Tausiga

O le a le Boost Up root volume tekonolosi ma pe faʻafefea ona fai

E te manaʻo i le palapala o lauulu i aʻa mo le 6 masina? I lenei tulaga, o filifili e le faʻamatuʻu atu i le faʻasolosolo gaosi e le vevela poʻo vailaʻau malosi. Elena Glinka, o se fulufulu faʻataʻitaʻi foliga, e ofoina atu se auala fou e toe faʻafoʻi ai le matagofie o le natura. O le a le mea e faʻateleina mo lauulu? O le faʻapitoa lea metotia mo le fausiaina o se basal volume faʻaaoga faʻapitoa teuteu.

O le matai na te faʻagaeaina ni manoa pito i lalo, ae e le paʻi atu i le pito i luga. E ui o le faʻasologa e taua o le curling (flushing), o lauulu e tumau sao, ma o lo latou aofaʻi faʻateleina. O le a le umi e maua ai le faʻaiuga? Polofesa fai mai a itiiti mai o le ono masina. O manoa e foliga mafiafia, malosi, maloloina, ma o lea le faʻatulagaina e sili ona fautuaina mo tagata e paʻu ma manifinifi laulu. O le siitaga o le uila e faʻasao pe a uma ona fufuluina, teuteu, susu i le timu, o sea tele e le fefe i le matagi ma le maualuga o le susu.

Faʻaleleia Up Tekinolosi

O le umi o le faʻasologa e tusa ma le 2-3 itula, ma e sili atu le faʻatuatuaina o se tagata poto. E aoga se palu faʻaalu ile lauulu, lea e taua ai le satura o le cystamine hydrochloride - o se mea e ola ile tino ma le fausaga e tutusa ma lauulu tagata. O le oloa ua manatu saogalemu e tusa lava mo vaivai vaivai. Polofesa galulue ma uiga lelei (Pall Mitchel, Iso Filifiliga). Peitaʻi, afai e i ai ni mea e faʻaleagaina ai le fausaga, e sili atu le ave muamua se auala e toe faaleleia ai.

Pulu puʻega lauulu

I luga o puʻupuʻu puʻupuʻu, o le gaioiga e le faia, talu ai o le aʻafiaga e mafai ona le mautonu. I isi tulaga, faʻaleleia atili mo lauulu pupuu ma le umi o loʻo i ai ni faʻaiuga lelei. O le matai na o le a aʻafia ai le aʻa sone, o lea o le faʻavasegaina o le faʻasologa e toetoe lava tutusa mo 'eseʻese uumi o filo. E le manaʻomia le sauni mo se biowave, ae e le fautuaina e fufuluina lau lauulu aʻo leʻi faia le sauniga (e ui lava e te ono vaʻaia foi le faafeagai faʻamatalaga). O le faʻaleleia o loʻo faia i vaega e fitu:

  1. O pito i luga o vavaeese mai le tele o lauulu - latou te le afaina i le taimi o taualumaga.
  2. O le aʻa vaega o loʻo faʻapipiʻi i luga curlers faapitoa po o lauulu ulu. Ole pito umi ma sili lea ona faʻatiga. O le matai e tatau ona i ai le maualuga maualuga o le polofesa. E taua ia aua le faʻaogaina aa ma faʻamuta latou lava. O le 6-15-centimeter sone mai le basal mamao e faʻagaioia.
  3. O se fofo faʻapitoa o loʻo faʻaaoga i luga o fasi manoa. E le faʻatagaina le gaosiga o vaega ona oʻo i aʻa ma le papala - e le saogalemu.
  4. Curls ua afifiina i le alumini pepa alumini.
  5. O le taimi faʻaalia o 5 minute.
  6. O fulufulu lauulu poʻo le fulufulu 'ua' aveʻesea, o le ulu e mulumulu lelei i se faʻapipiʻi faʻapitoa ma togafitia i lau pulu. Moli e tatau ona leai se sulfate (e aunoa ma SLS).
  7. Fai le sitaili. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se fulufulu-curls e tatau ona lelei faʻalelei ina ia leai ni lipine.

Faʻamalosi atili faiga mo fulufulu umi

Pau lava le eseʻesega i lenei tulaga o le umi o le togafitiga lauulu. E tago le matai i le 15 cm o le filo. O mea o totoe o loʻo tumau pea. O le umi o taualumaga faʻateleina e fuafua lava ile numera o lauulu. Afai o se fafine e uumi ma mafiafia ona filifili, e mafai ona ia nofo i le potu mo le tolu i le lima itula. Ole tau ole siiina ole auala e faʻamoemoe tele ile faʻaalia o nei faʻailoga. O le mea lea e le leiloa ai le perm i luma o le taimi, e aoga le fufuluina o lou lauulu i le faʻamoe mo sulfates, sili atu le tutusa igoa e pei o le gaosi oloa.

E mafai ona fai se aʻa o le lauulu Faʻamalosi oe lava

Ole faʻaleleia atili ole gaioiga mo lauulu e mafai ona faia ile fale. Peitai, e faigata ona faʻataunuuina, ae maise i se tagata e leʻi sauni. O le ae feagai ma faigata faapea:

  • Oe na o oe, o le ae matagi i lalo o uʻamea mo se taimi umi lava, ma o ou lima o le a matua vaivai tele.
  • O le mea taua o le aofaʻi ma le lelei o le faʻapitoa tuʻufaʻatasiga. E le faigofie le sailia o se mea faʻapolofesa, ma i le aofaʻi e faʻapipiʻi i lauulu, o le matai e taulaʻi lava i le nofoaga.
  • Leai se faʻataʻitaʻiga vaivai o le aveeseina o lauulu, ma o lenei tatau ona faia i le vave ma le tiga mafai.
  • O le vaega mulimuli, faʻatulagaina, e manaʻomia foʻi le maualuga o le tomai.

Afai ua e sauni mo ia faigata, e mafai ona e faia saogalemu se pu i ou lava lima. Mulimuli i le faʻavasegaina o i luga. Faʻafefea ona aveese unaʻia mai lauulu pe a e le fiafia i le iʻuga? E mafai ona e faʻaolaina le tele o taimi i se tasi taimi e ala i le faʻafesoʻotaʻia o le lalelei. E faia e le '' oti ulu ni vailaʻau poʻo le keratin e faʻasaʻo ai uila. I le fale, e toetoe lava a le mafai ona toe suia le iuga. A o tuputupu aʻe le lauulu, o le voluma e faasolosolo lava ona faaitiitia, ae o foliga o le lauulu o le a le suia mo le sili atu.

E i ai i ni faʻaletonu le gaioiga

Ina ia e le afaina ai oe lava ma maua se faʻaiuga le lelei, faitau le faʻailoga. O lenei:

  • maʻitaga, faʻasusu, faʻaiʻuina (maʻi tele ona paʻu i lalo),
  • alergi i mea aoga,
  • aveina o hormones, malosi fualaau,
  • tele lauulu e leiloa, faʻamalosia le puipuia,
  • loka pisia i basma po o henna.

O lauulu pe a uma le malosi e mafai ona avea ma mataʻutia, le palapala ma leai se ola. E mafua lava ona latou matua vevesi lava, seia oʻo i le faiga o taua. Leiloa o manoa o se masani taatele foi ina ua uma biowaving. O nai isi mea taua taua: le laititi o numera o polofesa i lenei eria, le tau maualuga o taualumaga (mai 3,500 rubles), le faigata o faʻasaʻo iʻuga, le le fiafia i le taimi o le fausiaina o le faʻaleleia.

Vaega taua

Le Boost Up tekonolosi ese mai le fausiaina o se tele tele ma se fulufulu i mea nei:

  • e matua saogalemu lava mo curls ma se manifinifi ma manifinifi fausaga,
  • lelei mo le umi uumi lauulu ma uumi uumi,
  • e le mafai ona faʻaaogaina lenei tekonolosi mo pupuʻu pupuʻu,
  • Boost Up fesoasoani e faʻafetaiaʻia le faʻafitauli o le gaʻo gaʻo gaʻo,
  • o le serum faapitoa e le suia le lauulu fausaga,
  • e leai se auala e faʻaalu ai i luga ile fale, pei ona manaʻomia ai tomai faʻapitoa, mea faigaluega ma mea faigaluega,
  • o le faʻagasologa fesoasoani i le mauaina o se vaʻaiga vaʻaia o lauulu
  • e faʻatagaina ona faia i tagata toetoe o augatupulaga uma,
  • lauulu e le faʻailoaina i le eletise faʻaletonu,
  • o se ata puipuia e fausia i luga o vilivili, e taofia ai le leaga o le aafiaga i luga o laina mai le siosiomaga,
  • o le voluma tumau e tusa lava pe faʻaaogaina styling oloa,
  • ina ua uma ona e masani i le timu, o le a leiloa ai lou lauulu lauulu foliga ma le faʻamalosia.

Ole tauʻaiga e iai foʻi ni faʻaletonu laititi.

  1. O le faʻafitauli sili ona lauiloa o le faifai malie o le "faʻasolosolo" o le tele. O se aafiaga faapitoa ua maitauina iinei: e le o leiloa le lapoa, ae faasolosolo agai agai i lalo ma lalo ifo pe a uma ona ofuina o le styling. Ona o lenei, o le "cheburashka aafiaga" tulai mai, e aofia ai i le mea moni o unta i aʻa maua se fausaga saʻo ma lamolemole, ma pe a faʻaseʻe ai, o le tele e faʻavasega i le itulagi o taliga, ma liliu i lurus uʻu. O lenei faʻafitauli e mafai ona aveʻesea. E manaʻomia le keratin straightening prosedur. Tele teine ​​mafaufau o le styler o le a fesoasoani e taulimaina lenei, ae o se sese manatu lenei. Mo tagata lototetele, o le filifiliga o se pupuʻu pipiʻi laʻau e talafeagai mo le teʻena o le keratin straightening prosedur.
  2. O le lona lua sili ona lauiloa faʻafitauli o le foliga mai o magulu lauulu. O lenei aʻafiaga e mafua mai i le mea moni o le iʻuga pe'ā maeʻa le faʻatulagaina, o le tele o le susu e tuʻuina atu ai curls, e ui i le saogalemu le faʻaaogaina o le serum faapitoa. O na te soʻona faʻaalu fesoasoani e faʻaalia le foliga matala, faʻapea foi ma se vaega malosi o faʻutuaga. I le toe faʻaleleia o le mea ua faʻaleagaina, e tatau mo paʻepaʻe ona fai se ala e faʻapipiʻi ai ma faʻafailele pulupulu e faʻavae i luga o suauʻu masani.
  3. Ole tau maualuga e faʻaaogaina ai foʻi ma le leaga. Sefe o le a faʻatagaina se asiasiga i se aliʻi tumaʻoti, e mafai ona faia lenei tautua i le fale. Peitai, o lenei tulaga e aʻafia ai se tagata ma ua filifili ai e suia ona foliga. O se le poto masani faʻapitoa e mafai ona faʻaleagaina lau lauulu. O le mea lea, a o e asia muamua le pule o le fale, e tatau ona e fesili ia te ia mo se tusi faʻamaonia e faʻatagaina oe e faia nei tautua fulufulu. E aoga foi le saili mo iloiloga e uiga i lenei matai.

Faʻafefea ona fai le faʻasologa

I le averesi, o le Boost Up taualumaga e tusa ma le tolu itula. E faia, matauina se tekonolosi.

  1. Muamua, o se tagata tomai faapitoa e vavaeeseina pito i luga o lauulu ma se laʻei faʻafaʻatasi. O le talepeina o nei uʻu a le afaina.
  2. Sosoʻo mai, o le togafitiga o le basal itulagi o le lauulu ma se faʻapitoa sui ma cystimian pei o le mea autu e tupu, ona o se vaega faʻaopopo o le iʻuga o le ofe bee propolis.
  3. Ole faʻaaogaina o lenei paluga e manaʻomia e mautinoa ai le faʻagaioia o le puipuiga puipuiga mai i aafiaga o tulaga maualuga vevela. E faʻatagaina foi oe ona fai le aafiaga e tumau, umi le ono masina.
  4. Ina ua maeʻa ona soʻona totoina le lauulu i lenei puipuiga, o le matai e amata ona punou faʻatasi ma le fesoasoani a mea faʻapitoa.

Ae e te lei faia le Boost Up procedure, e tatau ona e iloa o loʻo saogalemu ma lelei, ae e manaʻomia le tausiga atili.

Tausiga mo volumetric curls

Ina ia fiafia i le ofoofogia aafiaga o le tele i le umi e mafai ai, oe manaʻomia le mulimuli i ni nai fautuaga. A tausisi ma le faʻaaloalo ia te i latou o le a mafai ai ona e ofuina ni laei sili atu mo sili atu nai lo le ono masina.

A maeʻa ona faʻaaoga ia manoa, ia e mautinoa e latou te le maua le susu. O lenei fautuaga e tausi mo le aso pe a uma ona fai le curl.

I totonu o le 24 itula, e manaʻomia e le aofia ni malaga i le sauna, vaitaʻele, e le mafai ona fufulu lou lauulu, e te i totonu o le potu e tumu i le ausa, e tatau ona e puipuia lou lauulu mai le timu.

E le mafai ona faʻaaoga le styler i totonu ole 10 aso ina ua maeʻa le taualumaga. Tolu aso e le fautuaina e faʻaaoga auala eseese mo le faʻaputuina o laʻau foliga, atoa ai ma le faia o sitaili. I le taimi lea, ua faʻatagaina ona fai se faʻava i fafo o le manoa faʻaaogaina se lipine siliki. I le tulaga e tatau ona e toso lou lauulu.

Valivali

Ou te leʻi fautuaina le faia o ni togafiti mo pupuni i totonu o le vaiaso pe a maeʻa le faiga. Ae e le aoga lea i moli mata ma faʻalauiloa. O vailaau faʻaogaina o manoa e tatau ona vavaeeseina mo aso 16. I le iʻuga o lenei vaitaimi, e sili atu pe a fai o soʻo se taualumaga o loʻo faia i se auala malu.

Anotusi

O lenei faiga e iai se laʻititi o faʻailogaina.

  1. E le mafai ona faia ma ogaoga mea e faʻaletonu i le laulu pe faʻapea foi ma le faʻateleina o lo latou mago.
  2. E le fautuaina mo le togafitia ma vailaʻau, faʻatasi ai ma vailaau faʻafomaʻi ma antidepressants tu i fafo i seisi vaega.
  3. E le fautuaina le faia o se basal volume i luga o le maualuga.
  4. Boost Up le mafai ona faia i se faʻavaivaia faiga puipuia.
  5. Ma le faʻataʻitaʻiga, o le tau e faʻatapauina mo tagata o loʻo mulimulitaʻi ile faʻamalositino.
  6. Aua le faia ni vailaʻau ile faʻasologa ile taimi o mafatiaga poʻo le atuatuvale.
  7. O lenei tekonolosi faʻasaina i le taimi o maʻitaga, lactation ma menstruation.

O mafuaaga mo le toʻilalo o se polofesa

I nisi tulaga, e mafai e le matai o le fale fulufulu ona teena e le matai ona faia le Boost Up taualumaga.

I le faʻaopopoina o le faʻailoaina o faʻamatalaina, e tele isi mafuaʻaga mo le teʻena:

  • talu ai nei lanu po o le faʻailogaina o laina,
  • curls ua faateleina faʻamalosi pe ua latou umi tele, puʻupuʻu,
  • faʻapea foʻi ona musu le aliʻi e fai lenei faʻamasinoga mo tagata e iai o latou lauulu e migimigi,
  • le tulaga o le lauulu o loʻo le faʻamalieina mo le faʻatinoina o aʻa voluma foafoaina taualumaga.

E mafai ona fai se faʻalogo ile fale

E pei ona taʻua muamua, e le mafai ona fauina se fatu faʻavae ole fale e faʻaaogaina le Boost Up. Nai lo lena, e mafai ona faʻaogaina se isi metotia lea o le a fesoasoani e fai le tele, pei o le faʻaiʻuga o lenei vailaʻau. Peitai, o lenei taunuuga e le tumau le umi.

Ole mea lea e manaʻomia ai le corrugation iron ma le laʻititi o le taimi avanoa. O loʻo i ai ma le uʻamea o le a faʻateleina le voluma i aʻa o le lauulu.

  1. Muamua, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻailo lima e vavae ese ai (i le itu faʻataʻoto) luga pito i luga.
  2. A maeʻa ona vavae eseina uaea o lo laʻau ese i se pupuʻu ma faʻasaʻo i se mea saʻoloto faʻatasi ai ma le fesoasoani a 'au e le vaaia ma faʻaola.
  3. Ma, faatasi ai ma se uʻamea ei ai le laititi o faʻamalosiʻau, e gaosia uma manoa i ona aʻa.
  4. O lenei tekonolosi faʻaalia le taua o le uʻamea corrugation, feaveaʻi mai le tasi malumalu i le isi seʻia oʻo uma ona faʻagaioia ia curls.
  5. Le isi, o le maumaututu bobbin ua faataapeina, ma o manoa ua tufatufa atu i luga o le fausiaina o le lauulu.
  6. Volumetric hairstyle ua sauni. Ae totoe naʻo le faʻaleleiina ile varnish.
  7. E taua le mafaufauina o lenei metotia o le fausiaina o le tele o taimi puupuu.

O le matagofie o le a mou ese atu pe suia i le taimi lava e amata ai ona susu le laulu, pe i lalo o le aafiaga o le matagi malosi ma isi siosiomaga aafiaga.

Faʻaleleia Up fesoasoani faʻatupuina le volumetric styling mo se taimi umi. Tele fafine faʻaavanoaina lenei faiga e sefe ai i latou lava mai le laʻei i aso uma, lea e tele se taimi. Ae e te lei alu e faʻaalu i luga, e tatau ona e suesue ma le totoʻa le galuega a le matai, ina ia nai lo le maofaʻi aofaʻi e te le maua le pala, malulu lauulu.

O le a le mea e faʻamalosia

Boost Up o se biochemical wave o aʻa lauulu, e mafua ai ona o le laulu foliga vaaia vaʻaia faʻateleina i le tele. O lenei metotia na aliali mai i le 2003, ae o le taimi nei ua avanoa ma lauiloa i totonu o le tutusa feusuaiga i Rusia.

O aso nei i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o '' upega tafaʻilagi latou te fai mai e mafai ona faʻatino le faʻalauteleina o gaioiga i le fale. Leai lava! Faʻalauteleina faʻamalosi atili e tatau ona faia faapitoa e tagata tomai faʻapitoa. Aua le talitonuina lau amataga ma amateurs i lou lauulu, asiasi i le polofesa matai o le lalelei "Mafia of Hairdressers" o loʻo i ai i le tele o tausaga o le poto masani ma o le a faatino le faʻasologa i le maualuga maualuga! I le taimi lava e tasi, o le tau o taualumaga e taugofie ma taliaina.

Faʻalautele auala: lelei ma foliga o le taualumaga

Le aso, ua atili ai ona manaʻomia le togafitiga o le Boost Up hair. Ma e le o se mea e ofo ai, talu ai o lenei metotia ei ai le tele o avanoa lelei i totonu o:

  • Mafiafia ma le matagofie lauulu mo le 4-6 masina, fuafua i uiga o laulu.
  • O se taunuuga o le faʻatulagaina, o le laulu e laʻititi mago ma e le gaoia i le vave.
  • E leiloa le lauulu tusa a o susu. E sili ona moni lea mea pe a galo ia oe le faʻamalu ma na amata ona timu, o lau laulu lulu o le a le leaga.
  • E manaʻomia le itiiti o le taimi mo le taʻotoina pe e te lafoaʻia atoa. A fufulu lou lauulu, ua lava naʻo le faʻamago o lou lauulu ma selu lemu.
  • Tele tupe faʻasao i luga o laupepa taugata e faʻaalu ai le voluma e tasi le aso.
  • Ole voluma e mafai ona fatuina e le gata ile ulu, ae o ni vaega faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo le tua ole ulu.
  • Faʻaauau tumau, lea e vave ona matauina!

Ina ia taofia le basal volume i le umi e mafai ai, ua fautuaina e tagata atamamai, e te le fufuluina lau lauulu mo le lua i le tolu aso pe a uma le taualumaga. I lenei taimi ole a e tatau ona e aloese mai le faʻaogaina o uila faʻataʻavaleina, uʻamea ma solo laulu. Afai e te manaʻo e valivali lou lauulu, o lenei faiga e tatau ona tolopo mo le lua vaiaso pe a uma le Boost Up. I lenei tulaga, ia mautinoa ia faʻaaogaina naʻo le maualuga o le lelei lau pulu vali.

E pei lava o soʻo se faiga, faʻaleleia o loʻo iai ni contraindications. Teine ma lona vaivai tele ma faʻaleagaina, sili ona magaugofie ma mamago lauulu e sili atu le lafoaia Boost Up. E le gata i lea, o tagata atamamai latou te le fautuaina lenei faiga i le taimi o maitaga ma lactation.

Faʻafefea ona faʻaleleia: o sitepu o le taualumaga

  • Laasaga 1. Matui fufuluina ma mago le lauulu. Faʻamolemole ia matau o Boost Up e faia faʻapitoa i luga o laʻau mamago ma mama.
  • Laasaga 2. O le taulaitu e vavaeeseina ma le faaeteete ia manoa, filifili sone o le a faagaoioia. Ma, manoa manifinifi ua manuʻa i luga o fata faapitoa. O loʻo faʻaauau pea le vilivili o uila seʻi laʻititi se lauulu e tumau i luga o le ulu. O lenei metotia e faʻatagaina ai ona sulugatiti e foaʻi ai le galugalu, ae o le pito i luga uumi e faʻasaʻo. Ona o le unulation o pito i lalo o le sulugatiti, ua faia se voluma.
  • Laasaga 3. O le matai e faʻaogaina ma le faʻaeteete se oloa faʻapitoa i le sone autu, o lona tuʻufaʻatasiga e faʻalagolago i le ituaiga. O lenei meafaigaluega e matua saogalemu lava mo lauulu. I le salon "Mafia o Hairdressers" e naʻo tuʻufaʻatasiga mai tagata gaosi faʻatuatuaina ma faʻatuatuaina.
  • Vaega 4. E tatau ona faʻapipiʻi le oloa faʻapitoa, o lea e tatau ona e faʻatali sina taimi, ona fufuluina lelei lea e lona matai.
  • Vaega 5. O ni isi auala e aofia ai le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa e faʻapipiʻi ai le togafiti. E faʻamoemoeina i le ituaiga o le oloa. Afai ua faʻaaogaina le fixative, ona toe fufulu lea o lou ulu.
  • Laʻasaga 6. O le matai e faasaʻoloto le lauulu mai fulufulu ma toe fufuluina atoa lona lauulu ma feula se fulufulu lauulu, toso teisi ia curls ina ia faanenefu ai ia manoa.

O le Boost Up faiga masani i le averesi e mai le 3 i le 4 itula, fuafua i le umi o le lauulu. O se tautua o loʻo avanoa mo teineiti ma le puʻupuʻu puʻupuʻu ma le laulu umi.

Faatasi ai ma le faʻalauteleina luga e mafai ona e faʻagaloina le faʻasalalauga moʻi faʻailoga ma le soifua matua matua Faʻaopopo le aofaʻi o lauulu i lou lauulu i le faʻaleleia o luga taualumaga.

O le a le mea e faʻamaualuga luga

Ole auala lea e fai ai le umi ole umi ole gaʻo ole laulu ile foliga o se laititi e faʻaaogaina ai le faʻaogaina ole vailaʻau. Ole mea moni, Boost Up o se biowave, ae le faia i le umi atoa, ae naʻo aʻa. Faatasi ai ma lenei faiga, ua faʻafetauina le faʻafitauli o le paʻu manifinifi, talu ai le siitiaina o latou aa sone o se vaʻaiga faʻateleina le ova.

O le aafiaga pe a uma le Boost Up o se faʻalauiloaina o le voluma e le suia ma tumau i luga o le lauulu mo le ono masina. O le faʻaiuga o lenei faiga o le sili ona finafinau i auala uma e fatu ai se basal voluma faʻaaogaina le "chemistry".

Tulaga lelei ma leaga

Boost Up e tele uiga lelei, ae o le faʻataʻitaʻiga o le a fiafia naʻo le faia e faʻatautaia. Le autu aoga o se mautu ma umi le taimi voluma i aʻa o le lauulu, lea e mafai ai ona e faʻagalo e uiga i fulufulu mamoe ma fulufulu mumu mo ni nai masina.

O faʻamanuiaga ole Boost Up o loʻo taua i lalo.

  1. Tasi le faiga e lava mo le ono masina. E leai se mea e manaʻomia e faʻaaoga ai mea vevela, ua faia se malologa i aʻa o laulu e ala i le vevela faʻaalia. Maualuga vevela faʻaleagaina le lauulu laʻau ona mafai loa lea ona pa'ū ese.
  2. O le faʻafitauli o mea lololo ua mautu foʻia. Ina ua maeʻa Boost Up, o le ulu fulufulu ma aʻa ua mago, o lea o le laulu e tausia ona foliga mama umi.
  3. E fetaui lelei mo ituaiga uma o lauulu - o mea e seasea maua ai le malamalama tele, ma o umi, malo ma mamafa e le tosoina i lalo, ma tausia le tele. Faatasi ai ma le fesoasoani a Boost Up, e oo lava i le manifinifi laulu tulai aʻe maitauina i aa.
  4. Le mafai tuʻufaʻatasia ma isi taualumaga, faʻataʻitaʻiga, ma Botox, keratin toe faʻaleleia, perm or straightening.
  5. O le Boost Up le faʻaleagaina o le fausaga lauulu. O le laina o mea faʻavae ISO faʻaaogaina ua filifilia mo ituaiga taʻitasi, lea e faʻatagaina ai oe e fusia malie lemu soʻotaga disulfide e aunoa ma le afaina i le fulufulu vaega ma le medula.
  6. Ua faʻaititia le taimi o le faʻaaogaina o aso uma styling.

A faʻatino le sao o le Boost Up, o le a faʻamautuina le basal volume mo le ono masina.

E ui lava i tulaga lelei uma, soʻo se faʻaaogaina o vailaʻau tuʻufaʻatasiga ei ai ona toesega. Cons Boost Up for hair e le amanaiaina, ae o loʻo latou iai pea.

  1. E mafai ona i ai lagona le lelei i le taimi faʻamamaina i luga o faʻapipiʻi faapitoa.
  2. Ina ia aveʻesea le faʻavae gaʻo, ua manaʻomia se isi faʻasologa, aua e le mou atoa.

Ma faʻapea foʻi le maualuga o tau o taualumaga ma le manaʻoga e faʻapipiʻi ma le totoʻa le filifiliga a le matai o le a faia le Faʻalauteleina e mafai ona faʻailoa i mea sese. Afai e le mulimuli i le tekonolosi faʻatinoina poʻo le vailaʻau ua le filifilia, o le faʻaleagaina i le laulu o le a le toe faʻaleleia. Afai e te toso i luga o fulufulu poʻo le ova le faʻailoaina o le fatuga, ona i ai lea i nofoaga e gaosi ai e mafai ona paʻu ese. Ma taitai atu ai foi i le malepelepe o lauulu se mea sese i le filifiliga o le fofoa ona o sese faauigaina ituaiga ma tulaga.

Faʻavaega mo le Faʻalauteleina

O ni kamupani teuteu latou te ofoina atu a latou oloa mo Boost Up, ae o le masani o se tuʻufaʻatasiga o le ISO. O lenei ituaiga e umia e Zotos International inc. (USA, Iapani).

I le mataupu faavae, Boost Up mafai ona faia i soʻo se vailaʻau perm produk, ae e faigofie ISOs aua na latou faia faʻapitoa mo lenei faiga ma e tele a latou mea faʻapitoa, taʻitasi ua fetaui ma se ituaiga lauulu faʻapitoa. Ma o nei oloa e le oi ai thioglycolates, lea e faʻateleina ai le faʻatupuina o le cuticular vaega o lauulu e faia ai disulfide fusi. Ole vaega aoga o nei vailaʻau o se moli lelei ise ISOamine, o se cysteine ​​faʻalenatura faʻataʻitaʻiina e tosina mai ai le leaga o le laulu ia te ia lava. E laiti laititi ana polopa, ona faigofie ai lea ona latou ulufale i totonu ole fausaga, ua tuʻufaʻatasia i totonu e aunoa ma le faʻaleaga ole ie.

Ina ia aua le faʻaleagaina le lauulu, e tatau ona fuafuaina e le tagata faiʻaiga la latou ituaiga. O le filifiliga o le ISO sauniuniga mo le faʻatinoina o le Boost Up faʻalagolago i lenei.

Ua vaevaeina e le au fai fale le numera i numera.

  1. ISO Filifiliga 1 - kulimi mo ogaoga ua paʻu, manifinifi pe leai ni fulufulu.
  2. ISO Filifiliga 2 - mo ua pipiʻi, faʻapipiʻi, ma valiina 20 vol pe sili atu.
  3. ISO Filifiliga 3 - mo le natura, efuefu pe vali lalo ifo o le 20 vol.
  4. Ole ISO Option EXO o se tapenaga tumau mo le uumi umi, mafiafia, maaa, lauulu laʻititi lauulu ma lulu paʻu lelea.

Uma ISO Faʻateleina Upega maua ai se aafiaga lelei i luga o le lauulu fausaga e aunoa ma le solia sulphurous fusi. Ona o le mea ISOamine, latou te le o aofia ai le mamafa o mea, o lea ua lipotia le gaosi. Ma faʻapea foi ma se sui faʻamalosia puipuiga o loʻo aofia i totonu o le pusa, o loʻo tuʻufaʻatasia faʻalelei ma faʻalelei le lauulu laʻasaga i le taimi o le faʻagasologa.

Meafaigaluega ma mea

Ina ia faia Boost Up, oe manaʻomia ni mea faigaluega faʻapitoa e faʻaaogaina mo lenei faiga:

O kilipa (kilipa) e leai ni fulufulu uʻamea e le faʻamalosiʻau ma se paʻu i totonu. O laʻasaga mai le 1.5 i le 5 senitimita, e fai ai se faʻavae o le maualuga maualuga.

O suʻega mo le Faʻalauteleina o loʻo manaʻomia le saʻo, e aunoa ma ni faʻatonuga i le ituaiga o polo i pito. O le uʻamea na faia ai latou e le faʻaʻofiofi, o lea, e le faʻaititia le lelei o le faʻagasologa. O laupepa masani e le talafeagai mo lauulu.

I le faʻaopopoina o faʻaputuga poʻo se faʻapipiʻi, ua manaʻomia meafaigaluega nei e fai ai Boost Up:

  • fana o le fana
  • o se pulu faʻataʻavaleʻulu, tipi i ni vaega laiti, e uiga ile 1 i le 3 senitimita,
  • cellophane peignoir,
  • selu manifinifi
  • solo
  • fulufulu ulu lauulu lauulu.

Ma foi, faʻaopopo atu i mea faigaluega, oe foi manaʻomia:

  • samamu faamamaina loloto,
  • pulu pasama poʻo le kulimi e faʻalelei ia le tino o laulu,
  • vailaau mo le faʻamalosi.

O le faʻavae masani Boost Up, e manaʻomia le 150-200 pulu poʻo le 30-50 pulou paʻu.

E faʻasaina le mulumuluina o vailaʻau i lalo, aua e iai le aʻafiaga o le mautonu ole laulu i le va o lauulu sapalai poʻo faʻaseʻe. O le mea lea, e te manaʻomia se fufulu lauulu tagata.

Filifiliga o le Boost Up metotia mo foliga foliga ma lauulu ituaiga

O le faʻagasologa mo le faʻatulagaina o aa umi taimi o le aofaʻi Boost Up e lautele ma talafeagai mo soʻo se lauulu lauulu sitaili. Ina ia mafai ona faʻaavanoaina le maualuga o foliga, e tatau ona e filifilia muamua le auala talafeagai o taualumaga, e fuafua ai foliga o foliga ma le lauulu umi.

O le mata lelei e foliga o se oval. E tupu foi a, faatafafa, tafatolu, lapotopoto. Ina ia faia le laulu foliga foliga sili atu i foliga foliga, latou te vaʻaia fetuutuunai i le oval. E tupu lenei mea ile faʻaliliuina ole fagu i vaega na ole ulu e te manaʻomia e faʻaumaina ai le oval.

Faʻafefea ona faia lenei mea?

  1. E le manaʻomia le faʻasaʻoina o foliga oval i luga o foliga, o lea la o le voluma e faia i luga o le parietal, pito i luga o vaega o le taimi nei ma okipital.
  2. Faatasi ai ma sikuea foliga foliga - o le basal volume e taulai atu i le parietal vaega o le ulu, o lea la e vaʻaia vaʻaia ma oʻo mai se oval.
  3. Afai o le foliga o foliga foliga tafatolu, ona faʻasolo lea o le voluma i le itu faaletino.
  4. Ma se lapotopoto foliga, o le faamamafa o le voluma o loʻo i luga o le parietal vaega o le ulu.

Ma le filifiliga o le metotia e fausiaina Boost Up faʻalagolago i le umi ma le ituaiga o laulu.

  1. Mo le puʻupuʻu (oʻo atu i le 10 senitimita) o le faʻatinoga e faia naʻo faʻapipiʻi gaʻo, talu ai o tamai loka o le a le mafai ona oʻo atu i lauulu ulu.
  2. Afai o le laulu e feololo pe umi, ona faia lea o le Boost Up, e mafai ona faʻaogaina auala uma e lua - luga o lauulu ulu ma fagu faʻapipiʻi. O le voluma na faia ma le fesoasoani a studs e umi ma maʻa, ae o lo latou aoga sili i luga o clamps o le mafai e fetuunai le lautele o le faʻaola.
  3. Faʻalautele ile laulu manifinifi e sili ona faia ile lauulu. O le tele na faia e lenei metotia e sili atu matagofie.
  4. Mo fulufulu ma le mamafa o lauulu, Boost Up ua faia faapitoa i luga o lauulu, talu ai o le lipotia mai le kilipa ua vaivai i lalo o le mamafa o le filo.

O le mea lea, i le fesoasoani a Boost Up, e mafai ona e fetuunai foliga o foliga ma filifili le metotia faʻatinoina mo se ituaiga ituaiga lauulu. O le mea lea, o le a le foliga o le lapisi voluma - e faʻamamafaina ai lelei poʻo le nana o mea sese, e faʻalagolago i le poto masani o le matai.

Faʻalauteleina Tekonolosi Faʻatinoina

Sei o tatou vaʻai faʻafefea ona fai Boost Up on clips ma pine, ma pe faʻapefea ona eseese nei metotia. Le metotia o taualumaga manaʻomia le maualuga le mafaufau lelei ma faʻataʻitaʻi tomai faʻataʻoto faʻataʻoto faʻataʻoto.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga, i le isi.

  1. Faʻatautaia se vaʻaiga vaʻaia o le tulaga ma le ituaiga o lauulu. Lenei e manaʻomia ina ia aua neʻi seseina ma le ISO numera fausaga oe fuafua e fai Boost Up.
  2. Fufulu lou ulu i le 2-3 taimi i le deep-shampoo, e aunoa ma le faʻaaogaina o se palama.
  3. Faafefiloi 10 ml o se palu puipuia ma 100 ml vai i totonu o se fagu fagu.
  4. Vavaeese vaega o le lauulu lea o le a faia ai le voluma, ma togafitia i latou i se puipuiga puipuia.
  5. Afai o le faʻalauteleina o loʻo faʻatino i luga o ni uila, ona faʻaoso loa lea o le kulimi i le vai faʻamalosi. Ona nonoa lea o kilipipi i manoa ua togafitia. A faʻatino Boost Up i luga o lauulu, e tatau ona e togafitia lou lauulu i curling lotion pe a uma ona faamaʻapeina. Faʻasolo le totoa i se laupapa faʻavaʻa. E toso le faʻasologa i le fulufulu valu foliga latalata i le mea e mafai ai ona oʻo i le pito o le laulu ina ia le feʻosoʻo mai le faʻavae o le basal ma e le toe vaʻai vave i le taimi e fai ai. A maeʻa le faamaapeina, ua loka le loka i le foil i luga o se fulufulu ina ia mafai e le laulu o lo o uuina ma aua le matala. O loʻo tuʻufaʻatasia le pito i luga, e 'eseʻese i luga o fulufulu taʻitasi.
  6. Faatali 20 minute.
  7. Fufulu le kulimi i le vai mafanafana, togi lou ulu i tua.
  8. Aunoa ma le aveeseina o fulufulu lauulu poʻo ni kilipa, ave esea tele le susu mai lauulu.
  9. Faʻaoga mea e fuaina. Mo le togafiti metotia, taofi mo le 5-7 minute ona aveese lea o le mea faigaluega mai le lauulu. Afai e faia i luga o pou ona leai ai lea o se mea e faʻatali, ae ia vave amata ona aveese le pepa alumini - aʻo ona aveʻesea, o le taofi taimi e pasi. Ona aveese loa lea o pulupulu mai lauulu.
  10. Fufulu le ulu ile laupepa-faʻapipiʻi ma togafiti ile palama e faʻalelei ai le fausaga.

Afai o isi taualumaga fuafuaina i le maeʻa o le basal, ona le manaʻomia lea o togafitiga ma le pasama. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi e maeʻa ai Boost Up oe mafai ona faia Botox lauulu. Talu ai o lenei faiga e faʻatautaia i le toe faʻaleleia ma faʻaleleia, e manaʻomia le laa i tua ma aua le afaina vaega o le lauulu lea na fai ai le Boost Up. E tusa ai ma le polokalame lava lea e tasi, ina ua maeʻa le faʻagasologa o le umi gaʻo, ua faʻataʻitaʻia foi le keratin straightening.

Mafai ona ou Faʻaleleia atili I Le Fale? E le mafai ona toe faia tutoʻatasi auala uma e faia i fale faʻalelei. Afai e te taumafai e faʻatino le siiti i luga ile fale, o lenei mea mafai ona taitai atu ai i le mea moni o le laulu na ona pa'ū.

Faʻafefea ona tausia lelei lauulu pe a uma le oso i luga

A faʻaalia i soʻo se vailaʻau masani, e te manaʻo e faʻapipiʻi lau lauulu. I le fale, tasi le vaiaso e mafai ona e faia ni matapulepule pe faʻaaoga le moisturising ISO Hydra faapitoa. Na te toe faʻaleleia le vai-alkaline paleni pe a maeʻa soʻo se ituaiga perm. O le seti e aofia ai oloa se lua - shampoo ma conditioner.

Ma faʻapea foʻi ina ua maeʻa Boost Up le le mautonu le laulu ma le foliga laulu e le pei o se manulele manu, faʻaaoga se fagu mo faigofie selu.

I le tausiga, aloese mai le suauu-faavae oloa, ina ia aua le faia o lauulu mamafa.

Faʻafefea ona aveese unaʻia luga

O le soʻona faʻaola o loʻo faʻasolo ona faʻaliliu ai le lapoʻa ma foliga lemu, ma ua tatau ai loa ona aveʻesea. O loʻo i ai le Boost Up faʻatulagaina taualumaga ua faia e le faʻapitoa atiina ae lua-vaega ISO Maintamer.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

  1. Fufulu lou lauulu i le faʻamamalu samasama.
  2. Paʻu le susu tele i se solo.
  3. Faʻaaoga le muamua vaega o le vailaʻau, 1-2 cm le mamao mai aʻa. Na te suia le lauulu lauulu laʻasaga i se laina sao.
  4. Usu lelei lauulu ile selu lautele.
  5. A maeʻa le taimi fautuaina o le fualaau faasaina, fufulu ia ma vaimea vai.
  6. Paʻu le susu tele i se solo.
  7. Faaaoga vaega taofia mo le 5 minute.
  8. Fulufulu le lauulu ma se selu ma lautele nifo.
  9. Fufulu ma vai mafanafana.
  10. Styling lauulu, toso ese ma se fulufulu ulu ma fufuluina.

Lua aso talu ona aveese Boost Up ma lenei mea faigaluega e le mafai ona fufulu lou lauulu. O le ISO Maintamer e faʻaaogaina e faʻasaʻo ai lauulu pe a uma ona maua ni ituaiga perm.

O le tele o taimi

O le faʻaleleia o luga o se taʻutaʻua lauiloa mo le fausiaina o se lauʻeleʻele o le lauulu, o le mea lea, tagata faʻatauina o fale lauulu e tele fesili mo le matai e uiga i lenei auaunaga. Ole a matou taumafai e taliina le masani ona fesiligia.

  1. O le a le eseesega i le va Fleecing ma Boost Up? Fleece o se basal volume metotia, o le faʻavae o lea e ufiufi. O le faʻatupuina o le aulelei e foliga masani, e le vaaia ile lauulu. Faʻalautele le va i luga pei o se laʻititi faʻalavelave, faʻaaogaina lenei metotia e mafai ona e fatuina le faʻatapulaʻaina tele lapoʻa.
  2. O le a le eseesega i le va Bouffant ma Boost Up? E ui lava i igoa i igoa, ae o nei faiga e matua ese lava. O le faʻafofoina e faia e ala i le selu ma le curlers, foliga sili atu matagofie nai lo le fulufulu manu, umi e tolu masina. Boost Up o se umi faʻavae coralation umi, lea e umi atu i le ono masina.
  3. Mafai ona ou Faʻamalosi Ati a o Maʻitaga? Cysteine ​​mea nei e le afaina ai le soifua maloloina o le tina maitaga ma lana pepe. Peitaʻi, Boost Up e le fautuaina mo fafine i tulaga. Ona o le le mautu o le mafaufauina i tua i lenei vaitaimi, o le iʻuga o taualumaga faʻatatau i se vailaʻau masani o le a le mautinoa pe leai foi.
  4. Faʻafefea ona aveese faʻamalosia luga mai lauulu ile fale? Ave le ISO Maintamer, ma mulimulitaʻi i faʻatonuga tonu, aveʻese mea na totoe o le lapoʻa aʻa voluma. I lenei tulaga, aua le faʻaaogaina perm permitions.
  5. Mafai ona vali loʻu laulu pe a uma Boost Up? Ioe, ae leʻo vave atu ile vaiaso. Talu ai o le vailaʻau faʻaaogaina o loʻo aofia ai le hydrogen peroxide, o le a afaina ai le lelei o le lanu.
  6. O le a le umi ole Boost Up i luga o loʻu laulu? O le gaioiga o le faʻagasologa e iʻu i le ono masina, ona amata ai loa lea ona tupu. Ina ua mavae le suiina o le basal tusi, o mea o totoe o le corugation tatau ona aveese, ona e foliga mataga.
  7. Mafai ai Boost Up ma Keratin Straightening e faia i le taimi e tasi? Ioe, latou fai soʻo, faʻatino nei faiga e lua ile aso e tasi. Muamua Faʻaleleia Up, ona faʻasolosolo ai lea o keratin. Ae ui i lea, o le fusi mo le lamolemole e tatau ona faʻaogaina, toe tuʻu i luga o aʻa mai na itu o le lauulu lea na fai ai le voluma. A leai, latou te faʻasaʻo na mea.
  8. Faʻafefea ona toe faʻaleleia lauulu pe'ā oso i luga? Afai o le taualumaga o loʻo faia i le tausisia o tulaga tau tekonolosi uma, ona le manaʻomia lea o latou toe fausiaina, talu ai latou te le faʻaleagaina. Ua lava faʻaaogaina moisturizers i le fale. Afai, ona o galuega le faʻataua a le tagata, ua leaga ai le lauulu, ona e manaʻomia lea e saili fesoasoani mai tagata tomai faʻapolofesa.O le a latou filifilia le talafeagai le toe fuataina gaioiga.

Faaiu le tusitusiga, matou te manatuaina ona autu autu. Boost Up o se metotia o le fausiaina mo se taimi umi basal tusi, lea e faʻatinoina e ala i le faʻaumatia o le lauulu i aʻa. O le aʻafiaga e taunuʻu atu i le ono masina, peitaʻi o le soʻona vaʻaia vaega e tatau ona 'aveʻese e faʻaaogā ai se faʻaopoopoina o faʻatonutonuga. O le aofaʻi i aʻa, faia e faʻaaogaina Boost Up, e talafeagai mo ituaiga uma o laulu. Afai e te mulimuli i le tekonolosi ma iloa poʻo fea vaega o le ulu e faʻaliliu ai le voluma, oe mafai lava ona vaʻaia vaʻai faʻalelei le foliga o le mata. Boost Up o se auala lelei e maua ai se sili ona matagofie o fulufulu e le faʻatapulaaina maualuga, lea e le suia i le leaga o le tau ma o le a tumau 5-6 masina.

Faʻalauteleina pe mafiafia i luga nei.

O sea laofaʻi faʻaaliga, e vave ona faʻaalia le taua o lenei gaioiga. E manatua e tagata uma taimi sa i ai le galu i faiga masani, ona moni ai lea o tagata uma na faia. Sa auauai ona faia e fafine i fale lalaga ulu i le taeao ma faaalu le tele o itula o faatali ai. Ioe, ma o le taualumaga lava na tele se taimi. O le iʻuga, o tagata maʻona faamalieina na mauaina lauulu lalagaina na manaʻomia ona faʻataʻotoina ma curlers, a leai o le masani ai latou curls. E ui o se filifiliga e fetaui lelei mo le tele. Ma le isi, sa latou faia se root wave, lea e talitutusa ma le tasi tatou te talanoa i ai. Leitioa a latou fai mai mea fou fou ua galo tuai. O lea la, o le mafiafia luga - o se uo na faʻaaogaina pe tusa ma le 20 tausaga talu ai, o lona tekonolosi ma faʻasalalauga na tuʻuina atu i luga o se faʻamoemoega faʻaonapo nei ma toe faʻalauiloa atu i totonu o le salon service turnover. Aua le fefe, e sili ona matagofie ma faʻaonapo nei i itu uma.

O le faʻaleleia o luga o se faiga mo le sisiina o lauulu mai aʻa. O le tusitala o lenei tekonolosi o se aliʻi mai St. Petersburg - Elena Glinka. O ia lea na faʻaleleia atili lea faiga, lea na fiafia i le toʻatele. E leai se mea leaga i lenei mea, i le itu faafeagai, aisea le le tuu ai se avanoa lona lua i mea sili ona aoga. Styling umi, lea e taʻi ono masina, e foliga e matua faʻaosooso ma faʻamaoniaina lona lauiloa.

O lenei faiga e faia faʻapitoa i luga o le vaega o le ulu, e le aofia ai le pito i luga o curls. Ona o lenei, le ituaiga o tisaina ave se masani malolo foliga.

I luga o le lauulu umi:

O le a le umi e faia ai le siisii?

O le upu faʻalagolago i lou matai, pe afai o le faʻasologa o ana gaioiga e fetaui ma le metotia, o le faʻavae na te faʻaaogaina e maualuga le tulaga, ona e faamalieina lea mai le 4 i le 6 masina. E mafai ona ou faʻamautinoa atu ia te aʻu na ou feagai ma le faʻafitauli o le maualuga o le susu i le auala, ina ua avea le lauulu lea na ou aveina atu mo le afa o le taeao na avea ma "sala pasi", o lea o le aafiaga o le sapasapaia lauulu e le suia ona foliga i lalo o le timu po o isi mea. Talitonuga i latou o le le mafaia i lalo o soʻo se tulaga tosina faatosina, malilie malilie.

Ituaiga o lauulu lauulu lauulu

O le faavae o lenei auala i fafo atu o Paul Mitchell. O le teine ​​fulufulu na fanau i Peretania. Na ia fausia le faiga (vailaʻau faʻasili) o John Paul Mitchell Systems. Manuia tele i lana matata gaʻoa. O le tekonolosi na sau i sina taimi ina ua maeʻa le faʻailogaina Boo.

Lelei:

  • Oe mauaina se foliga masani.
  • Mo 3 masina, alu ese le toese i aso uma i le faʻata.
  • Le afaina, tausia lauulu.

O se faʻamatalaga, naʻo sina faʻafaigofie. Ona faia lea o le gaioiga a le au foafoa, ma filifili ai e taumafai ia vave fausaga. E faia e faʻaaogaina le fulufulu mamoe, e aunoa ma le faʻaaogaina o curlers. O le selu le faiga lava ia e le fiafia. O le iʻuga foliga vaʻaia masani, ae tausia itiiti ifo nai lo le i luga o metotia luga.

Lelei:

  • Le mafai e faʻatonu le lauulu i le itu saʻo. E le pei o le faʻamalosia i luga, o le vaeluaina nofoaga e mafai ona suia.
  • Malu le aofaʻi. O le sitaili o le a le foliga vaʻavaʻai lelei, pei o Marie Antoinette.
  • O le aafiaga e tumau i le 2 masina.

Le atoatoa

  • Tau.
  • A maeʻa le faʻagasologa, e le mafai ona fufulu lou lauulu mo sina taimi.
  • O le faiga lava e alu ai le tele o taimi.
  • E le o se faʻamautu umi tele. 'A faʻatusa i isi metotia.

Eco tusi

Ole taualumaga e tutusa lava ma le iginal metotia. O loʻo faʻatautaia i le faʻaaogaina o ni lauulu lauulu - lipine. O le iʻuga o se mea masani ma se mea e le o vaaia.

Lelei:

  • E iʻu ile 3 masina.
  • Natura iʻuga.

Le atoatoa

  • E taua le tau.
  • E umi le faʻagaioiga.

O le foafoa o le kamupani o le ISO. Isi suiga mo le Boostup ma Bouffant taualumaga. O le a fasiotia e aunoa ma le lavelavea ma le fulufulu mamoe. O loʻo faʻatinoina lea faʻaaogaina o afu afifi i luga o curlers. O le mea ua tupu, ua ia i tatou le matua sao lalulu lauulu.

Lelei:

  • Ole faaputuga e oo atu ile 4 masina. O nisi togafiti folafolaina umi atu le taimi, ae o loʻo i ai isi faʻamanuiaga e taui mo lenei.
  • I le taualumaga, e leai se solofanua ma corrugation.
  • Fetaui lelei mo lauulu puupuu.
  • Natura. O aso nei e le o se mea lelei le vaʻai faʻale-tino, aua e manaʻo tagata uma ia moni pei ona mafai.

Le atoatoa

  • Tau. O le tau o soʻo se gaioiga e fuafua i le tau ma le lelei o mea e faʻaaoga e le tagata faʻapitoa. Ia e fiafia e le sefe ia te oe, talu ai o lau foliga o le a faʻalagolago i lana filifiliga mo le 100 poʻo le 90%.
  • Taimi. Matagofie le taimi, ae ile taimi lea e te faʻaalu oe lava ia ma mo ni masina.

Mafai ona ou faʻateleina le maʻitaga?

O lenei faʻapipiʻiina e fetaui lelei i le tele o le feusuaʻiga fetaui. Aemaise lava le fiafia i le iʻuga o le taualumaga mo e ona le laulu lauulu. Vaʻai faalemafaufau, lou paʻu vaivai, ma pipii pea i lou ulu, ia na e matua maasiasi, ua tumu. E le tatau ona i ai se faʻatapulaʻaina o le fiafia. E lelei mea uma, ae a fai oe i se tulaga, e leʻo lelei lea mo oe.

Contraindications mo maitaga fafine:

  • E le fautuaina I le maitaga ma faʻasusu. O le manatu i vaega e aofia ai vailaʻau. e mafai ona faʻamalieina e le manogi manogi o le oloa, ae le tatau teineiti ona manava ma i latou a o faʻamoemoe se pepe.
  • I le maeʻa o faʻataʻitaʻiga i le taimi o le palapala masina, o le iʻuga e mafai ona le mautonu ona o le taʻalo o hormones.

O i latou e alolofa i le lauulu e tatau ona iloa o loʻo lalagaina foi vaega o lauulu, e ui e laititi, e iloa gofie. O le mea lea, ina ia aua le faia ni tagi i le matai mulimuli ane, mafaufau i ai i luga o le tele o taimi. Aisea e faʻaleagaina ai le ula mo oe ma isi?

Faʻafefea ona fai o se aa tele o Boos tup fulufulu i totonu o le salon?

Mo le faʻaiuga sili ona lelei, e fautuaina e fufulu ma faʻamago lou lauulu aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga.

  1. I le uluaʻi laasaga, o aʻa e faʻamau faʻatasi ma uʻamea peʻa, a maeʻa ona tuʻu faʻapitoa se teuteuga faʻapitoa. O le filifiliga o le aofaʻiga e faʻalagolago i le ituaiga o lauulu: faigata, manifinifi, vali ma isi.
  2. Ona e tatau ona e mafaufau i le taimi faʻaali, lea e faʻamoemoe foʻi i meatotino o curls.
  3. A maeʻa le vaitaimi talafeagai, o le fufuluina e fufulu ese.
  4. I le laasaga mulimuli, o le laulu e mago i le faʻaaogaina o le selu e faʻaalu mimilo ai vaega uumi o le lauulu.

O le lauulu o le lauulu e tumau pea le mafolafola ona o le afifiina o le leai uma pito. O le mea lea, isi o le a le mafai ona masalosalo ia oe o uiga le masani ai.

Ata faʻavae o le ata muamua aʻo leʻi maeʻa filifiliga faʻalelotu:

Tele tusi mai aʻa i luga o le uliuli lauulu ma ogatotonu umi:

E mafai ona fai ni lauulu maualuga o lauulu ile fale?

E le lelei tele le manatu o le voluma fale. Aua e le iloa pe faʻapefea ona uma. E te le galue ma fatufatuga o se matai, e ui lava i faʻamatalaga o mea, e iloa e le matai a latou nuances i le mataupu, e le faʻailoaina e tagata gaosi oloa. Ma le isi, e te manaʻomia pea se fesoasoani, e tatau ona e mautinoa o le curlers, o se sui o le retainer, ua ofuina lelei.

Ae afai e te filifili pea, vaʻai faʻafefea ma faʻafefea e le matai faia le root volume i le vitio:

Faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma ona fai se faʻamalosiʻau ina ia latou foliga matagofie mo se taimi umi?

I le mauaina o se faʻaiuga lelei, ioe ou te manaʻo ia tumau i le umi e mafai ai. Ma e moni lava. Faigata faigata e le manaʻomia, naʻo le mulimulitaʻi i nai tulafono ma fautuaga:

  • Uluai tolu aso talu ona e alu i le salon, e le fautuaina le fufuluina o lou lauulu.
  • O malu agamalu ma pulufana e leai se silicone e tatau ona faʻaogaina.
  • Pei o isi ituaiga o curls, pupuni ma henna ma basma e le taliaina. O isi metotia auala o atavali paʻu.
  • Ua faʻatagaina e faʻaogaina ni mea teuteu eseese, leai ni faʻatapulaʻaina.
  • E manaʻomia ona e selu ma le faaeteete lou lauulu ina ia aua nei e mautonu.

Faʻafefea ona aveese Boostup?

Le a le mea e fai pe a umi le lauulu lauulu laʻau ua vaivai? O lea ou te tautala, sa ou taumafai, sa ou fiafia, ua ou fiu.

I lenei tulaga, o le faʻaaoga o se tuʻufaʻatasi faʻapitoa mo le faʻasaʻo o lauulu pe a uma le Technique Faʻaleleia e le maalofia. O se fofo faʻapolofesa mai Iapani ma Siamani tagata gaosi oloa e le afaina ai curls, ae sili ai lona sao i le latou toe faʻafouina ma toe faʻaleleia i le latou tulaga muamua. O le tuufaatasiga e mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se lauulu e oʻo lava i vali.

I le faaiuga, ou te fia fai atu o le taumafai e foliga lelei e sili, ae e le tatau ona taumafai uma mea i le taimi e tasi. Tele togafiti ma metotia fou o le a afaina ai lou curls, ma soifua maloloina lauulu masani o le a masani ai i faiga.

Taumafai e faʻataʻitaʻi laititi pe filifili se mea le sili atu le leaga, pei o le tipiina ma valivali. Talitonu mai ia te au, o le a lava faamamafa lou tagata lava ma le amataga. O le mea sili ona taua o le sailia ma vaʻaia se tagata e laʻau lavalava na e le gata e tautua ai oe, ae vaʻai lou laulu, avatu ni faʻamatalaga aoga, ma aua le faʻasalalauina ni tau le aoga.

O a mea moni e fesoasoani?

Ina ia ausia le faʻamoemoe, o mea lelei uma e lelei, ae o le iuga e le umi atu. O pulou ma laupepa o loʻo i ai se aʻafiaga puʻupuʻu, ma masani ona faʻamamaina ma se fulufulu ma faʻaaoga se varnish, e ono i ai ni faʻalavelave matuia. Ae ua iai nei se mea tatou te faʻateia ai le lalolagi! A uma mea uma, tatou maua se faʻalauteleina luga. Faʻamatalaga e uiga i lenei mea faigaluega e mafai ona maua i luga o soʻo se fafine fonotaga. Faitau i ai i lau taimi paganoa, ma o le a e vaʻai mo oe lava - ua maua le fofo.

La matou fesoasoani faʻamaoni - Faʻalaeʻeʻe luga

O le a le mea e faʻateleina ai? O ia ituaiga mea e faʻaigoaina e taua o le galu, e iai lona faʻatekinolosi faʻapitoa. E faia na o luga o aa, e aunoa ma le afaina ai o le laulu lava. O le mea lea, oe maua le basal volume ma le matagofie, ae o loʻo tumau ia sao.

O le tekonolosi fou ei ai le igoa tautala. Faʻaliliu mai le gagana Igilisi, o lenei faʻaupuga o lona uiga "e fesoasoani ia tulaʻi." Ma e saʻo lava. O aa o laʻau e oso aʻe pe a uma ona faʻataʻatitia, fausiaina se laʻititi faʻamalieina.

O le taua i le fausiaina o se metotia fou a le stylist Elena Glinka. O ia lea na atiaeina le tekinolosi lelei mo le fausiaina o se laulu lauulu, lea na faʻaigoaina "Boost Up". Iloiloga o le miliona miliona tala talaʻi fafine tumu i upu o le agaga faʻafetai i le matagofie aliʻi o lana togafiti.

O le a le faʻamatalaga a le faʻamatalaga tatou te?

Matou te iloa uma le leaga o le tino e mafai ona fai e le laulu o lo matou ulu. A e maise pe a oʻo mai i lana vailaʻau eseese, pe a tatou maua le puʻupuʻu manaʻomia mo le 6 masina, ona togafitia lea o le laulu mo le tele o tausaga. Ae i lenei tulaga, fashionistas atonu e le popole.

O le fatuga o le "Faʻaleleia Up" e matua le afaina. O le taualumaga atoa e faʻavae ile biowaving tekonolosi. O lona vaega autu o le cystiamine. Ole igoa lea ole mafuaʻaga ole amino asid lea e fai ai keratin ile tino o laulu.

O loʻo iai foi i se tala o le polopolo se vaega o le tala fou. Ole mea nei e mafai ona faʻaititia ai le ono aʻafia o allergies poʻo le ita o le papala.

Ma tasi tasi tala lelei: o le tuʻufaʻatasiga e iloga i le leai atoa o le thioglycolic acid ma ammonia.

Talanoa e uiga i le saogalemu

O mea faigaluega fou e mafua ai ona tele le mau fesili. O se tasi o fesili autu pe o le faʻaleleia o le auala e afaina ai le lauulu. E leai. E tele mafuaaga mo lenei:

  • O le tuʻufaʻatasiga o le "Faʻaleleia o le Up" o le pito sili ona sao mai mea uma o loʻo i ai nei.
  • I le taimi o le curling, o lauulu fausaga e le faʻalavelave.
  • O vaega o le mea fou meafaigaluega fausia se ituaiga o faamama i luga o le lauulu, faatasi ai ma le fesoasoani o loʻo latou faʻaauau ai pea lo latou lalagaina.
  • O le tuufaatasiga o loʻo faʻaogaina i vaega e latalata i aʻa o le lauulu. Ua le paʻu i lalo i moli uila, o lona uiga latou te le faʻaleagaina i latou.

Pei ona outou vaʻaia, ile mataupu lea e mafai lava ona tatou talanoa saogalemu e uiga ile saogalemu o le "Boost Up". O le auiliiliga o i latou o e ua asiasi i le lusoʻulu faʻalelelei ma talisapaia se faʻasologa tutusa faʻamaonia lea.

Paul Mitchell: o le filifiliga sili mo biowaving

O kulimi matagofie o lenei ituaiga ua leva na lauiloa. E le o se mea tupu fua pe a talanoa i auala talafeagai mo Boost Up, na pa'ū le filifiliga i luga o oloa a Paul Mitchell. E faigofie le mafuaaga. O le tupe mai lenei tagata gaosi oloa e le afaina ai le lauulu, faasao o latou fausaga ma foia le faʻafitauli o le paleni vai i pito ma i le aa.

I le tele o potu faʻaonapo nei, e lua fatuga o loʻo faʻaaogaina mo le faʻataʻitaʻi:

  1. Paul Mitchell Afaina Galu.
  2. Paul Mitchell Alkaline Vaʻa.

O le muamua o se mea lelei mo galugalu, mago lauulu o loʻo i ai se porous fausaga. A faʻavaivaia ou curls, ona ofo lea e le matai.

O le vaega lona lua o le a maua lelei sili biowave mo faigata paʻu. O la latou fausaga e faigata ona suia, ae faʻafetai i lenei mea faigaluega o le a e maua ai le mea e te manaʻo ai - o se faʻavae faʻavae ma se laʻei manaia.

Mea lilo o taualumaga

Faʻafefea ona fai le Boost Up wave? O le matai e siiina ia pito i luga e aunoa ma le afaina ai, ma amata galue ma aʻa. Latou manuʻa i luga o curlers faʻapitoa, ona faʻatautaia lea i se faʻavae faʻapitoa. Pe a pa'ū pito i luga lauulu, e tumau le laulu, ae o le a e vave matauina la latou voluma. O le taualumaga faʻaiʻu i le masani masani masani: o le lauulu ua fufuluina ma faʻamago i se laulu vavae.

O ituaiga tekonolosi e aoga tele. E te masalosalo Boost Up? Ata o fafine na latou faia se biowave faigofie ona mafai ona aveese lou le talitonuina.

Oe 5 mafuaaga mo lenei ...

Aisea e filifilia ai e tamaitai o onapo o nei fofo? Ioe, aua o le "Up Up" mo lauulu ua naʻo se faʻaolataga. Faʻamatalaga o lenei tala i le tele o tagata asiasi mai. Fesili i soʻo se fafine sa ia faia lenei metotia mo ia, ma e te lagona le tele o mafuaʻaga. Faʻalauteleina luga e tatau ona fiafia iai aua:

  1. E tumau le iʻuga Le itiiti ifo ma le ono masina.
  2. Lauulu pe a uma ona palu foliga foliga masani. Leai se tasi e taumateina se matai tomai faʻailoaina au loka.
  3. Ole fatuga ole biowave e le afaina tele e oo lava ile laulu vali.
  4. O lenei e le mafai ona fefe i le timu, tusa lava pe e te galo le faamalu. Ole timu e le afaina ai lou lauulu. E toe faigofie tele le toe faʻafoliga. E manaʻomia le faʻamamago o lau laulu i se fulufulu laʻitiiti ma selu lelei.
  5. E te lavea lou lava taimi. E te le manaʻomia e ala i le taeao i le afa itula muamua ona faʻatulaga lou lauulu ma foliga sili ona lelei.

Afai e te filifilia Boost Up, root volume ua tuuina atu ia oe. Ma e leʻo se faʻamatalaga saʻo, ae o se mea moni faʻamaonia e tele fafine.

O afea e faʻamalosi ai Boost Up?

Tele iloiloga lelei o loʻo i ai le fou tekonolosi. Na te faamaloloina o matou lauulu, toe faʻafoi le latou voluma. O Boost Up o se taʻitaʻi i le matata o cosmetology tautua, ae e le masani ona mafai fesoasoani. E ui lava o le manatu iinei e leʻo i le faʻasologa lava ia, ae i ou curls. E leai se pule poto o le a faia lenei faʻasologa pe afai e te:

  • Oti 'oti pupuu. Ua finau mai le au atamamai, o le sili ona umi le umi mo se mea faʻaola e afua ai le laulu e oʻo lava i le tauau.
  • O manoa ua faʻagaioia i le henna poʻo le basma. O le mea moni o le a maeʻa, o le lauulu amio e le mafaamatalaina.
  • O curls e faʻafefeteina faʻasaʻo pe leai.
  • Mamago, magulu lauulu. I ia tulaga, o isi tekinolosi faʻatonu i le toe faʻafoʻiina o le fausaga o lauulu o le a fautuaina oe.

I se faʻaopopoga, e sili atu le aloese mai le "Faʻaletino Luga" i le taimi o maʻitaga poʻo faʻasusu. E le manaʻo foʻi le faʻaaogaina o lenei faʻafitauli aʻo aveina ni vailaʻau oʻona poʻo fualaʻau hormonal. I vaitau faapena, o le laulu e matua nalea lava, ma galuega a le matai atonu e le aumaia le faʻaiuga manaʻomia.

Faamanuiaga o le taualumaga

E taua tele le tau o le “Boost Up” mo lauulu.I le faaopoopo atu i le mea moni o lenei tekinolosi e maua ai curls le visual volume, na te faʻamaloloina foʻi latou. E te iloa ni faʻafitauli e mafai ona togafitia se faʻataʻitaʻiga fou? Le malosiaga o biowaving:

  • Aveese oe o lauulu gaʻoa, pei o le aano o le "Boost Up" mago lauulu. Ma, e tatau ona fufuluina soʻo.
  • Ia feagai ma le mea ua taʻua o le "mamafa lauulu" pe a foliga le lelei, faʻafetai i le malosi afu.
  • Ina ia tuuina atu curls le gata density, ae faapea foi silkiness.
  • Faʻaleleia atili foliga o le lauulu, lea o le a mauaina le sao ma le teuga ona o le mea moni o le tele o curls e pipii i nisi vaega o le ulu.

I se faʻaopopoga, vaʻai faʻapitoa i le mea moni pe a uma na le biowave leai se faʻapitoa poʻo faʻaopopo lauulu e manaʻomia. E mafai ona e faʻaogaina mea taua na nofoia ai fata i totonu o lou faletaele muamua. Pe e mafai faʻatauina lauulu faʻapitoa teuteu. Peitaʻi o lenei mataupu e leʻo taua i se mea taua.

O mea taua ia a Boost Up. Ata o tamaʻitaʻi sui na faʻataunuʻuina le manaʻomia i le auala faʻapenei e mafai ai ona faʻamaonia lea mea.

O le isi sili tele o le mea moni o se leleiga e sau malie malie lava. O le a le maitauina se eseʻesega i le va o na manoa na gaosi ma i latou e tumau pea le paʻi atu. Faʻapipiʻi o le a faigofie tele tele i le taimi.

O mea le lelei a le metotia

E ui i le lauiloa o le mea faigaluega fou, e i ai i latou e le faʻamalieina ma le Boost Up tekonolosi. E taua tele faʻamatalaga a ia fafine. Ae le o faʻamalieina nei tamaʻitaʻi, ae le o le lelei o le metotia, ae i le faiga lava ia ma mea uma e fesoʻotaʻi ai. O vaega nei e masani ona matauina o mea le lelei:

  • E leʻo totonu o taulaga uma e mafai ona e mauaina ai se tagata tomai faʻapitoa mafai ona faia se faʻataʻitaʻiga ma fai au miti o laʻau mafiafia o se mea moni. Ae o se mea o le taimi. “Faʻamalosi Up" savali ma le faamaoni i le atunuʻu. E tele naua salalau o loʻo faia nei galuega.
  • E iai seisi faʻasea I le Boost Up - le tau. E leai se mea e mafai ona faia i ai. E tatau ona e totogiina mea uma. E ui lava pe a e vaeluaina le tau o le tautua ile 6 masina, i totonu o le a e faʻasaoina ai faʻafitauli ma le sitaili, ona foliga lelei ai lea o le tau.
  • Faʻatupuina le le fiafia ma le umi ole faʻagaioiga, lea e taʻi 5 itula. E le atoa lenei. Ole mea moni, o le taimi e faʻaalu ai e le matai ia oe e faʻalagolago i le mafiafia o lou laulu. Ma o nisi taimi o le "Faʻaleleia Up" e mafai ona faia i le 3.5 itula. Ae e tusa lava pe na e nofo i le potu mo le afa aso, e aoga la le faitio i lea mea? I mea uma, i le faʻafoʻi na e maua ai se laei sili ona lelei, ma le lalelei, e pei ona e iloa, manaʻomia taulaga.
  • Pau lava le mea e faʻatupuina ai le "Faʻaleleia Up" ala o le mea moni afai e te le fiafia i le sitaili, o le a tatau ona e faʻatali mo le ono masina e suia lau laʻau.

O nei faʻaletonu e faigata ona taua o se mea taua. Aemaise i le faʻatusatusaga ma mea o loʻo faia e le "Faʻaleleia Oe" mo lauulu. Iloiloga e oo lava i tamaitai le fiafia tamaitai faamautu le aoga o le taualumaga.

Faʻatele i le fale

O la tatou saoasaoa saoasaoa o le olaga ma faigata faʻataga ai oe e tipiina le taimi avanoa e asiasi ai i ituaiga uma o faleoloa. O lea, o le fesili a le tele o fafine pe faʻapea e mafai ona fai le "Boost Up" i le fale e matua talafeagai lelei.

Ae paga lea, o le tali e leaga. O le mea moni, ina ia mafai ona faʻatautaia taualumaga, e tatau i se tasi ona faʻatautaia le tekonolosi ma i ai ni mea faigaluega faʻapitoa. Ae e mafai taumafai i le faia o se sitaili i foliga tutusa.

Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia se corugation curler, na faia faʻapitoa e fausiaina se basal voluma, ma le paʻu mo lauulu, avatu ia i latou le matagofie.

O le tekonolosi e matua faigofie:

  • Fai se vaeluaga ma aveese le lauulu pito i luga, ma vavaeina.
  • Taulimaina aʻa ma le uila faʻataʻamilomilo.
  • Toe faafoi le lauulu pito i luga i lona tulaga ma faia se isi vaeluaina, ma ia mea uma e toe faia i le auala lava e tasi.
  • A tulaʻi le lauulu o le ulu, olo le paʻu ile lauulu.
  • Le faamaeʻaina e faʻamaeʻaina e le selu ma faʻataʻitaʻia le foliga manaomia.

Ioe, o le a ave lenei taimi, ma o le taunuuga o le a tumau na o ni nai aso. O le mea lea, e faigofie ma sili atu malie le filifilia o le Boost Up. Le tau o lenei taualumaga e le maualuga tele - mai le 3000 i le 3500 rubles. Ae mo le 6 masina atoa o le a e faʻasaoina ai faʻafitauli ma lau curls.

O le Boost Up tekonolosi ua tosina mai ai le tele o fafine. Afai e te manaʻo e foliga foliga manaia ma matagofie, faatosina ma le matagofie ma teuga lelei, ona o lau filifiliga lea.