Pediculosis

Pediculen Ultra o se vaifofo mo utu: faatonuga mo le faʻaaogaina

Pediculosis o se faʻateleina o faʻamaʻi dermatological ma trichological e afaina uma tamaiti ma tagata matutua. O le mea e lelei ai, o nei aso i luga o fata o fale talavai e mafai ona e maua ai le tele o vailaʻau e mafai ona faʻaogaina vave ma vave le utu ma o latou larva. O se tasi o oloa sili ona lauiloa o loʻo auai i lenei kulupu o le Pediculen Ultra spray, atiae e le au fai talavai a Rusia.

Le tuʻufaʻatasiga ma le faʻatinoga o gaioiga a le fula

O le vaega aoga autu o le aerosol o le anise suauʻu. O taunuʻuga o le suʻesuʻega faʻamaonia o le manogi o lenei mea nate faʻamafola eseʻesea namu, ma mea e faia ia faʻaleaʻi ai o latou totoga o loʻo i totonu ma fesoasoani ai i le atinaʻeina o isi mea e le talafeagai ai ma le ola i le faʻatinoina o le latou tino. I le faʻaopopoina o le suauʻu anise, o le fagu e aofia ai isopropyl poʻo le ethyl alcohol, capric acid ma le vai.

Taui i totonu o le palasitini chitin, o vaega o le Pediculen Ultra faʻamaloloina le galuega o lona tino manava. O le iʻuga, ua maliliu uma tagata matutua ma o latou larva ona o le faʻamalosi. E tutusa foi le aoga o le faʻapipiʻi i le togafitia o tulaga uma o le pediculosis (e aofia ai le vaʻaia lautele). I se faʻaopopoga, e masani ona faʻaogaina o se vaega o fomaʻi faʻapitoa mo dermorritis seborrheic, demodicosis ma isi faʻamaʻi trichological.

O loo maua Spray i le 150 ml fagu fagu. Ole selu faʻapitoa mo le selu ole utu ma nits ua faʻamamaina ai, le tioata faʻatonutonuina ma faʻatonuga e mafai ona aofia ai ma le vailaʻau.

Aerosol talosaga taualumaga

Pediculen Aerosol e matua faigofie e faʻaaoga. Ina ia mafai ona ausia se tulaga faʻapitoa lelei togafitiga mai lona faʻaogaina, e tatau:

  • selu le laulu ma le selu ma nifo masani,
  • susu le paʻu i vai,
  • togafiti curls i le vai mai le fagu ma olo ina ia paʻepaʻe ausa i luga o latou luga,
  • tuu se pulou palasitika i luga o lou ulu,
  • faatali 10-13 minute
  • fufulu ile vai mafanafana,
  • fufulu lou lauulu i le faʻamalama (pe a tatau ai - tele taimi),
  • selu uma papala ua oti ma a latou fuamoa mai le lauulu.

A faʻaaogaina le aerosol, e taua tele le matauina o tulafono nei:

  • ia mautinoa e le maua le aerosol i luga o le mucous membranes po o le mata o le gasegase,
  • faaleaogaina le vailaʻau pe a fai o iai ni faʻailoga o maʻi teteʻe (ituga, mageso, ita, mu, ma isi).

E faasa ona tuʻufaʻatasia Pediculen ma isi vailaʻau ua faʻatulaga e tau ai le pediculosis.

Faufautua! Afai o le fualaau ulufale totonu o mata po o membrane mucous, e talafeagai ona fufulu le nofoaga ua aafia i le mafanafana vai.

Le faʻaoga o le fulufulu mo puipuiga puipuia

Pediculen aerosol mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻamamalu, e faʻaititia ai le ono tupu o:

  • matua pipisi i tagata faamalosia e fesoʻotaʻi ma tagata gasegase,
  • toe togafiti i tagata ua uma ona faia togafitiga.

Puipuia togafitiga o lauulu ma le ulu ma se faʻapipiʻi e faʻamaonia puipuiga tumau mo le faʻamaʻi pipisi ma le pediculosis. O le afaina o le faʻaaogaina o le vailaʻau tumau pea mo le sili atu nai lo le vaiaso.

Contraindications i le faʻaaogaina o aerosol

Pediculin, pei lava o isi antiparasitic fualaau, ei ai contraindications. O mafuaaga mo le musu e faʻaaoga lenei vailaʻau o:

  • vaitaimi o faʻasusu ma maʻitaga,
  • matua e oo i le 5 tausaga
  • o faʻamaʻi dermatological faʻailoa i vaega o le paʻu e togafitia i se faʻapipiʻi,
  • le faʻapalepale i tagata taʻitasi i suauʻu anise, ava malosi, o le capric acid.

O aʻafiaga leaga i le aerosol e seasea lava. I maʻi tulaga faʻapitoa, o tagata maʻi o loʻo togafitia le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e ono faitio ona o le vevela, susunuina, mageso, ma le mageso o le paʻu ile mea na togafitia.

Faufautua! Afai e i ai ni aʻafiaga e tupu mai, e tatau ona lafoai le faʻaaogaina ole aerosol ma ia vaʻai se fomaʻi.

Le lelei ma faʻaletonu o le fula

Pediculen o se vailaʻau malosi ei ai le tele o lelei nai lo faʻatusatusaga. O lenei fuga:

  • fesoasoani tusa lava pe alualu i luma ituaiga o ulu,
  • na te lepetia le potoi tagata, ae o liaʻi foʻi,
  • faʻatagaina oe e maua ni taunuʻuga sili pe'ā uma le muamua apalai,
  • faaitiitia le lamatiaga o seborrheic dermatitis, demodicosis ma isi dermatological ma trichological faamaʻi.

I le taimi lava e tasi, Pediculen o se vailaʻau oʻona o se vailaʻau e mafai ona faʻatupuina le tutupu mai o aʻafiaga teteʻe. Ole mea lea, e mafai ona faʻaogaina pe a leai se contraindications ma pe a maeʻa le suʻega mo le paʻu ole paʻu ile vaega o loʻo iai.

Faiga faʻamaumau o gaioiga

Pediculen Ultra o se aneti-pediculose vailaʻau, lea e maua i faʻapitoa ituaiga: shampoo, lotion, spray. O le tuʻufaʻatasiga o nei oloa e fai sina ese, ae o le gaosi'ga o le 6% anise suauʻu. E galue foʻi i papala, mafua ai le supa i totonu. E sao le suauʻu i totonu o fesoʻotaʻiga ma i totonu o le manava. Ava, o se vaega o le vailaʻau, e faʻavavevaveina le gaioiga o le oti o namu papalagi. O le suauu anise ei ai se aafiaga faʻaleagaina ile pipii tele o nits, faatasi ai ma le fesoasoani latou te pipii mau i le lauulu. O le mea lea, o le selu o le faiga e tele faigofie.

Suauu suauu saogalemu atoatoa mo le pepe, ma o lona autu autu lenei i luga o oloa e aofia ai vailaʻau vaega. E le gata i lea, o vaisu i utu e le tupu mo ia, o le mea lea, o le aoga e le o leiloa.

O le tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai le suamalie o loʻo aofia ai le suauʻu popo. E i ai se teutusi aafiaga, faʻapea poloka okesene i namu. Ole suauu o Vaseline e iai sina malamalamaʻaga o le meleni. E mafai ona e amatalia togafitiga i soo se vailaʻau - shampoo, spray poʻo kulimi. E faʻalagolago uma lava i le manaʻoga o le tagata, ma e le afaina foʻi le faʻatamala o le iʻuga.

Faailoga mo faʻaaoga

Pediculene o se ultra-fale talavai vailaau mamanuina e faʻaleleia vave tagata matutua ma tamaiti lice ma auga, mafua mai i le ola o le namu.

O le faʻailoga muamua o le ulu lice, o le ulu gase. Afai e tupu e le aunoa, ona tatau lea ona suʻesuʻe le ulu ma iloa pe o auga nei o le ulu lice tupu:

  1. Faʻasaʻo pe tumu ni popoʻo e 1-2 cm mai le lauulu.
  2. Le auai o tagata matutua ola utu.
  3. Faia o le mageso i luga o le ua. O lenei faʻailoga e faʻailoa mai ai le i ai o le mataala i le gaogao o le tino o oloa o le siama.

Lapataiga! Afai e te maua le itiiti ifo ma le tasi nits po o utu, oe tatau Amata loa togafitiga ma Pediculen Ultra ma faamama ofu. Afai e leʻo faia lenei mea, ona amata loa lea ona lapisi le papala, faʻasalalau atu i le toatele o le aiga ma tagata lata ane, ma oʻo atu ai i le atinaʻeina o se maʻi faʻamaʻi o le pediculosis.

Ese leaga o le vailaau mo tagata

Afai o le Pediculen Ultra e faʻaaogaina tiaʻi ma sese, ona aliaʻe ai lea o lona afaina, e iloga i le faʻailoga nei:

  • gatalia i le nofoaga o talosaga
  • mageso
  • mumu o le paʻu,
  • susunuina lagona.

Taua! Afai o aʻafiaga na amata ona tupu i le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau, e tatau ona vave tuʻu le vailaʻau ma talanoa ma se fomaʻi e faʻatonu se isi ituaiga.

Faiga o talosaga

O le metotia o le faʻaaogaina o le vailaʻau e fuafuaina e mafaufau i le ituaiga oloa filifilia - laupepa, faʻapipiʻi, kulimi.

O lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaogaina e tau ai siama i tamaiti mai le 3 tausaga le matutua ma tagata matutua. O le laupepa e matua saogalemu ma e le oona. O ona vaega aoga faʻaleagaina uma meaola niniʻi, faʻapea foʻi ma a latou fuamoa. E le gata i lea, o le oloa e le mafua ai le fai o se vaisu pe ua teena foi e le tino. O se tuʻusaunoaga o tagata e teteʻe atu i vaega malosi o laupepa.

Mo le taua o siama ma nits, o mea nei e tatau ona matauina:

    Faʻasusu lau lauulu, apalai le faʻamalama ma le pulu. Ia mautinoa o le pulu e ufi uma ai manoa.

Faʻamumu lou ulu i se taga palasitika ma savali pei o lenei mo le 30 minute.

  • A maeʻa le taimi faʻapitoa, fufulu lau lauulu i le vai mafanafana.
  • A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻamalama, e mafai ona e agaʻi atu i le isi vaega o togafitiga e faʻaaogaina ai le tele o isi oloa o loʻo aofia i totonu o le pusa.
  • O lenei ituaiga Pediculene Ultra e le naʻo se vailaʻau, ae o le ea malulu. E i ai se aafiaga faʻapenei ile fulufulu toto, ina ia mafai ona faʻaoga eseese. Naʻo le pau le leaga ole fualaau ile maualuga taumafaina. Afai e umi le lauulu, o lona uiga la, e 2 fagu e manaʻomia e aveese ai le utu.

    E mafai ona faʻaogaina le fagu i ni auala se lua:

    1. Mo togafitiga. Le apalai Pediculen Ultra Ultra i loka ma ia tumau 30-40 minute. Fufulu le vailaʻau ma vai mafanafana.
    2. Mo puipuiga. A maeʻa ona faʻamamaina le kulimi, faʻapipiʻi ia soʻotaga ma se fasilaʻi ma amata ona selu. O le oloa o le a faʻaopoopoina susulu, susulu, silkiness i le lauulu, ma o le a faʻafaigofie foi selu.

    Puipuiga saogalemu

    Pediculen Ultra e naʻo mea saogalemu e aoga, ae e i ai le tele o vailaʻau e mafai ona iai se aʻafiaga le lelei.

    Tuuina atu nei mea taua, o auala puipuia nei e tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina le vailaʻau:

    1. Faʻaoga le oloa naʻo fafo.
    2. Ina ia taulimaina le ulu, puipuia lima ma pulu totini lima.
    3. Tapuni ou mata, gutu, ma le isu a o faʻaaoga le fualaau.
    4. Afai e i ai ni mata tioata, ona aveese mai lea aʻo leʻi faʻaaogaina le Pediculene.
    5. A maeʻa le faʻafoega mo le taofiofia o utu ma nits, faʻaaveteete le potu.
    6. Afai e leʻi taunuʻu lau vaʻai i ou mata, ona tatau loa lea ona suluʻi i le sodium sulfate (20-30%).
    7. Afai o se tagata na manava i le vailaʻau, ona taofi lea o le faʻasologa ma alu i fafo i le ea fou, ma i ai iina 10-15 minute. A maeʻa se savaliga, fufulu ma fofo mago ma vaʻai se fomaʻi mo se suʻega.
    8. Ina ua ulufale le vailaʻau i faʻaogaina o meaʻai, e tatau ona faia suauu gastric. Ma mo lenei e tatau ona e inu se vai soda (10 g i le ipu vai). O le a mafua ai le puʻeina. Ina ia taofia le le lelei i le tino, e tatau ona e ave le 1.5-2 lita o vai mama, ma faʻamalosia kaponi -1 laupepa i le 10 kilokalama o le mamafa o le tino.

    Le lelei ma vaivaiga o le Pediculen Ultra

    O itu lelei nei o le vailaʻau e mafai ona iloga:

    • faamamaina o lauulu o le laititi o namu ma o latou fuamoa,
    • saogalemu faʻavaega
    • iʻuga lelei peʻa maeʻa le uluaʻi talosaga,
    • Pediculen mafai ona faʻaaogaina uma mo togafitiga ma puipuiga,
    • mafai ona faʻaoga e tamaiti pe a maeʻa 5 tausaga.

    I totonu o mea sese e mafai ona maitauina se kontraindication i le taimi o maitaga ma lactation, faʻapea foi ma le maualuga tau (900 rubles i le seti).

    Pediculen o se vailaʻau tulaga ese mo le puleaina o utu ma nits. I le maeʻa ai o le faʻaaogaina muamua, o le siama na mate, ma le lauulu ma le ulu fofo. Ma e ui lava o le tuʻufaʻatasiga o le oloa e saogalemu, i le taimi o lona faʻaogaina e tatau lava ona mataʻituina muamua puipuiga.


    O lona uiga Pediculen - tatala pepa, uiga

    O le fualaau faasaina Pediculen Ultra o fuainumera meafaigaluega, e fai ma sui o le kulimi, fagu, selu ma isi siu laiti ma se tioata faʻalauteleina. Faasologa fuafuaina mo ese ma saofaga aveeseina o namu, o latou fuamoa ma larva. O faʻasologa o tapenaga e gaosia e le atunuʻu fale talavai faleoloa. Toeititi lava avanoa i soo se fale talavai poʻo fale talavai.

    Ua maua le laupepa ma le faʻapipiʻi i fagufua 200 ml ma le 150 ml tusa. Lotion i fale talavai e sau i totonu o le fagu ma se gafatia o 50 ml.

    Ole faʻavae ole "Pediculen Ultra" ole suavai paraffin. Ma o faaopoopoga:

    • meaai faaopoopo E 1520,
    • sodium lauryl sulfate,
    • sorbitan oleate,
    • suauu melati
    • antioxidant
    • faʻasao.

    I le tuufaatasiga o le spray o le vaega autu o le suauu anise. O isi vaega o le ava malosi, capric acid, ma le vai. Lotion o se aniseed suauu ma ethyl ava.

    Vailaau gaioiga

    Anise suauu, o se vaega o le aneti-pediculary spray, pipili utu, ma faʻatamaʻia tagata matutua. E faapipiiina lia i le lauulu i se mea faʻapipiʻi faʻapitoa, ma suauʻu anise e faʻaleagaina ai. Lenei tulaga faafaigofie le faiga o selu nits. Le faʻaaogaina e sili atu ma le tasi, suauʻu anise e le faʻatagaina parasites e fetuunai i le vailaʻau, o lea e aoga i taimi uma.

    O le vaega taua o le suauu vaseline, e tapunia le tafe o le okesene i namu, e ala i le afifiina. E maua ai sina manogi iu meleni.

    Le faʻaaogaina o le faʻamalama, pei ona faʻatonu mai i tulafono ma tofiga o tagata faʻapitoa, mautinoa le oti o tagata matutua uta ma le leiloa o le tetee o nits. I le maeʻa ai o le faʻagasologa, ua mafai ona sela le sela mate ile selu, e masani ona faʻatau mai pe a faʻatau.

    Pediculen Ultra - faʻailoga mo le faʻaaogaina

    Laina sauniuniga gaosia e le kamupani Rusia "BIOFARMRUS" fai sao i le malaia fiva papala ma ulu, faʻapea foi ma o latou larva.

    Mo tamaiti mai le 3 tausaga ua faatonuina e le fomai le kulimi, ma ina ua taunuu 5 tausaga mafai foi ona faʻaaoga le fagu. E masani ona faʻaaogaina e le au matutua le vailaʻau, ua tuʻu mai i le ituaiga o kalone.

    Faʻavaeina ma le faʻatino

    Le tuʻufaʻatasiga o vaega i kulimi ma feula tali tutusa, o le mea taua gaosi mea suauu anise (content - 6%), e mafua ai le pipili male oti i namu. O le vaega lona lua o ethyl poʻo isopropyl ava (78%), faʻaleleia ai le faʻasoasoaina o vailaʻau. O le vaega lona tolu o capacrylic acid, faʻaopopoina le malosi o le tino, faʻasolosolo faʻatasi faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le mikroorganisma ma fungi. E maeʻa le faʻavae e le vaiinu.

    Togafitiga togafitiga o lauulu Pediculene Ultra e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le suavai paraffin, lea, e ufiufi ai luga, poloka le avanoa o iniseti i le ea, e mafua ai o latou oti. Mea faʻaopoopo - suauu o le meli, antioxidant ma preservatives, laureth-3, sorbitan oleate ma propylene glycol tuuina atu i le sooupu togafitiga togafitiga o meatotino ma manogi o samu.

    Fesootai meatōtino

    O Le Faalauteleina tolu tolu zoom faʻatagaina oe e iloa siama ma puleaina le iʻuga mulimuli o togafitiga. Ina ia faʻamamaina le laulu mai iniseti oti, o se faʻapitoa fuafuaina selu.

    E leʻo le nifo lapotopoto le papalama le mamao vavaeeseina o nifo mai le tasi ma le isi (0.9 mm) e itiiti ifo nai lo le o se selu masani ma fesoasoani e aveese palamaʻi laiti.

    Faʻatonuga mo le faʻaaogaina le faʻamalu

    Ulu gaosi gaioiga amata e ala ile susuina o le laulu ile vai. E faʻapipiʻi i le tele o mea, o le fulu e tatau ona pupuni uma le ulu. Le isi laasaga - Ufiufi le ulu i le cellophane ata pe faʻapipiʻi se pulou faʻapitoa na faia i mea e tutusa. O le taimi faʻaali o 3 itula.

    Vaega mulimuli faʻamama faʻamama - fufuluina ese pama ninii, fufulu lou ulu i le vai. E mafai ona e fufuluina lou lauulu i le faʻamalama masani, e le afaina.

    Spray Pediculen Ultra - tuutuuga faʻaaoga

    Naʻo le faʻaaogaina lulu le aerosol, faasusu i le umi atoa o le lauulu, aua nei galo e togafitia o latou aa. Manaomia vali tutusauu susu i lou lauulu. E pei lava ona maeʻa le apalai, e tatau ona e afifi le ulu i le polyethylene pe faʻaeʻe se pulou. Faʻatusa i le faʻamalama, le faʻaalia taimi e faʻaititia i le afa itula. O namu ninii ma o latou larva - selu ma le selu. A maeʻa ona faʻamama le taofiga, fufulu lou lauulu i le masani ona fufuluina i lauulu.

    O le faʻagasologa e mafai ona toe fai. pe a uma le 7 aso. Ae aua le galo o ia faiga e fai e le sili atu faalua ile masina.

    E aoga le utu

    O oloa a le kamupani BIOFARMRUS, ae maise le Pediculen Ultra laina, o le a vave ona faʻaumatia mea faʻamaʻi. Faamaonia e le kamupani 100% le oti siama, i lalo o tulafono uma o le faʻaaogaina o le vailaʻau. O tulaga pe a le fofo fesoasoani e seasea lava, lea e faʻailoa mai ai le manaʻoga mo analog poʻo le tofiaina o se isi metotia o pediculosis togafitiga.

    Pediculen Ultra - tau

    O le vaega o tau ua avanoa mo tagata uma, pei ona latou fai mai: "Mo tofo uma ma paketi." I le averesi, o le tau o fualaau faasaina eseese mai le 450 i le 600 rubles. Faʻataʻitaʻiga, i fale talavai i luga ole laiga 200 ml aoga 528 rubles, lauulu oloa mai le tutusa faasologa, voluma 50 ml ua faatauina atu mo 144 rubles. E mafai foi ona faʻatau se seti o mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, o lona tau o le a 880 rubles.

    Iloiloga moni a tagata faatau

    Le sili manaoga mai le aofaʻiga atoa o Pediculen Ultra oloa o le faʻamalama. Tele tele tagata matauina le faigofie o lona faʻaaogaina, le leai o se soesa manogi, tau i le voluma fua faatatau.

    E le lauiloa le fagu lea ona o le amber, lea e le mouʻese mai le lauulu pe a uma ona faʻamama le faʻailogaina mo le tusa ma le fitu aso.

    Lenei o nisi o le moni tagata faatau iloiloga:

    1. Pediculen spray na fesoasoani ia i tatou e aveese faʻamaʻi pe a maeʻa le faʻaaogaina. Ae o lona lapoa tele o le manogi, lea e sao ai lava i totonu o le paʻu ma e le pasi mo se taimi umi. Afai e te manaʻo e faʻamautuina faʻamaoni i le pediculosis, o lona uiga e le tatau ona afaina le filifiliga o le fualaau. I se tulaga lautele, matou faamalieina i le fofo ma fautua atu i isi tagata o loʻo maua i se faʻamaʻi lava e tasi.
    2. E faigofie ona faʻaaoga le soʻoga e faʻaaoga ma matua fesoasoani e faʻaumatia ai leona. Ae o le manogi e afua mai i lea matua mataga tele, si ou atalii na tau le nofo mo le taimi ua faʻatulaga i le afa itula. Na fesoasoani Aerosol i le taimi muamua.
    3. Na matou maua ni utu i le tamaititi, na matou fefe ma matou taufetuli i le fale talavai. O iina sa fautuaina ai matou Pediculen Ultra. Na maliu Lice i le taimi lava na maeʻa ai le togafitiga muamua, ae sa tumau pea nits. O le vaiaso mulimuli ane, toe faapogaia, fesoasoani. Sa matou aveesea foʻi le ulu o latu. E lelei le mea faigaluega, ae tasi minus - o le taimi faʻaali e tolu itula, mo tamaiti e faigata tele ona nofo.
    4. Na matou faʻatauina le Pediculen Ultra kit: shampoo, conditioner ma selu mo selu. Lice ma larva na maliu ina ua maeʻa le uluaʻi talosaga. Matou te fautua atu i isi faʻatau faʻapitoa le lavelave.
    5. Na ou fiafia i le sampo aua e leai ni vailaʻau. Tau talafeagai ma le faigofie ona faʻaaoga. Fesoasoani mo le faʻalua taimi faʻaaogaina.
    6. O le tamaititi sa i le falemaʻi, ina ua teʻa ona maua le utu, o le iʻuga - na latou maʻi i le aiga atoa. Mo le tamaititi, na latou faʻatau mai laupepa i le fale talavai; mo tatou, tagata matutua, sosolo. Na i ai le aʻafiaga i le faʻalua taimi, o le spray na faʻamamaina loa le siama. Ina ia maua se faʻaiuga, e mafai ona tumau le manogi.

    Matou te fautua e faitau: faʻafefea ona vave faʻamaloloina le siva (kandidiasis) i tamaiti i le gutu - faʻailoga, mafuaʻaga, togafitiga togafitiga.

    Faʻafefea ona tuʻufaʻatasi tumau o se maʻi faʻamaʻi o le clonorchiasis - o auga, o faʻamaʻi auala ma auala o le aveʻesea. Vaʻai uma faʻamatalaga iinei.

    I le faitauina o faʻamatalaga tagata faʻatau, e foliga mai o vailaʻau e fesoasoani e aveesea, aemaise lava, o le taimi muamua na o tagata matutua. Ae e le o se mea e ofo ai, aua o loʻo siomia e le loli se pa puipui e le faʻatagaina ai fofo togafitiga ona ofi atoa i totonu. Ole faʻaaogaina pea o le a faʻaumatia ai le atigi ma o le a oti foʻi le nits. Ina ia maua le atoatoa o aafiaga o nits, e tatau ona selu e alu.

    Matamata le vitio e uiga i le fofo mo utu - Pediculen Ultra:

    Faamatalaga lautele ma le tuʻufaʻatasiga o le fualaau faasaina Pediculen Ultra

    Pediculen Ultra o se vailaʻau faʻamaonia e le Matagaluega o le Soifua Maloloina, e tusa ma lona aoga faʻamaonia ua maeʻa faʻamaonia ma faʻataʻitaʻi i le faʻataʻitaʻi. Avanoa i le ituaiga o kulimi mo fafo lauulu togafitiga. Talu ai nei, na faʻalauiloa foi e le tagata gaosi mea le faʻamalama ma se tali tutusa, o se fulufulu faʻapipiʻi, ae naʻo le kulimi e mafai ona lafoaʻi mo togafitiga.

    Ole vaega autu ole mea faigaluega:

    • suauu anise
    • capric acid
    • ava malosi (isopropyl poʻo ethyl),
    • vai mama.

    Avanoa i fagu palasitika ma le tele o 50 mililiters. Lenei ua lava lea mo e uiga i 2-3 togafitiga faasaga i utu (fuafua i le umi o le lauulu) .E tupu foi i se fagu ma se fula, e sili ona talafeagai e faʻaaoga o se fagu.

    Ma talu ai le faʻaopoopoina o le capric acid i le tuʻufaʻatasiga, o le soʻona maʻimau o le puipuiga puipui o popo ua faʻaleleia, i latou, latou oti foi.

    Toeititi atoa le 90% suauʻu anise e aofia ai anethole, lea e mafua ai ona mate leice i totonu ole 20-30 minute pe a uma ona togafitia lauulu. I le tele o taimi, o se tasi o ia mea e lava e faʻateʻa atoa ai le ulu lice.

    Pediculen Ultra faʻatagaina e faʻaaogaina e le gata mo le faʻamutaina o le ulu, ae faʻapea foʻi ma utu lauiloa.

    Faʻapefea ona faʻaaoga?

    E tusa ai ma faʻatonuga aloaʻia, e tuli ese ai le ulu, e tatau ona e:

    1. faʻamamaluina lelei lau lauulu i le kulimi e aunoa ma le mulumulu muamua,
    2. e sili le amata mai le tua o le ulu, selu le curl taʻitasi ma susu i le kulimi ma se sapalai vaivai,
    3. i le maeʻa o lauulu togafitiga - susu le ulu i le faʻamaluluina moli gao,
    4. pe a uma le 25-30 minute - fufulu le kulimi i le vai mama mama,
    5. sili atu - fufuluina lau lauulu i le masani auala (sili atu i le aiga poʻo le fanau faʻamalolo lē sapalai vai),
    6. tuu le lauulu mago na o ia,
    7. selu atu ma le fesoasoani o le selu e sau ma le pusa, mea namu e oti ma nits o totoe i luga o le lauulu.

    A faʻaaogaina le kulimi, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata, nasosa alofisa. O le faʻamaloloina o le ufi o suauʻu aniseed e le afaina ai.

    Ae mo le tui, ua fautuaina e le tagata gaosi oloa le masani i lalo e matau:

    • mo lauulu puʻupuʻu - 10 ml,
    • mo lauulu laulu - 20-30 ml,
    • mo lauulu umi - 40-60 ml.

    Faʻafefea ona faʻaopoopo togafitiga?

    Togafitiga mafai ona faʻaopopo i le puipuia lauulu lauʻeleʻele ma le pefu fasimoli 1-2 aso talu Pediculen. Tusa lava poʻo i ai ni nai niti e totoe, latou te mautinoa e oti. Ma afai e le mafai ona selu i latou, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le vinini fofo (1 vaega o laulau vineta ma 3 vaega o le vai) - o le a faʻaleagaina le adhesive base, lea latou faʻapipiʻi i lauulu.

    Taimi umi

    Fautuaina togafitiga kosi - 1 lauulu togafitiga. Le toe faʻaaogaina o Pediculen Ultra ua faʻatagaina ina ua maeʻa le 4 aso. Ui i lea, e leai ni tapulaʻa faatatau i le faʻaaogaina o isi vailaʻau iniseti e leʻo iai se suauʻu asise.

    Ole taimi ole teuteuga mo nits o 14 aso. I se manatu, pe a uma lenei taimi, o le isi kolone o namu e mafai ona fausia i luga o lauulu. E tusa ai, o le fulufulu atoa e siakiina lelei a itiiti mai e faʻatasi i le aso.

    Contraindications ma itu aafiaga

    Contraindications mo le faʻaaogaina o Pediculen Ultra o:

    1. maʻitaga poʻo faʻasusu,
    2. matua e oo i le 5 tausaga
    3. o le i ai o maʻi paʻu o le papala,
    4. alergi i vaega aoga o le fualaau faasaina.

    Ae e leai ni aʻafiaga mai i lona faʻaaogaina. I le tele o taimi e tupu, peʻa o le paʻu ma paʻu laititi e ono tupu, lea e mou ese i le taimi lava na fufulu ai le kulimi.

    Aofai Pediculen Ultra - e aoga e faasaga i utu ma nits, ma i le taimi lava e tasi e masani ai fatuga. O lona faʻavae o le anise oil, alcohol, capric acid. A tasi lauulu lauulu togafitiga o le a lava e aveesea ai le siama. E naʻo le kulimi e le faʻaogaina i le taimi o maʻitaga poʻo faʻasusu foʻi, ma e le fuafuaina foʻi mo tamaiti laiti.

    Lautele uiga

    Pediculen Ultra o se faʻasologa o oloa na atiae e le aufaʻavaʻai faleʻoloa fomaʻi faʻapitoa e faʻataʻitaʻia kapisi ma nits i luga o le ulu. E aoga le mea faigaluega mo malae aina.

    O le pusa e aofia ai:

    • Fulufulu
    • kulimi
    • fagu conditioner ma pulou,
    • faʻailoga tetele
    • selu.

    Faatau atu tupe uma i le seti masani, ma vavaeʻesea mai le tasi ma le isi.

    O le mea aoga o le vaega atoa o le anise suauu, lea e le mafai ona talia e le tele iniseti. E maua mai i le kulimi kulimi ma le sampo le sua o le paraffin, faʻafetai ia i le namu e tasi, pei ona i ai, i totonu o se isi laupepa. O le mea autu o le a faʻamuta loa gaioiga, ma manava, pe a mavae le oti tupu.

    Fana i luga o le conditioner O le a fesoasoani pe a uma ona togafitia, o lona faʻavae o le a faʻafaigofie ai le selu ma tuʻufaʻatasia aafiaga leaga o mea gaʻo i luga o le lauulu.

    Mafiafia mafiafia fesoasoani alu ese o iniseti ma nits ua maliliu. O le oloa e faia i mea faʻalenatura malosi, mea hypoallergenic, o lea e faʻatagaina lona faʻaaogaina e oʻo lava mo pepe fou. O le selu e iai le nifo nifo, lea e le mafai ai ona taamilo se namu.

    Matou te fautua e faitau: TOP-5 o sili sili ona lelei mai utu.

    O Le Faalauteleina E leai ni faʻavae faʻapitoa, ae i lona fesoasoani, o le suʻesuʻeina o le laulu o le tagata maʻi o le a sili atu ona auiliiliina.

    Sili ona faaaogaina Pediculen Ultra Lotoa, na latou tuʻu ile laina tutusa ma le suluulu. O le aoga o uma vailaʻau o le a tutusa lava, ma o le faʻaaogaina o kulimi e fai sina faigofie. O le vailaʻau o se vailaʻau lanu samasama lea, pe a tatalaina ma faʻapipiʻi le manogi o le suauʻu aniseed. Ua tatau lea tuufaatasiga o le fualaau faasaina:

    • 6% e aofia ai le anise suauʻu,
    • 78% o le ethyl ava,
    • o le isi vaega o totoe mo faʻagaioiga faʻaopoopo.

    E avanoa le kulimi i 50 ml fagu, apalai ma vavae faʻapipiʻi. Anise suauʻu e teteʻeina siama, oona e faʻavavevave le faʻaliliuga gaioiga, faʻafefeteina faʻafefeteina le le lelei aafiaga i le fausaga o lauulu.

    E le itiiti ifo le manaʻoga mai le faʻapipiʻi a le Pediculen Ultra, ma lona fesoasoani o le selu faʻasolosolo faigofie ma vave. I se faʻaopopoga, o le mea faigaluega e faʻamamaina ai le le lelei o aʻafiaga o vailaʻau anti-pediculosis o le faasologa, toe faʻaleleia le fausaga masani o lauulu, faʻamalie le ulu, ma faʻamama le afu ua aliaʻe. Faʻasaʻa le faʻapipiʻi i totonu ole apa ole apa e 150 ml. Le oloa ei ai se manogi lelei o vanila.

    Fautuaga! E le manaʻomia le faʻaogaina o le spray peʻa maeʻa le faʻamamaina o le sampo poʻo le kulimi. Ole mea faigaluega e aoga tele e faʻapipiʻi ile lauulu aʻo leʻi tagofia namu namu poʻo lia.

    Tau ma tala faatusa

    Tupe mai le Pediculen Ultra faasologa i vaeluaina o tau, o latou tau i luga o le maketi Rusia:

    • mo se atoa seti o talavai o le a talosaga mai le 880 i le 960 rubles,
    • kulimi masani ona sau ma se pulou, latou te manaʻo mai le 170 i le 260 rubles mo ia,
    • Spray conditioner tau 520-540 rubles.

    E tupu mai i lenei mea o le meafaigaluega e taugofie tele ma lelei i le faʻamamaina o le siama. E masani lava, tasi le tusi talosaga e lava e tafiesea ai namu, ae e sili atu le toe togafitia mo le puipuia le vave i se vaiaso mulimuli ane.

    E taua! E mafai ona e faʻaogaina le vailaʻau e le sili atu faʻalua i le masina.

    Afai mo nisi mafuaʻaga o lenei vailaʻau e le talafeagai mo oe, ona mafai lea ona e mafaufau i ana faʻatusatusaga: Para plus, Permethrin, Spregal, A-steam.

    E manuia ma leaga o tupe

    Faavae i luga o uiga o le spray ma le kulimi, tatou saogalemu mafai fai atu na mo le faʻatamaia atoa o le utu, e sili atu le faʻaoga o le kulimi. Ole mea faigaluega e le gata e faʻamalolo ai se tagata ola, ae e faʻaitiitia foʻi le faʻapipiʻi o laupepa ma nits, ma faʻafaigofie tele lo latou selu mai le laulu.

    E le mafai e le spray ona tau ia namu, e faʻaaoga e fai ma fesoasoani e faʻaleleia atili ai le galuega ma le selu. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi e faʻaleleia atili le tulaga o lauulu pe a uma ona tuiina le kulimi, e taua mo le soifua maloloina.

    E sili le faʻaaogaina uma o vailaʻau faʻatasi, i le auala lea o le a mafai ai e tuʻu ese mai le namu ma faʻaititia le taua o vailaʻau i le tagata gasegase.

    Lelei fofo tagata mo utu:

    • hydrogen peroxide
    • kesi laulau
    • suauʻu
    • tagamea fasimoli
    • efuefu fasimoli
    • suauu taua
    • hellebore vai.

    Lotion ma feula

    Lauulu i luga o le ulu poʻo luga o se vaega ua aafia o le tino (ma le pelu o pediculosis) faʻamaluina ma le Pediculen Ultra faʻaaogaina, faʻaola malosi le lauʻeleʻele o le nofoaga laveaʻi.

    I le ma le afa itula, o le vailaʻau ua fufulu i lalo o le mafanafana o le vai tafe ma le lauulu ua fufuluina faʻaaogaina o vailaau faʻamamaina. Fulufulu le lauulu ma se selu e masani ona nifo, aveʻese mai papala oti.

    Taumafaina fua faatatau fualaau faasaina (6 ml - 1 kiliki):

    1. mo lauulu puʻupuʻu uumi, ml - mai le 15
    2. mo le averesi lauulu umi, ml - mai le 30
    3. mo lauulu umi, ml - mai le 60

    Ole fualaau faasaina e faamago i lauulu ma olopalaina ile paʻu le nofoaga na afaina seia matua susu. Ma le lauulu umi, latou vaeluaina i
    taʻitasi tagata. A maeʻa 3 itula, selu le laulu i se selu ma nifo vavalalata, faʻamamaina namu namu, fufulu nofoaga togafitia ma faʻamafanafana vai.

    Ou te leʻi manatu foi e tupu lenei mea ia te aʻu. E masani lava ona mitamita o ia i lona uumi ulu malulu. I le uma, na o tagata leai ni fale maua ni utu. Na foʻi mai o ia mai le aʻoaʻoga i nofoaafi, o loʻo nofo latalata ane se tamaloa lelei, na maua e le palapala tele, ma i se taimi na vela ai lona ulu. Ile vaiaso mulimuli ane, na maua faafuasei "lenei" ile fale. Sa ou suʻesuʻe i le Initaneti ma maua ai se fofo. Na aliali mai o le Pediculen Ultra lotion e faʻatau atu i le faletalavai latalata i le fale ma e le taugata. O le manogi o le kulimi na mafai ona gafatia, sa ou faia mea uma e tusa ma le faʻatonuga, o lenei ua lelei mea uma i loʻu laulu. Ia, na vave mauaina. Na faʻamataʻu a meaaʻoga, ae leai seisi na maua se taimi e amata ai ni utu.

    E masani ona ou alu i fale kalapu, ma o siva, paʻaga, e ese lava taimi uma. O le tasi taeao ou te le ala ai lava, ae e masani lava ona fai mea tau puipuiga. Ma mai le mea lea, o le faʻamaoniaina o oloa faʻaulufale mai e leʻi fesoasoani. Na ou alu i totonu o le taele, ma o iina ... O se uo poto masani na fautuaina le Pediculen Ultra spray. Faʻataʻitaʻia e tusa ma faʻatonuga, e susunu laʻititi, ae o le mea lea mai le maʻuluʻulu. O laʻau uma a le papala na oti uma uma, e pei ona folafolaina i le faʻamatalaga i le taimi muamua. Ole taimi nei o le a ou pupuʻu loʻu laʻau ma o le a ou ofuina le fulufulu mamoe, a leai e i ai ua i lalo ifo, ae latou fai mai e mafai ona e pikiina ni utu i lauʻeleʻele lautele ma ni utu i feʻaveaʻiga lautele.

    Atalii o loʻo aʻoga i se aʻoga maualuluga. I se taimi na masani ai ona amata ona valu- ina lona ulu, muamua lemu, ona faasolosolo mai lava lea, o pili luga o ofu na amata ona aliali mai. O le faiaoga a le vasega na valaʻauina, e foliga mai o ni tamaiti i le vasega na faʻaalia e utu. Ma o lenei i le 21st seneturi! Ae na ia fautuaina foi, i le taimi lava e tasi, Pediculen Ultra shampoo. O le aiga atoa na togafitia mo le puipuiga. Ina ua maeʻa le lauulu mo le selu faʻapipiʻi ma se selu faʻapitoa. Ona latou vaai uma atu lea i le tioata tele.
    O le loomatua o le faletua i le vaiaso atoa ua siaki, e leai se mea na maua. Ia, le itiiti ifo faʻatuatuaina vailaʻau mo utu ua faʻatu mai e tatou vailaʻau.

    Pediculosis: Faamatalaga

    Talu mai taimi anamua, ua fai ma faalavelave tele le latu i se tagata. O le mea lea, saienitisi o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe meafaigaluega e mafai ona fesoasoani ia faʻamaloloina faʻateʻaina ese namu palapala. O utu ulu e feaveaʻi mai lea tagata i lea tagata e ala ile fesoʻotaʻiga. Misa - ala i feusuaiga. O tagata e faʻalialiaʻi lavelavea luga o laulu ma lavalava. O namu nei e fafaga le toto tagata, ma nini (o latou fuamoa) pipii io latou lauulu.

    Le tele o taimi, pediculosis e maua i tamaiti. O le tala fatu o le utu e fiafia i palapala. Ua faʻateleina foʻi lo latou maua i tamaiti o loʻo nonofo i aiga mama. E tusa ai ma fuainumera, o lenei ituaiga o faʻamaʻi e masani ona maua i tamaiti i lalo o le sefulufa tausaga ma i talavou mai le sefululima i le luasefulu fa tausaga. O se mea sese foi le talitonu o lice e oso ma lele. E feaveaʻi e ala i fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo. E masani ona tupu lenei mea i faʻataʻitaʻi (tolauapiga o le tau, aoga faʻataʻitaʻi, aʻoga). Ina ia aloese mai faʻamaʻi, e tatau ona e mulimuli i tulafono o le soifua maloloina a le tagata lava ia: ia fai sau lava selu, aua le faia ni pulou a isi tagata, aua le faʻaogaina ni tagata uʻamea tino, fulufulu uʻamea ma isi mea teuteu o le laulu. 'O fatafata e mafai ona aʻafia i matua maʻi e ala i fesoʻotaʻiga pe ala i moega.O le vave e faia e le aiga ni auala e aveʻesea ai se tasi o le aiga o nei namu, o le tele foʻi lea e ono aʻafia ai isi tagata.

    Shampoo "Pediculen Ultra": fausaga

    O loʻo i ai i le laupepa le allantoin, o loʻo iai lona antipruritic effect, ma le D-panthenol, e faʻamaloloina ai manuʻa mai le maosiosia. O lona uiga "Pediculen Ultra" (laupepa) iloiloga e lelei e pei o nits ma lice. O le mea taua e gaosia o le anise, e lauiloa ona o lona aafiaga leaga i iniseti ma namu. I se faʻaopopoga, faʻamalosiʻau faʻapipiʻi le ufiulu mo mea e pei e sau ai le tagata matua i ona laulu. A maeʻa ona faʻaaoga, e sili le faigofie le selu o nits.

    Lelei i luga atu o isi Pediculen Ultra laupepa

    Iloilo faʻaalia ai o le togafitiga e vave - i le tasi apalai, o lona uiga, i le tasi aso! Ole tau o le fualaau faasaina e taugofie tele mo soʻo se tupe a le aiga, e le pei o faʻaulufale mai o faʻatusatusaga. Ole mea faigaluega ole fale, e afaina lona aoga.

    Ua i ai le faʻamalamalamo i le Shampoo "Pediculen Ultra" o se sooupu aoga lelei. Lona 200 mililita faʻatagaina se tasi afifi e faʻaaogaina mo le aiga atoa, ua sefe ai le paketi. E faigofie lava e faʻaaoga ae e le mafua ai le ita. E uiga i le vailaʻau "Pediculen Ultra" iloiloga ua tuua o se tasi o sili ona aoga auala.

    Fana "Pediculen Ultra"

    O le "Pediculen Ultra" o se mea e faʻaletonu ai meaola, o lona mafuaʻaga o le faʻamama lea o iniseti namu (lice ma nits) i luga o le ulu ma pubis, faʻapea foʻi ma a latou fuamoa (nits) i tagata matutua ma tamaiti mai le lima tausaga. O le tuʻufaʻatasiga o le soʻoga e aofia ai suauʻu anise (6 pasene) ma mea faʻapipiʻi, pei o le ethyl alcohol (poʻo le isopropyl) - e oʻo i le 78 pasene, faʻaopoopoga aoga. E i ai se faʻamaʻi malosi, o le faʻapipiʻi o le papiki, lea e maua ai le iʻi ma le iʻuga o le oti o leava. E i ai le ovicidal aafiaga i luga o nits (fuamoa fuamoa).

    Faatinoga o lenei meafaigaluega

    O lenei fofo fesoasoani pe a fai o le suʻesuʻega o le "pediculosis." O ona faʻailoga o loʻo taua i lalo: itagia i le nofoaga o faʻaputuputu ma faʻamaʻi o utu, lanu enaena-uliuli lanu o le paʻu i luga o le paʻu, o le i ai o le faʻailogaina (maosiosia), faʻailoaina o fuamoa fuamoa (nits) luga o le lauulu. Mai le taimi o siama i le foliga mai o muamua faʻailoga o le pediculosis, tele vaiaso e mafai ona pasi. A faʻapea e aʻafia le selu, ona tupu lea o le paʻu o le paʻu. Ina ia aloese mai ia taunuuga, e taua le iloa o le i ai o ulu ulu i le taimi ma togafitia le lauulu o le ulu poʻo le pubis faalua, ma le malologa e tusa ma le sefulu aso, e fuafua i le nofoaga o le namu.

    O le meafaigaluega "Pediculen Ultra" (toe iloiloga, faʻamaonia faʻamaonia le avanoa e alu ese ai lice ma nits i le taimi) e sili ona lauiloa i tagata faʻatau. O lenei meafaigaluega na atiae e le Scientific Research Institute of Disinfectology o le Federal Service mo Vaʻavaʻai o Faʻatau Aia Tatau ma Tagata e Uelefea. I le faʻaopopoina o le faʻamalama, o loʻo i ai foi i se faʻaaogaina foliga, pei o se faʻapipiʻi. O le oloa e faigofie, mita, faʻaaoga ma tufatufaina i le lauulu uma. E le o iai ni vailaʻau ile iniseti, ole mea lea, e talafeagai mo tamaiti mai le lima tausaga ma e iai le manogi masani o le anise. Ma le isi, o loʻo i ai se tau taugofie.

    Pusa o lenei mea faigaluega

    E i ai le isi fofo i le Pediculen Ultra laina - le selu. Iloilo o loʻo faʻailoaina mai o se auala sili ona aoga i le taua e faasaga i le utu. O le seti o mea faigaluega o lenei ituaiga o se seti atoatoa lea e mafai ai ona e faʻafoʻia vave le faʻafitauli o le uta ma nits. E aofia ai:

    Pediculen Ultra Spray o loʻo i ai le suauʻu anise suauʻu, e faʻamamaina ai utu ma nits i le tasi vasega. Le ituaiga faʻamatuʻuina atu lona talafeagai tele, talu ai e faigofie e faʻaaoga le oloa. E matua tufatufa atu i lauulu. A maeʻa ona tui le palu, e fautuaina le fufuluina o lauulu i le pasama ina ia faigofie ona selu. E sili atu le taofiofi i luga o lou lauulu pe a ma le 30 minute, ia sili atu le aoga o le aoga.

    O le selu e lapotopoto uʻamea, e mafai ai e fufulu atoa le lauulu o meaʻai e leʻo ola ma a latou fuamoa. E le afaina ai le laulu ma le ulu. O le mea sili e vaʻai (0.9 mm) i le va o nifo e fetaui lelei mo le sela e oo lava i siama namu ma o latou fuamoa, lea e le mafai ona selu i fafo ile masani selu.

    Ina ia saili mo nana namu i totonu o le lauulu, faapea foi ma siaki iʻuga, Pediculen Ultra faʻatau lapoa na faʻateleina, faʻateleina le mea faʻatolu taimi.

    Togafitiga ma Pediculen Ultra faʻaaogaina se mailei ma se faʻapipiʻi e faigata ma mafai ai ona tafiesea tusa lava pe o le aʻi foliga o lice ulu. O le mea moni, e tatau ona e faʻaalu le taimi ma lagona le le mautonu, ae aoga faʻateʻa o namu e matua aoga.

    Falemaʻotamai tino

    Pediculen Ultra o se aneti-pediculant, lea e maua i foliga o kulimi, suavai ma laumei, e i ai laʻititi ese ese tuʻufaʻatasia, ae o le gaosi oloa e 6% suauu anise. E i ai lona aoga faʻamalositino i luga o namu. Mafuaaina le oti o tagata matutua tui. O le suauʻu tui lelei i totonu o le ufi moʻi ma faʻapena i totonu o le faʻafitauli. Ole 'ava malosi i lenei tulaga e faʻavaveina ai lenei faiga.

    E ese mai i lena, suauu anise faʻaumatia le mea faʻapipiʻi o nits, faʻatasi ma latou faʻapipiʻi i le lauulu, o lea e faʻafaigofie o latou selu faiga. E taua tele le anise suauʻu e le oona ile tamaititi ma o lona aoga lea i oloa o loʻo iai vailaʻau. E le gata i lea, e le tupu le mea lea, e leiloa le lelei.

    Ua i ai le faʻamalama suavai paraffin, e ufitia namu, poloka le avanoa o le okesene. E iai le manogi o le melati.

    Togafitiga amata i se kulimi, samila poʻo le faʻapipiʻi - e faʻamoemoe i mea e manaʻo i ai ma e leai se tele eseʻesega i le aoga.

    Ina ua aliali mai le taimi faʻaalia, tagata matutua ma nymphs oti, ma nits leiloa lo latou tulaga mautu. O lenei taualumaga faʻamaeʻaina ma le selu o namu mate ma nits i se selu, lea mo lenei ua sili mamao le va o nifo - 0.9 mm. A maeʻa taualumaga, e mafai ona e faʻapipiʻia se conditioner spray. E faʻafaigofie ona selu, faʻafilemu le manava (aofia ai vaega suauu jojoba), toe suʻesuʻe le leiloa i lauulu ma le le mautonu.

    Shampoo Pediculen Ultra, faʻatonuga mo le faʻaaogaina

    Ae le i faʻamauina, ole laulu e susu lelei. Faapipii solo mo le pulu e ufiufi lelei ai le ulu atoa. Ina ua mavae lena, o se palasitika pulou (po o se ato) tuu i luga o le ulu. O le taimi faʻaalu e 3 itula. Fufulu le utu ma nits i se selu, fufulu ma le vai manino, ma a e manaʻo i ai, fufulu lou lauulu i le solo faʻapipiʻi.

    Pediculen Ultra Spray o loʻo faaluaina uma le umi ma e tatau ona tuusaʻo i luga o lauulu. E tatau ona taumafai e fai lenei mea tutusa, susu le lauulu lelei. Tuu foi se pulou ma faatali 30 minute. A uma lena, fufulu lau lauulu i le masani auala.

    E tele le susu o le laulu i le kulimi mo le tele o minute, sapasapaia le ulu ma tuu i luga o le lauulu mo le 30 minute, a maeʻa ona latou fufuluina o latou lauulu i le masani auala.

    E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ituaiga o lenei oloa e fetaui lelei mo oe, ae a maeʻa taualumaga, e tatau ona e selu lou lauulu susu susu ma le selu mafiafia. A selu le selu, e tatau ona sulu solo le selu ile solo. E manaʻomia le faʻaauau pea ona selu ese le iʻa ile selu nai lo le maeʻa ona togafitia, e aveese ai le laititi o tagata, e le mafai ona faia ile selu.

    A manaʻomia, e mafai ona e toe faʻatinoina pe a uma le 7 aso. Ae ia manatua o le taualumaga mo le faʻaumatiaina o utu, e mafai ona faʻatinoina e le sili atu ile faʻalua ile masina.

    A faʻaaoga ni mata tioata, e ao ona aveeseina aʻo leʻi togafitia. Fai se fusi o le ie vavae (sikafu) i lalo ifo o le laina lauulu ina ia le sao le mea i mata. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi mai i luga o le gutu, le isu, po o le mata, fufulu i le vai. E fautuaina e puipui ou lima ile paʻu totini lima.

    A suʻesuʻeina utu faʻalu, e tatau ona taofia le oloa mai le ulu atu i genital ma anus. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni cotton swabs.

    Iloiloga e uiga ia Pediculen Ultra

    Mai le laina atoa o oloa, o le sili ona lauiloa oloa o Pediculen Ultra shampoo, iloiloga e uiga i mea e masani ona lelei. O le taua o lona faʻaaogaina (faʻaaogaina e pei o se solo faʻapitoa masani), le leai o se manogi leaga, tamaoaiga ma tau taugofie ma se voluma ua matauina.

    Na vaevaeina manatu e uiga i le aoga: o le fualaau faasaina na fesoasoani i se tasi i le taimi muamua (e foliga mai, sa i ai se laititi siama ma sasaina atoa aso uma pe a uma le togafitiga), ma sa tatau ona faʻaaogaina e se tasi le tele o taimi. O loʻo aoga pea le toe faia o togafitiga, aua ile tasi e le maeʻa ona faia togafitiga o loʻo iai nits, ma e alu loa ile taamilosaga atoa.

    E i ai foʻi tulaga e fai ai le vailaʻau, ona o le le tutusa o le faʻasoasoaina, e le faʻaumatia ai le au matutua. Mai taimi le manaia i le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, o loʻo i ai se manogi (sili atu e fesoʻotaʻi ma le kulimi ma le lapisi), lea e tumau pea i luga o lauulu mo le isi vaiaso, ma luga o lima, pe a fai e te le faʻaaoga totini lima.

    • «... sa matou faʻatauina le kulimi. O le manogi e le mafai ona gafatia - malosi ma matua leaga. E le mafai ona nofo i lalo le tamaititi mo le 30 minute. Ona o le ava i le tuʻufaʻatasiga, na paʻu ai le paʻu o le afafine».
    • «... O le oloa e aoga, ae ou te le fiafia i le manogi - le matua manaia. A maeʻa le faamalieina i le vailaʻau, na matou fesoasoani e aveese le utu».
    • «... O le sosolo ua i ai se manogi leaga, lagona malosi le mafai ona tatalia, e na o le 20 minute le umi. Ae a tamaiti?».
    • «... faʻaaoga se meaina. A maeʻa le faʻatinoga, ona o le manogi, e tatau ona e tuʻua le potu. Ae - o le mea autu e fesoasoani».
    • «... E faigofie ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻi, faʻatatau lava mo 20 apalai, ae o le manogi e pipiʻi ma mataʻutia».
    • «... Mai le fagu, na tau mole tamaiti, na tau le mafai ona tatalia le taimi atofaina».
    • «... O le faʻaaogaina o le faʻamalolo laʻititi, e i lalo ifo o le afa fagu sa faʻaalu i le lauulu uumi. Ua i ai le manogi i le manogi».
    • «... Na latou faʻatauina i se pusa - e sili atu le aoga. E aofia ai le siamoe, conditioner, mea tetele ma selu. Sa faamalieina».
    • «... Sa faʻa fesoasoani mai ia te aʻu i le tasi togafitiga. Lenei ua faamaonia le meafaigaluega. Moni, oe manaʻomia le teu i lou lauulu».
    • «... Faamalieina i le mea moni e faapea o le tuufaatasiga aunoa chemistry! E le pala le manogi o le faʻamalama».
    • «... E mafai ona ou fai atu o le sapo e aoga e faasaga i utu, ma e le faʻaleaga e nits le 100%. E tatau ona selu ma faʻaalu se isi mea aoga. I le taimi lava e tasi, e fai si tamaoaiga, e faigofie ona faʻaaoga ma e le faʻaleagaina lauulu».
    • «… E tusa ai ma laʻu mea na matauina, e le o ni mea leaga uma ua aveesea. O le mea lea, ina ua mavae le 2 vaiaso, matou toe faia le togafitiga ma teuteu lelei».
    • «Afai e te le manaʻo e faʻaaogaina ni vailaʻau mo utu, ona mafai lea ona e faʻaaogaina lea. Mai utu fesoasoani i se tasi pe lua tusi talosaga».

    Ae o le faʻaumatia o nits, toetoe o vailaʻau uma o loʻo maua i le maketi vailaʻau e le mafai ona taulimaina. E i ai i le Nits se ie puipui e puipuia ai vailaʻau mai le ulufale. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni auala i ni taimi se tele e faʻaumatia ai le fanau fou. O se sili aoga auala e feagai ai ma nits o le seluina o lauulu.