Lauiloa

Lauulu i loʻo fili mo lauulu puʻupuʻu

Tele tagata sese talitonu e leai se mea e mafai ona faia i lauulu pupuu. Ae leai. E oo lava i le puʻupuʻu lauulu e mafai ona matagofie le teuteuina, faʻaʻofuina ma tuʻituʻi. O le isi mea o le mo lenei mea e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le atamai i mea faʻataʻuluʻulu poʻo tataʻulu. Ae faʻafefea ona fili lalagaina o lauulu puʻupuʻu? Ma o lenei mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani mai fafo?

Sauniuniga galuega ae le i lalagaina

A o leʻi puʻeina lauulu pupuu ia te ia, faigofie aoaoga. E taua tele mo latou e leʻi faia o latou lava laulu. O lea la, o le ae manaʻomia uiga nei:

  • O se faʻata ma e leai lava se tasi (aemaise pe a manaʻomia e te tilotilo i le pito i tua poʻo le isi itu).
  • Soo se mea e faʻafaigofie ai selu.
  • Se seti 2-3 selu (selu ma se pito sili atu mo le vaeluaina, selu ma nifo lapopoʻa ma se pulumu lapisi fulufulu mo le mimiloina o laina ma tuu i latou le tele).
  • Lauulu mea teuteu (foam, gel poʻo le varnish).
  • Tele pulou, levaʻaia ma lauulu o ituaiga eseese.

O a fulufulu mafai ona faia i luga o pulu puupuu?

Ma pe a o uiga taua uma mo le galuega ua saunia, vaʻai ia oe lava i le faʻata ma mafaufau e uiga i mea e mafai ona e filiina mo lauulu puʻupuʻu. I lenei tulaga, o mea uma o le a faʻalagolago i le umi o lau curls. Mo se faʻataʻitaʻiga, tauau uumi e manatu o le sili ona lautele. O le mea tonu a lea o loʻo fai mai ai e i ai le mea e fealuaʻi ai. E mafai ona tata le umi ae e te manaʻo ai, mo se faʻataʻitaʻiga, faia ni fesuiaiga eseese e seu peʻa, puʻupuʻu ma 'ova lava.

E sili atu ona faigata pe a e maua lauulu 'eseʻese uumi. I se tulaga faapena, e tatau ona e "siva" mai le itu o lou ulu i le mea e sili ona umi loka. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona 'aʻe, peiseai, pe pale. I tulaga taʻitasi, e mafai ona e taumafai le tele o filifiliga seʻia e maua le tasi e te manaʻomia sili.

Faia o le faigofie le eversion tail

Taliina le fesili: “E ese le matagofie o le fili i luga o lauulu puupuu?”, mafaufau i le umi o lou lauulu. O le mea lea, afai e pa'ū i lalo o tauau i ou tauau pe a oʻo atu i le ogatotonu o le ua, ia lagona le saʻo e ave se selu, se fusipaʻu paʻu ma o le a tatou faia le siʻusiʻu faigofie ma i le taimi lava e tasi matua.

E faia e tusa ma le polokalame lenei:

  • Fai se selu ma selu lou lauulu lelei.
  • Saunia se ofuvae fulufulu (e manaʻomia e fetaui ma le lanu o lou lauulu).
  • Fai se solofanua maualalo ma toso i se fusipaʻu.
  • Faʻalo le pito i luga aʻe o le solofanua puʻele ma fai se tamai kilia.
  • I le pu e maua mai ai, tuu i lalo le pito o lou vae ma falo.

E aliali mai i se sili lalelei milo mimilo. E ui lava i le mea moni o lenei lava o se sili malamalama ma faigofie lauulu, e foliga sili ona manaia. Ae faʻafefea ona fili-fili mo lavalava pupuʻu e aunoa ma se fesoasoani? Ma e faigofie e fai?

Tuʻu se uluaʻi fili mai lauulu pupuu

Muamua e tatau ona e selu ma le faaeteete le laulu ma sulu lemu i latou i le manifinifi pito o se selu selu. Fai se vaeluaga i le itu. I lenei tulaga, filifili le itu mo le tetea i le loto. Ma le isi, filifili ni nai manoa i luga o 'au'vae ma vaevaeina i ni vaega se tolu. Amata lalaga lalaga masani. Faʻafefea ona faʻaʻumiʻumi lauulu i se fusi matagofie, o le a tatou faʻamatala atili.

I le taimi o lalagaina, fai sina taimi, faʻaopopo lauulu lata ane i le fili. Lalagaina seia e maua se uaea atoatoa. Ona faʻamau lea o lona iʻuga ma se vaega faʻamalosi tino ma amata ona gaosia ni afa afa i mama lalaga taʻitasi. E te mauaina se pulupulu tele ma toetoe o avanoa tatala.

I lenei tulaga (o mea uma lava o le a faʻalagolago tonu i le umi o le lauulu), e mafai ona e lavea le faʻaiuga mulimuli. E mafai faʻamau ona faʻamatuʻu se fulufulu i luga ole fuluʻi pe tuʻu i lalo i lona itu, ma faʻamau ai ma ni ulu fulufulu mo le faʻaleleia. Pe mafai foi ona e toe faʻafoʻi le fili ma faʻamau i fulufulu uu i le pito i tua. O le sili ona faigofie lenei lauulu e faigofie ona faʻatautaia. O le mea lea, ina ua maeʻa suʻesuʻeina lenei faʻatonuga, e le mafai ona vave galo ia te oe lalaga lauʻeleʻele puʻupuʻu i lenei fili fili. I se isi itu, o le a e vave manatua ma aʻoaʻo le faʻavae o lenei lalagaina faigofie.

Faʻafefea ona faʻamauina oe i lauulu pupuʻu: beaid bezel

O le mea lea, ao le i amataina galuega, selu le lauulu, filifili le itu o le ae faia le lalagaina. Ave se selu ma faʻaaoga e vavaeʻese tonu ai ni manoa se tolu e uiga i sina mea i luga aʻe o le taliga.

Le isi, amata lalagaina o se ulu masani, ae faʻaauau pea ona faʻafesoʻotaʻi ma isi vaega o lauulu aoe gaoioi. Alu i luma o le ulu seia e tau i le isi taliga. I le uma, e tatau ona e mauaina se ituaiga o pigtail bezel. Faapipii i se ofu lelei ma le le vaaia. Mo sili foliga vaaia lelei, e mafai ona e faʻaopopo se lauulu lauulu ma se fugalaʻau paʻu. Ole auala e fili ai lauulu puʻupuʻu, ma le itiiti ifo o taumafaiga.

Faia o se lalelei lauulu mo se tamaititi

O le lalagaina o lauulu mo oe lava, e moni, faigata ma faigata. Ae ma le mautinoa lelei ma le mausali, e mafai ona e faigofie pulea lenei faigata faasaienisi. E 'eseʻese le mataupu pe a fai e te faia le laulu mo lau tama teine ​​aʻoga. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le fili faʻaʻumiʻumi lauulu mo se tamaititi, tatou talanoa atili.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te filifili e fai se laulu mo se tamaititi. Ina ia faia lea mea, selu lona lauulu, vaeluaina le lauulu i se vaeluaga. Ona ave lea o ni manoa i luma (i itu uma e lua). Vaevae taʻitasi i vaega e lua. Muamua faia se tourniquet i le tasi itu, ona o ai lea i le isi. Faʻafesoʻotaʻi uma manoa i le pito i tua ma malupuipuia i se faʻapipiʻi poʻo se lauulu lauulu. Faasaʻo le vaega o totoe o le lauulu ma toe selu. E aliali mai sea "tamaititi" ma le laʻitiiti flagella i autafa.

O le lelei o ia ituaiga lauulu e le gata o lona faigofie, ae e mafai foi ona faia e oʻo lava i pupuʻu puʻupuʻu.

Vaʻai faʻateleina lauulu

Le faʻaaogaina o lenei metotia lalagaina, e mafai ona vaʻaia vaʻai faʻateleina le umi o lau faʻataʻamilomilo. Ina ia faia lenei mea, vaevae le lauulu i ni vaega se tolu e faʻaaoga ai se selu. Nonoa se toe i luga o lou ulu, ma toe fai tasi le mea lena i se isi faʻalua taimi. I lenei tulaga, o le siusiu foliga mai e laina i luga agai i luga i se laina (o le a tasi tasi i le isi).

E maitauina o le mamao i le va o latou, e faʻalagolago i le umi o lou laulu. Ia faʻaalu loa le pito i luga pito i luga i le tasi o loʻo i lalo, ma isi. O le ae mauaina se ituaiga o faʻasologa o ponytails. Laʻuluʻuluʻuluʻuluʻeleʻele male lauulu lauulu e umi lava ona vaʻaia.

Faia o se laei iloga Eleni laulu

O lenei hairstyle e talafeagai lava e mo pupuʻu lauulu. Pau lava le mea e ese ai o se lauulu laʻau mo se tama. Le isi, tatou te manaʻomia lauulu ulu, fulufulu lauulu ma se fusi matagofie, fusi pe tali. E mafai foi ona faʻaogaina masani satin lipine ma e oʻo i lopa, mo se faʻataʻitaʻiga ma penina faux.

A maeʻa ona selu o le manoa, ona faʻaeteete lelei lea i se lipine poʻo se fusi i le pito i luga o le ulu. Ona salalau atu lea. Ave se tasi fasi fasi o lauulu, sii i luga. Uu le pito, pasi i lalo o le lipine. Fai le mea lea ma le vaega o totoe o lou lauulu. I le pito, faasaʻo le lauulu i le umi atoa o le lipine po o se isi fusi. Susu mai kulimi maʻi fesoasoani i pine ma faʻapipiʻi i varnesi. Ua sauni le laulu o tagata Eleni.

Faʻafefea ona fai o se mea moni "vaipuna" mai le pupuʻu lauulu?

O le isi lauulu lauulu e foliga aulelei ile lauulu e puʻupuʻu le uumi (i tauau po o le ogatotonu o le ua) o le "afu". Ua faia lenei mea:

  • Selu le ulu ma vavaeese vaega o le lauulu mai le itu faaletino o le ulu.
  • Vaevae le filifili filifilia i vaega tonu e tolu.
  • Amata lalagaina fai puaʻa masani.
  • E tusa o le tolu taamilosaga o lalaga lalagaina, lalo le pito i luga o lou fili i lalo ifo, ma nai lo ave se fou curl mai lalo.
  • Weave, toulu le tasi curl ma faʻaopopo i ai le isi.

Ma o sea paʻaga e mafai ona faalauiloa i tua o le ulu ma aumai i le malumalu lona lua. Pe mafai foi ona e taofia, lalagaina vaega o totoe i se lalaga ma faʻamau ma fusi faʻamau.

Nisi aoga aoga mo faigofie lalagaina

I le mulimulitaʻia o matou faʻatonuga, e vave ona e aʻoaʻoina le lalagaina metotia mo oe. Ae ui i lea, ia manatua e sili le lalagaina o lou laʻau pe afai e te faʻasusuina mama i le vai poʻo se mea faigaluega e faʻafaigofie ai le faiga o selu. Le isi, faʻaaoga oloa faʻamalosi feololo. Ma o lau laulu lauulu o le a i ai i se tulaga sili ona lelei i le aso atoa.

Styling mo eseese foliga foliga

A o le i faia le faiga o lauulu ma se fili poʻo ni 'auʻau sasaʻo i luga o le pulu puʻupuʻu, e tatau ona e filifili i le foliga o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se tafatolu foliga, e tatau ona e faʻanofo lemu le laina o fesuiaʻiga i le va o le auvae ma alafau. I lenei tulaga, e sili atu le lalagaina o pito i luga o lauulu i fili.

Afai e te manaʻo e fai se fulufulu laʻau ma fili i luga o ni 'autafa puʻupuʻu ma se foliga faatafafa ma le pa, e mafai ona e fili le filifiliga i le tasi tauau. O se ata o loʻo faʻaalia ai le seti-gaosia sitaili o le a fesoasoani i lalagaina.

Faʻataʻitaʻi foʻi se faʻataʻitaʻiga ma le afa-bob mimilo, poʻo se vaega lemu. Aua le selu lou lauulu mai foliga i tua. I lenei mea ua e faʻamamafaina le tele o le auvae.

Mo se foliga faatafafa, fautuaina laluloto ma se faaputuga i le pale nofoaga. Filifiliga ma se faʻailoga vaivai e le talafeagai. I lenei tulaga, o lauulu mo pupuu curls sili sili ona tuʻufaʻatasia ma se sasa sao i le fulufulu mata.

O le lio foliga foliga foliga lelei i sitaili e umi le umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lalagaina-faʻaputuga ma le ufiufi o uʻamea poʻo le maualuga faʻataʻamilomilo sitaili ma se 'afa afa lauulu o le a faia.

Mo se mata foliga, o loʻo iai le tele o sitaili faigofie ma matagofie i lalaga o lona fili i luga o le puʻupuʻu laʻititi. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Farani po o le masani fili,
  • lalagaina o 4 manoa.

O nai filifiliga i aso uma

O le mea moni, luga o pupuni pupuu o le ae le mauaina le tutusa laulu e pei o luga o uumi. Ae e mafai ona e lalagaina se faʻamatalaga o se fili, o le a foliga leai se leaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le lauiloa o le bob haircut, o le vaipuna e atoatoa. O lenei lalaga lalaga amata mai i malumalu ma le ufiufi atoa le ulu.

“Vaipuna” o lona uiga o se puie masani lalagaina o loʻo lalagaina mai le malumalu i le isi malumalu i tua o le ulu. I le taimi o le lalagaina, e faasolosolo malie ona tatala curls.

Oe faia foi se puʻe puʻe o le. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e amata lalagaina i lalagaina o malumalu, ma faʻamaeʻa i le pito i lalo o le ulu.

O le vitio o le a fesoasoani e fausiaina le laei matagofie i luga o le fili i luga o le puʻupuʻu fafine laulu. O le itu lalagaina teuteu i mea teuteu foliga lelei.

Afai ei ai sau uila umi, fai se laei manaia mai le koleni Eleni, lea e talafeagai ma lauulu pupuu. E tatau ona e lalagaina le auvae i se pu puaʻi agai i le malumalu. O sea sitaili e naʻo le 5 minute o lou taimi.

Taumafai foi e fausia le pailate totonu. Oe e manaʻomia se selu ma nifo e seasea ma se vaega faʻamalositino.

  1. Fai se vaeluaga loloto, ave se vaega o le lauulu mai lona amataga. Ona vaevae lea i ni manoa se tolu ma amata le lalagaina masani.
  2. A e faia le muamua "sela" o le puaʻa, tatala se tasi lalaga o lalaga, ona ave lea o se tasi fou mai le aofaʻi atoa o lauulu.
  3. Faʻaauau le lalagaina i le tutusa tutusa i le umi faʻamoemoe. Pin le pito o le pigtails ma le le vaaia.

E le faigofie i taimi uma le faia o ni laʻei matagofie ma lalagaina o ulu i luga o le puʻupuʻu puʻupuʻu. Afai e te manaʻo i se sitaili matagofie, faʻatau laʻasaga luga ma faʻaaoga e faia ai se sitaili. Na o lou lava lauulu e tatau ona sili atu ile umi ole 10 cm.

O sese pepelo e tatau ona faʻamautu i aʻa, ona lalagaina lea ma lou lauulu ma faʻalelei i varnish. O loʻo i ai foi ni ofutino lalagaina poʻo se faʻailo pepelo. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, i luga o le pupuʻu lauulu, o le a mafai ona fausia le tele o lauulu i le lalagaina.

Faʻafiafiaina teine ​​e talisapaia Aferika togi o fulufulu pe a oʻo o le laulu e aʻe 3-4 cm. Masters lalagaina filo, lipine, fausaga faʻapipiʻi, lalagaina i tolu, fa pe sili atu ni manoa.

O afu puaa e ofuina mo le lua masina e aunoa ma le faʻasaʻoina. O le umi o le ofuina e afaina ai lauulu. E sili le tatala ese o le mailei mai le matai.

O le fulufulu lauulu ile laulu ma le puʻupuʻu o talulu foliga sili atu ile laulu pupuu ma feololo. O loʻo faʻaalia mai e le ata e mo matagofie lalagaina, o le umi o le laulu e tatau ona mai i le 15 cm.

O le mea moni, o sitaili e faigofie pe a umi le lauulu. O lea e tatau ona e faʻataʻitaʻI se laʻititi e faʻaʻoleʻole se mea manaia i lou ulu.

  1. Toe selu uma fulufulu ma 'ie. Vaevae i ni vaega se tolu ma amata le lalagaina masani.
  2. Faʻaauau lava ona faʻaopopo ia manoa fou. Taumafai e ave manifinifi ina ia foliga laulu foliga sili ona matagofie.

Faigata afiafi teuteu

A e manaʻo i se lalelei lauulu mo se faʻaipoipoga, e mafai ona e faʻaʻofuina Farani fulufulu i luga o pupuʻu pupuu. Afai o mea teuteu e teuteuina i pulupulu ma muamua lauulu, e te maua se sili afiafi filifiliga.

E faʻamalu i le 15 minute ma faʻaiʻu i le afiafi. Ole a selu ile vaʻai, le le vaaia, ma le seleni.

  1. Selu le lauulu ma avea lemu o curls i le tasi itu o le vavaeeseina.
  2. Amata lalagaina mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, lalagaina i le tasi itu o le ulu. I se isi auala e lalagaina ai ni manoa fou.
  3. Faapipii le pito o le puaa i se manaia manaia lauulu lauulu. Lalaga ia vaega na totoe i se uila uʻu ma faʻamautu ma isi le faʻaalu.

E faigata tele ona fai se 'ulaʻaliʻulu lauulu ma ona fili e le gata i le laʻititi, ae faʻapea foi ma le uumi o laulu. O lea la, e fautuaina e faʻaau ata ma ata ina ia vave ona atamai i le tekonolosi. O se tulaga masani le masani ai lea afiafi e teuteuina soo se teine.

  1. Vavaeese vaega o le lauulu mai le tasi itu o le vaeluaina, vaevae ia lua vaega. Ona faʻatulaga lea e faʻataʻamilo atu leisi vela i le isi.
  2. Amata lalagaina e ala i le faʻaopopoina o tuli latalata i le pito i lalo. A iai le pa ma e te manaʻo e aveese, 'aveʻese uma lauulu mai lou muaulu. Afai e te filifili e tuua le patupatu, na ona tui ina ia aua le faʻalavelave.
  3. Lemu mai le vaeluaina i le malumalu. I lenei tulaga, o le puaʻa atoa e tatau ona aoina i luga aʻe o le taliga. Aua le fufusi tele loka.
  4. O le lalagaina e tatau ona manua mai le malumalu i le pito i tua o le ulu, maua le lauulu mai lalo ma lalo. Manatua o le laina o lalagaina e tatau ona alu faʻaʻafa i le ogatotonu o le nape.
  5. A maeʻa ona lalagaina, nonoa le pito o le piki i se fusipaʻu, ma nonoa taitasi ona sela ma le le vaaia i luga.
  6. Liliu le pito o le piki i totonu, puipui i se fusi uaua. Ona faapipiʻi lea o manoa uma e leʻi aafia i le lalagaina. E te mauaina se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia foi ona nonoa faʻatasi ma se fusi eli ma liliu i totonu i fafo.
  7. Nonoa se paʻu faʻamau ile ogatotonu ole pito, toe liliu i totonu. A maeʻa, ona faʻasaʻo lea o le siʻusiʻu ina ia foliga sili atu ona maoaʻe.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo: