Lauiloa

7 mea lilo o se matagofie lauulu lauulu

O le maualuga poʻo le paʻu lauulu, laititi faataoto i le itu po o tua, o le a fesoasoani e fausia le foliga faaipoipo atoatoa. I le faʻaopopoga o mea faʻaopopo, e mafai ona e faʻaopopo se faʻaaliga faapitoa i le ata o le teine ​​faʻaipoipo, faʻamamafa o ona uiga ma lona mamalu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu, se laʻau faʻapipiʻi, manaia lauulu e tipi ma isi mea faʻaoga.
O le mafaufau loloto ma le fausiaina auala o tatou matai ma le faʻaipoipoga stylist o le a iloa soʻo se manaʻo o le faʻaipoipo ma fesoasoani ia te ia e tatala atoatoa i lenei aso sili ona taua i lona olaga. Vaʻai latalata vaʻai: taʻutaʻua taʻitasi lauulu i luga o le lauulu laʻitiiti e i ai lona lava faʻavaʻa sitaili. O lauulu e mafai ona faʻalosolaina, ma o lau lalelei o le a sili ona masani ai.

E mafai ona e faʻaogaina ni puʻupuʻu, pe a talafeagai i le faʻaipoipoga ata - o le a avatua se mataua o le faʻatosina, alofa faʻamaoni ma matagofie. E tatau ona filifilia se faasee ile pulu, ia amanaia ai le manaʻo ole teine ​​faʻaipoipo. E mafai ona matagofie, tipiʻese, saʻo - o le mea autu o mea faʻapena e alu lelei ma le laʻei o le faʻaipoipoga ma le faʻatusa o le teine ​​faʻaipoipo.

Avanoa mo lauulu hairstyles mo lauulu laulu.

Mo lauulu lauulu i luga o le lauulu feololo, o loʻo i ai se lautele lautele o mea e aoga, ma o le sili ona masani ai o maata, fou fugalaʻau. Afai e te filifilia le mea teuteu saʻo mo lou lauulu, o le ata o le teine ​​faʻaipoipo vave avea ma ofoofogia, matagofie.

O laʻasaga o le faʻaipoipoga mo lauulu laʻau ma fugalaʻau e tatau ona sologa lelei ma le lanu o laʻei o le faʻaipoipoga, lona sitaili ma le faʻaipoipoga filifilia. Tautala fautuaina le faʻaaogaina o le paʻepaʻe lanu e faamamafa ai le agamalu o le teine ​​faʻaipoipo. E mafai ona e alu ese mai tu masani ma faʻaaoga faʻapipiʻi, laʻau faʻale-natura o ni teuteuga. E mafai ona samasama, lanumoana, piniki, mumu poʻo lilac fugalaʻau. Lelei filifilia mea teuteu lanu mo se ofu faaipoipo o le a le tuua ai se tagata e faʻatauvaʻa.

Eleni Style Medium Hair Wedding Hairstyles

I totonu o teine ​​faʻaipoipo o le laititi ma ogatotonu, o laʻei i laei Eleni, lea e faia i luga o le uumi o le laulu lauulu, e sili ona lauiloa. Filifilia o se laei i le Eleni sitaili ma aulelei e teuteu ile laulu mo laulu laulu - mo se faʻataʻitaʻiga, ma curls ma a diadem - o le teine ​​faʻaipoipo o le a foliga sili ona manaia.

O le ituaiga Eleni sa lauiloa mo le tele o tausaga, ma o tagata lauiloa a le lalolagi, tagata pepese ma tamaʻitaʻi taʻutaʻua ua masani ona aliali mai i luga o le kapeti mumu i ia laʻei ma le laʻau lauulu mo le umi le umi i le sitaili Eleni. O lenei ata o le faʻaipoipoga e aofia ai faʻamalosi filifiliga, faʻataʻitaʻiga, o le lautele fanua mo le tagata lalelei ata, e mafai ai ona e faia ni laei matagofie o le faʻaipoipoga.
I le avea ai o se teuga, e mafai ona e faʻaogaina se diadem, ua leva na maua ai le lauiloa i faʻaipoipoga i le lalolagi atoa. O teuteuga filifiliga e mafai ona tele. O le diadem e mafai ona avea ma mea moni teuteuina o le ata faʻaipoipo

Lauulu mo le uumi o lauulu ma se veli.

