Fautuaga Aoga

Ole auala pito sili e aoga e aveese ai lauulu e oʻo ile fale seleni ma ile fale

Aveese le soona lauulu - tasi ma mo le taimi uma

E mafai e aveese lauulu le mafiafia tasi ma taimi uma? O tali atamai: “Ioe!”. Manatua e uiga i le seleina ma le sipiina, o le taimi sili ona le talafeagai, o le le fiafia i lauulu o le a faʻaleagaina ai lou igoa taʻuleleia o se tamaitai lelei. E i ai le auala, ae le o se tasi!

Ina ia foia le faʻafitauli o le soona lauulu i luga o foliga ma le tino, o fafine onapo nei ua aliali mai auala eseese. O nei mea teuteu ma gaioiga na faʻatinoina i fale faʻapitoa. Ioe, ma i le fale e matua mafai lava ona aveeseina lauulu tumau le faʻaaogaina auala faʻaleleia.

Taualumaga ile potu faʻapena e aveese lauulu e le manaʻomia

Foliga lauulu i fafine foliga le fiafia. Afai e te manaʻo e aveese lauulu i mea e le manaʻomia, o le eletise eletise poʻo le laser hair removal o se sili auala.

Ole eletise o le auala sili lea ona lelei ma faʻatuatuaina. O le faʻatulagaga e faʻapea: o se nila ma se uaea ua faʻaofi i totonu o le foliga lauulu. Ina ua uma lena, e faʻalauiloa se eletise eletise e ala i le uaea. E susunuina le aʻa o le lauulu. O le a le ola lauulu fou i lenei nofoaga. E mafai ona e faʻaola ese le laʻau manaʻomia i lenei auala i soʻo se vaega o le tino - tusa lava pe o le laser aveese le taliaina. E faatatau ile mea i mata o mata. Ae e taua le iloa o le electrolysis o se fai umi faʻagasologa tauvaga, aua e tatau ona faʻapipiʻi soʻo i soʻotaga taimi nei. Aveesea lauulu laser - o se gaioiga e faʻaitiitia sina taimi pe a faʻatusatusa ile electrolysis. O le tagata faʻapitoa e faʻatonuina malosi pulupulu o moli i le nofoaga o loʻo tupu ai lauulu e le manaʻo. O le mea lea ua tupu, lauulu e le mafaamatalaina paʻu ese. O le faʻagasologa e tatau ona faia i ni laasaga se lua. Muamua, na o le vaega o le lauulu lea e matauina ai le tuputupu ae o le vaega o loʻo matauina ua aveeseina. O mea totoe o loʻo aliali mai ile tino pe a maeʻa se vaitaimi, e manaʻomia foʻi le aveeseina o latou tino.

Faʻafefea ona aveeseina le le fiafia lauulu faʻaaoga fofo tagata?

Saunia se decoction o 150 kalama o lenei laula ma se lita o tafe vai. Suaʻu supo - mai le 10 i le 15 minute o le a lava. Ona tatau lea ona tuʻu le oloa i se nofoaga pogisa, malu. o iina e tatau ona tu i le 21 aso. Ina ua pasi lenei taimi, faʻamamaʻi ma e mafai ona e faʻaaogaina le tui. Ina ia faia lea mea, susu le pulu faʻamalosi ma faʻamama le vaega o faʻafitauli. Talu ai o lenei laʻau e 'oona, e tatau ona e tagofia ma le faʻaeteete mea faʻapena.

  • Ina ia aveese lauulu, e mafai ona faʻaogaina se fofo mama o masani potassium permanganate. Fai se vaifofo ina ia sesega le vai e samasama. Faʻasusu se nofoaga i le cotton cotton i se manganese fofo. A maeʻa 20 minute, e toe lava ona fufulu mea uma ile vai mafanafana. Le masani ona faʻatautaia le faʻatulagaina, o le ae mauaina le taunuʻuga - le fofo e susunu le pulu laulu. O le mea la lea ua tupu, ua le fetaui le lauulu e le aoga.
  • E aoga auala o se fofo o le yodium ma le amonia. E tatau ona e faʻafefiloi 35 kalama o le ava malosi, 5 kalama o le amonia ma le tasi ma le afa kalama o le yodium. Faaopopo 5 kalama o le castor suauu. E manaʻomia e faʻamamaina le paʻu ma le tali e aliali mai i na nofoaga o loʻo tupu ai lauulu le fiafia. E tatau ona e faia lenei mea faʻalua i le aso. A maeʻa 2 aso, o le lauulu e paʻu'ū faʻavavau.

    Walnut atigi fagu

    Faia le faʻasologa i le tele o taimi i le aso. O le mea lea ua tupu, o lauulu le talafeagai e vave paʻu i lalo vave.

  • E tatau ona faʻafefiloi le paʻu uʻamea ninii ma le vai - e tatau ona liliu i mea palapala. Faʻamamago le oloa ile 3 i le 4 taimi i le aso seʻi uma ona mou ese le lauulu e le manaʻomia.
  • Crush se ipu o uolanati - o le ae manaʻomia ni tamaʻi nati. Faafefiloi ma se sipuni ti. Ufiufi le paluga i se tapuni ma tuu i totonu o le pogisa nofoaga e tauanau malosi se ulugalii - tolu vaiaso. Ona faʻamamago lea i le vaega faʻafitauli ma le lanu seia oʻo ina taofi atoa le lauulu.

    E le o se faafitauli le lauulu foliga

    O lenei eria e sili ona maaleale lava, e sili atu le faigata ona oso ese le lauulu nai lo luga o le tino.

    Saunia se palu fefiloi. Ina ia faia lea mea, palu se sipuni o le hydrogen peroxide 6% ma le fasimoli faʻamalu i le tau tutusa. Tuu le 10 mataua o le amonia i le paluga. Faʻapipiʻi lauulu e le manaʻomia ma tuʻu mo le kuata o le itula. E tumau ona fufulu ma le mafanafana vai, e mafai ona e faʻaaogaina se decoction o chamomile mo lenei. Faʻatasi i le vaiaso, o le faiga e tatau ona toe faia. Lauulu tuputupu ae o le a faifai malie, o le a avea manifinifi manifinifi ma le vaaia.

    Falefoi Depilation Faipea - Fua

    Mo ana tapenaga, o mea nei e tatau ona faʻaaoga:

    • suka gaosi - 1kg,
    • fagu lanumeamata
    • 300 ml o vai
    • afa ipu vela.

    Suga e tatau ona sasaa i totonu o le apa. Lolo i le vai ma le vineta ma faʻaopopo i le suka. Vevela le tuʻufaʻatasiga i luga ole vevela laititi - e tatau ona liusuavai le suka. O le tuʻufaʻatasiga e tatau ona suia i totonu o se sua toto, feololo i totonu o mea. Sosoʻo mai, faʻaopopo le vaega lona tolu o le fagu i se susulu lanumeamata fofo, faʻaauau ona faʻaosoina le oloa - le lapoʻa e tatau ona avea toniga, lanu uliuli. Ole mea lea e tatau ona e tape le afi ma faʻamalu le masoa.

    Faʻafoʻi atu le mea na fai i le isi koneteina i le tuʻu i lalo o ipu. Faapena omea malulu i vaega faafitauli i lauulu o foliga. Ua lava le faʻamaeʻaina o se tamai fasi omea ma faamaluluina ma ou tamatamaʻilima - e taua le le ova le lapoʻa ma le tafe.

    Faʻasili le omea malulu ma se manifinifi manifinifi i vaega ma lauulu - omea faʻapipii vave ia i latou. A maeʻa, e tatau ona vavae vave ese le omea - faatasi ai ma lauulu.

    E tele metotia i le tauiviga mo lalelei. Filifili le tasi na fautuaina oe e lou aulelei.

    Tomai Faapitoa

    I aso nei, o loʻo iai uma auala o le solo ese o lauulu o le faʻaumatiaina o foliga o lauulu ma polokaina o soʻotaga taʻutaʻua tubules.

    A filifilia se tekonolosi e tetee atu le le fiafia i lauulu i luga o le tino, e tatau i se fafine ona fuafuaina mo ia lava le sini - e aveese ai le lauulu mo sina taimi pe aveeseina tumau.

    A maeʻa lauulu lauʻeleʻele aofia ai le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu tino. A faʻaaogaina, o le fausaga o le fulufulu mata e faʻasolosolo se gaioiga faʻaosoosoga i lalo o le faʻamalosiga a le malosi faʻamalosi galu.

    Leisa lauulu aveese

    E le pei o metotia masani lea e aumaia ai se aafiaga le tumau, o le faʻaaogaina o le laulu lauulu e mafai ai ona e tuʻuina mai le manaʻomia vao i luga o le tino e faʻavavau.

    O lenei togafiti e faʻavae i luga o le faʻaumatia o le folika lauulu e leisa leisa. O le laulu e faʻamamaina le utupoto, ma ua faʻaumatia ona o le vave vevela. O lenei metotia faʻatagaina oe e fasioti le folikel ma taofia le toe tuputupu ae.

    E taua le iloa! Pulu uliuli-lanu e mafai ona mitiia le laser beam, ma e leai se aoga e alu ese ai le efuefu ma le laʻau o laʻau, faʻaaoga le metotia.

    Ina ia puipuia atoa lauulu ulu i le epilated eria, nisi taualumaga o le a manaʻomia. Lenei e mafua mai i le mea moni o nisi folika o loʻo i le tulaga o le faʻatamaʻi, ma o le laulu lava ia e leʻi vaʻaia i luga o le paʻu.

    Ina ia mafai ona aveʻese uma lauulu, o le a le taimi e tu ai, o lona uiga, o se taamilosaga o le suiga o laʻau (20 - 45 aso).

    Aveesea lauulu laser ei ai le tele o uiga lelei:

    • saogalemu saogalemu
    • i le taimi o le faʻagasologa, e le solia le faʻamaoni o le paʻu,
    • faateleina le malosi lelei,
    • pe a uma le talosaga, e leʻo toe iai se maʻila
    • faia lauulu lauulu i tulaga sologa lelei,
    • leai se tiga
    • e mafai ona faʻaogaina le metotia faʻapea ile taumafanafana ma le taumalulu.

    O lauulu lauulu e mafai ona liliu ese mo se tagata o tausia o se lalelei faʻalelei ma ituaiga uma o itu faigata ma faʻaaliga.

    • susunuina o le paʻu (tupu pe a fai o le fomai e le faia lelei faʻamalieina auala),
    • faʻamaʻi pipisi i le ogatotonu ma le loloto o vaega o le laʻau o le laulu ma faʻamama atili purulent (sili atu taatele i tagata mamaʻi afaina i afu ogaoga),
    • tui mata
    • faasolosolo herpes (faaalia i tagata gasegase ma vaivai le puipuiga),
    • polyetiological inflammatory lesion of the conjunctiva - le mucous membrane o le mata, le lelei le vaʻaia, photophobia (pe a fai o le maʻi e musu e faʻaaoga ni mataʻupu faʻapitoa puipuia i le taimi o le faʻagaioiga, o le pulupulu laser o le a pa'ū i luga o le puipuiga puipui o le mata, o le a mafua ai le lisiina le lelei faʻaaliga.

    O le umi o le gaioiga mai le 2 i le 20 minute. O le vasega e aofia ai tau atu ma 4 taualumaga. Le tau eseese i le va 1000-4000 rubles, fuafua i luga o le nofoaga.

    Aveesea o le Ultrasonic Hair

    O le aano o le metotia taoto i le faʻaaogaina o se ultrasonic galu ma se faʻapitoa mea, lea, i lalo o le faʻamalosiina o taimi soona uila, ulufale atu i le paʻu fausaga ma faʻaleagaina le folikel.

    I se faʻaopopoga, o mea gaosia e mafai ona faʻagesegese le gaosiga o le gaosiga o lauulu, e taofia ai lona toe tuputupu aʻe. A maeʻa le faʻailogaina o le ultrasound, o le paʻu e taofi ai lona lamolemole mo se taimi umi.

    I le avea ai o se tulafono, mo ultrasonic hair removal, tagata tomai faapitoa e faaaoga le gel-pei mea, lea e aofia ai vaega nei laau:

    • ginseng aʻa
    • sami mai le vai (vailaʻau o rosemary),
    • tipolo mint
    • malosi.

    Vaega o le enzymatic o:

    A o leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, e tatau i le tagata maʻi ona toto laʻau ia oʻo atu i le 3 mm.

    Ultrasound lauulu aveeseina e vaeluaina i le tele o vaega:

    • o loʻo faia se suʻega mo faʻailoga alergi mai le vailaʻau na faʻaaogaina,
    • o le nofoaga filifilia ua togafitia i se antiseptic,
    • e ufiufi le paʻu i le gel, sosoʻo ma le ultrasound togafitiga,
    • i le faʻaiuga o le gaioiga, o mea o totoe e aveʻese mai le laualuga o le paʻu, ma lauulu lauʻeleʻele e faia e faʻaaogaina ai le mafiafia suka suka pe faapipii.

    Le aoga o ultrasonic hair removal aofia:

    • leai se tiga
    • aoga taimi umi
    • e leai se tulaga lamatia o foliga mai i luga o maʻai filo paʻu ma 'eseʻese o ituaiga etiologies i luga o le paʻu,
    • o le mafai ona apalai i lauulu o lanu eseese,
    • o lenei togafiti e aoga tusa lava pe faigata ona oʻo i ai,
    • e leai ni faʻatapulaʻaina (faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e susulu aʻo leʻi faia le sauniga),
    • taugofie tau o lauulu aveese.

    O mea le lelei a le faʻaaogaina e aofia ai:

    • le manaʻomia mo muamua-faʻaumatia ma wax,
    • E le mafai ona maua se aʻafiaga tumau,
    • le tele o tuutuuga faʻasaina le gaosia o le vavalalata vaʻai i lenei metotia,
    • o vailaʻau faʻaaogaina ua i ai le leaga aafiaga i luga o sela o siomia le folikel,
    • maualalo le faatinoga nai lo leisa lauulu aveeseina.

    O le tau o le sauniga mai le 800 i le 2 800 rubles.

    Eletise

    O le metotia na faʻaaogaina ile cosmetology mo le sili atu 150 tausaga. Ole aano o le auala e taoto ile aafiaga o le eletise i luga ole lauulu, o se mea e mafua ai ona faʻaleagaina lona fausaga.

    O le taimi nei ua sapalaiina faʻaaogaina le nila manifinifi, lea e faʻaofuina i totonu o le paʻu paʻu e 5 mm. O le mea lea, i lalo o le faʻafitauli o le taimi nei, o le tatupu o le laulu e oti.

    O se laʻititi lemu o le taimi nei, lea e tuʻuina atu i le nofoaga o loʻo manaʻomia e se nila manifinifi, e fesoasoani tele i le faʻaopoopoina o le vevela i le pito i lalo o le lauulu folika, e mafua ai le liusuavai. Ole togafiti e mafai ai ona tuʻu 'esea laʻau manaʻo o soʻo se mafiafia ma lanu.

    Mo le faʻatinoina o le eletise, faʻaogaina e cosmetologists ni metotia eseese:

    1. Thermolysis. O loʻo faʻatautaia e faʻaauau le suiina o taimi nei o faʻaititia maualuga-taimi voltage. O lona gaioiga e faʻaalia i le liusuavai o le laulu pulu. E masani ona faʻaaogaina ma se teuteuga lelei o lauulu.
    2. Galvanic eletise. O le aafiaga o loʻo faia i se eletise eletise i lalo ole voltage maualalo ma le sodium sodium.

    A faʻafesoʻotaʻi ma le suavai vaega o le paʻu, latou faʻatupu se laʻititi o le aqueous alkali uʻamea oxide, e faʻaleagaina uma le folikel.

    O le taimi lava e aliali mai ai le masini faʻamalositino i luga o le paʻu, se fomaʻi faʻapitoa mafai ona aveese lauulu na togafitia. O lenei metotia faʻataga ai oe e aunoa ma le tigaina faʻatino le faʻasologa ma e aoga tusa lava pe galue i nofoaga lavelave.

  • Fuga fefiloi. O se mea faigata tele o le lua metotia i luga. Ona o lenei, le faʻapupulaina taimi o se tasi lauulu e faʻaititia tele. Lauulu lauulu aveeseina ua faamaonia lona aoga pe a galue ma le malo lauulu ma ma se loloto faʻatulagaina o folikel.
  • Faasologa Tuufaatasi. O le auala e sili atu alualu i luma pe a faatusatusa i le saʻo muamua metotia. O le aafiaga i luga o le aupa e matua malosi, ma o le tiga tiga e itiiti.
  • O le lelei o electrolysis aofia:

    • o le ono mafai ona faʻatamaia atoa le pulu o le laʻau ma taofia le toe tuputupu ae,
    • o le aoga o le auala e le faalagolago i le malo, lauulu lanu ma paʻu tulaga,
    • taugofie tau o le taualumaga
    • i le i ai o nisi tomai, o le sauniga mafai ona faia i le fale e faʻaaogaina se masini feaveaʻi,
    • tiga e masani ona leai.

    • vasega le umi
    • le faʻaaogaina o se numera o masini e manaʻomia le faʻaopoopoga analgesia, aemaise lava i le vavalalata nofoaga,
    • le auala le mafai ona faʻaaoga e aveese lauulu i vaega axillary,
    • le maloloina ma le le lelei o le faʻaaogaina o meafaigaluega e mafua ai faʻamaʻi o le paʻu i siama pipisi,
    • i nisi o tulaga, o le iʻuga o le aveeseina o lauulu eletise e i totonu ulu,
    • fulafula tisu vaivai
    • o foliga o lanu mumu,
    • o le aoga faʻalagolago atoa i le poto masani o le cosmetologist,
    • E le mafai ona faʻaaogaina le metotia e tuʻufaʻatasia ese ai mea le moʻomia o loʻo manaʻomia i le bikini.

    I le averesi, o le tau o le tasi minute o le aveeseina o lauulu o le 40-45 rubles. E ova ile 10 sekone e faʻagaioi le tasi lauulu.

    Faitau iloiloga e uiga i foliga mesotherapy ma le hyaluronic acid iinei.

    Aveesea lauulu o Elos

    O le atinaʻeina o lea togafiti na faʻatautaia e le taʻitaʻi inisinia inisinia, ina ia mafai ai ona talitonuina ma le mautinoa o le saogalemu ma sili ona tiga o le auala e aveʻesea ai vao i luga o le tino.

    E aoga le auala i le aveeseina o le paʻepaʻe paʻepaʻe, mumu, pogisa ma le laʻau. I le taimi o le faʻatasiga, ua faʻapitoa e le tomai faʻapitoa ni auala faʻaʻaisa.

    E oʻo mai le fesoʻotaiga a Elos ma le fausaga o laulu ma folo. E faʻaalia le laser i le faʻamafanaina o le laulu ma le malamalama laʻau. Na faasolosolo malie lava, o se siitaga o le vevela e tupu i aa, lea e faʻateleina ai le faʻaleagaina o le laulu e ala i le eletise eletise.

    O le tuʻufaʻatasia faʻaaogaina o loʻo i ai nei ma le malamalama e alofia le faʻaleagaina o le paʻu ma puipuia ai aʻafiaga.

    O penefiti e aofia ai:

    • o le mafai ona apalai i lauulu o soʻo se ituaiga,
    • leai se tiga
    • aafiaga itu
    • faamafanafanaga ma le saoasaoa o le sauniga,
    • o laau le manaʻomia le mou atu faʻavavau.

    O mea le lelei a le metotia e aofia ai:

    • maualuga tau
    • le tau le mafai ona faʻatino le faʻasologa i le fale.

    Ina ia tineia atoa lauulu mai le nofoaga o loʻo togafitia, e 4-5 sauniga e lava. O le vaitaimi malologa i le va o taualumaga o 40-60 aso. Ole tau o elosulu lauulu amata mai 700 i le 6000 rubles.

    O le a le aveeseina o Elos lauulu ma o a ni eseesega autu o le metotia, saili mai i le vitio mea.

    Ata puʻe

    O se faʻaosofia lagona e maitauina ina ua maeʻa le faʻatasiga muamua. I le maeʻa ai o le ala atoa o mea teuteu teuteu tino, e mafai ona e maitauina se iʻuga sili ona lelei, lea e tumau pe a ma le 15 masina.

    O le aano o le metotia o le faʻalauiloaina lea o lauulu i se malosi moli pulumu e faʻapipiʻiina e se moli faʻapitoa. Melanin, o loʻo i totonu o le fausaga o lauulu, mitiia se malamalama o le galu, e mafua ai le faʻamafanafanaina, ona maliu ai lea o le laulu pulu.

    E oʻo lava i le tasi togafitiga togafitiga ma lenei masini mafai ona faʻaititia le aofaʻi o lauulu e 40%, ae o le fausaga o toega o laʻau na matua faʻavaivaia lava.

    O le aoga o le metotia aofia:

    • e leai se fesoʻotaʻiga ma le paʻu i le taimi o le taotoga,
    • o le tulaga masani o le paʻu ua faʻaleleia, o le masani faʻatupuina o fibrillar porotini, e faʻaosofia le toe faʻafouina, ua faʻaleleia
    • e paʻu le paʻu, faʻaletonu faʻaletonu vavae,
    • vavaeeseina le paʻu
    • e le sili atu i le 20 minute le sauniga,
    • e le manaʻomia aafiaga itu e leai,
    • le mafai ona faʻaaoga le metotia i soʻo se vaega o le tino.

    Faatasi ai ma vaivaiga o:

    • maualalo le lelei o le auala pe a aveʻese moli ma lauulu lauulu,
    • I le taimi o le faʻaaogaina o photoepilation i le fale, e i ai se faʻalavelaveina o se mu,
    • I le taimi o le ata puʻeina o le itupa o lagona, o le tagata maʻi lagona le faʻamalieina lagona susunuina.

    O le tau o taualumaga fuafua i luga o le itu e afaina ai ma le mamalu o le fale faʻaleleia tino. Le tau o sone sili ona lauiloa mai 1000 i 8000 rubles.

    Depilatory kulimi

    I le fausiaina o kulimi, faʻaaoga faʻapitoa mea o vailaʻau afu faʻaoga e mafai ona faʻavaivaia vaivai ai le folika lauulu. Ole metotia lenei e talafeagai mo vave, faigofie ma toetoe a leai se mea e tupu ai iuga.

    Le tele o taimi, o nei tupe faʻaaoga e togafitia ai le vavalalata magalua ma le paʻu o foliga.

    • le mafai ona faʻaaoga i le fale,
    • leai se tiga.

    • a faʻateleina le paʻu o paʻu ei ai le faʻalavelave o le ita,
    • manogi leaga.

    E mafai ona faʻatau se kulimi depilator mo le 200-300 rubles.

    A faʻaaogaina le solo vevela, mumu solo tisu mafai ona tupu, o lea e te manaʻomia e faʻaaoga le metotia ma le faʻaeteete oe lava. A uma ona ufiufi atoa le oloa i se vaega i luga o le tino, ona mafai ai lea ona aveʻesea faʻatasi ai ma le lauulu.

    Lelei mo le uliuli ma le pulou lauulu i vae, lima ma lima.

    • E mafai e le paʻepaʻe ona aveese lauulu mo sina taimi,
    • toe tuputupu ae lauulu ina ua mavae le masina ma le afa.

    • mo le lelei o le faʻapipiʻi, o lauulu e tatau ona tupu laititi pe a ma le 4 mm,
    • tosoina o laau toto mafua ai le tiga.

    Ole tau o wax e tusa 250-400 rubles.

    Tafi le pe

    O le tosoina o le auala e sili ona masani e maua ai le lauulu e le manaʻomia. E vave ona vaaia le lelei ma e leai se mea e te manaʻo ai e asiasi se faleoloa e taugata.

    O le a mafai ona e aveʻese laau i luga o le tino, e ui lava e le o le faʻavavau, mo se taimi umi.

    O le metotia e mafai na taʻua saogalemu o le taugofie, talu ai o le tafi masani ma soʻo se kulimi faʻapitoa o le a manaʻomia e faʻatino le faiga. O mea sese, faʻasolosolo manuʻa o le paʻu e iloga.

    Avanoa auala e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma le tuua o lou fale aofia se lauulu 'eseʻese metotia faʻaaogaina forceps. Peitaʻi, e manaʻomia ni itula o le taimi avanoa ma le malosi lava e maua ai lagona tiga.

    Epilator masini

    O le vavega masini e galue i luga o le mataupu faʻavae o forceps. O le masini toso lauulu faatasi ai ma le aa.

    Peitai, afai e te masani ai i lana galuega, e mafai ona talisapaia le lelei o le masini:

    • paʻu le paʻu mo ni vaiaso,
    • aveesea lauulu ma matauila,
    • O le taualumaga e le sili atu ile 25 minute,
    • puʻupuʻu lapoʻa o le masini, lea e mafai ai ona e o faʻatasi ma oe i taimi uma,
    • o le taimi e te faʻatau ai se epilator, e le mafai ona faʻaalu tupe i le aveina o vao vegetation i luga o le tino mo se taimi umi.

    • tiga
    • le mafai ona faʻaaogaina i le bikini eria.

    Le tau o le masini mai i le 2000 i le 5000 rubles.

    O lenei auala sa faʻaaoga e fafine mo le silia ma le tasi seneturi. O le metotia foi e taʻua o le suka fulufulu lauulu.

    Ina ia saunia lelei se oloa e te manaʻomia vai mama, suka suka ma sina sua vai.

    O le paluga ua uma na tuu i le lauʻeleʻele o le lauulu, ma tuu ai se solo moli i luga. O lauulu sa togafitia e pipii i le pito i lalo, o le a taʻitaʻia ai lo latou aveeseina faʻatasi ai ma aʻa.

    • O le tiga e masani ona leai
    • siama e toetoe lava a le mafai ona o le i ai o le sua o le tipolo i le tuufaatasiga,
    • faigofie o le faʻaaogaina.

    • le talafeagai mo allergies i fua citrus,
    • le mafai ona faʻaaogaina pe a maeʻa le la e oso ai ma le i ai o manuʻa i luga o le paʻu.

    Faʻaogaina o filo

    O lenei metotia faigofie e talafeagai mo i latou e manaʻo e aveesea lauulu foliga. E mafai ona faʻaogaina mo ituaiga uma o lauulu ma le faʻaitinoina o le paʻu. Ma le isi, o le metotia e le mafai ona taʻua o le tiga.

    O foliga faʻapitoa o faʻaaogaina e faigata ai le tusi talosaga i fale, ae a manaʻo iai, o mea uma e mafai ona puleaina.

    Ina ia aveese, latou te aveina le filo filo ma faʻataʻamilʻo gaioiga faʻasolosolo ma ia, e iʻu ai i le toso ese o le lauulu.

    O loʻo faʻaalia e le vitio le faiga o lauulu 'eseʻese ma se filo.

    Oni faʻatasi ma Basil

    • lau o pepa - 15 pcs.,
    • aniani - 1 lapoa ulu.

    Manua lelei laulaau o le basil. Aveese le ata manino mai le aniani. Fatu uma ia mea seʻia oʻo ina faʻapipiʻi se palapala faʻapipiʻi.

    Faaaoga le paluga i le vaega filifilia ma tuua mo le afa itula. Fufulu le paluga totoe i lalo o vai tafe.

    O le vasega o 12 togafitiga. O laau le moʻomia e le mafai ona mou atu mo le 6 masina.

    Faigofie vao

    O le oloa uma e mafai ona faʻatauina i le fale talavai, pe mafai ona e kuka oe lava. O le taʻamoa e faʻavae i luga o lenei laʻau faigofie ona aveeseina le le talafeagai o laʻau.

    • Datura laulaau - 1 ipu,
    • vai mama - 1 lita.

    Liligi vao i le vai malulu ma tuu i totonu o le vai taele mo 1 itula. Faʻamamaina le tapuni saunia i le potu vevela.

    Faʻaaoga se swab cotton, faʻamamaina se vaega faʻapitoa i luga ole paʻu ma le oloa maua. Toe fai le taualumaga i soʻo se avanoa. E vave mou atu le vao o le tino.

    Potassium permanganate

    O le mea faigaluega e mafai ai ona e 'eseʻese ma le fiafia i vaomatua e faʻavavau.

    Ina ia aveese lauulu i se aʻa, e tatau ona faʻaopopo ni nai potassium permanganate kristal i le vai taele ma vai ma le uʻamea i totonu pe a ma le afa itula. O le faʻagaioiga o loʻo faia i aso uma mo le 1 masina.

    O le togavao i vae ma totonu o le vavalalata nofoaga o le a mou ese.

    Uiga aogā o vao vao

    Faatasi ai ma lenei metotia faigofie, e mafai ona e mauaina ni tulaga sili ona lelei. Oe o le a manaʻomia ona seʻi le sua mai i luga o nei mea taua tele o le winemaking.

    Faʻamamaina ma le faʻaeteete le suavai maua i totonu o le paʻu i le laumei le manaʻomia. O le faʻagaioiga o loʻo faia i soʻo se avanoa.

    O lauulu e pa'ū pe a uma le sauniga lona tolu, ma o le aafiaga e tumau mo se taimi umi.

    O le oloa e mafai ona faʻatuatuaina faʻamaoni i tali sili mo le aveeseina o lauulu tino. Ui i lea, oi latou sa latou taumafai lenei auala ia latou lava, mafaufau e sili ona aoga.

    • iodine - 8 mataua,
    • amonia - 15 mataua,
    • castor suauu - 1 tsp.,
    • ethyl alcohol - 2 kulimi. l

    Faafefiloi ia mea uma ona tuu lea e palu seia uma le fofo ua sesega.

    O le fofo e faʻapipiʻi i le lipine kasa ma faʻapipiʻi i nisi vaega 2 taimi i le aso mo le vaiaso.

    O le le aoga o laʻau ua i luga o le paʻu o le a mou atu e faʻavavau.

    I se faʻaiuga, e mafai ona tatou faʻaiʻuina atu o le aveeseina o lauulu e le o se mea faigofie, aemaise lava pe a fai o loʻo e sailia le sili ona aoga auala.

    Afai e tatau ona e tuʻufua mea le aoga tatau i luga o le tino faʻaaoga se auala poʻo se togafiti aoga tagata, faʻasoa atu lou poto masani i faʻamatalaga i lenei mataupu.

    Ituaiga ma metotia

    A o lei filifilia se metotia o lauulu aveeseina, e aoga e malamalama ai i le eseesega i le va o ia manatu e pei o lauulu aveeseina ma depilation.

    Lauulu aveeseina (mai Farani - "aveese le lauulu") - o le aveeseina o lauulu e auala faʻafefeteina, o le faʻaumatiaina o foliga lauulu poʻo le soloʻaina o lauulu ma aʻa.

    Lauulu aveeseina - Ole aveeseina ole vaega na e vaʻai ile lauulu e aunoa ma le afaina ai o aʻa.

    Ituaiga o lauulu aveese:

    • Leisa. Ole auala lea e aveʻesea ai fulufulu mata e ala ile faʻaaogaina ole masini faʻapipiʻi ole laser. O le leisa galue i luga melanin, lea e mitiia moli malamalama, vevela i luga ma paʻu, faʻaleagaina le folika lauulu.
    • Eletise. O le igoa atagia mai ai le metotia e faatea ese lauulu. O le eletise eletise e lafoina saʻo i le aʻa o le lauulu, e mafua mai i le mea e tupu ai le leaching gaioiga, lea e mafua ai le oti o le lauulu.
    • Ata puʻe. E ala i se vevela vevela, o aʻa o le lauulu folo ua faʻaleagaina, lea e tupu o se mafuaʻaga o le faʻamafanafana o le 'olo i luga o le vevela maualuga e ala i le malamalama malosi.
    • Fetulaiga. Ole suka faʻapitoa lava mafiafia mafolafola o loʻo tuʻuina atu i se nofoaga ma laʻau le talafeagai, faʻasalalauina tutusa ma aveeseina ma lauulu.
    • Wax. O le palu faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le tino, a maeʻa ona faʻamaʻaʻina ma aveeseina ma fulufulu.
    • Ultrasound. Ua aveese lauulu e faaaoga ai le vailaau aoga e ulufale i le paʻu ona o le faʻaaogaina o le ultrasound.

    • Enzymatic. Faatasi ai ma le fesoasoani a vevela faʻaalia, faʻapitoa vailaʻau ulufale atu i le paʻu - enzymes (enzymes), e faʻaumatia le intramolecular fusi i lauulu ma faʻalavelaveina le fausaga o le paʻu porotini.
    • Electro-opitika Synergy (Elos). O lenei metotia tuʻufaʻatasiga laser ma photo lauulu aveese. O folika o loʻo aʻafia i le maualuga o le soʻo o le pulupulu ma le eletise eletise, o le laulu ua faʻatafunaina ona o le faʻaalu taimi faʻapitoa i mea lelei ma eletise.
    • Flash metotia. Thermolysis, lea e faʻaogaina ai le maualuga-taimi nei. O le tiʻetiʻe pasi faʻavave ma faʻaleagaina le folikel.
    • Metotia Bland. O se ituaiga o electrolysis ma faʻapitoa masini, e aofia ai thermolysis ma electrolysis, le lauulu ua aveese e ala leaching, ae i se taimi puʻupuʻu lava, i lenei tulaga, le maualuga-taimi nei gaioiga e avea o se mea e faʻavavevave.

    • Faʻaoloi mageso (faasologa sosoo). O se metotia faʻalenatura faʻaletonu, i le taimi o le faʻatasiga, o le faʻasolosolo o le taimi nei o loʻo faʻasolosolo malie ifo, mafua ai le faʻaititia o tiga ma le faʻaopopoga i le mataalia o le metotia.
    • Faasologa moli (moli faasolosolo). O le faʻaleleia atili o le metotia faʻapipiʻi, o le fofogaina o lauulu e faʻavaveina ma le fesoasoani o taimi eseese o le faʻaalia o le sinusoidal i le taimi nei i foliga o lauulu.
    • Thermolysis. Ole maualuga-taimi e sui ai gaioiga i le taimi nei i luga o le laulu, e vevela ma faʻaleagaina le lauulu.
    • Eletise. Lenei o le eletise eletise, ma faʻaauau le faʻaalia i le eletise eletise ma vailaʻau o loʻo tupu, ua faaleagaina le folo.
    • Fefaatauaiga. Lauulu Aveesea faaaoga masani poʻo le siliki filo ma se faʻapitoa faigofie metotia.

    Ituaiga o faʻi:

    • Tiligi lauulu. Le metotia o lauulu 'eseʻese ma se mea maʻai (tafiʻe), o lea na o le vaʻai vaʻai o le lauulu ua aveese, o le aʻa tumau tumau.
    • Le faʻaaogaina o le faʻamutaina o kulimi. O le vailaau faʻamalosi a le sooupu e tui luga le pito i luga o le paʻu ma galue i luga o le fuʻa, faʻavaivaia le fausaga o lauulu, pe a uma ona faʻaalia ua aveʻese le sooupu faʻatasi ma fulufulu.

    E tele a sili fofo togafiti ma metotia mo lauulu aveeseina.

    Faiga poto:

    • Potassium permanganate, o ia o le potassium permanganate. O se vaifofo lelei saunia ma faʻaoga ia le itiiti ifo ma le faʻalua i le aso i lauulu e le manaʻomia. Leiloa malosi le paʻu. E mafai ona faʻaogaina pe a fai e lavalava tapunia.
    • O le vaifofo o hydrogen peroxide. E mafai ona e faʻatauina i soo se fale talavai. E le aveʻesea, ae faʻamalosi tino ma faʻamalamalamaina le lauulu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le itiiti ifo ma le valu pasene vaifofo mo togafitiga vaega o le paʻu ma lauulu.
    • Limei O le faʻavae o gaioiga e tali tutusa ma le depilator. Ave kilipa ma faʻamama i le vai, fai le paluga, ona faʻaaoga lea i le paʻu ma fufulu ese pe a uma le 30 minute.
    • Ammonium chloride ma le yodium. I nisi vaega, masani ava malosi, castor suauu, iodine ma amonia ua fefiloi. Faʻalua i le aso, o le paluga e mafua mai e togafitia i vaega o fulufulu.
    • Stinging nettle. O fatu o le laʻau e aveina ma tauanau ai mo le lua vaiaso i le fualaʻau o le fualaʻau, a uma le faʻaiʻuga o loʻo tuʻu i aso uma i faʻafitauli.
    • Datura mutia. O fatu o lenei laʻau e palapala i gruel ma faʻamalosiina e feololo le mamafa ma vodka. E faʻaaogaina le taunuʻuga tele i aso uma seʻia maua le taunuʻuga manaʻomia.

    O le a le aveeseina o lauulu ma o le a lea?

    Epilation, eseʻesega ile depilation, e aofia ai le aveʻesea e le gata o le vaʻavaʻaia vaega o le laulu, ae o le pulu lava ia, ma mulimuli ane - faʻasolosolo o le laulu tubule.

    O lea la, a maeʻa se gasologa o faʻagasologa, e mafai ona maua le manaʻomia finagalo mo se taimi umi. Mo se taimi umi, ae masani ona le o taimi uma.

    O le manatu o le faʻauiga o lauulu o le a le mafai ona lagonaina ua na o se talafatu, i le taimi na faia e le aulelei o faleoloa, ogatotonu ma falemaʻi. O le mea moni, o le aafiaga, pe a le tausia, e tumau le averesi o 3-4 tausaga ma e faʻamoemoeina i le tagata uiga lelei o le tino. Ina ia mafai ona faʻatumauina le iʻuga, oe manaʻomia se auala faʻalua tasi taimi uma 1-2 tausaga.

    O a ni auala aoga lauulu aveese?

    E manino lava, o le auala sili ona aoga e faatea ese ai lauulu o lauulu aveese. Ae o le fea o ia:

    • leisa
    • ata, electro ma ELOS 'aveʻesea lauulu,
    • solo poʻo le susulu atu.

    O auala taʻitasi o loʻo iai ni tulaga manuia ma ni faʻaletonu. Ma o nisi ua vaeluaina i ni isi ituaiga.

    • A filifilia se metotia o lauulu aveeseina, e tatau ona e mafaufau ai le shugaring po o le faasolo sili atu ona lelei?
    • Faitau e uiga i faʻailoga o le vaʻaiga vavalalata tagata suamalie taualumaga i le fale iinei.

    O le a le ituaiga o leisa lauulu aveese?

    Aveesea lauulu laser e vaevaeina i ni ituaiga, e fuafua i le ituaiga laser e faʻaaogaina:

    • Leotete
      Lenei o se tasi o sili ona aoga ituaiga o lasers. E faʻaaogaina lava e oʻo lava i se paʻu uliuli ma lanu uliuli. E le aveeseina le laulu sinasina, ae vave oso ma malamalama ma mumu. E leai se tulaga o lamatiaga. O sea taualumaga faʻatatau i se faʻatonuga sili ona sili atu nai lo isi isi.
    • Ruby
      Na faʻaaogaina e oʻo i le iʻuga o le seneturi talu ai, i nisi o fale faʻaaoga ua faʻaaoga nei. O le wavelength ma le mana o sea leisa faʻatagaina oe e aveese naʻo le uliuli lauulu i luga o le paʻu paʻu. Afai e te faʻatinoina se ruby ​​ray i luga o le paʻu lanu paʻu, fuluga po o pigmentation ono aliali mai. Ole faʻatulagaina e mafai ona faia i luga o soʻo se vaega o le tino, ae umi lava le umi, a o loʻo i ai le tulaga lamatia e maua ai se mu.
    • Alesania
      Sa ia suia le ruby ​​ma i le faʻamatalaga faʻataʻitaʻi e fetaui lelei le lima taimi e sili atu lona aoga nai lo le mea. O le iʻuga e sili atu, o le uliuli o le paʻu ma o le uliuli foʻi le lanu o le lauulu 'aveʻese. E le aveese e le moli ma le lauulu lauulu. Tuuina atu le mana maualuga o le laser, malulu o le paʻu luga e manaomia i le taimi o le faʻagasologa. O le sauniga e faʻaaogaina ai se alexandrite ray e fai si tiga, ae e le umi se taimi e maua ai ma se faʻaiʻuga umi. E mafai ona fai se mu pe a le saʻo ona faia tulaga faʻatapulaʻaina o le laser.
    • Neodymium
      O le faʻavae o lona gaioiga e faʻavae i luga o le faʻapipiʻi o tamai toto toto e fafagaina le lauulu. O le mana o lenei laser e maualalo ifo nai lo se tasi o loʻo i luga, faʻapitoa, o le avanoa o le maua o se maʻititi ia faʻaititia. E masani ona faʻaogaina mea faʻapitoa Neodymium i falemaʻi faʻapitoa.

    Tulaga ese, e aoga le faamamafaina o le auala o malulu lauulu aveese. E faʻavae i luga o le mu o lauulu i se alexandrite poʻo le diode leisaʻi faʻaaogaina se faʻapipiʻi malulu faʻapitoa e faʻaititia le tiga i le leai. I le isi itu, e leai se uiga i le totogiina na o le tele o lenei. Nai lo lena, ole atu mo se fesoasoani le tiga tiga muamua le togafitiga.

    Tulaga lelei ma leaga o le lauulu lauulu aveeseina

    O le le masalomia lelei o lenei metotia aofia:

    • le aoga o le mama lamolemole paʻu lea e tumau mo ni tausaga,
    • itiiti tiga pe latou atoa leai,
    • aveeseina o ulu ulu.

    • aveeseina o 70-95% o le le manaomia lauulu i le tulaga o le malosi tuputupu ae (o lenei faatatau i so o se auala o lauulu aveeseina),
    • faalagolago faʻalagolago i le iʻuga ile lanu o lauulu ma paʻu,
    • mauaina o se iʻuga mafai ona taunuʻu pe a maeʻa ni nai faʻatinoga,
    • tulaga lamatia ona o mea ua paʻu,
    • maualuga tau nai lo soʻo se ituaiga o faʻaitiitia.

    Faʻafefea ona alu le faʻasologa?

    O le aveeseina o lauulu laser e faia i se fesoʻotaʻiga ma leai se fesoʻotaʻiga auala: e faʻalagolago uma lava pe o le laser nozzle e faʻafeiloaʻi ma le paʻu. O se moli malamalama e galue i luga o le melanin, e faʻaliliu le malosi i le vevela, lea e faʻaleagaina ai le folika lauulu.

    Faʻalagolago i le vaega na togafitia ma uiga o lauulu (mafiafia, mafiafia, lanu), pe a uma le sauniga muamua, o le paʻu e faʻamamaina e 15-40%. Ole faʻataunuʻuga sili e maua i vaega e manifinifi ma mama.

    A atoa vasega manaomia le fa i le valu togafitiga ma vaitau nei:

    • ina ua maeʻa le sauniga muamua - 4-6 vaiaso,
    • ina ua mavae le lua - 6-8 vaiaso,
    • pe a uma le lona tolu - 8-10 vaiaso, etc.

    Contraindications ma leisa lauulu aveese

    Epilatory o se gaioiga i le tino, o le mea lea, ei ai foi contraindications. O lenei:

    • maʻitaga ma faʻasusu,
    • paʻu faʻamaʻi, aemaise lava i le togafitiga togafitiga,
    • le iai o neoplasms,
    • mali suka
    • faʻamaʻi pipisi.

    O faʻaiuga o se mea vave e mafai ona le mautonu. O lea la, e le aoga le lamatiaga.

    Ata, electro ma ELOS lauʻeleʻele

    Ata, electro ma ELOS lauulu faʻaʻeseʻese ese mai le tasi i le isi i le auala latou te aʻafia ai le nofoaga togafiti. Lenei, faʻatulagaina:

    • maualuga malosi pulou malamalama,
    • nai eletise eletise lafo atu i le aa o le lauulu,
    • o se tuʻufaʻatasiga o le malamalama ma le leitio galugalu.

    Faʻamalieina ma le Puipuiga

    Uma waxing ma shugaring (mafiafia suka suka faapipii o loʻo faʻaaogaina ae le o le wax) avatu se iʻuga le tumau nai lo soʻo se metotia faʻamatalaina i luga. O le mea lea, o auala sili ona aoga e faʻamatalaina ai ua le aoga. Ae, talu ai o ituaiga foʻi ia o le soloʻulu, ma e sili atu ona taugofie, e aoga lava le faia o se aotelega puʻupuʻu ia latou.

    O le a le maseiga ma le faafefe?

    O lenei mea e faʻaumatia ai le saʻilia fua i le tino ma le paʻu vevela poʻo suka suka. O le mafiafia mafiafia e tufatufa tutusa i le paʻu, pe a uma ona taʻe ese ma le malosi o le lima. O le aano o le shugaring ma wax auala e le o le faʻaleagaina o le faʻa, ae i le tosoina mai i fafo. O le aoga o se faʻagaioiga e tusa o le lua i le tolu vaiaso ma e faʻalagolago i foliga o le tino.

    E lelei ma leaga o natura ituaiga o lauulu aveeseina

    O le aoga aoga o le soloia ma le suka fulufulu lauulu o:

    • le mafai ona apalai ile paʻu o soo se paolo,
    • aveeseina o so o se lanu,
    • iʻuga vave
    • avanoa o le taualumaga.

    E lelei lea mo se tasi e manaʻo e tiaʻiina le manaʻomia o le tele o le seleina, ma mo mo e mo nisi mafuaaga o luga o metotia le talafeagai.
    Contraindications ma faʻalavelave masani o tulaga masani. Ae o le faʻaopopo mafuaʻaga mo le teʻena o le faʻaaogaina ala o le suka e ono afaina ai le meli.

    Talu ai o le solo ma le faʻamalosiʻau tutusa lava taualumaga, ma le suka, e le pei o le meli, o loʻo maua i totonu o fale uma, mafaufau i se faʻataʻitaʻiga o lauulu 'eseʻese fua faʻavae i luga o suka suka.

    • O tulafono mo le paʻu tausiga pe a uma shugaring faitau i la tatou tusitusiga.
    • Uiga o le faʻaaogaina o shugaring i luga o foliga o loʻo faʻamatalaina iinei.

    Saunia se paluga

    Ina ia faia lenei mea, faʻaosoina 20 kulimi. suka i le 50 ml o le vai, faʻaopopo le sua o le tasi tipolo i le paluga ma tuʻu i lalo o le la vevela. Faʻaauau le faʻaoso solo seia oʻo ina liu enaena. Ole saʻo e iloa ai pe mafai ona faʻataʻavaleina sina tamaʻi suka o loʻo tupu mai ile suka.

    Tatou tapenaina le paʻu mo shugaring

    Ina ia faʻaleleia atili le lelei o le faʻagasologa i le po ao lona faʻatinoina, ua fautuaina e vavae. O le a faʻasaʻolotoina laulu laʻau mai sela oti ma faʻaititia le tiga i le taimi o shugaring.

    Ona tatau lea ona fufuluina le paʻu i le fasimoli faʻatasi ai ma le leai o le PH ma faʻamaʻimauina i le talcum efuefu - o lenei faʻamautinoa maualuga le faʻapipiʻi o le faapipii i le lauulu. E sili le teena o le matafaga ma le solarium i lenei aso.

    Faaaoga se teuteu teuteu

    Faʻaaoga spatula laupapa, faʻaaoga se mafanafana mafanafana i le paʻu e faasaga i lauulu tuputupu ae. Mafiafia vaega e le tatau ona sili atu i le 2 mm. I le 20-30 sekone, e te manaʻomia le faʻaʻumiʻumi le paʻu ma toso vave le 'aisa fusi, ae ua uma i le itu o lauulu tuputupu aʻe.

    A o faʻafiafiaina foliga matagofie, e faʻamafanafana ma faʻaogaina i le paʻu lava mafanafana. O le mea lea, o le laualuga atoa o aia e faʻagaioia.

    Puipuiga mo le aveeseina o lauulu i le Fale

    Epilation ma folk remedies o nisi taimi e afaina ai foʻi le tino. Ina ia aloese mai lenei mea, mulimuli i ni puipuiga faigofie:

    • Vaʻavaʻai lelei le vevela o le taʻavale - e tatau ona mafanafana. Ole maualuga ole a mafua ai le mu.
    • Aloese mai le itu o iai lafu, moli, maʻila, ma maosiosia.
    • Aloese mai le faʻasologa i luga o le paʻu poʻo le pupula o le paʻu.

    O le saʻo lelei le aveeseina o lauulu mafai ona faia le paʻu mama ma lamolemole mo se taimi umi e oʻo lava ile faʻavavau.

    Ole faiga ole salon e faʻaaogaina ai mea faʻapitoa e le talafeagai mo tagata uma ma tuʻuina atu le faʻaoga maualuga naʻo o le tele o sauniga. Ae o le iʻuga umi mo le tele o tausaga.

    Shugaring ma waxing e taugofie ma lautele tele, i se faʻaopopoga, latou te vave aveeseina le le manaʻomia o laau. Ae o le faʻasologa e tatau ona toe faia i le lua i le tolu vaiaso.

    A maeʻa ona iloiloina lelei le lelei ma faaletonu o lau 'aveʻese auala, o le ae filifilia le sili foliga mo oe lava, o le iʻuga o le a faʻamalieina ai oe mo se taimi umi.

    Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lauulu o le laser i luga o le mata, tino ma luga o le laugutu faʻatasi ma le leisa

    O le aveeseina o lauulu o le laser o le sili ona aoga ma le tigaina auala e ave ese ai lauulu foliga le talafeagai.

    O le aano o le tekonolosi o loʻo taoto i le aafiaga o le laser beam i luga o le lauulu laulu, lea e fesoasoani i le faʻaumatia o le lauulu.

    Leisa lauulu aveese

    O lauulu lauulu e aveʻesea ai oe e mafai ona e vave ma tumau tineia le faʻaitiitia le paʻu o laʻasaga e le aoga.

    Mafaufau i le faʻataʻitaʻia aafiaga o leisa leisa i luga o folika lauulu.

    1. O le mafanafana o le fulufulu lauulu ma le laser beam.
    2. O le vevela tufatufaina e maualalo i le vaega o lauulu sulu.
    3. Leisa faʻamalosi mo se vae lua o le folikel, lea e fesoasoani e faʻamama le suavai mai sela.

    Le tufaina o lauulu lauulu faʻataʻitaʻiga faʻapitoa

    E tatau ona manatuaina, ina ia mafai ona aveese lauulu e le manaʻomia i luga o le foliga ma le tino, e tatau ona faia ni faʻataʻitaʻiga laser tatau.

    E faʻavae lava faʻapea o totonu o le tino o le tagata faʻaavanoa avanoa mo le toe faʻaleleia o le sela, o loʻo fesoasoani i le toe faʻaleleia o lauulu mai le nofoaga.

    O le umi ole togafitiga e faʻatusa tutusa ma le aofaʻiga o melanin i lauulu. O le tele o pigment i le vaomatua, o le tele sauniga o le a manaʻomia e aveesea atoa. E masani lava, suiga i le lauulu mata e matauina pe a uma le tolu vasega o le leisa togafitiga. E masani lava, suiga i le lauulu mata e matauina pe a uma le tolu vasega o le leisa togafitiga.

    I se tulaga lautele, e tele faʻafitauli e manaʻomia e aveese atoa ai lauulu.

    Ina ia le aveesea lauulu lauulu i luga o le mata e le taitai atu ai i le solo faʻaletonu i le nofoaga o loʻo togafitia, e aoga le faia o se matafaioi faʻaalia i le filifilia o le salon ma le ituaiga o leisa laser faʻaaogaina. E tatau ona manatua o le sili malosi le laser, o le puʻupuʻu o le faʻaaliga taimi mo le paʻu vaega.

    Malosiaga o le laser e ono eseese

    O ni mea le aoga o alexandrite lasers, e le ofi i totonu o paʻu loloto o le paʻu ma aua le faʻalavelaveina lona toto. I le faʻaaogaina o ia mea faigaluega, e mafai ona e aveesea tumau lauulu ma le leisa i foliga, o le faʻaʻofu i totonu o le bikini.

    Taualumaga tau

    Ole tau ole auala e fuafua ile mea e ono togafitia. E tasi le laser flash e fetaui ma se tau e oʻo atu i le 150 rubles.

    Lalo o tau, e fuafua i le nofoaga o loʻo faʻaalu:

    • eria bikini masani - 4000 rubles,
    • bikini vaega loloto lauulu aveeseina - i luga 7000 rubles,
    • keti - 3500 rubles,
    • auvae, alafau ma laugutu pito i luga - 1200 rubles i le mea faitino.

    Eseese o masini laser: alexandrite, diode, neodymium

    Aveesea lauulu foliga ma le lelei o taualumaga tuusaʻo faalagolago i le ituaiga o meafaigaluega faʻaaoga.

    Masini laser e ese mai le tasi i le isi ile ituaiga utupoto

    1. ruby, o le saoasaoa o taualumaga lea e matua maualalo lava ma naʻo le uliuli lauulu ua aveeseina ma lana fesoasoani,
    2. alexandrite, ma le saoasaoa maualuga o taualumaga, masani ona faʻaogaina i fale lalelei,
    3. neodymium, ati le loloto i totonu o le paʻu, faʻapipiʻi ma se tele-level system cooling,
    4. diode masini, e maua ai le tomai e aveese lauulu mai swarthy paʻu.

    Contraindications le laser mo le le fiafiaina lauulu aveeseina

    Ae e te lei faia e faʻatautaia se gaioiga mo le aveeseina o vaomatua e faʻaaoga le leisa togafitiga, e tatau ona e asiasi i se endocrinologist, pe a tatau ai, faia se ala o togafitiga, ma naʻo le alu i se fale lalelei. O se cosmetologist faia taualumaga e tatau ona faʻamaonia ma tofo i ai aua o ia e nafa ma le tiutetauave gaioiga o le fetuunaiga o le malosi o le utupoto, lona umi ma faʻaletonu taimi

    Aveesea lauulu foliga e faia e se cosmetologist

    O le fomaʻi e nafa ma le tulaga o le tino pe a uma le taualumaga. E tatau ona ia lapataia le tagata maʻi e faʻasa ona faʻatino ni gaioiga mo ni faʻamaʻi ma tulaga, e pei o nei:

    • afaina
    • afaina o le paʻu
    • gasegase tiga
    • mai
    • gasegase o le fatu
    • fiva
    • maʻitaga ma faʻasusu.

    O se sili auala e aveese ai lauulu lauulu o le laser lauulu

    Ae le i faia, e faʻasaina:

    • faia se tapu vevela
    • aveesea lauulu i isi auala
    • asiasi i le solarium.

    Alina, 18 tausaga. Na ou tigaina i le faʻateleina o lauulu o foliga i laugutu pito i luga. Sa ou tafi esea loʻu lauulu, ave ese ma le solo, ae o le mea na tupu, na latou tuputupu aʻe lava, e le suia ai loʻu foliga. Filifili e faia laser le aveeseina o lauulu. Ina ua mavae le taimi lona tolu, sa taofia loa le ola o lauulu. O le metotia e leai se tiga ma matua saogalemu.

    Irina, 49 tausaga. Ona o suiga e faatatau i le matua i luga o le auvae, luga o le laugutu pito i luga ma luga o alafau, ua amata ona tutupu lauulu, fefe tele au. Ole taimi muamua na ou sasaina i laʻua, ae ua oʻo mai le taimi na toʻatele ai le laa lea e mafai ai ona aveina le faʻasologa lea mo le aso atoa. O le aveeseina o lauulu o le laser o se sili sili lea mo aʻu, ma aveʻese uma lauulu mai oʻu foliga pe a maeʻa le vasega lona lua. O le laser na faʻaauau loʻu talavou ma le lalelei.

    Tatou aveesea lauulu tumau i fofo togafitiga

    E ui i le i ai ma le tele o teuteuga teuteu ma taualumaga, tagata metotia o lauulu aveeseina e le masani ai lauiloa i aso nei. Ua manino lo latou lelei - e mafai e tagata uma ona faia le faʻasologa i le fale ma mai auala faʻaleleia.

    I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o fofo o tagata e mautinoa ai se iʻuga umi. O auala ole auala e aveese ai le le fiafia o lauulu e matua eseese lava e mafai e tagata uma ona filifilia le sao auala.

    Amonia ma le iodine

    Tautai aoga ile taua mo le paʻu lamolemole. O le fua e pei ona taua i lalo:

    • 35g ava malosi
    • 5g amonia
    • 5g suauu lafo
    • 1.5g iodine.

    Faafefiloi lelei vaega. Tatou tuʻuina i le talafeagai sone 2p. i le aso. Mo se taimi puupuu, o le lauulu e tatau ona paʻu i fafo.

    O fatu o lenei vailaʻau fofoa faʻaleagaina le pulu o le laulu, ma o le mea lea, o lenei metotia ua manuia i le aveesea o lauulu e faavavau. A masani ona pupula, suauʻu moli e lelei tele.

    • nettle fatu - 40g,
    • suauu fualaʻau - 100g,

    Fatu e tatau ona suea i le paʻu, ona sasaa lea o le taunuuga tele i le suauu. Tatou te tuu le container i le nofoaga e le taunuu ai ave o le la ma le malamalama mo 2 masina. A maeʻa lenei taimi, ua leva ona saunia le peʻa mo le faʻaaogaina.

    Fofo Manganese

    Ole fofo totoʻa o lenei vaega ole vailaʻau e faʻaaogaina i vaega o le laʻuina tele o le laulu 1 pe 2 taimi seia oʻo ina paʻu le paʻu. O lauulu e tatau ona paʻuʻu lava.

    Gauai atu! O lenei faiga e le saogalemu, ona o loʻo iai se faʻateleina o se lamatiaga o mu, faʻaeteete! Ole auala lenei e folo ese mai ai vao e le manaʻomia e faaaoga i le taumafanafana. Potassium permanganate lanu le tino; e matua faigata ona fufulu ese.

    O matou tuaa ua leva na maitauina le maoaʻe o le aafiaga o ia lava-poppy poppy i luga o lauulu. Sa latou faʻaaogaina na, o le susunuina o laʻau i le lefulefu.

    O lenei lefulefu na avatu i vaega le malamalama i le tino, na taofia mo le 15-20 min. ma fufulu ese le fofo tagata i le vai. O le faʻaaoga i aso uma o le a faʻavaveina ai le faiga o le aveeseina o lauulu.

    Datura mutia

    Manatua! O le Datura ei ai vailaʻau oʻona o loʻo maua i totonu o aʻa ma fatu. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina lenei mea faigaluega, siaki lona aoga i se tamai nofoaga ina ia mafai ona iloa se aʻafiaga teteʻe. Afai o le mumu / ita / mageso, ma isi, ua aliali mai, o lenei metotia e le tatau ona faʻaaogaina.

    Faʻasusu le aʻa o le laʻau i le vai seʻia maua se palu mafiafia.

    Manatua! Fetaui lelei mo le faʻaogaina i le bikini eria!

    2. Liligi le mea na maua mai le lau eleele ma le vodka e fai ai se vaega faʻasoesa, pei o le kulimi afu.

    3. Faamalosi taofi i se potu pogisa pe a ma le 2-3 vaiaso.

    Fua vine

    O fua o le leiloa o vine o loʻo tuu i le cheesecloth ma ose suamalie (e mafai ona e faʻaogaina se filo mo lenei mafuaʻaga). Mo le mauaina o le aʻafiaga, e manaʻomia e faʻamama le paʻu ma faʻateleina lauulu tuputupu aʻe i aso uma.

    Manatua! Le gaʻoa suamalie vine o se fofo vaivai, o lea e talafeagai tusa lava ma nofoaga maaleale o le tino, e aofia ai ma le aveeseina o lauulu foliga.

    Hydrogen peroxide

    O le faʻamalamalamaina aafiaga o hydrogen peroxide i luga o lauulu ua leva ona iloa. Na faʻaaoga e o matou matua ma latou matua le peroxide e faʻamalamalamaina ai o latou laulu latou ulu, ma maua ai faʻailoga lanu. Ae o le a lelei mea uma, na o le laulu o tagata na faʻaleagaina faʻamalosi - na amata ona toʻulu mai uila.

    O le mea lea, o le peroxide o loʻo avea o se sili fofo tagata mo le faʻamamaina, ma mulimuli ane le mou ese o le lauulu leiloa. I se faʻaopopoga, o lona faʻasolosolo, ma o le mea lea e afaina ai le aoga, e talafeagai mo le faʻaaogaina i nofoaga maaleale - luga o foliga.

    1. O le a lava la e soloi le laufanua talafeagai i aso uma ma se vavae swab fufui i le 3% hydrogen peroxide vaifofo. O pulu o le a liu sesega i le taimi muamua, avea ma manifinifi ma vave ona mou ese atu.
    2. Taumafai e palu le 1 sipuni tele. 6% hydrogen peroxide ma 1 sipuni tele soʻo se fasimoli vai + 10 mataua o le amonia. Fiafia faalelei le eria i lenei fofo, tuu ia i lenei pepa mo le 15-20 min. O gaioiga e tatau ona faia 1 taimi ile 7-8 aso.

    O lenei vaega ua faʻamautu lelei foʻi o se auala e ave ese ai lauulu. Mo le kompresi oe manaʻomia:

    • falaoa fai suka - 1 sipuni (tumu),
    • vai faʻapuna - 200 ml.

    Matou te fefiloi le soda i totonu o le koneteina seia maeʻa vavae atoa, faʻatali mo le vaifofo e malulu i lalo pe tusa ma le 36 tikeri. Fua faasolosolo fufulu susu ma le faʻamamaina e mafua mai. A o le i faʻaaoga le fofo i se nofoaga faʻafitauli, fufulu ma le faʻamama fasimoli, ma solo faʻamago.

    Tatou tausia le compression mo le itiiti ifo 11-12 itula (o lona uiga, e mafai ona e tuʻuina atu mo le po atoa). A uma ona aveese le faʻamalosi, e le tatau ona fufulu le tino ile vai. O lenei faʻatinoga e toe faia mo 3 aso sosoo. Afai e leʻi i ai se aʻafiaga i lenei vaitau, matou te faʻaauau pea gaioiga, i lona aotelega e le tatau ona sili atu nai lo le 14 aso.

    Leai se tasi e finau o lauulu i luga o le tino, ma i nisi tulaga i luga o le foliga, ita ma faamalosia le fafine e faia ni gaioiga tetele e aveese ai le foliga lea. O le mea moni, auala e aveese ai le malamalama le lauulu e tatau ona faia, aua o aso nei o le a le taliaina le sosaiete tuulafoaia o lenei tulaga.

    I le sailiga o le fofo sili, e aoga le toe iloilo uma filifiliga talafeagai ma mafaufau totoʻa gaioiga mo lo latou faʻatinoga, talu ai o le aʻafia o afaina e i ai lava.

    O lenei e aoga, muamua o mea, salon metotia, o lea e tele. O tagata faigaluega i fale lalelei e sauni e tuʻuina atu mea moni e faʻatuatuaina ai le tagata e faʻatautaia se gaioiga e faʻaitiitia ai le soʻona faʻaola.

    O metotia ma auala taʻitasi e ono iai ni itu aʻafiaga, e faʻamoemoeina i le uiga faʻapitoa o tino o tagata taʻitasi. E tutusa lava lapataiga e tatau ona mafaufau iai pe a faʻaaoga fofo tagata i le fale.

    O la matou tala e ofoina mai ai le tele o mea e fai ai, foliga mai, taʻitasi mo ia lava o le a mauaina se auala talafeagai e faʻamama solo ai le le fiafia i lauulu. Malie lelei leaga

    Aveesea lauulu tumau: e mafai

    Ae e te lei amata saili mo se auala lelei e aveese tino lauulu, e tatau ona e malamalama i mataupu e pei o lauulu aveeseina ma depilation. Mo le tele o tagata, o nei faʻauiga e lua leai se mea sili atu nai lo tino tino eseʻesega. O le mea moni, e moni, naʻo metotia nei e iai se taua taua ...

    • Depilation o se gaioiga lea ile aveeseina o lauulu ile tino mo se taimi puupuu. Ole auala lea e fesoʻotaʻi ma le le aoga, ona e le atoatoa tino lauulu, ae naʻo latou la vaʻaia. O le aa poʻo le matauila o le folikel e tumau pea le lelei, o lea ina ua mavae sina taimi e faʻaalia ai ni mea fou i luga o le tulaga o le aveeseina lauulu.

      O taualumaga nei e fesoʻotaʻi ma le faʻafitauli o le pipiʻi: tafi ese, aveʻese ma le solo, faʻafefeteina, depilator faʻapitoa. Ina ua uma ona faasee, lauulu fou tupu ile nofoaga o le lauulu aveese ina ua mavae ni nai vaiaso. Le umi o le fou lauulu tuputupu ae e faalagolago i mea taua: fafine le matua, paʻu paʻu, hormonal talaaga.
    • Epilation o se faiga e faʻavae i luga o le faʻavae o le faʻavae o irreversible lauulu aveese. I le taimi o le 'eseʻesega o lauulu, e le gata o le lauulu' aveʻesea, ae o latou pulu foi, o le faʻaiuga o lea, ua le toe tupu le laulu i luga o le tino fafine. E tele auala 'eseʻese e faʻatinoina ai lauulu' eseʻese, ae e masani ona faʻatino i fale teuteu tino poʻo falemai.
      Afai o se fafine taumafai e aveese le tino lauulu e faavavau, ona ia manaʻomia le faʻaalu i le taualumaga o lauulu aveeseina.O a ni auala lauiloa o lauulu 'aveʻesea, atoa ai ma faʻavae autu o lo latou faʻatinoina, o le a tatou iloiloina atili.

    Epiliti ma ona metotia autu

    Tele teine ​​ma fafine o loʻo popole i faʻafitauli ma lauulu i luga o le tino, ae faʻafetai i nei metotia faʻatekonolosi, latou te puleaina e faʻateʻaina lauulu e oʻo i le faʻaaogaina o le tele o metotia. Ua sausau le lauulu tele ile faʻaaogaina pea o le seleina ua paʻu ese le paʻu, ua atili ai ona mago ma mago. A maeʻa fufulu uma, e manaʻomia le tausiga o le paʻu, faʻaaoga kulimi ma kulimi eseese.

    O le tele o laʻasaga fulufulu eseʻese faʻatagaina ai se fafine o ona po nei e faʻafuaseʻi uma ona faʻafitia ai o ia lava mai le tele o laulu. I se faʻaopopoga, o se fafine e mafai ona filifili mo ia lava le filifiliga sili ona talafeagai mo lauulu 'aveʻese, fetaui lelei mo ia e tusa ma uiga taʻitoʻatasi. Faiga e ave eseʻese lauulu eseese e le gata i mataupu faavae o gaioiga, ae faapea foi tau ma lelei. Mafaufau i le autu auala o le lauina 'eseʻese gaioiga, ma saili a latou faʻavae autu o lauulu aveeseina.

    O itū'āiga itū'āiga lauulu e iloa 'eseʻese:

    • Leisa
    • Ultrasound
    • Ata puʻe,
    • Eletise,
    • Thermolysis
    • O Elos

    O le a tatou faamasani i metotia taitasi i sili auiliiliga.

    AFT aveeseina o lauulu

    O le isi metotia faaonapo nei o le aveeseina o vao luga o le tino o le ATF lauulu ese. Ole metotia ose tekonolosi alualu i luma e tuʻufaʻatasia le laser ma photoepilation. Ina ua tuʻufaʻatasia ia metotia, ua mafai ai ona aveese e le gata i le uliuli lauulu, ae oʻo foʻi malamalama.

    E pei o metotia uma, AFT 'aveʻesea lauulu faʻatagaina oe e faʻaumatia tumau vaomatua pe a uma le 6-8 sauniga. O le taualumaga e leai ni mea sese, vagana ai le tau maualuga.

    O lea auala o le aveeseina o laʻau toto i luga o le tino e pei o le thermolysis ono foliga mai o se ituaiga o electrolysis. O le faʻavaeina o le faʻaumatia o lauulu folasaga e faʻavae i luga o le taimi puʻupuʻu faʻaalia i lauulu e ala i le faʻamatuuina o fesuiaʻi taimi nei.

    Ole aveese moli e faia ona o le maualuga o le vevela e tupu pe a sui tulaga tafe nei. E pei o le electrolysis, thermolysis o se tiga tiga e mafai ona mafua ai mu ma maʻila. E ui lava i mea faʻaletonu nei, o lenei auala e i ai taimi e le taugofie mo soʻo se fafine.

    O fea le itu e aoga

    E tatau ona iloa: o lauulu lauulu e faʻavavau o le sili ona aoga auala? Ina ia faaiʻuina, e taua le mafaufau i ia vala:

    1. Le numera o sauniga manaʻomia. Peitaʻi o le aofaʻiga o sauniga manaʻomia e le faalagolago i luga o le filifiliga filifilia, ae i luga o le mafiafia o vao vegetation i luga o le tino. Afai e te filifilia lenei mea, o lona uiga toetoe o metotia uma manaomia 5-8 sauniga e aveese atoa le laulu o le tino. I le tulaga muamua, e mafai ona e tuʻuina laser ma photoepilation, e faʻatagaina oe e aveese lauulu i le 5-6 sauniga.
    2. O le umi o le faʻaiuga na maua. O lenei foʻi vala e mafai ona taʻua taʻitoʻatasi mo fafine taʻitasi, e fuafua ile tele o mea. Beautician matauina o le sili atu aafiaga tumau o metotia pei o photoepilation ma elos.
    3. Le ituaiga lauulu e mafai ona aveese. I totonu o metotia uma ua taʻua, eletise ma ultrasonic lauulu aveeseina e mafai ona maitauina.

    O a mea tatou te maua i le iʻuga? O metotia taʻitasi e taʻitoʻatasi, pei lava o tagata uma. O le mea lea, i le filifilia i se auala faʻapitoa o lauʻeleʻele fulufulu, e taua e faʻailoa mo oe lava: pe oe fefe le tiga, pe o iai ni contraindications, poʻo le a le lauulu e tatau ona aveeseina, o le a le aofaʻi o ia te oe. A maeʻa, e mafai ona e maua le faʻaiuga talafeagai.

    Diana, 26 tausaga le matua: “Faʻafitauli i le tino lauulu mo fafine e matua talafeagai. Na ou aveeseina uma lauulu i se tafi, ae o le faiga e tatau ona toe faia i 2-3 uma vaiaso. I le taimi mulimuli, na ou filifili ai e faʻaalia le aoga tele o le aveeseina o lauulu. Na ou iloiloina uma metotia ma maua laser le aveeseina o lauulu pito i luga. Na ou mauaina e uiga i lona tau - o le fiafia e le taugofie. Uma ia, na filifili, ma fiafia. Ole togafiti e le mafua ai le tiga, o le mea e sili ona taua mo aʻu. O lea ua 6 masina ua teʻa, lea sa ou asaina i totonu o 5 sauniga. Toeitiiti lava uma lauulu ua uma ona aveese. E toe tasi le sauniga. Oute faamalieina ile faiga lea, seʻi vagana ai lona tau. ”

    Svetlana, 29 tausaga le matua: “Na fautua mai loʻu uso ia te aʻu e ave ese lesi vao i luga o loʻu tino e faʻaaoga uma lava se auala e faʻaaoga ai le ultrasound. O lenei metotia e tele ona aoga, o lea na ou filifili ai e taumafai. O le tasi sauniga e le sili atu ma le afa itula, ae na o loʻu taoto i le nofoa faʻataʻavalevale ma e leai se mea na ou lagonaina, vagana ai le faʻamaloloina o le paʻu i se paʻu. I le faaiuga o le gaioiga, na ou mauaina le leai o lou lauulu. Ina ua mavae 4 vaiaso, sa tatau ona toe fai le faʻasologa, ina ua amata ona aliaʻe mai lauulu fou. Na fai mai le cosmetologist e mafai ona e aveesea atoatoa lauulu tino ma le itiiti ifo o le 5 sauniga. O le taualumaga e le taugata ma e matua manaia, na ou fiafia tele i ai. "

    Vitalina, 28 tausaga le matua: “Sa ou taumafai i le tele o auala esea e ave ese ai lauulu, ae i le faaiuga na ou iloa o le faafitauli e tatau ona foia i le fesoasoani o le fulufulua. Ole auala pito sili e fai e faia ai lea ole elosulu lauulu, e mafai ai ona e aveese le vao e aunoa ma le tiga ma iʻuga leaga. Na fautuaina e le uo teine ​​ni auala taugofie, ae na ou filifili e mautinoa le aoga o le elos hair hair. Naʻo le 5 sauniga ma na ou tiaʻiina le sili atu o le tino lauulu mo le 1.5 tausaga. I le cosmetology center, na latou aumaia ai ia te aʻu le faʻamaoniga o loʻu laulu e leʻo vaʻaia aʻo leʻi i ai i le 2.5 tausaga. E ui ina e aoga le metotia, ou te talitonu e le aoga le ituaiga tupe lena pe a faapea e oʻo i lona aafiaga le 2.5 tausaga. ”