Mataupu

17 lauulu 'oti puʻupuʻu e fiafia iai fetu

Sexy sexy e vaeluaina ma le uumi lauulu ma e le o se faʻalavelave e toe faʻafoʻi lauulu lauulu

O le fasi muamua o fulufulu uumi o le Kanata faʻataʻitaʻiga ma le gatete lima na tipiʻesea e lona toʻalua, ma faʻamaonia ai le filifilia o le fulufulu fou o le manu mumu o le catwalks a le lalolagi. Sa le toilalo le matagofie. “Lelei, malaia!” - Faʻaseʻe manatu na oʻo mai i lalo o ata iloga mai le lalaga o laʻua lavalava, na faʻapipiʻi e Rocha i taimi moni ile Instagram. Feusuaiga ma papa ma taamilosaga, mautinoa!

Salisaia Theron

Crazy metamorphoses i lenei agelu-faʻatusa faʻatusa e le o ni tagata ese. E foliga mai e le mafai ona faʻaleagaina o ia i se mea. O se faʻataʻitaʻiga fou i le igoa o le tifaga o le alu i se nofoa oti ulu ma tipi lou lauulu "i lalo o le tulivae" mo le matafaioi i le "Mad Max". O ai na te iloa, masalo o lenei lava faʻatulagaina faʻapitoa ua avea ma fesoasoani i lona alofa faʻaaloalo ma le taʻutaʻua Hollywood Hills fouvalega Sean Penn.

Anne Hathaway

Vaeluaina ma uumi uumi e Anne Hathaway i le tifaga Les Miserables foliga mai e matua tele lava. Tasi le tasi ave - ma ua leai se lauulu mulimuli. I se faatalatalanoaga ma ELLE, sa tautino mai e le tamaitai fai mai sa tagi o ia mo le vaiaso, o ia i le auega ma tagi masusu ona o le mea e fiafia iai. E leai se siliva ufiufi: se lauulu 'oti puʻe faʻavave lava na liua e le gata i se foliga o se sitaili, ae o loʻo avea foʻi ma mea e manaʻo i ai le fia afe o tamaloloa.

Pamela Anderson

Ina ua mavae 20 tausaga talu ona pueina le "Rescuers of Malibu" ma le muamua tuʻusaʻo ata mo mekasini tagata, Pamela Anderson faaauau pea ona maua le ulutala o tala pepelo. Na taʻua e le tamaitai fai mai: o se lauulu ninii na tele sona aafiaga i lona olaga feusuai. "Na masani lava ona avea aʻu ma tagata faʻaali - o se fafine e manaʻomia foliga masani ma iila mea pueata e lagona ai le manaia. Faatasi ai ma se lauulu fou, sa ou aʻoaʻo ai ia alofa loloto atu, ae le o se taimi vave ma se mea. "

Emma Watson

E foliga mai o le fesoasoani la o lana laulu lea na iai i le tausaga talu ai na faia ai ma le mautinoa e lenei tamaʻitaʻi Peretania le "folafola atu": "To-do-e-lo! Galo ia! Ua ou le toe fai mole teine ​​a Harry Potter. ” Na ia tuʻuina atu lona lauulu i le "pito mulimuli" o le fairy tale saga. Leai, e le mo le tifaga lenei! Lenei mo se fou, pe sili foi, moni Emma: o se maelega, maelega filiga, lea e leai se lauulu e tasi i luga o se ulu mama e le puleaina. Pe Twiggy pe Audrey Hepburn ia oe.

Princess Charlene

Talu mai le laiti, ua tatou masani i le faʻatusa o le tamaʻitaʻi tamaʻulu ma 'ofuvae solo i le puimanava pe tuʻituʻi atu i le pale. Leiloa lona lauulu - leiloa lona mamalu tupu. Ae le mo Charlene, o le e 2010 na faʻamalosiʻau mai lona tauau ma le lotoa. Faatasi ai ma lona lauulu, o le alo tamaʻitaʻi foliga mai na lafoaʻi mai le luasefulu tausaga, ma i le taimi lava e tasi maua le tulaga o se tagata aulelei ma sexy tupu.

Agness Dane

O lenei faʻataʻitaʻiga mai le laufanua o Manaseta o se matai o le pupuʻu o le laulu o laulu. Ina ua foliga mai e leai se mea puʻupuʻu le au faʻafiafia foliga, e toe tago atu Agness i luga le seleulu: soʻo se sikuea mataga ma autafa mata, ona avea ai lea o se "ulo" ma, i le iʻuga, ni nai milimita umi fulufulu. O le a le isi mea e sosoo ai? Taofi o latou manava.

Taylor vave

I le afiafi o le Valentine's Day i lenei tausaga, o lenei tamaʻitaʻi lauiloa lauiloa na vaeluaina ma se vaega mautu o lona laulu. O se faailoilo laconic i luga o le fesoʻotaʻiga lautele a le fetu ua faitauina: "Oti pipiʻi lauulu, aua e te popole." Ma ia avea le tagata lauiloa e aua le faʻaaloalo - o tagata lautele o loʻo matua fiafia lava e uiga i le sexy faʻasalaga.

Hirst Shkulev Lomiga

Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)

Pupuu pipiʻi fetu

Ioe, o le vaeluaina ma lauulu umi e faigata tele. Ae o le nei vaitau, e tele tagata lauiloa, e foliga mai e le masani ai, na o ane e fesoasoani ma, mulimuli ane, e filifili mo latou lava le fesili "ia tipi pe leai," O mea aulelei Hollywood e vaeluaina ma o latou laulu umi ma faʻapea ona faʻaalia se faʻataʻitaʻiga e le gata le lototele, ae o le faʻataʻitaʻiga.

Le igoa o le lauulu 'ulu, lea ua lauiloa i tagata lauiloa, o lo o tauaveina le igoa suamalie "pixie". Ae ui i lea, na sau o ia i foliga i 1953, ina ua uma ona fai o ia e le Audrey Hepburn mo le ata tifaga "Roman Vacations." I totonu o le tala, o le tamaʻitaʻi teine, Princess Anna, tipiina lona laulu i le faʻamamita. Matou te manatu e le aoga le taʻu o le uiga o le Hepburn mo lona taimi - o se tasi o ona foliga mai i luga o le laupepa i lenei pepa na lava e avea ai le "tama-pei" lauulu lauulu e sili ona lauiloa. Talu mai lena taimi, i taimi eseese, “pixies” sa ofuina e fetu e pei o Twiggy, Mia Farrow, Lisa Minnelli, Madonna ma le tele o isi.

Ua fetaui Lily

E masani ona taliaina e faapea, o le laulu uumi, e foliga mai o le teine ​​sili ona alualu i luma, ae o le tamaʻitaʻi ma le teine ​​pese o Lily Collins na toe teʻena foʻi lenei manatu lauiloa. O le pixie fulufulu mata, lea na filifili talu ai nei Lily e toe faʻafou ma fai le puʻupuʻu, faʻatupuina se foliga lemu ma faʻaaloalo. O lenei Collins e pei ona manatuaina ai le talaʻaga Audrey Hepburn.

Kristen Stewart

O le faʻatusa o Christine Stewart, i se isi itu, e le talafeagai ma e saʻo foi. I le taimi na puʻeina ai le ata i le saga "Twilight" sa tatau ona laʻei fulufulu uumi Kristen, ae o le taimi lava na maeʻa ai galuega i luga o le poloketi, sa faʻataʻalise atu le tamaʻitaʻi ona tipi faʻaulu lona lauulu. Ae ui i lea, o le "tama-pei" lauulu na vavalalata ia Stuart talu mai lona laititi. Ma i se tasi o faʻatalatalanoaga, na fai mai ai le fetu: “Afai e te vaʻavaʻai i aʻu ata i le 14 poʻo le 15 tausaga le matua, ona e le faʻailoga lea ia te aʻu mai oʻu tuagane. Na ou foliga moni pei o se tamaloa! ”

Jennifer tulafono

I le laulu umi, na vaeluaina Jennifer Lawrence e le mo le lelei o tifaga, ae ona o le mea e manaʻomia - o se lauulu lauulu na avea ma mea talafeagai ina ua uma le le malamalama. Peitai, Lawrence, e foliga mai, e le faanoanoa le mea na tupu. I le taimi lava na maeʻa ai le lauulu, na faʻaalia e le tamaitai fai ata lana ata i luga o le Facebook ma mauaina le tele o faʻaaliga fiafia mai tagata fiafia. E tusa lava pe i ai ni ona masalosalo, e mavae lava ia viʻiga. Ma o lenei ua faʻapea foi Lawrence faʻafetai i se laulu, na amata ona foliga pei o le Mia Farrow lauiloa.

Ginnifer Goodwin

Brunette Ginnifer Goodwin "ofuina" se puʻupuʻu puʻupuʻu ma se laei faʻapipiʻi, lea e maua ai e ia le saolotoga o gaioiga i le taimi o sitaili. O le lamolemole lona lauulu, na ia faia ai lona ata lemu ma fai miti, ma i le tulaga pe a ia faʻamamaina loka tagata taʻitoʻatasi ma faʻamamafa e iai lona "saeia" bang, o le faʻatusa na foliga mai e sili atu mataga ma rock-and-roll.

Kanata masani Coco Rocha masani ona faʻataʻitaʻia ma le lototele ma foliga. Ma ina ua oʻo mai ni sikuea piki puʻupuʻu, sa ia tiaʻia le umi lona ulu e mulimuli ai i le masani. E tatau ona ou fai atu o le tamaulu 'uluʻoti e leʻi faʻaleagaina ai o ia. I le tuʻufaʻatasia ma foliga susulu, i se isi itu, ua avea Coco ma tagata faʻamalieina tele. Talu ai nei, pe a fai e toe laititi lona lauulu, o le faʻataʻitaʻiga na maua ai latou foliga i le sitaili o le 60s ma faia ai le sasa sao.

Miley Kuresa

Ua tele mea ua maeʻa faʻailoa mai e uiga i le matua suia o foliga o le tagata sa faʻatino muamua le vaega o Hannah Montana. Ona o lona manao e lafoai le matafaioi a se tamaitai talavou agaalofa, na vaeluaina ai Miley ma lona lauulu uumi, lulu lona wiski ma amata ona laʻei eseʻese. Ae sa faʻaaogaina lava e le teine ​​mea lalelei ia mea pei o lipine mumu, ina ia i ai ma pupuu o latou ulu, lea ua uma ona avea ma faʻailoga iloga o le fetu, na ia iloa le faʻaaliga e aulelei e pei ona mafai.

Kaley Cuoco

Ua suʻe nei e le teine ​​o Kaley Cuoco le ata o "lona". Na savali le teineititi mo le umi o le laulu, teuteu ma le "apefai", ae agai atu loa mo le faapuupuuina. Muamua, na ia faia se nimble haircut pei o le bob, ona ia filifili ai lea i se pixie.

Maggie Gyllenhaal

Na vaeluaina e le tamaitai le tamaitai le laulu i le amataga o lenei tausaga mo se manaia vaaiga, lea, e ui i lea, e le manaʻomia ni faʻaiʻuga ogaoga. Gyllenhaal filifili e faia "pixie" na o ia. Ma na ia toe faʻatumuina lisi o fetu na e faigofie ona faʻapipiʻi ai i le laʻau pupuʻu.

Ae ui i lea, mo lona lauiloa tele, o se "tama-pei" lauulu 'ulu e le talafeagai mo tagata uma. Muamua lava, e aoga ona manatua o le laei puʻupuʻu e masani ona taulai atu i foliga: e faʻamamafa ai laugutu laugutu, o paʻu alafau maualuga, ma faʻapopoleina mata lapoʻa e sili atu. Ae afai e iai sau foliga lapotopoto pe laiti foliga, mafaufau ma le totoʻa ae e te leʻi asiasi i le salonone. Ina ia amata, naʻo le puʻeina o lou lauulu ma vaʻai pe o iai sau 'oti puʻupuʻu. Ma le "pixie" e le fautuaina mo i latou e ona le mafiafia o laʻasaga laiti - o le ofuina o se laulu pipi puʻupuʻu o le a avea ma mafatiaga moni, ma e te le tau faʻatali mo se tali talafeagai.

O e iloa lenei fuaitau lauiloa “o le lauulu e le o nifo - o le a tupu tua”? Oi, e fia taimi na matou taʻuina ai ia i matou lava, faamafanafana ia i matou lava ina ua maeʻa lauʻuga lauulu na faia i leisi potu. O lenei, ioe, e le o le mea lena, ae matou te fautuaina le aveina o le fuaitau i le tautua. Lelei le faʻataʻitaʻi lelei e masani ona lelei, aemaise lava pe a fai o loʻo taumafai lava fetu o loʻo faia se laʻei pupuʻu o le aulelei tele o lenei taumafanafana.

O le a le pupuni lauulu o fetu e te manatu ua manuia?

E te manaʻo e sui lou lauulu? Fiafia i ata tipi o fetu - ata manatu

Ulufale o fetu: Rihanna o se faʻaaliga malosi! Oti uumi umi ma se malumalu na tipiina. O 'oti o tagata lauiloa: i se taimi, na faʻataʻitaʻi ai foi e Rihanna se sikuea masani e oʻo lava i faʻailoga. O ulu teuteu o fetu a Rusia: Olga Buzova suia lana ata i le filifilia o se uila umi ma le le mafaamatalaina. O laʻei fulufulu lelei o fetu i luga o lauulu laʻititi: ua leva ona fiafia i ai le faʻataʻitaʻiga Kendall Jenner i le umi o le laulu ma se lauulu e sulu lona laʻau, aua e foliga manaia tele ma femoumoaʻi, ma e tele filifiliga teuteu. Lelei lauulu o tagata lauiloa: Haley Baldwin e le faafitia e ia lava le fiafia o le ofuina o laulu umi. I lenei ata oe vaʻaia se tagata lauiloa ma se tele-laupepa tusi i le auala.

O 'oti mo fetu: fai mai Jessica Beale ma Farani sasaʻo faʻailoga ma fulufulu uumi lauulu. Lauiloa haircuts: mulimuli mai Olivia Mann ma lona lauulu lauulu o se sili atu ona tele lapoa pi. O tagata lauiloa a laʻei fulufulu mo lauulu umi: O le fai pese Ausetalia Margot Robbie o le e ana le umi lauulu, o lea la, o se vaega tolu laʻasaga e tasi le lauulu lauʻeleʻele o le fofo sili lea mo se laulu lalelei. O lulu-sili ona laʻei lauulu o tagata lauiloa: Hollywood fetu Jennifer Lawrence, Kristen Stewart, Carey Mulligan fiafia i se uila vavae ma se fulufulu tipi ma malamalama mama seevae. O ulu laʻei o tagata lauiloa: o le tamaʻitaʻi ma le "pepe meataalo" foliga o Emma Stone, e faʻafaigofie ai le taʻamilosaga o ona alafau, filifili se fulufulu fulufulu ma le paʻulu. Lelei tele! O lauulu laulu e susulu mai fetu mo lauulu pupuu: tagata lauiloa o le faʻaaliga pisinisi Rihanna ma Miley Cyrus e le fefefe e faʻataʻitaʻia ma le lauulu, filifilia ni 'oti ulu e tipiina malumalu ma se nape. Lauiloa e teuteu i fetu: Bella Hadid ma lona 'otiʻulu - uumi bob O ulu felanulanuaʻi o tagata lauiloa: o tagata pipiʻi puʻeina Kristen Stewart ma Audrey Tautou ma le le tutusa ma le filo. Tagata lauiloa lauulu: o se lauiloa puʻupuʻu bob ma se puʻupuʻu puʻupuʻu sa faʻatino na faʻataʻitaʻia e Lily Collins. Fetuʻutuʻuga 'oti laʻititi: fesuiaiga o' oti pupuʻu pulu ma faʻailoga - o se aofaiga tele. Rihanna, Frankie Sandford ma Ashley Simpson o loʻo faʻaalia muamua aulelei o laʻau fulufulu ma aulelei umi. O 'oti o fetu: Selena Gomez ma le fulufulu pulu i se faʻalauteleina O tusi na o fetu i luga o le pupuʻu lauulu: o le natura na avatua ia Keira Knightley ma Kate Moss lauulu manifinifi. Actresses faaopoopo voluma i lauulu ona o se pu puulu lauulu pixie. O ulu laʻei o tagata taʻutaʻua: Taylor Swift na faamuamua le sikoa faʻauʻu ma le pa, lea e foliga sili ona malosi ma susulu i le lauulu o le tagata pese. Lelei lauulu o fetu: vaʻai pupuʻu bob Charlize Theron ma Shailene Woodley o loʻo iloga latou matagofie ma le manino faʻafetai i le sao teuteu. O 'oti o fetu mo lauulu feololo: o la matou iloiloga na faʻaopopoina e le Heidi Klum faʻataʻitaʻiga, filifiliina o se uila faʻafefeteina bob ma se itu itu. O pupuʻu pupuʻu ma le laititi o fetu i le fesuisuiai o le bob: Ciara ma Rita Ora e fiafia iai i le taamilomilo bob, ma maua ai i latou lava le avanoa e faia ai uma faʻafiafiaina ma sili atu le amio lelei. O 'oti o fetu: Carly Kloss ma lona laʻau puʻupuʻu puʻupuʻu bob i luga o le vae O ulu teuteu o tagata lauiloa i le ata tifaga: tagata fai pese Anne Hathaway ma Kate Mara na filifilia ni sili faigofie lava lauulu pipi ma se itu na vaeluaina e foliga sili fememeaʻi ma agaalofa. O tagata lauiloa ia lauulu mo le laulu: O le televise a Julia Vysotskaya, e le mafai ona suia se uumi faʻauʻu bean ma se malamalama, faʻatamuina le faʻailoaina. O le masani a 2017-2018 o le uumi o le bob 'oti. O se tuʻufaʻatasiga manuia o le uumi ma le laʻei manaia na filifilia e faʻataʻitaʻiga Lily Collins ma Hilary Roda. Otiʻoti lauulu lauulu: Na filifilia e Rachel McAdams se lauulu lanumeamata faʻauʻu ma ni uʻumi o luma. Fetuunai lauulu: Leia Seydoux o loʻo teuteuina i lona laʻei Fulufulu laʻasaga: tagata lauiloa Agnes Dane, Jennifer Goodwin ma sili atu le fiafia o Miley Cyrus na filifilia ni lauulu pupuʻu sili atu mo tagata otiʻulu pulu ma faʻailoga e ufiufi lona muaulu. Ava o tagata lauiloa: Alexa Chung filifilia se puʻe mo le lauulu lauulu lauulu. E matua manaia. Fiafia i lauulu i fetu: o le sili ona puʻupuʻu 'oti pupuʻu o tagata lauiloa ma laei luga. O ia laʻei fulufulu e mafai ona vaaia i tagata pepese Miley Cyrus, Pink, teine ​​pese Holly Berry. O Victoria Beckham sa i ai ni lauulu 'ulu o ni uumi, ae talu ai nei, e fiafia o ia i le bob haircuts, puupuu pe o le umi. Lenei o le asymmetrical bob fulufulu ma se lamolemole tipi. O pupuʻu pipiʻi o tagata lauiloa o loʻo avea ma fetu e pei o Rita Ora ma Coca Roca, na faʻaalia ai foliga sili atu o foliga i le teuteuina o lauulu i tua. I le vaega o Lautele 'oti fetu o fetu mo augatupulaga uma, o le bob lauulu' oti e leai se teteʻe, aua e le gata e fetaui i fafine luga o le 40, ae faʻapea foi se tamaʻitaʻi talavou. O lenei laʻei sili ona lalagaina o loʻo fiafia lava i ai Laima Vaikule. O la matou toe iloiloga O tagata lauiloa ia laei ao faaauau pea e le au lauiloa Jennifer Lawrence ma Lily Collins, oe e fiafia ia lauulu e pipiʻi i le uʻumi o ituaiga filifiliga. Tausiga! Lauulu e teuteu i fetu o loʻo i luga ole laulu e lalelei: ma toe fai mai ole pulu ma le uumi ole auvae male se laina puʻupuʻu ile luga o lauulu migimigi. O laʻau fulufulu fetu na i ai fetu: I se tasi taimi Emma Watson, Maria Borges, Natalie Portman na taumafai e filifili ni laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu mo latou lava, ma e leʻi toʻilalo! O pupuʻu e leiloa lauulu o fetu: o le ultra fashionable pixie haircut e le tuua le matagofie fetu. E alofagia o ia e Kate Mara, Lily Collins ma le tele o isi tagata lauiloa. O 'oti pupuʻu o fetu: o' oti fulufulu faʻapipiʻi ma le uʻumi o le isi itu ma se pulou ua tipiina o le a fesoasoani e fausia se ata iloga ma tulaga ese. Tagata lauiloa Haircuts: O se palu faʻapitoa ma fulu uʻamea i luga o le laulu o Victoria Beckham foliga mai e laʻititi tele ma taʻalo.

Pei o se fetu

E pei foi o Cameron, o le tagata pese Kolumupia - Shakira, o lona laulu uumi ma le maulu ua fai ma ana numera telefoni mo le tele o tausaga, faateia ai o ia i le laulu fou. E taua le maitauina o le ata fou o le fetu, e ui lava e foliga mai e fai sina ese, ae foliga mai i le sexy ma mischievous.

O le tagata fiafia o lauulu 'oti o le ava a le lauiloa lakapi - Victoria Beckham. O lona sitaili manaia foliga suia vave pei o ona ofu.

Afai o nai fetu laititi laulu e fiafia i a latou tagata fiafia i se auala fou, ona le fiafia lea o Lily Collins tagata fiafia e suia le ata. O le au matamata, ua masani i lona ata fafine, na tautala e tetee i le tele o suiga ma matauina o lenei ua foliga sili atu lona matua nai lo lona matua.

Kristen Stewart, le fetu o le Twilight saga, sa le mafai foi ona tetee i le suiga fou. Ia ua i ai nei se laʻei puʻupuʻu.

Fetu na mafai ona faateia

Lauulu laulu Hollywood fetu ma se suiga tele i le ata i le tele o tulaga e faamalosia i le PR pe puʻeina se ata fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, Rihanna e leʻi fefe lava e faʻataʻitaʻi ma o se iʻuga na maua ni faʻaiuga eseese. Ae o le sili ona faamanuiaina ai o le bob haircut, lea na masani ona vali le fetu i le tele o lanu.

Ua matou vaʻaia nei Keira Knightley i ata faʻafiafia o tala faʻasolopito ma ata tifaga faʻasolopito, ma i nai tausaga na muamua atu na matua ese lava le ata o le tamaʻitaʻi - taamilosaga puʻupuʻu ma le paʻu, pito i luga ma ofuvae. E te le talitonu? Matamata i le tifaga "Domino" ma lona auai.

O le mea e leʻi mafaufauina na suia ai foliga na faateia ai le ili ma le pese pese Miley Cyrus. Ina ua uma ona vaeluaina ma lana tagata ma le teine ​​faʻapelepele, sa vave ona tipiina e le teine ​​lona lauulu, vali lona laulu sinasina ma amata ona teteʻe soo i tagata lautele e le gata i ofu ese, ae leai foi se itu faalelalolagi.

E pei ona taʻua muamua, lauulu puʻupuʻu (fafine) mo fetu e aliali mai ona o mea puʻeina. E leʻo se tuʻusaʻoga o Natalie Portman. Na faʻatofa atu le tamaʻitaʻi faia i ana loka aʻo auai i le ata "V o lona uiga o Vendetta", lea sa ia faia ai le vaega o le Evie.

O le isi faʻataʻitaʻiga o le masani ona suia foliga o le igoa o le matafaioi e Charlize Theron. Mo le puʻeina o le ata tifaga "Monster", na maua ai e le tagata fai taga isi pauna, ma i le "Mad Max" na aliali mai ma se ulu toetoe lava luluina. Ae e pei ona aliali mai, pupuu laʻau o Hollywood fetu faʻamamafa naʻo lo latou matagofie.

O tuʻutuʻuga e ositaulagaina foi o latou lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, Coco Rocha mo le tuʻufaʻatasi i ata puʻe, faʻaaliga faʻaaliga ma faʻasalalauga faʻalauiloa pupuni ma vavaeʻese ai ana faʻailo. I mea uma, o le moni faʻataʻitaʻiga e tatau ona sauni mo soʻo se mea.

Dennifer Lawrence - le fetu o le lauiloa "The Hunger Games", na manatuaina e le au maimoa o se laulu umi lauulu, ae i le tifaga "Serena" o le tagata fai pese o se pulu ma se sikuea.

Leai se puʻeata laulu Hollywood fetu e mafai ona faʻatusatusa i le taimi faʻatasi ma le suiga o foliga ma Holly Berry. Ua faʻamamafa atu, faʻapipiʻi, paʻu o eseʻesega - e le o le lisi atoa lea o ona suiga, ae i le iʻuga na ia toe foʻi ia te ia i lona lauulu pupuʻu masani, lea e faʻamamafa lelei ai foliga matagofie o le tamaʻitaʻi.

Fafine ma lalelei i le ata "Amelie" na aliali mai mo le au maimoa Audrey Tautou, ma faʻafetai uma i se lauulu lauulu: o se sikuea manaia ma le manaia.

O le Hermione matua (Emma Watson) na filifili foi e faatofa i le ata o se atamai faataulaitu e ala i le suia o lana ata. O le uluaʻi laʻititi le lauulu na alu i luga o le kapeta mumu, ma e leʻi umi ae sau se laʻau fou e aoga mo le puʻeina o le ata tifaga "E Lelei Lelei le Filemu".

Atunuʻu matagofie

Talanoa poʻo ai fetu e laʻititi laulu e foliga e sili ona matagofie, matou te manatuaina vave le ata o Evelina Khromchenko - o le tagata autu o le lalolagi fai pisinisi. O lana pepa puʻupuʻu e puʻupuʻu lona laulu ma tioata, ma e tusa ai ma ia, na foliga mai le ata na o ia. E tusa ai ma le TV tagata folasaga, o se fafine, e ui i lona tulaga o agafesootai ma lona matua, e tatau lava ona ia tausia lelei ona foliga.

Faaauau le autu o lauulu pupuu fetu o fetu Rusia, tasi e le mafai ona fesoasoani ae manatua Pauline Gagarin. O ona foliga vaaia na suia tele faʻateleina nai lo le faʻatasi, ma o ia o se tasi o nai fafine laiti e fetaui lelei i soʻo se laulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻei puʻupuʻu lalagaina na avea o ia ma tomboy, ae na tumau pea aulelei ma matagofie. Polina faʻapena tomai faʻapipiʻi lauulu ma foliga ese, ma o le iʻuga o taimi uma e ofoofogia.

Na faʻauʻuina e le Atua ia Valery e le gata o le taleni, ae o ni faʻamatalaga maoaʻe mai fafo, faʻafetai ia e masani ona faʻataʻitaʻi le tagata pese. I le maua ai o le toʻamalie ma le mautinoa, na ia filifili ai e tipiina ona curls ma fai se lauulu e ala i le sasa sao. E ui e leʻi leva na vaʻaia o ia e le au fiafia i lenei sitaili, ae sa manatuaina o ia e le toʻatele, ona o foliga laʻei e tele foliga ma foliga sili i le mafiafia, manifinifi, laʻei ma le laulu ole laulu.

Mo i latou e paʻu lauulu

E le mafai e tagata uma ona mitamita i le mafiafia o le lauulu, ma le laulu puʻupuʻu o loʻo faʻaalia manino mai ai le faigofie tele o le faʻafitauli o loʻo fesoʻotaʻi ma a latou mago ma le malulu mafai A sao filifilia lauulu vaʻaia vaʻaia le tele, ma o lenei o le faʻafitauli autu o tagata e ona le laulu lauulu. I se faʻaopopoga, se puʻupuʻu lauulu 'ulu e mafai ona natia ai nisi o faʻaletonu ma faamamafaina lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, ole laulu e tasi e mafai ona nana le lautele o le muaulu (faʻafetai i mea tau saua) ma faʻapupula gutu laugutu.

Tagata oti pipiʻi

O ia laʻei fulufulu e tatau ona muamua taumafai e faʻaali mai o lo latou pule e manaia, ae le o soona naunau i le tausiga o ona foliga. O le faʻailogaina tane o le puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele faʻaalia le i ai o le laʻititi faʻatamala.

Le sili ona tipiina lauulu pipi o 2016

Le sili ona lauiloa o lenei tausaga iloa le laei puupuu pixie laupepa. Na muai vaaia o ia i le 1953 e le tamaʻitaʻi o Audrey Hepburn, aʻo avea ai ma Queen Anne, o le na faamalosia e faapuʻupuʻu ona faʻailoga mo le saʻolotoga. Lenei manatu e lei pasia e isi tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi. O le mea lea, i le 60s, pupuʻu laulu fetu na maitauina o se tulaga o chic.

Pupu pupu

Masalo o se tasi o le faʻaolaina ituaiga o le fou suiga, lea e oʻo mai i le aso na faʻaalia na o Natalie Potrman. E mafai ona finauina e masani lava ona sili ona fiafia lauulu i ia lauulu, aua o lana ata muamua na faia i le ata "Leon Killer", lea na ia faaali ai i luma o le au maimoa ma se laei manaia.

Mo mumusu

O Jennifer Goodwin, o le tamaʻi tala i le taimi e tasi, ua avea ma faʻamaoniga manino e faapea o se pulufulu puʻupuʻu e ono talafeagai mo foliga lapotopoto. O lana ata o le Snow White sa alofagia e le toʻatele o tagata maimoa, ma o le sele fou laulu e le faʻatagaina ai e le fiafia ona taumate lona matua moni.

Ae o le laulu lauulu e le o taimi uma e faia ai lona e laʻititi nai lo ni nai tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Latina Amerika Jennifer Lopez na faʻateʻi mai nei tagata fiafia ma paparazzi faʻatasi ai ma se sikuea fou. Na lipotia mai e le au tusitala e faapea o le lauulu fou na faaopoopo i tausaga i le tamaitai ma lana teine ​​pese. I soo se tulaga, o le itu i saute ua suia le tele o ata, o lona uiga, o loo ia sailia pea se mea fou. Ma o le mea lea, i le mea, o se uiga lelei tele mo se fafine.

Faamatalaga

O nisi eo, o nisi e leai.
Na o le feusuaiga a le tele o tagata i luga atu, ou te le o vaʻai)

Aukuso 3, 2011, 17:29

Tasi e mafai ona malilie ma se tasi, ae Michelle Williams - leai, e leʻo iloa e loʻu faiʻai.

