Meafaigaluega ma mea faigaluega

Faʻafefea ona filifili se fofo mimita faʻamalu ile fale talavai. Vaaiga lautele o ituaiga lauiloa o tagata gaosi oloa lauiloa


E masani ona filifilia e sosaiete ni faʻapipiʻi e tusa ai ma se faasalalauga lelei, manogi, tau ma nisi tulaga. I aso nei, o le maketi ua ofoina atu le tele o lauulu tausiga oloa, poʻo mea e faʻatamaia ai le peni. O le a le mea e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se lauulu?

Vaega e aʻafia le soifua maloloina o le ulu: zinc pyrithione, cyclopirox, clotrimazole ma ketoconazole, salicylic acid. O nei vaega e i ai se aafiaga e feteenaʻi, faʻalemu lemu ma taofia le atinaʻeina o fungi e mafua ai le susu.

A lelei lau pulu samamu mafai ona vaeluaina foi i:

  • Faamamaina
  • Anifaila
  • Faatulagaina

O le faʻavae faʻataʻitaʻi o le exfoliating shampoos e foliga tutusa ma se fusiua. Ole laina ole a fesoasoani ia oe e fufulu lou tumutumu ile togafitiga atoa. Lenei ituaiga o oloa e atoatoa lelei mo lauulu gaʻo.

O se tasi o mafuaaga autu o le aluese i luga o le ulu o le fungus. I totonu o le fale talavai e mafai ona faʻatau atu ni mea faʻaʻa anti fungal e teteʻe ai le susu. O nei tupe e faʻatauina ai le galu ma le le mautonu. Pe a filifilia se lauulu, e tatau ona e faʻalogo i vaega o loʻo aofia ai i totonu, ma taulaʻi i lau laulu ituaiga, faapea ma au oe lava uiga.

Vaega e aʻafia le soifua maloloina o le ulu: zinc pyrithione, cyclopirox, clotrimazole ma ketoconazole, salicylic acid. O nei vaega e i ai se aneti-inflamasi aafiaga, faʻagesegese ma puipuia le atinaʻeina o fungi lea e fesoasoani i le faʻaalia o le susu.

Faʻavasegaina le galuega o le sebaceous glands shampoos faʻapipiʻi suauʻu, taua taua. E i ai a latou aafiaga lelei i luga o le ulu ma luga o le fausaga o lauulu.

A filifilia se moli, e le tatau ona e uaʻi atu i aiga poo faʻavaomalo laina. I tagata uma - o lona uiga i soʻo se tasi!

E tatau ona manatua i le mafaufau, o se laupepa taugata ma faʻalauiloa lelei e le faʻamanatuina ai oe tuʻu ese le susu, talu ai o le faʻafitauli o tagata taʻitoʻatasi, ma e lelei mo le tasi, o le a le masani ona galue mo le isi. Faʻapena foʻi, afai ei ai ni ou faʻafitauli tele i mea alu, e te le faʻatopetope e alu i le faleʻoloa poʻo le fale talavai e faʻatau, e tatau ona e muamua vaʻai i se fomaʻi e iloa tonu ai le mafuaʻaga o le taamilo.

Vaʻavaʻai lau lauulu, sola ese i latou mai fafo aafiaga, avatu ia latou tausiga tatau, ona o le aulelei lauulu o le ki ma i ai le tulaga taua o le aesthetic fafo ata.

Mafuaaga o Lemalu

O le oti o paʻu sela nai lo le taʻoto i lalo e le natura tupu ona o le sese o se mea faafefete e ola ai luga o le ulu. O nisi taimi o lenei "namu" e le faʻailoaina mai o ia i le tele o tausaga, e le masalosalo lava se tagata pe o le a le mativa.

I lalo o nisi tulaga faʻapitoa, ua amata ona faʻateleina le faʻamoega, o sela maliu, bypassing le gaioiga le lelei. Iʻuga:

  • aliali mai papaʻe paʻepaʻe foliga mai.

Auai i se faʻamaʻi mafua ai le tutupu mai o seborrhea. E faʻaopoopoina le faʻamafia

  • le afaina i taimi uma
  • ita, mumu o le papala.

Mea e mafua ai le atinaʻeina o le taliga:

  • vaivai le malosi puipuia
  • lē talafeagai filifilia matapulepule, lauulu mo lauulu,
  • masani ona pisia, aemaise lava ile taugofie taugofie, faaosofia ai le epidermis i luga o le ulu,
  • popolega tulaga
  • vaisu i masima, gaʻo, mea manogi,
  • Ole vitamini e le lava (masima e masani ona aliali ile tautotogo).

Faʻafefea ona faʻaaoga le almond hair oil? Aoao mea lilo uma o le talosaga.

Faʻafefea ona fai ombre mo pulu pupuʻu? Faitau le tali i lenei tuatusi.

Vala o faʻailo laʻau mo fafine

Dandruff mafai ona mamago ma gaʻoa, ma e faʻalagolago i nuances o le faʻagaioiga o le sebaceous glands. Ole tele o sebum e masani ona tupu ona o suiga ole hormonal i le tino o le fafine. O le paʻu lauulu ma se laʻitiiti paʻepaʻe paʻepaʻe i luga oi latou o se faʻailoga o le le lava o le faʻailoaina o le sebaceous, lea e ono mafua mai o se vailaʻau aafiaga i luga o laina: curls, lanu, staining, teuteu masani. A faʻatau mai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, mafaufau i le ituaiga o paʻepaʻe cereal i lou lauulu.

Ua fai mai fuainumera faapea: o fafine e sili atu ona mafatia i le suauʻu uila, o tamaloloa - mai le matutu.

O auala mo le fufuluina o lauulu e teuteu teuteu ma togafitiga. O mea muamua e sili atu ona talafeagai mo puipuiga, o loʻo faʻatauina atu i soo se mea ma mafai ona faʻaaoga mo sina taimi.

O vailaʻau o loʻo iai ma vailaʻau faʻapitoa, o le mea lea e le tatau ona faʻaoga i se tulaga faifai pea. Latou te faʻasoa i na o fale talavai. Mea mai le vaega lona lua ua vaevaeina i antifungal (puipuia le salalau atu o pathogenic microorganisms), exfoliating (amio pei o fulufulu lauulu), antimicrobial ma isi ituaiga.

Lapataiga! Le tele o taimi, togafitiga oloa maua ai se lavelave aafiaga.

Filifiliga tulafono

  1. Tulimatai atu i lau ituaiga curls, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le tulaga o pa'ū.
  2. Afai e faʻaalia e le tagata gaosi le laumua e talafeagai mo soʻo se ituaiga o laulu, faitau i fautuaga i lalo e aoga ai le laʻega: matutu pe gaʻoa.
  3. Siaki iloiloga oloa i luga o potu faʻaaliga.
  4. Faʻatau laupepa ina ua maeʻa feutagai lau fomaʻi. Masalo na ia avatua ia te oe se suʻega e fesoasoani e faʻatino ai le mafuaʻaga o le aluʻese.
  5. Ia mautinoa e leai ni contraindications le vailaʻau e ono le mafai ai lona faʻaaogaina mo oe faapitoa. O isi taimi e i ai faʻatapulaʻaina o fafine maʻitaga ma faʻasusu, faʻapea foʻi ma tagata o loʻo maua i maʻi faigata.
  6. E lelei pe'āfai e iai le vitamini ma le leai o se vailaʻau ma leai ni parabens, sulfates, fagusausau, faʻamanuiaina, mea faʻapipiʻi.

Sili ona lelei le fatuina

A o le i faʻatau, siaki mea ia o loʻo i ai le faʻavae o le faʻamaloloina lauulu lauulu. E manaʻomia le iai o:

  • vailaau o loʻo taofia ai le tuputupu aʻe o patogen. O se tasi o sili ona lauiloa i lenei itu o ketoconazole. I le faʻaopopo atu i ai: clotrimazole, bifonazole, cyclopirox ma isi,
  • exfoliating vaega - sulfur, salicylic acid, selenium disulfide ma isi,
  • taua suauʻu ma antimicrobial aafiaga - lavender, lauti laʻau, arasi ma isi. O isi taimi o lenei gaioiga ua atofaina i le ta, lea i le tutusa i ai le faʻamamaina, aneti-inflamasi meatotino,
  • fausaga natura o laʻau: burdock, nettle, chamomile poʻo isi.

I le auala. Toeitiiti o vaega uma galue i se auala faigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le salicylic acid e faʻaleagaina ai le paʻu, ma o le ketoconazole e faʻaitiitia ai foi le vevela.

Tulaga lelei ma leaga

Ole faʻamanuiaga sili ole fafine o laulu oloa o le i ai o isi vaega tausiga. Faafetai i lenei, o curl ina avea lamolemole, ofuvae, usiusitai.

Isi faʻaopoʻopo ole laumei susu

  • gaoioi vave lava, e masani lava o mea muamua suiga e maitauina pe a uma 1-3 gaioiga o le fufuluina o le ulu,
  • aveese auga autu o seborrhea, e aofia ai le vevela, peeling, paʻepaʻe pe samasama sisila i luga o le lauulu,
  • faʻamalieina le faʻatupuʻia o nofoaga
  • aveeseina le pupuga
  • faʻavasega le gaioiga o le sebaceous glands,
  • faʻapipiʻi pe faʻamago le paʻu (faʻamoemoe i le mafuaʻaga)
  • masani ona i ai se manogi manogi manaia.

O le tulaga le lelei o fofo vailaʻau mo pili le aofia ai:

  • le ono iai o se aʻafiaga o le mataʻi,
  • contraindications
  • masani lava - le anotusi o sulfates, parabens,
  • maualalo le lelei, ae masani lava ona talafeagai pe a fai o le faʻafitauli o paepae paʻepaʻe e fesoʻotaʻi ma totonu o faʻafitauli o le tino,
  • faigata o gaioiga. O nisi tagata faʻaaoga faʻasea e uiga i le le tumau o le ogātupu laʻau, pe a oʻo i le iʻuga o latou faʻaaogaina na toe foʻi le faʻafitauli.

Anotusi

O le tele o tagata gaosi oloa e faʻailoa mai a latou oloa o le hypoallergenic, o le mea lea, o le faʻasaina tele i lona faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma le faʻapalepale tagata i vaega. Afai e te lagona le le lelei a o fufuluina lou lauulu, matauina le faateleina o le vevela pe o le foliga o le fulafula, mumu i luga o le paʻu - taʻu i lau fomaʻi e uiga i lenei ma suia le fualaau.

I se faʻaopopoga, o se tuʻutuʻuga manino mo le togafitia o le susu ile samasama o le iai o manuʻa ma maʻimau i le paʻu. Nisi vailaʻau e le mafai ona faʻaaoga i le taimi o maʻitaga ma lactation, pei ona faʻaalia i faʻatonuga. Faitau faʻapipiʻi faʻaopoopoga poʻo faʻamatalaga.

Faʻatatauina o le mea sili o loʻo teuteu

O le manatu o le "sili" e matua faʻapitoʻi. E i ai se tasi e manatu i se vailaʻau e sili ona aoga mo lauulu, faʻamamaina lelei i latou mai le tele o gaʻo ma paepae, moli ma faʻamago le paʻu. Mo se tasi i tua atu o lenei faʻamoemoe faʻamasino pepelo le paleni o tau-lelei fua faatatau, ma mo se tasi, o le saoasaoa o le mauaina o le faʻaiuga e sili atu taua.

E faʻapea e le tuʻuina i luga le au faʻatau tulaga aupito i luga ona o le manogi le lelei, leaga le afifiina, leai se dispenser. Ole lisi lenei e aofia ai luga o le 20 shampoos ua aoina mai se tele tele o faʻamaoniga talafeagai mo mafuaʻaga eseese. Peitai e uigaLe criterion sili tumau pea le aoga o le lauulu lauulu teteʻe i le laʻeu, galu ma le fofoʻe.

Lapataiga! E i ai vailaʻau ma teuteu teuteu. E faʻavasega uma i mataʻitusi numera.

  • Alerana. Faʻaletonu le faʻasalalauina o siama i siama. E faʻasolosolo ona faʻapitoa glands. Faʻaosofia le tuputupu ae o le malosi, maloloina lauulu. Aveesea le vavaeina ma faʻamalieina vaega ita. O loʻo iai se vaega o le antifungal, panthenol, menthol, ma isi vaega.E tau le 350-400 rubles i le 0.25 lita.

  • Biocon, Dandruff Shampoo mai le faasologa Hair Strength. O loʻo iai ketoconazole ma le suauʻu laʻau ti, lea e faʻaleagaina le taliga, faʻaititia le gaʻo o mea o iʻuga, aveese ai le vevela ma peeling. O le oloa faʻamamaina faʻalelei le ulu ma tausi le lauulu, faʻatumuina i latou i le malosi ma le susulu. I se faʻaopopoga, e manatu o se tasi o sili paketi i lana vaega: e uiga i 170 rubles mo le 150 mililiters.

  • Tar dermatological suʻe mai le faasologa "Fesoasoani muamua pusa Agafia". Aafia ai le palapala o soʻo se etiology. O loʻo i ai se vailaʻau e puipuia ai i le antisungal - birch tar. E faʻaopopoina foʻi i le vailaʻau o le ascazole, lea e tau malosi ai foi i le pathogenic microflora. Vitamini PP faamaloloina le lauulu, faaleleia ai lona fausaga. O le fufulua faʻavae o le anti-ketinai shampoo mai Tinamatua Agafia o le fasimoli root. Ole tau e uiga ile 140-150 rubles i le 300 milliliters.

  • Fale Fomai, Anti-Dandruff Shampoo “Tar + Tea Tree”. Faʻamaloloina le papala, faʻaalu le laulu ma faʻalelei. E mafua mai i vaega taua le galueaina o le sebaceous glands, faʻamalieina le siama, e maua ai se antiseptic aafiaga i ai. Ole vailaʻau e feteʻeʻi fulufulu ma paepae o paepae, aʻo foʻia ai le faʻafitauli ole paʻu ole paʻu male tuai o laulu. Faia ni manoa usitai ma susulu. Avanoa i koneteina o 0.3 lita. Le tau e tusa ma le 100 rubles.

  • Solofanua, Ketoconazole Dandruff Shampoo. I le faaopoopo atu i le mea taua anefungal, o loo iai le citric acid. E faʻaititia le laulu uʻamea, faʻamalamalamaina, lamolemole, silkiness, faʻapupuʻu le lanu. E pei lava o le tele o isi vailaʻau, o le solofanua solofanua e talafeagai mo le faʻaitiitia o auga o seborrhea ma puipuia lenei faʻamaʻi. O le tau fuafua mo se voluma o 0.25 lita o 430-450 rubles.

  • Tulaga masani a Rusia, Laʻasaga e faʻamamaʻi le pili ma le birch sap. E le mafai ona e maua se fofo taugofie, aua mo 0.4 lita o lenei fofo faamalolo e te manaʻomia e totogi na o 80 rubles. O le tuufaatasiga o loʻo i ai le ascazole (o se vaega o le antijungal), glycerin, citric acid, panthenol, faʻapea foi ma le moisturising ma faamaluluina vaega o loʻo maua mai le suauʻu popo.Birch sap e faatelevaveina le tuputupu ae o le lauulu, e taofia ai le lauulu lauulu, e maua ai filo o susulu ma elelei, faʻaititia le gaʻo mea.

  • Sulsen Forte (Miolla). Sulsen shampoos e faasaga i le pili e sili atu lona aoga, o lea e i ai i le laina o le tele gaosi. O le mea aoga tele o le selenium disulfide, e taofia ai le tuputupu ae o le fungus, e taofia le peeling o le paʻu. I se faʻaopopoga, o sauniuniga o loʻo aofia ai le burdock root extract, citric acid, ma isi vaega. Sulsen Forte faʻamalosia le laulu, fai ia mālū ma silika, faʻamamaina le susu. Avanoa i le ituaiga masani o moli ma pesini. E i ai se vaifofo ma se vaega faaopoopo - ketoconazole. O le tau o fagu e faʻalagolago i le voluma (75-250 milliliters) ma averesi 100-250 rubles. O se isi gaioiga i Mioll's salsen anddruff shampoos mai Amalgam Lux.

  • Bioderma Node DS + Aneti-recidive. O lenei laupepa laʻau lelei e sili ona lelei pe a faʻapea o faʻaalia mai le seborrhea e afaina ai oe i taimi uma. Mea gaosi taofia puipuia toe fausiaina o paepae paepae, faia lauulu susulu, silika ma tele, mafanafana paʻu. O le vailaʻau o loʻo aofia ai le zinc, salicylic acid, kelp extract (faʻamama le dermis, faʻamamaina, faʻalauteleina le puipuiga i le lotoifale). O le oloa ei ai se malamalama lanu kulimi. Avanoa i fagu 125 mililiter. E tau i le 1200-300 rubles.

  • Faamalo Zinc +. O loʻo iai faʻaaliga mo le faʻaaogaina i le tele o ituaiga o sesorrhea. Ketoconazole ma le zinc poloka le atinaʻeina o le fungal i latou, faʻaititia le tele o le palapala i luga o le lauulu. Salicylic acid faʻaleagaina le dermis, faʻamalieina le mimita ma le vevela. I se faʻaopopoga, Polyplant Hair® (fualaʻau laupepa) e aofia ai. E i ai se exfoliating, anti-inflammatory aafiaga. Faamalo Zinc + tau e uiga i 130-140 rubles mo 0.2 lita.

  • Estel otium tulaga ese. O le faʻapipiʻi laupepa e faʻamamaina lelei ai le paʻu ma lauulu mai suauʻu ma le mama. Pulea paleni lipid, tuʻuina atu le fou ma le mama mama o lauulu. Aveesea le susu ma puipuia ai ona faʻaali atili. O loʻo iai le zinc, allantoin, elecampane. Tau - i le itulagi o 500-530 rubles. I totonu o se fagu 0.25 lita.

  • Greenpharma Pharma Sylic Anti-Dandruff Shampoo. E fetaui lelei mo i latou e maua i le mamago o le seborrhea, ua vaivai ma faaleagaina lauulu. E i ai le salicylic acid, o le exfoliates oti paʻu ila. O le sauniuniga o loʻo aofia ai foʻi le tele o suauʻu taua: o le cypress ei ai se aafiaga faʻapitoa, o pulu lipano ua toe faʻafouina ma faʻamamaina meatotino, o laʻau laʻau o se lauiloa vaega antibacterial. O le oloa e faʻatatau i le faʻatau oloa gaosi. O le tau e tusa ma le 300 rubles (0,5 lita).

  • Lauulu taua. Ole anti-ketruff shampoo e faʻatonutonuina gaioiga o le sebaceous glands ma e i ai lona afaina i le fungal infeksi ona o le anotusi o le zinc ma isi antimicrobial vaega. O faʻamatalaga taua e maua mai i le burdock ma le lauti lauti o loʻo iai le aneti-inflammatory, meatotino faʻamaʻi. Latou te faʻaleleia le fausaga o lauulu, fai ia vaivai le filo ma puipuia i latou mai le ultraviolet radiation, faʻavavevave tuputupu ae. Panthenol fesoasoani e faʻamalulu le paʻu. Fuafuaina tau o se fagu o 0.2 lita - 300 rubles.

  • Tausiga Nofoa Fulufulu & Taʻutaʻu. O loʻo i ai le suauʻu carbonate, e tau faʻasaga i paʻepaʻe paʻu ma faʻamama le ulu. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se faʻavaomalo o fugalaʻau lavender, dimethicone (na te vaʻavaʻai lelei ma le susulu o le lauulu), faʻapea foʻi ma ni vaega e taofiofia le fememeaʻi o manoa ma faʻafaigofie ona selu. I le masani ona faʻaaogaina, o lenei mea teuteu teuteu o le a faʻaititia tele le aofaʻi o flakes i luga o le ulu o lauulu, ae o le a le faʻaitiitia ai le mafuaʻaga o latou foliga mai. Ae na te tausia lelei lauulu. E iai fagu o 0.2 ma 0.4 lita. La latou tau e tusa ma le 150 ma le 260-280 rubles. I se faʻaopopoga, ole Head & Shoulders o loʻo faʻataʻuina mai ai le vailaʻau faʻamamaina: “Apple Freshness”, faʻatasi ai ma le menthol, citrus, mai le Basic Care line ma isi.

  • Jason Natural Dandruff Toomaga. O lenei aneti-ma-fulufulu shampoo e talafeagai mo faʻafitauli i le paʻu. O loʻo i ai se tamaoaiga o loʻo i ai: salicylic ma folic acid, jojoba, kelp, oat susu, lauti laʻau, sulfur ma isi vaega o loʻo i ai se aʻafiaga atoa o le lauulu. Ole vailaau faʻamamaina le paʻu, exfoliating keratinized vaega. Faʻaavasegaina le faʻagaioiga o le sebaceous glands, faʻamamaʻi le aluʻae ma fusu i ona toe afaina. O loʻo iai ona aneti-fungal, anti-inflammatory, antimicrobial meatotino. E fafagaina matua le gaoa ma faʻamalosia le toto, faʻamalosia le tupu o le laulu. I totonu o le minus o se tau maualuga tele, e uiga i 2000 rubles mo 360 mililiters.

  • Klorane. Aneti-susu-shampoo ma matutu foliga o seborrhea. O loʻo i ai se faʻaiuga o le nasturtium, e i ai lona antibacterial effects, faʻamama le afu, faʻamalosia le faʻamaloloina o le dermis ma aveese faʻamamago mai le lauulu. E le gata i lea, o le oloa e faʻamama ma faʻamama le paʻu. E maua e Vitamini B5 se aʻafiaga lelei i le tuputupu aʻe o curls. E mafai ona faʻatau mai le cloran ma le nasturtium extract i le tau o le 550 rubles. I totonu o se fagu 200 mililita.

  • Librederm. Ofo Dandruff Shampoos Zinc ma Tar. O loʻo talafeagai uma mea mo ituaiga uma o lauulu, ae o loʻo fautuaina pea e le gaosi oloa se sini o sauniuni mo le paʻu mamago, ma le tar - mo le auga o curls mo gaʻo. O lona uiga faamamaina dermis ma curls mai flaky formations, aveese le susu, aveeseina le vevela. Latou te le i ai ni manogi, lanu poʻo se parabens. O le aofaʻi o fagu o 0.25 lita. Tau Librederm Zinc - e uiga i 490 rubles, Librederm Tar - e tusa ma le 450 rubles.

  • LʻOreal Professionnel Expert Instant Clear Pure. O lenei maʻuluʻo faʻamaluluʻoa e iai le zinc, amino acids, vitamini ma porotini. O le oloa feteʻenaʻi mata faʻapipiʻi, faʻafailele ma faʻamamaina lauulu, faʻamalamalamaina, susulu ma silkiness. Toe faʻaleleia le fausaga o curls ma faʻavasega le vai-gaʻo paleni o le dermis. Aveesea le paʻu paʻu ma sisina keratinized i luga o le fulufulu. O le tele o le 0.25 lita, o le tau e tusa 800 rubles.

  • Matrix Biolage Aneti-Dandruff Scalpsync. Aofia ai le zinc, peppermint extract. Fuafuaina mo e ona paʻu o paʻu uʻu. E faʻasolosolo le gaioiga o le sebaceous glands, e faʻamamaina le dermis ma lauulu mai le mama, faʻamamaina le vevela ma puipuia le fausiaina o paepae. I le taimi lava e tasi e faʻamalosia ai le folo o le lauulu, faʻaleleia ai le toto i le paʻu. Avanoa i se 0.25 lita fagu. Tau - 680-700 rubles.

  • Revivor-Atoatoa e Belita Vitex. O le pulupulu aneti-pamu ua fuafuaina mo soʻo se ituaiga o laulu. Faʻafetai i le tekonolosi Trikenol, o gaioiga o le sebaceous glands toe foʻi mai i le masani ai, o le fungus e le mafai ona malosi faʻateleina. Gatalia, peeling faasolosolo pasi, le numera o keratinized fua e faaitiitia. O le aafiaga e tumau pea mo se taimi umi. O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau o loʻo aofia ai le salicylic ma le citric acid, o faʻaopoopoga o celandine ma paʻu paʻu paʻu, castor suauu. O le voluma o le 0,4 lita, o le tau e latalata i 160-170 rubles. I se faʻaopopoga, Belita Vitex kamupani gaosia isi laupepa e faʻamamaina paʻepaʻe paʻu mai lauulu i le faʻasologa Anti-Dandruff ma le Faʻamaloloina Solutions.

  • Vichy fale. Lalo i lenei ituaiga, e 2 ituaiga o laʻau fefete ua avanoa. E i ai 'eseʻese oloa mo i latou e ana le lauulu mago, faʻapea foi mo i latou e masani ai pe masani ile paʻepaʻe manoa. O loʻo i ai le selenium, e poloka ai le tutupu mai o le fungal iniseti, faʻaleleia le microflora o siama. E le i ai se manogi sili ona manaia o lenei vaega, ae o Vichy shampoos e faʻapitoa faʻapitoa i se manogi fatuga. O le a apili i tamaʻitaʻi e fiafia i le manogi o violets, melon, tangerines, sandalwood ma isi. I se faʻaopopoga, salicylic acid (disinfects, exfoliates), ceramide (faʻaleleia atili le puipuia o le lotoifale), vitamini E (o se antioxidant masani), ma isi vaega e faʻamalosia le paʻu ma faʻafuaseʻi le ita o se vaega o sauniuniga. O lona uiga mai le Vichy Dercos laina puipuia le toe faʻatupuina o le susu ile lauulu.Ole tau e 300-340 rubles (100 milliliters) ma 650-750 rubles (200 mililita).

Tele tagata faʻaaogaina foi viia le togafitiga shampoos Sebozol, Nizoral, Psorilom ma isi.

Talosaga tulafono

  1. A o le i faʻaaoga le suamalie, susu le laulu.
  2. Ua faʻailoa mai e nisi tagata gaosi oloa e tatau ona faʻaaogaina i luga o lauulu na faʻamamaina. Ina ia faʻamamaina le paʻu ma curls, faʻaaoga se vailaau e masani ai, ona faʻaaoga lea o se vailaʻau fofo. Afai e leʻo i ai nei faʻamatalaga i faʻatonuga, naʻo le 2 vaevaeina tuʻufaʻatasia, faʻamalulu lou laulu ma le shampoo aneti-palau.
  3. Aua le fufuluina lau lauulu i le vai vevela. Peitai, e moni lea e le gata i le taua faasaga i mativa.
  4. Ave sina vaega laititi o le fualaau faasaina. Le manatu o le sili atu o le sili atu, e sese. E tusa a, 5-10 mililita (1-2 sipuni ti) e manaʻomia.
  5. Taulaʻi ile faamamaina ole paʻu. I le taimi o vaimama, o le pulu e faʻamamaina ai lauulu.
  6. Faʻapulou le faʻamalama i luga o lou paʻu i se faʻamalositino faʻamalositino faʻamalositino e faʻamalosi ai le toto ma faʻamalosi i mea ola e ulufale atu i se lava loloto.
  7. Tuu le busa i luga o lou ulu mo ni nai minute: 1-2 i le 3-5. O le taimi tonu o le a faʻailoa atu e le tagata gaosi.
  8. Fufulu ma faʻamama vai ma faʻaalu pe a tatau.
  9. Fufulu lou lauulu i le vailaʻau faʻapipiʻi 1-3 taimi i le vaiaso mo le masina. Puipuiga - 1 taimi ile 7 aso.
  10. O mea tau teuga e faʻaaoga ile kulimi e faʻaaoga pei ona masani ai.
  11. Afai i le vaitaimi i le va o faʻafomai togafiti ua ala ona faʻalumaina le curls ma manaʻomia le fufuluina faʻaopoopo, faʻaaoga laupepa masani.
  12. O le solia o le saʻo o le algorithm e mafai ona oʻo i le mea moni o le tulaga o ou curls e atili faʻaletonu pe e le fetaui le vailaʻau.

I le auala. I le faaopoopo atu i le samasama shampoos, tele kamupani gaosia balms, hair tonics, spray, mask, lotions, ampoules. O nei oloa ua faʻaogaina e faʻaleleia atili ai le faʻataʻitaʻiga i le taua faasaga ia seborrhea.

Aafiaga o le faʻaaogaina

O le faʻalavelaveina o le aluʻesea e leʻo se faʻavavevaveina gaioiga ma e tumau a le itiiti ifo ile 3-4 vaiaso. E ui lava o le tele o vailaʻau fofo vailaʻau e faʻamaonia ai le faʻaleleia pe a uma 1-3 taualumaga, ma iloiloga faʻamaonia lenei. Le aofaʻi o paepae papaʻe o le a faʻaititia, o le a le faʻamalosiina le itch, ma iʻu ai loa ina taofi.

O le foliga o le lauulu o le a suia foi: latou o le a le toe sili atu le tele teuteuina i keratinized fua, ae o le a avea i latou lamolemole, lamolemole, susulu, usiusitai.

O le ala o togafitiga e tatau ona aʻafia ai le aoga o le sebaceous glands, faʻaititia le gaʻo o mea o loʻo maua ai, maua ai i latou ma le manaʻomia o le faʻamalologa ma le meaʻai. Ae peitai, mo lenei e te manaʻomia e faʻaoga masani laʻele pulumu laupepa, ae e le umi.

Ole tapulaa maualuga ile taimi e tatau ona latou faʻaalia ai le latou aoga o le 1.5-2 masina, ona fai lea o se malologa.

O le lautele o teuteu oloa mo fafine e matua ese lava. I se tasi itu, lenei faʻatagaina oe e faʻatau se mea e talafeagai mo oe, i le isi itu, e faʻalavelavea le filifiliga, talu ai o le sailiga mo le fofo atoatoa e mafai ona toso i luga. Afai e maua le susu ile laulu, e sili atu le aua le faʻataʻitaʻi, ae ia saili se tofi o se fomaʻi. O le a ia fautuaina foi se loʻo lelei mo le faʻamamaina mo le penulu.

I se faʻaopopoga, faitau iloiloga i luga o vailaʻau eseese, suʻesuʻeina o latou tuʻufaʻatasiga ma foliga o faʻaaoga. Ae aua le faʻaaoga sese le togafitiga. E pei foi o isi vailaʻau, o sulu moʻi ai aʻafiaga ma mafai ona mafua ai se aʻafiaga teteʻe. O le mea lea, pe a faʻaoga, faʻatonutonuina e le mafaufau masani.

Vitio aoga

Lea laʻei fefete e filifili?

Fofo vailaʻau mo seborrhea.

Vaʻaiga lautele o lauiloa lauiloa o fale talavai fale faʻamalama

I le fale talavai faleoloa ma fale teu oloa, o loʻo i ai ni mea mo le togafitia o le fefete, mago ma suauu seborrhea. O nisi o loʻo fulufulua faʻalenatura faʻamisa e tau foʻi i le pityriasis versicolor.

O le fea o laupepa samasama sili atu? E tofu lava le paʻu ma ona lava aoga.Se faʻamatalaga puʻupuʻu o vailaʻau fofo ma teuteu foliga o le a fesoasoani ia te oe e suʻe ai lau vailaʻau.

Faalapotopotoga

O le lauiloa meafaigaluega i luga o le maketi e le o le muamua tausaga. Tele tagata e faʻaaoga lea moli faʻapipiʻi.

  • meaola gaosi - ketoconazole ei ai se malosi antifungal aafiaga,
  • le vailaau fautuaina mo le togafitiga ma le puipuia o paʻu faʻamaʻi,
  • faatasi ai ma lapisi papalagi, faʻateleina o paʻu ua paʻu, faʻaaoga le sui faʻaititia i le fulufulu lauulu, tufatufa i luga o le paʻu ma ni manoa. Fufulu ese pe a uma le 5 minute.
  • ina ua maeʻa ni nai togafitiga, ua paʻi le paʻu, paʻu pe,
  • mo togafitiga, suʻi faʻalua le uluulu i le vaiaso, mo le puipuia - faʻatasi tasi 12-14 aso,
  • aafiaga itu e seasea lava,
  • le averesi o le tau o le Nizoral maumora shampoo (fagu o 60 ml) o 400 rubles.

Sebozol

O le fualaau faasaina foliga mai lata mai nei, ae vave ona avea lauiloa. Mafuaaga:

  • malosi le taua e faasaga i faʻamaʻi fiva, seborrheic psoriasis, seborrheic dermatitis, pityriasis versicolor,
  • talafeagai tau.

  • le vaega aoga o le ketoconazole. O loʻo iai le citric acid ma glycerin,
  • o le sooupu e afaina afaina i siama, siama, aveesea o paʻu oti, faʻamama ai le seorrheic faʻaaliga,
  • le vailaʻau faʻaleleia tulaga o le paʻu,
  • faaaoga Sebozol maamimi ai le pulupulu e faamama, teisi susu loimata, pulu. Ina ua mavae le lima minute, fufulu lau lauulu lelei,
  • i le taimi o togafitiga, faʻaaoga Sebozol mo se masina. Tafaʻi i le ulu i le faʻalua taimi i le vaiaso atoa. Puipuiga e faia i taimi uma uma 7-14 aso,
  • o nisi taimi o le laupepa e mafua ai le mageso, faʻafiafiaina atili, poʻo le, faʻafoliga, faʻateleina o laulu ose
  • le tau o se fagu o 100 ml o 230 rubles.

Sulsena

Ua tele tausaga o faʻatau atu e falemaʻi le fomaʻi ua leva ona folo. I luma o le tulaʻi mai o fulufulu fangled felanulanuaʻi fomaʻi ma faʻamalama faʻafomaʻi faʻafomaʻi tele, tagata toʻatele na faatauina i Sulsen. O loʻo i ai se palasi o le igoa e tasi mo le togafitia o faʻamama fulafula. O le fualaau faasaina maua tele iloiloga lelei.

  • le vaega aoga o le selenium disulfide. O le vailaau faia ma le loto i luga o le "tagata solitulafono" o le foliga mai o fua, ita, afaina,
  • o le vailaʻau oona gaioi ua faʻalauiloaina i totonu o le sela puipui o le fungus, solia le gaioiga o le vaevaega ma le toe gaosia,
  • SeS2 molecules e faʻasaʻo i luga o le ulu, ma faʻalelei le faʻagaioioiga o le sebaceous glands, ma puipuia le faʻailoaina
  • o le fofo togafitiga e iai le fungicidal, cytostatic, keratolytic aafiaga,
  • fufulu lou lauulu, tufatufaina sina laupepa mai le palu Sulsen, lather. A maeʻa le 3 minute, fufulu maeʻa. Toe fai vave le togafitiga, fufulu le lauulu ma le paʻu toe lelei,
  • faaaoga Sulsen tasi i le vaiaso. Ole tuʻufaʻatasiga o suluʻu ma faapipii ma le sapasapaia o le 1 ma le 2% e maua ai se sili ona aoga.
  • le averesi o le tau o le 150 ml PET fagu o 270 rubles, Sulsen Forte pasta o 70 rubles.

Keto Plus

O se vailaau faaonapo nei ma se gaioiga aoga ile paʻu ua aafia. Vave vave toe faʻaleleia paleni i le ulu, faʻalelei masani ai le gaioiga o sebaceous glands, matua afaina faʻafefete kulimi ma dermatophytes.

  • le vailaʻau o le ketoconazole o loʻo avea ai ma sui o le pathogenic flora. Ole isi vaega aoga ole zinc pyrithione. O le vailaʻau faʻamamaʻia le faʻatupu, magalo ai le vevela,
  • ma masani ona faʻaaoga, seborrheic dermatitis pasi, o le numera o paʻu nutimomoia faʻaitiitia vave,
  • faʻaaoga le faʻamamago ia faʻamamaina, susu susu, faʻapaleni lelei, pe a uma le 3-5 minute aveese ma le mafanafana vai,
  • faaaoga Keto Plus faʻalua i le vaiaso e togafitia ai faʻamaʻi papalagi. Faʻatasi i le masina ona lava lea mo puipuiga
  • le averesi o le tau o se fagu 60 ml o 400-550 rubles.

Fetaui

Ua i ai i le laupepa vailaʻau ma mea aoga mo le togafitia o le ulu. E fautuaina le mea faigaluega mo seborrheic dermatitis, le pulou, psoriasis o le uluulu.

  • vaega aoga - malamalama ichthyol, tar, klimbazol. E maua ai vailaʻau
  • otootoga o rosemary ma mauga o le arnica fesoasoani mimiti, faaleleia toto microcirculation i le pito i luga o le epidermis i luga o le ulu,
  • panthenol malulu le aafiaga o vailaʻau i totonu o le laupepa,
  • faʻaaoga le tapenaga i luga o susu susu susu, faʻamalosi lelei le uluulu. Uu le foamy mass mo le 3 minute, aveese le Fitoval i lalo o le vai tafe. Fautuaina le toe faʻaaogaina
  • faʻaaoga le faʻavae tasi pe faʻalua i le vaiaso,
  • mo seborrhea Fitoval shampoo faʻaaoga mo le 4-16 vaiaso, mo psoriasis - mai le 8 i le 12 vaiaso. Ole faʻaopopoina le aʻafiaga o le a fesoasoani ia Fitoval faʻamalolosi kulimi,
  • o le averesi o le tau o 300 rubles.

Aoao mea uma e uiga i le aoga ma le faʻaaogaina o le sami buckthorn suauu mo lauulu.

Faitau e uiga i lauulu laminating sui i lenei mataupu.

Alu ii http://jvolosy.com/problemy/vypadenie/lechenie-doma.html ma faitau faʻamatalaga e uiga i fofo tagata mo le leiloa lauulu.

Tar Tar 911

E i ai le leaga o le mea faigaluega ile meaola faʻafefete, ei ai le anti-inflammatory, sebostatic effects. Le galuega o le sebaceous glands alualu i luma, o le epidermis ua leai.

  • o le vaega autu o le tar. Organic acid, resin, toluene,
  • e manogi nai lo le manaia, ae o le manogi vave mou ese mai le lauulu,
  • e leai se tele busa i le taimi o faʻagaioiga ona o le maualuga o pasene o mea masani,
  • o le tumau o loʻo matua suavai, o le vailaʻau e le faʻaaluina tele tamaoaiga,
  • ufiufi lauulu susu i le tar shampoo, tufatufa atu le mea laititi i le umi atoa, faʻamalu le paʻu, tuʻu mo le 3 minute,
  • fufulu lou ulu i le vai vevela
  • o le tuufaatasiga fufulu lemu le lauulu ma le epidermis, le curls avea malie, malie,
  • vasega - 21 aso. Faʻaaoga le oloa faʻalua i le vaiaso,
  • le averesi o le tau o se fagu 150 ml o 130 rubles.

Tapē ese mea

O le lauiloa laupama-laʻau uila e sau i le tele o fesuiaiga. E i ai tupe mo fafine ma alii.

  • o le tuufaatasiga o le oloa ei ai se faʻailoga tulaga ese e faʻafaileleina le loloto o vaega o le epidermis,
  • talafeagai mo le masani ona faʻaaogaina, fufulu lemu lauulu ma paʻu, malu le tausiga,
  • o le paʻu i luga o le ulu, ua faʻamalolo, o mea e manaʻomia mo le foliga mai o le tele o fasioti vaega o le epidermis mou ese,
  • eseese iloiloga e uiga i le faʻamalama. Na fesoasoani o ia i se tasi, o isi e leʻi vaʻaia se iʻuga iloga,
  • le averesi o le tau o 400 ml o 310 rubles.

Pepe fulufulu susu

Le solia o le gaioiga o sebaceous glands i pepe e seasea. O le tele lava o taimi, e ono oso mai le susu ile tausaga ole 12-13 ile amataga ole talavou. Afai e te mauaina i tamaiti faʻailoga o le soona faʻaalia mai o paʻu oti, ia mautinoa e feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa ma tichologist. E taʻu mai e le fomaʻi le vailaʻau e te filifilia.

Mo pepe, oloa hypoallergenic mai le lauiloa kamupani Bubchen mafai ona fautuaina. O mea e faʻamamaina ai e aofia ai le vaega o le chamomile, glycerin ma saito. Pusa ma mea manogi e masani ona leai. O le taʻutaʻua gaosi oloa teuteu mo tamaiti e mautinoa le tausia lelei o le paʻu vaivai o le pepe.

O le isi fofo lelei o le Friderm shampoo mo tamaiti. O loʻo tuʻuina atu e le faletalavai ni fuainumera o vailaʻau ma mea gaʻo tele. E tofu i latou ma le faʻasilasilaga aoga:

  • zinc - e talafeagai mo le togafitia o le susu,
  • O se oloa e iai le paleni pH e tatau mo le puipuia o faʻamaʻi ole maʻi mama ile pepe,
  • ua fautuaina le tar mo le taumafaina faʻateleina paʻu uumi ma le lauulu

Faʻaoga antiseborrheic sui faʻalua i le vaiaso. Faʻaaoga le teuteuga mo le taimi muamua, fufulu vave, a oʻo i le togafitiga lona lua ia mautinoa e faʻatali 5 minute, ona fufulu lea o lou ulu i le tele o vai mafanafana.

O le averesi tau o Bubchen shampoos o 130-180 rubles, o le Friderm ituaiga 150 ml - 560-800 rubles.

Puipuia o le taemo

Fautuaga:

  • taofi lou laulu ma le uluulu. O le le lelei o le tausiga o le mafuaʻaga o le ita, o le foliga mai o le vevela ma le tele o faʻamaʻi, faʻamaʻi,
  • faʻamalosia le puipuia o le tino, o le mea lea o le fefete o le ai ai i le "momoe" tulaga,
  • piki mea lelei lauulu oloa tausiga,
  • lafoai mea manogi, gaʻoa, ma masima,
  • amata le taua faasaga i siama i luga o le ulu i le taimi,
  • ia mautinoa e maua e lou tino le tele o vitamini
  • taumafai ia e faʻatupu le popole.

Dandruff e le gata na mafua ai lagona le fiafia i isi, faia se tagata ma seborrheic faʻaalia o le maasiasi. Ole sili atu ole paʻepaʻe paʻu e faʻaalia ai le fafaguina ole taliga ile ulu, i totonu ole faʻaletonu.

Faʻafefea ona filifili se pulou susu Le tali i lenei vitio:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

9 FESOASOANI

E faigata tele ona e filifilia sau moli mo oe. Ae afai e te iloa le faʻailoaina, ona faʻaititia lea o le lio suʻesuʻe. Ua ou maua le susu mago, le trichologist fautuaina le togafitiga shampoo Sebopyrox-911. Ina ua mavae ni nai taimi o le fufuluina, sa taofi loʻu maʻila ma loʻu ulu, ma faapapa le susu i luga o oʻu tauau. O lea la, o le kulimi sao o le ki lea i le faʻamanuiaina o le faʻafilemuina.

Talu ai nei le feiloaʻiga ma Naftaderm. e i ai foi le suauʻu ... i le tuufaatasiga o le suauʻu naphthalan, faasologa, ma faʻafitauli o le paʻu, e aofia ai faʻafiafia, e mafai ona lava taulia. Sa fesoasoani lelei ia te aʻu. ma le lagona ua sili atu le lauulu !!)

O leisi laupepa lauiloa - e iai le solofanua ma le ketoconazole, na ou faatauina, na fesoasoani ia te aʻu

Sa ou mafatia i le susu ile lima tausaga seia amata ona ou faaaogaina Hempina.Ou te fautuaina se sili lelei tino

I totonu o le fale talavai, na fautua mai e le faletalavai vailaau ma ketoconazole, na ou filifilia ituaiga o solofanua mai ia mea uma, na ia faʻafesoʻotaʻi mai ia te aʻu mo le tau ma fiafia i le voluma, e tele mo le tupe, na oʻo lava ina nofo pe a maeʻa le vasega, ma o le mea moni, e le toe foʻi mai o le penina .

Sa ou mauaina se fesoasoani mai meaʻai pei ole suamalie ma le ketoconazole solofanua solofanua, na vave ona aveeseina le mataga - o le taimi muamua ma ua folo lava le la i totonu ole 3-4 aso. Ma o lea na faʻatauina atu i le fale talavai.

O le vailaʻau tau vailaʻau a Naftaderm ma le suauʻu Naftalan na fesoasoani ou te vave faʻateʻa ai le susu ile vave. Ina ua mavae aʻu, e le gata i le folo, ae ua faʻaleleia foʻi lou laulu ma maloloina.

Vaʻaiga lautele i fafo atu o le kulimi aoga

Faatasi ai ma le tele o le susu, manua fulufulua, e tatau ona faʻaaogaina fofo vailaʻau e faʻaumatia ai le lē lelei faailoga. E tusa ai ma iloiloga, se faʻapipiʻi filifilia lelei faʻatagaina oe e aveese le seborrhea i le 3-4 vaiaso.

Faʻatatau o togafitiga faʻapipiʻi:

1. Nizoral - o se mea e taua pei o le antifungal i luga o le ketoconazole. I le masani ona faʻaaogaina, o le paʻu e le toe mageso, vavae ese, ma o le toe gaosia o le pathogenic microorganism taofi. Ole togafiti e faʻaumatia ai ituaiga uma o laʻele, seborrheic dermatitis, lichen. Mo togafitiga, e tatau ona faʻaoga tasi i aso 3 uma, mo puipuiga puipuiga - 2 taimi i le masina. Tau - 300-350 rubles.

2. Sebozol - o se vailaʻau e tetee atu i le fomaʻi, e taofia ai le tuputupu aʻe ma le toe gaosia o le microflora. Trichologists fautuaina ia mo le togafitiga ma le puipuia o paʻu faʻamaʻi. E taua ona faʻaoga faʻalua i le vaiaso, ia tausia le soifua maloloina o manoa ma dermis, ua lava naʻo le faʻapipiʻi o le shampoo tasi uma i le 2 vaiaso. Ole tau o 300 rubles.

3. Faʻamama vave mai le LʻOreal Professionnel - O loʻo i ai i le Shampoo le zinc pyrithione, porotini, vitamini ma le moisturising complex. Puipuia le lauulu o le ulu, faʻaleleia le auiliili o sebum, puipuia le foliga mai o susu ma seborrhea. Tau - 500-700 rubles.

4. Algopix - o le shampoo o loʻo i ai le tar ma salicylic acid, e iai lona antiifungal ma antiseptic effects, ma puipuia le tupu mai o pathogenic organism. E tusa ai ma iloiloga, o se tasi lea o vailaʻau e sili ona aoga e foʻia ai le mativa ma le susulu o susu. E i ai le manogi leaga, e te manaʻomia e teu i lou lauulu mo le itiiti ifo i le 10 minute, e faʻasaina lea i le i ai o maosiosia i luga o le ulu. Tau - 350-400 rubles.

E tusa ai ma iloiloga, o le sili ona aoga fofoina aniva-fulufulu i alii o Vichy Derkos.Ua i ai le taugata o mea mo masini, ae faʻamalologa faʻamama ese le paʻu, fula, siama kulimi, fesoasoani exfoliate tele vaega o le dermis, faʻamaʻamoa le paʻu. Mo togafitiga o seborrhea i tamaiti, e mafai ona e faʻaogaina shampoos Nizoral, Friderm Tar.

E tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau o le penina fomaʻi, pe a maeʻa le togafitiga, e mafai ona faʻaogaina ni vailaʻau teuteu ua fuafuaina e aveese ai le seborrhea.

O le fomaʻi o fomaʻi, e mafai ona faʻatonuina faʻapipiʻi faʻapolofesa - Avalon Organics, Kelual, Faʻavasega Simone DeLuxe. O lo latou tau e maualuga - 1000-2200 rubles, o lea e te manaʻomia amata amata le togafitia o le faʻamaʻi i le taimi vave ina ia mafai ona aveese faʻailoga le lelei ma sili atu taugofie auala.

I le faʻaopopoga o vailaʻau faʻamama ile taimi ole togafiti, e tatau ona e faʻaopopo isi vailaʻau e fesoasoani e foia ai le vevela, puipuia le tuputupu aʻe o patogenic microorganism - o le sulfuric ma salicylic oona, o mea faʻapipiʻi e faʻavae i luga o le boric acid ma resorcinol, kulimi ma retinol, vitamini E, F.

Iloilo o taugofie taugofie

Ina ia faʻateʻaina le susu, e tele se taimi e faʻaoga ai, pe a fai e umi le faʻasologa, ona tatau ai lea ona faʻatau mai i le tele o taimi, o le tele o tagata faʻatau e fia manaʻo i ai, ae e taugofie auala.

Faʻatatauina o paketi laʻupepa laʻau:

1. Sulsena - o se taimi-tofotofoina aneti-fulumanu, faʻasaʻolotoina i le foliga o le faʻamalama ma le faapipii. E afaina ai siama i se auala faigata - e faʻaleleia atili ai le gaioiga o le sebaceous glands, e taofia le peeling, le faʻalavelaveina le faʻafitauli o le toe gaosia o le fungus, ma e faʻamamaʻi le vevela o le ulu. A masani ona faʻaaogaina, e ono mou ese le susu, o laʻua gaʻo foʻi e palapala tele, lemu loka maua se lava a le moisturizers. Le mautonu - afaina le na o le tasi ituaiga o fungus, e taua le muamua pasi suʻega e iloa ai le pathogen o seborrhea. O le tau o 250 rubles.

2. Dermazole - o se tasi o shampo sili ona lelei mo le susu, e maua ai le ketoconazole. O loʻo i ai se faʻamatalaga antimycotic, e fautuaina mo le togafitia ma le puipuia o le tele o seborrhea. Ole tau o le 200-250 rubles.

3. Tar Shampoo 911 - faʻamamaina le afaina ai gaioiga i luga o le paʻu, puipuia le tuputupu ae o le fungi, faʻaleleia le kelaceous, ma faʻamama le dermis. Faʻaaoga faʻalua i le vaiaso mo le tolu vaiaso. Tau - 120 rubles.

I totonu o mea teuteu, o oloa a Ulu ma Taʻutaʻu, Manatu ua manatu e sili ona aoga mo le tauina o le susu. I le latou laina e mafai ona e maua ai shampoos mo tamaloloa ma fafine, mo eseʻese ituaiga o lauulu.

Fofo Aiga mo Dandruff

Aveesea lauulu malulu, le pulou ma fale shampoos ma conditioners. O lenei auala o togafitiga o le a umi ma e le toe aoga. Ae o togafiti togafitiga o loʻo i ai na o mea masani, lea e faʻaititia ai le ono iai o faʻamaʻi ma aʻafiaga.

1. Tuʻufaʻatasiga o tanoa laʻasaga ile fale:

  • salu o puʻe - 4 pcs.,
  • vailaau inu - 5 ml,
  • suauu oso - 2 mataua,
  • suauu lauti ma sage taua suauʻu - 3 paʻu taʻitasi.

Lulu le uati ma se palu, i totonu o se isi pesini, faʻafefiloi le ava malosi ma le suauʻu. Faafefiloi uma massa, apalai i susu susu, sulu lemu i le paʻu. Fufulu le laupepa ma le mafanafana vai pe a uma le 5 minute. E talafeagai mo aso uma.

2. O se fofo ile fale ma Aspirin e mafai ona suia ai vailaʻau fefete ile fua ole salicylic acid. Ole 3-4 Aspirin papa i totonu o le paʻu, palu ma se vaega o le kulimi masani. Tuu le maso i luga o laina susu, tuu mo le 2-3 minute, fufulu ma vai mafanafana.

3. I le papala o le suauu, e tatau ona fufuluina le ulu ile faʻalua ile masina ile faʻapipiʻi - palu le 15 g soda ile 15 ml vai mafanafana, faʻaopopo 5 ml vai vitamini E, 3 mataua o le suauu laʻau. Faapipii le pulu i totonu o le ulu, fufulu ma masani le ala.

4. Apple cider vinegar aveese le susu ma le mataga lelei - e tatau ona fefiloi i se vaega tutusa ma le vai mafanafana, olo le paluga i aʻa. Faʻamafanafana le ulu i se pulou polyethylene ma se solo.Fufulu lau lauulu pe a uma le kuata o le itula.

5. Fenugreek - o se lauiloa manogi Initia, e iai ana vailaʻau. Fatu o loʻo i ai polotini ma amino acids e sili ona faʻalelei atili lauulu, puipuia le susu, ma fai ai manoa ia lamolemole ma silky. Alu i le po 15 g fatu i le 300 ml vai, fufuluina i le faapipii i le taeao. Faʻamamaina le tumuaʻi ma gruel, tuʻua mo le 40 minute, fufulu ma le laulu leulu.

E oʻo i se fofo e sili ona aoga, e le fesoasoani e aveese le seborrhea pe afai o loʻo iai ni meaʻai i le meaʻai. Suamalie ma isi meaʻai gaosi vave, meaʻai faʻafefeteina, gaʻo, falai, mea ulaula, mea inu ava malosi ma le kofe - o nei mea uma e mafua ai le leiloa o lauulu ma le susu. Oe o le a tausia le saʻo meaai mo 20 aso, ona e manaʻomia le 'ai lelei ma paleni.

Puipuia o le taemo

I le le lava o vitamini E, mamago seborrhea tupu - e te manaʻomia 14 aso e inu ai le iʻa iʻa e toe faʻaleleia ai le paleni. I le talaʻaga o le le lava o le retinol ma vitamini F, masima foliga - gaʻoa sami iʻa, linseed, olive, sunflower suauu, kapeti tatau ona aofia ai i le meaʻai.

Le lava o biotin e faʻaalia lea i le fefete o fefiloi ituaiga - o lenei elemene o maua i laupepa, legumia, porotini meaai. Zinc e manaʻomia mo le soifua maloloina lauulu - e maua i matala fatu ma nati. O meaʻai susu e maualalo le gaʻo e faʻatupuina ai le tino ma vitamini D, o loʻo iai i mea toetoe uma o lauulu mea e tausia.

Auala e puipuia ai le susu

  • tausiga saʻo ma le talafeagai mo lauulu ma le ulu - palapala, pefu, toega o mea teuteuina faʻatagaina fungi faʻatele vave,
  • faʻamalosia le puipuiga puipuia, faʻaalu se taimi tele i le ea fou, ita,
  • faʻaaogaina naʻo le maualuga o le lelei o laʻasaga tausiga o lauulu
  • fufulu lau lauulu i le mafanafana poʻo le vai malulu, ia masani ona faʻaogaina ni vailaʻau vela,
  • aloese mai tulaga faigata
  • filifili ni ie laʻau talafeagai, sui i latou,
  • ultraviolet rays e tau faʻamalosi lelei faʻatupu o mea totino, e te manaʻomia le i ai i le la i se taimi saogalemu, faʻaaoga mea e puipuia ai lauulu.

Ina ia tausia lou laulu ma le ulu i luga o le ulu, ia e ofuina i taimi uma se pulou e fetaui ma le vaitau. Faʻamamago ia manoa i se fulufulu laʻititi i se tau o le vevela. Curls taumafai e aoina fai soo i fusifusi fusi ma siʻusiʻu - o le solia o le faʻamau toto e masani ona faʻaosofia ai le foliga mai o le fefete.

Fomai fautuaina le faaaogaina o fale talavai fulufulu lauulu e faʻaitiitia atoatoa le vevela, peeling, ma fesoasoani e faʻateʻia faʻamamaʻi ma isi maʻi faʻamaʻi o le uluulu.

“I le talaaga o suiga o le hormonal i le taimi o le menopause, o le tele o laʻititi pipisi na oso mai. Sa masani lava ona fesoasoani tele shampoos fulufulu lauulu, na ou alu i le fomaʻi - sa ia fautuaina aʻu e faʻatau le Nizoral. Ua oʻu faʻaaoga i le 3 vaiaso - ua mou ese le susu, o loʻu laulu ua amata ona paʻuʻu, ua paʻu loʻu paʻu. Le au faʻaletonu - maualuga le tau, laititi o le fagu - E i ai loʻu umi uʻumi, e tatau ona ou faʻatau ni sapalai i vaiaso uma. "

“Ina ua uma ona fanau mai, sa aliali mai le lapisi - ua amata ona vevela le uluulu, fulufulua i vaega tetele, o lauulu i ni nai itula talu ona mulumulu foliga palapala, na amata ona paʻu leaga. I fonotaga faʻapitoa na ou faitau ai faʻamatalaga o trichologists e uiga Dermazole. Ou te faʻaaogaina le oloa i luga o lauulu susu, olo i loʻu paʻu mo le kuata itula. Ina ua maeʻa le talosaga lona lua, o faʻailoga le lelei uma na mou ese atu. A maeʻa masina taʻutaʻua togafitiga, ou te faʻaaogaina le laupepa mo le profilaks tasi le vaiaso.

“E iai loʻu lauulu mago, e tele taimi e oso mai ai le alu, faʻatasi ma le papala matuiā o le ulu. Fualaʻau fefiloi, fale teuteu teuteu e maua ai se taimi puʻupuʻu aafiaga. O le faaolataga moni na o Sebozol. E leai ni mea faʻaletonu - taugofie, tau faʻaalu tau tamaoaiga, ua i ai le le manogi. Dandruff na mou ese atu ina ua mavae le 2 vaiaso, o lea o laʻu iloiloga e lelei, ou te fautuaina. ”

"Mo se taimi umi na ou sailia se fofo lelei mo aveʻesea, i se tasi o fonotaga sa i ai le tele o faʻaaliga lelei e uiga ia Loreal shampoo. E maualuga lona tau, ae na ou filifili e faʻatau. E ofoofogia le iʻuga - pe a maeʻa ni tusi se tolu, ua le toe iai le susu, ua mafiafia ia manoa, iila, malosi, ma ua taofi e le ulu le vevela. O lea ua ou faʻaaogaina soʻo - 1-2 taimi i le vaiaso, na amata ona tupu saosaoa loʻu laulu, e faigofie atu lou teuina. ”

Snezhana, Nizhny Novgorod.

“O le faifai pea o le popole, o meaʻai i le faanatinati na malulu ai loʻu laulu - na vave ona palapala, maʻi ma le susu. Na fautuaina aʻu e loʻu aliʻi, e faʻatau mai le paʻu la I fafo ile faʻamama vai. Sa ou masalosalo - e le taugofie, e le foliga foliga manino mai. Ae o le aʻafiaga ina ua maeʻa le talosaga muamua faʻafitia ai masalosaloga uma - ua le toe iai le masima, le lauulu foliga atoatoa mo le 2-3 aso, ua amata ona faigofie i sitaili. O lea ua ou faaaogaina e le aunoa. ”

“Maʻimau au e faapipii mai ia te aʻu i taimi uma, ae maise le tele o paʻepaʻe pauna foliga i le tautotogo. Sa ou faʻaogaina ni moli eseese mai Ulu ma Taua - o le iʻuga, ae sa puʻupuʻu puʻupuʻu. O le taimi la lea na ou filifili ai e faʻatau le Algopiks i le fale talavai, ma na tosina aʻu i se tau taugofie. O le manogi e faapitoa - e manogi i le tar ma alga, ae le tumau i luga o le laulu. Ua ese le suavai mo le uu, ae fai maʻa. Lemita mata na mou ese atu ina ua maeʻa le lona tolu ole lauulu, e laʻititi le laulu ma lemu tusa lava pe leai se tuʻinanau. ”

E sili le faʻatauina o se faʻamalama mai i le mimiti o le ulu ma le susu i le fale talavai - sauni fomaʻi o le a fesoasoani e faʻavave ma faʻaitiitia faʻamalologa auga le lelei. Afai, pe a maeʻa togafitiga, o le seborrhea e leʻi mou ese atu, e tatau ona e asia se trichologist ma fai se suʻesuʻega atoa - seborrhea e mafai ona avea ma faʻailoga o faʻamaʻi ogaoga i le tino.

Dandruff Shampoo: Faʻafefea ona Filifili Le Lelei

O le tautoulu-taumalulu vaitaimi masani ona afaina ai tagata e ofaina lauulu laei. Lenei vaaiga ua faigofie ona faamalamalamaina e le suiga o vaitau, le lava vitamini, dermatological ma isi faamai. I soʻo se tulaga, e te maua mai i lenei faʻafitauli o le ae manaʻomia se mataʻina penina lelei. Ma faʻapefea mea shampo ma iloiloga e uiga ia i latou, o le a matou taʻu atu ia te oe i le aso.

3 librederm

E tusa ai ma faʻamatalaga tagata faʻaoga, le laʻau fefete Librederm "Tar" e sili ona aoga. O lenei tapenaga o loʻo aofia ai le D-panthenol ma le birch tar, lea e tuʻufaʻatasia ma isi vaega e maua ai le faʻamamaina lelei o le maʻilaʻulu mai le tataʻe ma le gaʻo. Faatasi ai ma le faʻaaogaina pea, e faʻavaveina le toe faʻafouina o le epidermis, toe faʻaleleia le masani masani o le sebaceous glands ma faʻaititia taua le leiloa o lauulu. O le pulupulu e talafeagai mo ituaiga uma o laulu, ae faʻapitoa e fautuaina mo le laulu o le lauulu.

Lelei:

  • maualuga le faatinoga
  • tamaoaiga
  • le mago lauulu.

Le atoatoa

  • e iai le sodium laureth sulfate,
  • manogi faapitoa
  • o le tau.

2 Lauulu Vital

O le tau sili i le ituaiga o Hair Vital madruffamp shampoo. Ole 200 ml faagaau e mafai ona faʻatauina ile tau maualalo. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai le gaosi mea - zinc pyrithione. O ia lea o le lagolago sili i le taua faasaga i seborrhea. O lona antimicrobial ma antifungal aafiaga e afaina ai faʻamaʻi papalagi. O le vailaʻau e talafeagai mo le tele o ituaiga o paʻu faʻamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, psoriasis, faʻamafu ma isi. O le faʻamama e faʻaititia ai le peeling ma le mageso, faʻatonutonuina le galuega o le afu ma faʻaalu, ma faʻamamaina atoa ai lauulu, faʻateleina lona tuputupu ae, faʻateleina le lapoʻa ma faʻamalamalamaina. Faʻaaoga tasi pe faʻalua i le vaiaso, ma a o le profilaks - tasi i le vaiaso mo le lua masina. E fetaui lelei mo fafine ma alii.

Lelei:

  • lautele gaioiga,
  • Fetaui lelei mo ituaiga uma lauulu,
  • tamaoaiga
  • tau maualalo.

Le atoatoa

1 ESTEL Otium Aqua

O le ESTEL's Otium Aqua Shampoo e sili atu le lelei moisturizer e faʻamalo ai le susu. E faʻaagaga mo lauulu lauulu ituaiga. O lenei laupepa e mafai ona faʻamatalaina i vailaʻau puipuia.Ona o le mea moni o loʻo i ai i le faʻatulagaina se mea moni Aqua Balance lavelave ma e leai se sodium laureth sulfate, o le lauulu ma le paʻu maua le lava o le susu ma e le maua ni aafiaga le lelei. Lenei e taofia ai le fausiaina o mago ma, i le isi itu, o foliga o seborrhea. Otium Aqua faʻamalosia atoatoa le lauulu ma tausia i latou. E mafai ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega i aso uma. O le aofaʻi o le paipa e 250 ml.

Lelei:

  • fetaui lelei
  • talafeagai mo le faaaogaina i aso uma,
  • puipuia le faaali mai o mago ma le susu,
  • E i ai se antistatic aafiaga
  • lē taugata.

Le atoatoa

4 Solofanua Malosi Solofanua

O le laina o fulufulua sauniuniga o le lauiloa iloga e fiafia tele faʻalauteleina mai tagata faʻatau. E mafua lenei ona o le faʻamaonia lelei le aoga, gafatia le tau ma mea moni masani. O le oloa galue malosi curls vave pe a uma ona talosaga. Faʻafetai i lona vaega ketoconazole, o le iʻuga e vaʻaia pe a uma le aso muamua o togafitiga. O le mea faigaluega e toe faʻafoʻisia ai le natura o le microflora, e faʻafaigofie ma lamolemole ia curls.

E faʻapipiʻi teisi mo le susu laulu ma sasa le pulu ile gaioi malosi. Lima minute mulimuli ane, ua fufulu ese ma le vai. Ole faʻatonuga e faʻatino mai ile lua i le tolu taimi ile vaiaso e faʻamama ese atoa ai le peeling. Afai o le paʻu e matele i le faʻavaeina o fua, faʻaaoga le solofanua e puipuia ai lo latou tutupu faʻatasi tasi i aso 14 uma.

3 Ducray Kelual

Kelual pulou laupepa mai le lauiloa kamupani Ducray ese mai ana tagata tauva i se faʻavae mafai ona saunia se faʻamafanafanaga vave. O lenei fofo ua fautuaina mo le faʻaogaina e tagata o loʻo aʻafia i le laʻititi o le palapala, lea, e pei ona e iloa, toetoe a o faʻatasi ma le tele o le ita, maʻi ma le paʻu. Ole fualaau faasaina e talafeagai foi mo seborrheic dermatitis. O loʻo i ai i le laupepa vaega e pei o keluamide, zinc pyrithione ma cyclopiroxolamine. E tuʻuina atu se malu faʻamamaina o le ulu, ma faʻamamaʻi le aluʻafu, mumu ma le mageso. E faʻaalu faalua ile vaiaso mo le ono vaiaso.

Lelei:

  • vave faʻamalieina aafiaga
  • aveeseina o mataga palapala,
  • foams lelei
  • manogi manogi.

Le atoatoa

2 Matrix Biolage Aneti-Dandruff Scalpsync

Matrix Biolage Anti-Dandruff Scalpsync - pulou o le pulupulu, o loʻo iai na o mea masani a le tino. O le vaega taua o le oloa o le peppermint fasi. E aveʻesea le le fiafia i le papala, faʻafilemu le mafaufau, faʻalelei foʻi le toto ma feaveaʻi. Ina ua maeʻa nisi talosaga, o le iʻuga ua uma ona maitauina: o le aofaʻi o pili e faʻaititia tele. Ole vaega lona lua e sili ona aoga ole zinc pyrithione, e faʻavasega ai le paleni palapala o le epidermis ma faʻamamaina peeling.

Lelei:

  • mea gaosi masani
  • aveeseina o le pili ma le lauulu tausiga,
  • tele tusi - 400 ml,

Le atoatoa

1 LʻOreal Professionnel Expert Instant Clear Pure

O le LʻOreal Professionnel brand Expert Instant Clear Pure Dandruff Shampoo e i ai se aoga tumau, mo se taimi umi lava e feagai ai ma le faʻafitauli. O ona vaega aoga mai le muamua tusi talosaga e amata ona galue, e faʻamamaʻi le matala, aluu ma le vavaeina. E faʻaavanoaina foʻi le mea faigaluega e sili ona lelei, aemaise lava mo fulufulu uumi, e sili atu ona talafeagai mo fafine. A uma ona fufuluina, o le laulu e lamolemole ma usiusitaʻi, e faigofie ona selu ma fai laʻasaga. O le faʻaaogaina masani o le faʻamama ia faʻamautinoaina le faʻatinoina lelei o le sebaceous glands ma le toe faʻaleleia o le paleni o le vai. E mafai ona faʻaoga i aso uma.

Lelei:

  • maua ai se aafiaga tumau,
  • fufulu lelei
  • foaʻi le tele o le 'ausa
  • manogi manogi.

Le atoatoa

Le faʻamalolo sili ona lelei ile taupulepule

O vailaʻau fomaʻi ole papala ua mamanuina faʻapitoa e tineia ai faʻamaʻi eseese o le ulu. E mafai ona faʻaaoga e togafitia ai le tele o ituaiga o seborrhea ma dermatitis, faʻapea foi ma le psoriasis, faoa, paʻu, ita.O loʻo iai ni vaega malolosi mo le puipuia. O ia tupe e masani ona faʻaogaina e leʻo aso uma, ae i vasega.

3 911 tar tarampo

Faigofie ma faigofie ona tuʻua i totonu o le au tauva mo se fulufulua fofo - 911 tar tar shampoo. Na ia aveeseʻesea faʻafuaseʻi mai le maʻi ma faʻailoga le lelei uma e mafua mai i le seborrhea. Ole fualaau ei ai antifungal, exfoliating ma bactericidal gaioiga. E feagai ma le tele o faʻavae o pili, eseese ituaiga o seborrhea, psoriasis, ita ma le vevela. O le aano o lona togafitiga o loʻo taoto i le taofiofia o mea tau fiva, agamalu faʻamamaina ma le aveeseina o le ita. O le oloa e talafeagai mo tamaloloa, mo fafine ma tamaiti le itiiti ifo i le lua tausaga le matutua.

Lelei:

  • fetaui ma le puipuia ma togafitiga,
  • fufulu malie le uluulu ma lauulu,
  • o le tau mo le faagaau o 150 ml o 120 r.

Le atoatoa

  • e le fiafia tagata uma i le manogi faʻapitoa.

2 Sebozol (Faletalavai Tekonolosi)

Togafitiga le taamilosaga laupepa Sebozol ei ai le sili aoga lelei i totonu o faʻataʻitaʻiga. E faʻaumatia le mafuaʻaga o le foliga mai o le "paʻepaʻe flakes" ma puipuia a latou toe faʻatulagaina. O lenei meafaigaluega na faʻaalia ai se fofo lelei i le faʻapaleni laumua ma le atopic dermatitis, psoriasis, ma le lichen multicolor. E ui lava i le mea moni o le vailaʻau o se fafo antimycotic, o lona faʻaaogaina e le suia ai le masani ai faʻalavelave o le faʻamamaina. Faafetai i le ketoconazole, o se vaega o faʻavae, o loʻo i ai se antimicrobial aafiaga. O mea e totoe mai e le masani ai e fausia ai le mulumuluga o le laulu e faʻamamaina lelei ai lauulu ma le ulu, ma faʻaitiitia ai le ita.

Lelei:

  • maualuga le lelei
  • talafeagai mo tamaiti mai le tausaga
  • feagai ma le tele o ituaiga o paʻu faʻamaʻi,
  • e le manaʻomia le masani ona faʻaaogaina.

Le atoatoa

O le sili fomaʻi soʻoupu fomaʻi o le penina shampoo - Biocon. E faasino i vailaau. A o fufuluina, o le oloa e faʻamamaina malie ma paʻu le paʻu ma lauulu, faʻaitiitia ai le fofoʻe ma le mageso. Ina ua maeʻa ona faʻatinoina, le lagona o le fou, tumau mo se taimi umi. O loʻo iai i le laupepa mea aoga e pei ole ketoconazole ma le suauu o laʻau. E gaioi i luga o meaola ninii e mafua ai le susu, ma faʻafetaui ai foi i le faʻateleina o gaʻo, aumaia le glands i le tulaga masani. E fetaui lelei mo alii ma tamaitai. Mafai ona faʻaoga mo le puipuiga.

Lelei:

  • aveese le vevela ma le susu,
  • fufulu lemu
  • o le tau.

Le atoatoa

  • laiti voluma - 150 ml.

3 ALPECIN ALPECIN MA Kafini

O le vailaau faʻamalosi lea na gaosia i Siamani na fausia e le Dr. Kurt Wolff Research Institute. Ole mea faigaluega e le gata e faʻaitiitia ai le faʻafitauli o le taetaei, ae e faʻaleleia atili ai le fausaga o lauulu, puipuia lo latou leiloa. Lenei e mafua mai i le malosi vaega o le fausaga - caffeine ma niacin.

O lenei pulufana e sili ona lauiloa i tamaloloa, e ui lava e talafeagai foʻi mo tamaʻitaʻi. O se oloa mai Siamani tagata gaosia e faʻamalosia ia aʻa ma faʻamautu ai paʻu o paʻu ma mea 'ai lelei. Ua faamaonia nei e mafai ona faifai malie faʻasolosolo lauulu paʻu.

2 Jason Natural Dandruff Relief

Ole vailaau faʻamalolo o le uu mo lenei mea e iai se malosi faʻamalosia. E faʻavaveina le toto tafe ma faʻapea faʻatagaina curls e maua sili aitema. O le salicylic acid, sulfur, zinc pyrithione ma glycerin o loʻo i ai i totonu e i ai ni antibacterial ma exfoliating aafiaga. E aofia ai foʻi ituaiga eseese o suauʻu fualaʻau 'aina, saito porotini.

O le sifi moli e talafeagai mo tamaitai ma alii. E le mafai ona faʻatau i le fale talavai; e mafai ona e okaina le oloa i luga ole laiga. E masani ona fautuaina le faʻaaogaina o le fusi mo le puipuia o le seborrheic dermatitis. Ole tele o fagu (350 ml) e lava mo se taimi umi.

1 MaYu Soifua Maloloina Faʻamoe

O se mea faigaluega lautele mai le Secret Key e le gata e fofo ai le faʻafitauli o paʻepaʻe paʻepaʻe, ae e faʻaleleia atili ai foʻi foliga vaaia o le laulu. O lona fausaga e aofia ai le sili atu i le sefulu laupepa o laupepa ma solofanua gaʻo.O le natura faʻatulagaina o le sulu e atoatoa mo i latou e vave gaʻoa aʻa, laʻau faʻafiafiaina, ma o loʻo i ai se faʻafitauli o le susu.

O le tuufaatasiga aveeseina eczema i luga o le paʻu, malolo le vevela, faʻalelei ma faʻamalieina curls. Faʻamasinoina o iloiloga, pe a maeʻa ona togafitia i le uila, faʻaitiitia lauulu, o le iʻuga ua le toe vaeluaina. Tagata faʻatau ua matauina o le oloa e galue lelei faʻatasi ma se moli fafagaina lelei. Pau lava le mea e mafai ai ona faʻaleagaina o le maualuga tau.

Ua lapatai mai le upega tafailagi a Colady.ru: e mafai e oe lava ona afaina lou soifua maloloina! O fautuaga uma e faʻaalia ua mo le faʻasino atu, ae tatau ona faʻaaogaina faʻamalosi e pei ona faatonuina e le fomaʻi!

Faʻalauiloa ia Novema 30, 2012 i lalo o le ulutala: Beauty,

a e sa e naunau e toʻilalo le susu. pe faʻafefea i se tasi taimi na ou (tusa lava pe sili atu ona latalata i le seborrhea) na ou tigaina ai mo le 10 tausaga, pe a fai sa e taumafai uma i le shampoo ae leai se mea na fesoasoani ai, loʻu fautuaga o le "Sulsen" poʻo le "Sulsen" shampoo e tau i le 300 rubles.

faʻaaogaina faʻateʻa-vit-abe. E le gata i le balm. Lava mo se taimi umi foaming lelei. Dandruff ma ia ua leva ona alu, ae ou te faʻaauau pea ona faʻaaogaina. Lauulu i le auala pe a uma ona selu lelei

Na ou fiafia tele ile tuʻufaʻatasiga ole CLEAR vita ABE shampoo ma Magic Glance BOTANICA Antidandruff balm. I le taimi muamua, sa ou mafatia tele, o loo i ai seborrhea. Lenei ua sili mea uma. Ae ou te leʻi faʻaaogaina ni ufi ma pulupulu eseese. Ona o lea, na ou mauaina ai le tuufaatasiga atoatoa mo aʻu.

o loʻo i ai pea i le suʻesuʻe lelei naʻua le faʻamalologa Leai se fesoasoani ia te aʻu

Naʻo le Keto Plus na fesoasoani ia te aʻu e aveese le seborrhea, e ese mai ai, o loʻo i ai ni vaega se lua, ina ia mafai ai ona ou "faʻamaeʻaina" le aluʻese) ma faʻamamaʻi le paʻu, ma toeitiiti lava. Ma e aoga mo se taimi umi.

Faasaoina lana tane ma le ulumatua teine ​​i le ulu
sh-rd, o le faʻafitauli ua mou ese atu, ae o loʻo matou faʻaaogaina pea, ou te faʻamoemoe o le a le tulaʻi mai le mativa ina ua uma ona taofi le faʻaaogaina

O le kulimi faʻaalu ma psoril salicylic e fesoasoani i loʻu toʻalua e teteʻe i le susu. Faʻafetai i se fulufulu faʻapitoa ona fausia le vailaʻau fou
afaina ai mafuaʻaga o le matuitui, ma aveʻese ai. O le moega faʻamalama e faʻaulu matagofie ma faʻaali ai le lauulu i se pupula faʻalenatura. E manaia lona manogi.

le sili sulsen. Ua amata ona faʻaaogaina le paʻu! Ua leva ona ou faʻaaogaina mo le tele o tausaga i le taimi nei, e aoga le sui i le isi moli mo nai aso, pe a amata le faʻaletonu.

Ayurveda, o le vailaau masani a Initia, fesoasoani ia te au i le masese. Sao le faʻamalama e aunoa ma sls ma parabens Ayurvedic ma Nim Chandi. Na ia faia ufiufi uila ma suauu matapulepule.

Lenei i le tusitusiga latou tusi ai e tatau ona faʻaititia le gaʻo o lo o i ai mea, ma e tupu, e paʻu ese paʻu paʻu, ma nei fafine amata aveina nei fua mo le susu. Mo aʻu, o le numera tasi pamu penei o le Horsepower. O lenei laupepa e faʻaleleia ai le faʻailoaina o sebum, i.e. lauulu e le mafai ona soʻona suauu pe mago. Sulsena e faʻamamago loʻu paʻu, ma le Laʻau Malosi naʻo, ma ou laulu e tupu lelei mai. Mea aoga - Ketoconazole ma le citric acid. Naʻo iinei o le tasi e aveese e le mai le taele muamua, ae ma le ala e tatau ona faʻaaogaina. Ona mafai lea ona e alu i isi shapmuni, pe a tatau ona toe fai.

Sa faigata tele ia te aʻu le pikiina o se suʻe mai taugata ma taugofie ma mai le tele o isi, na amata ona ou oso le ita pe na oso mai le susu. Ona amata lea ona ou vaʻai i le suamalie i le fale talavai ma vaʻaia le ta tar shampoo. O se ituaiga e leʻo iloa mo aʻu, vitateka. Sa ou faatauina. Amata ona faʻaaoga. O le mea moni, na ou tuitui le manogi! Ae ua uma ona faʻaputuputu tasi - e tatau ona faʻaaoga. Faapotopotoina ma le agaga. Sa ou fufuluina loʻu ulu. Lea "i gaioiga" o le laupepa e lelei, ma o loa faigofie, ma tufatufa, ma fufulu ese super. Ma sa selu lelei le laulu! Ae o le isi taimi (ina ua uma le vaiaso) sa ou faʻaaogaina seisi laupepa. Ae o le faʻafitauli sa i ai, e leʻi alu i se mea (I se aotelega, e tatau ona ou tuʻuʻesea isi laupepa ma amata faʻaaogaina Vitateca i taimi uma, aua o loʻu ulu e faʻamalo vave loa ma taofi le mataga.O lea la, pe a le faʻapea e te popole i le manogi i totonu o le fagu, o lona uiga o le aulelei e matua matagofie, mativa ua pasi! Ma mo i latou o le a faʻaogaina e tatau ona AMILI I FAIGA-MAUA!

Na tutusa lava faʻafitauli o loʻu toʻalua, sa taumafai foi i le tele o moli ma taofi i Malavit shampoo, i le maeʻa o le faʻaaogaga muamua, na taofi e le papala le papala ma tupu na tupu le susu. Ma o lauulu mulimuli mai ia te ia susulu matagofie tele. Ou te fautua atu ia e taumafai.

Filifili Sebozol Galuega aoga

Mai mea uma laupepa na tuʻuina mai i le tusitusiga, sa ou faʻaaogaina le tolu ma le leai, i loʻu matua faʻanoanoa lava, e leʻi maua ai se mapusaga atoatoa mai i meaʻai. Ina ua uma ona toe oso le nifora nizora ina ua mavae le tolu vaiaso, e masani ona pasi ane Vichy, e pei na ou le masani ai. O le aʻafiaga o le bioderm na umi atu nai lo le maualalo-faʻasaʻo, e ui i lea, na toe foʻi mai le fefete, tusa lava pe ono masina. Naʻo le pau lava le mea o loʻo i ai nei e oʻo mai i le taimi nei ua sefe mai ai aʻu i le pili (i le tausaga ma le 'afa e le faʻalogo pe o le agaga) o le solofanua. E toʻatele tagata e teʻi ma toe fesili mai - o se pulou solofanua lenei? Leai, mo tagata, solofanua mo le fefete ma ketoconazole ua faʻatau atu faʻapitoa lava i fale talavai, se fagu tele samasama (250 ml.) Shampoo, pei o mea uma i lenei itu, faʻaaoga i le lona lua faʻapipiʻi ma naʻo le aʻa. Sa ou tausia i le 5 minute, fufulu loʻu lauulu faalua i le vaiaso. Le faʻaitiitia o meaʻai alu mai le muamua talosaga (ma e matua matauina), faʻamutaina atoa i le lona fa vaiaso o faʻaaoga. O laʻu tala lea i pulou. E te le iloa le mea ua taua o le mea ua e maua ai le mea na e leiloa.

O loʻo ia te aʻu ua maua i le dermorritis seborrheic, e pei ona iʻu mai i le taimi e oʻu ai ma le fomaʻi. Na ia tu mai ina ua fanau, e leʻi mafaufauina. Sa leai ni faʻafitauli i luma atu. Na o le salalau atu ona lima faʻapipiʻi le fomaʻi o manu ma fai mai e le o togafitia, e mafai ona e faʻaaogaina le laupepa, faʻapipiʻi le paʻu, ina ia faʻaititia ai le le mautonu. Ma o lenei ua ou mafatia 5 tausaga, sa ou taumafaia le tele o laupepa, taugata tele pei la roshe posay, ma taugofie tar. Ioe, i le taimi muamua e iai se aʻafiaga, ae a uma le masina ua le toe iai, ma le isi taimi e pei a o le faʻatagaina i le laupepa lea, e tatau ona e faʻaaogaina se mea fou. O le mea la ua tupu, ua ou faʻaaogaina le ulu ma tauau (e pei ona le faʻanoanoa). I le aso ua lava le aʻafiaga, i le afiafi ua manava faʻanoanoa ai le ulu, o isi taimi ou te ala i luga i le vaeluaga o le po ma ou alu e fufulu loʻu lauulu, ona o lenei maʻi ua na ona oʻu valea. Talu ai nei sa ou taumafaia se pulou mai le monard. Monarda o se ituaiga o laau toto; i loʻu atunuu fale e tupu pei o fugalaau. Ua faamatala mai ia te aʻu se vaega o le CO2, e pei ona fai mai e saʻu uo poto i le biochemistry, na o le leai o ni vailaʻau ma vailaʻau latou te faia ai se vailaʻau gaʻoa mai le laau e faʻaaogaina le kesi, pei o foliga o le laau. E taugofie. O le mea moni, na te le mafai lava ona faʻamalolo le seborrhea, ae a amata loa ona vevela lou ulu, ou te pipiina (aemaise lava i faaiuga o vaiaso e le mafai ona fufulu ese ma savali i le aso atoa). E pei ole gaʻo gaʻo, pe a ou i ai i le galuega, ou te laʻei lemu i na nofoaga e maʻimau ai, ina ia leai ai se susulu gaʻoa. Ma e maeu lava e fesoasoani! mo le tasi pe lua aso, e taofi ai le maʻuluʻulu. O lenei o loʻu ulu i aso uma i aso taʻitasi ua matua fiafia lava, aua o le fufuluina o le ulu ma tauau i aso uma manino, e leʻi aoga i loʻu laulu. Lenei tausaga, i le dacha, o le a ou vavaeeseina le monard ma o le a ou faia lauti i le lauti ma fufulu loʻu ulu, faʻafuaseʻi ona lelei atili. O ai tatou manatu o se masani laau mafai ona fesoasoani i dermatitis. Ae e moni ou te moemiti e suʻe se mea e laveaʻiina aʻu mai lenei puapuaga e faavavau. Ae o iinei e na o togafitiga mai totonu i fafo, shampoos, suauʻu e na o se faʻaaliga le tumau o le faʻafitauli. I le aotelega, talitonu dermatologists pe afai o lenei tolotolo mai i fafo, e faavavau. ((

Afai na ou maua le susu, na vave ona ou faʻatau i totonu o le fale talavai, tar psoril shampoo, e i ai le 2 vaiaso o loʻu faʻaaogaina, ma ua oʻu le mativa ma le mageso. O le manogi o tar e le tumau i luga o lauulu, o lea aua le popole teine.

O laʻu vailaʻau sili ona fiafia i ai mo le susu, ma le taimi nei mo le vavaeina o le paʻu, o le Urelia gel, na faia i Farani - Isispharm. faavaivaia malie le paʻu.Ma o le mea e sili ona malie ai o lenei mea faigaluega i le lautele, vave lua i le tasi ma se moli mo le ulu ma se fufulu gel mo le tino.

Na ou fasiotia loʻu lauulu ma lenei "Solofanua". Sa ou faalagolago i faasalalauga. Na amata ona latou aʻe i le palapala, ma iloa ai le susulu. A o leʻi faʻaaogaina lenei "mea fai faʻamalosiʻau" leai ni faʻafitauli i lauulu I UMA! Ou toe faʻafoʻio lauulu i laupepa faʻavae i luga o henna ma basma + faʻaopopo suauʻu ma isi mea. Lauulu lanu ma le soifua maloloina o se ponesi!

Ou te faʻatuatuaina vailaʻau vailaʻau. E ui lava o loʻo i ai "mea e ofo ai". Seyas o loʻo faʻaogaina le gel Urelius. Sa ou fofoina ia le taamilo. Ou te aumaia loʻu paʻu e faʻatonu ma lenei gel foʻi, e lautele naʻo le talafeagai mo le ulu ma le laulu (aveese le susuʻe)

Maeu lenei povi ua maua ai aʻu! Ua uma ona ou taumafai i le tele o tupe, o le iʻuga e le gata mo se taimi umi. I le faʻamalama, naʻo Hadshalders fesoasoani ia te aʻu sina mea. O lenei ou te manaʻo e toe taumafai Kloran, latou foliga mai na tusia lelei e uiga ia te ia: [E faʻasaina le fesoʻotaʻiga i punaoa a isi vaega] Ou te faamoemoe mo le sili ...

Sa sau Sebazol ia te aʻu. O lenei ua ou faʻaaogaina mo le puipuia. Ma sa amata ona ou faʻaogaina Clear Vita Abe. Lelei tele

Ma o le Zdrav Asset Shampoo ua sau i luga ma le malala ma kolagen. Malamalama ese! Sa fai si oʻu mimita, ae o le lauulu lava ia na mago ma leai se ola, ma o lenei ua leai ni faʻafitauli: ua teuteuina lelei ma iila. Ma o loʻo ia te ia le laʻasaga tele ua i ai le faʻamalologa faʻapipiʻi o lenei ituaiga Zdrave Forte - o se faʻamalosia faʻamatalaina. Ma o le tau e talia mo tulaga lelei Europa. Malamalama maoaʻe. O lenei la i Rusia ua mafai ona e faʻatau mai.

Loʻu fefete ile faʻamasaniga amata i le fesuiaiga o le vaitau, m. ua na o se mea na tupu faafuasei, ae o se mamanu faapena sa ou maitauina mo aʻu. O laʻu filifiliga umi umi na pa'ū i luga o le kulimi mai le pamu Antiforfora jiomat. Fomaʻi faʻapipiʻi laʻau i luga o fualaʻau ma le soʻona vao i le fale talavai.

Na amata loa ona aliali mai le tataʻe, na amata ona valeina pea loʻu papala, naʻo loʻu oso i luga o le puipui mai le vevesi. Na faʻatau mai e loʻu tina ia te aʻu i le faleoloa i le fale talavai, e taʻua o Sebopyrox 911. O se mea faʻapipiʻi laʻasaga faʻamamaʻi, na te faʻamamaʻia le papala ma le mago lelei. E fusu foi o ia i se taliga e mafua ai le susu.

Mai le mativa o susu, masks ma burdock suauu ma mumu pepa na fesoasoani lelei ia te au. O le fale talavai e faʻatau atu, o le tau paketi lava. I le taimi muamua, Sebazol fasimoli na fautuaina i totonu o se fale talavai. O le iuga e leai. A maeʻa le pulou, e vave ona iloa mai le iʻuga. Ae ou te faʻaaogaina lava le kulimi tasi i le lua vaiaso uma.

O laʻu togafiti, e le taugata ma aoga Sebopyrox 911, fautuaina aʻu i le fale talavai, faʻamamaina lelei lauulu ma e leai se afaina o le ulu. Ina ua mavae le vaiaso o le faʻaaogaina, sa galo ia aʻu le mea malie, ma e oʻo lava i le taimi nei ou te le o manatuaina.

Ina ua ou sau i le fale talavai mo Nizoral, sa fautuaina e le faletalavai ana le selau pasene analog Mycozoral. E aoga foʻi, faʻapea foi ma le 2% ketoconazole, e tau faʻasaga i le taliga ma faʻamamaina le mativa. Na iu ina aoga le kulimi. Laveaʻiina matou mai lenei faʻafitauli le lelei. Ia, puipuia, faʻatasi i le masina pe lua, fufulu loʻu ulu ma Mycozoral.

Na vave foi ona ou faʻafiafia, e tatau lava ona e faʻatupuʻa te faʻalavelave. O le ulu e matamuli. Ou te faʻasaoina e le faʻamalama Mikozoral, o se tala a le Nizoral. O le faʻavaega ma gaioiga e tutusa lava, ma o le tau e toetoe o le afa le tau o Mycozoral. I nai faʻauuga, mimita alu ese.

1. Keto Plus (500 rubles)

O le vailaʻau o loʻo aofia ai le ketoconazole, faʻapea foʻi ma elemene e fesoʻotaʻi. O lenei oloa ua faʻaagaga mo le togafitia o le penitiva ma ona faʻafitauli, fungusua ma pupula faʻafitauli. Na vave faʻamalieina faʻafitauli ogaoga ma faʻaitiitia ai le le manuia. E aoga le kulimi mo le faʻaaluina o le dermorritis seborrheic

2. Nizoral (1 afe rubles)

O se sili fomaʻi soʻona galue o loʻo faʻagaioia faʻatau atu, tusa lava pe maualuga le tau. E mafai e faʻamamaina le palapala mo se taimi umi, faʻaititia taua lauulu ma le faʻamamaina lelei. E mafai ona faʻatau i soʻo se faletalavai faleʻoloa. Pau lava le faʻaletonu o le le manaia manogi o le fausaga.

3. Sebozol (400 rubles)

O loʻo faʻamauina le faʻapipiʻi ma le ketoconazole i le vailaʻau mo dermatitis, lichen ma seborrhea. Na ia taulimaina maʻi uma nei maʻi. E talafeagai le mea faigaluega mo soʻo se ituaiga o lauulu. Dandruff ma lona fesoasoani amata amata faasolosolo alu ese pe a uma le 3-4 muamua talosaga. O faʻamatalaga e uiga i le faʻamalolo ua oʻo mai i se tulaga lelei, ona o le tau e ogatusa ma le lelei.

4. Masimu (380 rubles)

Ole isi oloa na faia ile faavae ole ketoconazole e ofoina atu i tagata faatau ile lua vaega: mo togafitiga (2% ole gaosi mea) ma mo puipuiga (1%). E le i ai se manogi faʻapitoa i le lauulu pe a uma ona fufuluina. E le gata i lea, o le faʻamalama e maua ai le mama ma le soifua maloloina susulu mo ni nai aso.

5. Fitoval (mai le 250 rubles)

O se vailaʻau malosi e aofia ai ketoconazole, zinc pyrithione ma cyclopirox. E feagai ma le taliga, faʻafiafia ma le leiloa o lauulu. Na pau lava le mea le lelei o le mea moni o le faʻamalama faʻafefe mo tama talavou i lalo o le 14 tausaga.

Mikanisal (500 rubles)

Shampoo ma antifungal gaioiga e le gata mafai ona 'aveʻese ai le susu, ae faʻafetaui foʻi i le mumu luga o le paʻu. E i ai le mafiafia tumau, e faigofie ona fufuluina ma maua se umi-tumau aafiaga. I totonu o vaivaiga o tamaitai matauina le mea moni o le tuufaatasiga e le mafua.

Bioderma Node (500 rubles)

O le Farani fofo e avea o se faʻataʻitaʻiga tele antifungal o loʻo i ai foʻi se anti-inflammatory ma bactericidal aafiaga. I le naʻo le lua vaiaso o le faʻaaogaina masani, e faʻamataina ai le papala ma faʻamamaina ai le aluʻe. E tele tagata e faʻatauina le laupepa e faʻamalosia ai le seborrhea, ma le ogaoga.

Squaphane S (600 rubles)

Se oloa e i ai le faʻatulaga lelei e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le faʻagaioioiga o le glands, aveese faʻailoga o le fulafula ma aveese le fungus. E aofia ai le juniper suauu, climbazole complex ma isi vaega aoga. O faʻamanuiaga taua o tagata faʻatau e aofia ai tau talafeagai, tamaoaiga faʻaoga ma se manogi manaia o le mau i luga o le ulu pe a uma ona fufuluina lau lauulu.

Dandruff Pulea Shampoo (700 rubles)

Moli e faʻamamalu uma ai uiga o le susu, o loʻo i ai fua o laʻau, peptides, suauʻu eseese ma isi vaega o le faʻapogai faʻaleaganuʻu. E faʻaaluina i le tamaoaiga, e tusa lava pe 'ulu i se uumi umi. Faatasi ai ma uiga le lelei, na o le manogi faapitoa e tu matilatila.

Himalaya Herbals (300 rubles)

Ose mea lelei mo tagata e ofaina le lauulu gao ole mafai ona ia faʻalelei ia lauulu lauulu, faʻaleleia lona mama, faʻamamaina le loimata o loʻo i ai ma sili ona aisa. E i ai se manogi faʻapitoa, ae le faʻalavelave tele. Tamaitai fiafia i le oloa mo lona talafeagai tapuni ma dispenser. Mai le minus, e faʻatau e le aufaʻatau se suavai tumau.

Klorane (600 rubles)

O le mea taua o lenei oloa o lona faʻavaeina. E aofia ai: vitamini, mea ma le antifungal meatotino, faʻapea foʻi ma le nasturtium aveesea. E aoga e le gata mo susu, ae o le paʻu foi paʻu. O le mea faigaluega e maua ai le maualuga-faʻamaloloina lauulu ma taofi le pulu.

Dermazole (300 rubles)

Ua faʻamaonia e le Shampoo ia lava e le na o Rusia. Sa alofagia o ia e le tele o fafine ma tamaloloa mo le vave ma tulaga maualuga o le faʻamamaina o le matala. E le gata i lea, o lenei fofo foʻia le faʻafitauli o le dermatitis ma le lichen. O le oloa na gaosia i Initia ma e naʻo vaega aoga.

Fale Faʻavae (300 rubles)

O se vailaʻau sili ona faʻaaogaina lea, o se tulafono, mo le puipuia poʻo le maeʻa togafitiga. Na ia tau lelei ma le papala, mamago lauulu, ma le paleni paleni. O le laupepa e lauiloa ona o lona manogi manogi, maualuga lona faʻatinoina ma mafai ona faʻaosofia ai lauulu tuputupu ae.

O le moega lelei mo le suasami

O le alu o le paʻu e mafua ai le le mautonu pe a fufuluina lou lauulu ma selu, ia o lea e ona tagata e sauni mo soʻo se mea e foia ai le faʻafitauli.O le laupepa mo lenei, o le tulafono, e mafai ona faʻamamaʻi e le gata o le susu, ae faapea foi ma le mataga i le paʻu, lice ma isi siama siama.

LUGA 3 sili oloa:

Vichy Dercos (mai le 400 rubles)

O se pulupulu e sili ona lelei ma le mafiafia mafiafia e mafai ona faʻamamaina gatalia pe a maeʻa le faʻaaogaina muamua. E leai se parabens ma ni isi mea leaga. E manaia tele mo tagata e tagolima ituaiga paʻu. O le isi lelei o le mafai lea e faʻatauina taugofie ona malamalama i le lelei o se oloa.

Tervapuun Tuoksu (200 rubles)

O le oloa ma le tar tar mai le Finnish pine i le tuufaatasiga ua fuafuaina mo le togafitia o le fungus, oily seborrhea ma isi fulufulu pipisi. O loʻo gaosia i Finelani ma e tufatufa malosi i le lalolagi atoa. Faʻatau mai e le au faʻatau, e matua aoga lava se tupe faʻapipiʻi. E le gata i lea, latou te fiafia tele i le le mailoa le aoga o le tuʻufaʻatasiga.

Sulsena (300 rubles)

Ua faailoa mai le moli faʻapitoa o le au fai pisinisi Iukureini i le seborrhea o le gaʻo, faʻapea foʻi ma le solia o le metabolism o gaʻo i le paʻu o le ulu. O lona tuʻufaʻatasiga e aofia ai vaega nei: Climbazole, laupepa pipi, o suauʻu, peptides. E aoga tele lenei mea faigaluega mo le faʻatamaia o faʻamaʻi maʻamaʻai faʻapea laʻasaga maʻai.

MaYu Shampoo Faamaloloina (700 rubles)

Shampoo aveese le susu, faʻamalosia lauulu ma faʻatagaina lauulu ia tumau mama ma susulu mo se taimi umi. E lauiloa mo ona masani le natura, lava-puleaina aafiaga. E fesoasoani tele lea tamaʻitaʻi i le faiga o sitaili, faʻafilemu curls ma tau lelei i vae vaevaega. Mai faʻaitiiti, naʻo le tau maualuga e faʻamauina.

Faamaloloina Puipuiga o le fefete (500 rubles)

O lenei laupepa e faʻamamaina le paʻu, ma tausia mama lauulu mo le sili atu ma le lua aso ma e iloga i le lelei faʻaofu. O le vailaʻau o loʻo faʻatau atu i soʻo se faletalavai e aunoa ma se talavai, e matua mafaia e soʻo se tasi ona faʻatauina. Faʻapena foi i ona faʻamanuiaga aofia ai ma le mea moni a maeʻa le faʻaaogaina muamua, e fetaui lelei sili atu lava curls. Ae mo mea le lelei, o tagata e masani ona matauina le leai o se dispenser ma le tomai e ulaina lauulu.

Lauulu taua (mai le 300 rubles)

O se togafiti tulaga ese mo faʻailo e mafai ai ona e faʻamalosia masani le sebaceous glands ma faʻamama le fungus o le ulu. E aofia ai le tele o mea aoga aoga: faʻaopoopoga o laumei lanumeamata ma burdock, zinc ma isi. Faafetai ia i latou, o le oloa ei ai siama, anti-inflammatory ma antimicrobial aafiaga. I se faʻaopopoga, e faʻamatalaina ai le manoa o sulu ma maua ai le puipuiga malu i le ultraviolet ray.

Le ulugalii sili ona lelei ile kulimi

O oloa faʻapitoa e faʻamaloloina ai faʻamaʻi eseese, o loʻo faʻaogaina malosi i faleoloa taugata ma ua i ai se tau talafeagai. E le o tagata uma e mafai ona mauaina se mea taugata, ae le itiiti ifo i le faʻatasi i le tausaga e tatau ona e faʻatautaia oe lava ma lau lauulu.

Ole lisi o taʻitaʻi ile vasega lea e aofia ai:

Loreal Professionnel Instant Clear Pure (1 afe rubles)

E le faʻaleaogaina fua le faʻamamalu. Na ia mauaina i lana tuatusi le tele o faʻamatalaga lelei e uiga i le faʻatinoina, malie lava ia tutusa lelei, faʻapea foi ma le faʻaopopoga aafiaga o lamination. Ae mo vaivaiga, iinei e na o le tasi - luga o le taimi, o le aafiaga e mou atu.

Loreal Professionnel Homme Cool Clear (mai le 900 rubles)

O le aoga autu o lenei meafaigaluega e aofia ai le vave vaaia vaʻaia, faʻapea foi ma le tomai e faʻavasega lelei le galuega o le sebaceous glands. I se faʻaopopoga, o fafine e fiafia tele e faʻaumatia le "kiona" i luga o le ulu pe a uma le vaiaso faʻaaoga (2-3 taualumaga). O le minus, tagata faʻailoa mai se tamai voluma o le fagu.

Chicco (200 rubles)

Shampoo-foam na fuafuaina mo le faʻaaoga mai aso muamua o le olaga. O lenei mea faigaluega e mafai ona avea o se vailaʻau fofo ma prophylactic. E taofia le fausiaina o papala i luga o le ulu, aveese paepae papaʻe ma faamaluluina le paʻu.O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai fua o hawthorn ma chamomile.

La Cree (mai 150 rubles)

Ole isi vailaʻau e tuʻufaʻatasia ia meatotino o le shampoo ma le foam, e mafai ona faʻaoga e le gata mo fanau laiti ma mo pepe e oʻo ile 12 tausaga. E iai le jojoba ma suauʻu olive, salicylic acid ma le licorice. Le ituaiga o moli e iai le tau maualalo, ae sili atu le lelei. Na ia matua fetaui lelei i paʻu o manuʻa, tataʻe ma mago.

Mustela (1000 rubles)

O le oloa ma mea o loʻo tupu mai e leʻo iai ni fasimoli ma ni parabens. O vaega autu e: salicylic acid, avocado suauu ma climbazole. Na te faʻamamaina faʻamamaina le leaga, ia faʻafofogaina ma le susu ma e faʻavaveina le faʻamaloloina o manuʻa. I se faʻaopopoga, o lenei oloa faʻaleleiina le lelei o le paʻu paleni.

Lea shampo e sili ona lelei mo le pili?

I totonu o le tele o aofaʻiga o oloa, faia o se filifiliga e faigata. I le tulaga o mativa, pe a faʻatau mai le shampoo, e taua le mataala e le gata i le faʻatulagaina ma tau, ae o lona faʻamoemoe foi. O oloa taʻitasi e fuafua mo se isi faʻafitauli ma e i ai lava ana meatotino. Ina ia faʻatauina se oloa moni talafeagai, e tatau ona e manatua ni nai fautuaga:

  1. Mo lauulu gao, Initia oloa e sili atu talafeagai.
  2. Afai e le mafai ona iloa tonu le mafuaʻaga mafua ai le faʻamafia, ona mo faʻataʻitaʻiga e sili le filifilia o tupe ma se aafiaga faigata.
  3. Faatasi ai ma foliga masani o le susu, e aoga le filifilia o laupepa i aso uma e le faʻamagoina le paʻu.
  4. Mo prophylaxis, e sili le faʻaaogaina o oloa ma se faʻamaluluina aafiaga ma vaega masani i le faʻavae e faʻatonutonu ai le paʻu uʻu.

Le vailaʻau sili ona lelei le laʻasaga faʻamalu ile TOP 7 faʻatulagaina

E le se mea fou le faʻafitauli o le susu ile ma e tele oloa e foia ai. Faʻafefea ona malamalama ma filifili le mea tonu e aunoa ma le ova tele?
Togafitiga laupepa e sili ona faatauina i se fale talavai. Faʻamatalaga a tagata faʻatau atu mafuaʻaga e talitonuina ai o le faʻamalama faʻatau i se faleoloa mea e mafai ona pepelo ma, i le tulaga sili, o le a le foia le faʻafitauli, ma i se tulaga sili ona leaga, o le a faʻalaeʻeina ma faʻaopopo isi mea i le tulaga o aʻafiaga teteʻe.
Matou te vaʻai atu i le faʻatusatusaga. O se sui sooupu e fesoasoani faʻamamaina le aluʻafa tatau ona i ai a itiiti mai 2-3 vaega o loʻo i ai mea nei:

  • antifungal - climbazole, ketoconazole,
  • antimicrobial - pyroctone olamine, zinc pyrithionate,
  • keratolytic (e fesoasoani i le aveeseina o le pito i luga o le epidermis) - sulfur,
  • exfoliating - ose salicylic acid,
  • cytostatic (faʻaitiitia le toe gaosia o fua o sela) - selenium persulfide,
  • malolo le faʻatupu - ose mea e maua mai i laʻau taamilosaga, nettle, burdock, birch, chamomile, ginseng, tar additives, ma isi.


Na matou filifilia le 7 shampo sili ona lauiloa ma aoga na tuʻuina atu i le aso, ma faʻavasega a latou fatuga, faʻatusatusa le tau ma siaki tagata faʻatau iloiloga


Ina ia fesoasoani i le togafitia ma le puipuia o le susu, Vichy faalauiloa Vichy Dercos Shampoo. O le faʻamalama e fai ma vailaʻau, o le mea lea e le fautuaina ai le faʻaaoga i aso uma. Mo togafitiga 2-3 taimi i le vaiaso, mo le faamoemoe o le puipuia, ua lava le lua taimi i le masina, i isi taimi, faʻaaoga isi vailaʻau.
O vailaʻau galue e fai ai maumama vichy laupepa o selenium sulfide, clotrimazole, pyroctonolamine, ma ketoconazole. O le vailaʻau o loʻo aofia ai le salicylic acid, taua suauʻu ma vai vevela.

Lelei

  • maualuga le lelei
  • aveese le vevela itagia vave
  • e le oi ai parabens, sulfates ma faʻafiafiaga lanu,
  • foams lelei
  • talafeagai mo le paʻu maaleale
  • manogi manogi.

Le atoatoa

  • taugata
  • faasaina i fafine maitaga ma i le taimi lactation,
  • faasaina i tamaiti i lalo ole 12 tausaga le matutua,
  • e ono le faʻamalosia le tagata ia.

Ole tau eseese mai 800 i le 1000 rubles i le taga o 200 ml.

E ui lava e seasea ou fufuluina loʻu ulu, e tumau pea loʻu mama mo oʻu laulu, ma tumau le pala. Ou te fautuaina tagata uma o loʻo i ai ni faʻafitauli ile faʻaili

Lalo o se vitio ma se faʻamatalaga e uiga i le oloa mai le tagata faʻaaoga:


O le vailaʻau o se tagata gaosi oloa i le atunuʻu ma umi, lelei talafaasolopito. Atonu o le oloa e leai se igoa tele i luga o le afifi ma tagata taʻutaʻua flickering i le faʻapisinisi ma se faʻasologa i lona lima, ae e le o se mea lelei lea mo lona lelei ma tumau lelei faʻaiuga mai le faʻaaogaina. O mea aoga e aofia ai selenium disulfate, laureth sulfate, benzyl alcohol, citric ma salicylic acid, lea e faamaonia e le Rusia Matagaluega o le Soifua Maloloina. E pei o soʻo se vailaʻau, e le talafeagai le laupepa mo le faʻaaogaina i aso uma, ma e fautuaina e faʻaaoga e le sili atu faʻatolu ile vaiaso. E faʻaalia le iʻuga ina ua uma le 2-3 talosaga, ae afai e te le uia le vasega mo le 2-4 vaiaso, o le a toe foʻi mai le susu.

Lelei

  • foams lelei
  • fesoasoani e aveese soʻo le laulu fufuluina,
  • faaosofia lauulu tuputupu ae, puipuia lauulu lauulu,
  • taugofie
  • taunuuga vave.

Le atoatoa

  • sulfates i le tuufaatasiga,
  • laiti voluma
  • Contraindications mo tagata le lava faapalepale.

O le tau o Sulsen shampoo mai le 200-300 rubles i le 150 ml.

O loʻo faʻamamaina lelei moli mo moli mo mea, faʻamalosia ai se pulu malie faʻamalieina leai se manogi malosi. E fufulu gofie lava ma e le fuaina lalo lauulu. Ua leva na ou faʻaogaina lenei fofo mo se taimi umi, e leʻo i ai loʻu maʻai, ae ua ou faʻaaogaina lea taimi ma lea taimi mo le faʻamoemoe e puipuia ai. Ae ua faʻaaogaina pea e loʻu toʻalua faʻatasi ai ma kulimi teuteu, pei ona maua e ia le psoriasis

Ketoconazole


O le igoa o le laupepa faʻaalia saʻo mai ia i matou le mea taua e gaʻo - ketoconazole, o loʻo i ai i le 2% o le tele ma o lona galuega autu o le faʻaititia o le gaosiga o gaʻo. O loʻo faʻatau ia Shampoo i le fale talavai ma faʻatonuina e le trichologists e togafitia le seborrhea. O le ala o togafitiga e oʻo atu i le 1 masina ma faʻasolosolo le faʻaogaina 1-3 taimi i le vaiaso. Faʻamoemoe o muamua foliga vaʻaia i le 1-5 vaiaso. Maitau o suesuega i le aʻafiaga o le vailaʻau nota e le gata ina faʻaleaʻesea le susu, ae le taofia ai foi le pala.

Lelei

  • talafeagai tau
  • puipuia lauulu lauulu
  • leai ni contraindications (tagata faʻamalosiʻau).

Le atoatoa

    tele matau lauulu lauulu pe a uma ona faʻaaogaina.

Le tau o le 200 rubles i le 150 ml o lauulu.

O le mea e ofo ai, o le papala na mou ese i le taimi lava na muamua talosaga ai, ae o le suamalie o le laupepa na faʻatautaia i le maea ai o le 4-5 fufulu. E faʻaalu ma le faʻaolaina. I loʻu manatu, ua tatau ona matua lima


O se tasi o sili ona lauiloa, faʻafetai i faʻasalalauga, vailaʻau e fesoasoani i le taua faʻasaga i "mataga faʻailo". O loʻo i ai se aafiaga o le antijungal e mafua mai i le ketoconazole faʻaopoopo i le imidourea ma le hydrochloric acid. Ole gaioiga a Nizoral e faʻatautaia muamua ile togafitia o le ulu.
I le mulimulitaia o faʻatonuga, ua faʻaalu faalua le ufiulu: le uluaʻi taimi, faʻasusu le ulu, fufulu ese pe a uma le 1 minute. O le taimi lona lua faʻapipiʻi i le ulu ma tuʻu mo le 3-5 minute, fufulu faʻalelei. E le mafai ona faʻaalu le kulimi mo le umi atoa ole laulu, e mafua ai lo latou faʻamamaina.

Lelei

  • togafitia le uluulu, puipuia le susu,
  • aveese le vevela itagia vave
  • tamaoaiga e faʻaaoga,
  • mea e le afaina i le paʻu, ae faʻagaioi ia luga.

Le atoatoa

  • taugata
  • manogi leaga
  • mafua ai le afaina ai o mea,
  • mafua ai lauulu mago.

Ole tau ole Nizoral ile fale talavai e amata mai le 650 i le 850 rudders.

Ina ua maeʻa le tolu faʻaaogaina o lenei laupepa, na amata ona leiloa le faʻamamaina ma ua oʻo nei i le tausaga ma e leai se mea o maua ai, e ui lava ina ua mavae ni nai vaiaso sa amata ona ou faʻaaogaina laʻu laupepa masani

Ua 2 masina o oʻu faʻaogaina lea mea, ua leai se mativa, ua leiloa le paʻu o loʻu laulu. O lenei ua ou faʻaaogaina uma 2 vaiaso mo le faʻamoemoe o le puipuiga. A ou faʻaaogaina le laupepa masani, e leai se mageso ma le mativa e le toe foi


Alerana o se vailaʻau faʻapipiʻi faʻamoemoe e faʻaititia le sebum secretion ma faʻamamaina ai siama faʻamaʻi. O le tuufaatasiga o loʻo iai vailaʻau faʻapitoa pei o le pyrocton olamine, prokapil ma dexpanthenol.O le faʻaaogaina o le vailaʻau e moni lava, o le iʻuga e taunuʻu pe a uma le 4-5 vaiaso o le faʻaaoga masani. E faʻapipiʻi teisi mo le laulu susu, faʻaʻafefoe ma matua mo le 2-3 minute ile ulu, ina ua maeʻa ona fufuluina lelei le lauulu ile vai mafanafana. Ae le i faʻaogaina, faitau i le contraindications, ua tele lo latou faʻamalolo.

Lelei

  • faʻafetai i le menthol i le tuufaatasiga, ia vave faʻamamaina le vevela,
  • togafitia le mafuaʻaga o le taemo
  • lapoa o se fagu,
  • faalauiloa lauulu tuputupu ae ma faamalosia.

Le atoatoa

  • faasaina i fafine maitaga ma i le taimi lactation,
  • faasaina i tagata i lalo ole 18 ma ina ua mavae 65 tausaga le matua,
  • Aua neʻi e faʻatatau pe a fai ua malepelepe le ulu.

O le tau o afifiina o le 250 ml mai le 370 i le 480 rubles.

Lauulu na sili atu le umi faʻamalosi, susulu, susu na meleʻese ina ua maeʻa le 3rd talosaga. E puʻupuʻu le laulu ma e mafanafana lona toalua, o lea e fiafia tele i le mea moni o le mafiafia ma mafiafia o lona laulu. Ae mo fafine e iai le laulu uʻumi, ou te fautua ia oe ia vave ona faʻatau mai foʻi pulu pasama mai le faʻasologa lava e tasi

Solofanua


Horsepower Shampoo na fausia muamua mo meaola, ae o lea ua toe faʻaleleia ma fetuʻunaʻi i uiga o laulu o tagata ma le ulu. O le vailaau malosi taua ole pamu o le ketoconazole. O loʻo faʻapipiʻiina foʻi le vaega ile provitamin B5, lanolin, cocoglucoside, collagen, tar, propolis extract ma le tele o isi vaega ua lauiloa ona o lo latou lelei i le fausaga o lauulu. O le solofanua solofanua e tau ai le faʻafitauli o le susu, toe faʻaleleia le tino o le lauulu, faʻamalamalamaina le laulu ma foliga lelei, taofi le paʻu, ae faʻamamaina le ulu, o lea la, e le fautuaina i le faʻaaogaina o le paʻu. A faʻaaogaina, ua fautuaina e faʻaalu sina laʻititi o le tapena ile susu susu, faʻapipiʻi, taofi mo le 2-3 minute ma fufulu ile vai mafanafana.

Lelei

  • malosi tauivi ma lauulu lauulu,
  • talafeagai mo lauulu gaoʻoi ituaiga,
  • e usitai le lauulu.

Le atoatoa

  • ua fai ma vaisu
  • e mafua ai le vevela ma mago,
  • o le taunuʻuga na tupu pe a uma le 1,5-2 vaiaso o le faʻaaogaina.

Le tau o le 250 ml o le faʻamu mo lauulu mai i le 450 i le 620 rubles.

Ina ua uma ona fufuluina, lauulu malulu, susulu, faateleina le voluma. E matua aoga le laupepa e faʻaaogaina, o le tapuni e mafai ai ona e faʻaogaina faʻalelei. E i ai le manogi manogi, mafiafia, pe a fai foaming ua fufuluina lelei ma fufulu ese, ae ua ou galo atoa le susu

Heden tagata fai ata


Heden Sholders (Ulu ma tauau) - "No 1 laupepa i le lalolagi e faasaga i le susu," pei ona faʻamatalaina e le faʻasalalauga. Muamua, o lenei faʻamalama e teuteu teuteu. O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau o loʻo faʻatumuina i vaega o vailaʻau ma o lenei mea e tutupu ai suʻesuʻega. O le faʻavae e faʻavae i luga o le formalin, zinc pyrithione ma menthol.

Lelei

  • taugofie
  • Avanoa i faleoloa
  • tausiga matagofie lauulu
  • aveeseina o le vevela.

Le atoatoa

  • vailaau tusia
  • e le o se vailaʻau
  • e i ai le tagata faapalepale i tagata taitoatasi.

Ole tau maualalo ole Head Shoulders ole 150 rubles ma e faʻalagolago ile tele ma le ituaiga o oloa.

O le sampo e faʻamalieina ma fufulu lelei. O le manogi manaia e umi le umi, ma le laulu e faigofie ona selu ma maua susulu. Ma, sili ona taua - leai se meaʻai