Lauiloa

Faʻafefea ona fai o se fugalaʻau lauulu - laʻasaga i lea laasaga faʻavae mo lalagaina o se fili

O le lauulu laʻasaga ma le aulelei o le igoa o le afu e pei o se vai vai - i totonu, o lona lauulu faʻaʻeleʻele i totonu o se lalagaina, i totonu o le vaega o curls paʻu saoloto i lalo e pei o jet o vai. O lenei sitaili foliga matagofie tele, talafeagai mo soʻo se taimi, ma i le taimi lava e tasi, e faigofie ona fili lou faʻaʻautamau oe lava ia. I lenei mataupu, o le ae aʻoaʻo e uiga i foliga o se fugalaʻau lauulu, o ona ituaiga, lalagaina metotia ma vaʻai laʻasaga ma lea laasaga faʻavae mo le fatuina o se lalagaina matagofie.

Mo le fea fulu e talafeagai se laulu sitaili?

Ina ia fausia ni uila matagofie tafe, o le ae manaʻomia le umi o le lauulu mai le auvae - i lenei tulaga, ua mafai ai ona filiʻea ia filo ma o le a i ai ni mea e leai se totogi. Ma o lona uiga o le afu e talafeagai mo tagata e ona le sikuea umi poʻo pi, lauulu sulu umi, ma, ioe, mo tagata e faʻapea o le tutusa umi. O sea laulu foliga foliga sili ona matagofie ile lauulu umi, faʻataga ai oe e faʻaalia le matagofie o lauulu matagofie.

O se mea taua - o le fulufulu lauulu laʻasaga e atoatoa mo i latou e tutupu faʻatautaliga ma manaʻo e aveese lauulu mai o latou muaulu. O le lalagaina i se foliga o se aui i le muaulu o le a nana ai le faʻaputuina o loka o faʻata, ma lauulu e le alu i totonu o mata.

Ae mo le pe o le lalagaina o se afu i luga o le lurus poʻo le paʻu o lauulu o se mataupu o tofo. O le laulu e foliga lelei i soʻo se laulu, ae a tuʻufaʻatasia ma ona manoa saʻo o le a avea ma sili atu filifiliga i aso uma, ae o le lalagaina i luga o laupepa e talafeagai mo le fausiaina o sitaili faʻamanatu. O le Hairstyle Waterfall e lelei tele o se filifiliga mo se faʻaipoipoga pe faʻauʻuina lauulu.

E le gata i lea, o lenei laupepa o le laulu foliga foliga aoga tele i luga o lauulu lauulu ma curls ma lalagaina lanu. O le fesuiaiga o le lanu o filifili e faʻaopopo le tele o le voluma ma le faʻaalia o mea teuteu ile laulu.

Farani vaipuna - lauulu ma ona lava uiga

E i ai ni filifiliga mo le lalagaina o se fili faʻapipiʻi i luga o le uumi, ogatotonu ma pupuu o laulu. Teine e mananaʻo ia te ia mo se matua faigofie faʻatinoina e le manaʻomia tele taumafaiga ma le taimi, faʻapea foi mo se iʻuga matagofie.

O le lalagaina o le "afu" e tutusa lava ma le masani Farani fili, ae e i ai ni eseesega.
O le lelei o sitaili o mea nei:
- leai se mea e te manaʻomia ai le fesoasoani mai fomaʻi faʻapitoa, e mafai ona e faia se fugalaʻau lauulu i ou lava lima ile fale,
- lalagaina o le a taofia lelei i le aso atoa tusa lava pe leai le faʻaaogaina o fixation fesoasoani. E taua tele lenei mea, aua o le faifai pea o le faʻaaoga o ia tupe e ono faʻaleagaina ai le laulu,
- le lauulu o le fugalaʻau Farani foliga sili i luga o soʻo se lauulu, e sili ona manaia pe a vali ma valivali pe i le sitaili ombre,

- mo soʻo se teineititi, o sea laulu e faʻaopopo i le faʻatusa o le sili atu le agaalofa ma le fafine, e le mafai ae le tosina,
Mo ituaiga uma ma le umi o le lauulu, o loʻo i ai ni laei ma foliga o lo latou faʻatinoina, o lea mo le a le ituaiga o lauulu o se laʻei faʻapitoa e sili ona fetaui ma faʻafefea ona faʻafetauiina i ituaiga eseese o curls.

O ai e fiafia i le pupulu sitaili laulu?

1) A faʻatinoina galuega i luga o mafiafia manoa, e ono tupu faʻafitauli pe a vavaeeseina se tasi o filo mai le isi. Ina ia taofia lenei mea mai le tupu i luma o amataina, e mafai ona e faʻatautaia le laulu ma faʻatau ma ona o mea uma o le a faia faigofie.
2) O se sili ona lelei le faʻaolaina styling o le a seasea lauulu, aua e fatuina isi voluma. Ma curls matagofie, lea e masani ona faʻaalu le ata, faʻatasi ai ma se lalaga faʻapipiʻi, o le a avea le lauulu sili atu matagofie.

3) E le manaʻomia le matagi curls, pe a fai e saʻo e ala i le natura ma e faigata tele ona mimilo, e te le manaʻomia le toe afaina i latou, o lea o le a liliu mai matagofie.
4) Ina ia faʻafetaui curls e le faigata uma, naʻo oe e tatau ona faʻaaoga le mousse ma o le faʻafitauli o le a foia. Afai e leʻi fesoasoani lea, ona mafai lea ona e faʻaaluina i le faʻamamaina, ae o lenei filifiliga e le o le sili ona lelei, talu ai o le uʻamea e mafai ona faʻaleagaina ai le laulu, o lea aua nei galo e uiga i le mea faigaluega ma se mea vevela puipuia. 5) Ae, ma o le uumi o curls mafai ona ese, o le mea autu e le puʻupuʻu puʻupuʻu, e le puʻupuʻu nai lo le ogatotonu o le auvae.

Nisi fesoasoani

E faigata ona lalagaina o se fusi paʻu o le afu, ma o le a taʻitaʻia e le gata i le mea moni e le o le a foliga sili ona matagofie ma faʻalenatura, ae o loʻo i ai foi i le ono tiga o le a mafua ai le tele o faigata.
Ina ia mafai ona atoatoa le fa' ata, e sili le faʻaogaina o ni faʻata se lua, o le tasi i luma ma le isi i le pito i tua, ona faʻasolo mai ai lea e pulea le atoa faʻagasologa.

Lauulu sitaili - laʻasaga i lea sitepu lalagaina fili

O se fulufulu laʻau ma le lalaga o taʻele e sili atu le aoga mo le laulu o lauulu, ae mo le uumi o le laulu e mafai foʻi ona sui lelei, e tatau lava ona e galue faʻaeteete ina ia aua neʻi e nenefu.

E pei ona taʻua muamua, e tele filifiliga mo le lalagaina, e amata lava, le ituaiga tuai o le a iloiloina.
O le ata o le lalagaina o se afu afu e le faigata ma e oo lava i se tagata amataina ona faia. Laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga mo le lalagaina ma ata o le a tuʻuina atu i lalo.

E faʻafefea la ona e faia oe lava se fulufulu laʻei lauulu? Muamua, o lauulu e tatau ona mama ma selu, na o le taimi lava e amata ai lau galuega. I le amataga, o se tamaʻi manoa ua ave mai se tasi o malumalu, e tatau ona vaevaeina i ni vaega se tolu ma amata lalagaina o se puaʻa masani. Ae o loʻo iai ni eseesega, o se manoa e masani ona lalagaina i le va o le ogatotonu ma autafa, i le tulaga lea e tatau ona paʻu i le aofaʻi atoa o lauulu, o le a avea ma muamua laʻa o le afu, ma le isi tasi o le a avea nai.
Ona e tatau ona faia i le tutusa auala, faasolosolo piki i luga manoa ma faapau nisi. I lenei tulaga, e te le manaʻomia e ave ni laʻititi manifinifi, latou te fatuina se tamaʻi puʻeu ona faʻasolo mai ai lea e leʻo matua faʻaalia.

O manoa ua tuua e tautau saoloto o le a foliga sili atu pe a fai e mimili teisi i se uʻamea.

O lalagaina e faia faataamilo i le ulu mai le tasi malumalu i le isi. Ae e mafai ona e faʻasolosolo pe, mo se faʻataʻitaʻiga, fatu ni laina lalagaina o lalaga, pe a e manaʻo e faʻaʻavaʻaia lauulu.

E tele filifiliga mo le lalagaina o fili o lenei ituaiga.

Mo teineiti, o lenei faʻatusa e atoatoa foi, e mafai ona e faʻaogaina mo ni aso malolo pe faʻapea foʻi pe a faʻauʻu. Lenei le manaia o le taumafanafana i le lauulu. E taua tele lalaga faʻalelei i lenei vaitau o le taumafanafana.

Scythe vaipuna - lalagaina polokalame o le filifiliga lona lua

O lenei filifiliga o le fili lalagaina o lauulu ua taʻua o le afu e fai ai le mafai ona fai se lurus, ae o se lilifa iva, o lona uiga, o le a alu ifo mai le malumalu i le pito i tua o le ulu. E sili le faia o le tasi pigtail i itu uma ma faʻafesoʻotaʻi latou i le pito i tua o le ulu.


O le uiga o lalaga lalaga iinei e tutusa ma le isi faʻaaliga muamua, e pei ona paʻu le faʻasologa ma aveʻesea le isi, ae e tatau ona e agaʻi i le itu agaʻi i lalo ma piki ai i lalo le mama. I le faaiuga o le galuega, e sili atu foi le lelei o le pikiina o lauulu.


O sea laʻulu lauulu e pa'ū atoatoa i pulu. I le taimi lava lea e tasi, e le manaʻomia ona pueina i le lalagaina, ma uʻamea o loʻo tautau pea i luga o mata e mafai foi ona lavea. E aliali mai ai se matua ata lemu ma aulelei foliga.

Ufiufiina fugalaʻau puʻupuʻu lauulu

Tagata e ona laititi lauulu e mafai foi ona mauaina se filifiliga talafeagai mo se afu lauulu.


Ole mea moni, e le mafai ona e faia se laulu ile laulu e laititi lava, ae a tipi, mo se faʻataʻitaʻiga, ile sikuea, e matua mafai lava ona fatuina sea faʻatusa. E le gata i lea, i le tulaga lea, o le a aoga sili atu le aoga, aua o le laulu e laʻititi ma o le a leai se le mautonu ma i latou i lima.

Ma o le lalagaina mamanu o loʻo tumau tutusa, pei o umi umi.

Lauulu laulu e iai afu

Lenei lomiga o se afu ituaiga laulu e faia faʻaaogaina lipine faaopoopo. O ia lipine matagofie e mafai ona faʻatauina i soʻo se nusipepa faleʻoloa poʻo le mea e faʻatau ai fulufulu laʻau.


O le mea faapipii e nonoa i se tasi o manoa, e tatau ona faia i se auala e le umi ai le iʻuga ma e mafai ona natia i le lumanaʻi ma se ulu ulu. Oe manaʻomia e faʻavave i le ogatotonu. Ona o loʻo lalagaina mea uma, pei ona fai muamua, naʻo oe e manaʻomia le faʻatonutonu ina ia le loka taumatau ma le mea faʻapipiʻi lava ia i le vaega pito i luga.
Ile pito, le mea faapipii mafai ona afifi faataamilo i le pito o le pigtail, o le a avea ma sili ona manaia.
O lenei ituaiga lalagaina e mafai foi ona mafaufauina o se laulu o tamaiti, aua e atoatoa mo aoga, aua o le lipine e maua ai le teine ​​e mama ma aulelei.

Utupoto faʻaaoga vaipuna

Afai e te le manaʻo e tuʻua le curls i se tulaga faʻapeapeina, ona e mafai lea ona aoina i latou i se fusi, o le a liliuina muamua ma matagofie.
I le amataga, o le lalagaina masani o se afu e faia e tusa ma le tulaga masani. A maeʻa maka faʻatonuga e le o faʻaaogaina e aoina ile ato. O isi vaega o lauulu e selu lelei. Ma le isi, mai lenei ulu atoa o lauulu, e masani ai ona faia se faaputuga, lea e faʻasaʻo i lalo ole lauulu o le vaipuna, e mafai ona faia lea i le fesoasoani o lauulu.

Alu lemu vaipuna i lea laasaga ma lea laasaga - vitio

O le sitepu ma lea laasaga lalagaina o se afu vai i le tusitusiga tusitusi e le o vave vave manino, aemaise mo latou oe ua amata ona toleni. O le mea lea, o se vitiō lesona i le lalagaina o se pipi i ia lava o le a sili atu ona aoga nai lo se isi taimi, aua e manino mai sili atu faigofie ona malamalama i le sao taotoga.
Ma se tasi fautuaga, ae e te leʻi amataina le lalagaina o se ie mo se tagata amata, ia sili atu le faʻafaigofie o faʻataʻitaʻiga, ona faʻasolo atu ai lea i seisi lavelave. Ma faʻapea foi, mo tagata amata, e sili le taumafai ia fai le faiga lauulu e le mo oe, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, mo lau uo teine ​​poʻo lou tuafafine.

Faalua vaipuna

Talu mai le lalagaina i le sitaili o se afu e aofia ai ni manoa mama i le tasi itu, o le tele faʻaaogaina lea vaega e faia ai se faasee faʻalua: e te manaʻomia lava lalagaina toe o loʻo totoe faʻamanuiaina toe tasi i se fili. Ma e mafai ona avea ma lalagaina: "spikelet", "fish tail", ma isi.

Laititi e uiga i lauulu laulu

O le faʻapauina o se afu, poʻo le sili atu, o se Farani vaipuna, na aliali mai i nai taimi ua mavae ma vave manumalo i le alofa o teineiti. E aulelei, matagofie ma i le taimi e tasi (lea e taua tele!) E faigofie ona faʻatino. A maeʻa ona aʻoaʻoina le tele o taimi ia te ia lava poʻo luga o se teineitiiti teine, o le a mafai e se fafine ona faigofie ona fatuina se sili sili atu o ia lava le gaosiga o le laʻau e faʻatinoina ia mea i le lumanaʻi.

O le fulufulu lauulu ua avea ai le foliga maʻaleʻale, faʻalelei, alofa faʻapitoa ma sili ona atamai. O le feusuaʻiga faʻalelei, ua faʻaavanoaina e le natura ma ufiufi uumi uumi, e tatau ona tasi le taimi e taumafai ai e faia lenei mea. A uma ona fai e tasi le mea lea, e matua le mafai lava ona taofi!

O laʻasaga e faʻaaogaina e mafai ona faia i luga o lauulu uumi, ma mafai foi ona faʻaitiitia le faʻamanuiaina ile lauulu lauulu. O teineiti e le umi na latou pupuni, o le mea e leaga ai, o le a le mafai ona avea ma ni tagata fiafia i latou ituaiga laʻei.

O le a le tu i le amataga

French Falls o se lauulu lauulu e fetaui lelei mo se afiafi i fafo. E tuʻufaʻatasia lelei o ia i afiafi ma ofu malolo, seevae maualuga mulivae Ae o fea na sau ai se igoa manaia? E lua tala.

O le talitonuga muamua, fai mai o le igoa na sau mai le matagofie i lona matagofie afu, lea e tu i le itu i matu o le Iberian Peninsula, lea e au i Farani.

O le talitonuga lona lua e sili atu masani, ma e tusa ai ma lea, o le igoa e sau mai le lalaga o le igoa tutusa, lea e taoto i le pito i lalo o le lauulu, ma le lauulu e tafe ifo i lalo i mama galu foliga vaaia o se mea masani masani e pei o se afu.

O ni nai upu i le iuga

I curls ua paʻu i lalo, foliga sili atu ona mataina, e mafai ona afaina i luga o le uʻamea curling.

E mafai ona faʻalauteleina le tauau o le ie faʻaʻele ina ia mafai e le lalaga lalagaina ona faʻaalia foliga o se tolu-tolu.

O le sitaili e sili ona lelei i fulufulu lau.

O le hairstyle waterfall, o le ata o loʻo tuʻuina atu i lalo, ua saunia!

Ava aufana

Ole a le mea e mafai ona e tuʻufaʻatasia se lalelei lauulu ma? Muamua lava, e mafai:

  • se pulu puʻupuʻu puʻupuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, le tino ola pea - laititi uliuli,
  • laei i le foloa, faigofie, ma manoa,
  • ofu oso foliga ma tauau matala,
  • ofuvae i le tuʻufaʻatasia ma se T-ofutino i ni fusi manifinifi; velvetes mamanu i le tuʻufaʻatasiga ma le faʻapipiʻi e talafeagai i le vaitau fou,
  • maualuga seevae, pe a oʻo mai i le vaitau malulu,
  • seevae mulivae poʻo seevae.

Farani vaipuna o se mea e le masani ai ma manaia lauulu lauulu o le a avea ma se muamua faaopoopo i le ata. E faigofie ona fai se sitaili faʻapitoa i le salonona, ae o le a alu ai le tele o tupe, ma soʻo se teineititi e mafai ona aʻoaʻo i lona lalagaina o se totoga pe a manaʻomia.

Le a le mea e manaʻomia mo ia ituaiga laulu

O le lalagaina o tagata ua matua lauiloa lava talu ai nei. Ua fili lou lauulu, ma i le taimi lava e tasi, e lelea. O le lalagaina o mea lalelei e foliga matagofie pe a fai o le laulu e potopoto i se fusi poʻo le fili.

O le a vaʻaia faʻafiafia uma i luga o le saʻo ma le lauulu lauulu. Ina ia fausia se "afu" o le a e manaʻomia se selu ma se manifinifi pito e selu lou lauulu ma vavae ese ni manoa, se lalelei eli poo se lauulu, pe afai e te filifili e aoina. Afai o le lauulu e matua "fluffy", susu i le vai.

Mamanu o le lalagaina o lauulu lauulu "vaipuna"

  • Faailoa le amataga o lalagaina. Afai e iai sau mea, e mafai ona lalagaina i se laulu laulu masani. Vavaeese se filo o lauulu mai le itu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. O nei filo o le a avea ma faʻavae o lalagaina uma lalaga.

  • Tuu le tasi fasi i luga o le isi, sopoia.
  • Uu i luga fasi manoa, ave le pito lona tolu o lauulu mai luga ma tuu i le va o le lua autu, sopoia. O le vaega lona tolu o lauulu e le o iai i le lalagaina, e alu i lalo.
  • O le isi fasi fulufulu o loʻo aveʻese mai luga ma toe tuʻu i le va o mea autu e lua, ia e sopoia, ma tuʻu i lalo i lalo.

  • O lea e lalagaina i le isi pito o le ulu. E masani lava ona aveese pito filo ia, ia na o le va o mea taua e lua ma tautau i lalo. Ona o lenei ituaiga lalagaina na maua ai e le laulu le igoa "waterfall", e pei ona foliga mai paʻu paʻu i lalo.

  • Ua tatou oʻo atu i le isi itu, tatou te faʻasaʻoina ia manoa autu e lua i se ofu lelei pe nana le le vaaia i lalo o le lauulu.

Lauulu "laulu" mo le laulu ogatotonu

Afai o lau lauulu e 'umi le umi, o le "vaipuna" e mafai ona aoina i totonu o le talo e pei o lenei. Faamanuiaina le fili, faʻamaʻai pito autu o loʻo faasolosolo lemu i lalo. I le taunuʻu i le pito o lalagaina, matou te filifilia le lauulu ma faʻamausali i se paʻu manifinifi.

Matou te mauaina se laʻei felanulanuaʻi e atoatoa mo le masani i aso uma ma mo se faʻapitoa taimi.

Lauulu "waterfall" mo lauulu pupuu

O le faia o ia laʻei lauulu mo se laulu puʻupuʻu uumi e faigofie foi. I le faʻaaogaina o le lalagaina o loʻo faʻaalia i luga, o le "afu" mo se tipi kapeti o le a foliga faʻapena. O le sili ona faigofie ma vave lauulu, o le faʻapipiʻiina lea e le tele se taimi. Lauulu mo laei pupuu i foliga o se "afu" o le a foliga lelei i lauulu manifinifi.

I le avea ai o se tulafono, eseese valivali metotia faaaoga e fatu ai se voluma vaaia. Faigofie faʻailogaina poʻo valivali o le a maua ai le lauulu sili atu le aoga. Pe a lalagaina tootoo, o manoa autu e mafai ona atili fusi atili, pe mafai foi ona e faʻaititia i lalo. I lenei tulaga, o le puaa o le a avea e sili atu le tele.

Vaipuna ma curls

Afai e te manaʻo e maua ni pupuni, e tatau ona e muamua lalagaina lou lauulu ma naʻo le faʻaauau ona lalagaina o se laulu lauulu. O le faiga lalagaina e tutusa - o laina pito i luga e ui atu i vaega autu e lua ma tumau saoloto. I le ata o loʻo i lalo o loʻo e vaʻai i se laulu "laulu" ma laʻau aoina i le pito i luga o le ulu.

Ma o lenei tatou te maua se volumetric fili fili e aunoa ma le faʻamauina o autu autu o lalagaina.

Faaipoipoga "waterfall"

O le mea sili e filifili ai mo se fulufulu laʻau faʻaipoipo o le "fugalaʻau" lauulu mo le laulu malulu ma curles curls. A maeʻa le selu o le lauulu i le selu ma faʻaaogaina le fulufulu lauulu, matou te faʻataʻapeʻaina manoa, e amata mai le pito i tua o le ulu. Matou te selu ula pito i luga o le basal zone, ma tuu iai le aofaʻi, matou te vavaeeseina le auvae. Ona matou vavaeina lea o le "afu", tufatufaina ma le faaeteete ia solo ma faʻatuina le laulu ile laulu.Tuu le 'auʻau i le itu saʻo.

I se isi auala, e mafai ona e faia se "afu", amata lalagaina i itu e lua o le ulu, faʻafesoʻotaʻi totoa le ogatotonu ma faʻamautu ia mea e le o vaaia. Ina ia maeʻa le faʻaipoipoga vaʻai, faʻaoga matagofie teuteuga lauulu teuteu.

"Vaipuna" ma pigtails

A e manaʻo e fili le lauulu i ou tafatafa, matou te faʻamatala ia te oe le auala e fai ai se afu ma tuʻu i le puaʻa.

  • matou filifilia ni laina se lua mai luga ma lalagaina e tusa ma le masani masani, tuu i lalo le fili i lalo,
  • lalagaina pito i luga o le ogatotonu o le ulu,
  • ona matou sopoia lea o vaega autu e lua, ma fai le pu o le umi e te manaʻo ai, ma faʻamautu ma se vaega paʻepaʻe mo lauulu.

O le lauulu lenei ma se fili maua mai luga o lauulu umi.

"Tele-tulaga vaipuna"

E mafai ona e filiina le laulu i le tele o laina.

  • I le amataga, togi ia lauulu masani masani mai le tasi malumalu i le isi.
  • Ona ave lea o manoa fou mai le itu na amata ai le lalaga lalaga, ma lalagaina le isi laina e faʻaaoga ai nonoa i lalo o le laina muamua.
  • Faʻamau pito i pito paʻu.

Taumafai e matau le symmetry o le lauulu.

Vitio pe faʻafefea ona fai sea ituaiga lauulu

Afai na e tosina i le metotia lalagaina o se "vaipuna", matou te ofoina atu se vitio ma lea laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le fausiaina o se lauulu lauulu.
Le metotia o le fausiaina o se "afu" i le fausiaina mama. Lenei ua matou fausia se mama mai le ulumatua muamua. Ona matou uuina lea o le isi mama e lua tamatamailima ma, faia se matasele, faaloaloa ma kolosi. Manaia tele ma faigofie metotia mo le fausiaina ole laulu manaia.

Vitio faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga mo le fausiaina o se laʻasaga 'eseʻese fulufulu foliga "vaipuna". O le faia o vaega taʻitasi e toe fai le metotia lalaga o le laina muamua.

A faigofie auala e lalagaina ai se vaipuna mai itu e lua o le ulu, aoina kolone i le ogatotonu i le ponytail. I le maeʻa ai o le lalagaina, o manoa taʻitasi o manuʻa i se curl i le uʻamea. Lenei lomiga o lauulu mo laulu uumi e atoatoa mo le fausiaina o foliga faʻafiafiaina.

Paʻu i luga o le lulu lauulu

O sea laulu i luga o le lulu lauulu o le a faamamafaina ai o latou fausaga ma silkiness. I lenei tulaga, e taua le selu lelei o lau lauulu ma faʻaopopo le lamolemole ia te ia i le moisturising sprays poʻo le styling oloa. Pe a lalagaina, e mafai ona e faʻaogaina se selu ma ni laei e seasea e sili ai ona vavaeʻese ia manoa o lauulu.

Curl Afu

Le tele o taimi, se afu faia i luga o mimilo lauulu. O lenei hairstyle foliga sili ona matagofie ma matagofie. Afai o le laulu e umi, ona mafai lea ona e mimilo i le maea ai o le fausiaina o le lauulu lauulu, ma lauulu puʻupuʻu e mafai ona faʻataʻuina i curls ao leʻi amataina le teuteuina. E faʻamalosia le faʻaaogaina o le faʻauiga auala e faʻalautele ai le curl, o lea o le lauulu lauulu o le a tumau umi i lona tulaga muamua.

Faʻafefea ona fai se lauulu lauulu mataʻutia - sitepu i lea laasaga faʻasologa ma ata

O le ituaiga laʻei o lauulu e fetaui uma i teineiti ma le laulu saʻo ma le masani a le ulu, lalagaina le feusuaʻi i se mea ola. Mo i latou ua masani ai i le metotia o le lalagaina o se Farani braid, o le lauulu o le vaipuna e le mafua ai fesili le aoga. Ae e tusa lava pe e te le maua se manatu e uiga i nuances o se sulu, aʻoaʻo o se metotia faigofie o le a le faigata.

Mamanu lalagaina lauulu lauulu French Falls

  • Ole tapenapenaga aʻo le i faia le vaega autu e tatau ona matua selu le sela ole tino ina ia mafai ona 'aveʻese mai nodules. Ona vaevaeina tutusa lea i se vavaega tutotonu.
  • E mafai le amata mai soʻo se itu - mai le itu tauagavale, ia mai le itu taumatau. I le vaega mulimuli, oe manaʻomia se ave o se manifinifi manifinifi, ona lelei lea ona lalagaina lea o se taʻaloga masani faʻavae i luga o lipine e tolu. I le iai o se pa, e tatau ona tuʻuina i se tulaga lautele, ia talafeagai ma lauulu lauulu.

  • E tatau ona lalagaina le fili i le maualuga o le auricle. Ona e tatau ona kolosi le taumatau ma le ogatotonu loka, ma pei o le lona tolu ave le pito i luga pito i luga, lea e ufiufi i se loka leai se totogi. Ina ua mavae lena mea, e tatau ona tatala i lalo le vaega taumatau ma le curl faaopoopo. Ole a liliu ese atu le uluaʻi vaega ole faʻasologa.

  • O lo o faaauau pea le lalagaina e ala i tala fatu: afai o le itu taumatau o loʻo i le pito i lalo, e faʻasaʻolotoina, e tuua ai le lua galugalu faʻamalosi e fausia ai se soʻona faʻataʻamilomilo. E tatau ona folasia matagofie ile ulu atoa poo le lalagaina ile ogatotonu ole ulu.

  • A maeʻa ona fili i luga, e tatau ona tuʻu le tasi curl. Ina ia maua se faʻapipiʻi tali, e tatau ona e tatalaina laʻasaga i fafo atu mai le lalaga faʻamavae. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu le ata i se mea faʻaletonu, e tatau ona e tuʻua lau lauulu i luga o ou tauau ma tua, ma ina ia mafai ona faʻaalia se foliga matagofie i nei aso, ua lava lea e faʻataʻamilomilo ai galu faʻataʻutaʻu ma faʻaopopo le tele o lau paʻu mai lauulu.

Malamalama matagofie ma mea taalo, o se faigofie lalagaina metotia - o mea taua ia o se laʻei matagofie, e faigofie ona fai e aunoa ma se fesoasoani, tusa lava pe e te nofo na o oe. Naʻo nai galuega, a sina faʻaseʻe - ma se foliga tulaga ese ua sauni e faʻaofo ma faʻateia ai isi!

Farani vaipuna - o se auala masani e lalagaina ai livi

O sea laulu foliga e faia ai le ata faʻafiafia ma ola fiafia. I se faʻaopopoga, e faʻafaigofie tele, pei ona e vaʻaia.

Laasaga 1. Selu le lauulu i le itu vavaeina ina ia leai ni fusiua.

Laasaga 2. Matou te vavaeeseina se tamai vaega o le lauulu mai le vaeluaina lava - o le mea lenei o le tatou amataga.

Laasaga 3. Vaevae i ni laina tutusa se tolu ma lalagaina se tolu laina laina se puaʻa.

Laʻasaga 4. Amata le lalagaina lona lua, tatala le paʻu pito i lalo. Nai lo lena, filifili se loka o le tutusa mafiafia mai paʻele lauulu e leʻi leva na faʻaaogaina.

Laasaga 5. E faʻaauau pea lo matou lalagaina e tusa ma le mamanu lava lea e tasi: o le pito i luga e lalagaina i totonu o le matou afu, o le pito i lalo e suia i le leai se totogi.

Laasaga 6. Matou te oʻo atu i le isi taliga ma faʻalelei le fusi ma se fusipaʻu. Pei o se filifiliga, e mafai ona e faasolosolo maualalo lalo le puaa lalo - e faalagolago uma i ou manaʻoga.

Ua saunia le afu Farani!

O fulufulu manifinifi e mafai ona tuu saʻo, ae o se afu e laʻulu lauulu ma curls foliga mai e le masani ai le aulelei - o se filifiliga sili mo aso malolo ma aso faamanatu. Pau mea e te manaʻomia o le faʻamoe o lou lauulu i se uʻamea, curling iron po curlers. Aua le selu ulaula faatasi ai ma se selu, ae tuu malie ma ou lima.

O le mea e malie ai, mo le Farani vaipuna e le tatau ona iai le uumi lauulu. O le averesi umi talafeagai mo lenei lalagaina e leai se mea leaga. Taumafai e faʻaoga e faʻaliliu ai se fulufulu poʻo le bob masani ma vaʻai pe faʻafefea ona sui lou laulu. Ma ina ia le pauu le afu, ma faʻanusuina i varnish.

Filifiliga 1:

  1. Vaelua le pau i le malumalu ua filifilia mo le lalagaina o le “vaipuna” i ni vaega se tolu.
  2. Amata lalaga lalaga masani.
  3. Tuu le filo lea na avea ma se pito saoloto i lalo, aua le fili i le fili, ae ave se filo o le tutusa mafiafia mai le saoloto fua o lauulu ma lalagaina i totonu o le fulufulu.

4-6. Toe fai le faasitepu mo isi soʻotaga, i taimi uma le tuʻua le pito o le pito i lalo o le saʻoloto ae nai lo le pikiina o le tutusa mafiafia mai le vaega o totoe o le lauulu.

Filifiliga mo lalagaina ma 'ie ma faʻamalama

Romantic, faatamala, malamalama, airy curls o taimi uma i se masani. Ae ui i lea, talu ai nei na matua lauiloa ai latou i le saʻo o le feusuaiga. Lenei e le o se mea e ofo ai: ua maeʻa faia le lauulu, ae foliga mai pei lava na sau mai lima o le matai. Lauulu laulu foliga mai luga o airls foliga foliga ofoofogia, o lea ua avea ma uiga taua o soʻo se pisinisi poʻo aso malolo aso malolo, e aofia ai faʻamanatuga pei o se faʻaipoipoga.

