Galue ma lauulu

Faʻafefea ona fai le mea maʻi i le fale?

Bronding faaali mai na o ni nai tausaga talu ai, ae vave avea super sili lauiloa. E moni, o lenei ituaiga o valivali talafeagai mo toetoe o tagata uma ma faʻataga oe e foliga foliga lelei ma aso nei i soʻo se matua. Ae o loʻo iai se faʻailoga taua tele - o le tau o faʻagasologa taualumaga i se fale faʻalelei lelei e maualuga tele. O le mea lea, ua tele ma sili atu fafine o loʻo mafaufau pe e faʻamoemoe e faʻatino se matagofie fale nofoaiga.

Staining Vaega

I le taimi muamua tepa, bronzing foliga faigofie. E moni lava, e faigofie tele le filifilia o ni manoa ma māmā. Ae o lenei o le faʻafitauli - pe a maeʻa sea faʻagasologa, i le sili, maualuga-lelei faʻailoilo ua mauaina. Ma sili atu le leaga - malamalama malamalama pe ninii luga o se lauulu uliuli pe e oʻo foi se tunu mu i luga o lona ulu.

Ole taualumaga ile fale salalau, e faia saʻo lava, i luga ole laulu uumi, o nisi taimi e oʻo ile tele o itula. E faʻapefea ona faʻaaluina se taimi tele pe a faʻapea e faigofie uma mea i fafo? Ae mo na o faʻamatalaga auiliili ese mai bronding mai isi ituaiga o valivali:

  1. Filifiliga lanu. O le faavae lanu, e lelei, e le tatau ona ese tele mai le masani, a faʻapea pe a maeʻa le lua vaiaso, pe a tupu laʻititi o aʻa, o le a latou faʻaleagaina tele le ata, solia ese mai le lautele lanu lanu. Ua faʻaopopo isi paʻu e mafai ona oʻo atu i le 5-6, peitaʻi o le mea moni, o loʻo i ai, ina ia mafai ona oʻo i le va o isi suiga.
  2. Staining ituaiga. Aso nei, e tele ituaiga o bronding: classic, zonal, bronze ombre, multi-layer, multi-colour, supernatural, etc. Ae talu ai o le mea moni o le tele o nei auala e matua faigata ma manaʻomia tomai faʻapitoa, naʻo le masani ma lauulu lauulu ituaiga i le fale e maua. . O isi ituaiga e le mafai ona faʻatinoina i le fale, ona e le mafai ona e faʻaaogaina ni a oe lava lanu ma tuʻu saʻo i lou ulu.
  3. Faʻataunuuina le pisia. Bronding o loʻo faia i ni laasaga, i vaega taʻitasi o sone o le lauulu poʻo faʻailoga iloga o laulu ua vali i lanu eseese. Fuafua i le ituaiga filifilia, e mafai na ona o le fesoasoani, manifinifi loka poʻo le lautele faʻateʻa o lanu eseese. O le taua faigata o loʻo taoto i le agavaʻa ma le matagofie tufatufaina ma tuʻufaʻatasiga o ata filifilia.

Afai o mea uma e faia saʻo, o lona uiga o le bronding, lea o le base hair color (i taimi uma e sili ona pogisa ma sili atu ona satured i aʻa) lamolemole ma matagofie le tafe atu i moli lanu latalata i pito.

Ole vaega autu ole bronding o le leai o ni eseesega ma ni suiga lanu. O i latou na e latou vavaeʻeseina le galuega a le tufuga agavaa mai fale vali.

Bronding auala mo eseese ituaiga o lauulu

O lenei staining sauniga sa sili ona lauiloa talu ai nei ma tamaitai masani ma Hollywood fetu. E le o maua e tagata uma le avanoa e faʻaaogaina ai le tautua a tagata tomai faʻapitoa ona o le taugata o taualumaga, ina ia mafai ai ona e faʻaaluina i le fale. O le lauiloa o tuʻuaga i aiga e mafua mai ile tele manuia:

  • lauulu lauulu lanu
  • fiafia i foliga foliga, avea o ia ma talavou,
  • vaʻaia faʻateleina le tele o lauulu
  • ufiufi atoatoa lauulu lauulu.

Bronding e talafeagai mo toetoe lava o ituaiga uma o lauulu ma laulu ituaiga. Pau lava le mea, o le pisia taualumaga o le a teisi laʻititi eseʻese, faʻavae i luga o le uluaʻi lanu.

Mo lauulu uliuli

O lea ituaiga o ofutau o se faiga e matua faʻamalosi ai lea e tele le taimi ma e manaʻomia ai le faʻamanino muamua o manoa (o nisi taimi e oʻo i le tele o taimi) e faʻamautu ai le aʻafiaga.

A fufulu ese le vali uliuli mai curls (pe a manaʻomia) pe faʻamalamalamaina le lauulu, e mafai ona e agaʻi atu i le faiga lava ia. O lea la, oe manaʻomia le filifilia o ni ata se 2, o le tasi o le a mama nai lo le faʻavae, ma le lona lua pouliuli.

O lenei e mafai ona e agaʻi saʻo i le taualumaga lava ia:

  • vaevae lauulu i vaega (parietal, occipital, temporal and bangs),
  • faʻaaoga se lanu uliuli i le aʻa vaega (2 cm mai le aʻa)
  • malamalama moli e faʻaaoga i pito (pe tusa o le 5 cm, ae faʻalagolago i le umi o se manoa).
  • o tuaoi i le va o lanu e teuteuina lelei,
  • ua vali le mama i le lalaga fua, o lo latou mafiafia ua filifilia atoa taʻitasi,
  • ua aui taʻitasi i le pepa alumini,
  • e tatalia lauulu lanu mo le sili atu nai lo 40 minute,
  • faaeteete maea uma fasi, ma fufulu ese le toega o le oloa i le masani auala,
  • faʻaaoga se ufimata alofa
  • fufulu ma faʻamago le auli i le masani auala.

E aoga le faʻataʻitaʻi o le suʻega lelei mo mea o loʻo valiina, faʻaaoga ni nai mataua i le tapulima ma siaki le tali pe a leai se mumu ma se mageso - o le oloa e talafeagai mo vali.

Mo lauulu lauulu

Kalilaia bronding e sili ona talafeagai mo le moli lanu o curls. Muamua, ole agamalu faʻamamaina ole lauulu e manaʻomia, e aunoa ma le faʻaaogaina ole pepa faʻapipiʻi male vevela. Ina ua mavae ni nai aso, e mafai ona e amata faʻaaogaina le masani ie i vali. Eseʻesega i le va o leo tatau ona sili atu nai lo 2 tone.

Malamalama lanu i le lauulu e faʻaaoga ai le metotia o le "pating".

O le mea taua o le fuafuaina o se malulu pe mafanafana leo, lefulefu poʻo meli. Faatasi ai ma lenei ituaiga o vali, o le vali o loʻo faʻaogaina ma ni laupepa laiti vevesi i luga o le vaega pito i luga o le lauulu, ae o le aʻa sone o loʻo togafitia i le paolo e toetoe tutusa o le tutusa ma le masani, ma le pito o lo o pisia i se leo malamalama. Tausia o le oloa luga curls tau e sili atu nai lo le afa itula, o lenei e lava e maua ai le manaʻomia aafiaga.

Mo lauulu lauulu

O lenei lauulu lanu e sili ona lelei mo bronding, ona e mafai ona avea o se mea masani. O le mea lea, o le staining faagasologa o le a matua agamalu, ma o le taunuuga o le a masani lava faalenatura.

Mo lenei ituaiga curls, zonal bronde e talafeagai, o lona uiga, faʻamalamalamaina ma faʻapogisaina o soʻo se vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, latalata i fusi o foliga ma luga pito i luga o lauulu, e aunoa ma afaina ai le pito i lalo. I lenei tulaga, o le vali vaega e tatau ona vevesi, o lea o le eseesega o le a itiiti iloga.

Le pisia taualumaga lava ia e pei:

  • valivali le filifili filifilia ma le lanu uliuli (alu ese 3 cm mai aʻa ma 5 cm mai pito),
  • apalai moli malamalama i le vaega le paʻu o le vali,
  • afifi i le pepa alamini
  • Alu mo le 20-30 minute,
  • fufulu ma vai mafanafana.

Mo lauulu mumu

Brond o lenei ituaiga o lauulu foliga faigofie matagofie. O le mea moni, i tua atu o malamalama susulu, apamemea, auro ma burgundy silau e tosina manino mata o isi. E manaʻomia le filifilia o ata e latalata i le lanu masani, o nei leo e tatau ona mafanafana. O le lanu autu e le taua e faʻamalamalamaina ai, e mafai naʻo sina faʻamalieina lelei.

Valiina auala i le fale:

  • filifili 2 ata - pogisa ma malamalama,
  • vaevae le lauulu o se laina
  • laa i tua mai aʻa o le 5-6 cm, apalai se lanu uliuli, e aunoa ma le alu atu i le tutusa le mamao i le faʻata,
  • faʻaaoga se moli uila i pito,
  • faʻatali mo le faʻagaioiga o vali mo le afa itula,
  • fufulu ma faʻamalu vai, faʻaaoga se pulou meaai.

Ina ua uma le bronze, e mafai ona e faʻaaogaina le lamination fale, o le a puipuia le lauulu mai le leaga aʻafiaga ma fesoasoani faʻatumauina le lanu fou mo se taimi umi.

Faʻafefea ona filifili fugalaʻau ile umi ole laulu?

Faavae i le uumi o le lauulu, ofutau o le a foliga ese. E sili ona talafeagai mo lauulu umi ma feololo. I le uma, o le umi o le lauulu, o le sili lamolemole le lanu fesuiaiga o le a. E sili ona matagofie foliga foliga laualuga i luga o ni uumi, laʻititi le faʻaalu o manoa, galu galu faʻalelei faʻalelei atoa. O tagata e feoloolo laʻau e mafai ona faʻaopopo le tele ona o le faʻapipiʻi, ina ua maeʻa ona togafitia le mafuaʻaga o le mafuaʻaga ma le styler. I luga o pulu puʻupuʻu, naʻo le malamalama (Kalefonia) lauulu e foliga laʻei, i le latalata i le masani.

Faaiuga

A lelei faʻatautaia bronding taualumaga e mafai ona tuʻuina atu le curls se lua ola, faʻatumu i latou i le pupula ma le susulu. E tusa lava poʻo le a le ituaiga lauulu e i ai i se teine, afai e manaʻo ia foliga lalelei ma masani ai, ona faʻapea lea ona maua mai ai ni brondes. Aua le fefe i lenei valiina metotia i le fale, aua afai e te mulimuli i tulafono faigofie, o le taunuuga o le a le le fiafia.

Faʻafefea ona fai se taualumaga?

Bronding o le fausiaina o se monocolor, lea e ausia i le tele o laasaga. Faʻaaoga le metotia o faʻailoga ma valivali ai.

Ae ui i lea, o le eseesega i le va o bronde o le suiga e tatau ona matua lemu. E aoga le faia o apamemea, laa i tua mai le lauulu lau e tasi centimeter. O lenei tekonolosi e fausia ai foliga o lauulu lau.

I foliga vaaia e le tatau ona faateia, na o aga masani. Peitai, pe a fai o se fafine:

  • ia magalua ma magoto,
  • lauulu ma malulu curls
  • lauulu pupuu

e aoga le mafaufau i se isi pisipisia. A leai, i le taimi o le faʻatagaga, o le manaʻo faʻaliliuina atonu e le liliu, ma o le lauulu e na ona vali i se tasi leo.

O nisi faigata e ono tulaʻi mai i le faiga o le valivaliina o brunettes: e ao ona latou faʻamalamalamaina o latou lauulu laititi, ona faʻaaoga lea o le talaʻaga. I lenei tulaga, lamolemole suiga o lanu o le a le faigofie. I lenei mea, e sili le faʻafesoʻotaʻia le matai poto.

Bronding ei ai itu lelei:

  1. O le laulu sinasina o le a vali atoa, o foliga o le a foliga talavou ma fou.
  2. O le toe fai o le faʻagaioiga e le tatau ona faia i le tele o taimi e pei o le pisia. Lenei tele faʻasaoina taimi ma tupe.
  3. Mo i latou e paʻu o latou lauulu, bronzing o le a vaʻaia faʻaopoopo isi voluma. Ole iʻuga e sili atu pe a fai e te faia le chemistry malamalama.
  4. Le mea na tupu e mafai foi ona liua e avea ma se fofo, pe a fai e faia i vali fomai.

Filifilia o se vali mo sili ona lelei paolo

Le filifiliga o lanu mo bronde e taua tele: e te manaʻomia le saʻo lagona o le tuʻufaʻatasiga o tone ma fesuiaiga. A leai, o le faʻaolataga o le a suia i se mea taua.

O le fautuaga lautele e tasi - o le eseʻesega i le va o ata e tatau ona i ai i le lua, tolu tone.

O le aafiaga o le pupula e gaosia e ala i le valivaliina o le pito i luga ma lalo pito o manoa i feteʻenaʻi ma foliga tutusa. Ua susulu lauulu.

E mafai ona fauina ni leo se tolu: pouliuli basal, ogatotonu e pei o le pito i lalo ma malamalama i pito o le manoa. E aliali mai lauulu i le mu mu.

O le faigofie auala e filifili ai ata ile laulu manaia. Afai o le lanu autu o moli lanumoana, ona fetaui lelei lea ma le paolo e lua lanu pogisa. Afai ole main chestnut, ona mafai lea ona faʻaopopo i ai ma le paolo malamalama.

E foliga manaia tele ma le lanu mumu ma le meli lanu.

Ituaiga o tusi mo pulu ma le uliuli lauulu

E i ai le tele o fesuiaiga o le bronde metotia. O le fea e filifilia e le gata i le manaʻo ma le tofo, ae i luga o ituaiga mata, lelei ma lanu o le lauulu.

Ae e te leʻi asia se fale pe fai le valiina oe lava, e tatau ona e faitauina tala e uiga i taualumaga ina ia mafai ona faia le filifiliga saʻo. E mafai ona iloa faʻailoga ituaiga o faʻamaumauga nei.

    Vailaau. Soʻo se lanu uliuli e avea o le faʻavae, o faʻamamaina o loʻo otootoina e malamalama mama. E le mafai e ni manoa malamalama ona lapoʻa tele, o fesuiaiga o leo e toetoe lava a le vaaia. O lenei metotia o loʻo iai ni aʻa uliuli ma malamalama mama. I le pito o le nonoa, lanu i sulu malamalama.

E mafai ona tutoʻatasi tusi

A e filifilia se togafiti faigofie, ona fai lea o se mea mautu i le fale. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona e muamua asia le faleoloa ma vaʻai totoʻa, pei ona faia e le matai ma maua se feutagaiga puʻupuʻu, pe a mafai.

Muamua e tatau ona e filifili i luga ole faavae ma se isi lanu. Ona faʻatau mai lea o le vali. E sili atu i latou o vali o le ituaiga Estel, Goldwell, CHI.

E taua e aunoa ma amonia vali. E tatau ona e galue ma le vali matua tusa ai ma faʻatonuga, e aunoa ma le soona faʻaali ai, a le o lea, o le a faʻamalama le uila nai lo le manaʻomia.

Faʻaaoga vali mai tagata faʻatuatuaina gaosi

E talafeagai le usitaʻi i nei taʻiala puʻupuʻu mo le tusi:

  • O le ulu e tatau ona fufuluina ma mago mago. O nisi vali e faʻaaogaina i fulufulu mago. Lenei e aoga le taulai atu i le ituaiga o vali.
  • E mafai ona e faʻaaogaina le pepa pepa, ona valiina lea o pupuni ma afifi. E sili atu ona faigofie le alu o le aau ma fai ni pu i totonu. Curls ua tosoina i latou ma pisia.
  • O le faʻailogaina ma se lanu uliuli o loʻo faʻataʻitaʻi, solomuli 2-4 cm mai aʻa ae le oʻo atu i le pito 5-7 cm. O pito o ni manoa o loʻo valiina i se moli mama, ae e le mafai ona e paʻi i ai. O manoa i foliga e mafai ona valiina i se moli mama.
  • O le vali o lo o teuina mo le umi e faʻailoa mai i le fautuaga mo ia. Ona fufulu lea i le pulu pasama.
  • I le faaiuga, e mafai ona e faia se ufimata.

Bronding i le fale: tekinolosi, lanu filifiliga ma tulafono

Lolomiina o faia i aso nei i toetoe lava uma fale lalelei ma lauulu. O lenei metotia ua manatu o se tasi o sili ona lauiloa ma lauiloa.

Ae le o tagata uma e mafai ona faia lea faiga ona o lona tau maualuga, ma o lea ua filifili nisi e faia lauulu lauulu i le fale.

Ma faʻafefea ona faʻatinoina?

Ae e te leʻi faia se pepa ulufale i le fale, iloilo au agavaʻa ma malosi. O lenei metotia e manatu faigata tele, e leʻo tagata uma e mafai ona faia.

O le au popoto ua iai tomai faʻapitoa ua aʻoaʻoina faʻapitoa, ma ua naʻo polofesa i la latou matata e mafai ona latou ausia se tulaga ofoofogia.

Afai e ave e se tagata amata le mataupu, ia o lona iʻuga mafai mulimuli ane eseʻese mai le mea manaomia.

Ioe, o se auiliiliga vitio o le a fesoasoani e suʻesuʻe uma foliga ma malamalama i le tekonolosi, ae i le leai o se laʻititi vaʻaia tomai o le a le lava. Afai e te masalosalo ia te oe lava, ona saili lea o se fesoasoani. Tagata e umi lauulu e manaʻomia tele.

Lau sauniuni

Ina ia faia se lelei lelei bronding ma maua le manaʻomia aafiaga, saunia lau lauulu mo lenei faʻagasologa.

Muamua, vaʻai lelei latou e faʻaaoga le moisturising, fafagaina, ma faʻafouina tino teuteu. Lua, afai e te fuafua e fai se lauulu 'ulu, fai loa lea ae e te leʻi laʻuina.

Ae tusa lava pe le o fuafuaina o se lauulu, oe o le a manaʻomia le tipiina o pito i soʻo se tulaga.

O le a le mea e manaʻomia?

Ae le i faia se tusi, saunia mea uma e te manaʻomia:

  • Vali. O le a ave ni leo, ae e tatau ona latou faasino uma e le gata i le tasi ituaiga, ae sili atu i le tasi laina. Afai e te pikiina tupe mai kamupani eseese, e mafai ona latou ulufale i totonu o se faʻamasinoga le mautinoa e faʻaleagaina ai le iʻuga.
  • Maimoa totigilima pepe. Fai uma gaioiga ia i latou.
  • Ofu faapitoa faʻapitoa. O le a puipuia ofu mai le filogia.
  • Ipu mo vali. Saunia se palasitika poʻo se ipu tioata, ae leʻo se uamea.
  • Spatula mo le faʻaosoina o le valivali fatuga.
  • Fufulu E sili atu le sauniuni o ni isi: tasi le ogatotonu lautele mo le faʻaaogaina o le leo autu ma le isi vaʻai mo le faʻamalamalamaina o vaega taʻitasi.
  • Pepa. O le a faʻaaogaina i le taimi faʻamamafa.
  • Faalu faatasi ma nifo soo ma se umi vaapiapi 'au (mo le vaevaeina o lauulu i ni vaega eseese).
  • E mafai foi ona saunia se ata faʻapitoa ma se faʻamatalaga o le faiga atoa, lea e faʻatagaina oe e tali fesili ma aloese mai mea sese.

Valivali tagata pikiina

Ina ia faia lou laulu moni matagofie, e tatau ona e filifili i le lanu. O le faigofie ma sili ona talafeagai filifiliga mo le fale o le faʻaaoga o lanu masani o le sili ona.

I lenei tulaga, e te le tau faia se tui atoa, ma o le faʻagasologa o le a sili atu agamalu. Ae a faʻapea e sili atu le pogisa le lanu natura, e sili atu le faʻamalamalamaina.

E mafai ona faʻatinoina i ni laasaga, o le a faʻatagaina oe e maua le lau lelei atoatoa.O aso nei, sukalati, chestnut, nut, cognac, brown brownades e talafeagai. O le paolo lona lua o le a faʻaaogaina mo le faʻamalamalamaina.

E tatau ona ese mai le mea autu e na o le 2 pe tolu tones, le sili atu. O lanu sili ona lauiloa o le meli, saito, ie lino, penina fatu, moli mama, penina, auro.

Oe o le a manaʻomia foʻi se lanu uliuli (ae o le a mama foʻi nai lo le mea autu), lea o le a faʻaaogaina mo le palu ma lanu, e manaʻomia e loloto le lanu.

Faʻafefea ona faʻatino le faʻasologa?

Faʻafefea ona fai mea tau i le fale? O laasaga autu:

  1. Fai totigilima ma se afifi. Saunia le vali. Afai e te filifili e sui le lanu, ona faʻatumu lea o se pisia atoa ma se lautele pulumu. Amata i le occipital fasi, ona e alu lea i le pito i luga o le ulu ma i itu faaletino, ma valivali le pito i luma o le eria mulimuli. Mo le faʻafaigofie, vaeluaina le lauulu i ni vaega ma faʻaaoga le kilipa e faʻalelei e
  2. I le faʻaaogaina o le selu manifinifi, vaeluaina le lauulu i ni vaega: o le occipital, lua temporal, parietal (vertex) ma luma. Faʻamamago vaega taʻitasi i se kiliva ina ia leai se mea e faʻalavelaveina ai oe.

E le mafai ona faʻamaninoina le occipital vaega, ia avea o se ituaiga o faʻavae. Ia vave ona e alu ile parietal zone. Vavaeese manoa fasi. Faapipii ma se manifinifi manifinifi pe tusa o le afa le umi o le lauulu le lanu sili ona mama, ona faʻasoasoa lea o le pogisa luga luga o le vaega pito i luga.

Aua nei galo e solomuli mai aʻa o 1-2 centimita ma palu ai suiga. Afifi uma fasi i le foil, a le o le isi itu o le vali o le a pisia ia totoe totoe.

O le faia o suiga i aʻa e leʻo maitauina, selu taʻitasi vavae eseʻese, ae naʻo le sone o aa.

  • Alu loa nei i sone masani. Fai le faʻailoaina ose mea i le parakalafa muamua.
  • O le itu pito i luma o le a faamaninoina mulimuli.
  • Faʻapipiʻi le vali lauulu mo le umi e pei ona faʻaalia i faʻatonuga. Fufulu lau lauulu.
  • Alu i le valivali. E gaosia e le metotia o le "peering", o lona uiga, light stroke. Vavaeese le tasi fasi i le lauulu e leʻi faʻamalamalamaina ma, pei ona i ai, tusi ma se pulumu. E taua le faia o ni faʻafuaseʻi. E mafai ona e faʻaaogaina ou lava tamatamailima e tufatufa atu le vali, ae le o lau pulumu. Ina ia aloese mai le faʻafefiloi o lanu, afifi taitasi fasi lanu i le pepa.
  • Fautuaga Aoga

    Fautuaga o le a fesoasoani ia faigofie tusi ma sili atu le lelei:

    • Nai lo le pepa 'apalai, e mafai ona e faʻaaogaina se pulufana faʻamau ma se nila e nonoa poʻo se matau. Muamua tuu le pulou i luga o lou ulu, ona toso ifo lea i totonu o pu le tasi tamai filo ma faʻamalamalamaina. I lenei tulaga, e le manaʻomia le pepa alumini.
    • Mo lemu ma sili atu masani natura suiga, e mafai ona e le faʻaogaina ni ata se lua, ae tolu, ae le sili atu.
    • E mafai ona e filifilia se vavaeʻese mai le lauulu (lea e taʻua o le zonal bronzing), mo se faʻataʻitaʻiga, o fusi o foliga pe o le parietal eria. A faʻailoa mai le vaega o parietal, e mafai ona faʻaogaina se leo mama i le pito, ae i le ogatotonu o laina.
    • E mafai ona e faʻamalamalamaina na o le pito i luga o le ulu, ma tuu pogisa i taimi nei ma okipital.
    • E mafai ona lanu i le tele o lanu. O se tasi o latou e ono teisi pogisa nai lo le lanu autu, ma e tatau ona faʻaaogaina naʻo aa ma sili atu i le lauulu o le occipital eria.
    • Mulimuli i le faʻatonuga i faʻatonuga na sau ma le vali. Aua le sili atu i le taimi faʻaali.
    • Faia o 'au fanafana e sili atu i se nofoaga malamalama ma faʻamalosi lelei.
    • Ia e saunia mo le mea moni o le taualumaga o le a toetoe o le aso atoa.

    Ia manuia le faʻatagaina ile fale!

    6 ituaiga o bronding: fai bronding oe lava

    Le tusitala Masa Aso Iuni 17, 2016

    Bronding o le fausiaina o se tulaga ese lauulu lanu, lea e maua ai i le lauulu se vaʻaiga vaʻaia, matagofie, tulaga ese lanu ma susulu. O lenei metotia na muamua faʻaoga e le au tusiata Amerika.

    Faatuatuaina polofesa, oe o le a le teteeina

    O le igoa "bronde" e sau mai le tuʻufaʻatasiga o le lua faʻa Peretania upu "blond" ma "brown".

    O le mea lea, o le bronding o se saʻolotoga fua o lanu: malamalama ma enaena.

    I lenei tulaga, atonu e leai se lua, ae tusa lava pe tolu lanu, ae o loʻo tuʻufaʻatasia e le tasi le isi ma o laʻei foliga foliga masani.

    O moli malu o ofutau na avea ma Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Gisele Bundchen.

    Laasaga ma lea laasaga vitio

    E manaʻomia le manatuaina e seasea mafai ona maua ni faʻaaliga iloga i le fale. E manaʻomia le tele o tausaga o le poto masani ma le poto.

    O mea uma e tuʻuina atu mo lau faʻamatalaga. Ae le i faʻaogaina fautuaga e faatatau i le soifua maloloina o lou lauulu, matou te fautua atu ia oe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. Faʻaaoga naʻo mea e faʻatagaina e naʻo le mea e iai le hyperlink i le tulaga.

    O loʻo faʻapalivaina lauulu ile fale

    Tamaitai »Aulelei ma Soifua Maloloina» Lauulu Tausiga »Taualumaga ma Extra Care

    O tamaitai e mamanuina i se auala e, tusa lava pe o latou foliga masani, latou te sailia i taimi uma auala e faaleleia ai a latou foliga.

    Aemaise le saʻo e faʻaaoga e tuuto atu i lauulu. Ina ia maua le lauulu maualuga lauulu, tele tamaʻitaʻi taumafai uma mea fou ua ofo mai e le au faʻaonapo nei matagofie pisinisi.

    O aso nei, o se tasi o uiga masani masani masani o le masani lea i mea uma e uiga i foliga vaaia, e aofia ai le filifiliga o lanu pe a valiina lauulu.

    Ma o le mea lea, o le tele ma sili atu o taimi e fiafia fafine i ata masani lea e latalata i le lanu masani.

    O le sili lauiloa auala e vali ai lou lauulu i se mea masani, e aunoa ma le ositaulagaina o lona natura, o bronding - o se faapitoa valiina metotia, faʻafetai i lea e mafai ai ona e faia faʻaaliga iloga i luga o curls, vaʻaia vaʻaia le lauulu lauulu laulu ma se susulu matagofie. Fai mai le au faʻapitoa i le vaʻai o fulufulu lulu, ina ia maua ai se maualuga faʻaiuga maualuga, bronzing e tatau ona faia faʻapitoa i se fale salalau, ae o le mea moni o lenei taualumaga e mafai ona faia i le fale pe a e manaʻo ai. O le a le faʻaagaga metotia ma o a mea lelei ma faʻaletonu o iai?

    Lauulu Bronding: tulaga lelei ma leaga

    Bronding o, o le mea moni, tele-dyeing, o lona uiga, tele-lanu valivali o lauulu, faia e tusa ma se faapitoa tekonolosi.

    O lenei faiga e talitutusa ma le faʻailoaina, e aofia ai le vavaeina poʻo le faʻapupula o pito taʻitasi, naʻo le taimi o le bronze, o le aʻafiaga i le fausaga o curls tupu mai sili atu lemu.

    I lenei tulaga, e le tasi paolo o faʻaaogaina, ae o le paleti atoa tuʻufaʻatasia ni nai leo e faʻafaigofie ona suia mai pogisa i malamalama.

    O le mea ua tupu, ua le foliga foliga uliuli le laulu - ua faʻaosofia ai le lagona o paʻepaʻe ua mu i le la. Le autu aoga o bronding o lena ma lana fesoasoani e mafai ona:

    • faʻafouina le lauulu ma faʻafouina le ata e aunoa ma le faʻaaluina i suiga tetele,
    • faʻaleleia le suiga mai faʻataʻitaʻiga maua mai lanu i le natura (pe a faʻatupuina ai curls),
    • vaʻai vaʻaiga i lauulu,
    • ausia se lanu masani ma matagofie lanu masani,
    • ufitia lauulu efuefu ma toe faafouina ou foliga,
    • nana le le atoatoa ma faʻamamafaina le lelei o foliga vaaia (faʻataʻamilomilo mataʻutia ile curls e tosina ese mai ai le mafaufau mai se ogaoga auvae poʻo se isu tele).

    Pei lava o se isi togafiti, tapu ei ai ni faaletonu faapitoa: muamua, o se taualumaga e le talafeagai e faʻatino i luga o le pulu puʻupuʻu, talu ai o lanu lanu ma lalagaina o le a le vaaia i latou.

    Lona lua, o na togafiti e faʻafetauiina mo le faʻamalosia, vaivai o le curls.

    Ia, ma lona tolu, ina ia faʻaliliu ai se ulu o lauulu i totonu o se tele-lanu, oe manaʻomia le i ai le itiiti ifo le poto masani i le taulimaina o ie ma maua ai ni manatu e uiga i le faʻamalamalamaina, a leai o le atoa taumafaiga lamatiaga toilalo.

    Ituaiga o Lauulu Faasaoina

    E ui lava i le mea moni o lauulu bronzing o se matua "talavou" metotia, ua leva ona i ai le tele ituaiga:

    • Tusi faʻatau masani. Le auala e faatino ai lenei ituaiga ofutau e iai mea e tutusa ma le faʻamamaina. O le tasi lanu e faʻaogaina o le faavae (lautele talaaga) - e masani lava o sukalati, chestnut po o le kofe paʻu. Ma, filifili tagata taʻitasi i luga o le pale e faʻamamaina mo 2-3 tone (o vaega o faʻamasinoga ma le itu faaletino e le afaina). Suiga e tatau ona matua lamolemole, aunoa ma eseesega. I le taimi mulimuli, vali ua faia i le sitaili vali (faatamala faanatinati taavilivili) e maua ai le loloto loloto i le lanu.
    • Sone Reservation. O lenei metotia e aofia ai le faʻamalamalamaina o se vaega patino i luga o le ulu (e masani lava o le pale). O aʻa o le laulu e tumau le valiina, o le ogatotonu o manoa e mama, ma pito o lo o valivali i le itu pogisa. Faʻafetai i lenei suiga, o se isi faʻaopopoga e vaʻaia vaʻaia i luga o le ulu, ma foliga foliga fou.
    • Shatush. Fugaina o lauulu e faʻaaogaina ai le faiga o le shatushi o se laʻititi lemu, faʻamataʻu mai le suiga mai le pogisa basal sone i le malamalama faʻasoasoaina. O se taunuuga, o le aafiaga o manoa susunuina i totonu o le la ma lamolemole lalagaina ua ausia. O lenei faiga e faigata tele ona faʻatinoina ona o le manaʻoga e faia ni suiga sili ona masani ai.
    • Mamalu. O le ombre metotia e faʻavae i luga o le fausiaina o le sologa lelei mai le pogisa basal sone i le vaega o totoe o le curl tele. I le taimi lava e tasi, o le tuaoi i le va o paolo mai le pito i luga o le ulu i pito e mafai ona avea ma eseʻesega pe teteʻe foi. Ina ia faʻaʻateleina le ova i luga o le lauulu i sili atu o ofoofogia, e masani ona tele ituaiga eseese leo o loʻo faʻaogaina i se vavalalata. O le Ombre e tuai (o aʻa e pogisa, o loʻo malamalama mama) pe mimilo (root root is light, berakhir e pogisa).
    • Pasila ofutau (copacabana). O ia ituaiga talipupuni e tusa ai ma le faʻatinoina metotia foliga tutusa ma leleo. A valiina curls, o leo e tuu i le ogatotonu o ni manoa ma motugaafa, ona o le mafuaʻaga e maua ai le aafiaga o le burnout i le la. E ala i le faʻafefiloi o pupuni pouliuli ma faʻamamaina, e maua ai nai malamalama ma faʻamamafa. Mo faʻamalamalamaina, e masani ona faʻaalia ata malu: meli, saito, karameli poʻo auro. Suiga e vali (ua tatau ona pupuni tuaoi).
    • Kalefonia poʻo Hollywood tusi. A faʻataunuʻuina lenei metotia, lauulu e iloga e aunoa ma le faʻaaogaina o le pepa alumini, e ala ile tatala. O le mea lea, o le suiga tuaoi tuaoi e toetoe a le mafai ona vaʻaia, lea e fesoasoani e fausia se natura aafiaga. E tumau le pogisa o le aʻa, ma o le tele o lauulu e faasolosolo susulu atu i pito.

    O le mea moni, e fai uma nei metotia i le fale, e aunoa ma ni tomai faʻapitoa, e faigata tele. O le mea lea, pe a fai o oe lava-booking, e sili atu le faʻaogaina o le masani masani faiga, tuʻufaʻatasia ma Kalefonia (tatala faʻamanino).

    Laititi e uiga i le tusiaina

    I tausaga uma, o le tele-staining taualumaga ua faaleleia ma mauaina lauiloa.

    A o le i faʻataʻitaʻia oe lava lenei metotia o valiina, seʻi o tatou vaʻai poʻo a ituaiga o lauulu bronzing o lo ma pe o le multi-dyeing e talafeagai mo lau lauulu.

    O le a lenei

    Bronding o se lanu o lauulu e faʻaaogaina tele faigata togafiti metotia. O le faiga e pei lava o le faʻailoaina mai, ae sili malie i le va ma le fausaga o manoa. Lenei e le o le valivaliina o curls i le tasi lanu, ae o le foafoaga i luga o le ulu o se tele-lanu paetele o le 3 pe sili atu eseese lanu (vaʻai foi le tala tusia "Bronzing mo le lauulu lauulu - o le la o loʻo i au loka").

    Lelei tele-valivali luga o lauulu laulu

    Bronding e talafeagai mo brunettes, redheads ma blondes. Stylists fautuaina oe e lafoai le faiga i luga o pogisa uliuli, aua e faigata mo i latou e filifili le mea tonu paolo. E taua le filifilia o mea talafeagai e talafeagai mo soʻo se lanu o lauulu.

    E tele ituaiga tuʻuaga, ae e sili ona masani ona faʻaaogaina:

    • siliva foliga
    • faʻaavanoaina o foliga o se lauulu laulu poʻo ni lauulu o loʻo teuteu i foliga,
    • iʻuga o manunuʻa,
    • moli lemu o malamalama mai aa i pito o le lauulu,
    • suiga mai le pogisa i le malamalama.

    O le gamut o lanu i se faiga faʻapenei o loʻo i totonu o le kofe, sukalati, enaena, auro lanu enaena ma lanu enaena enaena, lea o loʻo faʻaopoopoina ai le laupepa malamalama. O isi tuʻufaʻatasiga o lanu e le aofia ai, e faʻalagolago lava i le manaʻo ma mafaufauga.

    Metotia Faapolopolo

    Faʻafefea ona fai lauulu lauulu? Brond o se lavelave faigata, ma ina ia mauaina i le sili foliga matagofie, oe manaʻomia le faʻaalu o le tele o le taimi ma taumafaiga, faʻapea ma le mautinoa ia tausisi i se tekonolosi faʻapitoa. Muamua e tatau ona e faia se faavae, e masani ona malamalama le chestnut poʻo le enaena enaena vali ua faʻaaogaina.

    O le faiga o fulufulu lauulu o se umi umi ma faigata faʻagasologa.

    Tagata e ana lauulu uliuli o le a tatau ona malilie e mama. Na o lenei, o le curls mafai ona faʻatauina i le lanu manaʻo. Ae o teineiti ma lauulu lauulu e tatau ona faapogisaina i latou i moli lanu enaena po o chestnut shades.

    Ina ua mavae lena, e mama ese suauʻu 'eseʻese lanu i luga o le lanu malamalama. E taua mo brunettes le filifilia o le lanu talafeagai o lanu, aua e tatau ona latou fatuina se iʻuga faʻalenatura, tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi. Faʻalagolago i le faʻamoemoe e manaʻomia, e mafai ona e faʻamalamalamaina pito poʻo filo atoa.

    Gauai atu! Mo brunettes, o le aofaʻi o tones e le tatau ona sili atu nai lo 2-3, a leai o le a le maua le natura pe a uma bronding, ae maua le masani faʻamamaina.

    O le a le mea e manaʻomia mo le faʻasologa?

    Ina ia faia se faia oe lava, e tatau ona siaki pe o loʻo avanoa mea nei:

    1. Vali. O le a faia ni nai eseese: o le a avea ma faavae ma faaopoopo paolo.
    2. I ni nai non-metallic vali fefiloi ipu.
    3. Alumini pepa alumini (taumafa vasega e mafai foi ona faʻaaogaina, ona o le tau o le tagata poto e tele taimi maualuga).
    4. Se pea totigilima.
    5. Sulu mo valivali.
    6. Se selu ma se manifinifi manifinifi.
    7. Peignoir mo ata vali po o se isi lava pulou.

    O lenei lisi mea e leai se ese mai mea talafeagai mo mea masani vali. Na pau lava le eseesega o le ae le manaʻomia le tasi vali ipu, ae tele.

    O le Bronde Creation Process

    Mo bronde, o le tulafono autu o le taofiofia lea ose sologa lelei mai le tasi lanu i le isi

    O lau lauulu e mafai ona i ai le faitau selau o ata, o le mea taua o latou e faʻamalosia e le tasi le isi ma aua le faia ni faʻaliliuga suiga. Matou te tuuina atu ia te oe manatu faigofie se auala faigofie e fausiaina ai bronde i le fale. Lenei tekonolosi o lauulu bronding e le faigata tele ma o le a itiiti taimi.

    Ata matagofie lauulu o brondes

    O le laasaga ma lea laasaga faatonuga o le a fesoasoani ia te oe e faia saʻo le faiga mo le fausiaina o le bronde:

    1. Faʻaaoga se fatu masani i aʻa o nisi manoa. O lenei metotia faʻatagaina oe e sefe le taimi i le valiina o laulu uma ile autu lanu. I lenei tulaga, o le lauulu e le faʻailoaina i le toe faʻailoaina mai i vailaʻau ma e te le manaʻomia e faʻatali mo ni nai aso ae e te leʻi amataina le bronze.
    2. Vaevae le lauulu i vaega e 6: 'auvae, occipital ma parietal eria, faapea foi ma 2 eria latalata i le malumalu.
    3. Amata faia faʻailoga masani mai le tua o le ulu, ae ma le lua lanu. Ina ia faia lenei mea, vavae ese se manoa manifinifi ma le selu, tuu le pepa i lalo. I le solomuli i nai centimita mai aʻa, faʻaaoga se vali o le paolo pogisa, tuʻu faʻataʻutaʻu pito.
    4. Ia, pe a vavaeina le vaega o le filo, faʻaaoga vave le mama vali i pito ma afifi le curl i le pepa alumini. Seisi fetufaʻi faʻatasi ma ni ata se lua i vaega taʻitasi o le lauulu. Valivali au auvai mulimuli.
    5. I lenei ala, e te valiina le afa o le lauulu, ae tuu le vaega e lusi.
    6. Lulu le vali mo le 30-40 minute ma fufulu i le mafanafana vai.

    Faufautua! Ina ia faʻamalamalamaina mama ia mama lanu, pe a uma ona e fufuluina le vali, ia faʻaavanoa conditioner i luga o vilivili. O lenei oloa fafagaina le lauulu ma maua ai se foliga matagofie.

    1. E manaʻomia le faʻamago curls masani pe faʻapea ma se fulufulu faʻamalosi ma se laititi o le ea o le ea.
    2. Faia.

    Foliga matagofie foliga ma lanu matagofie

    O le filifiliga o lauulu lanu mo se teine ​​o se nafa galue lea e manaʻomia ai se faʻapolofesa metotia. Pe a valiina lauulu i blond, ia saunia mo le mea moni o le mea muamua mo le manaʻoga finagalo ono aoga.

    Afai e masalosalo, o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a avea ma tamai ensiklopedia i nei mataupu.

    Tuʻuina mai o lauulu uliuli i le fale (ata ma ata vitio)

    O se auala lelei e faʻatau ai se laei fou e teuteu ai, o le tusiina o lauulu uliuli. Afai ua e lelava i se lanu uliuli pe e te manaʻo e toe faʻaola lou lauulu e malamalama lelei, ona oʻo lea i le taimi e te manaʻo ai e faʻatautaia se faiga fou.

    O iʻuga e mafai ona vaʻaia i ata o fafine lalelei mai mekasini lalelei. O le autu aoga o lenei tekinolosi o le bronding itiiti afaina manu.

    Faatasi ai ma le fesoasoani a bronde, latou te maua ni paʻu malu paʻu masani. I totonu o le ata e mafai ona e vaʻaia i le vaʻaiga o lauulu laʻuina pe a uma ona vali i lenei auala. Curls e iai foliga maloloina ma matagofie lanu susulu.

    O le a le mea o taʻu o le faʻaagaga?

    Bronding o se foafoa tele-tulaga staining. E ala i se suiga faʻataʻamilo i le lanu muamua, e mafai ona e ausia se ogatotonu 'eleʻele i le va o lanu o le uliuli ma enaena.

    O le fesuiaiga mai le pogisa i moli mama e lamolemole. O na faʻamalamalamaina, e pei ona matauina ile ata, ole a faʻatagaina oe e maua tele faʻataʻitaʻiga lanu lanu.

    Ole taunuʻuga ole faʻailoga ole staining, e mafai ona fai ile fale, e faʻalagolago ile muamua lanu. E foliga sili uliuli malulu lauulu, pe afai o latou umi e i lalo ifo o le averesi. Ata o teineiti ma lauulu sasaina faʻaalia ai o lenei faiga e talafeagai mo pulu pupuʻu.

    O a aoga o bronde?

    Aisea ua avea ai faʻasalalauga ma lauiloa? E aoga tele e le afaina le tulaga ole lauulu. E i ai isi lelei:

    1. Faafetai i lenei tekonolosi, le lauulu lanu e sili atu le mataina e aunoa ma le maʻimauina o lona natura.
    2. O le vali ata fiafia e faʻamamafaina ai le auivi ma foliga.
    3. Ole tele o ata vaaia vaʻaia faʻateleina le tele o lauulu. O lenei eseesega e manino vaaia i le ata.
    4. O le auala e talafeagai mo valivali lauulu lauulu.
    5. A uma ona matamata le toleniga vitio, e mafai ona fai le fale faʻaalu i le fale.

    Taimi muamua e le mafai ona 'ausia 100% o le tali. Lesona ma fautuaga o polofesa o le a fesoasoani e faʻaleleia atili le metotia o staining.

    E faʻapefea ona faʻatinoina se malamalamaʻaga mama o manoa?

    Le faia faʻataʻitaʻiga tele-tulaga ile fale, e sili atu le muamua vaʻai ile vitio, ona ose auala faigata lea. O le faʻatinoga e faia i se faʻasologa faʻapitoa.

    Muamua e tatau ona e iloiloina foliga o foliga mai: mai le paʻu ma mata o mata i lanu masani o lauulu. Ina ua mavae lena, e tatau ona fausia se "faavae". Lea i le gagana o lauuluulu e taua o le faamaninoina i se malamalama po o le lanu enaena.

    Ole vaega lona lua ole gaioiga ole faʻatinoina o le staining ise auala ole bronde.

    Brondirovanie lauulu uliuli - o se taimi faʻaalu taimi. E umi se taimi e alu ai. O nisi o manoa e tatau ona valiina nisi taimi mo le mauaina o se lanu talafeagai.

    O lauulu e tatau ona vaeluaina i ni manoa. Ma, i se mamao o le 3 cm mai le aa o le lauulu, amata ona faʻaaoga se lanu uliuli. E mama pito pito (tusa ma le 5 cm). Faʻasologa tuaoi o le paolo lelei. Ua tofu paʻu lanu i le fasi pepa.

    Faasaoina faia i le faasologa lenei:

    • vaega vaega
    • parietal itulagi
    • faaletino faaletino
    • 'au (tutotonu)

    Le tulaga sili ona faigata

    Bronds e faia na o le taimi o vaega uma o loʻo i luga ua maeʻa. I le faʻaiuga o le faʻagaioiga, o lauulu e foliga mai e pei e mu mu i le la.

    E mafai ona ausia le fausiaina o se muamua vali tuaoi. O le flare aafiaga foliga foliga.

    I le ata e mafai ona vaʻaia isi lanu eseʻese na fausiaina e le polofesa matai.

    I le fale, e mafai ona faia na o le sili faigofie filifiliga o tusi. E aofia ai ile fausiaina o se lamolemole mai le pogisa ile malamalama lanu. E aliali mai le uluai sukalati, beige poʻo le paepae enaena paolo.

    Lulu enaena lauulu e talafeagai mo lenei metotia. Ina ia aua nei sese i le filifiliga o se paletiti, e sili atu le muamua vaʻai i ata o faʻataʻitaʻiga ma le laulu e tasi.

    E mafai ona valivali faʻasologa o manoa. E faia lea mea i lima poʻo le selu o loʻo faaluaina faʻatasi ma le vali lanu. O ia faʻaletonu gaioiga o le a saofaga i se loloto ola lanu ma loloto lanu. O le tekonolosi o le a sili atu malamalama pe a faʻatautaia e le vitio.

    Tausiga auiliili

    A maeʻa le 'apamemea e faia, e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa mo lauulu. E lava le tausisi i tulafono na fautuaina i le taimi masani staining. E aoga le faʻaogaina o pupuni vali e lagolagoina le lanu.

    Ina ia faʻamalosia le lauulu, i le maeʻa ai o le faʻamaligiina o le tino, a toe faʻaleleia o le pulu poʻo se faʻaʻofu e faʻaaogaina ia i latou. Afai o le bronze na faia, o lona uiga e sili le le faʻaalia le laulu ile lauli ole ultraviolet.

    O le lalelei alamanuia o faʻasolosolo pea. E iai ni metotia fou manaia e mafai ona suia ai se fafine, faʻaalia lona susulu ma manaia. Bronding o se sili auala e suia ai le masani foliga i se faiga lelei, lea e avanoa i le fale.

    Lauulu bronzing - o se metotia o valiina i le fale ma i totonu o le salon ma se ata i luma ma mulimuli ane

    I le tausinio i le manaʻo ia foliga talavou ma manaia, o le aulelei matagofie afa o tagata ua leva ona fuafuaina auala mo le valiina o lauulu.

    Mo nei mafuaʻaga, o mea teuteu uma ma faʻalenatura vali uma sa faʻataʻitaʻi, ae le o latou uma na avatua le iʻuga manaʻomia.

    Aso nei, apamemea metotia ua matua lauiloa.

    O le a le lauulu bronzing

    Valivali brondes o le sili ona talafeagai faiga aso nei ua fetuunai i le va brunettes ma blondes. O le upu "bronde" o ia lava o le tuʻufaʻatasiga o upu e lua, o lona uiga ose faʻataʻitaʻiga i se filifiliga faigata mo e fiafia i latou e faʻataʻitaʻi ma foliga vaʻaia.

    Bronding o se matagofie tuufaatasiga o malamalama ma lanu pogisa ma se faavae chestnut po o lanu enaena lauulu lanu. Ole faʻaiuga o se faiga e saʻo ma saʻo e aofia ai se foliga masani. O manoa e susulu mai i le la, ma o le lauulu foliga vaaia sili atu ona matagofie.

    Faʻataʻitaʻiga o le faʻatinoina ese ese mai ombre poʻo Farani faʻamaninoina i lena pe a fai o saʻiliga, o manaʻoga e le manaʻomia e valia.

    O le tekonolosi o lauulu bronding aofia multistage lauulu valivali i le tele o lanu eseese, lea e ese mai i le faʻavae e tolu tone ma e le toe. O le mea la ua tupu, ua mafai ona faʻaalu le lanu i luga o manoa uma e aunoa ma le afaina ai o aʻa.

    Ina ia faʻalauteleina le aʻafia o curls susunuina i le la, sili faʻalauteleina faʻamalamalamaga o le pale o loʻo faʻaaogaina. Faatasi ai ma ata talafeagai, e faigata tele ona iloa le va o le tuueseeseina ma le eseesega o pouliuli ma malamalama malamalama.

    Ole auala ole brondes foliga sili atu le aoga ile lauulu uliuli. O loka e le vali e seasea faʻalilolilo, ae pe a faʻaoga lenei lanu, ua fausiaina le aafiaga o le la pupula. Mo se teine, o se ata matagofie lenei.

    Bronding o lauulu uliuli faia i uma umi ma pupuu vaega. Mo vali masani, e tele paʻu ua filifilia e latalata lava le tasi i le isi i le leo. O loʻo faʻaogaina soʻo, ma ole faʻaiuga e faalanu ai i latou i manoa.

    E i ai isi ituaiga ofutau e foliga sili i luga o uliuli ma lanu enaena seevae:

    • zonal California,
    • fulufulu mata foliga,
    • ombre aafiaga.

    Brondirovanie i luga o le lauulu enaena

    O tekonolosi fou e mafai ona faʻamamafaina le sitaili, natura matagofie ma uiga o se fafine. Brondirovanie enaena lauulu faʻamamaina le faʻafitauli o lauulu papa, e maua ai ni manoa o le vaʻai tele, faʻaopopo le susulu, le susulu. I le fale salun, o le taualumaga ei ai le fuafuaga lenei:

    • o le leo autu e faʻaaogaina mai le pito i tua o le ulu, e aunoa ma le afaina ai o pito,
    • ia faamama se tasi manoa o se tafatolu foliga mama,
    • o pito e gaosia e sili atu le malamalama i paolo,
    • A maeʻa ona fufulu le vali, ua mulumulu le ulu, ua uma ona teuteuina le teuteu.

    Totoina o lauulu lalelei

    I seevae uumi umi, o foliga brondes e foliga matagofie, ae teineiti e sili atu le uumi lauulu oti sili sili atu ona lelei. Brondirovaniye o lauulu lauulu e ese mai i le lefulefu lauulu lauulu poʻo le uliuli filifiliga, o lea o le iʻuga e ese.

    O le lelei o malamalama malamalama o latou te le manaʻomia le vavaeina latalata i aʻa. 3 cm le mamao mai le basal zone, faʻamamaina e faia. I ni nai aso mulimuli ane, o le mama mama vali i luga o fasi pito i paʻu ma se pulumu (le "faapipiiina" metotia).

    O le lelei o lenei staining filifiliga o le heterogeneous, moli lanu uliuli.

    Mumu laulu bronzing

    Aemaise lava le faaeteete o oe e tatau ona e alu atu i le filifiliga o se paolo paolo o teine ​​laulu lauulu laulu. E masani lava ona i ai le paʻu paʻu, o lea e sili ona taliaina mo lanu o le meli, lanu paʻepaʻe, lanu enaena ma lanu hazel.

    Brondation o laulu mumu luga luga o se pulu puʻupuʻu le a le foliga vaʻaia, o lea, a o le i faia se filifiliga i se faʻagasologa, e sili atu le faʻalauteleina o loka i le 10-12 cm, ae o pulu e mafai ona tuua o so o se umi.

    O le sili mataina ma faʻaalia o le a tuʻufaʻatasia o mumu faʻaofuina i ofu ma laei foliga laʻititi foliga.

    Faʻafefea ona fai tuʻu i le fale

    o le mafuaʻaga o le faʻagasologa o le agaʻi atu ai i le sologa lelei o fesuiaiga o foliga tutusa o le tone. Afai e te le faʻapolofesa, e faigata la ona ausia lenei mea oe lava, ae mafai. Faailoa muamua lau lanu lanu. O le Initaneti o le a fesoasoani, o fea e mafai ona e faia i luga o le ata mo i luga ole lugalaina lugalaina.

    A maeʻa ona e filifili i le lanu, ona amata loa lea ona e vali. I le fale, e sili atu le le suia le lanu autu, ae mo le valiina o laina taʻitasi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona vaevaeina i 6 vaega e tusa ai ma vaega tuputupu: parietal, ogatotonu, lua occipital, lua lateral.

    O lea, faʻasaoina lauulu i le fale laasaga i le laasaga:

    1. Ia milo i manoa o sone taʻitasi i le faʻailoga, ma le saogalemu i se lauulu. Saunia paʻu i totonu o ipu eseese.
    2. Aua le paʻi i aʻa pe a faʻaaogaina le vali. I le pito i tua o le ulu, faailoga se manoa manifinifi, fai se faaputuga, ma i le ogatotonu, apalai le tasi paolo, i le pito - seisi (lulu). Vali e faatatau i sulu malamalama, ae le o luga uma.
    3. Afifi uma fasi i le pepa alumini. A maeʻa le solo ona alu lea i malumalu. Tuu le pale e le vali.
    4. O le taualumaga atoa e le tatau ona sili atu nai lo le 40 minute, a le o lea o le staining o le a le tutusa. Lulu le vali mo le 30-50 minute, ona fufulu lea, apalai le balm, mago ile ala masani. A maeʻa ni nai aso, o le iʻuga e mafai ona fetuʻunaʻi pe a manaʻo ai.

    Alu ile faiga

    O le teuina o laulu ile fale e le faigata ona e faia na o oe. Matou te vaevaeina lauulu uma i vaega 6: lua faʻatasi, pa, parietal ma le lua occipital. Mo le faʻafaigofie, nonoa i latou ma faʻapipiʻi. Le vavaeina ua mafua mai i aʻa o le tusa ma le 3 centimita. Tatou amata le faiga mai le pito i tua o le ulu. Matou te filifilia se filo, tuu i luga o le pepa alumini ma faʻapipiʻi le paolo sili ona pogisa toetoe a oʻo i le pito. O loʻo e manaʻomia le moli vali. Matou te faʻaaoga i le lona tolu o vaega o le soʻoga atoa - o le pito. O le mea lea, o le aafiaga o le faʻaliliuina atu o lanu. Taumafai ina ia iʻu i le taimi uma foliga foliga masani i luga o le lauulu - e pei o le lauulu "mauoa" i lalo o le aafiaga o le susulu o le la. Tusa i le ata i luga, faʻaauau le faʻaaogaina vali i vaega uma, tuʻuina nisi motusia e le valiina. Sosoʻo mai, vali uʻamea e le aʻafia i le vali i le faʻatupu vevesi, fai ma le mafiafia o pulu pouliuli ma le malamalama i luga o faʻamalama taʻitasi.

    Lauulu bronzing i le fale laʻasaga ma lea laasaga aʻoaʻoga ata:

    Faamanuiaga o tusi

    Afai na e mafaia ona fausia se apamemea lelei i lou lauulu pe afai na e filifili pea e faʻatuatuaina se tagata tomai faʻapitoa, ona, mautinoa, o le ae maua le fiafia mai lau fou foliga. Bronding tuuina atu i le lauulu se masani, foliga, matagofie foliga. O na valivali e tele "lelei":

    • bronding vaaia faateleina ai le tele o lauulu ona o le "taaloga" o paolo,
    • lauulu lauulu faamamaina tuuina atu le ata o le fou ma talavou,

    Faʻafefea ona fai ni mea taua mo le puipuia o fale i luga o le fale, vaʻai le vitiō fesoasoani mai se tagata tomai faʻapitoa:

    Fale Nofoaga

    Ae peʻafai o e filifili pea e fai le faʻaagaga i le fale, fai le faʻagasologa ogaoga. E i ai tulafono faʻapitoa pe faʻapefea ona fai i sitepu ina ia 'ausia se sili atu le atoatoa, ae sili ona lelei taunuʻuga. Ma muamua lava, mafaufau lelei i le tulaga o lauulu. Afai ua matua leaga mea, malepe, vaeluaina, ona e aoga lea o le tolopoina o le staining ma faamuamua le laulu i le faʻasologa. Ma oi latou e le o iai na faʻafitauli e mafai ona alu e vali.

    Filifili lanu

    I le amataga, latou omai ma faʻamalosia ina ia faia le laulu uliuli e sili atu le lapopoa ma malamalama ona o le faʻapupulaina o taʻitasi o tagata. Ae na faasolosolo malie lava, o isi suiga suauʻu amata ona faʻaaogaina e maua ai paʻu lanu paʻu. Ma o lenei, faʻaaogaina lenei metotia, oe mafai ona suia toetoe lava o soʻo se masani lanu mai le pogisa chestnut i le lanu enaena enaena.

    Muamua, filifili pe o lau lanu o le a i le mafanafana pe malulu lanu. I lenei mea tatou te le faʻamalosia malosi le finau ma le natura. O le mea lea, e sili mo fafine i le taumalulu ma taumafanafana ituaiga lanu e nonofo i malulu leo: lefulefu, enaena enaena, mocha ma isi. Ma o le tautotogo ma le tautoulu o le a sili atu foliga i lanu mafanafana: karamel, meli, chestnut.

    Taua! E le mafai ona fefiloi malulu ma mafanafana lanu i le tasi bronding - o le ae maua lanu lanu i luga o lou ulu!

    Tusa lava mo fale bronde, oe manaʻomia le filifilia o ni tulaga maualuga sili ona lelei vali mai tagata gaosi faʻatuatuaina. Muamua, latou te le salalau solo faʻanenefu oona i luga o le ulu. Lona lua, e mafai ona e mautinoa o le lanu o le a faʻalauiloaina, ae le o le auala e tupu ai. Ma e sili ona taua, o le pigmen o le a taofia lelei lava e tusa lava pe faʻaaogaina amonia-leai ni vali, talu ai i le maualuga-lelei vali ona vaega o laʻititi e matua laititi ma tui loloto.

    Afai o le a fai e faia mea tuʻuaiga i lou fale mo le taimi muamua, aua le faʻatau atu ni nai lanu i le taimi e tasi. Mo le faʻataʻitaʻiga muamua, tasi faʻavae ma 1-2 isi mea e lava, e le sili atu nai lo 2-3 tonesi mama pe pogisa nai lo le sili.

    A e maua le fiafia i lenei metotia laʻititi, e mafai ona e faʻaaogaina se isi 1-2 lanu pe a e manaʻo ai. I le taimi nei, uma gauai tatau ona taulai atu i le sao auala.

    Le togafiti togafiti

    O le valiina o mea e fai i luga o le palapala laititi - e lava le lē fufuluina o lou lauulu i le aso. Ae i le vaitau lea, e le tatau ona faʻaoga foams poʻo mea teuteu gaosi - naʻo le masani gaʻo paʻu e tatau ona i luga o lauulu. Lima e tatau ona puipuia i totigilima aʻo leʻi amataina galuega, ma lavalava ma se afifi faʻapitoa.

    Le isi, oe manaʻomia le faʻatinoina o vaega autu o le staining:

    1. Faaaoga se faavae lanu i luga o le lauulu lauulu. Afai ei ai le lauulu sinasina, ia mautinoa ia e nini lelei. Muamua, o le okipital sone o loʻo faʻagaioia, ona o lea o le pito i luga o le ulu, wiski ma bangs.
    2. Filifili manoa i le eria e te manaʻo e vali ai, ma tuʻu i luga o le pepa. Faʻaaoga se leo ala i le ogatotonu vaega o le umi, i se mamao e 3-5 cm mai aʻa, ma i lalo ifo lona tolu - malamalama i le faʻaliliuga faʻasolosolo. I le faʻamalosi - muamua, i luga o le umi atoa, vali ia manoa i le pouliuli vali, ona sosoo ai lea ma isi - malamalama.
    3. Tausia le taimi seti, siaki i taimi uma le iʻuga o le staining. Ae e le mafai ona tuu le vali i luga o le lauulu umi nai lo le faatagaina e le faatonuga - latou mafai ona matua faaleagaina.

    A uma ona e manaʻomia le fufuluina lelei o lou ulu i lalo o le vai tafe, faʻamama lelei ma se solo ma ia mautinoa e faʻapipiʻi se pulu pasama mo lauulu lanu. A maeʻa 3-5 minute, fufulu toe, fufulu ma faʻamago ma se la fulufulu ma tuu i totonu ole laulu ole laulu.

    Manatu faaalia ma iʻuga

    Manatua a e o se malamalamaʻaga manino i le auala na faia ai le masalosalo e le faʻamaonia ia te oe se iʻuga sili. O loʻo i ai le tele o nuʻu i le galuega o se pulu faʻapipiʻi, ma o nisi vali faʻaaogaina metotia ua faʻatinoina mai mo tausaga. O le mea lea, e masani lava ona faigofie e iloa gofie ai le galuega a se polofesa mai vali e se tagata faʻapitoa.

    Faʻatatau i fuainumera, 80% o latou na faia tuʻaiga latou le fiafia i le iʻuga.

    O le mea lea, e aoga le filifili i ni faʻataʻitaʻiga, aemaise i le soifua maloloina laʻei matagofie - o pisinisi a tagata uma. Ae matou te talitonu e tatau i tagata uma ona faia a latou lava mea ma e sili pe a alu i se matai lelei ma fiafia i le faʻaiuga mo se taimi umi.