Aukuso 3, 2011, 17:33

Ou te manatu o Holly e sili ona alu
I loʻu olaga atoa, sa ou mitiʻai ia fai oʻu lauulu e pei o le mea lena, ae paga lea, e leai se mea, e tatau ona e ofuina umi

Aukuso 3, 2011, 17:31

Ma 'oti loʻu lauulu puʻupuʻu! Na amata uma lava ile lauulu pei ole Beckham) Na ou fiafia i ai, ae iai lava ma nisi mea faʻafetai))) O lea ia e alu iai, ola tasi!

Aukuso 3, 2011, 17:36

E pei ona fai mai le faaupuga, "E le tupu lauulu nifo")))

Aukuso 3, 2011, 17:39

O loʻu matai na talanoa ia te aʻu i fafo atu, sa ou faia se pupuʻu, puupuu ma le pupuʻu. e le tuuina

Aukuso 3, 2011, 17:41

ma sa ou amata ia Agnem Dean. Na ia alu i le auala lava e tasi, ae e tusa lava po o le a le taimi nei, ina ua ia toe foi atu i lana uliuli uumi toe faamalo toe, sili atu!

Aukuso 3, 2011, 17:41

i menia viki vdoxnovila na korotkuju strizhku 3 tausaga nazad. sejchas opyat 'otrastila nizhe lopatok, no kogda chitaju takie posty, opyat' ruki cheshutsia korotko postrichsya)))

Aukuso 3, 2011, 17:52

ma sa ou tipiina loʻu lauulu teisi i le masina talu ai ma ou te le fiafia i ai (o lea ou te nofo ma faʻatali seʻia oʻo i le taimi nei latou tuputupu ae i tua (

Aukuso 3, 2011, 21:15

Riana o se lalelei matua iinei! Ma, ina ua ou tatalaina le pou, ou te mautinoa lava o Keira Knightley o le a i ai iinei. Na o ia lava le faʻataʻitaʻiga ou te fiafia i ai i se laulu nai lo lauulu. Aulelei lauulu teuteuina lelei o se teuteuga o se fafine e masani ona o ma oe, tusa lava pe e te le laʻuina i luga ma e le o laei, lauulu o le a sefe. E le gata i lea, o le siʻusiʻu, ona sosolo lea, ona mimiti ai lea, ona toe faʻalaʻe lea, ona toe i ai lea i le itu o le aufana, ma i se mea e paʻu ai.

Aukuso 3, 2011, 17:36

Aukuso 3, 2011, 17:39

o mea uma lava ei ai ona lava faʻamanuiaga: o mea uumi e tele le tele o fafine ma tele filifiliga, o mea pupuʻu e i ai se lagona o le māmā, ma i le tagata lava ia, o laʻu matau o loʻo ou lagona e sili atu loʻu feololo ma sili atu le toʻamalie + Na ou faʻaitiiti sina taimi tuʻu ai (15 minute faʻasaga i le 30 minute). Ma e tusa lava pe e te le ofuina foliga ma e le ofuina, e masani lava o se mea leaga i lou ulu)))

Aukuso 3, 2011, 17:42

O Bob Victoria o se tuʻusaunoaga, ae ou te leʻo iloaina teine ​​i laʻua sele "pei o se tama". O le isi fesili, e leʻo faʻalavelave ia te aʻu loʻu mafaufau)

Aukuso 3, 2011, 17:53

Victoria, Pink, Holly - ma isi lauulu e le mafai ona mafaufauina.))
ma pei lava o Ryan ma Kuresa i lenei faʻatusa.

Aukuso 3, 2011, 18:10

E fiafia lava i lauulu o Vanessa Hudgens. Ae paga au, ou te le fiafia tele ia te ia.

Aukuso 3, 2011, 18:12

Sharon Stone ua misi! E i ai sona lauulu manaia)))

Aukuso 3, 2011, 18:30

O Natalie Portman ei ai foliga ofoofogia - toetoe o mea uma e fetaui - uma lauulu / uliuli lauulu ma uumi / pupuu / leai se lauulu)))

Aukuso 3, 2011, 19:02

tele o Rihanna. Winona, Kira ma Holly fiafia pea iai

Aukuso 3, 2011, 19:14

Ou te faaopoopo atu Evan Rachel Wood

Aukuso 3, 2011, 19:16

Sa ou fiafia tele ia Natalya Imbrulia ma se pipiʻi puʻupuʻu i le taimi o Torn - matua matagofie, tauagafau, ma manaia, e le pei o mea o loʻo i luga