Mataupu

Fugalaʻau fafine aulelei (100 ata) Pa'ū-Taumalulu 2019-2020

Afai e te manaʻo e amata 2018 mai le amataga ma i se vaʻaiga fou, matou fautua atu ia e vaʻai totoʻa i lauulu pipi, lea ua amata ona sili atu ona lauiloa i totonu o le tele o ituaiga o tagata.

O tausaga uma lava, o aga fou foliga mai i foliga, e tusa ai ma lavalava ma lauulu. O le mea lea, afai e te manaʻo e teuteu ma laʻei manaia, matou te fautuaina oe e faʻalogo i aga fou o lenei tausaga.

O le tala lelei o le masaniga mo lauulu lauulu e leiloa lava. O le mea moni, o le toʻatele o tamaloloa e talitonu o le uumi lauulu o se tamaʻitaʻi maualuga.

Ae ui i lea, i lauulu puʻupuʻu, e mafai ona e foliga sili atu le aulelei ma sili atu le femitai. Lalo o ata 6 lea e mautinoa o le a i ai i le masani ole 2018.

Manifinifi manifinifi Cate Blanchett i se pupuu laulu foliga foliga sili ona manaia. O lenei lauulu 'sulu na fausia ai foliga o se fafine aulelei ma le aulelei.

Aua neʻi faʻatagaina e se tasi se taʻuina atu ia te oe o lena laei e leʻo le lautele. E mafai ona e faia ia sili atu sili atu muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taumafai e tui lou lauulu i ou tafatafa, e pei ona faia e le fetu o le faasologa "Crown" Claire Foy.

O le tuʻufaʻatasiga o kare ma faʻaili o le a avea ma se tasi e sili ona lauiloa i lenei tausaga. E le afaina pe afai o lou lauulu e laʻititi mimigi pe fetaui lelei, pei o Kerry Washington's. O lau sitaili o le a faʻalagolago ia te oe.

Afai e te manaʻo i se pulu puʻupuʻu i lou itu, Scarlett Johansson atonu o le sili filifiliga mo oe. E ui lava i le mea moni o se laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu, ae faafetai i mea talafeagai, e mafai ona faigofie ona suia lau sitaili mo 'ofu ma tulaga eseʻese.

O se lauulu laʻitiiti o lea fuafuaga e mafai ai ona suia ou foliga. E le gata i lea, mai ia ituaiga laulu e mafai ona fai soʻo se mea ma lauulu. Amata le 2018 i se lauulu faigofie ma matagofie, pei o le matagofie Mila Kunis.

E mafai ona fai se sili pupuu lauulu lauulu? E mautinoa! O se faʻataʻitaʻiga o lenei lauulu 'ulu, o Zoe Kravitz. O ia o se tasi o tagata lauiloa na teteʻe ia te ia lava ma vavae lona lauulu i se umi umi.

Afai e te manaʻo e sili atu manatu mo se lauulu, matou fautua atu e vaʻai i nisi filifiliga:

Fugalaʻau a fafine: faiga masani masani pa'ū-taumalulu 2018-2019

Muamua lava, matou te matauina o stylists na taʻua le faigofie ma le masani ai o le tulaga masani i le lalolagi o lauulu. O lona uiga, e leʻo se mea e manaʻomia e suia tele ai lou ata ma taumafai ni fofo e le masani ai. I se isi itu, ni lauulu faigofie e faamamafaina ai le femininai - o le mea tonu lava lea e tatau ona e tauivi ai. E le gata i lea, o le taʻoto i le taimi e tasi e le manaʻomia le tele o le taimi.







Alu i le matai, taulaʻi i le malamalama le faʻatamala ma lauulu masani. Faatasi ai ma nei manaʻoga i le mafaufau, o le a e maua ai le moni-e-fou-fou ma faaonaponei laulu e faamamafaina ai ou foliga foliga. Ui i lea, oe e ona le laʻau fulufulu sa sili ona laki, aua o ni vaivai malu ma galu o se mea moni i lenei vaitau. O le mea taua o le faia o le teuteuga faigofie ae le o le faʻaaogaina o ala faʻapipiʻi ina ia le vaʻai e le aulelei foliga lauulu ma manaia. Manatua e tatau ona e tausisi i le natura.




Oti pipiʻi

Mo se taimi umi, na talitonuina o se faʻailoga o le femininity e umi lauulu. E moni, latou te foliga matagofie tele, ae pe a fai o loʻo i tulaga lelei. A leai, e sili atu le filifilia o se lauulu e sili ona talafeagai mo le fausaga o lauulu ma foliga o foliga. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e taulaʻi i luga o mata pe faʻapupula lalelei cheekbones, nana le muaulu maualuga.





E ui i le taua o ni pupuʻu pipiʻi i le tautoulu-taumalulu vaitau 2018-2019, e le o tagata uma o le a latou filifili i sea faʻataʻitaʻiga. Ui i lea, matou te fautua e faʻataua le paʻu pixie. Na ia avatua le faʻatusa i se tulaga ese ma faʻamamafaina le fafine, ae i le taimi lava e tasi o se faʻaaliga tulaga ese o le lototele ma fouvale. O le mea lea, teineiti e le fefe e faʻamaonia latou lava e tatau ona taumafai e faia pixies.






O le isi lauiloa puʻupuʻu 'oti mo fafine o le mea moni, Garcon. Na ia foliga matagofie tele ma tuʻuina atu i le ata se paʻi o Parisian foliga. A o vala o lenei lauulu 'oti, e mafai ona e valaʻau se laʻititi puʻupuʻu lauulu umi ma e oo lava vaeluaina. Ole mea masani lava, o le valavala e fai ile tino faaletino, ae o loʻo iai isi filifiliga.







O le masani o le malulu o le vaitau o le a avea ma sili ona lalagaina ni laulu 'eseʻese ma malumalu luluina poʻo se nape. Ioe, o na faʻataʻitaʻiga o le a filifilia e teine ​​lototetele ma le totoa. Ae ui i lea, e foliga sili ona manaia.





Le sili ona lalelei lauulu fafine mo lauulu lauulu

Tagata e o laulu-umi lauulu e sili ona laki, pei ona e mafai ona faʻataʻitaʻia le tele o sitaili ma lauulu, ma faʻataʻitaʻiga ma oe lava foliga. I le isi itu, e masani ona fautuaina e stylists le taumafai e fai se sikuea. O le mea moni, e tele ni fesuiaʻiga o lenei lauulu 'ulu, o lea ia e siaki i taimi uma poʻo fea o loʻo fesiligia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sikuea masani atonu e talafeagai mo nisi tele vaitau. O le mea moni o se lauulu 'ulu e mafai lava ona ofuina i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai le sitaili masani, moli laʻititi, curls, pe naʻo le faʻataʻutaʻu ile pito o le laulu. O filifiliga uma e matagofie i lana lava ala.



O le saeia faataamilo e toetoe lava leai se ese mai i le masani. Ae o lo o fautuaina pea stylists le faia o lauulu laʻititi lava sili atu i le muamua. Ina ia faia lenei mea, sulu malie lou lauulu i se vevesi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia le aafiaga o lauulu susu. I se tulaga lautele, lagona saoloto i le faʻataʻitaʻiina ma sitaili.




Leai seisi talafeagai i le tautoulu-taumalulu 2018-2019 vaitau o le a avea ma lauulu fuga. E le gata i lea, e le manaʻomia le avatua o se taʻamilosaga foliga lapotopoto. Afai e manaʻo ai, e mafai ona e faia se malamalamaʻaina galugalu faʻamalosi i lauulu. E foliga faʻatoaʻi gofie ma e sili mo le olaga i aso uma.




O se sikuea sikuea e fetaui lelei mo i latou e leʻi sauni mo se suiga faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le lauulu e tipiina fou ma o le a faʻafouina atoatoa lau foliga masani. E talafeagai mo matua ituaiga uma o lauulu, mai le laititi i le pupuni.




Lauiloa e teuteu i lauulu umi

Tagata e umi le laulu e iloa o le eseese o laʻau tipi mo se umi umi e le sili tele. Ae le o lona uiga latou te le oi ai. O se sitaili sitaili o se tali sili lea mo lauulu manifinifi ma mafiafia. I tulaga taʻitasi, o lauulu o le a sili atu le lapoʻa. I se faʻaopopoga, e le faigata ona faʻaʻofuina lenei lauulu 'ulu. Ua lava naʻo le faʻaogaina o se selu lapoʻa ma se fulufulu ulu.





Fugalaʻau lauulu ma faʻailoga paʻu-taumalulu 2018-2019

Uiga i bangs sa ese lava. E talitonu se tasi na te teuteuina ma vaʻaia faʻaleleia e oo lava i le sili ona faigofie le 'otiina. Fai mai isi o faʻailoga na o le faʻaleagaina o le ata. Ui i lea, stylists fautuaina e faʻataʻitaʻi ma le ata ma taumafai e fai se pu, pe a talafeagai ma le ituaiga ma foliga o foliga.




Le tele o taimi, bangs e faia i le bob haircut. Ma e leai se afaina pe o le a lamolemole, asymmetrical pe saeia. O le mea taua e tatau i ou foliga. I le isi itu, o le uumi laina e talafeagai mo i latou e le lamatia radically suia le foliga, ae i le taimi lava e tasi taumafai mo suiga. Le teuteuina sili ile lulu lauulu. Faʻafetai i lenei, o 'auʻau e mafai ona faʻataʻuina i soʻo se itu.





Tonu i le tautoulu-taumalulu vaitau o 2018-2019 o le a avea ma masani masani lauulu. Latou te fetaui mo le tele o teineiti, ina ia mafai e tagata uma saogalemu taumafai se mea fou mo i latou lava. O le mea autu o le liliu atu lea i se tagata tomai faapitoa o le a filifilia se lauulu 'ulu, ma le amanaia e le gata i lou manaʻo, ae faʻapea foi le umi ma le fausaga o lauulu.

Mai le Masterweb

Afai e te manaʻo e amatalia le 2018 i se mama sikola ma i se vaʻaiga fou, ua fautuaina e le InStyle ia vaʻai totoʻa i lauulu pipi, lea ua faʻateleina ma lauiloa i tele o tagata. O tausaga uma lava, o aga fou foliga mai i foliga, e tusa ai ma lavalava ma lauulu. O le mea lea, afai e te manaʻo e teuteu ma laʻei manaia, matou te fautuaina oe e faʻalogo i aga fou o lenei tausaga.

O le tala lelei o le masaniga mo lauulu lauulu e leiloa lava. O le mea moni, o le toʻatele o tamaloloa e talitonu o le uumi lauulu o se tamaʻitaʻi maualuga. Ae ui i lea, i lauulu puʻupuʻu, e mafai ona e foliga sili atu le aulelei ma sili atu le femitai.
Lalo o ata 6 lea e mautinoa o le a i ai i le masani ole 2018.

1. Cate Blanchett Oti.

Manifinifi manifinifi Cate Blanchett i se pupuu laulu foliga foliga sili ona manaia. O lenei lauulu 'sulu na fausia ai foliga o se fafine aulelei ma le aulelei.

2. Claire Foy.

Aua neʻi faʻatagaina e se tasi se taʻuina atu ia te oe o lena laei e leʻo le lautele. E mafai ona e faia ia sili atu sili atu muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taumafai e tui lou lauulu i ou tafatafa, e pei ona faia e le fetu o le faasologa "Crown" Claire Foy.

3. Kerry Uosigitone.

O le tuʻufaʻatasiga o kare ma faʻaili o le a avea ma se tasi e sili ona lauiloa i lenei tausaga. E le afaina pe afai o lou lauulu e laʻititi mimigi pe fetaui lelei, pei o Kerry Washington. O lau sitaili o le a faʻalagolago ia te oe.

4. Scarlett Johansson.

Afai e te manaʻo i se pulu puʻupuʻu i lou itu, Scarlett Johansson atonu o le sili filifiliga mo oe. E ui lava i le mea moni o se laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu, ae faafetai i mea talafeagai, e mafai ona faigofie ona suia lau sitaili mo 'ofu ma tulaga eseʻese.

5. Mila Kunis

O se lauulu laʻitiiti o lea fuafuaga e mafai ai ona suia ou foliga. E le gata i lea, mai ia ituaiga laulu e mafai ona fai soʻo se mea ma lauulu. Amata le 2018 i se lauulu faigofie ma matagofie, pei o le matagofie Mila Kunis.

6. Zoe Kravitz

E mafai ona fai se sili pupuu lauulu lauulu? E mautinoa! O se faʻataʻitaʻiga o lenei lauulu 'ulu, o Zoe Kravitz. O ia o se tasi o tagata lauiloa na teteʻe ia te ia lava ma vavae lona lauulu i se umi umi. Afai e te manaʻo e sili atu manatu mo se lauulu, matou fautua atu oe vaʻai i sili filifiliga:

Na e fiafia i ai? Faasoa i au uo!

Mo e fiafia i pupuu 'oti

O lauulu lauulu na masani ona iloga i le aoga ma le faigofie, o lea o se tasi o faiga masani o le 2018 e le o se mea e ofo ai se tasi - o le ultra-puʻupuʻu lauulu oti lea o le a fetaui ma tagata uma e aunoa ma se tasi. E pei ona vaʻaia i le ata o loʻo i lalo, e mafai ona avea o ia ma vaega o le talavou talavou ae i le taimi lava e tasi ia talafeagai mo se tagata matua.

Pau lau mea e fai o le piki i luga le masini ma tipi lou lauulu pupuu le taimi e mafai ai. Lenei e faigofie tele, aua e mafai ona tuu mea uma i le fale, aua le faʻaalu tupe faʻaopopo i fale salunia, ma mulimuli ane luga taugata faʻamalama ma mea teuteu.

Afai e leʻoti e se tamaloa lona lauulu e pei o lenei, ia atonu e manaʻomia e ia se lototele mo se la faʻamasinoga laasaga. Ae o taumafaiga uma e aoga i ai. I mea uma, o se laʻei lauulu e fetaui i le toetoe o tagata uma, e maua ai le malosi faʻatupu ma le mautinoa lava.

Ma afai e te faʻaopopoina se laulu fou fou ma se 'ava (umi, puʻupuʻu - e le afaina), ona mafai lea ona e mauaina se tofo o le fouvale ma avea e le pei o isi. O le mea taua o se sitaili e talia i le galuega ma e le faʻalavelave i le alualu i luma i galuega.

Le toa "vaivai" lauulu filifiliga

O le isi mea talafeagai tagata lauulu sulu i le 2018 e atoatoa mo se talavou ata poʻo se tagata matutua e le manaʻo e pei o tagata uma. E faʻaigoa ole Anderkat ma e iloga ile faʻamasinoga faʻapitoa.

Afai e faʻamatalaina i se auala faigofie, ona mo lona faʻavaeina o le nape ma le wisky e tafi i le puʻupuʻu e mafai ai (i lalo o le hedgehog), ae i luga o le pito i luga o le ulu o le lauulu e mafai ona matua umi lava.

Mo le manuia o se laʻei lauulu, o le toʻatele o sui o le malosi o le feusuaʻi ogatusa a latou galugalu uila i le fale, e ui lava e le o se mea e manaʻomia. Afai o le laulu e matua ulaʻi lava, ona faʻaputuputuina lea o le itu uumi o le soʻotaga i totonu o le siusiu poʻo se bun.

O le mea taua e faʻapea, ina ia mafai ona faʻaavanoaina le laʻei fulufulu o se tagata, talafeagai i le 2018, e tatau ai ona fausiaina le sili ona tele suiga mai le ulu i le seleselega.

Mo le mauaina o lenei aʻafiaga, o le tagata faʻaofi e masani ona tipiʻesea se laina vaapiapi i le tuaoi ma e leai se lauulu e totoe.

O le isi filifiliga e fesoasoani e faʻatinoina ai le laina vavae ese e sili atu, o le tipiina o le zigzag poʻo se isi auiliiliga i se tasi o malumalu e mafai e se talenia matai ona toe faia.

O le isi ulugaliʻi tagata oti

Kanata - e faʻamanatu i le tuʻuga muamua, ae e i ai lava ona uiga ma eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei mataupu, o loʻo iai se suiga gofie i le va o lauulu uumi (o loʻo tu i le pito i luma) ma puʻupuʻu (lea e tipi i le pito i tua o le ulu, malumalu, ma autafa).

O lauulu e masani ona folasia i lona itu, faʻatupuina le moli "fatufatu gaogao." O se tamaloa i lenei tulaga o le a foliga faʻatasi foliga matagofie, lototele ma pei o se tagata taalo.

Ioe, ioe, o se tagata taalo. Aemaise mo i latou e fiafia e matamata ile hoki i tausaga ua mavae. Ma o mea uma e mafua mai i le mea moni e faapea, i Soviet taimi, tagata taʻalo hockey mai Kanata sa sili ona fiafia i lenei lauulu tipi ma na faia lava i luma o taʻaloga. Ona i ai o le "masani" igoa Kanata.

I Amerika, ma e moni foi i Europa, o lauulu na tipiina lauulu laʻau e taʻua o le gataifale - e lauiloa foi i totonu o le militeri ma le tele o tagata lauiloa oe taua le mafanafana ma le aoga.

Lauulu mafanafana lelei ma ni faʻailoga

O le isi faiga masani o se Caesar style la 'oti. E alu lelei i lauulu pupuu, ma sili ona taua - e atamai le fausiaina o le aafiaga o ese tino. E tatau ona faʻamamafaina ai o ia i le ea e leai se matagi poʻo se tamaloa, i le mafaufau loloto, faʻaloaloa atu ona tamatamaʻi lima i luga o le mafaufau.

E pei ona e vaʻai i le ata o loʻo i lalo, o le laʻulu o Kaisara i lenei vaitau, e taʻutaʻua tele e le toʻatele o tagata lauiloa. E eseese augatupulaga uma, e tofu lava le sitaili ma lona sitaili, e fusia faʻamanuiaina ma se laulu fou.

O le lauulu e fetaui lelei mo se toa sili

O se bong elongated - o le a foliga mai e pei o se faigofie ma sina masani laʻei lauulu sa i luga o le lisi o le sili sili i 2018. Tele tagata talitonu o lenei mea na faia ia Tom Hiddleston, o le na taalo Locke i le Marvel tifaga saga e uiga i tagata le masani ai.

O le mea moni, faʻafetai i uumi uumi, toe sisina lelei i tua, e faitau miliona na alofa i le tagata faʻatino. Ma na faʻanatinati nei tamaloloa e faʻataʻitaʻi i se foliga aulelei ma, i lona tulaga moni, o se foliga faigofie.

O le le masalosalo lelei o se pi uumi - e foliga sili i luga o le lurus ma le lauulu lauulu. E mafai ona umi le umi pe aapa atu i tauau - o le tofo o se tagata toʻatasi e taua iinei.

O le isi taua auiliiliga o le bangs. I ai, e mafai ona e faia soo se mea e manaʻo i ai lou loto: tuʻu i lona itu, selu i tua, "tuʻu i lalo" i ou mata pe oti atoa. I soo se tulaga, o le tagata atamamai lauulu lauulu o le a tumau pea mananaia i 2018.

E iai le manatu e faʻapea o aloalo ma apefai e naʻo teine, ae e matua sese lava. Afai o se tamaloa e uumi lona laulu ulaula, ona o lea laʻei lauulu o le a talafeagai lelei mo ia.

O le mea lea, o le a liliu i le "toʻamalie" laulu ulavale ma avatu ia foliga matagofie. Aemaise pe a fai e te taumafai e faia se teugulu le mafaufau ma fai se sitaili fou i taimi uma e te manaʻo ai.

Nei malu poo le siʻusiʻu

Tagata e umi lauulu o le a fiafia foi i le isi faiga masani o le vaitau nei - e fusifusi le laulu i se ponytail poʻo le faaseʻe bun. O sea laulu e le umi se taimi e fai ai, ma tusa lava pe faʻataʻavaleina e le matagi, e faigofie lava ona faʻalelei e tusa lava pe leai se tupe faʻaopopo.

Ma ia tuuina atu le ata o le tama tane, o se lauulu 'ulu e mafai ona faʻaopopoina i le tafiina malumalu poʻo ni ata mananaia i le itu. O sea laʻei lauulu e fetaui lelei mo le tele o tamaloloa, tusa lava pe latou te tuʻufaʻatasia e le ma le auala auala, ae i se ofu masani.

I luga o lea, i le 2018, o aitia ma eseʻese eseʻesega o autalavou laʻau lauulu e le i uma. O filifiliga nei o loʻo talafeagai mo i latou e manaʻo e faʻataʻitaʻia se mea fou ma i le taimi e tasi e le o sailia ni auala faigofie e maua ai se laʻei foliga.

O se lauulu lauulu e sili ona talafeagai mo tamaloloa ma se foliga lapotopoto pe oval.E alu alu lelei ma le 'ava puʻupuʻu poʻo le aso tolu. O le mea taua o le aua le amataina, ina ia foliga foliga mama ma faʻapaleni laʻasaga.

Pompadour lauulu lauulu - lautele. E faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma fatuina ni mea fou i luga o lou ulu toetoe o aso uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, aveese pe selu le auu i lona itu. Ia faʻaulu laʻau pe tuʻu i latou e fai sina le palu.

Ae pe a na o le tagata e iai lona laulu lemu, ona e le mafai lea ona faia e aunoa ma se tupe faʻaopoopo, talu ai o le laulu e le mafai ona taofia le mea na manaomia. Lea e fautuaina e faʻaaoga gel lauulu. E faʻapipiʻi i lauulu susu, e vave ona ave i luga foliga talafeagai.

Oti ia lauulu

O le folasaga faʻaalia o le lauulu e mafai ona faʻamatalaina i upu e lua - sauaga ma sitaili. O se le masani ai o fulufulu metotia faʻaavanoaina oe e feagai ma le ulavale ulu, ma ufiufi galugalu. I le uma, o laulu e folasia ina ia faʻateleina la latou laupepa, lea e mafai ai ona e nana le "le atoatoa" o nisi alii.

E tatau ona e masani ai i le teuteuina lelei o lou lauulu talafeagai. Ae o taumafaiga uma o le a le le aoga - i le iʻuga, o le a liliu atu e faʻataunuʻuina le manaʻomia ma faʻaopopo oe lava.

Sese Iroquois

O se lototele, le masani ai ma e leʻi mafaufauina se filifiliga tipi lauulu mo tama le masani ai. I lenei tulaga, o le lauulu i luga o itu e tumau o le umi umi, ina ua mavae se lamolemole sologa lelei i le pale e tupu.

O iina, o le laulu e faʻataʻatia e pei ona manaʻo ai le tamaloa, ae i soʻo se mea e foliga, o le a pei lava o se umi po o le puʻupuʻu mohawk. Afai e manaʻomia, o le vaega faʻaumiumi e mafai foʻi ona toe valiina i se isi lanu, ae e taua le mafaufauina e le talafeagai lea mo tagata uma.

Afai e i ai se lauulu mafiafia o se tamaloa, fautuaina i latou e faʻaopopo le voluma. Lenei e mafai ona ausia gofie - na ona le tipiina i le pito i luga o le ulu ma i le ua. Vagana laititi pe a fai o le laulu e mamaʻi ma manaʻomia ni faʻagaioiga faigata.

Manaia lauulu lauulu havrosh

Ina ia faʻaola mai, o tagata e umi le laulu e tatau ona aoina i latou i luga ae laletoa teisi e faʻaopopoa le lototele ma le toa i a latou ata. Whisky ua faapuupuuina foi - sina mea pe i le sili atu. Ua fautuaina e le au atamamai, ia tuu le umi i mea faʻaletino e le itiiti ifo i le 3 cm.

O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo tagata e ona le laupepa puʻupuʻu - latou felagolagomaʻi le tasi ma le isi ma foliga sili ona manaia. I lenei tulaga, e le afaina poʻo le a le ituaiga lavalava e manumalo - taʻaloga, masani pe ala.

Ae e tasi le taua taua - Gavrosh e manaʻomia le tausiga ma le taimi faifai pea. O lea e le tatau ona e mafaufau e uiga i se laulu lauulu mo tamaloloa e le o sauni e ala vave e gauai atu i o latou foliga vaaia.

I se faʻaopopoga, oe o le a manaʻomia e faʻatau mea faʻapipiʻi lauulu meaʻai - gel, mousse, selu ma mea uma e mafai ona aoga i tulaga eseese. Ma e tatau ona e sauni mo lenei muamua.

Fata mo alii

O le folasia lauulu foliga tutusa lelei le tamaitai, ae e le manaʻomia se faaeteete faʻaeteete ma faʻaopoopoga sitaili. O fulufulu e teuteu i tauau, ae mafai ona avea o ni fulufulua pe tasi le umi.

E le gata i lea, na o le pau le mea e manaʻomia e se tamaloa o le selu soʻo lona lauulu ma faʻatali ia mago atoa ao leʻi alu e moe. Faʻapea foi, ina ia tausisia le "faʻafouina", ua fautuaina e tipi ese faʻapitoa taimi uma 2-3 masina.

E fetaui lelei i alii ma le laulu uumi. E faʻaalia e faʻaʻumiʻumi auu i luga o le malumalu taumatau ma se lapopoa tele i tua ma faataamilo i le ua. Moni, o ia, pei o lauulu o Gavrosh, manaʻomia le tausiga faʻaeteete ma tagata paie o le a le fiafia i ai.

Lenei, masalo, o le atoa lisi o faiga masani i 2018. Ae e manaʻomia e manatua o soʻo se aliʻi poʻo se talavou laulu e mafai ona vaʻaia i le ata e le faigata tele le faʻaopopo ma faʻamatalaga matagofie. O le mea taua o mea uma e foliga tutusa ma e sili atu le matagofie o se tamaloa.

Fuafua le tusitala o mea. O le tala ua maeʻa faʻatulaga e 1 tagata.

Fulufulu lauulu - sikuea

I le 2018, o se sikuea sikuea e talafeagai lelei, lea e tele ona ituaiga: "vae", ma faʻailoga, ma le taʻutaʻua lautele sikuea faʻatasi ma faʻauʻuga. O le mea mulimuli e maua ai se isi tusi ma sina faʻatamala e mafua mai i laina laʻau i le pito o ni manoa.

O se kapeta ma le faʻateleina o lona uiga o le pipiʻi lauulu laʻititi, lemu ia suia i se uumi, o le faʻaiuga lea o le lauulu i luma foliga foliga umi. Soʻo se sikuea e sili le manaia i faʻailoga.

O Stylists o aso nei e iloagofie ultra-puupuu sikuea, o le umi e oʻo atu i taliga.

Faiga sikuea Faiga sikuea Faiga sikuea Faiga sikuea Faiga sikuea Lauulu manaia Lauulu manaia Lauulu manaia

Fugalaʻau oti - bob

I le tumutumu o le lauiloa i le 2018, o le ai ai le bob 'oti, o le sitaili o foliga tutusa o se lauulu' oti puʻupuʻu i tua ma umi i luma. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o filifiliga mo lenei lauulu: o se mea teuteu pi ma se maʻamaʻio faʻateleina, se asymmetric pi ma se tamai nape, ma isi.

Stylists faʻamaninoina se foliga fou mo lenei lauulu 'oti, lea e iai ni manoa taumatau i le ogatotonu o le lauulu' ulu e tumau umi.

Tusitusiga pi o le a avea ma se tasi o sili ona teuteuina lauulu i lenei tausaga. E mafua mai i le mea moni o pito o le lauulu e tipi i le faʻaaogaina o le "apefai" auala ma fuga, ina ia avea le lauulu avea atili pupula ma lapopoa.

Lauulu ulu Lauulu ulu Lauulu ulu Lauulu ulu Lauulu ulu Lauulu ulu Fiafia i lauulu laei Fiafia i lauulu laei

Lauulu teuteu - cascade

Lenei tausaga lata mai o le a fetaui i teine ​​ma soʻo se ituaiga lauulu. I lenei lauulu 'oti, ni manoa o' umi uumi, liliu lemu i le tasi ma le isi, foliga sili fememea ma matagofie. Ae o le sili felanulanuai filifiliga i le afio mai tausaga o le a tipiina le lauulu, lea o lo o iai le kaskade na o luga itu o autafa itu pe faʻavaʻa uma lauulu, e maua ai i latou isi faʻaopopo. Ma se lauulu 'oti, o' aufaʻi e foliga foliga sili i le itu.

Fugafulu - Cascade Fugafulu - Cascade Fugafulu - Cascade Fugafulu - Cascade Fugafulu - Cascade Faiga vaega Faiga vaega Faiga vaega

O Le Tuputupu Ae Moon (2 Phase)

I le taimi lona lua o le tuputupu aʻe o le masina, e faʻasolosolo malie le malosiʻaga i le siosiomaga ma le tino o le tagata. Ole taimi lea e sili ona talafeagai mo le faʻatinoina o lauulu ma taualumaga e faʻaleleia ai le tulaga ole lauulu. O lenei, o le faigofie togafiti faigofie o le a afaina ai le lautele manuia, o le a faʻaosofia ai le lagona ma le taʻuleleia i mata o isi.

O le asiasiga i le tagata fulufulu taimi i le vaega lona lua o le tupu o le masina o le a maua ai le lauulu faaopoopo malosi ma faʻamalosia lona tuputupu aʻe. I se faʻaopopoga, o le 'oti la e faʻamalosia ia aʻa ma feagai ma le faʻafitauli o le vaeluaina o pito. Faia i lenei vaitaimi, o le 'oti ulu o le a taofia lona foliga mo se taimi umi ma o le a faʻaleleia atili ai le lautele foliga o le ata.

O lenei e le o le taimi saʻo e suia ai le ata ma faʻataʻitaʻi ma fou ituaiga lauulu. O le sitaili, sitaili ma laei e ono le ola e tusa ma faʻamoemoega ma faʻaleagaina le lagona o latou e ona.

Taualumaga fuafuaina i le faaleleia o le tulaga o le lauulu - masks, balms, afifi, lamination ma keratinizing maua ai se aoga aoga i le tuputupu aʻe masina. O le a latou tuʻuina atu le soifua maloloina ma le malosi i le curls, faʻaopopo a latou puipuiga ma faʻalelei le tulaga atoa.

E le faasaina ona fai valivali, iloga ma valivali. Peitaʻi, e aoga le faʻatinoina o lanu suia taualumaga pe a na o ou masani masani.

Taualumaga mo suia le umi po o le lanu o lauulu i luga o le tuputupu ae masina e mafai ona afaina ai le lautele tulaga o mea. O laei fou o le a faʻateleina ai le leo o le tino, faʻaleleia ai le mafaufau, lea o le a maitauina ma talisapaia e isi. Pe a tipi i le taimi nei, e mafai ona aveese malosiaga le lelei ma faʻamamaina karma. Lenei mea o le a faʻaosofia i le tuputupu aʻe e le gata lauulu, ae o le galuega ma mea toe faʻaleleia.

Le aafiaga lelei o le vaega lona lua o le tuputupu aʻe masina:

  • o se lauulu i lenei vaitaimi o le a faʻamalosia ai le tulaga o le lauulu ma faʻaleleia ai ona foliga,
  • O aʻoaʻoga lelei o le a maua ai se auga lelei - o se soifua maloloina ma le malosi mo curls ua saunia,
  • valivali i aso mulimuli o le tuputupu aʻe masina o le a avatua foliga matagofie i le faʻatusa, ae naʻo le tulaga o se natura pe masani paolo,
  • nei aso, togafiti e teuteu ai fulufulu mata o le a faʻaopopoina le puipuiga o le tino, aumaia manuia ma manuia.

Masina i Aries

O se vevela afi mumu aumaia, i le vaitau o le masina pasia e ia, faateleina le gaioiga ma le fiainu mo gaioiga. I lenei taimi, o loʻo iai le manaʻo e suia se mea agaʻi pe faʻafefea ona suia lou olaga.

Ae a, pe a o iai le Moon i le Aries, e le tatau ona e faia nei suiga i le fale seleni. Ole taimi mo tipi ulu ma lauulu e le sili ona alofagia. E ui lava o le lauulu o le a tupu vave mai i nei togafitiga, o latou foliga vaaia o le a manaʻomia. Tipiina lava vaevaeina pito o le a afaina ai le foliga ma le soifua maloloina o le lauulu.

O le lauulu lauulu na faia i le taimi o le gasologa o le masina i lenei faʻailoga o le a vave ona leiloa lona foliga, faapea foi ma le valivali poʻo le talotalo.

O i latou e manaʻo e faʻaleleia e le gata i le matagofie o latou foliga vaaia, ae faapea foi a latou mataupu lautele, e tatau ona matua taofia mai le asiasi i se pulu faʻataʻitaʻio. Soo se gaioiga ma lauulu i le taimi o faʻaosofia o lenei faʻailoga o le a faʻavaivaia tele uma karmic puipuia galuega ma puipuia. O le tulaga lautele o le a matauina le faʻateleina ma o le ai ai maualuga maualuga o le faʻamaʻi.

Taua Aso aafiaga

O lenei vaitau masina e talafeagai mo asiasi se faleoloa. E ui lava ni lauulu lauulu mo lenei vaitau e le o se mea talafeagai, ona latou mafai ona matua faʻaleagaina le tulaga o lou lauulu ma tuʻuina atoa le ata i fafo o foliga matamuli ma teuga.

O le mea lea, a asiasi atu i le matai, silasila lelei i valivali pe talotalo. Vailaau vailaʻau i lenei taimi o le a aoga tele le aʻafia ai le tulaga, faʻamalosia le laulu ma se susulu maloloina. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina e te tausia lelei o le faʻaleleia atili o ou curls i le aso, masks ma balms o le a talia ma le agaga faʻafetai ma le iʻuga maua le fiafia ia te oe.

Afai e te le manaʻo e faʻatino aga faʻapipiʻi luga o lau lauulu, i le 12th lunar aso e mafai ona e taumafai e suia lau ata i le faia o se laei fou. O lenei aso e tatau ona faʻataʻitaʻia manuia ma aumaia se lagona lelei.

Mai i se manatu isoteric, o le 12th aso e tusa ai ma le masina kalena e le fiafia i lauulu, talu ai nei gaioiga e mafai ona mafua ai le faʻaletonu o loʻo tosina mai, tosina faʻaletonu ma e lamatia ai foi le soifua maloloina ma le ola.

O le faʻatosinaga o le aso o le vaiaso

Lenei aso e manatu e fai ma fafine, aua i le tele o seneturi ua mavae, sa vaevaeina e tagata vavalo i aso uma o le vaiaso i le va o tagata, ia na filifilia ai paneta o le la. Aso Faraile pa'ū i lalo o le faʻamalosiga o Venus, o lea la o lenei aso e faʻapitoa i mataupu o le lalelei ma foliga vaaia.

O le laulu e faʻatinoina faʻapitoa i lenei aso o le a foliga sili atu le soifua maloloina ma susulu, ma o le lauulu o le a tupu laʻua i tua lemu ma tumau i lona tulaga muamua umi.

O lauulu i le Aso Faraile e iai se aoga faʻapitoa e le gata i luga o lauulu, ae e faʻapena foi ile foliga atoa. O le a fesoasoani e suia ma radically suia lona foliga. O sea laʻulu lauulu ole a laeiina ma le fiafia, ia tumau foliga ile umi ma aumaia le faamalieina ole tagata lava ia ma le lelei lagona.

I le ma lea, o le oti i lenei aso o le vaiaso o le a aumaia ai ni suiga taua i le olaga ma fesoasoani e faʻaleleia atili.

Afai e te faʻamalieina atoatoa lou foliga mai ma le ala o le olaga ile lautele, ona sili ai lea ona mumusu e asiasi se teine ​​fulufulu. Aua foʻi neʻi e mauaina se laʻei mo i latou na fananau i le Aso Lua.

Fulufulu fulufulu - faʻauʻuina

Stylish ma lauulu teuteu foliga ma le faauuga o le a le tumau i ata lafoia o lenei tausaga. Nei o ni lauulu lauulu faʻapipiʻi ma faʻateleʻeseʻeseʻeseʻeseʻeseʻeseʻaiga uumi, faʻafetai i ia mea e vaʻaia ai o loʻo fulufulua ma manaia.

O lauulu faauu e talafeagai mo teineiti e toetoe lava o soʻo se lauulu laʻititi, ae o le lauulu e tatau ona teuteu lelei, a leai, o le a e faʻatinoina le le atoatoa i se lauulu laulu.

Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu Faʻauuina lauulu

Fulufulu lauulu - pixies

Mo teineiti e fiafia i lauulu pipiʻi, o le pixie lauulu oti e mafai ona avea ma sili filifiliga. O se mea ua iloa ai lenei lauulu 'oti o le puʻupuʻu occipital ma faʻaletino o le itūlau O le fulufulu foliga foliga lemu ma lautele ona o vaega eseese. I le 2018, o le a aoga ona faʻaopopo se laʻei lauulu ma se semicircular bang.

Faiga pixies Faiga pixies Faiga pixies Faiga pixies Faiga pixies Faiga pixies Faiga pixies Lauulu manaia

Fugalaʻau oti foliga - mohawk

Mo tagata e fiafia i foliga vaʻaia faʻateleina ma le masani ai, o tagata faʻaofi latou te ofoina atu se mea fou o le Iroquois i le 2018. I totonu o sea laʻei lauulu, o le wiski e tipiina, ma i le pito i luga o loo i ai se mafiafia faaputuga o lauulu e mafai ona faataatia i ni auala eseese atoa. Faʻafetai i lenei eseʻesega i le va pupuʻu ma le laulu uumi, nei lauulu teuteu foliga avea avea ma lauiloa tele i le tele o tamaitai sui.

Iroquois Iroquois Iroquois Fiafia mohawk Fiafia mohawk Fiafia mohawk Fiafia mohawk Fiafia mohawk Fiafia mohawk Fiafia mohawk