Tausiga

Lauulu i le pito i luga - 35 ata

Masalo e leai se teineitiiti e le mafai ona aliali mai i se tulaga i le taimi o le taimi e sili ona puʻupuʻu ma e tatau ona e foliga sili.

Matou te avatua io outou mafaufau manatu mo taimi uma: mai le masani lauulu i se mama, lea e mafai ai ona e foliga aulelei, matagofie ma sili ona lelei, i filifiliga tuai e manaʻomia mo le olaga i aso uma.

Matua manaia fulufulu ma le aufana matagofie

O aso nei e mafai ona faʻatauina le pusa lelei atoatoa, talu ai o a latou filifiliga e matua tele lava. E mafai ona fai ma filifiliga masani, susulu pupula pe manifinifi lipine. O au mea e fiafia iai e aʻafia ai lau lauulu laʻititi ua e maua. Filifiliga sili le ao - lauulu ma se pito o le paʻu, palasitika po o fafie. O ni auala fofo e le masani ai. Ina ia faʻaopoopo le afiafi foliga, e mafai ona e filifilia le vaneina, rhinestones, fugalaʻau poʻo le leise. Mo se faʻaipoipoga, o le tautaliga faʻatagata ma se ie pupuni matagofie, brosches po o maʻa matagofie matagofie o le a faia. Oe mafai foʻi ona moemiti i luga ma faia le fusi oe lava. Se manoa o le penina poʻo se lipine silika e talafeagai mo teuteuga. E mafai ona e faia se lauulu laulu ma lau filifiliga sili i luga o le lapoʻa pe manifinifi. O mea uma lava e faʻatino ia te oe.

Manoa Manoa Manoa Manoa Manoa Manoa Manoa Manoa

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se uila?

O le a le mea e fai pe a fai e te le o iai ni tomai faʻatupu e faia ai ni filifiliga le masani ai? I lenei tulaga, o le faʻaolataga moni o le a sili ona faigofie filifiliga. Na ona aoina o le laulu e ala i le tosoina mai i tua mai le muaulu. Ona tuu lea i luga o le bezel e te fiafia ai.

Afai e leai ni lauulu mafanafana, e mafai ona e faʻataʻitaʻia teisi. Ave le faʻamau poʻo faʻataʻamilomilo ma faamaʻamulu le lauulu ia latou. Ina ia faʻamalosia lau laulu i aso uma, ia e mautinoa e faʻaoga le varnish.

Afai e te maua se fiafia tele, e mafai ona e faia se laititi laititi ma matua sili ona manaia lauulu lauulu ma se fusi po o se fusi. Naʻo le faʻapipiʻi atu i luga o lou muaulu. E mafai foi ona e faʻaopopo se teuteuga o lauulu ile foliga o se laulu fulufulu lelei. Toe fetaui i le aso ma lauulu ma fugalaʻau.

lauulu ma fugalaʻau lauulu ma fugalaʻau lauulu ma fugalaʻau lauulu ma fugalaʻau

Lauulu i le laʻau: foliga e le masani ai

O se fulufulu foliga mafai e sui taʻitasi o le aulelei matagofie afa o tagata. Manaʻomia e fai saʻo le vaeluaina. A maeʻa, faʻapipiʻi faʻalelei le lauulu i totonu o le talo. O lenei ua totoe naʻo le faʻaumaina o laʻau lauulu, faʻaopoopo i ai ma se laei matagofie. O lenei faʻatusa o le a faʻatagaina oe e tu matilatila i fafo ma moni susulu.
Fiafia i laei ma se fusi

Mo i latou e umi lauulu lauulu, lea na tuʻuina mai e le natura ia i latou, o se filifiliga faigofie e fetaui lelei. Na o le aoina o le laulu mai tua ina ia e maua se masani solofanua solofanua. Na o lesi le mea e tatau ona siʻitia maualuga. O lenei mea o le a tatalaina ai le vaʻai o tagata uma i le lalelei o lou ua ma faʻamamafaina le faʻamaualuga moni e avea ai. O se faaiuga tele o se fusi. O se fulufulu mata ma le fusi e foliga sili ona lelei ma le masani ai.

Lauulu i le laʻau: foliga e le masani ai Lauulu i le laʻau: foliga e le masani ai Lauulu i le laʻau: foliga e le masani ai Lauulu i le laʻau: foliga e le masani ai

Lauulu laʻititi ma se afu: filifiliga mo se faʻamanatuga

O aso nei, e toʻatele e filifili ni faʻaiʻuga e le masani ai ona faʻaputuputu se faʻaputuga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se faaputuga i le pito i luga o lou ulu. Faapipii i ai ma se fusi, fusi pe faapipii. I lenei tulaga, o le lauulu laei e foliga atoa fou. O le a avea oe ma faʻaosooso moni o le na te malepe loto.

E mafai foi ona e faia ni lauulu i se uila i luga o se paʻu manoa. E vave ona faia ma e le manaʻomia tomai faapitoa.
O le lipine poʻo le pesini e fetaui foi ma laulu faʻa Eleni. Afai e puʻupuʻu ma malu le puʻe, o le pito o se laʻititi laʻititi e faʻamanino lelei ai lenei.

Lauulu laʻititi ma se afu: filifiliga mo se faʻamanatuga Lauulu laʻititi ma se afu: filifiliga mo se faʻamanatuga Lauulu laʻititi ma se afu: filifiliga mo se faʻamanatuga Lauulu laʻititi ma se afu: filifiliga mo se faʻamanatuga

Oti tipi

I le faʻailoaina o aso uma, e mafai ona e selu lou lauulu i tua ma toe faʻalelei ia ile au manifinifi.

Mo le pisinisi filifiliga o sitaili luga lauulu puʻupuʻu, e mafai ona tuʻu le mama i tua o taliga, ma aveese le 'au i le itu. I le taimi lava e tasi, tuu le ofe i luga o le laina o le pito i lalo o le au.

Lauulu asimeti

Tagata e ona asimetric haircuts mafai ona filifilia rims o so o se tele. Ina ia faia sauniga afiafi, e tatau ona e selu teisi i tua o le ulu, tuu le uumi i le tasi itu, tatala le tipiina le malumalu. Ia faʻaeʻeina se mama matagofie i maʻa i le va o le pa ma le faaputuga.

A lelei-filifilia rim i le tuufaatasiga ma se sikuea o le a faamamafaina foliga o le lauulu. E le gata i lea, afai o le lauulu e ogatasi, o le ata o le a fufusi,

ma afai e faʻaoso i uʻamea mama - nasea ma agamalu.


O le tuʻufaʻatasiga o le au ma koloa o le a foliga vaʻaia manaia.
Mo ni taga masani, e mafai ona e fili ufiufi fili ma fusifusi i luga o le au fulu.

I le avea ai o se foliga afiafi, e mafai ona e filifilia se fulufulu volumetric. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le faʻamama o le lauulu i le umi atoa i se lapoʻa uʻamea poʻo curlers ma faia se selu mai le muaulu i le pale. Aoina le lauulu i tua o le ulu, fili i le volumetric braid. Ina ia tuuina atu i le lauulu foliga foliga atoatoa o le a fesoasoani i se ofu manifinifi matagofie ma rhinestones i le ogatotonu o le ulu.

Volumetric

A sloppy shell faʻapipiʻi i se rim o se lelei filifiliga mo taimi faʻapitoa. O le teuteuina o laulu e mafai ona faia i luga o lauulu o eseese uʻumi, aʻo le mimilo ma le faʻailoaina o oe e mafai ona fai sau oe lava lauulu pe faʻaaoga se foam roller pad.


Leai se mea manaia o le volumetric fusi i tua o le ulu ma le faʻailoga o ni manifinifi se lua e faʻatupu ai le taua o galu i luga o le lauulu.

