Sulufaʻi

Ituʻaiga o le faʻamamaina ile lauulu lauulu, auala e filifili ai le mea saʻo

O le mea e malie ai, faʻalauiloa i luga o laulu lalelei fesoasoani e fatuina se laulu manaia, e tusa lava pe e te laʻitiiti tele ma e seasea curls. I le avea ai o se tulafono, mo blondes latou faia le faailoaina o isi leo le mama pe pogisa ina ia latou foliga foliga le masani ai ma manaia i aso uma. O aso nei, o teineiti lauulu e mafai ona filifili i le va o nei ituaiga: faʻamamaina ma se lanu uliuli, moli pe mumu, faʻaalia a Kalefonia, faʻamamafa Amerika. Ma o le a le ituaiga e tatau ona e filifilia? E tatau ona e tilotilo ile ata e te manaʻo ai.

O le a le mea maualuga

Le faailoaina o mea ("faʻailoaina") o se faiga lea e vavaeina ai se vaega o le lauulu vavaeʻese. E le gata i lea, tasi pe lua manoa e mafai ona faʻagaioia, faʻapea foi ma se pito sili ona tele i luga o le ulu o lauulu.

E tusa ai ma le metotia o talosaga, o mea taua e filifilia e ese - o le lauulu e lanu e tusa lava mai aʻa e oʻo i pito, pe filifili foi (latalata i aʻa / faʻaaliga, ogatotonu ma isi mea).

Ae mo le lanu, e mafai foi ona maua mai soʻo se mea: mai le latalata i le paolo masani i se eseesega iloga. E tele taimi i le auala o le pisipisia, e tele lanu e faʻaaoga.

E tele taimi e māmā ai curls, ona vali lea. O a mea e filifilia ma faʻafefea ona faʻatinoina matagofie faʻamamafa, o tagata e fesoasoani i le 'au fulufulu malamalama e malamalama e faʻalagolago i le tulaga o lauulu, faʻanatura masani, lanu lanu ma isi uiga a tagata taʻitoʻatasi.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O le lauiloa o le faʻailoaina o loʻo faʻaauau pea ona tupu, sili ma tele fou tekonolosi e aliali mai, ma uma talu ai O lenei taualumaga e tele iloga itu lelei:

  • naʻo nisi vaega o le lauulu e gaosia, o lona uiga o mea oona e mafua ai le itiiti afaina pe a faʻatusatusa atu i le atoa-atoa valiina,
  • e le faigofie le matauina o aʻa toe tupu, o lea, e le masani ona manaʻomia faasaʻoga: tasi i le 1.5-2 masina. Ma nisi togafiti, o lenei vaitaimi faateleina atili,
  • tala o ata lafoia vaaia vaʻaia faʻateleina le maualuga o moli faʻailo. Lea e taua tele mo le seasea ma manifinifi lauulu,
  • sao filifilia auala e mafai ai ona e faʻamamafaina nofoaga manumalo ma nana mea le atoatoa,
  • enaena lauulu laulu
  • Talafeagai mo tagata e ona le ituaiga o lauulu.

Pei o se isi faiga e faʻaaoga ai vailaʻau, faailoaina foi ei ai foi ona sese:

  • o nofoaga ua togafitia, e ui lava ona togafitia i auala agamalu, e faʻaalia ai pea le afaina o mea o loʻo i ai le tuʻufaʻatasiga, o lea afai e te le tausia lelei le uila faʻailoʻina, o le a avea i latou o ni mea maloʻa ma le le maloloina,
  • le pupuni taualumaga umi le umi (e tusa o 2 itula pe sili atu),
  • faigata ai ona valivali lauulu ile fale.

Anotusi

E aoga foi le mafaufau i lena o lea metotia e iai ni faʻasologa o faʻamaoniga. E aofia ai:

  • mamafa manoa uaea. O le tuufaatasiga e mafai ona mumu ma mago ma faʻavaivaia curls,
  • muamua le vali ma le henna, basma. O le lanu e ono sau i fafo e leʻi mafaufauina.
  • na faia se perm i le taimi muamua. E tatau ona e faʻatali pe a ma le lua vaiaso.

Ma le faʻaeteete, e aoga le taumafai i le pisia i le taimi o maitaga, lactation ma pe a ave fualaau hormonal. O ia tulaga e aʻafia ai le malosi o le tui o le puaa, ma o curls mafai ona pisia le tutusa.

Ina ia faia lauulu lauiloa i le salon, e tatau ona e faʻaalu mai le 1500 i le 8000 rubles. Le tau e ese mai le polofesa o le matai, le ituaiga o staining, le mafiafia ma le umi o le curls.

I le fale, tau o le faʻalagolago i luga o le aofaʻi o vali ma / poʻo le pelu faaaoga. O lea la, vavaeina tumau-sili ona lelei vali tau o le 600 rubles ma sili atu, tonic - e uiga i 500 rubles. Ma afai e te manaʻomia se faʻamalamalamaga, o lea la e uiga ile 700 rubles. Ae pe ae manatu o le le lauulu uma ua gaosia, ae na o ni tagata taʻitoʻatasi, tupe mo le valiina o le a lava mo le tele o taualumaga. Lea, pe a iai le talitonuga o le faʻailoaina o le a liliu e avea ma maualuga le lelei, e sili le aoga o le faʻatinoina i le fale.

Afai e te filifili e faʻatau oe lava le vali, ia mautinoa o loʻo iai i totonu o le pusa mea taua uma. E tele taimi, oloa faʻapolofesa e manaʻomia ona fefiloi pe a pisia ua faʻatau ese atu (pigment ma developer).

E aoga le mafaufauina o se tau le faʻailoaina o taualumaga e faigata ona faʻasaʻo. Ma o ia lauulu o le a tatau ona toe fuatai mo se taimi umi.

Vailaau

O se faiga lea e faʻamamafaina ai lauulu malamalama ma ni moli malamalama o loʻo faia. O loʻo faʻagaioia ia curls i le umi atoa ma afifi i le pepa. Mo le manaʻomia o faʻateleina lanu, tasi i le fa ataata o loʻo faʻaaogaina i le galuega. O le lautele o le filo e mafai ona manifinifi ma lautele. I le laʻau ua faʻaleagaina matua, e mafai e le matai ona faʻatinoina le faʻapipiʻiina o le zonal - valiina na o le pito i luga o le lauulu.

Valivali (Pasila-Farani)

Valivali i luga o laulu lauulu o se taualumaga lea tapuni e vali i ni lanu eseese (mai le 2 i le 15). I le avea ai o se tulafono, o lanu e filifilia latalata i le tasi i le isi i le leo. E vali uma curls (o le natura paolo ua natia), ma vaega taʻitasi (o le lanu masani e aʻafia i le taʻaloga o ata).

Kalefonia

E paʻu i le kulupu o le faʻasaoina. Vali foliga o se pulu faʻapitoa e faʻaaoga i ni vavaeese ese; e le faʻaaogaina pepa pepa. O le vaega aoga galue i fafo. Ina ua maeʻa le faiga, o le laulu foliga mai e pei ua mu i le la. Le suiga i le va o ata ua faia agamalu, masani. Le tele o taimi, ma se karamel lanu. Fetaui lelei mo blondes ma se lanu mafanafana.

O le valiina o auala e fatuina se eseesega e latalata i pito o le lauulu. Uma latalata i lanu masani ma susulu o tolu po o le fa uila e faʻaaogaina.

Ua valivali faʻataʻitasi i se moe le mautonu. Ole auala e tutusa lava ile ombre, ae ose suiga gofie i le va o paolo e faia iinei. O mea taua i luga o le manifinifi o lauulu e atoatoa, e pei ona vaʻaia faʻalelei faia le lauulu volumetric.

Shatush (Farani)

O se metotia faʻapena tutusa ma ombre ma Kalefonia faʻamamaina. I luga o le pulu laulu ma lauulu uliuli, o le faʻamamaina i luga o le fulufulu laulu ma le uliuli loka ua faia. O le tala o lanu sau mai le pogisa paolo i le aʻa nofoaga i se malamalama tasi latalata i le fautuaga. O le fesuiaiga e lamolemole (lanu faʻaoso), ma o latou curls latou te faʻagaioia e faʻaaoga ai se metotia lemu.

Fa apamemea

Ole faailoaina i pouliuli uliuli ile malamalama ole laulu e foliga manaia ma maua ai le lauulu foliga ole faʻaalia ma le tele. O leo e faʻaaogaina i le galuega e faʻasolosolo malie i le tasi. O le lanu uliuli e faia i aʻa. O se filifiliga sili o le sukalati, kofe ma lanu enaena enaena.

"Masima ma pepa"

O loʻo tuʻufaʻatasia le malulu o le siliva i le malu o le kiona. Faʻaosofia le faʻatinoina le aoga o le laulu sinasina, lea e foliga matagofie ma matagofie. O loka vavaeʻese ua vali, ma o le lefulefu susulu ua faia i luga o le laualuga atoa o le lauulu. E i ai i se tasi o sili ona taugata pupuni taualumaga, talu ai e mafai ona maua se aulelei ash paolo ma se tala o tone e na o le poto masani matai.

Taulai atu ile 'au

Le faailoaina o 'au o se tulaga lauiloa taualumaga. O loʻo iai se metotia o loʻo aʻafia ai le niniina i ata 4-10 i le lanu lava e tasi. O le tulaga taua o le i ai o le umi ma mafiafia pa.

E fetaui lelei mo tagata totoa. I le gasologa o galuega, o lanu susulu manoa ma eseese lanu e fatuina. Valivali faʻamamaina o loʻo faia i luga o vali fulufulu lauulu, luga o faʻamalamalamaina curls poʻo luga o natura blond.

Ata talafeagai

Ina ia faia le maualuga o moli i luga o le malamalama ma paʻepaʻe lauulu, e aoga le vaʻai totoʻa i le lanu palet.

Tagata e mama lanu enaena curls talafeagai nei lanu:

  • paʻepaʻe
  • nifo elefane
  • susu
  • lanu lauulu ole platinum (malulu malulu),
  • susu sukalati, faapea foi ma le karamela lauulu lanu.

Pulu lanu piniki i luga o le lauulu lauulu foliga foliga sili ona manaia. Ae e taua le mafaufau ai o sea lanu e talafeagai mo tagata e ona le lanu matagofie. I se isi tulaga, lanu piniki o le a faʻamamafa ai naʻo le mumu ma isi faʻafitauli vaega.

O le tulafono lava lea e tasi e aʻa ia i latou e filifili i luga ole platinum blonde. I se faʻaopopoga, o se laupepa faapena e sili ona talafeagai mo malulu ituaiga lanu (taumalulu, taumafanafana), ae mo i latou e iai le mafanafana ituaiga lanu, mumu faʻapipiʻi i luga o laulu lelei, auro uliuli, karamel lauulu lauulu, ma le paʻu meli e ono manuia.

Fautuaga. O se filifiliga manaia o le faʻanenefu o nisi vaega (pogisa faʻapipiʻi i luga o laulu lelei). O na valivali e maua ai le faavae lanu lanu ma sili atu le faʻaalia lelei.

Lauulu o le umi

Ole filifiliga ole meafaigaluega e fuafua ile umi ole filifili. I le uma o iai, e iai ituaiga o faʻamaninoina e le o vaʻaia i luga o lauulu pipiʻi. Pe latou te le vaʻaia lelei i loka o le ogatotonu umi ma uumi lauulu.

Mo curl umi ma uumi Ituaiga o vaega vavaeina atoatoa e atoatoa:

  • Farani
  • ombre (talafeagai lelei mo kapeti),
  • shatush,
  • faamaninoina.

Fetaui lelei i luga puupuu:

  • zonal
  • Scandinavia
  • fale
  • faamaneta faifaiga
  • valivali mea faʻataʻitaʻi ma 'ie.

Lautele metotia talafeagai mo lauulu o soʻo se umi o:

  • faailogaina masani,
  • valivali
  • lanu o manoa.

Le togafiti togafiti

Faʻalagolago i le ituaiga, o le tekonolosi mo le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga e ese foi: pepa alumini, pulou, faʻapipiʻi sapalai faapitoa ma sili atu mea e mafai ona faʻaaogaina i le galuega. Ae o se aotelega, ia O taualumaga faapea e faia i le auala lea:

  1. O le valivali fatufatu (poʻo le faʻamalamalamaina, pe a fai o le malamalama malamalama, lanu poʻo valivali) faʻaaoga i soʻo se tagata ma se pulumu. I le taimi lava e tasi, o vane ua vali uma i le umi atoa, ma i vavaeʻese vaega. I le tulaga o le faʻatinoina metotia pei o ombre, shuttle, ma isi, staining mafai ona faia i tele vaega (faaloaloa le lanu ua faia).
  2. O le mea lea, o mea gaosi faʻapipiʻi ua fofola i le pepa, poʻo le gaosi mea i fafo atu mo se taimi (tusa ma le 40 minute, o loʻo faʻaalia aso i totonu o faʻatonuga poʻo le matai e vaʻai i le tulaga o le "faʻatulagaina" o le pigment).
  3. Ona fufulu ese lea o le faʻamaʻi ma, pe a talafeagai ai, vali. Masani ona faʻalauiloa blondes filifili platinum tinting e aveese yellowness.

E iai foʻi metotia e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina se selu faʻapitoa (stripper) pe ala mai i se pulou faʻapitoa. I le mea mulimuli, o loka e tosoina i totonu o faʻapitoa pu ma le matau ma vali.

Tausiga pe a uma ona pisia

Ina ia faʻapupula le laʻulu foliga foliga faʻapelepele ma e leʻi avea ma faigata ma momomo, latou te manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. Mo nei faʻamoemoega, faʻapitoa shampoos ma balms mo lanu fulufulu e talafeagai.

Faʻatasi i le vaiaso, faʻapipiʻi lau lauulu i uila alofa. Faʻaititia le faʻaaogaina o mea e aoga ai le vevela, ma afai e te faʻaaogaina, faʻaoga puipuiga vevela ile laina.

E lelei foi le faʻaogaina o suavai, serum ma isi oloa tausi.

Taua! A aliali mai pito vae, tipi latou e faʻalelei lelei ai le laulu.

Ae o le mea e ono oʻo i se faʻailoga taua pe leai, o le tali e faʻalagolago i le tele o itu. O lenei filifiliga o le a manuia pe a e manaʻo e toe faʻafou le ata, taumafai se mea fou pe tausisi i faiga masani. Ae ina ia mafai ona vaeluaina le valiina o foliga ma e sili ona matagofie, e sili atu ona fai i lalo o le poto masani faʻataʻitaʻi o se fulufulu-faʻatautau. Aua le faia ni faʻataʻitaʻiga ile fale pe afai e te le o mautinoa o le a mafai ona e ausia le manaʻomia o le taʻaloga o lanu ma puipuia lou lauulu mai le faʻaleagaina aafiaga o le reagent.

Manatua, e faigata tele ona toe faaleleia le pasi le lelei, ma lavelavea faaleagaina e tatau ona toe faaleleia mo se taimi umi. Ae afai e te saunia mo faʻataʻitaʻiga ma le tausiga lelei pe a maeʻa le faʻatulagaina, ona mautinoa lea e taua le mauaina o le filifiliga talafeagai. Ae uma ane, a manuia faia vaega vavaeina o le a tuuina atu le lauulu foliga a teuteuina lelei ma se matagofie taalo o fulufulu mo le tele o vaiaso, po o masina foi. Ae e le o se mafuaaga lea e liliu ai i se stylist?

O mea taua maualuga o mea maualuga

O lenei ituaiga o pupuni ei ai le tele o taua tele, na faia faʻamalama maualuga curls mega lauiloa:

  • E faʻaolaina foliga matagofie, fou, talavou ma mananaia.
  • E i ai se aafiaga lemu - o le tuufaatasiga ma se vali e le afaina ai aʻa ma itiiti afaina i le umi,
  • E maua ai le aofaʻi ma le matagofie, o le a mautinoa talisapaia e tagata e ona le manifinifi pe seasea lauulu,
  • E le manaʻomia le faʻasaʻosaʻo soʻo - faʻalauiloa e mafai ona faʻafouina ia le sili atu ma le faʻatasi i masina uma 3, ae, moni, e faalagolago uma lava i le tuputupu aʻe fua faatatau o unta,
  • E tutusa lelei le fetaui ma laʻititi pupuʻu ma le laulu uumi,
  • Faʻatagaina oe e nana faʻalelei lauulu muamua lauulu sinasina,
  • E leai se faʻatapulaʻaina o tausaga,
  • Talafeagai mo soʻo se fausaga ma faʻamamafaina faʻamau loka ma curls.

Taua! Masters po nei faia faʻamaninoina ma vali faʻapitoa, e aofia ai vaega masani.

Lauulu lauulu - pouliuli loka

Pulu pouliuli i luga o laulu lalelei foliga foliga lelei. O le mea lea, le tele o teine ​​talavou aulu foliga faʻaali atu i aso nei. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia soʻo se paolo o le a pogisa nai lo lou lanu masani: kofe, sukalati, uliuli, pogisa meli poʻo le lanu o susu sukalati. Brown brown highlighting on fair hair ua avea lauiloa tele talu ai nei, lea e faigofie ai ona suia le foliga. I le taimi lava e tasi, e le sui ona o se suiga i le lanu leo, ae ona o le mea moni o le curls maua le sili atu mafiafia. E manaia foi le faʻaaliga pouliuli o blondes i ai ona vaega:

  1. Baliage - pe a valivali tagata loka taʻitasi. E lauiloa i teine ​​ma le uumi 'oti ma le paʻimau.
  2. Vanilla - pe a maua e le lauulu se "penina" susulu ona o le lanu o nisi curls.
  3. Mazhimesh - pe a vali atoa le filo, ae faʻaaogaina le solo, ae le o le vali.

E pei ona e vaʻaia, e tele lava auala e faʻaopopoina se paolo pogisa i lau lanu enaena lauulu. E tatau ona e filifilia se talafeagai pogisa faʻapitoa i luga o le pulu lauulu ma faʻatuatuaina se tagata poto masani.

Auala e filifili ai se lanu

Ina ia mafai ona oʻo mai i le faʻaiuga o le galuega faia ia faʻataunuʻu uma faʻamoemoega faʻailoa, e tatau ona e muai filifilia le filifiliga o lanu lanu.

Fautuaga:

  1. Malamalama enaena lauulu e fealofani foliga paepae, susu, lanu caramel, faapea foi ma le paʻepaʻe elefane, susu sukalati ma platinum blonde.
  2. E mafai ona e faʻaopopo i le ata o le 'auʻaunaga e ala i fuainumera lanu paʻepaʻe, ae e tatau ona e faʻalogo atu i le mea moni o se felanulanuaʻi e talafeagai naʻo tagata e ona le paʻu foliga atoatoa. A leai, o le lanu piniki na o le a faʻamamafaina le mumu ma isi mea o loʻo i ai nei.
  3. O leo malulu o le platinum blonde e mafai foi ona faamamafaina soo se le atoatoa i le paʻu, i se faaopopoga, o lenei ituaiga maualuga e fautuaina mo teineiti e iai le malulu poʻo taumafanafana ituaiga lanu.
  4. Mo tagata e ona le lanu mafanafana ituaiga, o le filifiliga sili o ituaiga uma o lanu mumu, kapeti ma meli, lea o le a faʻaopopoina le eseesega ma faia foliga foliga sili atu faʻaalia.

Faamamaina i le vaeluaina

Faatasi ai ma lenei ituaiga faʻamalamalamaga, o le lauulu e muamua vaeluaina i se vaeluaina tuʻusaʻo, ma ona loka mo le faʻamamaina ua filifilia simetrically.O le lautele ma le numera o nei loka ua faʻamauina i se faʻasologa tonu - e mafai ona latou manifinifi ma masani pe lautele pe lautele ma e seasea. Ina ua mavae lena, tuu i lalo o vilivili curls tuu pepa solo susu i le blondoran. O le iʻuga o lenei pisia e vaivai lalofia e faʻamamafaina atoatoa le matagofie ma le agamalu o lauulu lauulu. Ma basal highlighting faateleina le tele o le lauulu.

Farani

Farani faʻailogaina o se lelei auala mo le paʻu ma lauulu lauulu. O lenei metotia faʻaavanoaina mo le vaega le faʻamamaina o laʻasaga taʻitasi, e faʻatagaina ai oe ona ausia le aʻafiaga o lauulu mu. Valivali Farani e mafai ona saogalemu faʻaigoaina agamalu, aua mo lona faʻatinoina, radical pupula faʻamau le manaʻomia. Masters fautua faʻatagaina le faʻamuamua i pupuni vaivai e aunoa ma le amonia, e le afaina ai le fausaga o fulufulu o fafine, ma e faʻapea foʻi - fafagaina i latou, faʻasusu ma faʻamalamalamaina matagofie. I le taimi nei, e tele filifiliga mo le taua i le Farani, ae valivali ma pastel shades e sili ona manaʻomia, lea latou te ave mai le 3 i le 5 tone.

Manatua! O le tele paolo faʻaaogaina, o le sili atu manaia le tali. Ae o le tau o ia blurry overflows o le a sili maualuga atu.

Le fesuisuiaiga masani o le ombre o se teuteuga maaleale salalau solo i lauulu. Afai o le galuega e faʻatino e se aliʻi poto masani, o lona aoga e matua matagofie lava. E foliga mai na e toe foʻi mai mai se tafaoga i le taimi na galue ai le la ma le vai vai i lou lauulu.

Ma sombra, se laititi faʻaititia o aʻa e faʻatagaina, peitaʻi, o le suiga mai le aʻa vaega i le pito e tatau ona toetoe ina le mafai ona vaʻaia. E pei ona faʻamamaina e mafai ona faia i luga o moli lanumoana ma luga o malamalama mama - o le aafiaga o lanu lanu e faʻasaoina i tulaga uma e lua.

Kalefonia foliga

Afai e te manaʻo e faʻataunuʻuina le aoga foliga o aso nei "peiseai ua susunuina i lalo o le la i luga o le la", ona tatau ai lea ona e mafaufau lelei i se isi ituaiga o ata vali ua lauiloa i teine ​​o nei ona po. O Kalefonia o loʻo faʻamamaina i luga o laʻau lelei ua lauiloa ma talafeagai tusa lava ma fetu Hollywood (Jennifer Aniston, Fergie, Jennifer Lopez). O le mea sili ona taua o lenei ituaiga o valivali o le mea moni e le faʻaaogaina le pepa uʻamea poʻo le pepa foil i le faʻagasologa. Nai lo o lea, o polofesa aveina se kulimi kulimi faapitoa e faʻavae i luga o le pi lole. E suia malie lauulu, e aunoa ma le faʻaleagaina o latou foliga. O se mea manaia o le faʻalauiloaina lea i malamalama malamalama e mafai ai ona e faʻamamaina e le gata o le manaʻomia, ae o tuaoi foʻi, o lea o le suiga e avea ma matua lamolemole. E tele taimi, o le matai e faʻaaoga lanu eseese e faia le valivali sili ona masani. Mo le taunuʻuga, e manaʻomia le faia o ni mea taua i nisi taimi.

Mo le valiina o lou lauulu i le lauiloa a Kalefonia iloga, e tatau ona e vaeluaina muamua i ni fusi ia oʻo atu i le 1.5 cm i luga o le ogatasi vaega i se siaki laupapa. Vali poʻo se faʻapitoa faʻapitoa mo le faʻamamaina e tatau ona tufatufaina faʻataʻamilomilo i luga o le umi atoa o le utupoto. E te le tau alu i totonu o le foe. O lenei faiga e tatau ona toe faia faʻatasi 'eseʻese ma ni manoa taʻitasi. A maeʻa le valiina, fufulu le vali ma faʻapipiʻi se pulu susu i lauulu.

Mumu faailogaina

Afai e te manaʻo i lau foliga foliga sili atu taʻalo ma manaia, ona mafai lea ona e faia oe lava mumu faʻapitoa i luga o le lauulu lauulu. Ole ituaiga ata lea e fesoasoani e tu i fafo mai le motu o tagata ma fausia sau oe lava ata tulaga ese. I lenei tulaga, e aoga le filifiliina o paʻu latalata i le pulu sinasina, ina ia foliga mai ai le laulu e sili atu ona masani ma tupu fua.

Faʻaaliga faʻailoga a Amerika

O le faʻalauiloaina o Amerika i luga o lauulu lalelei e leʻo se fou, ae sili atu le alualu i luma faiga, lea e fesoasoani e fausia ni ata matagofie ma uiga ese. O lenei auala o le valiina foliga i le 2010. Ina ia faia Amerika faʻamalamalamaga, pepa faʻapipiʻi ma eseʻese lanu lanu mai le tasi paleti o loʻo faʻaogaina. O le mea lea, o le a sili atu ona faigofie mo le matai ona vaʻai po o fea uʻamea ua uma ona valiina ma mea e leai. O le faʻaaogaina o ni nai tone (mai le 2 i le 4) o le autu autu lea o lenei ituaiga staining. O le mea lea, manaia suiga ma faʻaaliga foliga mai i luga o le lauulu, lea e vaʻaia vaʻaia latou laupepa ma faʻaopopo ia laina o pupula. Ma le isi, o le tele o paolo faʻaoga, o le "olaola" le lanu. Faʻapea foi, o le faʻapupula faʻapitoa o le a fesoasoani e faia manaia sitaili i aso uma. E tatau ona manatua o lenei ituaiga faʻamamaina e naʻo le talitonuina e mafai ona faia e se tagata poto masani maua ai ia maua le tali manaʻomia.

Faauluaina ma valiina lauulu

Oe ua uma ona vali lou laulu i le paolo manaʻo ma ua toeititi a moni lauulu lauulu, ae mai lea taimi i lea taimi e te manaʻo pea e suia lau ata ina ia mafai ona tosina atili sili atu tane? O le mafuaaga lena o le faʻamamafaina i luga o lanu paʻu enaena ua lauiloa tele i nei aso. O le laʻasaga faapena o le a fesoasoani e faʻafou ou foliga e aunoa ma le faʻaavanoaina o se suiga tele. O le mea moni, afai e te filifili e faʻapupula i luga lauulu lauulu ua uma na vali muamua, e tatau ona e manatua ni taua taua ina ia aua neʻi afaina ai lou curls. Muamua, e sili le tolopoina o le faʻatonuga seʻia oʻo i le taimi mulimuli pe a fai ua tele lou laulu pe afai na faia talu ai nei lau pemita. Lona lua, afai e te valiina lou lauulu aʻo le i faʻapupulaina ma lanu faʻalenatura, o le a mautinoa ona e manaʻomia le logoina le matai e uiga i ai.

Le lelei o lenei metotia o lauulu valivali

I le taimi nei, lauiloa i luga o le lauulu lauulu ua avea sili lauiloa. O lenei mafai ona faamatalaina e le mea moni o loʻo iai ni numera taua:

  1. Ona o le mea moni o loʻo faʻaalia ata eseese, o le a foliga foliga talavou ma sili ona lalulu.
  2. Afai ei ai lou manifinifi manifinifi pe manifinifi, ona faʻapipiʻi atu lea o le a fesoasoani e faʻaaliga vaʻaia faʻatele lo latou laumei.
  3. Ina ia faʻafouina le taua, e tatau ona toe faia naʻo le tasi i le 3 masina, o lenei e sili tele masani nai lo masani masani.
  4. Faʻamamaina o le a foliga tutusa lelei i luga o le puʻupuʻu ma le laulu uumi, pe a fai e te tuʻuina atu lenei faiga i se tagata tomai faʻapitoa.

Le mautonu o le maualuga

O le mea moni, soʻo se togafiti e iai se aʻafiaga i lo tatou soifua maloloina o le a iai pea ni mea sese. E moni foi mo le faʻamamafaina. O a ni tulaga faʻaletonu e tatau ona ou sauni i ai pe a fai e te filifili e faʻailoga maualuga ile laulu lalelei?

  1. Manatua o lenei faiga e le taugofie uma. I le taimi lava e tasi, tusa lava mo le toe faʻailoaina mai, e le pa'ū le tau.
  2. Ia e saunia mo le mea moni o lenei faiga o le a umi se taimi. Afai e iai sau lauulu pupuu, ona e onosaʻi lea mo le 2 itula, pe a fai o le umi lauulu - 4.
  3. Afai e te le faʻapupula faʻailo ma se poto masani matai, e mafai ona faʻaleagaina uma le ata, ona faʻafaigofie ai lea o le mea sese.
  4. Afai oe faʻamalamalamaina le lauulu lea ua leva ona masani ona malamalama, e mafai ona suia la latou fausaga, o lea la pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le faʻapitoa sui restorative sui.
  5. O isi taimi e tupu pe a uma ona faʻapupula, e amata ona selu le lauulu le lelei, e le tuʻuina atu ia i latou i le sitaili ma e le faʻataʻutaʻu lelei i curlers.

O le mea moni, e mafai ona e aloese mai i le le lelei aafiaga o le faʻailoaina pe afai e te mumusu i le fale ma na ona e faʻaalu i le fesoasoani a polofesa. E ui lava i le mea moni o lenei faiga o le a fai sina taugata tele, o le soifua maloloina o lau laulu e aoga tele.

Faatumutumuga

Ina ia filifilia se vali, gauai atu i lau masani lauulu lauulu. O lanu o enaena ma auro e talafeagai mo teineiti e iai lona laulu enaena. Mo se faʻataʻitaʻiga: apamemea, saito, amber ma isi.

Mo teineiti e iai le lanu enaena lauulu, paʻepaʻe paepae, mo se faʻataʻitaʻiga, elefane, susu, kulimi, platinum, e talafeagai. E sili ona manaia ma matagofie foliga lauulu i tone o karamel, kofe ma susu. Matou te faʻamoemoe matou te fesoasoani ia te oe ia malamalama i le mea o loʻo faʻamamafaina e talafeagai mo oe, matou tagata pele pele.

E aoga foi le mataala i malulu malulu uamea: lefulefu, platinum, siliva. O lenei malamalamaaga e foliga lotoa, faʻateleina.

Ata faʻataʻitaʻiga o le sili ona iloga ile lauulu enaena

I le ata o loʻo faʻamalamalamaina i luga o enaena lauulu o le umi, o lenei filifiliga foliga foliga lelei.

I lenei ata, o le teineititi o loʻo faʻamamaina i luga o pulu enaena lauulu, o se masani e foliga matagofie.

O le faʻamamaina o luga o le uliuli enaena lauulu i lenei ata e fetaui lelei ma le lanu paʻu o le teine, o na faʻapupulaʻaina foliga foliga mafanafana i le taumafanafana.

I totonu o lenei ata, Kalefonia e faʻamamafa i luga o le enaena lauulu, ia maitauina o le lanu suiga e masani ona leai. O le mea lea, o lenei filifiliga e faʻaigoaina Kalefonia e faʻailoaina mai, e pei o le lauulu lava ia na i ai sina mumu i le mafanafana Kalefonia la.

Lenei e faʻapupula atili ile laulu enaena enaena. O mea taua i luga o le uumi lauulu lauulu foliga foliga manaia ma manaia i taimi uma.

O loʻo faʻaalia le ata matala ile lauulu enaena. O lenei filifiliga foliga foliga manaia ma matagofie. Lea o faʻalauiloaina ua leva i faiga masani talu mai le 2017 ma o le a masani ai mo se taimi umi ..

O auala faʻailo i luga o lauulu enaena e pei ona i ai i le ata o se filifiliga mo i latou e le o sauni mo faʻataʻitaʻiga ogaoga ma o latou foliga vaaia.

O loʻo faʻaalia le ata mataʻina ile laulu enaena ao leʻi maeʻa le faʻagasologa. Na fausia na o le manaia lauulu, e ono fetaui ma oe.

Ole isi lenei matagofie mataina i luga ole lanu enaena lauulu lanu, e taofiofi ma sitaili.


E le o faʻamaninoina le teine ​​ile lauulu enaena ma ni faʻailoga.

Ole isi lenei auala lauiloa ile lauulu enaena.

Matagofie le faʻamamaina o lanu enaena sikuea.

I totonu o le ata, iloga i ni manoa i lauulu enaena.

Laititi, seasea ma faigofie faʻailoaina foliga foliga taofiofi ma masani.

O a aoga o le maualuga i luga o laulu enaena?

O le faʻamamaina o lauulu enaena e tele manaʻoga, aua o le faʻamamaina o luga o laulu enaena lauulu e tele mea aoga nai lo isi metotia o valiina:

  1. Pe a tupu aʻa, e toeititi lava le mafai ona vaaia e faasaga i le faʻavae autu ma ituaiga pisipisia,
  2. E te sefeina le tupe - o aʻa e mafai ona valiina soʻo. Tasi o le lua masina,
  3. O le faʻailoaina e faʻaalia i auala faʻaeteete o valivali - e mafai ona e suia la latou lanu e aunoa ma le afaina tele o le laulu,
  4. O vali po nei e aofia ai se fatuga ma mea masani. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, ua lalelei lauulu,
  5. Faatasi ai ma ia lanu e mafai ona e faagaloina le lauulu sinasina,
  6. Le leo vaaia o lou lauulu.

Ituaiga lauiloa o luga lauulu enaena

1. Tuʻufaʻatasiga masani.

O lenei metotia e le faigata ma iloa. Ua leva ona faʻaaogaina. I le umi atoa o le lauulu, valivali o filo e tutusa le alu. O le mafiafia o lanu valea e mafai ona eseʻesega (fuafua i le mea na maua ai).

2. Kalefonia faʻamamafa.

O lenei auala o lauulu lanu e sili ona talafeagai mo teineiti ma lauulu enaena. Faatasi ai ma lenei ituaiga o pisipisia, o ou manoa foliga mai ua mu i le la. O le aafiaga foliga foliga filemu ma agamalu. Ma le isi, o lenei valivali lemu ona valiina le lauulu ma e talafeagai mo le tele o ituaiga o lauulu.

3. Toe faia (toning).

Faatasi ai ma lenei ituaiga o lauulu o lanu, o le loka e vali i le muamua lauulu lanu, o se leo pe lua uliuli pe malamalama.

4. Matauina o aʻa.

E talafeagai foʻi le ituaiga lea i mea e fai i aso nei. E faia i luga o lauulu mai le malamalama i lanu uliuli.

5. Venice le faʻailoaina.

O ao pogisa e tatau ona i ai ni eseʻesega faʻailoaina o metotia pe a faʻatusatusa atu i moli ata. O lenei valiga metotia ei ai se mea tutusa ma le Kalefonia metotia. E ese ese lava na o le faʻailoga Venetina o loʻo faʻamalamalamaina paʻaga i le pale mo pulu lanu.

Lapataiga! E fautuaina le valiina o lou lauulu i se matai faʻapitoa. E le mafai i taimi uma ona maua se taunuʻuga manaʻomia i le fale, faʻapea foʻi, ma le le faʻatautaia lelei o le vali, e tele se taimi e maua ai ni faʻafitauli i lauulu pei o le matutu, vaivai ma le malepelepe.

O le a le mea e tatau ona fai e aloese mai ai?

  1. Faʻaaoga le pulumu faamalolo pe a uma ona pala, ma pe a uma ona fufulu.
  2. Faʻaaoga mea aoga sili e teuteu ai lauulu lanu. Fai se mata faʻapitoa tasi i le vaiaso.
  3. Puipui lau lauulu mai soʻona faʻaolaina i le fesoasoani a ni auala faʻapitoa: taʻaloga samoa ta, uila faʻamalulu ma aʻafia malulu, ufimata ma argan suauu, suauu thermoactive, susulu o la.
  4. Taumafai ia aua le faʻaaogaina fulufulu lauulu ma uʻamea. Faʻaoga i ai pe a le mafai ona e faia e aunoa ma ia. Ma o le laulu o le a tumau maloloina. Faʻamago lou lauulu masani.
  5. Faia se ulu faʻapipiʻi ma se pulumu faʻapitoa.
  6. Faaaoga serum ma gel fluids e faʻaopopo ai le susulu o lauulu.
  7. Aua nei galo e uiga i nai fofo faigofie pei o burdock, popo suauʻu, olive ma almond oil, yolk masks.

Zonal pe leai se vaega

Ole faʻailoaina ole Zonal e aofia ai le tufatufaina o pito i luga o tagata (mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga, latalata i aʻa pe i le pito). Lenei auala vaivai dyeing e talafeagai mo tagata e ofuina ni lauulu pupuʻu, faapea foi ma i latou e le o sauni mo se maitauina suiga i le ata ma e le fuafua e faʻaaoga ni ie i se tulaga faifai pea.

Tagata e ona o le malamalama poʻo le enaena enaena lauulu e mafai ona faʻaogaina saogalemu faʻamalama, platinum, sukalati, amber, oneone, saito po o le penina tone. O i latou e naunau i luʻi faʻataʻitaʻiga o loʻo fautuaina e tumau i luga o pulu lanumoana, lanumoana, mumu, lanu viole. Talu ai o le lanu e faalanuina i se pulumu, o le taunuuga e malu ma sili atu le fealofani.

O se vaega o faʻamamafa e faʻatinoina lelei ile lautele o mama, ina ia tatau ai ole mafiafia o le laulu. Mo ia, latou faʻaaogaina se vali faʻapitoa mai Matrix, Estel poʻo LOreal, lea e aofia ai faʻanatura solo. O mea faapena e le gata e le afaina ai le soifua maloloina o lauulu, ae e maua ai foi se sitaili manaia.

Na faʻaalia faʻaalia talu ai nei (i le 2015), o le lefulefu faʻamamafa i luga o papaʻe papaʻe, na vave maua ai le lauiloa tele i teine ​​talavou ma fafine matutua. O le uamea lanu muamua e faʻaalia ai se mea lilo, o lona lua - o le mautu ma sitaili. O se filifiliga sili lea mo lauulu lauulu, aua e le pei o pulu uliuli ma le enaena enaena, e mafai ona e maua se lanu mama atoatoa ia i latou.

Lefulefu faʻailo e mafai ona faʻatinoina uma i luga o laʻasaga taʻitasi, atoa ai ma le umi atoa o manoa. I le tulaga mulimuli, o se faʻataʻitaʻiga e faia - o se faʻapitoa masani o lanu ma pogisa aʻa ma faʻamanino fesoasoani.

Taua! Lefulefu matala e manatu o se tasi o le sili mimita, o lea e sili atu le talitonuina ituaiga o lanu i tagata tomai faapitoa. Aua le taumafai e toe fai le faʻasologa i le fale - e le o taimi uma e faʻamaonia ai le faʻaiʻuga fuafuaina. E tatau foi ona maitauina ma faʻamamaina uma o le ulu o le a amata ona sesega le lanu, o le mea lea, o le faʻasaʻoina o ia faʻamamafaina o le a tatau ona faia soʻo.

O le tekonolosi mo le faʻatinoina o valiina ua atoatoa mo moli enaena ma lauulu lauulu. O le faʻamamaina o tagata Venetian, na faʻatinoina i lanu e lua, e maua ai le aoga o nai maila mu. O le valivali fatufatu e faʻaogaina e le televave gaioiga le mautonu mai le pito i le ogatotonu, ona mimilo lea ma le faʻaeteete ma se pulumu malo - e aliali matagofie ma masani lava e mafai. Ae mo ata, teine ​​laulu-lauulu e tatau ona vaʻai totoʻa i le amber, auro, cognac, beige, karamel, kopeti ma susu susu. Ae mo blondes, malulu faʻamamaina ma le auai o platinum ma penina lanu e lelei. O fashionistas sili ona alualu i luma e mafai ona faʻaaogaina se faʻamalulu tele paleni - tipolo, lanumoana, lanu poʻo lanu viole.

Majicontrast ua taʻua faʻamamaina, tuʻufaʻatasia moli ma pogisa. Ina ia mauaina le sili ona saʻo filifiliga o loka taʻitasi, o loʻo tuʻuina atu lenei fofo faʻataʻitaʻia foliga, e manaʻomia le faʻaaogaina o se malosi malosi oksidate sooupu ma se vali sili ona pogisa.

Faufautua! Faatasi ai ma faʻailoga faʻapitoa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia tagata poto masani ma faʻatuatuaina. Naʻo le tulaga lea, e mafai ona e faʻamoemoe i le maua o se iʻuga matagofie.

Le aoga sili o le taua i luga ma fulu o se faigofie metotia, ona o lea e mafai ai ona faigofie ona faia i le fale. I se faʻaopopoga, o fulu foliga sili atu i luga o lauulu puʻupuʻu ma luga o le uumi o lauulu. Latou te maua ai laina faʻaalu ma le faigofie tele. Ae o le manai umi, e sili atu ia te ia le suʻeina o se isi fofo.

Mo le faiga, e tatau ona faʻapipiʻi i luga ma se pulou faʻapitoa i pu e ala i tosoina manifinifi toso e ala i se matau faʻapitoa. E mafai ona faʻatau i soʻo se faleoloa faʻapitoa.

Lava o se lavelave, ae matua matagofie lanu, lea e faʻaogaina ai ni pamu lalelei faapitoa. Latou te le maua le amonia, ae o loʻo i ai le faʻamalie, lea e tele mea aoga. O se vali faapena e le mafai ona suia tele le lanu o lauulu, o lea e faʻaogaina e fausia ai le aafiaga o le mu mu.

Ua leva na faʻauluina lauulu i le lanu enaena, ma o lenei ua e manaʻo e faʻafouina lau lauulu laʻititi ma faʻaopopo nota fou i lau foliga? Matou te fautua atu, ia vaʻai totoʻa i le fale, o se tasi o sili ona aulelei ma matagofie filifiliga. Ole faiga ole balayazha e aofia ai le faʻamaninoina ole curls i nisi nofoaga - ile tua o le ulu, ile malumalu, luga o faʻailoga poʻo le palealii. E faʻalagolago mea uma i lou manaʻo! O mea faʻapipiʻi e mafai ona faia i luga o curls o soʻo se umi, ae foliga mai e sili ona manaia i luga uumi pe feʻaveaʻi lauulu.

Sukalati maualuga i luga o le lauulu uaea - o le a se mea e sili atu ona manaia ?! Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, o le a avea oe ma laiti mo ni nai tausaga i le taimi e tasi, ma o le a mafai foi ona mafai radically suia le faiga ma faia ou mata ma fulufulu mata sili atu faaalia.

Taua! Blondes blondes oe filifili e fai se pisipisia ma sukalati paolo e tatau ona mataala e mafai ai. Ina ia faia le faʻatusa o se mea sili ona talafeagai, o le lanu lanu o lou lauulu e tatau ona mamao pei o sukalati.

Ombre, faʻaleagaina, poʻo le faʻailoga maualuga ma aʻa tetele - o le mea lea ua taʻua ai lenei faiga faʻaʻofuga ma matua faʻaalia lelei. Mo valivali, tasi i le fa tone e mafai ona faʻaaogaina. Uma natura ma feteʻenaʻi lanu ua faatagaina. O le tuaoi ombre e mafai ona lamolemole ma sili atu le puaoa, ma e mafai ona matua manino ma faʻaaliga mafai. Ole amataga ole fesuiaiga e faalagolago ile umi ole lauulu. O lea, i le tulaga o se sikuea, e amata i le auvae, ma le lauulu umi - naʻo pito. Ae ui i lea, e faʻamoemoeina foʻi i lau oe lava tofo.

O le faʻamamaina faʻatasi ma loka lanu e pupula, malosi, faʻalelei ma sili ona fou. E mafai ona e filifilia toetoe lava o se leo - lanu viole, lanumeamata, piniki, mahogany, lanumoana, mumu, ma isi. Ma la latou fesoasoani, e le gata e mafai ona faʻamamafa lau oe lava sitaili, ae e te teʻi foʻi le faʻalogo i le au maimoa i se foliga le masani ai. Le aoga sili o valea lanu staining o le saolotoga atoatoa o gaioiga - pe a apalai le vali, e mafai ona e ave le tasi paolo, pe mafai ona e palu fa, fausiaina nuanua lanu.

Manatua! Afai na muamua na maua "valea lanu" na o va hippies ma punks, ae o lenei ua suia mea uma - o lenei ua mafai ona vaaia i totonu o tamaitai masani e sili ona tofo. E tatau foi ona maitauina, o lanu valea e foliga sili ona matagofie ile umi sitaili ma curls ma se cascade.

O lenei metotia e matuā māmā lava ma e iai le faʻasolosolo lelei. Valivali o loʻo faia ma le auai o samasama 3-4 i le lanu paʻo e tutusa, ae o loʻo teteʻe ma le faʻaulu o lauulu.

Pasila faʻailogaina o se sili auala e tuʻuina atu moli uila i se foliga sili atu ona aoga. Mo le mauaina o se faʻaiuga, e filifili e le matai manoa o tagata ma valiina i latou i lanu eseʻese. Afai e te le manaʻo e vali atoa lauulu, filifili naʻo ni nai curls i luma. A mamago le lauulu, o nei lanu e fefiloi faatasi, e tuʻuina le tele o lanu.

Faufautua! Ina ia faia le suiga mai le tasi paolo i le isi e toetoe lava le vaaia, o laina mo le faʻamatalaina e le tatau ona tele tele.

Matauina lelei lauulu

O le fulufulu fulufulu naʻo ia lava manaʻomia le tausiga faapitoa, ma o le faʻaopopoga o le faʻamalamalamaina o vali na o faʻateleina ai lenei ituaiga. Faʻafefea ona tausia lelei le faamamaina o lauulu ina ia tumau malosi, malu, siliki?

  • Tulafono 1. Fufulu lou lauulu i le solo mo le loteina, valivali poʻo paʻu uaea.
  • Tulafono 2. Fufulu lou lauulu i le decoctions poʻo tui o le vailaʻau vailaʻau - latou te le aoga sili nai lo balms ma conditioners.
  • Tulafono 3. Taumafai i le mea sili e mafai ona faʻaaogaina se fulufulu fulufulu, auli ma isi mea vevela.
  • Tulafono 4. Aua neʻi galo e uiga i suauʻu teuteu - olive, castor, almond poʻo burdock. Faapipii ia 1-2 taimi i le vaiaso, o le a e faia lau fulufulu lemu, siliki ma e usitai.
  • Tulafono 5. Faʻaaoga masani serum ma suavai - latou te taofia pito o le vaega.
  • Tulafono 6. Vaʻai lelei meaʻai. Ina ia faia lou lauulu malosi ma ola maloloina, 'ai sili vitamini ma fualaʻau gaʻo.
  • Tulafono 7. Ina ia toe faʻaleleia le mea ua faʻaleagaina, alu i totonu o se tasi o le fausaga faʻalapotopotoga - lamination, keratin faʻasaʻosaʻo, elution, glazing, glossing poʻo le puipuia.
  • Tulafono 8. A o e asiasi i le vaitaʻele, solarium poʻo le taele, ia mautinoa e ofuina se pulou puipuia. O le a puipuia le curls mai le mago ma mu i fafo. I se faʻaopopoga, vai chlorinated o le mafuaʻaga sili o le lanu mou atu.
  • Tulafono 9. Le itiiti ifo i le faʻatasi i le vaiaso, faʻapipiʻi ufiufi faʻapitoa ma se faʻafouina faʻafouina - latou te tausia le soifua maloloina o ou curls. O tupe faapena e mafai ona teuina ile fale.
  • Tulafono 10. Ua maeʻa ona faʻatinoina le mea taua lea, aua nei galo e faʻafou pea le lanu i laupepa faʻapitoa foliga. Latou te faʻaolaina oe mai le le fiafiaina o le samasama ma o le a faʻatagaina oe e asiasi atu i se fale lalelei e leʻo tele taimi.

Faʻafefea mai

O le faʻamamafa faʻasolosolo lea i luga o laulu lalelei e faigofie. O le piki filifilia e tatau ona avea 2-4 tones lighter pe pouliuli e maua ai se iloga taunuuga. O le auala masani e valiina paʻu e aofia ai le faʻaaogaina o le pepa alumini po o pulou.

Faʻagasologa faʻagasologa faʻamatalaga

  1. Sauniaina o mea talafeagai meafaigaluega ma mea e faʻaaogaina ai, faʻamaloloina o faʻamalamalamaga poʻo vali.
  2. Vavaeeseina o lauulu i sone. Faapipiiina o latou uma taitoatasi ma pulou.
  3. Vavaeeseina o se filo e le sili atu 2 cm i le mafiafia.
  4. Faapipiiina o se vali i se pau, ua uma ona tuu ai se fasi pepa i lalo.
  5. Gagau faaalu le pepa pepa i le afa faatasi ma le lauulu na togafitia.
  6. Suiina valiina o unta e tusa ma muamua faatinoina zoning.
  7. Mo le gaioiga o le pigment, o le a faia e le itiiti ifo i le 30 minute, pe a uma ona mulumulu ia manoa i le tele o vai.
  8. Fufulu ma balms, masks ma isi restorative sui.
  9. Mago faʻatasi ma se fulufulu laʻitiiti i agamalu taotoga.

O le tele o faailogaina maualuga sui

E sili atu ona faigofie le faʻatinoina o le faʻailoga i nei aso nai lo le 10-15 tausaga talu ai, ina ua laʻititi le filifiliga o vali. I salonoa faʻapitoa faleoloa, e faigofie ona e faʻatauina le oloa sili ona talafeagai.

E matua lauiloa lava:

  • Valivali mo le Penetito & Faʻapitoatalafeagai mo aafiaga pupuʻu pe mo faʻataʻitaʻiga faʻamoemoe,
  • Faamaninoina o pou, fai mama ia sulugatiti e ala i le 1 le tone, ae aunoa ma le faʻaleagaina o le fulufulu fale,
  • Valivali kulimifaamatalaina e se mafiafia fausaga ma le tuuina maualuga-lelei pigmentation,
  • Susulu efuefue le ofi i totonu loloto i totonu o le fausaga, ae latou te faʻaalia le pupula ma le susulu atu,
  • Mazhimesh vali, e le o aofia ai le perhydrol, o le faʻaiuga o ia mea e maua ai lemu lanu.

O le polofesa poto o le a filifilia se mea faigaluega e faʻavae i luga o uiga taʻitoʻatasi o le lauulu a le tagata o loʻo ia maua ai le maualuga faʻaiuga. I le taimi lava e tasi, o le a aofia ai le ono lamatia lamatiaga e faatatau i vailaʻau aafiaga ile fausaga.

Valivali moega moli ma pulumu e matua lauiloa, talafeagai mo se taimi puʻupuʻu aafiaga poʻo le faʻataʻitaʻi.

Malamalama ma pogisa malamalama

Faavae i luga o le masani lanu, filifiliga mo valiina strands ua filifilia. Mo e ona paʻu lauulu, ua fautuaina e faʻamalamalamaina ni manoa i lanu susulu faʻaaoga le 2-3 lanu. O se metotia faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻaavanoa. Afai o loʻo manaʻomia e fatu ni foliga sili atu ona faʻaaloalo, e mafai ona e valiina ni manoa manifinifi i lanu uliuli. O le sukalati lanu i foliga uma e atoatoa.

A faʻapea e faʻamalamalamaina le ata i le malamalama, ona tatau lea ona faʻatino le pogisa faʻapitoa e mafaufau i le ituaiga paʻu ma oval o foliga. E mafai e se lauulu foliga lelei ona setiina mea sese. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Afai o le foliga o foliga e mamao ese mai le oval, e sili atu le valiina i ni manoa laiti,
  • Faatasi ai ma le paʻu lanu paʻepaʻe, aua le faʻamalamalamaina lou lauulu tele, o le a e maua se pulu vaega ae le o se ata,
  • O le pogisa faʻailogaina e fautuaina naʻo le ofuvae, o isi mea e tatau ona faʻaeteete i ai ma le faʻaogaina i lenei ituaiga vali.

I totonu o le mananaia masani i le valiina o malamalama malamalama:

  • Majimesh aofia ai le faʻaaogaina o le paʻau ae le o le vali (ua faigata le auala, ua naʻo se matai e mafai ona ia)
  • Vanila aofia ai valiina na o ni tagata manifinifi curls ina ia maua ai le laulu se penina pupula,
  • Balayazh faia i luga o vavaeese mafiafia mafiafia poʻo i luga o pito o le lauulu.

I soo se tulaga, ao le i suia le ata, e tatau ona feutagai ma se stylist e faʻamaonia tonality.

Faʻafefea ona fai i le fale

Avanoa tulafono mo staining faʻataga ona faʻatinoina e le gata i le faleoloa, ae o le fale.

Mea manaʻomia ma mea faigaluega:

  • susulu fatuga poʻo vali o pigments filifilia,
  • pepa na vaevaeina i ni fasi (10 cm lautele, umi e tutusa ma le lua filo umi),
  • paʻu poʻo totigilima totini lima,
  • pusa mo le vali (tioata poʻo le sima),
  • pulumu vali ma se laupapa poʻo se palasitika,
  • selu ma se au manifinifi umi,
  • se solo.

Mo le faigofie o le faʻaogaina o pigment, e mafai ona faʻaogaina ni faʻata e lua o loʻo faʻasaga i le tasi.

Savali

  1. Saunia ni pepa alumini ma vali
  2. Fuafua le faʻavae o laina valie tatau ona tutusa
  3. Vaevae lauulu i sone (luma, pale, itu, nape) ma faʻamau ia taʻitasi ma le lauluʻau,
  4. Tatala le pale nofoaga ma vavae ese le manoa manifinifituu se pepa pepa i lalo,
  5. Faaaoga le vali i lauulu ma togi se fasi pepa o le pepa alumini ma se teutusi, ma faʻatapulaʻa ai le solofanua o le lanu,
  6. Faʻagasologa ni manoa i soʻo se vaega e tasiagai mai i le pale i itu, sosoo ai ma le pito i tua o le ulu ma luma,
  7. Vaitaimi vali taimi tali (15-40 minute e fuafua i le malosi o le paolo),
  8. Fufulu lou ulu i le vai, ona ave ese ai lea o le pepa alamini,
  9. Fufulu lauulu ile launiu faʻaaogaina o se ufimata poʻo se pulu pasama,
  10. Faʻamago lou ulu e masani ai pe se fulufulu mata i se taotoga lemu.

Puipuiga saogalemu

Ina ia faia oe lava-faʻailoga, e tatau ona e tausisi i tulafono nei:

  • Filifili ma le faaeteete se vali, suʻesuʻe i le fatuga, ola fola, mo le a le ituaiga o lauulu o loʻo fuafua,
  • Galulue ma vailaʻau fofo tatau ona ofuina totigilima
  • Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi atu ma mata., i luga o le paʻu ma lavalava (i le itu i mata faʻapipiʻi ai mata, fufulu vave ile vai tafe),
  • Faavaivaia naʻo le faʻatatauE le fautuaina le faʻaaogaina o se mea lelei,
  • A maeʻa le faʻagasologa, faʻatautaia se faasologa o mea tutupu e toe fausia le fausaga o lauulu.

Lelei:

  • O le taʻaloga o lanu eseese faʻafouina foligafai o ia ma talavou
  • Leai se masina faʻaalia le lanu, le iʻuga tumau pea mafai ai e 3 masina,
  • Manaia ma manifinifi lauulu lauulu avatu le voluma
  • Auala vaeluaina auala galue tutusa lelei mo lauulu 'oti ma uumi uumi,
  • I totonu o fesuiaiga eseese, e mafai ona e filifilia se foliga sili ona manuia ma faʻaopopo le paʻi o uiga i ia mea (filifili filifili lanu).

Le atoatoa:

  • O le faiga o le valiina o filo e tele taimi, ona, e tatau ona e saunia ma faʻapitoa tuʻusaʻo mo le taualumaga 2-4 itula (fuafua i le umi o le curls),
  • A filifilia ni lanu, oe manaʻomia le fautuaga a se polofesa, le amateur e mafai ona faʻaleagaina le ata, ma o le a toetoe a le mafai ona toe faʻaleleia le mea sese,
  • Ammonia ma le hydrogen peroxidefaaaogaina mo maualuga, leaga le fausaga lauulu, o le mea lea, le toefuataiga lavelave e tatau,
  • Le tau o le tautua lea i fale salota e le taugofie.

E mo tagata uma le faia o latou lava filifiliga, e faia se mea taua i se tagata poto poʻo se tagata poto faʻapitoa. Ae e taua le manatua o le tuliloaina o foliga ma le lalelei, e le tatau ona galo e uiga i le soifua maloloina o lau lauulu. Togafitiga ma le toe faaleleia e sili tele tupe nai lo le filifilia o le auala saʻo e faʻaalia ai lou tagata ma masani aulelei.

O ai e uliuli le faʻamalamalamaina o luga o laulu e talafeagai

O le faʻamamafa i le le faʻaitiitia o auala e mafai ona faʻamamafaina le loloto ma le faʻaalia o lanu, ma luga o le lauulu lauulu paʻepaʻe foliga foliga uliuli.

Ua lava naʻo le filifilia o le valiina o metotia talafeagai, amata mai i au oe lava fiafia ma faʻapea le amanaia o le umi o le maua lauulu.

Auala:

  1. Mo alumaga umi ma uumi, ua fautuaina Farani vali, shatush, ombre poʻo le 'apamemea.
  2. Mo e ona se lauulu lauulu puʻupuʻu, zonal poʻo Scandinavia faʻailoaina o le a avea ma sili atu filifiliga lelei, ma e mafai foi faʻataʻitaʻiina ma 'au e ala i le faʻaopopoina o ni lanu lanu.

Faatasi ai ma le saʻo faʻatulagaina o silila, oe mafai ona le gata natia le le atoatoa o tino o lo oi ai nei, ae o le a faasaʻoina foi ova o foliga:

  1. O le tafatolu i foliga (vaʻai auvae ma lautele lona muaulu) na faʻasaʻoina ona o le pupula paʻepaʻe o lauulu i le maualuga o alafau ma mata pogisa i totonu o malumalu.
  2. O i latou e taʻamilomilo alafau ua fautuaina e faʻalogologo pogisa i vaega faʻaletagata, ma ia faʻamama se laulu o laulu i le pale o le itu o le mata ina ia faʻatele ai foliga.
  3. Ole malu valiina ma lamolemole suiga o le silila ole a fesoasoani e fetuunai le sikuea foliga ma faʻamaʻimau foliga faigata foliga.
  4. Mo teineiti o latou foliga o loʻo i ai se foliga trapezoidal, e manaʻomia le faia o lanu uliuli mai lalo, i le malulu o lanu lauulu luga. Faatasi ai ma lenei togafiti e mafai ona e faapaleniina se tamai muaʻi ma le auvae lautele.
  5. Ina ia mafai ona faasaʻoina le rhomboid foliga o foliga, ua lava e faatino ai le lanu uliuli i le tulaga o le alafau, ma avea ai latou e itiiti tele.
    O le pogisa faʻailoa atu i luga o laulu lalelei e mafai ona suia ai se foliga vaivai ma faʻalelei foliga.
  6. O teine ​​e iai le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe, e tatau ona lafoaʻi le paʻu uliuli, a o luga o le lalelei uliuli paʻepaʻe, o mea pupula a le sulu o le a foliga sili atu le talafeagai.
  7. Tagata e ona paʻu ma lanu samasama e tatau ona faʻalogo i le chestnut ma mumu lanu.
  8. Tamaitai ma se lanu piniki paʻu tatau ona sili atu le aloese mai saturated mafanafana leo, sili atu i le malulu moli malulu o filo.

Leaga ma mea lelei a le pouliuli i le malamalama

E ui i le mea moni o i tausaga uma e iai fou manaia auala o staining, faailogaina le maumau le talafeagai ai i lenei aso.

O lenei lauiloa e mafua mai i le tele o mea nei:

  • gaosia na o ni manoa taʻitasi e faʻaititia ai le faʻaleagaina o le lauulu laʻasaga faʻatusatusa i le atoa-lanu valiina,
  • lauulu tuputupu aʻe i aa e le maitauina tele, o lea taualumaga e tatau ona faʻasaʻo naʻo le tasi lava 1.5-2 masina,
  • le mafai e avatu se mea e seasea curls se lapoʻa tele ona o le taʻaloga o le lanu paette,
  • le auala o valivali saʻo le filifilia e le matai fesoasoani vaʻaia lilo o faʻaletonu o loʻo i ai ma faʻamamafa lelei uma aoga o foliga,
  • o lenei togafiti e talafeagai mo teine ​​uma, tusa lava poʻo le a le ituaiga o lona laulu,

O le pogisa faʻalauiloa i luga o laʻau lelei lavalava teine ​​uma, o le mea autu o le filifilia o le saʻo metotia.

  • ufiufi efuefu lauulu.
  • E i ai nai faʻaletonu:

    • i le tuufaatasiga o auala agamalu, ae ui i lea, o loʻo i ai se laʻititi o pasene o vailaʻau vaega e aʻafia ai curls. O le mea lea, lauulu tausiga pe a uma ona valiina e tatau ona sili atu teuteu lelei,
    • taimi umi o taualumaga (manaʻomia le itiiti ifo 2 itula),

    O le metotia saʻo e faigata ona e faia naʻo oe ile fale.

    Faʻaaogaina pepa alumini

    I lenei auala, o le vaeluaga ma le laulu uumi e vali. Tuufaʻavae 'eseʻese ua fofola i luga o le pepa alumini, a maeʻa ona maeʻa o se mea e fai ai se vali ua uma ona faʻaogaina ma se pulumu faʻapitoa. O fulufulu ua togafitia ua aui ma le faaeteete ile pepa alumini ina ia le paʻu le oloa aoga. Taofi le masani masani mo le 20-30 minute.

    O nisi tagata atamamai talitonu o le pepa faʻailoilo auala ua leva ona tuai. Aemaise le faʻamalieina e mafua mai i lanu faʻaaoga, e matua soona osovale luga ole laulu.

    E ala i se pulou

    O le metotia e sili lea mo tagata e iai ni 'oti pupuʻu. O le pulou palasitika ma pu e tuu i luga o le ulu e toso ese ai manoa laiti.

    O curls ua aliali mai i fafo ua togafitia i vali, ma ina ua mavae sina taimi o uma lauulu e fufuluina atoatoa.

    Faʻaaoga se selu

    O le tuufaatasiga e faʻaogaina i vaega taʻitasi o le laulu e faʻaaoga se selu faʻapitoa ma nifo e seasea lava. O le isi, o lauulu e sulu faʻaeteete i le itu mai le aʻa e oʻo i pito o ni manoa.

    Vali lea e faʻaaoga e lima i le muʻa fufuluina ma mago laulu. O le tekonolosi e fautuaina mo tagata e ofaina mafiafia mafiafia, ma o le iʻuga e toe faʻamanatu i le aʻafiaga o le frosting.

    O le fea e filifilia: laititi pe lapoa?

    O le pogisa faʻailoa atu i luga o laulu lalelei e aofia ai le faʻaaogaina o auala e lua - laʻititi ma le lapoʻa valiina.

    Lelei faʻalauiloaina e faia e ala i le gaosia o laʻau manifinifi laiti, a o se pupula ese ese tuʻufaʻatasiga o lanu e maua e ala i le faʻaaogaina o tele tekonolosi.

    O le auala o le faʻailoaina atu i taimi uma e sili ona talafeagai mo i latou teineiti o loʻo i ai se naunautaiga i aʻafiaga teteʻe atu i vaega e faia ai le vali. Laititi pisia masani lava e le afaina ai le ulu, o lona uiga o le faʻaletonu o le le faʻamalosia e faʻaititia.

    Oe mafai ona maua se paʻepaʻe malamalama ma pupula o lauulu e ala i le faʻailoaina o lautele lautele. I se faʻaopopoga, o le tekonolosi o seasea valiina e aʻafia ai laʻititi vaega, ma o lea le le faʻatinoina o se osofaʻiga mataʻutia i le tulaga lautele o le lauulu.

    Pasila maualuga i luga lauulu uliuli lauulu

    Pasila metotia o se ituaiga o Kalefonia faʻamamafa e faʻamamafaina ai le lanu autu o lauulu masani. E le pei le masani ai staining O le metotia e le aʻafia ai le faʻaaogaina o le pepa alumini poʻo se pulou faʻapitoa.

    O le faʻamoemoe autu o le fausiaina lamolemole, maaleale suiga mai le tasi lanu i le isi, o lea o le faagasologa atoa e faia i le ea fou ina ia maua le sili ona masani faʻaiuga.

    I luga o laulu lalelei, o le aʻafiaga e maua e ala i le faʻaaogaina o le "malulu" samasama poʻo le paolo.

    Shatush ma Balayazh

    O le pogisa faʻaalia i lauulu laʻau i le faiga o pasi na faʻaalia i se taimi lata mai, ae ua mafai lava ona maua le lauiloa i totonu o fashionistas. E ese mai ile faiga masani i lena i le taimi o le staining, o se faapitoa "faʻaloaloa" lanu tekonolosi e faʻaaogaina. O le iʻuga, o se sologa lelei o se pogisa paolo i malamalama.

    Blondes ua fautuaina e tuʻu sili atu nai lo le lua lanu.

    E masani lava, o le aliʻi na te faʻauluina le paʻu masani i aʻa ma le lanu uliuli, ona faia lea o ni lalelei matagofie o se paolo pupula i pito. O le auala balayazh e aofia ai foʻi le faʻamalamalamaina o pito o le laulu, peitaʻi o le mea lea, o le valivali fatufatu e faʻaogaina toetoe o le umi atoa, ma faʻatulagaina naʻo se tamai eria i aʻa e leʻi paʻia.

    Mau faatuvali

    O le aofaʻi ma le loloto o le lauulu laʻasaga e mauaina faʻafetai i le tuʻufaʻatasiga o fesoʻotaʻiga o pogisa ma malamalama mama o eseese lautele. O mea fou uma e matua galo-tuai, o lea o le lauiloa "fusifusi" faʻamalamalamaina toe mauaina le aoga leiloa. Mo le mauaina o le sili ola vaʻaia tuʻufaʻatasiga o lanu e lua, pe a uma le pisia, latou te le faia le faʻavae masani mo le valiina o lauulu.

    A manaʻomia faasaʻoga ma faʻafefea ona fai

    Soʻo se metotia o le valia i se taimi lata mai e manaʻomia mulimuli ane faʻasaʻoga. I lenei tulaga, o faʻailoga tetele o le a oʻo mai i le laveaʻi, faʻafetai ia e mafai ai ona e vave ma le saogalemu le laulu lauulu i ona foliga muamua.

    Mai i le filifilia auala o faʻamatalaina e faʻalagolago i le tele o taimi o le a manaʻomia e faʻasaʻosaʻo atili o faʻamalosi aʻa. Afai ombre, shuttle ma Pasila valiina manaomia ai teuteuga le sili atu na o le tasi i le ono masina, ona O le masani ma Farani metotia e tatau ona toe faʻaleleia uma 1-2 masina.

    Faasaʻoina faasaʻo tatau ona toe faia tonu le mamanu ma le lanu o le lauulu na faia i luga o le ata muamua.

    O le faʻataʻitaʻia auala ua taua:

    1. Ua vavaeina uila saʻo ile tolu sone tutusa - o le ogatotonu ma le lua itu.
    2. Faʻasaʻo e fautuaina mai le pito i tua o le ulu. Ina ia faia lenei mea, o se vaega o le lauulu o le itu itu vaevaeina i ni tamaʻi manoa, ina ua maeʻa, o se fasi pepa na saunia muamua sa tuu i lalo o le muamua.
    3. Faatasi ai ma se pulumu faʻapitoa, vali e faʻaoga i le laʻau tuʻufaʻatasia, e alu i tua atu o le tuaoi o le faʻaiʻuga muamua e le sili atu ma le 1 cm.
    4. O le pepa ufiufi e gagau i le afa ma o loʻo sosoʻo ni vaega o laulu.
    5. O le fatuga e matua mo 15-40 minute, fuafua i fautuaga a le tagata gaosi vali.
    6. 'Aveʻese le pepa alumini, o le lauulu e matua fufuluina.
    7. A manaʻomia, faʻatino le vaega mulimuli o le valiina.

    Tausiga Vaega

    Ina ua uma ona faʻamalamalamaina, tauulu lauulu e manaʻomia le sili atu faʻaeteete tausiga nai lo le i luma o vali:

    • I le faʻaopopo i le moisturising balm ma conditioner, o loʻo faʻaaogaina masima fafagaina,
    • a maeʻa ona fufuluina, e toʻalua ni mataua o le suauʻu poʻo ni tioata mama o loʻo faʻaaoga i faʻapipiʻi,
    • e manaʻomia e faʻaititia le faʻaaogaina o se fulufulu laʻau ma le faʻamama aasa, ma afai e tutusa uma sitaili faia i mea vevela mea, faʻaopopo puipuiga faʻaoga faʻaaogaina.

    Pulu faʻapupula ua avea ma se ituaiga o isi filifiliga mo teineiti e fefefe i le faʻamalosi o latou faʻataʻitaʻiga ma e le manaʻo e suia atoa le paolo o latou manoa. O le tele o filifiliga o metotia faʻaavanoaina oe e maua ai le tele o eseʻesega o le paolo manaʻo, aʻo le faʻaaogaina o foa malie e leai se afaina ai le tulaga o le soifua maloloina laulu lauulu.

    Vitio e uiga i le pogisa faʻamamaina i luga o laulu lalelei:

    O le a le mea e taua ai le faʻailoaina atu ma pouliuli manoa:

    Faʻafefea ona faʻamatalaina: