Lauiloa

Lauulu manaia i lona lauulu i le lima sitepu

O teine ​​e lalagaina lona laulu e foliga manaia lava, aua e maloloina ma mananaia fusi o latou teuga ma tamaoaiga. E ui lava o nisi o tagata e faia fulufulu-lauulu fai mai e sili atu ona aoga le aoina o fulufulu uumi i se laulu, o tagata e ona lauulu lalelei e mananao e flaunt i ai. E tele eseʻeseʻese lauulu laʻau e vaʻaia lemu lauulu, e faigofie ona fausia i luga o le ulu i se mataupu o minute. Sei o tatou vaʻai ile tele o sitaili metotia mo aso uma.

Filifiliga mo aso uma lauulu mo le uumi malulu lauulu

Afai, o loʻo iai lou lauulu uumi, ua e aʻoaʻo e faia ni laʻasaga eseese, e mafai ona e suia i aso uma le ata ma foliga vaʻaia lelei. O le pupula o lo latou laulu e faʻatupuina ai le foliga o se fafine, ae peʻa latou faʻaofuina faʻalelei. Ina ia fatuina se mea manaia manaia, e le lava le faʻamalolosi o faʻavae i luga o tauau, e te manaʻomia meafaigaluega fesoasoani: tuli, se uʻamea, fulufulu lauulu, uʻamea paʻu, se seti o selu eseese, fulufulu, fulufulu lauulu ma isi mea.

O le lauiloa laulu mo laulu uumi o le ponytail e nonoa i le pito i tua o le ulu. Lenei o se faigofie ma manino sitaili, lea ua avea ma tali lelei e le gata mo le olaga i aso uma, ae mo le lolomiga foi. O le ponytail e faʻaosofia ai le fiafia i le ata, ae maise o le faʻamamafaina o le leai o se laei o ofu. E fatuina faapenei: aoina le lauulu i le pito i luga o le ulu, selu ma le selu ma tamaʻi nifo, ma malupuipuia ma se fulufulu paʻu. Ae afai e te le selu manoa, o le eke solofanua o le ai ai ma mea matagofie o le faatamala.

Vailaau uʻu masani

O lenei o le sili ona teuteu lauulu i le uumi ulu tafe o laʻau e foliga mataina ma faigofie. E mafai lava ona fausiaina e aunoa ma le vevela togafitiga o ni manoa, na o le faaseʻe i luga o le tamailima ma faʻamau ai ma fulufulu. O loʻo faʻamatamata e matua faʻamausalia ile totoa, lea e tatau ona fili i le po, ma le taeao e fili lemu ma faʻamaluluʻese i le vali.

O uumi uumi uumi e faia i le faʻaʻamama auli. Ina ia faia ni uumi lapoʻa, faʻapipiʻi se fulu faʻamau i luga o lauulu mago, ona faʻamama lea o le loka i le mamao o le 2 cm mai le aʻa ma tuʻu lemu i lalo i se tulaga saʻo, fuli i se afa lio e faʻataʻamilo ai le lauulu. O uumi uumi e faia i le fesoasoani a:

Lauulu itu

O laei uma lava i aso uma, e faia i le sitaili o “itu lauulu”, e faia ai le ata o se fafine e le gata e mama ma agamalu, ae faapea foi ma le lalelei. Ona o le le maua o faʻatusatusaina, e mafai ona e faia ia lalagaina faʻamanuiaga laʻititi pe teʻa le faʻaeteete, ma faʻataʻamilomilo ma flagella, fusi ma curls. Hollywood galu faatafunaina i luga o le itu foliga matagofie, e faigofie e fausia i luga o le ulu ma fulufulu ma hairspray. A maeʻa ona faʻamau, vilivae mama, tuʻu i luga o faʻapipiʻi i luga o latou, ma pe a maeʻa le 15 minute ona aveʻese lea ma selu ma le selu ma nifo lapopoʻa, faʻapipiʻi ia manoa i le itu.

Lenei o se sitaili masani i aso uma mo mafiafia pe manifinifi ni manoa umi. Afai e masani ona i ai ou galugalu uila, ona e te le manaʻomia e faʻamafanafana latou i uma e faia se laei matagofie. Naʻo le fufuluina o lou lauulu, ia faʻamago mugala, ona vaeluaina lea i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale o le ulu, togi faʻamau i o latou itu e faasaga i le ola aʻe faʻaleaganuʻu ma vaʻaia lemu ma varnish.

Lulu le laulu ma fili

O aso uma laulu e tatau ona laʻei malie ma ofuina. Le filifiliga sili mo tagata e umi le laulu o le faʻaogaina o le lalagaina o lalagaina. Teuteu ou sulugatiti matala ma puaʻa manifinifi e lua, tasi i le itu tauagavale ma i le itu taumatau, pe amata mai le pale, tofa le spikelet ma le lalagaina masani, ma i le faiga puʻeina lauulu fou. Ole tele o asymmetric spikelets e lalagaina mai le na o le tasi itu e foliga muamua.

Ina ia tumau le laulu i lauulu, faʻaaoga le mousse poʻo le gel pe a fili i lona fili, tufatufa atu i le umi atoa o manoa ae e leʻi amataina le fatuina o ia lavalava. E vaʻaia foliga matagofie o le au faʻataʻavale foliga i le uumi o lauulu, e faʻaʻataʻalia ai le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, faʻalauiloaina nisi o faʻaaloaloga i foliga o le teine. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fili lalafi puʻupuʻu pu, ma toso ese ni manoa mai ia i latou, faʻatupuina le faʻatamala.

O lenei hairstyle ua lauiloa tele mo le tele o tausaga ona o lona lautele ma le eseese. E talafeagai mo soʻo se fulufulu umi, mo e ona 'au, o laina saʻo ma curly. O lenei fulufulu ua tosina mai mata ile mata, aveʻesea loka umi mai foliga. Malvinka o se lelei i aso uma filifiliga, ma ina ia foliga ese i taimi uma, e te manaʻomia le suia o mea faigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi aso, fatu se tele "Malvinka" faʻatasi ai ma le fesoasoani a le vaaia, ma i le isi itu, aapa mai lauulu mai tua ma se aufana, fatuina se ata faʻalelei.

O le faiga masani e pei ole "Malvina" foliga mai faapenei: vaega ole pito i luga ole aufaʻi pito i luga o loʻo aoina i luga o le pale pe nape o le fusi, ae o mea e totoe ai le laulu e tumau lusi. O se filifiliga sili mo le ofisa o le "Malvinka" ma se faaputuga, pe a o se faaputuga o pito i luga fulufulu ua tuu i luga o le tamaʻi selu o loʻo faapipii ma se fusi i luga ole nape, lea e maua ai i le lauulu se mea sili atu. Tagata e ona ia curls "Malvina" o le a sili ona vave filifiliga e fausiaina se ata lemu. Tau lava manatua, o itu e le tatau ona faʻamalosi tele. Ma ina ia latou faʻaʻaina ai foliga, e tatau ona aoina teisi le siʻusiʻu i lalo ifo o le ulu.

Fulufulu umi lauulu mo le laulu laulu

E tele filifiliga mo le faigofie i le lalagaina o laulu nai lo luga uumi lauulu, aua o lenei umi e sili ona taatele i fafine. O e ona fusi o tauau e mafai ona aliali mai i aso uma i le galuega i se fou manaia auala, e maofa latou paʻaga ma le tele o sitaili. I luga o se lauulu malulu o le uumi o le umi, soʻo se sitaili foliga foliga masani, aemaise lava Hollywood curls, galu, faʻailoga ma puʻupuʻu.

Manoa, tusa foi ma teuga

Ina ia vave fausiaina ni lauulu mo le laulu ogatotonu, fai se laʻei fulufulu ma teuteu ia taeao uma ma se fulufulu ulu ma se pulumu lapisi poʻo le faʻamoe auli. Ina ia fesuisuiai le sitaili, lauulu 'ulu ma se faauu faavae "Cascade" poʻo "Ladder" o le a fesoasoani. Manoa teuteu, lea e sili ona lelei faia i:

  • aufaʻi uumi
  • le bob poʻo le bob-haircut,
  • lauulu bob ma le uumi tutusa asymmetric.

Ina ia faia se laulu sulu sili manaia, o pito o le lauulu e tatau ona faʻataʻatia i totonu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se lapisi selu ma le lapoa tele. Mo le fausiaina o se sitaili tutusa, faʻaaoga le mousse i le umi atoa o le ogatotonu, vili faʻamago i latou i se fulufulu laʻitiiti, siʻi aʻe i luga i aʻa, ma milo pito o le selu i totonu. O le fulufulu e aoga e faʻamamafaina ai foliga o foliga o se teine ​​talavou ma se fafine matua.

Matafaga galu

Lauulu laʻei ma le laʻasaga malulu o le umi faʻaigoaina "Beach Waves" alu i tamaitai uma e aunoa ma se faʻatagaina. Ma e leʻo se manaʻoga mo lana foafoaga e alu i le sami pe suʻe foʻi le sami, e faigofie ona fai tutoʻatasi i fale. O se laulu e umi le laulu e mafai ona ausia le aʻafiaga o galu i auala e tolu: faʻapipiʻi masima, faʻamau, poʻo le faʻaaogaina o ufiufi.

  • Mo le metotia muamua, oe manaʻomia se vaifofo vai e faʻaopopoina le masima sami. Fofo masima masima i luga o le umi atoa o le lauulu, mimilo pito i luga o le tamailima, ona aveese lea ma le faaeteete. Ruffle susu vevela, ona faʻamago mago lea.
  • O le auala lona lua e faʻatupu ai le galu o matafaga e faigofie atu foʻi: ave ni uila i uta, vili loka mago ia i latou ile tulaga e 45 tikeri. Uu mo le 1 minute, ona tuu lea o le slip. A uma ona faʻataʻalili uma curls, teisi ruffle latou ina ia masani ona salalau i luga o tauau.
  • Mo le vaega lona tolu o le fausiaina o “Beach Waves” hairstyles, vaevae ia pupuni susu i se valavala, fili i le afiafi tasi puaa mai itu eseese, nonoa i latou i se fulufulu paʻu. E tatau ona mago le lauulu ile po, ma i le taeao, fili. A maeʻa lelei mea uma, ona fagotaina lea o loka, pei a e faʻaaluina le aso atoa i le matafaga o le sami. Ina ia faaleleia galu, faʻaaoga soʻo se auala e faʻasaʻa ai.

Lauulu malulu teuteuina i se lipine po o fusi

O fashionista uma, o le e ana mo lauulu laʻititi-umi, e tatau ona i ai le ituaiga o fulufulu, lipine, laʻei ina ia mafai ai ona faia se laulu laulu foliga i soo se taimi. O le fatuina o sitaili ma mea e le ave ai le tele o le taimi, ma i aso uma olaga e foliga sili ona manaia. Hairstyles Eleni ma fusi pe lipine faataamilo i le ulu o le a talafeagai. O se teineititi ma ona mama paʻau ma se fusi matagofie i se teuga pe i foliga o lipine tui foliga foliga faigofie ma tuusaʻo i soʻo se tulaga.

Vitio: pe faʻafefea ona fai se lauulu laulu manaia ma lona laulu

O le sili ona faigofie ma sili ona matagofie i aso uma sitaili o manicured manoa e pa'ū matagofie i luga o tauau po o tua. Ae e le aoga tele lenei filifiliga, aua i le galuega e tatau ona e punou pea, ma pa'ū pa'ū taumafai e ofi i totonu o se ipu lauti pe ufiufi atoa ou foliga. E le afaina! Liliu i ou mafaufauga lelei ma faataʻitaʻi sina mea e maua ai le tele o laʻasaga eseese i aso uma, o le a matagofie ma aoga. Siaki le vitio pe faʻafefea ona faia se laei manaia ma lona laulu faigofie:

I aso uma

Afai e te manaʻo e teuteu teisi oe lava, ona mafai lea ona teuteuina lauulu malulu i fusi poʻo faʻapipiʻi o le a matagofie lalagaina i tua o le ulu.

Aua nei galo e uiga i le fulufulu manu. Root pe o le umi atoa. A e faia se voluma i le pito i tua o le ulu ma piki i luga ma le fesoasoani le vaaia, e maua ai se pepe faigofie ae aoga.

Taeao afiafi

O le sili o le uumi, o le lautele foi o le lautele mo le mafaufau. Mo le aso malolo, e mafai ona e faia ni uila o ituaiga eseese ma faʻatonuga pe fai ni sikaili matagofie mai pe i foliga.

E mafai ona faʻamamaina nisi o laina e faapitoa mo le teuteuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se rosa, se fatu poʻo se aufana mai fafo.

E mafai foi ona mimiloina se tasi curl i le faʻapipiʻi o le penitala poʻo le selu ma le uʻumi umi, afaina faʻamoe ma malupuipuia i lauulu.

Lauulu ulu

Faiga sela mo laulu umi e tatau ona atagia ai le agamalu ma le masani a le teine ​​faaipoipo. Faavae i luga o lau oe lava uiga ma uiga, fai ni galu malamalama pe, i se isi itu, faasaʻo. Le asymmetry foliga mataina.

O le ie puipui ma tiara o le a foliga lelei tele i le ata pe a fai e te faia se tamai faaputuga i le pito i tua o lou ulu ma malupuipuia ni filo mai ou malumalu i le pito i tua o lou ulu.

Ma, ioe, i se aso faapena, e le tatau ona galo se tasi e uiga i teuteuga. Ae o lena mea o le a avea ma se faʻaliliuga, veli, faʻailoga, fugalaʻau fou, poʻo se pale e faʻalagolago i le manatu o le faʻamanatuga atoa.

Lauulu mo teineiti ma laei malulu

O lauulu mo teineiti e tatau ona matua mama lelei. E le tatau ona alu i totonu ou mata ma paʻu ile gaioiga. Ae o teine ​​uma e manaʻo pei o purinisese. Ma i lenei tulaga, e le mafai ona e faia e aunoa ma se laulu i laei malulu.

E tatau i matua ona vaʻai atu i toʻa. Taʻitaʻi tasi pe lua e aveeseina manoa o loʻo pupula mai luga o foliga.

O le mea taua o le aua le faʻateleina o le ata. I le uma o mea uma, o le agavaivai ma le le mama o le faʻavae lea o lauulu laʻau a tamaiti.

Lauulu filifiliga

E foliga mai o se laulu umi, ose faʻasalaga atoatoa mo latou e ona. Ae afai e te iloa ni nai togafiti, ia e oo lava i laʻei masani uumi gaosia lauulu mafai ona fatuina se moni galuega o faatufugaga.

O le a le lalelei o laei e mafai ona e faia oe lava?

  1. Malavini
  2. Asymmetric selu,
  3. Curls
  4. Saʻo lamolemole
  5. Teuga ma pulou, uluulu poʻo lipine,
  6. Asoa mai lou lava lauulu (fusi, puʻele, puʻupuʻu)

Faamaʻimau lauulu i le itu

Fufulu lau lauulu. A o susu, selu latou i le tasi itu. Faaaoga le foam i luga o pito ma faapipii i se moto.

Ina ia le faaleagaina le sitaili, e mafai ona faʻasaʻoina ma le le vaaia, lauulu ma se fulufulu ulu.

Lauulu itu

O le afa tatala matala o le a avea oe ma se tagata lalelei matagofie. E faigofie tele le tu ese mai i le motu o tagata, e ala ile suia laititi o lau masani.

  1. Fufulu, faʻamago ma faʻaeteete le laulu,
  2. Matou matagi
  3. Matou te faaleleia le varnish,
  4. Tatou tuu se vaega o lauulu i le tasi itu,
  5. Faʻapipiʻi i faʻamau.

  1. Selu toe
  2. Vavaeese le pito i luga luga,
  3. Sii ma loka ma mea le vaaia
  4. Ia faia pea fasi mea totoe, ina ia femalagaaʻi,
  5. Faafou le pepe i le varnish.

Romantis curls

O se teine ​​ma lona laulu uumi e mafai ona filifili poʻo fea curls o le a faʻaopoopo i lona ata faʻalelei.

Faatasi ai ma le fesoasoani a curlers, curling uons, lapotopoto selu ma se fulufulu fulufulu, e mafai ona e ausia le mea manaʻomia finagalo.

O lea la, e mafai ona e faia ni galu faalenatura, tetele ma laʻitiiti laiti, faʻataʻamilomilo teisi i faʻataʻamilomilo poʻo le faia o ni laʻasaga teteʻe i luga o le umi atoa (Mo nisi faʻamatalaga i luga o laʻau mo lauulu uumi, vaʻai ii).

Lauulu i laulu malulu: laulu saʻo

Le sitaili faigofie e le manaʻomia tomai ma taumafaiga sili. Mo le mauaina o le aʻafiaga o lauulu lurus, e manaʻomia le faʻaaogaina o le lauulu straightener. Mo sili lamolemole lamolemole ma puipuia lauulu, faʻaaoga se faʻapitoa vevela-puipui sui.

Lauulu Lauulu masani Fulufulu o tamaitai

Ofu lauulu o lauulu ma lona lauulu

Mamalu fulufulu ma laei malulu i taimi uma i faiga masani, i taimi uma talafeagai. Ina ia fausia na, e tatau ona e faia le fulufulu talafeagai (faʻalagolago i le a le tele e te manaʻo ai) ma selu faʻalelei le pito i luga. Faʻasaʻo i se mea faigaluega faʻapitoa. A manaʻomia, le lauulu e mafai ona faʻasaʻoina ma le le vaʻaia, ma o manoa pito i lalo e mafai ona faʻataʻuina teisi.

Lauulu ituaiga laei Lauulu ituaiga laei Lauulu ituaiga laei

Lauulu i laʻasaga malulu: curls masani

O paʻu masani e faʻaputu i le faʻaaogaina o 'au eseese, curlers poʻo le uʻamea. Mo se malosi faʻamalosia i luga o pupuni e tatau ona faʻaogaina mousse, ma pe a uma e faʻatali laititi se lauulu lauulu.

Vailaau uʻu masani Vailaau uʻu masani Vailaau uʻu masani

Lauulu i laʻau gaʻo: pepe meaola

Ina ia fausia se papeti ufi, e manaʻomia le faʻaogaina o se spray poʻo le voluma mousse i le susu laulu ma feula le mamago. A maeʻa lenei mea, faʻapulou se vailaʻau e puipuia ai le vevela ma, faʻaaoga toso laiti, faʻataʻapeʻapeina uʻamea i luga o laina, amata mai i malumalu. Ona malupuipuia taʻitasi lea i se kilipa ma faʻatumu e malulu mo 15 minute. A oʻo mai le taimi, soloia le lauulu, selu ma se pulumu ma faia se itu valavala. Tui ma le le vaaia ma faʻapipiʻi i varnish.

Pulu uila Pulu uila Pulu uila

Lauulu i laʻasaga malulu i le itu

Oe mafai foi ona tuʻuina se foliga le masani ai i le uumi lauulu ma le valavala, faia i lona itu ma aoina le pito i lalo o laina i le tasi tauau. Mea faapena fulufulu ma laei malulu faia faigofie ma talafeagai mo toetoe lava o soo se ituaiga foliga.

Lauulu i le itu Lauulu i le itu Lauulu i le itu

Lauulu i lona laulu e valea: malvinka

I lenei auala fulufulu ma laei malulu Atoatoa mo faafiafiaga mea na tutupu ma masani masani i aso uma. O sea laulu foliga e faia vave ma faigofie. Oe manaʻo e selu pito pito i luga, folo le laʻititi ma aoina i latou i tua o le ulu i soʻo se auala e mafai ai. O sulugatiti pito i lalo e mafai ona tuʻua saʻo pe mafai ona faia ni curls. Mo le faʻamatalaga i le afiafi, e mafai ona teuteuina lenei hairstyle i lauulu matagofie matagofie, rhinestones poʻo selu.

Malavini Malavini Malavini

E mafai foi ona faia se mulvinka e aunoa ma le faaputuga. Ina ia faia lea mea, ia faaui le pito i luga ole lauulu ae tuu ese le sulugatiti o le pito i lalo.

Malvinka aunoa ma se solofanua Malvinka aunoa ma se solofanua Malvinka aunoa ma se solofanua

Lauulu i laʻau malulu: sami galu

I le tau mafanafana, o le tele valea curls foliga sili ona matagofie ma masani.Na e manaʻomia ni fofo masima poʻo se faʻapipiʻi faʻapitoa, faʻatau i le fale talavai.

Ae e te leʻi amataina lau laulu, e tatau ona e fufuluina lau lauulu faaaoga conditioner ma palu faʻamago i se solo taele. Ona tatau lea ona faʻasusuina lauulu i le masima poʻo le pasī (o le faʻapipiʻi mafai ona saunia i le fale e ala i le soloia i se ipu vai vevela 0.5 tsp. Masima sami, 0.5 tsp. Suauʻu almond ma 2 tbsp. Masima Igilisi).

A maeʻa, oomi le lauulu i ou tamatamailima ma fai galu ma curls, fuafua i lou manaʻo. Ina ia faia galugalu, naʻo le vevesi o lou lauulu, ma mo faʻatautaiga e te manaʻomia e faʻamama ave i ou tamatamailima.

O lauulu mago e tatau ona avea ma auala masani, aua mai le fulufulu laulu e mafai ona latou toe saʻo.

Matafaga galu Matafaga galu Matafaga galu

Lauulu i laʻau malulu: eseese faʻapipiʻi

Mo le fausiaina o se sitaili lauulu, e le manaʻomia ni galuega faʻapitoa - naʻo le filifili o loka i itu uma e lua o le mata, mimilo le flagella ma faʻamau i malumalu poʻo tua o le ulu.

Eseese toloaʻiga Eseese toloaʻiga Eseese toloaʻiga

Lauulu i laulu lulu ma laʻau

Fausia matagofie fulufulu ma laei malulu mafai ai i se matagofie bezel. Ia faia lenei mea, tuʻu i luga o lou ulu ma, afai e manaʻo i ai, piki lauulu i luga aʻe o lou muaulu. E mafai foi ona e faia flagella ma milimili faataamilo i latou.

Lauulu i se pito Lauulu i se pito Lauulu i se pito

E mafai foi ona e faia se vavae mai lou lava lauulu i le lalagaina o se fili mai ia i latou.

Lauulu fulufulu Lauulu fulufulu Lauulu fulufulu

Lauulu i laʻau malulu ma se fusi pe faʻaʻalise

Lauulu i laulu malulu E mafai ona e teuteuina i se mea manaia fusi pe faʻapitoa vaega manoa.

Lauulu i se fusi pe faʻamalosia foi Lauulu i se fusi pe faʻamalosia foi Lauulu i se fusi pe faʻamalosia foi

Lauulu laei ile laulu ma lona lauulu

O ia laʻei lauulu e atoatoa e le gata mo le olaga i aso uma, ae e faʻapitoa foi mo mea taua e tutupu. Latou foliga aulelei ma mamaʻi. Ina ia mafai ona tutoʻatasi faʻatulagaina se lauulu vali laʻau, e manaʻomia le faʻataʻamilo faʻataʻalili tetele poʻo le faʻamau i luga o le lauulu, ona faʻasaʻolotoina lea o faʻasologa, ma faʻamautu le 'au i foliga o galu. E mafai foʻi ona tuʻuina atu le aofaʻi o lauulu e ala i le selu i aʻa, ma faʻamalama laʻau pito i lalo i ni faʻaʻai tele.

Lauulu manifinifi Lauulu manifinifi Lauulu manifinifi

Na aveese mai ai le ulu i le laulu ma uu

E mafai ona suia le ata i le na o le fusi i tua o le au i luga o le ulu, ma faʻapipiʻi i mea teuteu poʻo se mea e le masani ai.

Na teuteuina uma lava lauulu i le au patini Na teuteuina uma lava lauulu i le au patini Na teuteuina uma lava lauulu i le au patini

Lauulu i laʻau gaʻo ma lalagaina

E fai fulufulu ma laei malulu mafai e ala i le faʻaopoopoina o lalagaina eseese. E mafai ona e fili faʻamau mai lugā, ae tuʻu le fusi mauaʻai lalo, pe mai le itu i tua. E tele filifiliga, o loʻo fuafua lava i ou manaʻoga ma manaʻoga.

Lauilo ulu Lauilo ulu Lauilo ulu

Fautuaga mo le faia o laei i laulu malulu

Fausiaina o mea eseese fulufulu ma laei malulu i le fale, e tatau ona e faʻaogaina le fautuaga a tagata tomai faʻapitoa:

Fautuaga

  • A o faʻamago afu, faʻataʻitaʻi le fulufulu lauulu mai le pito i luga i luga, faʻasolo i luga o lou ulu ma toso loka. Ole a faʻaopopoina le aofaʻi i lau lauulu.
  • O lenei auala, e le fautuaina, ae e masani ona faʻaogaina e tagata faʻalauiloa. Oe manaʻomia se fesoasoani. I le taimi o lauulu lauulu, e taua le vavaeina le varnish mai se mamao o le 30 cm. Faʻafetai i lenei mea, o le sitaili o le a sili atu le malosi ma sili atu matagofie.
  • Fausia fulufulu ma laei maluluE taua tele le faʻaogaina lelei o sitaili mea filifilia. Mo mafiafia mafiafia e sili atu le faʻaaogaina o kulimi faʻapitoa, ma mo manoa manifinifi - moli uila.
  • Faʻaaogaina se uʻamea e fatu ai se lauulu laulu, aua nei galo e uiga i le vevela-puipui teuteu. E lelei pe a e faʻaaogaina oloa faʻa-sitaili faʻalelei.
  • Afai o lau lauulu laulu e iai se malulu malulu faʻaogaina, ia faʻaaoga i taimi uma pe a uma ona teuteu. O le a fesoasoani lea ia faʻalelei lamatiaga o lauulu.

Lauulu fulufulu

O se laei agamalu ma le lauiloa i le sitaili o 60s. E mafai ona faʻaaogaina e fatu ai se afiafi poʻo se malu foʻi ata.

Faatonuga:

  1. Muamua, faʻaaoga mousse poʻo fulufulu uʻu e fufulu ai lauulu ma faʻamago i se fulufulu. Lenei o le a faia le tekstur sili rigid ma usiusitai.
  2. Alu ifo i le selu: amata mai le pito i tua o le ulu, filifili se tamai lautele lautele ma selu i aʻa ma se selu ma nifo masani. Fofoʻi vaega na sasaina ma fulufulu. E mafai ona tuua le pito i luma e ala i le tuu i totonu o se pa pipi. Tatou maeʻa le faʻatulagaina o le voluma i luga o le pale ma faʻavasega le laualuga e faʻaaoga le selu e tasi. Ole iʻuga maua ua toe faʻalili.
  3. Matou te filifilia se manoa laititi i le pito i tua o le ulu ma lalagaina i totonu o se pu pupuni manaia, faapipii i se fusi uaea. Ona tatou faʻasalalau atu lea i luga o le pito i luga i le isi itu o laulu ma faʻaleleia ia ma se mata e le vaʻaia. O lenei ua matou filifilia se isi manoa i le isi itu, lalagaina toe fili, faasee, faaleleia mo le isi taliga. Ua sauni le fulufulu. E mafai ona e faafouina e ala i le toso i luga ae o le "mama" o se lalaga faʻamamaina lalagaina ae ua le i fusifusia, ia atili faʻateleina. Ma le isi - tusa ma faʻatonuga.

O se matua, lauulu manaia lauulu o se sili filifiliga lea mo se tafaoga:

  1. I le avea ai o se sauniuniga tulaga, e manaʻomia le faia o se curl - o lenei mea o le a faʻatupuina ai le aʻafiaga o le māmā ma le mamalu. O le malamalama basal bouffant o le a le afaina. Mo le faigofie o le lalagaina, o le pito i lalo ole vaega, aua le auai i totonu, e mafai ona faʻasaʻo ma se fusi faʻamama poʻo se kilipa.
  2. Matou te faia se itu e vaeluaina, i tafatafa o ia matou vavaeeseina se tamai filo ma tufatufa atu le isi tolu. O matou e faia le lalagaina muamua, ma amata le lona lua, matou te tatalaina le nonoa pito i lalo. Nai lo lena, matou te filifilia se isi tasi e tutusa mafiafia ma fai le isi gaioiga, toe tuʻua le pito i lalo. E faʻaauau pea ona lalagaina le pito i luga, tuʻu i lalo le pito i lalo, ma, a e oʻo atu i le isi taliga, faʻamautu le fili ma le paʻu ole auvae i lalo, pe lalagaina e oʻo i le iʻuga.

Lenei lauulu lauulu matagofie i le sitaili o Bridget Bardot e maofa le faigofie i le faʻatinoina ma e matua lautele - e talafeagai i le aoauli ma le afiafi.

Faatonuga:

  1. Fai se vaeluaga vavaeese mai le taliga i le isi taliga.
  2. Matou te tagofia ma le faaeteete le pito i luga o lauulu i se selu manifinifi.
  3. Matou te faʻamauina le faaseʻe i le selu lava e tasi ma tuʻu faʻapitoa i ai, siʻi i luga ma faʻalelei i se lauulu e le vaaia.
  4. Matou te faasaʻo le lauulu totoe ma fofo i le varnish.

Faigofie Boho

Laʻei-laʻei ma le le faʻaalia o se laʻei sili ona lelei e faʻaalia ai le matagi i lau laulu ma maua ai le le faʻatapulaʻaina o saolotoga i le faʻatinoina.

Faʻafefea ona faia:

  1. Faapapa sina mousse po ole gel ile lauulu e fatu ai se faatamala aafiaga.
  2. Fai se vaeluaga lautele.
  3. Vaelua le pito pito i luga i le afa ma mai le tasi, amata mai le mata, lalagaina le au fili Dutch.
  4. Matou te fusifusia mama o le afa o le fili, ma faʻailoa atu i lauulu foliga masani.
  5. Matou te fesoʻotaʻiina i latou ma se ofuvae manoa.
  6. Filifili soʻo se laʻau mai le fulufulu paʻu e totoe ma fili i se pulu masani (o se itu taua lea o le boho-chic).
  7. Teuteu ma se tamaʻi fugalaʻau poʻo se fuluʻiti tino ile fausaga ole tino.

Lauulu laulelei Eleni

O le saʻo Eleni laʻei lauulu o le a manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga fesoasoani - laei, pei o mea matagofie anamua.

Taiala:

  1. Filifili faʻaauau se tamai filo ma faʻaalu taʻitasi ma faʻaogaina ai se uʻamea curling.
  2. Matou te faʻatinoina le iʻuga ma le varnish.
  3. Na matou tuʻu le fusi i le ulu. Ona i ai lea o ni filifiliga se lua: o le tasi e taoto ai i luga o le muaulu ma le tasi o loʻo tumau ai le fusi i luga o le ulu. O le filifiliga muamua e sili atu sitaili, lona lua o le masani ma atamai.
  4. Vavaeʻesea manoa laiti i lalo o le fusi, amata i le latalata atu i foliga. Ae o le vaega tele o lauulu e totoe ai.
  5. Sulu lemu ia filifili filifilia i luga o le fusi.
  6. Tuʻu i fafo atu meaʻai taou foliga. Ua sauni le fulufulu.

Latou te le o ese i foliga masani, aua latou te oi le toetoe o teineiti uma ma matua suia suia o latou foliga:

  1. Faaaoga lau mea sili e te fiafia iai.
  2. Matou te faia se laina teteʻe, faʻasaʻo le pito i luga ma se kilipa i luga o le pale.
  3. Mai le totoe lauulu, filifili le pito sili ona fili ma faamaʻimau i luga o le curling iron. O le mafiafia o le vavaeina vavaeina o le a iloa ai le foliga mai o laʻau lauulu. Afai e te manaʻo e fai se malamalama, lapopoa, ma tau le iloa se galu, ave ni mafiafia, tusa ma le 2.5 senitimita, pe a fai o le sini e uʻamea, faifai pea, ma faʻailoaina foi curls - matou te faʻamutaina sili laʻititi, ae le o le sili atu ma le senitimita. 1,5 - 2 - lautele fofo.
  4. Matou te aumaia le uʻamea tafatafaʻi latalata i aʻa o le lauulu ma lima matagi le sooga i luga o le sela i le itu o le a taoto ai le taamilosaga.
  5. Taofi mo le 20 i le 40 sekone.
  6. Alu alu e alu i le isi.
  7. Ua maeʻa ona valiina lelei le vaega pito i lalo o lauulu i le lulu ma agai atu i le pito i luga.
  8. O le maeʻaeʻe uma o lauulu i se uʻamea uʻamea, matou te aumaia le iʻuga i se atoatoa. E mafai ona e faia se laulu lalelei volumetric e ala i le tuutuu i lalo o lou ulu ma savali i luga o curls ma ou tamatamailima pe foaʻi foi i le ata le susulu e ala i le selu latou ma se selu ma nifo e seasea.
  9. Matou te faʻaleleiina ile varnish.

E mafai ona e faia curls ma le fesoasoani o se curling iron. Ina ia faia lea mea, taofi se manoa manifinifi ma ia, ma liliu 180 tikeri, savali mai aʻa i pito.

O le manatu autu o lenei lauiloa laulu foliga o se mata matala ma lauulu manifinifi.

O le a tatou mafaufau i ona sili tau talafeagai o suiga:

  1. O pito i luga ma fusi na aoina i se maualuga utupoto - i le pito i luga o le ulu pe toetoe i luga o le muaulu, i le tele e pei o le lototele faʻatagaina. O le talafeagai talafeagai faʻaopopo i se "fuga" o le lalagaina pito i lalo o le lauulu ma le aafiaga o tusiata faʻalavelave. Sili atu lelei - se fulufulu mama mama.
  2. Malvinka e mafai ona faia i le foliga o Farani poʻo Dutch braid. O lona afa mama e tatau ona faʻaloaloa teisi e fatu ai se foliga ole bohemian.
  3. O se ata sili ona maʻaleʻale e mafai ona maua pe a fili o le itu o le fili ma faʻamautu faʻatasi ma se vaega faʻamalosia pito i tua. I se faigofie fili poʻo le "pologa tail", e mafai foi ona lalagaina le avanoa i le va o le faʻamau ofuvae ma le pito o le mama.
  4. O se sili lelei filifiliga - manoa i itu, mimilo i fusi ma fesoʻotaʻi e le meli.

Faafolafoa i le malumalu tafi

Afai e te fiafia i faʻamalosiʻau, ae e le o sauni mo fesuiaʻiga suiga, o le laʻei le faʻaaloalo i le punk style o le a foʻia ai le faʻafitauli.

  1. Fai se itu o le vaeluaina
  2. Tatou te taoto le itu o le itu autu o le lauulu e tumau. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻamilo latou i le uʻamea pe faʻaosofia le leaga o le faatamala.
  3. O le itu o loʻo tu ai le "malumalu luluina" o loʻo faʻanana i se tasi poʻo ni pulou manifinifi, latalata i le ulu e mafai ai.
  4. Ua oʻo i le pito i tua o le ulu, tatou te faʻamautuina le lalagaina ma ni ofu paʻu.
  5. Tatou te faʻaaogaina faʻaaogaina le "malumalu sulu" i le varnisina, ina ia aua neʻi faʻaletonuina le aoga o laei

O se isi mea i le pu leoleoga e mafai ona avea ma manoa malosi, e mimilo malosi i luga ole itu ole tino.

Fautuaga lautele

Afai e te faʻaogaina se uʻamea faʻaalu mo le faʻaʻataʻoto poʻo se uʻamea, ia mautinoa e faʻaogaina ni mea e puipuia ai le laʻau ma galue naʻo lauulu mago.

O laʻau uma lauulu, vagana ai ni mea e te lalaga ai, o le a foliga vaʻaia 'susulu' pe a e vaeluaina i latou ile susulu ile pito.

Fulufulu uumi ma le umi - avanoa le faʻatapulaaina mo fatufatuga. Filifili lau lauulu talafeagai mo oe, sui ma tuʻufaʻatasia, fausiaina lau oe lava tulaga ese foliga.

Talia afiafi o laulu

O sitaili laʻei manaia mo laulu e tafe, e talafeagai uma mo aso uma ma afiafi o mea e tutupu. Lenei o se tasi o aso malolo filifiliga.

1. Fai se itu o le itu ma vilivili uʻamea ma se uila uʻamea e tusa ma le afa ala i le uumi.

2. I le isi itu tatou te ave ai se tamaʻi manoa.

3. Amata loa i tua ma afifi solo mai tamatamailima e tasi le suiga - e fesuiai ma le tatagi.

4. O le ogatotonu o le mama e faʻamautu ma se le vaʻaia. Vavaeese 3-4 isi manoa, afifi faataamilo i tamatamailima ma fai mama. Matou te toe faia foi gaioiga tutusa i le isi itu.

5. Vali le laulu ile lauulu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina i teuteu lauulu i lopa, fugalaʻau poʻo faʻapitoa.

Fatuina o fatu

  1. Matou te faia se itu faamavae. Tatou ave se vaega mo le lumanai lalagaina - e mafai ona tuʻu le fatu i tafatafa pe i tua.
  2. Na matou filiina le sipika, piki i luga lauulu na o fafo.
  3. A faʻapea e sili atu ona lalagaina se isi fatu, e piki foʻi na o ni manoa i fafo.
  4. Ua fusiʻai ia pito o filo i fusi o loʻo tapuni.
  5. Matou te taoto le spikelets i foliga o le fatu ma nonoa i lauulu ulu.

O le fausiaina o se lalelei lauulu e mafai ona na o ni nai minute. E te le talitonu? Taumafai e fatuina se mea malie!

  1. Matou te faia se vaega itu maualalo ma vili faʻataʻavale i le uʻamea curling.
  2. Mai le itu i ai le tele o lauulu, matou aoina latou i lima.
  3. Faaaoga se selu mafolafola ma se au manifinifi i le lauulu.
  4. Matou te luluina lauulu i luga o le au.
  5. O le iʻuga faʻamoemoe e faʻamautuina i faʻaputuga.
  6. O maea nonoa i le isi itu ua toe lafo i tua ma nonoa faʻapipiʻi.

Curls luga o lauulu umi

1. Matou te vaevaeina le lauulu uma i 'eseʻese loka. Matou te savili taitasi i luga o curlers.

2. A uma ona faʻatali mo le taimi tatau, aveese le curlers ma fefaʻasoaaʻi ia curls i ou lima.

3. O paʻu i luma poʻo ni apaʻau ua uʻuina ma se uʻamea curling ma taʻoto i lona itu.

4. Fulufulu lauulu i ou lima ma vali le lauulu i le varnish.

E te fiafia i lauulu i laei? Ma o nei 3 vitio e mo oe:

Vai Loʻu ma Faʻagasologa

  1. Toe selu uma i tua
  2. Fai se faaputuga i luga
  3. Matou te femuaʻiina manoa o le pito i fusi i le itu taumatau ma le agavale,
  4. Faʻamau i latou i tua ole ulu i lalo ole selu,
  5. Fagu ma varnish.

Lauulu i se uila, ofuvae, fusi

E tele filifiliga i le 'auala e ofuina ai lauulu umi. Aisea la le faʻaaoga ai fesoasoani fesoasoani. O le a latou fatuina le saʻo lagona ma aumai se mimilo i le ata.

  1. Saunia lau lauulu e pei ona masani ai
  2. Fai curls ma se uʻamea curling,
  3. Tuu i luga o le bezel, ofuvae pe fusi ma nonoa ma le le vaaia
  4. Ave se tasi loka, afifi i se tourniquet ma afifi faataamilo i tua o le rim,
  5. Toe fai ma ni isi manoa.

Faʻafefea vave ona faia se laulu manaia

Lauulu filifiliga:

  1. Afai e puʻupuʻu le taimi, ona e tuua lea o lou ulu malulu pe faʻalelei i taliga.
  2. E i ai sina taimi e ao mai ai lauulu ile fulufulu ma nonoa ile fusi faʻamalosi.
  3. Mo lauulu lauulu, o se fili faʻailoga e talafeagai. E mafai ona faʻapea o se fili masani, poʻo ona eseʻese eseʻesega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se spikelet poʻo se iʻa o le iʻa.
  4. E mafai ona e aoina lauulu i le 2 ponytails poʻo le 2 braids, o ia laei e faʻatulaga ai oe mo se taʻalo ma le faʻaaloalo lagona, o lea e talafeagai mo le savali ma feiloaʻi ma uo, ae le mo le faia o se pisinisi.
  5. Faaputuputu se tasi fasi ulu o lauulu manifinifi i luga o autafa ma tutuʻi ma le le vaaia poʻo isi avanoa lauulu. Aemaise lava le maoaʻe, o le fulufulu la lea e vaʻai i luga o le laulu malulu.
  6. Afai e te aoina le vaega parietal o le lauulu ma toe faapipii i le laʻau fulufulu poʻo se ofu mafolafola, oe maua se tamai tulimanu ma faʻaletonu lauulu mai lalo.
  7. Ina ia vaʻai mataʻalia ma matagofie le laʻau, ua lava le faʻaopopo uma o lauulu ma tutuʻi i le pito i tua o le ulu. Ina ia faia lea mea, nonoa fulufulu i le siʻusiʻu, ona fai lea o ni fusiua poʻo ni fusifusi ma faʻamautu ma fusi e le vaaia poʻo ni lauulu. Mo ia ituaiga laulu e faʻaaoga se twister poʻo le 'ato. O utupoto na faia ma la latou fesoasoani o le a mama lelei ma lamolemole. O lenei laʻei lauulu e sili ona lelei mo le ofisa mo aso uma, ma afai e te teuteuina i laʻau fulufulu matagofie poʻo fulufulu lauulu, ona faʻalelei lea o sitaili mo soʻo se taimi faapitoa.

E mafai foi ona faʻaopopo le laʻau fulufulu mo le laulu ole laʻititi i aso uma i se fusi, lipine poʻo le fusi, faia i luga o le lulu poʻo le lalagaina o lauulu.

Faia ma faʻaoga

O pulou matagofie, manaia fugalaʻau teuteuina teuteu i rhinestones, penina, fugalaʻau, o le a avatua i ou foliga foliga faʻaalia faapitoa, faʻamamafa le sitaili poʻo le mamalu o le taimi.

Styling Bezel

E mafai ona e fatuina ituaiga lauulu e faʻaaoga ai se fulufulu laʻau. E le gata o le a fesoasoani i le faiga o se lauulu lauulu, o le a aumaia se tusi manaia i ou foliga vaaia, ae o le a taofia foi uila, puipuia i latou mai le pa'ū i luga o ou foliga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le peli, e mafai ona e faigofie ona aveese ese bangs.

Faʻataʻitaʻiina ia ituaiga sitaili e faigofie. Ua lava le selu o lauulu mama. Ma faapipii i latou i se afifi talafeagai. O manoa e muamua mafai ona manuʻa mai aʻa pe mai le ogatotonu i le pito.Strands strands, faʻapea foi ma spirals poʻo galu malamalama, foliga lelei i se uili.

Faʻapipiʻi i paʻu taʻavale poʻo ni fusifusi

Lelei aoga lauulu mo le uumi uumi ma le faʻaaogaina o fusipaʻu faʻapipiʻi ofu ma laei e faia i ni ie, leise poʻo se paʻu.

E mafai ona faʻaaogaina i le auala tutusa e pei o le auivi, pe puʻeina lou ulu i le muaulu.

Nai lo rims ma fusi faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina lau oe lava loka, faia o mea matagofie, fufusi poʻo manaia fusi mai ia i latou ma le fesoasoani o lalagaina mai lauulu poʻo lalagaina (pigtails) o ituaiga eseese.

E tele filifiliga mo ia lauulu. E faʻalagolago mea uma i ou tomai, manaʻoga ma mafaufauga.

Fetaui

Faaolaina corugation - e foliga faaonapo nei ma matagofie. Corrugation i le lata e leai se tuusaunoaga. O le uumi o alalaga paʻue o le a fausia se foliga le masani ai, susulu.

E mafai ona e faʻagaioia le laulu atoa, pe e te mafai ona faʻamamaʻi ni manoa taʻitasi, tuʻufaʻatasia ma uila ma laina uumi.

O le corrugation i le faʻasolosolo o lauulu umi o le uluaʻi filifiliga mo le auai i se fale kalapu po o se pati.

Volumetric curls

Luga lauulu maualuga lauulu foliga ma se laupepa o tele curls foliga sili fememea ma matagofie.

Ua sausulu manoa i aʻa, sii aʻe se “pulou” i luga aʻe o le pale.

Na latou faʻataʻapeina i luga o le curlers tetele poʻo le faia o ni curls tetele i le fesoasoani o se uʻamea curling, faʻatupuina le aafiaga o curls lea na solia faʻasolosolo mai i lalo o le "pulou".

O sea laei ma ni mea foliga foliga manaia.

Nibbetta

O le puʻeata pepe laiti o fulufulu lea e faia ai se volumous bouffant i le pito i luga, ma le lauulu e aoina i se lamolemole lamolemole ina ia le maitauina pito.

O loʻo i ai seisi fetuʻunaʻiga o lenei sitaili: ua faia i lauulu malulu.

I le taimi lava lea e tasi, o le maualuga o le faaputuga na fausia mai i le pito i luga o laina, ona aoina lea o laulu i autafa ma tutuʻi i le pito i tua. E totoe laʻitiiti le laulu.

E mafai faʻaoga mea eseese e puipuia ai lauulu mai le paʻu ese mai le pa'ū. O lenei teuga faia i luga o lauulu o eseese 'umi, ae o le umi le umi, o le sili atu aoga o le a foliga mai.

O le paʻu manifinifi o loʻo tuu saʻo pe manuʻa e faʻaaoga ai uʻamea curling. Curly curls o le a avatua ia lou lauulu laei matagofie. O sea sitaili e mafai ona faia tutoʻatasi i le fale, e talafeagai mo se afiafi poʻo se faʻapitoa taimi.

Fili fugalaʻau

O lenei fulufulu ua faʻaogaina lalagaina faʻaaogaina le metotia fulufulu Farani, pe a le o le soʻo faʻapipiʻi pito i luga o le tasi le isi, ae, i le isi itu, mai lalo:

  1. Muamua e tatau ona e vavaeeseina le lauulu ma le itu vavaeeseina.
  2. E tatau ona amata lalagaina lalaga mai le itu o iai lau laʻau e totoe, ma agai i le taliga i le isi itu.
  3. Ma toe faʻaauau ona lalagaina i le itu na latou amata mai ai, maua se 'ie faʻataʻavale i foliga o le galu.
  4. Ina ia faia le fugalaʻau foliga sili tele ma lauusiusi, oe manaʻomia le faʻalautele o sooga sina taimi i le lalagaina.
  5. A fili le fili i le pito, e tatau ona nonoa pito i se paʻu manifinifi.
  6. O lea ua gaugau, amata mai le iʻuga, ua fugalaʻau se fugalaʻau mai i le pito i tua o le ulu ma faʻapipiʻi i mea le vaaia poʻo ni lauulu.

Ina ia avea le laulu foliga foliga fiafia, o le ogatotonu o fugalaau mai le lalaga o ulu ma teuteuina i se fulufulu ulu.

Afa afa i totonu o le lima minute

A leai se taimi mo se fulufulu, o se faigofie afa-hairstyle e talafeagai. Le tulaga ese ma le faigofie o lenei laʻei lauulu e mafai ona faia i luga o lauulu uumi ma pupuu.

E naʻo le faʻaputu o manoa i luga ma fusi ina ia o loʻo tumau pea pito i luga ole fusi eli, o lona uiga, e le manaʻomia le aveese atoa o le lauulu mai le siusiu:

  1. O le faigofie o le filifiliga o le tuua lea o manatu ile pito i lalo ole utupoto.
  2. E mafai ona faʻalautele pito uumi, ona faʻapipiʻi lea i totonu o le utupoto ma tutuʻi i se laʻau e le mafai ona vaʻaia. O le ofuvae o le a natia i lalo o le lauulu ma maua ai se fatuga le masani ai fusi.
  3. Lalaga uma lauulu ile tafailagi ma fai se tourniquet poo suka.
  4. Afai o le laʻau manifinifi e faʻasaʻo, ona faʻasolosolo lea o se fulufulu lauulu e fesoasoani e faʻaleleia ai o latou. E mafai ona e faʻaaluina i latou laʻititi e faʻaavanoa le tele ma le matagofie. O loʻo totoe lauulu e manuʻa ile faʻaaogaina ole uʻamea curling poʻo curlers.

O sea laulu foliga o le a foliga totoa ma teuteu foliga, talafeagai mo savaliga aso uma ma malaga afiafi i le fale tifaga.

Iti curls

Lua manaia tele ma agamalu lauulu mo lauulu mafiafia umi.

Mo le fausiaina, o le ae manaʻomia se manifinifi curling uʻamea poʻo se paʻu manifinifi / uʻamea curlers, ma i se aofaiga tele.

O lauulu e vaevaeina i ni manifinifi loka (o le ai ai le tele o latou) ma le faʻaapeina. O curlers mafai ona suia pe faʻaopopo i papillots.

O manoa manu e lava e selu e tuʻuina atu, tuʻu le aofaʻi i aʻa ma ou tamatamaʻilima ma faʻalu lemu i le varnesi.

Falani vaipuna

  1. O lenei sitaili e eseʻese filifiliga, ae e masani ona aulelei, faʻaaloalo ma matua matagofie. E masani ona faʻaogaina o se laʻei lauulu o le faʻaipoipoga.
  2. Lauulu na vaeluaina. E mafai ona seʻe pe saʻo.
  3. I le itu o le muaulu lava ia (i le amataga o le valavala) faʻailo se manoa manifinifi.
  4. Vavae le filo i ni vaega se tolu tutusa ma lalagaina se fili masani i le laina taliga.
  5. I le lima o loʻo i ai manoa e tolu o loʻo: pito i luga, ogatotonu pito i lalo. Tuu le filo pito i luga i le ogatotonu. Tago le laititi i lalo, puʻea ae. se isi loka o lauulu o loʻo i luga aʻe o le sulugatiti ua tatala.
  6. Faaauau lalagaina pei ona faamatalaina. E mafai foʻi ona tuʻu le fili i se laina tutusa.
  7. Faʻamamaina le pito o le fili i se lauulu e le vaaia poʻo le aulelei.

E sili atu le mafanafana o le tagata taumatau i lona lalagaina o se puaʻa mai le agavale i le taumatau.

O 'ie e mafai ona lalagaina, tuu pe a uma ona lalagaina.

Faapipiiina e diffuser

  1. Fufulu lauulu. Mago mago teisi.
  2. Taulimaina ma sina laititi o styling spray.
  3. Faʻamago i se diffuser, vavaeʻese ia manoa ma ou tamatamailima.

O le lauulu e manaʻomia ona “faʻataʻalise” ina ia o aʻa e toetoe lava faʻapena. Faalelei lauulu ma le varnish. Aua le selu. Faalelei lauulu lauulu ma latou laumei ulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le gel, e mafai ona fausia ni manoa taʻitasi, lea o le a faʻaosofia ai se mea faʻaopoopo.

Nei o nisi filifiliga mo lauulu ma lona laulu lulu:

Lauulu i le laei malulu: 30 sili ona lelei manatu: 2 faʻaaliga

Oka se matagofie, faʻafetai tele lava mo le auiliiliga lauulu lauulu! Ou te fiafia i uʻamea mananaia, ae o loʻu natura e i ai loʻu lulu, ma e toetoe lava o aso uma ma le fesoasoani mai a uʻamea ou te uʻuina ai, ma fasiotia ai i latou. Ou te faʻamoemoe e mafai ona ou suia i sili atu agamalu curling metotia pei o curlers, ae ou na o le faia o curls ma curling iron i le na o 10 minute, ma isi metotia ave tele sili taimi.

Faatasi ai ma le lalagaina "iʻa iʻa"

O le maʻaleʻale faʻamaeʻaina ma le faʻafaigofie fili mafai ona faia ia oe lava. O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu ma le umi o lauulu.

Ina ia faʻamalosia lauulu o lauulu, e tatau ona e susu muamua lou lauulu i le vai poʻo se faʻapipiʻi ma mulimuli i faʻatonuga faʻatonuga:

  1. O lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega tutusa se lua, ona tatau lea ona vaʻavaʻai se manoa laititi mai le tasi vaega ma aveese i le itu o le isi vaega o le lauulu.
  2. I le lima e tasi, e tatau ona e uuina uma manoa, ma i le isi, vavae ese le manoa manifinifi mai le isi itu ma aveese i le isi itu o le lauulu.
  3. Faʻaauau le lalagaina i lenei metotia seiloga e pipiʻi uma lauulu i se fili.
  4. O pito e tatau ona nonoa ma se masani ie manifinifi manifinifi poʻo se ofu manifinifi ma se teuteuga e maua ai i le laulu se foliga sili ona maasiasi.
  5. O le lalagaina o se iʻa fulufulu amata mai le pale o le ulu pe mai i tua o le ulu, ae o le filifiliga muamua o le a sili atu faigata ona faia na o oe.
  6. A sauni le vavao, e tatau ona e faʻaavanoa i ai, ma faʻalautele ma le faʻaoso manoa i itu.

Boho style fili

O le boho hairstyle o le a faʻaopopo le toʻesea ma le matagofie i le foliga i le taimi lava:

  1. O le boho braid e amata ile itu ole pito i luma ole lauulu. Muamua e tatau ona e filifilia ni laina se tolu ma amata ona fausia se laletoto mai ia latou, faʻasolosolo ona faʻaopopo lauulu mai le tele o le lauulu.
  2. E faaauau pea le lalagaina seia oo ina uma le auvae pe o le vaega o le ulu. Ma e tatau ona e alu i lalagaina lalaga 'ie mai le vaega o totoe o le lauulu, ma le muamua e lalagaina i totonu o le sili.

O loʻo i ai filifiliga mo se laʻei fulufulu pe a naʻo le tasi fili i lona fili i le itu, ma le vaega o totoe o le lauulu tumau tumau pea.

Loto foliga fili

O le a fesoasoani e faʻailoa i le ata se fusi faʻalelei i foliga o se fatu:

  1. E taua le vaevaeina o le laulu i 2 tutusa vaega.
  2. E taua tele o le vaeluaina e tutusa, aua o lenei faʻatatauina pe faʻapefea foliga o le fatu.
  3. Ole a sili atu le faigofie le tuʻia o le tasi afa o le lauulu ina ia aua le faʻalavelave.
  4. Ole isi vaega o loʻo vaevaeina i se semimosi i totonu o 2 vaega.
  5. Ua amata ona latou lalagaina le sisi Farani mai le muaulu ma agai atu i le vaeluaina i le ua e fai le fili i se 'afa.
  6. A aumai le lalagaina i le ua, e tatau ona nonoa se lalaga faʻapipiʻi ma fusi faʻaoso.
  7. Ma faʻasolosolo ona lalagaina o ie lalaga i luga o le isi ulu o le ulu.
  8. A 2 fili ua sauni, tuʻu faʻatasi i se tutusa ma lalaga i le pito o le lauulu.
  9. I le pito, nonoa lua fili i se fusipaʻu ma tuu le siʻusiʻu i lalo.

O le fulufulu foliga foliga sili ona manaia, ae e faigofie ona fai oe lava. Ina ia mautinoa simetry, faʻaaoga faʻata e lua.

Scythe vaipuna

O Scythe waterfall e sili ona talafeagai mo teineiti e uumi ma mafiafia lauulu. I le fatu o lenei hairstyle o se Farani braid, o lona fili i luga o le lauulu manifinifi mai itu e lua. Ae le o ulu uma e ulu atu i le fili. I latou e tumau matala foliga mai o se afu.

Faatinoina:

  1. Muamua, ua aveina se filo latalata i le malumalu i le tasi itu, vaevaeina i ni 3 vaega, ma amata ai le ofi Farani.
  2. Ae a o pito i lalo le sulugatiti o i lalo, e tatau ona tuʻua, e i ai i le malulu fulufulu, ma e tatau ona suia i se isi sulugatiti o le pito i lalo.
  3. Ma le isi, a o faʻaauau pea lalagaina, o le isi pito i luga o loʻo tuʻua i lalo ae suia.
  4. O le 'ie faʻamuta o loʻo faʻaauau pea i le malumalu i le isi itu ma o loʻo nonoa ma se fusi faʻaalu poʻo se lauulu ulu.
  5. Afai o le umi o le laulu e faʻatagaina, ona tatau lea ona tatou faʻaauau le lalagaina, lemu alu ifo, ma faʻamaeʻa i le pito i lalo.

Ina ia faia le laulu foliga foliga sili atu ona matagofie, e tatau ona e tui se fusi laei po o se lauulu lauulu i le foliga o se fugalaau i le itu.

Pulu faʻatasi ma ona lauulu

Pepa retro e toe manatu tasi e talafeagai ma e talafeagai mo i latou e fiafia e faʻataʻitaʻi ma le ata. Afai o le auvae e umi tele, ona mafai lea ona milo ma selu sina laititi, aʻo leleʻi foʻi lauulu e tatau foi ona fai.

O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo i latou e le fefefe i se lototele foliga ma faanenefu o sitaili.

O le paʻu mafiafia o le a foliga vaʻaia ma le paʻu laulu o soʻo se umi i se semicircle, i.e. faapau i itu, ma faapuupuuina le muaulu. O sea pa e tatau ona lelei ma lamolemole.

O le isi filifiliga malosi mo le faʻataʻitaʻiina o ni patu o loʻo i totonu o se faasee. Mo le faia o le sitaili, oe manaʻomia le fuluʻiina o le Bang (po o se faʻasologa o fulufulu selu i luma) i luga o le curling iron poʻo le lautele curlers, ma faʻauʻu le iuga i le varnish. Ae ui i lea, e le talafeagai lenei filifiliga mo pupuʻu puʻupuʻu.

Faigofie laulu: Tino solofanua i le tasi itu

E mafai ona e faia ni lauulu laei luga o laulu laei e faʻavae i luga o se tourniquet le itiiti ifo i aso uma.

O le lelei ole galueaina o lona amataga foliga ma i le taimi lava e tasi faigofie o le foafoaga:

  1. E tatau ona selu le lauulu ma susu le laititi i le vai poʻo le faʻamaligiina, ina ia latou lamolemole. E fuafua lava i le manaia o le fulufulu mata o le a foliga mai.
  2. Ona e tatau ona aoina le manoa i le tasi itu ma, amata mai aʻa, mimilo le lauulu i se fili.
  3. Faʻaauau ona fausia se tourniquet seia oʻo i le tua o le ulu.
  4. O le tua e tatau ona malupuipuia ma se le vaʻaia lauulu selu poʻo lauulu kilipa.
  5. O le vaega totoe o le paʻu malulu ua mimilo pe tuua soʻo.

O le folasia o le a maua ai le faʻatusa malamalama ma le alofa.

Lotoa o le mama

A braid hoop o se fulufulu lauulu e patino i le retro, ae o le amio na toe foi mai, ma le isi foi ua manatu i ai o se sitaili ma le manaia. E mafai ona faia i luga o lauulu o eseese uumi, ae talu ai o se fili fili lalagaina mai le parietal vaega o le lauulu, e manaʻomia le lauulu e aunoa ma se pulu puʻupuʻu.

O le auala o le lalagaina o se fili-faʻamau o loʻo aofia ai laasaga nei:

  1. E tatau ona e filifilia se filo mai le malumalu i le tasi itu ma vaevaeina i ni 3 tutusa.
  2. Mai nei manoa ua amata ona lalagaina se lalaga faʻapipiʻi.
  3. Se manoa e aveese mai le umi o le lauulu e tuʻua i lalo, e suia i se manoa mai le muaulu.
  4. O lo o lalagaina ie agai i le isi itu o le malumalu.

Na aliali mai le fusi mai le fili, ma e tatau ona e filifili pe faʻapefea ona faaumaina le lauulu: tuu le pito matala ma tatuʻi i tua o le taliga i se le vaʻaia, pe faʻamaea le totoga i le iʻu ma nonoa i se fusipaʻu.

O le isi filifiliga o le aoina uma o laʻei mataga ma fili i se taʻaloga masani.

Soʻo se la fesuiaʻiga o lauulu e faʻaalia i se fili i luga o le fili o le a foliga vaʻaia ma talafeagai.

O le faʻapipiʻi ma le curls o le a fesoasoani e fausia se teine ​​matagofie foliga. Curls e talafeagai mo lauulu pupuu ma umi. O le faigofie filifiliga: fai curls faʻaaoga le curling iron. Afai e umi le lauulu, o lona uiga e sili atu le filifilia o se lautele uʻamea curling ina ia mafai ai ona tetele ia curls ma aua neʻi mimilo.

Ae e te leʻi amata sitaili, e tatau ona e faʻaaogaina le mousse poʻo le pasese ile lauulu. O manoa pito i luga o lo o tui, ma le lauulu pito i lalo ua vaevaeina i ni manoa laiti ma manuʻa i luga o le uʻamea uʻamea. Ona ave lea o ni manoa laiti mai le pito i luga o le lauulu ma faaauau le matagi.

O iʻuga laʻau e tatau ona faʻasaʻo i le varnisi ma tuu ai le lauulu laulu e susu. E mafai ona e aoina curls i luga ma tui i le pito i tua pe tuʻu tamaʻi manoa i itu.

Ina ia faia curls, faʻaoga curlers, ae o le laititi o latou lapoa, o le tele sili lauulu o le a mimilo. Ina ia faia curls mo se afiafi lauulu lauulu, e sili atu le aveina lautele curlers.

Faatinoina:

  1. A o le i teuteuina, e tatau ona e fufuluina lau lauulu, mago sina mea i se laulu.
  2. Ma, o curlers e tatau ona manua i luga o lauulu susu ma tuu mo le itiiti ifo 2 itula.
  3. Ona faʻapipiʻi lea o le folo poʻo le varnish ina ia vave ai ona faʻamaligi le laulu ma faʻalelei atili.

E mafai foi ona e faia curls faʻaaoga se uʻamea e faasaʻo ai lauulu. E te manaʻomia le ave o se uila e tasi ma taʻitaʻi ma se uʻamea, ma olo faataamilo i lona tafatafa. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e manaʻo e fai ni curls, ae leai ni isi sitaili masini. Ae ui i lea, o le a le mafai ona fai faʻatutusa ma tutusa uila ma se uʻamea, o le a foliga mai e pei o galu.

Sulu i luga o lona lauulu manifinifi

Ina ia faʻaʻeseʻese lau laulu mo aso uma ma faʻamama lou lauulu, fai se faaputuga. O lenei metotia e masani ona faʻaogaina i le laʻau manifinifi ma le sasaʻo, ina ia faʻaalia ai foliga sili atu le matagofie. I le tulaga lea, e mafai ona e faia le faaputuga, amata amata ona pikiina le lauulu mai le muaulu, pe a fai e leai se pa, pe selu le lauulu tuʻusaʻo i le pale i se pa.

Lau laulu vave mo lauulu malulu faia oe foliga foliga lelei ma lelei i aso uma.

Faatinoina:

  1. Muamua e tatau ona fufulu lou lauulu ma faʻamago i se fulufulu laʻeu, siʻi i luga o aʻa.
  2. Ona tatau lea ona e filifilia se vaega o le lauulu mai luga, o le a ufiufi le selu selu ma tui ia latou le faalavelave ai.
  3. A maeʻa ona vavae ese le pito i luga, o le varnish e faʻaoga i ai ma le alu i luga ma lalo le gaoioi, selu i le faʻaoga ile selu mafiafia.
  4. O le mea lava e tasi e faia i nisi o isi laina.
  5. A sauni le fulufulu mamoe, e tatau ona e faia lelei ma tutusa. Mo le faia o lea mea, o selu o lauulu e tatau ona selu i luga le laʻititi ma nana i lalo o le loka o lauulu na totoe i le amataga.
  6. O le fulufulu na mafua mai e tatau ona lelei faʻalelei i le varnish ina ia le laulu le laulu, ma o le lauulu laʻau e tumau le lapoʻa mo se taimi umi.

Afai o le faaputuga ua faia ile pito i luga, o lona uiga e tatau ona e vavaeeseina le filo o lauulu o loo i luga atu o le au, o le a natia ai le selu selu. O le Bouffant e faia mai i lauulu o loʻo i le pito i luga o le ulu, ona ufiufi lea ma se manoa o fulufulu lamolemole lauulu ma faʻamautu i varnish.

Malvinka ma fusi

Malvinka o se lauulu lauulu e faia ai le foliga faigofie ma sili atu agamalu. E mafai ona le masani ma tifia fua, pe a fai e te le aoina fulufulu i se laoa masani, ae faʻatulaga ma pulou.

Faatinoina:

  1. E taua le vaeluaina o lauulu ma vaeluaina foi i 2 vaega, ona vavaeʻese lea o le loka o le lauulu mai le tasi itu o foliga.
  2. Ma, amata mai le malumalu, o le fasi pepa e mimilo i totonu o se tafaoga.
  3. Ole tafaoga e tatau ona muta ile pito i tua ole ulu ile ogatotonu ole ulu.
  4. Ona faʻaaoga lea o le metotia lava e tasi i le filifili i le isi itu.
  5. Tua tuufaatasi 2 aufana i totonu o le tasi ma nonoa ma se fusi uaua poʻo se fulufulu ulu.

Sulu ia Malvinka

Afai e te manaʻo i se teineitiiti, ae i le taimi lava e tasi e lalelei le laulu ma e le fluffy, ona selu lea e faia e sili atu le susulu o lauulu.

Faatinoina:

  1. E tatau ona vavaeʻese le pito i luma o lauulu ma tuu, e nana le lalafi.
  2. Ona vavaeʻese ia filo laiti ma selu uma ile pale.
  3. A sauni le fulufulu manu, latou amata amataina se mulvinka. E tatau ona e ave le manoa sa nofo i luma, faʻafesoʻotaʻi le soʻoga i itu o le itu ma faʻamaumau i se ofu mafanafana poʻo se lauulu lauulu.
  4. O lauulu e tatau ona faʻasaʻo i le varnisina ina ia tumau le pulu tele, ma o manoa pito i luga e le pa'ū.

Malvinka ma se aufana

O le fusiua ma le 'aufana o se fulufulu lea e fai ai le laulu e sulu mai le pito i tua o le si

Mo le faia o le aufana ia le laʻititi, e sili atu le faia o lenei laulu mo lauulu uumi ma feololo.

Faatinoina:

  1. E pei ona masani ai i le malvinka, latou te aoina le lauulu i autafa ma selu i tua.
  2. A nonoa ia nonoa i se ofu mafiafia, e tatau ona e tuua se faaputuga.
  3. O le vaega o loʻo totoe o le lauulu e vaevaeina i ni vaega se 2 ma faʻapipiʻi i le le vaaia ina ia fai se aufana.
  4. Ua fusi pito o le iʻu i le ogatotonu o le aufana ma faamaamulu ma fulufulu.

Farani pulou bezel

Faatinoina:

  1. Ina ia faia se peli mai farani Farani, e tatau ona vavae ese le pito i luma o lauulu lea o le a lalaga ai le au.
  2. O toega o le lauulu e tatau ona selu i tua ma aveese lona siʻusiʻu ina ia aua neʻi faʻalavelave i le lalagaina.
  3. Ona amata loa lea ona latou lalagaina se farani Farani mai le malumalu.
  4. O le autafa o le itu e faʻaaoga i le ogatotonu, ona faʻaaoga lea o se manoa i le isi itu, faʻaauau pea lalagaina, i taimi uma e faʻaopopo ai se manoa manifinifi o lauulu masani.
  5. Ua tatau ona faʻaauau le faʻailogaina i le malumalu i le isi itu, ona nana loa lea o pito i tua o le taliga, tutuʻi i le le vaaia.

Satauro solofanua i le pito i tua o le ulu

Ina ia faʻatinoina se lauulu i luga o le fulufulu lauulu ma satauro kolosi, oe manaʻomia se laʻititi le taimi ma taumafaiga, o lea laʻei e sili ona talafeagai mo aso uma.

Faatinoina:

  1. I itu uma e lua, e manaʻomia le faʻalauiloa o manoa o le a milo le flagella.
  2. Ua latou amata mimilo le lauulu mai le tasi itu e oʻo i le pito ma tuʻi faʻalava i le pito i tua o le ulu
  3. I le isi itu, o se manoa o manoa o loo tuiina ma, sopoia ma le muamua faaputuga.
  4. Afai e umi le laulu, ona tatau lea ona faʻataʻamilomilo le laʻau faʻataʻitaʻia i ni taimi se tele ma puipui ma fulufulu e leʻo vaʻaia poʻo ni lauulu laʻititi. E taua le faʻasaʻo lelei o tauvaga ina ia aua neʻi paʻu le lauulu ma pipiʻi.

O le laulu foliga e faigofie ma i le taimi lava e tasi e maua ai foliga o le agamalu ma le matagofie.

Lauulu

O laʻau lelei mo le paʻu ole laulu mo aso uma e teuteuina e le gata ile laʻau fulufulu male ofu tino, ae o isi mea foʻi. Le faʻaaogaina o le rim foliga foliga faʻalelei, ma ia, ua faia uma lava lauulu i aso uma ma mo se faʻapitoa taimi.

O le faigofie le mea o le faia o sitaili ma se pito i luga o lona lauulu manifinifi.

E tatau ona selu le lauulu i tua ma toe teuteu ile varnish, ona tuu lea i luga o le peli ina ia tusa ma le tulaga o taliga.

Ina ia faia le lalelei e sili atu le matagofie, e mafai ona e faia se faaputuga. Ina ia faia lenei mea, ave ni manoa laiti i le pito i luga ma selu ma ula soo e selu ai. Ona, selu luga o le pito i luga e selu ai, ina ia laulu le laulu, ona faʻapipiʻi lea i luga. O lauulu e totoe saʻo, poʻo manuʻa i luga ole uʻamea curling ma fai curls.

Lauulu itu

Faatinoina:

  1. Ina ia faia se laulu i lau itu mo fulufulu lelea, oe manaʻomia le faia o se le valavala i le itu, toetoe lava o le taliga lava ia ma selu le selu lauulu i le tasi itu.
  2. Ina ia faʻalelei ia sitaili faʻaogaina le gel poʻo le pulu.
  3. Faapipii luga o le lauulu, mole ai manoa.
  4. Mo lalelei ma sili atu sauniga masani, o le laulu e faʻamoe i luga o se curling iron po curlers e faia ai curls tetele.
  5. Ona tatau ona aveese le lauulu i le tasi itu, fusifusia ma varnish, faaopoopo se fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻititi lalelei lauulu lauulu ma malupuipuia ia ma lauulu i le tasi itu.

Lauulu itu e mafai ona fai e le gata i paʻu malulu:

  1. Oe manaʻomia ona aveese ese manoa i le tasi itu ma nonoa le fusi i le itu i lalo, ia e tatau ona faʻasaʻo pe a faʻatasi ai ma se tamai paʻu fusifusi poʻo se kilipa lauulu.
  2. E mafai ona e fili i soʻo se itu soʻo se fili e te manaʻo. E mafai ona avea ma fili i le lalagaina masani, se farani Farani, se iʻa fufusi, po o se fili fili.

O lenei fulufulu lauulu e atoatoa mo aso uma, aua e aoga ma faigofie, ae e foliga mai e le masani ai.

Faiva leaga

O le sitaili i le sitaili o mea leaga faʻataʻitaʻi o le a fetaui ma tagata fatufatu e le fiafia i laʻei manaia lauulu. E faigofie atu le faia o se mageso i luga o lou ulu mo i latou e iai le lauulu laʻititi, talu ai o ia lauulu lava ia e iloga i le matagofie.

Faatinoina:

  1. Ina ia faʻaopopoina le aofaʻi i lauulu mimilo, oe manaʻomia le faʻaogaina o le gel poʻo le paʻu, apalai i aʻa ma faʻaaoga ou tamatamaʻilima e lalagaina ai lauulu.
  2. Ona latou filifili ai lea: tuu latou faʻateʻa, pe faʻaaogaina se selu, e aoina mai i le fusi e maua ai se feteʻeʻi vaega.

O le vevesi e faigofie ona teuteuina i luga o laulu lauulu

  1. E tatau ona e fufuluina lau lauulu, apalai le busa po o mousse.
  2. O fulufulu susu susu e tatau ona faʻamauina i se moi i le pito i luga o le ulu, faʻatali seʻia latou matutu lelei. Lenei e sili ona faia i le po, ona o le aoina o laulu o le a mamago umi atu nai lo masani.
  3. Ona soli lea o lauulu.
  4. E aunoa ma selu, ae faʻaaoga na o tamatamailima, vavae eseʻese ma tuʻu ese e pei ona sa iai. O le iʻuga, ose laulaʻi galu.

E mafai ona e aoina uma lauulu i se bun, pe faʻasaʻo se vaega o le laulu ma se fulufulu i luga o le pale, i tua o le ulu poʻo le itu. E mafai foʻi ona faʻatulaga le vevesi faʻalauiloa i luga o laʻau e eseese lona umi, ae o se laulu foʻi lea e tatau ona faʻamamafa i tagata taʻitoʻatasi. O lauulu e le tatau ona foliga leaga ma lavalava.

Fusi foliga lauulu

O se fusi e fai i uma pupuu ma laulu. Ina ia faʻaopopo le alofa faʻaaloalo i le ata, e tatau ona e faia ni uumi o lauulu e ala i le mimiloina. Ona tuu lea o se fusi i lona ulu ma toso i luma ni manoa i itu uma.

E mafai ona e tuua lou lauulu gaʻo pe aoina mai i se vaivai vaivai.

O lenei hairstyle e talafeagai mo aso uma. O le ituaiga o laei e tele lava, manifinifi o le a faʻaopopo le laulu i foliga matagofie, ma lautele lautele o le a faʻaopopoina se paʻi retro.

Ina ia faʻaaluina sina taimi o le faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻomia e iai ni tomai faʻapitoa tomai, talu ai e tele mea manaia lauulu e mafai ona e faia oe lava e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Lauulu mo lauulu malulu mo aso uma: vitio

Faigofie laulu mo aso uma, vaʻai le ata vitio:

Lauulu i lona laulu, vaʻai le ata vitio: