Valivali

Le valiina o laulu foliga lelei - ata, mea e fai, masani auga

Ia, o fea o teineiti e leʻi moemiti e tu i fafo i le motu o tagata ona o le laulu manaia ma le manaia? O nei aso, ua mafai ona ausia i le valiina o pupuni. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina uma ituaiga o lauulu lanu e mafai ona suia tele lau ata. Ae muamua ou te manaʻo e toe manatua le tulafono autu o soʻo se vailaʻau faʻaalia. O le vali ata e aoga naʻo le soifua maloloina o lauulu.

Toeitiiti lava o teineiti uma tasi le taimi na mafaufau e uiga i le valiina o lona lauulu. Ae e le tumau le taimi, ma sili atu ma sili fou ituaiga ma metotia o valivali foliga lauiloa. Lauiloa ma aso nei, o le a tatou mafaufau atili.

Valivali lauulu lauulu lanu ma iloga ile 2017 e talafeagai foi

O le masani masani o le valiina o lauulu o loʻo faʻaaogaina le vali i curls lea na vaeluaina muamua i sone. E tele ituaiga o vali. Vali mo le faʻamaninoina ma le faʻamalosiina o lauulu, lea, i le isi itu, o ni mea ma mea gaosi. A o le i amataina se valiina, e manaʻomia le siakiina o le tali mai o lauulu ile vali. E masani lava pe a filifilia se vali ata, teine ​​taofi mo le taua.

O lona uiga o le faʻamaninoina o filifili filifilia i le umi atoa. O lenei matai lanu e faia i ni auala:

  • faʻaaogaina se pulou faʻapitoa
  • luga o le pepa
  • luga o le laupapa
  • faʻaaogaina se manifinifi manifinifi.

Ombre ma sombre metotia

Ombre ma sombre o onapo nei lauulu valiina metotia na foliga mai na tupu talu ai nei. Ae ua uma ona latou mauaina le lauiloa lauiloa i le lalolagi atoa. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le auala e eseese ai nei auala e lua, aua e masani ona le mautonu.

Ombre o se ituaiga o valiina lea o pupula e susulu i laina faalava. E le gata i lea, o le lanu o le moli i aʻa ma pito o le mea e mafai ona faʻalavelave tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fesuiaʻiga mai lauulu enaena-lauulu ile lanu enaena.

Lauulu dyeing metotia e mafua ai se lamolemole suia le igoa o taua. Mo vavaeina, e filifilia filifili, amata mai le ogatotonu o le umi, lea e vali. Mo le valiina, filifili se paolo e naʻo le tele o leo e ese mai le masani. O le iʻuga, o le ombre foʻi, e na o le lemu, e aunoa ma se faʻatusatusaina.

Bronding ma Blonding

O nei mea e lua metotia o ituaiga o lauulu vali ua leva ona avea ma taʻitaʻi i tausaga. Bronding o se ituaiga o valiina o filifili tagata taʻitasi tutusa ma le faʻamamaina. E valiina nei mea, e filifilia se leo, o nai lanu e mama nai lo le masani. E lua ituaiga o lauulu valiina auala faaaogaina i bronzing:

  1. Vali atoa le sooga o le filo i le tasi le leo,
  2. Lua vaega o le vali, lea e faʻaoga ai se moli mama mai aʻa, ma le pogisa e latalata tele i le pito. Blonding o le faʻamalamalamaina o le tino atoa o le ulu.

O le valivali faapena e le o se mea fou i le lalolagi faʻatu i totonu ma ua tele tausaga o faʻaaogaina. Ae o metotia faaonapo nei o le valiina o lauulu o lona uiga o le le tutusa o le valiina o lauulu atoa.

O le a le valivali?

O lenei valivali e talitutusa ma mea e iloga ai, ae pe a ma le lima ata ua filifilia mo valiina le manoa. E mafai ona feteʻenaʻi pe faʻapena lanu. Tinting o se metotia talafeagai mo le valiina o lauulu, pei o le uumi, faʻasolosolo ma mamanuina.

I le uluaʻi faʻatinoga, o vali e valiina faʻasologa i luga o le umi atoa, ma e sui faʻatasi ma lanu filifilia.

Faʻasolosolo faʻamalamalamaina faʻaalia ai le lanu valivali, amata mai le ogatotonu o le umi o le lauulu. O le suiga laina mai le lanu masani e mafai ona faʻalauiloa pe faʻataʻuina lelei.

Mamanuina valivali, o se mea e le masani ai ata vali. Ae i le taimi nei, o le a tatou faʻapea o tagata naʻo polofesa e mafai ona faia.Mo le aʻafia o mamanu ile ulu, e faʻaaogaina e le matai se faʻaputuga faapitoa lea na ia vali ai.

O nei ituaiga o laulu o lanu o le a fesoasoani e fausia se ata manino, aua e mafai ona e faʻaogaina mai ata mafanafana ma malu i le acidic.

"Valivali lauulu sela"

O lenei valiga metotia e matua le masani ai ma e manaʻomia tele tomai.

Ma e aofia ai i le faʻamalamalamaina o soʻo se filifili filifiliina. O lona uiga, o le suiina o pupuni e le tutusa i le umi atoa.

Marble staining e lē masalomia o onapo nei ituaiga o lauulu lanu. O le iʻuga o se pupula vaʻaia lea e sili ona matauina i le la. Ina ia ausia lenei faʻaiuga, aliʻi e faʻaogaina auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, e faia se pili malosi ma faʻapipiʻi le vali malamalama e faʻapipiʻiina i uila.

Valivali lanu uliuli ma lalelei

O lenei staini faasino i se ituaiga faʻamamafa, naʻo ona lava tulafono.

Auala mata valiina, pei o le faʻamamaina, e aofia ai le valiina o pupuni i eseese lanu i le umi atoa. Ae o le shatush e le fasiotia mai aa, ae maulalo teisi. Ma o le fesuiaiga o ata o le a lamolemole. Ona o lenei, o le sopese e lauiloa i tamaʻitaʻi latou te le manaʻo e o i le faleoloa i le lua vaiaso ma vali aʻa. Ona o le leititia, ua le mafai ai ona iloa pe fia le tele o le vali ua tupu.

O lenei metotia e sili ona agamalu ma agamalu.

E faʻaalia le Balayazh i le valiina o filifili ua filifilia a ni nai mama.

O lona uiga, o le iʻuga o afu na susunuina.

Balayazh e masani ona fenumiai ma le ombre, ae o lenei e sese. Faatasi ai ma ombre, faʻamanino manoa o loʻo matilatila mai, ma a matou faʻailoga o le laiga, o le suiga e lamolemole ma e tau le iloa. Ituaiga o lauulu vali lea e foliga masani ia sulugatiti mu, matauina faʻafouina le ata o le teine.

"Pixel valiina lauulu"

O se fou lea ituaiga vali lanu ua liliu le manatu o vali faasiulu i lalo. O le igoa o lenei metotia e fesoʻotaʻi ma ata vitio, lea o loʻo fai ma sui o le ata i pixels. Lenei o se ituaiga o tamaʻi sikuea ma se lamolemole suiga o lanu.

Ae, pixel valivali o se faigata faiga manaʻomia tomai ma tomai. Mo se vaaiga sili atu o pixels, o le lauulu e tatau ona lamolemole ma tutusa. Mo i latou e ulavale ituaiga, o lenei lanu e le talafeagai. O leisi tulafono taua mo le valiina o tino maloloina atoa.

Mo pixel dyeing, o se lauulu vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa po o le pito i tua o le ulu, e talafeagai. Ua filifilia foi se mamanu ma se lanu, ma le matai e fesiʻai lauulu lauulu lanu.

Poloka ma puipui

Nei o metotia faaonapo nei o lauulu valivali o le a fesoasoani e faafouina le ata. Ona o le eseese o ata tusi, o le a avea oe ma le pule o se tulaga ese lauulu.

O le vali ata o le vaeluaina o lauulu i poloka ma valiina latou taʻitasi. I le taimi lava e tasi, o lanu e masani ona faʻaaogaina mo ia vali e malamalama ma feʻeseʻeseaʻi. Ae e taua le mafaufauina o le vavaeina ii o le a le talafeagai, o lea ia filifili ai le sili ona lelei ma tumau valiina.

Fiafia o laulu foliga talafeagai 2018-2019: metotia

Polofesa ofoina fashionistas uma natura lanu ma matagofie matagofie lanu 2018-2019 susulu ma atypical ata.

Fiafia o le laulu felanulanuaʻi 2018-2019 mafai ona iloaina e ala i le valivaliina o lauulu uma, po o ni tagata taʻitoʻatasi, lea e faʻatagaina oe e faia ni mea uiga ese ma eseʻese ata.

I le masani, sitaili laei vali faiga 2018-2019 e tutusa i igoa - ombre ma sombre, sitaili lanu o uila ma balayazh, faʻapea foi ma le lauiloa pepe ma colombra metotia i le lalolagi o le lalelei ma lauulu.

Fashionistas ma se ituaiga ituaiga lanu e sili ona lelei e filifili fulufulu laei, e mafaufau i mea e fiafia iai le tagata

O teine ​​e iai lamepa malamalama e mafai ona musuia i le manatu o le filifilia o fulufulu laulu lalelei 2018-2019 i le lefulefu, enaena enaena, saito, sinasina ma auro, meli, olive.

O fulufulu-lauulu lauulu e ave le fiafia i paʻepaʻe, lefulefu, karamelu, chestnut, strawberry blond, sukalati lanu.

E mafai ona lava le laulu-lauulu, e mafai ona mama ma faʻapupula atili moli ma moli faʻataʻitaʻiga, e pei o le 'apamemea-mumu, le lanu o sieli, marsala, ma isi.

Afai e iai lau lanu paʻepaʻe mumu male uliuli, e te laki, aua o lau paolo ua uma na tutasi.

E mafai ona e filifilia ni felanulanuaʻi lauulu lanu i se paleni paleni, pe filifili mo oe lava se sili malamalama ma le masani ai filifiliga mo valivali, filifilia se matua ese lanu mo le valivali ma le valiina o lauulu.

Le felanulanuaʻi o le lanu o le lauulu 2018-2019 lanumoana, lanu piniki, lanu viole, lanumoana ma saturated fuchsia, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasiga o le tele o tona i le tasi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, palu le pastel ma pupula faʻaata, o le a ofo ma faʻateʻi ai le toʻatele.

Valivaliina o mea mananaia 2018-2019: aga masani

Stylists ofoina matagofie lanu i lanu e lua. E sili atu lenei mea mo pupuʻu ma feololo.

O lenei metotia e sili taliaina pe afai e te manaʻo e foliga foliga manaia, ae le sili faʻateleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te valiina faʻailoga i le tasi lanu, ma le tele o lauulu i le isi.

O le masani, o ni metotia vali vali ma faʻaogaina i mea malolo, lea e foliga sili ona manaia.

I luga o le lauulu uumi lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina uma ituaiga o valiina metotia, filifilia lefulefu, saito, lanu o mumu, ma se tuʻufaʻatasiga o le tele o fulufulu mo se mega aoga ma foliga matagofie.

I se faʻaopopoga, lauulu lauulu e mafai ona lanu i le uliuli, faʻaopopo le taʻalo ma le muamua mea ile ata, ma faʻaalia lona tulaga ese.

O lanu e sili ona taugofie mo valivali 2018-2019 o tagata taʻitoʻatasi mo tamaʻitaʻi taʻitasi, ae ui i lea, faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa faʻailoga e le masani ai, pei o le platinum, loloto le uliuli, lanu enaena i le tele o fesuiaiga, mauoa mumu ma fiafia cherry, burgundy, susu sukalati, auro - kofe, sukalati lilac, lanu uliuli, ma isi.

Valivali auala 2018-2019: Mysterious Ombre

Afai e te manaʻo e le naʻo le valiina o lou lauulu, ae taumafai faʻalelei lanu o lauulu, e mautinoa o le ae fiafia i le ombre metotia.

O le igoa ua lauiloa ia matou, e le gata mo le valivaliina o lauulu, ae o loʻo faʻaaoga i le mamanu o fao, fausiaina lavalava, saunia mo le lamolemole pe sili atu faʻafuaseʻi suiga mai le tasi paolo i le isi.

Le teuteuina lelei ombre mafai ona faia i luga o pogisa ma lauulu lauulu. O lenei metotia foliga sili atu ona manaia ile laulu umi, amata mai ile ogatotonu ole umi.

Fiafia o laulu foliga talafeagai 2018-2019: lamolemole sombre

Mo i latou e leai se lelea fesuiaiga i le valivali lauulu e faaaoga le ombre metotia, e mafai ona e gauai atu i le matagofie lanu o le pou, valavala le tuaoi i le va o ata, ma soloia le manino o le fesuiaiga. Faia i le leo tutusa.

O le togafiti samasama aumaia le lanu o lauulu i se foliga sili atu, lea e talafeagai mo tamaitai lalelei oe le manaʻo i cardinal suiga i foliga vaaia, ae o loʻo manaʻo e toe faʻafouina o latou lauulu laʻau, tuʻuina ia i latou sina laʻasaga ma le faʻaalia.

Manatua o le teuteuina lelei o sombre e mafai ona suia ai le mamago ma le lelei teuteuina lauulu, talu ai o le ombre o le a foliga atoatoa i luga o maloloina maloloina.

Shatush - o se isi filifiliga lelei pe faʻafefea ona fai lou laulu e le mafai ona taofia

E faʻaoga le manatu lea, o loʻo faʻaoga le lanu e amata mai le pogisa e oʻo atu i le malamalama o lona leo, e mafai ai ona maua se taunuuga olaola, e masani ai ma sili ona matagofie.

O le togafiti shatush e manatu e nofo mo lauulu. Atoatoa mo curls ma manifinifi lauulu.

O le felanulanuaʻi o le valiina le lauulu e maua ai se susulu olaola ma malamalama le aofaʻi, o se tala lelei.

Manatua o le faletalimalo o le a le ofi teine ​​i se pupuʻu pipiʻi lauulu, aua o le a le aoga e faʻaalia ai le aulelei atoa o valivali faʻaaoga le shuttle auala.

O se vaʻaiga faʻapea o le a talafeagai lelei mo ponesi ma tamaʻitai lauulu enaena, ae o le mumu laʻau e sili ona lelei e filifili se isi mea.

Lauulu Valivali 2018-2019: Pepe Fou

Ma le isi, matou te matauina se isi laupepa tautaua, o foliga mai i le lalolagi o le lalelei i le malamalama o le stylist Jack Howard.

O lenei metotia o se mea fou i le valivali, soʻofaʻatasi tasi le lua laulu valiina auala, e pei o le faʻaputuputu ma le faʻailoaina.

O le lauulu e le gata faʻamalamalamaina i pito, faʻafetai i tulaga eseʻese o faiga pepe, latou avea faʻaletonu, lea e foliga e le mafai ona taofia i luga o le lanu enaena paʻu, faʻamamafaina le matagofie o soʻo se fafine.

O le teuteuina o foliga lanu 2018-2019 e le babylights o loʻo faʻaalia ai se taʻaloga o le lanu lea e foliga mai e le mama tele le laulu i se auala faʻapitoa, ae susunuina i le la.

Valivali o ili: o la-sogi sulu

I le maualuga o tu masani, natura, māmā ma matagofie. O se manatu tutusa o loʻo faʻasoa mai e le au faʻaolaina e fautuaina le tusia o ni ie pu e faʻatau i a latou tagata faʻatau. O le lamolemole mai le suiga mai le pogisa i le malamalama o pupula e mafua ai le lagona e faapea o le laulu e paʻi teisi i le agamalu ave o le la i saute. Latou te avatua i lo latou pule le malolo ma foliga fou, pei e leʻi toe foʻi mai o ia mai le malologa.

  • leai se faʻailoga manino
  • curls lanu e tusa ma le tekinolosi o shatusha mafai ona faʻatulaga faʻasoʻo pe faʻatasi,
  • o le fesuiaiga o tones e lalifa, natura ma malosi.

E i ai contraindications le faiga. E le fautuaina e faia pe a uma ona faʻapipiʻi keratinina o manoa poʻo le lamination.

Balayazh: o le lalolagi taʻitaʻi ile lanu

  1. O le aoga e tumau pea mo se taimi umi, aua o le faʻafeagai o le tupu aʻe o aʻa e le lavea le mata.
  2. O le lamolemole lemu o se paolo pogisa i se moli mama ma soʻona faʻamanino mafuaʻaga e fausia ai se vaʻaiga vaʻaia o le lauulu. Ole mea lea e fai ai le eliina ole balayazh mo tagata e ofuina lauulu manifinifi.
  3. O lenei metotia o le valiina e lautele, aua e mafai ona faʻaogaina mo tagata o vaʻaiga eseese na latou teuina le natura lanu o curls. Faatasi ai ma le fesoasoani o saʻo faʻapipiʻi saʻo, e mafai ona e tuʻuina mai se faʻatusatusaga poʻo le lamolemole suiga o ata, ona e mafai ai ona e fetuunai le auivi o foliga.

Lelei manaia atigi lanu i luga o laina saʻo ma curly curls. O le sili aoga togafiti foliga vaʻavaʻai i luga o le laʻau faʻapipiʻi ma lauulu 'eseʻese (vaʻai ata). I luga o le lulu lauulu, e mafai foi e le matai ona mataalia le "taʻalo" i ni manua, ma faʻaosofia ai le pupula mai o ata o le la, susulu atu le la ma loloto le lanu. O fulufulu pe a maeʻa le faʻagasologa ei ai se laʻei matagofie, matagofie, ma mananaia.

Ombre staining: o se auala poto e suia ai lau ata

O le faʻailoga uiga o le valiina o Ombre o lona faʻamaoni i le masani a o le matagofie matagofie. O le aano o le metotia o loʻo taoto i lona igoa, lea a faʻaliliuina i le Lusia o lona uiga "shadow". O le matai e "tusi" le lanu i le umi atoa o laina, taʻalo ma ata i lona lauulu.

  • e le mafai ona e paʻi i aʻa o le lauulu, ma tuua ai i latou ma se paolo masani,
  • lauulu manifinifi ua liua vaʻaia, o le tele o aʻafiaga foliga mai,
  • e laʻei manaia le laulu i le siʻusiʻu ma lilo, faʻasaʻo ma 'uʻumiʻu o le curls,
  • E le manaʻomia le asiasi soo i le valivali faʻasaʻoga o le iʻuga.

O se vala o Ombre faatusatusa i Balayazh o le laualuga valiina o le fautuaga, ma faatusatusa i Shatush - o le mea lilo o loo taoto i le faifai pea faʻamalamalamaga, ae le o le filifilia o tagata taʻitasi.

Faʻamalamalamaina o lauulu: o se matagofie teuteuga o taimi

Afai e te manaʻo e taʻalo laititi ma lau ata, suia le paolo o lauulu e aunoa ma se suiga tele i foliga, faʻailoʻoina o lauulu o le a faʻatagaina oe e iloa lau fuafuaga. Valivali tagata taʻitoʻatasi o le a toe faʻafouina le foliga, faʻaopopo le fou ma le amataga. Faʻamamaina metotia ono eseese.
Valivali ma se pulou, laupepa o pepa, o mea masani (i le umi atoa) ma zonal (asymmetric, diagonal poʻo le basal) e manaʻomia. O le metotia masani o loo faʻaogaina i le faʻamalamalamaina o manoa ma le isi itu, pe a amata ona pogisa ma faʻasolosolo. O aoga o lenei metotia e faigofie ona faʻailogaina:

  • faʻatagaina oe e toe faʻaola le faʻaaliga e aunoa ma ni leo loloto o lanu,
  • foaʻi le lauulu foliga vaaia
  • fesoasoani e nana le lauulu muamua lauulu i tua atu o mama malamalama,
  • faʻaitiitia ai ni aʻa ua amata ona iloa
  • e le manaʻomia le faasaʻo masani lanu,
  • mulimuli ane mafai ona vali i luga ma se vali o se tasi leo, tuu i curls se lanu lanu.

Fai mai tagata atamamai, faʻamaninoina o le lauulu mafai ai ona e foliga talavou ma sili ona lalelei. I ai, e aunoa ma ni faʻafitauli, e mafai ona e toe foʻi i le masani ona lanu. I se faʻaopopoga, o le tufatufaina o manulele manifinifi o loʻo i ai se aafiaga lemu i lauulu.

Valivaliina o mea mananaia 2018-2019: ombre ma sombre

O faiga aoga mo le valivaliina o lauulu ombre ma sombre e tali tutusa lelei. Stylish ombre staining o se lalelei feololo suiga i lanu mai le tasi paolo i le isi, a o fausiaina se aulelei matagofie.

Ombre staining foliga muamua ma matagofie, o le mafuaaga lea e sili ona lauiloa. O lenei ituaiga o lauulu lanu e foliga sili atu le manaia i lauulu uliuli, e mafai ai ona e maua se lalelei matagofie lalelei mai se masani lanu uliuli i moli malamalama.

Smooth lanu suiga i le faʻaaogaina o le ombre ma sombre lauulu lauulu valiina e tatau ona amata mai le ogatotonu o le lauulu e fatu ai se aulelei matagofie i lou lauulu.

Sombre staining mafai ai ona e maua se sili atu lalelei lanu fesuiaiga, lea e ausia e le gata i le faalava, ae foi faʻamalosi ma sili atu ata o le lanu tutusa.

Lelei le valiina o pou samasama 2018-2019 e atoatoa mo fafine oe mananao e faamama a latou manoa itiiti, tuuina atu i le lauulu sili atu loloto o lanu.

Valivaliina o foliga mananaia "pepe tama" 2018-2019

O se lauiloa lauiloa lauulu valiina lenei vaitau o le babylights. Valivali “babylights” e pei ona tupu ai le aafiaga o “sunbeams” i luga o lauulu, lea e foliga sili matagofie ma matagofie muamua.

O le metotia “babyites” e aofia ai le faʻamalamalamaina o vaega o laulu i pito, e faʻaosofia ai se mea e le masani ai. E sili le fausiaina o le aʻafiaga o "laʻau laʻau" i luga o lauulu lauulu o lanu enaena enaena ma lanu enaena enaena.

Valivaliina o lanu manogi balayazh 2019-2020

Valivaliina o mea teuteu 2018-2019 balayazh o loʻo faia i se faʻapitoa auala: ua vali le vali e le aliʻi luga o lugala. Lenei talosaga faʻaaogaina mafai ai ona e ausia le sili ona masani masani aʻafiaga o lauulu lanu.

A valiina se fale, e lua lanu o le tutusa lanu e faʻaaogaina, lea e faʻaosofia ai se faʻaleaga masani o lanu burnout i le la. Lelei lanu talafeagai balayazh foliga lelei i luga faauu lau 'oti, faatagaina oe e faʻateleina le manaʻomia.

Valivaliina o mea mananaia 2018-2019: susulu ma foliga le masani ai

I le vaitau 2019-2019, o tagata lalagaina latou te ofoina atu le valiina o lanu sili ona le masani ai: lanumoana lanumoana, lanumoana, piniki, lanu viole, turquoise, faapea foi ma vali lanu e faʻataʻitaʻia ai le avanoa "galaxy hair".

O le teuteuina o lauulu laʻei felanulanuaʻi 2018-2019 o lenei ituaiga e matua le masani ai, muamua ma toa. E le o teine ​​ma fafine uma o le a malilie i ia malosi faʻataʻitaʻiga ma lauulu.

Afai o loʻo e filifilia lava se ituaiga pupula ituaiga, ona e iloa lea e mautinoa lava e te i ai i le vaʻai faʻapitoa, puʻeina mata tioata a isi.

Tigila mata

Valiina “tiger mata” o se lavea moni o le vaitau. Na vave ona matauina o ia i ituaiga iloa foliga - Olivia Wilde, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Melania Trump ma isi. O le mea autu o le faʻatuatuaina o filo i se tagata poto masani lanu. Tiger Eye e talafeagai na o tamaitai uliuli lauulu (lulu enaena-lauulu poʻo ni brunettes). Mo ata, e naʻo ata mafanafana e faʻaaogaina. Le sili ona lauiloa o caramel, sukalati, amber ma meli. Ma o le tasi mea sili atu o le foliga mai o le lauulu. Sa tatau ona latou soifua maloloina ma lelei. Ona faatoa vaaia ai loa lea o le "pupula o mata" i lona susulu mai.

Pixel Staining

O le pixel painting o se filifiliga fatu mo pupuu, feololo ma laulu lauulu, e faia na o luga o laina lurus. O le igoa o lenei metotia ua fesoʻotaʻi ma ata vitio o loʻo tuʻuina atu ata taʻitasi i foliga o tamai pixel. Valivali e faigata tele ma e manaʻomia ni tomai ma le poto masani. E mafai ona e faʻaaogaina le ata uma i le umi atoa o le lauulu, ma i le tasi vaega - 'auvae, faʻailoga, nape. Ole tagata e filifilia le lanu ma se mamanu talafeagai, ole pule ole auala e suia ai le polokalame.

O se faiga malu e aofia ai le fesuisuiai o le malamalama ma le pogisa. O le faʻamamalu e fai i fafo atu e aunoa ma le faʻaaogaina o le pepa pepa. Ua saʻoloto ave manoa, vali le umi atoa, ae i se tamai va. O tuaoi i le va o lanu ua valivali ma se pulumu - ua maua mai le aafiaga o maʻai ua mu mu, tetele ma tele mafiafia. O le poto masani faʻaalia ai o le shatush e fetaui lelei mo laupepa uma ma brunettes.

Mea uma e te leʻi iloa e uiga i le shatusha faitau i lenei tusitusiga.

O lenei lavelave faʻamamaina faʻataga oe e tuʻufaʻatasia ni ata eseese ma le mataʻitu o mataʻina ma manino manino. O le filifiliga o le lanu paʻu o loʻo faia e faʻatautaia ai uiga patino o le fafine, oti oti ma lauulu ulu. Lea, mo tagata e ona faʻapipiʻi lau laʻau laufanua, vali mai le ogatotonu pe latalata atu i pito e lelei. O le iuga, matou te mauaina se matagofie matagofie. Ae e mafai e le malolo o tamaʻitaʻi ona valivali le umi atoa, laa i tua mai le aʻa vaega o le 4-5 cm.

