Misi faʻamatalaina

Tofotofoga: Filifili se puʻupuʻu ma saili poʻo le a se mea o loʻo e faʻatali mai ia te oe i le latalata FUTU!

Le asō 7 masina vaʻai - ia faʻaeteete, o miti o lenei aso e faʻavaloaga, taua ma faʻavaloaga. Moni moni. Tele taimi, alofagia. Ae e le mafai ona taʻu i se tasi e uiga ia i latou.

Vaega: o le tuputupu aʻe masina - I miti a le faʻatoʻateleina o le masina, i se isi itu, o se mea fou e aliali mai o le a vave ona tupu i o tatou olaga. O i latou na tatou vaʻai ai poʻo le a tonu ma pe o le a le sili e amata ai, i nofoaga e manaʻomia suiga. O miti faʻaigoa e taʻua o le faʻatumuina. O latou tala e mafai ona matua eseese - mai tala faigofie i aso uma i le sili ona manaia. Peitai tusa lava po o le a le uiga ese o nei miti e foliga mai ia tatou, e vave lava ona mafai ona tino mai. O miti ma le faʻatupuina o le masina o loʻo valaʻauina i le lumanaʻi, o le mea lea ua taʻua o le "miti faavaloʻaga."

Fautuaga aoga

A uma ona moe, e tatau ona fufuluina lima i se taimi vave, aua a tatou momoe, ua faʻapipiʻiina se agaga le mama i o tatou lima ma o loʻo i ai pea iina. E tatau ona fufuluina ou foliga e aunoa ma le paʻi ai i ou mata.

Fautuaga aoga

A oʻo i se miti e foliga mai o se tasi ua ala ma valaʻauina oe, aua le tali atu ma aua le tepa i fafo i le faʻamalama - o se tasi lea o aiga ua maliu e valaʻau oe i lona nofoaga.

O a miti? O fea na latou o mai ai? O le a le uiga o ata ofoofogia? Seia oʻo mai i le taimi nei, e le o saienitisi, ma le pule o le esotericism, latou te leʻi avatua se tonu ma le mautinoa i nei fesili. Ma e ui lava o le uiga faaalia i le mataupu suia i le aluga o taimi, miti tumau tumau le sili ona lilo vaega o le olaga o le tagata.

I aso anamua, na mautinoa lava e tagata: o faʻaaliga i po e avea ma tala fou mai agaga o aiga, atua poʻo tuaa, i auala ia e mafai ai ona fesoʻotaʻi le mea lilo ma tagata ola. O le faamatalaina la o nei feʻau, sa tatau ona avea ma faifeau i le lotoifale, faʻataulaitu, ma samana. O le taimi, i le aluga o taimi, muamua talitonuga na suia i faiga lotu, o le faʻamatalaina o miti na avea ma galuega a ositaulaga o ituaiga eseese. I lena taimi, o po vaaia e sili atu nai lo ogaoga. E pei ona outou iloa, i Eleni anamua, na fausia foi ni malumalu faʻapitoa e o mai ai tagata asiasi e momoe pe a manaʻomia e vaʻai i se miti faʻavaloaga, ma na fesoasoani ai tagata tapuaʻi i le faʻauiga. Na faʻaalia foi le muamua miti tusi na oʻo mai ia matou - o le lima tusi tusi tusi na tusia e Artemidor Daldiansky.

A fai sau miti mimiti, oe manaʻomia le tilotilo i fafo o le faʻamalama ma fai faʻatolu taimi:
"O fea le po, e iai ma le miti"

I le vaitau o le Faakerisiano, o miti na faaauau pea ona togafitia ma le faʻaaloalo tele. Na latou suʻesuʻeina se uiga faalilolilo, ma taumafai e faʻamatala poʻo a ni mea e maua ai ni malosiaga maualuluga. Ma e le o se mea e ofo ai: e oʻo lava i le Tusi Paia o loo faamatalaina miti faavaloaga.

I se taimi mulimuli ane ma le atiaʻeina o le saienisi, o uiga agai i miti na amata suia. Sigmund Freud na fausiaina lona lava manatu faavae o la latou faʻamatalaga, lafoa uma mea ese ma faʻalilolilo. Mai le vaʻaiga o le lauiloa fomaʻi ma ana soʻo, miti o se fale teu tala o faʻamatalaga e uiga i le tagata, o mea taua mo le psychoanalyse.

Ae o le fiafia i le le faʻaaliga lilo o le po faʻaaliga, e ui lava i le lauiloa o le faʻasaienisi auala, e leʻi mou atu. E masani lava ona manaʻomia tautua a taulaitu ma faʻamatala faʻamalosi, tagata vaʻai ma tagata faʻauiga o miti, e ui lava e le taugofie.

O lea la, o a lalolagi e fealuai le agaga a o e moe filemu i lou moega, o le a le poto masani o maua mai nei savaliga, ma o le a lona uiga? Afai o nei fesili uma e popole ai oe, pe afai o loʻo e popole e uiga i se miti uiga ese, afai e te manaʻo e iloa le mea e moʻomia, o la matou lugalaina miti i luga ole laiga o le a avea ma sili faufautua ma faʻamatalaupu. Ma le isi, o iinei e mafai ona maua uma tali mo le leai.

O le miti a le tusi taʻutaʻua a Miller, faʻauiga mai le talaʻaga faifaʻaile Vanga, faʻamatalaga saʻo a le tusitala mai Nostradamus, Loff, Yuri Long, Tsvetkov, faʻapea foi ma aofaʻiga faʻapitoa a ituaiga: Old Russian, Muslim, Persian, Ukrainian, Chinese - o le a outou mauaina nei mea uma ma matou. Ma la o le faʻauigaina o miti e saʻo e mafai, faʻaaoga a matou fautuaga.

O le tuʻufaʻatasia tusi tusi o sili ona tele tusitala na folasia i luga o le upega tafailagi o le a fesoasoani e saili le sili atu faʻamatalaga atoa o mea tutupu poʻo mea faitino vaaia i se miti.

Afai e te manaʻo e iloa le faʻauigaina o au miti, ia malamalama poʻo a ni miti fai mai - ona avea lea o lenei 'upega tafaʻilagi mo oe.

Faʻapefea ona faʻaaoga le miti tusi

Faʻaaogaina la matou tusi miti i luga ole laiga e matua faigofie. E taua le taumafai i le tele e mafai ai e manatua le miti na e vaʻai. Soʻo se mea e tupu, gaioiga, mea e taua ma o le a fesoasoani e faʻavasega ma faʻamatala saʻo le miti. I le faʻaaogaina o le faʻasologa igoa, e faigofie ona e mauaina le faʻauigaina o moe oe e fiafia i ai. Afai o le faʻauigaina muamua foliga mai e le malamalama ma e le manino ia te oe, taumafai e toe manatua le auiliiliga o le moe, o latou faʻamatalaga o le a mautinoa lava fesoasoani e faʻamalamalamaina le tulaga atoa. Ma tusi miti a eseʻese tusitala ma aganuu faʻatagaina oe e vaʻavaʻai i le ata o loʻo i ai nei mai itu eseese.

O mea o le a tupu i le lumanaʻi

E valaʻaulia oe e filifili se tasi o le tolu moemiti.

O le a le uiga o lau filifiliga, e mafai ona e mauaina vave i lalo ifo o le ata.

Oe filifilia miti catcher numera 1.

E te fiafia e faʻateleina i nisi taimi. Ole tele o taimi, e te soona tali i mea na tutupu i lou olaga. Ioe, e te le manaʻomia le teu o mea uma ia te oe, ae e iai taimi e te manaʻo ai e faʻafilemu. E tatau ona e aʻoaʻo e vaʻai faʻalilolilo i mea.

Afai e te mafaia ona aʻoaʻo lenei mea, ona lata mai ai lea o se mea sili ona lelei ma susulu, e ono tupu i lou olaga, o se mea na e mafaufauina mo se taimi umi.

Oe filifilia miti catcher numera 2.

Sauni - o suiga ogaoga e oʻo mai! I se lagona, tele i lou olaga o le a amata mai le namu. Faaputuputu oe oe ma taulai lou malosi ma lou malosi ia oe lava. E iai le avanoa e faia ai ni suiga taua. Ae ui i lea, o nisi leaga amioga ma stereotypes tatau ona tuua.

Oe filifilia miti catcher numera 3.

Oe mo oe mo se matua mafanafana mafutaga. Ua maeʻa ona nutimomoia lou fatu, na o oe na, ae ono aliali mai suiga matagofie. O le fiafia e leʻo mamao atu, ae mo le taimi nei, ataata, alofa ma tausia lelei tagata latalata ia te oe.

Ole mea tatou te faia o le toe foʻi mai ia tatou. E taua tele le talitonu o loʻo i luma o loʻo faʻatalitali mo se mea (poʻo se tasi) lelei.

Faʻamatalaga o le tusi "Dream Interpretation. Sili atu nai lo le 3000 faʻauiga o miti"

Faʻamatalaga ma aotelega o le "Dream Interpretation. Sili atu nai lo le 3000 faʻauiga o miti" faitau saoloto i luga o le initaneti.

Misi faʻamatalaina. Sili atu ile 3,000 faʻauiga miti

Talu ai nei, o le fiafia i miti ua toe faʻafouina i le lalolagi. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le tasi vaetolu o le olaga o le tagata e faʻaalu i se miti, ma talu ona amata ona iloa e le tagata o ia lava, o le autu o le moe ma miti o se tasi o muamua ile faʻatatau i le numera o fesili ma "pogisa nofoaga". Miti i le taimi e tasi na tosina mai ai se tagata ma faafefe ai o ia. Mo le afe tausaga, o tagata i le lalolagi ua auai i le faʻauigaina o miti, taumafai e vavalo le lumanaʻi e tusa ai ma lapataiga e maua mai i miti.

Tagata anamua na taua o le miti "laititi le oti", ma le talitonu e ala atu i se tasi e mafai ona ulu atu i totonu o le lalolagi lilo, lea ua faatonuina ai le ala ola ma feala. O le lalolagi lilo lea e maua ai miti faʻataʻitaʻiga e maua ai le malamalama i le lumanaʻi, ae tupu mai ai foʻi ma le miti taufaʻafefe ma le inosia, na faʻamatala e le tagata, o se togafiti faʻaleoleole.

O tu faapaupau anamua, ma ina ua maeʻa, o le ekalesia Kerisiano, na iloa ai o miti e mafai ona lafo ifo i se tagata e malo maualuga e lapataia ai o ia i mea e tutupu i le lumanaʻi. I le Cicero oe mafai ona maua se faʻamatalaga o miti matagofie faʻavaloaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona miti se tasi Simonid i se tagata na lapataia o ia e aua neʻi alu i se vaa o se nofoaga lea ua uma ona faʻasaoina mo Simonid. O le miti na faagaeetia Simonides tele na ia teena ai le malaga. I ni nai aso mulimuli ane na iloa ai o le vaʻa o le a ia folau e goto faʻatasi ai ma le pasese uma. E tele naua faʻataʻitaʻiga.

O le art of dream dream, lea na amata mai i aso anamua, na o se vaega na fausia le faavae o le talitonuga o le psikoanalisis, na faʻatuina e Freud ma mulimuli ane atiaʻe e Erich Fromm ma Karl Gustav Jung.

Carlos Castaneda, o se antropologist i le Iunivesite o Kalefonia, ua tuʻuina atu lona ola i le suʻesuʻeina o metotia mo le puleaina o miti ma le le mautonu faʻagaioiga o le mafaufau. I le 1960, na ia fetaui ai ma le toeaina Yaki Indian Don Juan Matus. O le malamalama na maua mai le Initia, Castaneda o loʻo tuʻuina mai i ana tusi - "O aʻoaʻoga a Don Juan", "Eseesega Moni", "Faigamalaga i Ixtlan", "O le Art of Dreaming", "Gift of the Eagle". O nei tusi na vave lava ona avea ma mea e sili ona alualu i luma, ma o manatu na faʻaalia i totonu na amata ona maua ai le toʻatele o tagata lagolago. Ae paga lea, na o le pau le aoga o tagata e maua mai le moe o le malolo ma toe faaleleia le tino. Peitai, e le o tagata uma iloa o loʻo i ai ni faʻapitoa mafaufau metotia e faʻatagaina oe e le gata faʻafoeina miti o lou lava loto saʻoloto, ae faʻaaoga foʻi lou taimi moe e aʻoaʻo gagana, femalagaaiga ma toe faʻapipiʻi lau ato o iloa.

Miti mo faʻamatalaga e tatau ona filifilia. Muamua, pe a fai e le vaʻai le faʻaaliga pe, pei o se ata tifaga, e faʻataʻapeʻapeʻa ma le le faʻaeteete ma oe, e leai se aoga i na miti. O se miti e tatau ona togitogia i le manatuaina, masalo e le o le atoa, ae naʻo se vaega o ia mea, faʻamatalaga poʻo gaioiga e tatau ona paʻu i totonu o le agaga. Le tulafono muamua: na o miti pe mai i se miti e tatau ona ave mo le faʻauigaina, o lanu e se lagona na taia, taofia le mafaufau, fefe pe fiafia. I le miti mo le faʻauigaina e tatau ona i ai se ituaiga togafiti, nisi ituaiga o le le masani ai e le mafai ona e manatua vave, se ituaiga o feteʻenaʻi o le a faʻateia ai oe i se miti, o le a faʻaleleia oe. I totonu o lenei le masani ai o le tali i sea miti. Afai e leai se mea o taua i luga i luga o se miti, ona leai lea o se mea e faʻamatalaina ai le faʻaaloalo miti, atonu e leai se mea e faia ma i tatou.

Ina ua uma ona tuuʻesea le miti mai isi mo le faʻauigaina, o se mea tatau ona suia uma foliga autu o le miti mo faʻailoga talafeagai mai le miti tusi ma amata tusi e ala i manatunatuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fautuaina e aloese mai le mafaufau masani i le mafaufau e uiga i se miti, aua o le moe ei ai se isi faʻamatalaina, o faʻafiafiaga, o le mafuaʻaga o le mea moni o faatufugaga, e matua ese lava mai le faʻavae o le moni o le olaga. Ina ia manumalo i se miti, e tatau i se tasi ona gauai atu. Le valaʻau mo se fesoasoani - e manaʻomia e le tamaititi ona vili se tama poʻo lana fānau. Se tagata matua, i se isi itu, e sili atu le valaʻauina o se tama matua po o matua dwarfs.

E taua tele i le miti o ia moe, pe o le a lona mata, lauulu, foliga, nifo. Le lalolagi o miti na faia mai ia i tatou, ma o mea uma o siomia ai i tatou i le miti o se ata lea ia i tatou lava.

E iai miti e moʻomia moni. Nei miti faavaloaga. Ma miti faʻavaloaga ma faʻavaloaga e seasea lava ona miti. O miti faʻavaloaga, muamua lava, miti lelei. Ma e fia ni mea na maua i se miti! O le sili ona taʻutaʻua o le periodic laulau, lea na moemiti iai le tele o fomaʻi.

I taimi e ala mai ai, o lo tatou faiʻai ua tumu i faʻamatalaga i fafo e leai sona taimi e mafaufau loloto ai i le mea o loʻo tupu i totonu o le tino. O le maʻi atonu e le oi ai, ae afai e i ai se mea o faaletonu i le okeni, na te lafoina ni faʻanoanoa vaivai i le faiʻai. I le po, o latou matapogia latou te suia i latou i miti, e pei o le lapataiga: "Faalogo!"

O nisi taimi o ata i miti e fesoʻotaʻi tonu ma le okeni na aʻafia. A e moemiti o loʻo e pena, e te malemo, e tulia oe e se tasi mai le apefai ma isi mea, faia se suʻega o le tino. E miti o ia o se urosa o loʻo taumafai e faʻataʻapeʻape lou fatu, momoʻe vave i le cardiologist, pe a oso le aeto i le aeto - i le gastroenterologist!

E masani ona vaaia tina e miti faaperofeta e uiga ia latou fanau. O le mea moni, o le va o le tina ma le tamaititi, e iai le malosi malosi fesoʻotaʻiga, ina ia lagona e fafine le oʻo mai mala o a latou fanau.

E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe a fai o e miti:

• popo mata (oe 'aʻai, tipiina),

• moli le mama ('ai),

• tioata gau, uaina tioata, vase, faʻata,

• o lou lauulu ma nifo ua paʻu ese,

• palapala vai - aemaise lava pe a e faatofu oe lava i totonu,

• se paso i le pogisa,

• iniseti (lago, pusa, lipo),

O le tali i le miti o se mataupu o lagona ma se gaioiga fatuga: ia saʻo le filifilia poʻo le a le mea e tatau ona faʻamuamua i ai muamua, aua neʻi faalavelavea e se pupula ae le faʻatauvaʻa, ma a manino loa poʻo le a le miti (poʻo le taupulepulega o le miti) o le ki lea, ona le tusi miti e laveai.

Tupulaga o tagata miti na aoina manatu, mea na tutupu, ma mea moni i le atoa, mai na aoina o faʻauiga o miti na maua. Tagi ane o tala lava ia e faʻamatala e tagata ese a latou lava auala. Ae talu ai o tagata uma e tele lava mea e tutusa ai i le taʻaloga o le olaga, o lona uiga i tusi miti e mafai e se tasi ona iloatino lenei tulaga lautele o faʻailoga ma faʻauiga. E pei lava ona fananau uma tagata, faaipoipo, 'ai, moe ma oti, o lea e tatau ona tele naua i tagata uma i le lalolagi i miti moe. Ma o le tasi vaega lea o ata moe, o lona uiga i le faʻamatala e tutusa lava mea ma faʻailoaina e le tele o miti tusi (uma anamua ma aso nei), o lenei tusi miti.

Ina ia mafai ona manatua lelei miti, o le ulu e tatau ona suia i vaiaso, i lona uiga, i aso uma 7, faatulaga le ulu o le moega i le itu o le vae masani ona malolo. Miti aʻo leʻi tafa ata e matua tele lona taua nai lo se miti i le amataga o le po.

O miti sili ona taua o le vaiaso o miti i le po o le Aso Toʻonaʻi.

O se miti faʻataʻitaʻi na vaʻaia e le faʻatagaina i taimi uma, ma o lea la le taua tele e tatau ona faʻaavanoaina i miti ia e toe faʻaalu atu 3 taimi.

Miti masani e taunuu i le va o le isi aso ma iva masina.

Miti mai le 20 pm i le 24 pm ua taunuu pe a uma se taimi umi, mai le 24 pm i le 3 pm i le vaeluapo - mo le 3 masina, mai le 3 pm seia oo i le taeao e taunuu vave.

Ina ia le taunuu se miti leaga e aunoa ma le alu ese mai le moega, paʻi i tua o lou ulu ma lou alofilima ma fai atu: “O fea le po, e iai le miti.”

Pe, pe a e ala i luga, alu vave i le faletaele. Tatala le popo ma le malulu vai, punou i le tap ma taʻu filemu atu lau miti i le vai. Vai o le a tauaveina leaga faʻamatalaga ma oe. Latou te fai mai pe a uma lenei miti e vave galo.

O le mautinoa o le faʻataunuʻuina o se miti e fuafua lava i le aofaʻi o le masina lea na tupu ai, ma faitau mai le masina fou.

