Tausiga

Ituaiga o Shampoos

O tamaitai taʻitoʻatasi e vaʻavaʻai i lona lauulu, o le faʻagasologa o le tausiga ia latou e faia se sao taua. O se tasi o auala faigofie e togafitia ai o le fufuluina o lauulu i taimi uma. O se auala faʻatau, ae sili ona aoga! E tofu lava teineiti ma teineititi faʻalatalata i le faʻatulagaina o le fufuluina o lona laulu, ma vaʻai i foliga o lona ituaiga o lauulu ma le ulu. E fautuaina e faʻatau faʻamalama o ituaiga faʻapolofesa ina ia sili atu ona matauina le aʻafiaga.

Afai o loʻo e saili mo se laulu mo lauulu e sili ona lelei ae e le taugata, vaʻai i le ituaiga Estel. O le lauulu laei o Estelle o le a faia ia curls lamolemole ma usiusitaʻi. O tupe uma mai le Estel o loʻo atiae i totonu o fale suesue sili i Lusia. Latou te mafaia i se taimi puʻupuʻu e faʻaleleia ma toe faʻaleleia le soifua maloloina o lauulu, aveese le faʻafitauli o le matutu ma malepelepe.

O le laina o oloa a le Estel o le a faʻatagaina ai teineiti uma e filifili le laupepa saʻo mo lona ituaiga lauulu. Taitasi oloa faʻatagaina oe e faia ni curls silky, soft, ao maua faʻamalieina tausiga ma puipuiga. Moli e fetaui lelei mo teineiti ma le uluulu maaleale.

O le a le Estelle Silver Shampoo?

Nei sili atu i lenei meafaigaluega. "Estelle" siliva siliva mo malulu malulu fesoasoani e fufuluina le laulu enaena paʻepaʻe ma maualuga tulaga lelei, aveese le manaia le matagofie. O se faasologa o oloa faapolofesa o le a tausia lauulu malulu malulu ma puipuia lanu samasama. "Estelle" siliva siliva mo malulu malulu o le a tuuina curls maloloina susulu ma o le a faʻatagaina le tausisia le lanu e tosina foliga, o le a maua ai saturation ma matagofie o curls. A teuteu teuteu o le a mafai ai le lauulu e toe maua ai le leiloa le fetuutuunai, eleni, matua faaitiitia faigofie. O le manogi o le oloa e manaia, le faʻaalu, e faigofie ona fufuluina le oloa i luga o le lauulu ma le ulu, e aunoa ma le solia o vaega puipuia o le paʻu.

Faʻavaeina o le "Silver Shampoo"

I le fale o:

  • Violet pigments. O vaega vavaeeseina le samasama o le lauulu.
  • Keratin. O le vailaʻau maua ai le laulu ma se soifua maloloina ma faʻalelei lelei foliga, faʻamalamalamaina.
  • Panthenol. O se aoga aoga lea e faʻaaoga ai le moisturizer.
  • Provitamin B5. E tau i le malulu lauulu, fafagaina, toe faʻafoʻi ma maua le malosi mai i aʻa e oʻo i pito o le lauulu.

O a uiga o Estelle laupepa?

O le oloa ei ai uiga nei:

  1. Gaosi oloa: Estelle.
  2. Atunuu gaosi: Lusia.
  3. Ituaiga faʻapipiʻi: mo lanu lanu.
  4. Lauulu Ituaiga: Vali.
  5. Ituʻaiga o le papale: uma ituaiga paʻu.
  6. Faavasegaina o mea teuteu: tomai faʻapitoa.
  7. Tofiga o oloa a lauulu: meaʻai, faʻalelei le paolo, le toe faʻafoʻiina o se soifua maloloina susulu, faamaluluina, valiina, puipuiga mai UV.
  8. Fua: 300 (ml).

Le aoga o le faʻamalama

Le oloa eseese e pei ona taua:

  • O loʻo fautuaina e faʻaaoga totigilima pe a e faʻaaogaina le Estelle Silver Shampoo, ae e le manaʻomia uma.
  • O le mea faigaluega o le a faʻaopopoina i le lauulu se soifua maloloina susulu ma susulu masani.
  • O le faiga mo le faʻamafanafana "Estelle" e le aofia ai parabens ma sulfates. E le gata foi i lea, o le oloa e leʻo iai ni vailaʻau leaga, ae o loʻo i ai naʻo ni vaega masani.
  • E leai se faʻaogaina o le hydrogen peroxide i le estelle, lea e masani ona faʻaoga e faʻaalu ai malulu lanu.
  • E le mamago le papala.

Faʻatau i le aofia

E mafai ona aliaʻe le lanu samasama pe a uma le faʻamalamalamaina o le laulu e le faʻaaogaina. A valiina le lauulu i le platinum po o le pulu lanu mai luga, tatou te maua ai se matagofie siliva lanu uliuli, ma pito tumau le malie ma leai se ola. Yellowness ua 'aina tele e toetoe lava a le mafai ona aumaia i fafo. O le fofo autu e tipi ai lou lauulu. Tele teineiti e feagai ma faʻafitauli tutusa, ae e le manaʻo e tipiina o latou lauulu, ma latou te le iloa pe faʻafefea ona toe faʻalelei se susulu ma le lanu lelei io latou lauulu. I lenei tulaga, "Silver Shampoo" mo malulu lanu o Curex Color Intense mai le lauiloa ituaiga o oloa faʻapolofesa Estel Professional o le a fesoasoani.

Faʻaaoga laupepa paʻu ua faʻatagaina mo lauulu ma lanu laʻau. E le ofi atu i vaega o le oloa le fausaga o curls, ae pupuni le lauulu o le laulu i le foliga o se ata manifinifi.

Talosaga

O loʻo fautuaina e faʻaaoga totigilima pe a e faʻaaogaina le Estelle Silver Shampoo. I luga o laulu malulu, ia faʻapipiʻi la ma le palu ma tuʻu le 13 minute ia faʻateleina ai le pupula, ona fufulu lea ile vai mafanafana.

Moli mo lauulu masani

Moli mo lauulu masani

O le lauulu mo lauulu lauulu o se vaega sili ona lautele o lauulu, e pei ona fautuaina mo tagata ma le soifua maloloina lauulu. O lenei vaega o loʻo iai uma vailaʻau e leai ni mea e aoga ai, salalau-paleni ma silikini. O vailaau e maualuga lona aoga i lenei laina e le maua ai le alkaline pH, o loʻo iai le itiiti ifo o le tausiga ma le faʻasologa masani o vailaʻau o mea ai. O le galuega o faʻapipiʻi na o le fufuluina o lou lauulu ma, afai e mafai, tausia se soifua maloloina foliga o lauulu. O pulou faapena e masani lava ona le fautuaina mo le faʻaaogaina i aso uma, ona o le maualuga o le mafai fufulu.

O nisi taimi, mo faʻasalalauga mafuaʻaga, o tagata gaosi oloa ina ia tosina tagata faʻatau i latou a latou paʻu tuʻuʻeseʻese tuʻuina ai shampoos mo blondes, brunettes, redheads. Ole mea moni, o nei ituaiga uma, e naʻo le faʻasalalauga faʻalauiloaina e faʻamau ai naʻo le faasologa masani o laupepa mo lauulu masani. I tulaga e seasea lava, pe a fai o loʻo iai le paolo o moli (mumu, samasama, enaena), latou te paʻu i le vaega o valivali laupepa. Ae o se mea e seasea tupu.

