Faʻasologa kalena

O le a le aso sili e tipi ai lou lauulu? Fautuaga & togafiti

E te iloa, laʻu pele teine, e tatau ona vali lou lauulu, e faasino i aso o le kalena masina. Ia o mea uma o le a liliu ma e le pester le faʻamaʻi. Ou te fautua atu e faʻaopopo lenei itulau i mea e te fiafia iai, pe lolomiina, pe naʻo le toe tusi i fuainumera ia avea ai nei faʻamatalaga i ou lima i taimi uma o loʻo tu i le taimi e tatau ai.

Sei o tatou vaʻai i aso o le kalena masina e sili atu le valiina o lou lauulu:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 masina lunar. O le tuputupu aʻe masina e sili ona talafeagai mo lauulu valiina, lauulu oti ma se tele o faʻafouina taualumaga.

9 lunar ao. E fautuaina e aua le vali lou lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina toefuataʻaiga auala.

10, 11 aso o le masina. E fautuaina e toe tolopo le vali ma soʻo se afaina o latou mea ile lauulu.

12, 13, 14, 15 masina o le masina. Nei e sili ona lelei aso mo le tipiina, valiina ma uma ituaiga o togafiti ma le laulu.

16, 17 aso o le masina. O aso nei ua manatu le faaituau i lenei uiga.

18, 19, 20, 21, 22 aso o le masina. O taimi faigata mo le valiina o lauulu.

23 masina vaʻai - Tumau.

24, 25, 26, 27 aso ole masina. Lenei aso, aua le valiina lou lauulu.

28, 29, 30 lunarars. I lenei vaitau ole taimi, e tatau ona e aloese mai ni suiga ile lauulu, ma le valiina o lou laulu e masani afaina.

O afea e maua ai se lauulu - togafiti ma togafiti

Ou te le fai atu o aʻu o se tagata sili ona faanuupo pe ou te usitaʻia nisi tulafono faʻapitoa i loʻu olaga, ae ou te faʻalogologo i taimi uma i fautuaga a le tele o faiga Slavic ma Sasaʻe, le kalena o le masina ma le la, fautuaga a tagata ma fautuaga.

I le taimi nei, e tele faʻamatalaga ua oʻo mai i loʻu mata o lauulu o le autu autu lea ole malosi ole tatou tino.
E i ai a latou manatua ma teu i totonu o latou uma lagona ma tali a le tagata i nisi mea e tutupu.
Na ou tusia i auiliiliga iinei.

Ma afai o se mea e mamafa ma leaga e tupu i olaga o tagata, e tatau ona tipiina le lauulu e fufulu ai lona faʻamalosi fanua faʻaleaga malosi.

Pe a ma le lua tausaga talu ai sa i ai se taimi faigata tele i loʻu olaga, lea na ou feagai ma le faigata tele.

O nei mea uma e leʻo atagia i le auala sili ona lelei i oʻu foliga ma aemaise lava i loʻu laulu, na latou paʻu'ū i fafo, taʻei ma le foliga vaʻaia sili.

Na ou togafitia i latou, toe faʻafoi atu ma, e pei ona sa ou manatu ai, aumai i se tulaga sili ona lelei.

Ae o le manatu na fai mai i loʻu lauulu mea leaga uma na ou oo iai e leʻi faʻatagaina ai aʻu ona alu.

I se tulaga lautele, na ou filifili, ou alu i le pulu faʻataʻulu ma tipi loʻu lauulu i oʻu tauau, tipi e uiga i le 18 cm.

Masalo o le a fai mai se tasi na ou faia se mea valea pe na o loʻu lava-hypnosis galue pe o se mea faapena, ae ina ua ou alu ese mai le salon, na ou lagona moni pei o se tagata malamalama ma faafouina :)

O lenei ua ou toe tupu loʻu laulu i se auala fou ma ua e iloa, ua uma ona ou vaʻai ia latou tuputupu ae vave nei, ma o latou tulaga e sefulu taimi sili atu nai lo le taimi muamua.

O lenei ua ou maua se faʻataʻitaʻiga fou, e toe faʻafoʻi le lauulu i lona muamua muamua i se taimi puʻupuʻu)

Lenei loʻu lauulu ua leva nei, ina ia malamalama tagata uma.

Ioe, o le mea sili ona taua na ou fia tautala i ai.

Ae ou te leʻi alu e aumai se vavaeʻau, na ou vaʻaia i le tele o fesoasoani ma togafiti ma filifili mo aʻu lava le aso talafeagai, lea na faʻamaonia mo le tipiina e le masina, Slavic ma kalenoa kalena.

I se tulaga lautele, ou te oti loʻu laulu i le tuputupu aʻe o le masina i le Aso Gafua. E ui ina fai mai o le Aso Gafua o se aso faigata, e matua aoga mo le tipiina o lauulu.

Aso lelei ma le lelei

O e iloa pe mafai ona e tipi lou lauulu i lea aso pe leai? Ona e mafai ona faʻaogaina le kalena masina o lauulu 'oti mo Mati 2017, lea o aso uma mo aso uma o le masina ma togafiti e mafai ona faia i le lauulu o loʻo faʻamatalaina atili i auiliiliga.

  • 2-5,
  • 8,
  • 11,
  • 16-17,
  • 25,
  • 29-31.

Moon phase mo taitasi zodiac faailoga

A uma ona faitau lenei tusiga e oʻo i le iʻuga, e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le taimi e tipi ai lou lauulu ia Mati 2017, faʻapea foʻi ma aso lelei mo:

Mati 1, 2017 - o le masina i lona tuputupu aʻe tulaga i le faʻavasegaina Aries. O lenei zodiac faʻailoga e le mafai ona aʻafia lelei ai le tulaga o le lauulu, o lea la e le tatau ona e faia ni faʻatonuga, aua o se lauulu lauulu e mafai ona afaina ai le faʻaaliga o manoa.

Afai e te manaʻo e vali lou lauulu - alu i luma, o aso nei o se aso sili mo le suia o lauulu lanu, e aoga lea i toning, valivali poʻo masani masani vali o aʻa. E lelei pe a, a uma ona vali, e maua ai faʻamanuiu ufiufi i le teineʻulu faʻuluulu ma faʻaaoga se pasama e taofi le lanu tumau mo se taimi umi.

Mati 2, 2017 - o le tuputupu aʻe o le po fetu i le faʻaputuga Taurus. O lenei o se taimi sili ona lelei e faia ai se lalelei manaia laei pe vali lou laulu ma se lanu masani. Lenei faailoga o le zodiac afaina ai le lauulu, o lea e ala i le faia o nisi auala ma i latou, oe saofagā i latou faaleleia.

I le masalosalo pe o afea e tipi ai lou lauulu? Ia o se tasi o taimi sili ona talafeagai - aua le tolopoina mo se isi taimi. Le aso, sili atu nai lo se isi lava taimi, le faiga mo le valiina efuefu manoa ma faʻamalosia taualuga o le a sologa lelei.

Mati 3, 2017 - o le aso lea o le fetu pupula o le po i le faaputuga Taurus, se lauulu i luga o le masina o le a tuuina atu na o lagona lelei ma se lagona fatuina mo le vaiaso atoa i luma. E le gata i lea, e matua lelei uma taualumaga e fesoʻotaʻi ma le staining. Afai e te filifili e radically suia le lanu o lou lauulu, lea i aso nei suiga foliga o le a tupu ma se pa.

Afai na e fuafuaina se taua pisinisi fonotaga i nei aso, ma manaʻo e manuia, fai se faʻaosofia matagofie ma le tele, o le a maua ai e oe le malosi o le malosi, manuia ma le faʻaaloalo, ma o le a mafai foʻi ona maua le maualuga maualuga i le au faigaluega i le pisinisi fuafuaga.

Mati 4, 2017 - o le fetu po ua i ai i lona tuputupu aʻe tulaga i le faʻasalalauga Taurus. Afai oe masalosalo pe mafai ona tipiina lauulu i nei aso, ona e tatau lea ona e iloa o nei masina o masina e le sili ona talafeagai filifiliga mo le suia o le umi o le lauulu. O le tipiina o lou lauulu i le aso 4 o le masina, o le ae tosina ai faʻamaʻi, matitiva ma le leaga lagona. Ina ia aua le faaosoina se feteenaiga ma lou aiga po o tagata faigaluega, e le tatau nei ona tatau foi ona vali lou lauulu, ma tolopo le taualumaga e le itiiti ifo taeao.

Faʻaalu se taimi sili atu ma lou lauulu, fai se matapulepule e faʻavae i luga o faapitoa na oloa, poʻo vailaʻau tuʻu, na o le vaʻavaʻai poʻo a mea e talafeagai mo lau lauulu ituaiga ma e leai.

Mati 5, 2017 - o le masina o loʻo i le kuata muamua, o se faʻailoga o le faʻaputuga o Gemini. Lenei aso lelei mo le tipiina o lauulu, o le a fesoasoani i le mautu tau tupe, faʻavaveina le tuputupu aʻe o lauulu, faapea foi ma faʻaleleia atili o latou tulaga lautele. O le fuafuaina lauulu lauulu o le a manuia ma faatasi ai ma le auga faamoemoeina, e mafai ona e sainia saogalemu i lou ulu lulu!

O lenei o se aso lelei mo perm, e mafai ona e faia le gaioiga ma aua e te fefe o le a afaina ai ou faʻavae leaga. Ia mautinoa o lau laulu lauulu o iai nei e mama, savili, ma le itiiti ifo o teuteuga elemene.

Mati 6, 2017 - le kalena masina o lauulu tipi fautuaina oe e faia se fou lauulu, lea o le a aveesea uma ituaiga o faʻamaʻi, faʻafitauli ma le leaga lagona mai ia te oe. O le suia o le uumi o le laulu i aso nei o lona uiga o le faia ia mafiafia, e fesoasoani i lo latou tuputupu ae vave ma le soifua maloloina. Valivali o manoa i lanu masani o le a aumaia ia oe sili malosi i le feagai ai ma faʻafitauli.

Asiasi i le salonini poʻo se fulufulu mea e mafai ona e faia faʻamalosia taualumaga mo lauulu. O lenei aso o se aso lelei mo laminating po o puipui. Masalosalo i lau filifiliga o lauulu? Fai ia umiti umi, ae tauagofie - ose uila maualuga o le a aoga tele.

Mati 7, 2017 - afai e te le manaʻo i faʻafitauli ma mea faigata e alu ia te oe i le isi masina, ona tolopo le tipiina o lauulu mo se taimi sili atu ona talafeagai. Afai e te le iloa le taimi e mafai ai ona tipi lou lauulu, ona faʻaavanoaina lea o lauulu lauulu mo Mati 2017 o le a fesoasoani ia te oe i lenei. Le asō, faʻasologa e fesoʻotaʻi ma le valiina o laina i foliga faʻalenatura o le a maeʻa manuia.

Vali i lanu pupula o le a fesoasoani e fealofani ma oe ma ausia le tulaga o pulega. Ina ia malosi le fesoʻotaʻiga ma le cosmos i nei aso, tatala lou lauulu ma aua neʻi e pipii mai ni fulufulu lauulu, aemaise uʻamea.

Mati 8, 2017 - o le masina o loʻo i le tulaga tuputupu ae i le faʻailoga o le Kanesa. O aso nei, o lauulu uma i le lunarendar kalena o le a sili sili ona lelei, faʻapea foi ma le iʻuga lelei i le manuia. E mafai ona e alu ma le saogalemu i le teine ​​fulufulu ma tipi pito, 'au pe' oti le umi. E le gata i lea, o le tuputupu aʻe o le masina e faʻaosofia lelei le lanu o lauulu, o nei la tamaʻi lanu masani o le a aumaia le tele o le fiafia ma lagona lelei o loʻo matua faʻaalia.

