Tausiga

Faʻafefea ona fai se aufana laulu mai ile laulu

Matou te manaʻomia:

  • selu
  • pulu
  • studs ma mea e le o vaaia mo le fusifusi
  • varnish

Laasaga 1. Aoina le laulu i le solofanua i le pito i luga o le ulu. Faʻalogo e leai ni roosters, a leai, o le laulu o le a foliga vaʻaia.

Laasaga 2. Matou te faʻamauina le iʻuga o loʻo faʻamauina ma se paʻu mafanafana ma fai ai se matasele mai fafo. O le umi le matasele, o le tetele foʻi lena o iʻuga.

Laasaga 3. Vavaeese ma le faʻaeteete matataʻa maua mai i vaega e lua

Laasaga 4. Faala lou lauulu e faia ai se aufana. Faʻaaoga le toega totoe mo le ogatotonu.

Laasaga 5. Sau lelei le faʻaiuga ma le le vaʻaia poʻo ni faʻamoe.

Laasaga 6. Toe faasaʻo le foliga mulimuli mai e toe foliga aulelei le aufana. I le taimi mulimuli, sulu laititi i le varnish.

Mo se puʻupuʻu

E le o teine ​​talavou uma e uumi lauulu, e toʻatele latou te le tauanauina latou, ae mo i latou e i ai le auala e fai ai se sili aulelei faʻapitoa i se aufana. E i ai le vaifofo mo latou - o le aufana o le a i le pito i tua o le ulu! E faʻapea foʻi, o lenei metotia e talafeagai mo e e le o oʻo tauau i latou lauulu.

Faʻamatalaga auiliili mo le folaina o se aufana i luga o agamalu lauulu:

  • Mai itu uma e lua, faʻamau loka, ma ave i le occipital eria.
  • Ole taimi nei ua manaʻomia ona fusifusia faʻatasi ma se vaega ole ofu paʻu, ae aua le toso faʻataʻitaʻiga ile iʻuga - e te maua ni fulufulu o lauulu.
  • Oe e tatau ona vaʻavaʻaia lelei vaeluaina i le afa, oe maua se ituaiga o taliga mo teuteu. Ina ia sili atu le talafeagai ona faia le lauulu, teu nei vaega i lauulu i le vaega o totoe o le lauulu.
  • Ole mea lea e tatau ona e puʻeina le isi solofanua pupuʻu ma afifi le aufana na faia ma ia, o mea uma e tatau ona malupuipuia lelei i mea e le vaʻaia poʻo ni lauulu.

I luga o le vitio, o se laulu lauulu laulu mai i le laulu e laulu laulu:

Afai o lauulu e puʻupuʻu lava, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se chignon poʻo le patch i le metotia tutusa.

I luga o laina

Lauulu ulu lauulu - faatonuga

  • Sii le lauulu selu i luga o le maualuga solofanua, ma nonoa i se fusipaʻu i le vaega o le pale.
  • Aua le tosoina le lauulu i le pito, taumafai e fai se lapisi lapoa i le pito i luga o le ulu.
  • E tatau ona vaeluaina i le afa, toso taʻitasi itu laʻititi i le itu faʻafeagai ina ia fausia se aufana.
  • Lafo pito o le siusiu i le ogatotonu, fai ma fulufulu.
  • Taulima lau lauulu i le fulufulu manu. Ae o le auala o le laulu o se afu foliga foliga ma curls ma le faigata latou i latou faʻatinoga o le a fesoasoani e malamalama ai i faʻamatalaga mai le tusitusiga.

Na o le pau lena, o le a ia te oe matagofie aulelei sitaili.

I luga o le vitio, pe faʻafefea ona fai se aufana laulu mai laulu:

Fesuiaiga:

  • Faʻasolo lou ulu i lalo, ma i le pito i tua o le ulu, amata ona fili lalaga se fili masani faʻaaogaina se fatu.
  • A maeʻa ona fili le tofa, faʻapipiʻi pito i le maualuga i luga o le pale.
  • Ma, i le tutusa faʻasologa, fai se lauulu lauulu laei.

Fesoasoani:

Ae le i fausiaina se tulaga ese lauulu, fuafua muamua le nofoaga o le aufana i luga o le lauulu: e mafai ona tu i luga, lalo, mai soʻo se itu, poʻo se vavae eseʻesega ma le tele o aufana laʻau. Gum, filifili le sili ona talafeagai mo le lanu o lauulu masani, ina ia tuʻufaʻatasia ma le lautele leo.

O le isi auala e fai ai se aufana:

  • Fai se maualuga maualuga i luga o le pale.
  • Vavaeese se tasi manoa ma puipui i luma.
  • Vaelua i le tulimanu i le afa, nonoa i latou i se fusi uaua i le pito.
  • Mai le lauulu o loʻo totoe i luma, fai se matasele, afifi le loops faia muamua faʻatasi ai ma tapuni le aufana.
  • Faalelei mea uma ma fulufulu.

Ua leva

O fulufulu umi o lau mea e tatau mo lauulu i le faʻaaogaina o le aufana metotia, le faʻasologa o gaioiga:

  • Faaputuputu uma lauulu i se solofanua maualuga, gagau i se fusi uaua.
  • E tatau na e ave se kuluma lona lua, ma fai le matasele fomu, o lona uiga, filifili fua i le faʻavae ma le matasele, e tatau ona tuʻuina atu i le itu o le muaulu.
  • Vaelua le matasele fausia i le afa, ma nonoa i latou i pito ma le fesoasoani o le le vaaia.

I luga o le vitio lauulu lauulu mai lauulu laʻasaga i lea laasaga ata faʻatonuga:

Masalo o le a e fiafia foi e iloa e uiga i mea lauulu ma curls o sili sili ona lelei ma sili ona matagofie, ua faʻailoa mai i le tusitusiga.

Ae e maeu le matagofie o le faʻatulagaina o curls i luga o le laulu uʻumi, faʻapea foʻi ma le faiga o lo latou faʻatinoina, e fesoasoani e malamalama ai i faʻamatalaga mai lenei tusitusiga.

E faʻaalia i le tusitusiga le faʻailoaina mai o mea i le laulu o laulu e laʻititi le umi.

O a mea matagofie lauulu mo le uumi o lauulu laulu e sili ona lauiloa i fafine, o loʻo faʻamatalaina auiliili i lenei tusitusiga.

O le lauulu e mafai ona faia i luga o le faavae o se isi masani lauulu - malvinka, o lona uiga, flagella e milo ese mai le itu o autafa, ma o se tala autu na fausiaina mai ia i latou. O loʻo malupuipuia uma fautuaga ile fulufulu lauulu poʻo ni paʻu ole paʻu, ma e tumau pea ona tumau pea pea fasi maea. E mafai ona tuʻuina i le matagofie o uʻamea faʻapipiʻi uʻamea poʻo le faʻauliuli.

Faʻafefea ona fai se aufana laulu mai laulu?

E pupula tele foliga o le aufana i le tele e mafai ai, tosina tosina i ai. Lauulu laʻasaga e talafeagai mo faʻamanatuga ma i aso uma o le olaga. Na te tausia lona lauulu atoatoa ma e le manaʻomia le faasaʻoga. Ina ia faia i le fale e le faigata tele, ae o masini nei e manaʻomia mo lenei:

  • uʻamea poʻo le masini faʻamago lauulu
  • pulumu, sulu,
  • uu malosi vali
  • studs, le vaaia,
  • pulu
  • lauulu teuteu mousse po o faasolo.

O le fausiaina o se fulufulu lauulu e tusa ma le 10 minute, ma afai e te faataʻitaʻi, ona lava lea e 5. E tele ni auala e fausiaina ai se aufana mai lauulu. E fai si masani lelei, ona e mafai ona e faia se punou i fafo o lauulu lamolemole ma migimigi lauulu, e tusa lava pe puupuu le umi e le mafai ona avea ma faʻalavelave i se laʻei matagofie ma le aulelei. E mafai ona maua le aufana i tua o le ulu, i luga o le ulu. Ae e i ai mea e tatau ona mafaufau iai.

1. E le tatau ona faia mai i lou lava ulu lauulu lauulu pe a fai e le mautonu, maʻimau, ma leai se ola. E le gata o le a le lelei foliga, ae o le a le tausisia foi lona foliga mo le taimi tatau, e ui i le mea moni o oe i ai umi uumi.

2. Ua mai e le aufana foliga, o teine ​​ma teineiti e iai le isu tele, auvae ma lautele le muaulu e tatau ona filifilia se eseʻesega o sitaili.

O ata nei o le a fesoasoani ia te oe e fai lau oe lava aufana foliga. Laʻasaga i lea laasaga faatonuga o le a taʻu atu ai ia te oe e uiga i le lavelave ma tulaga o le fausiaina o se tamai sili aʻoaʻoga i luga o oe oe lava umi pe ogatotonu tresses.