Moli mo lauulu ua faʻaleagaina

Moli mo lauulu ua faʻaleagaina - o lea ituaiga o solo, o lana galuega o le faʻafefiloi lelei le fausaga o lauulu ua faʻaleagaina ma fausia le foliga mai o le soifua maloloina o le lauulu. O le latou galuega o le fufuluina lelei o le ulu ma le uluulu e aunoa ma le faʻatupuina o faʻaleagaina atili. Ma faʻaumiumi faʻatumu avanoa i le laulu, faʻalelei latou luga.

Moamu faʻamamalu

O loʻo faʻaoga mo le susulu ma le mafolafola le laʻei faʻamoe mo le faʻamamalu. Shampoos o le taumafanafana faasologa foi paʻu i lenei vaega. Ole galuega ole moisturising shampoos o le faʻatumu ma fesoasoani ia faʻatumauina le susu ile lauulu. O loʻo iai i totonu i le au afu nei mo vailaʻau e soʻona faʻaletonu ai, o le mafuaʻaga lea e taʻua ai o loʻo i ai faʻapipiʻi mo i latou.

Togafitiga Faʻapipiʻi

O le kulupu o faʻamalolo togafitiga o loʻo aofia ai le tele o vailaʻau o loʻo i ai ni vailaʻau faʻapitoa e foia ai faʻafitauli o le ulu. O afu mo lauulu, moega i lauulu uʻeleʻele (laupepa mo le togafitia o le vevesi o le susulu), moʻe o le lauulu ma le ufiufi paʻu paʻu paʻu i lenei vaega. E tele naua, mo le fofo lelei o aʻoaʻoga uma o nei faʻafitauli, o loʻo i ai le faʻasologa o vailaʻau fofo, o se tasi o le faʻamuta faʻapipiʻi.

Laʻasaga mo lauulu manifinifi (laupepa mo le faʻaopopoina o le tele)

Shampoos for thin hair (shampoos to add volume) fausia se teuteuga aoga e ala i le faʻaopopoina o le lapoa o lauulu taʻitasi ma o se taunuuga o le faʻaopopoina o le tele o lauulu. O loʻo iai ni masini faʻapipiʻi (tele-mea vali) ma silicones, e nonofo i luga o le lauulu, faʻapipiiina se laʻititi manifinifi ma faʻaopopoina se tele. O lenei ata e le tumau i le natura, ona e vaeluaina ona fufuluina i le taimi o mulumulu ai le ulu i le laulu. Peitai, i le faʻaaogaina masani o le faʻamama mo le voluma, e tatau i se tasi ona faʻaeteete i le faʻaputuputu o aʻafiaga ma faʻamamaina le lauulu i se faʻamamaina mama.

Hue Tamo

O le valiina o laupepa o se lauiloa lauiloa mo le tuʻuina atu o lanu, faʻaleleia atili o lo oi ai nei ma e faʻaitiitia ai ni mea le masani ai. O lenei faasologa e aofia ai lauiloa lauiloa shampoos kamufolase lauulu lauulu, e sili ona fiafia i ai loimata mo fafine vali i laulu - anti-yellowness shampoos, shampoos e faʻaleleia atili ai le lanu o le mumu ma enaena lauulu.

E masani lava o ni mea masani nei mo le lauulu e masani ai pe o le lauulu laʻau e tasi le vaega - o le iai o lanu lanu e faʻaopopo le lanu i le lauulu pe a fufulu lau lauulu. O ituaiga laupepa e le faʻaleagaina le lelei o le laulu, aua le faʻamalamalamaina le lauulu, aua e leai ni mea faʻapitoa ma o loʻo faʻaʻofu ai latou. Na o latou faʻaopopo pe suia se laititi i le laulu. E mafua mai i le paolo le paʻu ma fufuluina pe a faʻaaogaina le kulimi masani. Pau lava le "ae" i luga o le faʻaaogaina o le valivali laupepa o le ono maua maua o se sili atu le manaomia lanu i luga malulu lauulu. O le mea lea, tatau mo le faʻamalama e tatau ona faʻaogaina ma le faaeteete i luga o lea, ono faʻamama i le vai - e faʻalagolago i le porosito o le lauulu.

Lautele 2-in-1 shampoos

Universal 2-in-1 shampoos o se faʻapitoa faʻapitoa shampoos e tuʻufaʻatasi uma shampoo ma conditioner. Latou te le manaʻomia le faʻaaogaina atili o matapulepule ma conditioners, aua latou lava feagai ma le faʻamamaina ma le faʻalelei o le lauulu lauulu. Mai le fufuluina ma faʻamalama nei, o le laulu e iila ma faigofie e selu.

Malamalama Lautele

Laʻasaga mama faʻamamaina o se mea e faʻapitoa lava i leisi faʻapitoa faʻapitoa laupepa. O le galuega autu o le faʻamamaina faʻamamaina o le solo ese lea ma fufuluina uma faʻaputuputu mai lauulu e mafua mai i teuga ma teuga. O lenei laupepa e iai lona malosi malosi e mafai ona fufulu ma e le itiiti ifo le aano o mea e fai ai mea tausi. O le mafuaʻaga lena ua faʻaaogaina le laupepa ma le faʻaputu lelei faʻaputuputu i luga o le lauulu ma e le sili atu faʻatasi i 2 vaiaso uma.

Na ia faʻaosofia le fufuluina o lauulu ma le ulu, o lea e faigofie ai ona fufulu lanu faʻamalosi mai le lauulu ma manaʻomia le faʻaaogaina o se conditioner lelei. A masani ona faʻaaogaina, e mafai ona mafua ai le masiʻi ma le mago o le paʻu, foliga o susu, mago le laulu, o le mea lea, o le faʻaaogaina o le teuina o mea faʻamama o se fale e le fautuaina.

Falefaʻi pepe

O pepe shampoos e masani lava o nai vailaʻau agamalu e le mimita ai mata. E tele na latou faʻaaogaina le aoga o vailaʻau e faʻamamaina ai, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o vailaʻau. Talu ai fanau e itiiti ifo le sebum nai lo tagata matutua, e le fautuaina i latou e faʻaaoga e tagata matutua. Pau lava le faʻatagaga o se suo mo le faʻaaogaina i aso uma. Peitaʻi, e tatau ona manatua, o lenei ituaiga shampoo e le aoga tele i luga o le palapala tele, aua o le a faigata ia te ia ona faʻatautaia lea galuega.

Faamamago moega

O le malulu o le faʻamoe (shampo anhydrous) o se tulaga e seasea lava ona tupu, lea e faʻaaogaina i mataupu e le mafai ai ona fufulu lou lauulu i auala masani. O solo faʻamago e i ai le ogatotonu o le paʻu ma fufulu lauulu e aunoa ma le faʻaaogaina o le fasimoli ma vai. I latou laupepa, nei laupepa o se fefiloi o vailaʻau faʻamaloloina ma vaivai alkali. Alkali saponifying le sebum, ma le efuefu mitiia palapala, fasimoli ma toe gaʻo. O toega o le kulimi ua ave e le selu.

