Lauiloa

Uluai totoa: LUGA 3 manatu le masani ai, lauiloa i le lalolagi atoa

Mo se taimi umi, o se fili uumi umi o le mitamita o se fafine.

Ma, puʻupuʻu lauulu oti na avea ma mananaia, e ui lava o teineiti e manaʻo e i ai ni aulelei matagofie (faʻamau i luga o le penitala, ma isi).

I le taimi lea, o le uumi o sikaili taugata, o ni laʻei foliga o fafine - o loʻo fili mai lalaga o ie ("fili i le penitala" ma isi) e matua lauiloa lava.

Lenei tusitusiga faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona fai se fulufulu ma se lalaga - faʻafefea ona fai se lauulu i se penitala ma isi masini: pe faʻafefea ona fai se fulufulu ma se penitala ma isi auala.

Manatu sili ona lelei mo uluaʻi lalaga

I totonu o Rusia, e le tele o lalagaina e sili ona lauiloa - o se fatu, o le faʻalavelave Farani fili, o le iʻa fagota. Ua matou aoina mo oe 3 taʻutaʻua filifiliga e masani ona faʻaaogaina fafo atu, o le tele o ia e leʻi faʻailoa i totonu o le Russian Federation pe latou te leʻo lauiloa.

O le mea lea, ia faʻaaogaina ma le lototele, ma ia mautinoa o le tele o latou o le a le gata o le muamua, ae seasea faʻaaogaina. Lea e mafai ona e faʻaalia i le galuega, pati, aso ma maofa isi.

LUGA 3 sili ona lauiloa fofo

Waterfall fili - "Waterfall"

O le muamua scythe waterfall ua leva ona lauiloa i Rusia, ma o fafo atu ua leva ona avea ma se tasi o le fiafia i totonu o tamaitai.

I le taimi muamua tilotilo e foliga mai o le faia o se fofo o se mea faigata tele, ae i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia lava oe.

  1. Vavaeese le filo mai le itu taumatau o le lauuluamata mai le le valavala, ma vaevaeina i 3 vaega.
  2. Amata lalaga lalaga masani, o lona uiga, tuu le taumatau taumatau i le ogatotonu, a uma na - o le agavale taumatau i le ogatotonu.
  3. I tafatafa o le agavale agavale, tuu se curl, aveina mai le itu tauagavale o le laulu e faʻatatau i le lalaga o le ulu, ma sifi ese le mafuaʻaga ogatotonu i le ogatotonu.
  4. Ma le isi, tatala le aiā taumatau o iai i le alafauNai lo o lea, ave se curl mai i le itu taumatau o lauulu e tusa ai ma le puʻeu ma fuli atu i le ogatotonu.
  5. Ona toe fai lea o laasaga 3, 4, 5.

Ata o le taunuʻuga

Fautuaga aoga!
E mafai ona fili se pu mumu ile itu ole ulu, pe fau foi i se fili mai itu eseese ole lauulu, ona faapipii lea i luga ole ulu.

Ona o lona amataga, o lenei filifiliga e sili ona lauiloa i tagata faʻatau o fale. Ae ona o le lavelave o le foafoaga ma le manaʻomia mo isi mulimuli curling, o le tau o ia ituaiga lauulu, o se tulafono, sili atu i le 1000 rubles. O le mea lea, ina ua uma ona taulimaina matou faʻatonuga, e mafai ona e iloa lenei manatu matagofie e aunoa ma le alu i le salon.

O lauulu manaia e faʻaalu ai lou laulu

Vitio lesona e fesoasoani ia te oe faaliliu manatu:

  1. Lesona mai le Ala 4OXYGENE

  1. Vitio faʻatonuga ma le mulimuli ane o viliina o manoa mai le Sniganka Style () auala

Ole ituaiga autu o pulou ma mamanu le lalagaina

E tele ituaiga o lauulu e pa'ū i lalo o le faʻauigaina o se lalaga faʻapipiʻi. Fai atu - "O le teine ​​e ofuina se fili", tutusa i le fai mai - "O le teine ​​na faʻaalia foliga." E le faia se tala, e le faamamafaina le sitaili poʻo le togafiti ma e le fuafuaina foi lona foliga mai. O le mea lea, tatou iloiloina lelei auiliili o ituaiga autu o lalagaina fili ma mamanu o lalaga lalaga.

O ituaiga autu ia o lalaga lalaga

E i ai tone ituaiga eseese o lalaga, o ia mea taʻitasi e tulagaʻese. O loʻo faʻamatalaina uma i le fale e tasi, ae e tofu lava ma le lalagaina o ona lavalava. I totonu o iʻa fusi, tolu-filo 'fili, Falani lalagaina vai, e tele filifiliga oe manaʻomia e aʻoaʻo. O lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe ia faʻamanino tulaga faʻavae ma aumai ni fesoasoani aoga.

Tautalaga masani ma fasi manoa e tolu

Lenei o le laina autu o le fili, lea e avea ma faavae mo toetoe lava uma lalagaina mamanu. E manaʻomia le aveina o manoa e tolu o le lauulu ma fusifusia le fusifusiʻai le pito i autafa ma le ogatotonu tutotonu, i fafo o foliga e pei o le ulaula lauulu. I luga o se fuataga faigata o le 1 i le 10, matou te faʻataua ai le mea faʻapipiʻi i le 2. I le taimi muamua na tilotilo ai, e foliga mai e le mautonu, ae e le pine ae e iloa o le fili o le auala faigofie lea e ave ese ai lauulu mai foliga. E mafai ona e fili i se fili faʻaiuga o manoa e tolu i ni nai minute. Nisi fautuaga mo newbies? Ina ia mauaina le puleaina sili atu o lauulu, fili le fili ile aso lona lua ina ua maeʻa ona fufuluina (ona latou le ofuina lea) lauulu pe faʻamama i latou i le vai aʻo leʻi amata lalagaina. E mafai foʻi ona faʻataʻitaʻia lau pulu faʻapitoa e maua ai lou laulu e sili atu le paʻu.

O le puʻeʻe tolu manoa e ala lelei i le fale, pe afai e umi lau fulufulu lauulu, fili i lou fili aunoa ma tosoina, ia faʻaalia foliga masani, ia talafeagai ma lau oe fale.

Spikelet fili Farani

O le ofutasi Farani o le ulutala muamua lea atonu na e taumafai e lalagaina mai ni manoa se tolu, e lauiloa i lalo o le igoa - spikelet. O le lalagaina e le faigata e pei ona foliga mai, i le fatu o ni manoa laiti tolu ave mai le muaulu po o le ogatotonu o le ulu ma le faʻaopopoina o sili atu laina i le pito i tua i le taimi inversi. Lalagaina au i totonu Pe a pasi se itu loka i luga o se ogatotonu, o taimi uma e te taumafai e puʻeina le tele lauulu. O le mea lea, ua maua se mamanu matagofie e lalagaina mai le itu, aemaise lava i ma rambut lauulu pe valiina i le tele o lanu.

Atonu e le aoga i le taimi lava lea, ina ia malamalama atili ai i mea e faitauina, faʻaputu se tomai fou e ala i le matamata i se vitio i lo lalagaina spikelets:

Mo i latou e fiafia i fili ma fulufulu lauulu, tatou te aʻoaʻoina e lalagaina "French Falls".

Lalaga mamanu - "French Falls":

Vitio lesona lalagaina o se afu Farani:

Faʻaʻa Farani toʻa

O loʻo faʻaaogaina foi le auala o le lalagaina o Farani iinei, ae e amata mai le ua ma oso i luga. Afai o oe lava e lalagaina se lalagaina, o le a sili atu faigofie le tuʻu i lalo o lou ulu i lalo. A leai, o le ae tatau ona uuina ia mama maualuga ae lalagaina.

Le tuʻufaʻatasiga o paʻu laʻau ma fili i le pito i lalo i le pito i luga:

Vitio i lalagaina o se spikelet mai lalo i luga:

Polokalame Dutch

O le fili Belanda e taua i se Farani fulufulu, ae nai lo le lalagaina o se filo i luga o le isi, e tuu i lalo ifo. Ole mea lea e mafai ai ona e lalagaina pulouaʻi faʻapitoa e tu i luga aʻe o lou ulu, ma maua ai ni faʻatusa eseese. O lenei ituaiga lalaga lalagaina e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai le lalaga ie, tele lasi poʻoʻo se tamaʻi tamaʻi teine ​​o Dutch. O le lalagaina o le spikelet (Dutch braid) ua taʻua foi o fafo - le lalaga o le toe foi.

Polokalame o lalagaina o se solosolo mimiti poʻo Dutch braid:

Spikelets mafai ona tuuina atu le tele, mo lenei, pe a uma ona lalagaina, teisi faaloaloa atu filo i itu, o le a latou mafolafola, ma le fusi ua tele.

Vitio tutorial lalagaina Dutch braids i fafo:

Scythe i le foliga o se pale

O le auala pito sili ona faigofie e lalagaina ai lavalava a le tamaʻitaʻi susu, o le fatuina lea o ni pulou se lua ma lo latou felafolafoaʻi ma faʻapipiʻi i luga o le pale i foliga o se fulufulu. Halo fili mafai ona faʻavae i luga o le lalagaina Farani 'ulu ma faʻamau i latou i le ulu. Scythe Milmaids - o le faigofie auala i le lalagaina o se fili i le ulu mo le amataina.

Vitio lesona - lalagaina o 'aʻai faʻatasi ma se pale solofanua:

Fulufaʻi itu fili

Afai e le lava le lalagaina o se fili faʻaiuga e tolu (ma e oʻo lava i le faʻaopopoga o laina fou), o le a e fiafia i se fili o fa ma lima uila. I le tulaga o le sikuea toafoi, e sili atu le liliu i le vitio e vaʻai pe faʻafefea le matai, e aunoa ma le le mautonu, lalagaina o ia, faia se matagofie lalagaina lamolemole. O se vitio o le a fesoasoani ia te oe e feagai ai ma lenei lalagaina metotia.

Vitio toleniga lalaga fili mai 4 vaega:

I le lauiloa, o se fili o 4 manoa e faʻatusatusa i le lalagaina o se vili mai i fili o lauulu. Mo ia, vaevae le lauulu i ni 2 manoa, taʻitasi afifi i se tourniquet ona gagau faʻatasi lea. O mea uma o loʻo faʻaalia auiliili i totonu o le video tutorial.

Polokalame o lalaga o le fili o le taamilosaga mai fusi:

Vitio lesona faʻenuina lalagaina o se vali faʻapipiʻi mai solofanua:

Classics o le ituaiga - o se moi ma lauulu i lona itu

Teine faia se "fulufulu" o lauulu e ogatotonu umi. I se tulaga faʻapena, o fafine e faʻaaogaina se totini masani, na latou tipiina ma maua ai le leggings.

Ina ia mafai ona faia se paluga masani, e tatau i se teine ​​ona faia ni gaioiga:

A fusifusi i luga o le ulu o le totini, e faʻaaoga le teine ​​i studs.

Pepe ato

Teine fai se tali tutusa ile laulu - umi ma le faʻalelelei. Ina ia fatuina le siʻusiʻu o tamaiti, e faia e fafine gaioiga faʻapea:

Le teineiti faia le lona lua tamaiti o le fulufulu fulu i le tutusa tutusa pei o le muamua.

Lelei lauulu lauulu ma lipine ma lipine i uumi uumi

Ina ia mafai ona fausia se lauulu foliga tutusa, teineiti faʻaaoga se filo umi i maise 'eseʻese, o le 2.5 umi nai lo lauulu.

I se tulaga faʻapena, o fafine e faʻaaoga lopa, o le lanu o le a le tatau ona faʻafeagai o le lanu o le lauulu.

O lea la, o blondes faaaogaina beads ma lanumoana, mumu ma turquoise lanu, brunettes faʻaaoga beads ma pearlescent, lanumoana ma mumu lanu.

A fausia se lauulu i se lopa, o le teineititi e faia mea nei:

Lauulu lauulu - penitala Talosaga

O nisi taimi e faʻalavelavea le lauulu laʻititi i le teineitiiti, ae leai ni pulu poʻo ni lauulu e tipi latalata i le mea.

I lenei tulaga, o le fusipau e faia i se penitala - o se fafine e faʻaaogaina penitala masani, lea e mafai ai ona e faia se fulufulu lauulu a Iapani ma aveese faʻateʻa o loʻo tautau i luga o foliga.

Ina ua fausia se lau penitala vave lauulu, o le teine ​​e faia mea nei:

Lauulu lauulu - penitala Talosaga

O nisi taimi e faʻalavelavea le lauulu laʻititi i le teineitiiti, ae leai ni pulu poʻo ni lauulu e tipi latalata i le mea na tupu.

I lenei tulaga, o le fusipau e faia i se penitala - o se fafine e faʻaaogaina penitala masani, lea e mafai ai ona e faia se fulufulu lauulu a Iapani ma aveese faʻateʻa o loʻo tautau i luga o foliga.

Ina ua fausia se lau penitala vave lauulu, o le teine ​​e faia mea nei:

O le faia o se fili ma se penitala, o le teineititi e mausali fulufulu lauulu i luga o lona ulu - o le iʻuga, e mafai e se fafine ona faigofie ona fai lana fuafuaga.

Faʻafefea ona fai curls i le fale: sitepu ma lea laasaga faʻatonuga

Faatasi ai ma le tutoatasi faʻavae o curls, o le teineititi na te faia ia gaioiga:

I nisi tulaga, o fafine e fili o latou lauulu i manifinifi mafiafia ma mafiafia - o le iʻuga, a uma le lauulu ua malolo, ua maua se galu matagofie.

Uluaʻi lauulu lauulu ma fili mo le faʻaipoipoga

A fausia le muamua lauulu - mo le faʻatinoina i le matinee, i le fale faʻafiafia ma isi tulaga - faʻaaoga e fafine mea o loʻo i ai.

O lea la, pe a lalagaina lauulu i foliga o laʻau o laʻau, faʻaaogaina e teineiti se uaea umi, lea e faʻaofi i totonu o lauulu plexus.

Ole aso nei, e tele masini o le a fesoasoani i le faiga o lau laulu i lau uluaʻi.

A fausia se lauulu maualuga, fafine tuʻuina se fagu palasitika i luga oo latou ulu. O fulufulu e fusi faʻamau i le fagu ma e faia le pama o loʻo tautau ai cones ma palasitika fualaʻau ma fualaʻau.

O le iʻuga, ina ua e faʻaalia sina faʻaitagofie, e mafai ona e faia se lalagaina matagofie lalaga i luga o le ulu ma se penitala - o le "fili i le penitala" lauulu lauulu po o le faia o se ata patino.

Faigofie lauulu mai lalagaina

Faigofie laulu i se elemene o lalagaina e mafai ona faia na oi latou. E tele filifiliga. Amata i se lauulu o loʻo fili faʻatasi ai o ni manoa se tolu, faʻaiʻu i se Farani faʻapipiʻi.

E mafai ona fai se fili o taʻi tolu manoa e fua i luga o se siusiu maualuga. Ina ia faia lenei mea, o lauulu uma e aoina i luga o le pale i se teuteuina lelei o le solofanua. Ona vaevaeina lea i ni vaega tutusa e tolu. O le isi o le lalagaina fili fili masani. O le pailate modable e faʻamauina ma se tamai suauʻu paʻu. Ina ia faʻamalosia le iʻuga, o le lauulu laʻau fulufulu ma le varnish ma vaʻavaʻaia faʻamautu. Afai e te manaʻo e avatua se ula i sea laulu, ona mafai lea ona e faʻataʻuina le pulu, mo lenei e te manaʻomia e laititi, faʻalaʻu le loops i luga o le puaa lava ia.

Lauulu mo lauulu laulu

Leisi lauiloa lauulu fili mo lauulu ulu - o se faaputuga. Na ia avatua le faʻatusa o se foliga teuteu ma lalelei. E naʻo le lima i le sefulu minute e te manaʻomia ai. O sea laei foliga manaia e lautele. E talafeagai mo soʻo se nofoaga: fale, galuega pe o fiafia foi (pe a faʻapea o loʻo faʻaoga isi mea teuteu teuteu). Le faʻavae o lenei fulufulu laʻau ma fili i le va foʻi o se siusiu manaia. Le isi, iʻa se iʻa poʻo se fili masani o le tolu 'auʻau faʻanana. Le isi, a fusi ua fausia mai i le fili, lea e tatau ona faʻapipiʻi i studs.

Lauulu mai i pulou mo lauulu laulu (ata)

Lauulu mai i pulou mo lauulu laulu (ata)

Lauulu mai i pulou mo lauulu laulu (ata)

Mo se vaʻaiga i aso taʻitasi, e talafeagai se fusi Farani, pe pei foi ona taʻua foi "i totonu o tagata" - se tarako. O le uluaʻi vaʻaiga lea o lalaga faʻamaʻamaʻa, o loʻo faʻapipiʻi i le fesoasoani a tolu manoa. O le lalagaina o lalaga ie e talafeagai mo fafine uma, e aunoa ma se tuʻua, e le gata i tamaitai talavou e aoga ma tamaitai matutua. O le Farani braid e mafai ona avea ma faavae o le tele o filifiliga lauulu. I ai, e mafai ona e fatuina ata ofoofogia. I aso nei, o lenei ituaiga lalagaina ua avea ma lauiloa tele ma e masani ona faʻaogaina e faia ai i laʻei faʻaipoipo.

Farani fili (ata)

Tagata e umi uumi mafai ona faataʻitaʻi i ai. I se faʻaopopoga, o lenei filifiliga e lelei tele mo teineiti o loʻo taumafai e faʻateleina a latou meaʻai. O le fili i luga o le au e vave ona aveese loka ita ma i le taimi lava e tasi faʻapitoa ai se mimilo faʻapitoa i le ata atoa.

Lauulu mo laulu umi

Lauulu mai i mea fili mo fulufulu umi - O se filifiliga sili lea mo se romantis afiafi. Mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau malulu faʻatasi ma nai pulou manifinifi (vaipuna) foliga aulelei ma matagofie tele. Lenei faigofie faigofie lalagaina avatu i le foliga se faʻalelei faapitoa ma feusuaiga. O lenei ituaiga o lauulu teuteu lalagaina i luga o le faavae o se Farani braid ma faʻamalolo loka e mafai ona pipiʻi ma tuli.

Faiga sela a le ulu mai fulufulu mo fulufulu uumi (ata)

Lauulu mai i mea fili mo fulufulu uumi (ata)

Lauulu mai i mea fili mo fulufulu uumi (ata)

Seisi mea lautele filifiliga fulufulu mo lauulu laulu ma le umi - se fulufulu mata ma se fili i foliga o se rim. E aoga, aua e mafai ai ona e aveese pupuni mai foliga ma i le taimi lava e tasi foliga foliga lelei ma sili ona lelei. O le lalaga lalaga amata i le itu o le malumalu, ma faʻaiʻu i le isi itu o le malumalu. Ua faʻamau le ie faʻamau ma soʻo se togafiti. O ata e manaia - fugalaʻau poʻo se faʻataʻapeʻapeina o rhinestones (vaipuna, faʻamau i totonu o laulu).

Foliga leoleoina Dutch tia. O lona autu autu o le lalagaina "faʻamaʻi o le ua - inverted." O lona uiga, o manoa taʻitasi e faʻaopopo mai le pito i lalo. O sea laulu e iloga i lona mapusaga ma oso.

Lua pulou Dutch fili (ata)

Fiafu i laʻei fulufulu 2018

Ua faʻaitiitia laupepa mo lauulu mai totoga, faʻapea ona oso ai se afa i luga o le lalolagi. Ma i le taimi nei, ua avea مقبول braids. O loʻo ofuina latou ma le fiafia e tamaʻitaʻi faiaʻoga, tamaʻitaʻi faʻasalalau, agafesootai.

O laʻei mai lavalava mo fulufulu ma le umi o laulu ile vaitau fou e iloga i le faʻatamaina lelei. A e fatuina na mea, e mafai ona e tuʻuina ese mea teuteu gaosi (varnish, mousses, gels). Ioe, i faiga - masani masani.

O lea la, o a lauulu mo le uumi ma le umi lauulu o le a talafeagai i le 2018?

Fusi lulu i le faiga o le "boho"

O le boho-style braid faatosina ma lona bohemian style. O lenei fulufulu foliga vaʻaia ma lona alofa faʻamaoni ma lalelei. Soo se teineititi ma sea laulu foliga liliu atu i se maaleale ma matagofie le aulelei. O se pulu puʻeina paʻu, tusa lava pe a matagi i le tau, o le a foliga sili ona matagofie.

Lauulu ulu

Scythe iʻa fagu

O le "iʻa faiʻa" e i ai foliga uiga ese ma manaia. Ae peitai, o lona lalagaina o togafiti e le mafua ai ni faigata. Le mea lelei, o lenei lomiga o lauulu e faia i luga o le lulu umi lauulu. Na te faʻaalia lava i luga o uila iloga. O lenei laʻei lauulu o se sili matagofie filifiliga i aso uma, ae e lelei foʻi mo aso malolo. A fufusi "iʻa iʻa" foliga sili atu ma se suti pisinisi, ma afai e te foloina sina, oe maua se sili auala filifiliga o le a fetaui lelei i le paʻepaʻe jeans ma se mitiafu.

Lauulu mai i pulou "iʻa iʻa"

Lauulu mai i pulou "iʻa iʻa"

Lauulu mai braids: "vaipuna"

Le faʻavae o le aulelei o lauulu "fugalaʻau" o le Farani toʻo faʻapipiʻi. Aulelei faigofie lalagaina metotia faʻatagaina oe e faia i aso uma. O le fulufulu e fetaui i lauulu o soʻo se ituaiga ma le umi. A maeʻa ona lalagaina, e mafai ona faʻatuina uila.

Lauulu mai i pulou "vaipuna"

Lauulu mai i pulou "vaipuna"

Lotoa manifinifi

A manifinifi pigtail mafai ona e faia se eseese o aso malolo lauulu. Afai e te lalagaina ni lipine lanu poʻo filo i se ie manifinifi ma faʻaumaina i se laei faigofie faigofie, ona e maua se foliga le masani ai ma le masani ai.

Lauulu mai manifinifi manifinifi

Ua fili le fili i le ulu

O le 'ie vavaʻa i luga o le ulu e le gata e manaia, ae sili matagofie foi. O lenei luga femininai ma atamai. A faigofie o lauulu lauulu na faia i Eleni. E fetaui lelei i soʻo se sitaili. Ina ia mafai ona fili, e te manaʻomia le itiiti ifo o auala: lauulu ulu, se selu ma, pe a tatau ai, teuteuina oloa.

Fulufulu mai fili i le ulu

Lauulu mai pulou: ata ma faʻataʻitaʻiga

Uma teine, fafine manaʻo foliga foliga manaia ma matagofie. O le faaosofia taimi ole olaga e masani ona le mafai ai ona e faʻaalu se taimi ile lavelave o sitaili. O laʻei mai lauulu o se faʻaolataga moni mo matagofie o onapo nei.

Lea, o a felanulanuaʻi ma talafeagai lauulu mai lalagaina e mafai ona faia i le fale i le taimi e tasi, e aunoa ma le faʻaaluina o se tele o le taimi ma taumafaiga.

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai pulou (ata)

Lauulu mai braids: a faaputuga (ata)

Fusi teine ​​lalaga teine ​​- duyana teine

Lauulu laʻititi lauulu mo lauulu umi, e talafeagai mo i latou e ona le laʻititi manifinifi ma le mafiafia o laulu, foliga foliga lelei ma savili, o le a faʻaopoopo ma lau matagofie soʻo se ituaiga e te filifilia.

O foliga laʻei e matua foliga manaia ma manaia.

Faatonuga mo le mamanu o lauulu:

  1. Taʻamilosaga masani fili i le itu tauagavale ma le itu taumatau o le lauulu, tuueseeseina o manoa mai le itu faaletino. Nonoa faatasi i lalo ifo o le ulu i le paʻu o latou vaega faʻamalosi tino.
  2. O le iʻuga o le solofanua i le uumi o le lauulu o le a avea ma ogatotonu o vaega i le lumanaʻi. I le itu tauagavale ma i le itu taumatau o ia, vavae ese e ala i manoa ma amata ona filiina se mimilo masani - agai le agavale agavale i le ogatotonu, ona toe fai lea o sitepu i le itu taumatau.
  3. Le isi, vavae ese mai le itu tauagavale o le lauulu, vavae ese le manoa manifinifi ma faʻafesoʻotaʻi ma le itu tauagavale o le fili, faʻafoʻi le fasi pepa i le ogatotonu.
  4. Toe fai lenei gaioiga ma le itu taumatau o lauulu. - Vavaeese se manifinifi manifinifi mai ia te ia, faʻafesoʻotaʻi le taumatau taumatau, ona momoli lea i le ogatotonu.
  5. Ona toe fai lea o laasaga 4 ma le 5.seiloga e faia se laulu lauulu.

Gauai atu!
E mafai ona e vave amata lalagaina i le pito i tua o le ulu, na o le vavaeeseina o manoa e tolu, tasi mai le agavale, taumatau ma mai le ogatotonu, ona lalagaina lea o ufiufi i totonu o le fulufulu mai le vaega o totoe o le lauulu.
Faia le laasaga 1 e le tatau ai, o le a naʻo le lauulu o lauulu e sili atu ona avea ma mea muamua.

Vitio lesona e fesoasoani ia e iloa lou manatu:

  1. Lesona mai le aulelei Faigofie Tamaiti

  1. Faʻamatalaga faigata i luga o le auala lava e tasi

Ina ua e maua uma le faʻatonuga faʻatonu, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma filifiliga

Ula-fili-faʻalava o le gata

Afai e te manaʻo e fai se fusifusia muamua mo lauulu laʻau, ona faigofie lea o le filifiliga "Snake" mo oe. Lenei o se tasi o auala vave e fausiaina ai se lauulu laei e foliga faigata ma mafai ona faia i le minute.

Faʻafefea ona faʻaliliu lenei manatu:

  1. Filifili se vaega le mafiafia finagalo i luga o le ulu.
  2. Fili i soo se fili.
  3. A e agaʻi i lona iʻuga, tuu le ogatotonu o le soʻotaga ma faʻafesoʻotaʻi le agavale ma le taumatau.
  4. Oomiina i latou i ou tamatamailima, tusi nei 'ailoga e lua i le pito i lalo o le polutua, peiseai aʻe i luga mea o totoe.
  5. Lauulu ua saunia! E totoe naʻo le faʻasaʻosaʻoina o iko i tafatafa o le nonoa, nonoa lona pito ma fai le fulufulu manaʻomia - tui le lalagaina i le tasi itu, fai le siʻusiʻu, paʻu, ma isi.

Faʻafetai i le faigofie o le fausiaina, e mafai ona e faigofie ona faia ni lauulu lauulu i ou lava lima.

Vitio lesona oe o le a fesoasoani ia te oe faʻaliliuina vave le manatu:

  1. Faatonuga i luga o le auala Luxy Hair

  1. Fautuaga mai ia Kayla Bavaro

  1. BonjourLovelies vitio tutorial

O lea o le "gata" mafai ona faʻaopoopo le laulu

Faigata "Snake"

Faʻamatalaga auiliili mo lalagaina o se gata

Oe mafai ona fetuʻunaʻi le mafiafia o uʻamea, le tikeri o la latou vavalalata, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o laʻasaga eseese i le fili maua mai. E mafai ona e faʻatagaina se tamaʻi puaʻi gata i luga o lou ulu pe naʻo le tui i le itu, e mafai ona teuteu le pulu, o le maualuga maualuga ma e oʻo foʻi i se isi fili.

Manatu fou mai fofo masani

Ina ia fausia se uluaʻi fili, ua lava lena e faʻaopopo ile laʻei ua maeʻa-faia ma se fofo masani.

Matou te ofoina atu ni ata mataina e faigofie tele e faʻatino ma faigofie ona faʻatinoina i ou lava lima:

  1. Ufiufi le fulufulu Farani ua fili mai le filo na aumai mai le itu tauagavale o le lauulu i luga aʻe o le muaulu, tuu i le pito i tua o le ulu, ona fau lea o se fusi ma ia.
  2. Amata lalagaina se iʻa fagotaamata mai i le pito i luga o le ulu o le lauulu, ae le o le ogatotonu, ae laititi i le taumatau. Taofi pe a ma le 10 senitimita, nonoa se lalaga loa, ona tusi lea o se solofanua faʻataʻamilomilo faʻaiʻu i se fusipaʻu. Ia fai foi faʻalelei ma faʻaulu le laulu o le lauulu i totonu o se iʻa.
  3. Fili i faʻataʻitaʻiga poʻo se laʻau faʻapipiʻi mai le tasi itu o le lauulu, pe mai uma uma, pe tusa o le afa o le umi o le lauulu, toso ia nonoa e fatu ai le aofaʻi, ma aoina le vaega o totoe o le lauulu i le pupuʻu.

O nai uiga ese manatu

E mafai ona e filiina se fulufulu iʻa mai le malvinki aoina i tua o lou ulu, ona e toso ese lea o mea mai le lauulu laʻititi, ma e tatau ona e faia lenei mea i taimi masani e maua ai le galu aafiaga.

O le a pei foliga mai o le faʻaiuga o le lalagaina

O sitaili manaia ma muamua o se avanoa e tuu ai se fiafia i soʻo se ata. Maua ni manatu fou ma faʻapipiʻi i luga o lou lauulu. Afai o iai pea au fesili pe a uma ona faitauina le tusitusiga, fesili mai ia matou i manatu faaalia, ma matou o le a taumafai atu e tali oe. O aoga aoga ma manatu mo le fausiaina o ula lava pulou e mafai ona maua i le vitio i lenei tusitusiga.