3D staining

O se tasi o sili ona faʻamaonia tekonolosi faʻaonapo nei. A valiina, e faʻaogaina e le stylist ni puipui vavalalata mai se mafanafana, le faaituau ma malulu. I le amataga, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu e ala i le faʻalava. Ona faʻaali lea o mea taʻitasi i lona paolo. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, faʻaopopo nisi malamalama uila e susulu matagofie i le la. 3D staining e talafeagai mo soʻo se lanu, soʻo se umi ma se vali. E maua ai le aofaʻi e oo lava i le manifinifi o faʻamaʻimauina ma faʻateleina ai le susulu, ma ua tele lona lauiloa. Afai e te pikiina paʻu latalata i le lanu moni, ona e aveʻese lea o le manaʻoga e vali aʻa i masina uma.

Faatasi ai ma le fesoasoani a ia valivali, e mafai ona e aulelei lauulu, ma brunette, ma mumu-lauulu, ma enaena-lauulu. O lenei metotia e aofia ai ni laina sulufaʻi e lalagaina ai ni lauulu pei ni sone tutusa ma vavaeʻesea le moli ma le lanu uliuli. Le filifiliga o le lanu paula faalagolago i lou tofo.

Mata mata

Lau vali o se moni galuega o lauulu. Mo lona faʻatinoina, faʻaaogaina e le matai se faʻapitoa o le stencil, i le aluga o ona ia faʻaaoga ai se ata lanu. E tatau ona e filifilia naʻo se ata ma lanu. O le stensil metotia e matua le talafeagai mo lauulu ma le migimigi lauulu - o le mamanu e le vaaia ia i latou. O se tasi o itu taua e matua lamolemole, pupula ma ua teuteuina lelei lauulu.

Tuuga

Blonetting o le sili fofo sili mo moli enaena ma malamalama malamalama. O le aano o lenei metotia o le faʻaogaina o auro beige tones. Blonetting e iloga mai masani masani vavaeina i lona tomai e suia hue mai saturated i matua maaleale i lalo o ituaiga eseese o moli.

Oloa eli

Lenei o le sili atu ona malu ma agamalu filifiliga, lea e le gata e le afaina ai le fausaga o curls, ae faʻaleleia atili ai foi lo latou tulaga lelei. Mo valivali faʻaaoga Elumen, o se faʻapitoa faʻapitoa e aofia ai na o vali faʻalenatura. O lenei vailaʻau e talafeagai lelei mo fulufulua, mago ma le paʻu ua paʻu. A maeʻa le faʻagasologa, ona faʻafaigofie lea, iila ma susulu. I se faʻaopopoga, Elumen e faʻamalolo lauulu lauulu ma e tumau a itiiti mai 2 masina. E ese le tau o le tau o le Elumination ma e mafai ona faʻatino lava peʻa i ai se tusi faʻamaonia e faʻamaonia ai e le matai ona mauaina lenei tekonolosi.

Valivali o faʻalapotopotoga

O se mea e faigata tele ona vali, o le amataga lea sa foaʻi e le Hollywood colorist Ross Michaels.Ina ia toe faʻaola le aʻoaʻoga faʻapitoa, sa ia faʻafefiloi lanu meamata, lanu viole ma le lanumoana ma faʻaaogaina lenei faʻafefiloi i manoa vaivai. O le iʻuga sa faʻaalu o le tele o lanu susulu, lea na faʻatupuina ai le faʻanoanoa o se hologram. Valivali o lenei ituaiga e aofia ai le faʻaaogaina o le tele lanu lanu, ina ia o outou taitoatasi o le a mafai ona filifili le sao saʻo. O se tasi o le a faʻamavae lava ia i latou tagata taʻitasi vavaeina ma pastel, ma se tasi o le a manaʻo e liliu o latou lauulu i se nuanua moni. O ia fulufulu foliga sili ona manaia i fili ma lalagaina.

I le vitio mulimuli mai, o le ae aʻoaʻo e uiga i le pito i luga e sefulu auala e vali ai lou lauulu:

Manatu faʻasamoa

O lenei igoa manaia lilo ai se faʻasolosolo malie mai le pito i luga o le malamalama, vali i mata malulu o le enaena, i pito pogisa ma mafanafana. O lenei faiga e faʻaumatia uma ai nei laʻei o laʻau fulufulu ma faʻatupuina ai le lauulu i mea sili atu ona matagofie ma lapopoa.

Squaw e atoatoa mo le umi uumi lauulu. I le taimi o faʻatinoina lea faiga, ua faʻaaogaina se masini faʻapitoa e pei o se pulou e aunoa ma tulle. E tuʻuina i luga o le ulu, ona faʻatu lea o ni manoa mai le vaega o le occipital i luga o laufanua ma faʻamalamalamaina e 5-6 tones. Ole iʻuga o se lanu matagofie matagofie, e mafai ona faʻamamafaina ma lanu malamalama. I le avea ai o se tulafono, o le tuaoi o le tamaititi ma lalelei lauulu o lanu i le lanumoana, mumu po o se isi paolo. O le squaw foliga lototele, o le mea taua o le aua nei galo ona faʻamalamalamaina e le aunoa tupu aʻa.

Smokey uliuli

Smokey blond o se tasi lea o fesuisuiaiga o le masani ombre, e aveese ai le faʻafitauli o le ova tele o unta. O le faʻamamafa autu i le valivali e fetaui tonu i aʻa - e taʻalo ile eseʻesega ma le pupula pito, e na ona faʻapogisaina. E ui i lona manino, o le suiga e lemu ma lamolemole, ma o le eseʻesega e le sili atu nai lo 2 tones - o lea e mafai ai ona e fausiaina le aʻafiaga o le regrown hair. Ae sili ona taua, smokey blond foliga sili ona aoga. E mafai ona ofuina mo se taimi umi, e aunoa ma le fefe i le folasi o lauulu.

O lenei metotia, lea e oo mai ia matou mai le salalau faatonuina, e tumau pea talafeagai mo sili atu ma le tasi le vaitau. O lona autu aoga o le fesuisuiai - ombre mafai ona faia i luga o soʻo se umi, paolo poʻo fausaga. E foliga tutusa matagofie i le lanu ma luga o le lauulu masani. I se faʻaopopoga, e faʻafaigofie ona tipiʻeseʻuga pe a fai o le faʻatulagaina o ata e le talafeagai ma oe.

E i ai 2 ituaiga o ombre:

  • Vailaau - e aofia ai se sologa lelei pe faʻasolosolo mai le pogisa aʻa i pito sili atu le malamalama,
  • O le faʻamatalaina o le auala sili lea mo blondes. I lenei tulaga, e tatau ona sui le leo, ina ia avea le pale ma malamalama, ma faʻailoga ua uliuli.

I le avea ai o se tulafono, latou te filifilia le sili ona masani lanu mo vali - saito, sukalati, beige, oneone, blond, nut, ma isi. Ae mo aemaise totoa tamaitai, e mafai ona saogalemu faaaogaina lanu lanu - mumu, piniki, lanumeamata, lanumoana, lanumoana, lanumoana. I totonu o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o se pulu ma lanu paʻepaʻe.

O le ausiga o foliga o foliga vaaia o Kim Kardashian - o ia o se tasi o le muamua faʻamamafaina le alafau e le i luga o le pulu ma le paʻu, ae i mea tau lauulu. O tagata o onapo nei faʻaopopo na vave pikiina lenei manatu ma fatuina se suiga fou. E mafai foʻi ona fai se foliga mo lauulu i foliga o foliga i foliga na muamua mai. O lenei staining mafai ai ona e faʻamamafa faʻalelei foliga, o le paolo o mata ma le paʻu, ia fetuunai foliga. O lea, o moli malamalama faia le lautele mata, ma pouliuli umi ma faaitiitia i le tele. I le mea e malie ai, o le lalagaina o se mama atoatoa metotia faʻapitoa, o lea o le iʻuga e le mafai ona toe faia.

Penina penina

Teine e fiafia i pisipisia uumi ua leva ona matauina lenei tulaga ese le masani ai ma sili ona matagofie, na tusia e le fetu stylist Kevin Murphy.Ina ia ausia lenei faʻamoemoe, e faʻafefiloi e le matai faʻatasi ata eseese i le taimi e tasi (mai le moli lanumoana i le sukalati piniki) ma faʻapipiʻi i latou i le pito i lalo ma se platinum. O lauulu ua valiina i lenei auala e foliga moni mai o se penina moni, e pupula mai i le la ma ata matagofie paʻepaʻe. Le aoga sili o penina dyeing o lona agamalu. E leai se nofoaga mo le teʻi, ae naʻo se paolo manaia e fetaui ma tagata uma - moli, pogisa ma mumu. E na o le tatau ona filifili le lanu talafeagai.

Grombray o se metotia foliga foliga na suia le lefulefu leisa. E soʻotaga papaʻe ma paʻepaʻe - e aulelei tele ma e fetaui lelei mo tamaʻitaʻi e le lanu efuefu lauulu. A o tilotilo atu i le faititili, o se ata o se tala-tale elf-nymph e sau i loʻu ulu, o lea o le a avea foʻi o ia ma le tofo o teine ​​talavou. A vali ni manoa, e mafai ona e faia se sologa lelei mai le tasi leo i le isi, pe mafai ona e faʻafefiloi uma lanu i le tasi lanu e tasi. O le mea autu o le uliuli lanu e le o le pogisa tele. A leai, latou e tatau ona faʻamamaina, ma o lenei o le a le maua le sili atu le aʻafiaga i le tulaga o lauulu.

Faʻaaliga faʻa Amerika

E pei ona e vaʻai i nei ata, o le tekonolosi a Amerika o loʻo tuʻufaʻatasia ni ata se tolu pe sili atu foi. Le tele na faʻaaogaina mumu, mumu, isalaelu. A galue ma lauulu, e filifilia e le matai ni manoa e matua eseʻesega - e mafai ai ona e faia ia sili atu matagofie ma tele. Ole mea autu ile faʻamamafa lea ole faʻaaogaina ole pepa alumini, e mafua ai ole fesuiaiga ile va o lanu e pupula ma faʻapena. O se lelei lelei filifiliga mo feololo Rusia lanu.

O le atavali i le sitaili o le blorange na folasia i totonu o le masani a J. May Jagger. Na vave lava ona avea i totonu o se masani masani masani, lea o teine ​​o aso nei o loo taumafai. O le lanu e matua le masani ai - o se fefiloi o le platinum blonde, tea rose ma moli moli. Shades mafai ona suia - o le fea o le a avea ma mea autu i se taimi patino e faʻalagolago i le malamalama, o lea e te tumau pea le tulaga ese. Blorange e fetaui lelei mo tagata e ofuina lauulu laʻitiiti ma paʻu paʻu Ae na te le valiina brunettes vevela ma foliga sili ona susulu.

Lauulu Neon

E le mafai ona faia ni mea lelei pe a aunoa ma le fou ituaiga o metotia. Ole filifiliga pito sili lea mo tagata le fiafia ile fou suiga fou. O le aafiaga o lauulu susulu, susulu i le pogisa, maua i le faʻaaogaina o se vali faapitoa, lea e aofia ai neon vaega. Ma ina ia foliga atu lauulu sili atu ona manaia, latou te le lanu i se tasi lanu, ae i tele eseese ma matua susulu.

Valivali i ato

O le ato-sitaili atavali foliga o le mea fou o lenei taumafanafana, o le masani ai lea na maualuga maualuga i luga o le lagi. E foliga mai e le mafai ona faateia ai le faaonaponei fashionistas i soo se mea, ae o lenei lalelei faʻalelei foliga manumalo Watermelon curls tuʻufaʻatasia lanu lanumeamata ma raspberry foliga foliga faigata i luga o soʻo se umi. Ma se isi mea, matou te tele ni aitia i le taimi e tasi:

  • Faʻamalamalamaina - valivali le laulu atoa i le saturated green ma faʻaleagaina i le mumu poʻo le mumu,
  • Zonal valiina - faia pito ma aa mumu, tuua le ogatotonu vaega ungu-lanumeamata,
  • Sombre - fai le fesuiaʻiga mai aʻa masani i lanu meamata ma mumu muta,
  • Vavaeina vaega - lanu i le tapuni pei ni fasi manifinifi, filifilia i le le mautonu.

Vaega valiina

E le o se mea fou, ae o le lauiloa lauiloa auala e fetaui lelei i luga o le pulu puʻupuʻu. Afai e vaevaeina, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega asymmetric, taʻitasi o loʻo valiina ma eseese lanu (sili ona masani faʻatusatusa).

Kalefonia maualuga

A faʻatinoina lenei laʻau felanulanuaʻi o loʻo faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o auro, oneone ma karamelu, ua faʻaogaina e mafai ona maua ai se mou ese atu Sili ona manuia le vaʻai lea i luga o se moli mata pe sinasina le lauulu.Mo le tele o tausaga i le taimi nei, tekinolosi ua le tuua le lisi o le sili ona lauiloa o aga masani. O le "mea sese" o le natura ma lalelei foliga vaaia. O le valiina o lenei ituaiga e toe faʻafouina ai le foliga ma ua manatu e agamalu, aua o le lamolemole suiga e amata mai le ogatotonu, ae le o le tele aʻa.

Vaʻai foi: 15 sili atu auala ofoofogia e vali ai lou lauulu (vitio)

Faiga masani i lauulu lanu

OTI SE MEA TONU

Valivali masani po o le lanu o lauulu.

O le masani e masani lava i taimi masani, e faigata ona fai se mea sese. Afai o lau filifiliga pa'ū i luga o lenei metotia lanu, o le a mautinoa lava oe i le masani i soo se vaitau.

Sulufaʻi

O lenei metotia ua leva na avea ma masani masani.

O le faʻamamaina e mafai ona faia e avea o se faʻamalamalamaina efuefu poʻo se vali. O le mea autu o le filifilia o se polofesa colorist-hairdresser. O le a ia tausia lou lauulu i se tulaga lelei ma filifilia le sao vali.

Ou te manaʻo e faʻamamafa le faʻamamafa o le faʻavae. O le mea lea, pe a uma lenei faiga, e tatau ona pipiina lauulu!

A leai, o le taunuuga o le a le matagofie ma, pe a faʻamaʻimau laʻititi, ua le o toe matagofie ma faigofie.

Ae paga lea, o le faʻamamaina e aunoa ma le mulimuli mai i le vali e masani lava ma masani. O le a ou faamatala atu pe aisea e le lelei ai. Muamua lava, o le faʻaiuga o le faʻamalamalamaina o le "tamau»Suluia lauulu efuefu. Ma o lona uiga o le lauulu na totoe e aunoa ma ni pigment, avea ma porosini, momomo, inelastic. O le foliga mai o lauulu e aunoa ma le lalagaina o se mea e matua le lelei.

Lua, o le faʻamamaina o mamanu e matua manino, fasi pepa manino e vaʻaia (aemaise i le vaeluaina).

Lona tolu, ioe, o le lanu o manoa: mai le auro samasama i le lefulefu paʻepaʻe. Ata o le muamua e le o fiafia tagata uma ma suti, ma o le lona lua e faʻaopopo le 5-10 tausaga ia te oe, aua tuuina atu le aafiaga o le lauulu sinasina.

O le mea lea, e manaʻomia pe a uma ona faʻamamaina le valiina o le laulu i ni amonia-leai ni pulu! Suiga lanu o le a liliu malie, o le a tuuina atu se lagona o le tele tusi, o le natura.

O le valiina ua ufiufi ai fua o lauulu lauulu, faʻaleleia atili. O le mea lea, o le laulu i luga o le toned lauulu o le a foliga vaʻaia lelei teuteuina, ma fulufulu - maloloina.

MATAUPU

E fetaui lelei ma teineiti. O le mea taua o le faʻamalamalamaina o manoa i le maualuga manaʻomia ma filifili le saʻo lelei mo toning. Fou, natura ma teuteuina lelei.

O lenei metotia e maua ai le aʻafiaga o le tele, paʻu o lauulu. Tones e latalata le tasi i le isi e fausia ai se aafiaga lea e avea ai le lauulu ma mama solo volumetric. E iʻu lava i se aʻoga sili ona matagofie o paʻu o laina.

E le tatau ona i ai ni faʻailoga teteʻe, naʻo suiga lamalama i le va o ata.

O lenei metotia faʻamoemoe se lanu e aunoa ma ni suiga ma silau i le umi atoa o le lauulu, o le malamalama moli filifilia.

Ae e mafai ona e maua se aulelei aulelei naʻo le faʻailoga lanu, o le a fesoasoani ia te oe e filifili se paʻu sologa lelei ma faia le galuega saʻo, ma amanaia uma nuances.

Ou te fautua faʻapopoleina e le faʻataʻitaʻi i le fale, aua o se tulafono, e le ola le iʻuga i faʻamoemoega, ma e manaʻomia le tele o le taimi, taumafaiga ma tupe e faʻasaʻo ai!

Ombre, Balayage

O le mea taua o le alu lea o se suiga mai le pogisa lanu (i aʻa), malamalama i le lanu (i tuluiga) pe faʻafeagai. I lenei tulaga, o la matou galuega o le filifilia o le paolo e sili ona talafeagai mo lou lanu lauulu masani, ae ia faia ia loloto, sili atu ona lololo.

Teine pele, ia manatua e tusa lava pe o le a le matagofie o le valivali i le ata foliga i luga o se ulu o se isi tagata, o lona uiga e le o lona uiga o lenei paolo faapitoa o le a avea ma talafeagai mo oe. Ma o la matou lauulu e tasi. O latou, ioe, o le a toe ola mai. Pe atonu o le a mafai ona e faʻatulagaina tiga aunoa se pisia afaina.

Ae i le tele lava o tulaga, o paga le talafeagai e aumaia ai le tele o le faʻanoanoa, o le tau o le toe fuataina ma togafitia lauulu, etc.

O le mea lea, ao le i faʻataʻitaʻi soʻo, saili pe o le a le mea e sili ona fetaui ma oe.E mafai ona e faia lea ma sili atu i le aʻoga i luga ole laiga :-) Ina ua maeʻa ua saogalemu e alu ma se faʻasologa o filifiliga talafeagai mo oe i le matai.

Anastasia Marina

Iloa (ma tusia!) Mea uma e uiga i le lalelei!

Lauulu lanu, pei o se lauulu, o le a fesoasoani ia vave ma radically suia le foliga - ma e tusa lava pe le valiina auala. O le mea lea, vali lauulu o se ogaoga laasaga e tatau ona e saunia mo - muamua amio mama. Le tala lelei: e le manaʻomia le alu i le aʻoga o valivali mo lenei - o le faʻavae faʻavae e uiga i onapo nei ituaiga ma metotia o valivali tatou aoina i lenei mea.

Matou te musuia e le suiga: o fea e maua ai aitia o le mananaia lanu?

O le a foliga mai o le filifiliga o lauulu lanu o se filifiliga a le tagata lava ia e faʻatonuina lona lava sitaili, ae le o aga masani. Ae o lenei, i le vaitau o agafesootai, oe atonu iloa o le masani faiga, tusa lava pe latou te mamao mai le masani. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tautevateva i luga o se valivali fiailoa atoa i le faʻaletonu, na o le faaseʻe i le Instagram feed ma tuu i lalo fiafia i uo po o tagata lauiloa.

O le mea lea, ia musuia e fou ata ma aua e te fefe e faʻataʻitaʻi - lauulu lauulu ua leva ona agamalu, o lona uiga o lauulu lanu e mafai ona suia soʻo se taimi e aunoa ma se afaina i lo latou soifua maloloina.

Faiga aoga i valivali - 2018

O Balayazh na lauiloa i tua i 80s. O le palette o loʻo i ai e filifilia taʻitoʻatasi, e fuafua i le umi o le lauulu, foliga foliga ma le paʻu paʻu.

E mafai ona tatou fai atu o le saʻoloto nei-lima metotia: o le matai faʻaaogaina vali poʻo pupula ma se pulumu pei ona ia manatu ua talafeagai. O le tele o lauulu ua vaevaeina i pogisa ma malamalama malamalama, ma aʻa tumau natura.

O le faʻaopopo e manino: o se lanu e foliga lelei e tusa lava pe o le lauulu tuputupu aʻe, ma palu faʻatasi ni ata talafeagai mo oe e mafai ona faʻaopopo atu fafo atu i le laulu.

O le shatush e ese mai le balazyazha metotia: e faia e ala ile selu. O lona uiga, o le filo e selu muamua, ona faʻaaoga lea o le vali ia: i le auala lea ua tuʻu faʻatasi le oloa ma valivali le laulu i se faʻa masani. E aliali mai se lalelei, malu fesuiaiga e aunoa ma se manino tusitusi mamanu.

E mafua ona o le solofanua i le taimi o le shatusha e na o le pau lava le laulu e mafai ona e faʻamalamalamaina le laulu, i le eseesega, mo se faʻataʻitaʻiga, mai balayazha. O le mea lea, stylists filifili se pusa mo le moni aafiaga o lauulu mu.

O aʻa o le laulu ma se shatusha, pei foʻi o paleni ma ombre, e tuua faʻalenatura.

Ma ombre, o le eseesega e matua tele: o le lauulu e uliuli i aʻa ma lamolemole lamolemole (pe maua se isi paolo) i pito, o lea e faaigoaina e le au faʻataʻitaʻia lenei ituaiga o valiina "lanu faʻalautele".

I luga o lauulu umi, ombre foliga sili ona aoga, ae i luga o le averesi umi mafai ona e mauaina foi se fia iloa faʻasolosolo. I mea ia e lua, o le ombre e masani ona faia e le o ni ata masani, ae i lanu susulu ma pastel: mo se faʻataʻitaʻiga, ma se fesuiaʻiga mai sesega piniki i le mint.

Malulu malulu i laulu lanu

Tusitusiga mataala i lauulu lanu e leiloa le taua. Latou foliga vaʻaia ma teteʻe ese foliga e pei o se siliva ata puʻeata.

E faigata tele le fausiaina o le tatau paolo i luga o le pouliuli pito i lalo: staining mafai ona sili atu nai lo le tasi le itula, ma e manaʻomia pea le tausiga faifai pea. Ae afai oe, o se brunette, e ui i lea na filifili e liliu i se Arctic lauulu, o le polofesa matai o le a filifilia le paolo e taua faapitoa mo lou lauulu.

O teine ​​e masani ona laulu le laulu e fai si faigofie: e tusa lava pe o le paʻepaʻe lauulu e lanu uliuli ma e manaʻomia ona māmā muamua, o lenei faiga o le a faʻaitiitia ai le taimi, o lona uiga e le manuʻa le lauulu e pei lava ona i ai i mea o brunettes.

Ata mafanafana

O lanu mafanafana foliga masani, o lea e ia i latou le tele o tagata fiafia. E talafeagai mo le brunettes, ma blondes, ma le mumu. Tagata uma e mafai ona filifilia lenei filifiliga mo valiina, ina ia foliga foliga ma lauulu lava foliga sili atu le ola ma manaia.

Tulaga ese, e aoga le matauina o le tiger mata pisia.I se aotelega, o le igoa lea o le minerale ma le uiga faʻapipiʻi auro lanu enaena, ma o le eponymous valiina o loʻo faia i na ituaiga lanu. E masani lava ona faia e teine ​​faauluulu lauulu lauulu, ae e oo lava ile laulu e laʻititi, o foliga lanu e manaia. O le "mata Tiger" e talafeagai mo lauulu o soʻo se umi ma le ituaiga: uma i luga o le lurus ma le lauulu lauulu, uma umi ma pupuu.

O le tiger mata e le alu i tua atu o le paʻu masani, o lona uiga o le aafiaga e latalata i le mea masani. E mafai ona faʻafou tasi ile lua masina. Lelei malu, ae le itiiti filifiliga manaia.

Rainbow lanu

Le lanu i lanu pupula pei ole piniki, lanumeamata, lanumoana, e le o tagata uma e fiafia iai. Afai e na ona e le o mea uma e faia le laei tulafono faʻataga faʻataʻitaʻiga tutusa ma sitaili O le auala i fafo mo teineiti e vaeluaina pe nana valiina: e tele uʻamea valiina i soʻo se lanu pupula, masani lava i tafatafa o mata, e faʻamamafa ai le oval po o cheekbones, poʻo totonu, i lalo o le lauulu, ina ia mafai ona vaʻaia le lanu pe a fai o le lauulu o loʻo potopoto i se itu po o le lalagaina i totonu o le fusipaʻu pe faʻatau.

I le 2018, valivali i lanu uma o le nuanua e fetaui lelei, ma i le taimi e tasi! O vali e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le saogalemu ma fausiaina le tele o ata le mafaufau.

O ata vali o le a faʻaalia ia lava i lona atoatoa i luga o le laulu lalelei, ae e le tatau ona faʻalavelaveina teine ​​uliuli-uliuli - e naʻo sina taimi e vali ai. A o lei valiina, ia mautinoa e feutagai ma lou matai - o le a ia filifilia le lanu atoatoa ma le paolo mo oe.

Pastel valivali

I le faʻatusatusa atu i le tamaoaiga o le nuanua ata o loʻo iai pastel lanu. Le filifiliga sili ona faigofie ma sili talafeagai - ma se faʻafaigofie suiga mai aa masani. O lea e te le manaʻomia le viliina i taimi uma aʻa, ma le lanu i le manino le umi e mafai ona suia. Pastel shades ua fufuluina vave nai lo saturated, ae o loʻo i ai foi lenei faʻaopopo - o se lautele fanua mo faʻataʻitaʻiga.

Gradients mai pupula i pastel lanu e lauiloa foi: mo se faʻataʻitaʻiga, lanu uliuli lanu, faʻafaigofie ona suia i marshmallow piniki pito. Ae o le mea moni, leai se tasi faʻaleaogaina mono-valivali i le tasi paolo!

Natura 2.0: laei e teuteuina i lanu masani

E tele naʻo le ituaiga mea uliuli lanu e sili ona fiafia iai. E mafai foʻi ona faʻamalieina se paolo masani e ala ile fesoasoani o valivali. Le tele o taimi, mo lenei, silila o le mea moni "valiina" i luga o le lauulu ma faia ai le aafiaga o le mu mu.

E leai se polokalame se tasi mo lenei valivali: o le matai e faʻaopopo le paolo malamalama ina ia vaʻaia faʻapitoa foliga ma laulu.

O a ituaiga o valivali e talafeagai mo brunettes?

Muamua, o le "tiger mata" - e foliga tamaoaiga ma mataga. Lelei tele mo teineiti e le o mananaʻo e faʻamalamalamaina o latou lauulu tele, ae latou te le faʻaopopoina le faʻaopoopoina o le kapisi ia latou.

E le gata i lea, e mafai e le laulu-lauulu ona filifili soʻo se tasi o mea e faʻailoaina ai metotia: balayazh, shatush, ombre. E faʻalagolago lava i le mea e manaʻomia. E mama atu pito i luga o aʻa ma o le mamanu tino o balayazh, faʻalenatura faʻamalamalamaina o shatush, ose malamalama manino ile malamalama pe malamalama ombre. Ma le mea moni, bronding o se masani masani i le sili atu blond staining!

Soʻo se iridescent shades foliga lelei i luga o se eseesega faʻavae. E mafai foʻi ona e faia se sipi uumi ole lanu: e foliga sili atu lona manaia nai lo le masani masani. Ma afai e te manao e vali naʻo pito o le laulu i se pupula poʻo se pastel lanu, o lenei sili atu faigofie. E leai se aoga e fai atu, o nei pisia e tumau ma e le manaʻomia le fetuunaiga faifai pea o le lanu o aʻa?

Faiga faʻailogaina foliga lelei mo blondes

Valivali o maamora e talafeagai mo i latou e manaʻo e ausia le sili ona masani le lanu. I se faʻaopopoga, e seasea ona manaʻomia le toe faʻafouina, ma ia faʻatumauina le iʻuga, e mafai ona e faʻaogaina se vali mimilo e faʻamamaina ai le samasama lea e aliali mai.

Ma se shatushy luga lauulu lauulu, e mafai ona e fatuina le aafiaga o le mu mu.O le a leai se faʻamalamalamaina e le masani ai ma ia, ma faʻaaoga ai mea faʻaonapo nei e pupuni pei o le fusifusia mo lauulu lelei, e le mafai ona e popole!

I le avea ai o se lanu susulu filifiliga, e mafai ona e filifilia saogalemu se ombre. Faʻalautele le umi atoa pe naʻo pito - o se malamalama masani faʻasa oe mafai ona faʻataʻitaʻi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia ni ata ma ni lanu susulu. Tatou te le o ulavale: e oʻo lava manu povi i le “valiina” i luga o lauulu!

Valivali filifiliga mo moli enaena ma mumu lauulu

Shatush ona o le faʻamamaina agamalu o le a maua ai se maliega fefiloi o ata, lea e seasea maua i le natura. O le isi filifiliga o le maamora staining. I lenei tulaga, o le lanu masani e tatau ona filifilia faʻapitoa ma le faʻaeteete: faʻalagolago i le manaʻomia - o se laʻau mafanafana poʻo le malulu.

Stylists fautuaina i latou e ana le lauulu o le paolo mafanafana pe a vali foi filifili filifili lanu mafanafana - o lea o le a latou foliga sili atu e masani ai. O tulafono lava ia e tatau ona mulimulitaia ma le vavaeina o ni vaega, ina ia mafai ai ona fesoʻotaʻi ni manoa ma le lanu masani o lauulu.

Ae peitaʻi, afai e te le o suia i le suia o lou laulu i lona umi atoa, malulu malulu o le a faia. Moni, manatua aʻa: latou tutupu aʻe i tua ma faʻaʻeteʻete malosi.

E foliga mai ua iai se mea sese. Faʻamolemole toe taumafai i se taimi mulimuli.

Faiga lanu lanu 2018-2019: o se taʻaloga o eseesega

Afai e te fiafia i le valiina o valivali, filifili le Farani sapalai le metotia, e ala i le lauulu o loʻo valiina i ni vavae ese vavaeese ma le aʻafiaga o le natura burnout i lalo o le aafiaga o ultraviolet susulu.

O ituaiga felanulanuaʻi o foliga lanu masani ma ua tosina atu i le minimalism i foliga.

E mafai ona faʻatinoina mai aʻa, curls, i foliga lanu pupula, ma le lefulefu mafiafia, lanu enaena, ma isi

E mafai ona faʻaulu mai foliga lalagaina o laulu e ala ile ilaila pito o lauulu uma ma sulugatiti ile fofoga, poʻo ni moli moli pe a vaʻaia le ogatotonu ole vaega ole filo.

Filifili ata o loʻo naʻo ni nai leo laʻau e māmā nai lo lau paolo masani, ina ia faʻaalia o ou foliga foliga, ae le o le ulavale.

Manatua o felanulanuaʻi lanu lanu e masani ona fefiloi, solo ese ai itu o tulaga masani metotia o le faʻaaogaina o ni lanu lanu.

Lelei colombra valivali - tausaʻafia foliga 2018-2019

Mo i latou e le fiafia i luga o filifiliga i luga, ma manaʻo i se mea faʻapitoa, matou te fautua ia taʻalo ma ata ma le pupula o leo e ala i le filifilia o le masani lanu lanu 2018-2019 colombra.

Ina ia faʻatino lenei auala, e ao i le laulu e muamua faʻamamafa i pito, lea, a maeʻa ona faʻaogaina le leo, o le lauulu e sili ona suamalie ma susulu.

O aʻa o le lauulu ma le fulufulu lava ia e tumau pea le malosi, ma e le mafai ona fiafia, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, tele-lanu faʻaogaina o loʻo tuʻuina atu mo le faʻamalamalamaga atoatoa o uila i le umi atoa.

Faiga ata o mea teuteu 2018-2019: muamua ma e le masani ai

Tagata tomai faapitoa e ofoina fashionistas uma masani auala masani o le faʻaaogaina o leo ma e le masani ai, o soʻo se matagofie e manaʻo e suia le a mafai ona maua le atoatoa tali mo ia lava pe a manaʻo.

Ae mo le mea muamua, matou te ofoina atu ni eseesega o lanu e mafai ona faamamafaina ai le le mafaamatalaina foliga ma le le masani ai o totonu o le lalolagi.

E mafai ona e faia ni laei mananaia ma mamanu i luga o lou lauulu i le fesoasoani a ni isi leo o le a faʻaaoga e se matai poto ile lauulu e aunoa ma ni faʻafitauli.

Sauni e sui? E te manaʻo e suʻe lau lanu lauulu atoatoa? Ona vaʻai lea pe faʻapefea ona vali lou lauulu laei matagofie, i le taimi nei.

Vaʻaiga lautele o mea taua i le lalagaina o laulu vali

Faʻatatau: Leai se faʻailoga

E le tutumau le laʻau faʻalenatura ma ofoina mai ia i matou le tele ma sili atu faiga fou i le lanu o lauulu, aua o le mautu o le lanu ua le o toe i le masani.

O lenei ma ni nai paolo e mafai ona e faamamafaina lauulu lauulu, tuu i ai se vaʻaiga vaʻaia ma faʻamamafaina le fausaga 'oti.

I le faʻaopopoga o le faʻamamafa masani i tausaga ua tuanaʻi, ua faigata ai ituaiga faʻailoga lanu:

O ituaiga ituaiga pisia e manaʻomia se tomai ma tomai faʻapitoa tomai, o lea e matua faigata ai mo le faʻaaogaina fale.

I le amataga o le seneturi talu ai, e leʻo teine ​​uma e ono aʻafia i se tulaga ma tipi ese lona laulu e pei ona faʻailoaina e le Hollywood fashion. O le faia o lea sitepu, o le talavou fashionista e ono leiloa ai lana galuega ma faʻasalaina e le ekalesia, e leai se tala e faʻailoa e tagata lautele.

Vaʻaiga lautele o lavelave faʻapitoa

Matou te ofoina atu ia te oe se vaʻaiga lautele o mea lavelave lanu o lauulu valiina o lanu eseese, ituaiga ma uumi. Faatasi ai ma le fesoasoani a matou ata pueina e mafai ona e filifilia le filifiliga o lavelave lanu mo oe.

Valivali lauulu lavelave - saili mo brunettes (i le ata o se faʻataʻitaʻiga o lanu valivali).

Luga valiina o enaena lauulu mo se laulu umi lauulu (ma ata)

Faia e faʻaaoga, masani ma sili ona masani O Kalefonia o loʻo faʻamamaina i luga o le enaena lauulu i se bob fugalaʻau foliga foliga i totonu o le ata.

I aso anamua, o lauulu na mafua mai i meatotino e puipuia ma faʻasaoina le taua o lē e ana. O le teuteuina o le lauulu o lona uiga o le faʻanoanoa, faʻanoanoa ma le faʻanoanoa atoatoa.

Elena, 32 tausaga

Tomai Faʻapitoa: Lelei atoatoa fetaui lelei o lanu mo ombre! Le galuega a le matai e sili atu nai viiga, aua o le a le mafai ona e toe fai ai se ituaiga lavelave o le staining i le fale.

Tomai Faʻapitoa: Kalefonia faʻailogaina o se lelei filifiliga mo le manifinifi, tele-leai se lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia faʻamalamalamaina e aunoa ma afaina i le lauulu, e mafai ona e faʻamalamalamaina le laulu atoa e ala i le tele o leo, o le mea lena na e mauaina.

Ina ia malamalama i le lavelave o valiina auala na talanoaina, matou fautua atu e te matamata se vitio lea o le stylist o le a faʻaalia ai oe ia le stencil valiina auala.

Uma le mama tulaga valiina auala lea tatou talanoa e uiga i taugata tele. E ui i lenei faʻaletonu, o la latou mea taua lava o se taimi umi i luma o le faʻasaʻoina, laititi le mea e faʻaleagaina ai le lauulu, ma se pupula tulaga ese ata e mafai ona avea ma au mea taua. Faatali mo au tala!

Faiga masani ma faiga autu ile lauulu lanu

Le lauulu laʻei felanulanuaʻi i le 2017 na suia la latou masani. Colorists e le tutoʻatasi ma o mai ma ni mea manaia fou e eseʻese ai masani masani staining taualumaga. Le autu taulaiga o faiga masani tumau natura ma masani - e tusa lava pe valiina lauulu i susulu ma susulu ata, i se tulaga lautele, latou tatau ona fatuina se foliga tutusa.

O faiga masani ile 2018 valivali ua atagia mai ile lauiloa metotia. Sei o tatou auiliiliina taitasi i nisi auiliiliga.

1. Tuuina atu

O se mea ua faʻaalia i aso nei o faʻalauiloaina o le manaʻo lea ia tausia lauulu ia ola maloloina e pei ona mafai. Dye gaosi oloa taumafai e atiaʻe agamalu vali ma faʻaopopo vaega alofa i le faʻavae.

Ole faʻailoaina ole mea e saʻo ile vaʻai e maua ai le laulu ole faʻaopopo, o lea ua talafeagai e fai ma fofo ile faafitauli o lauulu manifinifi. O le tele o auala e faatino ai lenei metotia faʻaavanoaina teine ​​le avanoa e filifili ai le sili ona talafeagai auala o valivali.

Eseese o lauulu maualuga

    • Farani maualuga o le auala e sili ona lauiloa ma lauiloa. E faasino i aulelei ituaiga. O lenei fulufulu foliga manaia lauulu e aofia ai le faʻamalamalamaina o manoa i le umi atoa. Ole faʻamalamalamaga e tufatufaina tutusa e aunoa ma le osooso ile lanu, ma ole auala lea e foliga sili ona masani ai ma e maua ai ile lauulu foliga pupula. O le vali o loʻo i ai solo, e mafai ai e oe ona afaina le fausaga lauulu. O le sili ona maoaʻe Farani faʻapitoa foliga i teineiti ma le malamalama moli o laulu ma enaena lauulu fafine.
    • Venetian faʻalauiloa - o lenei metotia e sili ona talafeagai mo tagata e ana le uliuli lauulu, lea e masani ai ona faʻamamaina le faʻailoaina o le aoga.O le pogisa lauulu e faigata ona suia, o lea la, o le Venetian dyeing o se lelei ma faigofie auala e faʻafouina ai le foliga. I luga o le lauulu uliuli, silila e lanu samasama, auro, amber tona poʻo silila o colognac lanu ua tuu. Valivali tekinolosi e le faatatauina le faʻaaogaina o le pepa alumini. I le alu ese ma le centimita mai aʻa, o loʻo faʻaaoga e le matai se paluga o paʻepaʻe i le laulu (e masani lava ona faʻaaoga 3-4 lanu). E le mafai ona faʻatinoina le aʻafia o lenei pamu i le fale, o le mea lea, ina ia maua le faʻaiuga sili ona lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotai le poto masani lanu.

O le Shatush o se metotia fou-fou, talafeagai mo le blondes ma le brunettes. I lenei metotia, tufuga masani faia lelei valiina o lauulu laulu. O lenei faʻatinoga e aofia ai le faia o se masani faʻafitauli o lauulu e susunuina i lalo o le la. Ina ua uma ona vali, o le lauulu foliga foliga tutusa lanu. E le manaʻomia le tataina i le taimi mulimuli ane.

3. "Pepe moli"

Ole microcoloration o lauulu ("pepe moli") o le tala fou lea ile vali. O le manatu o le fatuina lea o faʻalenatura masani i lauulu ("pei o pepe fou"). Faigata tele vali, aua o microstrings e le mama i le umi atoa. Ole gaioiga o lenei gaioiga e oʻo ile tolu masina.

Balayazh - o le metotia e le fou, ae leiloa le aoga. Valivali ua lauiloa ona o tagata lauiloa - o ia lauulu e masani ona ofuina e Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Jessica Beale. O le vali ua faia i se manifinifi manifinifi, vali ua vali ma puʻupuʻu uila gaioiga. Fetaui lelei mo teine ​​laulu ma lauulu lauulu.

O le Ombre o se auala e fai ai le valivali i luga o le lauulu uumi e faia. O lenei metotia valivali e le alu i fafo mai le masani i nai vaitau mulimuli. Lenei vaitau e sili moni pe a fai e le mafai ona fesuiaʻi le lanu. O isi auiliiliga i le vaʻaiga ombre foliga ile umi ole sikuea.

Chambray - o lenei metotia e leai sona faʻauiga manino. O le igoa e sau mai le upu Farani, lea e taʻu o le mitiafu e fili lanu. O lenei metotia e talitutusa ma Amerika faʻaalia iloga (lanu valivali). Pe a valiina, e tele lalagaina lalagaina i totonu o le lauulu (eggplant dyeing, strawberry blond).

I le 2017, metotia na faʻafaigofie ona malaga mai vaitau ua teʻa o loʻo i ai i le faiga - ombre staining, highlighting ma eseese ituaiga o valivali. O le galuega autu o lanu valivali o le faʻamamafa o le teine ​​masani faʻamatalaga ma faʻafetaui talafeagai le sitaili o le ata. Tusa lava po o le a le foliga ma le lanu lanu, le lauulu e tatau ona teuteu lelei ma foliga masani e pei ona mafai.

Valivali lauulu shatushki: foliga ma faʻatinoga metotia (54 ata)

E mautinoa o tamaitai uma e le itiiti i le tasi i lona olaga mafaufau e uiga i le suia o ona foliga. Mo nisi, o se mea taua lenei suiga i le amata, amata i se fulufulu mata ma faaiu i ofu, a o se tasi e le o sauni mo se suiga tele. Mo tamaitai, stylists sau ma le tele o numera o le tele o metotia staining. Se tasi o i latou o loʻo faʻamamaina.

Peitaʻi, o loʻo faʻalauiloa nei i le taimi nei ua vaevaeina i ni metotia fou. O metotia faʻapena o balayazh, ombre ma batush. E tutusa uma le tutusa ma le tasi ma le isi, ae e tofu lava le tagata ia ma le mea e fiafia iai. I lenei tusiga, o le a tatou mafaufau i se faʻailoaina maualuga o metotia pei shuttles. E manatu o se tasi o sili ona faigata ona faʻatino, ae peitaʻi, atonu e sili ona mataʻina.

Ae muamua mea muamua.

O le a le pasi pasi?

O le Shatush o se tekinolosi mo le faʻamalamalamaina o lauulu, lea e aofia ai i le lamolemole faʻafouina o le pogisa paolo o lauulu i se laʻititi malamalama. O lenei suiga o le tatau ona matua lamolemole, masani ma lelei.

Malamalama lelei faatino valiina shatushki i luga o le lauulu foliga sili atu ona manaia.

Peitaʻi, ona o le lavelave ma le fita o le faʻatinoina o nei pisipisia, o loʻo fautuaina pea ina ia faʻatautaia i fale faʻapitoa e tufuga tomai.

Shatush o se metotia e fai sina ese mai le faʻailoaina masani.O lona autu taua o le lamolemole lea suiga o lanu, faia e faʻaloaloa atu. Shatush i foliga e faigofie lava ona fenumiai ma ombre poʻo Kalefonia faʻamalamalamaina.

Ole aoga tele ole shatush metotia o ona foliga masani. O foliga laulu e tino, e mumu ese i le la, ae i le taimi lava e tasi e susulu ma teuteu lelei. Odanko o lenei faiga e iai faʻaititia tapulaʻa. Muamua, o le a foliga lelei na o le uumi ma le umi le umi o lauulu.

Too puupuu lauulu o le a le mafai ona momoli atu le taʻaloga o lanu o loʻo iloa i le faʻagasologa o le valivali. Lua, lauulu laulu lalelei e manaʻomia foʻi le faʻaogaina o lenei metotia ma le faʻaeteete.

O lanu pupula lanumoana e matuā telē e mafai ai ona maua se iʻuga e le masani ai, o lea e manaʻomia e tamaitai afi e fai lelei le kesi.

Le masani masani o valiina crankshafts

O le aano o lenei metotia e pei ona taua i lalo:

Le vali amata i manoa pito i lalo. Muamua, o le matai vaeluaina le lauulu i ni loka laiti (tusa ma le 1-2 centimita lautele) ma faia se faaputuga aʻa i luga o latou taʻitasi.

O le mea lea, o se lamolemole sologa lelei o lanu e ausia. O se vaega faʻapipiʻi e faʻaaoga i lenei faaputuga, pe a uma ona vali le lauulu i le paolo autu.

Ae ui i lea, o le valivali i le laupepa autu e le mafai ona faia pe afai ua e faʻamalieina lau paolo masani.

Valiina o uila i le fale

E pei ona matou faʻaalia i luga, e sili le faʻatinoina o le faletalimalo e se matai poto ile fale. Odanko ma le manaʻo tele, o lenei pisia mafai ona faia i le fale. O le aano o le aulelei shatushi lanu e pei ona taua i lalo: O lauulu uma e vaeluaina e se vavaeina vaevaeina.

E faʻamavae foʻi loka laiti ma lalagaina o loʻo ufiufi (faʻalagolago i le umi o lou lauulu, e mafai ona amata ile pu ile pu ile 7 ile 15 senitimita). Vali lea e faʻaaoga i pito matala ma afifi i le pepa.

I lenei pepa, e tatau ona e i ai mo le 35 minute, ona fufulu lea o le fatuga ma puipui le vali lanu.

Mafai ona e vaʻai poʻo le a le valivaliina o le shatushki pei ona i lalo.

Lotoa lavelave - ituaiga ma penefiti

Monochrome painting ua leva ona alu i fafo i le masani. O lenei e faigata fulufuluina o laʻei auala talafeagai, o le tele o loʻo faʻavae i luga o faʻailoaga tuai.

E le gata i lea, o stylists masani ona o mai ma mea fou, ma le tele o metotia e faigata tele ona toe fai i le fale na o latou.

O sea fiafiaga e taugata i totonu o le fale, ae o loʻo i ai i le sili atu ona lelei lona faʻatinoga, o le laulu e foliga sili ona matagofie.

Vala o lavelave metotia

O le a foliga mai, aisea e faʻafaigata ai mea ma faʻaalu tupe faʻaalu ile tau le talafeagai, pe a mafai ona e vali lou lauulu ile fale ile afa itula? E le gata i lea, o loʻo i ai nei le tele o tulaga maualuga ma matagofie lanu, lea e faigofie ma manaia galuega ma. Ae afai e sili atu ma sili atu fafine fiafia le lalagaina o laulu, ona talafeagai ai lea. E ui o nei metotia e le gata ni aoga, ae o mea le lelei.

Ituaiga o staining

Ina ia filifilia le sili ona talafeagai metotia mo oe lava, oe manaʻomia le malamalama lelei poʻo le a le lavelave o lauulu lauulu, ma pe faʻapefea ona eseese ituaiga. Faatasi ai ma le monochrome painting, naʻo le tasi paolo o faʻaaogaina i le galuega. O lo o tufatufa tutusa i le ulu ma e maua ai se tutusa lanu i luga o le lauulu.

O le tele o fafine mafaufau o valiina o le manaia ma le aoga, ma o lea e fiafia i faiga faaonaponei atamai poʻo ata vali o filo i le umi atoa pe na o le pito i lalo i le faʻaogaina o le lua poʻo le sili atu ata.

O le aso, ua mafai ai e le tagata poto ona taʻu le igoa ma faʻatino i luga e ova ma le luasefulu lalelei filifiliga lanu. Nei o le top 10 sili ona lauiloa ma manaia:

  1. Balayazh. O se lamolemole faʻasolo lemu mai le pogisa i le malamalama ma faʻalauteleina mai le pito i lalo o le lauulu. E fetaui lelei mo lanu enaena, malamalama ma mumu foi. E aulelei lelei i luga o se sikuea masani ma luga o laʻei felanulanuaʻi ragged.
  2. Mamalu.Lenei o le laina tuaoi o lanu valavala e manino lelei, ae e le malamalama. Shades mafai ona latalata, ese mai na o 2-3 tone, ma eseese, e tusa lava ma le faʻaogaina o super-fashionable: lanumoana, lanumeamata, lanu piniki.
  3. Tuʻuina mai. Faatasi ai ma lenei tekonolosi, a brunette e mafai ona faasolosolo ona liua i se lauulu pe taofi i le ogatotonu o le auala. O le lauulu lauulu e faʻapogisaina i pito, ma o le tuaoi o le fesuiaiga o loʻo vaʻai faʻaeteete.
  4. Shatush. E pei ona faʻaalia le igoa, o le faiga na faʻaogaina ina ia faʻafouina ai le laulu o laulu ma fai ai le laulu e sili atu le lapopoa, ma le lauulu - susulu. I luga o le ulu, manifinifi manoa o lauulu o lo o faʻamamafa i luga o le umi atoa pe naʻo pito.
  5. Maamora Valivali maaleale lanu, lea e fou ai le lanu o filifili filifili eseese ese mai le faavae tasi e le sili atu nai lo 2-3 tone. O lenei fatuga e faʻaosofia ai le matagofie o maamora-pei o stains lofituina. E fetaui lelei lava i lauulu pupuu ma feololo.
  6. Folafola. O le tuʻufaʻatasiga o lua faʻapitoa auala o le valiina ombre ma balayazha i le taimi e tasi e faʻaalia ai le soʻona faʻamalamalamaina le faʻamalamalamaina o lauulu latalata i le pito ma na o luga.
  7. Pepe malamalama. O lenei valivali e talafeagai tusa lava mo teineiti laiti, talu ai e le afaina le lauulu. Ole moli ile 2-4 tones e faʻatinoina ile sili atu male 30% ole aofaʻi ole lauulu, ma e faia lenei mea ile loka manifinifi.
  8. Strobe. Naʻo patupatu poʻo manoa o loʻo i luga o mata e faʻamalamalamaina pe nini i se isi leo. O lenei metotia faʻaavanoaina oe e tosina atu mata i mata ma matagofie faʻamamafa le lanu o le paʻu.
  9. Uila moli moli. O lenei faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina naʻo luga o ni lauulu laʻulu lauulu faʻapena poʻo ua maeʻa mimena. O le pito i luga o le ulu e faʻaalia sili ona malosi, lea e foliga mai e ufitia i le kiona.
  10. Skandinavia manatu. O se tasi o mea fou ma sili ona faigata ituaiga o staining. O le malulu malulu i le pito i luga o lauulu i pito e liliu i le mafanafana. E le aoga le taumafai e fai e oe lava i le fale.

I tua atu o metotia i luga, o loʻo i ai ni ituaiga eseese o iloga: Amerika, Californian, Venetian, zebra ma isi. Ma o le valivali o le tele-lanu e valivali, lea e i ai e mafai ona oʻo atu i le 20 eseese lanu. E faigata tele ona filifili poo fea le auala e sili ona fetaui mo oe.

E tele taimi e o mai ai fafine i le faleoloa ma fai atu e fai le pulu pei o le ata latou te fiafia i ai. Ae o le matai e suesue le fausaga o lauulu ma malamalama o lenei filifiliga e le talafeagai mo i latou. Ona mafai lea ona ia ofoina atu se lelei faʻaiuga o le a foaʻi atu le aoga e latalata atu i le mea na manaʻo ai. O oe lava e le mafai ona faia lenei mea. O le mafuaaga lena, i le laʻititi, le muamua lavelave pia sili ona lelei faia i totonu o le fale.

Tele togafiti aofia ai le lamolemole lanu fesuiaʻiga ma le faʻaaogaina o ni ie soosoo. O se laulu masani e tatau ona malamalama o se mea faigata tele le faia o mea uma i le uliuli lauulu, ma, e foliga mai, o le lauulu e tatau ona faʻamalamalamaina e ni nai leo.

Taua taua

O le autu aoga o aso nei o metotia faʻamaonia o le mafai lea e faʻaalia o latou lava. O fafine ua leva ona le toe valivaliina e na o le manifinifi laulu. Valivali i laʻasaga foliga faʻatagaina oe e faʻamamafa ai lou oe lava tagata, fausia se faʻalelei ma teuteu foliga.

I se faaopoopoga, atamai tekinolosi:

  • leaga le lauulu
  • faʻaopopoina le tele voluma
  • faamamafa le faʻailoga o lauulu,
  • mafai ona toe vaʻaia faʻaalia,
  • faʻatagaina oe e faʻasao aʻa masani,
  • e le manaʻomia le faasaʻoina soo,
  • e leai ni tapulaa o tausaga,
  • ufiufi maeʻuluʻe lauulu lauulu,
  • mafai ona taofiofia pe feeseeseai,
  • faʻatagaina se lamolemole faʻafouina o lanu,
  • Foliga taugata ma sitaili.

O i latou e manaʻo e faʻafaigofie ona sui mai se fulufulu mata i se siisiata pe faʻaali foi ua sili ona fiafia i le fou valiina metotia. I le taimi muamua, e toetoe lava a le mafai ona faia e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu fausaga.I le taimi nei, faasolosolo malie vali luga o isi laina, o se suiga e mafai ona faia i totonu o le lua masina. I le taimi lava e tasi, o lauulu laulu e tumau ona lalelei ai i taimi uma, ma le ulu - ua teuteuina lelei.

Manatu autu

Ae o togafiti poto masani ei ai o latou kekurangan. Ma o le mea muamua o le tau maualuga o se faʻatonutonuga, aemaise lava pe a sau i le lauulu mafiafia o lauulu.

I totonu o se faleoloa lelei lea e faʻaaogaina ai vali tomai faʻapitoa-tekonolosi, o le tau e mafai ona oʻo atu i le 200-300 tala.

E le o se mea e maofa ai - o loʻo galulue i le au fulufulu tagata masani i kolisi lanu, latou te aʻoaʻoina ai le malamalama lelei o le mauaina ma le tuʻufaʻatasia o ata.

E i ai isi vaivaiga i lavelave togafitiga lanu:

  • I le tele o tulaga, e manaʻomia muamua le faʻamaninoina o manoa,
  • e le mafai ona faia uma metotia i luga 'oti pupuʻu,
  • pe a valivali, o mafatiaga e sili ona mafatia ma e masani ona amata vaeluaina,
  • e faigata tele ona fai le matagofie lanu i luga o le uliuli ma matua migimigi lauulu,
  • Ina ia faia ni solo lelei, e tatau ona i ai le auala e faʻaloaloa ai le vali.

Taua! A faʻaaogaina ni vali sili ona lelei, e mafai e paʻepaʻe ona vali le tasi i le isi ao fufuluina, ma o le lanu o le a foliga palapala.

O i latou e manaʻo e taumafai e fai se tasi o ituaiga faigata o le valiina se fale na oi latou e tatau ona mafaufau, o ata filifilia e tatau ona i totonu o le lanu lava lea e tasi - mafanafana poʻo le malulu. O nisi metotia faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia malulu ma mafanafana lanu, ae naʻo polofesa mafai ona faia matagofie ma le saʻo.

Lauulu Tausiga

A maeʻa le valivali, o lauulu e manaʻomia se faaopoopoga tausiga. O auala poto e le faʻatapulaʻaina e le gata i le valiina, ma e oʻo foi i vali vaivai e i ai le leaga, faʻaletonu le puipuiga o le keratin o le mea. I lalo o la latou puleaga, o le lauulu e sili atu ona paʻu, leiloa le susu, taʻe faigofie.

I le vave faʻafoʻiina le susulu masani ma faʻamalosiʻau i lauulu, e fautuaina e le au atamamai le mulimulitaʻi i ia tulafono faʻalelei:

  • I le uluaʻi lua vaiaso talu ona uma le sala, fai le restorative maxi 2-3 taimi i le vaiaso,
  • taumafai soʻo i le faʻaaogaina o se fulufulu 'oti, auli ma uʻamea uila, ia mautinoa e faʻaaoga le puipuiga vevela,
  • aua neʻi faʻapena le lauulu i oloto sili atu ma le tasi i le masina,
  • faʻatumauina le malosi o le paolo ma tau faʻaali le samasama ma le valiina o balms,
  • aua le faʻaaoga sese auala mo le teuteuina ma faʻapipiʻi - o loʻo iai le tele o le ava malosi ma vailaʻau leaga,
  • aua le selu i lauulu malulu, aua le masaeina le lauulu, aua le faʻaogaina ni mea faigata e selu i le paʻu,
  • puipuia lou ulu mai le matagi, malulu ma timuga i se pulou, ma mai le la - i se faʻapipiʻi ma UV faamama,
  • Aua le fili faʻamaʻimauina ma aua le feteʻenaa soo le lauulu i fusi o loʻo faʻaoso - ole mea lea e faʻavaivaia ai aʻa ma taofia ai le lauulu o mea masani lelei.

O ofu moli ma pulupulu mo lauulu lanu o le a fesoasoani e faʻasaoina le lanu ma toe faʻaleleia atili le fausaga - taumafai e faʻaaogaina mo le tausiga masani.

Lauulu valivali: ituaiga o valivali, faʻamatalaga ma ata:

I le moni 15 tausaga talu ai, o le tele o teineiti na iloa na o le lua ituaiga o vali: faigofie ma faʻamamafa.

Ae o lenei ua tele ituaiga eseese, ma o teineiti ua uma ona le mautonu i igoa o le ituaiga o lauulu o lanu.

O ata i tusi laupepa e faʻaalia i le iʻuga manuia o le tele-vaega pamu, ma ou te matua manaʻo e faʻataʻitaʻi aʻu lava. Ia o le a le eseʻesega i le va balayazh ma faʻamaninoina, ma le rookery mai le ombre?

Valivali

Lenei o se tasi-lanu o lanu, o lona uiga, o le masani masani lanu e masani ai tagata uma. Ina ua uma le tone, o lauulu uma e tutusa lanu i le lanu tutusa. Faatasi ai ma lenei metotia, e leai ni suiga, leai ni fetuunaiga, pe faʻafefiloi ata o lauulu. Ae o le lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia mai le tele o tui ma eseese lanu e ausia ai le mea e manaʻomia.

O le lelei o ia valivali, o le mea moni, o le tau ma le mea moni e toetoe lava o soʻo se matai e mafai ona faia, tomai faapitoa e le manaʻomia iinei. O nisi o le a feagai ma i le fale.

Leaga o lo oi ai foi.O le iʻuga o nei pala e foliga le le masani ai, ma le lanu foliga manaia, lea e taofia ai le faʻaaliga vaaia. I mea uma, e oo lava i lauulu masani o lanu le tutusa i le umi atoa.

I lalo o le aafiaga a le la, o le lauulu mu i fafo, susulu masani. E tupu lenei mea le tutusa i le umi atoa. O taimi taʻitasi, o loka 'eseʻese e paʻu i lalo o' ave o le la, o le iʻuga o nisi e mu atili ai, aʻo itiiti.

O le pito ua sili ona mu i fafo, ona ua matutua ma faʻapea ona tele i le la susulu.

Ma le manatu e faʻalatalata atu ai i sili atu faʻalenatura masani lanu o metotia o faʻataʻitaʻiga valiina sa faia muamua. Ma ona o ata felanulanuaʻi na agaʻi uma i le ombre. O le iʻuga mai le ombre atavali metotia masani faalenatura ua uma ona foliga mai e le tele.

O se tasi o ituaiga fou o lauulu lanu, lea o le lanu i aʻa e sili atu le pogisa nai lo pito.

I le ogatotonu, o lenei metotia e latalata ile faʻailoaina, ae e leʻo ni loka e mama ai, ae o le lalelei i le uumi o le lauulu. O le lanu uliuli i aʻa i pito e malamalama ma mama.

E tusa ai ma tulafono, o le fesuiaiga e tatau ona lamolemole, o le taunuuga e le tatau ona pei o le lapoʻa o aa aʻa o se brunette lea o lo o valiina i fulufulu.

O lenei ituaiga o valivali vaaia le lauulu lauulu. O le eseʻesega mai isi ituaiga o ombre hair dyeing o le suiga e sili ese ma e ui lava i le lamolemole, eseesega i lanu e iloa lavalava e le lavalava.

Le itiiti ifo i le tolu ata o vali faʻaaogaina mo ombre. I le lomiga masani, o lenei o se suiga mai le pogisa blond e blond. Ae e i ai eseese fesuisuiai mai ombre mai 'apamemea ata i fantasy tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le suiga mai i le paʻepaʻe i le turquoise.

Mai i ituaiga uma o laulu lanu, shatushi foliga sili ona masani ai. E le o tagata uma o le a mateina o le laulu ua vali. I lona autu, o le shatush e faʻapena ona faʻapupula, o le faʻamam foʻi foi lea o loka ma a latou toe valiina. Ae o laupepa o loʻo faʻaogaina e latalata ile lanu masani o lauulu, tuʻufaʻatasiga.

O le mafuaʻaga o lenei ituaiga o valiina o le fausiaina o le aʻafiaga o faʻalenatura susunu uʻamea ma silau mai le la. Leai se fesuiaiga o suiga, leai ni eseesega faʻatasia o ata. O se vaʻaiga lelei saunia e tatau ona pei o lauulu lea e matua susunuina i le itu i saute.

Masalo o le ituaiga sili ona laei o lauulu o lanu o balayazh. Lenei o se leo malu ma masani a le ombre. Balayage o se Farani upu ma faaliliuina o le "salu". E pei foi o le ombre, o le sini o le faia o le valea mai le pogisa i aʻa i le malamalama i pito. Ae o lanu e faʻaaoga masani ma ese mai le lanu masani o lauulu e le sili atu nai lo le 3 tone.

E le o uma matai e mafai ona valivali sao i se togafiti. Lenei ma le taua o ia ituaiga lanu e iloa ai le mea moni e faapea o tau mo balayazh ua sili ona matagofie. Ae a fai o mea uma e saʻo ona fai, ona tatau ai lea - o lauulu e foliga ofoofogia ma taugata.

Valivali

I le 2016, o se suiga fou amata - lanu laulu. Teine, tusa lava pe o le a le ituaiga ma ona tausaga, na amata vali o latou lauulu i lanu manaia pei o le lanumoana, piniki ma e oʻo lava lanu viole.

I le taimi muamua, na o talavou fiafia i le aganuu ma cosplay rock fiafia i lenei. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma lavalava, vali ma mea teuteu matagofie, e foliga sili ona matagofie ma matagofie.

E toaitiiti tagata e mananaʻo e savavali pei o lenei mea i o latou olaga atoa, ae o le taimi e taumafai ai se mea faapenei, ae le o le maualuga o le masani.

Mo le mauaina o se tamaoaiga ma susulu paolo mo se amataga, e tatau ona leai ni pulu o lona pigment, o lona uiga, mama. A e faʻaaogaina le vali lanu e aunoa ma lenei faʻatulagaina, o le lauulu e mauaina naʻo sina laititi lele.

Ma e ui lava i lenei, o le lanu vali ua fufulu vave vave, i le mea moni 5 fufuluina o le ulu - ma le lanu e toetoe a alu ese, ma tuua se paʻu palapala ma leaga. O taualumaga faapea e manaʻomia ona faʻafou pe tusa o le 2 vaiaso.

Ma afai ua vaivai le piniki, i le isi taimi e mafai ona e taumafai lanu moana, ma o lea seia e lelava e taʻalo ma lanu o le nuanua.

Tauia

Lenei o le faʻailoga masani a vali i le enaena, o le cardinal lightening, e aunoa ma ni suiga. Permanent blonding e le o se fiafia taugofie, ae na o le suia o nai teine.

O le sili ona manaʻomia mo teineiti e filifili e avea ma blondes o se malulu Scandinavian blond. Ae o le mea sili ona faigata e fai, talu ai o le tele o teineiti e iai se mumu lanu i o latou laulu, lea e faigata tele i le togitogi. O le mea lea, o matai le talafeagai i le lanu samasama.

Ae e leʻo taimi uma na sese ai le matai, e matua le mafai lava ona faʻamalulu nisi lauulu ile laulu sinasina. O le a malamalama lelei le aliʻi poto i lenei mea ma mumusu ai i se galuega, faʻamatala i le kalani e leʻo lana filifiliga lea. Ole taumafai e faʻamalamalamaina le fale ia oe lava o se numera lamatia, aua e mafai ona e susunuina lou lauulu, ina ia pa'ū i tua atu o faʻailoga.

Le tele o taimi, blonding faia lenei auala: faatasi ai ma le fesoasoani o se pupula efuefu, a faalenatura pigment togitogia, ona faaopoopo lea ma vali.

Tusa lava pe a lelei le iʻuga pe a uma ona faʻamalamalamaina ma le paʻu, e le aoga le tuʻua, aua o le laulu e le o le pigment o le lauulu ma le gaogao fua.

I le aluga o taimi, o nei mea faʻafefeteina o le a pupuni i palapala, faʻatulagaina o sui, afi asu, lea o le a aumaia ia i latou le matua itagia lanu samasama.

O le a le valivali e filifili

O le auala pito sili lava o le sailia o uo ma foliga tutusa foliga ma fiafia i paolo o lauulu. Ma ia faʻamanino, aua le matamuli, poʻo fea o ituaiga o lauulu e vali ma le igoa ole lanu. I le ata o tagata lauiloa, o le lanu atonu e le foliga tutusa ma le moni. O le mea lea, o le filifiliga o le filifilia o le ituaiga staining mo se ata i se mekasini e le sili sao.

O lenei o loʻo iai polokalame e, a maeʻa ona laʻuina mai i lalo o ata, e mafai ona suia le tele o lauulu. E taua lava le faʻatalanoa ma le matai atamai, o loʻo vaʻai i le lauulu ola, mafai ona tuʻuina atu ni fautuaga faʻapitoa e uiga i le mea sili mo latou.

Aua nei galo e i ai malulu ituaiga foliga, ae o loʻo iai tagata mafanafana. Afai o le teineititi ei ai le paʻu auro-olive ma le paolo mafanafana o mata, ona foliga mai ai lea o le malulu malulu e ono faia lona paʻu palapala i mea leaga. Ma le meli poʻo le lanu o sukalati susu, i se isi itu, o le a maua ai le paʻu faʻaopopo susulu.

E tatau ona e malamalama i taimi uma o le tele o ituaiga o laulu o lanu i totonu o le ata foliga sili atu nai lo le olaga. O le matafaioi e faia e ala i le moli, ata gaosi, sitaili, ma pe a uma le mulumulu, o lona taunuuga atonu o le a ese. O le mea lea, o le sili sili faʻaalia o le iʻuga e le o le taimi lava e uma ai le salon, ae a maeʻa le itiiti ifo i le tasi laulu fufulu.

O se mataupu taua. E manaʻomia le vave mafaufau pe e i ai se avanoa tautupe e te alu i le matai i masina uma. A leai, e sili atu pe a faʻamuamua le valiina. E leai se mea e sili atu le leaga i lo ni faʻatapulaʻa o aʻa ma le afa ua fufuluina.

10 motugaafa e faʻatumauina lau saloniki foliga umi pe a mafai

O nisi nei o fautuaga ile auala e faʻatumauina ai le iʻuga o ituaiga fou o laulu e vali ai mo le umi e mafai ai:

  1. Faʻaoga mea faʻamama mo lauulu lanu, e leʻo se faʻasalalauga faʻalauiloa, latou te fufuluina lava le vali i lalo ifo.
  2. Aua le tuulafoaia le conditioner, na te faʻamauina le pigmen.
  3. Fufulu lau lauulu i le vai malulu.
  4. Ina ia aloese mai le lanu samasama i le lauulu, pe a uma ona fufuluina ma aʻo le i faʻamalamalamaina balms, faʻaaoga se moli lanu viole mo le 10 minute.
  5. Aua le faʻaaogaina ni suauʻu ile lauulu, aʻo latou fufuluina le vali.
  6. Aloese mai le tuusaʻo i le la susulu ma faʻamamaina moega, ultraviolet malamalama o le a faʻaleagaina le mea faʻataunuʻu.
  7. A uma ona asiasi i le salon, taumafai e aua le fufuluina lau lauulu mo le 2 aso, ina ia faʻamaʻa ai le vali.
  8. Fufulu lau lauulu laʻititi lava pe a mafai, pe a vave ona gaosia, o lona uiga, e talafeagai le faia o uo ma laumei mago.
  9. Sauna ma le vaitaʻele afaina ai le lanu o lou lauulu, o le mea lea pe 'alofia le asiasi mai pe puipuia lou lauulu i le solo ma le pulou.
  10. Taumafai e asiasi i se matai faʻatuatuaina a itiiti mai e tasi i le 2-3 vaiaso, ona maua ai lea o le iʻuga le suia.

Valivali o lauulu: lanu ma ituaiga o valiina

O le manaʻo ia sili atu o latou foliga foliga taʻitaʻia le faitau miliona o fafine mo le tele o seneturi i le laina. Mo lenei mea, eseese ituaiga o teuteu foliga, lauulu ma laulu laʻititi na aliali mai, faʻaonaponei. E taʻuamiotonuina e le mea moni o le pisia e mafai ona suia se tagata e le mafaamatalaina. Hue manoa mafai ona nana pe faʻamamafa le le atoatoa, faia se tagata talavou pe matua.

Toto e suia i vaitau uma. O felanulanuaʻi o laei lanu ua avea ma vaega taua o le ata. O aso nei o tekinolosi o le a tuʻufaʻatasia lanu mo foliga uma, ma faʻamamafaina lelei foliga uma foliga. Ole galuega autu a le matai ole faia o au loka faalenatura, olaola, maila. O auala tuai valiina o lauulu e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau ua suia e ni auala fou ma le agamalu.

O lauulu laʻupasese auaunaga ua amata ona lauiloa.

Faatasi ai ma vaitau uma, fou manatu o tuʻufaʻatasia vali foliga, tele o latou o loʻo mauaina le lauiloa i totonu o sui o le fetu beau monde, ma ina ua mavae latou amata fou tamaitai iloa le mea fou. O onapo nei ituaiga o laulu e vali ai le faia o le ata e teuteu ai, e aunoa ma le aumaia o le laulu i foliga vaivai i le vali kemisi.

I luga o auala ma i lisi e mafai ona e masani ona vaʻaia teine ​​(e masani lava o fafine laulu enaena ma brunettes) ma se moli pupula i pito, lea e amata mai le ogatotonu o le umi. E taua lenei ombre hair dyeing.

Faʻatasi ai ma lenei tekonolosi, o faʻasologa faʻaleagaina le lanu, ona fai ai lea o se suiga lemu mai aʻa pogisa i malamalama malamalama. Ole maualuga o le Ombre e mafai ona 'ese, tone e mafai ona ese mai le 2 i le 8 tulaga.

I nisi tulaga, vali aʻa ma se pogisa chestnut tint o loʻo faʻaaogaina e fausia ai se faʻaopoopoga faaopoopo.

O le tuʻufaʻatasiga o nai lanu ma le matagofie le fesuiaiga e mafai ona avatua i lauulu laulu se foliga vaʻaia. I teineiti laulu-lauulu, valiina balayazh lauulu e masani ona masani ai.

O lenei ituaiga vali e aofia ai le tele o lanu, atonu e ese mai, o loʻo faʻaogaina i laina sao, e fausiaina faʻasolosolo faasaʻo suiga i luga o laina.

O le gamma ma le nofoaga o le valiina e filifili e faʻalagolago i le natura masani, lanu, ma foliga o loʻo iai.

O lenei o le sili ona lelei faʻatamaia leai se aoga o faleoloa, e aofia ai i le togafitia o lauulu vali. Stabized lauulu valiina fesoasoani fausia se foliga fou, faaitiitia le tulaga lamatia o faaleagaina i se maualalo. O lona autu e taoto i le tuʻufaʻatasia ma le fefiloi malamalama ma pogisa leo ina ia le mafai ona matauina suiga. O le aafiaga pe a uma le faʻagaioiga e tutusa ma mama e susunuina i lalo o le ave o le taumafanafana la.

Fou aga masani i lauulu valivali 2018 - ata

O polofesa faʻataʻitaʻi ia faʻaleleia atili o latou tomai, sau ma aulelei manaia lauulu valiina. A sao filifilia ituaiga o fesuiaiga faatasi ai ma maualuga-lelei sitaili maua ai le aafiaga o teuga ma aristocracy, faia le foliga o foliga sili atu saʻo. E taua le mafaufauina i le auaunaga lea e faʻamasani tele tamaʻitaʻi i stylists, latou moni aʻafiaga e mafai ona vaʻaia i le ata:

  • Faʻamalamalamaina - tuʻufaʻatasia o vaega, ma le faʻamalamalamaina o moli tetele pe laʻititi. Foliga manaia pe a tuʻufaʻatasia ma enaena ma kofe.
  • Bronding - o le fausiaina o mea faʻapipiʻi silau e faʻaaogaina se faʻasologa e taulai atu i nisi vaega, o le paolo e filifilia e faʻavae i luga o le ituaiga lanu.
  • Valivali o se metotia o le tuʻufaʻatasia lanu uliuli ma malamalama i lenei faʻatulagaga e fatu ai le lagona o se laa e tele-lanu suiga.

Mo blondes

Blonde e masani ona aulelei, mo le tele o tausaga sa i ai o ia i le pito i luga o lugā tamaʻitaʻi.

Ae e naʻo le faʻamanuiaina o au paʻu, aua e muamua ona e faʻalanoaina, ona e vali lea o le lanu e pei ona e filifilia.

Mo i latou e le o sauni mo ia suiga taua, latou te fefefe e faʻaleagaina le fausaga, latou te ofoina atu le valivali o blondes, faʻailoga faʻapitoa poʻo se toetoe lava le faʻaleaga taualumaga mo le faʻamaninoina o suauʻu i le tele o leo - majimesh.

Mo pupuu lauulu

Mo se umi laʻititi, o le masani masani e fetaui ma le isi, naʻo le nofoaga o le lanu laʻasaga e suia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a paʻu naʻo aʻa o aʻa, ma le ombre, o le aʻafiaga e maitauina na o se vaega laʻititi o faʻata, ma a vali, e masani lava ona faʻaalia ni ata taua i luga o le nape ma ni faʻapipiʻi.

E taua tele le faʻaogaina o laei fulufulu laei i laulu pupuʻu ma vaega laʻei faʻapipiʻi - umi faʻaʻeseʻese eseʻese ma mea puʻupuʻu. Ole auala e sili ona faigofie ole ata vali, e mafai ona toe faʻaleleia ile fale.

Mo lauulu uliuli

O le valiina i ata pouliuli e faigofie tele i le faʻatinoina, e le manaʻomia tomai faʻapolofesa. Ina ia maua se paolo, oe manaʻomia le faʻatau vali mo lauulu uliuli ma tutusa faʻaaoga i luga o le umi atoa, taofi e tusa ma faʻatonuga.

O le faʻatupulaia o aʻa e mafai foi ona valiina i le fale. O le mea taua o mea e filifilia mo valivali e maualuga uiga.

O lenei la, faʻaopopo atu i tagata taʻutaʻua lauiloa o fale lalelei, Iapani vali ua mauaina le faʻailoga, e mafai ona oka ma faʻatauina faʻatauina i le faleoloa i luga ole laiga.

I luga o le lauulu uumi

Tagata i le ufiufi umi - o se atua mo le matai. Mo auala lavelave e manaʻomia ai tomai faʻapitoa, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi na o tagata tomai faapitoa.

Laugatasi valiina e mafai ona faia tutoatasi, ae i le fale valiina mo umi lauulu, latou pule i le mauaina o se tulaga le tutusa le lanu.

Ona o le le lelei o le vaʻai o pito i tua, o le vali atonu e le tufatufaina saʻo, ma o foliga vaaia o le laulu o le a leai se faamoemoe e faʻaleagaina. E sili le talanoa muamua ae leʻi vali lou lauulu lava.

Lanu lanu

Ua sili ona faʻamalosi ma faʻaaloalo tagata latou te suia o latou foliga i lanu o le nuanua: mai le mumu i le lanu viole. E mafai ona e valivali pei o ni manoa, ma faʻailoga poʻo ni 'auʻau i le sitaili o le "fulu".

Mo filifiliga, o neon grunge staining e talafeagai, e gata ai i le 3 vaiaso, faatasi ai ma oe e mafai ona tuʻufaʻatasia uma lanu o le siosiomaga i lau laulu.

Afai o le auga o pia i pupula lanu e tatau mo le tasi afiafi, e mafai ona faʻaaoga le penivali, e vave ona fufulu ese.

Aʻoaʻo atili e uiga i le mafuaʻaga e te manaʻomia ai penivali mo lauulu.

O tagata na mamanuina mai i latou na latou tusia le ata i le mea na tupu ai le ata mai le au fai ata. Ua maeʻa ona teʻi le teʻena o laʻau lanu eseese, ua maua i luga ole tele o tagata fiafia. E le o tamaʻitaʻi uma e filifili i ia faʻataʻitaʻiga, ae o i latou e totoa o le a fiafia i ia ituaiga o suiga.

  • Pixel dyeing - o se mamanu tutusa ma pixelation i eseese lanu, fatuina lauulu valivali faia i luga mafolafola, e aunoa ma curls.
  • Pupuni pupuni - fesiitai i ie lamolemole o soʻo se lolomi poʻo se mamanu.
  • Auala e tolu o le vavaeina - o se taʻaloga o ata na fatuina e le faaputuga, vaʻaia faʻateleina le mafiafia o manoa.

Eseese saliona ma matai ei ai lisi lisi o auaunaga, lea e mafai ona eseese taua. Ole a le tele ole tau lanu mo lauulu e faalagolago ile umi, mea e faʻaaogaina, ole lavelave o le ituaiga filifilia o vali.

Ole tau e faʻaosofia i le maualuga o le faʻalapotopotoga e filifilia e tagata faʻatau. A o leʻi sau i le fale faʻafiafia na latou faia ni togafiti ma a latou lanu masani, ona ono manaʻomia lea e le stylist tele taumafaiga e maua ai le faʻaiuga manaʻomia.

Oe ono tatau ona filifilia le manaʻomia lanu lanu i ni nai taualumaga.

Tau averesi pisia tau:

  • faailoaina o tau - mai le 800 i le 5000 rubles,
  • valivali, ombre ma balayazh - o le tau mai 1500 i le 9000 rubles,
  • ofutau ma pulumu - tau mai le 1400 i le 7000 rubles,
  • vali ma le lanu uliuli, mumu ma sukalati - o le tau o 800 -4000 rubles,
  • lauulu sinasina poʻo le meli-auro auro laʻau - le tau mai le 1500 i le 9000 rubles.

Lunar kalena mo lauulu lanu

O le tele o fashionistas tipiina o latou lauulu i le tuputupu aʻe masina ina ia vave lauulu nai lo o se lala. A valiina, e tatau foi ona e mafaufau i le masina kalena mo lauulu lanu.

Ae o le isi tulafono o loʻo faʻaaogaina iinei: e tatau ona e vali i luga o le vaivai o le masina, ma lenei taamilosaga, o aʻa o le a tupu lemu lemu.

O le maualalo o le tele o le staining, o le tele o tupe e te teuina, ona o na fuafuaina e mamao mai le aoga. O sea ituaiga kalena e mafai ona maua i luga ole Initaneti.