Lauulu laulu mai lauulu laa i lea laasaga ma lea laasaga ata

A maeʻa ona e mauaina mea taua uma mo galuega, matou te o saʻo lava i le fulufulu. O le a tatou fai i le taimi nei lava e sili ona faigofie le faia o sea laulu i luga uumi ma le lauulu lauulu. O se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma ata o le a faia lenei faiga e fiafia ma malamalama ai:

  1. Aoina le siusiu i luga o le pale (mafai foʻi ona e i se isi nofoaga), faʻamau faʻatasi ma se fusipaʻu paʻu. Lenei o le a avea ma faavae o le sitaili sitaili, o lea e tatau ona taofiofia lelei. E le fautuaina e fufuluina lou lauulu i luma o lenei, aua o le a sili atu le faigata i le faʻavaeina o filo.
  2. A fai le siʻu, e te le tau faʻaloʻoso atoa, ae fausia se mea e pei o se matasele.
  3. Lafo le vaega saoloto i luma ma malupuipuia le faʻaogaina o le vaʻaia, e pei ona faʻaalia i le ata.
  4. Vavaeina le matasele maua i 2 tutusa foliga.
  5. Toe togi le pito i tua faʻamautuina i tua, faʻapea ona vaeluaina le matasele. I lenei laasaga, e taua le faʻaeteete - na o le pau le auala e fausiaina ai se lalelei ma sili atu le punou.
  6. Faʻamau le tupe maua fua i tua i le faʻaogaina o ni mea laiti lauulu.
  7. O lenei o loʻo totoe e faʻapipiʻi ma varnish ma e mafai ona e fiafia i se uiga le masani ai.

Lenei ua faʻamatala o se auala sili ona faigofie e fausiaina ai se punou i fafo atu o lauulu. E aulelei lelei uma i ai ma bangs ma aunoa. O lea e mafai ona e alu i se pati, aʻoga, faʻauʻuga, aso fanau, faamanatu le Tausaga Fou ma faʻatupu ai foi le teine ​​i se aso malolo i le aʻoga.

Lesona ata

Le aufulu o lauulu lauulu mo umi lauulu vitio

O ata ma ata nei o loʻo faʻaalia se ata manaia o le laʻasaga faʻataʻulelei o loʻo iai se laulu faʻaau mo fulufulu uumi mo teine ​​ma teine ​​o soʻo se matua. O faʻatonuga faʻamatala i luga e mafai foʻi ona faʻaogaina, ae o lenei ua matou fautua e mafaufau seisi filifiliga i le video tutorial. Mo lenei filifiliga, faʻaputu i luga o tisiketi 'aʻau paʻu, ni lauulu e le vaaia poʻo ni lauulu.

Ma o se laʻasaga lea i lea laasaga mo se tasi o filifiliga mo le umi lauulu mo se teine:
1. Vaevae manoa i vaega e lua, tutusa i le faʻafoliga o se malvina. E tasi le vaega e ao ona aoina ile 'au ina ia aua le faʻalavelave, ma mai le lua tatou te faia se aufana.
2. Fai se fusi.
3. Fausia se matasele, vaevae lua i totonu ma nonoa pei ona faamatalaina i luga.
4. O pupuni e totoe i le pa'ū paʻu e mafai ona faʻaolaina ma teuteuina i lou lava faitalia.

O le faʻamalamalamaina o sitaili ma taʻaloga mama ua saunia. O lenei filifiliga e le talafeagai mo le muamua o Setema, ae o le a fetaui lelei i se faʻafiafiaga masani.

Vitio tutorial mo tagata amata

Lauulu laei mai lauulu laa i lea laasaga:

  1. Faaputuputu le laulu i se solofanua solofanua, ona faia lea o se "matasele" ma nonoa i se fusi uaua mo lauulu (o le tele le matasele, o le tele foi o le aufana a).
  2. Ona e tatau ona vaeluaina le matasele maua mai i le lauulu i ni vaega se lua,
  3. A maeʻa, faʻalautele lou lauulu laʻititi e maua ai le aufana ma faʻapipiʻi le foliga ma mea e le vaʻaia,
  4. O mea o totoe o le solofanua e tatau ona siitia i le pito o le fusi ma puipuia i lauulu le vaaia; afai e umi le lauulu, e tatau ona afifi le pito i lalo o le aufana i nisi taimi,
  5. Ona faʻaopopo faʻaopoʻopo foi lea o le lauulu lauulu laʻau mai le lauulu ma faʻauʻuina le iʻuga ma se faʻalelei feololo varnish.

Ua saunia le aufana mai le lauulu:

O lenei teuga e mafai ona faia lelei poʻo sina le faʻatamala, e i luga lava mea uma ia te oe. O le mea autu o se lauulu lauulu o le a talafeagai i le toetoe o soo se tulaga!

O lenei seisi laʻasaga i lea laasaga laʻasaga e faʻatatau i le auala e fai ai se nana mai lauulu:

Punou mai lauulu laasaga i lea laasaga faatonuga

Lauulu laulu mai lauulu - sitepu ma lea laasaga faʻatonuga

O le mea moni, o mea uma e matua faigofie ma e na o le manaʻomia:
- taimi
- o le faʻata
- se pea fasi paʻu,
- lē vaaia,
- fale teu
- fulufulu lauulu (pe'ā mafai, malosi faʻamau).

Afai o oe o le pule o lauulu pupuu, ae e te manaʻo pea e fai le laulu lauulu, aua e te popole - i lenei tulaga, o le chignon o le a fesoasoani ia te oe i fafo (sese curls). E mafai ona fili ma faʻataʻavaleina pei o le aufana. O le mea taua o le siki e le ese mai le lanu o lou lauulu.

1. Selu atoa lou lauulu.

2. Toso le lauulu i le solofanua i luga o le pale. Filifili se tamai manoa mai le pito i luga o le solofanua ma faapipii i luma (o le ae manaʻomia le faia o se "nonoa" i le aufana).

3. I le pito lava o le siusiu, nonoa le au fulufulu lua. E faigata ona taʻu atu poo fea tonu le mea e manaʻomia e fai ai, talu ai o lauulu uma e 'ese le uumi. O le mea lea, taumafai e faʻataʻitaʻi, faʻaalu le taimi e faʻataʻitaʻi ai i filifiliga eseese. Afai e totoe se tamai laʻau, ia faʻauma i le kuluma mo le taimi lona lua.

4. Vaelua le lauulu i le va o fusi faʻamalosi lua i vaega e lua, ia faʻaeteete ia aua neʻi toso i fafo mai lalo o le vaega faʻamalosia uʻamea. Vaevae vaega taʻitasi i se ituaiga ili, faʻapipiʻi ma varnish. Mai le faʻaiuga "avanoa" fai se aufana, faʻamautu ia faʻapipiʻi mai le pito i lalo.

5. Vavae pito o totoe o le lauulu i ni vaega se lua ma nana i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le aufana.

6. O loʻo iai pea ni ou fasi fulufulu i le amataga, ma o le ae faia se "fusi" i luga o le aufana. Naʻo le tuʻu i le ogatotonu o le iʻuga e maua mai, latalata i le faʻavae, faʻapipiʻi ma se paga e le mafai ona vaʻaia, ma nana pito o totoe i se aufana.

Ina ua fatuina se "laei mai Fulufulu" lauulu, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina ma le nofoaga o le 'au, faʻataʻoto matagofie lau' au, faʻaopopo ni nai mea, ma isi.

Le aufulu o lauulu vitio

Matou te ofoina atu ia te oe nisi faʻataʻitaʻiga o vitio o le fatuina o se aufana mai lauulu, o le a vaʻaia vaʻaia faʻafefea ona gaioi ma ono faʻaalia ni manatu fou mo le fausiaina o lenei matagofie lauulu lauulu.

Ata tusi lauulu mai lauulu

Ma le mea mulimuli, matou te mananaʻo e faʻaalia ni faʻataʻitaʻiga o ata o lauulu aufana na faia i luga o ituaiga eseese o lauulu.

Lauulu aufana

Matou te faʻamoemoe na e fiafia i ata na faʻaalia, faʻapea foi ma le ata vitio o laʻau o aufana, ma ua e fiafia e fautua ia latou i au uo, ma faʻaopopo la matou 'upega tafaʻilagi i au faʻailoga. Filifili, faia, avea ma sili ona aulelei!

Fai-e-oe lava lauulu laulu mo lauulu laititi ma pupuu

O e ofuina se puʻupuʻu puʻupuʻu pe ogatotonu? Tagata e ona le umi-lauulu lauulu e le faigata ona fai mea uma na faʻamatalaina i faʻamatalaga i luga. O nei metotia e faʻaogaina i laupepa feololo ma umi, ae o pupuʻu e le faigofie. O le vitio mulimuli mai i le Lusia e faʻamatala ma faʻaali ai le mea e mafai ona faia i lenei tulaga. Afai e te mulimuli i fautuaga mai le vitio ma mafaufau totoʻa i le ata, o le faʻafiafiaina teuteuga o le a teuteuina lou nape.
1. I vaega o le siosiomaga, vavae ese 2 manoa ma aumai o latou pito i le pito i tua o le ulu.
2. Faʻafesoʻotaʻi pito i se ofu mafanafana, fai se matasele.
3. Vavaeese ma le faʻaeteete le matasele, ma vaʻai ai mea e taua o "taliga".
4. Afifi le toega i le aʻai o taliga, faʻamau ma le le vaaia.

E aliali mai le faigofie tele o le fausiaina o se lalelei i luga o lou ulu. O le laasaga ma lea laasaga faatonuga e le talanoa e uiga i mea teuteu, ae e mafai ona e filifilia i luga o lau faitalia. E mafai ona fulufulu, curls, mama. Ae e tusa lava pe leai ni mea faʻaopoopo, e foliga mai e lava ma lava.