I le lisi fuafuaina o kalena numera e mafai ona e mauaina le aso talafeagai i le taimi na faia ai le miti miti, ma o lo o i ai i le taimi lava lea isi avanoa o le faʻataunuuina o se miti.

E tusa ai ma le tuai tusi Rusia miti, miti taunuu moni pe vavalo nisi mea tutupu e faalagolago i le aso o le masina fou. E faigofie ona faitau aso e tusa ma le kalaka vaivaiga, lea e taʻu mai ai vaega o le masina (Setema 18 - 23rd lunar day):

1. atagia mai le manuia.

2. O le a vave taunuu, o le a muta mea uma.

3. O le moe e leai se mea.

5. O le a tupu moni i le saʻo.

6. O le miti lea e talafeagai.

7. O le a taunuʻu mai, ae leʻo se taimi vave.

8. Ia faaeteete ma faaeteete.

10. O le a taunuu vave.

11. O mea e tutupu i lenei miti e tatau ona matauina i le aso tolu.

Lulu lauulu i se miti

Avanti »Ian 29, 2012

Manuia le aso.
Faamolemole fesoasoani mai ia te aʻu e faʻamatala le miti lea e sosoʻo.
Le miti na fai le miti mai le Aso Toonaʻi i le Aso Sa.
Plot: Oute savali i le auala ma vaʻai atu ose tasi ose tama talavou na pasi ane, na ou valaʻauina o ia e faʻafeiloaʻi. Na tu o ia, faliu, ma sa ou matauina suiga ese ia te ia. I luga o le ulu, matua efuefu lauulu ma tiga tiga. Sa ia tilotilo mai ia te aʻu ma foliga le fiafia. Ma sa ia tuu mai ia te aʻu i le gaoi, se efuefu auro, taua tele mo ia. Na ia faapea mai na te leʻi faamoemoeina ni uiga leaga ia te aʻu. Sa ou taumafai e fai ni 'alofaga. I se taimi mulimuli ane na faaali mai ai lana uo teine ​​o iai nei, lamatia au i se naifi, manao e alu i fafo. Na ou iloa e le tutusa le malosi o malosiaga, na ou filifili ou te alu vave i se taimi vave. Masalo fefe.

O le a le uiga o lenei miti? Faatasi ai ma le tulafono i luga o le mea moni o le sa avea muamua e le o talanoa mo se taimi umi.

Le miti o lauulu laulu i luga o lona ulu i le faʻata: se faʻauiga o le lautele o miti tusi

E tusa ai ma le aotelega miti tusi, lauulu sinasina miti o faigata ma tofotofoga i le olaga. Peitai, e le o se mafuaaga lea mo faanoanoaga. Faigata o le a fesoasoani e faʻamaʻaʻaina le ola, aʻoaʻo mea fou. I se faaopoopoga, lauulu sinasina e mafai ona atagia ai le manuia ma ni avanoa fou.

O lauulu sinasina e mafai ona atagia ai le manuia ma ni avanoa fou

O se laʻau paʻepaʻe i se miti e ono suia i le moni olaga, ma e le gata i fafo. O le a faasolo ina matua ma sili atu lona poto.

Tusi o miti i aso nei

O lauulu sinasina e mafai ona faʻaalia mai miti e leʻi faʻataunuʻuina ma misia avanoa.

O le tele o taimi, o miti ia e vaʻaia e tagata matutua poʻo tagata talavou o loʻo naunau i se mea mai aso ua tuanaʻi

E taua le mataala i le nofoaga o lauulu sinasina. O le paʻepaʻe o mata e taʻu mai ai ni faʻafitauli ma popolega, lea ua le aoga. Paʻepaʻe lauulu i se 'ava, miti o se tamaloa, vavalo vave iloa ma faʻaaloalo mai isi.

Tusi Miti a Freud

O le vaaia o lauulu sinasina i se miti, e tusa ai ma Freud, na molimauina le talaaga o feusuaiga. O se tauleʻaleʻa, e paʻepaʻe i lona lava moe, i le mea moni na te aumaia se faʻatosina i le isi itupa, aemaise i le alofa alofa. Ae peitai, e tatau ona ia gauai atu i le tutusa o metotia. O le moe e le lafoai ni faʻataʻitaʻiga i feusuaiga.

O se teineititi poʻo se fafine na vaʻai ia te ia lava e pei o laʻau papaʻe, o le mea moni o loʻo iai se lagona o le le faamalieina ma le manaʻomia o se mea fou.

Masini efuefu uumi ile tusi miti a Miller

O le mafaufau o tagata faʻafomaʻi o G. Miller, i lona faʻauigaina, o le manatu afai e liua lou laulu i se miti, ona tatau lea ona e faʻaeteete i lou oe lava soifua maloloina. Malulu ma pauʻulu lauulu sinasina faʻaalia le amataga o se maʻi umi.

O lauulu laulu ile miti e mafua ai ona e mafaufau soo

O sea miti e tatau ona matua manatu mamafa, pe a mafai, e sili atu le faia o se tafaoga, ina ia aloese ai mai le soona faʻatino ma le faʻalavelaveina o le popole.

Le faʻateleina o le siliva lauulu e manaʻomia le mataala i mea o loʻo tutupu, talu ai latou te faia ni suiga i latou lava. O le vaʻai atu i se tagata laulu-ulu poʻo le seloʻeleʻulu o loʻo faʻatali foʻi mo suiga i le olaga. E tatau ona alofa faapitoa i tagata alolofa i se miti: o le foliga mai o le fili e mafai.

Soifua Maloloina ma mafiafia o loʻo iai se lanu paʻepaʻe ei ai uiga eseʻese ese. Tautala lelei tautupe ma le ola poto - o le taunuuga lea o sea vaʻai. I totonu o le siʻosiʻomaga foliga mai o se tagata na folafolaina le mauaina o le poto masani ma mea tamaoaiga.

Afai o se teineititi poʻo se fafine taumafai e nana lauulu laulu i lana moe, o le mea moni o le a tatau ona taofia soʻo se faamatalaga o lona lava olaga mai ia i latou o loo siomia o ia.

Mauaina faʻauiga: lauulu sinasina mai se tamaloa, tosoina le lauulu lauulu, enaena lauulu lauulu, ave le lauulu lauulu mai se tagata ua maliu

Afai o se tamaloa miti o lauulu sinasina, ma ia taumafai e vali, i le olaga o le a faamalosia e ositaulaga ia lava mo mea taua. Mo se fafine, o se miti faʻaalia le faʻaalia o le mafaufau ma lelei uiga o tagata maualuluga. Ae afai e te vali lou lauulu laulu lauulu, o le mea moni e mafai ona e sese mo se isi tagata ma faia se mea sese i au tupe faaalu, o lea e tatau ona sili atu faamaoni i le talanoa ma tagata o loo siomia oe.

Fulufulu lauulu lauulu

Afai o loo e moemiti i se laulu lauulu lauulu, e tatau ona e mafaufauina se ogaoga lavea. I aso anamua, sa talitonu o se tamaititi faʻaemiti ma le 'ava po o le laulu sinasina e le ola i le matua, ae o le a oti i pepe. O nei aso, e ese le uiga o lenei valoʻaga. O le mafaufau loloa malamalama e talanoa i le tagata le naunau e tuputupu ae ma avea sili atamai. Peitaʻi, o le ola o le a faʻamalosia e faia.

O le vaʻaia o se tane laʻititi sinasina ma e le oʻo i se miti o se mea lelei tele. Ou te nofo sagisagi fiafia i mea fiafia ma mea manaia e fai i se taimi lata mai. Afai e taufaafefe le natura o le miti, e tatau ona e mataala. Ae peiseai o le toʻalua e i ai faʻafitauli tau le soifua maloloina poʻo ni isi lava tulaga.

O le efuefu o faʻavae o laʻau ma le pogisa faʻaali i se miti e faʻailoa mai ai le le mautonu ma le le mautonu i le olaga, lea ua oʻo i le taimi e faʻamuta ai.

O le a le lauulu sinasina i luga o loʻu ulu mo?

Vaai oe ia oe i le miti

  • Tamara GLOBAT Faʻateʻa ese mai le leai o se tupe e tasi ma mea uma, i le 2018 faia o se tulafono e tauaveina ...

O nisi taimi i se miti, e vaʻaia e tagata i latou i le ulusinulu. E masani lava o lenei miti mafua ai le fefe poʻo le maofa. I le taimi lava e tasi, o miti tusi e faʻamatalaina faʻateleina lenei foliga lelei. Afai e te faʻalogo i auiliiliga o se miti, e mafai ona maua faʻamatalaga aoga mo le ola moni. O le tele o taimi e vaʻai ia te ia lava e uliuli lona lauulu e lapatai ai le fai miti mai mea leaga ma vevesi.

I le tele o taimi, o miti lea e vaʻai ai le fai miti ia te ia lava e sinasina lona lauulu ua i ai se uiga lelei. Latou te faʻatalitonuina se tagata i lona poto, malamalamaaga, agavaʻa e faia ai filifiliga saʻo.

I le faʻaaogaina o uiga nei, e mafai ai e se tagata ona maua le manuia.

Ae o le tele o taimi, o se miti faʻutua e faʻaeteete, o loʻo i ai le tele o tagata matauʻa, o lea e sili ai le le faʻasalalauina lou manuia ma mea manuia.

Ae e i ai foi faʻapitoa mataupu pe a miti mimilo e uiga i nisi faʻafitauli e tatau ona taulaʻi i ai:

  • Tipi uumi lauulu lauulu - e tatau ona e faʻaeteete, i le mea moni o loo i ai se tele lamatiaga o le faʻamoemoeina o kopi. E mafai ona i ai tupe leiloa, ma faʻafitauli ma le mafaufau mafaufau.
  • Matamata lau oe lava lauulu sinasina i le faʻata o se faatusa le alofa, o loʻo i ai tala leaga i luma atu.
  • Tosoina le lauulu sinasina mai ia te oe - vave ma aunoa ma le leiloa e feagai ai ma faʻafitauli.
  • Clairvoyant Baba Nina faaigoaina faʻailoga o le zodiac ia o le a pa'ū tupe mai le lagi ia Me 2018 ...

E pa'ū lauulu lauulu - e tatau ona taulaʻi le miti i lona lava soifua maloloina, o loʻo i luga o le soʻona galue, e tatau ona e alu ese mai pisinisi ma malolo. Ina ia vaʻaia se isi tagata e paʻepaʻe lona lauulu laʻau - i le olaga moni, e tatau i se tasi ona faʻaalia mea leaga na tutupu.

E tatau ona e faʻamalosi, aua neʻi e faʻatagaina oe e te faʻamasani i lagona. O le miti a o se tagata e fiafia i lona lauulu sinasina pe sa ia palu, faaata se faafitauli o le fai miti lava ia o le a le mafai ona foia ma lona loto atoa.

O le moe fautuaina le sailia o fesoasoani.

Combing lau oe lava efuefu curls - faʻanoanoa lava ona ua misia avanoa i le taimi tuanaʻi. Faʻamatalaina e le Faʻamatalaupu ia tuʻua mea ua tuanaʻi ma agai pea i luma. I le tipiina o le laulu sinasina i se isi tagata - e aoga le usitai i manatu o isi tagata, ae maise tagata matutua ma e atamamai. Fai mai le miti, o le fai miti ua manatu ia lava naʻo ia lava ma misia le avanoa e manuia ai ona o lenei. E tatau ona toe iloilo lau amio.

O se miti i le tagata moe a liu efuefu vave lava tautala e uiga i lona lalolagi totonu - o lenei tagata ua le fiafia ona o mea, e afaina ai lona soifua maloloina. O se miti fai mai o se tasi e tatau ona sili talafeagai ma toʻafilemu.

Uulu enaena mata i se miti folafola laiti faigata i le mea moni. Ae o nei mea leaga o le a muta i se taimi lata mai, e tuʻua le tagata i se olaga taua.

O faʻafuaseʻi, i se vaʻaiga i le po, avea o matua uliuli fulufulu o lona uiga o le ala i luga ma se mea le lelei, atonu o se tasi i tua o le moemiti e manaʻo e ave lona tulaga po o le tulaga.

Afai e na o le tasi le lauulu, o suiga laiti o le a tupu i le tagata moemiti.

O tusi miti lauiloa e ofoina atu faʻamatalaga eseese o lauulu sinasina:

Taʻitasi miti tusi faʻaaoga se tulaga ese auala, ma o le tuʻinanau ma le faʻaeteete i faʻamatalaga, o le a taʻu atu ai i le moemiti le faʻamatalaga saʻo. O le tele atamai e te manatua e uiga i lau miti, o le sili sao ma faʻamoemoe o le faʻamatala o le ai ai.

Vaʻai i le toeaina o se laulu sinasina i se miti o se faʻailoga lelei, o se tagata poto e le pine ona aliali mai i le olaga o le miti, ua sauni e sau e laveaʻi.

Afai na avatu e le toeaina le fautuaga, e tatau ona e taumafai e manatua, o se faʻailoga lea i le iʻuga.

Afai i se miti, lauulu e paʻepaʻe e lauulu sinasina foliga foliga mama, teuteuina lelei, selu - o se faʻailoga lelei lea. Ae e ono vaʻai i se isi ulu o le laulu i se miti:

  • Mautinoa, mimiti lauulu lauulu - se maʻi umi e faatali mai le miti. Lenei miti mafai ona lapataia le soona galue.
  • Mafiafia lauulu sinasina - toe faʻatupeina o tupe, faʻaaloalo i le sosaiete.
  • Snow-sinasina lauulu miti o se malaga.
  • Masini efuefu lauulu i luga o lona lava ulu o le faʻailoga o le o mai faʻafinau.

Afai i se miti o le numera o lauulu sinasina i luga o le ulu e faasolosolo lava ona faʻaopoopoina, ona i le ala ala miti e leʻi faʻataliina suiga e le faʻatali, lea o le a manaʻomia faʻapipiʻi uma malosi.

Naʻo le wiski na liu efuefu - o se faailoga lelei, o le tagata ua moe o le a manuia i lana galuega pe faʻalauiloa.

Afai o se fafine miti lona ulu uliuli-ulu, ona tatau lea ona ia gauai atu i lona lalolagi i totonu. O lea vaʻaiga faʻailoga e faʻailoga tele ai le masalosalo ma le masalosalo vale.

Mo teineiti talavou, o miti faʻaalia mai ai faʻafitauli tau le soifua maloloina. O le leaga o le tulaga o lauulu sinasina, o le sili faigata ma faaumiumi le faamai o le a.

I le miti, o se tamaitai lanu efuefu aʻa - o le mea moni o le a tatau ona taofia faamatalaga e uiga ia te ia lava mai lana filifilia. Vaʻai atu i isi tagata o loʻo paʻepaʻe lona lauulu - o le a aliali mai le tauvaga i le mea moni.

O le vaʻai o lauulu sinasina i le tamaititi e tasi o lona uiga i le olaga moni e tatau ona ia tuputupu ae vave.

Afai o le sui o le malosi feusuaʻiga miti o le auala na ia tau i le lauulu sinasina ma vali, o lona uiga moni o ia o le a tatau ona laa i luga o ana lava mataupu faavae ma talitonuga e ausia ai lana sini.

O le vaʻai i se tamaloa e paʻu lona lauulu umi o se lapataʻiga: o se fafine pele o le a faʻaseseina ma le saua ia te ia.

O le ata o lauulu sinasina ua leva na fesoʻotaʻi ma le poto ma poto faʻalelalolagi. O miti ma i latou o loʻo tauaveina se lanu lelei ma e le tatau ona faʻamataʻu i le tagata moemiti: e tusa lava pe o vaʻaiga i po e vavalo ai se mea e tupu ai, o le a faʻaletonu ma, o le faia o se taumafaiga, o le a mafai ai e se tagata ona vave fofo le faafitauli.

O le tala i se tasi oa tatou tagata faitau Irina Volodina:

Na matūa vaʻai tele oʻu mata, ma siosiomia i maʻai tele, faʻapea foʻi ma liʻo uliuli ma fulafula. Faʻafefea ona aveʻese faʻafitauli ma taga i lalo o mata? Faʻafefea ona feagai ma le fulafula ma le mumu? Ae leai se mea e matua pe matua e pei o se tamaloa, pei o ona mata.

Ae faʻafefea ona toe faʻafouina latou? Palasitika taotoga? Na ou mauaina - tusa o le 5 afe tala. Faiga o mea faigaluega - photorejuvenation, gas-liquid pilling, radiolifting, laser facelift? La teisi taugofie - o le vasega faʻatau 1.5-2 afe tala. Ma o le a le taimi e mauaina ai i lenei taimi atoa? Ioe, ma o loʻo taugata lava. Ae maise le taimi nei. O le mea lea, mo aʻu lava ia, ua ou filifilia se isi auala ...

Uluai faʻamatalaga

O le mea muamua e faʻapea, e leai se miti tusi e lautele i lona faʻauigaina mo tagata uma. Tagata e matua ese le tasi mai le isi, ma le malamalamaaga o i latou taʻitasi e tautala a latou lava gagana o ata.

O le mea lea, o le mafuaʻaga o le tusi miti e le o le tuuina atu o se tali manino i le fesili, ae o le tuuina atu se faaataataga, ofo atu se auala lea e mafai ai ona e agai atu i lau oe lava faʻauiga. A le faʻauigaina le faʻauigaina i totonu o le tusi miti, e le manaʻomia ona e uaʻi atu iai.

E taua le aʻoaʻoina o le tulafono e leai se tasi e faʻamatalaina atili le miti nai lo le na ia miti i ai.

Le uiga o lauulu sinasina i se miti

I se aotelega, tusi miti eseese vaʻai lauulu lauulu o se faʻailoga lelei. E masani lava ona fesoʻotaʻi ma le poto ma poto masani.

Afai e te fiafia ile mea o loʻo moemiti iai le ulu uliuli ile ulu uliuli, o lona uiga ole faʻailoga lea e masani ona vavalo ai mea leaga e ono faia ai oe e popole.

E aoga le sauniuni mo le mea moni o le a tatau ona e faia le tele o taumafaiga ma faʻaalu se tele o faʻamalosi tino poʻo lagona.

Lulu efuefu lauulu

Aisea ua e miti ai i lauulu sinasina lea o lo o e taumafai e saeia mai lou ulu? I le avea ai o se tulafono, lenei fautua mai o oe ua tele popole mo oe lou tagata. Masalo e te mafaufau tele i ou foliga vaaia, pe e te ono faʻaalu ai foi lou tuʻinanau. Poʻo le a lava le tulaga, o le logo lea e faʻapea e manaʻomia ona e tuʻu ia oe lau "I".

Fulufulu ulu-tamaititi

O le mea ole lauulu sinasina lea ile miti a se tamaititi, e leai se tali mautinoa. O le mea pito sili ona leaga na tupu, o se faʻalavelave matuia, faʻamaʻi, poʻo le oti foi o se tamaititi. I se isi itu, o lenei faʻailoga e mafai ona vaaia o se faʻailoga o le amataina o le tuputupu aʻe i totonu ma le matua.

E mafai ona e iloa tonu le aoga talafeagai mo oe, ua filifilia pe o le a le laulu sinasina mo oe - o se faʻailoga o le poto ma le faʻaaloalo, pe faʻailoa mai ai lou fefe i le matua ma le mou atu. O le tamaititi i lenei miti atonu o se ata o lau fanau moni, pe ono faʻapitoa ia oe.