Afai o oe o le pule o manifinifi ma faʻavaivaia uʻamea ma vae vaevaeina, o lenei la ua naʻo le taimi e faʻatino ai faʻaleleia atili o lauulu. E manaia le faʻamafanafana, faʻamamaina ma le decoctions o laulaʻau, poʻo le balms fale e faia i le faʻavae o mea masani.

Mati 9, 2017 - o le tino o le po ua i le tulaga tuputupu ae i le faʻailoga o Lviv. Fesili: E mafai ona ou mauaina se vavaeʻese aso nei? Lagona le saoloto e tali atu: ioe! A maeʻa, o loka taʻitasi o le a mauaina le malosi ma le malosi, o lauulu o le a amata tuputupu ae malosi ma o le a mauaina se fiafia ma e leʻi fuafuaina le maualuga mo oe. Soo se ituaiga lanu o le a lelei i lenei aso - valiina, valivali poʻo valivali lanu i lanu masani.

O le aso nei o le a le sili ona talafeagai mo le piʻilili, e sili atu pe a fai e te tuai mo taeao. O le mea moni o le le amanaiaina o lenei mea moni, o le a e fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le feʻaveaʻi ma le matutu o lau lauulu.

Mati 10, 2017 o se aso lelei mo lauulu tipi, aemaise lava pe a tupu le fetu po i le faaputuga Lviv. A uma ona suia le lauulu o le a, ona e tosina ai le mautu tautupe ma tupe malosi.

O lenei o se aso sili mo se aulelei ma matagofie lauulu lauulu laititi, e le masani ai mo lau sitaili. O lenei suiga o le ata o le a tosina mai ai le faʻaaloalo o tagata ia te oe.

O Mati 11, 2017 o se masina tupu aʻe i le faʻailoga a Virgo. Ole aso ole lunar's aso ole a afaina lelei ai lauulu tuputupu ae ma o latou tulaga masani pe a uma ona tipi, ma e mafai foi ona foia uma au soifua maloloina faafitauli ma mataupu tau tupe i lenei auala.

Fai ni nai soifua maloloina togafitiga mo le faʻaititia o lauulu i se mea lelei ma vae vae, sili e faʻamama ma vavaeina se pulu o nettle poʻo burdock, faʻapea foi ma fafagaina pulumu.

Mati 12, 2017 - ina ia aua neʻi faʻanoanoa, tolopo le lauulu mo le taimi sili ona lelei, aua o le masina i le taimi nei o loʻo i le masina atoa i le faʻailoga o Virgo. Ae o lenei aso o se taimi sili ona lelei mo le suia o lauulu lanu.

Faia le sili masani lauulu lauulu ina ia mafai ai ona maua ai se lelei ma le le faʻalavelave fesoʻotaʻiga ma le avanoa. O le a fesoasoani lea ia te oe e maua le malosi e toe faʻaleleia ai ni manoa.

Mati 13, 2017 - o le masina o loo i le vaivai o le Libra. Afai e te le iloa pe o le a le masina mo le lauulu, lea e tatau ona e maitauina i le taimi nei o loʻo le lelei mo le suia o le umi o le lauulu.

O lenei aso ose aso lelei e nana ai mai le soifua maloloina i faʻafitauli ma faʻafitauli. Ina ia faia lenei mea, vali lou lauulu i lanu pogisa - chestnut, dark blond, dark brown, ma isi lanu.

Mati 14, 2017 - o le paʻitina masina i le faʻailoga o Libra, e le o se aso sili ona lelei mo se lauulu, aua i lenei auala o le a e tosina atu ai faʻafitauli o le endocrine ma faʻataʻamilosaga. Ole aafiaga ole avanoa pe a tipi e matua ogaoga lava, lou lauulu e ono amata ona paʻuʻu i fafo pe o le a aliaʻe le susu.

Fai ni mea faʻamalosi tino e faʻavae i mea masani, e mafai ona e faia i le fale se fufusi o laʻau e talafeagai mo lou lauulu, ma fufulu faʻamau lelei lau loka.

Mati 15, 2017 - i le vaivai o le aso o le masina i le faʻailoga Libra, e le tatau ona suia lou lauulu, e lava le tipiina o se centimita vaeluaina pito, pe faʻapupuʻu puʻupuʻu le au. Faafetai i le vaivai o le taimi, o loka o le a le tupu malosi tele ina ia mafai ai ona e fiafia i lau fiafia lauulu sili umi.

O le faʻatosinaga o le masina i nei aso o le a sili ona afaina ai fulufulu mata i le lanu e sili ona fetaui ma oe. O lea e mafai ai ona e tosina i lou olaga le tosina o se pele, ia manuia lau galuega ma mea tau tupe.

Mati 16, 2017 - O le pupula o le po fetu o loo i le faʻailoga o Scorpio. Ole aso lenei e sili le tipi ese ole paʻu vaivai, le mautonu ma manifinifi, e manaʻomia ina ia latou malolosi ma mafiafia. A o le a tipi isi ituaiga lauulu, e mafai ona e iloa e ala i le faitauina o le fetu fetuunaʻi vaʻaiga i le iʻuga.

I aso nei, e tatau ona e faʻalogo lelei i lou lauulu, fai ni mea faʻamalieina faʻapipiʻi, faʻamalolo kalapu poʻo le valiina o lou lauulu i se vali e faʻavae i mea masani aano e aunoa ma le amonia.

Mati 17, 2017 o se faʻaitiitia ai le masina i le faʻailoga a Scorpio. Afai na e fuafuaina se lauulu i le aso, lagona le saoloto i le valaʻauina le teineulu ma seti le taimi mo le taualumaga, aua o lenei o se matua saogalemu aso mo lenei.

Ina ia mafai ona tosina le malosi lelei o le atulaulau ma le mana o le natura, selu lau laulu i le tele o taimi a o e atoa tausaga. A e manaʻo e fai se perm i nei aso, ona e le tatau lea ona e musu ia oe - e sologa lelei mea uma.

Mati 18, 2017 o se masina faʻaitiitia i le faʻailoga Sagittarius. Ia faʻatumauina lou lauulu ia fetaui lelei mo le umi, tuʻu ese mo se taimi mulimuli, aua o le taimi nei e le o le taimi saʻo e suia ai lau ata. A e aoga le suia o le umi o le lauulu, o le lauulu oti taimi mo Mati 2017 o le a taʻu atu ia te oe.

E le tatau ona faia le paleina aso nei, aua atonu foi e le fetaui ma ou faamoemoega - le lanu o le a le avea avea e pei o le mea e tatau ona, po o le o le a fufuluina faalua ma o le a maua se pa'ū paolo.

Mati 19, 2017 o se faaitiitia masina i le faailoga o Sagittarius. Ole aso nei ole lauulu e aumaia ai oe alualu i luma ile pisinisi, malamalama ma faʻamaonia mai le pulega. E le gata i lea, e mafai ona e fiafia i le vaʻai totoʻa a le isi itupa, na e leʻi mauaina talu ai nei.

Ina ia faʻaosofia lelei avanoa avanoa, e tatau ona e faia se maualuga lauulu i le faʻaopoopoina o le mea teuteu uamea - lauulu ulu, lauulu ulu poʻo ni mea e le vaʻaia.

Mati 20, 2017 - afai e te le iloa le taimi e filifili ai se aso mo se lauulu, ona avea ai lea o aso nei o se tasi o le itu lelei taimi pe a suia le umi o lou lauulu e aoga ia te oe, aumaia manuia ma manuia i au mataupu.

Asiasi i se fulufulu aso nei o le a ia faia faʻamalosi taualumaga mo ou fusi, pe a leai se tupe mo se faleoloa, maua decoctions of herbs poʻo masker faʻafailele ma mea masani i le fale.

Mati 21, 2017 - i le faaitiitia o le masina o Capricorn, tasi e le tatau ona seleina lou lauulu soona puupuu, pei o lauulu tuputupu ae o le a le lava le malosi. E mafai ona e tipiina tulimanu poʻo ni mea faʻapipiʻi, ma mea uma lava e tatau ona tolopo seʻia oʻo i se taimi o i luma.

Afai e te manaʻo e faʻalelei lou soifua manuia, ona e tatau lea ona e faia se slanting bang ma valivali uʻamea i se moli lanu. A fai o le paolo e le fetaui ma oe, o le a lava le faia ombre poʻo le faʻamamafa.

Mati 22, 2017 - ina ia maua le malosi, soifua maloloina ma tosina le manuia, e tatau ona e faʻaaogaina le aso o le faʻaitiitia o le fetu fetu i Capricorn. Ole aso nei, e mafai ona e tipiina ma le saogalemu lou laulu, ma e ui lava i le tele o suiga o lou laulu. O le 'oti ulu o le a faia uʻamea mafiafia, lalagaina, o

O lenei aso o se aso lelei mo soʻo se ituaiga o laulu lanu ma perm. Soʻo se faʻataʻitaʻiga e te faia ma lou lauulu o le a 100% manuia.

Mati 23, 2017 - o le masina faʻaitiitia i le faʻailoga Aquarius. Ole aso ole masina e aumai ai ia oe le moli lanumeamata e faʻataʻitaʻi ai ma lou lauulu. Afai ua leva ona faia sau fuafuaga e faʻafesuiaʻi fesuiaʻi lou laulu poʻo lauulu laʻau, ona fai lea i lenei aso, ma aua le toe tuʻu seʻia oʻo i se taimi mulimuli ane.

Ina ia faʻaosofia le faʻaosofia mata foliga e le gata o sui o le isi itupa, ae o isi foʻi fafine, fai ni o latou lalagaina poʻo le faʻatulafonoina o mea. I aso nei, soʻo se faʻataʻitaʻiga ma se galu, e aofia ai vailaʻau, o le a faia i se tulaga lelei.

Mati 24, 2017 - o le faʻaitiitia ai le masina i le faʻailoga a le Aquarius i lenei aso o le a le aumaia se mea fiafia i le maeʻa ai o lau laulu. O se lauulu laulu i le aso o le a mafua ai le faʻanoanoa, faʻanoanoaga ma le atuatuvale, ma o le valiina o le a le maua ai le selau pasene iuga.

Ina ia faʻaleleia lou soʻotaga ma le cosmos, faʻamama lau lauulu ma savali faʻapenei pei o le iʻuga o le aso. I se faʻaopopoga, i lenei auala o le ae tuʻuina atu i lau lauulu se malologa lelei mai le teuteuina, laulu ulu ma fusi laʻau.

Mati 25, 2017 - suia le masina i le faʻailoga o le Aquarius. O le aso nei ua seleʻesea lauulu i aso o le vaiaso o le a aumaia matua sili ona lelei iʻuga, o le a fesoasoani i lau karisma ma le aulelei, faʻapea foi ma le faʻateleina o le manuia i totonu o sui o le isi itupa.

Ia mauʻoa uma faʻaleagaga ma faʻatupeina, tipi lou lauulu ma suia le lanu o lou lauulu uʻamea tele. E mafai foi ona e taʻuina lou ulu i le auala na leva ona e miti i ai.

Mati 26, 2017 - o le masina ua alu solo i le faʻailoga o Pisces. O lenei aso o le a sili ona afaina ai le iʻuga o lau lauulu, o le a avea oe ma tele laʻasaga maualuga i le va o uo, uo ma aiga, mafai ona ausia tulaga faʻalauiloa i le tulaga faʻataʻitaʻi, pe fetaui ma lou agaga.

Afai e te manaʻo e maua le fiafia o uo ma pule, vali lou laulu i se paolo malamalama ma fai lou laulu sitaili masani ma masani e mafai.

Mati 27, 2017 - o le masina i aso nei e leaga mo lauulu sasaina, aua ua alu i le faaputuga Pisces. O le le amanaiaina o lenei mea moni e le fautuaina pe afai e te le manaʻo ia lauulu e paʻu'ū ma avea ma magaugau. E le gata i lea, e ono aliaʻe le tataʻai pe a pupuʻu le umi.

Afai o oe o le pule o le manifinifi ma le faʻaitiitia laʻei, ona e tatau ona e alu i le tagata lavalava laʻau mo meaʻai faʻamalosi ma faʻamalosia lauulu.

Mati 28, 2017 - masina fou i le faʻailoga Aries. O aso nei o se aso sili mo lauulu 'oti, curls, soʻo se ituaiga o valivali poʻo le toning, o nei mea uma o le a sili ona afaina ai le tuputupu aʻe ma tulaga o le laulu, faʻapea foi ma le soifua maloloina lautele.

Ina ia maua le lelei avanoa avanoa ma tosina tupe faʻaalu, vali lou lauulu ma se vali faʻalenatura, pei o henna. O le a e fiafia i le mea na tupu, ma o le lanu o le a tumau pea mo se taimi umi.

Ole aso 29 o Mati, 2017 ole masina tuputupu aʻe ile faailoga o Aries. Mo i latou e mananaʻo e tosina mai le polofiti ma faʻaleleia a latou tulaga tautupe i o latou olaga, ua oʻo i le taimi e maua ai se lauulu, ma o le tele o lauulu e te tipiina, o le tele foi o au tupe maua.

Afai e te manaʻo e tosina mai le mafaufau o tagata maualuluga i lau galuega ma faʻataua le faʻalauiloaina i luga o le galuega faʻauluulu, vali lou lauulu nai tones mama.

Mati 30, 2017 - o le tuputupu aʻe o le masina i le faʻailoga Taurus. O le asō o se taimi lelei ina ia mafai ona suia le umi o le lauulu, faʻaopopo i mea uma, pe a fai e te le o faʻamalieina i le iʻuga, o manoa o le a tupu vave lava faʻafetai i le faʻatupuina o le malamalama o le po. E lelei pe a fai o le aso e sui ai le lanu o lou lauulu, soʻo se valiina taualumaga o le a alu ma se faʻaalia le iʻuga.

Gauai atu nei i le faʻamalosia ma le tausiga agaʻi, aua manaʻoga o ou manaʻomia manaʻomia ia le itiiti ifo i le faʻatasi i le vaiaso. Afai e te filifili e vali lou lauulu, faʻaaoga se lelei vali e aunoa ma le amonia.

O Mati 31, 2017 o se masina tupu aʻe i le faʻailoga Taurus. Ina ia maua le manuia lelei, olaola, malosi ma fatuina manuia, o nei aso e manaʻomia e teisi puʻupuʻu le laulu o le umi. Ma faʻaosofia ai pisinisi faʻapipiʻi, vali ou lauulu i se moli mama.

Ina ia mauaina le manuia i lenei vaitau i pisinisi ma alofa mataupu, fai se sili matagofie ma lauulu lauulu. Ina ia faʻaavanoaina le faʻafiafia i lou olaga - faʻamalolo lou lauulu ma faʻafaigofie afifiina i galu. Aua neʻi galo e tuʻuina i lou lauulu taimi - faʻamalosi ia i ufimata, faʻafailele ma natura decoctions o laulaau.

Tupe oti ulu ia Mati

Afai e te le iloa le taimi e fai ai lau tupe oti ia Mati 2017, ona matou fiafia ai lea e fesoasoani ia te oe i lenei.

O le faia o se lauulu i lena aso, pe o le laʻititi lava sina faʻaititia o le umi o le 'au, o le ae tosina ai le faʻalelei tupe maua lelei i lou olaga.

Matou te faʻamoemoe o le matou masina lauulu suauʻulu paʻu mafai ona avea ma fesoasoani aoga ma faufautua mo oe, ma tuuina atu na fautuaga e faatatau i le suia o laʻau lauulu poʻo le lanu o manoa e te manaʻomia.

E fetaui i faʻailoga ma faanuupo?

O le mea moni, e oʻo lava i vaipuna ma tafega o le vai i le lalolagi, e faʻalagolago i masina fou ma masina atoa, e leai se tala e uiga i le manuia o tagata i taimi faʻapitoa o le masina. Peitaʻi o lea tulaga, e le o latalata i tagata uma, ma o nisi foʻi tamaʻitaʻi talavou e sili ona fiafia i le fesili poʻo le fea aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu.

O i latou e talitonu i faʻailoga ma talitonuga faanuʻu e i ai le tele o faʻatapulaʻa ma faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le tele faasolosolo, e foliga mai, lavalava laʻau.

Ma o mea uma ona o le tele o aganuu ma talaʻaga matagofie e fesoʻotaʻi ma fafine curls. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o tagata anamua Slavs sa talitonuina o le malosi ma le malosi faʻaalia na taulaʻi i lauulu fafine, ma o le mea lea o fitafita na o atu i le taua sa tatau ona selu i latou o a latou pele. Sa talitonuina e maua mai ai latou malosi, agavaʻa ma laki.

O le tipiina o le laulu, pe sili atu foi, o le vaitau lelei o a latou amio, e oʻo mai i lenei aso o le mataupu lea o le tele o felafolafoaiga i le va oe mulimuli i isi lotu ma aʻoaʻoga faafilosofia. O se tasi e fiafia naʻo le kalena masina, ma se tasi e sauni mo le faʻasologa e pei o ia o loʻo alu i se malaga pisinisi, ma faitauina le taimi toetoe lava oʻo i le minute.

Lea, e faʻafefea ona faʻatino lauulu tipi i luga o kalena aso o le vaiaso, ma o le fea aso e sili atu le le tipiina o lou lauulu?

Masina vaega ma lauulu

O le kalena lunar ua leva ona faʻaaogaina e tagata lalaga lauulu mo se taimi umi. Talu mai le taimi na manatu ai i latou o luko ma tagata oti ulu, ae le o stylists, pei o nei. O le mea moni, e le o lona uiga latou te mumusu e tipi latou tagata faʻatau i le masina ua mou atu, ae latou te le tautua i latou pele ma uo i nei vaitau.

Latou fai mai afai e te tipiina lou lauulu i luga o le masina vaivai, e mafai ona taofia ma le iloa taofia po o le lemu lo latou tuputupu ae tele. O le mea lea, pe a maeʻa se asiasiga i le teineulu laʻititi, o lau curls o le a tupu vave. E tasi le mea pe a oʻo i le teuina o pito, ma seisi mea pe a tatou talanoa e uiga i se lauulu lauulu, o le iʻuga e ono le fiafia oe. Ina ia aua le lamatia lamatiaga, suesue muamua i le kalena 'oti ulu ae e te leʻi alu i le matai.

O loo i luga toetoe o soo se punaoa astrologia. I le nofoaga lava e te faitau i le horoscope i aso uma, e mafai ona e vaʻai i le lunary calendar. E iai le talitonuga o le masina pito sili ona manaia mo le teuteuina o fulufulu mata o le masina fou lea. E le gata e mafai, ae e manaʻomia foi le tipiina o le laulu, aua o le a latou tuputupu aʻe "pei o se mea faafefete."

I nisi masina lunar, o le fausaga, tele ma le tele o lauulu e suia foi. O le mea lea, afai e te tipiina laʻau pe a sili ona tele, faʻaaloalo ma silika, o le a latou tumau pea tuputupu aʻe pei o ia.

E le mafai e tagata uma ona talitonu i “aso lelei”, ae masalo na e matauina a maeʻa lenei faiga le aoga o lau amio lelei e mafai ona suia tele. Fai mai i se aso lelei mo lauulu tipi pe a uma ona mauaina lea auaunaga, e i ai le lagona o le toʻafilemu, toʻafilemu ma mama.

Ma le isi itu - afai e te faia lenei i se aso sese, e mafai ona e fetaiai faafuasei vaivai, o se faateʻa o le faanoanoa ma le le lelei, o se lagona o le mamafa. Aisea la le mea lea e tupu ai - i se taimi pe a uma ona teuina le lauulu, "o le mauga mai tauau" foliga mai e pa'ū, ae i le isi itu - i le isi itu, pa'ū ia i latou? O le mea moni o nei vaitau o lo tatou biofield suia, o lona uiga e le gata i lauulu tuputupu ae, e mafai ona tatou faʻasaʻo nisi vaega o lo tatou olaga.

O ai e tatau ona iai le lauulu i luga o le masina vaivai?

Afai o le masina lunar tipiina kalena i aso patino o le vaiaso taʻu atu ia te oe pe a uma le masina atoa e te le mafai ona tipiina lou lauulu, e matua afaina lava lenei.

O le mea moni, o le vaivai o le masina e faʻatusa mai le leiloa, taofia ma le leiloa o le maua. Ae tatou vaʻai poʻo ai e aoga i se lauulu 'ulu i le vaitaimi lea.

Ole faʻapapauina pe tipiina ile masina atoa ole a aoga:

  • Tagata mamaʻi pe o feagai ma se taimi faigata i le olaga. I le sau ai i se galuega faapena, o le a suia ai lau biofield, ma o le a taitai atu ai i se maʻai ma le tele o suiga i le tulaga o mea i lou olaga - "leai se faamoemoe" tulaga o le a foia e latou lava, faigata o le a mou atu, faʻafitauli faʻaitiitia,

  • Mo alii o loʻo faʻamalosiʻau lauulu tuputupu ae e masani ona le taliaina. Afai o oe o se fafine ma e masani ona laeiina le laʻau lava e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le kapeti, e fautuaina foi oe e tipi lou lauulu i luga o le masina mou ina ia le toe manaʻomia mo lenei faiga e le tulaʻi mai i se taimi vave,
  • Teine e manaʻo e suia le fausaga o curls. Afai e te tipi lou lauulu tonu i luga o le masina ua mou atu, o le a atili ai ona usitaʻi lou laʻei, sulu ma sasa, o le a le toe fenumiai ma vaeluaina. E moni lava lenei mea mo i latou e le laʻau lauulu, latou laʻititi ma e lē mautu mo lona teuteuina.

A e vaʻai, tusa lava poʻo le a le mea lea e le saʻo ona fai atu poʻo a aso o le vaiaso poʻo le masina e faigata ai le tipiina o lauulu mo tagata uma. Soo se mea ei ai tuusaunoaga e le tatau ona le amanaiaina.

Lapataiga mo tagata uma

Ina ia faia lau laulu foliga foliga lelei, ma i lou olaga e leai ni suiga le lelei, e tatau ona e faʻamasani ia oe i aso o le a le mea moni e le tatau ona faia se lauulu i se tasi.

Aua neʻi faʻafesoʻotaʻi le teineulu laʻititi i taimi nei o livi lotu:

  • Kerisimasi
  • Papatisoga
  • Tolutasi
  • Talaʻiga
  • Pama Aso Sa.

E le gata i lea, teineiti i nei aso e le tatau ona selu ma fili lo latou lauulu - e talitonu o le auala lea latou te tosina mai ai faʻamaʻi ma faapuʻupuʻu lo latou ola naʻo latou.

E le gata i lea, e le tatau ona tipiina lou lauulu ia oe lava, tusa lava pe sili ona alualu i luma. Oe oe lava e le mafai ona suia lau biofield, ma afai oe i ai ni faʻafitauli i ai, faʻaalia i maʻi, faigata tautupe, ma le toʻilalo o se pisinisi, oe na o le a faʻateleina ou faʻafitauli e ala i le faia o lea ituaiga fuafuaga.

Leai se mea e manaʻomia e liliu atu i le lauulu i aso o faʻalavelave faʻalenatura - pei o matagi malolosi, faʻapea foʻi ma la ma masina. O lenei matua le afaina afaina ai le tulaga o le laulu.

Ma e tusa lava pe e te sau i le faleoloa ma le moni mane "mane", pe a uma ona faʻatauina, o le a leai se mea itiiti i ai - i lona tulaga o le ai ai manoa manifinifi o le le mautonu ma toetoe lava a le mafai ona teuteu. A lalelei le ulu o lauulu i le na o le afa itula, e mafai ona liua i se foliga leaga, ae, o le a le mea e sili ona faanoanoa - o le a toetoe lava a le mafai ona toe faʻalelei.

Aloese mai taualumaga i aso o le masina i le faaputuga o o le Kanesa ma Pisces. E talitonu tagata taulaʻi e faapea, o le faia o lauulu i nei vaitaimi, e faamataʻuina ai le tele o lauulu na tupu i le lumanai. E le gata i lea, o le lalaga ole lalaga o le a faifai lemu, leiloa lona matagofie faʻaaloalo ma tele.

Ae o le isi lalolagi, e le mafai ona 'oti lou lauulu i le aso 9th, 15th, 25th ma le 29th aso o le masina masina. O nei aso e mafaufauina o se satani, o lona uiga pe a fai o lou laulu ina ua uma ona e asiasi i se tagata e laulu, e faigofie lava, o le auala faigofie lea nai lo le mea e mafai ona e faʻateʻaina, ma o le mea lea e le tatau ona e otegia le aliʻi, ae faʻafetai i lou tulaga, lea na laveaʻiina oe mai le tele o faʻanoanoa.

Vaitaimi fiafia

O a aso o le vaiaso mafai ma e tatau foi ona tipi loʻu laulu? E tusa ai ma kalena masina, nei aso o le paneta i se vaega o le tuputupu ae ma le atoaga. Faia o se lauulu i lenei aso, o le a e mauaina le faʻatinoina o le tuputupu ae o curls, faʻamalosi ia i latou ma faʻateleina lo latou paʻu.

Ile tautala ile vaʻai ile fetu, e sili le liliu ile fulufulu mata peʻa oso mai le masina ile tulaga faʻapitoa o Leo, Virgo, Taurus poʻo Capricorn.

E tusa ai ma faʻailoga o le atunuʻu ma talitonuga, o se lauulu laei i:

  • Aso Gafua - Aveese uma ituaiga o mea leaga mai le olaga,

  • Aso Lua - fesoasoani e foia ai le faʻanoanoa, moomoo, vaivai ma le soona galue,
  • Aso Lulu - faʻaalia ni fesoʻotaʻiga aoga fou,
  • Aso Tofi - ua maua ai le tuputupu aʻe i luga o ufiufi uʻamea,
  • Aso Faraile - suia le lumanaʻi mo le lelei.

Ioe, e le o tagata uma e mafai ona fetuʻunaʻi i faʻailoga ma talitonuga faʻanuupo uma. Ae ia taumafai pea e mulimuli ile vaega o le masina, ma alo ese mai i aso matautia, ole "faʻaoso leaga", ina ia ola lelei ou curls, ma e naʻo suiga lelei lava e tutupu ile olaga.

O le a le taimi o le tausaga e sili atu le tipiina o lauulu?

A sili e tipi lauulu - e pule lava oe. Masalo o lenei manatu o le a tulaʻi faʻavavevave pe pe a uma le tele o mafaufauga. O teuteuga pupuu pupuu i taimi uma ma e tumau pea ile masani. O lo oi ai se talitonuga faavae lelei o se lauulu 'oti lelei' aveese '' foliga o se fafine mo ni tausaga. Ua finafinau le au Trichologists e mafai ona suia le lauulu i soo se taimi o le tausaga. Lenei o le a le afaina ai latou fausaga poʻo le malosi.

Mata e mafai ona tipiina lauulu i le taumalulu?

O le talafatu e faapea, fesuisuiai lauulu po o le pupuʻu curls i le taumalulu e le aoga, ua leva ona lafoaia e tagata tomai faapitoa, ma e moni lava tamaitai. E le faʻalagolago le tuputupu aʻe o ou curls i le siosiomaga i fafo atu ma tau o mea. Genetics pule mea uma, talu mai lauulu ulu fananau mai i le vaitaimi o le intrauterine atinae. O le fesili po o afea e sili ai le maua o se lauulu na mafua ona o le taumalulu o le tino maua itiiti taumafa ma e foliga mai e tupu lemu le laulu. O se talitonuga faasausili lea e le tatau ona mafaufau iai.

O le a le masina masina e sili atu le tipiina o lauulu?

O le Masina, o le avea ma satelite faʻanatura o le Lalolagi, e faʻa-tumau ona suia ona foliga, faʻalagolago i lona susulu mai e le La. I le saienisi, e iai le uiga saʻo o se faiga - le vaega o le masina. Soʻo se taimi e aʻafia tele ai le tulaga lautele o le tino o le tagata ma le fausaga o lona lauulu. O le faʻateleina, matou te liliu atu o matou manatu i le Lunar Calendar, lea e vali ai le taimi o le faʻasolosolo o vaega autu o le po malamalama, lona nofoaga e faʻatatau i le faaputuga zodiac. Faatasi ai ma lenei taʻiala e mafai ona e iloa tonu le taimi e tipi ai lauulu i luga o le kalena masina. Ua tuʻufaʻatasia e tagata suʻesuʻe a latou suʻesuʻega mo masina taʻitasi. A fuafuaina se malaga i le teineulu, siaki a latou fautuaga. Peitai, e tele tulafono lautele:

  1. A sili atu le tipiina o lauulu, o loʻo i ai ma le tuputupu aʻe o le masina - mo le vave tuputupu ae, tipi le pito.
  2. Ina ia tausia le laei foliga atoatoa i le umi e mafai ai - faʻaaoga le tautua o le matai i le taimi o le vaivai o le masina.
  3. O le masina atoa ma le masina fou e manatu o se taimi le lelei mo soʻo se togafiti ma au curls.
  4. I luga o le fautuaga a latou lava tagata vavalo, o le aso 9th, 15th, 23rd ma le 29th lunar e matua le lelei mo le suia o foliga o se fafine lauulu laei. I lenei vaitau, o puipuiga o le tino e le galue i le malosi atoatoa, e ono mafua ai le faʻaitiitia o le malosi aura. Ole taunuʻuga e mafai ona gata e le gata ile faʻaletonu ole lelei male tuputupu aʻe o laina, ae o le talepeina foi.

O le a le aso o le vaiaso e sili ona lelei le tipiina o lauulu?

Ae o le fesili, o le fea aso o le vaiaso e sili atu le lelei o le vavaeina o lauulu - iinei o manatu o tagata lauiloa faʻavasega fetu e fetaui lelei. O le aso sili ona lelei mo togafitiga o le faleoloa latou te taʻua Aso Gafua. E ui lava e toʻatele tagata e tau le saʻo i lenei aso, ae filifili e sui o latou foliga, e mafai ona e taumafai e suia lau amio agaʻi i le siosiomaga:

  1. Afai ua maua oe e le atuatuvale - asiasi i le luluulu i le Aso Lua. Suiga o foliga o le a faʻafiafiaina oe.
  2. Aso Lulu, Aso Tofi ma Aso Faraile e manatu o aso lelei mo le asiasiga i le matai. O nei aso ua faʻatumuina i le malosi maloloina, lea e fesoasoani i le faʻamanuiaina o pisinisi ma mafutaga faʻale-tagata. O le taimi tonu lea e sili ai le tipiina o lauulu.
  3. E tatau ona e faʻalogologo ile faʻaalia mai o le au faʻamalolo ile fetu o teine ​​ma le vaivai curls. Aso Toʻonaʻi auala i totonu o le salon fesoasoani o le a faʻamalosia ma faʻaleleia le tulaga o curls.
  4. Naʻo le pau le aso le talafeagai o le vaiaso mo le faʻatautaia o soʻo se ituaiga o le Aso Sa. Lenei aso o le malolo mo le tino atoa. Aua le faaosoosoina taunuuga.

Le taimi sili e tipi ai lauulu

E mafai ona e filifilia le taimi saʻo mo se lauulu lava oe. Muamua lava, o se mea lelei e afua mai ia te oe ma lou aliʻi. O le lelei lagona ma galuega faʻapitoa a se tagata faʻapitoa i le taimi o le faʻagaioiga o le a aumaia ia te oe sili le faʻamalieina e tumau mo se taimi umi. Le filifiliga o lau "lulu" lauulu, o le a ia fautuaina i le filifilia o se lauulu, o se mea taua tele i le olaga o tamaitai uma. Afai e te sailia se fautuaga a fetu fetuunai, latou te fesoʻotaʻi le vaitaimi lelei mo soloia gaioiga ma le gaoioi o le masina e ala i le faʻasologa zodiac Virgo, Capricorn ma Leo.

O afea e mafai ai ona tipi loʻu lauulu?

Ua fautuaina e le Trichologists le faʻafouina o lau laulu pe a manaʻomia. E oʻo lava i uumi uumi, faʻaopopo atu i le faʻaeteete faʻaeteete, manaʻomia vaega vaeluaina e teu mai lea taimi i lea taimi. O le taimi lelei e tipi ai lauulu e tusa ai ma talitonuga lauiloa e manatu o le vaitaimi o le tupu o le masina. O lau curls o le a faatelevaveina lou tuputupu ae.

Mata e mafai ona tipiina lauulu i le taimi o le palapala?

E iloa e tamaitai uma le “aso faigata”. O le toe faʻaleleia o le malosi i lenei vaitau e aʻafia ai le faʻagaioiga o tino uma o le tino. Ona o le faʻateleina o le gaosia o sebum, o le lauulu e vave gaosia vave, lea e mafai ona faʻaleagaina ai le sitaili. Ua leiloa le toto ma ua afaina le alu atu ole toto i le fausaga ma le tulaga o le folikel. Curls avea ma magaugofie ma leai se ola. Le faʻaopoopo o togafiti ma i latou e matua le manaʻomia.

O le fesuiaiga o lagona e mafai ona faia se mea leaga. O le mea na ou fiafia iai i le aso o le a le fiafia ai taeao. E taua le mafaufau pe e mafai ona tipiina lauulu i nei aso. O le faaiuga na faʻaalia ia lava. O masina masina e le umi se taimi. Sili atu e faʻatali. Ae ui i lea, mai le vaʻaiga o saienisi o ona po nei, o seleʻulu seleulu o le a le faia le tele faʻatiga i au lipine i le taimi o le palapala. O le faʻaiuga i lenei mataupu o lau mea lea.

E mafai ona ou oti i le afiafi?

O loʻo iai le tele o faʻatuatuaga ma faʻailoga o tagata e fesoʻotaʻi ma soʻo se ituaiga togafiti e faʻatatau i le tatou laulu:

  1. O le pogisa taimi o le aso, e le talafeagai tele mo le asiasi i se fulufulu laʻau. I le suia o le umi o le curls, e mafai ona e suia le umi o le ola pe faʻaalia le faʻafitauli.
  2. O le taimi o le afiafi o le nofoaga o le malosi leaga lea, faʻatasi ai ma le faʻamutaina o pito o le curls, ua 'oti' ese le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le va o le tagata ma le lagi.

O nei malamalamaaga uma na o mai ia tatou mai aso anamua. O tamaitai onapo nei ua tele le taimi e foaʻi ai galuega ma mea fai a le aiga. E tatau ona tipi loʻu laulu i le afiafi pe a faigata ona tipi seisi minute i le ao? E mafai ona e sosola ese mai talitonuga faanuupo ma faʻalogo i mea lelei. E leai se mea ma e leai se tasi e mafai ona faʻalavelave i au fuafuaga faʻataʻitaʻi. Atonu o lou matai e saoloto tonu i le leva o le aso, ma o le fesili po o afea e sili ona tipi lou lauulu o le a le taua e pei o le fesili po o ai o le a faia.

A e le mafai ona tipiina lauulu?

O tapuaiga e faasaina le i ai o se lauulu i aso malolo lotu (Kerisimasi, Eseta, Tolutasi, ma isi). Ole taimi lenei e le mo galuega, ae mo se fiafia fiafia. Aua le suia fua lou laulu. E faʻaumatia lou malosi aura. Afai e leai sau tomai ile galueina ma seleulu, e te ono lamatia faʻaleagaina ou foliga mo se taimi umi. Le afaina lelei le tulaga o lauulu ma le paʻu masani.

Pe a filifili i le tele o suiga i lau lauulu, e taua e le gata e filifili le taimi talafeagai po o le aso mo lenei mea na tupu. O le mea taua o le amio lelei ma le faʻamoemoe maloloina. O a aso e mafai ai ona tipi lou lauulu - na faamatalaina i luga, ae a o le a le aoga:

  1. Taumafai e aua le fuafuaina lau asiasiga i le salon i Aso Sa ma aso le talafeagai i le Lunar kalena.
  2. Aloese mai le oti i aso o loʻo iai le masina i faaputuga o le Kanesa ma Scorpio.

O afea e sili ai le tipiina o lauulu i le kalena masina

1 lunar day - e le mafai ona e maua se vavaeʻeseʻese, a leai o le 'oti ua faia nei o le a faʻapuʻupuʻuina le ola.

2 - e leʻo le taimi sili ona manuia - e te aumaia faʻamasinoga, femisaʻiga i lou olaga.

3 - pe a fai a oti, e mafai ona faʻaleagaina lou lava soifua maloloina.

4 - e le o le aso sili ona alofagia mo se lauulu - lauulu o le a tupu lemu.

5 - galaxy fautua ia oe e te asiasi i le stylist ma maua ai se lauulu, ina ia mafai ona tosina 'oa ma mea lelei-i totonu o lou olaga.

6 - 'aua le maua se lauulu' ulu - 'ua tumu i faʻamaʻi catarrhal ma e umi se taimi e tupu ai lauulu.

7 - a 'e tipi lou lauulu i le taimi o le masina lea, e tatau ona e faʻatali mo misa, feteʻenaʻiga i mea faʻatauvaʻa ma isi.

8 o se tasi o aso sili ona lelei mo le suia o foliga. Mo vave lauulu ulu, fautua faufautua asiasi se tagata ulu - o le a faatumulia oe i le malosi malosi, lea e le gata o le a fiafia ai oe, ae faapea foi fesoasoani fesoasoani faaleleia lou soifua maloloina.

9 - e tatau ona e aloese mai le tipiina, a leai e le afaina ai le tulaga o le soifua maloloina. Fetu e le fautuaina e faia ni faʻataʻitaʻiga ma lauulu.

10 - afai e te tipi lou lauulu, o le iʻuga o le a malaia - e te maʻimau lou laki mo se taimi umi. Ae e mafai ona e vali lou lauulu, e fautuaina le faʻaogaina o pupuni masani mo lauulu, aemaise lava pe a oʻo Aukuso.

11 - o le taimi sili lea ona lelei mo le suia o le ata - e le gata o le a faʻaosofia lelei le lagona, ae e faʻatumuina foʻi le ola i ni lanu susulu fou.

12- E matua faʻasaina ona iai se lauulu.

13 ma 14 - o le taimi e oʻo mai ai mo le lauulu - o le faʻagaioiga o le a faʻamalosia uʻamea, faʻavaveina o latou tuputupu aʻe, o le lauulu laʻasaga e manuia. Afai e le lelei lauulu ulu, ia mautinoa e tipiina lou lauulu i nei aso.

15 - afai e maeʻa le lauulu, o le a tatau ona e feagai ma se ogaoga ulu tiga. Ina ia faʻaosofia lelei le malosi, o le horoscope fautuaina e faʻamalosia le soifua maloloina o lou lava lauulu - mo se faʻataʻitaʻiga, fai se fulufulu mata uulu.

16-18 - le iloa uma teine ​​ile taimi e sili ai le tipi o latou laulu ma ole masina ole kalena e o mai e laveai. E le tatau ona asiasi i se teine ​​fulufulu i lenei vaitaimi taimi - faatasi ai ma curls, e te ono lamatia le maua o le malosi malosi, leaga lou lava soifua maloloina, ma o le laki o le a liliu ese foi.

Ole aso 19 o se tasi lea o aso sili ona faamanuiaina mo se lauulu, aemaise lava pe a oʻo mai Oketopa. E le afaina tele pe o le ata o le a matua fesuisuiai pe pe e te filifili e na o le tipiina o le pito o au auvae, o le la aso e susulu mo se taimi umi, ma le laki o le a liliu ou foliga ataata ia oe. Ina ia ausia lenei, e tatau ona e faia ia le itiiti ifo i le suiga i lau foliga.

Lea, o afea e sili atu ai le maua o se lauulu i le aso o le vaiaso?

Aso Gafua

O se aso laʻei talafeagai mo i latou e manaʻo e aveese lo latou leaga, faʻaputuputu o lagona le lelei ma faʻafitauli faafitauli.

Aso Lua

O le sela o le Aso Lua i suiga o le olaga, foia taua taua, suiga o tulaga ma le tatalaina o avanoa fou.

Aso Lulu

I le Aso Lulu, e lelei ona i ai o le lauulu mo i latou e manaʻomia ni faʻamatalaga fou, e masani ma masani ai. Faʻafou lau faʻamatalaga faʻapitoa.

Aso Tofi

I le Aso Tofi, i latou e le lava le faʻaaliga ma le lauiloa e masani lava ona tipi. O se lauulu laulu i lenei aso e fiafia i le faʻavaeina o mafutaga ma le lalolagi i fafo.

Aso Faraile

Aso Faraile o se aso o le lalelei. I le Aso Faraile, o loʻo fautuaina tagata e mananaʻo e suia o latou foliga mo le lelei ia maua se latou lauulu.

Aso Toʻonaʻi

Lenei aso mo vaʻai soifua maloloina. Afai ua paʻu lou lauulu, paʻu ma ua taʻe, tipi i le Aso Toʻonaʻi.Ae faʻapea foi, tipi i le Aso Toʻonaʻi & fesoasoani e faʻamama le agaga ma faʻaleleia karma.

Aso Sa.

Le aso tasi pe ae le mafai ona tipiina lou lauulu i uma. Afai o mea uma e lelei ma mautu i lou olaga, aua nei tipiina lou lauulu i le Aso Sa, "e te fasiotia le malaia" Ae, e i ai le le aofia ai i le tulafono lea. Afai o loʻo sologa lelei mea uma ma o lou olaga o se pupuʻu uliuli paʻu o faʻaletonu, taumafai e tipi lou lauulu i le Aso Sa.

Fugafulu manifinifi

I soo se masina kalena, e mafai ona e mauaina fautuaga ile aso e sili ona tipi lau lauulu.

Ae, afai e leai se kalena, na o le manatua o le tuputupu aʻe masina, e sili atu le tipiina o lauulu ia i latou e ola ai. Ma luga o le vaivai i latou e le mananao i lauulu e tupu vave.

Ma i luga o le vaivai o le masina, e aoga e tipi ese ai le mamai ma lauulu lauulu.

Na ou mauaina i laʻu telefoni se matagofie faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le kalena masina mo le 2015 ma tuuina atu fautuaga ma fautuaga mo le tausiga o lauulu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o aso nei o le 19 lunary day. Manaia le masina i le faʻailoga a le leona. E mafai lava ona maua se lauulu ma vali lou lauulu naʻo latou na o loʻo manaʻo tele e suia o latou foliga ma foliga sili atu ona olaola.

O le mea lea, aua le misia lou avanoa)

Ae ui i lea, o loʻo iai le manatu o le matai e te faʻatuatuaina i ai lau "antena malosi" e tatau ona tutusa le itupa ma oe ma e sili atu lona talavou nai lo oe i tausaga. Ma o le a ia faʻaopopoina le malosi malosi ia te oe ma o le a le avea pe suia oe.

I se tulaga lautele, filifili mo oe lava pe e te faʻaaogaina lenei faʻamatalaga pe leai, i soʻo se mea, ou te moomoo ia te oe matagofie ma maloloina le lauulu!

Ou te fiafia pe a e faʻasoaina lenei tusitusiga ma au uo i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma lesitala i laʻu blog update.

Fetauʻi atili!

OʻO MAUAʻI LAʻU VAEGA I VAEGA TELE

Fautuaga mo teineiti: o le a le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu?

E faigata ona faʻataua le taua o lauulu tausi. O le laulu e faʻaalu le ata ma faia atoa. O le malepelepe ma le vaevae pito e foliga le manaia, ma le toe faʻafoʻiina o le latou susulu e faigata tele O le mea lea, e sili atu le mataʻituina ma le totoʻa o pupuni ma togafitia i se taimi vave, pe a tatau ai. I le faʻaopopoina o gaioiga masani, e naunau foʻi fafine i le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o latou lauulu.

Talitonuga anamua

Na mautinoa foi o matou tina matua o le lauulu o se ituaiga teuga o faʻamatalaga e potopoto i le olaga atoa. Na latou finau e mafai e se lauulu lauʻeleʻele ona suia atoa le olaga o se tagata, e le gata mo le lelei ae e sili atu le leaga, ma suia lona tulaga. O le mea lea, uma togafiti ma le lauulu na faia i le matua tausisia ma le faatonuga a le au vaai i fetu ma na o aso lelei.

Masalo e le o tagata uma e manatu mamafa i lenei talitonuga, ae tele teineiti i nei aso e o atu i le ausiva peʻa latou mauaina le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o latou lauulu.

Biofield ma avanoa fesoʻotaʻiga

E ui e le o tagata uma e talitonu i tala masani, o le toatele o tagata latou te maitauina i nisi taimi pe a uma se lauulu, latou te lagona le malosi o le malosi ma le malosi. Ae e tupu i le isi itu: i le maeʻa ai o le asiasiga i le matai, ua fusifusi le lauulu, pa'ū i lalo pe foliga paʻu. O le a le mea e tupu mai i lea? E faigata ona avatu se tali mautu i lenei fesili.

E tusa ai ma talitonuga lauiloa, o tagata taʻitoʻatasi ua i ai se fesoʻotaʻiga ma le cosmos, lea e faʻatino faʻafetai i le lauulu. O le mea lea, ua faʻaaogaina mo mea faʻataulaitu: taupulepulega faʻatupu, alofa ma isi aga masani. A maeʻa se lauulu lauulu, ona sui lea o le biofield a le tagata, e afaina ai lona olaga atoa.

O afea e alu ai i le teine ​​lulu?

E sili le fuafua o se malaga i le matai pe a uma ona suesueina le fesili: "O le a le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu?" Ole mea lea e le gata e mafai ona e faʻafouga le ata, ae ia faia foʻi suiga matagofie i lou olaga.

I le Aso Gafua, e mafai ona e fufuluina pe tipi lou lauulu pe a e manaʻo e faʻateʻieseina le le lelei sa faʻaputuputu talu ai nei. O mea leaga uma o le a alu ese faʻatasi ai ma le laulu tipi.

Tagata e faigofie ona maua faʻanoanoa ma faʻanoanoa, pe e le mafai ona foia ni taua taua, e tatau ona asia se teine ​​fulufulu i le Aso Lua.

Ina ia faʻaopopo lanu pupula i le olaga ma faʻafefeteina lanu efuefu i aso uma olaga, e mafai ona e faia se lauulu i le Aso Lulu.

A mafaufau pe o le a le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu ina ia tupu vave, e aoga le manatuaina talu mai aso anamua, Aso Tofi na manatu o se aso lelei mo lauulu. A maeʻa se asiasiga i le matai, o le a faʻaleleia sootaga ma aiga, ma i mataupu uma o le a iʻu manuia.

Tagata e mananaʻo e suia tele, e sili atu le faia uma mea tutupu i le Aso Faraile. Ae o latou e le o manaʻo i suiga faapea, e sili atu le lamatia.

O 'oti sa faia i le Aso Toʻonaʻi e fesoasoani e faʻamalolo ma aveese' eseʻesega o le tele o agasala.

O le Aso Sa o le aso pe a e asiasi i se teine ​​e faʻatuatuvale tele. E iai le talitonuga, o mea faapea e tutupu ai, e mafai ona teteʻeina le manuia, manuia ma le manuia. Ae afai e leai sau mea e maua, e mafai ona e ave se avanoa - ma e faʻafuaseʻi ona tutupu ona foliga.

O le a le mea e faʻatatau i ai le kalena masina?

E le o se mea faʻalilolilo o loʻo iai se afaina o le masina i le tino o le tagata. E moni lava lenei mea mo lauulu, aua o loʻo iai uma le malosi ma le malosi. O le mea lea, soʻo se togafiti ma le lauulu e tasi e sili ona faia e tusa ai ma le kalena masina.

Asiasi i lea lava tomai faʻapitoa, se tagata e matauina o le tali e matua ese lava. Mafaufau pe aisea le taimi e malu ma suluulu ai curls, ma a uma le isi asiasiga latou te le mautonu ma e le susulu, e taua le manatua o le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu e tusa ai ma le kalena masina.

O le kalena masina e mafai ai ona filifili se sili ona manaia aso mo se asiasiga i le matai. O nisi vaega e eseʻese aafiaga i le setete o curls. I le taimi o le tuputupu aʻe o le masina, lauulu e tupu vave. O lenei taimi ua manatu e sili ona manuia mo soʻo se togafiti ma le laulu.

Afai e te tipi lou lauulu i le masina fou poʻo i le taimi o le masina ua mou ai, o le a le mafai ona e aloese ai mai faʻafitauli i lauulu. E mafai ona paʻu 'ese, tipi' eseʻese ma foliga vaʻaia. E iai le talitonuga, o le malaga i le matai e afaina ai le tino atoa.

Mafaufau i le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu, e tatau ona faʻalagolago i le masina kalena. O aso e sili ona lelei pe a iai o le masina i faʻailoga e pei o Leo poʻo Virgo. Lelei e manatu o vaitau i Taurus ma Capricorn. Se asiasiga i le teine ​​fulufulu i ia aso e mafai ona manatu i ai o se پروفofo vaʻaia e teteʻe vaega ma lauulu lauulu.

Le masina i Aries po Gemini saofaga i le vave tuputupu ae o curls, ae le afaina ai o latou uiga, latou o le a ulavale.

O lea, matou te faʻatusatusaina faʻaiuga ma manatua pe o le a le aso o le vaiaso e sili atu le tipiina o lauulu. O le 2016 e le faʻatagaina ma o se faʻamaoniga lava e afaina moni le masina i le tulaga o lauulu. Ua faamaonia i vaitaimi a o i ai i faailoga o le Aquarius, Sagittarius, Kanesa po Scorpio, se lauulu lauulu na seasea manuia. E aoga foʻi le 'aloʻese mai le asiasi' aulelei 'ulu pe a tupu se gasetoto. I le mulimulitaia o fautuaga uma, o le a le maua ai se fafine le teuteuina lelei foliga ma maloloina lauulu.

O afea ma o le a le aso e sili atu le tipiina o lauulu

E le gata i le laʻei faʻamanuiaina, ae o le lalelei o le laulu e taua mo teine ​​uma o aso nei. Mo le tele o seneturi, o tu ma aga eseese ma faʻailoga e fesoʻotaʻi ma lauulu. Alu i le teine ​​fulufulu, e toaitiiti tagata e mafaufau i le taimi e tipi ai o latou lauulu, faʻailoga faʻailoga, aso masina. Ae o aso faapitoa e mafai ona i ai mea lelei ma mea leaga i le tulaga o le lauulu.

I le masina tuputupu

O se lauulu laʻau i luga o le faʻatupulaia o le masina o le a maua ai le vave lauulu ulu ma o lenei masani mo le ulu ma isi vaega o le tino. E i ai se tasi faʻailoga lauiloa tagata - e talitonuina na o oe e tatau ona maua se lauulu i luga o le masina tuputupu aʻe, ae e faʻasaina ona faʻatino lenei faiga i luga o le masina fou, a leai se tagata e puʻeina lona olaga. E tatau ona faʻaalia le taua o le paʻu o tamaiti - o se pepe fou e tatau ona tipiina i luga o le masina tuputupu aʻe, ina ia le feagai ma le faʻafitauli o le pala ma o le a soifua maloloina atoatoa.

I le masina ua mou atu

E le fautuaina e le mea e taʻu ai le lauulu i luga o le masina o le vaivai, a le o le mea, o le lauulu teuteuina o le a tupu mo se taimi umi. Afai e te vaʻaia ua amata ona faʻaitiitia le masina, e aoga le tolopoina o le malaga i le teineulu mo sina taimi seia oo i se sili talafeagai vaitaimi, talitonuina o lenei mea o le a afaina ai le vaʻai. Oe masalosalo pe mafai ona maua se lauulu i le masina atoa? Ole vaitau lea ile iai o se aʻafiaga lelei ile ata ma ua fautuaina nei e faʻagasolo lemu suʻega.

Mafai ona vavae loʻu laulu i le leva o le afiafi?

E matua faasaina lava ona tipiina lauulu i le po, aua o le a tosina mai ai e le gata i le leaga, ae faapea foi ona faapuupuuina ai le ola o le tagata. O le talitonuga a le lauiloa, o se lauulu i le afiafi e aumaia ai le faʻaletonu, le malosi o le tino ua leiloa, ona o lea ua tupu ai se maʻi matuia. O le afiafi e masani lava e le talafeagai mo soo se ituaiga o lauulu, tusa lava pe faʻapuʻupuʻu le au.

O le a le aso o le vaiaso e sili ona fai?

O le lunar haircut Calendar fautuaina oe e filifili se aso patino o le vaiaso:

- Aso Gafua o le aso sili mo se lauulu, aua o le a e maua e le gata o se laʻei manaia, ae e mafai foi ona e 'aveʻesea le faʻaputuputu o le le lelei ma faʻafitauli. O le 'ese o lauulu i le amataga o le vaiaso, o mea leaga uma e alu' ese mai le olaga,

- Aso Lua - 'aua le oti lou lauulu i lena aso. E sili lava le valivaliina o pupuni, aua o le lanu fou o le a fesoasoani e aumai le ola manuia i le ola, ma le vali e tumau mo se taimi umi,

- Aso Lulu o se aso lelei mo lau 'oti mo tagata malaga femalagaaʻi-mamao ma mea fou uma. Le faatosinaga o fetu ma se laulu lulu fou o le a saofaga i le manaia tagata latou te masani ai i lenei aso, lea e folafola e atiaʻe i totonu faʻauo,

- Aso Tofi - o le oti i luga o le aso lea e aumaia i le ola le manuia, umi le ola, soifua laulelei i se galuega, mea faʻaletupe o le a faʻaleleia,

- Aso Faraile - Aso Faraile ua manatu o se aso sili ona manuia mo le tele o lauulu togafiti, aua e puipuia ai le lalelei a le fafine. O lauulu i le Aso Faraile o le a aumaia i le ola na o suiga lelei, o le le lelei vaitaimi o le a tumau i le taimi ua tuanai, manuia faʻatali i le toetoe lava taumafaiga uma,

- Aso Toʻona naʻo le aso lelei e tausi ai lou ulu. E le tatau ona e tipiina curls i le Aso Toʻonaʻi, o le a na ona faʻavaveina le leiloa, tosina mai le faʻamaʻi, ma e tatau ona e faʻaalu se tele o le taimi e toe faʻafoʻi ia curls. Faatino saʻo gaioiga teuteu teuteu mo lauulu,

- Aso Sa - i le aso lea e uma ai le vaiaso ma leaga le taimi e pa'ū ai le laulu. Afai e te asia se fulufulu taimi nei, laki o le a mou ese ma o loo i ai le tulaga lamatia o faapuupuuina oe lava taunuuga. O lenei fesoasoani e fesoasoani e aloese ai mai faʻafitauli ma mea faigata e tele.

Aso fiafia i luga o faʻailoga o le zodiac

Le lelei o le 'oti ulu e faʻaosofia foʻi e le zodiac faailoga o le masina. Le taimi e tipi ai lauulu e tusa ai ma faʻailoga o le zodiac:

  • Sagittarius, Aquarius, Scorpio, Aries - e leʻi oʻo mai le taimi mo se lauulu,
  • Iʻa, Kanesa - O le a tupu lemu le lauulu, o le a matua le mautonu,
  • Virgo, Leo - o le taimi lelei e asiasi ai i le teine ​​laʻau,
  • Capricorn - o le laulu o le a malosi,
  • Afai o i le masina le tino, o le a maua ai curl foliga maloloina,
  • Gemini, Libra - aua le afaina le lauulu.

Faʻaalia e le gata o le faʻailoga o le zodiac, a o le masina foʻi na fanau ai le tagata, atoa ai ma lona numera.

Iulia Kononova

Afai o lau lauulu e le o se alofa ma e te manaʻo e faʻataʻitaʻi, vali mumu-mumu

O le natura lanu e le fesoasoani iinei (pe a fai e te manaʻo e sui tele). E mafai ona e faʻamalamalamaina ma le sua o le tipolo, o le citric acid, ae o le laulu o le a faʻaletonu i soʻo se mea, i le tulaga o le moli uila o le a galugofie. E foliga mai ia te aʻu sulu enaena o le a fetaui ma oe, talu ai ou te manao tele i ai.
Naʻo le faʻamamaina faʻamalosi, tasi le faʻagaioiga i le lua aso, ona faʻaitiitia ai lea o mafatiaga mo lauulu. Taumafai e puipuia le tipolo mai le alu i luga o le ulu, ina ia leai ni mu.
Ae o le mea moni i le lumanaʻi e te manaʻo e avea ma brunette, ou te le fautuaina. O lauulu e amata ona paʻu i lalo i se faʻamaʻi leaga, ma faʻaititia. Uliuli lanu e sili ona afaina. E mafai ona e feutagai ma se teine ​​fulufulu, o le a ia fai atu le mea lava e tasi. Afai foʻi e iai ni faʻaletonu o le paʻu (fuafua, maʻila, togitogi, aluga o le matua), o lona uiga o nei mea uma o le a faʻaluaina faʻalua.
Manuia lau suiga)

O le a le lanu e sili atu le valiina o lou lauulu

E i ai i fafine uma se naunautaiga ia sili atu. I le faʻaogaina o lauulu vali, e mafai ona e faamamafaina lau lanu, fai ia osooso pe suia foi le ata i le toe vavaeina o lou lauulu i se lanu e matua ese lava. Faʻafetai i vali laʻau faʻaonapo nei, e mafai ona faia lea faigofie ma vave.

Tele tagata fesili: "O le a le lanu e sili ona valiina lou lauulu?" E taua tele le filifilia o le vali saʻo lelei, a leai, o faʻafitauli e pei o le le vavaeina le tutusa, lauulu, ma isi, o le a aliali mai.O nisi e taulaʻi i le afifiina, paolo, ma isi faʻailoga i fafo atu, ae e le saʻo lea. Ina ia aua nei aliali mai le le fiafia, faʻamuamua le faʻamoemoega ma auala e 'ausia ai. Ma ua uma, faavae i luga o lenei, filifili se vali e fetaui ma oe.

Ituaiga o lauulu vali

O nei ona po ua faavasegaina ai le tele o filifiliga o lauulu lanu, ae ua vaevaeina uma lava i le tolu ituaiga o valivali sui: vali (vali), semi-tumau vali, ma tumau (tumau) vali. Le filifiliga o valivali sui e tatau ona faʻavae i luga o le mauaina o le manaʻomia iʻuga. Mo le le tumau valiina, faʻaaoga pulu foliga ma semi-tumau vali, mo umi faʻasao - faʻaauau pea vali.

Afai e te leʻi filifilia poʻo le a le lanu poʻo se leo e fetaui ma oe, ona faʻaaoga lea o le sui moli sui. Alu mo sina taimi, vaʻai iai.

Aua nei galo e uiga i le i ai o lauulu lauulu lanu (basma ma henna). E talafeagai lelei mo le faamamafaina o lanu masani. Latou te eseese i totonu i le i ai o latou aoga aoga i le lauulu. Natura lanu e pei o chamomile, sage, anion peel ma lemon (natural brightener) e mafai foi ona faʻaalia i lenei vaega.

Faʻafefea ona filifili se vali lauulu

Valivali ma le valiina o oloa mo lauulu

A faʻapea e matutu ma malepelepe lau lauulu, ona aua neʻi faʻateteleina lou tulaga i ni vailaʻau felanulanuaʻi, faʻaaoga shampoos poʻo le vali lanu. Latou te leʻo iai le amonia ma le hydrogen peroxide, ma ua manatu e sili ona faʻaola. Latou te iloa e ala i lo latou faʻaaloalo i lauulu. Ufiufi lauulu taʻitasi i se leo filifilia, latou te le ofi i totonu loloto ma e le afaina ai le lanu o le lauulu i totonu. Ae o loʻo i ai foi ma se minus - o sea vali e le umi ma e fufulu ese pe a uma 6-7 taimi. O le mea lea, e tatau ona e toe fai le staining prosedur masani lava.

Tomaiina valiina lauulu vali fufuluina fufulu lemu ma e le faia le aafiaga o le le teuga, talu ai e le maitauina le tuaoi i le va o le regrown ma vali lauulu.

O le tele o valiina ma le valiina o oloa mo lauulu o loʻo i ai ni mea faʻamalosi e tausia ma faʻamaonia le laʻei maloloina.

Ole ituaiga ole ie lea e faʻaaoga e faamamafaina ai le lanu masani. Mo se fesuiaʻi suiga i le paolo o lauulu, o lenei metotia e le talafeagai.

O le valiina o lauulu vali e talafeagai mo le lamolemole o le lanu masani, i le pupula o le laulu sinasina, pe ina ia faʻafouina ai le lanu lanu. O se mea taua tele mo i latou e leʻi filifili i luga o latou lauulu lanu.

I le faʻaogaina o nei lanu, e mafai ona suia le ituaiga o laulu ile tele o masina ile masina e aunoa ma le afaina ai.

A o le i valiina, fufulu lou lauulu i le vai ma faʻamago i se solo. Faʻaaoga totigilima i le taimi o le valiina. Folafola le ata i le umi atoa o le lauulu. Lulu mo le 5 minute, ona fufulu lea ma toe fai le faʻasologa e toe maua ai le maualuga o le lanu.

Aua neʻi faʻaogaina lenei lanu ma ni solo faʻapipiʻi, pe a faʻamalamalamaina le lauulu, pe a maeʻa. E mafai na maua ni faʻaiuga le talafeagai.

Vali semi-tumau lauulu

A filifili pe o le a le lanu e te filifili ai, taulai atu i le semi-tumau lauulu vali. O loʻo iai a latou mea ile 3% hydrogen peroxide (faʻamalamalamaina o mea), ae e iai la latou aafiaga malu. Fetaui lelei mo valiina, curly, mago po curly lauulu. O lenei ituaiga vali o loʻo teuina i luga o le lauulu, ma le tausiga lelei, mo le tusa 2 masina. Ae, pei ona i ai i le faʻamasinoga muamua, e le faʻatagaina ona ausia se matua suia suiga i lanu. Ole hydrogen peroxide e faʻaalu malie ai le lauulu, faʻaalia lona mafolafola, ae e le ofi i totonu o le lauulu ma e le faʻaleagaina le pigment masani, ona e le fesoʻotaʻi ma ia. Suiga e na o 1-2 leo. Fetaui lelei mo i latou e fia faʻafouina le leo, tausia lelei o latou laulu. Valiina luga o moli moli lauulu.

O lenei ituaiga ituaiga pisipisia e talafeagai mo le faʻafouina o aʻa. Afai e te valiina curls ma le vali tutusa, ona 'ai lea o le pigmen i le lauulu.

O le semi-tumau pali o amonia-leai ni lauulu vali. O loʻo i ai ma mea faʻaopopo e tuʻuina atu i le laulu se foliga teuteu lelei, latou te mama e pei ona mafai ma saturated ma vaega masani e suia malie le lanu o le lauulu ma e le afaina ai le soifua maloloina o le lauulu. Ae faʻapea le faʻamamiga taʻi, e paʻu ifo le malosi o le lanu. Pe a tuua le lauulu tutusa, latou te le tuua se tuaoi manino i le va o le toe tuputupu aa ma le lanu lanu o le lauulu.

Vali lauulu

E masani ona fufuluina lauulu amonia-lanu i se leo e fai sina pogisa nai lo le manaʻo. E tau le faʻatupuina se maʻi teteʻe, ae e le sefe, ona o le i ai o le hydrogen peroxide poʻo isi mea e faʻamaʻi ai.

O lenei ituaiga lanu e aofia ai kulimi ma foam o loʻo i luga o le pito o valiina ma le lanu.

Tumau lauulu vali

O loʻo tumau pea le vali laʻau ia le amonia ma mai le 6.9% i le 12% pasene, o le hydrogen peroxide (o le maualuga o le pasene, o le tele foi o le laulu e maua e lauulu, faʻapea foi ma le paolo maua malamalama), lea e faʻaleagaina ai le lauulu. O le pito sili lea ona leaga o le lanu. Ole masani ona faʻaogaina se vali lea e afaina ai le tulaga ole laulu.

Ae o loo i ai le sili atu. O mea ia e saofagā i le loloto o faʻaputu o vali i totonu o lauulu fausaga, o le lanu e maua tonu le paolo e te manaʻo ai, ma le tele o le tele taimi mafai faʻasaoina. O le tele o taimi e vali ai pea vali i luga o le selau pasene le lauulu lauulu.

O le masani masani o lenei ituaiga o kulimi kulimi. Talosaga ile faʻamago lauulu e leʻi fufuluina mo 20-30 minute. E iai foʻi isi ituaiga o vali o faʻamaumauga vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, gel-faʻavae vali. E faʻaaogaina foʻi mo le 20-30 minute le pulu e leʻi fufuluina ae susu. Mousse vali faigofie le valivali i le fale, a o le tulaga lelei o valivali e le ese mai le masani masani. E faʻaoga ile laulu atoa ole laulu, e pei ole pulouulu. Taofi luga o lou ulu, e tusa ma faʻatonuga ma fufulu ile mafanafana vai ma le faʻamalama.

Faʻafefea ona filifili se laulu lauulu - Fautuaga

A filifilia se lanu, faamasani oe i le lanu lanu o le vali (fuainumera i luga o le pusa).

Staining amata i le pito i tua o le ulu. Aua le afifiina lou ulu ile palasitika pe solo. E le fautuaina le faʻaaogaina o le valea vali pe a uma le faʻaogaina o le henna poʻo le perm.

Ua fautuaina e le au atamamai, e aua nei faʻaaogaina ni pea vali ia e umiaina lauulu lauulu. Le ituaiga o vali overdries ua leva ona lavelavea lauulu.

Faʻafefea ona filifili le mea tonu lauulu vali mafai ona fautua se fulufulu tomai faapitoa. O le a filifilia faʻapitoa e le fomaʻi faʻapitoa ituaiga ituaiga vali e talafeagai mo lou lauulu, lea o le a fesoasoani e aloese ai mai le togafitia o curls pe a uma ona faʻaaogaina le sese lanu.

Tumau valiina o lauulu

Faʻafefea ona fufuluina lauulu lanu

Tele tagata fesili le fesili: "E faʻapefea ona fufulu le vali mai le lauulu?", Afai e le ofi le lanu pe, faigofie lava, lelava. E mafai ona e faʻaaogaina se mea mo le faia o lauulu. E vaevaeina i totonu o le acid (e fufuluina e le sili atu ma le lua tones, o loʻo iai le amonia), valivali (o loʻo aofia ai e faʻaʻaʻafia ai ni sui, pe a maeʻa le uluaʻi faʻataʻitaʻiga, e fesuisuiaʻi le lauulu le fulufulu mafolafola) ma e masani (maso faʻavae i luga o faʻamanatuga a tagata).

O le fufulu e mafai ona faʻatauina ile faleoloa ma faʻaaogaina ile fale. Ae e sili atu le faʻatuatuaina o lenei mataupu i se fulufulu polofesa. O le sili ona agamalu ma lamatia o loʻo fufuluina metotia faʻavae i mea masani aano.

Ina ia faʻamalamalamaina le lauulu ile lua lanu, faʻaaoga se kifir mask. Ina ia faia lea mea, faʻaopopo se sipuni tele o fualaʻau fualaʻau ma le masima i le lita o kefir. Lago ma faʻaalu le paluga ile lauulu mago. Ufiufi lou ulu mo le itula ma se taga palasitika.

Faʻafefea ona fufulu le laulu vali ma le kefir

O le pulupulu o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani e vave fufulu le vali mai le lauulu. Faafefiloi 200 kalama o mayonnaise ma tolu sipuni o fualaʻau fualaʻau, apalai i le umi atoa o le lauulu. Tuu se pulou ma tuu mo le 3 itula.

Faafefiloi le sua o le tasi tipolo, aano o le tasi apu, o se sipuni tele o le suauu olive ma lua sipuni ti o le meli. Ole tutusa ile lauulu ma aua neʻi sili atu ile tasi ma le afa itula.

Meli o le a fesoasoani e fufulu ese le le manuia vali ma faamalosia lauulu. Mafiafia le meli i le umi atoa o le lauulu. Afifi ma le polyethylene ma tuu i se pulou. Tuu i le po. I le taeao, fufulu lau lauulu i le lauulu. Ina ia maua le faʻaiuga, fai le faiga mo le vaiaso.

Mati 2017 kalena masina mo lauulu tipiina ma valiina

- Fugalaʻau fafine foliga mo se faataamilo foliga (ata)

Mati 1, 2017, 4 lunar day, le masina tupu i Aries. O fulufulu e tatau ona tolopoina, e mafai ona afaina ai le tulaga o le lauulu ma o latou foliga mai, o le lauulu e ono amata ona paʻu i fafo, o pito o le a vaeluaina. Ia pasi ma le manuia le valiina, faʻamalosia atili o taualumaga mo lauulu, toning. O le a aoga le faʻafofoa ile ulu, toto ile tafe o lauulu o le a faʻateleina ai lo latou tuputupu ae ma faʻaleleia tulaga atoa.

Mati 2, 2017, 5 masina lunar, le masina tuputupu i Taurus. E le tatau ona tuu ese le lauulu fuafua fuafuaina mo le aso, le lauulu fou, i se faaopopoga i le fou lagona lelei, o le a tuuina atu le lauulu malosi ma le malosi, o latou foliga o le a matua suia suiga mo le lelei. Ina ia mauaina le sili ona aoga mai faʻalelei fofo mo lauulu, e le manaʻomia le asiasi i le salon, o se fale pulou na faia mai mea masani o le a le sili leaga, ma atonu sili atu.

Mati 3, 2017, 6 masina vaʻai, o le masina tuputupu i Taurus. O se lauulu laulu i le asō o le a tafiʻesea ai faʻamaʻi, o le a tosina mai foʻi tupe. Valivali lou lauulu e le aoga, e mafai ona e faʻaosofia se feeseeseaiga i totonu o le aiga poʻo le 'au.

Mati 4, 2017, 7 masina vaʻai, le masina tuputupu aʻe i Taurus. O se lauulu laulu i lenei aso, o lona uiga o se faʻamaai o lagona, lea i lenei aso o le a mautinoa fesoasoani ia te oe. O le masina e ola pea, lea e saofagā i lauulu tuputupu ae. Lauulu lanu o le a tauia ai oe ma feusuaiga. O le a e lagona le mautinoa.

Mati 5, 2017, 8 masina vaʻai, o le tuputupu aʻe o le masina i Gemini. O fulufulu i aso nei, o le a faatelevaveina le tuputupu ae o le lauulu, ae o le a amata ona ulavale, e le afaina ai le lelei o le laulu, ae o le lauulu lava ia e ono amata mimilo.

Mati 6, 2017, 9 masina le masina, le tuputupu ae o le masina i le Kanesa. O se fulufulu i aso nei, o se upega saogalemu sili lava mai maʻi ma faigata. Otiina o laulu ma le tupu o le masina o le a iai foʻi se aoga aoga i a latou tuputupu aʻe. O fulufulu mata i lanu masani o le a tuuina atu foi le malosi i le taua e faasaga i maʻi ma tuleia ese lagona le lelei mai ia oe.

Mati 7, 2017, 10 lunar aso, le tuputupu ae o le masina i le Kanesa. Lauulu o le a ulavale, toetoe lava o togafiti uma ma le sini o le sitaili ma tuuina atu ia i latou foliga manaomia o le a le manuia.

Mati 8, 2017, 11 masina le masina, le tuputupu ae o le masina i le Kanesa. Mo mago ma le paʻu o lauulu o le a matua manuia le faʻatinoina o le soifua maloloina ma fafagaina taualumaga.

Mati 9, 2017, 12 le masina faʻasolosolo, le masina tuputupu aʻe i Leo. O se aso lelei e asiasi ai i le teine ​​fulufulu. Toeitiiti lava taualumaga uma ma lauulu, lauulu, sitaili, dyeing, toning, discoloration o le a manuia pasi.

Mati 10, 2017, 13 le masina faʻasolosolo, le masina tuputupu aʻe i Leo. Afai o aso nei ua e fuafuaina se laʻititi laʻititi, e sili atu ona faʻataua, o loʻo laʻititi lemu i lenei aso ma e matua umi lava le galu, o lona uiga e ono le fiafia oe i le iʻuga.

- B vitamini mo lauulu lalelei: o a oloa o loʻo i ai

Mati 11, 2017, 14 le masina atoa, le masina tuputupu aʻe i Virgo. Ua tupu vave lauulu. O le sitaili o le a taofiofi le umi. O le galu e alu alu lelei, e tumau mo se taimi umi.

Mati 12, 2017, 15 masina faʻailo, masina atoa. Moon i Virgo. Maitau tele le valiina, e oʻo lava i le valiina o lauulu lauulu, valivali. O le 'oti ulu o le a taofia lona foliga mo se taimi umi ma faʻatagaina le laulu e maua le malosi ma le malosi, o le a latou foliga sili atu, o le a le vaevaeina umi.

Mati 13, 2017, 16 le masina faʻasolosolo, vaivai le masina i Libra. A maeʻa ona tipi, o le laulu e amata ona tupu vave, ae ua ea ma ulagia, mafai foʻi ona amata ona faʻataʻutaʻu ma faʻaletonu

Mati 14, 2017, 17 lunar day, waning moon i Libra. Togafitiga lelei mo lauulu o le a aumaia le tele o penefiti. Filifili moli moli ma natura fualaʻau decoctions pe asiasi i se tagata poto faʻapitoa.

Mati 15, 2017, 18 lunarday, vaivai le masina i le scorpio. A maeʻa ona tipi, o le laulu e amata ona tupu vave, ae ua ea ma ulagia, mafai foʻi ona amata ona faʻataʻutaʻu ma faʻaletonu

Mati 16, 2017, 19 lunarday, masina vaivai i le scorpio.O se lauulu 'ulu e talafeagai mo le laʻititi vaivai, legao ma le paʻu manifinifi, o le a faia i latou e faigata ma mafiafia. Foi, o se lauulu i aso nei e mafai ona afaina ai sootaga ma le isi itupa, e le gata mo sili ae ia leaga.

Mati 17, 201720 masina le masina, le faʻamamaina o le masina i le scorpio. Afai e te manaʻo e faʻaleleia lou lagona faʻalemafaufau ma le lagona - o se fou lauulu na o mea e te manaʻomia. Ina ia aua nei faʻaleagaina lou lagona lelei, o lauulu lanu e tatau ona tolopo.

Mati 18, 2017, 21 le masina faʻasolosolo, vaivai le masina fou. Afai e te manaʻo e teu se vavaeʻau fou mo se taimi umi, o le asō e sili atu le le maua o se lauulu. Lauulu pe a uma ona tipiina o le a tupu vave lava ma o le a ulavale. O le a fai tele faigata e taofi le styling i lona tulaga muamua, ma o le a faigata ona tuuina atu i lona lauulu. E le umi le Perm.

Mati 19, 2017, 22 le masina faʻasolosolo, vaivai le masina fou. O se lauulu laulu i le aso o le a fesoasoani e aveese ia faʻafitauli tau le soifua maloloina, ae e le tatau ona togafitia ou nifo i lenei taimi. Ina ia faʻaosofia ai le saʻo ma muamua o tagata uma e te manaʻomia, e tatau ona e vali lou lauulu i se moli mama.

Mati 20, 2017, 23 le masina i le masina, mou le masina i Capricorn. A fou lauulu laulu o le a faʻaopopoina lou taua i le siʻosiʻomaga, ma faʻaleleia lou soifua maloloina aemaise lava le manava o le tino. Ae aua le soona lalagaina lou laulu, aʻo faʻasolosolo lemu lauulu i se pupuga masina. Ina ia faʻalelei atili le tulaga lelei, vali lou laulu i se lanu masani.

- Laʻau mo lauulu leiloa: filifili le sili

Mati 21, 2017, 24 le masina faʻasolosolo, vaivai le masina i Capricorn. O le aotelega o le aafiaga o le masina ile lauulu tulaga i lenei vaitau e matua lelei lava. O 'oti i le a tuuina atu le malosi ma le soifua maloloina i lauulu A maeʻa, o le laulu e vaevaeina itiiti, avea ma mafiafia ma malosi, o lauulu pa'ū o le a matua faʻaititia.

Mati 22, 2017, 24 le masina faʻasolosolo, vaivai le masina i Capricorn. O le aso, o se pulu fou fou o le a aumaia ia te oe se tele o le malosi. Oti lou lauulu pe a e manaʻo e taofi se laei fou mo se taimi umi. Afai o loʻo e sailia se galuega fou pe e te manaʻo ai e faʻaosofia le pule, e tatau ona e vali lou lauulu i ni lanu masani i se paolo uliuli.

Mati 23, 2017, 25 le masina faʻasolosolo, vaivai ai le masina i Aquarius. O lenei aso o se aso lelei mo faʻataʻitaʻiga ma sili atu ona teuteuina ile laʻei ma sitaili. Aʻafiaga ma le valiina e le masani ai po o le pisia i se lanu pupula e le o se uiga o oe o le a manuia foi.

Mati 24, 201726 masina o le masina, vaivai le masina i Aquarius. O lauulu i aso nei e tatau ona tolopoina, a leai, e ono iai i le alofa mutimutivale o le faʻanoanoa ma le atuatuvale. Afai e i ai sau fonotaga taua lea e tatau ona e faʻaalia, e tatau ona e mafaufau e uiga i le valiina o lou lauulu i se lanu masani ma lanu masani.

Mati 25, 2017, 27 le masina faʻaletonu, vaivai le masina i Pisces. O le mauaina o se lauulu i aso nei o lona uiga faʻateleina lou alofa ma le matagofie, o le a faʻatagaina oe e avea atili manuia i isi, ma faʻateleina lou lauiloa. O le fesuisuiai i le laulu o lauulu o le a faʻatagaina ai oe e faʻaputu i luga o le malosi o le soifua maloloina ma tupe faʻalelei.

Mati 26, 2017, 28 ma 29 le masina faʻasolosolo, vaivai le masina i Pisces. O le tosinaina o lenei faʻailoga ia te oe lava muamua o le a iloa e le uluulu. Ona o laʻau tipi ma le faʻamaluluina o latou, ono ova, e ono aliali mai, pe a i ai se avanoa, e aoga le aloese mai nei gaioiga. Vailaau aafiaga i luga o le lauulu, curling po o valivali, mafai ona afaina ai le lauulu ma le afaina ai, e mafai foi ona taitai atu ai i se kolosi o pito o le pito, ma curls latou lava sasaa vave.

Mati 27, 2017, 30 le masina faʻaletonu, vaivai le masina i Aries. O se lauulu laulu i le aso o le a mafai ai oe e faʻamausali faʻamalosi oe lava, ia sili atu le mautinoa. O se puʻupuʻu lauulu 'oti e talafeagai mo tagata o loʻo fuafua e matua suia la latou olaga. O fulufulu mata e mafai ona afaina ai tupe ma fesoʻotaʻiga.

Mati 28, 2017, 1 lunar day, masina fou, Moon i Aries. O lauulu i le vaega o le tuputupu aʻe o le masina, e le gata i le televave o le tupu olaola, ae o loʻo faʻamautu ai foi ma le tafe o le soifua maloloina. Ole mea lea e mafai ai ona e faʻafouina le tulaga o totoga uma o lou tino. E aoga le valiina o lou lauulu i ni lanu masani, o le ituaiga lea o vali lea o le a aumaia ai ia te oe le malosi o tupe maua tupe mama.

Mati 29, 2017, 2 masina lunar, le masina tuputupu i Taurus. O se lauulu lauulu o le a maua ai le ofi atu o mea malosi, i isi upu, oe manaʻo e faʻateleina lau tulaga tautupe, o le taimi e suia ai le lauulu lauulu. Ma le isi, o le faʻatupulaia o le masina o le a faʻavaveina ai lauulu ulu. O fulufulu ua faalanu ma masani lanu o le a mafai ai ona e ausia le manuia i le fale faigaluega.

Mati 30, 2017, 3 lunar day, le masina tupu i Taurus. E le tatau ona tuu ese le lauulu fuafua fuafuaina mo le aso, le lauulu fou, i se faaopopoga i le fou lagona lelei, o le a tuuina atu le lauulu malosi ma le malosi, o latou foliga o le a matua suia suiga mo le lelei.

Mati 31, 2017, 4 lunar day, le masina tupu i Taurus. O se lauulu lauulu fou o le a aumaia ia oe musumusuga, aumaia le malosi malosi ma le malosi. Valivali lou lauulu ma lanu masani i se moli leo o le a tosina ai pisinisi fesoʻotaʻiga.

O na fautuaga e tuʻuina atu e le masina o kalena o seleʻele fulufulu ma valivali mo Mati 2017. E tatau ona ou tausisi iai? Oe filifili!