Ose ufiufi ole taʻutaʻua ole faʻaipoipoga. Faatasi ai ma le oo mai o fou sitaili teuteuga ofu ma eseese laei, o le ufiufi na faasolo ina leiloa lona lauiloa. I le taimi lava e tasi, o lenei kiona-paʻepaʻe mea fesoasoani e sili ona fiafia i ai tamaitai faʻaipoipo i le lalolagi atoa, faia ata matagofie o faʻaipoipoga faʻatasi ai ma lana fesoasoani. O pulou ma tiaras e mafai ona aoga e avea ma matagofie faʻaopopo i le veli.

Afai o lou lauulu e feololo le umi, o matou tagata faʻaalia o le a filifilia se sitaili lelei. O le lalelei o lauulu i luga o le lauulu laulu o le a fetaui lelei ma lau ata, ma o oe o le a sili ona matagofie. Lotomalie foliga o le tama faaipoipo ma malo talimalo e mautinoa!

I soo se tulaga, o le iconBRIDE studio wedding stylists o le a taʻu atu ai ia te oe poʻo le a le laulu e faʻaipoipo ai mo lauulu laulu e filifili mo oe.

Filifili se ofu

O se laei o se uiga manino o le ata a le teine ​​faʻaipoipo, lea e te manaʻomia e pikiina isi mea uma: o se lauulu laʻau faʻaipoipo, mea faigaluega, fugalaʻau. Aua le faʻataʻalise ma aua le faʻamalosia lou tagata e faia le laʻau lava ia e tasi na e filifili ai e te faʻaipoipo i le matua 11, ina ua uma ona e matamata i se tifaga o loʻo i ai le laʻasaga autu e tutusa lelei. Filifili se lavalava e fetaui ma oe ma faʻaalia oe pei o le miliona tala, ma o le lalelei o le faʻaofuina o le faʻaipoipoga o le a filifilia se laei manaia mo lou laei.

Ia e moni

Afai ei ai lau lauulu manifinifi pe puʻupuʻu foʻi se lauulu, ia faʻafesoʻotaʻi oe ma le mea moni o lau filifiliga o le laʻau faʻaipoipo o le a fai si faʻatapulaʻa, ma aua le faʻatigaina lau tagata fai mea faʻaputuga i talosaga e fatuina le aofaʻi poʻo mafiafia mafiafia pe a fai e le mafai. Afai ua tauia oe e le natura ma curls, taofi lou talitonuina o oe lava o le mea moni o le a iai se lauulu laulelei lauulu. Saili se mea fou, lolomi ma alu i le salon.

Stylist fesoasoani

O se lelei stylist faʻapitoa i foliga o le faʻaipoipoga, mafaufau i lou laei, lauulu laʻasaga, le iai poʻo le leai o se ufiufi ma lou naunau e faʻaaoga fugalaʻau e avea o se teuteuga mo se lauulu, o le a ofoina atu ia te oe ana filifiliga e foliga talafeagai mo ia. Filifili le tasi e sili ona fetaui ia te oe, e faʻailoa mai ai tagata taʻitoʻatasi ma fetaui lelei le faʻatusa ata o le teine ​​faʻaipoipo.

Tuu i latou e masani

O lau faʻaipoipoga, o le mea moni, o se mea e le masani ai ma sili ona taua, ae e le o lona uiga i le mea uma e te manaʻomia e ulagia lou lauulu, liliu i le mea latou te leai. Afai o le laei filifilia ua tumu i mea teuteu ma teuteu i le tele o lopa, lou lauulu e tatau ona mou atu i tua, na o le faʻaosoina ma le faʻalavelaveina o oe mai ia te oe. O le faigofie o lou laʻei, o le sili atu foi ona le laʻititi le laulu e mafai, ae afai e te lagona le o ese ma se 'olo i luga o lou ulu, o lona uiga, i le faamanatuina lava, o lenei lagona o le a le mou ese atu. O lau faʻaipoipoga lea, ia e fai ai oe lava. Afai e te taumafai e faʻaalia o se isi tagata, o le a e maasiasi, ma o au malo valaʻaulia mautinoa.

Tofotofoga lauulu

A e oʻo i lau faʻaipoipoga, e taua le manatua o le mea moni o lau stylist o se tagata faʻapitoa i foliga o le faʻaipoipoga e le o lona uiga o le a ia faia se laulu e te fiafia ai. Fai sau taimi e malamalama ai i mea e te manaʻo e vaʻaia i luga o lou ulu i le aso o le sauniga. A iai sau sootaga lelei ma lau stylist, e le tatau ona e le mautonu faʻasino atu faʻamatalaga e te manaʻo e suia. Afai i totonu o le salonana latou fesili ia te oe mo se tupe mo se faamasinoga hairstyle, ona sili ai lea e tuu. I aʻoga lelei, e lelei le filifiliga pe le taugofie foi.