E sili atu, le mea e taʻu ole tamaititi i totonu, lea e talanoa i ai tagata onapo o le mafaufau.

Afai i se miti na e vaʻai ai i lau tane ma le laulu sinasina i luga o lona ulu ma o loʻo e taumafai e malamalama poʻo le a le laulu enaena o loʻo moemiti i ai i lenei tulaga, ia e manatua le mea na e oo i ai ina ua e vaai i lenei ata i se miti.

Afai e leai se fefe poʻo ni mea e te le fiafia ai, o lona uiga o le a faʻamaoni ai i ou tagata faʻamaoni. Afai ua e fefe poʻo ua e lagonaina se eseʻese lagona le lelei, o lona uiga o oe o le a faʻalavelave i lou toʻalua.

Afai e le fiafia lou toʻalua pe e te faʻanoanoa foi, ona faʻataʻitaʻia lea o lenei miti e uiga i se maʻi poʻo isi faʻafitauli o le a afaina ai o ia.

Isi filifiliga mo miti ma o latou faʻamatalaga

Afai o se vaega o tagata efuefu foliga mai i lau miti, o se lelei lelei lea faʻailoga e faʻatatau i le tuputupu aʻe faʻaleagaga. Mafaufau oe i le ala saʻo.
O se tagata e te iloa e leai sona laulu paʻepaʻe i se olaga moni, ae na moemiti i laulu papaʻe, o se faʻailoga lea e te vaʻaia ai lau faufautua ia te ia ma faʻataʻitaʻiga e mulimuli ai. E ono faʻapea foʻi ma lona faʻamaloloina o oe ma le pule i lau mafutaga.

E leai se mea lelei i le miti lea e faʻaʻoleʻole ai foliga mataʻutia o lauulu laulu. O se miti faʻapea e valoia ai mea faʻanoanoa e leʻo iai ni tala leaga.

O le a le lauulu lauulu miti e uiga i: le uiga ma le faʻauiga o se miti:

O tagata soifua ua leva ona taumafai e faamatala uiga o miti. O miti na faʻatupuʻatuina mafaufau o tagata o le taulaga, faʻamalosia latou e popole i le lumanaʻi poʻo le taimi nei. I luga o le faavae o le tele o seneturi o le poto masani, na fausia tulafono faʻatinoina e talafeagai mo le faʻauiga o miti i tagata. O se tasi o le togafiti o na miti o le a talanoaina i lenei tusitusiga, e pei o lenei, e uiga i se mea ofoofogia auiliili e pei o le laulu sinasina.

Aisea miti lauulu lauulu i luga o le ulu i alii

O le miti e uiga i se tamaloa ma lauulu sinasina molimau i se manuia konekarate, siitia. Naʻo mea uma nei e tutupu e le ma oe, ae fai le miti. Ina ua mavae se miti, atonu i le olaga o le a e lagona mai se tamaloa ma lona lauulu sinasina e aoga tele fautuaga, ae e mafai foi ona feiloai ma se tagata saua. O lea miti e faʻamatalaina e le mautonu.

O le a le faʻamatalaga a le tusi miti a Miller e uiga i lauulu sinasina?

O le iʻuga o le suʻesuʻeina o le tele o miti a tagata o lona taimi, na faʻaiʻu ai le taofi a le tama fomaʻi o Amerika, Gustav Miller, o le uiga o le ata o le laulu o laulu na suia tele.

I le taimi muamua, o na miti na talanoa mai i le mauaina o eseese ma taua tomai.

I o tatou taimi, miti ma le lauulu sinasina i le tele o tulaga o faʻataʻitaʻiga tele faʻafitauli ma faʻamaʻi o le tino, e tusa lava pe a le matua o loʻo matua mamao lava, ma i le miti le loka o lauulu i luga o le ulu na matua efuefu.

I le afiafi o le umi o le maʻi, e le mafiafia ma mafiafia lauulu sinasina o miti. Ole auala pito sili e aloese ai mai ia faafitauli ole soifua maloloina o le aua le ova tele le tino ma avatu se taimi e malolo ai ma toe malosi ai.

Afai e te miti i le tele o taimi ma sili atu lauulu sinasina foliga i luga o lou ulu, ona avea lea o se suiga i le olaga. Ae o nei suiga e tatau ona taofiofia, a leai, e mafai ona maua ai le tele o faʻaopopoga ma le le popole. O miti ma tagata laulu-lauulu e faʻailoa foi suiga. A fai ni faʻaaliga e fesoʻotaʻi ma i latou e fiafia, o le feiloaʻiga ma le lauulu laʻititi tagata o lona uiga o foliga o se tagata fana i o latou olaga.

E i ai se itu lelei i le faʻauigaina o miti ma le laulu sinasina. Pe a fai o se manoa o lauulu laʻau ma se soifua maloloina o loʻo moemiti, ma e tele naua o ni lalelei, mafiafia o faʻasologa, o lenei folafolaga e manuia tupe ma saʻo le faia o filifiliga.E le gata i lea, o na miti faʻaalia e uiga i se tagata fou i le lio o uo, ma o lona uiga faʻaauo o le a saofaga i le mauaina o le poto masani i mea eseese ma faʻaleleia atili le tulaga tau tupe.

Matuʻaeʻe paʻepaʻe lauulu i se miti talanoa e uiga i femalagaaiga, fonotaga ma tala lelei mo le tagata na mauaina.

I tulaga pe a na o aʻa o le laulu e liu efuefu i se miti, ma o le pito i lalo o loʻo pogisa pea, o lona uiga o le natura o lenei tagata e lua-foliga: i le tasi itu e lelei ma i le isi itu e leaga.

Lea ua faʻailoa mai ai foʻi uiga e pei o le le mautonu, le mautonu ma le tumau. Ae mo tamaitai, o le faʻamalamalamaga mo sea miti e masani lava o muamua.

Naʻo le olaga lava e masani ona latou vaʻaia lelei o latou foliga ma, i le matua matua, popole atili ma tele ina ia le iloa atu e isi lauulu sinasina.

E uiga i miti ma laulu papaʻe laulu ile tusi miti a Wang

I finauga a Vanga, o lo o taua ai e faapea, o tagata e maulu lona laulu i miti o se faatusa o le poto. I miti, e le o se mea e tatau ai le pule o ia laulu pei o se tagata matua. E mafai ona talavou, ma mo tagata faapena, lauulu sinasina o lona uiga o lo latou malamalamaʻaga i lenei tulaga o le olaga ua lava lea e fausia a latou lava pisinisi manuia.

Ae e ui lava i le mea moni o se miti mo se alii talavou e mafai ona avea ma fusi o se pisinisi aoga, e le mafai ona gagau ou lima ma faʻatali seʻia oʻo mai le laki. Ina ia faʻaliliu au fuafuaga i mea moni, e tatau ona e galue malosi i lau fuafuaga ma alu i le auala atoa. Naʻo le taimi lava e mafai ai ona 'ausia le sini faʻatulagaina.

E mafai pe a uma se miti ma le laulu sinasina, o faʻafitauli ua leva ona galo e aoga i le foʻia o faigata fou.

Miti ma le laulu ulu e tusa ma le tusi miti a le emepaea Saina

O le tulaga o le excretory system ma fatugaʻo o se tagata e atagia foi i lona lauulu. Faailoga o suiga i totonu ole tino o miti, lea e le tutusa le lauulu o le tagata pei o le ola moni. Afai e leai ni suiga, ia atonu i le taimi lata mai latou te aliali mai.

O le isi filifiliga mo le mea laulu sinasina o loʻo moemiti iai o le leai o se vai (vai) i le tino. O lea miti faʻaalia ai sili atu nai lo le tasi le tino faʻafitauli. O se tasi o na mea o le sili atu o le malosi, ona o le mea e faʻavaivai ai fatugaʻo. Lona lua o le leaga o le mama, ae i fafo o fafo e le malamalama.

Miti ma fulufulu uumi umi. O a latou miti

Ua leva ona faʻaalia e le laulu sili ona lelei le soifua maloloina o tagata. Tele tagata ua latou iloa o le tali atu i faʻafitauli eseese i le olaga, faʻafitauli ma faʻafitauli e atagia mai i o tatou lauulu. O lea afai e te moemiti i lauulu sinasina lauulu, o lona uiga o se faʻailoga sili ona lelei lea - o se faʻailoga o mea lelei e tutupu i le olaga.

Lenei e mafai ona maua i sili atu nai lo le tasi miti tusi. O le a lauulu sinasina miti o, ua uma ona tatou iloa. Ae afai e te vaʻai ia i latou i se miti umi, ona mo teineiti o lona uiga na o le laki ma le manuia i taumafaiga uma. Alii, i se isi itu, tatau ona mataala i ia faʻailoga i miti, e pei ona latou faʻailoaina se ono taufaasese i le itu o le fafine feusuaʻiga.

O le faʻauiga e Mila

O nisi e talitonu o le vaai laulu 'ulu i se miti e le o le sili ona alualu lelei faʻailoga folafola folafolaga faʻamaʻi ma faʻafitauli. O le mea moni, mo le tele, o se lanu o lauulu e fesoʻotaʻi ma tausaga matua, lea e leai se nofoaga mo malie, faatamala. O le mea moni, e le o se mea faʻanoanoa mea uma, e ui o loʻo i ai se mea moni i le mafuaʻaga o tagatanuu.

O le suʻesuʻeina o tusi a miti a Miller, e mafai ona e malamalama o le vaʻai o lauulu sinasina i luga o le ulu i miti i po, o se faʻailoga o le mauaina o le poto Moni, o le faʻauigaina o le moe o le a faʻalagolago sao i auiliiliga o le ata.

Afai o se fafine ua naʻo ni nai tausaga le miti ua fai lona laulu sinasina, ona i le olaga moni atonu o ia i ai faʻafitauli tau le soifua maloloina. Aemaise ni mea le lelei o se faʻaaliga lea o le siliva e aofia uma ai lauulu, ma e leʻi aliali mai i vaega eseese.

O se miti faʻamatala e uiga i se umi ma ogaoga maʻi, lea e le gata fulufulua le laulu o se fafine, ae o le fausaga: na malepelepe, manifinifi. Ina ia faʻatumauina le ola maloloina, o le moemiti ua fautuaina e alu i tafaoga, a le o le soona galue e le mafai ona aloese.

Vaʻai le laulu o laulu i se miti, e faʻasolosolo ona amata ona aliali mai ile tele o numera ile laulu - ile suiga o loʻo manaʻomia ai le faʻaeteete tele mai le tagata lava ia, a le o lea o le tulaga o le a o ese mai le puleaina.

Afai e te tilotilo i se tusi miti, o se fafine laulu sinasina (po o se tamaloa) na miti i se tagata i miti po o se faatusa foi o suiga. Afai o le tagata laulu-ulu-lauulu tagata e feiloai e se tasi tagata ua i ai se agaga mate, ona avea lea o le miti vavalo le foliga mai o se tagata tetee, fegalegaleaiga o le a lamatia.

Faitau foi: Aisea miti lauulu umi: e te fia tupu?

Ma o le a le laulu sinasina miti o? E tele filifiliga ma faʻauiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aoga le vaʻai faʻapitoa i le tulaga o lauulu. Afai o le laulu laulu i se miti e mafiafia, lauulu e umi, soifua maloloina, o lona uiga o le faʻailoga lea i le olaga moni o le tagata e maua le tamaoaiga i mea tau tupe.

Moni, e mafai ona e mauaina na o le faʻaaogaina lou poto. Afai siliva i le lauulu foliga mai i se tagata masani, ona mafai lea ona folafola lenei foliga i totonu o le lio o se tagata o le a fesoasoani ia maua le manuia tautupe, maua le poto masani olaga.

O nisi e talitonu o le vaai laulu 'ulu i se miti e le o le sili ona alualu lelei faʻailoga folafola folafolaga faʻamaʻi ma faʻafitauli.

Afai o miti po e tumu i auiliiliga, ona mo le faʻauiga o ia miti e sili atu le liliu atu i tagata tomai faapitoa. O le a faigata tele e tutoatasi le uiga. Ole enaena ole lauulu, e faalagolago ile auiliiliga, ole a faamatalaina e ese.

Faʻamalamalamaga mai le tusi miti a Freud

Afai e te tilotilo i le tusi miti a Freud e uiga i le lauulu laulu e moemiti, ona i ai o manaia faauigaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e vaʻai se tama talavou miti i po, lea ua maeʻa ona laulu lona laulu, ae o le siliva na aliali mai e fetaui ma lona matua i se miti, lona uiga o lea e faʻailoa mai o le tagata e sili ona lelei i feusuaʻiga: e alofa fafine ia te ia, e ui o nisi taimi e le lava se ituaiga. O sea ata e tatau ona avea ma mea e faʻamalosia ai le tagata. Le tagata moemiti e le tatau ona fefe i faʻataʻitaʻiga ile feusuaʻiga, ina ia aua neʻi avea ma tagata matua faʻavalevale.

Afai e te tilotilo i le tusi miti a Freud e uiga i le lauulu laulu e moemiti i ai, ona i ai lea o uiga manaia

O le a le miti a le laulu sinasina lauulu a se fafine? O lea vaʻaiga, e tusa lava poʻo le a le teine ​​o le miti, o le a faʻailoa mai ai o lo ua leaga ana feusuaʻiga, latou te le aumaia le fiafia i se tasi o le paʻaga. Afai e le suia le tulaga, e vave ona uma le faʻaiuga ona o le foliga mai o le isi.

Faitau foi: O le a le miti a le lulu o: se lelei faailoga po o se le fiafia harbinger?

Afai o se tagata i le miti taumafai e tipi ese le lauulu sinasina o lona ulu, o lona uiga o se ata o le po e faailoa ai se malosi alofa mo ia lava. E le iloa e le faimiti se mea, e le taua i tagata pele, na o lona fiafia i ona uiga.

A faʻapea e vaʻai se tamaʻitaʻi i nei miti, e tele lava lona taimi e alu i le tausiga o ia.

O sea miti e tatau ona fai o le logo: o se fafine e tatau ona aluese mai le faʻata ma mataʻi i isi, a le o lea e leʻo toe umi se taimi e toʻatele ai tagata uma.

Nisi faʻiliuga faʻamatalaina

Afai o se fafine miti e uiga i le lauulu sinasina o lauulu, ae le o ia lava, ae o lona toalua, ona tatau lea i le tamaʻitaʻi ona mafaufau loloto i ona lagona. O le a le mea na ia mauaina mai lea vaʻaiga? Afai o le ata e le mafua ai le fefe, inosia, ona avea lea o le miti ma faʻailoga lelei. Afai o miti faʻafefe le tamaʻitaʻi, faʻaosofia lagona le lelei, ona faʻapea lea ona valoia faʻafitauli i le mafutaga ma le pele, masalo misa.

O le miti lauulu laulu o se tane faanoanoa o se lapataiga. O se miti faʻataʻitaʻia le tamaloa e vave maua i maʻi poʻo ni faʻafitauli faigata.

Afai o se fafine miti e uiga i le lauulu sinasina o lauulu, ae le o ia lava, ae o lona toalua, ona tatau lea i le tamaʻitaʻi ona mafaufau loloto i ona lagona

Ole taumafai e suʻe le tali ile fesili pe aisea e moemiti ai lauulu sinasina, e tatau ona manatua e se tagata le sili atu auiliiliga o miti po. O se mea taua o le toʻatele o tagatanuu lauulu lauulu e auai i le faʻaaliga. Lea la ua faʻaali e se kulupu o tagata se faʻailoga logolelei, faʻailoa mai ai ua filifilia e le tagata moemiti le ala saʻo i le olaga, o lenei o le a aumaia ai ia te ia le manuia.

Aisea e miti ai lauulu laulu o se tagata masani ai e le o mauaina moni siliva i lauulu? O ia po miti fai mai o le miti o se faʻataʻitaʻiga mo le tagata e mulimuli i ai, o se ituaiga faufautua.

O se tamaʻitaʻi na vaʻaia lana pele pele ma le laulu sinasina i se mea moni, e lagona le le fiafia, ona o le paga ua paʻepaʻe ma lana pule, ma o lenei mea e taufaʻafefe.

Faitau foi: Aisea e miti ai le oti ma e aoga le fefe i nei miti?

Vaʻavaʻai i totonu o se tusi sili atu miti, lauulu laulu i luga o se mea taufaafefe manu o se faailoga le lelei. Le vaʻaiga na valoia ai tala faanoanoa, faʻanoanoa, loimata.

Vaʻai ia oe lava lauulu-ulu, tane, uo poʻo tagata ese - o nei miti eseese uma. E tofu lava le mea ia ma lona lilo uiga faalilolilo, faʻauiga. E taua le manatua po o ai le laulu sinasina, o a ni lagona na ia faʻaosofia, pe o le a lana mea na fai, pe faʻapefea ona laulu. O le tele auiliiliga, o le sili atu. E taua lenei.

Pe a vaai se tagata i lenei po o lena miti, e tatau ona ia manatua uma nuances, na o le auala lea e mafai ai ona malamalama i le uiga lilo o le ata. A leai, e mafai ona e faia faʻalavelave faifai pea ma liu efuefu i le moni olaga.

E taua le manatua o le lauulu lauulu e le o lona uiga o se mea. O nisi taimi o mafaufauga e na o le taʻalo ai ma se tasi tagata, ma o le po le vaʻai atu o lagona ia e masani ona tupu i le ao.

Manatua, naʻo ASO NEI!

Sili atu nai lo 20 faʻauiga o lauulu laulu miti: saili le mea o loʻo faʻatali mo oe

Le tusitala Irina Luneva fai Aso Me 3, 2016

Miti fai ai se sao tele i le olaga o teine ​​uma. Latou maua ai se avanoa e malamalama ai poʻo le a se mea e ono faia i le lumanaʻi, ma pe o a mea e tutupu e tatau ona faʻapitoa iai. O lauulu sinasina i se miti e faʻaalia mai ai le poto, ae peitaʻi, pe o le a tonu lava lo latou aliali mai e mafai ona fai mai le tele o mea manaia.

O lauulu sinasina i se miti e molimau i le poto

O le a le lauulu lauulu miti e uiga i: o a miti tusi a Miller, Wang, Freud fai mai. Faʻamatalaina o miti e uiga ile lauulu sinasina ia oe lava pe i isi tagata

Sedina e foliga mai e le moni i se tasi e ono foliga lalelei. Ae ui i lea, i se miti, o se ata faʻatusa e faʻatusaina muamua le poto ma le poto masani i le olaga.

O sea faʻailoga e masani ona iai se uiga le lelei ma e masani ona folafolaina faʻafitauli ma suiga le lelei i le olaga. Peitai, e i ai mea lelei, iinei e tatau ona e vaʻai ile auiliiliga o le miti lava ia.

Lea, aisea e miti ai lauulu lauulu, ma o le a se miti e mafai ona folafola se tagata?

Ae a pe a fai e miti efuefu lauulu?

I se aotelega, lauulu sinasina i se miti - mo le tele o vaega o le ata e leaga, ae o loʻo i ai foi le lelei faʻauiga o se miti. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi tulaga, lauulu sinasina o lona uiga o se faʻaleleia o le tulaga tau tupe, ma o isi taimi vaivai, pe avea ma sili atu ona o soʻo se faʻamaʻi. Sei o tatou auiliiliina ituaiga autu o miti, lea, i se tasi auala pe o le isi, lauulu sinasina foliga mai.

1) Afai e te vaʻai i le faʻata i se miti, ma vaʻai i se laulu o loʻo i luga o lou lauulu - o se faʻailoga le lelei lea e faʻailoa ai tala le lelei i le olaga moni o le a matua faʻanoanoa ai oe. Afai e ufiufi lou ulu ile lauulu sinasina, o lona uiga e le o toe mamao ae asia lou fale ile faanoanoa,

2) pe a e valivali lauulu lauulu i luga o lou ulu - o lenei miti mafai ona i ai se eseʻesega faʻamatalaga, faʻalagolago i le itupa. Mo se fafine, o se miti faʻaaloalo folafola tele le faʻaeteete mai se tagata faʻamalosi. Mo se tamaloa, se faʻailoga faʻaalia le manaʻoga e faia taulaga i le olaga moni,

3) pe 'afai e liua moni le efuefu i ou mata i se miti - o le faʻailoga lea o ni faʻafitauli i lou soifua maloloina. Ma le isi, o faʻafitauli uma o le iʻuga o lou soʻona masalosalo, e te soʻosoʻo mea i le loto,

4) o le vaʻai i se samasama 'ava i se miti o se faʻailoga o le lalata mai faʻafitauli tele,

5) afai e te tipiina lou lauulu i le lauulu sinasina i se miti - o le faʻailoga lea e manaʻo se tasi e faʻaseseina oe, lea e mafua ai le faʻaleagaina o au mea lelei. I lenei tulaga, amio mama, o le ae lagona le leaga tele,

6) toso mai le lauulu lauulu mai lou ulu - o oe ua matua faʻapipiʻi i lou lava foliga. E foliga mai o lou manatu faapito e ono afaina tele ai lou aiga ma uo. O le mea lea, afai e te le manaʻomia e leiloa o latou nofoaga, faʻamuta lau tupe maua ma aʻoaʻo e amanaia manatu o isi tagata,

7) afai e te pa'ū lauulu lauulu - o le faʻailoga lea o le mafaufau ma le tino vaivai. E tatau ona e faia sina malolo ma faʻalogo atili i lou soifua maloloina. A leai, e ono mafaufau i faʻafitauli faigata,

8) vaʻai i se isi tagata le tamaititi ma lona lauulu sinasina o se faʻailoga le lelei o loʻo faʻailoa mai ai se manuia tele e mafai ona tupu i se tasi mai lou aiga, masalo lau tama,

9) o le vaʻaia o se tasi mai i aʻu uo masani faʻamalamalamaina i le miti o se faʻailoga o lenei tagata o le a vave ona suia tele i le olaga moni. Masalo lava o le a amata ona ia matua, toe vaʻai i ona lava manatu e uiga i le olaga ma mea taua. E i ai foʻi se tasi o au uo tuai, o le a amata faʻaali atu ia te oe faʻailoga o le faʻaeteeteina,

10) afai o loʻo e selu le umi, lauulu sinasina - o se faʻailoga lea ua e salamo ona e leʻi faʻamanuiaina i le olaga moni.

E te manaʻo tele e toe foʻi i le taimi ua tuanaʻi, faʻatamala taimi, ae ia e iloa foʻi, e le tupu lava lenei mea, ona o le faʻanoanoa ua e nofo ai i lou loto.

Afai na paʻepaʻe lauulu lauulu i le taimi e tasi, faamoemoe se aofaiga tele o suʻega i lou ala,

11) pe a e faamemelo i lau lava lauulu sinasina i se miti - o se faʻailoga lea ua e matua poto ma ua tele le poto masani i le olaga, tusa lava poʻo le a le matua, lea e fesoasoani ia te oe i le foʻia o faʻafitauli masani. O se miti folafola folafolaga ia te oe se olaga umi tumu i le fiafia mea na tutupu,

12) pe a e pa'ū lou lauulu sinasina - o lona uiga o lea ua e masani e faia e aunoa ma fafo fesoasoani ma foia tutoʻatasi uma ou faigata, lea e mautinoa e lelei lelei,

13) efuefu wiski i se miti o se faʻailoga lelei lea e faʻataua ai le alualu i luma o galuega, ma o le iʻuga, o se faʻaleleia o le manuia tautupe. Masalo oe o le a mafai ona maua le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻia tulaga umi, o au auvaʻa o le a faʻaaloalo ia te oe. Faatasi ai ma tagata vavalalata, o le a mafai foi ona foia muamua faigata, aua o lenei ua e maua le avanoa e saunia atoatoa,

14) O le vaʻai o lauulu laʻau ma aʻa uliuli o se faʻailoga o lou le mautonu ma le masalosalo. E le o toe umi ae e feagai ma se filifiliga ogaoga i lou olaga, ma o le faia o se filifiliga o le a faigata tele,

15) o le paʻu mafiafia ma paʻepaʻe lauulu sinasina o se faʻailoga lelei lea e faʻaalia ai lou talitonuina o au agavaʻa, malosi mea lelei. E le gata i lea, ae o le a siosiomia oe e tagata talitonuina oe latou te le avatua sina mea laititi e masalosalo ai lo latou faamaoni.

Aisea ua lauulu lauulu ile tusi miti a Miller

Gustav Miller e faʻamatalaina le aliali mai o lauulu laulu i se miti, e le gata o se faʻailoga o le atamai, ae o se faʻailoga foʻi o le lumanaʻi faʻafitauli tau soifua maloloina.

• Lulu uliuli, mimiti lauulu sinasina o se lapataiga faʻailoilo e tatau ona e matua faʻaeteete i lou soifua maloloina. O se miti e ono faʻapea mai ua oʻo mai le taimi e mafaufau ai i tuʻuaga ina ia 'alo ese ai mai le soona galue,

• vaʻai i ni nai laulu papaʻe i lau laulu ma vaʻavaʻai pe faʻafefea ona faʻaopoopoina lo latou numera i taimi uma - faʻamoemoe suiga i le mea moni, o le a tatau ona e tele le taimi e faʻaalu ai i popolega ma mataupu, aua a leai, e mafai ona e taofia le puleaina o le tulaga,

• pe a fai na e feiloaʻi i se tasi pe sili atu foi tagata e fai ma lauulu sinasina - o se miti faʻapea na folafola mai foi suiga i lou olaga. Mo se ulugaliʻi alofa, o se miti faʻataua folafola le foliga mai o se tagata e mafai ona avea ma tauvaga mo se tasi o latou,

• afai o le laulu sinasina i le miti sa mafiafia ma maloloina - o le faʻailoga lea o lou poto ma lou tamaoaiga. Faʻapea foi, o se miti faʻaalia le faʻaalia o foliga i lau liʻo o se tagata o lona agalelei ma le poto masani o le a fesoasoani tele ia te oe i le olaga,

• I se tulaga lautele, lauulu sinasina i se miti o se faʻailoga o malaga fiafia, manaia uo ma talafou lelei mo oe,

• afai e miti se fafine pe faʻafefea ona ia taumafai e vali lauulu lauulu ma lona malosi atoa, o lona uiga o le mea moni i lenei olaga o le a ia lilo faʻamatalaga o lona olaga faʻalilolilo mai lona tagata.

Aisea miti lauulu sinasina, lauulu sinasina luga o se miti tusi o se wang

Bulgarian clairvoyant Vanga talitonu o lauulu sinasina i se miti e faatusa i le miti olaga poto masani ma poto. Tusa lava pe vaai tagata talavou ile lauulu laulu ile miti, o se faʻailoga lea o lo latou malamalamaʻaga ma le maelega o le a lava e amata ai se pisinisi fou ma le aoga.

Peitai, e leai se auala o lona uiga e mafai ona e malolo, ma o mea latou te o ai i luga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e galue malosi ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona e taulaʻi i galuega. Ma le isi mea, o le miti e uiga i le lauulu sinasina o lona uiga o mafaufauga ua leva ona galo ia te oe e fesoasoani i le foʻia o se faʻafitauli.

Le a se mea e miti ai lauulu lauulu i le tusi miti a Freud

Sigmund Freud e faʻamatalaina se miti uiga ese. E talitonu o le foliga mai o lauulu laulu mo se tagata o soo se matua o lona uiga i totonu o le vavalalata mafolafola o le a mafai ona tuu atu i ai le lagona o se alofa alofa, ae ui i lea, uma au togafiti faigofie ma monotonous. O le mafaufau o le mafaufau, o se miti e tatau ona uunaia oe e faʻataʻitaʻi atili sili atu i le moega, a leai faʻafitauli o lou lava olaga e oʻo mai.

Afai na e vaʻai i ni fafine uumi lauulu lauulu - o se faʻailoga lea e ono vave ona tulaʻi mai faʻafitauli i lau mafutaga vavalalata, e ono paʻu lau ulugaliʻi, ma e le o toe umi se taimi e ono tupu mai ai se tauvaga i le tafailagi.

O afea e taunuu ai miti faaperofeta?

O fea aso e ono faʻataunuʻuina ai miti? A o le i taliina lenei fesili, tatou vaʻai muamua i le mea o le "miti" e tupu mai. Pe a tatou oso atu i lima o Morpheus, tatou agaga tuua le tino ma aveina atu i le isi lalolagi, lea e mafai ona tuuina i ai se faailoga po o se lapataiga o se latalata mai mea na tupu. O le mamao ona mamao o le agaga poʻo le aitu, o le tele foi lena o le moni o le vaʻai i le lumanaʻi.

Fomai poto ua taua lenei mea o le "miti manino." Afai o le agaga e leʻi mamao ese mai le tino faʻaletino, e vaʻai le mafaufau i miti tino, pe faʻapea foi ona taʻua e le au faamalolo, "gaogao". I lenei tulaga, o se tagata na ona moemiti i se mea e faʻalavelave ia te ia pe o le a popole ia te ia i lona olaga i aso uma. Ia fai mai le tele o Tupulaga Talofa Tui.

E le gata i lea, o le faimiti lava ia e mafai ona ia vaʻaia se faʻaaliga o se faʻailoga manino mai luga, aua na ia moemiti moni i se mea na ia mafaufau pea i ai pe popole i ai. O le mea moni, e leai se mea fai ia va ma faʻamoemoega ma faʻailoga. O se faʻataʻitaʻiga lelei o na miti, o ni faʻamalamalamaga.

O atavali vaaia i le moni isi lalolagi e le faigofie ona malamalama ai. E masani lava latou te valea, fegalegaleai ma e le masani ai. Afai na e moemiti i se aufana ma u fanafana e te leʻi vaʻaia muamua i le olaga moni - o lenei lava vaʻai e mafai ona avea ma ki i le tatalaina o lau latalata lata mai.

O mea uma e manaʻomia e lapataiga maualuga e lapataʻiina e uiga i taimi uma faʻailoaina ma le faʻaeteete. Ma e fesoasoani i le faʻauigaina oe ua valaʻauina e sau sau faʻailoga na faia ma suʻesuʻeina e le au popoto i le tele o seneturi. Soʻo se faʻailoga poʻo se mea e moemiti i le po e mafai ona i ai se uiga ia te ia lava, ma iloa ai, e mafai ona e maitauina le faʻalauteleina o mea tutupu i lou olaga.

Ole fuaitau e faʻataunuʻuina ai miti faʻataʻitaʻi ua matua le malamalama - e fua ile 10 pe sili atu tausaga. O lona uiga, afai e te miti i se faʻailoga lapatai e uiga i le fanau mai o se tamaititi, e le o lona uiga o le a avea oe ma tina i totonu o le tausaga.

O le a le miti o lauulu sinasina i le miti tusi o Hasse

• Valivali lauulu lauulu - sese le faʻamuamua ile olaga,

• vaʻai i fulufulua ua pa'ū - ua leva ona faʻaalia faʻafitauli tuai.

• Vaʻai ia te oe lava ua uliuli lauulu - mo se mea faʻaalia.

Aisea miti lauulu lauulu i luga o le miti tusi Loff

Pastor Loff e iai le uiga manino o lea miti. O lou vaʻai ia oe ma le laulu sinasina i se miti o se faʻailoga lea o lou malamalama ma lau poto ua lava mo lau pisinisi e atiaʻe ma uluola.

Aisea miti lauulu sinasina i luga o le samasama emperor tusi

E talitonu le tusi miti Saina o le lauulu laulu ile miti o se ata o le soifua maloloina faʻafitauli i le olaga moni.

O le vaʻaia o lauulu laulu i se miti o se faʻailoga lea e manaʻomia e siaki ou fatugaʻo ma māmā, e matua mafai lava e iai ni faʻafitauli. I fafo, o lenei mea e mafai ona faʻaalia ia lava i le foliga o le fula ma le puʻe i le manava.

O le mea lea, aua le maimauina le taimi, le asiasia lau fomaʻi ma saili poʻo le a le faʻafitauli.

"Le moe" vasega

Ae e te leʻi malamalama i aso e moemiti ai miti, tatou vaʻai i ituaiga o miti po:

  • Faaleleia. O miti ia e taunuu lava miti, tusa lava poʻo le a le tausaga poʻo le aso o le vaiaso. Latou fautua mai le sauniuniga faʻapitoa aʻo le i momoe: faitauga o taupulepulega leaga ma faʻataulaitu, faia o togafiti faʻamaneta, ma sili atu. O togafiti faataulaitu ma le samana e faʻaaogaina malosi ia auala. Mo tagata masani, e le fautuaina mai i na gaioiga.
  • O se vaʻai lea o loʻo mafaufau loloto ai se tagata ia Iesu Keriso, le Tina o le Atua, tagata paʻia fasia, le Faʻalata, tagata feoti pe ola, peitaʻi o loʻo mamao ma latalata mai. O miti faʻapea e tupu i taimi uma, pau le mea taua e malamalama i lo latou uiga paia ma faʻamatalaina saʻo,
  • Faailoga. O na miti e faʻataunuʻuina tasi taimi i lea taimi, ina ia mafai ona faʻauiga i ai, e taua le iloa ma le mautinoa mo le toe faʻafouina o faʻailoga masani ma pa,
  • Faʻataʻamilomilo pe leai ni miti. E leʻi taunuʻu, ma o latou uiga ma aano autu o loʻo i ai i faʻamanatuga taua a le fai moemiti. E mafai ona miti i se mea e faʻalavelave ia te ia, lea e masani ona ia popole, manatua ma mafaufau i ai. Miti moe e faatatau foi i lenei ituaiga o miti. Afai na e moemiti i se mea faapenei, e le tatau ona faʻatali mo le lavea o le malaia ma leiloa leiloa i totonu i lou olaga. Naʻo le alu ese mai le moega, fufulu, inu vai ma alu e moe atili. Afai ua e popole lava i se faʻaaliga, pe a uma ona ala i luga, taofi i le pale, tilotilo i fafo o le faʻamalama ma fai atu upu: "le mea o le po - e i ai le miti". Ina ia taofia se mea leaga mai le tupu, taumafai e taʻu atu e uiga i le maualuga maualuga o tagata na vaʻaia aʻo leʻi oʻo i le aoauli.

Aso ma aso faʻapitoa

O aso o le ono mafaia miti faavaloaga i le aso o le masina:

  1. Moni, muaʻi vaaia mea lelei na tutupu,
  2. Gaogao, leai se uiga
  3. Matua televave mea
  4. O mea o lo o fasiotia i se taimi lata mai,
  5. Taua mea lelei na tutupu
  6. Mea e le vave sau,
  7. Mauaina, pe a fai o le fai miti e le taʻuina atu i se tasi mai le moemiti faʻailoga,
  8. Faʻatusa i le ono mafai ona faʻataunuʻuina manaoga,
  9. Faʻailoaina le manuia ma le manuia le vave,
  10. Folafolaina faʻaletonu ma faʻafitauli laiti,
  11. Le tuusaʻo faʻamaoni i totonu o le 11 aso mai le taimi o vaʻai,
  12. Moni, ma lelei tau,
  13. Folafolaina o ituaiga uma o faʻafitauli
  14. Fasioti tagata, leai se uiga,
  15. Moni, faʻataunuʻuina vave ma sili ona lelei,
  16. Gaogao, o lona uiga e leai se mea
  17. Faatinoina i totonu o le 20 aso mai le taimi o mafaufauga,
  18. Moni, folafola mea lelei tamaoaiga, polofiti poʻo aoga maua,
  19. Lapataiga o taufaʻamataʻu faʻafitauli i totonu o le aiga aiga,
  20. Faʻasalalauga e sau lata mai
  21. Moni, folafola lelei suiga, o le a moni mo aso sefulutasi,
  22. Moni, lapataʻiga o taimi lata mai o faʻafitauli,
  23. Ia vave taunuu
  24. Vaʻai i se suiga lelei,
  25. Sese
  26. Ma faʻamaoni, faʻamalieina i se taimi lata mai
  27. Gaogao, leai se uiga
  28. Moni, sau moni i totonu o le masina fou,
  29. E le faʻataunuuina le faʻalapotopotoga
  30. E seasea lava ma seasea ona taunuu moni,
  31. Iloaina i totonu o le 15 aso, pe a na latou tauaveina se alofa uiga.

Valoaga faʻa-perofeta - o a aso faapitoa latou te miti ai? O le ono moemiti miti e sili ona moni i vaitau nei:

  • Vaiaso Paia (malologa i le va o Kerisimasi ma Epiphany),
  • Aso malolo Ekalesia
  • Lona tolu o soʻo se masina
  • Igoa Aso (Agelu Aso)
  • Mai le Aso Tofi i le Aso Faraile (o le moe i lenei po o le vaiaso ua manatu e leaga, ae e manino mai ma seasea taimi).

Miti vaiaso

O a aso o le vaiaso e iai miti faʻataʻitaʻiga?

  • Mai le Aso Gafua i le Aso Lua - 100% tino, o lona uiga e leai ma se lapataiga e uiga i se mea,
  • Mai le Aso Lua e oʻo i le Aso Lulu - o le ono mafai ona faʻatino i le olaga moni o le 50 i le 50,
  • Mai le Aso Lulu i le Aso Tofi - toeitiiti lava le fusia ma le faʻamaoni,
  • Mai le Aso Tofi i le Aso Faraile - o le mea moni, o mai moni i totonu 3 tausaga mai le taimi o vaʻai,
  • Mai le Aso Faraile i le Aso Toʻonaʻi - e masani ona sese
  • Mai le Aso Toʻonaʻi e oʻo i le Aso Sa - ua taunuʻu mai moni ile afa muamua ole aso e tasi.

Manatua o faʻaaliga na tatou talanoa muamua e moni e moni, e tusa lava po o le aso o le vaiaso po o le aso o le masina. A fai o loʻo e moemiti lava i lea lava faʻailoga, e manino foʻi.

Ole manaʻo e vaʻavaʻai ile lumanaʻi, ia manatua, e mafai e lenei mea ona suia lou faasinomaga, ae le o taimi uma mo le lelei. O le taʻuina o taimi i taimi uma sa mafaufauina o se agasala ma o se mea leaga, o lea e le tatau ai ona e taulaʻi i ai. Tuu oe e miti na o uiga sili ona agalelei ma sili ona alofagia!