Galue ma lauulu

Talanoaina Balm Concept

E i ai taimi e te manaʻo ai e sui lou ata, faʻaopopo se "faʻailoga" i ai. I ia tulaga, o le pulu mimilo o le a avea ma tagata faʻaola. E taʻua o le tonikolo. I ai, e mafai ona e suia le paolo o lauulu mo se taimi puupuu e aunoa ma le afaina ai o latou fausaga.

I lo latou aoga, tint balm ma vali e, i le taimi muamua tilotilo, tutusa. Peitaʻi, e naʻo le manaʻomia ona suʻesuʻe ma le totoʻa uiga o oloa ma malamalama i mea taua, aua o le a iloa vave lava o le eseʻesega i le va o le tupe e tele.

Tulu fulufulu po o le lauulu lanu? E mamafa

Pe a faʻatusa i se lauulu atoa, o loʻo iai se tele o mea taua e maua ai.

Latou te le taua mea i lauulu mea nai lo le lanu. O le tui o le tonic e aofia ai ma le agamalu vaega e le ati i totonu loloto o le laulu ma faʻapea e le afaina ai.

Mai le isi faʻaopopo, o loʻo mulimuli lemu mea nei: a uma ona faʻaaogaina le lanu malulu, o le laulu e tumau pea silika ma susulu, e le toe avea ma le palapala, maʻimau ma matutu, pei o vao mago.

Mo le tele o fafine, e leai se faalilolilo pe a uma le amataina o le teuteuina o lauulu valiina ma vali, e taua le faaaogaina o nisi mea teuteu e faatoʻafilemu curls ma puipuia latou mai le faaleagaina. A maeʻa le lanu malulu, o le tausiga faʻapitoa e matua le manaʻomia.

O faʻaopopo e aofia ai foi ma le mea moni o se tasi fagu ma le tonic e lava mo le tele o faʻaaogaina, e le mafai ona fai mai e uiga i vali lauulu.

Ina ia suia le lanu o le lauulu ma se pasama, e le manaʻomia le alu i le fale lauulu i le tagata fulufulu lulu, o le valiina auala e mafai ona faia e aunoa ma ni faʻafitauli i le fale. E faia vave ma faigofie tele. Ma vali, e tele atu faʻafitauli, o le tele o teineiti e le faʻamalosi e sui le lanu o latou laulu ma ia toʻatasi.

Palu vali paʻu e fufulu vave vave pe a faʻatusatusa i vali. O le taimi lava e te fufuluina lau lauulu e fa taimi, o lau lanu lauulu masani o le a toe foʻi atu ia te oe. O se mea e sili ona finau faʻaopoopo, ae i le mataupu lea o le a talanoaina mulimuli ane, o le a sefe lea tulaga.

Tulu fulufulu po o le lauulu lanu? Taua mea leaga

Le autu le lelei o tonics o le le mafai ona vavalo le lumanai lauulu lanu. E aoga le soʻona faʻaalia le oloa mo se minute le umi pe sese le faʻatulagaina o ia lava i le paʻu na faʻatauina ma lona fetaui ma le lanu masani, ona o le faʻaiuga atonu o le pelenise ma e le o le mea ou te manaʻo e vaʻaia i luga o loʻu ulu. E mafai ona sui le apamemea mumu e pei o se tamato tamato. Mai le plum - le lanu o le lilac. I lenei tulaga, e fesoasoani le pala e mulumulu ese vave, i le tulaga o le le fetaui i le lanu, o mea uma e mafai ona faʻasaʻo. Ma vali o lenei le mafai ona faia faigofie, e tatau ona e ufiufi lou lauulu ma se paolo fou i luga o le mea na faatoa e mauaina. O se faiga faapena o le a mafua ai se faʻaleagaina tele o le lauulu laʻau ma mulimuli ane faʻaleagaina ai i latou.

I le tulaga o le faʻatauina o se tonic le lelei-lelei, o le oloa e mafai ona vali e le gata lauulu, ae o mea foi e oʻo i ai le ulu e faʻafesoʻotaʻi: se aluga, ofu lavalava, pulou ma isi mea uma.

Talanoaina Balm Concept

I le lalolagi faaonapo nei, o le filifiliga a kamupani e gaosia le lanu malulu e matua tele. Mata feosofi i luga o le vaʻai o le tele o mea faigaluega i luga o le faʻaali tulaga, o lea, e foliga mai, matua ese foliga i foliga, meatotino ma tau.

O se tasi o kamupani na gaosia ni polofesa faʻalelei o le Concept. O le tulaga ese faʻaaoga na faʻaaoga i totonu o le seleni na atiaʻe e saienitisi Siamani ma fetaui ma tulaga faʻavaomalo. I nai tausaga ua tuanaʻi, o le gaosiga o le Manatu na siitia atu i Rusia, lea e faʻaauau ai ona faʻatautaia e tagata faʻapitoa mai Siamani. O lea sa mafai ai loa ona faʻasaoina atoatoa le lelei o mea taugata ma maua ai tau tau.

O afea e mafai ai ona ou faʻaaogaina

Concept Coloring Balm ua mamanuina mo le faʻaogaina i luga o muaulu valiina. I ai, pupula ma lanu susulu sapalaiina mo se taimi umi. Mo teineiti e masani ona faʻaaogaina le vali, o le Concept tint hair balm o le a fesoasoani e faʻamalosia le lauulu i se tulaga lelei, faʻamalosia ma faʻamalosi. O se mea faʻapena e mafai faʻafetai i le pi pi, o suauʻu eseese ma lecithin, o vaega ia o le pulu.

I le faʻaopopoina o mea uma o loʻo i luga, o le tinted balm Concept e faʻaleleia atili le tulaga o le uluulu, faʻaleleia lona tulaga faʻapaleni hydrolipidic ma tausia ia lelei.

Tinted Balm Concept: iloiloga

Manatu o se lauiloa lauiloa tagata lauulu teuteu kamupani. O le mea lea, o le tele o eseʻeseʻeseʻeseʻuga iloiloga e uiga i le faʻalanuina o pulu Polokalama I luga ole Initaneti.

Tele teineiti matauina o le oloa ei ai se manogi manaia ma se tau taugofie (e tusa 300 rubles). E le pei o isi palanikeke foliga, e le pisia mea e faʻaaoga e le ulu i se mea.

I le minus, fafine matauina o le "Manatu" (tint balm) ei ai se dispenser le fiafia. Ona o ia, o le oloa mafai ona tufatufaina tutusa e ala i lauulu, ona o le lanu o le a liliu ese spotty. O le mea sili, mea uma o se faʻaletonu e afaina ai lauulu o loʻo iai ni lanu enaena enaena, o luga o fasi paʻepaʻe tutusa e manino lelei.

Fai mai teineiti o nisi taimi e faʻafitauli a le saʻo o le paolo. O le mea lea, e tatau ona e mataʻitu ma le faʻaeteete le taimi ae aua le soona faʻaalia le palu luga o lauulu, e oʻo lava i seisi minute.

"Manatu" (tint balm) e lelei mo i latou e faʻaaogaina faʻapitoa vali ma faatasi ai ma le fesoasoani a se tonic manaʻo e faia ia sili atu le susulu o le lanu ma toe faʻalelei mo se taimi umi.

Faʻamatalaga o Balm Concept

  • Brand Manatu Fou Up ua fuafuaina mo le fetuunaiga lanu uma pe a uma le valiina, ma ia tuuina atu le paolo filifilia i lauulu e le pala.
  • Tagata gaosi Manatu - O se kamupani teuteu teuteu lea e gaosia ni pulu o le amonia-leai se tuʻufaʻatasiga, faʻapea foʻi ma se laina o polofesa faʻapolofesa. O tau mo ana oloa e maualuga tele, mo se faʻataʻitaʻiga, Fresh Up balm i le averesi tau o le a tau 470 rubles i le 300 ml. O le tele e talafeagai, mo pupuʻu lauulu o le a lava mo se taimi umi, mo le laulu umi - o le a lava mo le umi atoa (o le a tumau pea).
  • Faʻavaeina - O le tala fou Up tinted balm o loʻo i ai ni vaega mai suauʻu faʻalenatura ma mea masani i mea nei (o le suauʻu linseed, vitamini A, B, E, F, o le suka feololo ma lecithin). E taua e le o iai i le tonic ni amonia ma le agamalu malosi. O le tuufaatasiga e aʻafia atoatoa le lauulu, fafagaina i latou, e maua ai se puipuiga faaopoopo. I luga o le ulu - faʻalauiloaina le faʻamalosia o le hydrolipidic paleni.

Vaega Uiga Manatu Fou Up balsam

O le tonic e matele lava ina ia faʻatumauina le lanu o fulufulu vali seia oʻo i le isi valiina poʻo le faʻamamaina o le samasama ma le lauulu sinasina, ae e talafeagai foi mo faigofie (le tumau) valiina. E maua ai le vali lemu, ma le maualuga-lelei lanu lanu e tumu ai lauulu i le sili atu le lanu, e aunoa ma le faaleagaina o le fausaga o lauulu fuata ma le ulu.

O le lagomeli i totonu o le tuʻufaʻatasiga e puipuia atoatoa lauulu, ma e gaoioi foi o se mea mo le fauina o pito poʻo le faʻaleagaina e mafua mai i perm, e toe faʻafoʻi mai le susulu masani.

O loʻo i ai ni meatotino faʻapitoa. O le lecithin vaega e maua ai le agamalu ma le silkiness. Tele mo ituaiga uma.

Faiga o talosaga

A o le i faʻaaogaina le balm, e tatau ona fufulu ma faʻamamaina le laulu, ae mo se faʻafaigofie ole faʻaaoga, e mafai ona e tuʻua laititi. Aua nei galo e uiga i totigilima. O le aofaʻiga atoa e tatau ona tufatufaina atu le aofaʻi o faʻatupe (pe a manaʻomia), ma faʻatali 3-5 minute mo le faasaʻoina lanu poʻo 10-15 minute mo atoatoa ma saturated valivali. Fufulu ile vai mafanafana seʻia le lanu.

Valivali tagata pikiina

O le palette e fai ma sui o le lautele ituaiga lanu:

  • mo lauulu uliuli (uliuli),
  • mo lauulu sinasina (enaena),
  • mo lauulu lauulu,
  • apamemea ata (apamemea),
  • lanu mumu (mumu).

O loʻo i ai ni foliga taua se lima e talafeagai mo lauulu lauulu ma le uliuli lauulu. O le tele o le Concept balms o le tulaga ese o le tausiga lavelave, lea o loʻo faʻamoemoe e fafagaina ma faʻatumu le fausaga o lauulu laupepa i matagofie ola.

Chuikova Natalya

O le tagata mafaufau. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Ianuari 19, 2014, 22:06

ma faʻapefea ona faʻaaogaina? pe a fufulu lau lauulu pe nofo pei o le vali?

- Ianuari 19, 2014, 22:22

ma faʻapefea ona faʻaaogaina? pe a fufulu lau lauulu pe nofo pei o le vali?

Sa ou faʻaaogaina le Tonic, o iina ina ua uma ona fufuluina loʻu laulu mo le 30-40 minute e tatau ona e faʻaaoga, ona fufulu lea.

- Ianuari 19, 2014 22:23

faalua i le masina sa lava mo aʻu, ma le masani. lauulu lagona lelei.

- Ianuari 19, 2014, 22:42

ma pe faʻafefea ona nofo mo 40 minute ma se tonic afifi faataamilo i lou ulu?

- Ianuari 20, 2014 05:06

O se tasi e masani ai na solia lona lauulu, ma ina ua uma le aso sa ia vali i le balsams))) Sa ia maua le laulu malulu o lanu uma)) Ma o le mea moni mo lenei ua avea i latou paepae e leʻi afaina tele. Ma atonu e matua saogalemu lava ile tausiga tatau.

- Ianuari 21, 2014 10:42

Ou te faʻaaogaina le tonic - tuʻu tutusa tutusa i luga o fulufulu mimigiina o lauulu, tuu i luga o se ato, i luga o se pulou mo le mago lauulu. I le 30 minute, fufulu lelei. Ou te faia tasi i le vaiaso. Ou te fiafia i le tonic - taugofie, tausia fulufulu pei o se palama.

- Ianuari 22, 2014 10:48

Ou te faʻaaogaina le tonic - tuʻu tutusa tutusa i luga o fulufulu mimigiina o lauulu, tuu i luga o se ato, i luga o se pulou mo le mago lauulu. I le 30 minute, fufulu lelei. Ou te faia tasi i le vaiaso. Ou te fiafia i le tonic - taugofie, tausia fulufulu pei o se palama.

TONIC, teuga?
o se mea fou

- Iuni 10, 2018 14:32

TONIC, teuga? o se mea fou

Faatatau mataupu

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Manatu faaalia mo i latou e le o iloa faʻaaogaina le mea faigaluega saʻo! (ma ata)

O lenei ua ou valivaliina i moli malamalama, iva. Ae le i oo i lena, mo le tele o tausaga sa ou valiina ma le henna (o le mea pito sili ona mataga ulaula o loʻu laulu, chemistry sili atu), ona mo ni nai tausaga na ou iloaina na o sui lanu, ona ou fesuiaʻi i tumau pea vali ma le foliga mai o lauulu sinasina.

Ma, ina ua uma ona faitauina iloiloga e uiga i lenei mea faigaluega, e mafai ona ou avatu ia te oe ni fautuaga i le faʻaaogaina o le paolo (pei o le tagata na 'ai atoa le taifau maile i luga o lenei):

+ Ia fufuluina pea le lanu enaena ma le isi, lauulu tausiga bolsam po o le ufimata. E le mafai ona faʻaoga le lanu i luga o le lauulu i se mea e le faʻamalosia ai, o loʻu uluaʻi luluulu na ia taia aʻu i loʻu ulu, ma isi tagata e faʻatonuina lauulu lulu fai mai. I le taimi muamua ile faʻaaogaina muamua, seʻia e iloa lelei le malosi ole oloa. Ona mafai lea ona suia le tikeri o le faʻaopoopoina o le tausiga balm.

+ Aua le faʻaaogaina tinting oloa e pogisa nai lo lou lauulu lanu e sili atu nai lo 2 tone. O le ufiufi lanu o le a le pepelo i luga o latou masani ma tutusa, ona pau lava. Aua le taumafai. Masalo pe a na o le sili ona faavaivai, ae fufulu ese?

+ A e sili atu, aua le faʻaoga paolo e mama nai lo lou lauulu. E te le maua se tali, naʻo le le aoga.

+ E mafai ona e faʻaaogaina le paʻu tipi faʻamalosi pe afai e te valiina le leo i luga o lona leo, o lona uiga, afai o lou lauulu e valivali ma le chestnut, ona faʻapipiʻi lea ma le lotoa le chestnut, pe a e manaʻomia le lalosi, ma lou lanu lauulu e enaena enaena, ona aua le faʻaogaina cherry lanu, o le ae le maua se tali talafeagai. O le ai ai se lanu mumu lanu mumu pe o le a pa'ū i nofoaga.

+ Afai e te manaʻo e faʻaaogaina le valiina o soʻo ma masani ona sui le paolo o lauulu i la latou fesoasoani, filifili ni vailaʻau, e aunoa ma le faʻaopopo o ni lanu faʻalenatura - henna, basma. O oloa faapena e masani ma matagofie, ma aoga, ae i le maea ai o nei vailaʻau pupuni e mafai ona tuʻuina mai se lanu le faʻataʻitaʻia (mo se faʻataʻitaʻiga, ou te faʻailo i mea lanu meamata mo le tausaga lona lua, lagona le faʻanoanoa e tipi loʻu umi, ufiufi pei ona ou mafaia. ina ua uma ona valiina ma vali tomai faapitoa ma le ono masina pe a uma ona faʻaaoga le balm).

Sei tatou agai atu i a tatou mamoe poʻa, o lenei, pulu foliga.

O le manogi e masani lava mo tint balms Concept (Sa ou maua le tasi faapenei) - o se mea manaia.

O le ogatusa e fai sina mafiafia, e oso ese mai le fagu malosi.

E i ai loʻu moli lanu enaena. O le a ou fai atu i le taimi lava lea - mo le taimi muamua na ou foaʻiina 1: 1 ma se lauulu fulufulu, ma le toʻilalo na o mai - na aliali mai se paʻu lanu viole i luga o loʻu lauulu. E manaʻomia le faʻafetauiina mo le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe 1: 2, lea o le muamua o le vaega o le hue, o lona lua o le vaega o le fulufulu mata poʻo le balm mo le tausiga. A leai, maua se lanu enaena lauulu ma se lanu viole.

