Mataupu

Oti 'oti lauulu e tatau ona e taumafai moni

Fulufulu mama, susulu lauulu ile itu o lona ola tupuaga.

Fai se laina vaevaega mai le taliga i leisi e ala i le okipital tubercles. Tusi le vaevaega lona lua vavae mai le taliga i leisi e ala i le pito sili ona maualuga o le ulu. Afai e umi le lauulu, i sone taʻitasi ia taofi ma fusi - "pato".

I le pito i lalo o le fusi i le pito o le laulu i le ua, vavae ese le uila faalava, lea o le a avea ma pule. Oti i le umi manaomia, faasaʻo le laina tipi. Le isi, tauaveina le lauulu 'ulu e ala i le metotia "loka e loka": selu tutusa faʻataʻavaleina loka, toso taʻitasi 10-15 tikeri ma tipi i se tulaga masani. O le laina lole o le a faʻatagaina oe e maua ni loka i totonu lea o le pito i lalo o le lauulu o le a teisi teisi puʻupuʻu nai lo le pito i luga. O le mea ua tupu, o manoa i le fulufulu ua maeʻa ona goto lemu i totonu.

Ia ogatotonu le ogatotonu o le vaega ole pito i luga. Vavae ese maea e tutusa i ai, toso agai i luga i le ulu ma tipi "e ala i le filo e ala i le filo". Faʻalautele le maualuga o le tipi i luma o tipi lauulu. Faʻasolo le galuega mai le ogatotonu o le nape i le agavale, agaʻi i le taumatau.

Ina ia sili le aoga le lauulu, e mafai ona e faʻaogaina le fesuiaiga i le itu o le vaeluaina. Fai faʻavae i tafatafa o le ogatotonu faʻataʻatusa tutusa i ai, ma aʻo e agaʻi atu i le taliga, teteʻe taʻitoʻatasi taʻitasi i se maualuga tele nai lo le muamua. I lenei tulaga, o le vaeluaina uma e tatau ona sau mai le tasi itu. I le vaega o le itu-tino-sone, o le a avea toetoe lava radial.

Faia loloto faʻaoso o le occipital eria.

Faatasi ai ma ni vavaega taʻitoʻatasi lua, ia tuueseese itu faaletino, ma isi itu o malumalu. Faʻamolemole ia matau: o le laina tipi tatau ona faʻasolosolo malie atu i le pito o 'oti ua fusi.

Mautinoa faailo le mea i luga o le ulu. Tipi lou whiskey i le loka-i-loka metotia, toso lou lauulu i lenei tulaga. Mo le fulufulu masani, fai saʻo le laina tipi. Afai e te manaʻo e fai se lauulu i se faiga sili ona masani, faʻaaoga se mata, ona tipiina lea o le a faʻatusa i le foliga o se pito i luma.

Selu le lauulu o le frontoparietal zona i ou foliga. E manaʻomia ona tipi i le umi o loka faaletino. E sili le le faʻaaogaina ose laina laina tamaloloa, ma filifili loka ma faʻatasi tutusa itu vavaeina.

Liliu i luga le au. Le foliga o le maʻuluʻulu mafai soʻo se mea, ae manaʻomia e avatu ai le foliga o se lautele solofanua. Sulu male lamolemole ia tipi le laina tipi ile pito i autafa ole itu.

Tago lelei i pito o le manoa i luga o lou ulu i le seleulu seleulu. Ua fautuaina le mafiafia o laulu e manifinifi i le loloto o le 3-4 cm. E le tatau ona faʻaavanoa ni manoa ua seʻe ma le fesoasoani o solo tele.

2. Malulu samasama Elf ma le laulu faʻatulagaina fausaga:

O lenei effeminate elf e le gata matagofie, ae sili foi ona lauiloa i teine ​​e alofa tele 'oti pupuu. I le male atu i le lanu samasama o le lauulu, o lenei lauulu lauulu na faia foi faʻapitoa e le galugalu faʻataʻitaʻiga o lauulu.

11. Coal-black Mohawk Indian ma meaʻai manaia:

O le Mohawk style o se tasi lea o pito sili ona lauiloa i aso nei. Afai e te le mafaufau i se mea le masani ai, o lenei uila-uliuli mohawk ma agamalu malu lagona ma lauulu itu o le filifiliga saʻo lea mo oe.

27. Elf tauagofie ma pupulu ma fulufulu mata:

Lenei elf faʻaaloalogia o le saini Woman Cat sitaili o le ofoofogia Holly Berry. Lulu lauulu i le pito i luga e mafai ona suia atoa lou foliga pe a faʻafesoʻotaʻi ma le laei talafeagai ma le vali laei.

28. Delicate platinum blonde Mohawk Indian ma aʻa uliuli:

Lenei o se faʻasalalauga vaivai o le masani Mohawk (Mohawk) e sili manatu a tagata i aso nei booty maniacs. I lenei laʻei lauulu, o itu uma e lua nai lo le tafi. O se vaega iloga o loʻo faʻatinoina foi ile laulu lea e ala ile laulu e lanu i le paolo ole platinum blonde ma aʻa uliuli, lea e faʻatagaina oe ona foliga foliga lalelei.

41. Tulaga ese, aulelei ma eseese lavelaveina lauulu:

Vavaeese le lauulu i itu uma e lua e iloa ai le ogatotonu o le lauulu. Mimilo le vaega ogatotonu ma puipui ma le fulufulu ulu. Ona vaevae lea o le vaega o totoe o le laulu i ni tamaʻi taʻamilomilo ma milo taʻitasi ma mautu ma lauulu mai totonu. Faigofie ma matagofie!

48. O le mauoa mumu-papaʻe Mohawk-Initia:

O le Mohawk style hairstyle o se sili sili lea e tosina ai le mafaufau. Lenei o le mauoa chestnut blond e lanu i le beige blond i itu uma e lua, lea e atili matagofie ai le laulu.

49. Le aufafine sexy ma pulupulu ma galugalu lauulu:

Lenei o se super sexy elf hairstyle ma o lenei o se mea e tatau ona e taumafai sili atu i le faʻatasi.

Ou te faamoemoe e te mauaina lenei tala e uiga i le puʻupuʻu lauulu mo fafine aoga. O e iloa ni isi lauulu mo lauulu puupuu? Faʻasoa mai ma matou i le tuʻu mai o faʻamatalaga i lalo.