Peitai e tatau ona maitauina e faʻaopopo lauulu laʻau mafolafola faʻaopopo le laulu, faʻafaigata ona selu ma mafua ai lauulu mago. Talu mai le alkali faʻaalia flakes o cuticular vaega, ma mulimuli ane latou le tapunia.

O le faʻamalu moliuʻu e vaivai nai lo le masani ai o le ufiufi o le ufiufi A fufuluina tele palapala lauulu e masani ona manaʻomia le toe faʻaaogaina o le lauulu, lea e tau atu ai i se matua faʻaleagaina o laʻau foliga. E tatau foi ona faʻaeteete faʻataʻitaʻoina lauulu faʻaʻaunaga i luga o lauulu e fufuluina i le mamago laupepa.

Aisea e sili atu ai sulfate-shampoos nai lo isi fofo

O se lauiloa pulou foam mo shampoo ua faia e sulfates ma parabens. O vailaʻau faʻasoasoa i se tuʻufaʻatasi tufatufaina o vailaʻau ma mea e faʻamamaina lelei ai lauulu mai gaʻo. O le leaga o sulfates o le latou mago ma faʻaatuu le paʻu, faʻaleagaina le fausaga o le laulu ma faʻaleleia le vaeluaina o sela sela, lea e tau atu i le tele o laʻei.

Parabens o ether-aofia ai faʻasao. O loʻo iai i totonu i le faʻamalama mo siisii ​​mo le ola umi. Lauryl sulfates, po o sls, o ni faʻafinauaga o mea tau suauʻu e maua foi i le tele o faʻamalama.

O nei mea uma e leaga tele i le ulu ma le laulu, ma ua faʻaonapo nei fafine ua fesuisuiai i le sulfate-leai ni vailaau.

  • Faasaoina o puipuiga vaega o le epidermis.
  • E faʻapipiʻi ma faʻafailele le paʻu.
  • Faasaoina o lanu o lauulu lanu.
  • Puipuia o le ta sousou ma prolapse.
  • Faatelevave lauulu tuputupu ae ma tuuina atu le tele.
  • Malulu maualuga-lelei lauulu faamamaina ma le toe faʻaleleia o le fausaga.

O le lelei o le faʻaogaina o le shampoos e aunoa ma le sls o le mafai lea ona faʻaleleia atili foliga o lauulu i se taimi puʻupuʻu. O mea teuteu Hypoallergenic e maua ai se siosiomaga masani, e fai ma sui o mea masani.

Ae afai e te faitau i iloiloga a tagata faʻatau na faʻaaogaina le Estel sulfate-leai sapu, e mafai ona e mauaina le tele o faʻaletonu o le oloa:

  1. Taugofie foaming.
  2. Faateleina oloa taumafaina.
  3. Tau maualuga (faʻatusatusa i oloa sulfate-o loʻo iai).

O le Estelle shampoo e aunoa ma le sls fesoasoani e taofi le vali i luga o manoa ma faʻalauteleina le gaioiga o mea puipuia e mamanuina mo lauulu tausiga. O lenei mea faigaluega e matua faʻapitoa lava, ma ina ia maua ai faʻaiuga lelei o talosaga, e tatau ona e masani ai.

Le tuʻufaʻatasiga o siamupini Estelle

O se vaega tulaga ese o le Estelle shampoos o le nicotinic acid. Ole iʻuga ole mea e tupu ile folini o le ulu e mafua ai le faʻamalosia ma le faʻaleleia o galuega taua.

I le masani ona faʻaaogaina le oloa, o lauulu e tupu vave ma paʻu ifo le itiiti. Le i ai o balm i le oloa faʻatagaina fafine e faia e aunoa ma lauulu ulu.

O le a se isi mea i le faʻatulagaina o Estel sulfate-leai shampoo:

  • Wheat protein, gaosia e le hydrolysis - faʻaleleia le fausaga o lauulu ma fafagaina i latou i meaʻai, faʻalelei se paʻu paleni lelei.
  • O mea faʻaopoopo i le ituaiga o citric acid, dimethylselen, Bis-PEG-18 methyl ester ma polyquaternium e faʻaaogaina e faʻaleleia ai manoa.
  • Hexyldecanol - faamalulu ma faʻamaluluina curls.
  • Methylisothiazolinone ma methylchloroisothiazolinone e nafa ma le antibacterial aafiaga o le fualaau faasaina.

Aniline dye Acid violet B e maua ai i le laupepa le lanu viole, ae e le o se laulu vali. E manaʻomia mo le valiina o lauulu.

Ituaiga o Estel Professional Shampoos

O le faʻaputuina o le Estel Professional Russian shampoos e faʻaalia e le 18 ituaiga o oloa.

1. O le tala fou i totonu o latou o Estel Lady Winter.

O le oloa faʻaitiitia ai le fuainumera faʻaogaina, lea e masani ona faʻaleagaina le lauulu o fafine i le taumalulu. Sulphates o loʻo maua i lenei shampoo, ae o latou leaga le lelei e taofiofia isi faʻasao vaega. Ona o le faʻavae faʻapitoa, o le oloa e le mafua ai le vevela ma le faʻamago i faʻataʻitaʻiga.

2. O tagata e fiafia i fulufulua manoa o le a fiafia i auala o le Valivali & Toe Faʻafouina ma Valivali & Susulu faasologa.

O le filifiliga muamua o le togafitia lea o le lauulu ua faʻaleagaina ma faasao lanu lanu. O le faasologa lona lua ua faʻatulaga e faʻalauteleina le susulu ma le susulu o lauulu laulu.

3. Blondes Estel Professional ua latou ofoina Prima Blonde shampoo.

Le oloa faʻamamaina yellowness, puipuia lauulu lauulu mai le pogisa ma le faʻanenefu, tuuina atu i le lauulu se malamalama siliva lanu.

4. Alpha Homme Estel Professional menthol shampoo e faʻamalieina le ulu, taofia le faʻapipiʻi o gaioiga i le epidermis ma faʻavaveina le tuputupu ae o lauulu.

O le "faʻamamafa" o oloa o le faʻafouina aafiaga. Na saunia e le menthol extract.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Estel Sulfate-Free Shampoo

Mo tausiga lauulu pe a uma ona faʻamalosi faʻaʻatinati, puipui ma laminasi, e talafeagai ai le laupepa Estel Otium Aqua Mild.

Le faʻavae o le oloa o le Moni Aqua Paleni lavelave ma betaine ma amino acids. E leʻo iai le fualaau ile SLS. Mo le fufuluina o lau lauulu, e mafai ona e faʻaaoga i aso uma.

Uiga o Estel Sulfate-leai Shampoo:

  • Fufulu lemu lauulu.
  • O loʻo faʻamamaina le faʻamago ma toe faʻafoʻi ni manoa ua maeʻa.
  • E lagolagoina le vai-gaʻo paleni o le paʻu paʻu o le ulu.
  • E i ai se antistatic aafiaga ma faamaloloina lauulu.
  • Faia moli mama, susulu ma silika.
  • Saturates loka ma le susu ma taofi i totonu o le lauulu e aunoa ma le faia o le lauulu mamafa.

Faʻafefea ona fufulu lou lauulu i le Estelle shampoo:

  1. Fufulu lauulu i le vai mama.
  2. Faapau sina tupe i totonu o le alofilima ma pulu i ou lima.
  3. O le oloa e faʻapipiʻi i lauulu, olo le lauulu ma fufulu mea e totoe.
  4. Afai e talafeagai, toe fai le togafitiga.

O le ituaiga o laupepa e leai se totogi o Estel sulfate mai le Otium Aqua series o loʻo fuafua e vaʻaia soʻo se ituaiga o lauulu lea na uia faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Ae mo le sili ona faʻasaoina o aʻafiaga o taualumaga, o loʻo fautuaina e tamaʻitaʻi i le faʻaaogaina o le Estel Otium iNeo-Crystal, ma le valiina o laʻau, faʻatau se mea mo le sulu e aunoa ma le Ests Curex sls.

Matou te faaopoopo atu o le tau o le tasi afifi o Estel Otium Aqua Mild shampoo ma le aofaʻi o 1000 ml o 900 - 1000 rubles. Fagu o isi mea laiti mea tau 300 - 400 rubles.

Moli mai Estel Professional

Tausiga mo curls e faigata ona mafaufauina e aunoa ma le fufuluina. Ole aso nei, ole tasi nei o galuega taua o loʻo feagai ma masini gaosi.

O nei metotia faʻatekonolosi ua mafua ai le mea moni o le tele o oloa mo le fufuluina o lauulu e i ai le le lelei-lelei faʻavae o loʻo i ai se afaina ai le lauulu. O le mea lea, o le tele ma sili atu fafine ua liliu atu i le fomaʻi faʻasologa e aofia ai vaega e faʻamamaina malie ai lauulu ma tausia i latou.

Pe o le estel shampoo e patino i ia oloa, ma o a vaega e faʻatagaina ai i latou e feaveai iina, matou te iloiloina i lalo.

Gaosi oloa "Estel Tomai Faapitoa". O le filifiliga o lenei laina tupe e faia e fuafua i le ituaiga, fausaga, o loʻo iai faʻafitauli ma le curls.

Estel ua fai ma sui i le maketi o polofesa faʻapolofesa ma se tele tele, ina ia o le a le faigata o le filifilia o se mea faʻamamaina talafeagai.

Soʻo se fulufulu faʻapolofesa mai Estel ua manatu o se sui pupula o le ogatotonu o tau vaega o oloa i lenei faʻasologa.

O mea e fai mo le Estel shampoos ma pe e talafeagai lelei mo le faʻaaoga i aso uma

O le tuʻufaʻatasiga o lenei laina e fesuisuiʻi e fuafua i faʻafitauli latou te maua. Ae, e ui lava i lea, e taʻitasi o loʻo tuʻuina mai ai laupepa Estel i faleoloa ia tutusa lava le faʻavae, lea e faʻaopoopo i ai se vaega faʻapitoa ile tausiga.

O lona faʻavae e le mafai ona taʻua le faʻaeteete, e ui lava i faʻasalalauga faʻalauiloa uma. O le mea lea, e le tatau ona e faʻamoemoe o le tele o tupe mo se iunite o oloa o le ae maua ai le sulfate-free shampoo. I totonu o vaega o oloa i lenei faasologa o sodium sodium sulfate. Isi vaega:

  1. cocamidopropyl betaine - mo le faamaluluina,
  2. decyl glycoside - faʻalugofie le aʻafia o sulfates, e nafa ma le faʻamalieina, masani ona faʻaaogaina i faasologa a tamaiti,
  3. diethanolamide - o se surfactant nafa mo le tele ma foaming.

O nei taugofie vaega o le faʻavae o faʻamalama. Ae e ui lava i lona le faʻapitoa, Estel e lauiloa i polofesa ma le tele o fafine, aua e mafai ai ona foia faʻafitauli autu ma le filifiliga saʻo.

E mafai ona faʻaaogaina mo lauulu masani ma suamalie i aso uma, e aunoa ma le afaina ai ia latou. E le fautuaina mo le faʻaaogaina o lauulu na faaleagaina. Hue shampoos mai lenei tagata gaosi oloa e le faʻaaogaina mo le valiina, ae na o le mafaia o le valiina o lo oi ai nei lauulu lanu.

Vaega ma Estel shampoo fomu mo lauulu vali, aneti-faʻamafu, faʻamaloloxclassic "Silver"

Ua uma foʻi ona faʻailoa mai, o loʻo iai faʻaopopo i le faʻatulagaina laupepa o loʻo i ai le faʻasao i le laupepa faʻapitoa. Ole faʻapitoa lava lea vaega e fofo ai le galuega.

I le faʻatulagaina o meaʻai i totonu o vaega, o loʻo iai se porotini o le saito i le suavai. E fesoasoani e faʻamalosia le paleni o le paʻu, faʻaleleia le fausaga i le umi atoa o le lauulu.

A matou talanoa e uiga i le B5 provitamin i le tuʻufaʻatasiga o Estel shampoos, o latou faʻasalalauga e soʻona lanu, o latou anotusi e le faʻailogaina i luga o le afifi.

Faʻamatalaga o ituaiga autu

O le laina Otium Professional e matua lauiloa, lea e faʻaalia e le 3 ituaiga autu.

  1. Otium Professional Hair Growth Stimulator. O le tuufaatasiga aofia ai vailaʻau e fafagaina aʻa ma taofi lauulu leiloa. O le au suʻesuʻega e faʻamautu ai o le aofaʻi o lauulu e faʻaitiitia, aʻo manoa e foliga soifua maloloina, mafiafia ma teuteuina lelei. E i ai le faʻaopoopoina i le tuputupu aʻe o curls. Ina ia aloese mai le ita, o le aso uma o le oloa e le fautuaina.
  2. Tomai faʻapitoa e faasaga i meaʻai taula. O le tuufaatasiga o loʻo i ai vaega e i ai se faʻafilemu aafiaga i luga o le ulu, aveese le faʻamamago ma faʻaititia le ono tutupu o le toe tutupu. O iloiloga e faʻamaonia ai le aʻafia o aʻafiaga. Lemeli ma le le mautonu mou atu, ma curls avea loa malu i le tago atu.
  3. Laupepa faʻapipiʻi mo le suamalie i aʻa ma faʻamago i pito o le lauulu. Ona o le masani ai o galu sebaceous, o aʻa foliga mama mo se taimi umi, e aunoa ma susulu gaʻoa. O lauulu e foliga matagofie. Faʻamatalaga a le au faʻatau e fai mai o laʻau foliga foliga le mafiafia, e le faʻapipiʻiina le eletise.

O le Estelle Otium Professional series o loʻo i ai le meatotino o le laulu loloto faʻamamaina ma faʻalauteleina leleiga. O lona uiga pe a uma ona fufuluina, o le a tumau ona mama ia fasi, lemu ma vaivai mo le umi.

Le filifiliga a le tele o tagata faʻatau

Estelle's Curex laina e talafeagai mo aso uma fufulu o vali paʻu ua paʻu. Fafagaina, faʻafouina ma fesoasoani e faʻatelevave le tuputupu ae.

Essex Tomai Faʻaalia oloa faʻapolofesa mo le faʻamamaina loloto o mama vali, faapea foi ma latou alualu i luma tuputupu ae. O le vaega mulimuli o pia.

O le Estelle Curex De Luxe Professional ua fuafuaina mo fulufulu lanu. Ole le mautonu ma le lanu loloto e tausisia pea ile umi. Ua filifilia e le au faigaluega faʻapolofesa lenei mea mo le faʻamamaina loloto o laulaʻau fou.

O le tuʻufaʻatasiga o mea tau lauulu mea eseese o se lauiloa lauiloa o le a faʻateleina ai le manaʻoga masani. O le faasologa e seasea tupu mai ai ni gaioiga teteʻe ma isi lagona le manaia.

O se faʻasologa faʻapitoa o le Polofesa o loʻo faʻamamaina le faʻamama siliva siliva loloto, ua mamanuina mo mama manoa. Ina ua maeʻa lona faʻaogaina, ua faamamafa le pupula ma le susulu ole laulu. O le siliva fatufatuina na faia ina ia le mou atu leo ​​malamalama i luma o taimi. O le siliva siliva e puipuia ai le foliga mai o se lanu samasama i luga o paʻu uaea.

O le siliva siliva e aofia ai le vitamini B5, e maua ai le malosi, malosi ma faʻamalosia. Afai e masani ona e faʻaaogaina le laupepa siliva, o lenei fesoasoani e faʻatelevave le tuputupu aʻe, lanu saoasaoa, malu malu loloto. E faʻamaonia lea i le tele o faʻamatalaga matagofie.

Otium Professional faasologa mo galugalu curls puipuia mai le soʻona leiloa, mafai ai mo le faʻateleina tuputupu aʻe, faʻamamaina le fealofani.

O loʻo i ai se sulfate-leai se faʻamalama mo faʻamamaina loloto. E fesoasoani e faʻatelevave le tuputupu ae ma toe maua lauulu. E i ai le faʻaolaina faʻapitoa.

O le tele o filifiliga e mafai ona e maua se mea e faʻamalieina manaʻoga. Ole uiga faʻapitoa e ola atoatoa i le faʻamoemoeina.

Le faʻasologa autu o faʻamalama faʻapitoa

O loʻo faʻaalia i laupepa matagofie ua faʻaalia nei laupepa a le Estelle.

  • O le laina tomai faapitoa a le Estel otium ua mamanuina e tausia uma ituaiga o lauulu: mama, faʻafitauli, uumi, curly, lanu. Faʻafetai i le galuega faʻamamaina loloto, e le manaʻomia ona fufuluina i aso taʻitasi ia lipine ma faʻamalama o lenei ituaiga.
  • O le laina faʻapolofesa Estel curex ua mamanuina faʻapitoa e toe faʻaleleia ia laʻau faʻatapulaʻaina taualumaga latou te afaina ai o latou fausaga: faifai pea curling, valiina ma vevela vevela o fulufulu ma uʻamea.

O loʻo faʻamanuiaina le laʻau faʻapitoa o laina uma e lua mo le faʻateleina o fulufulu lauulu: o nisi o vaega o latou vailaʻau fofoa ua saofagā i lenei.

E uiga i otium brand activators

Polokalama otium-tagata tomai faapitoa-activators ua mamanuina e galue ai i manifinifi curls ua faaleagaina e masani ona pisia. Ona o le i ai o le laiga Unique Active lavelave, o se pateni atinaʻe faʻapitoa o Estelle tagata faʻapitoa, o le togafiti aafiaga i luga o folika lauulu ma sela o latou stratum corneum tupu.

O se mea ua tupu, ua maeʻa ona toe faʻaleleia atoa le mea ua faʻaleagaina, faʻamalosia le folaina o lauulu, taofia le leiloa ma se faʻaopopoina tele o lo latou tuputupu aʻe. O le aoga aoga o le faʻagaioia o shampoos i vaivai vaivai e mafai ona o le maualuga o le susu susu polotini, amino acids, vitamini ma lactose.

Iloilo o teineiti e masani ona faʻaaogaina moli faʻamaonia faʻamaonia faʻamatalaga e faʻapea o latou tuʻufaʻatasiga e fesoasoani i le faʻateleina o le faʻatupulaia o vaivai ma faʻaleagaina uʻamea.

E ui lava i se sili ona lelei aafiaga, shampoos o lenei ituaiga e le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma, ona o le a mautinoa lava e mafua ai le paʻu paʻu. Tagata tomai faapitoa fautuaina se suiina o le faʻaaogaina o faʻamalosi ma laupepa o le masani ituaiga.

Malu o le oti mo le pili

O le laina a le otium faapolofesa o le otium madruff shampoos line o loʻo iai se isi tulaga ese o le atinaʻe o le Estelle - o se faʻapitoa faʻapitoa lea e aofia ai le tuʻufaʻatasia o allantoin ma zinc.

Faʻafetai i le gaioiga o nei vailaʻau, faʻafilemu le uluulu, faʻateʻa uma o ituaiga ita, ma mimita faʻamapu. E le gata i lea: o le toe faʻaalia o mativa ua avea ma mea faigata.

O faʻamatalaga tagata faʻatau i luga o laupepa o lenei ituaiga e tele lava e lelei. Tagata e masani ona faʻaalia le mou ese atu e le gata o le paʻu paʻu, ae o le faʻamamaina o ia lava pe a uma le muamua lauulu fufuluina vasega. Ole isi tulaga lelei e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o vailaʻau o vailaʻau i lenei faasologa o le siʻitia o le silkiness ma le malu o manoa.

Moli mo lauulu faʻafitauli

Faʻamalosi otium, Estel, ua mamanuina e togafitia le laulu faʻafitauli, e iloga i le tuʻufaʻatasiga o paʻu mago ma le ulu suauʻu, e lua aoga aoga ia i latou.

  • E ala i le masani ai o le galueaina o le sebaceous glands, latou te aveese le tele o le salinity o le lauulu. O lenei aʻafiaga e mafua mai ile faʻapitoa Unique No fat complex.
  • Faʻafetai i le faʻapitoa o le estelle otium, o le faʻamalosiina o mimigi o matutu o sulu, faʻaleleia o le tuputupu ae ma le toe faʻaleleia o le latou fausaga e tupu.

I se faʻaopopoga, laupepa o lenei laina ua i ai meatotino o le faʻamamaina loloto, faʻamautu aafiaga, le mafai ona faʻaopopo le tele ma le mafiafia o susulu.

O faʻamatalaga tagata faʻatau e faʻatatau i le faʻaaogaina o le faʻamalama i lea laina e leʻo faʻaalia. O faitioga autu alu ifo i lalo i le lua manatu:

  • Tagata faʻatau manatu le sili sili ona leaga o le manaʻoga e faʻaaoga se fufulu palu pe a uma ona fufuluina lauulu. A leai, o le faagasologa o le selu o ni manoa e toetoe lava a le mafai.
  • I le faʻaaogaina masani o nei laupepa, e tatau ona fufulu curls i aso uma, aua o le aso lava na sosoʻo ai latou amata ona foliga mai e sili gaʻoa.

I totonu o uiga lelei o laupepa i lenei laina, tagata faʻaaogaina aofia ai:

  • O le malu ma le silkiness o fou faʻamuina curls.
  • Manogi manogi.
  • Faateleina foaming.
  • Sili lelei antistatic meatotino.

O le laina o mea faigaluega mo blondes

Pearl otium shampoos, aofia ai ma le Pearl Blond complex faʻapitoa ma mamanuina e aʻafia ai moli uila, e i ai le aʻafiaga ia i latou nei:

  • Faamamafa le matagofie ma le susulu o lauulu lauulu.
  • E fai i le tino faʻamalosi tino, malosi ma malu.
  • Faʻamataʻu 'i latou i le susulu malie ma iila susulu.

Estelle tagata tomai faapitoa tagata atiaʻeina seti atoa o oloa tausiga mo moli uila o malulu ma mafanafana lanu i auala eseese. Mo i latou e faʻapea o ufiulu o paʻu malulu (faʻaopopo atu i sampo), latou tuʻuina atu se siliva siliva ma se faʻapipiʻi faʻapitoa. I le tausiga o manoa o leo mafanafana, na faia ai se pulu vaivai ma se faʻamafanafana faʻapitoa faʻapipiʻi.

Pule mo le laulu malulu

Laupepa o lenei ituaiga e faʻailogaina i le otium twist. O latou vailaʻau fomaʻi, ua manaʻomia e ausia se sili ona lelei le faʻatulagaina o sitaili, tuʻuina atu le i ai o foliga matagofie ma curccececable.

Maliu faʻapipiʻi otium:

  • Tuʻu atoatoa le tausiga.
  • Puipui mai le pa'ū lauulu ma faʻatagaina lo latou tupu vave.
  • Ole tele o meaʻai ma faʻamalosi iai pea manoa, e maua ai e i latou le pupula.
  • Tuʻu le faʻamalieina, puipuia ai le maʻaleʻale.

Estelle aqua

Otium Series Deep Sulfate-Free Shampoo:

  • Lemu faʻatino i luga o manoa, fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga ma faʻavaveina lo latou tuputupu aʻe.
  • Ona o le i ai o se malosi faʻamalosi tino o loʻo i ai se numera tele o amino acids ma betaine, ua faʻamamaina lelei ma toe faʻafoʻi ia mama matala, ma faʻatupuina ai foʻi tulaga uma mo le tausia o le susu i totonu o laʻau taʻitasi.
  • Faʻaola mamana malosi ma maloloina, maua ai silkiness ma matagofie susulu.
  • Fausia se antistatic aafiaga.
  • E mafai ona faʻaogaina mo le fufuluina o laulu i aso uma.

E uiga i le Curex Shampoos

O le faʻasologa o vailaʻau fofo mai le Estelle professional na fausia mo le tausiga atoatoa e le gata o curls o ituaiga uma, ae o le paʻu o le ulu. O loʻo fuafuaina e toe faʻaaoga ia ni uʻamea faʻapipiʻi ile estelle.

Curex Classic Faasologa

Ole laina ole laupepa loloto lea e fufulu ai le keratins, chitosan ma isi vaega o vitamini. Faʻaaogaina tagata fai o se mea lelei faʻaaliga matau le maualuga maualuga foaming o lenei vaega o meaʻai, lea e faʻailoa mai ai lo latou tulaga ese le aoga. O oloa o le laina Curex Classic o loʻo faʻaogaina uma mo le fufuluina o laʻau maloloina ma mo lauulu ua uʻuina atu i le lamination taualumaga. Ona o le i ai o le aofaʻi o vaega o meaʻai, mea faʻamama faʻamalosi o se ituaiga o mea taua mo lauulu tuputupu ae.

Curex mo blondes

Mo curls, vali i lanu pupula, mamanuina "Silver" shampoo loloto faamamaina. I lanu pupula e le mou atu i luga o laina i luma atu o le taimi, latou te manaʻomia le tausiga faapitoa. O le mea lenei na fausia ai le siliva siliva.

O le vailaʻau o lenei oloa o loʻo i ai ni ofu faʻapipiʻi lanu paʻepaʻe, ona o le malulu ole paʻepaʻe ole malamalama ole uliuli, e le mouva ma e le fufulu ese ile lauulu. O le suamalie "siliva" faʻamalolo e le gata e maua ai le tetee atu i malulu leo ​​i luga o lanu lanu, ae puipuia foi foliga mai o se mea gaosia lanu samasama.

O le pulupulu "siliva" o loʻo i ai provitamin B5, lea e fesoasoani i le faʻamalosia, malosi ma le mautu o lauulu taitasi. Ole masani ole faaaogaina o lenei oloa e fesoasoani

  • Faamamaina lauulu lauulu.
  • Tumau tumau o latou lanu.
  • O foliga o se lalelei matagofie paolo.
  • Faavavevaveina o le tuputupu ae o manoa.

Le lautele o faʻamalolo mo lanu lanu

Le oloa o le ituaiga brandx fofo, fuafuaina mo le faʻamautu o le lanu o curls, solia faʻamaumauga o lauiloa i tagata tomai faʻapitoa. O lenei laupepa faʻamamalu loloto e masani ona faʻaogaina i fale mataʻaga iloga mo le fufuluina o lauulu fou vali. Ona o le sodium sodium i PCA, ua fesoasoani i le televave o le saoasaoa ma le susulu o curls.

Laina oloa Curex mo tamaloloa

O lenei laupepa e aofia i le vaega o faʻatinoina o lauulu tupu. Ona o le i ai o mea gaosi meaola (biotin, faʻaopoopoga natura o lupine, vitamini B3), lauulu ma le ulu e fafaga tele, toto toto faʻamalosia, fulufulu mata ua faʻamalosia ma ulu uma o le la ua faʻamalosia e tupu. E fou ma maloloina le uluulu, ma e maua e manoa ose susulu faalenatura maloloina.

Tomai Faʻamamaina Laina

Estel Essex Shampoo o se oloa faʻapitoa faʻapipiʻi mo le faʻapolofesa faʻamamaina o laina vali. Ole faʻamamaina ole laulu e faia ole faʻafetai ile faʻailoaina ole vitamini B5 ma le keratin complex ile ana vailaʻau.

O lenei oloa faʻaatoatoa le faʻagasologa o le valiina o pupuni, ona o le faʻamalosia le aoga o ona vaega o loʻo fesoasoani e taofi faʻafitauli o le faʻalavelave i totonu o sela i totonu o le lauulu, faapea foi ma faʻamautu le mafuaʻaga paolo.

Le iai o keratins ma mea e maua ai le saito porotini ua atagia mai i le tulaga o le lauulu fausaga: e vave ona faʻatutuina, toe faʻafoʻi mai curls i latou na muamua lamolemole, malosi ma fetuutuunai.

Iloiloga o teineiti faʻaaogaina le laupepa o lenei ituaiga, mo le tele o vaega, e lelei. O se taimi sili ona fiafia i taimi, o le mafai ona o le oloa ona faʻasaoina le lanu o laʻau lanu mo se taimi umi ua taʻua, o lona maualuga polofiti, e laititi le tau ma sili ona lelei le lelei o le fufuluina o lauulu.

Uma le Estelle Professional shampoos sasaa atu i totonu o fagu lapoa o loʻo iai se lita o oloa. O lea e mafua mai i le mea moni o le amataga na latou faia faapitoa mo faʻaaoga faʻapitoa i totonu o le fulufulu laʻau ma le toʻatele o tagata asiasi. I se taimi lata mai nei, peitaʻi, ua faʻateleina e le au fai pisinisi Estelle le faʻatauina o le faʻamalama fai ituaiga o loʻo faʻatauina mo le fale. Mo faʻafiafiaga faʻaaoga, o le tasi fagu tupe e lava mo le ono masina.

Mo le faigofie o le faʻaaogaina, o le gaosi oloa saunia fagu i semicircular recesses i itu: faʻafetai ia i latou e faigofie le uuina o le oloa i le tasi lima i le taimi o lauulu fufulu taualumaga. A manaʻo iai, e mafai ona faʻatau mai se mea e toe faʻaaogaina ai le toe faʻaaoga, lea e le gata e fesoasoani i le saʻo ma le tamaoaiga e faʻaalu ai le oloa, ae faʻaitiitia foʻi le manaʻoga e siʻi se fagu mamafa i taimi uma.

Iloiloga e uiga i Estel laupepa

E leai se mea e sili ona lauiloa ai Estelle: o manatu lautele e uiga i ai e sili ona lelei: toetoe o Estelle shampoos e i ai se manogi manaia, ma o lona auga e i ai foi i se tulaga lelei: lauulu, muamua, faʻamamaina lelei, ma lona lua, o tausiga faapolofesa , e pei o le salonona, fai lana galuega - o le lauulu ua atili ai lona mafiafia, maulu ma malu. Ae o le mea moni, e iai tuusaunoaga - e le o tagata uma e mauaina se lelei aoga pei tatou te mananaʻo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi ituaiga o moli e mafua ai se teteʻe ile maʻi masani (le faʻamalosiʻau ile tagata), ma le isi e mafai ona fetaui lelei ma maua ai se faʻamanuiaga lelei. I se tulaga lautele, oe manaʻomia le vaʻavaʻai i iloiloga e uiga i se faʻamalama faʻapitoa.

Tau mo Estel shampoos

Masalo o moli mai Estelle mafai ona i ai se ese tau. Latou uma e amata mai 270 muamua 750 rubles (o le voluma i le taimi tutusa e mafai foi ona ese - pei ole 1000 ml ma le 300 ml). Ma e mafai faʻatau nei laupepa i faleoloa i luga ole laiga ma faleoloa i le taulaga o loʻo latou faʻatau atu ai oloa faʻapitoa e teu ai lauulu.

O lea, sei o tatou vaʻai i le lauiloa Estelle shampoos.

Valivali Estel Shampoos

E te manaʻo e sui le lanu o lou lauulu ina ia mafai ona suia lou ata? Ma o le paolo laupepa mai Estelle e mo oe (o lona uiga, o le laina Solo tone) O le mea moni, e le o le laulu vali lea, ae o le faia o lanu o lauulu sili saturated, mo se faʻataʻitaʻiga, Estelle paʻu laupepa ono lelei.

A pikiina lanu Eseese eseese Estelle's: pei o 17 fasi mea e ofoina mai ia matou e le tagata gaosi. O le meli lea, ma auro, ma sukalati, ma karameli, ma le tele o isi. E mafai ona fai atu o tagata taʻitoʻatasi o le a mauaina lana lava lanu e fiafia i ai mai se ituaiga.

Le tau o Estelle paʻu shampoos e le leaga foi (manatu o le mea lenei o le shampoos polofesa). E tatau ona e totogia 300 rubles i le 250 ml. Ole a lapoʻa ma taugofie atu nai lo Kapous, nota.

Ma iloiloga e uiga i nei laupepa e lelei foi. I se faʻaopopoga i lona vaega autu, o nei shampoos, e pei ona matauina, e i ai foʻi le faʻamalieina ma le faʻamalosia. Ma o nei mea uma fatufatuga laupepa, lea e aofia ai ma isi vaega elemene ma vitamini (e taua le maitauina e leai ni mea leaga amonia ma peroxides, o se faʻaopoopoga!). I le minus, ua maitauina e vave ona muta le shampoo, ma e le o le 100% o tagata e mauaina le aʻafia manaʻomia (ae o le mea e lelei ai o le tele o lenei pasene o loʻo fiafia pea :))

Estel Shampoo mo pulu lanu

Moli faʻapitoa mai le faʻasologa Valivali tausiga (lea na fausiaina, i le ala, mo salon), faʻafetai i ai o lau lanu vali o le a faʻasaoina (ma e oʻo lava saturated) pe a uma faʻaaoga, ma o lou lauulu o le a faamamaina mai soʻo se "agaga leaga". O lenei laupepa, e moni, e le mo aso uma, ae tasi pe faʻalua i le vaiaso e matua mafai ona apalai.

Faʻafetai i keratin ma porotini i fatufatuga, lauulu faʻamalosia ma faʻamalosi tino ma laititi. Ae paga lea, e le o le sulfate-free shampoo, soʻo se chemosis ei ai i le faʻatulagaga (le tutusa sodium sulfate, laureth poʻo le amonium lauryl sulfate ..).

E ui o lea iloiloga e uiga i lenei laupepa mo lauulu lanu e lelei pea: o le laupepa e faʻafofoa ma lana galuega lelei, ma lona tau-aoga ma sili ona lelei tau (400 rubles mo le 1000 ml!) faʻaopopo foi faʻaopopo. Sili ona fiafia i le manogi manogi o mimiti ("e matua faʻaalia ai se mea faʻapolofesa, manogi") ma faifai pea. Itiiti lava mea e faʻaletonu: Estelle laupepa e le fetaui i tagata uma - o se tasi e leai se afaina (na o le faʻamalama masani), o nisi e oʻo ina fufulu ese le vali pe a uma ona faʻaaogaina. O nisi taimi e mafai ai ona mago le lauulu. E taua foi le maitauina o le shampoo, e masani lava, e naʻo faʻatau i faleoloa faʻapitoa (ae o le mea aoga o loʻo iai faleoloa i luga ole laiga! :))

E ui lava i mea sese uma, mo le tele o vaega, o le faʻamalama shampoo mafai moni ona mafaufauina o tomai faʻapitoa o lona ituaiga.

Faʻamalolo siliva Estel

Ia, o lenei laupepa, na faia mo le malulu mata o lauulu, o le a aveʻesea le samasama mai lou lauulu ma faia ia "silvery" - o le faʻaalia o teuga faʻaalia foliga sili atu ona lelei. Vitamini B5's fatufatuga faamalosia le lauulu. Ma aua nei galo o le a latou toe mama aʻiaʻi na o ia :) O le igoa atoa o lenei laupepa o Curex Valivali malosi.

Iloiloga e uiga i lenei laupepa e toetoe lava sili ona lelei: o le lauulu faʻatasi e feagai ma lana galuega ma le pa. Ae o loʻo iai pea mea faʻaletonu: o le lauulu e mafai ona mago ma malepelepe i pito (e sili ona aoga le mafaufauina pe a fai o lou lauulu e vaeluaina e le natura, e ui lava pe a e faʻaaogaina se ituaiga o ufimata, e le mafai ona e popole). E le fiafia pea i nisi tau - mo le 300 ml e tatau ona e totogia 300 rubles (i totonu o faleoloa tau lalelei atonu e sili atu lona maualuga, ae i nisi lugalaina faleoloa e mafai ona faʻatau i le tau maualalo).

Faletusi faʻapitoa Mo Esturist Moisturizing

Aqua otium - o le igoa lea o lea faʻasologa o laupepa mai Estelle. O lenei kulimi faʻapitoa ua mamanuina e faʻapipiʻi ma faʻamama ai lou lauulu - ma e pei uma lava pe a maeʻa se potu faʻaalu! E taua le matauina o lena fatufatuga E leai ni mea leaga sulfate, o loʻo iai ni vailaʻau amino amino ma le betaine, faʻafetai ia le susu i luga o lauulu.

Iloiloga e uiga i le Estelle moisturising shampoo e lelei. I le tele o tulaga, o le laulu e faʻamago moni, mama, ma sili ona taua o loʻo susu, e pei ona tatau ona. E i ai foi faʻaletonu: muamua, e le ofi i tagata uma, ma lona lua, i le tele o taimi faʻaaoga, vaisu ma le faʻaletonu o aʻafiaga e mafai. Lea e sili le malologa ma faʻaaoga se isi mea e pei o Dove Moisturizer. Latou fai mai foi e le lelei le laupepa faʻapipiʻi ma vave faʻataʻapeina (ma tauia e iloa - 450 rubles i le 250 ml po o 750 rubles i le 1000 ml!)

Laititi taugata o le mea moni, ae faapolofesa.

Keratin Shampoo Estel

Maua mai Estel keratinE pei ona faʻaalia le igoa, keratin o loʻo aofia ai - faʻafetai ia i ai le laulu e matua faʻamamaina, faʻamalosia, ma afai o loʻo ia te oe i se tulaga lautele e leʻo soifua maloloina, ona latou toe faʻafouina lea.

Iloiloga Ia, sili atu le matagofie. I le toetoe lava o tulaga uma, o lauulu e matua faʻamalosia ma toe fuatai. Mo le tele, o lauulu e malulu, susulu - masani tausia i se lelei tulaga. Le minus o nisi taimi e taʻua toetoe lava o tutusa - muamua, e mafai ona e faʻatau mai lenei faʻapipiʻi naʻo faleoloa faʻapitoa (ae leai se tasi ua faʻamuta faleoloa i luga ole laiga), ma lona lua, tau - 450 rubles (i le averesi) mo 250 ml e le taugofie. E ui i lea, o le aoga a Estelle ma keratin e matua maualuga, o lea e mafai ai ona e totogia ni tupe faʻapena.

Estel Mamao Faʻamalama

Faʻafetai i lenei laupepa (Essex Malamalama Mama) le laulu e matua mama ma fufuluina. Ua fetaui lelei e fufuluina lauulu vali pe vali pe a uma ona teuteu. Ae o lenei laupepa e mautinoa lava e le talafeagai mo aso uma faʻaaogaina, ona o le tele paoa (ma uma nei faʻafetai fatufatuga, e aofia uma ai vitamini B5 ma keratin vave).

E uiga ese le mana o lenei laupepa faʻapea iloiloga: ua maeʻa lelei ona faʻamamaina le lauulu, oʻo lava i le fetolofi atu i latou pe a uma ona faʻaaogaina, e le gata i lea, o le laulu e foliga mai e malu ma teuteuina lelei. Cons o taimi uma fai mai le mea lava e tasi: o lenei laupepa na faia mo salons ma lauulu laulu atu, e le mo le faʻaaogaina faʻaauau.

Ma o le tau o lenei laupepa, i le averesi, o le a latalata 400 rubles i le 1000 ml (e mafai ona e faʻatau i faleʻoloa i luga ole laiga poʻo i faleoloa faʻapitoa). Tuuina atu i le le ogatasi o le faʻaaoga, tatau ona lava afifiina mo se taimi umi :)

Faletalimalo Estel Hair

Ina ia fesoasoani i le tuputupu ae vave lauulu, Estelle o loʻo tuʻuina atu se faʻasologa Otium tulaga ese - ma nei mea uma faʻafetai i polotini o susu ma le lactose i fatufatuga. E le gata i lea, o lauulu e pa'ū maualalo pe a fai o oe na i ai se faʻafitauli. I le mea moni, o lenei laupepa e mafai ona mafaufauina o le faʻamalologa, pei Alerana faʻataʻitaʻiga.

Iloiloga lelei tele. I le tele o tulaga, o lauulu e amata ona tupu vave, ma le faʻafitauli o le lauulu e faʻaitiitia. O isi mea lelei ia faʻamauina lelei manogi ma faʻamalu malu. Le leaga o le le maua uma tagata le tali (ae lelei, latou laiti)

Lelei, manuia tau mo lenei sapani Estelle o le a latalata i ai 400 rubles mo le 250 ml (pei o le tele o faʻapolofesa shampoos, o le tasi lea e naʻo le faʻatauina i salons faʻapitoa. E ui lava o faleoloa i luga ole laiga e le alu i se mea). E le taugofie, ae e te le manaʻomia e faʻaaoga i aso uma.

Estel i aso uma laupepa

Ia, o le mea moni, Estelle tatau, pei o isi tagata uma, ona i ai le laupepa masani ai (faʻapolofesa, o le mea moni), o le a talafeagai mo faʻaaoga i aso uma. O le faʻamalama lea, i lalo ole igoa atoa Curex masani (mea B5 ma keratin o loʻo iai foi i totonu fatufatuga) faatoa faia mo lenei - ia fufuluina lou lauulu ma faʻatulaga ia usitai, malu, toe teuteuina lelei. Fetaui lelei mo ituaiga uma lauulu.

Tele faʻamaoniga faʻamaonia nei mea uma - le lauulu moni avea ma le mea e tatau ona i ai pe a uma ona faʻaaogaina se moli lelei. Latou faʻataʻitaʻia latou te le o maitauina ni minus (atonu e naʻo oe e mafai ona faʻatau mai ai le faʻamalama lea i fale faʻapitoa. E ui lava o faleoloa i luga ole laiga e aveese lenei minus)

Aulelei tele tau - mo le fagu lapoʻa o 1000 ml e tatau ona e totogiina 400 rubles. Lava mo se taimi umi.

Lelei, faʻaaogaina laupepa Vaitafe o Estelle, mafai ona e ofuina i le le mafaagaloina manogi manogi o lili o le vanu .. Ma afai e te ave se isi laupepa mai Estelle? E leai se mea e i ai, ona o laʻasaga uma a Estelle laupepa o loʻo lelei ona tautala, ae a faʻapea e te faʻatauina, e mautinoa e te le le fiafia!