauulu e tatau ona faʻaalu sina laʻititi ina ia faʻaalu le laulu i foliga vaʻaia. O manoa o lauulu i luma o le ulu e tatau ona folasia i faasologa ina ia faʻataʻoto tasi i luga o le isi. Ole a faʻaopopoina le aofaʻi ile lauulu atoa.
  • O le vaega lona lua mo le folaina o lapisi e aofia ai le tuʻufaʻatasia uma loka pito i luma i le itu taumatau po o le itu tauagavale. I le taimi lava e tasi, o le pito pipiʻi o le lauulu o loʻo i tua o le ulu e tatau ona tumau tousled.

O filifiliga laʻasaga uma e lua e mafai ona faʻaopopo i soʻo se mea e te filifilia. Ina ia tumau le iuga, o le laulu e mafai ona faʻasaʻoina ma varnish po mousse.

Feololo umi folaina

O le filifiliga sili mo le faia o lapisi i luga o le laulu laʻau umi o le a vavaeʻese lauulu. Ina ia mafai ona tuuina atu le aofaʻi i le lauulu, o le matai e sili ona tele taimi e alu ai i se va i le va o le maualuga o laina vavaeina pe a ma le 4-5 cm. I le tulaga o le lauulu e matua mafiafia, taumafai e faʻafailele le lauulu maualalo.

Ae mo faʻailoaina, e le tau faʻatele. I se faʻaopopoga, o le lapisi i luga o le lauulu laʻau e mafai ona faʻataʻotoina ia faʻamalosia ai le ulu atoa o lauulu i le ulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻamalosi lalagaina uma lauulu i le pale nofoaga ma i le pito i lalo o le ulu, ma tuu le pito o filo faʻatele ina ia latou fluff malosi. O le mea taua o mea uma i luga o foliga e faʻatamulu, e peiseai ua galo e selu le laulu. I le taimi lava e tasi, e tatau ai i le kulimi ona sulu lelei.

Ina ia fatuina se ata faʻafiafia pe a le faʻaaloalo ma soʻona fai mea le talafeagai, sitaili o lauulu e mafai ona faia e pei ona taua i lalo: muamua oe manaʻomia le fausiaina o le aofaʻi maualuga i luga o le pale ma se selu, ona amata mai lea i le pito i lalo e lalagaina le fili. Fatuina o se fulufulu pe a fili i lalagaina o fulufulu o se mea e tatau ai mo le masani tuuina o se sulufulu lauulu luga o le averesi umi o lauulu.

Lauulu mo laulu umi

Ina ia fatuina se lauʻeleʻele fulufulu i le sitaili o lapisi mo le laulu uumi, e faʻaaoga e matai le tasi o le lua metotia lauulu: o le cascade poʻo le seleʻulu ma se apefai. I le taimi lava e tasi, e le o afaina le aofaʻi o le laulu, o lea e le tau popole ai le teine ​​i ona curls.

E faigofie lava le faiga lauulu, e muamua ona vavaeina le puʻupuʻu i le pito i luga o le ulu, ma e faʻaopopoina le tele o lauulu i le fulufulu ma mafua ai se mea mataʻutia. I lenei tulaga, o manoa o lauulu i le pito i luma o le vaega ua tipi teisi lava puʻupuʻu ina ia mafai ona ulufale atu i le aofaʻiga atoa o 'au, lea i lenei tulaga e tatau ona tumau umi.

E taua le manatuaina i le faiga o le fausiaina o se fulufulu mo se laulu umi, o le matai e masani ona tuua se ituaiga lauulu i luga o lona ulu - o le auiliiliga lea e mafai ai ona e ausia le voluma. O le pito i luga o lauulu e tatau ona selu na te tuʻuina, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻu atu i le tagata e faia le laulu se foliga e le masani ai ma aoga tele.

A faia se lauulu lauulu, e tatau ona e manatua i taimi uma le pito i luga o laulu e fatuina le aoga o le pulou i luga o le pito i luga o le ulu, e le tatau ona puʻupuʻu pe umi foi. Ma e tusa lava pe leai se lauulu o le fulufulu foliga o le a foliga vaaia taimi uma volumenous ma toa. O le pito e mafai ona i ai se eseʻesega foliga, o le mea taua o le tumau pea umi umi.

Lauulu togafiti

Mo teineiti e le fefe e faʻataʻitaʻia ma latou foliga vaaia, o loʻo i ai se tekonolosi mo le tipiina o le thrash, lea e faigofie ona faʻaaogaina i le fale. Ae e te leʻi amataina le faʻagaioiga, e tatau ona e saunia mea nei: mea manifinifi ma masani ai seleulu, lauulu lauulu, selu ma se paga o faʻaata tetele.

E i ai lua fuafuaga mo le tipiina o oe lava ia oti oti:

  • Muamua e tatau ona e faia se laina teteʻe, lea e tatau ona amata i le tasi taliga ma faʻaiʻu i le isi. Le isi, e tatau ona e faia se lauulu tipi le faʻaaogaina o le auala cascade ina ia toso aʻe uma ogatasi autafa o lauulu i le faʻatonutonu tipi i le ogatotonu. O pito i luma e tatau ona tumau le umi ina ia maua le aafiaga o le faʻaʻamanuina o foliga. Bangs mafai ona faia o soʻo se umi ma ni fesuisuiai eseese: saeia, tutusa, poʻo le faʻapitoa.
  • I le auala lona lua, muamua e tatau ona e vaeluaina le lauulu i ni vaega autu se lua. Ole vaega pito i lalo e tatau ona faʻapipiʻi i ni faʻapipiʻi, ma tipiʻesea na o le vaega pito i luga ina ia aliali ai se pulou ma ona faʻapipiʻi manoa i le pito o le pale. O manoa i luga o le frontoparietal zona e vavaeeseina e ala i le faʻaʻaofia o latou i le utupoto. Ona faia lea o se vaega tele ma ua vavaeina seisi i luga o le laina toso.Ole maeʻa ole lauulu e tipi i lalo ile fatuina o se basal volume.

Mo i latou o loʻo taumafai e fai lapisi mo le taimi muamua, e sili le faʻaaogaina seleulu manifinifi. O le vaega mulimuli o le oti e tipiʻesea manoa e maua e faʻasologa ma faʻailoga laʻau ma ia tipiʻesea soʻo, ina ia oʻo i le iʻuga. A maeʻa, ona faʻagaoʻoina lea o tau faʻaalu e ala i le palu, ma faʻataʻutaʻu le ata o le 'ie i le fasi.