O lea la, faʻalauiloa oe i le ufiufi, e te iloa foʻi se osofaʻiga o le faʻanoanoa, ae o lou tina ma lou tinamatua e le mafaamatalaina. O nei aso, ua tofu teineiti ma lana filifiliga pe na te manaʻomia se ie puipui, ma e leʻo se mataupu o le lotu, ae o le mulimuli i tu ma aga. E le toe manaʻomia fafine e ofuina se ie puipui. O nisi o ekalesia ma lotu e tausisi lava i le mea lea, ae le gata i lea, e filifili uma tagata mo ia lava. Afai e te le fia ofuina se ie puipui, faamolemole. Voilets toe foi i le faiga ma le faʻafuasei manuia, ma e mafai ona e mauaina mo oe lava se faʻaonapo nei faʻataʻitaʻiga o se ufiufi masani mo lau faʻaipoipoga. Pe e te manaʻomia latou pe leai, filifili ae e te leʻi filifilia se lauulu lauulu faʻaipoipo.

Lulu lauulu

O le taʻutaʻua o le laulu o le faʻaipoipoga e masani ona fafagu i la matou faʻaaliga o foliga o uumi, tafe o laʻei, teuteuina i penina ma taimane poʻo le laulu lamolemole. Ae i nei aso, le tele o teineiti, e le faʻalogo i tu ma aga, faʻaipoipo ma ni teuga 'oti, ma e ui lava o le filifiliga o ata e laʻititi, o le faʻaiuga o se filifiliga faʻamalosi e iloga. Alu mo se oti ulu i le lua vaiaso ao le i faia le faʻamanatuina, ina ia i le vaitau lea o pito o le lauulu avea malie.

Lauulu laʻau lauulu o se sili ona taua faʻamatalaga, ma sili ona taua, e atagia ai le tagata taitoatasi o le teine ​​faʻaipoipo ma lona tofo. Tusa lava pe na sili atu le faʻaiʻuga mulimuli atu uma faʻamoemoe o le teine ​​faʻaipoipo, ona o le tele o lagona ma le maasiasi, o le a le toe popole ai pe a uma le ipu muamua sapani. Saili se sitaili lelei o le a amata galue ma oe i ni nai masina aʻo lei faia le sauniga, ma o le a ia faia se lauulu laulu e fetaui ma oe.

Filifili se lauulu

A filifilia se lauulu, e tatau ona mafaufau i mea e pei o le ituaiga foliga ma lauulu. Ae ui i lea, o le mea taua o se lauulu ina ua mavae se tausaga o le faʻamamafa o le oval, faamalulu le mata, faʻamalu foliga, nana lauulu lauulu.

E taua le matauina o le fua i mea uma ae aua le galo e uiga i lou tulaga.

O 'oti mo le uumi o le' umi ma le umi-le umi lauulu

Afai e te matauina ua amata ona mou ese ma manifinifi lou lauulu - aua nei galo e uiga i balms, masks ma isi togafitiga tausiga o lauulu. Filifili saʻo mo lau ituaiga ma o le iʻuga o le a le umi i le afio mai.

A faʻapea o loʻo foliga talavou ou foliga ma naʻo le maanuminumi muamua, le umi o lauulu, e mafai ona faʻaitiiti. O le filifiliga sili lava o le umi i le itulagi o tauau ma tauau tauau.

Tofotofo ma 'auʻesea - faʻafuaseʻi, uumi - mafai ona nana le atoatoa foliga. O pulu laʻau o le Bob ma le bob o se filifiliga matagofie mo soʻo se matua ma le afa-umi lauulu.

Afai e te laki ma le lelei o laulu e mafai ona e faia se lauulu 'ulu. O le a faʻamamafa i le taimi e tasi le mamalu o ou foliga ma nana le matua.

A laʻuina laʻau uumi uumi ma le afa-le lauulu, faʻamuamua i filifiliga le mautonu i lauulu laʻititi, piki i luga ma faʻaʻumiʻumi lou lauulu.