Volumetric bouffant i paʻu malulu e foliga lelei ma se manifinifi manifinifi. O lauulu e tatau ona selu i luga ole ulu atoa ma faʻataʻuina ese ile selu malu. E tatau ona fai se mama i le pito o le pa.

Ma le maualuga lauulu

Na o se mea sili ona lelei faʻatasi ma se vaʻaiga foliga maualuga lauulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e nonoa uma laulu i se solofanua i le pale ma vaeluaina i ni fasi. Taavale uma manoa i se fusi, taoto i mataʻitusi ma malupuipuia ma se lauulu. Ogatasi fusi ma tuu i luga o le pito ua teuteuina i penina.

Ma lona laulu

O le mea lea, e faigofie tele le ofuina o se pupuga pupula i le tele o fugalaʻau ma le laulu malulu. Ina ia faia lea mea, ua lava lea e vavaeʻese ai uʻu ma se vavaega faʻapipiʻi ma tuʻu le vaʻai latalata atu i le muaulu.

Faʻalagolago i le tulaga, e mafai ona e fili lalaga mai lau oe lava lauulu pe filifili se mea-saunia mea faʻapipiʻi ma se tamai pulou i sequins ma se veli.

Glam Rock

E mafai ona faʻaʻeseʻeseina ou foliga i aso taʻitasi ma se mama ma mea faʻapipiʻi ma se paʻu paʻu. Ina ia faʻatinoina se sitaili, o lauulu uma e tatau ona togi i le itu e tasi ma tuʻu i luga o le mama, aveese 'ie i lalo.

I le faiga masani

Oe alofa i mea e soona fai e tusa lava pe leai se sitaili o le a mafai ona tu i fafo ma le fesoasoani a le uluaʻi au. Talu ai nei lava, o Mickey Mouse style hoop sa sili ona lauiloa.

pe i foliga o pusi taliga.

Nofoa faʻaoso

O se laei malolo matagofie e lalagaina o lauulu o le a teuteuina i se lapoa auro-lanu auro ma maʻa. Mo le faia o ia sitaili, e tatau ona faʻamalosia fusi i totonu o foliga, ma tapunia le laulu i se lautele lautele fesoasoani.

I le avea ai o se sitaili afiafi, e mafai ona e faia le lauiloa la lauulu o Babetta, e ala i le siiina o lauulu i le pito i tua o le ulu ma se faaputuga. A maeʻa ia mea, e mafai lava ona fai faʻataʻamilomilo uumi i le uʻamea curling, ma faʻataʻoto ia bangs i se galu i le isi itu. Fai se mama i maʻa i le pito o le faaputuga.

Soo se laulu o lauulu o le a foliga sili atu faʻalelei pe a e teuteuina i le teuteu manifinifi lelei. I lea tulaga, e manaʻomia le aveeseina o ni malamalama mama mai i lalo o le vaega.

O le ata lata mai o le faiga faʻaipoipoga o se lautele lautele o fugalaʻau fou. Faatasi ai ma galu tetele i lona lauulu na foliga mai o se tamaitai sili.

Lauulu Band - Lauulu

O nei aso, ua i ai se tele eseʻesega filifiliga o mea teuteu fafine faʻaoga. O tagata mamanu latou te ofoina atu le mama i le afiafi gourmet oloa, faʻataʻitaʻiga mo laʻei i aso uma ma se faʻailoga lautele o le a faʻaopopoina soʻo se aufana. O le aoga o se lalelei fulufulu o se faʻaʻafa foliga ma ni filifili lautetele, lea e faʻapipiʻi faatasi foliga mama ma lelei. Ma o le sili ona lalelei laei i se lauulu e folasia i ni fofo:

  1. A faaputuga. O lenei filifiliga o le a fesoasoani e aoina uma lauulu, ae e matua faigofie e faʻaaoga. O le fusi e mafai ona i luga o le pale, pe i le itu pe i tua o le ulu. O se lalelei fesoasoani o le a faia faigofie sitaili sili manaia.
  2. Atigi. O lenei sitaili metotia e fetaui lelei lava mo teineiti e mulimulitaʻi i laʻasaga malosi. Ae afai o lau tulafono galue faʻatagaina se teuteu mama i luga o lou ulu, ona avea lea o se fofo mama talafeagai o le a avea ma filifiliga lelei o le a faʻavaivaia le taofiofia o foliga.
  3. «Malvinka ». Laulelei tafeu curls, faoa i tua o le ulu ma se laʻau paʻu malu poʻo se fulufulu uila, e masani ai faʻamaninoina le femininai ma le alofa faʻaaloalo. I le tuʻufaʻatasia ma le taʻele, o lenei faʻailoaina o le a avea ma sili atu maaleale ma atamai, faʻaopopo nei uiga ma le ata atoa.
  4. Scythe ma papala. O le fofo feminoaʻina ma soʻosoʻotau fesoʻotaʻi ua manatu lautele e le gata mo se ata i soʻo se sitaili, ae mo ituaiga uma o foliga. Talu mai aso anamua, sa teuteuina e teineiti totoga i mea e masani ai, lea e masani ona lauiloa ai mama ma fusi.

Lauulu i se ofu i luga o le laulu uumi

Stylists fautuaina teineiti ma ni uumi uumi ia logoina lenei mamalu o latou foliga vaaia. I le uma, o uumi uumi e masani lava na mafaufauina o le tulaga o le femininio ma alofa. Ae ui i lea, ona o le gaioiga ma le malosi o aso nei fashionistas, e taua tele le mautinoa o le mafanafana ma le aoga o aufana. Ma ia faamamafaina matagofie sitaili ma i le taimi e tasi aveese lauulu lauulu, o le sili fofo o le a avea ma se faʻaopoopoga mama. O lauulu i le uʻumi uʻumi e mafai ona faʻaulu selu, ile tuʻufaʻatasiga ma lalaga lalaga faʻapipiʻi poʻo sina laititi lava, lea e taua tele i vaitau lata mai.

Lauulu i se pito mo lauulu laititi

O Fashionistas ma curls o le umi na faʻamanuiaina e leai se isi. A uma mea uma, o sitaili faapena e faigofie ona fai, ae i le faʻailoaina fofo, o le ata o le a aulelei ma faʻaolaina. O lauulu e iai male fusipaʻu mo le laulu feololo e manatu e faigofie tele aemaise mo gaioiga i aso uma. I lenei tulaga, e mafai ona ofuina mea faigofie i luga o le sitaili, o le a foliga foliga faʻaalia ma o le a faia se lalelei matagofie i le aufana. O manatu mananaia o loʻo faʻaalia i se foliga manaia ma o loʻo vavaeina mo se fulufulu paʻu. Ma o lenei metotia e fetaui lelei i se faʻafefeteina vaifofo ma ni faʻataʻamilomilo curls.

Lauulu i se pito mo lauulu pupuu

E taua mo fashionistas ma puluʻimiti laʻau e tuʻuina atu le tele, aemaise lava pe a fai o le oval o le mata e vaapiapi ma mata e le mafaamatalaina. Afai ei ai ni au faʻataʻitaʻiga pei o le pixie poʻo le masculine ituaiga, e tatau ona e taulaʻi atu i se laʻau manifinifi i le faʻafoliga o paolo poʻo ma se tamaʻi teuteuga. O ia lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu ma se auvae, pei o le bob ma se pi, o loʻo tuʻuina atu mo faʻaopoopoga sili atu o foliga ma lautele. Aunoa ma se lauulu lauulu puʻupuʻu matala ou taliga, e mafai ona pikiina se seti o mea teuteu ma tautaliga ma fesoasoani i lou ulu i se tasi mamanu.

Lauulu laʻulu e teuteu lelei

Ole maketi i onapo nei e maua ai le anoanoai o filifiliga o teuga matagofie mai le anoanoai o mea. O le masani e lua lautele ma mama vaapiapi foliga. Uluaʻi foliga laʻei lauulu e lua. Mo mea teuteu, tufuga faʻaaogaina rhinestones, maa, fugalaau, vaega 'ie faʻavaʻa, ie o ie e eseʻese. I lenei tulaga, o le foliga o le mama e mafai ona mautu i le ulu, pe i le ituaiga o semicircle. O se lelei tali o se faʻataʻitaʻiga ma nifo laiti e pei o se selu ile totonu, e taofi mau i le teuteuga mo se taimi umi. Sei o tatou vaʻai i pito sili ona talafeagai:

  1. Velvet meatōtino. O se tasi o ata sili ona lauiloa o matagofie ie ufiufi o 'ofu afiafi matagofie. Velvet e talafeagai i aso uma ma atamai aufana, o lea o oloa e manatu lautele.
  1. Lipine. O se lautele lautele o le siliki, satin, lolomiina vavae o le a faʻamalosia le aufana matagofie ma fafine. Ina ia taofia le fesoasoani i luga o le ulu, o tagata mamanu latou te nonoa le mea faapipii i se pepa malo poʻo se laupapa laupapa.
  1. Laei asoa. Afai o lau masani i aso taʻitasi fetaui ma le agamalu faʻatosina agavaʻa, ona avea ai lea o le faʻaopoopoga o le lalaga o le a filifilia filifiliga. I le masani, e lua uliuli ma sinasina, ma lanu tatala avanoa ie. O lenei filifiliga e faʻamanuiaina mo tamaʻitaʻi maʻau ua alu ese.
  1. Ma le veli. O le sili ona masani ma le masani ai le mamanu e manatu e faʻaaloalogia e se lautele mata i luga o mata. O sea elemene o le a faʻaopopo le mea lilo, poto ma atamai i le aufana. E faʻaaoga e le au faʻataʻulimitu ni faʻataʻitaʻiga ma se ie puipui, e le gata i le auala i fafo, ae o tuʻufaʻatasiga o aso uma.

Lauulu ma se afu o fugalaʻau

O le teuteuina i laʻau fugalaʻau o le a faʻaopopo i le ata o le fou, lelei ma le tamaʻitaʻi. O nei mea e fai ma mea ua avea ma sui sili i lalagaina o 'ie. E le gata i lea, o le masani e le gata faʻatusa ma lanu samasama, ae o ola foʻi. Tele taimi o oloa faʻaalu i le teuteu vao. O laʻau lauulu e iai le fugalaʻau foliga manaia i se fugalaʻau, lea e mafai ai ona faʻataʻamilo lauulu pe laʻititi lava, lapopoa ma le faʻatuʻu. O se fofo lelei o le a avea ma maualuga sitaili ma se palealii maualuga. I lenei mea, e aoga le filifilia o se fesoasoani ma ni pulu laiti o le laʻititi tele e fai le tuaoi i le va o le muaulu ma le pulupulu tele.

Lauulu ulu lauulu

O le masani masani o vaitau talu ai nei o le soʻona taʻua o le hoop masani. I lenei tulaga, o le matai e lafoaʻi mea faʻapipiʻi, ae ia faia tuusaʻo mai le lauulu. O le sili ona lauiloa o le fili fili. O iinei o le vaega autu o le laulu e selu i tua, ma o le mama, lapoa po o le le faʻataʻamaia spikelet o loʻo faʻanaia i le laina o le muaulu. O na sitaili e mafai ona faʻapea o loʻo mafai ona faʻamutaina se loka poʻo ni loka na filifilia i se otaʻi, fusi, atigi. O le isi sitaili fofo o se fili fili faʻamalama i le ulu. O lenei filifiliga e faʻamanuiaina i le vevela, i lalo o le pisinisi aufana, mo toleniga i taʻaloga.

Lauulu i se uafu o maa

O mea teuteu teuteuina i rhinestones ma maa foliga matagofie ma matagofie. O le masani o le tele lapopoa teuteu teuteu, ma tuʻufaʻatasiga o tamaʻi taʻavale. Mo laei aso uma, stylists fautuaina le filifilia o meaʻai a se manifinifi foliga ma laʻititi laiti poʻo faʻapipiʻi tele lanu. Mo aufana matagofie, faʻaopopo ma teuteuga faʻaalia i le lanu o masani pe taua tioata e sili atu talafeagai. Masani teuteuina aitema e atoatoa mo pupuu lauulu. Na faapitoa ona lauiloa le lauulu laʻau ma se pito. O maʻa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau, penina ma le gaosiina.

Lauulu Rim Hairstyle

O se filifiliga lelei i totonu o aso nei o mea teuteu na teuteuina e taliga pusi. I lenei faʻamasinoga, ua faʻaaogaina se vaega manifinifi, i itu o le lua faʻapipiʻi faʻatasi. O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i se ata gaosiga faʻapea ma le teuteuga o manoa, fulufulu, fulufulu ma isi tini. O le laʻititi fulufulu laʻasaga ma se laueʻe o loʻo faʻaalia ai ni laʻei malulu e mafai ona faʻaolaina faʻataʻamilomilo pe faʻaoso mai ma se uʻamea. O le lalagaina ua manatu o se sili atu faigata fofo. Mafaufau o mea faʻapipiʻi o le a fetaui lelei i totonu o le aufana talavou, sitaili mafai ona faʻaopopo i vali lanu - milling, valivali poʻo ombre.

Eleni Fulufulu Lauulu

O sitaili sili ona lauiloa, pe a fai o mea teuteu teuteu e masani ona faia, o ni manatu ile faiga Eleni. O lenei filifiliga e talafeagai mo lauulu o soʻo se umi. Ae ui i lea, sili atu ma lavelave ma faʻavasega manatu e mafai ona faʻaalia i uumi uumi.O se fofo faʻatuatuaina mo le faʻailoaina o sitaili, o se mea na fai mo le fulufulu faʻa Eleni. I lenei tulaga, o le fesoasoani e mafai ona manifinifi, wicker, nofofua, faaluaina pe sili atu foi tolu. O le auala pito sili ona faigofie o le toe faʻaaogaina lea o pito i gusi. Gagana Eleni ma faʻafiafiaga maua fua maualuga. Ma o le faʻamamafaina o le uumi o le a fesoasoani i lalagaina ofutino.

Lauulu laei ma se lauulu

Ole faaputuga curls e matua matagofie faʻatasia faʻatasi ma se manifinifi ma le lautele. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni lipine susulu. O se mea teuteu faʻaopopo iinei o le a muaʻi nonoa aufana. I se faiga faaonapo nei, e laititi lava le faʻatamala ma faʻatosina e talia. O le mea lea, o lauulu e tatau ona pipiʻi i le lapoʻa ma laʻititi sikaili i le taimi e tasi. Afai ua e filifilia se fesoasoani ma se mea teuteu i le tasi itu, ona mafai lea ona selu lou lauulu i lona itu. O le manifinifi mama e sili ona lelei pe a faʻapipiʻi i se pale tele. Ma afai o loʻo iai sou lauulu mafiafia, ona iai lea ose laulu ma se suauʻu paʻu o le a avea ma tali sili mo oe.

Taulaga lauulu laulu ma se uila

O le fofo lelei i le afiafi o le faʻata' هن lea o le faʻataʻatitia lea o se polofua ma le mama. O lenei filifiliga e faʻaalia i se maualuga, selu foliga, pe a vaeluaina le lauulu i ni vaega se tolu, e tofu i latou ma teu i luga o le isi i totonu o se fusipaʻu saoloto. Aulelei lauulu lauulu ma rims o loʻo faʻaalia foi i totonu o se tali leai se totogi ma faʻataʻamilomilo mafiafia. Mo aufana matagofie, mea teuteu teuteuina i fugalaʻau ma maʻa o le a avea ma se filifiliga moni. O le ensemble o le a sologa lelei pe a fai o le teuteuga e fetaui ma le leo o se isi elemene - se ofu, lima-lima, seevae. Mo tulaga le masani ai, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga e ala i le tapunia le o loʻo ia ma se fasi lauulu.

Lauulu laulu faʻatasi ma laʻau

I faiga faaonapo nei faʻaipoipoga, o loʻo faʻaogaina se mama ona o se fugalaʻau masani o fugalaʻau. O le mea lea, o fugalaʻau faʻataʻitaʻiga ua manatu o se sili ona talafeagai teuteuga. Ae peitai, afai o lau ata na mamanuina i se agamalu foliga faʻalelei, o lona uiga o se faʻailoga pepelo ma rhinestones poʻo maʻa o le a avea ma faʻaopoopoga i lou ulu. Mo se faʻaipoipoga masani, o se laʻau fesoasoani e manatu o se filifiliga lelei. I se faiga faʻaonapo nei, e matagofie ma mafanafana sitaili o le faʻaipoipoga e talia. Ae ui i lea, o le lalelei laʻau e fetaui foʻi mo maualuga lauulu.

O laʻau o le laʻau faʻaipoipo mo lauulu laʻititi ua faʻaalia i totonu o le Eleni ma faʻailoga i le pito o le ofuvae. I lenei tulaga, o se teuteuga ma se itu teuteuga o le a avea ma filifiliga moni. Stylists fautuaina teineiti ma ni lauulu 'oti tipi e nonofo ai i luga o se manifinifi manifinifi ma se fugalaʻau tele poʻo se faʻavaeina o maʻa. O le ie puipui malu o le a faʻaopopo le amataga ma le mea lilo i lau ata. Ma ia faʻamalosi le faʻamalosi ma le alofa faʻamama, faʻamalosia le ie puipui i luga o le mama. Ae i le tulaga lea e tatau ona e faia se sitaili lamolemole.

Se tala o le talafaasolopito

O le headband po o le fulufulu lauulu ua umi lona tala faʻasolopito. O se tasi o faʻasino muamua i lenei fesoasoani o loʻo maua i Eleni anamua ma Roma anamua.

O le uʻamea mama na taʻua o le maile na ofuina e fafine ma alii. Na manaomia o ia e tausia se lauulu i luga o le ulu o le ulu. O lenei fesoasoani e mafai ona maua i le tele o ata tuai. O u faga sa fai i apamemea, auro, ma o atigi laumei.

I le Renaissance, e leʻi leiloa le latou taua, na amata ona teuteuina latou i lipine ma maʻa taua, ae o lea ua avea ma elemene o se ofu faʻapitoa fafine.

Aua nei galo o le mama poʻo le pulou i le lauulu o se tuʻufaʻatasia o girlish ata o le Slavic tagata. O fafine e leʻi faʻaipoipo na fai ni uʻamea uʻamea; sa faʻapipiʻi i latou ma teuga eseese. E tofu le atunuʻu ma a latou.

Vaitafe penina, lopa, sulugatiti e mafai ona avea o se elemene o teuteuga. Afai e faʻapipiʻi fugalaʻau fou i luga o le vaʻai, o le mea lea e taʻua o le lalaga ie ma faʻapipiʻi laʻei fulufulu poʻo le fili i laluti.

Mo fafine

O tamaitai faʻamau e lautele, matou te faʻailogaina le tele o sili ona lauiloa ituaiga:

  • Faasolosolo. Le tele o taimi latou faia i uamea ma palasitika ma teuteuina i teuteuga elemene eseese. Lauiloa laoa ma nifo, aufana, pepe.
  • Lautele. Auauna atu e lagolago lauulu ma foliga sili ona lelei ile lauulu umi. O isi taimi e suia i latou i se fusi vaivai poʻo se sikafu o loʻo nonoa i le ulu.

  • Volumetric. Latou te mafaia ona uuina sili atu matagofie ufiufi ma faʻasaʻo ma le saogalemu. Talafeagai mo tagata e ona le tele o lauulu.
  • I faiga masani. Uamea poʻo palasitika rims ma faʻaituau elemene teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mama i le ie puipui poʻo le tamai pulou e teuteu ai le laulu e foliga lelei. E talafeagai mo ata o le afiafi poʻo le karnival.
  • O le selu o se mama ma mama, e taua foi o le malulu. Ona o le i ai o nifo, ua pipii malosi i le lauulu.

Mo teine

O tamaʻi pulou o le a aoga mo talavou fashionistas i soʻo se tulaga, aua i la latou fesoasoani e mafai ona e faia uma lava laei i aso uma ma laulu ile lalulu mo se faʻapitoa taimi.

Mo se teine ​​fou faatoa fanau mai, e mafai ona faʻatau se faʻapipiʻi ua teuteuina i se mea teuteu malie. Mo tamaiti, o tagata gaosi oloa e masani ona o mai ma auvae e le masani ai ua teuteuina i aufana, malie iniseti poʻo manu o le a faʻalelei atili ai lau pepe.

I aʻoga ma aʻoga amata, e mafai ona e ofuina se mama, teuteuina i laupepa puʻupuʻu, fugalaʻau poʻo se aufana. I nisi o aʻoga, ua saunia se laei e faʻasa, o lea e manaʻomia e nisi teine ​​le filifili o le aʻoga aʻoga i se sitaili faʻa minimalisitia o le a le susulu ma mimili.

Mo le matinee, o se sitaili manaia mo tamaiti, teuteuina i fugalaʻau le faʻaaogaina o le kanzashi metotia, e talafeagai. Afai e alu se tama teine ​​i le vasega faʻataʻitaʻi i le taimi nei, o ona foliga matagofie e mafai ona faʻaopopoina i le 'auʻau ma taliga o Mickey Mouse poʻo lana uo teine, Minnie Mouse.

Ae a, ae leʻi faʻatauina se mama mo teineiti, e tatau ona e vaʻaia faʻapitoa mo le leai o ni nila ma niu e mafai ona afaina ai le paʻu o le pepe.

Mo le teine ​​faaipoipo

O lenei bezel o loʻo tauaveina se galuega teuteu, ma e mafai ona avea ma se tutoatasi fesoasoani pe o se faʻaopopoga i le ufiufi.

A tiara e talafeagai mo se ofu manaia o le laʻau faʻaipoipo, ma mo tagata fiafia o se agamalu foliga matagofie - o se laconic diadem.

Se laupepa faʻalua pe tafatolu le laʻau teuteu poʻo se 'aliʻi teuteu o le a teuteu ai le maualuga o fulufulu.

Matagofie rims salalau i rhinestones, tamaʻimaa poʻo penina e talafeagai mo bridesmaids. O faʻataʻitaʻiga teuteuina i elemene na faia i le togafiti i sasaʻe poʻo le metotia shibori foliga manaia.

Mo le fausiaina o ni mea faʻapitoa faʻaaoga se soutache totoa, lipine, fasi ie mai le mea e fugalaʻau, laulaau, aufana ua faia. Ma le isi, o loʻo suʻi i latou ma lopa ma ufiufi uila moli, ina ia foliga matagofie.

I le tele o taimi, mo faʻaipoipoga aufana, filifili lalelei lanu piniki, mili, lavender po o se paolo o cappuccino. E mafai ona e filifilia se mama i se ofu poʻo se mea fesoasoani i se lanu eseʻese.

Mo tina ma afafine

Ole vaaiga ole aiga e eseese na ole lapopoa. O le tutusa mea teuteu fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe ma lau tama teine ​​faamamafaina o le laulu ma teuteu lou foliga.

I le tele o taimi, mo tina ma pepe, o tagata mamanuina e faia ni fusi poʻo ni fugalaʻau o fugalaʻau e talafeagai mo tamaitai lalelei o soʻo se matua. O le a latou foliga sili atu i aso uma ma aso malolo aufana.

O le mama palasitika hoop e manatu masani. E faʻaopopoina faʻapitoa i mea teuteu mea ese mai lopa, lopa, polimeti omea, ma isi.