Foliga mata ma mata mata

Mea uma e uiga i le tumau Tarako o laulu mata

Lomiga e PERMANENT MAKEUP❤️ (@onika_elena) Mar 12, 2018 i 1:45 PDT

Afai e te manaʻo i mata matagofie mo se taimi umi, filifili se peʻa. E mafai ona taofia mo le sili atu i le lima tausaga. Ua fai le peʻa i se masini faʻapitoa ma se nila. E le aoga le fefe i mata o mata pe a uma lena o le a sili ona pupula, lanumoana-uliuli. O loʻo galulue nei polofesa naʻo le vaega pito i luga ole paʻu - o le epidermis, o metotia fou faʻatagaina oe e maua le sili ona masani ai aʻafiaga. E tele ituaiga o tāina.

Lauulu metotia

O le matai e tosoina moni lauulu uma. I lenei auala, e mafai ona e faasaʻoina le asymmetry ma liliu vaapiapi laulu mata i foliga lautele. Le teuteuga tumau ma lauulu metotia o loʻo faia e ala i le masini metotia ma tusi lesona. Le sili ona lauiloa o microblading. A faʻaaoga le vali, ua faʻaoga se peni ma se lau, lea e faʻapipiʻi ai mata o le tagata faʻapitoa. Latou te liliu mai i se mea masani. Le aafiaga tumau e uiga i le lua tausaga.

Faʻasusu, poʻo le faʻamalieina

Ina ua uma ona tafana, o mata o mata e foliga e le masani ai, ae sili atu ona iloga. E foliga mai ua sina lanu ma ata lafoia. O le matai na te muaʻi tusia le fuainumera, ona faʻatumu lea i gaioiga lemu a le masini. A palu, o se lanu valivali e faʻaaogaina - fuluful mata e faia mama i le faavae ma pouliuli i le pito.

Fefiloi faasalalauga

Ole tuʻufaʻatasiga lea o lauulu auala ma fana. O le cosmetologist muamua tosoina lauulu, ona faʻaaoga lea o le ata lafoia - fatuina se paolo i le va oi latou. O le uumi ma sili ona taugata faʻagaioiga.

3D tekinolosi

Ole tutusa lea ole fefiloi o mata ole peʻa ole togafiti male igoa maoaʻe. Faatasi ai ma le fuainumera (2D, 6D), o potu faʻaali e faʻaali le iʻuga folafolaina - pe fia le iʻuga o le a mata e mafiafia ma mafolafola mata. O le maualuga o le, o le sili atu taugata o le tau.

Lomiga na saunia e Permanent Makeup (@yana_pohilova) Nov 22, 2017 i 4:48 PST

Ua faʻatonuina e fomaʻi faʻalelei foliga lauulu pe a maeʻa le 35-40 tausaga, ina ua amata ona sesega le laugutu, ma ua fufuluina le auivi. O loʻo faia ni puninii laiti i luga o laugutu, o loʻo folasia ai le lanu lanu. O lenei i salons professional latou faʻaaogaina na o natura laau ma minerale vaega e faʻaititia mea leaga. E tele aga.

Talaaga

Mo i latou e manaʻo e faʻamamafa laugutu sina mea pe faʻasaʻo le faʻamimita, o le metotia kontour e talafeagai. O le matai e faʻasolosolo le nila i le auivi o laugutu ma se paolo masani faʻalenatura nai lo faʻalenatura. O laugutu o le a faʻaalia atili.

Foliga foliga mai

Lenei ua faaopoopo i le eyeliner fana. O laugutu ua faʻamamafa i le auivi ma vali vaega. E filifili e le matai le ofu i le lanu o ou laugutu (pe amanaʻia foi manaʻoga) ma faʻapipiʻiina i se nila mafiafia. Le vali faaaogaina tusa o le tolu milimita. O lea e mafai ona vaʻaia faʻalauteleina laugutu ma faʻaopopo le tele ia latou.

Suavai

O iinei, o paʻu laugutu e valivali atoa, ae e leʻo faailogaina foliga. Lua lanu o loʻo faʻaogaina ma se eseesega o uiga. O le lanu susulu e latalata i le sitaili. Na faasolosolo ona ia seseina, lea foi e maua ai le tele. O le valivali ata o le tumau teuteuga e sili ona le vaaia ma masani.

3D tekinolosi

Ole auala pito umi lea ma sili ona faigata. O le matai e vali atoa ona laugutu i nisi lanu. E masani ona faʻaali ata lafoia e tolu. O le isi e tusi se auivi, ao le isi e tusi se tusi. O se peʻa tatau e fautuaina mo fafine matutua. O le aafiaga e tau ile lima i le fitu tausaga.

Lomiga mai Tattooage o mata, laugutu, laumata o Almaty (@tatuazh_almaty_versailles) Sep 17, 2017 i 10:49 PDT

Ole aso, e le manaʻomia le tusia o au mo oe lava i aso uma o le taeao, aua o laina lelei e mafai ona tusia faʻatasi mo ni nai tausaga. E i ai foi le le vaaia o se peʻa o le laumata, e mafai ai e mata ona faʻaalia atili. Matou te auiliiliina filifiliga talafeagai.

Vaaiga ole Ciliary

O lenei tumau tekonolosi teuga e talafeagai mo teine ​​ma tamaitai o soʻo se tausaga. O le matai e pasia le lanu i le va o mata mata, ma atili ai ona malamalama le laina. Le faʻaaogaina o vailaʻau vai, o le faʻagasologa e matua leai se tiga. Va vaeluaina mata-eyelash faateleina vaʻaia le maualuga o fulufulu mata ma faʻatagaina oe e faʻasaʻo le asymmetry o mata.

'A °

A atoatoa tusa lava pe a faʻapipiʻi faʻapipiʻi i laumata. Pigment ua tuiina i se tamai nila. I le taimi o le faʻagasologa, se lagona le fiafia e ono lagonaina. Ae o iinei e tatau ona tatou manatua o le aafiaga o le tumau vali i luga o laumata umi tolu i le lima tausaga. Ma i le taimi lea atonu e te fiu e savali ma ufanafana.

Art tumau

O le ituaiga sili lea ona faigata ma e sili ona lamatia o le tumau. Le wizard faia se ata mo oe mo le tele o tausaga - faʻauʻu aū ma ata e faʻalagolago i au mea e te fiafia i ai. Mo le fausiaina o ni mea teuteu umi, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o se matai faʻatuatuaina, ma a o le i alu i le salon, aʻoaʻo metotia o le palu faʻafetaui.

Lomiga mai le Permanent Makeup St. Petersburg (@artwomen_pm) Nov 1, 2017 i 11:56 PDT

Faatasi ai ma le fesoasoani a aʻa tumau o le aso nei e mafai ai ona maeʻa lau lauulu. Tumau faia o se tala faatatau ma fulufulu mata tattooing ma faʻatagaina oe e nana botak patches, trichopigmentation poʻo maʻilaʻila. O le matai e faʻataʻitaʻiina le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le ulu.

O le a le mea e tumau o le peʻa mata ma pe aisea e faia ai?

Se tautua faapena o se tasi o sili ona sailia i faleoloa matagofie, aua faafetai ia te ia E le gata e mafai ona e faʻamanuiaina lanu faʻasaʻo, ae e nana foʻi faʻaletonu laiti (maʻila, avanoa, maka iila).

Totoina tumau, faʻalagolago i le faiga, o loʻo faia e eseʻese ituaiga nila, isi mea faʻaopopo meafaigaluega mafai foi ona faʻaaogaina.

Faʻalagolago i le filifilia auala o le loloto o le tuia o le pigment i lalo o le paʻu ese lava.

Ma o le loloto le pepelo ma le tufatufaina - o le sili atu ona tumau o le iʻuga o le ai.

E tiga pe a fai?

E le mafai ona taliina lenei fesili faʻapitoa, talu ai e tofu le tagata ma lona lava tiga tiga.

O nisi e onosaʻi le faʻatino, e oʻo foi i se tui e le fesoasoani i se isi.

O le mata o mata ile mata, ile faʻavae, e manatu o se tasi lea o pito sili ona tiga peʻa faia peʻa ole peʻa., talu ai o le paʻu i nei nofoaga e matua manifinifi ma fetaui lelei i le ivi.

O le mea lea, o neura iuga e latalata i le mata.

I lea lava taimi tele faalagolago i le faʻatinoina metotiaA faʻapea o loʻo faia le microblading, o loʻo faia ni togi laiti, o le a iloga le tiga.

Faatasi ai ma le efuefu spray, o tiga e toetoe lava a toesea.

Eseese o ofe tumau

  1. Leai.
    O se tasi o ituaiga sili ona faigata, lea i lauulu uma e "tusia" e se lanu lanu i luga o se masaniga ua fuafuaina.
    Ole master, e faalagolago ile ata na atiaʻe, e mafai ona suia le itu, mafiafia ma foliga ole ata mai le “lauulu”.
    O le mea lea, e mafai ona e fatuina se lamolemole ma tutusa le lauulu lauulu, ma e mafai ona e faia ia sili le saʻo ma sili atu ona faʻalenatura.
    O se peʻa faʻapena e tumau le faʻalagolago i le ituaiga paʻu ma vali ia sili atu i le tolu, ae le sili atu i le lima tausaga.
  2. Efuefu.
    O le taualumaga o loʻo faʻatinoina i le metotia o le faʻailoaina o vali i se paʻu papaʻu faʻaaogaina ai se masini ma se nila manifinifi.
    Le lelei o lenei metotia o loʻo i le tele o filifiliga o lanu ma le paʻu ma le avanoa o le tuʻufaʻatasia o latou ma le tasi i le isi i le metotia o superposition.
    O lenei metotia faʻataga ai oe e fetuunai le mafiafia ma le faʻaali o laulu mata.
    Ae i lenei tulaga e le mafai ona ausia laina manino: o ausi o le a lamolemole ma masani, e peiseai ua valivali ma se teuteu penitala.
  3. Microblading.
    O se faiga lavelave e faʻaoga ai se lau manifinifi nai lo le nila.
    Latou puleaina tipi i luga o le lauulu lea e folasia ai le lanu lanu.
    O le faiga e fai si tiga, a o le vali e goto loloto atu nai lo le taimi e faia ai isi ituaiga o peʻa.
    Ae i le taimi lava lea e tasi, oe mafai mautinoa le mautinoa o le tali o le a tumau mo le itiiti ifo ile tolu tausaga.

Faʻafefea ona tapena mo le faʻagasologa?

Sauniuniga seʻi lelei le faʻateʻa amata i ni nai vaiaso aʻo leʻi faia le taualumaga.

I le tele o falemaʻi, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa se tusi faʻamaonia mai le falemaʻi i le mea e nofo ai i luga o le setete o le soifua maloloina o tagata.

Afai o loʻo faia se togafitiga o se tagata ma vailaʻau malosi, e tatau ona maeʻa a itiiti mai ile lua vaiaso aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga.

Aemaise lava pe a fai o le antibiotics, glucocorticosteroids ma le toto manifinifi.

2-3 aso aʻo leʻi faia le taualumaga, e tatau ona e teʻena nei taumafa ma vai inu:

  • falai
  • gaʻo gaʻo
  • mea manogi
  • kofe
  • vai inu uila
  • malosiaga alamanuia
  • ava malosi i soʻo se foliga.

E uiga mo le vaiaso e tatau ona taofi le asiasi atu i matafaga ma le lafoina o faleE manaʻomia le faia o le paʻu pe a leai se tanu fou.

I se faʻaopopoga - o le paʻu i lalo o le malosi o le susulu o le la e faigata ma ono le mafai ona e vaaia pigments o nisi lanu ona o lenei.

E ui i le mea moni e faapea, togafitia le fulufulu mata i mata aneti i luma o le faʻagaioiga, tagata i le faʻatupuina o le tiga tiga e fautuaina i latou e ave se isi vailaʻau oona tiga a o le i asiasi i le matai.

Faʻafefea le faʻagasologa?

  1. O le tagata o loʻo talanoa ma le matai ia manaʻo ma foliga e manaʻomia, i le faavae lea o lo o tuufaatasia ai se ata.
    Mulimuli ane, ua fesiʻai i le laulu mata ma se penitala faʻapipiʻi faʻapitoa ma mulimuli ane toe suia.
  2. O le paʻu e togafitia i le lidocaine-e iai le kulimi anesthetic, a maeʻa ona manaʻomia lea e faʻatali le 10 minute seʻia amata ona galue le vailaʻau tiga.
  3. O le tagata tomai faapitoa e setiina le nila i le peʻa peʻa ma amata ona faʻagaioia ona fulufulu mata auala atoa.
  4. I totonu o le itula, maeʻa le faʻasologa ma ua togafitia e le matai le paʻu i se vailaau e tetee atu i le vailaau.

Tausiga

I le taimi lava e maeʻa ai le faʻagasologa, tiga ma tingling mafai ona lagonaina, fulu mata mata mafai ona mumu, fulafula foliga, ae o mea masani nei mea e tupu o le a mou atu i totonu o le lua aso muamua.

Le isi sosoʻo amata le vaitaimi sili ona faigata: toe faʻafouina.

I le taimi lea mo le tagata faʻatau e iai ni faʻatapulaʻa e faʻaaogaina ao e manaʻomia le faia o nisi tulafono talafeagai:

  1. Aua le paʻi i lauulu i le vaiaso ma aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma isi laualuga.
    A leai, o le i ai o se tulaga lamatia o le faʻamaʻi, ma o le paʻu i lenei nofoaga o le a faʻamaloloina lemu pe a fai e faʻalavelave e le aunoa.
  2. I aso muamua e lua i le tulaga o taualumaga 1-2 taimi i le aso e manaʻomia le faʻaaogaina o le moisturising ma le faʻamaloloina o kulimiSili atu le faʻaaogaina bepanten po panthenol.
  3. I aso muamua o le mata o mata o le a susu.
    E mafai ona e faʻamamaina tuʻusaʻo ma le fulufulu mata i le pulu lemu i latou i se matutu ma mama ie.
  4. I le vaiaso muamua, pe a mou ese le nectar, i le nofoaga o taualumaga o le a faia se fasi.
    E faailoa mai ai le amataga o le vaega mulimuli o le faʻamalologa. E le mafai ona aveeseina se fasi: E tatau ona exfoliate masani.
  5. Aua le susu ou mata i lou mata ile vaiaso muamua, ma e tatau ona e fufulu vave ma saʻo, e aunoa ma le faʻaogaina o ni mea faʻamama.
  6. Ole susulu ole la ile laulu e tatau foi ona tape.
    O le tuua o le fale e sili atu pe a manaʻomia. ma tioata tioata.
  7. E faʻatagaina ona sau i sauna, taele ma vaitaʻele.
  8. E le tatau ona faʻaogaina ni mea teuteu mo 3-4 vaiaso Peʻa peʻa.

Afai e te mulimuli i nei manaʻoga uma - o le faʻamalologa faʻafoliga o le a le sili atu nai lo le masina.

E oʻo mai i le taimi lea, o le aotelega ma le lanu o le a faʻataʻitaʻi atoa, ma le faʻapipiʻi o le a faʻamutaina atoa, ma tusa lava pe na i ai se laʻititi faʻatamala e matataʻu tagata faʻatau i le amataga, o le a mou atu foʻi.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

  • pe faʻafefea sa tausisia e le kalani faʻatonuga a le fomaʻi faʻapitoa e uiga i le toe faaleleia le taimi,
  • ituaiga paʻu
  • ituaiga o faʻagasologa
  • lanu lanu
  • vali gaosi oloa.

Afai na fai le peʻa lauulu, o le iʻuga e umi (e oʻo i le lima tausaga).

Ina ua maeʻa microblading, o le lanu e tumau pea mo le 2-3 tausaga, ma i le tulaga o le pauta spraying, tele e faalagolago foi i le numera o le lau.

Ae aotelega E mafai ona mautinoa mautinoa tumau tumau mai le tasi i le tolu tausaga.

Masalo e le lelei taunuuga

Faailoga ma mea le lelei ina ua tataina le tele aliaʻe pe a le mulimulitaʻia tuʻutuʻuga o le tumama ma o se taunuuga o mea sese a le matai.

O iʻuga e mafai ona iai:

  • siama ma syphilis, herpes, poʻo le hepatitis (ono tupu i taimi uma pe a faʻaaogaina se mea e le faʻaaogaina, ma ina ua le faia lelei le tausiga i nai aso muamua),
  • aʻoga maʻilaʻila,
  • toto le taofi
  • vavaeina vali poo se faʻaaliga o se aʻafiaga teteʻe atu i ai.

Anotusi

Ua iai le Tatu tele Contraindications, o le mea autu o o:

  • mali suka
  • hemofilia ma isi faʻamaʻi e afaina ai le toto faʻaputuputu,
  • mai
  • oncological faamaʻi
  • HIV ma le AIDS
  • popolega le popole, ona e ono mafai ai e le tagata o tausia ona le talafeagai ana gaoioiga i le taimi,
  • ogaoga faʻataʻitaʻiga o le cardiovascular system,
  • lafetoga, papilloma ma mole i luga o mata.

O loʻo i ai ni fesoʻotaʻiga: o tulaga ia, faʻamaʻi ma mea e tutupu ai peʻa faʻamalosi na o latou pe'ā uma ona faʻateʻaina.

Ole a le eseʻesega ile va o tui tumau ma la mata o mata?

Taualumaga e tele mea e tutusa ai i tekonolosi, ma eseʻesega e faʻatatau i naʻo le mafiafia o nila na faʻaaogaina ma le tuʻufaʻatasiga o le faʻaogaina o valivali lanu.

I se faʻaopopoga, o le tāina o le sili atu ona "faʻasolosolo" faiga.

I ai, e mafai ona 'ausia toetoe lava o manaʻoga manaʻomia ma le paolo o laulu mata.

Ole faʻaiuga ile taimi e tasi e foliga sili atu ile natura.

E mafai e tina maʻitaga ona fai ni mata tatupu mata?

Maʻitaga e o se tasi o fesoʻotaʻiga faʻatatau i le le faia o ni peʻa.

E fesoʻotaʻi lenei mea ma tele lamatiaga: popolega, ono afaina ai le faʻagaioiga o maʻitaga ma faʻamaʻi pipisi, e ono afaina ai e le gata ile tina, ae o le tamaititi.

I le faʻataʻitaʻiga, e faʻatupuina le tattoo i salalau e tele mo tinā maʻitaga, pe a puʻupuʻu ole taimi (e oo atu i le tolu masina) ma isi contraindications e leai.

Taualumaga tau

I Moscow ma St. Petersburg taualumaga o le tau o le averesi mai le 7,000 i le 15,000 rubles ma luga atu.

I itulagi ma faleoloa laiti tau i lalo: i totonu o le 6,000.

Lalo o nisi toe iloiloga. A i ai sau mea e fia fai, tuʻu lau faʻamatalaga i tala i lalo o le tusitusiga, e aoga tele ia matou tagata faitau.

“Ou te enaena e ala i le natura, ma E matua pupulu lava oʻu mata, ma i le aluga o tausaga latou te le o vaaia uma.

Na ou filifili ile peʻai le itiiti ifo atulaina latou, ma mo lenei filifilia se saito lanu.

Ia te aʻu fiafia lavape na faʻafefea uma ona taunuuga: e mata e mata, ae i le taimi e tasi e matua matauina i latou.

I le lua vaiaso muamua na sili ona susulu ma sa ou manatu o aʻu ma le matai ma aʻu sa sese i le lanu, ae i le aluga o taimi na mou ese atu le lanu. "

Maria Baklanovskaya, 29 tausaga.

“I loʻu talavou, sa leai se tatai peʻa ma oʻu uo na tusi o la mata mata i ni peni uliuli, mascara ma se isi lava mea, naʻo le faʻamamafa o foliga i lenei auala.

Sa ia te aʻu foi le faafitauli, ma ina ua avea aʻu ma tagata matua na taofia, sa ou filifili radically faaleleia le faafitauli ma fai se peʻa.

Ou te le o fiafia tele i le iʻuga, talu ai i totonu o le potu na latou faia ai ia te au le itiiti le ituaiga lea sa tatau ona i ai, ma ua talia e tagata faigaluega o se mea sese lea a latou faʻapitoa.

Peitai, e le ose mea sese tele, lea ae maise le le lavea, ma se faʻaiʻuga e sili atu le lelei nai lo le taimi muamua».

Tatyana Shulga, St.Petersburg.

"Ou fai le tattoo i ni nai tausaga talu ai: Sa alagatatau le faia o fulu mata i sina mafiafia ma uliuli.

Uma na lelei mai fafoae mo nisi mafuaaga e leʻi lapataia ai aʻu e le matai vali atonu e afaina ai.

O le faaiuga i tigaina mo le tusa o le tolu masina, feagai ma masani itiga.

Ona sosolo lea lagona (E pei ona faʻamatalaina au i se isi potu, na sau le vaega o le ie migimigi, ma o lona aofai na le taua, o lea na mou atu ai le afaina ma le afaina).

Ou te manatu na oʻu faigofie ona alu ese, ae ou te manaʻo e lapataʻia isi: teine, ia mautinoa e fai se suʻega alergi aʻo leʻi tataina le faʻata, pe a faʻapea e iʻu iʻuga e ono matuia».

Ekaterina Govorova, Komsomolsk-on-Amur.

Vitio aoga

Mai lenei vitio o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se laʻasaga tumau o laulu mata:

Tata Tumau fulufulu mata manatu o se auala saogalemulea faataga oe e faia le manaʻomia ata e aunoa ma le tele tautupe ma le tumau tau.

A e mulimulitaʻi i faʻatonuga uma ma liliu atu i se tagata tomai faʻapitoa, e le mafai ona e popole i lou soifua maloloina poʻo le matagofie o le iʻuga mulimuli.

Ae i lea lava taimi e manaʻomia le amanaia o contraindications ma faʻamautinoaina o le vali e faʻaliliu e le tino e aunoa ma se tali le lelei.

Tetele mata o mata: o le a lea

Faigata tumau - tuʻuina i mata o mata i le foliga saʻo ma le paolo taumatau e ala ile tui laʻititi mai se paluga tumau, o se lanu masani lea.

I lona autu, o lenei faiga e pei o tattooing, ae e le pei o se tattoo moni, o le tuiina i lalo o le paʻu i le loloto e le sili atu nai lo 1 mm ma tumau pe a ma le tausaga, o nisi taimi e oʻo atu i le 7 tausaga, faʻalagolago i uiga taʻitoʻatasi o le tino ma le tomai o le matai, faʻapea foi ma le lelei o mea faaaoga.

E faia i lalo ole vaifofo i le lotoifale.

Faʻafefea ona filifili le lanu ma foliga o laulu mata

E taua tele le filifilia o le paolo saʻo ma foliga o superciliary arches, ina ia aua neʻi afaina ai foliga vaaia, talu ai mulimuli ane e toetoe lava a le mafai ona toe faʻalelei ia mea sese.

O le mea lea, ae e te leʻi faia ni mata mata mata, mafaufau lelei i le filifiliga a le matai.

O tagata atamamai ua iloa i le amataga o galuega e naunau i tagata faatau mea latou te mananao e maua.

I le avea ai o se tulafono, latou fautuaina fafine lalelei lauulu e mafaufau i ai se paʻepaʻe-enaena paʻu, mumu ma blondes - lanu mumu-enaena, lanu enaena-lauulu - o se sukalati sukalati.

E taua le iloa pe a faʻatatauina le peʻa, latou te le faʻaogaina le lanu uliuli, talu ai pe a fesoʻotaʻi ma le paʻu, na te mauaina se lanu uliuli ma se tutusa ma foliga o se tuai tattoo.

Ina ia ausia le manaʻo pogisa paʻepaʻe, lanu enaena, enaena ma olive lanu fefiloi.

Ole foliga ole superciliary arches e mafai ona iloa e le faamasinoga ma le mea sese.

Fai ni faʻataʻitaʻiga ma se penitala teuteu: tusi i luma o le faʻata o filifiliga talafeagai ma ata le sili ona talafeagai. Lea o le a faʻafaigofie ai galuega a le matai. I nisi tulaga, taofi le foliga o mata o mata na fausia i le fanau mai.

Auala teuteu Tumau

Ua maeʻa ona faʻauia le paolo ma foliga o supa supa aula, ona tusi lea e le matai se ata i luga o pepa, ona momoli lea i le tino ma se penitala. Ona faʻaaoga lea o se analgesic e taofia le tiga i le taimi o le faʻagasologa.

Ole tumau le faia ole fulufulu mata ole faia e se masini faapitoa faʻapipiʻi ma se mea nini - ose koneteina mo vali ma se pu mo faʻapipiʻi ai se nila.

O mea ia e lua e faʻaagaga mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, o le mea lea o le matai i luma o le kalani e tatau ona ia faʻaaogaina le masini i mea faigaluega.

E taua tele le mata o le mata i mea e faʻaaoga e faʻaaoga mo totigilima faʻaula.

Le auala o le faʻataʻitaʻiga o mata e pei lava o se peʻa: faʻatasi ai ma le fesoasoani mai o le nila, ua faʻaofi mai le ie lanu i totonu o le epidermis, nini le paʻu i le paolo manaʻo. Faʻafetai i vaifofo o le lotoifale, o le talosaga e leai se aoga.

E seasea lava, o tagata e paʻu i le paʻu o le paʻu i luga o le paʻu.

O mea teuteu tumau e faʻaaogaina mo sina mea itiiti ile itula, averesi e tusa ma le itula ma le afa. I le lumanaʻi, o le a manaʻomia ai ni faʻasaʻoga (pe ā ma le ono masina mulimuli ane), e le sili atu i le itula.

E tolu metotia mo le tumau teuteuga:

Fulufulu manu, pe puʻupuʻu, o le "ata" o fulu mata. Ua saunia mata e foliga foliga na tusia i le penitala po o ata lafoia.

Shadow tumau eyebrow tattooing ua manatu o se auala lautele ma e talafeagai mo toetoe o tagata uma.

Lauulu metotia - faʻaaogaina pigment faʻaaogaina laʻititi laina faʻatonutonu toe faʻaauau le foliga o lauulu. Lelei mo le feaveaʻi o matagofie matagofie lauulu lauulu ma seulu lauulu.

Tumau maua sili superciliary arches pupula, latou avea atili manino.

Tuufaatasi faiga (3D tattoo), tuʻufaʻatasia metotia o i luga. Ua maeʻa ona ia iloiloina le tulaga muamua o superciliary arches, na vaeluaina e le matai i latou i vaega, i luga o ia mea uma na te faʻaaogaina ai se vaega faʻapitoa auala.

E manaʻomia se taimi umi, ae faʻatagaina oe ona maua le sili ona masani o fulufulu mata e le foliga foliga ese mai mea masani.

I le ata o le tumau lauulu mata, e mafai ona e vaʻai i le faʻaaogaina o metotia i luga.

Ole manaʻoga masani ole laulu mata, tusa lava poʻo le a le togafiti, ose foliga masani.

Ae ui i lea, e taua le ave ma le maualuga le tiutetauave: filifili se poto masani faʻamaonia faʻapitoa ma se faleoloa galulue ma faʻamaonia mea mata ma maua lelei faʻamatalaga tagata faʻatau.

Ole faia pea o vali

O loʻo i ai le tele o contraindications i le faʻagaioiga o le tumau tato tato mata. E aofia ai le iai o maʻi nei ma faʻamaʻi:

  • faalemafaufau ma epileptic faoa faamalosi,
  • maualuga le suka i lou toto
  • inisalini faalagolago
  • faʻataʻitaʻiga faʻamaʻi
  • fatufatuga leaga,
  • matuitui le pupuga ma faʻamaʻi,
  • vaivai vascular puipui,
  • hemofilia
  • le iai o le siama o le immunodeficiency tagata,
  • le lelei faiga puipuia
  • paʻu ma mamago paʻu.

O loʻo faʻatagaina foliga foliga faʻaaogaina i le vaitaimi o le maʻitaga ma le faʻasusu.

Ae ui i lea, e mafai ona fai le togafiti pe a maeʻa ona feutagai ma le gynaecologist ma mausali lana fautuaga.

Faʻafefea ona tausia lelei le vali foliga

O loimata i le taimi lava e maeʻa ai le tataina o ni peʻa tatali foliga ua mumu ma fulafula ma e manaʻomia le faʻaeteete teuga e puipuia ai faʻafitauli ma tulaga faigata.

I le tausiga lelei i le aso e sosoʻo ai, o le paʻu faʻafitauli o le a mou atu, ma le masani ole lanu o le a toe fuatai i le taimi lava pe a uma ona tumau le tumau i lalo o le paʻu.

Aotelega, o le faʻamalologa faʻasologa i le averesi umi e uiga i 8 aso.

O lenei faiga e oʻo ma le faʻavaeina o se manifinifi manifinifi o le limfe, toega o le vali ma le anemone. E puipuia le epidermis, saofagā i le vave toe faʻaleleia o le tisu.

E leai se mea e le aveʻesea le papala ua faia, a leai, o le tumau o le a avea mou ese atu pe le mautu.

Maʻea le aveeseina o le tiga o le a fesoasoani i le fausiaina o le keloid afaina, faʻatasi ai ma le fulafula.

I totonu o le tolu vaiaso talu ona faʻapipiʻi mata peʻa, e tatau ona e aloese mai le faiga nei:

  • asiasi i le taʻele / sauna, solarium,
  • e la e taʻoto ma 'u i le la mo se taimi umi,
  • aau i masima poʻo vai kloriniina,
  • faʻaaoga mea teuteu tino ma faʻamalosi tino, faʻafailele, aneti-le soifua matua ma isi itu aafiaga,
  • faʻaaoga teuteu teuteu i le itu o mata o mata,
  • faaaoga vailaʻau hormonal / antibacterial,
  • faia peeling.

I lenei vaitau, o fulufulu mata e tatau ona togafitia vailaʻau antiseptic, mo se faʻataʻitaʻiga, miramistin, chlorhexidine, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻi o suauu faʻapitoa - panthenol, bepantene. Taulimaina ma le faaeteete i se cotton swab.

A maeʻa vaiaso e tolu, o le a e talisapaia le toe faʻamaloloina foliga o mata o mata.

Oe mafai ona iloiloina le faʻaiuga ma faia se faʻaiʻuga e uiga i le manaʻoga mo faʻaopoopoga fetuunaiga. Manatua o le mulimuli paolo o laulu mata o le a 30% mama nai lo le amataga.

A e filifili e fai ni mata tato mata, ia manatua o se faiga lea e tele lava faʻagaioiga, praktisi e le fesuiaʻia pe a tupu se iʻuga e le maʻalofia.

Taua mea lelei ma leaga, filifili se tufuga agavaa ma poto masani galue ma lelei oloa.

"Faigofie foliga"

Ole togafiti ole aitu tumau na aliali mai i Rusia ile 90s ma oloo atiaʻe pea. O tausaga uma, e tele ma tele masini fou mo lona faʻatinoina e aliali mai ma tele aʻoga eseese o loʻo aʻoaʻoina lenei tusiata ua tatalaina. Permanent make-up (e taua foi o le contour make-up, tattoo) o se folasaga i le pito i luga o le paʻu o le paʻu o faapitoa vali. O le loloto o le faʻaaliga masani e le sili atu i le afa milimita. Le faʻaaogaina o lenei metotia, a tumau foliga foliga e fausia ina ia faʻaleleia atili o foliga. O foliga tumau e mafai ona vaʻaia pe faʻalauteleina le vaʻai ile mata, ufiufi alafau, faʻaopopo le tele o laugutu, ma nana foi le le atoatoa i foliga.

Le eseesega i le va o le contour makeup ma tattoos

O le mea taua vaʻaiga muamua o le a le tumau laumata mata ma tattoo mulimuli. Matou te iloa uma o le tattoo o se faʻavaomalo vaitaimi e faʻaaogaina e faʻasino i se faiga e pei o le peʻa i luga o se tino. Ole loloto ole folasaga ole vali i lalo ole paʻu, e sili atu nai lo le 1 milimita, ma o le mafuaʻaga foi lea e faigata tele ona aveese. Talu ona faia se teuteuga tumau i se loloto o lalo o le afa milimita, o se faʻasaʻoga e tatau ona faia i uma 2 tausaga.

I se faʻaopopoga, o mea ma mea faigaluega e faʻaaogaina i nei metotia e eseʻese. A faʻatino le faʻamalositino, sili atu lemu vali ona faʻaaogaina luga o le natura faʻavae. Le tele o taimi, le aveesea o mata tumau alumulu e le manaʻomia, oe na o le manaʻomia e faʻatali seʻia lanu le lanu. O le a le umi o tattoo faʻalagolago i le ituaiga o paʻu ma metabolic faʻagasologa i tagata.

Foliga mata i le fale

I le avea ai o se tulafono, o le auala o le lalagaina o mea teuteu ua faia i faapitoa pigments ma masini ma se nila. Ole mafuaaga lena e faigata ai ona fai se peʻa ile fale. Peitaʻi, e lua auala e mafai ona maua ai se iʻuga lelei.

Muamua, e mafai ona e valaauliaina le valiina o foliga vali i lou fale. I le avea ai o se tulafono, o lenei tautua e faia i falemaʻi ma fale e faʻalelei, peitaʻi, o nisi tagata tomai faʻapitoa ua sauni e faia lenei faʻatinoga i le fale. Pau le mea e manaʻomia o meafaigaluega talafeagai ma pigments. O lena tumau laulu mata i le fale e mafai ona sefe ai le tele o le taimi.

O le auala lona lua e mafai ona mafaufauina staining ma faʻapitoa vali. E le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma ni fetuunaiga. O lenei metotia lelei aʻo e te leʻi filifili i se tumau vali. Lenei o le a mafai ai oe e tutoatasi filifilia le foliga ma le lanu o le fulufulu mata ma faʻamasani ia i latou.

Foliga mata o loimata ma vali faapitoa

E faʻafaigofie le faʻatinoina ole puipui ile fale. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia: kulimi suauu, mata mata mo mata (faatau i soʻo se matagaluega lalelei), 'ie ufiufi ma fasilaau. E taua tele aua le aveeseina o mata mai le taimi lava e pisia ai, aua o le vali e mafai ona ulufale atu i totonu o pou gaogao, ma lanu lanu na fausia i lenei nofoaga.

O le eria o loʻo vaaia mata o loimata ua togafitia i se gaʻo gaʻo ma na o le faʻaaogaina o le vali. O mea totoe e tatau ona fufulu i le cotton cotton o loʻo valiina ma le kulimi. Ina ua mavae 20 minute, e mafai ona fufulu le vali ma susu vavae mafiafia. O le a le umi o le tumau lauulu mata i le fale na faia i lenei auala e faʻamoemoeina i le ituaiga o paʻu ma le lelei o le mea. I le avea ai o se tulafono, ina ua mavae le vaiaso e toetoe lava leai ni faailoga o pisipisia. O lea faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma foliga ma foliga eseese.

A filifilia ma le manuia foliga o fulufulu mata, e mafai ona e alu ma le saogalemu i se tagata faʻapitoa i mea teuteu tumau e toe faʻalelei le iʻuga mo se taimi umi.

Mea e faʻaaoga mo peʻa

O loʻo matua popole lava i latou e fia faia le teuina o mata foliga i le fesili, pe o a ituaiga mea faigaluega ma vali ai lenei metotia ma faʻafefea ona fai le faia mata foliga tumau i fale o onapo nei.

Meafaigaluega mo tattooing eseese i le auala latou te galulue ai: tusi lesona ma otometi. Afai o i totonu o le nila mulimuli o le eletise eletise seti i le gaoioi, o lona uiga i le muamua - o le faʻapitoa lima. O le mea moni, masini tusi lesona e seasea lava ona seasea, talu ai o le auala o le faʻatinoina o gaioiga ma lenei masini e sili atu le faigata ma umi.

E otometi masini mimilo foliga pei o se peni mata. Latou e matua talafeagai e faʻaaoga. Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o loʻo iai se seti o nila faʻapitoa. E taua tele le faʻapipiʻi ma se nila, lea o le a e faia se vali tumau, na tatalaina ma oe.

O le lapoa o pigments mo laulu mata tattooing e matua tele. E tele lava lanu ma paolo. O le polofesa tomai mautinoa e fesoasoani ia te oe e filifili le laulu mata mata e fetaui ma oe. Le filifiliga o fulufulu mata e faalagolago i le lanu o le lauulu. E talitonuina o lanu enaena e talafeagai mo blondes, ma uliuli ma lanu efuefu e talafeagai mo brunettes ma enaena lauulu. I le avea ai o se tulafono, i salons latou te pueina ata o tagata gasegase i luma ma pe a maeʻa se gaioiga e pei o le teuteuga tumau o laulu mata. A o leʻi faia ma pe a uma foi ata puʻe ina ia mafai ona e iloiloina le tali.

E faʻatinoina faʻamalosi tatagi ma le faʻaeteete. O lenei taualumaga e toetoe lava a leai se tiga. Tumau mata o fulufulu mata e masani lava ona faia i totonu o le itula, ma le nofoaga e faʻaofi ai le nila e tui lelei.

Pe tataina mata o mata e manaʻomia faʻapitoa tausiga

I lona autu, o lenei faiga e aofia ai le solia o le paʻu ma, pei o soʻo se manuʻa, e manaʻomia le tausiga. I na nofoaga o loʻo fai se laumata mata lava, e faʻaaoga nisi kulimi aʻo leʻi maeʻa le faʻagasologa. Aʻo leʻi tataina le faʻatatau, na faʻaaogaina le kulimi kulimi-gel, ma a maeʻa - ose kulimi mo le vave faʻamaloloina (mo se faʻataʻitaʻiga, "Bepanten").

E fautuaina foi ia aua le susu le laulu i le vai mo se vaiaso (seʻi oso le paʻu). E le tatau ona saeia ese, aua o le taimi lea o loʻo masaa le pigmen i totonu o le subcutaneous vaega. O le vali faaaoga mo tattooing eyebrows e matua malamalama lava i le la susulu. A oso le ultraviolet malamalama, e maʻimau ai le malosi. A e asiasi i le solarium, faʻapea foʻi ma le umi ona faʻaalia i le la i luga o le paʻu, ua fautuaina e faʻaaoga se kulimi puipui mai UV ave.

Eseese metotia mo le apalai o mata o mata

E tolu aʻa auala e fai ai le peʻa. Le filifiliga o se auala faʻapitoa faʻalagolago i le fausaga o ou lava fulu mata ma luga o le faʻamoemoeina le iʻuga. O le matai i totonu o le fale, e pei ona masani ai, e fesoasoani i le filifiliina o meafaigaluega talafeagai taʻitoʻatasi, ae ui i lea, o le filifiliga i soʻo se mataupu e tumau lava i le tagata o tausia. I se faʻaopopoga, naʻo nisi metotia tattoo mafai ona tuʻuina atu i potu matagofie matagofie. Ile tele o taimi, e fuafua lava i le avanoa o le mea faigaluega, ma le faʻailoga o le tagata poto faʻapitoa.

Tumau lauulu lauulu foliga. O le a ma o le a le mafuaʻaga faʻaaoga

O lenei metotia e aofia ai le tusiaina o le leiloa o laulu mata. O se galuega faigata tele lenei. E tupu faapea le le lava lau feulu mata ia pe i ai ni vaega paʻu. I lenei tulaga, o le faʻapitoa tattoo, faʻatasi ma le tagata faʻatau, e filifilia le manaʻo o mata o mata ma vaʻai i luga o le paʻu ma se penitala faʻapitoa. I le nofoaga e le lava le lauulu, latou toso latou e le matai i ni ofu faapitoa. E tupu pe a mavae ni manuʻaga eseese pe a ma tausaga, o le laulu e faʻamutaina le tuputupu ae. I lenei tulaga, o lenei metotia o le a avatua foi se sili ona lelei.

Ata lafoia auala

Lenei ituaiga o peʻa e talafeagai mo i latou e i ai se sili foliga o laulu mata, ae o loʻo valea lanu. O le teisi foʻi le paʻu o loʻo faʻaalia foʻi, e maua ai foliga masani. I luga o soʻo se foliga o le a foliga vaʻaia malie lava le fulufulu tumau le laulu mata. Le a le mea, e faigofie ona mate.O le metotia o le paolo (shading) o na vaega o le lanu e laʻititi oso oso. I lenei ituaiga o tattooing, e tatau ona faʻaaoga le tele o lanu o pigments. Lenei fesoasoani e fausia sili faʻalenatura fulufulu o mata.

Tele tagata e fiafia i le shading metotia ona e le tiga ma e 40 minute e maeʻa ai. E i ai foi se isi suiga o lenei ituaiga o le lalagaina o vali - o le itu lea i sasaʻe a metotia o le fefiloi. I lenei tulaga, e tumau mata fulufulu mata e faia i sili atu malosi.

Le lata mai tekinolosi tattoo

3D tumau vali laulu o loʻo lauiloa tele i nei aso. O le a le mea, na lauiloa talu ai nei. Ose auala fou lea mo tato mata. E aofia ai le tusia tino o lauulu, ma le latou paolo. O lenei metotia faʻatagaina oe e fausia se tolu-tolu vaega o laulu mata, tusa lava pe leai. O lenei faiga e taugata, ae e tele ona lelei. Muamua, tumau 3D laumata foliga foliga masani. E oʻo i se mea lata mai e faigata tele ona iloa lona aoga. Naʻo lou tago ile laulu ole mata, e mafai ona e malamalama ai ole peʻa lea.

Lona lua, o se metotia faʻapipiʻi e mafai ai ona e tusia auiliiliga. I lenei contouring vali, sili atu nai lo 3 ata o pigments o loʻo faʻaogaina, lea e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma le mafiafia ma le umi o le tipiina lauulu.

Tumau mata o mata mata taualumaga: o le a lea

O lenei metotia faʻaaogaina lautele lautele i cosmetology. O le ituaiga tattoo lea, e faʻaalia ai le pigmen i lalo o le paʻu, ae o le mea masani e le afaina ai lona faʻamaoni. Ole loloto ole folasaga ole mea lanu e le sili atu ile tasi milimita.

Faʻafetai i lenei togafiti, ua mafai ai ona ausia taunuʻuga nei:

  • sui le lanu lanu o lauulu,
  • nana amioga le atoatoa,
  • fausia le atoatoa foliga o le fulufulu mata ma avatu ia i latou le tele.

E i ai le mamao mai le tasi metotia mo le faaaogaina tumau o vali. Ole faʻaiuga mulimuli e faʻalagolago i le filifiliga saʻo.

Tumau mata o laulu mata: Sapalaiina

O foliga malu o laulu mata na iai se ofoofogia uiga. O foliga e foliga mai e na faia i ata lafoia poʻo se penitala.

O lenei auala o le apalaiina pigment e manatu tele faigata. E tatau ona e filifili le saʻo lanu lanu ma faia le suiga lelei o le paolo.

Naʻo se tagata poto faʻapitoa e mafai ona faia lea galuega.

Lauulu metotia

O le mea moni o lenei metotia o le mamanu ua tusia i le foliga o lauulu ma saʻo toe fai a latou foliga masani ma le umi. Faʻafetai i lenei, o mata o mata e foliga vaʻaia mafiafia ma susulu.

Ole aafiaga lea e aumai e le metotia e faʻatauaina tele. Lenei e mafua mai i le mea moni o lauulu uma e faafoliga i le saʻo mafai. O le pigmen ua folasia i totonu o le pito i luga o le paʻu. Masalo o le folasaga o le valivali mea na i vaega faapitoa pe a manaʻomia le nanaina o nisi faaletonu.

I le suʻesuʻeina o le ata i le taimi aʻo leʻi maeʻa ma le vali foʻi lenei, e iloa gofie lava mea le lelei taua, pei o maʻila ma maʻila, ua le toe vaʻaia i le faʻaiuga o le faʻagaioiga.

Vailaʻo vali ata

O se faiga fou lea o le tattoo, e vave lava ona mauaina le lauiloa i totonu o aso nei fashionistas. O lona autu e taoto i le mea moni o vali e faʻaaogaina e aunoa ma le tausisia o le auivi. O le mafuaaga o le aafiaga e masani.

Ua faia foliga e faʻaaoga ai ni ata o le lanu. O loʻo latou faʻalauiloaina i se tulaga sili ona loloto, faia se taʻalo o lanu ma tuʻuina atu i le ata se foliga masani. O le aafiaga e tumau pea.

E tumau pea mo le tusa ma le tolu tausaga. Afai o le tausiga mo le tumau mata fulufulu ua talafeagai, ona lelei lea o le mata tele umi.

O lenei faiga e faaaogaina i tulaga nei.

  • le tutusa vaʻai o fulufulu mata
  • e i ai aesthetic faaletonu
  • le o se paolo pupula o lauulu ma le leai o se auiliiliga matagofie.

E le fautuaina e faia le vali i mea faapena:

  • i le taimi o maʻitaga ma lactation,
  • i aso faigata,
  • i luma o se tali teteʻe i se lanu,
  • pe a iai se talaʻaga o le paʻu o paʻu,
  • i le vaitaimi aveina o fualaau,
  • ma le maʻi suka ituaiga pepa.

Tusi lesona metotia

E ui o le faiga e fou, e matua lauiloa. Lenei o se tusi faʻatonuga metotia o le peʻa, i mea uma e faia ai le faʻaaogaina o le tagata faʻapipiʻi. E faʻaauʻuina i se nila manifinifi tele, e mafai ona faʻaogaina se vali, e aʻafia ai na o vaega pito i luga o le epithelium. O le faʻatinoina o vali i lenei metotia, e mafai ona fatufatu se faʻataʻitaʻiga o lauulu e masani.

Faatasi ai ma itu lelei o lenei ituaiga o faia i luga o mea nei:

  • i le taimi o le faʻagasologa, le tiga e toetoe lava a le lagonaina,
  • mafai ona e toe teu mea le atoatoa i le faʻaleleia o se vaega,
  • i le maeʻa ai o togafitiga uma, e leai ni faʻafitauli pei o le fulafula, mumu ma faʻa,
  • vaitaimi itiiti o le toe faaleleia vaitaimi. O le faamalologa e faia i se taimi vave.

Talanoa e uiga i le tele o le teuteuga tumau, e faalagolago tele i foliga o le paʻu. I le matutu epithelium, o le pigment o le a tumau mo se umi umi nai lo luga suauu paʻu. I le averesi, o le valivali mataupu e le mou ese mo le lua tausaga, ae o le faasaʻoina pea fautuaina pea i le ono masina.

Bio tekonolosi

Lenei metotia o le faʻaaogaina o vali e talafeagai mo i latou fashionistas e fefefe e maua se mea e le manaʻomia ma iloa le fefe ile vaʻai o se nila. O le valivali mea i lenei tulaga o henna, lea ei ai lona masani. E folasia i lalo o le paʻu i le maʻilaʻila mimita. O lea, e tosina uma la mata.

E ui lava i le mea moni o lenei auala e agamalu ma vave, le tumau pea o vali e ofoofogia. O le aafiaga e tumau i le tasi ma le afa masina. I lenei tulaga, e te le tau faʻatali seia faʻamaloloina le ufiufi leaga.

Ma e te le tau mafaufau pe faʻafefea ona tausi lau fulufulu mata pe a uma le faʻatonuga. E tatau ona e manatua naʻo le tasi tulafono - aua le fufuluina ou fulu mata mo se aso pe a uma le gaioiga faia.

Le mea e te manaʻomia e iloa e uiga tumau tumau

Tusa lava poo fea metotia tattoo tatau ai, e tatau ona e sailia uma foliga o lenei faʻatulagaina ina ia lafoaʻi uma masalosaloga ma aloese mai le le masani ai aafiaga:

  1. Tumau teuteu ma aso malolo e le fetaui. Afai o loʻo fai le faʻasologa aʻo leʻi faia aso malolo, ona aua neʻi faʻapena le paʻu ile susulu o le la ma faʻafesoʻotaʻi ma vai sami. Na te manaʻomia le taimi e toe malosi atoatoa ai.
  2. Aua le tetete ou fulu mata i luma o le faia o foliga foliga. Tusa pe faʻapea e faʻataunuʻuina e le lalelei e faia nei gaioiga, faʻapea o le a sili atu ona faigofie le galue ai i lea auala, e le aoga le faʻataunuuina o lana talosaga. Ole mea masani lava ole mafuaʻaga e ala ai ona le tutusa le peʻa pe mamafa tele. Fai mai le poto faapitoa o tagata fai mai o lauulu e tatau ona totoina a o lei faia le taualumaga. Muamua, latou te pisia, na ona latou amata loa ona tui atu pigment i lalo o le paʻu.
  3. Polokalame faʻapitoa. Tusa lava poo le a le poto masani o le matai, e tatau i se tasi ona tausisi i sauniuniga muamua o le ata. O faʻatinoga masani e faatoa mafai ona amata pe a tusi se tusi faʻatagaina.
  4. E le mafai ona tuʻufaʻatasia botex ma tumau le teu. O le vaitaimi i le va o nei faiga e tatau ona i lalo ifo o le lua vaiaso.
  5. Matua faapitoa gauai atu i le sterility. O loʻo manaʻomia e vaʻavaʻai totoʻa le aliʻi i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o mea tuʻi, faʻaoga nila, ma ni vailaʻau feololo maualuga. O le a le aoga i le fesili ia te ia e uiga i le avanoa a se laisene ma se pemita galuega.

Alualu i luma o laumata mata

E ui lava i le mea moni mo le tele o fafine, o le taualumaga mo le faia o vali foliga foliga faigata, e na o ni nai laasaga:

  1. O le fomaʻi faʻapitoa, faʻatasi ai ma le fafine, na te filifilia le sili ona talafeagai foliga o fulu mata ma tusi e faʻaaoga ai se penitala faʻapitoa.
  2. I le isi laasaga, ua valiina le paolo o vailaʻau vavaeina, ia o le a faʻaaogaina i le staining process. E tatau ona latou ogatusa ma le lanu masani o lauulu ma le lanu o le paʻu. Mo lenei faʻamoemoe, e tusa ma le sefulu paolo o loʻo taumafai e faʻafefiloiina. Naʻo lenei auala e mafai ai ona maua le lanu atoatoa.
  3. Ina ua maeʻa fetaui le vali ma foliga o fulufulu mata, o talosaga e faia e faʻaaoga ai se tui faagase. Faʻafetai i lenei mea, o gaioiga uma a le matai o le a faia e le faia se faʻaletonu.
  4. Ae le i amataina le galuega autu, o mea faigaluega uma e tatau ona faʻasa. Toto, ao ave faʻapitoa lava faʻaaoga.
  5. Ina ua maeʻa uma sauniuniga gaioiga, se vailaʻau pigment folasaga. Manipulasi faia e tusa ai ma le filifilia auala.
  6. Ina ua maeʻa le faʻatulagaina, ua tuʻuina atu e le matai fautuaga mo le vaʻaia o vaʻaia togafitiga ma talanoa e uiga i foliga o le toe faaleleia taimi. E taua tele lou le tuua o lou fale mo ni nai itula. E tatau ona e faʻatali seʻia mou ese ma le mageso o le paʻu.

Masini Tumau: E lelei ma leaga

I totonu o mea lelei o le mata mata, o mea nei e iloga:

  • e leai se mea e fai ai vali i aso uma, faʻatau mea teuteu ma faʻaalu se tele o le taimi e nini mata o mata,
  • o le teuteuga faia i lenei auala e masani ai,
  • le mautu le pigment, e le salalau ma e le fefe i le susu
  • i le maeʻa ai o faʻagasologa, ua vaʻai foliga foliga foliga talavou. Vaʻai ile taimi e tasi e faʻaalia atili.

E ui lava i le tele o numera o aoga o lenei metotia, ei ai le tele o faaletonu:

  • e naʻo le tumau le mea na tupu. Faʻalagolago i le auala filifilia, o le pigmen teuina i lalo o le paʻu mai le tasi ma le afa masina i le tele tausaga,
  • tiga o le faʻagasologa. E le o i ai se faʻalauteleina o lenei vaega o le paʻu, peitaʻi, o le anesthesia e tatau ona faʻaaogaina. Naʻo le tulaga lea, e le faia e le tagata se mea lelei,
  • lauulu mata o le mata pe a uma ona teuteu e manaʻomia le tausiga lelei. E paʻu le tino ma e tatau ona togafitia le uu poo le kulimi. I le taimi o le toe faʻaleleia o le taimi, o le faʻaalia i le susulu o le la e tatau ona 'alo ese mai:
  • i le maeʻa ai o faʻataʻaiga, o se vailaʻau o loʻo fausia i luga o nofoaga na togafitia, lea e le mou mo le tele o aso.

Faafetai i foliga tumau, o fulufulu mata maua le foliga atoatoa ma i le taimi lava e tasi foliga masani. O le mea taua o le filifilia o le saʻo metotia aʻo leʻi faia. E naʻo le auala lea e mafai ai ona taunuʻu le taunuʻuga e moʻomia.

I totonu o lenei vitio, o mea uma o le sitepu-i-laasaga teuteuga mo tagata amataina o loʻo faʻamatalaina ma faʻamatala. Afai oe na o le amata ona alu atu i le lalolagi o cosmetics, e fautuaina e maimoa.

Natura Fulufulu Tekinolosi

O se matagofie tumau e fausia i ni auala se lua - masini ma tusi lesona. Ole mea muamua e saogalemu, e ui lava e le o faʻatagaina le faʻapitoa ile faʻatonutonuina ole loloto ole vali i vaega eseese.

O loʻo faʻatautaia e le masini tattoo fafagaina pigment i totonu o le paʻu e ala i se nila. O le metotia lona lua e sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi i tuʻufaʻatasia o le faʻatinoina o galuega faigata, ae o le mea moni o se sili faʻaonapo nei faʻamatalaga o ata na faʻaaoga i Aikupito anamua. Mo peʻa, naʻo lima o le matai, vali ma peni lima e faʻaaogaina. E taulaʻi atoatoa le wizard i le loloto o pigment input.

Fulufulu

Mo i latou e mama mata o latou mata ma lauulu le lautele, ua fautuaina e faʻaaoga le fulufulutusi metotia. I lenei faʻaaogaina, o loʻo faʻaogaina le pigmen ile laina faʻaalu pea, e sosolo malie atu. Faafetai i lenei mea, lauulu mata maua le leo ma le tele e aunoa ma le leiloa o latou masani.

O le tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e filifili le atoatoa tekonolosi ma pigment, faʻalagolago i le manaʻo o le tagata o tausia ma foliga o lana ituaiga foliga.

Eseese o tā peʻa mo fulu mata

O loʻo i ai ni ituaiga se lua o le tumau-faia: paolo mata aliali foliga foliga susulu sili atu ma sili atu ona tumu nai lo le faiga lauulu. O lenei togafiti e talafeagai mo teineiti e leai ni laulu mata pe ni lauulu malamalama. O le lelei o lenei tattoo o le metotia lea e talafeagai mo uma ituaiga paʻu. Ole averesi, tato mata o mata mai le 2 i le 3 tausaga.

Foliga mata o le umi mai le 2 i le 3 tausaga

Lauulu auala: o le taunuuga i luma ma mulimuli ane o le a maofa ai se tasi

O le fulufulu auala na lauiloa i nai tausaga talu ai. O sea tattoo foliga sili faʻalenatura ma faʻalenatura ona o le mea moni o loʻo faʻaaoga i laina eseʻese e foliga mai o laulu mata. O lona itu taua o le maaleale. I se averesi, tattoo umi e le sili atu ma le tasi tausaga. Lenei ituaiga o vali e sili le le faʻaaogaina i luga o paʻu uila, ona o le vali e le umi se umi.

Lau tata tato pe tusa o le 1 tausaga

Laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga o faʻasaʻoga faʻaaogaina le laser i totonu o le fale

Afai o lauulu e oʻo i tua atu o le mea faʻatusa toso, ona latou 'aveʻese lea ma tweezers.

Aveese le soʻona lauulu ma faʻapuluga

Ata o le ata lafoia o loʻo faʻatinoina na o le fale lole

I le averesi, o le faʻagasologa o le faʻaaogaina o pigment e le sili atu ile 2-3 itula. I lenei taimi, faʻataʻitaʻiga, le filifiliga o lanu ma foliga, faapea foʻi ma le tino tattoo lava ia, ua aofia ai. E manatua foi a o lei faia le taualumaga e matua faasaina le inu ava malosi.

Mafai ona ou faʻaaogaina le henna i le maeʻa o le faʻagasologa?

I le 7 aso muamua, e faasa ona vali, vali ma vali le vaega o loʻo togafitia ai. E fautuaina tele e aua le faʻaaogaina kulimi matagofie i le vaega o le peʻa.

A maeʻa le faʻafitauli, e ono fufula le peʻa.

E mafai ona e faʻaaogaina le mea faigaluega o se fomaʻi faʻapitoa ona faʻatonuina e faʻamama ai le fulafula. E masani lava mo lenei mea, antiseptics ua faatonuina e puipuia ai le tupu mai o siama. O se tasi o le antiseptics lauiloa o Miramistin.