Mama

Moli mo blondes mai samasama

Yellowness o se soa masani o le le faʻataʻitaʻiga pisia i le lanu o blond. O le faʻamoemoega faʻaiʻuina o le “blonde hair” i nisi teineiti e liliu i le “moa aafiaga”. O le a se mea o totoe i lenei mea? Naʻo le faʻasaʻoina o le tulaga. Ma o lenei mafai ona faia i le faʻamalama mai le samasama mo le blondes.

Seʻio tatou malamalama pe faʻafefea ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega ma o fea ituaiga itu e sili ona lelei.

Faʻafefea ona fai le suamalie mo le samasama

O le manatu o le ufiulu mo blondes mai yellowness o lena ma le fesoasoani o faʻapitoa vaega, o le mafuaʻaga yellowness ua "poloka". O nei vaega o siliva poʻo lanu vali. I luga o le faʻafesoʻotaʻi ma lauulu lanu samasama, amata pigments latou fegalegaleaiga ma le lauulu fausaga, taofia yellowness ma tuuina atu le manao platinum hue.

I latou aofaʻiga, valiina moli mo blondes mai samasama o loʻo i ai le tele o faʻaopoopoga: vitamini, taua suauʻu ma vaega o laʻau ma faʻaopoopoga. O le mea lea, faʻaopopo atu i lona faʻavae autu, o tupe e faʻafailele ai curls ma faʻamafanafana ia i latou, malosi ma agamalu. Ma o le tele o le faʻamama o laupepa e le mafai ona tuʻuina atu se aʻafiaga.

Ae o loʻo i ai foi ni faʻaletonu i se mea faigaluega aoga mo lauulu:

  1. O le vailaʻau o loʻo i ai mo le pulou le laulu e mafai ona taofia ai le susu o le susu, faʻamagoina, o teine ​​e i ai se matutu ituaiga lauulu e le tatau ona faʻaogaina se mea faigaluega.
  2. A maeʻa ona faʻaaoga le oloa, e mafai ona faigata ona selu lou lauulu, ona e le mautonu.
  3. Ala o lima ma le uluulu e ono tumau pea pe a uma ona faʻaaogaina le samasama samasama mo le blondes, ona o loʻo i ai pigments o lo o 'ai malosi i totonu o le paʻu ma e le vave fufulu ese.
  4. Afai o le maeʻa ona sui lea o lou tino lelei, o le a le tatau ona e faʻamoemoeina se iʻuga lelei mai le uila. I lenei mea, o isi faʻamalosi fuafua e manaʻomia, lea e tatau ona faʻatino e le tagata faʻapitoa.

Mea e te sailia pe a filifilia se mea faigaluega

Talu mai lauulu mai le samasama o lauulu i blondes e tatau ona fesoasoani i le tele e mafai ai, faʻaopopo, ia aua nei faʻaleagaina le ua maeʻa faʻaleagaina le lauulu, o le mea muamua e tatau ona e faʻalogo i ai pe a faʻatauina o le tuʻufaʻatasia ma le leo. A filifilia se fofo, aua le paie ma faalogo i lenei:

  • I le avea ai o se vaega o lenei, maualuga le lelei paolo o samasama mo blondes, e leai se amonia ma hydrogen peroxide. O nei mea e sili ona malosi, vailaʻau vaega e le faʻamoemoe e aveese le lanu samasama.
  • I luga o le teuina tupe o loʻo i ai ni faʻaaliga o loʻo faʻaali mai ai le lanu o le pulou. Afai o le oloa e aofia ai siliva pigment, ona i luga o le fagu o le a tusia Silver, Gray Shampoo, "Aneti-samasama." Ui i lea, o sea pigment e sili ona agamalu, ma o lona aoga e le mafua ai le foliga mai o isi lanu i luga o le lauulu.
  • Laʻasaga e teteʻe atu i samasama mo le paʻu o loʻo iai le vali lanu viole (ma le i ai o lanu talafeagai), i se isi itu, liliu ia vali ungu pe a fai o loʻo teu le oloa i le lauulu. A o lenei minus e le faʻaitiitia ai lona aoga a o le shampoo e faʻafetaui ai le samasama. O le mea taua o le mulimuli i faʻatonuga uma e faʻaalia i luga o le afifi.
  • A o le i faʻaaoga le fofo mo le samasama, e taua le faʻalogo i le laulau o tone ma le faʻaiuga mulimuli pe a uma ona faʻaogaina le faʻamalama.

O nei faigofie taʻiala o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea saʻo mo ou manaʻoga.

Faʻatonuga o faʻaaoga

E taua le mafaufauina o le faʻalanuina o laupepa o se mea faʻapitoa ma e le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma. O lona tuʻufaʻatasiga e ese mai masani masani mo le fufuluina o lau lauulu, o lea le usitaʻia o tulafono pe a faʻaaogaina ua mautinoa e taʻitaʻia ai i le faʻamoemoeʻina.

  1. Faʻaaoga le laupepa paʻu laʻititi ifo i le 1-2 taimi i le vaiaso. O lea vaitaimi faasolosolo e talafeagai mo se vaega fou o lanu e maua ai se vae i luga o le muamua (ina ua mavae le faʻatonuga muamua), faia ai se matagofie, tusa lava ma le paolo e aunoa ma sina faʻaaliga o le samasama.
  2. Ua faʻapipiʻiina le laulu ile lauulu mago ile lauulu atoa. Ae muamua e tatau ona e oloina i ou alofilima (mo le faigofie talosaga).
  3. I le taimi muamua faaaoga, o le oloa e tatau ona tuu i luga o laina mo na o 1-2 minute. A maeʻa le laulu, e tatau ona e iloiloina le tali ina ia malamalama pe tatau ona faʻateleina le faʻaaliga taimi i le isi taimi.
  4. A maeʻa ona fufulu ese le lauulu, e tatau ona faʻaogaina le moisturizers i lauulu, talu ai o vaega o le oloa e iai le tomai e faʻamamago ai faʻasologa.

O nei fautuaga e faigofie ona faʻatino, ae aoga, o lea aua e te tuulafoaia.

O a ituaiga e sili ona faʻatauina

Mo i latou e leʻi faʻaaogaina ni mea faigaluega, o le filifilia o le sili shampoo mai yellowness mo blondes o le a avea ma faʻafitauli.

Faʻavae i faʻaiuga o suʻesuʻega ma iloiloga a tagata faʻatau, na tuʻufaʻatasia se lisi o ituaiga sili ona lelei na masani ona faʻatauina, talu ai na latou faʻamaonia i latou lava i le itu lelei:

  • "Estelle" - laupepa mo blondes mai le samasama, lea, faʻafetai i iloiloga, ua aofia i totonu o le faʻavae o le sili fofo. E tusa ai ma tagata faʻatau, o le faʻaiuga o le faʻaoga e vaʻaia pe a uma le muamua tusi talosaga. O le pigmen o lo oi ai i totonu o lenei moli lulu e maua ai i filo se lanu siliva matagofie. Vaʻaia aʻafia i nai tupe laʻitiiti - o se aotelega puʻupuʻu lea o Estelle laupepa.
  • "Schwarzkopf" - laupepa mo blondes mai le samasama, e manaʻomia foi i fale teuteu. O le lanu o le vailaʻau o le lanumoana lanumoana. O ona vaega e fai se galuega sili. Moni, o le mea faigaluega o loʻo i ai se tau maualuga, ae ua taʻuamiotonuina e maualuga uiga ma foliga vaaia.
  • Manatu - o se ie lanu viole ma le mafiafia mafiafia ma e tufatufa lelei i le umi atoa o le lauulu. I luga o le afifi, o le taimi faʻaalia mai le 3 i le 15 minute. Ae mo le faʻaaogaina muamua e sili atu le faʻatapulaʻa o oe i le 2 minute.
  • Lʻoreal e aofia ai foʻi i le ituaiga o taugata oloa, ae e faʻamalamalamaina ia laina. I se faʻaopopoga, i le faʻaopopoga o lona autu, o le shampoo e faʻasolosolo ai le fausaga o lauulu, faʻaosofia ai le susulu ma lamolemole i lauulu i le umi atoa.
  • O le "Tonic" o se laupepa vali e le taugofie, ae na te faʻafetaiaʻia lana galuega i le 5 manatu. I se faʻaopopoga, o le mea faigaluega e iai le biolamination function.

I tua atu o nei laupepa, e tele isi mea e ese mai ai tau ma tuʻufaʻatasiga (faʻavae i mea masani, na faia pe naʻo latou faʻaopopo). Ae o faʻailoga o loʻo taua atu i luga ua maeʻa faʻamaonia ma o loʻo faʻamaonia lo latou aoga. O le mea lea, seʻi tatou vaʻai totoʻa i mea taʻitasi.

Maluʻe "Estelle"

Yellowness shampoo mo yellowness mo Estelle blondes e mafai ona faʻatauina i fale teuteu i le tau o 290 rubles i le 250 ml.

O lenei mea faigaluega e aofia i le vaega o polofesa, afiafi leo valiina lauulu. O le faʻapitoa o le faʻamalama o loʻo taumafai e faʻafetaui foliga vaaia o samasama, faʻamalamalamaina le susulu atu, faʻapea foi ma le puipuia o mea mai le aʻafia i le susulu o le la.

Ona o le mafiafia ma le le sosolo tutusa, o le oloa e tufatufa lelei i luga o le umi atoa o le laulu ma e le faʻaalu, tuʻuina i le piki autu mafai ai le taulimaina o le galuega. Atoatoa tonal shampoo o le a mulumulu ese pe a uma 6-7 taimi o le faʻaaogaina. E matua saogalemu lava mo masani faʻaaogaina, aua e aofia ai le tele o vaega masani.

O le isi aoga o le laupepa, o loʻo i ai se pulu pulu e faʻatagaina oe ona tuʻu saʻo lau lauulu pe a uma ona fufulu.

Schwarzkopf

O le valaili Schwarzkopf shampoo o se tasi o sili ona taugata auala. O lona tau e latalata ile 460 rubles i le 250 ml. E ui i lea, o lenei faʻailoga e le faʻagesegese ai lona faʻatau atu, talu ai ua faʻamautu e le meafaigaluega ia lava e sili ona aoga i le faʻaumatia o le yellowness.

O le tuʻufaʻatasiga o Schwarzkopf e aofia ai le lavelave o nisi lanu (siliva, lanumoana ma lilac), e maua ai i le laulu le malu malu.

O le elemene elemene e agamalu i le natura, latou te le afaina ma le faʻaleagaina uma le fausaga lauulu. Ole mea lea, o lona faʻaaogaina soo e matua le afaina lava, ae peitaʻi e le tatau ona ova le faʻailoaina o lenei laupepa i lou laulu, aua e ono lanumoana faʻasologa o manoa. O le shampoo Schwarzkopf ei ai le sili atu taua uiga - e faʻamamaina atoatoa lauulu.

I totonu o fale teuteu teuteu, Loreal shampoo paolo e mafai ona faʻatauina mo 625 rubles i le 250 ml.

I le faʻaopopoga i le faʻamalamalamaina o le solo, o le laina Loreal o loʻo aofia ai le tele o ituaiga o valiina laupepa i lanu eseese.

O le tau maualuga ua faʻamaonia, aua e faʻaopopo i le main pigment, o loʻo iai i lenei oloa ni vitamini, fualaʻau faʻaopoopo ma laʻasaga e faʻafailele ai le lauulu, faʻalauteleina lo latou tuputupu aʻe, maua ai le agamalu ma le lamolemole.

O le isi aoga o le gaioiga o lenei moli mo le puipuia lea o lauulu mai le susulu o le la, ma o le lanu e le mou ese mo nai vaiaso.

Ole maualuga ole aʻafia o le mimiti mafai ona ausia pe a e faʻaoga faʻatasi ma le pulupulu o lea lava kamupani.

Manatu Manaia Paʻu Pa

"Manatu" o se tasi o le sili ona lauiloa tint shampoos, e mafai ona faʻatauina i le tau o 600 rubles i le lita fagu.

"Manatu" o se laina atoa o valivali laupepa, e leʻo ni nai lanu. Uma lanu lauulu o lenei ituaiga e saogalemu lelei, e le o iai le amonia po o le peroxide, ae o loʻo aofia ai se sili atu lanu lanu o violet-blue lanu. O le mea lea, i le faʻamamaina vave (ovaxposure), o le a valiina curls i le paʻu talafeagai.

E toʻatele tagata faʻatau tosina i le mea moni o loʻo faʻatau atu le oloa i se voluma 1 lita, lea e matua talafeagai tele. O sea fagu e mafai ona umi atu nai lo le 2 masina o masani le faʻaaogaina.

"Tonic" - o le faʻamanuiaina mai le samasama mo blondes, toe iloiloga e uiga i latou e tele lelei.

Na faʻatauina le "Tonic" i fagu 150 ml, o lona tau e 145 rubles i le 1 fasi. O le tau maualalo e faʻatosina ai le laupepa mo tagata alolofa i taimi uma e faʻamamaina, aua e le tele se afaina o le latou paketi.

Lelei faafoe ma se tau maualalo lava fai le mea faigaluega lenei e sili ona lauiloa i le tele o tagata faʻatau. Manaia o lona tamaoaiga lanu paʻepaʻe, e aofia ai le tele o paolo. Ae ua faʻaalia e fuainumera faʻapea o le paʻu shampoo mo blondes o le sili lea ona faʻatau atu oloa o lenei ituaiga.

Keratin o se tasi o elemene e aofia ai Tonic. Faafetai ia te ia, o le fulufulu fausaga ua toe faʻaleleia, o le tipi laʻi ua faʻataʻamiloaina, o le lauulu e maua ai le lamolemole ma le matagofie.

O le faʻatulagaina o "Tonic" e mafiafia, o lea pe a uma le faʻaaogaina o le solo e le faʻaitiitia ai le lauulu, ae mausali taofi, mafai ai ona e matauina le taimi faʻaalia tatau.

O lenei laupepa e le gata e faʻamamaina ai le le fiafiaina o le lalagaina o loʻo tuʻuina atu i latou, ae ia maua ai foʻi le lanu o le lauulu faʻalelei ma susulu. O le oloa e matua taulaʻi i pigments, o lea e 'ai vave i le paʻu o le ulu ma lima. E manaʻomia ona fufulu ese le paʻu i se taimi vave, talu ona uma ona alu ese ma le faigata. Ae o le leai o se faʻailoga o laupepa o isi lanu. O le moli malamalama e leʻo vaaia i le paʻu.

Afai e te faʻafefiloi le "Tonic" ma se laupepa masani e fufuluina, ona mafai lea ona e faʻaititia teisi o mea o loʻo iai, ma le lauulu o le a le maua soʻona iloga paolo.

Hue shampoos mo blondes: faʻamatalaga a le tagata faʻatau

Faʻamatalaga o oloa o se tasi lea o faʻamoemoe e faʻamoemoe i ai "newbies", oe leʻi faʻaaogaina se oloa. Ole mea lava e faʻaogaina ile efuefu vali. O le a le manatu o tagata faʻatau e uiga i ituaiga 'eseʻese o shampoos mai yellowness?

A e vaʻavaʻai i luga o le Initaneti mo ni faʻamatalaga e uiga i moli faʻapipiʻi mai tagata gaosi 'eseʻese, e mafai ona e vaʻaia e tali lelei atu teine ​​i nei oloa.

O tulaga taʻutaʻua i faʻamatalaga taua o loʻo nofoia e Estelle, Schwarzkopf, Manatu ma faʻamau faʻailoga samani. O tau o nei oloa e ese, ae le lelei e le faʻamalieina.

E tusa ai ma tagata e faaaogāina auaunaga, i le faʻaopopoga i le latou galuega autu - le aveʻesea o samasama, lea e mafai ai e le oloa ona faʻaolaina, o loʻo faʻamalamalamaina foi i lauulu lalelei. Ma "Tonic" e oʻo lava i le laminates o manoa, a maeʻa ona latou lamolemole lea, ma o le tipiina poʻo le le mautonu lauulu e le pipii atu i itu uma. I se faʻaopopoga, o nei oloa uma e oʻo lava i fafo le lanu manaʻomia, ma o loʻo faʻaali mai mo sina ie malulu le laʻau malulu, ole platinum poʻo se pulu malie foi ia latou lanu mumu.

E tusa ai ma iloiloga, o le tau e le o se mea e taofi ai, teine ​​ua sauni e tuʻuina atu se tupe ia sili atu ona aulelei nai lo latou.

I totonu o mea le lelei, aemaise i le Tonic, e faʻatau e le au faʻatau na te avatua i lona laulu le paʻu o paolo, e oʻo lava i le pupula, lea e le masani ona o gatasi ma le faʻaiʻuga manaʻomia.

Faaiuga

I se faʻaiuga, e mafai ona tatou fai atu o vali samasama o le sili atu ona aoga meafaigaluega e tau ai le samasama. Afai e te leʻi faʻaaogaina lava mea faigaluega nei, ona e le fefe lea ia latou gaioiga. Latou e saogalemu tele aua e le aofia ai vailaʻau leaga. O le mea lea, faʻaopopo atu i le faʻateʻaina o le samasama ma le lanu ogatasi, e tatau i se tasi ona faʻamoemoe mai ia i latou ni aʻafiaga.

I luga o fata o faleoloa e mafai ona e mauaina le tele o valiina laupepa mo soʻo se tamaoaiga. E taua le maitauina i lenei tulaga, taugofie e le o se faʻailoga o le sili ona leaga uiga.

Lauulu Taualumaga Taualumaga

  • E le o loʻu laulu ae leʻi valiina.
  • A faʻaaoga se pupula faʻapitoa, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega se fa: o le tasi vaevaega e faia mai le taliga i le taliga, o le isi vaeluaina le ulu mai le ogatotonu o le muaulu i le ogatotonu o le ua. Muamua, o le faʻamanuiaga e faʻaoga i le occipital area! O le nape e malulu, ma le faʻamalamalamaga faʻagasologa alu i ai i lalo itiiti malosi. Ona faʻaaoga lea o vali ma vavae. I le itu faaletino ma le lauulu i luga o le muaulu, e sili atu le aoga i le faʻamalamalamaina o le auga mulimuli, ona ei ai le manifinifi laulu ma latou faʻamalamalamaina vave.
  • Faʻavasega vave se faʻamalamalamaga ina ia tutusa le faʻamalamalamaga. O le mafiafia ma le mafiafia o le lauulu, o le manifinifi o manoa i luga o le faʻamalamalamaina le faʻaaogaina ina ia mafai ona faʻamalulu uma lauulu, a le o lea e te ono lamatia le mauaina o samasama i luga o le lauulu lauulu!
  • Afai e faʻamalamalamaina lau lauulu mo le taimi muamua, faʻaaoga muamua le fulufulu i luga o le lauulu lava ia, susu mo le 20-25 minute ma naʻo le faʻaaogaina loa o le fusi i aʻa (e tusa o le 3 cm) mo le isi 10-15 minute.
  • Faatasi ai ma le faʻamalamalamaina faʻamanino, o le teuteuga e muamua faʻaogaina i le aʻa sone, ma ona tufatufa lea i le umi atoa o le lauulu. Ae taumafai e aua le faʻaogaina le faʻavasegaina i pito o le lauulu e olaola ai.
  • Ole masani masani ole taimi e faʻamaninoina faʻatasi ile masina.

Ole mea lilo e toesea ai lau samasama o lauulu olopalaina

Malamalama (po o le pisia) na o ia e masani lava e le lava. Ina ua uma le valiina, e taua tele le fufuluina o lou lauulu i le laupepa (aua le fememeaʻi ma se tonic), mo se faʻataʻitaʻiga, ata o penina, siliva, platinum poʻo le ie lanu viole. E tusa ai ma tulafono o le lanu, e faaitiitia paleni, e tatau ona malemo i fafo ma lanu viole.

Hue shampoo e tatau ona faʻafefiloi ma le laupepa masani e i ai ma le tutusa: 1 vaega o le paolo ma 2-3 vaega o le laupepa, ma faʻapipiʻi i lauulu. Taofi luga o lou ulu e le sili atu 2 minute! (ia aloese mai ata le iloa). O lauulu lanu i lenei tulaga e latalata i le kiona-paepae!

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai faʻalavelave uma i luga o igoa e faʻailoaina o le sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea e sili ona leaga, o lenei muck e oso i totonu o le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautuaina oe e te musu e faʻaaoga le tupe lea o loʻo iai nei vailaʻau.Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia o le initaneti mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Le aluga o taimi, e mafai ona faʻataʻitaʻi ma eseese lanu.

A o amata ona e maitauina ua mou atu lou lauulu, ma e vave foʻi ona aliali mai lou samasama i lou laulu faʻapipiʻi - toe faʻaaoga se lauulu. E fautuaina e faʻaoga uma taʻitasi 3-4 fufulu lauulu.

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o le uliuli le lanu o le lauulu, o le faigata foi lea ma umi le tosina o le samasama mai le lauulu. O lea la, e tatau ona e onosaʻi!

Yellowness Laupepa

O le a le eseʻesega i le va o shampoos lelei mo platinum blondes mai masani?

    Muamua, e le tatau ona i ai se vai masani, e ono aofia ai masima uʻamea, ae tatau ona fai i luga ole faavae ole vai minerale.

O lea la, sei o tatou alu atu i totonu o ituaiga lauiloa ma onosaʻi o laupepa na aoina mai ai le sili ona faʻalelei iloiloga.

  • Schwarzkopf Tomai Faapitoa. E mafai ona e fautuaina i le fale talavai. E mafai ona le fiafia le tau, ae o le mea faʻaalia o le a le tuua ai oe e faʻalaua. Tele tagata faʻaaoga shampoo i lona mama foliga i le muamua faʻatolu taimi, ona faigofie lea ona palu faatasi ma latou masani masani mo le puipuia pe faʻaaogaina tasi pe a uma le lua laupepa. E tatau ona tufatufaina ma le faʻaeteete i le umi atoa ma salu i totonu o lauulu mo le sefulu minute, ona fufulu lelei ai lea ile vai ua faʻamamaina.
  • "Lauiloa le Pa." O iinei o le tau e le pisa tele, ae o le aafiaga o le lima faaopoopo. Manatua ia e faitau faʻatonuga ina ia nai lo le "village yellowness" ia aua neʻi e maua se "pulou matua".
  • Estelle. E tusa ai ma iloiloga uma - lima fetu. Tele tuufaatasiga o le tau ma uiga. O le aafiaga e maitauina pe a uma le muamua apalai. Ma le faʻaopopoina e mafai ona faʻaogaina mo le puipuia, ma faʻapea ona tuʻufaʻatasia ma faʻaleleia atili le iʻuga.

  • "Teine siliva." I se tulaga lautele, se faʻailoga e mafai ona iai i luga o laupepa o soʻo se ituaiga. Ole mea na ia te ia e tatau ona faʻalogo iai. E i ai nisi "buts" iinei. A faʻapea e tatau ona e fufuluina lau lauulu i le laupepa faʻapipiʻi ma teu i lou lauulu i le sili atu ma le lua minute, ona e maua lea o se lanu lanu viole, ma e le o se mea o lea e te tauivi ai.
  • “Bonacure BC Valivali Sefe Silve.” E ui lava i le lanu enaʻina lanu, e le faʻamamaina e le ufiulu le ulu, ma le leai ni mea o totoe i luga o le tapu ma le solo. E matua mama tino lauulu. E sili atu le faʻapipiʻi o se ufimata ma suauʻu taua i luga o lauulu, aua e mafai ona faʻamamago lauulu lea ua uma na mago-mago i le faʻamamaina.
  • "Tonik." O se tasi o mea e sili ona taugofie, ae o le mea lea e le faʻaititia le aoga o moli. E le gata i le faʻaalu o se siliva, ae o loʻo faʻafaileleina foʻi le lauulu. E susulu lauulu, o le samasama e faʻamamaina lelei. Mai le talosaga lona lua, o le ae vaʻaia le eseesega i le va o le muamua lanu ma le iʻuga ina ua maeʻa fufulu.

Aotelega puʻupuʻu

Violet shampoo ua fuafuaina mo pipiʻi lauulu. E galue lava: le lanu samasama ile tuʻufaʻatasiga o se laupepa e faʻamaeʻaina ai le samasama.

Ae o isi auala mo vali lanu e le maua ai se aoga faʻapitoa.

Na faʻaalia e Randy Schuller, “O fulufulu vali ua suia le aluga o taimi ona ua faʻaletonu le vailaʻau masani i le valiina. - O nisi meaola o le valivala mea e lapoʻa, o isi e laiti, o isi ua fufulu ese, nisi tumau i luga o le lauulu, o lea o le lanu mou atu i le taimi. Le tele o oloa e folafola e faʻasaoina le lanu o laulu lalagaina, o le mea moni, e le mafai ona taofia molimoli o vali i totonu o lauulu. O le mea lea, e le tatau i se tasi ona faʻamoemoe i se mea mai ia i latou, vagana ua masani ona o ese. "

Aisea e samasama lauulu

O le Yellowness o le sili lea o faʻafitauli mo le blondes. Ma o le tele o teineiti latou te le mamanuina o latou lauulu ona o le tasi fefe i le "samasama" aafiaga. Ae peitaʻi, o lenei paolo e mafai ona vaʻaia e le gata i le faʻapipiʻiina, ae faʻapea foi i luga o natura paʻu. E i ai mafuaaga mo lena le auleaga lanu.

O lauulu lauulu e mafai ona mauaina i ni auala eseese:

  • valivali le lanu masani o filo - i lenei tulaga, o loo pisia ma sili malosi malosi vali (mo se faʻataʻitaʻiga, le sefulutasi ma le sefulu ma le lua o leo o soʻo se pa). I lenei tulaga, 9% ma le 12% o loʻo faʻaogaina e avea ma faʻaʻautau o le faʻamamaina - latou te faʻamaʻapeina pigment masani. O nei tone e tatau ona ese mai le masani e tusa o le fitu i le valu suiga,
  • lafo ese le oi ai nei - O se faiga lea e faʻamamaina atoa ai le lanu masani o lauulu. O loʻo faʻatautaia le faʻaaogaina o le paʻu faʻapitoa, lea, faʻafefiloi ma se faʻaʻautu o loʻo tuʻufaʻatasia, e mafai ona faʻamalamalamaina atoa ai le lagona masani. O le paʻu e mafai ona i ai igoa eseese - supra, blondoran poʻo le blonding efuefu - igoa taʻitasi e mafai ona i ai lona lava igoa igoa,
  • vaeluaina o le moli - O le auala o le faʻalauiloaina o lauulu ua ausia i le tele o faʻagasologa poʻo sitepu. E leiloa le mea na faʻamauina i loka faʻailoaina, ma alualu i luma le suiga.

A faʻaaogaina se mea e faʻapipiʻi ai le tino, o loʻo iai se malosi o le pasene o mea gaioi (mai le 9 i le 12%), o le fausaga lauulu e le gata faʻapupulaina, ae ua faʻaleagaina foi - o lea ua avea ma porosini. I lenei mataupu, o le fua e le ofi le tasi i le isi, ae o loʻo iai i se mea mamao ma faʻasino i itu eseʻese - o le mafuaʻaga lea e mafai ai ona mitiia mea uma mai fafo: efuefu, palapala, tapaa asu (o se mea e mafua ai ona pogisa latou) ma valivali vaega.

O le mea mulimuli pepelo e le talafeagai ma e vave fufulu. O le muamua lea o le mafuaʻaga o le samasama.

Lanu lauulu masani tolu pauna fesoʻotaʻi: lanumoana, mumu ma samasama moli. Faatasi ai ma le faʻamalamalamaina o faʻamalamalamaga, o le muamua lanumoana moli ua aveeseina - latou te nafa ma le tino ma le malulu. Ui i lea, o le mafuaaga lena e pei o le lefulefu fufuluina e fufulu ese ma paʻu vave.

Mumu mumu (nafa mo lanu saturation) ua faʻaumatiaina i le nofoaga lona lua, talu ai latou sili atu le tetee i le faʻaleagaina.

Moli samasama nafa ma le susulu o lanu o le lauulu - latou te le mafai ona faʻaumatia, a leai, o le lauulu o le fausaga o le a le mafai ona motusia solia. I luga o nai moli mama, o nei pigments e faigofie ona faailogaina i le tele e mafai ai, o lea e i ai le lanu samasama i le lauulu.

O lea, e mafai ona i ai ni mafuaaga mafuaʻaga e suia ai le laulu samasama:

  • '' e leʻo matua faʻamutaina le lanu,
  • o le faʻaaogaina o mea faʻamalosi,
  • leai se valiina.

Lisi o mafuaaga e aofia ai:

  • ulaula sikaleti
  • vai
  • le lava le tausiga lelei.

Faʻafefea ona ausia le aneti-samasama aafiaga?

E teʻi ua sau mai Yellowness i ia faʻagasologa

  • Tauia
  • uila
  • maualuga.

I tulaga uma, o le lanu e maua maua samasama.

E manaia le iloa o le faʻatonu o le samasama o le violet tone. E pei o le pigment lea e faʻaopopoina i le anti-yellowness oloa.

Ia aveese lau paolo leaga na o oe Oe tatau ona filifilia ni leo, o loʻo faʻailo mai e numera.

Le filifiliga mo malulu lanu o lauulu:

8 - lanu mumu pe malamalama

9 - pupula lefulefu poʻo le malamalama itiiti lava,

10 - platinum po o le lefulefu platinum.

I lenei tulaga, o le samasama samasama - lanu lanumoana. Ina ia faʻasaʻo lelei le aʻafiaga, ua faʻaopopoina sina mumu itiiti - o lenei e faʻaitiitia ai mea e totoe.

Toning e tatau ona faia i ni auala faʻapitoa e aofia ai le lanu mumu, lanu viole ma lanumoana.

O le lanu maualuga ma le uumi o lauulu e maua i le faʻaaogaina o le “siliva” ituaiga shampoos.

E gaosi taʻitoʻatasi mo teine ​​laʻulu lauulu ma faʻaofi le lanu enaena ma le lanu viole. E tatau ona filifilia se mea faigaluega e tusa ma le tulaga o le laulu ma le susulu o le lanu samasama. E tatau ona e iloa: suamalie valiina mafai ona faʻamago le lauulu ma le ulu, o lea e tatau ona e tatalia le taimi o faʻaalia i faʻatonuga.

I se lanu samasama o lauulu, isi auala e mafai ona faʻaaogaina:

  • lanu malu - fai ma sui tupe e leai ni faʻaʻautu vaega ma amonia. Na latou valivali foʻi le lanu i le tasi le leo. E le ofi i le lauulu le vali, ae ufiufi na o lona atigi. E vave ona fufulu ese, ma a uma ona faʻaaogaina, o loʻo i ai sina lanu lanumoana, lea na mou atu pe a maeʻa le lua pe tolu fufuluina,
  • papaʻe mata - o se fale 'auala e fofoina ai lauulu samasama. I le avea ai o se tulafono, latou te aofia ai vaega masani, ma mafai ona faigofie faia i le fale. O le aʻafiaga o faʻamanuiaga a tagata e tuʻufaʻatasiga, ma e le vave aveeseina le samasama.

Ae peitai, tint shampoo ua manatu o le sili sili ona aoga e faʻateʻaina ai se paolo e le maʻalofia i loka - laititi faʻatamaia ai lauulu, e mafai ona masani ona faʻaoga, faʻamamaina ma tausia lelei le leaga o le fausaga o curls.

Le faʻavae o le valiina lauulu

O le toning toning mo blondes ua faʻailogaina "siliva "- siliva, ma ua faʻapitoa faʻapitoa e aveese le paʻu leaga ma le leo leo.

O lenei mea faigaluega ua fautuaina e avea ma faʻavae mo le tausiga o le faʻamamaina o curles. I le avea ai o se tulafono, e foliga mai e tausia faʻalelei i latou, faʻamamaina o palapala ma sitaili, ma faʻalelei mama, faʻasaʻoina taua.

O teuteuga teuteu o ia oloa ua atiae i luga o le faavae o mea faʻapitoa e mafai ona pupuni le vali i totonu o lauulu. Ma mea faʻaopopoina i le ituaiga o trace elemene ma keratin mafai ona faʻaopopo le tele ma susulu atu i mama. I soʻo se tuʻufaʻatasiga, o loʻo i ai foʻi vaega-gaioi o loʻo faʻamoemoe e toe faʻaleleia le fausaga feaveaʻi o paʻu ua pisapisao. Ma i nisi e mafai ona e maua se puipuiga puipuia ie ultraviolet leisa - lea e taua mo lauulu e leai se lanu uliuli

I fatuga taitasi, pigments tatau foi ona iai:

  • lanumoana - e totogi ave ese ma le malamalama osofaiga a samasama. O lenei vaega faʻamamaina mataga leaga ma e le vaʻaia i luga o le lauulu. E faʻaalia foʻi se leo i se paʻepaʻe faʻalenatura ma tutusa, e maua ai sina faʻamalulu i le malulu,
  • ie lanu viole - o se vailaʻau malosi e faʻaitiitia ai se mea, tusa lava pe sili ona lanu samasama i luga o le laulu. E mafai ona vave faʻamuta se leo e le maitauina, ae i nisi laupepa foliga mai malosi ma tuua le lilac paolo i luga o le lauulu o māmā,
  • lanumoana E faʻaogaina se vali ina ia le tineia, ae ia faʻaali mai le samasama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina se lanu piniki i le curls, e faʻaaoga ai laumei ma le lanu enaena. Latou te le faifai pea, ua fufuluina ile tele o taimi, e leai se toega ma se toega lanu.

Auala e filifili ai

Ina ia filifilia le laʻau saʻo, e tatau ona faʻalagolago i le lanu o le lauulu ma le susuga o lona samasama. E tatau foi ona manatuaina e tatau ona e filifilia le lanu o le a foliga lelei i luga o curls.

Le mea e tatau ona e faʻalogo iai pe a faʻatau se sulu lanu.

  • e le tatau ona aofia i le faʻatusatusaga amonia ma faʻateʻa faʻapipiʻi - latou te faʻaumatia le fausaga o lauulu, puipuia le tuiina ma faʻapipiʻi le lanu i totonu,
  • O le faʻavae o ia faʻamalama o se vai faʻamamaina faapitoa. Talu ai o le vai ei ai le malosi e aʻafia ai le faʻatulagaina o lauulu (faʻapea faigata, vali, leaga), e tatau ona latou faʻamamaina i le tele e mafai ai. I le avea ai o se tulafono, i le tuʻufaʻatasiga ua i le tulaga muamua ma ua faʻailoaina mai i ni faʻamatalaga faʻapitoa,
  • o le i ai o minerale - zinc, selenium, chromium - fafagaina dermis ma tui i totonu o le loloto o vaega o lauulu e toe faʻafoʻiina mai i totonu. Sili atu pe afai o elemene elemene o lo oi ai i le tuufaatasiga o le vali,
  • vitamini complex - nafa mo le susu ma faʻamalosia lauulu. Ona o lecopherol, retinol ma isi aoga aoga, o loʻo tutupu faʻamalosi tino o lauulu, fulufulu lauulu taofi, ma o le laualuga o curls avea homogenousous. O le mea mulimuli e aoga foʻi ina ia tuʻufaʻatasia ai le pisia foliga
  • fua o fualaʻau 'aina ma le gaʻo gaʻo - Muamua mea uma, latou te tausia lelei o uʻamea, ia latou malu ma silika i le paʻi atu. Ole faʻaaogaina ole seleni male vaega faʻapenei e fesoasoani e toe faʻaleleia atili le ola maloloina ma susulu laulu.

I se tulaga lautele, o moli moli ua lauiloa e valivali le uluaʻi lanu, o lea afai e te manaʻomia le maua o le paʻu paʻu, e tatau ona e filifilia oloa ma le siliva lanu. Ina ia faʻaalu ese le leo ma maua ai se malulu faalenatura paolo i curls, oe manaʻomia le gauai atu i le tuufaatasiga ma lanu viole ma lanumoana lanu.

Ina ia faamamafaina le susulu o le lanu ma iloga lou lauulu, e mafai ona e faʻaogaina ni ata o lanu lanumoana ma piniki.

Lauiloa ituaiga

O tagata gaosiga i aso nei e ofoina atu le tele o filifiliga o laupepa ma ni vali ma se faʻaopopoga faʻapitoa, faʻapea foi mo ituaiga eseese o lauulu ma paʻu ituaiga. O le mea lea, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete e le gata i le faʻatulagaga, ae o faʻamatalaga i luga o le igoa. O le sili ituaiga ma lauiloa laupepa o loʻo faʻamatalaina i lalo.

"Blond Explosion Anti Yellow" e le Manatu

Laina faʻapipiʻi sui mai Manatuaveese malie le lanu samasama leaga mai le lauulu. Suʻesuʻe ma le faʻaeteete le lanu e aunoa ma le faʻaleagaina o le vaega pito i luga, o loʻo teuteuina le laupepa i lauulu taʻitasi ma se ata puipui - e faʻamalosia le laulu ma faʻamalosia ia aʻa. O le oloa teuteu e i ai mafiafia mafiafia ma e faigofie ona faʻaaoga. Fuafuaina mo moli uila ma faigofie ona faʻaaogaina, uma i le fale ma i totonu o le fale. O loʻo i ai i le laupepa pigmen o se lanu siliva.. O meaola faʻalenatura ma mea gaʻo e faʻafaileleina ia vavae, fai ia lamolemole, fesoasoani i le selu ma aveese le mea faʻaletonu.

A maeʻa ona faʻaaogaina se mea faigaluega, ua amata ona ola le lauulu, maua se faʻaopopoga le tele.

Matrix "Valivali Matauina E Siliva"

O lenei laupepa e talafeagai e le gata mo lauulu, faʻamalosi tino ma faʻapupula lalulu, ae e faʻapena foʻi ile lauulu sinasina. O le oloa faʻasaʻoina atoa le lanu samasama, ma tausi foi curls. O le mea faigaluega e mafai ai ona e valiina se lanu mataga, ma faʻapea foʻi ma isi ata. Faia se laei "malulu" i le laulu.

"Color Revive Blonde & Silver" saunia e Londa

O le aoga sili o le oloa o lona tuʻufaʻatasia e i ai ituaiga pigments masani: faʻavaea lavender o lanu violet. Faʻaalia se lauulu lauulu lena aveese e le gata o le samasama, ae o le lanu auro foi. O lona aoga o se tausiga faapitoa mo faʻamaninoina ni manoa. Mafai ona fausia le faavae o se tausiga lavelave. E tusa ai ma le tele o iloiloga, e le valivaliina le paʻu, e le avatua ni foliga le masani ai, e vave ona mitiia ma e taofia pigment lelei i le lauulu.

Ollin ese mai le malologa i totonu e maua ai shampoos na o le faavae i mea masani. O le tausiga mālie e maua ona o le valivali pigments o natura meatotino, ma siosiomaga elemene i le tuufaatasiga faatagaina tausiga talafeagai. Oloa o le laina atoa o vali lau lauulu aveese 'ie le masani ai, faʻamalamalamaina le susulu ma faʻamalolo le lauulu i le umi atoa. Ona o meaola-vailaʻau, shampoos e sili ona lauiloa i blondes.

Ua folasia le paʻu mai le kamupani i le paolo “papaʻe sukalati", Ma se siliva tone sui ua lesitala i le faʻavae. Le faʻailoga e gaosia oloa faʻapolofesa tausiga lelei lauulu - ma le siliva faʻailoga e leai se tuusaunoaga. E naʻo le fa vaega masani - lua Vaioleti ma lua siliva. Ona o lenei tuʻufaʻatasiga ua faia aulelei, e oʻo foi i fufulua o lanu, ma le samasama samasama ua soona taofia. Keratin fibre, e pei o se faʻaopoopoga, maua ai puipuiga ma meaʻai i lauulu uma. Ole toe faʻaleleia ma le faʻamaloloina e tupu mai aʻa i pito o le curls. O vaega o le lipid lalofia lemu le lauulu, puipuia mai le leaga aʻafiaga o le la ma vevela vevela.

E tuʻuina atu foʻi le Vitamin B5 - e faʻagaioi ai le gaosiga o le melaninenatura, e nafa ma le susulu ma le soifua maloloina o lauulu.

Amino acid puipuia le lanu, aua le faʻatagaina ona fufulu ese mai luga o le pito i luga o curls, ma faʻapitoa-faʻapitoa additives fesoasoani vaʻavaʻaia curls - latou avea ma sili atamai, faʻatumuina i le ola ma le soifua maloloina. Ui i lea, e tusa ai ma le tele o iloiloga, shampoo faaopopo le tele o le tele ma faia le lauulu vaaia mafiafia.

"Prima Blonde" saunia e Estel

Shampoos mai lenei ituaiga maua se tautala igoa - "Prima lauulu lauulu". I le faʻaopopoga o le lanu, e pei lava o mea faʻatusa, e mafai ona tausia ma faʻamama ia curls, faʻamalieina le dermis ma faʻafailele lona loloto loloto ma vitamini ma minerale. O tagata gaosi oloa o loʻo faʻateleina le faʻatamaoaigaina o le tuʻufaʻatasiga o lanu lanu mo mea ai ma mea atoa. O lea e mafai ai e le meafaigaluega mea i le maualuga o aofaʻiga: tausi, fafagaina, leo ma faʻamamaina. Ole laina lea e fua Estel.

Lee tagata faigaluega

Feiloaʻi uma Europa tulaga lelei manaʻoga e faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga o lauulu fufulu. Lee tagata faigaluega E i ai le faʻasologa o lanu moli ma se tele o filifiliga, ae o le sili ona manaia o le siliva leo. Ua i ai i le Penapani meatotino nei:

  • ia fufulu - o mea masani faʻalenatura faʻamamaina mama ma le tele o gaʻo mai i dermis o le ulu, ma mea teuteu ma isi oloa mai le lauulu,
  • lanu - lanu o nisi lanu o siliva e masani ona poloka le lanu samasama, faʻamau i luga le pito i luga,
  • toe fai - vitamini-minerale complex faʻamalosia le toe faʻafouina o totoga i totonu o lauulu,
  • toe faafoi le susulu masanik - aliali mai ona o le keratin fibre ma lipids i le faʻavae. Latou te faʻaleleia, faʻalelei le fausaga o pupuni, fai sao i le selu faigofie,
  • puipui - o le faamama mai le ultraviolet rays e puipuia manoa mai le susū o le susu ma le melanin burnout.

"System Professional Silver Blond" saunia e Wella

Sa i ai mea e faʻamuta ai lauulu mo le fufuluina o lauulu, ma le faʻamalieina o lauulu. O le tuufaatasiga o loʻo i ai lipids, gaʻo gaʻo, suavai keratin, ma valivali lanu - latou saofaga i le sili ona lelei o le susulu, lauulu lauulu. O nisi taimi, a faʻapea e ova le pupula o le ufiulu, e iʻu ai le lanu uliuli. O lea la, e tatau ona e matua mulimuli i faʻatonuga.

"Reflex Shampoo" saunia e Keune

O se meafaigaluega tomai faapitoa. O le tuufaatasiga o loʻo i ai saga kati, protein fibre ma vitamini B. E faigofie ona faʻaaogaina, fufulu ese pe a uma le lua i le tolu minute, ma le "siliva" aafiaga tumau i luga o le lauulu mo se taimi umi.

"Anti-Yellow Silver" saunia e Permesse

O loʻo i ai i le faʻapipiʻi se laʻau o le sunflower fatu, lea e fofoa ai le laʻau i mea ai, ma le siliki o loʻo i ai ma le silikini ia mafiafia ia manoa ma ia faʻamalulu ai. O le laʻau teuteu e fetaui lelei e le gata mo lauulu ua paʻu, ae o loʻo faʻamamaina ai ona faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le laulu sinasina uma. Tuu atu i lauulu se lanu siliva matagofie.

"Phyto Radiant Silver Kydra" saunia e Secret Professionnel

Meafaigaluega faatusa oloa taugataO loʻo i ai se aano masani o loʻo i ai ma e na o vaega o le mama e faʻaogaina ai. O faʻaavanoa tuʻutuʻuga e faʻatagaina ai oe e faʻaoga shampoo i aso uma, ma O le paolo o loʻo iai lona leo masani ma le susulu manaia.

"Luxor Hair Therapy Color" saunia e Elea Professional

O le mea faigaluega fetaui lelei ma yellowness, ma ona o ni faʻapitoa faʻapitoa, tausia ma fafagaina lauulu. O le faʻavaega e faʻaopoopoina faʻatasi ma se la sunscreen. O lenei moli e sili mo le taumafanafana.

"Essence" saunia e Osmo

O lenei fofo o se togafiti faʻaogaina tioata. A maeʻa le talosaga muamua ona maua ai lea o lauulu silvery flicker ma natura paolo o paolo. O le faʻapipiʻi e talafeagai mo masani ona faʻaaogaina ma e faʻamalieina ma ituaiga suauʻu faʻapitoa, faapea foi ma fuaʻese fua. E tusa ma iloiloga, o loʻo faʻaafi lelei ma e manaia ai lona manogi.

"Innova Color Silver" saunia e Indola

O le faʻamalama mai le kamupani Siamani o loʻo i ai mea alofa, e mafai ona vali vave ma faʻaitiitia ni faʻaletonu ma sega mafolafola. Ona o le keratin extract, o le pigment teuina i le lauulu umi atu nai lo le masaniO le mea lea, e le sili atu i le tasi le vaiaso i totonu o le vaiaso. Moli e faʻapipiʻi mai le laina e i ai se aoga foʻi. Kaposo.

Fai mai teineiti, o loʻo iai se ie malu e faʻaua ai se ata e le gata e faʻatusa ai ai lou ata, ae ia filifili ai ma le tausiga lelei o lou laulu. I le faʻavasegaga o sili sili tinting sui o loʻo i ai Manatu "Blond Explosion" ma "Color Freeze Silver" saunia e Schwarzkopf. O lona uiga aua le faʻatupuina le mamafa o curls, faʻaali se paolo faalenatura, ma maua ai se faʻaiuga lelei o le polokaina uila.

E toʻafia e tali atu, se fofo mai ia Wella - palapala lauulu, e le fufulu atoa, ma o nisi taimi e nini ai lauulu i le pisia.

Ua tusia foi e nisi Estel gaosia shampoos e lanu e le gata o ni manoa, ae faapea foi paʻu, ma o nisi taimi e oʻo i lavalava.

Tagata laumei tino e iai le pupula o le pigment, mo se faʻataʻitaʻiga, Indigo, o le mea lea, ina ia le loka le liliu pupula lanumoana, teine ​​fautuaina e palu ai ma le masani laupepa.

O taitai i le lelei ma le umi o le aafiaga o Kydra Secret Professionnel ma le Keune Reflex Shampoo. O vaivaiga e aofia ai le maualuga tau o tupe.

Lyubov Zhiglova

Psychologist, Initaneti Faufautua. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Setema 30, 2010 09:07

Ou te leʻi ξανua i se taimi umi, ou te alu ma loʻu lanu masani)) Ou te manatua sa ou fiafia Bonacourt faasaga i samasama (o nisi taimi lanumoana ma violet) ma Estelle foi lanu viole. E foliga mai e leai se mea faapena. E taugofie Estelle, uma 2 taimi.

- Setema 30, 2010 09:52

lanu uliuli)))))))))))))))))))))))))))))))))))
alu i se faletalimalo masani.

- Setema 30, 2010, 09:57

- Setema 30, 2010 10:22

Loreal tomai faapitoa violet lanumoana (fagu moli lanumoana).

- Setema 30, 2010 10:30

E le afaina poʻo le a le laupepa, o le mea taua, e lanumoana poʻo le lanu uliuli, ona maua mai lea i le samasama.

- Setema 30, 2010 11:02

E i ai le tele o shampoos, ae le o mea uma e lelei, ou te le manatu i ai le estelle e sili ona lelei, e maua ai le lanu efuefu ae le siliva, i lea tulaga e sili atu le taugofie le faʻaaogaina o se "concept" (o le manatu foʻi e tatau ona aveʻesea le samasama mai le lauulu sinasina, e sili ai le le aveina, ave ia naʻo le tau malulu o le blond), ma le taugata, e moni lava o le Schwarzkopf o le Bonacour ma Blond Mi series (i le ala, o le blond mi series ua faʻapitoa na faia mo le laulu), o se mea teuteu lelei mai Tseko, mai Tseko O loʻo iai pea le siliva siliva-siliva fesoasoani, ou te manaʻo tele i ai ile faʻaaogaina 10 kalama i le lita o le vai conditioner ma na fufulu ese ai o latou lauulu! Ae e le o se kamupani leaga "Ippertin", ae ou te faatasi ma ia e fou, ua latou maua foi antizhelty moli mo lauulu.

- Setema 30, 2010 12:12

Penina IRIDA. A e ova le malamalama - o le a e savali lanumoana)

- Setema 30, 2010 12:43

Ioe, Irida o le autu!) E tatau ona faʻaaogaina mo le 5 sekone. ma tatalo

- Setema 30, 2010 15:03

laʻu pele, ae aua le faʻailoa mai pe fia le tau o Estelle?)

- Setema 30, 2010 15:10

- Setema 30, 2010 17:35

- Setema 30, 2010 23:09

E sili ona malulu, lea o winakur tseko ma ertin i le itulagi o 350 rubles mo le 300 kalama, e manaia! Ma luga atu o le teine ​​Loreal fautuaina oe, o lea e 500-600 rubles mo le tutusa voluma.O le taugofie manatu o 150 rubles mo 300 gram, po o 230 mo le lita.

- Oketopa 2, 2010, 10:16 i le afiafi

ma mo lauulu laʻau lauulu mea e talafeagai?

- Oketopa 4, 2010 04:54

- Oketopa 7, 2010 14:29

kamupani malamalama masani, e uiga i le 250 rubles

- Ianuari 7, 2011, 17:51

Ma o fea e mafai ona ou faʻatau? I totonu o faleoloa?

- Mati 6, 2011, 09:02

i mea faʻapitoa mo seleʻuluʻulu faʻataʻitaʻitele. Na ou faʻataʻitaʻia le bonacour (350 rubles mo le 250 ml.), le iʻuga le lelei, na amata ona eseese pito. Ou te le iloa le mea e fai. (((

Faatatau mataupu

- Tesema 15, 2011 23:40

Malulu tele male aoga Angel Yellowness shampoo mo blondes

- Ianuari 3, 2012, 19:15

O le fiafia pea i le SPA laina o loʻo i ai le laupepa ma ufimata mo paʻu o malulu malulu, faʻalenatura lauulu ma le mafanafana, malulu leo, le mago, manogi lelei ma tau o se tao))

- Aukuso 26, 2014 23:12

Laupepa teuteu mo malulu lanu o lauulu (malo: ESTEL)

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Faʻafefea ona galue le lauulu lauulu lauulu

O le tuufaatasiga o le valiina lauulu mo blondes o loʻo i ai siliva ma lanu viole o loʻo i luga atu o le samasama, auro, lanu mumu foliga na aliali mai i luga o le lauulu. O le oso i luga o le lauulu laupepa, o nei vaega o loʻo ufiufi ai, taofi le samasama ma foaʻi le lauulu matagofie platinum, siliva ma le lefulefu lanu.

O fea e sau ai le paolo samasama

E faigata ona maua se malulu malulu mai enaena enaena, uliuli pe enaena lauulu, ae ina ia le faʻatamala le galuega, e taua le faʻatumauina le paolo mo le umi e ono mafai aʻo le afaina o lauulu faʻamalosi. E le faʻaaluina le taimi o kamupani kamupanī ma fatuina ni mea faʻapitoa e teuteu ai lenei faʻafitauli. Lenei o samasama pupula poʻo faʻamama e ave ese ai le lanu samasama.

E tele mafuaaga mo le aliali mai o se samasama sese, mafaufau i mea autu:

  • Vali maualalo tulaga - le lauulu o loʻo iai totonu lanu mugala, ua aveʻese e faʻaaoga le vailaʻau o le vali. A le lava le malosi le vali, ona faʻatoʻesea lea o le pigment masani le aoga, o le mea lea o le samasama le lelei ma e pei lava foi o le lanu mumu,
  • Le talafeagai le nunaina - o le samasama i lanu lanu o aliali mai, o se tulafono, pe a uma le faʻamalamalamaina o le fale. Tupe faʻaalu i le asiasi atu i se fomaʻi, le lava le tomai ma le malamalama o laʻei o laʻau e mafai ona atagia i lenei pepa. I se tasi nofoaga latou te leʻi ofuina le vali, ma i se isi nofoaga ua latou soona faʻaali ai - iinei o loʻo ia te oe samasama, faʻaletonu, ma oka na faʻamago tele
  • Solia o le tekonolosi o le faʻamaninoina o pouliuli pogisa - I le avea ai o se tulafono, o le tele o teineiti o loʻo faʻatopetope e vali i le fale ua misia le taua o sitepu o le pipiʻi ma le valiina ua uma ona faʻamalamalamaina le laulu.
  • E masani ona tupu o se taimi pe a uma le pala, e amata ona foliga mai le samasama. E mafai ona faʻamatalaina lea i le fufuluina ese o le vali ma le "faʻaalia" o lauulu sa faʻamalamalamaina muamua. O se masani masani lea, ma e faʻapitoa ona sui le valiina lanu poʻo vali sili ona malu nana le lanu samasama.

Tulaga lelei ma leaga o yellowness neutralizer

E mafai ona e aveeseina le samasama mai le laulu e ala i le valiina, toe valiina poʻo le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi faapitoa. O le tupe teu o le tele sili "fou faatoa faia" blondes sili. Lenei e le o se mea e ofo ai, aua o nei mea teuteu oloa e tele avanoa:

  • Faigofie e faaaoga, manogi lelei ma e le mafua ai le le fiafia,
  • E le manaʻomia ni tomai faʻapitoa poʻo agavaʻa e faʻateʻaina ai le faʻaletonu samasama,
  • O le taua faasaga i le samasama ma le uila mo le umi o le 10 minute,
  • Lenei o le filifiliga sili ona saogalemu mo le faʻafouina le paolo o curls, o le vitamini ma taumafa tuʻufaʻatasiga o le oloa faʻaopoopo faʻatasi tausia lelei mo faʻamanino manoa ma e le afaina ai i latou,
  • E mafai ona e faʻaea se paʻu samasama i le fale,
  • Laʻititi otaota pe a faʻatusa i le maualuga maualuga.

"Aneti-samasama" o lona uiga mafai ona faʻamamaina lauulu, ma o nisi vailaʻau faʻaosofia le foliga o vaevae pito. Ina ia faʻaleleia lenei faʻaletonu, matou te fautua atu pe a maeʻa le faʻaaogaina o le vali, faʻaaoga se meaai aoga ma faʻamamaina ufiufi o mea masani, mea laʻau ma suauʻu ile lauulu. Faʻalogo foi i balms mai le samasama o lauulu.

Gauai atu! I le tele o tulaga, o se lauulu e faʻamamaina ai le lanu samasama ma moli lanumumu o lauulu manifinifi e taulai atu, lanumoana poʻo lanu viole. Afai e te le faʻaititia le oloa i le fetaui lelei, o le a sili atu o lanu moana e aliali i luga o le lauulu. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa valiina, faitau ma le totoʻa faʻatonuga mai le tagata gaosi.

O ai le laupepa e le fetaui

O le kulimi na te faʻamamaina le le masani ai o le lauulu o le laulu lea o se auala sili ona faigofie e fofoina ai faʻafitauli. Ae ui i lea, e tatau ona e malamalama e le mafai i taimi uma ona faʻaogaina i le taua e faasaga i se faʻaletonu:

  • O loʻo ia te oe se pupula paʻepaʻe ma susulu e mafua mai ile le saʻo ona faʻamaluluina o lauulu uliuli - o se moli moli mo nei mafuaʻaga o le a leai se aoga. E naʻo sina vaega o le a faʻamalieina ai se aʻafiaga, ae le o le a aveeseina atoatoa,
  • Oe vaʻai i lauulu sinasina - i lenei mea, e tatau foʻi ona e mataala i lanu vali. O nisi taimi o lo latou faʻaogaina naʻo le faʻamamafaina o mea e tutupu i tausaga, ae e le o natia,
  • O oe o mai i se vaega o le vaega,
  • Ua ova le faʻaalu mumu ma le faʻatupuina le malosi - o le tulaga lea e sili atu pe a e togafitia pe tipiina, nai lo le faamanualia atili i vailaʻau oʻona,
  • E i ai ou manuʻa matala, mageso i le ulu - i le tulaga lea, faʻatali mo le toe malosi atoatoa ina ia aua neʻi e faʻasalalau atu le faʻamaʻi ma le mafua ai ni faʻafitauli.

Fautuaga. Tinted, anti-samasama shampoo o loʻo i ai vaega o vailaʻau, o lea e le mafai ona e le amanaʻia ai le fautuaga a polofesa ma contraindications, seʻi vagana, o le mea moni, e te manaʻo e faʻaleagaina lou soifua maloloina ma tumau e aunoa ma le lauulu lauulu.

Filifili ma faʻaaoga saʻo le mea faigaluega

Ina ia mauaina faʻaiuga maualuga ma mausali, o le ufiufi filifilia mai le samasama o le laulu e tatau ona faʻamalieina tulaga nei:

  • Ammonia ma faʻapipiʻi soʻotaga i le tuʻufaʻatasiga e afaina ai le fausaga o lauulu, o lea e sili atu le teena o na oloa,
  • O manatu lelei o tagata faʻatau o se tasi lea o itu taua pe a faʻatau se oloa. E faigata tele ona iloa se faʻamanuiaga fua ma se mautu mautu i tulaga o tuʻufaʻatasiga, ae o le faʻalogo i manatu o isi e le afaina ai,
  • Laina faʻapolofesa - faʻamuamua mea taugata sili ona lelei, faʻaalu la latou tau laʻititi tele,
  • O le afifiina e tatau ona faʻailoaina "anti-samasama", siliva poʻo samasama samasama,
  • O le lanu o le tuufaatasiga e masani lava siliva, lanumoana pe lanu viole.

Taumafai e faʻaaoga oloa o le igoa tutusa. Lenei o le a faʻaitiitia ai le tulaga lamatia o fou ma e leʻi mafaufauina lanu e aliali mai i luga o le lauulu pe a uma le taualuga.

Ia amata loa le taua faʻasaga i le vaʻaiga. Ina ia aloese mai mea le fiafia ma faʻaletonu foliga, faʻaaogaina le oloa i le saʻo:

  • Faitau ma le totoʻa faʻatonuga mai le tagata gaosi oloa.
  • Faʻasusu ia curls i le umi atoa ina ia faigofie ma tutusa ona tufatufaina atu faʻavaea tisimigi.
  • Afai o le mafuaʻaga o le faʻagasologa naʻo le aveese mai o samala, ona taofi le fatuga mo 1-2 minute. Afai e te manaʻo e ausia platinum, malulu paʻu, ona taofi lea o le fusi mo le 4 minute.
  • Fufulu le lauulu i le mafanafana vai i nisi taimi ina ia leai ni vaega o le vailaʻau o totoe.
  • Le isi, faʻaaoga se pulupulu faʻamalosi poʻo se ufimata.
  • E i ai ni sui taumalulu e tatau ona faʻaaogaina. Mo lenei i aofaʻi tutusa faʻafefiloi le kulimi autu ma le faʻamalama, ona faʻasalalau lea i luga o le lauulu ma taofi mo le umi (e oo atu i le 10 minute).

Fautuaga. Vaʻavaʻai vaʻai i curls ina ia le foliga lanu moana o le oloa. Fufulu le oloa valivali i le muamua faailoga o lanumoana.

Le pulu faʻamalama sili ile teteʻe

O aso nei, o le filifiliga o "aneti-samasama" oloa e matua ese lava. E faigofie ona e filifilia le mea tonu e fai ma le faʻavae i se tau taugofie. Peitai, e i ai taitai na latou talitonuina mautu le mautonu i le tulaga o tagata faʻatau.

Aneti-samasama moni siliva ofo atu le lauiloa ituaiga Nouvelle i le lio o polofesa stylists. O le mafiafia ma le mafanafana lea o le fausaga mo galuega, e maua ai le faʻaaoga faʻalelei, e faigofie ona tui i totonu o lauulu ma e mautinoa se iʻuga tumau. Le tulaga ese faʻaalia faia fulufulu laʻau ma usitaʻi, puipuia le tangling ma electrification. Ina ia faʻamautu le taunuʻuga lelei, ua fautuaina e faʻaaoga se pulou mai le lava faasologa.

Fulufulu Estel Curex Valivali Tele alofagia e le tele, faʻafetai maualuga ona tau ma se tau taugofie. O metotia mai Estelle o loʻo avatua ia curls se moli siliva vaivai, e tausia lelei latou ma faʻamalosia. A maeʻa le talosaga, o le lauulu e susulu i le susulu maloloina, ae ia saunia mo foliga o vaevae pito. Ole vaega pito sili lea o lona faʻaletonu ina ua maeʻa faʻaaogaina le Estel Curex Color Intense.O le vailaʻau e sili ona lelei ma e talafeagai mo le vavaeina o taofi. Matou te fautua atu foi ile mataʻituina ole Estelle vali mo le valiina o lauulu.

E faʻasoa e le tusitala lona poto masani i le faʻaaogaina o le laupepa Estel Curex Color Intense.

Manatu aneti samasama siliva o se lelei filifiliga mo le tausia o curls ma neutralize lanu samasama ma mumu pe a uma ona moli. Ua tumu le faʻavasegaina ole oloa ile anoanoai o meaʻai - o le burdock ma faʻaputuga suauʻu, masimu mea mai le popo masani. Sa faia e lenei kamupani mea uma e mafaia ina ia aua neʻi afaina fasi manoa ua vaivai ina ua maeʻa. Ae o se faʻaletonu, o le oloa e le mautu ma vave fufulu ese.

E talanoa Katya e uiga i aoga o le vali lanu.

E fa mafuaaga

Tomai Faapitoa Faʻailoga Silver faʻafouina ma faʻafouina le lanu o manoa, faʻamalosia ma puipuia le puipuiga mai ultraviolet. Fa a mafuaʻaga faʻapipiʻi faasaga i le samasama o lauulu ma le manifinifi lauulu. Sunflower ma rosemary sipi, keratins faʻatonutonuina gaioiga o le vailaʻau e toe faʻaleleia le laʻau laʻau o le laulu ma faʻamalosia mai i totonu.

O fea e sau ai le samasama

Muamua, o le a tatou fuafuaina pe aisea e i ai se le fiafiaina lanu suia. O le mea moni o loʻo faia i le valiina o soʻo se leo mai le laupepa paʻu, e tupu ai le laulu ole laulu. Ma, pe a uma 3-4 vaiaso pe a uma le taualumaga, o le lanu e fufulu atoa. O le mea la ua tupu, ua avea le lauulu lauulu e masani ma samasama. Ae o lenei mea e mamao mai le na o le pau lea. Ose lanu samasama e matauina foi pe a uma ona faʻamalamalamaina, faʻapupula ma faʻapipiʻi.

Faʻaopopo i luga, o se leaga i le lauulu e iai:

  • Vai o le faʻateleina o le malosi poʻo le paʻa - o se mea taua o le uʻamea taui taui i le paʻu-paʻepaʻe paolo.
  • Le uluai lanu uliuli o manoa. O le "itu aʻafiaga" i le foliga o samasama e le lava le faʻamalamalamaina pe a tuʻuina atu le toega o le pouliuli pogisa ma moli malamalama.
  • Oxidation o lauulu ma se faaleagaina fale.

E i ai ni auala faʻamaonia mo le fofoina o lenei faʻafitauli. E mafai ona e faʻatinoina seisi staining poʻo le faʻali i shampo pouses. Ae o le suamalie e sili ona faigofie ma taugofie mo blondes mai samasama ua iloiloina.

Manatu autu

Ina ia maua se moni aafiaga tumau, shampoo aneti-samasama e tatau ona ausia le tele o tulaga:

  • Aua neʻi i ai ni mea faʻaʻauʻau ma amonia. O nei vailaʻau e afaina ai le faʻatulagaina o lauulu.
  • Maua ni iloiloga lelei. Oe mafai ona mauaina i latou i autu tematik ma faʻapitoa nofoaga. O le upu foʻi i le fofoga, e leʻi faʻaleaogaina.
  • Faʻatatau i polofesa faʻapolofesa. Ioe, i totonu o oloa o le tele maketi maketi o loʻo i ai foi oloa lelei. Peitaʻi, pe afai o le a faʻaaoga lenei laupepa mo le taimi muamua, e sili le faʻatau faʻatau se tasi faʻapitoa.
  • I le pito i luma o le afifi e tatau ona faʻailo Anti-Yellow, Silver poʻo Grey Shampoo.
  • O le lanu o le anotusi e lanu viole (lanumoana) poʻo siliva.

E fautuaina e faʻaaoga oloa o le igoa tutusa. Faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaogaina le Estel, ona tatau ai lea ona faʻatau se tagata faʻafefeteina e samasama mai le ituaiga lava e tasi. Lenei o le a faʻaitiitia ai le tulaga lamatia o afaina pe a uma ona gaosia lona lauulu.

O le feteenaʻi uʻamea e faʻavae i mea e i ai le malosi e faʻamau ai le vali i totonu o lauulu. O le faʻaaogaina o mea faʻaopoopo (keratin ma isi vaega e taua) o le faʻaopopoina le tele ma avatu le curls se susulu maloloina.

O nisi laupepa ua faʻaopoʻopoina "faʻaopopoina" i se puipuiga puipuia mai le faʻaosofia i le ultraviolet ray. O le mea mulimuli e taua tele mo faʻamaninoina lauulu.

O oloa taʻitasi e tatau ona aofia ai le Vaioleti, lanumoana ma lanumoana pigment. E tatau ona fufulu ma vali le lanu samasama le lelei.

Le lelei ma mea e le atoatoa

E pei o le tele o lauulu mea e tausia oloa, valiina laupepa mo blondes i ai o latou itu lelei ma lelei itu. Le muamua aofia:

  • o le leai o ni vaega malolosi, mo se faʻataʻitaʻiga, amonia
  • faigofie o le faʻaaogaina
  • le mafai ona faʻaogaina blondes ma soʻo se ituaiga o laulu,
  • se tele filifiliga o gaosi oloa,
  • se tino tele o paolo,
  • taugofie
  • saogalemu aafiaga i luga o le fausaga o lauulu fuata,
  • i le tomai e faʻalelei atoatoa lauulu lauulu,
  • le anotusi o vitamini, siʻosiʻomaga o laʻau, minerale ma isi mea aoga,
  • taumafa, faʻaosofia o lauulu tuputupu, latou faʻamalosia.

Teuina mo le blondes e tele uiga lelei, ae o loʻo i ai foi faʻaletonu. O le le lelei o le valiina o sui e aofia ai:

  • le ono aliali
  • puʻupuʻu aafiaga
  • le manaʻoga mo le faʻaaogaina i le 1-2 taimi i le vaiaso,
  • Le iai o sulfates, o soona ufiufi,
  • o le avanoa o le le mautonu vali ma mulimuli ane fufulu,
  • le mafai e suia le paolo o lauulu o pulou e le sili atu nai lo 3 tones.

Faʻafefea ona faʻaaoga

Ina ia faʻafiafiaina oe i le faʻaiuga o toning, na avea ai le paolo ua liu faʻamalosiʻoaʻo, shampoos mo faʻalenatura masani ma lanu e taua e faʻaaoga saʻo. Ina ia faia lenei mea, ia e mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga:

  1. Fufulu lau lauulu i le masani faiga masani. E le manaʻomia le mea lea, ae o le valiina o oloa mo le blondes e sili atu le tufatufa atu i luga o lauulu susu ma o le mea e tupu ai ia aua le fufuluina umi.
  2. Fai se suʻega alergi mo le faapalepale i vaega.
  3. Tofotofoga i le lanu meafaigaluega mo blondes i luga o se isi filo, ina ia mulimuli ane o le a le le fiafia i le iʻuga.
  4. Tuu lou lauulu.
  5. Tuu totigilima, faʻamama le laupepa i totonu o se isi pusa (pe a faʻaalia i faʻatonuga).
  6. Faaaoga se kulimi sina mo blondes ma se pulumu, susu i le taimi faʻaalia i le fagu.
  7. Fufulu ese, faʻaaoga le balm po o se fulufulu laulu. Faamamago ia manoa.

Le teuteu sili lelei

O aso nei, o moli samasama mo le lanu ma le lanu uliuli aila e gaosia e le tele o kamupani. E mafai ona e faʻatauina mai i soʻo se faleoloa e faʻatau atu mea faʻatau, i totonu o le faleoloa faʻapitoa i luga ole laiga poʻo luga ole uepisaite a le tagata gaosi. Telefoni fefaʻatauaʻiga faʻatulagaina o loʻo faʻatinoina oloa tau tausiga lauulu maua ai le avanoa e faʻatonu ai le lafoina o lau faʻatau atu i le meli i Moscow, St. Petersburg, ma isi taulaga o Lusia.

Toning oloa mo blondes eseese lava i latou i le igoa, gaosi oloa, foliga, tau, lelei ma sili atu. E tofu lava i latou ma se tuʻuga ese, paolo, faʻavae, ma isi. O sui sili valiina o: