Lauiloa

Malamalama laulu ia te ia lava i le 5 minute i lauulu lauulu i le aʻoga

O lenei e tele ituaiga lauulu mo aso uma: malamalama ma i le taimi tutusa matagofie. I lenei mataupu, o le a e aoao e faʻafefea ona fausia se lalelei, faigofie, ma sili ona taua - vave lauulu i le 5 minute. E i ai ni lauulu mo uma pulu puupuu ma tino uumi.

Ou te faamautinoa atu ia te oe, pe laʻei lauulu, po o ufiufi manoa, poʻo le tele o isi faʻataʻitaʻiga le talafeagai, togafitiga o lauulu o le a manaʻomia. E te le manaʻomia foi le tele o mea faigaluega ina ia faʻalelei lau laulu.

Lenei o le a apili mo i latou e le tele o le taimi i le taeao e faia ai se laei manaia, e tatau ona faanatinati e galue, pe i latou e na o le le mananao e tele le taimi e latalata i le faʻata. E le gata i lea, o sitaili faigofie ia mo aso uma o le a matua faʻafiafiaina teineiti o loʻo alu lava i le aʻoga. A uma mea uma, savali i aso uma ma e tasi lava le uʻu o le a afaina ai tagata uma, malilie?

E tolu fasi fasi

O le fulufulu foliga foliga pei lava o le siusiu masani, ae o loʻo tumau pea sina ese. E pei ona faʻaalia i le ata, o lona tolu lea iʻu ua faatulagaina faʻataʻatitia e fesoʻotaʻi i le isi. E sili le faʻaaogaina manifinifi, le mama suauʻu paʻu.

Foafoaga faasologa

  • Muamua, vaevae lau lauulu i ni ofu tutusa se tolu mai luga i le pito i lalo. Le isi, fai le tulimanu muamua, sili ona maualuga, aoina o laulu mai itu. Faʻamaʻimau laititi e ala i le tosoina i luga o ni manoa. Ona fai lea o se pu i le pito i lalo o le fusi ma liliu uma lauulu i totonu. O le ato atoa. Ia faʻapipiʻi ina ia leai se mea e pipiʻi ma foliga lelei mea uma.
  • O le sitepu lona lua o le faia o le siʻi lona lua. E tatau ona iai i le ogatotonu. E tutusa, aoina uma lauulu mai itu. Ua matou aoina i le muaʻi tail. Toso mai foi ni nai manoa. Ona tatou toe liliuina lea o le iʻuga e mulimuli ia i tatou lava. Faʻasaʻoina le taunuʻuga na fuafuaina.
  • I le laasaga lona tolu matou te aoina le lona tolu, lalagaina i totonu o le faʻunuʻuga na muamua. Matou te tosoina ni laina taʻitasi mo le tele o le fulufulu. Ma i le pu i le pito i lalo o lenei siusiu, matou te viliina le moega mulimuli o lauulu. E faasaʻoina le lauulu laʻau ina ia leai se mea e pipii i fafo. E te mafaia, pe a e manaʻo i ai, ia malu foʻi le toe tulimanu faʻatasi ma se paʻu malulu. Ma e mafai ona e tuua faʻapea.

O sea laei faigofie e iai le sitaili manaia, ma foliga foliga faʻaalia.

O le faaputuga o lua fusi i lea sitepu ma lea sitepu

O le saoasaoa ma le manaia lauulu e talafeagai mo laei i aso uma, ma mo se faleoloa fiafia. Ina ia faia ia sili ona aulelei ua lava e faʻaopopo ai se elemene matagofie - o se laʻei manaia.

O le faia o lauulu laʻititi, matou te manaʻomia: se selu, manifinifi vaega manifinifi, e le o vaaia.

  1. Matou te selu le lauulu i tua ma le tua o le ulu matou te faia se tamai solofanua pei o le “pepe”. O lenei ua matou liliuina lenei siʻusiʻu ma tulei i le palapala, mautu i se vaega faʻamalositino,
  2. Lalo i tua o le ulu matou te faia le lua tulivae ma faʻataʻavale foʻi,
  3. O loimata e fusifusi loʻo lalagaina faataʻamilomilo na aoina mai e le siusiu, pei o laʻei. Matou te faʻamauina loka taʻitasi ma le lauulu ulu. Ua sauni lauulu!

Siaki nai isi filifiliga mo lenei teuteuga faigofie.

"Malvinka" mai i le fusiua faʻasolo

O se tasi lea o eseʻesega i luga o laʻau masani ma masani ai o le "Malvinka". E mautinoa o le a ia ofo tamaiti o lau vasega.

Mo sitaili, o le a tatou saunia le selu, manifinifi ofuvae manifinifi e faafetaui le lauulu (o latou numera e fuafua ile numera o fusi), a matagofie ofuvae poo se fulufulu tagata.

O le faʻasologa o le faʻatinoina e pei ona taua i lalo:

  1. Fufulu lou lauulu i tua. Matou te pikiina ni loka manifinifi i itu uma e lua ma nonoa i se paʻu faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu. Matou te mimilo le siusiu.
  2. O le toe fai lea ole laʻasaga muamua i lalo ole faʻauma.
  3. Fai le numera tatau o le siusiu. Taua: o loka o muamua muamua e tatau ona aofia ai i le isi,
  4. Le paʻi mulimuli. Matou te faʻasaʻo le pito mulimuli i se fulufulu manaia paʻu poʻo se lauulu fulufulu.

A faaputuga ma pigtails

O sea laulu foliga faʻaopoopo mama, agamalu i le ata. Mo sitaili oe manaʻomia: selu, curling iron, gum, hairpins.

O le faasologa o laasaga e pei ona taua i lalo:

  1. Ina ia faʻaopopoina le tele, curling matou te faia ni malamalamaʻulu laʻititi i luga o le ulu.
  2. Fufulu lou lauulu i tua. Matou te tuua ni manoa i le malumalu, o toega o le lauulu e aoina i se fusi i le pito i lalo o le ua.
  3. Mai le siʻusiʻu matou te faia se fugalaʻau: matou te faʻataʻapeina se manoa i le pito uʻamea. Matou te faʻamauina le utupoto ma lauulu.
  4. O manoa i malumalu o faapaleniina ma faʻataʻamilo i le pito i luga o le fusi, faʻamautu ma lauulu.

Spikelet e aunoa ma le lalagaina

O lenei laʻei lauulu i sitaili tuai o Eleni o le a maofa ai isi i lona amataga. Faigofie tele i le faʻatinoina, e foliga manaia tele.

E te manaʻomia: selu, pulu, lauulu, mousse poʻo le fulufulu.

Muamua, selu lelei lou lauulu ma faʻaitiiti sina laititi o mousse poʻo le fulufulu. E faʻatagaina oe e teuteu lelei lou laulu. O lenei, matou te fusifusia siisi i le uumi atoa o le tua, pe a ma le 5 fasi. O latou numera o le a faʻalagolago i le mafiafia ma le umi o le lauulu. Ua faʻataʻamilomilo pito taʻitasi i fusi, o loʻo faʻataʻamilomilo manoa ua faʻataʻapeʻapeina i se fusi faʻataʻamilomilo i fusi faʻamalosi. Matou te faʻalelei ma lauulu. E mafai ona e faʻaopopo le fiafia ile laʻei faʻapitoa ile fesoasoani ole fugalaʻau, teuteu lauulu ma lauulu.

Matou te ofoina atu foi filifiliga mo faigofie ma vave lauulu mo laulu lauulu ma laʻasaga i lea laasaga ma lea la ata.

Nonoa matagofie

E mafai ona e faia se manaia lauulu mo oe lava ile fale, o le mea taua o lona uiga o le nonoa. Naʻo tusi faʻalelei tusi, lauulu ma fao fao mo faʻalelei e manaʻomia.

Faamatalaga o le faagasologa i tulaga:

  1. Muamua e tatau ona selu.
  2. Le isi, vaevae le lauulu i ni vaega se lua, ae e te le tau vaeluaina ile taimi e tasi.
  3. O lenei kolosi ese faʻavae, o lona uiga, o lona uiga, alu i le tulaga muamua o le nonoa o le nonoa.
  4. Afai e feololo le lauulu, ona tuu lea o pito i lalo o le fausaga pe tui saʻo i totonu ma faʻalelei ma lauulu.
  5. Afai e uumi laina, ona fai lea o se faapona atoa, o lona uiga, ia toe sopoia unta. Le isi, filo ia fautuaga ma faʻamau i faʻamau.
  6. Faauʻu le atoa atoa ile varnish.

Malie malie

O sea laei matagofie matagofie o le a talafeagai i aso uma, ma i tulaga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i pati. Ia faia i ou lava lima, sauni ni ofuvae se lua ma se selu.

  1. Fai se maualuga maualuga ma vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
  2. Ia taʻimua uma vaega i fusi, ae mautinoa i itu faʻafeagai.
  3. Ia faʻafefiloi soʻoga faʻatasi i itu e lua o le mimilo. O lona uiga, afai e te faʻataʻamilomilo se tasi itu i le uati, o lona uiga i le lautele mamanu o le a tatau ona faʻasaga i ai.
  4. Nonoa se masani masani taʻutaʻu ma le paʻu ole paʻu.

Fusiuauaʻu

Afai o loʻo e sailia mo faigofie, ae i le taimi lava e tasi matagofie laʻei mo aso uma i luga o le laulu umi pe feololo, o lenei filifiliga e mautinoa lava talafeagai mo oe. Le faia i ou lava lima, e te manaʻomia se selu ma se ofu tino.

  1. Fai se fusi pe a uma ona selu lou lauulu. E mafai ona e tu i luga o le ulu ma luga o le ulu (ae le o luga o le pale, a le o lea o le manatu autu o le a alu e le iloa).
  2. O lenei laititi teisi le paʻu ma lalo ifo i luga, vaevae le lauulu i ni vaega se lua e fausia ai se tamai pu.
  3. Mai lalo, tuu ou tamatamailima i le pu ma faʻaaoga e mimilo ai le siusiu, faʻaloaloa ia mai luga ina ia iʻu ina muta i lalo.
  4. A manaʻomia, e mafai ona e toe mimilo le siʻu pe toe o ni taimi. O le faʻaiʻuga, e manaia le flagella i itu.
  5. E mafai ona e teuteuina se lauulu pe a fai e te tuʻuina saʻo le manaia lauulu i luga ole pu (i le taimi lava e te tapunia ai lenei pu).

Ogalua agamalu

Laititi pe uumi le laulu e mafai ona milo ma ou lava lima ile lima minute. Ole iʻuga e matagofie, agamalu galu. Oe e manaʻomia se selu, pulu poʻo le mousse, auli ma varnesi.

  1. Ina ia tausia mama ia curls, muamua e tatau ona e selu lelei lou lauulu.
  2. O lenei, togafiti i latou i le fulu poʻo le mousse, ae pisa.
  3. Filifili se tasi manoa, mimilo i se fusi.
  4. Ave le uʻamea ma tuu le pito i lalo o le laina i le va o papatusi.
  5. Faapipii isi mea e faʻasaʻo lemu ma faʻasolo lemu i latou i le pito o le fusi.
  6. Faʻasasaʻo le mea faʻataʻitaʻi i le varnish.
  7. I se tulaga tutusa, matala le vaega o totoe o le lauulu, aua nei galo e fofo uma curl ma varnish.

Manaia le siʻusiʻu

Afai e iai sou lauulu laʻititi pe uumi lauulu, ona e mafai lea ona avea oe ma se lalelei o lou suʻi. Lenei mea e manaʻomia ai naʻo le tasi le kulimi ma selu, faʻapea foʻi le le vaʻaia (filifiliga).

  1. Fai lelei le selu ma fai se pu pupuʻu maualuga (sili atu i le pito i luga o le ulu pe sili atu i luga ole tua o le ulu).
  2. Filifili se tasi vavae ma afifi le pito o le fusi ma ia. O le pito e mafai ona teuina i lalo o le pulufana pe faʻamau i se mea e le o vaʻaia ina ia mafai ai ona le iloa.

Lauulu aufana

E mafai ona e faia se uluaʻi aufana o lauulu mo oe lava, ae o le a sili ona matagofie pe a fai o le laulu e uumi pe sili atu feololo. Saunia se ofuvae eli, selu ma ni isi le mafai ona vaaia.

  1. Salu oe lava ae amata le fai ose siʻu maualuga.
  2. Faia o le toe gum suiga, aua le toso i fafo le lauulu, ae tuʻu le matasele.
  3. Vaevae le matasele i vaega e lua.
  4. Ia, ma le pito o totoe i lalo o se ofu eli, afifi le eria i le va o matasele, o lona uiga, o le ogatotonu o le aufana i le lumanaʻi, ona toe faʻalelei lea i se mea e le vaaia.
  5. Ua saunia se aufana mai le lauulu!

Lauulu laulelei Eleni

I le taimi muamua tepa, se laei Eleni manaia ma a fusi atonu e foliga faigata, ae o le mea moni, mafai ona e faia i aso uma i le fale. Naʻo se pulu siva ma se selu e manaʻomia.

Saʻo lelei lou ulu.

  1. Aua nei e ofuina i luga o le headband. Bangs mafai ona tuu i luga o le.
  2. Amata mai le tasi taliga, toso fa' curls i lalo o le ofuvae mai le pito i lalo i luga. Afai latou te feololo pe umi, ona mafai lea ona e afifi faʻataʻamilomilo i tua, ona tosoina mai i fafo mai le pito i lalo ma aofia ai i latou i laina sosoʻo, lea o le a manaʻomia foʻi e pasia i lalo o le au.
  3. A e alu i le pito i tua o lou ulu, pe tuʻu lou curls pe faʻataʻamilomilo i se taʻavale ma faʻamaumau i latou i faʻapipiʻi poʻo mea e le vaaia.

  1. Afai e te leʻi faia ni lauulu i ou lima, ona e faʻataʻitaʻi lea mo ni nai aso.
  2. Ina ia le malepelepe solo, e mafai ona e faʻamalieina i latou faʻaaoga se fagu fagu.
  3. Ia mautinoa e faʻaaoga le varnish mo faʻamautuina.

Fai ia oe lava faigofie lauulu e fatu ai ni ata susulu fou!

O a matou tagata faitau ile latou faʻamatalaga e faʻasoa mai o loʻo iai 2 o le sili ona aoga fofoa e puipuia ai lauulu, le gaioiga e faʻatautaia i le togafitiga o le alopecia: Azumi ma le RAMAI MEGASPRAY!

Ma o le a le filifiliga na e faʻaaogaina?! Faatali mo lau finagalo faaalia i le manatu!

Faalua suʻega

E te manaʻo e vaʻavaʻai lau laulu e aunoa ma le faʻaaluina i se faʻaopoopoga faʻapitoa auaunaga? Ma o loʻo faia lenei hairstyle mo oe.

  • Vavaeina lauulu i luga vavae i vaega e lua. Tasi o le ai luga o le ulu, lua i le pito i tua o le ulu,
  • E tuʻuina atu ni siʻusiʻu peʻa e mafai ona selu,
  • Ma le isi, oe naʻo le tuʻuina i lalo o le siʻusiʻu pito i luga ma lalo e fiafia i le iʻuga.

Mai tua, o lau sitaili o le a foliga foliga mai ole uumi umi. Malilie, faʻamaoni ma faigofie ?!

Niki-foliga 'au

Ma o lenei hairstyle e mafai ona faia e aunoa ma le faigata i le 5 minute. Ua lava na faʻauma ai ni nai gaioiga muamua:

  • Ia aoina vaega o le lauulu i luga o le pale, a o le "Malvinka",
  • Ia fili le faʻaoso manatu ma faʻamau le pito ma se paʻu manifinifi e faʻafetaui le lanu o le lauulu,
  • Le isi, amata mimilo le puʻeai i se taamilosaga,
  • Ua oʻo i le faavae, faʻamau le fugalaʻau ma le le vaaia ma ni faʻamoega. A manaʻomia, le peleni e tatau ona ogatasi,
  • Mo fofo lelei, faʻaaoga fulufulu lau i luga o le rosa.

Faigofie fusi i foliga o se rosa

O lenei hairstyle e atoatoa e le gata mo laei i aso uma, ae mo faʻasalalau foʻi. Ma ia faʻatamaoʻaigaina, ua lava lea e tuʻu ai se penina poʻo se fulufulu laʻau ma se maʻa maoaʻe ile ogatotonu ole rosa.

Lulu i le itu

Faigofie tele, oe fai mai? Masalo! Ae vave ma matagofie. Ma e sili atu, o le a matou fautua atu ia te oe ia faia e le faia se boring tasi pito i luga, ae o se laa, ae i ai ma se mimilo. I le ala, o lenei styling e sili ona lelei mo lauulu umi.

  • Amata i le faia o se fusi i ou autafa. Ae aua le fufusi tele
  • Olea nei ua maua se pulu i luga ole ofuvae ma faasusulu atu le lauulu i lea mea,
  • Faʻamau le faʻaiuga o le nonoa ma se vaega faʻamalieina. Ma i lalo ifo, tuu le isi, i luga aʻe toe faia se faʻiga,
  • Toso le siʻu e ala i lenei "faʻamalama" ma toe faʻalelei ma se fusipaʻu paʻu,
  • Fai le tele o sitepu e pei ona e tatau ai. O se aofaiga lelei o le tolu pe sili atu.

Gum mo lenei fulufulu lauulu e sili atu e filifili pe mai le mea pe mai le silicone. O le mea taua o latou te le fufusi ma e le afaina o latou lauulu.

A faaputuga i lona itu

Ma toe i le itu? Aisea e leai! Lelei, malilie o sitaili foliga foliga taalo ma femininai. Ma o le faʻaliliuga o le utupoto lea tatou te manaʻo e faʻaavanoaina mo oe i le taimi nei e mafai ona faʻamaufaʻailogaina i laʻasaga sili ona faigofie.

  • I le amataina, fai se faʻasolo mai lou itu e te fiafia iai,
  • Faʻaopopo ma se fusifusi uʻu vaega tele ma selu sina laititi,
  • Ia mimilo le iʻuga matagofie i se faʻasologa ma vave fusi faataamilo i le taua,
  • Oe tatau ona maua se lapoa, sina faʻaʻaluʻalu tele o lea e te mausali mausali i studs,
  • O lenei e mafai ona e teuteuina i se matagofie lauulu, po o se fugalaʻau, po o se isi mea i lou faitalia.

Ioe, ioe, o fea la tatou te faia e aunoa ma lo tatou fiafia faʻa Eleni faʻalelei ?! E moni lava, o le ae malilie i totonu o le malamalama ma matagofie lauulu mo le laulu laulu ia te ia lava, e le masalomia o ia, o le taʻimua. 5 minute ma le atoatoa foliga e sauni!

  • Faʻamau ia oe lava i se paʻu paʻu faʻapitoa ma teuteuga ua mamanuina faapitoa mo lenei taimi,
  • Tuu i luga o lou lauulu
  • Ia amata amata afifi le itu ma lalo pito i lalo ole ofuvae,
  • E le tatau ona faʻamalosiʻau - natura o lo o fou!
  • A uma ona sauni mea uma, faʻafou le fausaga ma mea e le o vaʻaia (talitonu mai aʻu, e sili atu faʻatuatuaina).

E le manaʻomia e Eleni le faʻaolaina o lauulu mama atoatoa. O lea, afai e leai se taimi e fufulu ai lau lauulu - o lau avanoa lea e nana ai lenei mea moni.

Ole faʻailoga ma faʻailoga pepelo

Lelei e ese? Leai lava! A uma mea uma, o le faigofie lea ma sili faʻamaonia auala e maua ai se pa mo le taimi manaʻomia ma e aunoa ma se lauulu.

  • Ia faia lenei mea, na ona toso mai o le lauulu i le siʻusiʻu, pe a maeʻa ona lamolemole,
  • Ma le isi, matou te fauina se utupoto i luga e tusa ai ma soʻo se mamanu manaʻomia, ae ia mautinoa e tuua pito "leai se totogi",
  • O le maualuga o le siʻusiʻu ma le pito pito uʻumi e tatau ona avea ia oe e maua ai faʻailoga o le manaʻomia,
  • A o mea uma ua faʻatulaga i lau tofo, faʻamau faʻamalama loka ma le le vaaia.

O mea uma, o lau "tasi-taimi" pa ua saunia!

Ole faʻailoga ma faʻailoga pepelo

E te fiafia e tofa i le tutusa auala tatou te fiafia e fai? Manaia tele! Ma e mautinoa e te fiafia i le isi anapogi ma uluai lauulu lauulu.

  • Fai se vaega sao ma aoina lauulu i totonu o lua tulimanu i tua o le ulu i itu uma,
  • Matou te fili lau pelega fiafia i le auala e te manaʻo ai,
  • Ma o lenei ua matou ave ma vili faʻatasi,
  • Faamau.

Auoi! I lalo o le lima minute, ma ua uma ona e aulelei ma matagofie!

Pigitimili Rim

Ma o lenei o le isi lima-minute, mai lea e mautinoa o le a maua ai oe lava ma le maofa.

  • Faʻamatagofie lou lauulu laʻau (ioe, sili galugalu, o le a sili atu le aoga!),
  • Ave i se mea latalata i le ua o se manoa o le mamafa mafiafia ma lalagaina o se fili masani,
  • Le isi, a uma loa, faʻataʻitaʻi i lou ulu e pei o se peli,
  • Faamau i le isi itu.

Ua sauni lau faʻatusa ata!

Fulufulu lauulu vave mo teine

Sa e mafaufau e uiga i le aʻo le laʻau lauulu e mafai e lau tama teine ​​ona fai i le aʻoga lava ia? Pe oe na o le fiafia i le teuteuina mo teine ​​mo aso uma i le 5 minute? Ma o matou fautuaga nei e mo oe.

Muamua, o le tele sese-saoloto lomiga o lalaga 'filiina i luga o le pa'ū laulu. E mafai ona fai i le tele o mea e te manaʻo ai, tasi-tolu-lima, teuteuina i le fulufulu uʻamea lanu eseese ma fulufulu fulufulu, ma lauulu e mafai ona faʻasaʻo ma i latou. I se upu, o mea uma e noatia i lou mafaufau.

Taʻitaʻi mo lavalava toʻuluʻa

Lona lua, ituaiga uma o filifiliga o le vae. Classic, milo, laa, i le itu pe a o le tasi itu e alu i totonu o le isi - o nei mea uma e matua faigofie ma taugofie.

Lelei, ma lona tolu, o se tafaoga.E matua faigofie! Nonoa lou lauulu i fusi, ma tuu atu ia i latou uma ituaiga foliga. Tuu e pei o se taʻaloga! O lau tama teine ​​lava ia e mafai ona sau i luga ma se fulufulu ma faia o ia. Lelei, e le sili lena ?!

Lauulu lauulu matagofie

A oe vaʻai, e tele lava filifiliga mo lauulu i le 5 minute, e faigofie ona fai mo oe lava. E lava naʻo le faʻalogo i le leo o lou fatu ma e malamalama ai i mea e te manaʻo ai i lenei taimi. Ma o le itu faapitoa e le aveina se tele taimi. O se taunuuga, o le ae mauaina le ata manaʻomia e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Lauulu mo ia lava i le 5 minute - mea moni pe talafatu?

Soʻo se teine ​​e tausia o ia lava e manaʻo e tuʻua le fale i aso uma ma se pulu fou. Ioe, o le toatele o tagata e le maua le avanoa e asiasi ai i fale lalelei i aso uma, o lea e taua tele le mafai ona faia ni lauulu faigofie i le 5 minute.

Tuuina atu i le pisi o teine ​​faaonapo nei, o ia laulu e tatau ona vave ma faigofie ona faatino. Mafaufau i filifiliga eseese mo le teuteuina o teuga ma le lalelei i lauulu.

Curls i le 5 minute

Curls i le lima minute - e faigofie ae e le faigata

E mafai ona fai faʻavave vave au Curls i ni nai mea faigaluega faigofie i lau auupega. O nai filifiliga ia:

  • Curling iron, sili atu le conical, pei e sili atu lautele
  • Diffuser - maua vave faʻagalelei curls ma se malamalama lelei o faʻalenatura masani
  • Curlers, e sili atu le aveina o le lapoa o le 4-5 cm, matagi i luga o susu susu ma mago faalenatura pe i se fulufulu fulufulu. Ma e sili atu vave le a oʻo i le vevela curler.
  • Uʻamea - sili atu ona talafeagai mo tagata e paʻu lauulu - o le a sili matagofie "lalelei lauulu i le 5 minute ia te ia lava"
  • Lauulu ma lau selu faapitoa

Solofanua


O le ponytail e fetaui lelei mo na teineiti e uumi pe uumi o latou lauulu. Faatasi ai ma ia lauulu laulu, o le a latou foliga aoina ma mautinoa. O le siʻusiʻu e mafai ona faʻasaʻo ma lamolemole, pe e mafai ona e faia ia malu ma tino. Lenei o se faigofie ma matagofie le lauulu mo oe lava ile 5 minute (o le vitio i luga o le fausiaina o se mea lauulu o loʻo tuʻuina atu i lalo) mafai ona i ai ona eseese filifiliga fou. Faatonuga mo le fausiaina o se solofanua solofanua:

  • Filifili po o fea o le ai ai le siʻusiʻu ma pe o le a le mea o le ai ai - maualalo, maualuga, faʻasaʻo, itu, ma isi
  • Faʻaaoga se selu ma se mea e pulu ai lauulu i se fulufulu fagu
  • I le itu i lalo, i lalo o le siʻusiʻu, nonoa lua le vaaia ina ia aua neʻi o latou tago i le ofuvae
  • Ia mautinoa o lauulu lauulu taofi mea uma ma le saogalemu ma aua le pipii i le paʻu
  • Faʻaaoga ni mea teuteu tino pe a tatau ai.

Le faʻaalia Eleni Style

Lauulu laulu e mafai ona fai e le gata i Eleni

Le faʻaalia o le faʻa Eleni - o se sili lelei lea mo lauulu i le 5 minute i ou lava lima (ata na o luga) o le a fesoasoani ia te oe ia e malamalama i auiliiliga pe faʻapefea ona fai. Laʻasaga Eleni manaia lauluulu laʻasaga:

  • Faia tusi i le curler poʻo le curler
  • Tuu se ofu fulufulu pei o se pulou i luga o lou ulu, aʻo e taofia lou lauulu mai le fusi
  • Vaevae lauulu i ni vaega se tolu (taumatau, tauagavale ma occipital)
  • Faapipii pito uma i lalo o le fusi ina ia mafai ai foi ona tilotilo pito
  • Toso loka mai le mama - o le a faʻaleleia atili le voluma
  • Faalelei lauulu ma le varnish
  • Filifili asoa e te fiafia i ai

Falani vaipuna

Hairstyle Farani vaipuna o se masani ese matagofie auala e fili i se fili.

O lenei hairstyle e atoatoa mo le faigaluega ma aso fale. Tagata e ona uma laʻititi ma le laulu uumi e mafai ona fili

Laasaga o lalagaina o se Farani vaipuna:

  • Mafiafia selu e selu lelei lauulu
  • Fai se itu
  • I le itu e talafeagai, vavae ese ai le fasi lulu o lauulu, vaevaeina i ni vaega se tolu ma amata le filiina o se masani fili
  • A iai le pa, ona amata loa lea, lalagaina o se taʻele faalava i luga ole ulu ile taliga
  • E tasi le paʻu pito i lalo ua tatala ma a o le loka o le leai fua o lauulu ua avea
  • O le isi curl e mafai ona aveina mai le pito i lalo poʻo le pito i luga
  • O le manoa muamua e faʻasaolotoina o le a avea ma amataga tafe
  • E sili atu le lalagaina o loʻo lalagaina.
  • O le tele o faʻamatuʻuina mai uʻamea avea, o le mafiafia ma sili atu mauoa le a avea vaipuna
  • O le pito o le fili faʻamauina ua faʻamautu ma se fulufulu fulufulu poʻo se ofu mafanafana

Atigi i ni nai minute

Lauulu manaia i le 5 minute

O atigi laulu foliga e fetaui lelei mo pisinisi pe o faiga afiafi. O ia e faʻatupu le matagofie ma le amio a le tamaʻitaʻi. Lenei le sili lauulu lauulu mo oe lava i 5 minute (o se vitio ma lea laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga o le a taʻu atu ai ia te oe auiliiliga pe faʻafefea ona faigofie ona faia o se lalelei). Matou te tuuina atu ia te oe ma sitepu i lea laasaga faʻamatalaga auʻiliʻili:

  • Fulufulu lelei lauulu, sosolo mousse i le umi atoa
  • Tuu lauulu i luga ole itu lelei
  • Ina ia puipuia le motusia o ni manoa, e tatau ona faʻasaʻo ia mea e le o vaaia
  • Faaaoga varnish - o lenei mea o le a fesoasoani i le lauulu ina ia sili atu lalelei ma o le a le faʻatagaina i latou taʻitasi ia motusia ese
  • Faaputuputu le vili ma mimilo ile taamilosaga
  • Taoto i totonu o se atigi ma nana le vaaia
  • Saunia ma le faʻamautuina ma tele potu
  • Ave i luga pito o le lauulu ma tuu i le atigi lava
  • Ia malu i le malosi
  • Teuteu ma lau mea e sili ona e fiafia iai

DIY atigi i totonu o le 5 minute - vitio


O nei 5 matua ofoofogia ma faigofie lau laulu o le a faʻatumuina lou aso i le eseese ma mea fou. So o se tasi o ia mea o le a mafai ai ona e lagona le lelei ma mautinoa. O le mea taua o le filifili lea poʻo le a se mea e te manaʻo ai i lenei aso ma e masani ona e manaʻomia ni masini ma mea talafeagai. Naʻo le 5 minute ae e te leʻi alu, ma o le a foliga mai lau tamaʻitaʻi ma sili ona lelei!