Le togafiti

Ina ia mafai ona fatuina se lauulu lauulu fatufatuga, faʻaopopo atu i le faʻaoga faʻatinoina lelei o le auala o le tipiina ma le valiina o ni uʻamea, oe tatau ona aʻoaʻo muamua pe faʻapefea ona teuteu lau lauulu. O se fulufulu laʻau o le a foliga sili atu le aoga pe a fai o faʻataunuʻu saʻo. E mafai ona 'ausia le taunuʻuga manaʻomia pe a e matauina ni nai togafiti laiti:

  • Ina ia faia le laulu foliga foliga lalelei, pe a fufuluina lauulu, e tatau ona e faʻaogaina shampoos e faʻaopopo le tele.
  • E tatau ona faʻamagoina lau laulu i se fulufulu laulu, faʻapipiʻi lou ulu i lalo - o lenei o le a faʻaopopo se isi laupepa i le lauulu i le taimi e teuteu ai.
  • E mafai ona faʻaopopo le isi voluma pe a faʻaaogaina e le 'au fulufulu fulufulu faʻapipiʻi: gel, mosa, busa.
  • Ole puʻupuʻu o manoa e tatau ona aoina i fusi faʻamau, lea e fesoasoani e foaʻi le lauulu laulu.
  • I le faiga o le faʻatuina o le pito i lalo o lauulu, e tatau ona e masani ona faʻaaoga le metotia o selu. E faia lenei mea, e sili le faʻaaogaina o selu manifinifi ma tamaʻi manava. Ina ia faʻasaʻo le voluma e taua i taimi uma le faʻaaogaina o le varnish.
  • Muamua, o le pito i lalo o le lauulu e masani ona tuʻuina, pe a maeʻa le fusifusia o le lauulu pito i luga, lea na faia muamua, ua solo, faʻafefeteina ma mautu foʻi ma varnish.

Ole pulu mafiafia e mafai ona maua ai lona tagata taʻitoʻatasi ma ia lava-talitonu. A uma mea uma, o se tasi o itu lelei o se fulufulu laʻititi lea e sili ona lelei mo tagata e ofuina paʻu manifinifi ma faʻavaivaia. O le mea ua tupu, ua tofu teineiti ma lana lava sitaili tulaga ese, ma lona lauulu maua le tele o faʻaaliga tele aʻo le i faia muamua.

Lapisi-lauulu oti mo le laulu-umi lauulu (ma ata)

I lenei mataupu, o se auala faʻapipiʻi poʻo le lauulu mea e sulu ai lauulu lapisi (faʻapipiʻi pe faʻapitoa) faʻaaogaina e fai ma faʻavae mo le fausaga. Le aoga o le lauulu laʻuina e mafua mai i le le faʻaletonu vaʻaia o pito i lalo. E tatau ona faʻapipiʻi pito i luga o latou luga.

Totoina o lauulu 'ulu i luga o laulu laititi e mafai ona faia i se uumi umi pe puʻupuʻu pa, lea e tatau ona matua lamolemole.

Faʻamolemole matau: i le ata faʻaalia e mafai ona e vaʻai i le auala o lapisi lapisi i luga o laʻititi lauulu ua fusia faʻatasi ma mea eseese.

Filifiliga mo lapisi lauulu oti mo lauulu pupuu

O le teuteuina o se lapisi na faia mo lauulu puʻupuʻu e manaʻomia ai le faaeteeteina o sitaili, lea e mafai i se tasi o nei filifiliga lauiloa:

  • faatamala, pe a fufuluina lauulu pe a uma le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga sooupu i luga o latou fulufulua, faʻatulagaina i se faʻatulagaina auala, ma faʻamago ai ma se fulufulu,
  • vaega na faʻatonuina, ia sulu i luma ni manoa i se tasi itu, ma o mea e tutuʻi i tua e faaputuputu e pei lava i le isi tulaga.

Vaʻavaʻai i le ata ma filifili le ituaiga o lauulu e te fiafia ai e faʻaalia atoatoa ai lou lalolagi i totonu.

Tulafono mo le teuteuina o lauulu ulu

Ina ia mafai e le fulufulu ona tausia lona foliga, ma e le mafai ai ona faʻaleaogaina ia manoa o latou foliga maloloina, e tatau ona mulimuli i tulafono autu mo le teuteuina o lauulu i le lapisi sitaili i le fale:

  1. E fautuaina e fufuluina lou lauulu i le shampoos mamanuina e maua ai le aofaʻi.
  2. Faʻamamago lauulu i se fulufulu laʻau e manaʻomia pe a uma ona fai le faʻataʻitaʻiga o mea teuteu tino - busa, gel, mousse, ma isi i luga o pea. Ina ia mautinoa le matagofie, e sili atu le faʻamamago o lau lauulu ma lou ulu faʻataʻamilo i lalo.
  3. Afai e te manaʻo e maua se isi faʻaopopoga o pito puʻupuʻu pito i luga pito i luga, e mafai ona e aoina mai i se fusi mo sina taimi aʻo leʻi mago (ae aua le faʻamamaina tele).
  4. "Faʻauʻupegaina" ma le faʻapipiʻi uʻamea faʻapitoa i nifo, e manaʻomia le faia o selu ole vaega pito i lalo. I le faʻaiuga o lenei faiga, ua fautuaina e vali le laulu ma se malosi fixation varnish. Ina ia faia le lauulu foliga foliga masani e pei ona mafai, sili atu le lelei o le faʻamuamua i auala e le taitai atu ai i le fusia o o filifili i latou lava.
  5. Ile vaega mulimuli, e tatau ona faʻamatuʻuina pito i luga ole manoa puʻupuʻu faʻaputuputuina i se tamai fusifusi, selu i latou ma faʻapipiʻi ma le varnish tutusa.

I le usitaia o fautuaga a tagata atamamai, o tagata taʻitasi e lapisi lauulu lauulu o le a maua le avanoa e fausia ai a latou lava ata manaia. Faʻaopopo le lauulu 'ulu ma mea e maua, e mafai ona e mautinoa lona sili atu le manino ma lautele.

Ava o le 21 Seneturi i le faiga o lauulu

E faigofie tele le ofuina o laulu pupuu i le lalolagi faaonapo nei. O nisi fulufulu e le manaʻomia se tausiga faapitoa. Na o le fufuluina o lau lauulu, tuu lau laulu i lalo o se fulufulu-ma ua saunia le laulu!

O le 21st seneturi o se taimi o le alualu i luma alualu i luma ma fou. Ua suia mea uma - mai le fou tekonolosi atinaʻe aga masani masani. Ma e ui lava o le masani i laei e le vave tele pei o aga masani i laei, ae ui i lea, i le tele o tausaga, e mafai ona e maitauina ni eseesega i le sitaili ma lanu o laʻau.

O laʻei sili ona lauiloa o le XXI senituri o loʻo faʻapea e avea o bob, sikuea, garzon, sesson, pe sili atu foi a latou sili teuteu teuteuga. Lauulu i laulu foliga foliga matagofie. E le gata i lea, ae maise o fafine moni ma totoa e mafai ona laʻuina le faʻagaloina na o le tasi, ae toe faʻafouina le laʻasaga pixie ma se filifiliga teuteu teuteu - lapisi lauulu.

Ituaiga o lauulu

O le lauulu o laei e sau i le tele o ituaiga. Faʻalagolago i le manaʻo ma avanoa o lauulu sapalai vaevaeina i:

  • Sasaina mo uumi taimi.
  • Lauulu lauulu lauulu. Faatasi ai ma lenei filifiliga, o le styling tusiina e taua tele.
  • Sasaina ia ula o le umi. O ia lauulu sipela o le filifiliga sili lea ona manuia mo faʻataʻitaʻiga sitaili.
  • E masani ona tipiina laufanua lauulu i lauulu lauulu e tipi. E mafai ona fai maʻie pei o asimeti, tasi itu. A filifilia ni kilipa eria, e taua le mafaufau loloto i mea laiti uma ae aua le soona i ai i le numera o sone. A leai, o sitaili laei laʻititi e lamatia le avea ma clown.

Lauulu lauulu lapisi lauulu lauulu

O le autu faʻavae o le fausiaina o se laʻulu lauulu o le tipiina lea oδαea loka i tua o le ulu. Ua uumi le uʻu o luga o le palealii ma malumalu. O pulu pulu puʻupuʻu e tatau ona teuteu faʻalelei.

O tulafono faavae mo le tausiga o ia ituaiga lauulu e pei ona taua i lalo:

  • O le occipital eria e tatau ona vevesi, ma maua ai i le laulu lalelei le faʻatamala ma faʻatamala. O loʻo faʻatulaga ni faʻataʻamilomilo faʻataʻamilʻo, ma faʻapipiʻi pito i luma o le isi. O le mea lea, o le manaʻomia talafeagai ua tuʻuina atu.
  • Ole isi filifiliga mo le teuteuina ole puʻupuʻu pipiʻi ulu - selu le laulu ile tasi itu. O sea laulu e mafai ona faʻaopopo i mea faʻapipiʻi - lauulu, fusi vaega, ma isi.

Feololo Curls ma Trash Hairstyle

O le uʻu o le pito i lalo e taʻalo faʻaititia, e ufiufi i pito i luga. E matua talafeagai bangs, lea e mafai ona pupuʻu, faʻala, simetris po asymmetrically teuteu.

O le sitaili o lenei fulufulu laʻei e pei ona taua i lalo:

  • O le vaega pito i tua, pei ona i ai, ua faʻapipiʻiina i lalo o paʻu maualalo, pa'ū ma le paʻu i lalo.
  • O le faʻafeagai tonu o le muamua filifiliga saigatasi shag. O fulufulu i aʻa i luga ma le pito i tua o le ulu ua faʻamalieina faʻalelei, ma pito, i le isi itu, e felelei ma le faʻaeteete i latou faʻamalosiʻau. O faʻailoga i lenei tulaga e matua lamolemole lava.
  • I totonu o lauulu lapisi lapisi i luga o le lauulu lauulu e mafai ona e lalagaina tootoo. E tatau ona amata mai se matagi faaputuga i tua o le ulu.

O le uumi o le lauulu o le 'oti ulu

O le teuteuina o lauulu o lenei sitaili mafai ona faia mai filifiliga e lua - o se ana ata ma le puʻupuʻu lele o faasitepu. O manoa i le pale o le ulu e pupuu ma lauolaola. O luma curls e pasi atu i se faʻalaʻau tele. O le laulu e pa'ū pa'ū lemu i lalo, aapa tauau. Ae ui i lea, curls mafai ona umi.

E tiaʻi luga lapisi e eseese lava.

  • Uluai lomiga o le lauulu o se pulou mai le occipital strands, lea e maua ai se lauulu mafiafia i lauulu. O uumi uumi e mafai ona tautau faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi i fusi lemu. O le mea autu i le faʻataʻotoina o le pito maualuga o pale.
  • O le lanu o lauulu lapisi lapisi mo lauulu umi ua faʻatagaina malamalama, tuʻufaʻatasiga foliga foliga le talafeagai.
  • O le faʻamalieina lanu o curls o loʻo aofia ai le faʻaaogaina o le valiina-vali mea, o le taimi lava lea e tasi e faʻalelei ai ia lauulu. O ia vailaʻau e vave ona fufulu ese, o le faʻaiuga lea e suia ai le ata lanu e le itiiti ifo i aso uma.

Tagata oti lau filifiliga

Ole lapisi ile laulu e fai e avanoa e le gata mo teineiti, ae mo tama foʻi e manaʻo e tu i fafo mai le motu o tagata ona o a latou ata manino. O lenei lauulu 'ulu e filifilia e le autalavou - tagata faʻaalia o le emo subculture.

O sitaili fausaga e aofia ai le maualuga maualuga ma curls o 'eseʻese uumi. O le mea lena e sili ai ona filifili e le tagata se selu-ulu. O le lalagaina o ata e fai ai olaola ma lauolaola. O filifiliga o laei o alii e faia i luga o le faavae o se tele-maualuga faaputuga ma lauulu, lea na faʻamatalaina ai le ogatotonu. E manaʻomia ona taoto le lauulu lapisi o lapisi i le le faaeteete ma le le mautonu. O nisi taimi e lava naʻo le faʻamamago o lou laulu mai le ola aʻe. Lauulu maualuga lauulu e lauiloa foi.

O tagata totoa e ono lamatia le valiina o latou laulu i ni lanu uiga ese - lanu piniki, lanumoana, lanumoana, lime, mumu. Ae ui i lea, o le masani masani o lanu o lapisi lauulu e uliuli, e faasaga i lanu lanu o vaaia.

O tama tane e seleʻulu lauulu, faʻapea foi ma le fafine, e mafai ona eseese uumi. O laina pupuu i le tua o le ulu e ogatasi lelei ma le uumi o tulimanu i luga o le itu i le tino. O faʻalu 'au e uu e talafeagai. O le valivaliina ma lanu eseʻese e maua ai i le laulu le foliga muamua, ma e ona e ona le tagata e maua ai se ata tulaga ese.

Faigofie foliga

A o loʻo vaʻaia lau laulu ile fale, e tatau ona e tausisi i tulafono nei:

  • A fufulu lauulu, e fautuaina e faʻaaoga meafaigaluega e faʻaopopo ai le voluma.
  • O pulu susu e tatau ona faʻamago i le tuputupu aʻe e faʻapau ai lou ulu i lalo.
  • Pe a taʻoto, e fautuaina le nonoa pito i luga e faaputuputu.
  • O le laititi o le pito i lalo e sili ona selu i aʻa ma faʻamautu i varnish.
  • Faʻamaeʻaina o sitaili, oe manaʻomia le faʻamutaina le fusi o puʻupuʻu manoa, selu lelei ma faʻalelei i le varnish.
  • A fausia se lauulu laei o lenei sitaili, e mafai ona e faʻaaogaina se mea e fai e faʻataʻutaʻu ai curls. Lenei fausaga faanatura o le a sili atu romantis ma femininai.

Ole faamatalaina ole lapisi lapisi ma lona sitaili ile fale e aofia ai le faʻaaogaina ole tele o mea teuteu ma mea e faʻaopoopo.

Ausilali gizmos o fusipaʻu fusi, e le maitauina, lauulu ma pulou, lea e faʻaoga e faʻaleleia ai mo le tumau le saʻo o tagata. I le faʻamautuina o fusipaʻu i le pito i tua o le ulu, e mafai ona faʻafaigofie le faʻamago o totoe totoe curls ma tuʻu i totonu o le selina e manaʻomia.

O mea teuteu teuteu e aofia ai aufana, felanulanuaʻi lanu fusifusi, lipine, fulufulu lauulu, lea e avea ma teuteuga mo se lauulu. E mafai ona latou toe faaleleia pigtails ma ponytails, fai fusi.

O ai o le a fetaui

O se lapisi lauulu ulu o le a fetaui i soʻo se tagata, tusa lava po o le a lona ituaiga ma ona foliga, fesoasoani e nana ai maanuminumi laiti ma le le lelei i foliga vaaia. Ina ia vaʻaia mata, latou te faʻaaogaina ni 'auʻupega faʻapipiʻi, faʻapipiʻi pupula, e faia ai ni auivi malu - latou faʻasaʻo ia' auʻau, mo teineiti e iai le auvae lautele, loka puʻupuʻu i luma atu e sili ona lelei.

E pei ona e vaʻai, e mafai ona e filifilia lau oe lava sitaili ma le tino mai o le lapisi laulu mo soʻo se ituaiga, ma sili ona taua, mo soʻo se umi lauulu. Ae na o le tipiina o lapisi i luga o le lauulu lava ia e le lava - o le ata atoa aofia ai le faʻaopopoina o laulu i foliga susulu ma lavalava faʻateleina, piercings ma tattoos.

Faʻafefea ona fatuina se lauulu 'ulu

O le folasia lauulu lauulu ei ai ona lava foliga moni, ma o manaʻoga nei o loʻo tuʻuina atu ia te ia:

  1. E tatau ona faigofie lava ona faʻasolosolo lelei - o le mea lea e maua ai se vaʻaiga vaʻaia o se uumi, o le mea lea e mafai ona fai i se lauulu.
  2. O le fesoʻotaʻiga autu, o le faʻamamafaina o laʻau o lauulu o se mea pu, lea e faia i soʻo se foliga.
  3. O vaega pupuu o laulu o loʻo avea ma elemene taua o le fulufulu. Tele o faʻamamafa faʻamamafa e ala i le tosoina o le vaega i luga aʻe o le malumalu po o le pito i tua o le ulu.
  4. O le matagofie o lanu o le mea autu i lenei mea, pupula ma fatufatuga i le faʻasoasoaina o se tasi loka poʻo se vaega o le ulu.

Manaia! Mo le tele o vaega, goths ma emu mulimuli e masani ona filifilia o lapisi lauulu oti, oi latou uma e fiafia e fatuina se foliga matagofie ma tulaga ese. Ioe, ma e fetaui lelei i soʻo se lauulu umi.

Trimaina o lapisi mo sina umi

  1. O lapisi lauulu mo le laulu uumi ua faia e faʻaaogaina se faʻapipiʻaina o le lauulu laʻasaga tisaina auala, cascade - o lenei mea o le a sefe e pei o le umi o le curl ma fatuina se ata uiga ese, maitauina le atoa itu o le sitaili. O lea, o le eseʻesega o le umi o loʻo i ai i luga o lauulu tonu ia pito i luga o loʻo aoina i le pito i luga o le ulu, ae o ufiufi latalata i le oval foliga ua uma ona avea ma vaega o le fuluʻi faʻavae.

Lauulu lapisi lauulu lapisi:

  • O loka pito i luga e le puʻupuʻu, e ui lava e le umi, ae e tatau ona fausia le pulou i se pulou, lea e taua ona selu. Ae a aunoa ma lea, e le tatau i se mea lelei ona lamolemole, ae matagofie.
  • Lanu e saturated, filifilia i totonu o latou gamut ina ia ogatasi ma tasi ma le isi. Aemaise lava, e mafai ona e valivaliina curls ma le fesoasoani a varnish faʻapitoa - sprays.
  1. Totoina o lauulu i luga o le laulu lauulu - o le faiga e sili ona fiafia i ai o le oti fugalaʻau apefai poʻo cascade, lea o le pito i lalo o manoa ua faia faʻatamala, faʻataʻatia i luga. Paʻepaʻe - o soʻo se umi ma foliga, i le mafaufauina i foliga o foliga, ae, e pei ona matauina e tagata lalelei, le lapisi lapisi lapisi e sili ona lelei mo lenei umi. O mea taua e manaʻomia mo le tipiina o lapisi i le averesi umi o curls o le i ai o le aofaʻi faʻatumu ma matua lamolemole, faʻata-lamolemole, ma le tasi itu pa, ma pe a faʻatinoina le tele e ala i lalaga lalaga 'ie i luga o le lauulu fai se faaputuga.

  1. Oti lapisi mo lauulu puʻupuʻu - o matai i le faʻatulagaina tatau ona tipi le pito i tua o le ulu i se taimi puʻupuʻu, ma loka i le pale ma 'auʻau ua tuua e le matai mo le umi. O se vaʻavaʻaiga faʻaofi o lau lapisi e mafai ona filifilia e teine ​​ma tama, ae o se pupuʻu lauulu laʻititi e manaʻomia i taimi uma lava le sitaili, ma e leʻo faigofie lea galuega. Na latou taʻotoina i se faiga faʻatamala faʻataʻavalevale ma i le selu o loka i le tasi, taumatau poʻo le itu tauagavale, faia ai foi foliga o se faʻataʻavalevale lē mautonu.

Faitigi ma togisi vaega

O lauulu i lenei faʻaaliga o loʻo i ai ni vaega matala ua sulu i luga o le ulu - o le mea mulimuli e mafai ona i ai se foliga tutusa pe mafai foi ona faia i se vaega faʻapitoa.

Ae o le umi o le curls ma le lanu o le lauulu e le afaina - o ia fasi ulu e masani ona teuteuina i soʻo se ituaiga mea e teu ai. Ae o le mea sili o mea uma o le faigata minimalism, a le o lea o le foliga ma le laiga lava ia o le a fai sina valea.

Faʻafefea ona fai lou sitaili lapisi

E aoga le tuʻuina o se lauulu sulu tusa lava poʻo le a le umi o curls sao, i se auala patino. Muamua lava, o palu ua fufulu i le sulu, lea e maua ai le aofaʻi, ona faʻapipiʻi lea o loka o loʻo i luga o le ulu i luga ma faʻamautu ma lauulu.

O le ulu o loʻo faʻamauina i lalo ma o laulaʻai laʻititi ua faʻamago i se laulu vela, ua selu i le laʻau, ma faʻasaʻoina mea uma i le varnish. Ina ua mavae - ia mautinoa e faʻamalo le pito i luga aoina curls ma, faʻaaoga se fulufulu fulufulu, faʻamago i latou, faia se faaputuga i lo latou umi atoa, faʻamau ma varnish.

Dyeing curls

O le lauulu lapisi e aofia ai le valiina o ufiufi i lanu pupula ma le faʻamalosiʻau - ua faʻailoa e stylists ni auala e fai ai se faʻailoga matagofie.

O le valiina o pito o curls o se auala sili lea e faigofie e maua ai i le laulu le tamaoaiga ma susulu.O pito o le matai e vali i o latou uumi, e maua ai le auga o se lamolemole pe faʻasolosolo lanu - o le mea taua o le filifilia o le mea autu, sili ona ola paolo na tu matilatila mai i isi mea uma, o se mea masani.

Valivali e ala i le ituaiga o tioata - i lenei faʻaaliga, o se vavae ese vavaeina, o le loka o loʻo i se lanu o le a a maeʻa faʻaosooso ma le faavae, masani lauulu lauulu. E mafai ona eseese faʻataʻamilomilo matata, e mafai e matai ona ave le 2-3 lanu ma mea lanu mo valivali, fausiaina se eseʻesega gamut.

Bangs - e tatau ona lanu malamalama. E pei ona matauina e le matai, o se mea manaia ma e le masani ai e vaʻai lea e vali ai le pito i lalo o le au i se lanu pupula, ma le pito i luga ua tuua i lona lanu masani.

Afai e te lanu i se pupula, acidic lanu - e sili ona lelei le faia o lea i luga vavae ese curls ma loka. I le taimi lava e tasi, o lenei filifiliga e faigofie foi aua e le manaʻomia le faʻaogaina o le ie - ua lava lea e faʻaogaina ai ni mea manogi lanu i luga o lauulu e na ona faʻapipiʻi i le aʻa i le tele o lauulu.

E tusa ai ma mea e maua - o iinei tatou te faʻaaogaina ai le mataupu faʻavae o le saolotoga atoatoa o filifiliga, ae o le mea autu o le tuʻufaʻatasia i latou e le gata i le laulu, ae faapea foi ma le sitaili atoa o laei, foliga. Lipine ma manikini, fusi o pulu - mea uma e manaʻo iai lou agaga. Taumafai ma faamalosi, faʻataʻitaʻi, fausiaina lau oe lava tulaga ese ma manino foliga.

Lulu mo lauulu laititi

Ole umi ole umi e sili ona lauiloa, aua e faʻatagaina ai le tele o filifiliga.

  • ogatasi - o se faʻauʻuga cascade po o sikuea ma se tulaga maualuga i le va o faʻatulafonoina e fatuina le auga o lauulu faʻafoliga, e sili atu le faia i se lauulu ulu,
  • 'auvae - soʻo se umi, faʻasaʻo galugalu, faʻataʻimilo, faʻataʻimilo, ae e masani ona faʻataʻitaʻia,
  • voluma o le pili,
  • lalagaina - o loʻo faia e faʻaaogaina ai le lalagaina o lauulu.

I luga o le lauulu pupuu


O se vaega tulaga ese o se lapisi lapisi e le mafai ona faʻaleagaina.

Soo se ituaiga o sitaili, tusa lava pe le manuia le faʻataʻitaʻiga, o le a avea le laulu o le teine ​​e sili atu ona le taua ma felanulanuaʻi.

O uiga autu o lauulu i lauulu puupuu:

  • teuteu nape,
  • suiga mautu i le pito i luga,
  • e pale lava le pale ma luma o le sone,
  • o le tua o le lauulu e tatau ona faʻataʻamilomilo, loka ia faʻaliliuina i se faʻatupu vevesi,
  • o le pito i luma e masani ona faʻataʻapeʻapeina i autafa,
  • masani ai o le fausiaina o le voluma i luga o le pito i luga o le lauulu ma lona leai atoa i luga o le malumalu ma le ie,
  • fleece e faʻaaoga e maua ai fatufatuga.

Sulu mo lauulu umi


I lenei fesuiaiga, o se ata ua fausia e faavae i luga o eseesega.

  • o lapisi lapisi e faia e faʻaaogaina ai tekinolosi o apefai poʻo pulou e faʻaaoga ai le tele-vaega lata,
  • e pupuʻu le pale nai lo le tele o lauulu,
  • 'au e filifili mai - saʻo, tisi pe le mafaufau, ae masani lava umi atu nai lo le ogatotonu,
  • o le pito i luga foliga mai o se pulou, e otometi ona faʻaopopo le voluma,
  • Ole mea na tupu ile lapisi ole a faia ma se fulufulu solo.

Tusa lava po o le a le umi o le lauulu, o le sili fausaga faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i fafo atu i fulufulu vaega.

Le tele o filifiliga - faʻatusa, ata, faʻaputuga, hieroglyphs, ata poʻo mea teuteu, e faʻalagolago uma lava i le taʻaloga o mafaufauga ma manatunatuga o le matai.

Thrash hairstyles, faʻaoga saʻo ma faʻamanatuina faʻamanatuina o matua sili ona matua o atisi mea fatufatuga, pei ona faʻaalia i le ata i tala fou o le au matai. E mafai ona latou faatasi ma leai

Auala galue


A fou sitaili e le manaʻomia ai le malamalama lelei faʻataʻitaʻiga lelei, e ui lava o lea e fautuaina e faʻaaoga le tautua o se teineulu laulu.

Mo tagata fiafia o tutoʻatasi faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaogaina le tekonolosi pe faʻafefea ona fai se lauulu i le fale.

  • seleulu faʻamatagofie ma faʻamatagofie laʻuluʻulu
  • selu ma kilipa,
  • 2 faata
  • se peignoir poʻo se fasi ie tele ina ia aua neʻi oso le lauulu i le tino poʻo lavalava,
  • malamalama lelei nofoaga.

Polokalame ma faʻamatalaga galuega:

Fufulu lou ulu muamua, tipiina ona faia na o lauulu mama.

Matou te faʻaaogaina le lima ole auala - e aoga mo i latou e iai le tomai e faʻaaoga ai se pulufana pe faʻataʻamau.

E mafai ona e faʻaogaina ni filifiliga se lua:

  1. Matou te tusia se vaega faʻavae mai le taliga i le isi taliga. Filifili le filifili i le pale, tipi i le umi filifilia.
  2. Salu ia le faʻaseʻe, tosoina uma ia curls i le faʻatonutonu fasi i le ogatotonu. O pito i luma e tatau ona faavaa ai foliga.
  3. O 'auvae e saeia pe le tutusa, i le laulu mata pe umi.


№2

  1. Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua. Matou te faʻatuina le pito i lalo o se togafiti. Vavave naʻo le vaega pito i luga o se metotia o se pulou ma se pupuʻu pupuʻu.
  2. Matou te tipiina le lauulu o le vaega pito i luma-parietal, faʻaogaina le superposition auala i luga o le ave ata ma faʻalauteleina i foliga.
  3. Matou te faia le vavaeina loloto, mai le pito i luma i luga o le toso tifato matou tipiina le au.
  4. Matou te tauaveina se faaputuga basal ma seleulu (ae le o le amataina).

  • mimilo manoa i flagella ma tipi faʻasolo,
  • faʻagaioiga le fesoasoani i le faʻasino loloto,
  • o atu faʻataʻamilomilo le fuʻa ma paʻu ma se fasi,
  • mo i latou o loʻo faʻataʻitaʻia o latou lima mo le taimi muamua, matou te fautuaina le galulue ma manifinifi seleulu.

Faago i le lima.

E leai ni faigata faʻapitoa peʻa faʻataʻitaʻi se lauulu ulu. Laʻasaga i lea laasaga ata poʻo se ata o le vitio lesona fesoasoani tele.

Lauiloa oti

E mafai ona e taʻoto lou lauulu ile lapisi ile sitaili saunia, poʻo luga o lauulu umi, faia se faʻataʻitaʻiga ole lauulu:

  • fufulu lou lauulu, sili atu le ufiulu mo le voluma,
  • faʻaaoga mea teuteu fuafua e faʻatatau i le vaega - fuluʻi, mousse, gel, soʻotaga,
  • e faʻamamago le laulu, sii i luga o aʻa poʻo ma se tamaloa, ma lona ulu i lalo,
  • selu ia curls, taoto i luga o le vaeluaina,
  • faʻasaʻo le vaega pito i lalo i le uʻamea,
  • puipuia ia pito i luga ma se togafiti,
  • filifili mea laiti, selu ma le uʻamea masani, faʻamau ma varnish,
  • aveese le fulufulu lauulu, tufatufa saoloto curls luga o le selu, faʻagasologa ma se faʻapipiʻi.



Le isi filifiliga:

  • lamolemole lamolemole, pale ma aʻa sone i le tele e mafai ai,
  • toso ese le pito i lalo o lauulu faalava,
  • amata mai ile faʻatonuga, selu ia curls i vaega laititi agai i aʻa,
  • fai se selu i luga o le tasi sone, agai i luga,
  • fluff faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i itu eseese, pei a e leʻi leva na e selu.

E manaia le faʻaaogaina o ni mea faʻaopopo, mo se faʻataʻitaʻiga, fulufulu ulu ma faʻataʻitaʻiga, fusi ma se mea e le masani ai, aufana, lauulu e fetaui ma le filifilia.


Ina ia maeʻa le ata, o lanu susulu e tatau. Afai e te le manaʻo e faʻaaoga ni vailaʻau vali, e mafai ona e faʻaogaina se vali fufulua vali, varnish poʻo le vali vai.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

I luga o lauulu lauulu

Trimaina o lapisi i luga o lauulu lauulu e masani ona faia e faʻaaogaina ai le auala, ona o lauulu e tatau ona ave i ai se faʻapitoa tusi. O vavaeina ua taʻe i sitepu, e tau i se va i le va o 3-4 lau. E te pule i lauulu mafiafia? Ona fai lea i se fomaʻi faʻapitoa e faʻataʻoto le pito i lalo o lauulu.

E mafai foʻi ona e maua se fulufulu poʻo le bob hairstyle, ae ia mautinoa e fai se suiga manino i le va o laupepa.

O le teuteuina o laulu e faia i auala eseese. O nisi teineiti latou te mananaʻo e fai se fulufulu e fai se voluma faaopoopo. O i latou e mananaʻo e vaʻai e le masani ai, e mafai ona faʻamamaina le faaputuga autu o lauulu i le ogatotonu, ma tuʻuina le curl i le malumalu lautele poʻo le fulufulua. O patoa ma ia ituaiga o sitaili e tatau ona lamolemole.

Fuafua e te auai i se mea na tupu? Ona ia mautinoa e fai se selu i le pito i luga o le ulu, ma i se mea o le itu lalagaina tasi pe lua lalaga.


lapisi ile lauulu lauulu

I luga o le lauulu uumi

Sulu mo laulu uumi - o se fouvale lauulu mo teineiti e fia tutu ese mai le motu o tagata. O fulufulu e faia i foliga, fai se pulou poʻo se nape e mafai ona filifilia. Ole umi umi ole laulu ile taimi na faia ai lau laulu e tutusa lava.

Cascade auala e aofia ai:

  1. Ole tipiina o vaega i le pito i luga ma tua o le ulu e puʻupuʻu atu nai lo le umi autu - pe tusa o le auvae. O sea faʻatonuga o le a tuʻuina atu ai se siʻitia tele. Muamua, filifili le filo i le pito i luga ma fetuunai le toega o le umi o le muamua vaega i lalo.
  2. O pupuni i totonu o malumalu na tipi teisi lava puupuu. Latou te taulai atu i faʻataʻitaʻiga, lea e tatau ona faʻasolosolo malie i totonu o le laulu autu, e faʻalaʻei. I le avea ai o se tulafono, e faia sina umi nai lo le ogatotonu.
  3. A manaʻomia, ua uma ona faʻaaogaina seevae ma manifinifi seleulu poʻo ni nila faʻapipiʻi faʻapitoa.
  4. Pe a taoto, o le pito i luga o le loka ua milo ma se selu-pulumu ma faʻamago i se fulufulu laʻau. E mafai ona e taumafai e fai se faaputuga ma faapipii i varnish.


lapisi i luga o le lauulu uumi

E i ai le isi auala e lapisi ai uumi uumi:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua, puipuia le pito i lalo ma se togafiti.
  2. Oti lauulu e faaaoga ai le “pulou” metotia. O manoa filifilia i le frontoparietal zona o loʻo tipiina i luga o le utupoto faʻataʻitaʻi ma le faʻasaga i se umi umi, faʻalatalata atu i foliga.
  3. Fai se laina teteʻe e faʻailoga ai le 'au. Tipiina faʻafefiloi diagonal.
  4. Ia taʻamilo ia manoa i le pito i luga o le ulu i ni fusipaʻu ma tipiina i nofoaga e tolu e faʻamalosi ese ma faʻataʻapeʻapeina.
  5. Alu i luga o le fuʻa o 'auʻau ma se mea faʻapitoa - a faʻataʻoto.

I totonu o le lapisi lapisi i luga o ni uumi uila, e taua le filifilia o le umi saʻo o se tipi o curls i luga o le pale - e le tatau ona puʻupuʻu pe a, faʻapea, soona umi. Mo i latou e manaʻo e faateia tagata lautele, e fautuaina e tipi ese le latou malumalu po o le ie ma se mea e le malamalama i lalo o le "0" poʻo "1". O sea fatufatu faʻataʻitaʻiga o le a faʻaopopoina ai le ofo ma 100% tosina ai le mafaufau o isi.

Ituaiga o staining

Tele o tagata e ana le lapisi e le fiafia i monotonous staining, ae o le fausiaina o pupula fulu. Filifili ni laina taʻitasi i malumalusa ma luga o 'au, ona vali lea i luga o faʻatautee. E mafai ona e faʻatinoina staining ma feteʻenaʻi suiga i le va o laupepa faʻaaoga le auala o le balayazh.

E te manaʻo e avatu ni mea moni? Vali lana vaega pito i lalo i se pupula ese lanu, ma tuu le mea masani i le pito i luga pe filifili se lanu uliuli mai le paleni masani o paolo.

Manatua mo tupulaga talavou: E masani lava, emo teine ​​ma goths agavaʻa i le teuteuina o laei i laulu. Le valiina lauulu ile lanu o le acid e le talafeagai. O loʻo fautuaina le ave faʻamau i fasipepa poʻo lavalava.

Tausiga lauulu

E faigofie lava le vaʻaia lelei o le lauulu 'ulu. Oe manaʻo e faʻaaoga masani ni togafiti ma mea teuteu mea e faʻatino ma se fulufulu ulu e maua ai se foliga sologa lelei ma lelei.

O lapisi masani e teu ai, tusa lava po o le a le umi o curls, aofia ai:

  1. Fufulu lauulu. E fautuaina e faʻaoga se moli e tuʻuina ai le aofaʻi i ou curls.
  2. O loka pito i luga loka ua faʻatuina i luga o le pale ma ni lauulu.
  3. Liloina lou ulu i lalo ma faʻamago lou lauulu i le ea mafanafana mai se lauulu.
  4. O le taimi lava e mago ai se vaega o le lauulu, fai se faaputuga malamalama i le aʻa vaega (pe a fai e leai se lauulu puʻupuʻu). Faʻapipiʻi i le varnish.
  5. Fulu faʻamalama na aoina i le pito i luga o le ulu, liligi lou ulu ma faʻamago. Fai se faaputuga i luga o le umi atoa o le tapuni ma aua nei galo e toe faaaoga varnish.

O le sikaili masani luga luga e le talia ai curls, curls ma galu - naʻo lulu tetele lauulu lauulu.