Feololo ma puʻupuʻu uumi - vali lauulu ma sitaili

I se tausaga matua, alu ese mai le lauulu umi o lona uiga ua uma ona leiloa se numera o tausaga. O se laʻititi laititi, apefai pe faʻapupula e mafai ona toe faʻafouina le lauulu ma vaʻai faʻalelei.

E matua le manaʻomia le filifilia ni lauulu pupuu, pe a fai e leai se agaga mo i latou. I le pito i luma iinei tatau ona o le matagofie ma le aoga o teuga.

Lulu lauulu ma se faauu sikola o se matagofie tutusa, o lenei filifiliga e le manaʻomia ai lavelave lalelei.

Aurora ma se pulou i luga o le pito i luga i se puʻupuʻu faʻamatalaga ma vaega lata i itu ma tua o le ulu foliga sili atu e masani ma matagofie.

O pulupulu asimetric e lelei i soʻo se umi o le laulu, ae maise i le averesi. O loʻo i ai se filifiliga tele mo teuga teuteuina.

O se pulu niniʻi puʻupuʻu e manaʻomia se foliga lelei atoatoa, aua nei galo e uiga i ai.

Afai ua leva ona e fasefulu, e tatau ona e faʻaalia o le lanu masani o lauulu i lenei tausaga ua le o toe malamalama ma foliga, efuefu lauulu ua aliali mai. O lenei ua faalanuina lauulu o se mea tatau. O le paolo taumatau o le a fesoasoani ia te oe e leiloa i ni nai tausaga. Aloese mai le soona tone, latou te matutua.

Lauulu lanu, sitaili ma tausaga

E leai se afaina o le lauulu 'aina e te manaʻomia: bob, sikuea, cascade, tusa lava pe faʻafefea ona e tuʻuina au' au - afai e le saʻo le filifilia o lauulu lauulu, e oʻo lava i le sili ona lalelei faʻataʻitaʻi le a sefe le ata. O le mea lea, o le filifiliga o laʻei ma le filifiliga o le paolo mo lauulu e manaʻomia ona latalata faʻaeteete i ai. Le faia o lenei mea, manatua ni nai tulafono laiti tulafono.

Le mea e faʻamalosia ai le laulu, e paga lea, o le matua, ma o laʻititi o loʻo laʻititi lava. Taumafai ia itiiti ifo lemu lau lauulu.

E aoga tele le faʻafouina e le gata o le valivali o nai leo leo, ae o le faʻataʻitaʻia o le valivali alualu i luma: shuttle, ombre ma isi. E oʻo lava ile faʻailoaina maualuga e mafai ona suia oe pe a fai o ata e filifilia gofie.

Aua le fefe i le teuteuina lelei o sitaili ma valivali. I se isi itu, o le mea e sili ona lelei e fetaui mo oe ma o le a avea ai oe ma tagata talavou.

Aua e te tuulafoaia le styling, tusa lava pe o le a le maualuga-lelei laei lauulu oe faia, o lona foliga le saunia o le a faaleagaina uma mea ma faaopoopo oe i tausaga.

1. Manaia pi

O laina manino e tosina mai ai le mata i le le atoatoa o foliga, ma e mafai e le ata ona faʻailoa mai ai maanuminumi i itu o mata poʻo lipine nasolabial. O se laina masaesae ma le le mautonu ma ni laina paʻepaʻe ua faʻapupulaina pe faʻapogisaina, peitaʻi, o le vaʻai lea, ogatasi foliga, ma tosina ese ai le mafaufau mai nai mea le atoatoa.

O le lauulu faʻamalieina, maʻeʻe e laʻititi lava, aemaise pe a paʻu le lauulu ma foliga o le ulu e latalata i le mea lelei. A teisi pupula foliga tuuina atu le atoa ata mama ma le faatamala chic, ma isi otometi faatulagaina le tagata e ona le lauulu ao talavou.

5. Faigofie kapeta

Suluʻe faʻafuaseʻi lauulu i luga o le auvae, o loʻo faʻaavanoaina le oval o se auala sili lea e faʻaleleia atili ai le mata, taulaʻi atu i le alafau, ma sitaili i le laʻau o le "mago ma le alu" o le a laveaʻiina ai oe mai le sili atu ona matua iloga foliga - o le soona talitonuina, taofiofi ma le malie o le ata. Lelei moni anti-matutua mo lauulu laulu!

