Lauiloa

Lelei lauulu mo le Tausaga Fou i luga o lauulu feololo

E laʻitiiti tele o totoe mo se tasi o le tele o faʻatalitali o aso malolo - le Tausaga Fou. Masalo o le Tausaga Fou atonu e sili ona susulu, aua afai e te mafaufau i ai, matou te faʻamanatu le Tausaga Fou le umi.

Tausaga faʻapitoa a le Tausaga Fou, Tausaga Fou i le fale, Tausaga Fou ma uo - se sami o lagona, se sami o faʻalelei, se sami o faʻamoemoega, manaʻoga ma mafaufauga e uiga i se lumanaʻi fiafia.

E mo le Tausaga Fou ua tatou, tamaitai pele, ua na ona faitalia e saunia sili, aua pe a tatou fetaui ma le Tausaga Fou, tatou seti le gutu o le ola mo le afio mai 365 aso, o lea e tatau ona tatou matagofie.

O i luga o le Vaeluaga o le Tausaga Fou e tatau ona fiafia fafine moni i le Tausaga Fou laei mo le Tausaga Fou 2019, ata o le e fiafia i uluaʻi manatu e tatau ona vaai mautinoa e maua ai o latou laei foliga mo le Tausaga Fou 2019.

O le News In Time sa filifili le 'au e faʻailoa ma faʻaali ia latou tagata faitau le a le lalelei o laʻau mo le Tausaga Fou 2019 o le a avea ma lalelei i lenei aso fiafia, ma o le a le Tausaga Fou laʻei lauulu 2019 o le a mautinoa faia soʻo se fafine le masiofo o le afiafi.

O le sili ona aulelei ma sili ona matagofie le laulu mo le Tausaga Fou 2019: Tausaga o le Tausaga Fou mo tofo uma

Muamua, ia matau o laʻei sili ona lalelei mo le tausaga fou 2019 e le o se mea sili o le teuteuga o le Tausaga Fou mo le 2019 tausaga.

Lau lauulu o le Tausaga Fou tuʻufaʻatasi atonu e faigofie uma i metotia, ae o le a foliga vaʻaia ofoofogia.

Filifili sili ona lalelei laʻau o le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019, fuafua i foliga o foliga, lanu, mafiafia ma le umi o le lauulu.

Manatua ia gauai atu i le mea moni o le faia o laei i le Tausaga Fou 2019 o le a foliga valea pe ae filifili le sese ofu Tausaga Fou mo oe.

O le mea la lea, o le laulu o le Tausaga Fou e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi auiliiliga o le ata o le Tausaga Fou, ae maise o laei, laei, e oʻo lava i le New Year's manicure.

O le manaia o laʻei fulufulu mo le Tausaga Fou 2019, pei o isi lava lauulu matagofie, e mafai ona teuteuina i soʻo se ituaiga o mea teuteu teuteu o le a mafai ona faʻaleleia atili laulu o le Tausaga Fou, ma avea ai latou sili atu ma manaia. Uma ituaiga rhinestones, maa, lipine, pulou, pulou, ma isi o le a talafeagai iinei.

O le Tausaga Fou Tausaga ma laʻau lauulu mo le Tausaga Fou 2019 o le a sili ona aoga, aua i le tausaga fou e leai se nofoaga mo le leai o se foliga ma le le fiafia, o lea laʻasaga laei mo le Tausaga Fou 2019 tatau ona foliga malosi ma faia se ata o se fafine mautinoa mo oe.

Afai e te fiafia i laʻei manaia mo le Tausaga Fou 2019 mo lauulu ma laulu lauulu, o le moi o le a sili lelei filifiliga.

O le teuga matagofie pe le faʻatamala teʻa teuga ua teuteuina i pupuʻu poʻo curls o le tonu loa lau laʻau o le Tausaga Fou o le a fetaui ma oe pe a e manaʻo e faʻafiafiaina tagata uma i lau lagona o sitaili.

O le faiga o le laʻau i le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019 o le a faʻavae i luga o se laʻasaga faigofie ma lautele aulelei o lauulu e pei o le siʻi, lea e mafai ona tuʻuina i auala eseese.

Pe e te filifilia ni laulu o le Tausaga Fou ma se laʻau sikaili teuteuina i se pulou pulou e teuteu lelei, poʻo se fulufulu i luga o le lulu atoatoa lona lalagaina, teuteuina i se laʻau Farani manifinifi, lou laulu o le a foliga sili ona lelei, ma o le lauulu o le Tausaga Fou o le a leiloa ai lona le atoatoa pe a mavae le tele o itula o siva galue.

I le faiga masani, pei foʻi i tausaga ua mavae, sa i ai le Tausaga Fou o le lalagaina ma laʻei lauulu mo le Tausaga Fou 2019, o le faʻatinoina o le uila pipi o eseʻese mafiafia faataatitia. O lenei filifiliga e matua talafeagai lava pe a fai e te fiafia i le New Year's hairstyles mo le New Year 2019 on medium hair.

Lelei lauulu mo le Tausaga Fou ma curly curls i luga o lauulu uumi, stylists fautuaina e soloia, na o ni nai filo i le pito i luga o le lauulu, ma faia ai le manaʻomia le voluma.

I le 2019, lalagaina laʻei lauulu o le a lauiloa. O le lauulu tausaga o le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019 mafai foi ona faia e aunoa ma lalaga 'au, lea e mafai e tufuga atamamai mafai ona fausia fatu sili fatuga.

O le lauulu o le Kerisimasi e faʻavae i luga o se Farani fulufulu, o se uluaʻi laʻua lauulu o ni laupepa sa faʻataʻatia i totonu o se fusi mama ma le tele o isi filifiliga na matou folasia i la matou ata ata, o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se lauulu o le Tausaga Fou, lea o le a avea ma au filifiliga sili.

Mo i latou e fiafia e ofuina fulufulu mata, le Tausaga Fou lauulu mo le Tausaga Fou 2019 e talafeagai.

O filifiliga sili ona fiafia i ai o le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019 i le sitaili retro, sitaili-laei mo le Tausaga Fou i lalo o le igoa leotele "Hollywood curls", lauulu matagofie o le Tausaga Fou mo le lalagaina o laulu ma ni laʻititi laiti.

O le isi ituaiga o lauulu mo le Tausaga Fou 2019 - sitailina mai solofanua. O le olaga o le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019 mai harnesses o le a fiafia e foafoa fashionistas o loʻo sailia ni ata fou o le Kerisimasi mo i latou lava.

Afai e masani ona faʻailoaina lauulu o le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019, e mafai ona matou fai atu o le laʻititi faʻatamala, le matagofie faʻaalia ma le faʻa-faʻamatalaina o mea o loʻo i le faiga, lea e faʻatonuina tulafono i le fausiaina o se tutasi ma tulaga ese lauulu mo le Tausaga Fou 2019.

A filifilia ni laʻei matagofie mo le Tausaga Fou 2019, e tatau ona e mafaufau e uiga i le auala tonu e te faaaluina ai le taimi i le faafiafiaga. Pe o le a e gaoioi tele ma siva, pe o le ae maua se pisa filemu ma se numera toaitiiti o malo.

Manatua le laei o le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou 2019 e tatau ona avea oe ma masiofo o le afiafi. Ole aafiaga lea e tatau ona fua ile sitaili o lau Tausaga Fou mo malo uma.

Sei o tatou vaʻavaʻai i la tatou aoina "Oe sili ona aulelei ma teuteu foliga mo le Tausaga Fou 2019".

O nai fautuaga ma togafiti

Ina ia faia le foliga atoatoa, filifili se Tausaga Fou Tausaga lauulu mo lauulu laulu e tusa ma le ituaiga o foliga. Stylists iloagofie ituaiga e fitu:

  1. O le mata ova e mafaufauina o le mea masani, e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma soʻo se sitaili.
  2. O se lapotopoto foliga e tatau ona faʻaʻumiʻumi ile laulu malulu, faʻamatuʻuina ni manoa, faʻaputuga poʻo galu e amata i lalo ifo o le laina o le auvae.
  3. O se mata faatafafafa e tatau ona faamaluluina ma curls i luga o le mata, curls i le vaega o pipiʻi poʻo ni faʻailoga.
  4. O se sikuea foliga, pei o se faatafafa foliga, e mafai ona faʻaavaina faʻatasi ma curls. Faasaʻo lauulu i tafatafa o foliga po o le faaputuga o le a fesoasoani e “faʻalautele” le itu i luga.
  5. O se tafatolu foliga o le a fesoasoani e faapaleni le tele i lalo o le laina o le alafau poo loka tatala mimilo i le auvae.
  6. Faatasi ai ma foliga pir-foliga, e tatau ona e faʻalautele le muaulu laina ma se faaputuga, vaeluaina, maualuga lauulu lauulu po o uila i lalo ifo o le laina o le malumalu.
  7. E tatau ona nana le mata o foliga taimane e nana le soʻona umi ma tosina ese le mafaufau mai le ogatotonu vaega. O le itu itu vaeluaina, o le faʻamoeina taʻoto i lona itu fesoasoani.

Faʻauigaina lau ituaiga e faigofie. Faaputuputu ou lauulu, faʻamau lou lima i le lipstick ma alu i le faʻata. Lio le otootoga e le aofia ai taliga ma lauulu. Iloilo foliga ou foliga.

Saunia lau lauulu mo teuteuina muamua. E matua le mafai lava o le faʻatupuina o matagi curls i le aso aʻo leʻi faia le faʻamanatuga, ae faigofie tele le toe faʻafouina o le lauulu lauulu, tipi pito ma pati ni uluaʻi vaiaso aʻo leʻi faia le Tausaga Fou. Toe faʻapipiʻi au mea e te fiafia iai ile faʻailoaina muamua. Mulimuli i tulafono faigofie lauulu tausiga:

  • tuu le ufiufi naʻo lauulu i luga. Afai ua matua palapala le lauulu pe ua uma ona teuteuina ile laulu, e mafai ona faʻaalu salu faʻalu.
  • Faaaoga le balm i pito o le lauulu. Aua le faʻatupuinaʻu aʻa, a leai, o le lumanaʻi o le a le taʻutaʻua.
  • A faʻatuina, faʻaaoga le puipuiga malu ina ia aua neʻi mamago le lauulu pe fulufulua.

Spring faʻaola

O le fausiaina o fugalaʻau mo lenei Tausaga Fou lauulu e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Matagi le lauulu mai aʻa i se manifinifi manifinifi faʻaaoga se mea e faʻaaoga ai se sitaili. E mafai ona e tuua le vaipuna pe a fua le fua o lauulu, pe faʻaopopo le aofaʻiga e ala ile selu ile curls. Faamau mau vaipuna e tusa ma le ituaiga foliga. E mafai ona e faʻaogaina ni laʻau susulu mo lenei - o mea aoga e maua lava i aga masani.

Curls ma se tiara

O laʻei lauulu mo le laulu feololo mai le faasologa "Taʻaloga o Nofoaga" faʻaauau pea ona musuia ai le au fai pisinisi ma le au mamanu. E mafai ona faʻataʻitaʻia se ata iloga ma se tiara i le fale:

  1. Faʻatau pe faʻatau se tiara.
  2. Sulu migimigi lou lauulu i se fulufulu laulu. Vaai totoʻa i aʻa, faʻapopoleina aʻa - o le tele o le tele.
  3. Faaaoga sitaili ma curl lou lauulu i curlers tele. Milo loka mai ile mata e fatu ai se pupula, manaia foliga.
  4. A maeʻa ona faʻamamaʻi mafiaʻe - aveʻese mea curlers ma faʻasaʻo ia laʻasaga valea i le faiga o Gisele Budchen ma se laupepa faʻalelei. O le tiara-bezel ma le tiara-dressing e mafai ona ofuina vave, aua o le tiara ma cloves o le a tatou faia le "lagolago".
  5. Ave pepa mai le malumalu ma nonoa i tua i tua e le vaaia. Afai e mamafa le tiara, fili i luma o le laina i 'aui malamalama ma ia fusifusi foi. Faʻapipiʻi i luga o le tiara ina ia maua ai cloves i nonoa poʻo fulufulu-ina ia o le lauulu o le a tumau uma le Tausaga Fou.

Malulu lauulu

O lauulu malulu na mafua mai i lona lauiloa i le Alexander McQueen faiga faʻaaliga. I le vaitaimi o le tausaga, faʻataʻitaʻi na tuʻuina atu i luga o le catwalk i foliga o teineiti na pa'ū i le timu. O manoa susulu, togi saʻo i luga o foliga, e le mafai ona gaoioi mai le faʻaaliga i le olaga i aso uma, ae sili atu le saʻo o filifiliga filifiliga.

Ina ia faʻatinoina le aʻafia o lauulu malulu, feula le lauulu lauulu ma lou ulu faʻapipiʻi i luma. Vavaeese le filo i le pale nofoaga, fai se faaputuga malamalama ma sausau ma malosi fixation varnish i aa. Amata selu lou lauulu i tua, faʻalelei i se varnish pe, afai o le laulu e mafiafia, e le vaaia. Faʻamalamalamaina ia taʻitasi ma solo o laʻau.

Fusi poʻo le fusi "ile mataupu"

O siusiuga ma fusi sa aoina i se tulaga sili ona mataʻutia na lava lea i luga o Niu Ioka, Paris ma Milan. I le faʻaaliga Lanvin, na fusifusi le lauulu o le tamaʻitaʻi faʻataʻalafaga, i le Chanel faʻaali, na faʻataʻotoina i palapala pusa PVC. Ia faamanatuina le Tausaga Fou, o se laulu laulu lea o se sili filifiliga.

Ina ia fatuina le ponytail maualalo i le sitaili o le Fashion Week, faʻalautele lou lauulu i se uʻamea, tuʻu i luga o le valavala e tusa ma le ituaiga foliga ma toso i se manifinifi manifinifi. Uu le faʻasolo i se pulupulu poʻo se lipine i se fesoasoani e le o vaaia.

Afai e ulavale le lauulu, tuu i totonu o se bun. Fai le fofo i se mea valivali ma selu lou lauulu laititi. Aoina le fusi i se paʻu paʻu manifinifi ma nana i le solosolo faʻaaogaina le le vaaia.

Fagavao ma lalagaina

  1. Sulu lou lauulu ma faia ni vaega se lua ina ia toso mai le malumalu i le pale.
  2. E mafua mai i le ogatotonu o le tafatolu o le a manaʻomia mo le lalagaina, aʻo le vaega o loʻo totoe o le laulu o loʻo faʻamalosia mai i se ila uʻamea.
  3. Vaevae le lauulu mai le pito i luma o le tafatolu i ni manoa se tolu, lalagaina se fili, faʻasolosolo ona faʻaopopo ia filo fou.
  4. Faʻamau le pito o le faʻanana ma se fulu paʻu manino.
  5. Faʻaopopo le vaega o totoe o le lauulu i le siusiu ma malupuipuia i se ofu mafiafia poʻo se fulufulu laulu.
  6. Faapipii pito o le lauulu, filifili filifili ni fulufulu lauulu poʻo ni moli atili e sili atu le matagofie o fulufulu o le Tausaga Fou.
  7. O lauulu e le mafai ona tosoina i tua. Ona aoina lea o le pito o le fili i le "Malvinka" i luga o le pito i luga, uu le vaega o totoe o le lauulu i se uila faʻataʻamilomilo ma selu sina mafuaʻaga mafuaʻaga.

Afa-tusitusi ma ni manoa saoloto

  1. Faʻamago lou laulu i se fulufulu laʻulu, faalagolago i luma.
  2. Fai lemu mafiafia i sitaili ma se uʻamea curling tele, selu lemu ia curl ma ou tamatamailima.
  3. Amata le lalagaina o se afa afa, amata mai le malumalu. Faʻaopopo taʻitasi fou mai le pale o le ulu. Toe faʻamau lua afa-fasi pepa ma mea e le o vaʻaia ma toe tasi le selu i lima mama e mama ou tamatamailima.

Lauulu ma mea e fiafia ai

O le laʻau lauulu mo le Tausaga Fou i luga o lauulu laʻau e taʻua o le "Malvina" o loʻo faia e pei ona taua i lalo. Vavaeese ia manoa o le occipital ma parietal sone mai le malologa. Siiʻe aʻa ma faʻamalosiʻau latou i le lapisi e fulu faʻamau ai le laulu. Fai se si maualuga maualuga i fafo atu o laina, ona afifi faʻapipiʻi lea o le fusi faʻamama ma puipui i le le vaaia ma varnish. Afai o le a otiina le lauulu, e mafai ona e tatalaina unta i le malumalu.

Tausaga Fou a le Tausaga Fou o le 2017

Mai ia Tesema 31 ia Ianuari 1, o fafine uma e manaʻo e avea ma tama teine ​​moni. O le mea ua tupu, ua fai e teine ​​le ituaiga ulu i luga o latou ulu mo le Tausaga Fou ile fale pe o le teine ​​fulufulu. I se mea faʻapena, pe a fatuina se ata o le Tausaga Fou, o se fafine poʻo se tagata e mafaufau i mea uma.

Matagofie Tausaga Fou foliga mai o se fafine e aofia ai ia auiliiliga:

O le mea lea, mea uma auʻiliʻili a le saʻo filifilia i le Tausaga Fou foliga lelei ma le tasi ma le isi - latou ua filifilia e tusa ai ma 1 sitaili.

Filifilia o le seleni o lauulu mo le Tausaga Fou ua manatu o se faigata tele galuega. I le uma, o se lauulu laʻau e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le ofu o se fafine.

Metotia mo teuteuina o New Year's 'oti

Ina ua fausia se lalelei o le Tausaga Fou i luga o lona ulu, alu le teine ​​i le teine ​​fulufulu lulu ma faia se sitaili polofesa. I se tulaga faʻapena, ua uma ona tusi se fafine mo taʻoto i luma. Ioe, i le faaiuga o Tesema, eseese vaega Tausaga Fou ua uma ona faia.

Afai e leʻi faia se feiloaʻiga a le teine ​​ma le stylist muamua, ona leai lea o lona taimi e tautua le tagata maʻi.

O pulou Kerisimasi i luga o laulu - laʻei matagofie

I le taimi muamua tilotilo, teine ​​laulu-ulu e i ai i se tulaga manumalo, aua e mafai ona latou faia le tele o filifiliga teuteuga i luga o latou ulu: lauulu laulu malamalama mo le Tausaga Fou, lauulu mo le Tausaga Fou ma curls, ma isi. Ae ui i lea, e le o se mea faigofie lenei.

A uma mea uma, e tatau i se fafine ona filifili poʻo le a le mea e manaʻo ai. A oʻo i se mea faʻapena, o le teine ​​e ufiufi lona lauulu (fulufulu mo le Tausaga Fou ma curls) pe faʻasaʻosaʻo lona lauulu, togi (braid mo le Tausaga Fou) pe tuʻu i luga, faia se selu (fast hairdo for the New Year) pe nana foi lauulu i lalo o le pulou.

Le sili filifiliga mo le Tausaga Fou lauulu mo lauulu umi - eseese lalagaina lauulu.

I le lalagaina o laulu uumi, e faia e le teine ​​mea e leai se lauulu e pei o le upega mafiafia, fili, "spikelets", "tarako", ma "corolla". O iʻuga o loʻo i luga mo ni lauulu e tumau le leiloa i luga o le ulu o le fafine i le afiafi o Tesema 31, ma le taeao o Ianuari 1.

Tulaga lautele o le 2019

Lauulu laʻei mo lauulu laulu i le tausaga fou e matua eseese lava. O lavelave ia o le lalagaina ma lalaga 'ie, lalelei faʻaʻoleʻole, leai ni faʻamatuu curls poʻo le aoga o loka susu.

O fulufulu ma ona fili e mafai ona avea ma felanulanuaʻi fufusi ma lamolemole pe faʻaseʻe, faigofie ma lavelave. E mafai ona faia ulaula lalagaina mo le Tausaga Fou, ma e le gata e matagofie, ae e aoga foi. I le masani, pigtails ma lanu valea, na latou faʻaaogaina ai le valea poʻo le tonic. I se faʻaopopoga, mo ia lalagaina, o loʻo faʻailoaina gaosi o lanu susulu, lipine, filo lanu e tele ma fulu poʻo faʻailoga o loʻo faʻaaogaina.

Mo teine ​​laulu uumi, o le solofanua solofanua lelei ma le leai se paʻaga e toe foʻi mai i foliga masani. Malamalama vaivai mimiti ma faʻatuʻu ni manoa i tua o taliga e talia.

O le isi faiga o le 2019, lea e tuʻufaʻatasia ma umi eseese, o le umi mafiafia lava. E mafai ai ona e taulaʻi manatu i mata i le faʻatusa, ina ia maua ai le mea lilo ma futurism, mananaia i le afio mai vaitau. Ole fesoʻotaʻiga e sili ona talafeagai o se pi umi pe o se sikuea faʻatasi ma se pa. E faʻapea foi i le masani, ua faʻamama mai i le ogatotonu o le uumi ma toe fai le fesuiaiga o lanu i luga o le 'au.

O le faiga masani o le 2019 o le tatalaina ma curly curls. O le umi i le mea lea e le afaina. Afai e masani ona manifinifi sulugatiti, ua lava e faʻaola ai i luga o aʻa, ma e te le manaʻomia le curl pito. E taua e foliga mai o le laulu foliga masani ma olaola. E mafai ona selu i le tasi itu pe toe foi mai, e pei ona faia ile 90s, e mafai ona e tao taʻamilosaga, e fai le vaega ole zigzag ma tuu iai le mapusaga.

"Wet" styling o le a le leiloa lona aoga. I le vaitau fou, curls e tatau ona foliga susu. O lenei hairstyle aumaia le tala faʻatupu ma feusuaʻiga i le ata.

O le masani o le susulu lauulu lanu - lanu piniki, lanumoana, lanu viole, lanu uma o moli: mumu mumu, kapeti. O le sili ona taugofie o le tuʻufaʻatasiga o ia valivali ma se bob lauulu selu pe puʻupuʻu lauulu. I luga o lauulu uumi, stylists fautua vali na o pito, amata le suiga mai le ogatotonu o le lauulu, pe faʻaaogaina le lanu pastel.

E saʻo 'eseʻese fulufulu o fafine i le 2019 ma ua fuafuaina mo eseʻulu lauulu. Le sili atu trending i latou:

  1. Faasologa. O le umi o le lauulu e mafai ona iai. E mafai ona faʻasaʻo pe faʻaoso.Faatasi ai ma se ata, stylists fuafua e tuʻufaʻatasia faʻamamaina, faʻasolosolo sasaʻo pe vaeluaina i luga o se vaeluaina.
  2. O se teuteu teuteu lelei poʻo uʻumi taimi pi, asymmetrical po masani, ma faʻataʻamilomilo fesoasoani ma le tele o voluma.
  3. Fa o se ituaiga. O 'oti ulu e mafai ona i soʻo se foliga, o le tulaga taua o le volumetric styling.
  4. Fugafulu ma le taua asymmetry (sili atu i le 15 cm).
  5. O 'oti ma ni vaega laʻititi: malumalu, nape, temporo-occipital vaega. O pupuu o lauulu e mafai ona tutusa le umi pe 'ua tipi ni laʻasaga. O ia sone e ofo e faʻafetaui ma le bob poʻo le bob fugafulu.
  6. Tomboy style haircuts. Lauulu ultra-pupuu lauulu e maua ai teine ​​le le mautonu ma le fafine.
  7. Pixie ma faʻailoga ma faʻailoga iloga.

I le 2019, o tagata lavalava e ofoina atu e ofuina lauulu mea e faʻaaogaina: uluulu, lauulu i fugalaʻau, lopa ma rhinestones, fusi faʻaʻofuʻalo ma teuteuga a tamaiti.

Fiafia iloga i lauulu lauulu

Ogatotonu uumi lauulu e manaʻomia le tele. I se tulaga faapena, o se teineititi ma lona laulu feololo foliga e maualuga lona lauulu i luga o lona ulu, faia se curl ma fusi mau lona lauulu i faamaonia mea teuteuina styling. O le mea ua tupu, ua teuteu le sitaili o le Tausaga Fou i luga o lauulu feololo.

Foi, faia faigofie lauulu i luga o lona ulu mo le Tausaga Fou, o le teine ​​faia nei gaioiga:

  • Faafouina lauulu lanu pe suia atoa,
  • maualuga poʻo valivali vaega taʻitasi,

Gradient e manatu o se lamolemole sologa lelei o le tele o lanu. I le taimi lea, polofesa faʻataʻitaʻiina faia se laʻei lalelei i luga o le ulu o se fafine, lea e maofa mulimuli ane ai i lona matagofie uma malo faʻaaloalogia o le pati o le Tausaga Fou.

Ae leʻi faia se lauulu i luga o lona ulu mo le Tausaga Fou, e le faatagaina le teine. I le mea uma, pe a uma ona faʻataʻavaleina, o lauulu o fafine ei ai se le manaia ma manogi umi. I le taimi lea, e le tatau i le fafine ona fufuluina lona lauulu. O le mea na tupu, ua faʻaleagaina le ula e pei o se teineititi ma curls curls, ae faʻapea foʻi ma isi vaega o le au valaʻaulia.

Styling Kerisimasi mo pupuu lauulu

A taotoina lauulu pupuu, e le tele se taimi e faʻaalu ai le teine. Ae ui i lea, pe a faia o se puʻupuʻu 'oti i luga o le ulu, e faia e se fafine nei gaioiga taua:

O le mea lea ua fai, o le Tausaga Fou lauulu mo lauulu puʻupuʻu faia le fafine foliga foliga matagofie ma matagofie.

Afai o le teineititi e puupuu lona lauulu, ona teuteuina lea o lona ulu i ni uila eseese.

Faʻapea foi, i le taimi na faia ai le teine ​​puʻupuʻu o le Tausaga Fou, latou faia se fulufulua ma aoina lauulu i se matagofie fusi.

Filifiliga oti o le Tausaga Fou

Taumalulu 2016-2017 faʻalauiloaina ana lava aga.

I le taimi nei, o teineiti e faia ni lauulu 'ulu mai le 60s i luga oo latou ulu. I le taimi lea, o fafine na latou faia ni laulu tetele ma ni laulu tetele. Ina ua fausia se lalelei manaia Tausaga Fou i luga o lona ulu, o se tamaitai faia nei gaoioiga:

Oti itu vaeluaina

O se lauulu 'ulu ma se uluaʻi vaeluaina o loʻo faʻamauina foi o se faiga masani o le Tausaga Fou. I se tulaga faʻapena, o le teine ​​e sisina lona lauulu i le tasi itu. I lenei mea, o le fafine tuua lauulu lulu loa poʻo le fili i se fusi.

I le vaeluaina o le itu, lauulu lauulu foliga sili atu pe, faʻafeagai, lauulu saʻo.

Scythe - matagofie matagofie

I le taimi nei, e tele teineiti e faia lauulu lauiloa mai lalelei matagofie. Ua le o toe masani se lalaga masani o filo e 3.

O aso nei, ua fai e sili lava le fiafia o pulouuʻulu mai le 4-5 poʻo le 7-8 loka - le laulu o tamaiti o le Tausaga Fou. I se tulaga faʻapea, o teineiti lava latou latou te fili latou te faʻamatuʻu pe a faʻamavae ai.

Solofanua

Ina ua fausia ponytail i luga o le ulu, e tosina mai e le teine ​​le tane i foliga matagofie. I se tulaga faapena, e faia e se fafine le "maualuga solofanua" sitaili.

E le gata i lea, e fili e le teine ​​i luga o lona ulu se lalelei matagofie o laʻau ato fulufulu.

Afai o le teineititi e puupuu lona lauulu, ona teuteuina lea o lona ulu i ni uila eseese.

Faʻapea foi, i le taimi na faia ai le teine ​​puʻupuʻu o le Tausaga Fou, latou faia se fulufulua ma aoina lauulu i se matagofie fusi.

Manua fulufulu manatu

Ina ua fatuina se ata matagofie o le Tausaga Fou, e le gata teine, ae o alii foʻi e laʻei matagofie lauulu. I se tulaga tutusa, o tamaloloa latou te faia ia lauulu ulu i luga oo latou ulu:

A fai se lauulu mo le Tausaga Fou, e le tatau ona faia se tama faia lauulu vaeluaina pisinisi ma mautu. A ulufale i le 2017, e tatau ona malo le leleese tino 'oti tagata.

O lenei tusitusiga o le a avatu ia te oe se lua o fautuaga i mea e tatau ona e faʻalogo iai pe a filifilia lau laulu mo lenei Tausaga Fou.

Lata, 2017 le tausaga o le Red Rooster tuʻituʻi i faitotoa mai itu uma o le lalolagi. Tama ma teine ​​e tatau ona faamanatu 2017 atoatoa faaauupegaina ma avea ma fetu o le Tausaga Fou aso malolo!

Hollywood curls

O lenei fulufulu lauulu o le a avea le faʻatusa ia sili atu femouga ma faʻaalia. O lona foliga mai o le fausiaina o sili ona lamolemole ma lapoʻa curls. Ma le le faʻaeteete i laʻei e le taliaina, e tatau ona manaia le lauulu. Ina ia fatuina se lauulu laei, saunia se selu, uʻamea, vevela puipui ma auala faʻamamaina varnish.

A maeʻa ona fufulu ma faʻamamaina, togafitia lou lauulu i se vailaʻau e puipuia ai le vevela. I le avea ai o se tulafono, o lenei laʻei lauulu e aofia ai pa'ū curls i le tasi itu. O le mea lea, fai se itu faamavae. E le gata i lea, o le itu e taoto ai le “galu” e le taua. Le isi, vavae ese le lauulu e ala i filo ma ufiufi i se uʻamea. I lenei tulaga, alu ese mai le vaeluaina i lalo i le itu o le a paʻu ai curls. O le lautele latalata o le loka o le 2 cm. I le pito lava, faʻanusisi curls ma varnish.

Afai e manaʻomia, styling e mafai ona faʻaopopo i mea teuteu e pei o lopa, lauulu ulu poʻo rhinestones. Le faia o lenei mea, selu le laititi o le lauulu i luga o le taliga ma faʻasaʻo i se mea e le vaʻaia poʻo lauulu. Faʻapipiʻi teuteuga filifilia i luga. O le tuuina atu o le laulu susulu ma le paolo manaomia o le a fesoasoani i le varnish i manino poʻo lanu pupula.

Laufulu 80s

Ua toe foʻi le pito i tua, ua mafai foʻi ona faʻaopopo atu i ai ma isi lipine ma fusi. O le fulufulu mamoe e tutusa lava talafeagai i le laei o le 80 ma i sili atu onapo nei lomiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ponytail ma faʻailoga eseese o lauulu e foliga sili ona manaia.

I totonu o lenei laulu, o lauulu e talafeagai uma i luga o le lurus ma le lauulu lauulu, o lea o le siusiu, fulufulu poʻo le bob foliga olaola, sina faʻatamala, ma sili ona taua, sitaili.

Foliga matagofie

Ina ia fausia lenei lauulu e te manaʻomia:

  • fulufulu
  • selu (ma nifo laiti ma lapoa),
  • sooupu puipuiga malu
  • uu malosi vali
  • lauulu straightener.

Fufulu ma faʻamago lou lauulu, faʻaaoga se oloa e puipuia mai le maualuga o le vevela. Ona faʻaaoga lea o se faʻatifini. Vavae uma lauulu i vaega e lua ina ia tatau le vaega muamua (luma) tatau ona tusa o le 1/3 o lauulu uma, lona lua (tua) 2/3 vaega.

Aoina le vaega o lauulu o loʻo i tua, i se sulu i le palealii. Le isi, vaevae le lauulu ao aoina i ni vaega tutusa se lua. Afi le nonoa e latalata i le pito i tua o le ulu i se selu lelei, taoto ile fusi ma faamama lemu ma vali.

O le filifili e latalata i le pito i luga o le ulu e ufiufi le fusi fufuluina, e puipuia ma fusi i lalo ole gulka. Nana i lalo pito o le lauulu i lalo o le tino atoa. Mo lenei, faʻaaoga foi studs. Vavaeese le vaega o le lauulu o loʻo totoe i luma o le pito i luma, faʻaliliuina atu i le tasi itu.

E tatau ona e mauaina ni fasi mama se lua. Vavaeese se tasi fasi manifinifi mai ia toatasi (mo doggies). Tuu mai pea fasi mea o lo o totoe i itu, faapipii i latou i le fausaga e faaaoga ai lauulu. Faapulou lauulu ma varnish. Faʻamau vavae manifinifi na totoe i se vilivili ma faʻamautuina foi ma varnish.

Faʻataʻoto ma le ofo le igoa "Alofa Tunoa" faʻaalia le i ai o le tuʻulafoaʻi. O sina malamalamaaga o le a faʻaopopoina i le ata o mea lilo. E te manaʻomia:

  • faʻatumauina varnish
  • vali pupula
  • uʻamea
  • selu (e iai nifo lapopoa ma laʻititi),
  • fufusi uʻamea, laʻititi fulufulu.

Fufulu ma faʻamago lou lauulu. Liligi latou sina laititi i vali pupula. Vavaeese le filo mai le pito i luma. Faaputuputu le lauulu o totoe i le solofanua latalata i le pale ma fusiua ma se ofu mafiafia. Vavae ese lauulu laʻasaga i ni vaega se lua. Tuu faʻatasi le vaega latalata i le pito i tua o lou ulu i se selu lelei ma tuʻu i totonu o se tamai afifi, lea e ufiufi i se loka lona lua.

Ma le pito fua o le lauulu, afifi faataamilo i le pito o le fusi, faʻaputuputu i luga o le pale. Loka pito i le 2-3 pine. Vaevae le siusiu i ni loka lapoʻa ma tapili i le uʻamea. E tatau ona i ai ni lapopoa tetele. A maeʻa ona faʻapipiʻiina lea o se vali lauulu ma faʻalelei i luga o lauulu uma.

I le masani, puloua 'eseʻese mafiafia, umi ma lavelave, aʻo latou mafai ona i ai i le laulu' ulu i soʻo se tele.

O le fale fai pisinisi Valentino e talitonu o le tumutumu o le lauiloa i le 2018 o le ai ai faigofie Rusia fili. O le mea lea, ia filifili se laulu mo le Tausaga Fou, e mafai ona e fautuaina lalagaina o lau tama, ma le faʻatamala. I le fili, e mafai ona e lalagaina lipine, fugalaʻau, lanu lanu, faʻaaoga lili.

Lauulu "Agamalu" i luga o le uumi o lauulu

Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu - lalo, ogatotonu ma luma. Vavaeese ia vaega i le lapotopoto. O le lapoa e tatau ona pito i luma, o le laʻititi - o le ogatotonu (i le pale nofoaga). Mai le itu taumatau po o le itu tauagavale, vavaeʻese mai i luma le tamai loka, lea e paʻu fua i le tauau.

Sisu le vaega ogatotonu ma se selu lelei, sulu i varnish ma ufiufi i le autu autu o laulu. O le mea lea ua tupu, mai i vaega e lua o le lauulu e tatau ona e maua se tasi ni filo tele. E tatau ona aoina ile fusi i lalo ifo ole pale. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se lauulu, fulufulu poʻo lauulu 'ulu. O le pito i lalo ole lauulu, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaititia teisi i se curling iron pe faʻataʻavaleina tutusa.

Lauulu "Lady"

O se fulufulu matagofie laʻei e fetaui lelei mo le aso malolo faʻatasi ai ma se laʻau loloto pe tauau tauau. E manaʻomia lou kuka:

  • selu ma ula eseese,
  • uʻamea
  • faʻapipiʻi varnish (e mafai ona e faʻaoga le varnish ma pupula o se ituaiga lanu).

O le mea lilo i lenei sitaili o le poto faʻaaoga tatau a uʻamea. E manaʻomia le mauaina o le aʻafia o le amiosaʻo i lauulu lauulu, ina ia aua neʻi i ai se soʻotaga e tasi e oso ese mai le ata. O lea, fai se vaeluaina mai soʻo se itu o le ulu. Faapea ua e filifilia le itu tauagavale. Usu le itu taumatau o le laulu ina ia ufiufi ai le itu taumatau o le muaulu, ma faia ai le lagona o le "lalelei" paʻu, selu i le itu.

Ma, o le taumatau taumatau ma le fesoasoani a se uʻamea, e tatau ona faʻataʻuina ina ia faʻataʻamilo le curl i le vaega taliga. Ina ua mavae lena, o le vaega lava e tasi o le lauulu i luga o le umi atoa totoe e tatau ona pipiʻi, fausia se tasi curl tele. Ma le isi, e tatau ona ufiufi i totonu (faataamilo i lona tafatafa).

O le itu tauagavale (laititi) o le lauulu e tatau ona lavea i le tutusa auala e pei o le taumatau. O le mea lea, e lua ni manoa tetele o le a tutusa. Faʻamolemole ia matau o le itu tauagavale e tatau ona pipiʻi ina ia matala le taliga agavale. O le mafuaaga lena sili lapoa tautaliga tautaliga sili mo lenei styling.

"Musumusuga"

O le lauulu lauulu e fetaui lelei mo teineiti e mananaʻo e faʻamamafaina le manaia o le ata. O le teuteuga o laʻau e faia i luga o fulufulu ma mago muamua. I le ogatotonu o le ulu, fai se vaeluaina. Uma lauulu e tatau ona mimilo ma se uila pe faʻaʻai faʻamama, ae le o le atoa o le umi, ae tua mai pe a ma le 10-15 cm mai le vaeluaina.

A maeʻa ona faʻaʻupuina ni curls, e tatau ona sausau uma lauulu i le varnish. A manaʻo iai, faʻaaoga le varnish ma lanu pupula. O le mea pito sili ona taua o le mea lea e le tatau ona faʻataʻatitia ma le atoatoa, ia tatau ona i totonu o le "tamaʻi ninii". Mo lenei faʻamoemoe, tapaʻau faʻutua fautuaina e lulu le mea na fai ma lau e naʻo le faʻaaogaina lea o se valiina e faʻamau ai.

Lauulu maualuga mo le Tausaga Fou 2018

I le Vaeluaga o le Tausaga Fou, e mafai ona e liliu i le maualuga lauulu lauulu. O lenei filifiliga e foliga matagofie, ma fetaui lelei. O loʻo faʻatupu pea le maualuga o utupoto. Ae afai mo aso uma fashionistas filifili sloppy bunches, ona, i luga o se po faʻafiafiaga o lenei laʻei lauulu o le a mama ma sili ona lelei.

O le tuufaatasiga o le utupoto ma le lalagaina e foliga matagofie tele. E mafai ona e filiina ni totoa 2 mai le muaulu - le itu i tua, poʻo le Farani - ma i le pito i tua o le ulu, faʻauma ia i latou ma le mama afifi faʻatasi. O le lauulu foliga foliga sili i luga o lauulu malamalama maualuga. E faʻapea foʻi ona faʻatautaia e le au faʻataʻitaʻi le itu faafeagai: puloua mai le pito i tua o le ulu, faʻaiʻu i le pale i se nonoa poʻo ni faʻamau e lua

O le matagofie o lenei teuga i totonu o le faigofie o tekinolosi ma, i le taimi lava e tasi, faatosina matagofie. E fausia mea e te manaʻomia i ai:

  • se tamai selu nifo
  • se selu ma ni nifo tetele se tolu,
  • lacquer ma faʻatonutonu maualuga,
  • teuteuga i foliga o se lipine, rhinestone poʻo le mama.

Ia selu ma le faaeteete le laulu na fufuluina ma mago ile selu lelei. Leai se faamavaega e tatau ona iai. Tuu i luga o lou ulu ma faʻasaʻo ia teuga filifilia. A faʻapea o nei rhinestones, e tatau ona faʻasaʻoina i tamaʻi fata. O fulu e totoe i tua o mea teuteu e tatau ona selu i tua.

Vavae ese lauulu laʻititi i loka laiti, taʻitasi ua fufusi selu ma faʻalelei i se varnish. O le iʻuga, o le laʻititi "gaʻoa". Ae ia manatua o le mea lea, o le faʻatonuga o soʻoga uma e tatau ona tutusa. I le faaiuga, vali le fulufulu lau.

Fiafia i "nifo"

Faʻaauau le autu o laʻau fou o le Tausaga Fou, tatou le mafai ona manatua le trendy "nifo." Nei e lua foliga tutusa i le itu o le pale. Latou te fatuina se foliga sili ona manaia, ma e talafeagai mo le faʻamanatuga a aiga, faʻapea foʻi mo se pati ma uo.

E mafai ona mafaufau i le sili atu ma le selau nifo filifiliga filifiliga. O nei lauulu e le masani ai, ma lanu lulu, ma susulu (e uiga ia i latou - laititi teisi), ma lanu manoa ... I soo se tulaga, namu leaga o le a avea ma sili manaia Tausaga Fou o le lauulu. I le auala, e le taua le "faaalu" uma lauulu i luga o nifo: o nisi e mafai ona tuua le lalagaina.

Oloa faʻateleina mo teineiti oe i le Tausaga Fou Faiva e faʻamamafa ai lo latou olaola uiga. Ina ia fausia se lauulu e te manaʻomia: varnish (i ni lanu pupula ma se faʻalelei faʻapipiʻi), sitaili busa ma se tamaʻi selu. A maeʻa ona fufuluina le lauulu, faʻapipiʻi le busa i luga o latou, faʻamamago faʻamalosi ma se lauulu. O lenei faʻaopoopoina faʻateleina le laulu.

Fai se itu i itu uma. E tatau ona tu mamao mai le ogatotonu. Vaevae le vaega laʻititi o le lauulu i ni vaega se lua. Tuu le pito i lalo ole pito i tua ma faʻalelei ile varnisi, vaevae le vaega pito i luga ile "loka-fulu" ma faʻataʻapeʻape pei o se ili i luga ole vaega na selu ole laulu. A maeʻa laʻasaga taʻitasi, ona faʻaaʻo lea o le laʻitiiti faʻalelei vale.

Vaevae le tele o le lauulu i ni vaega se lua. Tuu le pito i lalo ole selu ma manu laiti. O le pito i luga e tatau ona vaevaeina i ni tamaʻi "loka-fulu" ma faʻataʻatia foʻi i le ili i le liʻo e siomia ai le ulu. I lenei tulaga, o le "fulu" e tatau ona paʻu i luga o le muaulu, faia se pu. Afai e iai le lauulu lauulu le teine, e fautuaina e le au atamamai i le pito, aua le faʻaogaina varnish masani, ae o se mea e fai ai ma ni pupula o se paolo.

Lauulu mo lauulu ulu

I le avea ai o se tulafono, fausaga foliga lauulu aloese lauulu lauulu ma pupuu. Ae uma ane, teine ​​teine ​​ma curls fia maua foliga ofoofogia mo le Tausaga Fou! Mo i latou, o stylists e ofoina mai se laʻei sili ona manaia ma manaia.

Ina ia fausia ai, oe manaʻomia le lamolemole malie lau lauulu ma aoina i le maualuga maualuga i luga o le pale. A manaʻomia, faʻaopopo pito o totoe i tamai curls ma selu atoa e maua ai le lulu tele "ao". Ua sauni le fulufulu.

Ae o le faʻaopoopoina o lona Tausaga Fou, o le "shaggy tail" e aoga teuteu. E mafai ona e faʻaogaina se laʻau lapoʻa tele, mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o se Kerisimasi laʻau poʻo le kiona ua uliuli, poʻo le laʻau faʻapipiʻi i le lopala i le lanu, poʻo le lapisi vali.

Galu ma bangs

Faʻatautu ia mea ia oe. Faapipiʻi ia filo ma le fulufulu poʻo le varnesi auala faʻamautu.

Faaaoga le foam i le tele o lauulu. Oomi lou lauulu i ou lima e fai ai peau o le malamalama. Afai e paʻu lau lauulu, vilivili loka lapoa i luga o se curling iron ma selu lelei.Tuʻu le lauulu laʻupulu i le solo, faʻamaninoina ai ni fasi tagata.

Fulufulu o le Tausaga Fou mo lauulu umi

O le manaia o laʻei fulufulu mo le Tausaga Fou mo lauulu uumi e faia i luga o le faavae o lalaga lalagaina, saoloto pa'ū pe o le faʻataʻatia faʻataʻoto i se auala manaia.

O le auala pito sili ona faigofie e fai ai sau oe lava laulu e fua ile curls. Volumetric tetele curls e faataatitiaina pe o se fatu masani e talafeagai. E vaevaeina i se vavaeʻese saʻo pe faʻataʻotoʻo, lafo i le tasi itu ma faʻasaʻo i mea e le o vaaia, faʻapipiʻiina i le "malvina". O manoa pito i luga o le "malvina" e fili i totonu o le fili, fai se faaputuga pe aoina i se nonoa malosi. A o faʻaoga faʻaaogaina fugalaʻau, se pito, lauulu lauulu. Oka lapopoa ma se faʻailoga foliga foliga matagofie.

Ina ia faʻamanatuina le Tausaga Fou 2019, oe mafai ona tuʻuina ni uumi uumi ile lauulu. Laasaga ma lea laasaga, o le faʻagasologa o le fausiaina o se foliga foliga mai:

  1. Talosaga ua faʻaogaina ma manuʻa, ma fai ai maʻa tetele.
  2. Tuʻuina lua manoa i luma, taofi loka le iloa i vilivae i tua o le ulu.
  3. Taitasi curl ua siitia ma pipii i le tele o lauulu.
  4. Ua maeʻa ona milo pito i luma i fusi ma faʻapipiʻi i le fusi faʻavae.

E tutusa lava le faigofie le faia o sau oe lava. O lenei laei faigofie laei i aso uma foliga matagofie pe a e filifilia le ata saʻo. O lauulu e 'uʻu faʻatasi i le maualuga maualuga. Laasaga ma lea sitepu se aofaʻi faigofie fai lenei:

  1. O lauulu e aoina i le solofanua o le taumatau maualuga. E mafai ona faia le mafiafia i le selu i le pito i luga.
  2. O le siʻusiʻu o loʻo avea e se taʻamilomilo poʻo le faʻapipiʻi i totonu o se aliʻi ma faʻasolo i se fusi. Ou fili i ni pulou eseese eseʻese mafiafia. O se fusi matagofie e faʻatagaina fusi pe volumetric.
  3. O le mamanu e faʻamautuina ma le le vaaia, varnish poʻo le gel. O se teuteuga, stylists fautua e faaaoga se selu, lauulu, fugalaau.

E mafai ona e tuuina ni lauulu uumi ile laulu lamolemole, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavae i luga o se faigofie tail. Ina ia faia lea mea, e faʻasaʻoina i latou i le uʻamea, sa aoina i le seʻi maualalo ma faʻamausali. O loʻo fautuaina e faʻapipiʻi le pito o le fusi i se manoa o laulu, se lipine poʻo se sikafu, pe faʻaaoga se kilipa lauulu. O laʻi lulu e toe tosoina i tua ma faʻamautu i se gel poʻo le "malvinka" e faia i le faaputuga ma faʻatuʻu se manoa lurus.

I le maualuga maualuga, o le lalagaina foliga foliga fiafia - o se fulufulu Farani tele, spikelet, Swiss braids, o le siʻusiʻu poʻo se fusifusi o le tele o fulufulu lalagaina, lalagaina ma lipine po o vali lanu. O le lelei o ia ituaiga lauulu o le latou tausia lea o latou foliga mo se taimi umi ma tetee atu i se tausamaʻaga marathon, a o faia ia faigofie ma faigofie.

O se tasi o sili ona lauiloa lalagaina o se ato ma curls. Fatu faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Vavae ese maea i itu ma tutuʻi ina ia le faʻalavelave.
  2. Ua selu le selu mai le pale.
  3. O le saolotoga e maua mai i 'ie e lalagaina' o loʻo lalagaina mai i autafa o le itu poʻo le faʻalavelave.
  4. O fulufulu manifinifi ma pito o le solofanua e aoina i se solofanua solofanua.
  5. Laʻasaga i lea sitepu mai le siusi ua afaina i luga o le tamailima ma o mama maua mai ua faʻapipiʻi i le ulu e le vaaia.

O le isi lauiloa afiafiaina o le faʻa Eleni. Stylists fautuaina faia i luga o le uumi ma le umi le umi lauulu. Afai e manaʻomia, faʻaosofia faʻaʻupuga Greek mafai ona faia i se Bob fugafulu.

O le laasaga ma lea laasaga faatonuga foliga o lenei:

  1. Manoa sasaa ma se uʻamea.
  2. O se lapotopoto lapotopoto e tuu i luga o le ulu i luga o le lauulu.
  3. Ua motusi pito pito i luma i manoa ma faataatitia i tua, filo i le ua. Ou fili fili manifinifi.
  4. Twist uma lauulu i se tourniquet ma filo i totonu o le rim, fausia ai se patu.
  5. Ona latou tufatufaina atu lea ma vaʻaia faʻatasi ma le lē vaaia. E fautuaina e faʻasaʻoloto ni nai manulele manifinifi ma fai ni faʻamalama.

Faʻamanuiaina o le Tausaga Fou

Pulu pupuu - e le o se mea lea e lafoai ai le lalelei ma manaia o le Tausaga Fou. E te le talitonu? I le maeʻa ai o le vasega vasega, toe fai nei vave sitaili mo oe.

Fiafia

  1. Selu i le itu le vaeluaina.
  2. I le itu o le vaeluaga lea e tele ai lauulu, vavae loka manifinifi lua ma nonoa faʻatasi.
  3. Faʻafesoʻotaʻi pito e lua, faʻaopopo le isi manoa ia i latou ma toe nonoa le nonoa.
  4. Faʻaauau le lalagaina i le tua o le ulu. Nonoa le pito i luga ole paʻu ole paʻu ile paʻu.
  5. I le isi itu, tuu ese se isi vaega o le lauulu, momoli atu i le pito i tua o le ulu ma faafesootai ma se puʻeu o nonoa.
  6. Sii le laulu i luga o le pale ina ia sili atu le matagofie o le teuteuga. Faapipii le taunuuga malvinka ma le vaaia po o se teuteu lauulu.
  7. Ia milo pito o le lauulu i se uʻamea.

Tausiga o Flagella

O ai e manatu o harnesses faigofie e mafai ona avea ma se laʻei sili ona manaia ma matagofie. Ma o le mea tonu lava lena na tupu!

  1. Afifi o manoa i le uila faʻapipiʻi ma se mea niniʻi.
  2. E lua vaevaega vavaeese, vavaeese vaega ole lauulu ile ogatotonu - o le a e maua le mohawk.
  3. Faalu lelei ma se manifinifi mafiafia mafiafia.
  4. Tuu i lalo le faaputuga ma mimilo i totonu o le atigi i le pito i lalo o le ua. Faauʻu ma faʻamau ma lamolemole le pito i luga.
  5. Vaevae vaega itu i ni vaega se tolu.
  6. Taitasi milo i se tourniquet.
  7. Faʻatautau uma suauʻu i luga o le atigi.
  8. Tago pito o le ulugalii mulimuli i le ogatotonu ma nana i totonu o le atigi. Ina ia faʻalelei ia totoa, faʻaaoga le pou poʻo le le vaaia.
  9. Foliga i le styling ma varnish.

Tufuga mo puʻupuʻu o manoa

O le isi matua malamalama, ae e ese le malu ma le faʻamau filifiliga. Matou te mautinoa o lena ituaiga sitaili o le a sili ona matauina i le Tausaga Fou pati.

  1. Vavaeese se vaega laititi o laulu i le pale.
  2. Ia milo i se mama tele ma malupuipuia i tamai togafiti i itu uma e lua.
  3. Vavaeese se isi vaega o lauulu i luga atu o le mama ma selu ma se selu.
  4. Tuu i lalo le faaputuga i tua, nana atoa le mama ma pulou. Faamaʻele le pito i luga ma se pulumu.
  5. Sulu lemu le faʻasologa i luga ma tuʻi le malvinka maua ai ma le le vaaia faʻataʻamilo.
  6. Matagi le lauulu latalata i le mata ma se uʻamea.

O lenei fulufulu matagofie e mafai ona suia se lauulu pupuʻu puʻupuʻu. Faatasi ma ia, o le a avea oe mausali tele sexy ma faatosina.

  1. Tuu le lauulu i luga ole itu loloto.
  2. Tuu ni lauulu i le itu ma nonoa mea totoe.
  3. Ia milo le faʻasolo i se fusipaʻu ma malupuipuia ma fulufulu.
  4. Vavae ese maea i le itu i ni vaega manifinifi ma vavae i se uʻamea.

I luga o laina pupuu e mafai ona e fili lalagaina faʻamafanafana! Ma e le naʻo le toafilemu, ae ia teuteuina le pale - pei ole ata lea.

  1. Selu i le itu le vaeluaina.
  2. Curl loka ma se uʻamea.
  3. Faia lemu i latou lima.
  4. Tuu le curls latalata i le foliga e pepelo saoloto.
  5. Vaevae le vaega totoe o le lauulu i vaega e lua.
  6. Ia taʻimua le taʻamilosaga mai taʻitasi ma tuʻu i tua o le ulu, nana le pito i totonu.
  7. Faʻamalolo curls i le vaega tele o le vaeluaina i le afa.
  8. Tautu lua Farani toʻo - masani pe toe faʻafoi.
  9. Nana iʻu pito o nei fusi i fusi i le pito i tua o le ulu ma ma taofi mau lelei.
  10. Curl i le isi itu, na o le mimilo solo i se tourniquet ma faapipii i le lauulu laulu.
  11. Foliga i le styling ma varnish.

Fulufulu o le Tausaga Fou mo lauulu laulu

Aua le iloa ni mea laei e fai i luga o le uumi o laina? Tatou taumafai e fesoasoani ia te oe i lenei faigofie matai vasega!

Fusi faʻafilemu o le flagella

1. Vavaeese se laʻititi vaega o lauulu i le pale ma selu ma le faaeteete ma se selu manifinifi.

2. Faʻasolo i lalo le palu luga ma faʻalelei le pito pito i luga.

3. Vavae ese maea o loʻo totoe latalata i foliga ma se itu vavaeese.

4. Vaelua vaega taʻitasi i le afa ma fai ni lavalava faʻamau.

5. Faʻafesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu i se paʻu manifinifi paʻu.

6. Vave lalo ifo o nei mea, vavaeʻese lua isi manoa ia tutusa le lautele.

7. Vaelua i latou ma toe fai afa.

8. Faʻafesoʻotaʻi i latou ma le paʻu ole paʻu i lalo ole paga muamua.

9. Faʻaauau le lalagaina i le pito o le lauulu.

10. Faʻapipiʻi pito o solofanua mulimuli i lalo ma faʻamau i le le vaʻaia.

11. Teuteu le laulu ile laʻau fugalaʻau.

Lotoa toʻa maualalo

O le manaia sitaili e le tau faʻafaigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a mafai ona e fatuina se faaputuga aunoa ma le fesoasoani a matai ina ia faʻateʻaina tagata uma i luga o le nofoaga!

  1. Uu mea uma i tua ma fili i le fili toesea, ma faʻaalu laʻititi i le itu.
  2. Afifi le fili i se lio ma faasaʻo i faʻamau.
  3. Nana le pito i totonu.
  4. Faʻaloaloa le lalagaina ma ou lima ina ia leai se fusi.
  5. Ma faʻaeteete foʻi pito o ni manoa i tua o le ulu ma le palealii.

Aumai ma lalagaina

O le faiga o laʻau i le Tausaga Fou e le mafaamatalaina e aunoa ma ni pulou. E mafai ona e teuteuina i latou i lalagaina i itu uma e lua.

1. Selu le lauulu ma ufiufi i se curling iron. Tipi faʻateʻa le tumau poʻo ni faʻasologa i luma o se pulu, ma vaeluaina le vaega o totoe i le 4 vaega (pito i luga, lalo ma le lua i itu).

2. Selu le vaega pito i luga o lauulu i se selu manifinifi.

3. Tuu i lalo le faaputuga ma fai ai se ie mama, taumafai e faʻatumauina le tele. Tui ma le le vaaia.

4. Vavaeina le lauulu i le pito i lalo i ni manifinifi manifinifi.

5. Sii i latou i luga soo ma tuʻu i latou i se fusi maua fua. Faʻamau i pou ma faʻanusau i varnesi.

6. Mai le itu taumatau, fili le puʻeu Farani i le nonoa o le pito i le silicone.

7. Ia tutusa lalaga le itu tauagavale.

8. Ufiufi uma fusi i le lulu, ma nana le pito i totonu.

9. Mo le faʻamoemoeina, tutuʻi maʻa le vaʻai. Lalelei folasia curls i tafatafa o mata ma fulufulu lauulu ma varnish.

Faamanatuina o le Tausaga Fou 2018 o le a pei o se tala masani lea e tatau ona avea oe ma se tama teine ​​moni. Ma o lenei fili i fulufulu mautinoa o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Lenei matagofie bun ua na o se filifiliga sili mo se tausamiga i se faleaiga. E faigofie e faʻatino ma foliga matagofie!

  1. Toe selu uma i tua.
  2. Faatasi ai ma le vaeluaina o vaevaega, vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
  3. Nonoa le pito i luga ile fusi.
  4. Vaevae i le afa ma le fili i se fusifusi fusi.
  5. Faʻataʻu le tafao i totonu o se fusi ma faapipii i faʻapipiʻi.
  6. Mai le pito i lalo, fili i le French spikelet, pikiina mafiafia curls i le tasi itu.
  7. Faauma le fili i le pito ma afifi le fusi i totonu. Tusia le pito o le fili.

A filifilia se lauulu mo le Tausaga Fou, vaʻai totoʻa i lenei filifiliga. O moliuila mai le laulu e matua manaia lava!

  1. Selu le lauulu i le itu vavaega.
  2. Ave se vaega manifinifi i le tasi itu o le vaeluaina.
  3. Vaevae i latou i ni manoa se tolu ma fili laluti fili.
  4. Ina ia faia i latou sili atu matagofie, faʻalautele lima lalagaina e lima.
  5. Nonoa le vaega o totoe ole lauulu ile fulufulu matala.
  6. Ufiufi le siʻusiʻu faʻatasi ma le tasi, ona sosoʻo loa lea i le pito lona lua. Loka i latou ma le le vaʻaia.
  7. Mai le pito i lalo o le fusi, toe 2-3 centimita ma nonoa se isi fusi uʻamea (silicone, fetaui lelei ma le lanu o le lauulu).
  8. Faʻalautele pito i lima ma ou lima, ma fai se moliuila lapotopoto.
  9. Toe fai le laasaga 7-8 pe a umi le umi e faʻatagaina.

Hairstyles matagofie mo lauulu umi

O le uumi lauulu o le miti a teine ​​uma, aua o latou luga e mafai ona e fatuina tulaga ese. Vaavaai mo oe lava se mea mo le Tausaga Fou!

Leʻi uiga iʻa iʻa

I foliga, o lenei fulufulu foliga tutusa iʻa iʻa, ae lalagaina i se auala ese atoa.

Ma e te fiafia i se ponytail pei E foliga sili!

Se rosa i luga o se manoa

Vivii curls? Aisea le mea e te teuteu ai i latou i le fugalaʻau manaia na faia mai ou manoa? Vaʻai i le faigofie tele!

  1. Fulufulu le lauulu i luga o le sao po o le itu itu.
  2. Curl ma se uʻamea.
  3. Vavaeese lua loka manifinifi latalata i le ua ma nonoa i totonu o le solofanua.
  4. Faʻalo lou lauulu i luga ole ofuvae i ou lima e faʻalelei ai lou laulu.
  5. Ia fili le faʻaiuga i se fili, ma fusi mau le pito.
  6. Faʻaloaloa le lalagaina ma ou lima.
  7. Gaulua le puaa i se liʻo e fai se fugalaʻau manaia.
  8. Tuu i lalo o le siusiu ma tutuʻi ma le le vaaia.

Tele teineiti fiafia lauulu malulu, curled i le uʻamea, romantis ma matua matagofie i le aoina styling.

  1. Selu ma vaevae le lauulu i ni manoa manifinifi.
  2. Faʻamau taitasi i latou i se uila faʻaalu uʻamea poʻo se tagamea. Ua amata ona milo le filo mai aa, uʻu le masini faʻata i luga.
  3. Faʻamama muamua vaega itu, ona alu lea i le pito i tua o le ulu ma pale.
  4. Faapu vilivae faatasi ma se selu ile nifo e seasea ma faʻanusina le faʻauma ile sitaili ma varnis.

E aoga le tilotilo:

Faavae utupoto

O le bun o se sili sili ona lautele lauulu. Mai se filifiliga faigofie, e faigofie ona liua i se fiafiaga. E tele filifiliga mo le faʻataʻitaʻi o le utupoto.

Talu ai nei, o tala masani mai curls ua lauiloa. O utupoto na faia i le tasi itu foliga manaia. Styling foliga sili atu e aunoa ma patupatu.

Mo le toe faia o se foliga tutusa, e tatau ona e faia se suʻi o le itu i autafa ma faamaʻamulu. Ona selu teisi ia curls ma milimili i latou i le fusifusi. Lauulu lauulu matagofie mo le Tausaga Fou 2018 ua sauni!

Afai o le faʻaogaina muamua e sili atu le faʻafiafiaina, o lona uiga o le isi faʻasologa o le setete e sili atu le lototele, i le sitaili o le papa. Iinei, fulufulu ma le faatamala i mamanu e taua. Ma, o le mea moni, e taua faʻaopopo lena ituaiga laulu ma se sulu malamalama.

E mafai ona vaʻaia iinei se laʻasaga maoaʻe o laʻau matagofie o le faʻavae.

Afa lauulu

Ina ia faʻaʻeseʻese lauulu ma faʻaali lo latou matagofie, e mafai ona e aoina ma le poto loka mai ou foliga. I le seasea ma manifinifi laulu, o sitaili faapena o le a le foliga foliga.

O laʻei lauulu nei e mafai ona faigofie ona fai i le fale. E manaʻomia le aoina o loka mai le muaulu i le siʻusiʻu. I totonu o malumalu, lalagaina ni ie faʻamau o filo e lua i foliga o ni fusi. O le fuʻa ua maua e tatau ona tuʻu tasi i le tasi, tapuni le kusi, ma toe faʻalelei ia i latou e le o vaʻaia.

Faiga faaEleni

O le lauulu laei i le Eleni sitaili e matua lauiloa lava, i tausamiga mea na tutupu e toetoe lava maua. O sea vaʻaiga faʻale-mafaufau ma le maʻaleʻale i luga ole averesi le umi o le laulu e faia gofie ma vave ma foliga matagofie.

E mafai ona e faia faʻa Eleni sitaili i le tele o auala, faʻaaogaina o se bezel - a le mama, poʻo se faigofie fusi uʻamea. O le sitepu ma lea laasaga ata o loʻo faʻaalia ai nei auala uma e lua.

Vaai le tele o isi aulelei Eleni lauluulu iinei.

Romantis curls

Fausiaina o curls e le o se faigata pisinisi, ae i luga o le umi ma le lauulu lauulu latou foliga lalelei.

O le fulufulu asymmetrical faʻavae i luga o curls e atoatoa lelei mo se faʻamanatuga. Pau lau mea e fai o le lalagaina o lou ulu ma faʻataʻoto lau faʻataʻoto i le tasi itu, lalagaina o se puaʻa i le itu ona nana ai lea o lona siʻusiʻu i tua o vilivae.

O le sili ona lalelei laulu mai curls i luga o le averesi umi o lauulu vaʻai iinei.

Faatasi ai ma le lalagaina

Faatasi ai ma le fesoasoani a fili ma soo se ituaiga lalagaina, e mafai ona e maua se sitaili fiafia. Latou te taufetuli umi, ae ua aoga. O laei e lauiloa ma faʻaʻofu o le a le tumau ai le leoleoina i le aso malolo.

Mo le tausaga fou, e mafai ona e faia ni sitaili i foliga o se fili, lalagaina faʻafefeteina ma ni uumi. E le faigata le lalagaina o ona lalagaina ma e le tele se taimi. Muamua, e manaʻomia ona e ave se loka mai le muaulu ma selu i luga, seʻi faʻapipiʻi ma faʻamau i se vaʻai. Ona sosoʻo lea ma le masani ai lalagaina o lavalava 'ae i fafo ma le puʻeina o laina i itu. E totoe lava na o le tuʻufaʻatasia faʻamamao o loʻo 'aʻai mai le fili ma ua sauni le ata o le Tausaga Fou!

Se faʻapipiʻi faʻapitoa naʻo le potopoto e mafai ona faia e pei ona taʻua i lalo. Tuʻuina ia fulufulu o laulu i itu, e tatau ona e lalagaina se fulufulu Farani i le ogatotonu, ae le fufusi. I le pito o le lalagaina, o le pito o le fili e tatau ona afifi i totonu ma faʻamautu. Mai le totoe lauulu, masani lalagaina o lalaga, o le a puipuia le lauulu. O se malamalama susulu o le a teuteuina le sitaili.

Aoina lauulu

Oe mafai foi ona tipi puupuu lauulu lauulu i se laulu, e pei o le taimi a tipiina se sikuea.

Faiga faaEleni o le a faatino e pei ona taua i lalo. Ina ia aua neʻi solia le lauulu, e manaʻomia le mimilo o filo i fusi i itu. Ma faʻapipiʻi pito i lalo fusi faʻatasi ma mimilo i totonu, ina ua maeʻa ua puipuia uma mea i fulufulu. A fatuina se foliga faʻafiafiaina, e fautuaina e teuteu le laulu o lauulu i ni laulu lanumoana malamalama, rims, hoops.

O le afiafi afiafi e sosoʻo mai e sili le matagofie ma le manaia lelei. Afai na filifilia lenei laulu e faamanatu ai le Tausaga Fou, e taua le faʻapipiʻi i luga e le o vaʻaia. O le liligiina pito i luga o le lauulu, tatou te faʻamausali i le palealii. Ma, i se isi auala faʻapipiʻi i luga o mama mai itu, tatou te nonoa i tua ma le le vaaia. Matou te faʻamauina le pito maualalo o le lauulu i se sulu ma faʻalelei le sitaili.

Lulu lauulu lauulu

Faatasi ai ma le fesoasoani a bouffant, curls, lalagaina, e mafai ona e fausiaina le tele o Tausaga Fou lauulu. O le mea taua o loʻo tuʻufaʻatasia ma foliga ma laei ma fiafia i ai lona pule. O curls e sili atu ona talafeagai mo sili ona manaia faʻaagaga, ma selu, le aʻafiaga o lauulu susu e sili atu le malosi.

Aua e te fefe e faataʻitaʻi ma taumafai ata eseese, ma lauulu puʻupuʻu e mafai ona e mauaina.

O le a se isi mea e mafai ona e faia i le lalagaina o lau bob, vaai iinei.

Lua fugalaau

O lenei manaia foliga asymmetric tatau ona talisapaia e se talavou fashionista. E faia faigofie. Lua suʻega faʻataʻitaʻi i le itu, e pei ona faʻaalia i se laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga. Ua vaevaeina taʻitoʻatasi i vaega e fa, ia na amata mai le "fugalaʻau fugalaʻau. O le pito pito i lalo o le filo o le a manaʻomia ona nana i lalo o le fugalaʻau. A maeʻa le faʻataʻoto, e manaʻomia le teuteuina o oe e ala i le faʻapipiʻi o se teuteu lauulu ulu i le ogatotonu o fugalaʻau taʻitasi.

Faapipiiina o paʻu

E masani ona faʻaogaina Erasers e fai ai le sitaili o tamaiti. Galulue ma i latou e faigofie, ma e mafai ona e mafaufau i le tele o lauulu.

Tasi o nei mea o loʻo faʻaalia i se laʻasaga taʻitasi i lea laasaga. O le fulufulu laʻau e faia i ponytails, e maua mai i loka na ave i autafa.

O sitaili e sili ona eseese ma ofu tino mo teine ​​ma le laʻasaga i lea laasaga fai, vaʻai ii.

Ogofie ou teuteuga faʻanana ma lona fili i luga o lona lauulu manifinifi

Openwork braids faaopoopo se mimilo i lenei lauulu mo teine ​​mo le Tausaga Fou. O lenei sitaili mafai ona faia i luga o matinees eseese i le togalaʻau ma aʻoga aso malolo. O fulufulu e tatau ona pipiʻi, ma pigtails teuteuina i faʻapipiʻi laʻau faʻapitoa poʻo fulufulu ulu ma teuteuga. Mo teineiti e sili atu le faʻaaogaina le le tele laʻau lauulu e teuteu ai.

Mo sili sili manaia lalelei lauulu e mafai ona e faia i ou lava lima, vaʻai iinei.

Lauulu mo lauulu laulu

O le averesi umi e manatu e sili ona talafeagai mo le fausiaina o aso malolo lauulu. Faigofie filifiliga - o le ponytail ma le faaputuga, volumetric curls. Teine mafai gafatia fulufulu ulu ma Kanekalon pupula.

Mo le pati a vaega o le Tausaga Fou 2019, e mafai ona e faia se laei lalagaina o laei - curls i le sitaili o le 30s o le seneturi talu ai pe fufusi foi. I le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi afu ma ie puipui, fugalaau.

O fulufulu mo le uumi e mafai ona aoina i totonu o le atigi ("French bun"). Ole auala e sili ona faigofie e fai ai ole faaaoga ole faase a ma le le vaaia. Phase shell faia lenei:

  1. O fulufulu e togafitia i le fulufulu, selu i tua ma taumatau ma faʻasaʻo ma le le vaaia.
  2. Curl uma lauulu faataamilo i le faasee seia oomi i le ulu.
  3. Faalelei le lauulu ma pulupulu ma varnish.

Manatu Lauulu Styling Manatu

Fausiaina o se laulu lauulu Kerisimasi mai lauulu puupuu, muamua o oe e tatau ona tausia le lauulu. E tatau ona fou, lelei ona faʻatino ma talafeagai. O se tasi o auala sili ona lalelei faʻalelei auala o le aoga o le susu susu, e mafai ona e toe faia le ata o le Twiggy. Ina ia mafai ona fesuisuiai aso uma kapeta po o le bob, mo le Tausaga Fou 2019, loka ua faʻataʻatia ma teuga fealofani poʻo galu, i le sitaili o le 20-30s o le seneturi mulimuli pe i le faʻa Eleni sitaili ma se liʻo lapisi.

O le pixie lauulu oti e faataʻoto i 2 auala: faʻalautele ia manoa ma faʻamautu ma varnish pe vavaeʻese latou ma solo ma faʻataʻitaʻia fua. O le pito i luga o le ulu ua vevesi.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma le bob le 'otiʻele poʻo pi. Ina ia faia lenei mea, o le atoa atoa o lauulu e faʻapeina i totonu o ni vaega faalava. Ma, amata mai le ogatotonu o le taliga, o filo taʻitasi e selu i aʻa mai foliga ma faʻataʻoto i tua ma faʻamaʻie, ma faʻamautu i varnish. I se lauulu asimetric, o le itu uumi e mafai ona pipiʻi ma se curling iron i le itu o le foliga, ma le itu pupuʻu e mafai ona selu i tua ma lamolemole, mautu i le varnish.

Lauulu laʻei manaia mo le Tausaga Fou

E faigofie tele le filifilia o se fulufulu filifiliga mo le Tausaga Fou, mafaufau saunia saunia faia ata aoina. Le faʻaaogaina o se ata, filifili se laulu o laʻau o le umi manaʻomia, lanu, ma le laulu e tasi e pei ona iai.

Lauulu masani o le Tausaga Fou

O le mea e mafai ai ona tatou faʻamalo atu ia i tatou lava o le faʻaaliga na mulimuli ane faʻalogo mai ia i tatou! Na ia togafitia i matou i se ato atoa o lauulu eseese. E leai ni tulafono mautu! E leai se tasi pe lua faʻamasinoga! Aua umi umi E i ai ni lauulu i le tele o faʻataʻitaʻiga faʻatonuga i le taimi e tasi, taʻitasi e mafai ona faia i faʻaaliga eseese! Ma o lenei e lelei! Faataga se teine ​​ina ia toʻatasi ma filifili tonu le mea e sili ona fetaui ma ia.

O lea, o le a ou lisiina faiga masani o le tausaga a sau:

Ioe o mea uma aulelei ma talafeagai le teuteuina i se afiafi faʻafiafia. E matua talia ma faʻamalosia e filifili ni faʻatonuga e tasi i se taimi. Ma o lea, seʻio tatou talanoa laʻititi e uiga ia i latou taʻitoʻatasi ma e uiga i filifiliga talafeagai.

Lauulu mo tauau lauulu

O le a ou amata i le laulu lauulu mo tauau: o le bob pe sikuea e mafai foi ona teuteuina mo le tausaga fou.




Filifili lau sitaili

Ou te ofoina atu nisi filifiliga mo lauulu-umi lauulu. O ata uma o lauulu ma le laʻasaga i lea sitepu vasega vasega e kiliki.






Le mea e taulai i ai ina ia teuteuina teuteuga:

  • Ituaiga o foliga.
  • Ata ma le maualuga.
  • Lauulu lelei.

Ma lea foi, a itiiti sili auiliili e uiga i mea uma.

Ituaiga foliga. E tele ituaiga o foliga:

Mo se faʻataʻitaʻiga, oval. O teineiti ma lenei ituaiga e sili ona faigofie, talu ai o foliga e sili ona lelei ma o mea uma e fetaui ma ia. Le faavae ua manatu o le manumalo - sikuea. Lenei tulaga, e mafai ona e saoloto faʻataʻitaʻi.

Mo se tafatolu foliga, lemu, tafe solo, faapaleniina le aofaʻi o pipi, e talafeagai.

Mo se mata faatafafafa foliga, o se lauulu lauulu e atoatoa ma 'ie. O lea o foliga o le a foliga filemu.

Ua lapoʻa ma faatafafa le uumi ona o le lulu lauulu i luga o foliga ma le uʻu i lalo o le auvae. Muamua - o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona iai aunoa ni puʻe, peitaʻi, a aunoa ma lea, e sili atu pe a faʻasolosolo (leai ni laina faʻamalama).

Tuputupu aʻe foliga. Maualuga teine ​​fetaui lelei lalelei mo lauulu umi lauulu. Mo fafine mimita, lauulu lauulu laulelei e le fautuaina. E sili le filifilia o puaʻa poʻo le fasi. Ma le mea lea, o le ulu e le tatau ona lamolemole, e tatau ona teuteuina teisi ile filo poo curles. O teine ​​curvy e tatau ona taulai atu i lo latou maualuga.

Lauulu lelei. Lauulu fausaga foi faia se matafaioi. Ma le isi manifinifi laulu e aoga le filifilia o lauulu pipi le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o le faʻauʻuga faʻapitoa (stepwiseness i seisi itu) e tuʻuina atu ai se tamai voluma ma le matagofie i le sitaili. Ona foliga mai lea o le mafiafia le laulu.

Ou te fiafia pe a fai o le tala e fesoasoani ia te oe e filifili ma suʻe lau sitaili. Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e manaʻo ia te outou uma le fiafia, soifua maloloina, ia aulelei ma maua le taimi mo mea uma ina ia mafai ona e maua se malologa mo le mamalu! Aua neʻi galo e lesitala, ina ia i le tausaga fou o le a e masani ai i taimi uma ile auala e avea ai e sili atu, sili atu matagofie, ma avea lou olaga sili ona manaia! Valaaulia au uo ma asiasi oe i le 'upega tafaʻilagi lava! Ma ou nofo tumau ma oe ma ua masani ona saunia e faʻafiafia oe i tusitusiga talafeagai!