Afai o oe o le pule o fulufulu lulu umi, o lea atonu e te manaʻo e i ai curly curls, aʻo le faʻaititia o le soifua maloloina o lau lauulu ma le aʻoaʻoina mai la matou tala pe faʻafefea ona matagi busa curlers, oe o le a maua le manaʻo manaʻo ma sefe lou lauulu.

E mafai ona e mautinoa fesili - aisea e faʻaalu ai le tele o taimi i curlers? I le uma, o nei aso e tele thermo-masini mo curling lauulu o le a feagai ma lenei galuega i 20-40 minute. Ae ui i lea, matou te manaʻomia le i ai o lauulu aulelei i lauulu i aso uma, ma o le faʻaaogaina o laʻau ma uila uila i aso uma o le a matua leaga ai le lauulu, aemaise lava pe a tatou le manaʻo e tipi uʻumi pito uumi e matutu mai le maualuga o le vevela ma sala pea i latou.

E pei o isi lava sitaili, curling hair on foam curlers manaomia o lauulu mama. O le mea lea, ou te fufuluina loʻu ulu, aveʻese le soona faʻaalu ma se solo. O lauulu e tatau naʻo sina pala. Manatua ia faʻapipiʻi se fasilaau poʻo se conditioner e puipuia le ninii, ona faʻaaoga lelei lea o lou lauulu. A e mataina le fulufulu lauulu i luga o le curlers, ona le mafai ai lea ona liuliu ese, ma aveʻesea sea curl mai le curlers e aunoa ma le loteina atoa le filo o le a faigata.

Ma le isi, e tatau ona e vaʻaia lelei le faʻatuatuaina faʻamautuina o le lumanai curls - mo lenei, a faʻaaoga sina mousse i lou lauulu (a tele o mousse o le a avea lau lauulu se "foliga fou" foliga ma faia ia sili atu maʻaleʻale).


Vala

O le talaʻaga o faʻafoliga curls o curls na afua mai i Eleni Anamua, lea fulufulu fai fulufulu latou laulu i le fesoasoani o vevela vevela ma tamai laʻau - o tuaa o ona po nei curlers. I le ala, o le igoa "curlers" foliga mai mulimuli ane - i le ogatotonu Farani.

O a ituaiga curlers e le faia e le matai o le matagofie pisinisi i lenei vaitaimi: thermo, electro, Velcro ma isi. A e maise le tele o latou ituaiga na faʻaalia i le XX seneturi. I totonu o mea fou na faia o fulu uila curlers, lea e tele le lelei o latou tupuaga.

Mea mai le faʻapipiʻi paʻu:

  • Māmā. O lo latou mamafa e toetoe lava a le lagonaina i luga o lauulu ma e le faia ai le le fiafia.
  • Malu. E faigofie ona latou manuʻa mo le po - latou te le faʻalavelave i se moe lelei lelei.
  • Saogalemu. Latou te le faʻaleagaina lauulu i le taimi o le faʻaaogaina (aua le faʻamamago, aua le malepe ma e le fai so latou sao i lo latou leiloa).
  • Faigofie. Aua le soona avanoa. Mafai ona teuina i totonu o se tamai pusa poʻo teuteu taga.

Faatasi ai ma nei mea uma, e faigofie ona latou faʻaoga - e oʻo lava i se tagata aʻoga e mafai ona faigofie ona faʻaaogaina.

E mafai ona faʻaaoga le curlers busa e toetoe a leai ni tapulaa, e ui lava e tele ni nuʻu e tatau ona e nofouta i ai.

O lea la, o soft curlers e sili mo curling umi ma feololo lauulu. Ina ia fausia ni uumi i luga o le puʻupuʻu lauulu ma o latou fesoasoani o le a le aoga - e sili atu le faʻaoga lelei o nisi filifiliga uʻamea ma se uʻu punou i totonu.

E mafai ona eseese ituaiga curlers i:

  • foliga (lapotopoto pe faatafafa),
  • lapoa - mai le 1 i le 25 cm,
  • mea mamafa
  • tau ma uiga lelei.

E le gata i lea, o le lautele ituaiga o oloa e faia i le faʻaalu e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu se tolu:

  • Mo aganuu masani. O i latou e faia i foliga o tamaʻi taʻavale ma le lapoa o le 2-5 cm.
  • Mo vilivili uila. O ia mea e taʻua o lox. Faia i le foliga o se uʻamea fetuʻu faʻatasi ma se ofu mafanafana. I le faiga o le latou faʻaaogaina, o se loka o lauulu e ufiufi i le vaeluaga ma se laʻau ma feliuliuaʻi i luga o se taʻele. E faʻatinoina faʻalelei faʻaaoga se fuluʻi malulu.

O loʻo i ai foi se filifiliga i le ituaiga o vali pupuni faʻapipiʻi i se faʻapipiʻi palasitika faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei matau, ua maua ai le manoa ma ua tuu i le pusa. Ua maeʻa se vaimalu faʻatasi ma se ofu manifinifi na faia i le ie.

  • Papillots, e faʻaigoaina foi "boomerangs." O loʻo aofia ai fulufulu uʻu mafiafia ma le toʻotoʻo uʻamea mama ae tino uumi. Latou faʻataga e le faʻaaogaina ni faʻamau faʻapipiʻi - le manoa ua na o se manoa i luga o se papillot, lea i le pito o loʻo punou ma faʻamaʻimau.

O le po siva faʻatasi ma uluaʻi vaega e lua o curlers e toʻamalie mafai. Ae ui i lea, ona o le soʻona faʻaalugofie o le foam rubber, o ia mea e mafai ona punou i le taimi e moe ai, ona o ia mafuaʻaga e mafai ai ona aliali i luga o curls.

E faʻamau e Papillots se mea manaia mafanafana, ae o le moe i luga e le toʻamalie pei o oloa e leai se uaea.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

O le fia faʻamutaina o ufiufi matagofie i le fale e aunoa ma le fesoasoani a fomaʻi o loʻo i totonu o le malosi o soʻo se fafine poʻo se teine. Ina ia mafai ona faʻamamaina lelei le lauulu i le foam rubber curlers, ua lava le faia o se faʻasologa faigofie o gaioiga:

  1. Fufulu ma faʻamago lauulu laʻititi. E mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu laʻau mo lea mea. O lauulu e tatau ona susu, ae le o susu.
  2. Palu lelei lou lauulu. A manaʻomia, ina ia faigofie ai ona tatalaina, e mafai ona e faʻaogaina se faʻapipiʻi faʻapitoa.
  3. Faaaoga mousse po o foam mo le faʻaleleia, tutusa tutusa i le umi atoa. A aunoa ma lenei, e tusa lava pe o le lauulu e faigofie ma vave ona pipiʻi, o le curls e le umi se umi. Ae ui i lea, e le aoga le soona faʻaauauina ma se loka ina ia le foliga foliga ula.
  4. Vaevae le lauulu i le pito i luga, faʻafuasei ma lua vaega oksipital, faʻamautuina i latou ma fulufulu lauulu.
  5. Vavaeeseina o le tasi manoa ma afifi lona pito i luga o curlers, mimilo le taamilosaga i aʻa tele. Ina ia faia lea mea, tuʻu le papillot i lalo ifo o se manoa e tusa ma le 5 cm mai le motugaafa - o le a lava lea e faʻapipiʻi ai i le taimi o le oloa ma faʻaauau ona mimili atili. I le taimi lava lea e tasi, e manaʻomia ona faʻamama faʻamalosi pe a mafai, ina ia aua neʻi soli laʻau i le taimi e moe ai.
  6. Ia mautu lelei vaʻaia le fausaga. Ina ia mautinoa e leai ni mea leaga i luga o curl, e sili atu le faaseʻeina i latou i le pito i lalo o le curl.

Le lelei o fugalaʻau oloa

  • Foam curlers e malu ma malamalama tele. E mafua i lenei mea, i le taimi o moe e te le lagonaina le le fiafia.
  • Le faʻaaogaina o ia masini faʻaitiitia tele taimi faʻapipiʻi. E te le tau faʻatali mo ni nai itula ia vilivae laʻau. O fulufulu i luga o ia papillots e fili faʻataʻamilomilo i le afiafi aʻo leʻi moe, ma i le taeao e te mauaina se laʻasaga maoaʻe ma le saʻo.
  • Foam curlers e talafeagai mo curling hair soʻo se umi. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia masini, e mafai ona pupuni pupuʻu puʻupuʻu ma feololo. I se faʻaopopoga, busa oloa faʻatuatuaina faʻalelei ma taofi uumi mafiafia uumi.
  • Iloilo o teineiti faʻaalia ai o na papillots e faigofie tele e faʻaaogaina. O le fatuina o lauulu la latou fesoasoani e le manaʻomia tele taumafaiga.
  • Foam oloa auai i le vaega o paketi paketi mo lauulu curling.
  • Filemu papillots faia o mea lelei, matua aua le afaina lauulu. O iloiloga a teineiti e faʻamaonia ai pe a uma ona vavaeina ma le fesoasoani a ia masini, e le solia le lauulu, aua e te vaeluaina ma e le paʻu i fafo. O le mafuaʻaga lea e mafai ai ona e faʻaaoga na mea.
  • A e galue ai i mea faʻapipiʻi ai le paʻu, e le manaʻomia ni auala faʻapipiʻi, aua o loʻo faʻapipiʻiina ia papillots i se palasitika faʻapitoa poʻo se uʻamea (poʻo se paʻu).

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Fausiaina o aulelei mataina

O tagata gaosi oloa i aso nei e maua ai se lautele tele o filifili curlers faia o vaivai po o le mafiafia foam. A filifilia ia papillot tatau ona vaʻai totoʻa iai latou lapoa ma lapoa.

O oloa laiti (e oʻo atu i le 2 cm le lapoa) mamanuina e fausia ai laʻitiiti laiti. O masini ma le lapoa o le 2.5 i le 4 cm e faʻaaoga e fausia ai volumetric curls.

Lea, e faʻapefea ona faʻaaoga curlers mai fulu uila?

  1. Fufulu le lauulu i le laupepa ma le conditioner.
  2. Faʻamago lou laulu i se fulufulu laʻau. E tatau ona ufiufi ia manoa, ae le susu. Iloilo o teineiti faʻaalia ai o le sili ona tetee ua teuteuina i laulu malulu. E le maua se taimi e mago ai lokaina susu, ma o le mea lea o le a faʻataʻapeʻapeina uila i le taimi lava e aveʻese ai le curlers.
  3. Muamua e tatau ona faʻataʻutaʻu faʻailoga. Faʻaoga faʻapipiʻi pe mose i luga muamua. Ona tuu lea o pito o 'apaʻau i luga i le ogatotonu o mea faʻataʻavalevale ma mimilo seʻia oʻo i le tulaga i lalo. E tatau ona ufiufi faʻataʻamilomilo ina ia le malolo le laulu i le taimi e moe ai.
  4. Vavaeina le lauulu i vaega e 5 (pito i luga, faʻasolo i tua ma 2 occipital), faʻasaʻo lauulu taitasi.
  5. Filifili se tasi paʻau mai le pito i luga ma matagi i luga o curlers. E taua tele na mea lautele lautele. I lenei tulaga, o le ae mauaina ni toniga aoga toniga. Filifili le lautele o le unta, taulaʻi i le lautele o le curler.
  6. Afai e tuu faʻataʻamilosaga i luga faʻataʻamilosaga i le taimi o curling, ona liua lea o curls avea ma spirale ma ofuvae. A e manaʻo e aʻafia le galu o le tino, ona tatau lea ona tuʻu le papillot faalava.
  7. A maeʻa loa le vaega pito i luga o lauulu, alu i le itu faaletino, ona o ai lea i le occipital.
  8. Faʻaogaina busa oloa mo sitaili, e tatau ona e tausisi i le tasi tulafono. A maeʻa ona toe faʻapipiʻi le oloa, e tatau ona aveese le kilipa mai le pito i luga o le curl i le pito i lalo. A leai, e ono lamatia le maua o ni mea mataga pe na e oso ai i luga o ou mata.
  9. I le taeao, aveese ma le faaeteete papillots. Amata ona faʻatuʻu ese faʻamalama i luga o le vaega o vaega, ona alu lea i mea faʻaletino, ma mulimuli lava tatala ese loka i luga o le pale.
  10. Salu lemu lau lauulu i ou lima.
  11. Faʻasaʻo le laʻau faʻaali ma varnis.

Fautuaga mo le galulue ma le foam rubber curlers

  • Afai e te manaʻo e maua ni faʻataʻamilosaga tele o mea faʻatosina, ona filifili loa lea o mea fai faʻavalu uʻamea lautele. Ina ia faia ni laʻitiiti laiti, ave ni loka laiti o lauulu.
  • Iloilo a teineiti faʻaalia ai e sili le matagi i luga o paʻu vaivai lautele lautele. O uʻamea manifinifi e mafai ona faʻaititia ma le lelei, ma o loka lautele e mafai ona faʻaititia.
  • Afai e vave mago lau lauulu, ona vele lea o soʻoga uma i se faʻapipiʻi faʻapitoa sapalai poʻo le vai manino aʻo leʻi pipiʻi.
  • A le lava le faʻamau lelei o papillots i uʻamea, ia ufiufi lou ulu i se sikafu i le po.
  • Ina ia mafai ona maua le faʻaiuga o le "faʻaaogaina" curls, mimilo fasi uma i totonu o se fusi ae le i faʻataʻalena.

O a mea e manaʻomia e fai ai curls: uma ituaiga

I le taimi lea, o curlers e matagofie ma faigofie e faʻaaogaina masini mo lauulu o fafine. I aso nei, o tagata gaosi oloa e maua ai ituaiga eseese o curlers.

Lenei tusitusiga talanoa e uiga i mea curlers - o a ituaiga o fulufulu lauulu o lo o gaosia i le taimi nei, ma faʻapea foi ma tulafono mo latou faʻaaogaina ua talanoaina.

Foam curlers

Teine faʻaoga fulufulu uʻu paʻu pe a tuia lauulu i le po. O ituaiga curlers i le po ei ai foliga malu ma malu le ulu.

Foam curlers - curlers for sleep have 1 drawback: ave soo se ituaiga o lauulu pe a moe le teine. O le mea ua tupu, ua faʻaoga le faʻaaoga ole busa curlers i le mea moni e faapea, e oo atu i le taeao e masani ona tau mafolafola lauulu fafine pe mafolafola siku.

Uamea curlers

I le taimi lea, a faʻaaoga faʻataʻavale uʻamea, faʻauʻuina teine ​​i luga o le ulu ma sipai faʻapitoa.

Afai e faʻaalu e se teine ​​lona lauulu i se fulufulu laʻititi, o lona uiga, e le tatau ona faʻaaoga le uʻamea curlers. E moni lava, i lalo o le faʻaiuga o le ea vevela, e ufiufi uʻamea ma faʻamama le lauulu fafine.

Veape - curlers

O se fafine na te faʻamauina masini i luga o lona ulu e ala i le faʻaaogaina o ni fasilaau faapitoa na ia tuia i pu o le curlers lava latou. O le mea ua tupu, ua le tuu e tama teine ​​velor i luga o latou ulu a o lei moe, e le malie i le moe.

E faʻapena foi ona faʻaaogaina e teineiti le laʻei puʻupuʻu. A le o lea, pe a faʻaaoga velor, e tatau ona tele le taimi a le teine ​​e faʻamago ai lona laulu ma fai ni uumi matagofie i luga o lona ulu.

Velcro (faoa)

O ia mea e fai mo faʻamalosiʻau, e ala i laʻau latou te faʻamalosiʻau i luga o lauulu fafine. I se tulaga faapea, e le faʻaogaina e se fafine ni mea faʻapipiʻi, sipela, poʻo ni paʻu. Afai e puʻupuʻu le teine ​​laititi le laʻau maloloina ma ni loka manifinifi, ona afaina loa lea ole lauulu ile Velcro.

Boomerangs Magic faʻamalosi

E faʻaaogaina e teine ​​uma mea tutusa - faatasi ai ma pupuu ma uumi lauulu. O le umi o le boomerangs - o le umi foi o le pa'ū o le matagi teine ​​ia te ia. O le tulafono lava lea e tasi e faʻatatau i laina pupuu - faʻatusa.

Masini lauulu mafanafana

A o le i faʻaaogaina le faʻamalosiʻau, sa faʻamafanafana e se fafine i latou i le vai vai. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia masini, e fatuina e le teine ​​laʻasaga matagofie i luga o lona ulu - mo 20 minute.

E naʻo teineiti e iai le laulu puʻupuʻu ma le laʻitiiti uumi ole laʻau, e leai se taimi e vevela ai.

Ina ia mafai ona taofi le laumiumi fou o latou foliga mo se taimi umi, pe a tuu le lauulu, e faʻaaoga e le teine ​​auala eseese mo le faʻaputuina o lona lauulu: mousse, spray, varnish.

Spiral lauulu curlers

Teine faʻaaogaina tutusa bobbin curlers pe a faʻamau lauulu.

O tagata gaosi oloa e maua faʻataʻavale pipi o ituaiga 2 - masani ma faʻaleleia atili. I bobbins masani, e faia e le teineititi perm masani, ma luga o papillots - lapotopoto, luga spiral - spiral, ma isi.

Ofu uʻamea eli

A fausia ni uumi ma galugalu curls i luga o le ulu, faia e le teine ​​gaoioiga nei:

Ina ia maua fua galu, se teine ​​e milo fulufulu lauulu i itu eseese - ona tua ma luma,

Faʻafefea ona aveʻese faʻataʻamilomilo tatau

A uma le matutu le lauulu fafine, aveese lemu le teine ​​i le curlers i le toe auala. I se tulaga faʻapena, e le mafai ona e tosoina lau loka - a leai o le laulu fou laʻau e faʻaleagaina.

Ina ua uma ona aveʻese uma curlers, le teine ​​tatau ona vave selu lona lauulu. I se tulaga faʻapena, e tatau ona e faʻatali, ona e selu faʻalelei lea o lauulu ma ou tamatamailima.

Lui lau lauulu ma faʻaaoga lelei curlers

Ina ia mafai e le laulu fou ona taofi lona foliga mo se taimi umi, o le fafine faʻauia ia ma varnish - i le maualuga le mamao mai le lauulu.