Togafitiga Dandruff

Faʻailoga o le mea sili ona lelei le laʻau lapoʻa - o mea e te manaʻomia e iloa ina ia aua neʻi miscalculate ma se filifiliga

O mafuaʻaga o lenei faʻafitauli e taoto i le le lelei o meaʻai, faʻafitauli masani, o le le saʻo i tumama, faʻamaʻi o totoga i totonu. Ina ia iloa poʻo le a le faʻamalolo mo le fefete ma le vevela e sili ona lelei mo aliʻi ma fafine, o le tatou faʻailoga o le a fesoasoani.

Auala e filifili ai se kamupani

Ina ia tali le fesili lea, e tatau ona e muamua filifilia le mea na fesoasoani i le amataga o le faʻamaʻi, lou ituaiga lauulu, ona, lea faʻavae i luga o lenei ma le faʻasoasoaina paketi, faia se filifiliga e faʻalelei i se gaosi faʻapitoa. Oloa ese i tau, auala o tauiviga, o le natura o le vaega mea, le aofaʻi o container. O nisi oloa e naʻo le faleoloa faʻapitoa e mauaina, aʻo isi e avanoa mo le tele o ituaiga o tagata faʻatau. O loʻo i ai se lisi lautele o igoa taʻutaʻua ua faʻamaonia i latou e avea ma faʻatuatuaina, lelei ma faʻalelei a le au faʻatau. O le a latou talanoaina atili.

Vala o faʻailo laʻau mo fafine

O le natura o le foliga mai "paʻepaʻe paʻepaʻe" i luga o le lauulu o le feusuaʻiga amiotonu ei ai ona uiga. O le faʻafitauli e faʻaalia ia lava i le taimi o se suiga i le hormonal background, i le taimi o le fanauina o se tamaititi, faʻasusu, maʻitaga maʻi masina. E le gata i lea, o mea e mafai ona avea ma le tele o le manaʻo mo perms, pale le masani ai, o le faʻaaoga o varnish, gels, peleti, lauulu lauulu vevela ma isi auala malosi o le teuteuina o curls. Faʻalagolago i le galuega o le sebaceous glands, o le faʻamamaina o fua i luga o le maʻila mafai ona matutu pe gaʻoa. I le iloa o le ituaiga o faʻamaʻi, e mafai ona filifili le oloa talafeagai - fomaʻi poʻo teuteu faʻapitoa. O le mea mulimuli e sili atu ona talafeagai o se auala puipuia ma e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi.

Filifiliga tulafono

O se oloa lelei e faʻamalieina aiaiga nei:

  • fetaui lelei le tulaga o lou lauulu tonu - o lenei mea taua ina ia aua neʻi faʻateleina le faʻafitauli i le lumanaʻi,
  • o loʻo i ai vailaʻau masani ma se vailaʻau vitamini mo le faʻamalosia atili,
  • maua ni manatu lelei mai isi tagata faʻatau i luga o upega tafailagi faʻapitoa,
  • fautuaina e tagata tomai faʻapitoa (e sili le feutagai ma lau fomaʻi)
  • le afaina (e aunoa ma ni faʻailoga manino). E iai taimi e ono le talafeagai mo tina tausi, i latou e afaina i faʻamaʻi, ma tagata e maua i maʻi.

Sili ona lelei le fatuina

Ae le i faʻatauina, e taua le faʻamasani oe i mea o loʻo fai ma faavae o le faʻamalologa suavai mo le toe faaleleia. Ia, pe a iai:

  • exfoliating mea - aofia ai o le sulfur, selenium disulfide,
  • suauu taua ma le antibacterial aafiaga,
  • aumai fua mai laʻau.

Faʻatatau o se pito sili ona lelei o le lauulu laʻititi fulufulu lauulu

O lenei laina o vailaʻau faʻapitoa ua fuafuaina e tau ai maʻi faʻamaʻi. Mea muamua lava, o latou gaioiga e taulaʻi e le gata i le tineia o faʻailoga, ae ia sologa lelei foʻi le mafuaʻaga o latou foliga vaaia. Vailaau faʻamutaina peeling, aveese le ita, mimita dermatitis, seborrhea, faʻapea foi ma le taofia ma atiaʻe ituaiga o psoriasis. O loʻo iai a latou vailaʻau malolosi e lē fuafuaina mo faʻaaoga i aso uma. E masani lava, latou faʻaaoga i nisi vasega o togafitiga.

1 - Vichy Dercos


O se tulaga ese masani e galue e toe faʻaleleia ai le puipuiga o le paʻu, taʻitaʻia ai i latou i le manaʻo faapaleniina. O le fofo o se tasi o le sili atu ole pulu faʻamalama pei ona aofia ai i sili lauiloa lauiloa. O lona gaioiga e faʻasaga i feteʻenaʻiga o fungal e mafua ai le paʻepaʻe paepae i luga o lauulu. O le laina oloa e atagia mai e le tele o filifiliga mo eseese ituaiga o curls. O latou liga e aofia ai micronutrients ma macronutrients, vitamini ma vailaʻau talafeagai mo le fausaga faʻamalosia o le mama.

2 - Algopix


E i ai se malosi antimycotic ma antifungal aafiaga. Ole vailaʻau, o le vaega autu o le salicylic acid ma tar, e mafai ona teteʻe malosi i le toe faia o le maʻitaga lua. Na ia faʻatuina ia lava o se fomaʻi faʻafomaʻi mo togafitiga mataʻutia ma o loʻo ia mauaina lava le tulaga sili i le pito i luga o le 10 pito sili ona lelei le laʻei fulufulu lauulu.

Filifiliga o le filifiliga o tupe

Ina ia maua le faʻaiuga sili i le taua faʻatasi ma le fefete, e tatau ona e sailia muamua lona amataga. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i fulufulu matutu, o le vaifofo o le avea ma mea e faʻamaloloina ai le faʻavaomalo, i le tulaga o se siama faʻamaʻi, ua manaʻomia se vailaʻau. Ae o loʻo i ai le tele win-win filifiliga e i ai se aoga aoga ma faʻamama le mai.

  1. Uiga tar-faʻavae fetaui lelei le faʻamaloloina ma le faʻamaloloina le paʻu. I le filifilia o le maʻemo shampoo ma birch, juniper po pine pine, e mafai ona faʻaleleia atili le tulaga i le tele o talosaga.
  2. Le faamamaina loloto - o ia oloa fesoasoani e aveese le vaega o mafolafola ma faʻamago le paʻu i mea maualuga gaʻo, masani salicylic acid o loʻo aofia i ia shampoos.
  3. O se fesoʻotaʻiga e manaʻomia i le taua o le teteʻe ai apamemeaO loʻo i ai i le faʻamalama mo le faʻamamaina ma faʻataʻitaʻiina le faʻagaioioiga o le sebaceous glands.
  4. Mo faʻamaʻi pipisi, e tatau ona e faʻalogo i vailaʻau pamimili ile vailaʻau, faʻatau atu i fale talavai, latou te aofia ai clotrimazole ma se tuufaatasiga o fiva vaegatauivi ma le faavae autu o le faamai.
  5. Afai tatou te le o talanoa e uiga i fungi, ona ono i ai lea o mafuaaga itupa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tamaʻitaʻi, o le masani ai o faʻamalolosi o le faʻaaogaina o mea teuteu ma le masani ona faʻaaogaina o se fulufulu fulufulu, ae mo le malosi feusuaʻiga, hormone e mafai ona mafua ai faʻafitauli, o lea o le mea sili sili ona lelei o le faʻamama shampoo mo alii i ai hormonal regulators.

Ma o lenei mafaufau i le lauiloa ma aoga ofo mai kamupani teuteu ma vailaau.

E aofia ai vailaʻau fagu ia e le gata i le ausiaina o se mea teuteu teuteu tino, ae o le faʻamaninoina lea o le aoga i luga o le ulu, fofo le faʻafitauli i lona lautele lautele.

O lenei paketi paketi e sili atu nai lo soʻo se mea gaosi lagona e feagai ma le faʻafitauli.

E le gata i lea, o loʻo iai se tuʻufaʻatasia auala: faʻamamaʻia le fulafula, feʻei, faʻamamaʻi malie ma faʻamamaina le paʻu, ina ia 'aua neʻi e tatalia le lumanaʻi.

E mafai ona e filifilia ni filifiliga se lua i le taimi e tasi: "Tar", e faʻafetauiina le seborrhea ma le psoriasis faʻailoga, faʻapea foi ma le "Sebopyrox" mo le fefete mo ituaiga uma o lauulu. O se mea sili ona lelei meafaigaluega na faʻamaonia le aoga, ei ai le tau taugofie o le 150 rubles.

  • mama mama
  • vave faaitiitia le aofaiga o flakes vaaia,
  • e le manaʻomia le faʻaaogaina o tupe faʻaopopo.

Tau mo le Twins Tech 911-Sebopyrox Shampoo:

2. Librederm Sinaʻe

O lea laupepa laupepa o se laupepa lauiloa vailaʻau ua mauaina faʻapitoa lauiloa i nei aso.

E uiga uma lava i lona faʻatulagaina: zinc o le autu aoga gaosi feagai faʻatasi ma le susu, faʻamamaina o le paʻu ma lauulu.

Ole vailaʻau o le vitamini e fesoasoani e faʻaaogaina le paʻu ole paʻu, ma faʻapulou le paʻu mago ma mago. Ole averesi o le tau o le fualaau faasaina o 530 rubles.

  • talafeagai mo le maʻaleʻale ma alaleo-afaina ulu ulu,
  • aliali mai foliga ua aliali mai pe a uma le faʻaaogaina muamua,
  • lapoa tele
  • E manaia lona manogi ma le siosiomaga.

Tau mo Librederm Zinc:

O lenei mea faigaluega o loʻo aofia i le faʻatulagaina ona o le tele o vaega o mea e faʻataga e foia ai le tele o faʻafitauli ma le uluulu.

E ala i le aveʻesea o le mama mama, o le palu vaivai e tui le paʻu i se siama ma se mea e tetee ai i le fiva, ma faʻamama aveina le vevela ma le pupuga.

Tea tree oil e matua faʻafouina ma faʻamaloloina vaega na afaina. Mo se fagu 150 mililiters, oe o le a totogiina le 150 rubles.

  • mama atoatoa
  • 'o loʻo' e 'aʻe lelei ma e iai lona manogi,
  • E le faʻatupuina le mafaufau ma e le mafua ai ni maʻi.

Tau mo le Biocon shampoo:

4. Lauuluulu

Ole isi vailaau e faʻavae i luga ole faʻatonutonuina ole aoga ole zinc.

Ma le isi, o lenei vaega malosi ei ai le maualuga pasene i se kulimi mea - 48%.

E toʻatele tagata faʻatau sa o mai i luga o oloa a lenei ituaiga Italia ma latou talitonu i le aoga o ia oloa, faʻapea foʻi ma le leai o se parabens, silicones ma faʻamanogi manogi. Le mauaina o le 310 rubles.

  • mafiafia lelei tapena foam,
  • aveese lelei flakes,
  • mafai ona faʻaaogaina mo le puipuiga.

  • e le vave maua le taunuʻuga.

Tau mo Hairvital:

Lenei ua lava le lelei moli mo lauulu, faʻafetai i le tele o augatupulaga ua aveʻesea le susu, aua o lenei vailaʻau ua i luga o le maketi mo le tele o tausaga.

E feagai ma faʻamaʻi foma, dermatitis ma le lichen.

E i ai aafiaga faigata i le paʻu, na te faʻamaloloina ma faʻaleleia le faʻamaloloina o le sebaceous glands. E mafai ona faʻatau le oloa i 100 ml fagu i le tau o 125 rubles.

  • lelei feagai ma fungi ma siama,
  • fufulu lelei
  • e le faia se tali.

Tau mo Sebozol:

1. Greenpharma Pharma Sylic Faletalavai

O le taʻitaʻi faʻailoga o maketi tele na manumalo i loto o tagata e fiafia i meaola taʻitasi.

Suauu taua e faʻamoemoe i le antiseptic ma tulafono faʻatonutonu aʻafiaga, faʻapea foi ma nisi salicylic acid mo sili faʻamamaina.

Manogi manogi masani ma le leai o ni pulu o le a apili i tagata e maaleale paʻu ma manogi. Lelei e avea o se profylactic, faʻapea foi ma le aoga i le ogaoga vaega. Ole tau o se fagu 500 mililita e fai sina laititi atu nai lo le 200 rubles.

  • mea masani
  • leai se vali, silicone ma parabens,
  • lapoa tele
  • lelei le faʻamamaina ma feagai ma le faʻafitauli.

  • i le taua faasagatau i le umi mauaa seborrhea e le aoga.

Greenpharma Pharma Sylic Faletalavai tau:

2. Loreal Professionnel Faʻamau Mama Mama

O le sui o le polofesa laina i le lauiloa Farani ituaiga. E faʻaoso vave mai se mea, e le gata i lea, o le mea faigaluega o loʻo iai se tau maualalo, e atili ai ona faʻafiafiaina le tagata faʻatau. Mo le kuata lita o le a tatau ona totogi e uiga i 600 rubles.

  • vave teuteuga aoga
  • manaia le tino ma le manogi
  • aafiaga o le faʻamalosia ma le lamination.

  • ua fai ma vaisu, ma ua afaina le aafiaga.

Tau mo le Loreal Professionnel Instant Clear Pure:

3. O le Matrix Biolage Scalpsync

O le mea faigaluega e talafeagai mo le fufuluina ese ituaiga o lauulu, mafai ona fufulu ese mai fafo filogia. Ole tausiga lelei e ausia ile faʻafetai i le polofesa faʻapipiʻi o le zinc ma le peppermint extract, lea e faʻaopopo ai aoga i le taimi faʻaaogaina.

Ua aveese le paʻu, ma ua aliali mai le lagona malulu ma le mama.

Mo sea fiafia o le a tatau ona e totogiina le 700 rubles.

  • manaia lagona i le taimi faʻaaogaina,
  • vave teuteuga aoga
  • faʻaleleia le galuega o le sebaceous glands.

  • o le auga na mou atu ile taimi.

Tau mo Matrix Biolage Scalpsync:

4. Ducray Tapeula

O se vaifofo mo le tele o ituaiga o mea le lelei. O lenei tamai 200 ml fagu e le gata e mafai ona faʻamamaina ai le susu, ae ia faʻamamaina foʻi le laʻititi, faʻamama loloto ma faʻamalosi le ulu.

I le taimi lava e tasi, o le tagata gaosi oloa e mautinoa le tausiga o lanu lanu ma le puipuia o pigment.

E moni lava o se vavega fofo o le a tau averesi o le 740 rubles.

  • aveeseina le vevela
  • e le mamago le paʻu, e tausi lelei,
  • faʻaali vave se aafiaga.

Tau mo Ducray Squanorm:

5. O le R.T.H. TAMAITAI Dandruff Care

E fetaui lelei mo le puipuia ma le faʻaaogaina. O loʻo feagai ma le faʻamamaina ma le faʻamamaina mama o le paʻu.

E i ai lona antiseptic aafiaga, e iai sona aoga aoga i luga o le fausaga o lauulu.

A taunuʻuga le faʻamoemoe e aʻafia, faʻaavanoa taimi faʻaaogaina profil e mafai ona tasi le masina. Le tau o se volupolo pulupulu e tusa ma 250 rubles.

  • fulufulu ola maloloina
  • ua avea laʻititi vaʻai ua fai si laititi
  • vave ona aveese.

Tau mo le R.T.H. TAMAITAI Masima Drruff:

6. Loreal Polofesa Homme Cool Clear

O le isi sui o matata eseese mai Loreal. E pei o le tele o oloa na faʻaalia, o lenei shampoo o loʻo aofia ai i le suauʻu ma le suauʻu suauʻu laʻau, latou te faʻatinoina se gaioiga faʻatonutonu, aʻo fesoasoani e ausia se foliga vaʻaia matagofie.

Lelei faʻamamaina, aʻo faʻatagaina mea aoga e ulufale atu i le loloto e mafai ai ma maua ai se aoga aoga mai totonu.

O le fagu 250 ml e mafai ona tau mai 700 i le 1300 rubles.

  • E vave ona i ai se faʻaaliga vaaia,
  • faatonutonu sebaceous glands,
  • faʻatagaina oe e foia le faʻafitauli o le faʻamati.

Tau mo Loreal Professionnel Homme Cool Manino:

Faaiuga

Filifilia o le sili shampoo lea o le a vave ona faʻamamaʻi o le aluʻeseʻe ma i le taimi lava e tasi e maua ai e le gata o se teuteu tino, ae o se faʻamalologa aoga, e le faigofie. O le mea moni, e sili le feutagai ma se trichologist ma saili le mafuaʻaga o le faʻafitauli. Afai e leai ni filifiliga manino, matou te fautua e toe vaʻai i le faʻatulagaina mai le portal Marka.Guru ma faia lau filifiliga.

Ituaiga o Dandruff Shampoos

Ole taimi nei ole maketi o mea teuteu ma fale talavai oloa e maua ai le tele o filifiliga o le faʻamaloloina laumei. Faʻavae i luga o le gaosi oloa, faʻamamaina ua vaevaeina i ituaiga nei:

  1. antifungal (faatasi ai ma ketoconazole, clotrimazole, climbazole, cyclopirox, selenium sulfide). O vailaau oona e faʻaumatia pe faʻaitiitia le taliga, lea e tele i mafuaʻaga o le mafuaʻaga o le faʻatupuina ole le mafaufau.
  2. Antibacterial (faʻatasi ai ma le zinc pyrithione, faʻatasi ai ma le sulfur i totonu o le aotelega).
  3. Fualaʻau (faʻatasi ai ma le tar ma isi vailaʻau fofō i le faʻavae).
  4. Aulelei (masoa) vailaau fofoʻesea. O i latou nei o loʻo teuteu a ituaiga tetele. Ae ui i lea, o le tele o fofo e galue i faʻailoga, faʻaitiitia le gaʻoa o le ulu, o lona uiga, faʻalelei o le kelaceous glands. Ae a e taofi le faʻaaogaina o faʻafitauli e toe foʻi mai.

O le a le mea e tatau ona mafaufau iai pe a filifilia se fofo lelei?

Ina ia filifilia se lelei aneti-seborrheic oloa mo fufuluina lauulu, e taua le faʻavaeina o le mafuaʻaga o lona foliga mai. O mafuaʻaga o lenei maʻi le fiafia e mafai ona tele:

    fungus o le sili atu ona taʻatele mafuaaga o le susu. Ole fungala faʻateleina ma le paleni o hormonal, le lelei o meaʻai, faʻafitauli, vaivai umi, leai o vitamini ma minerale, maʻi eseese o totoga i totonu, soʻona soona ua afu ma ua le saʻo le filifilia o lauulu.

O mausa leaga e mafai foi ona faʻatupuina le toe gaosia o le pu. Le paleni i le sebaceous glands po o le seborrhea. Lemitiva na mafua mai i le faʻateleina o sebum gaosia e suamalie ma mago.

O le ituaiga o laulu ma le natura o le pamita ua aʻafia ai le filifiliga o le laupepa: sui faʻatasi ma le sulfur e talafeagai mo le togafitia o maila piʻila, shampoo ma climbazole ma zinc pyrithione e manaʻomia mo mago le susu.

I le faaopoopo atu i le vaega tele o gaioiga, o nei mea e masani ona avea ma vaega o antiseborrheic shampoos:

  1. salicylic acid, lea ei ai se exfoliating ma anti-inflammatory aafiaga.
  2. O le suauu lauti lauti e galue i luga ole fung, fungus, viruses ma siama.
  3. Glycerin e faʻamama ai le paʻu ma fesoasoani faʻamamaina peeling.
  4. Ichthyol o se vailaʻau fofoa e iai le anesthetic local, antiseptic effects. Fesoasoani e faʻaititia le vevela, faʻamalieina le ulu.
  5. Olamine o loʻo iai se malosi faʻapea antifungal ma antibacterial meatotino.
  6. Lautele faamalosia vaega: vitamini, otootoga o laulaʻau, suauu.

Le tele o laupepa o loʻo i ai le tele o mea ua lisiina, e faʻateleina tele lo latou aoga.

Faʻamalo mai sui o le maketi tele

Afai e le matuia le faʻafitauli o le fefete, ma o loʻo e sailia se fofo ae le o mea e puipuia ai ma le tausiga o lauulu i aso uma, ona e mafai lea ona taofi i le faʻamoe o ituaiga tetele. Le sili ona masani oloa:

  • Ulu & tauau. Le sili ona lauiloa oloa, e tele lava ona o faʻasalalauga. O le vailaʻau o le zinc pyrithione. O le tuufaatasiga o loʻo i ai mea 20-30 mea, lea na o 3-5 lava o mea masani.
  • FAʻAMAʻI Vira ABE. Ole faasologa mo tamaloloa o loʻo iai ni vailaʻau se lua - o mea ia ole zinc pyrithione ma le ascazole, ma le faʻasologa i fafine e naʻo le zinc pyrithione. I totonu o vaivaiga o laupepa, ua iloa ai le vailaʻau.
  • Faʻamalama vave e LʻOreal Professionnel talafeagai mo unreleases mataupu o seborrhea, aoga mo le toe faʻaleleia o le paleni o le ulu.
  • Nivea mo alii. O se samu masani masani o loʻo i ai le aʻeaʻeʻe ma le olamine
  • Yves Rocher. Aneti-Pelliculaire pili moega mo salicylic acid, olamine ma glycerin.

O togafitiga sili mo fafine

Ina ia faʻatamaia le tagata solitulafono i le faʻatuina o le maʻilili ma faʻagalo e uiga i lenei faʻamaʻi faʻavavau, e tatau ona e faʻaaogaina meafaigaluega fale talavai:

  1. Afigapulu Nizoral. O le vailaau aoga o le ketoconazole, e togafitia ai le susu ile mafua mai i se fungus. Le meafaigaluega sili ona lauiloa i le Rusia-tautala maketi. E tusa ai ma iloiloga aoga, ae ui i lea, e mafai ona faʻaleagaina le tulaga lautele o le lauulu.
  2. Sulsena. Lelei meafaigaluega ma selenium disulfide.
  3. Vichy Dercos. Avanoa mo oila ma le mago poʻo le laulu masani. O gaioiga aoga o le salicylic acid ma le selenium disulfide.
  4. Dermazole faaopoopo. O se vailaʻau Initia, o meatotino tau vailaau lea e mafua mai i ona vaega ketoconazole ma zinc pyrithione.
  5. Sebozol. Ketoconazole shampoo e tau i le susu, faʻamama le faʻanoanoa o le ulu.
  6. Ketoconazole - fofo antifungal ma le gaosi lava mea e tasi.
  7. Seborin. Oloa o le kulimi matagofie Schwarzkopf. Faʻafetai i le climbazole ma le salicylic acid, ua fai ai le faʻamau ise vaega autu. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e mafai ai ona e faʻaogaina e aunoa ma le fefe e faʻaleagaina ai lou lauulu.

Faʻapefea ona talosaga?

Ina ia mauaina le sili atu aʻafiaga i le togafitia o le mativa, e mafai ona e faʻaaogaina atoatoa lavelave o tupe, o lona uiga, faʻaopopo se pasama, peeling poʻo kulimi i le faʻamamaina. O le mea moni, o loʻo faia e tagata taʻitasi ofo atu se faʻasologa o oloa e nafa ma se faʻafitauli faʻapitoa.

O vailaʻau mo fafine togafitiga e tatau ona faʻaaoga i le taimi o le faʻateleina o le seborrhea. A o faʻaititia faʻailoga, faʻaititia le faʻaaogaina o vailaʻau ma faʻasolo lemu atu i oloa tausiga i aso uma.

I le tulaga o le toe foʻi mai, e mafai ai ona toe faʻaogaina shampo. I se faʻaopopoga, pe a toe faʻaaogaina le oloa, o le iʻuga atonu e le aoga e pei o le taimi muamua. I lenei tulaga, e aoga le sailia o se isi fofo ma se tuufaatasiga tutusa.

Mo oloa taʻitasi uma, o loʻo faʻapipiʻi faʻamatalaga auiliili mo faʻaaogaina. Aua le le amanaiaina, ia mautinoa e faitau aʻo leʻi faʻaaogaina.

Aua nei galo, e pei lava o soʻo se faʻamaʻi, e ono tatau ona togafitia faʻamomoli. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o oloa a le lotoifale, mulimulitaʻi i tulafono o le talafeagai lelei o meaʻai: aofia ai ma meaʻai maloloina i lau taumafataga, faʻatapulaʻaina le taumafaina o falai meaʻai ma suka.

Faʻapea foi, o se faʻaopoopoga taua o le faʻaaogaina o le 1.5-2 lita o vai i aso uma, aua o le vai faʻaleleia le metabolism, lea, i le isi itu, faʻatonutonuina gaioiga o le sebaceous glands.

Matamata se vitio i luga o lenei autu:

Afai e te faʻalatalata atu i le mataupu o le togafitia le taetae i taimi uma ma masani, o le mea lea o le a le umi i le sau, ma e leʻo toe umi se taimi e te fiafia ai i fulufulu mama ma matagofie.