Valivali

Faʻafefea ona valivali lauulu pe a māmama

E te manaʻo e faʻamalosia ia soʻona faʻamalosia ina ua maeʻa ona mama pe pamilo, faʻapea foi le maua o paolo tumau ma mauoa? Ua maua e le au faʻalelei fofo - o lenei le lanu lauulu. Mo le faʻagasologa, ua faʻaaoga vailaʻau e le afaina ai le fausaga o laulu lava ia. Naʻo le latou teifoliga i fafo, aua le solia, faʻapipiʻi le lanu male tumau. Faʻapefea ona faʻaaoga lenei faʻasologa i le fale, e uiga i lauiloa ma aoga tinting agen, faitau pea.

O le a le ese mai le pisia?

Suiaina o le lanu o le manoa fesoasoani fesoasoani teine ​​foliga sili atu lagona lelei ma mautinoa. Ina ia aua neʻi misia lo latou soifua maloloina ma atamai i nei mea fou, o ni tagata atamamai ua iai le poto masani e ofoina atu tagata sui le valiina ma le lanu.

O le a le eseʻesega?

  1. Mo valivali vali ma vailaʻau vaega ua faʻaaogaina. O a latou gaioiga e taulaʻi i le suia o le fausaga o lauulu mai totonu, i se tulaga sili atu e afaina i manoa. E ala i le tone, e te faia se mafiafia atigi i luga o le lauulu. E leai se faʻalavelave i totonu ma se suiga e tupu, o manoa o loʻo taofia la latou fausaga.
  2. Valivali faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, galugalu ma vaevae pito e masani ona aliali mai. O le teuteuga valiina o loʻo faʻatulaga lelei ma faapipii le fua o laulu, fai ia lamolemole ma usitaʻi.
  3. O le tonics e faʻapipiʻi faʻapipiʻi manoao le mea lea, pe a uma lenei faiga, e faʻailoa e tagata faʻatau se tulaga taua i le tulaga o lauulu. A o le valiina na o naʻu lava le pupuni ma leaga atili ai le fausaga o lauulu.
  4. E mafai ona e valiina pe a uma le lanue faʻasaʻo i le iʻuga ma e teteʻe vaega i mea leaga na faia.
  5. Pau lava le aoga o le masani vali o le mafai e radically suia le lanu o curls. O le valiina o vailaʻau e mafai ona faʻatagaina nai suiga laititi e latalata i le paolo moni.

Valivali ma le valiina o lua eseese faʻagasologa. O le mea muamua e faʻaleagaina le soifua maloloina ma le lalelei o lauulu, ma le lona lua e fausia se ituaiga o puipuiga "atigi" i o latou itu. Aua neʻi e mauaina le avanoa e faʻamamaina ai le afaina o vailaʻau, ia mautinoa e faʻaaoga le valiina pe a uma ona pisia.

Aisea toning pe a uma moli

Malamalama aofia ai le faʻaleagaina o le masani lanu enaena o lauulu. O le tonic e faʻatumuina vavaeina gaʻo ma le faʻaituau pigment e ala i matala tatala. O sea pigment galue galu ma e le afaina ai vaivai vaivai, e pipii tatala tatala, ufiufi lauulu ma se ata puipui.

O le vailaau o le vailaau e mafua ai le vaivai o le tino o le maʻamaʻea, o le lauulu e le mautonu, ma pe a selu, e saeia i fafo. O se vaega faasaʻo le tulaga pe a uma le faʻamatalaga o le a fesoasoani tinting tinting fatuga. O la latou matafaioi e pei ona taua i lalo:

  • fetuunai le lanu, fai ia sili atu oso,
  • faʻamalosi, faʻatupu se ata puipuia
  • fai ia manuia le sulugatiti ma silika,
  • faʻamalamalamaina, laulelei foliga matagofie ma maloloina,
  • ua paʻu manuʻa, aua le mapu pe a selu,
  • pisia aafiaga umi umi
  • curls e faigofie ona fetaui.

Faufautua! A filifilia se tonic, matau lelei i le faʻavaeina. Afai o loʻo i ai le hydrogen peroxide, o lona uiga o le oloa e itiiti lava, ae ua solia le fausaga o lauulu. I se faʻaopopoga, pe a maeʻa se fofo e faigata ona toe foʻi i le taimi muamua, paʻepaʻe masani, tusa lava pe a maeʻa le vaimea faʻaiʻu.

Faʻafefea ona faʻamalulu eseʻese lauulu pe a uma ona faʻamamaina

O le faafitauli autu mo faʻamaninoina o manoa o le le mautonu leo ​​ma le samasama. O le a le mea e fai mo i latou e toetoe o le atoa vaega o malamalama malamalama i curls?

Ina ia foia le faʻafitauli o le le manuia le noda, ua ofoina mai e le au polofesa ni fofo:

  1. O le vavae eseina o ufiufi ma toe vali o se filifiliga lelei lea, ae o loʻo i ai se maualuga maualuga o le faʻaumatia atoa o ia, liliu latou i se "ie solo"
  2. Afai o le fesili e uiga i samasama, o le sili sili auala auala e vali ai shampoos ma balms o Vaioleti lanu poʻo tonic vali ma penina ma oneone paolo. E maua i pisinisi faʻataʻitaʻiga ma e le afaina.
  3. Ole faʻamalieina o tapulaʻa i le va o fulufulu o le a fesoasoani i le faʻamalosia ma se laʻititi le faʻaititia (o le paolo ua ave ifo teisi na pogisa).

Fautuaga. Ina ia faʻasaoina le matagofie ma le malosi o le laulu pe a uma le le faʻamaninoina, aua le faia ni au mea oe lava; feutagai se tagata tomai faʻapitoa. Curls faʻavaivaia e le vali e faigofie ona faʻaleagaina atoa ma le ausia le manaʻomia aafiaga. I se faʻaopopoga, a e filifilia ma le le mafaufau se vali, o le a lamatia le avatua i faʻamalosi se laʻau lanu meamata pe sili atu

Filifili le paolo lelei

O le maoaʻe ma matagofie o foliga mai o lauulu e faʻalagolago tele i le tonic filifilia. E mafai e le mea faigaluega ona faʻaalia le lalelei o le paolo o curls i le atoa, ona e avea ai lea ma lou le malosi. Ina ia faafaigofieina le galuega, kamupani teuteu ofoina se laulau faʻapitoa-palette o paolo. Faʻaaogaina ia, oe fuafuaina le iuga mafai.

A sao filifilia paolo o le a faʻamamafaina le matagofie ma le fetaui lelei o lanu, ae e tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

  1. O le latalata o le uluaʻi lanu i le filifilia, o le sili atu faʻateleina foliga.
  2. Tonics o lanu mafanafana ma auro o le a fesoasoani e faʻafouina, faʻaʻafefeteina mata, faʻamamafa le au mumu mumu o vaega o uliuli.
  3. Mo lanu uliuli mafiafia ma mumu-lauulu, e lelei le faʻaaogaina o 'ie apamemea latalata i mumu lanumoana.
  4. Silvery, platinum tonics vaʻaia le pulu lauulu.
  5. E te manaʻo e ave le faʻaiuga o manoa ua susunuina i le la, taumafai faʻaola malamalama.
  6. O teineiti fulufulu e le fautuaina e faʻaaogaina oloa ua mamanuina mo brunettes. O ata pogisa o le a avatua foliga i isi tausaga ma le le fiafia.
  7. Faafefiloi 3 tone e latalata i le masani lanu e vaʻaia faʻaopopo isi voluma i luga o laina.

Faufautua! A filifilia se tonic mo faʻamalamalamaina curls, ia manatua o le taunuuga mulimuli o le a teisi lemu nai lo folafola i luga o le palet.

Ituaiga o valiina

I le fulufulu laʻau, e i ai ni tikeri o le lanu. Latou te eseese i le filifiliga o sina lanu ma le tumau o le iʻuga:

  • Afaina - faia pe a uma le valiina o le lauulu. O le a avatua foʻi le puipuiga silisili i lauulu vaivai, faʻatumuina i latou le gaogao na fausia mai le vailaau. E fautuaina le faʻaogaina o tonic lanu maualuga, shampoos poʻo isi tinting oloa e le o iai amonia. Ole iʻuga pe a uma ona faia le gaioiga i luga o lauulu mo le 2-3 masina,
  • Faasoaina - faia ma faʻapipiʻi faʻapitoa, shampoos, ia e faʻaopoopo faʻatasi ma vitamini complexes, meaʻai eseese. Le hue aafiaga o le a naʻo le 1 masina,
  • Faigofie - E fesoasoani e fuafua pe talafeagai le lanu pe leai, e fufulu vave.

Faufautua! Aua lava e te taumafai e liua i se lauulu lauulu ma se moli lanu. O le tonics e le afaina i pigments i totonu o lauulu, aua le faʻaumatia. Na latou mafaia ona na o sina taimi puupuu ufitia le lanu masani, e faʻamalieina ai.

O fea le taimi e sili ai ona tolopo le faʻagaioiga

Fai atu leai i le valiina o vali lauulu mo le tino, pe a fai e te:

  • efuefu lauulu e iloa (le tonic o le a le natia),
  • lauulu ua valiina ma nifo faʻanatura,
  • i lalo o le 7 aso ua mavae atu mai le faʻamaninoina atu o taofi,
  • o loʻo iai se afaina mai ile faʻaaoga o vailaʻau.

Ae le i faaaogaina se vali, vali le oloa, suʻega mo allergies.

I le fale

O se faiga faʻapena e mafai ona fai e le gata i le fomaʻi faʻapitoa i se fale fulufulu, ae o fale foʻi. O la matou fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e ausia ai le maualuga o taunuʻuga.

Vitio aoga faʻamamaina o toe vaʻaia lauulu laʻau ma le vali mulimuli:

Saunia se faʻaalu lanu

E i ai vaega e lua o le valiina oloa:

  • Faigofie - o le oloa ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina i manoa. Nei tinted shampoos, mousses, balms poʻo spray.
  • Faigata - aofia ai ma se mea faʻasoasoaina ma se vali. Aʻo leʻi faʻatatauina, e manaʻomia ona fefiloi i se vaega patino.

A o leʻi faia le faʻagasologa, tausia le soifua maloloina o manoa, fai se meaʻai lelei, vitamini ufimata, ma a maeʻa ona fufuluina lou lauulu, faʻaaoga conditioners ma balms. Manatua, o le tele o moli fefiloi e le malolo, ae naʻo le puipuia mai faʻafitauli mai fafo o se siosiomaga faʻamalosia.

Le a le mea e te manaomia

Toning e ala i le faʻataunuʻu e pei o le valivali, o lona uiga o le seti o mea e tatau ai ma mea faigaluega e tutusa

  • Tonic po o le lanu vali ma se oksidating sui,
  • Ofu talaloa ma kola ina ia aua neʻi pisia ofu,
  • Totigilima
  • Pusa palasitika
  • Fufulu
  • Selu.

Lapataiga! E le talafeagai le uʻamea mea mo le galueaina o vali, e faʻapipiʻi ai mea.

Taualumaga

E iai le faʻasologa o gaioiga, o se ituaiga faʻasologa:

  1. Fufulu lau lauulu i le faʻamalama laupepa.
  2. Faʻamago le laulu teisi.
  3. Vaelua uma curls i vaega e 4 ma ni vaega se lua: tūmata - mai le ogatotonu o le muaulu i le laumei i le ua, faalava - mai le tasi taliga i le isi.
  4. Amata mai le pito i luga. Faaaoga le paluga tutusa i luga o manoa. Muamua lava, faʻataʻitaʻi ia curls i le ua ma faasolosolo malie mai i foliga. Tuputupu aʻe aʻa loloto mulimuli.
  5. Aua le fufulu ese le faʻapitoa o loʻo taua i totonu o faʻamatalaga, pe a ma le 20 minute le umi.
  6. Fufulu le tonic i le mama, vai mafanafana, ae e le vevela.
  7. I le iʻuga, fufulu lou lauulu i le faʻamalama ma faʻapipiʻi se pulou soifua maloloina.
  8. Fusi ia nonoa i le solo tuai, aua o le tonika o totoe e mafai ona pisia ma faaleagaina.

Faufautua! Taulimaina le paʻu i le ua, tua o taliga, luga o le muaulu ma malumalu tele i le kulimi mata. Ole mea lea ole a e faigofie ai ona tuʻu i fafo vaega o le kulimi pe a maua.

O le valiina o le lauulu lauulu e faigofie ma saogalemu. O le mea taua o le faʻalogo i fautuaga a tagata faʻapitoa ma mulimuli i le faʻasologa faʻapitoa.

Faamatalaga aoga aoga ia te oe lava ile fale:

Mafuaaga o le samasama i luga o lauulu manifinifi

Ae le i amataina le faiga valiina, e tatau ona e sailia mafuaʻaga o le samasama i luga o le lauulu. Yellowness o le sili atu ona masani faʻafitauli lea e faʻapuapuagatia ai tagata e ova lauulu. O foliga o se faʻafitauli tutusa e fesoʻotaʻi ma mea nei:

  • O le laasaga o le aveeseina pigment mai le lauulu fausiaina o ese.
  • O se pogisa masani lava lanu lea na vaeluaina tumau ile lauulu pe a uma ona faia le gaioiga. Ona o lenei, pe a uma se taimi, na ia tali atu ma le vali.
  • E leʻi lava le poto masani o le matai ile faʻatautaia o taualumaga.
  • Vali maualalo tulaga
  • O le vali na teuina i luga o le lauulu pe itiiti pe tele foi i le taimi.
  • Malulu ma vaivai lauulu
  • Fufulu lauulu i le vai tafe, lea e iai vaega o le ele ele ma masima.

O le puipuia o lenei faʻafitauli e sili atu le faigofie nai lo le tauina mulimuli ane.

E ese le lanu i le valivali

  1. A vali, vali ma vailaʻau vaega e faʻaaogaina. Le gaioiga o le vali ua fuafua e tui loloto i totonu o le lauulu ma suia lona fausaga. O le tonic, i lona itu, faʻatuina se atigi puipuiga i luga o le lauulu. Ona o lenei, e leai se malaia i totonu e tupu.
  2. A maeʻa le pisia, ona vaevae lea pito, ma fai ai le lauulu lauulu. O se sui e faapaʻu e faapipii fua ma faʻaopopo ia lauulu.
  3. Toning sooupu e faʻaaoga e faʻamaluluina ai lauulu. Vali mamago lauulu. O le humidification e le lava le uma pe a uma le pamu.
  4. Toning o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia le iʻuga pe a uma le pisia.

Aisea lauulu lanu ina ua uma ona faʻamalamalamaina

Malamalama ma faʻamamaina o laulu e aofia ai le aveʻesea atoa o lanu masani mai le lauulu. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai i lauulu mea gaogao, ma o loʻo matala le fua. O lauulu e amata ona mitiia gaʻo, palapala ma pefu. O le mea lea, o mea e tatau ona faʻatumuina i paʻu lanu, lea e faʻalelei lelei le sooupu. E le afaina ai le faʻamalosiʻau lauulu, faʻatumuina avanoa ma faapipii matala.

O vailaʻau i le vali faavaivaia ai le laulu ma fai ai mauli. O le mea lea, o lauulu e masani ona uumi, ma pe a selu, e malepe i fasi. Toning sooupu o le a fesoasoani i se vaega e foia lenei faafitauli.

E lelei ma leaga o lauulu vali

E pei lava o isi fofo, le valiina lona lelei ma le lelei uiga.

  • Oona mea mālie. E pei ona taʻua i luga, pe a vali lauulu, e le solia lo latou fausaga. E le o iai pe le o iai foi le amonia, e faʻaleagaina le lauulu e ala i le aveeseina o le keratin layer, pe o lona anotusi ua faʻaititia. I le faʻaeteete lelei, o le afaina mai le valiina e faʻaititia.
  • Toe Maua. O le tuʻufaʻatasiga o tupe faʻapenei e aofia ai le keratin, e faʻalelei ai le lauulu ma faʻatumuina avanoa e fausia pe a uma ona palu pe faʻamalamalamaina le lauulu.
  • E maua e lauulu le lamolemole, susulu ma siluluess. E oʻo foʻi ina leaga le latou gauaʻi ma faʻaitiitia le taimi e selu ai.
  • Valivali lanu e tupu e aunoa ma le afaina i le lauulu.
  • O le porotini o loʻo iai i totonu o le tonic lamolemole lauulu. Faafetai ia te ia, o le laulu e amata ona atagia mai le malamalama, lea o le a avea ai i latou ma sili atu susulu.

  • Leai se isi filifiliga i lauulu vali. O le toe faia o le a avea ai lou lauulu na o ni nai lanu le mama.
  • Anapogi lanu flushing. O lenei mea faigaluega e na ona fesoasoani e faʻatumauina le paolo, ae e tatau lava ona toe faʻamalamalamaina lauulu.
  • I le taumalulu taimi, o le tonic e fufuluina vave nai lo masani. Ona o pulou, o loʻo afu ai le papala, o lea e i ai le faʻaletonu o le tuʻuina o tonic faʻailoga i luga o le pulou.

O lenei metotia ei ai ona mea laiti faʻaletonu. Ae, e ui lava ia i latou, o le valiina e sili atu ona lelei nai lo mea leaga.

Tonga agamalu

Aofia mea masani. E mafai ona mauaina i fale teu oloa, pe faia ile fale. Le lanu tumau pe a ma le masina, ona e tatau ona toe fai le faiga. I lenei tulaga, e leai se leaga i lauulu.

E aofia ai:

  • Mea teuteu e mafai ona maua i luga o fata faleoloa
  • Tiniki faʻaoga. E fetaui lelei mo tagata e fiafia i mea tau lalelei. Mo lauulu lauulu, o le kinnamona e talafeagai. O le Chamomile o le a faʻamalamalamaina ai le lauulu, ma oak bark poʻo le walnut shells e talafeagai mo brunettes. E mafai foi ona faʻaaogaina lapisi papala, saffron, cornflower fugalaau, turmeric ma sili atu. Le faʻaogaina o se tonic malosi, ua faia se malosi faʻasoesa mai mea taua talafeagai. I le maeʻa ai o le aa ulaula, latou fufuluina o latou lauulu. E le gata i lea, e le manaʻomia le fufulu ese.

Tonga faifai pea

E i ai foi mea teuteu mo le valiina o lauulu, lea e faigofie ona faʻaaogaina i le fale:

  • Hue moli. O le a fesoasoani e tuu se paolo i lauulu, ae o le a tumau na o le vaiaso. Mo se taimi umi faʻaletonu, e tatau ona e fufuluina e le aunoa lau lauulu i lenei mea faigaluega.
  • Valivali Palu. E sili ona faʻaaogaina i totonu o se atigi pusa ma laupepa faʻapipiʻi lava. E le gata o le a faʻaalia ai se paolo, ae faʻapena foi le tausia lelei o lauulu, faʻamalamalamaina.
  • Masini mo le vali
  • Tinting vali, gel, mousses. O le a faʻaalia se malamalama atili nai lo le faʻamalama. Ae taofi i luma ae e fufuluina lou lauulu.

Faʻafefea ona filifili se lanu, paolo

I luga o fata o faleoloa o loʻo i ai le lautele tele o valiina sui. O laulau faʻapitoa o le a fesoasoani, lea o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea tonu paolo. Manatua o le valiina oloa o le a le fesoasoani e faʻamalamalamaina le pogisa, toe toto aa. Latou na o le a fesoasoani e faafouina le lanu. Ina ia faʻapipiʻi laʻau lapoʻa, e tatau ona e manaʻo e toe fai se faʻamaninoga faʻasologa.

Ina ia filifilia le laʻau saʻo, filifili se tasi e sili ona latalata ile lauulu lauulu. Afai e te manaʻo e avatu i lou lauulu laʻititi le paolo, ona i ai lea o ni fautuaga:

  • Mo lauulu i le meli lanu, e sili atu le faʻatauina o se tonic i lanu auro. Mo se faʻataʻitaʻiga, karamelu poʻo le sampini. O le a faʻamalamalamaina ai lou lauulu.
  • O le afaina o manoa ua susunuina i le la o le a maua mai le faʻaaogaina o se sui vali foliga o le a avea ma ni nai leo mama nai lo lou paolo.
  • O se malulu malulu o le a teuteuina se tonic saito, ario po o penina.
  • O le uliuli mafiafia o le a teuteuina se tonic ma lanu mumu poʻo le 'apamemea.
  • E le fautuaina le toe faʻaalu i tonics uliuli, aua o nei paolo i luga o laulu lalelei o le a faʻaopopoina le matua.
  • Ina ia faʻaopopo le voluma, palu faʻatasi tone e tolu ma isi.

Faʻafefea ona valivali lauulu ile fale

Ina ia faʻafouina le paolo, e le manaʻomia le alu i polofesa. O se faiga faʻapena e mafai ona fai i luga ole fale. I luma o le faʻagasologa, e tatau ona puipuia le lauulu. Fai se vitamini poʻo se pulupulu fafagaina. A maeʻa le valiina, faaaoga conditioner pe balm. E tatau foi ona matauina nisi tulafono e fesoasoani e aloese ai mai mea leaga:

  1. Faitau ma le faʻaeteete le tuʻufaʻatasiga o le sui faʻatau vali. E le tatau ona iai le amonia poʻo le hydrogen peroxide. O nei vaega o le a faʻaleagaina uma le laʻititi faʻamalosia.
  2. A o leʻi faia le faʻagasologa, faʻaaoga sina tupe i luga o le tasi curl ina ia malamalama lelei i le faʻaiuga o loʻo faʻatali mo oe.
  3. Aua le soona lalagaina le vali, ona o loo i ai le lamatiaga mu o le lauulu.
  4. Aua le faʻaaogaina le lauulu pasama ao lei vali. le tonic o le a pisia, ma o le lanu i vaega eseese o le laulu o le a ese. O le sui lanu e le alu loloto i totonu o le lauulu, pe a fai e pupuni e tapunia le fua.
  5. E tatau ona e faʻaavanoaina le valiina o le tolu i le fa aso talu ona e faʻamalamalamaina lou lauulu.

Lau sauniuni

O le valivali faagasologa - i soʻo se tulaga, valivali, ae sili malie. Ina ia maua le maualuga aʻafiaga mai le faʻagasologa, e tatau ona e saunia lelei lau lauulu.

  • Ae le i faia le taualumaga, e manaʻomia le tonic na e faʻaaogaina muamua e fufuluina atoa lou lauulu.
  • Oti vaevaeese.
  • Amata se kuka faʻafailele pulou i le lua vaiaso. O mea teuteu fale e faʻavae i luga o le kefir, faʻi, apu ma meli e talafeagai.

Le mea e manaʻomia

Pe a galulue ma le valiina sui, oe manaʻomia nisi mea taua mea:

  1. Tonic pe vali ma se faʻaʻaʻona faʻaauau.
  2. Se ofu teuteu poʻo ni ofu le aoga e te le afaina moto.
  3. Totigilima e puipuia lima mai vali.
  4. Le malosi o le a palu ai le oloa.
  5. Fufulu
  6. Laau selu.

Tusi lesona

O loʻo i ai se faiga manino o le a fesoasoani e faʻatino saʻo le faʻagaioiga o le valiina ma le tinting sooupu

  1. Fufulu lau lauulu ile laupepa.
  2. Ona mago teisi ma se fulufulu laʻau.
  3. Vaevae le tele o lauulu i 4 vaega. O le vaega muamua ma le lua e mai le ogatotonu o le muaulu i le ua. Le vaega lona tolu ma le fa - mai le tasi taliga i le isi.
  4. E tatau ona e amata vali mai luga. E faʻaaoga tutusa le faʻamalosi ile lauulu o lauulu. Muamua, vali le lauulu i le ua, ona faasolosolo lemu agai lea i le foliga foliga. Luga o aʻa lanu lanu mulimuli.
  5. Fufulu lou lauulu i se selu. O se selu ma nifo e seasea sili ona lelei mo lea, ina ia tutusa le vali i le umi atoa o le lauulu.
  6. Taofi le tonic mo le taimi faʻapitoa.
  7. Fufulu ma vai mafanafana
  8. Fufulu lou lauulu i le faʻamalosi mo le pulou
  9. E sili atu le faʻaaogaina o se solo tuai, aua o se tonic e mafai ona tumau i luga o le lauulu, e mafai ona vali ai.

E sili atu pe a oʻo i le faʻagasologa, faʻasili lelei le ua, taliga, muaulu ma malumalu i le kulimi. O se auala faʻapena e mafai ona faʻafaigofie ona aveʻesea le paʻu valavala i le paʻu.

Afai o le lauulu "fasiotia" e ala i le masani ona valiina poʻo nisi lava faʻafitauli tau vailaʻau, ona tatau lea ona faʻatautaia le faʻatulagaina o mea nei:

  1. Mo aʻa, o le a manaʻomia le faʻamaligiina ole gaioiga. O le laulu e matala ma faʻaputu le palapala ma le pefu. Mo na o le aveeseina o le filogia o lenei auala e tatau foi. Mo le fofo, tasi vaega o le pauta e faʻafefiloi i ni vaega se lua o le okesene faʻamaʻi.
  2. A maeʻa ona vavaeeseina o aʻa, fufulu le vali ma le faʻamalulu ma le vai vevela. Aua neʻi faʻaaoga le balm.
  3. Palu lemu i mea o le auivi ma le solo taele.
  4. Le isi, e tatau ona e iloiloina le tulaga o le faaleagaina o lauulu. Ia faia lea mea, aua le tuʻu ni nai lauulu laulu e sui ai le sui. Naʻo le tasi le laʻau ua lava mo lea. I le tulaga pe a fai o le oloa na mitiia vave, o lona uiga o le lauulu ua matua faʻaleagaina ma o le fausaga o le porose. Afai o le oloa faʻaaogaina e maeʻa se taimi laʻititi, ona faʻaleaga lea o mea i le laulu. I le tulaga pe a le mimilo le tonic mo se taimi umi, e taʻu mai ai o lou laulu e soifua maloloina atoatoa.
  5. Afai ua leaga le lauulu, ona faʻateʻese lea o le tonic vali i se fua faatatau o le 1: 3. I le tulaga o le averesi ma masani le tikeri o le porosity, faʻamalo le sui tasi i le lua.
  6. Afai o le lima minute pe a maeʻa le faʻapipiʻi i lauulu, o le paluga e uliuli, fufulu le tonic ma faia se vaivaiga vaivai.
  7. Ina ua mavae 20 minute, fufulu le tonic mai le lauulu.
  8. Ma na o le taimi lena e mafai ona e faʻapipiʻi pasama i lou lauulu.

Tulafono mo le tausiga o lauulu pe a maeʻa toning

Afai e te filifili e fai le valiina pe a uma le lanu, ona e te manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. O le faigofie auala o le ufimata, pulunaʻu, serum. E tatau ona mamanuina mo lauulu lanu. A saunia kulimi fale, aloese mai le suauu. Latou te faʻavaveina le gaioiga o le toe faʻaleleia o le pigment i le lauulu, lea o le a faia ai le le lelei o le matafaioi i le umi o le aafiaga pe a uma ona toning.

Anotusi

E le tatau ona tausisi i le valiina sui pe afai:

  • Le i ai o lauulu sinasina. Tonic o le a le natia i soo se auala
  • Itiiti ifo i le fitu aso ina ua maeʻa le lanu.
  • Alergi iloaina

Ae le i faʻaaoga le vali, e manaʻomia ona e faʻapipiʻi i luga o lou tapulima ma tuu mo se taimi. Afai e tupu le mageso pe mumu, e tatau ona e lafoaʻi le sui lanu.

Afai e te filifili e faʻatino le faiga mo le faʻamalamalamaina o lauulu, ona e te le amanaʻia ai le faʻaaogaina o le valiina sui. O le a latou fesoasoani e taofi lau laulu sili umi pe tuʻuina ia aulelei foliga. O le a latou toe vaʻaia foi le soifua maloloina o lau laulu, mulimuli i faʻatonuga ma fautuaga.

O le a le lanu

Toning o se tasi o auala o valivali. Ae pe a faʻaaogaina tonics, e le pei o vali tumau, o le puipuiga keratin vaega o le lauulu e le faʻavaivai, ma le pigmen tumau pea e le gata i luga. O sea taualumaga e leai se mea leaga. E ui ile masani ona faʻaaogaina o tonika e iai le ava malosi, e mafai ai ona faʻamago lauulu.

Tonik eseese i le tuufaatasiga ma le malosi o le staining. O le lanu paleni o nisi gaosi oloa e oʻo atu i le 30 pe sili atu filifiliga, ia e mafai foi ona fefiloi. Ole mea lea e mafai ai ona e filifilia le mea tonu e fai ma sui mo soʻo se ituaiga ma lanu o lou lauulu. Ma afai e te le fiafia i ai, ona mavae lea o ni nai aso o le a leai se mea e iloa ai - le iʻuga o le valiina e puupuu lona taimi.

Faatasi ai ma lauulu malamalama, o le tonic e fufuluina vave nai lo le masani. A maeʻa le lanu, o keratin flakes e ufiufi le lauulu laʻau e le toe foʻi atoa i o latou nofoaga. E tumau loosolo, leaga tausia le susu ma lanu lanu. O le leaga o le laulu, o le leaga tele soʻo se vali taofi i luga.

Mea lilo o filifiliga

Faauluina lau lauulu pe a uma ona faamalamalamaina o se sili lelei auala e tuu atu i lau filifiliga paolo. E fetaui lelei mo i latou e manaʻomia le le malamalama tele, sina mimilo leo: lauti rosa, lefulefu, beige, ma isi.

90% manuia i le valiina o lauulu o le sao lanu filifiliga. Ma e ui lava o le paʻu o paolo mai taʻitaʻi gaosi oloa e matua mauoa, e le o mea uma e talafeagai mo lauulu malulu.

O i latou i le pogisa vaega - mai le chestnut i le uliuli - e mautinoa tatau ona aofia ai. I luga o se moli lauulu, latou vave fufuluina ma tuua na o palapala pisia. Ae tusa lava pe o le lanu e malosi (vave i le valiina), e foliga e le masani ai ma taoto le tutusa.

Fuafua i le paolo maua mai ina ua uma ona faʻamalamalamaina, e mafai ona faʻaaoga le tonics nei:

  • blond mafanafana - soʻo se leo o auro, mumu, karameli, mafanafana beige,
  • malulu malulu - penina, lefulefu, siliva, ulaula, lilac, piniki,
  • moli enaena - apamemea, mumu, saito, nati, kofe ma susu.

Ina ua maeʻa faʻamalamalamaina le laulu uliuli (chestnut, uliuli), toetoe lava o taimi uma a sili atu pe sili atu malosi mafiafia. E matua le mafai ona aveese. E vali ma lanu mumu pe 'apamemea.

Le sili le lototele e mafai ona faʻaaogaina nisi saturated lanu e vali mama moli: cherry, burgundy, lanumoana, mahogany, ma isi.

E tolu tikeri o le laulu o lanu. Ma vali malamalama ua fufulu ese le sili atu 2-3 taimi. E tatau ona faʻaoga pe a e le o mautinoa pe o le lanu e saʻo mo oe.

Tino masani e mafai ona iʻu i le 3-4 vaiaso (peʻafai e te le fufuluina lou lauulu i aso uma!). Malaga e nofo i luga o le lauulu faalua ile umi - e oʻo ile 6-8 vaiaso.

Fuafua i le tulaga o le mamafa e te manaʻomia, o le ituaiga o oloa ua filifilia:

  1. Hue moli. O le mea moni, o le masani lea fufuluina sui na faʻaopopoina lanu lanu. E mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i aso uma e faʻaauau ai pea le faʻamalosia le malosi manaʻo o pisipisia. Suia le paolo i se tapulaa o 1-2 leo, tumau seia oʻo i le isi fufulu.
  2. Foam tonic. O se mea faigaluega faaneionapo, o se sili talafeagai auala, pe a faʻafefea ona vali le samasama o lauulu pe a uma ona faʻamamaina. E tuʻufaʻatasia tutusa i luga ole lauulu susu ma i le taimi lava e tasi e faʻafaigofie latou laʻei. Ae o le aafiaga tumau ai seia oʻo i le isi fufulua.
  3. Fasimoli O loʻo i ai se faʻapitoa mea faigaluega mo le valiina o aʻa ma faʻapipiʻi lauulu sinasina. O loʻo iai foʻi ma le faʻaalu lelei o tonic spray ma fualaʻau mai fafo ma suauu masani. E le gata ile lanu, ae e toe foʻi ile lauulu. Fufulu ese mo 1-3 taimi.
  4. Valivali malu. Fuafua i le malosi o le lanu ma le fausaga o lauulu, e mafai ona tatalia e oʻo i le 6-8 rines. O le umi o le tonic e i luga o le lauulu, o le sili atu foi e pisia ai. O le mea lea, i ni lanu pupula (strawberry, lanu viole), e tatau ona e faʻaeteete ia aua le soona faʻaalia.
  5. Vali semi-tumau. Faʻaaoga mo le malosi e faʻatau ai, e le o iai le amonia, ae o loʻo faʻafefiloi ma se mea e faʻapipiʻi ai le tino. Le masani ona faʻaaogaina ile lauulu e le fautuaina, aua e faʻaletonu atili ma tele ai le susu.

Sili ona lelei, pe a fai o le tagata fai lavalava fesoasoani ia te oe e filifili le saʻo ituaiga ma le paolo o tonic. O le a faʻapea foʻi ona faʻatumuina ile faʻaaogaina tatau o fale.

Maitau atu pe a faʻatau

A faʻatau se tonic, e tatau ona e faʻaeteete e le gata i lona lanu. E taua tele le lelei o le oloa. Afai e masalosalo - o le taunuuga o le pisia e mafai ona le mautonu. E faapitoa lava le moni lenei mo “siliva” shampoos ma tonics faʻatuina e faʻaitiitia ai le lanu samasama. O le mea moni, latou maua se lanumoana lanumoana poʻo le lanu viole, ma afai o le oloa e mativa lelei, lou lauulu e mafai ona vali i vaitusi ata.

Sili atu le faʻatuatuaina gaosi oloa. E le gata i lea, o le tonic e taugofie atu nai lo vali, ma le tau o ia, tusa lava pe masani ona faʻaaogaina, e maualalo.

Aua le faʻaogaina se oloa tuai. O le mea lea, vaʻai faʻapitoa i mea faʻalauiloa - e masani ona latou muta. O le tonic e mafai ona suia le lanu pe a paʻi i le ea - ia mautinoa e siaki le faʻamaoni o le afifi.

Aua le faʻatauina le tonic i le taimi nei pe'ā lata ona e faʻamalamalamaina. E le suia, ae naʻo le faasaʻoina o le lanu, o lea e tatau ona e filifilia pe a uma ona mauaina le faʻaiuga autu. Aua le faʻataʻitaʻia ma ni leo uliuli ma soona fai - naʻo le fufuluina e mafai ai ona aveʻese atoa i latou mai le sausauina o le lauulu, ae e afaina.

Talosaga Tulafono

E tofu lava le ituaiga o le tonic ma ona nuances, ae o loʻo iai tulafono lautele mo le faʻaogaina. E leai se mea faigata i lenei mea, o le ufiufi o lauulu ile fale e mafai ma e tatau ona faia tutoatasi. O nisi le talafeagai e mafai ona tupu i se na umi le umi. Ae e faigofie na latou feagai, ma iloa nisi mea lilo.

  1. E le pei o vavae tumau, o le tonic e masani ona faʻaaogaina e faʻamamaina ai lauulu.
  2. Afai e te tuua le laulu sina laʻititi, o le a sili atu le faigofie le tufatufaina o le oloa ile lauulu.
  3. O le tonic lanu lima ma lavalava, o lea e tatau ona puipuia aʻo leʻi amataina le galuega.
  4. Mo se pulu puʻupuʻu, o le tonic e mafai ona tuʻu vave i luga o le ulu atoa, tufatufaina atu le laititi o laupepa i alofilima o alofilima, ma sosoo ai ma le lauulu atoa.
  5. Laʻitiiti ma le uumi laulu e tatau ona valiina i vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma faʻamautu ma kilipa.
  6. Afai ua mafiafia lou lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina se pulumu vali masani poʻo se tamai omomi.
  7. Ina ua maeʻa faʻaaoga le tonic i luga o le ulu, e fautuaina e teuteu lauulu i le tele o taimi ma le selu lautele ina ia vavaeina le vali tutusa tutusa ona mafai.
  8. E tatau ona e vave galue, a leai, o le mea faʻavae muamua o loʻo faʻaali atili le malosi, ma o le lanu o le a lalagaina e le talafeagai.
  9. Fufulu le tonic mo le itiiti ifo 2-3 minute i lalo ole vai tafe (e le vevela!).
  10. Ina ia faʻamalosia le iʻuga, e fautuaina e faʻaaoga vave se pulu pasama mo le laulu vali - o le a tapunia le keratin scales ma fesoasoani e taofi le pigment umi.

Taua! I luma o le muamua faʻaaogaina o se tonic, ia mautinoa e faitau ma le faʻaeteete faʻatonuga ma ia faʻaeteete i ai. A iai sau agaʻi ile allergies - aua nei galo e fai le suʻega.

Manatua o le valiina e le o se aga alofa. Mo lauulu lauulu, fafagaina faʻapipiʻi e matua taua 2-3 taimi i le vaiaso, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le suauu mo fesoasoani, vevela puipuiga ma faʻapipiʻi ma se UV faamama pe a tuua le la. I le soifua maloloina lauulu, e oʻo lava i le tonic umi le umi, latou te fetaui lelei i le fulufulu lauulu ma foliga sili atu ona matagofie.

Filifili vali

Ole vaitaimi nei ole maketi mo mea teuteu ofoina tele se tele o tonics. Nei o togi, shampoos, mousses, spray, e mafai ona vali, ae o le aafiaga e le umi le umi, mo le sili atu 1 masina.

Sei o tatou suʻeina poʻo fea le vali e valiina le lauulu pe a uma ona faʻamamaina. Tomai faʻapitoa faʻaaogā vali semi-tumau. Afai ua lulu lou laulu e faʻamalamalamaina, ona tatau lea ona faailoa i luga o le tonic. Mafaufau po o le a le mea e faʻaaoga e le au faʻataʻoto:

  • Kapousa vali - mamanuina faʻapitoa mo mama mama. E fetaui lelei le faʻaiʻuga lanu, faʻapipiʻi. E tatau ona faʻafaileleina le oloa. O le tuufaatasiga aofia ai foi taua ma vailaʻau suauu, porotini ma masima masima,
  • Estel ituaiga oloa - o se tasi o lauiloa ituaiga o kulimi mo lauulu. O se tamaoaiga tele o paolo, o se faʻamalosiʻau lemu ma sili ona lelei faʻalelei faia ia manoa vaivai ma 'iila, ma keratin faʻaopopo faʻamalosia faʻamalosi laulu. Hue dyes ua faʻamamaina ma se faʻaosofia ai le tino i se fua faatatau o le 1: 2, faitau foi e uiga i le faʻaaogaina o le Estelle vali mo vali,
  • Schwarzkopf foliga mai - le oloa mafai ona faʻaaogaina e faʻamalamalamaina curls. O na vali e na o le 6 ata i lona auupega, malulu ma mafanafana,
  • Wella lanu paʻi - O se faʻapolofesa faʻatau o sui vali. O loʻo i ai i se iʻuga uiga ese, fesoasoani faʻalelei mulivae ma mautinoa mautinoa tumau, saturated lanu,
  • MANUIA paʻi paʻi - e le o iai le amonia, a o le tumau o le leo e le tigaina i lea. E tausi lelei e le mea faigaluega mo manoa, faʻafetai i le tele o mea ai lelei meaʻai, ma e mafai ona faʻaogaina e vali ai uila. O le oloa e faʻamaonia.

Faatasi ai ma le valiina, o lau curls o le a susulu i se malosi fou. E le gata i lea, o le a latou foliga malosi ma maloloina, ma o le matagi ma le malosi faʻatupu o le ea e le afaina ai i latou. Faʻaopopo ou filo o susulu matagofie ma silkiness!

Aisea le lanu

O le faʻamalamalamaga faʻavae e faʻavae i luga o le faʻaumatiaina o lanu moni faalenatura. O le pito i luga o le lauulu o le kutikula. O ona fua e faʻamau faʻatasi e lipids, e faʻateia ai le susu, e afaina ai le malosi ma le susulu o curls. I luga o faʻamalamalamaga, o le faʻaʻamau oona e faʻaleagaina le vaega o le lipid. Ole ala lea ile faʻaitiitia ole paʻu male malosi ole laulu. Latou te solia foi pe a selu.

Toning faaitiitia le le lelei aafiaga o le malamalama. Keratins, o se vaega o le lanu teuteu, faʻatumu avanoa i totonu o le lauulu. O le autu e faʻamaʻa, faʻalelei ma malosi.

O le vavaeina o aga i le taunuʻuga nei:

  • O lauulu lanu e fetuunai, maua le ola maloloina.
  • Curls avea ma pupula, ofuvae ma lamolemole.
  • Uma lauulu e ufiufi i se ata tifaga e puipuia ai mai mea tau masini ma le vevela.
  • O saʻo e faigofie ona faaputuputu, aua le maasiasi.

Faʻamolemole ia matau a maeʻa le faʻagasologa, le toega o le tonic e mafai ona vaʻaia i luga o le ulu ulu.

Ae o le a le mea e sili ona aoga auala mo le valiina o lauulu ma pe faʻapefea ona faʻaogaina, e mafai ona e faitau iinei.

I luga o le vitio - faʻamatalaga e uiga i le valiina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina:

Faʻafefea ona ou faʻapaʻauluina oʻu lauulu pe a uma ona faʻamamaina

O le valiina faiga e malosi, agamalu ma faigofie. Mo soʻo se ituaiga, ua faʻaogaina talafeagai lanu lanu.

Ole valiina o mea ia e faʻaalu ile vali e faʻatatau ile vaivai o faʻaʻautau e faʻaaogaina. O se taunuuga, e mafai ona e mauaina se fulufulu lanu suia o le 2 i le 3 tone. O le aafiaga o le a tumau e uiga i le lua masina.

Faatasi ai ma se agamalu metotia, valiina fatuga o loʻo faʻaaogaina, e faʻatamaʻia i mea aoga - vitamini, moisturising vaega. O nei dyes e lelei mo lauulu, latou te faʻafouina le lanu pe sui teisi foi. Ae aua le umi se masina.

Malamalama tone e aofia ai le faʻaaogaina o moli moli, siama, faʻasoaso pe musi. O ia mea uma e fufulu ese i le 2-3 fufuluina. E matuaʻi faʻatupuina le leaga tusa lava poʻo le paʻu vaivai. Malamalama sina lanu sauniuni lelei mo i latou e fiafia e faʻataʻitaʻi ma lanu.

E taua tele le mafaufauina i luga o fulufulu mata o le lanu o le a liua teisi malamalama nai lo luga o faʻataʻitaʻiga.

Ae faʻaalia le faʻailoaina mai i luga o le uliuli lauulu ma le lanu i le a le matagofie o ona foliga vaʻaia mafai vaʻaia iinei.

Le tele o taimi e faia ai le faʻagasologa

Le masani o le gaioiga e faʻalagolago i lona metotia, muamua namu ma tulaga o le lauulu. O le faʻaaogaina i luga o le faʻaʻautau o meaʻai laiti o pasene e mafai ona faia i le lua i le tolu vaiaso. Mousses, spray, foam ma shampo e mafai ona faʻaaogaina i vaiaso uma.

Mataga, vaivai lauulu o se mea e le manaʻomia e tuʻuina i tonics ma faʻaʻautama oona, e oʻo lava i pasene maualalo. E sili le filifili mo i latou valiina vailaau ma vitamini poʻo le auala mo se faigofie faiga.

Ae faʻafefea ona fai le valiina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina ma mea e tatau ona faʻaaogaina i le mea muamua, o loʻo faʻamatalaina i auiliiliga iinei.

Vali vali

Valivali fatufatuga mo valiina ofo atu tele lauiloa ituaiga. Ina ia filifilia le sili ona talafeagai, e tatau ona e amanaia le faʻavae ma le aoga a le tinting sooupu.

    Estel. O le lauiloa lauiloa e ofo atu mo le amonia-leai vali Estelle Sense mo se malosi auala o lanu ma se moli mo le agamalu. I le valiina, e mafai ona e suia le lanu i le 2 - 3 leo. E aofia ai le keratin complex, le Vivant System, faʻaopoopoga o guarana fatu ma le lauti ti. Hue shampoo o loʻo i ai le mago fagu. O mea aoga a lenei ituaiga e faʻasaʻo i lauulu, fafagaina ma toe faʻasaʻo mai. Ae o le a sili ona talafeagai vali mo vali lauulu i le fale, o loʻo faamatalaina i le tusitusiga e ala i le faasinomaga.

Ole faʻaaogaina o tapenaga Estel ua fautuaina ina ua maeʻa le suiga lanu.

    Kaposo. O le vali fuafuaina mo le valiina tonu pe a uma ona moli. O lona puli na ofo mai ai le tele o leo e mafai ona tuʻufaʻatasia e maua ai le paolo manaʻo. E televave mea o loʻo iai suauu ma suauu taua, masima masima, vitamini ma porotini.

Vaʻaiga o Kapous vali - e manaʻomia le fafagaina.

  • Kemon kroma-olaga. Le oloa o lenei ituaiga o loʻo i ai le tele o lanu mo ituaiga eseese o lauulu. O loʻo iai mea e fai faʻamalosiʻau mo curls ma puipuia mai le UV ultraviolet.

O loʻo avanoa Kemo Kroma-Life Tint Shampo e aveese le samasama.

    Schwarzkopf foliga mai. Vali mafai ona faaaogaina e le gata mo le valiina, ae mo faigofie faigofie foi. O le faʻailoga e ofoina atu 6 ese moli matata, faʻatasi ai o le mafanafana ma le malulu.

Wella Valivali tago oloa faʻalelei mulimulini curls, tuuina atu ia i latou susulu ma elelei.

    Majirel LʻOreal. O vali o lenei ituaiga e le oi ai le peroxide ma le amonia. I le taimi lava e tasi, latou te aumaia lava se lanu tumau, valiina luga o lauulu sinasina.

Toning pe a uma le valiina o le a fesoasoani e toe faʻaleleia ma puipuia le vaivai o laulu. E tuuina atu lanu ma susulu lanu. Tele mea o loʻo faʻaogaina e aofia ai vaega aoga o loʻo faʻamalosia ai moli, faʻalelei lo latou soifua maloloina. E taua le filifilia o le vailaʻau saʻo mo le faʻagaioiga, pe a fai o le tuutuuga o manoa ma le lanu manaʻo.