I taimi uma, e tusa lava po o le a le lanu ma le umi o le lauulu, curls faaitiitia lo latou e ona mo le lima tausaga. O tagata uma na auai i le suʻesuʻega na iloiloina ata o fafine lava ia e tasi ma le fulufulu lima tausaga le matutua nai lo latou lava ata ma curls. Tusi!

7. Lauulu i tauau, o ese pito

O lenei teuga e sili atu le aoga pe a faʻatusatusa i le tutusa umi, ae faʻataʻatia ma pito i totonu. Ua sili atu le matala mai ile foliga, ua amata ona matauina le mata, ma foliga ua teuteu atoa. O le taofiga o “sui o” e iloa o se auala sili ona aoga e faʻaitiitia ai tausaga!

Oti mo lauulu uumi

O le galuega autu o nei oti oti o le nana o le auvae e lua ma le “aveese” le le atoatoa o alafau. O le mea lea, afai o ou le atoatoa atoatoa o loʻo faʻamauina i le pito i lalo o le tolu o foliga, e tatau ona e faʻatuina ni laʻau e le gata i tauau.

Ma le isi, e le tatau ona i ai ni mataʻu maʻeseʻese - o loʻo i ai, o le faʻauʻuga auala e talia.

"I lalo o le tama"

Ioe, o laʻei lauulu e ono foliga mai e pei o se toa le faʻamalosi atu i le toʻatele, ae e aoga lava. Moni, o lenei lauulu tipi e talafeagai mo fafine na, faʻafetai i lelei faʻalenatura faʻamaumauga, e le manaʻomia e "nana" ma "faʻapipiʻi" soʻo se mea, ae naʻo le manaʻo e faʻafouina ma toe faʻafouina lo latou ata.

O lenei hairstyle o le a le faia se mea sili ona matagofie: na o le faʻamamaina o alafau mama, o alafau aliali, foliga masani masani ma se ua matagofie matagofie. I se upu, o loʻo faʻamamafaina ai mea lelei uma o ou foliga mai.

Faigofie le leai o se lauulu

O le "lokaina o le" loka ma le fusi saua na le maua ai e se tasi le laititi pe sili atu le manaia. I se isi itu, o le le lava o faʻalenatura o loʻo faʻaopopo e le gata ua faʻaopopo le malosi i le faʻatusa, ae o nai tausaga faʻaopoopo foʻi ile nei tausaga.

Lea e sili sili ona filifilia o se lauulu 'ulu e mafai ona taʻalo taʻalo ma lau lauulu - mautinoa, amanaia o ou faaletonu.

Cascade luga o le lauulu uumi

O lenei auala o le toe faʻafouina o le a sili atu le aoga i le tuʻufaʻatasia ma le taofiofia faʻamamaina. Ma o le mea lilo e matua faigofie lava: o le taoto faʻataulaitu faia foliga e sili atu ona aulelei ma manaia.

Ma le isi, sina laititi i le ulu e fesoʻotaʻi ma talavou ma le faʻatamala.

Cascade luga lauulu ma le laulu e laulu

Stylists mafaufau i lenei lauulu filifiliga sili atu aoga nai lo le muamua, talu ai ma ia mafai ona sili atu lalafi le matua moni. O nisi o sili ona manuia fofo i lenei hairstyle:

  • apefai lalo ifo o le auvae - mo tagata e ona se foliga atoa,
  • ma le sitepu muamua e faʻasaga i taliga - mo fafine manifinifi,
  • saeia, faʻaiʻu i le auvae, umi le umi - o se isi filifiliga.

O le mea lea, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o fafine e te i ai - filifilia le sao faiga mo lenei lauulu, o le a mafai ona e foia ai le sese i ou foliga ma taulai atu i nofoaga matagofie.

Bob poʻo le sikuea

O nei oti oti e lelei ona ua faʻamauina i se vaitausaga: o tamaʻitaʻi e silia ma le fasefulu ma le 20 tausaga le matutua o teine ​​e tutusa a latou filifiliga o le a foliga 25-27 tausaga.

O lea, e tusa lava po o le a le sini e te tuliloaina, filifili se tasi o nei oti oti ma e te le leiloa.

E vaʻaia vaʻaia ni nai tausaga ma e tele filifiliga:

  • Fonotaga ma "i lalo o le pulou" (talafeagai mo fafine manifinifi, uumi ma foliga matagofie),
  • ma se pupula tele, faʻaʻataʻataʻina uiga, o ni laina le tutusa.

O 'oti ulu e faʻatatau i galugalu curls

Afai oe masani ona i ai curls poʻo a itiiti laʻitiiti galugalu curls, ua sili ona e laki: iinei e te manaʻomia le suia o le umi ma faamamafa atu le tele o le manoa.

Ae o tagata e iai le lauulu sao o le a tatau ona taumafai e filifili se laulu lea e faigofie ai le tuuina atu o le lauulu sili ona masani ai le le tutusa.

Lauulu uumi

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona sefeina au uʻumi umi - latou te aveeseina pe tusa ma le lima tausaga, seʻi vagana, o le mea moni, mulimuli i ai. Uluai totoa, faʻamasinoga - o le a fesoasoani i fafine manifinifi.

E naʻo le mafaufau: o tamaʻitaʻi atoa ma sui o le matua o le 40+ solofanua ma le tele o isi sitaili o loʻo taofia.

O le a le hairstyle e te ofuina?

Kiliki "Pei" ma maua naʻo le sili pou i luga o Facebook ↓

Kerisiano Mareko


O lenei sili-lauiloa lauulu lauulu na lauiloa mo le galulue ma tagata auai o le TV faʻaaliga "Top Model i Amerika Style". Fashionistas mai ata TV ua masani ona faitioina le stylist mo le le faʻaumatiaina ma le leoa o latou laulu umi ma faia pupuu 'oti nai lo.
O lenei ua galulue faʻa-Kerisiano Mark ma le tele o fetu. O se tasi o ana galuega taua mulimuli o le fulufulu lauulu mo Lea Michelle i le ituaiga o tisiki pailate teuteu.

Mara Roszak


Stylist Mara Roszak mai Hollywood e lauiloa mo le faia o sitaili mo fetu ae latou te lei o atu kapeta. E tele fetu o loʻo i totonu o le faʻatusa ata: Lily Collins, Emma Stone, Mila Kunis, ma isi.
Uma fafine Mara tuuina atu fautuaga matagofie - ia aua le fiafia mo le uumi lauulu, ae nai lo - faia sili masani 'oti pupuuaua e ese lo latou lalelei.

Faailoga Townsend


O se tagata taʻutaʻua Hollywood stylist lomia lana lava susulu mekasini. Fai se lauulu laʻititi ma Mareko e mafai. Ae e tau atoa lelei. Faatasi ai ma na o Townsend e le galulue ... Faatasi ai ma ana au asiasi masani i ai o Jessica Bill, Holly Berry, tuafafine Mary-Kate ma Ashley Olsen. I se taimi e le i mamao atu, o masaga masaga na faʻaali mai i le lalolagi ma lauulu mai ia Mark. O le faʻavae mo nei faiga o lauulu o galu, "sosolo" i le 'umi atoa o le lauulu.

Aura ula


O se tamaitai lototetele fou mai Niu Ioka e fiafia e galue ma lauulu malamalama ma le masani ai. I le 2015, Aura Friedman toe foi i faiga masani valivali lanu. I le taimi lava e tasi, na lauiloa ai le tele o valivali metotia. O nisi nei o:

  • Ombre (faailoilo i le 2 "autumn" tones)
  • Splashlights (faalava uila tusitusi i luga o le lauulu uliuli)
  • Suauu Manoa Lauulu (manoa uliuli ma lanumeamata ma lanumoana "nofoaga")
  • Masini efuefu (siliva siliva o lauulu)
  • Opal Hair (penina penina)

Aura Friedman tagata faatau - sili ona lauiloa fetu. Sa masani ona ia le toʻalua ia J. Lawrence, tagata leo leo K. Polyachek, tagata fai pese ma pese pese Lady Gaga.

James Pekis


Lauulu ulu-stylist o loo vaaia le teuteuga o hairstyles mo le mekasini Fagaloa. O ulu ia Pekis - masani, ae i le taimi lava e tasi - matua faigata. Le matai e alofa faʻapitoa mo lalaga. James faia ni fausaga lavelave mai fulufulu ua liua le lauulu e avea ma mea taulimaina. Fai mai le stylist, o braids ua na o se meafaigaluega sili ona lelei mo vave lauulu sitaili.

Fai mai James Pekis leaga e leai se lauulu. O le mafiafia ma le manifinifi laulu e le taua. O se tomai faapitoa ua lava - ma i luga e iai Curls mafai ona faia se laʻei lauulu.

Ole fautuaga autu a le Vogue matai o le filifili lea o se paolo mo valivali e le tusa ma le masani, ae tusa ma lau ituaiga lanu.

Sara Potempa


O le amataga o lana galuega na faia i totonu o le tamai Chicago salon. O lenei, o le stylist e galue ma faʻataʻitaʻiga ma fetu tifaga. I luga o lana Instagram, Sarah Potempa faatulaga 100 aso marafoni ma o lenei i aso uma na te lafoina ata ma laei fou.

Ina ia mafai ona ausia galu faalenatura i luga o le lauulu, Sara aumai 2 lelei fautuaga:

  • Alu e moe ma fili ma fulufulu.
  • Ae e te leʻi alu e moe, faʻapipiʻi le kulimi mago i luga o vilivae ona filiʻai loa lea o ia sulugatiti.

Harry fiafia


O le talenia Hollywood stylist o, talu mai le 15 tausaga, ua "paʻu" i lauulu. Sa galulue ma Harry Josh le sili pueata alamanuia fai pisinisi. Na auai o ia i faʻavaomalo faʻasalalauga faʻalauiloa, faia faʻataʻitaʻiga mo ituaiga Marc lakopo ma le Louis Vuitton. Ina ua mavae tausaga o galulue ma tagata lauiloa, na amata ona valaaulia Harry Josh i televise poloketi, faapea foi ma lomiga lolomiga Vogue ma Alofa.

Teine tausimaʻi, supermodel Gisele Bundchen faatasi ai ma le fesoasoani a Harry, na ia maua ai le lauulu lauulu sili ona manaia. O se lauulu mo le taimi umi "susulu" i luga o laupepa o ata matala.

Chris McMillan


Se tasi o sili ona lauiloa stylists i Amerika. Toatele e o i McMillan hollywood fetuFaatasi ai ma Anne Hathayay ma J. Aniston. Mo le mea mulimuli, le tagata fausiaina le laulu lea na aliali mai ai le tamaitai fai ata i le faasologa "Uo".

E iai le lapoʻa o Chris network of salone aulelei i Amerika, ma lana potu potu i Miami e fiafia ai popolevale lauiloa. Ma e le o se mea e ofo ai. I le mea uma, o le tele o teineiti latou te mananaʻo i sitaili tutusa o tagata lauiloa.

Ole galuega a stylist Neal Moody talu le 1993 e le alu ese faavaa mekasini. Mo le tele o faʻataʻitaʻiga ma tamaʻitaʻi taʻutaʻua, o Neil e sili ona fiafia i ai ... O le mea pito sili ona iloga na faʻataunuʻuina le tagata fai fulufulu o faʻasalalauga faʻasalalau mo Armani ma Burberry. O le stylist e lauiloa foi mo le oso muamua lava oloa tausiga lauulu. E talitonu Neil o lauulu pupula lauulu ma siliva blond o sili sili ona lelei o le 2017.

Fautuaga a Stylist: aua le faʻaaoga leaga lauulu selu. O se selu maualuga-lelei e le gata o le puipuia o lauulu mai le leiloa, ae o le faʻaosofia foi o latou tuputupu ae.

Serge Normant


O le lauiloa taʻutaʻua na faia lana lava ituaiga o fulufulu mea teuteu - Serge Normant. O Serge o se uo lelei ma e fiafia tele i faatufugaga Iulia Roberts.

O le Norman taumafai i taimi uma mo le mea sili - na te faia mea uma ina ia avea tagata uma o ana tagata asiasi ma avea ma se tamaitai lalelei ma le lauulu e le mafaatusalia. E mafaufauina ma le faaeteete e le tagata fulufulu ata ata i le lumanai, feutagai ma tagata faatau, ma o nisi taimi e talosagaina foi i latou e aumai ni ata o latou sili ona fiafia i ai lauulu.

Faʻafefea ona filifili lau sitaili

Lalo o le fautuaga mai se tagata Amerika faʻapitoa faʻapitoa i laʻei lauulu mo sili atu nai lo le 10 tausaga, o le na faʻavaeina le IHMS, Stephanie Brinkerhoff.

Ina ua uma ona galulue ma le tele faʻaipoipo, sa ou mafai ai ona tuʻufaʻatasia se lisi o mea e lelei ma leaga mo eseese ituaiga o laʻei lauulu. Pe e te filifilia se lauulu maualuga pe afa-maualuga, pe ae faʻatagaina lou lauulu e pa'ū saoloto i luga o ou tauau pe tuʻu i ou tafatafa - iinei o le ae mauaina uma mea e lelei ma leaga.

Loimata lauulu

E foliga matagofie. Aemaise le faamaneta pe a fai o le lauulu e matua umi lava. E talafeagai lenei. E oʻo mai i le faʻaiuga o le afiafi, o le a le lava le ulu o lou ulu i le miliona hairpins i lou lauulu. E le taofiofia lea. Ole a le e manaʻo e popole e uiga i le faʻamaoni o le fulufulu ma gaioiga uma na faia, e peiseai e i ai ma le maualuga o lauulu.

Le sili sili ona leaga o le paʻu lauulu o le atoatoa unpredictable. Talu ai o curls e feaveaʻi, e faigata tele le siakiina o latou. I le iʻuga o se aso umi, latou te mafai ona atoatoa le vevesi. E oʻo lava i le tasi curl e le o i ai i lona tulaga e mafai ona faʻaleagaina ai le ata, ma e faigata lava i le faʻatumauina o foliga o le lauulu ma le aofaʻi, pe a fai e le saʻo.

Afai o le a faʻamuamua lauulu laʻititi, ia mautinoa o le taimi o le aso o le ae maua le avanoa e faʻasaʻo ai. O nai asiasiga i le faʻata e lava ia e faʻaalia ai oe ile Atua i le faʻaiuga o le afiafi. I se faʻaopopoga, i le amataga o le aso faʻamanatu, e mafai ona e maua sina malosi, ma e oʻo foʻi i le amataga o le faʻasaʻo, latou te foliga sili.

Afa Maualuga Hairstyle

E foliga matagofie pei o lulu lauulu, ae ma se upega saogalemu i foliga o fulufulu ma e le o vaaia. O loʻo i ai i ai le autu faʻapitoa o le lua faafeagai ituaiga o lauulu. E faigofie ona saili se nofoaga mo le faʻapipiʻi o se mea fesoasoani i luga o le malvinki ma tutusa afa-maualuga lauulu nai lo luga. Talu ai le apex ua faʻamautuina, o le a faigofie ai le faʻatumauina o foliga ma le tele nai lo luga malulu lauulu.

Ona o le mea moni o le afa o le lauulu e ui lava ina paʻu i lalo, e mafai foi ona latou le mautonu pe pepelo le palapala, faʻapea foi ma le malulu.

Afai e te le lagona le mafanafana i se lauulu maualuga, e sili atu le filifili o se afa-maualuga nai lo le tuua o lou lauulu lulu. Na ia uuina sili, tausia lona foliga ma masani ai foliga sili atu le manaia.

Lauulu maualuga

E faʻanoanoa ma malu! O le a le isi taimi o le a mafai ona faia se sili maualuga maualuga lauulu e pei o lenei ma le foliga faʻalelei i le taimi e tasi? E matua tele filifiliga mo lona faʻatinoina. Lauulu maualuga ituaiga uiga o afe o matagofie foafoaga i luga o le ulu i eseese sitaili. O le a taofiofi mamau i le aso atoa, lea o le a faʻateleina ai le avanoa e galue lelei ai i ata o le afiafi.

O le tele o uumi lauulu foliga i luma foliga manaia. Latou te ono le talafeagai, aemaise lava pe a fai e te malo lou laulu.

Ia mautinoa e te fiafia tele i lau laulu maualuga, e le gata mai i tua pe o le itu i luma, ae faʻapea foi mai le pito i luma. Ia lalagaina lou lauulu faʻalelei ma fememeaʻi o ou foliga, e sili ona manaia.

Lauulu laulu

Lauulu i le tasi itu, faapea foi ma le afa-maualuga, o le a faʻatagaina oe e taofi le umi, ae aua le popole i le foliga. E aulelei manaia i luma ma maua i ata.

O le tele o lauulu i le tasi itu o loʻo i ai i le soʻona maualalo fituga i le ua ma ufiufi le taliga, lea ina ua mavae sina taimi amata ona faʻalavelave. I ata, i le tasi itu, o lau laulu foliga o le a foliga manaia tele, ae i le itu faafeagai, o le a le mataga.

Mafaufau pe o le a le itu o le a e tu ai i le au valaʻaulia i le taimi o le sauniga ma fai o lou laulu i lea itu. Taumafai e puʻeina le pueata foliga i taimi uma aʻo leʻi aveeseina ma faliu i le tioata itu ma le laulu.