I le faʻaʻea o se afu Farani ma vela, e tatau ona e tausisi i fautuaga nei:

  • Le faamaʻamulu o lauulu e tuʻuina atu ai i le ata se faʻamatalaga taua, ma le lauulu lava ia - o se tino ese. Lenei mea e faia i le curling iron poo le iron mo le curling hair, aua nei galo e faaaoga le serum mo le vevela vevela, e puipuia le curls mai le leaga ai aafiaga o le maualuga maualuga.

  • Selu ia manoa i aʻa ina ia faigofie ona taofi le lauulu foliga faʻalelei. Vavae ese le nonoa i tafatafa o le mata i luga o le tafailagi ma selu i le itu, ma aoina ia nonoa saoloto i le pito i tua o le ulu ma piki ma se fusipaʻu vaega, faaloaloa mai se vaega o le siusiu i le mea ua taʻua o le matasele.

  • Ia faʻaeteete ma agamalu sisina fua faʻamau i ou tamatamaʻilima ma faia se vaʻaiga i luga aʻe o le matasele ua mauaina, faʻamaumau ma fulufulu. O pito o le lauulu e totoe laʻititi teʻi.

  • Weave fulufulu mafolafola mai se lautele lautele luma, ona fuli lea i luga o le fusi ma faapipii i le teuteuina i le fesoasoani o lauulu. Ole laasaga mulimuli ole a avea ma togafitiga ile lauulu ma fulufulu mo le aoga.

O le iʻuga o se lauulu e masani ai ma le aulelei e fetaui lelei i soʻo se olaga taimi ma o le a avea ma se faʻaopoopoga faʻaopopo i aso uma ma pisinisi laei.

O se afu vai ma mea faʻatupu o se isi filifiliga sili mo se ata o le a foliga masani ai ma toetoe lava o soʻo se ituaiga laei. O le lauulu laʻasaga foliga foliga faigata, ae i le na o ni nai workouts uma talafeagai tomai aoga tumau. Afai o lalagaina mai luga o le mata i le taliga taumatau, o nei laasaga e tatau ona faia:

  • amata le lalagaina mai se pa, vaevaeina i se vavaega ma, aveina se tamai filo, lalagaina Farani fusi i le taliga ma vaega lona tolu,

  • tuutuu le agavale agavale i le ogatotonu, ona faia lea o le tutusa mai luga, fatuina o se ituaiga o afu afu aafiaga,

  • ave i lalo le taumatau taumatau, ona ave lea o le manoa i luga atu o le pito i lalo ifo o le pito, tamoe i le ogatotonu o le fili, faʻaauau pea lalaga i le tala faatusa,
  • tuu i lalo le agavale agavale, afifi ai i le ogatotonu o le puaa, o lona iʻu o loʻo faʻasaʻoina ma se mea e le mafai ona vaʻaia.

Mo nisi mafuaaga, i le tele lava o tulaga, o le feusuaʻi o feusuaʻiga ua talitonuina o se Farani vaipuna o se filifiliga lelei naʻo latou e ona ia umi ma le maoaʻe curl, ae o lenei manatu e matua sese lava. I nei aso, e tele auala e lalagaina ai se Farani braid, e aofia ai se afu i luga o pulu e pei o le bob poo le bob. O le lalagaina togafiti e tutusa lelei lava mo fulufulu umi.

Fautuaga aoga: aʻo leʻi faia se pulou ile lauulu pupuʻe, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le mousse i le laulu, lea e faʻaopopo ai foi le laulu ma puipuia ai le paʻu mai le paʻu ese mai le puaʻa.

I aso nei, e tele ituaiga o cascade braids, o loʻo taʻitasi ma o loʻo iai ni tulaga faʻafitia lelei. Ae po o le a foi le lauulu, e tatau lava ona tutusa. Naʻo ni nai faʻapaʻi - ma le sauni o le faʻafiafiaga. Siaki isi auala ia lalagaina.

Ina ia faia lenei mea, manatua mea lilo nei:

  1. E le o ni manoa fusi o le a fesoasoani e fausia ai se foliga maaleale ma sili ona lelei, ma teisi manuʻa ma fusi mafiafia o le a sili lelei filifiliga mo se laei matagofie afiafi.
  2. Ole mafanafana o vaitau ole taimi sili ona lelei e ofuina ai laei ile laulu. E fetaui lelei ma sundress poʻo le suti umi, avea ma se ituaiga laina manifinifi o le uiga ese o le ata o se teine ​​po nei.
  3. E faigofie tele le faʻaʻeseʻeseina o se ata faʻaaogaina se aufana matagofie fugalaʻau poʻo se fugalaʻau mo lauulu, se lipine pupula poʻo se laei i le paʻepaʻe matagofie.

Lauulu laulu: e faapefea ona lalagaina?

Lauulu ulu faia i luga o le faavae o se Farani toea (pe faapefea ona lalagaina, oe mafai ona vaʻai i ai i soʻo se vitio tutorial) ma ono i ai ni filifiliga e tele. O lona autu foliga o le pa'ū paʻu, latou te tuuina atu se faʻalelei faapitoa i le ata atoa.

Lauulu laulu i luga o le curly ma straight hair (ata)

Laasaga ma lea laasaga faatonuga ma le vitio

  • O lauulu e tatau ona selu lelei ile selu poʻo le selu fafie. O latou e tatau ona lamolemole, pau a le mea lea o le a aliali mai ua vaeluaina vaevaeina i nisi loka. I le ina lauulu sitaili taofi mo se taimi umi, e manaʻomia le faʻaogaina o sitaili oloa - varnish poʻo le busa-mousse.
  • A uma ona saunia le lauulu mo le lalagaina, e tatau ona vavaeeseina lauulu mai le malumalu ma vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu. Ole lalagaina o loʻo amata ile metotia masani, ae naʻo sulugatiti pito i lalo e tatau ona faʻatagaina ese mai le lalagaina autu. I le nofoaga o le faʻatuina faʻamamaʻi, se tasi fou e aumaia mai le pito i luga ma isi luga o le ulu.

Lauulu laulu i luga o pulu laulu (ata)

  • Mo le faʻatuatuaina faʻamautuina o lauulu e tatau ona e puʻeina se loka i luga o lou taliga. Alu i luga ole ulu, faʻamamaina loka, e tatau ona e alu i le isi taliga. E mafai ona e faʻaleleiina le vaega o totoe i se tamai kulimi kulini.
  • O lenei lalagaina ua toe fai i le isi itu.
  • A maeʻa le leai fua o lauulu ma togi oe i le lalava lona lua, e pei ona vaʻaia ile laʻasaga-ile-ata ata, o le a manaʻomia le aveeseina o le tagi ma lua lalaga faʻatasi. Faʻapipiʻi faʻatasi ina ia le mafai ona vaʻaia le soʻoga. Ona lauulu sitaili o le a foliga atoatoa.
  • Afai e te manaʻo e maua se fusi faʻapipiʻi, e mafai ona faʻalautele teisi lalaga faʻapipiʻi.

O lenei ituaiga lalaga e mafai ona faʻatinoina i laina e lua. Foliga matagofie lauulu sitaili ma le faaputuga.

Lauulu laulu: teuteu i mea faʻaalu

O le laulu o le "French Falls" e mafai ona teuteuina i auala eseese. E faʻalagolago lava i le mea na faia ai.

Lauulu laulu e faaaoga ai mea fesoasoani (ata)

  • Mo se filifiliga i aso uma, e talafeagai ai se laulu ile laulu ole laulu. Afai ei ai lau lauulu lauulu e ala ile natura, ma e te manaʻo e suia sina sitaili laititi, ona faʻaaoga lea o se uʻamea. I le avea o se teuga, e mafai ona e faʻaaogaina se tamai kilipa i le foliga o se fugalaʻau ola poʻo se tamaʻi pata ma rhinestones.
  • Mo taimi faʻapitoa, e talafeagai se "afu" ma curls. Ina ia faia lea, e mafai ona e faʻaaogaina se curler poʻo se curlers tele. E mafai ona e teuteuina se laʻei lauulu e ala i le fesoasoani a susulu o lipine, tele lanu, ata tipi, rhinestones.
  • Afai o oe e alu i se tafaoga tafaoga pe mo se taumafataga faʻafiafiaga, "fugalaʻau afu Falani mafai ona faia mai matala tatala.

Lau teuteu hairstyle afiafi filifiliga (ata)

E mo ai?

Na amata ona leiloa le laulu ina ua maʻito, atuatuvale, ona o le matua? Pe na palasi lauulu, mago, paʻu'ū laʻei? Taumafai i le atinaʻeina o le USSR, na faʻaleleia e le tatou saienisi i le 2011 - RAMAI MEGASPRAY! O oe o le a maofa i le taunuuga!

Na o mea masani. 50% toese mo tagata faitau o la matou 'upega tafaʻilagi. Leai se totogi muamua.

O le lauulu laʻititi "French Falls" e sili ona talafeagai mo tagata e ana le lauulu uumi, ae o loʻo feoloolo laulu o le a foliga vaʻai tutusa. Ae maise o lenei filifiliga o le a talisapaia e le au lalagaina o lalaga lalagaina, pei o lenei laulu 'sulu e le gata e vaʻaia manino, ae o loʻo vaʻaia foʻi le manaia.

E taua le maitauina o le ata mafai ona leiloa lona amataga ma le eseese o lauulu uumi, o lona uiga, lauulu ulu. O pupuni pupuu foi o le a gagau ese ma pipii i fafo, lea e mafai ona faʻaleagaina tele foliga.

O a tulaga e mafai ai ona faia sea laulu?

Afai ua masani oe e savali ma lona laulu lelea, ona o le Waterfall lauulu mo oe mafai ona avea ma se muamua filifiliga i aso uma. E talafeagai foʻi mo galuega e le manaʻomia le usitaʻia o nisi faʻatapulaʻa pe a filifilia ni laulu (mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻasaga mataga e le taliaina mo kuka).

Ae o le mea sili, o le alofa ma femoumoaʻi "Waterfall", e mautinoa lava, talafeagai mo savali ma uo, aso ma pati. E mafai foʻi ona tuʻufaʻatasia ma nai ofu afiafi e filifilia mo taimi faʻapitoa.

O le a le mea e manaʻomia mo le lalagaina?

  • Tuu mai lou ulu ia latou lauulu e masani ona ufiufi lona ulu, ma teuteu lelei le teuteuga ole lauulu.
  • Oi se manifinifi manifinifi poʻo se lauulu e puipui ai le lalagaina.
  • E mafai ona e faʻaaogaina ni uila faʻataʻitaʻi e fauina ai galu malamalama.
  • E mafai ona e faʻaoga mea faʻaosofia e teuteu ai.
  • Le onosaʻi ma le magafagafa o ou lima o le a sau foʻi le aoga.

Muamua auala

Lea, e faʻafefea ona fai le laʻau mai lea sitepu i lea sitepu?

  1. Muamua e tatau ona e selu ma le totoina lau lauulu.
  2. Ma le isi, pe tusa o le malumalu, filifili se vaega o vilivae ma vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu.
  3. Amata lalagaina o le masani masani a lalaga 'ie.
  4. O le togi taʻitasi o le soʻo e tasi, vavae ese ai le curl i le pito i luga o le ulu (i le pito i luga o le ulu, o lona uiga, luga o le fili) ma aofia ai i le lalaga lalagaina, faʻafesoʻotaʻi ma le manoa o loʻo i luga. O le mea ua tupu, o lenei curl o le a i le pito i lalo. Lafo i luga ae sili ai le tuu i ou foliga pe tamau ina ia aua neʻi afaina ai. Ole a avea ma uluaʻi "vaitafe" o le vaipuna.
  5. Nai lo le tatalaina faʻasologa, ave se manoa fou mai le pito i lalo (o lona uiga, i lalo o le lalaga) ma faʻaauau ona lalagaina tootoo.
  6. A e faʻasolo le pito i luga pito i luga, faʻafesoʻotaʻi foʻi ma le curl filifilia i le pito i luga o le ulu. Ma faʻamatuʻu foʻi mai le poʻa ma aveese. Le isi, filifili foi se filo fou i le pito i lalo.
  7. Faʻaauau le lalagaina o loʻo galue, ia pikiina foi curls i luga ae tuʻu eseʻese mai i lalo o laina, ona pikiina lea o lauulu fou.
  8. A oʻo atu i le isi itu o le ulu, faʻasaʻo lauulu pe a manaʻomia, faʻaauau pea lalagaina e oʻo i le iʻuga, faʻamau le siʻusiʻu i se fusi faʻamama.

Lua auala

  1. Filifili le vaega o lauulu i luga ae o le tasi taliga, vaevae i ni vaega se tolu ma amata lalagaina tootoo.
  2. E tatau ona togi tasi fasiʻau taʻitasi.
  3. A e manaʻomia le faʻasolo atu le pito i luga, filifili le vilivili i luga o le lalagaina ma pasi atu i luga o lenei filo, ae aua le aofia ai i le fili, ae na ona faʻasaʻolotoina.
  4. Faaauau le lalagaina. O taimi uma e te manaʻomia ai le tuleia le isi pito i luga o le filo, filifili se vilivae i le pito i luga o le ulu ma pasi atu i le fili.
  5. A taunuu atu i le isi itu o le ulu, puipui le pito o le fili i se fulufulu tagata.

Oe mafai ona faia se lalagaina masani, ae o se mea sili ona masani. O ni nai manatu malie lalagaina o loʻo fautuaina i lalo.

"Afu" ma le lipine

Lauulu ulu "French Falls" o le a sili atu le foliga masani pe a fai e te faia ma se lipine.

O le foafoaga o le a tutusa tonu, ae e tatau ona e aofia ai se lipine i totonu i le amataga. Tuʻu i tua o le fili ma faʻafesoʻotaʻi ma pito sili ona leaga. Ma iu ai iʻu faʻamaoniga mulimuli o le a faʻasaolotoina ma le isi laina. Ae o le a manaʻomia e pikiina ma se fou curl, filifilia i lalo. Ma o le pito e mafai ona nonoa ma le lipine tutusa.

Lua "Waterfalls"

E manaʻomia le vaevaeina o le laulu i ni vaega se lua. Ia toe faʻasaʻo se tasi e faʻalavelave ai ia te oe. Filifili tolu manoa i le tasi itu ma amata lalagaina "Waterfall", aumai i le pito o le vaega, o lona uiga, i le vaeluaina. Loka le pito. Ma fili faʻamau i le isi lima, faʻafesoʻotaʻi i le muamua ma faʻamautu i le ogatotonu.

Fautuaga

  1. Afai e te filifili e fai se lalagaina oe lava, ae e te leʻi faia muamua lenei mea, ona e le tatau ona amata vave ona faia se laulu lauulu, atonu e te le manuia. Muamua e tatau ona e malamalama i le uiga o lalaga lalaga, ma mo lenei e tatau ona e vaʻaia uma au gaioiga. Valaaulia sau uo pe faataitai i luga. O se piki poʻo se pepe taalo e iai lona laulu uumi e talafeagai foi. I le iloaina o mea faavae, e mafai ona e taumafai e fai se lauulu mo oe lava ia.
  2. Afai o le taimi muamua na e le faʻamanuiaina, aua le popole. Na o le onosaʻi ma faʻataʻitaʻi sina taimi.
  3. Lauulu e ono gagau, ae o lenei e mafai ona aloese. Faʻamalu ou lima poʻo le aotelega.
  4. Aua le soona uʻuina i mea e faʻaaoga, e le tatau ona tele naua, a le o le lalagaina o le a alu lava matauina. E sili le filifili i se tasi matagofie ma susulu lauulu lauulu ma faaaoga e faaleoleo.
  5. Mo le mauaina o se "laulu" fulufulu i laʻau ma curls, na o le faʻataʻutaʻu o loʻo faʻamatuʻuina ese atu ma isi laʻau solo.

Filifili le sili filifiliga, faʻataʻitaʻi ia oe lava, ma e mafai ona e faia se lalagaina!

O a matou tagata faitau ile latou faʻamatalaga e faʻasoa mai o loʻo iai 2 o le sili ona aoga fofoa e puipuia ai lauulu, le gaioiga e faʻatautaia i le togafitiga o le alopecia: Azumi ma le RAMAI MEGASPRAY!

Ma o le a le filifiliga na e faʻaaogaina?! Faatali mo lau finagalo faaalia i le manatu!

2nd filifiliga:

  1. I le malumalu, tuuese ni 3 laina tutusa. Mo le faigofie, ua faitauina 1,2,3 i le ata.
  2. Strand 1 agai atu i le ogatotonu o le fili.
  3. Momono le pito o le filo 1 i lalo, ma toso le unto 3 i le ogatotonu.
  4. Sii le pito o le loka 3, ma faʻamau le loka 2 i le ogatotonu.
  5. Tuu i lalo le pito o le filo 2 i lalo ma tatala.
  6. Vavaeese loka 4 mai le aofaʻi atoa o lauulu i luga ma lafo atu i le ogatotonu.
  7. Tuu i lalo le pito o le filo 4 lalo
  8. Lalaga loka 4 i se fili.
  9. Toe fai laasaga muamua, i taimi uma e tuʻua ai le pito o le pito i lalo o le mama, ae nai lo le uuina o se loka fou o lauulu mai le pito i luga.

Teuteu hairstyle vaipuna

O lenei sitaili o le a foliga sili atu ona matagofie ma le teuteuga faaopoopo. E mafai ona fai ma lipine ma aufana, fulufulu mata ma fulufulu lauulu, fugalaau fou ma lala. A lalagaina fili i se lipine, e lelei le ave o se ie susulu, eseesega lanu ile lauulu. O le lipine e tatau ona faʻapipiʻi i le amataga ma lalagaina ina ia amata le agavale agavale ma le lipine i le faʻatonuga mai lalo, ma le taumatau taumatau o luga.

Lauulu Motugaafa

  • Afai o le lauulu e faigata, ulavale pe matutu, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le conditioner ea poʻo le paʻu lauulu. O loʻo faʻamamaina lelei le faʻamama lelei.
  • Afai o loʻo fuafua le lauulu i le aso atoa, ona e tatau lea ona e filifilia le faiga masani ma faʻamau le fili i le pito i tua ma se fusi faʻaoso - ina ia umi le umi.
  • A o le i lalagaina, e tatau ona selu lelei lauulu ile pulumu ile laulu masani.
  • Ole fulufulu ma le paʻu e sili na fetaui lelei ile aʻa ma le faʻamaʻi ma le vai laʻititi.
  • Afai o le lauulu i le laulu e fulufulua, ona mafai lea ona e faʻanusuina tofa ma le varnish ma teisi lamolemole. Ole fagu vavae e tatau ona tuu ia le itiiti ifo ile 15 cm mai le ulu, ina ia aua neʻi i ai le aafiaga o le faapipiina o lauulu.

Lauulu laulu foliga: ata o le matagofie faaipoipoga, afiafi ma foliga masani i aso uma

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu (pa'ū laititi e maualuga) matou iloa ai. O lea ua i ai le taimi e matamata ai i se ata vitio, lea e sili atu ai ona malamalama le faʻaaogaina o le lalagaina atoa.

Ma i totonu o le ata ata e mafai ona e mauaina le tele o filifiliga mo le lalagaina i luga o laulu ma le laulu o laulu.

Lauulu laulu i luga o le curly ma straight hair (ata)

Lauulu laulu i luga o pulu laulu (ata)

Lauulu laulu foliga mai (ata)

Lauulu laulu i luga o laulu lauulu (ata)