Tagata e ana uʻamea puʻupuʻu e manaʻomia le faʻatau mai le gel, varnish, wax poʻo le mousse e faʻalelei ia. O se pulu puʻupuʻu mafai ona faʻailoaina i se laʻei masani, ma faʻaopopo se isi laupepa i luga o le pale. Ae mo mataupu faʻapitoa, e sili le alu ese mai i lenei filifiliga i le selu o le au i luma ma le pito i luma o le lauulu i luga (punk style) poʻo le lokaina loka i le malumalu, ma selu i lalo i le pito i luga o le ulu (o lenei tusi ata foliga tutusa o le ulu o le lulu).

O mea e manaʻomia e faʻaalia ai lauulu lanu. O le mea moni, e mafai ona e faia le lauulu monophonic, ae ia avatua uila malie faʻamanuiaga, o teineiti vali ai tagata taʻitoʻatasi i lanu susulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Goths e manaʻo lanumoana, mumu ma emerald lanu, emo teens e valea lanu piniki ma lanu viole, ae o le punk style o le tele o teineiti e fesoʻotaʻi ma aisa malulu.

Lapataiga! Afai e te le manaʻo e ave ni mama i le malosi malosi o le amonia, faʻaaoga se vali spray e taofi le lanu mo le tasi i le lua aso.

Sui faiga

O le lapisi lapisi e pei o se Amerika ma se Sipaniolo fafine luga o uumi uumi. I luga o le laulu umi le umi, o le lauulu laei e faia i le foliga o se pulou poʻo le kaskade. E mafai ona faʻaosofia vaʻaiga matagofie ile sikuea poʻo le fola mumu. O se pulu puʻupuʻu e pei o le kanata poʻo se pixie. Soʻo se tasi o nei laʻei fulufulu maʻulu auʻuluʻulu, pale tele o laʻau, ua tipiina faʻataʻitaʻiga ma ua valivaliina e le masani ai, o le la lapisi lea.

Tulaga lelei ma leaga

Lauulu Aoga:

  • lautele - faʻatinoina i luga o soʻo se umi mo tama ma teine,
  • E foliga muaʻi ma fatufatu,
  • e faigata ona faaleaga lou lauulu
  • faia vave ma faigofie
  • Soo se lauulu e sau.

Le atoatoa

  • na o mea mo tagata talavou poʻo tagata atiaʻe,
  • moomia sitaili, aemaise mo pulu pupuʻu,
  • e le talafeagai mo tagata e faʻaʻumiʻumi ni lauulu pei o se uʻamea
  • Le talafeagai filifilia lauulu lauulu foliga atonu e le ufiufi sese i le foliga o foliga.

Tagata lauiloa Faʻataʻitaʻiga

O se laʻei puʻupuʻu puʻeina le paʻu o ana 'au e masani lava ona faamalieina Rihanna. O le teine ​​i taimi eseese o lana matata sa fiafia i fesuiaiga o lona laulu mo umi uumi, ogatotonu umi lauulu. Ae o le tausaga talu ai, o le Barbados matagofie sa taia i lona fatufatu foliga - o le tafi o malumalu ma le uumi o le lauulu. Tasi e le mafai ae malilie o le fafine Aferika-Amerika ma le saʻo foliga o loʻo iai se fulufulu tutusa i ona foliga.

I lana lava auala, ile 2018 na ia ofo ai Katy Perry. Na 'oti e le teine ​​lana curls ma vali lona lauulu sinasina. Na manuia le suiga i se lalelei faʻamalosi.


Katy Perry ma Rihanna

Na filifili foi Kristin Stewart e faʻataʻitaʻi ma le lapisi o filifiliga mo pupuni pupuʻu. Pe o le tamaʻitaʻi fai ata e pei pe leai - e te filifili lava!

Talu ai nei, Miley Cyrus foliga faʻamalieina ma saua. O le tele o mea fou na ia aumaia e le uluaʻi lapisi laei, na faia mo lauulu pupuu. I le itu o le wiski e tipiina i lalo o le "1", ma i luga o le pito i luga o loo i ai ni uumi uumi i simbiosis ma bangs.


Miley Cyrus ma Christine Stewart

Le fiafia tele pese pese piniki Na ia faʻaalia le pop punk i lana galuega, ma e leʻo se mea e ofo ai, o lona laulu e liligi i lapisi uumi. O le teine ​​e valiina lona lauulu i le pastel pink, frosty pe ashen blond, faapea foi ma lanu samasama. O le laulu fulu o le tagata pese e taʻutaʻua - o le mohawk, na faia i le tau faʻatupeina o le seleni o seleni.

O le tupua o Amerika talavou Avril Lavigne i lona tulaga ata ma aso uma olaga faʻaaoga le faiga o lapisi. O ona uumi uumi i luma e teuteu i le apefai ma faia i le tele o faaputuga, lea e matagofie ai le laulu. O le tagata pese e fiafia e vali ona itu uumi ma fulu i raspberry, lanumeamata, uliuli poʻo lanumoana.


Avril Lavigne ma piniki

O nisi o sui o le kulupu Ranetki o loʻo latou se fulufulu ua latou faia i le sitaili o le thrash art. Ina ua maeʻa ona faʻalauiloaina mai le faʻasologa e uiga i le galuega a le vaega, na amata ai loa ona lauiloa teineiti, ma e toʻatele foʻi le au talavou Rusia na amata ona toe faʻaulu maia latou laei sili ona manaia.

O teine ​​mai i le kulupu "City 312" i le toetoe o vaega uma o lana matata matata, faʻaʻupuʻilau lauulu 'ulu ua paʻu i lona lauulu. O Svetlana Azarenka o loʻo iai le fulufulu masani lauulu lauulu mo le uumi, ma Maria Prytula ua pupuu lona laulu. O nisi taimi, e fai ai ni ata faʻatusa o ni ata, e faʻaaoga e le au faʻatafafa tusiata vali ata vali ata poʻo sipika, faʻataʻitaʻi le tumau o vali le tumau o manoa.

Trash-art hairstyle o se faʻata o lou tagata. Afai e te manaʻo e faʻaalia i isi lau talitonuina o oe lava, tulaga ese ma e te iai i se vaega subculture, ona filifili lea o lenei filifiliga mo lauulu. O le mea taua o le faʻatuatuaina o le lauulu o lima o tagata moni polofesa.

Aua nei galo o le lapisi lauulu lauulu e tatau ona faʻaopoopo i se faʻaaliga foliga, le uluaʻi valivali ma mea teuteu. Ia fatufatuʻi ma e mafai ona e tu mataina mai le motu o tagata.