Ou te taofia le 10 minute, e le toe manaʻomia. E umi ona taofi - ou te faʻaaogaina faʻatasi i le vaiaso pe a fufuluina loʻu laulu tasi i le aso. O le hue e sili faalenatura, e paʻepaʻe e tau, e aunoa ma le samasama. Ou te maua le samasama aua o le masina e tasi ou te vali ai ma Londa ma se auro, mafanafana. 2 vaiaso ou te alu ma le auro Londa, 2 vaiaso ou te alu ma le beige-warm Concept, ou te ufiufi aʻa. Ae le lanu malulu e le fetaui ai ma aʻu, ou te fiafia i lenei samasama.

Ata muamua (ma le tele o lauulu, o le mea e leaga ai, i le taimi nei, leai, na o ni mea faʻapipiʻi)

Meafaigaluega laina

  • Laina o palapala mai Concept Fresh Up O loo fuafuaina mo le tutusa o leo ma faasaʻoina o ata e aunoa ma le solia o le fausaga ma foliga o le maʻaleʻale. E mafai ona faʻaaogaina i le va o tūlaga 'auivi vali. I le faaopoopo atu i pigments, o loʻo iai mea aoga ile fausaga e faʻamalosia, faʻavavevave tuputupu ae ma maua ai le laulu se soifua maloloina maloloina. O nei suauʻu mumu, vitamini A, B, E, F, faʻanatura faʻamalosi, lecithin ma isi vaega. E tele ituaiga mo moli, uliuli, enaena poʻo le lauulu lauulu, ma o le balm lava na faʻatau atu i totonu o se fagu palasitika talafeagai ma le tele o 300 ml.

  • Ole Arctic Blond Concept Line fesoasoani e aveese le samasama - se faʻafitauli o loʻo feagai ma le tele o pulou. Aemaise lava i le tele, e mafai ona tupu pe a uma ona faailoga pe seisi pisia. E iai le lanu o le lanu uliuli lanu paʻepaʻe. A maeʻa le faʻaogaina o le Concept, o le "Arctic blond" e maua ai se laupepa tutusa, faʻaopopo atu, e galue e pei o se loimata e tausia lelei: le lauulu e le i fusifusia ma selu faigofie.

O le Color Color Corrector ei ai vaega nei:

  • ofuvae o ituaiga eseese, lea e teuina i luga o le fua o le lauulu ma faia se ata puipuia ma se lanu faapitoa,
  • suauu lafo saunia le paleni o le suavai,
  • lagomeli faamalosia le lauulu fausaga,
  • suauu suauu faʻaalia se lagona faʻamalosi tino,
  • lecithin ma vitamini e faʻamalosia ma fafagaina le lauulu.

O mea e fai i le Concept balms e matua le afaina ai, e le maua se afaina i le lauulu, paʻu i luga o le mata ma le ulu.

Auala e filifili ai

Pe a filifilia se pulu pasama, e tatau ona e amanaia le maualuga o lona tetee. E faʻamoemoe i le ituaiga vali i le tuʻufaʻatasiga ma faʻaali o le a le taimi e taofia ai lona aoga:

  • Pusa le tumau ma le malosi faʻatulagaina o 0 e fetaui lelei mo na tamaʻitaʻi e manaʻo e faataʻitaʻi ma se lanu fou, filifili le sili ona manuia pe suia le paʻu o manoa taʻitasi. E faigofie tele ona faʻaaogaina, e vave ona fufulu ese, e tele ituaiga o meaola ua folasia. E aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Concept Start".
  • Le Malu Lelei Level 1 faʻaaoga e tuʻuina i midtones pe faʻateleina le lanu. E le afaina, aua e le i ai le amonia, aua le faʻaleagaina le lanu masani, ae e fufulu ese pe a maeʻa malaga i le taʻele.
  • Laasaga 2 pe semi-tetee tonics ua uma ona faʻaleagaina matua faʻafetai i le hydrogen peroxide i le tuufaatasiga. E mafai ona faʻaaogaina o se isi mea i le fulufulu mata, e tatau naʻo le taimi e faʻafou ai le lanu.
  • Tumau balms ma 3 tulaga o le teteʻe mafai ona pisia mo se taimi umi, ma tuʻuina mai atoa fou ata. Ae e le pei o vali, o loʻo iai ni suauʻu fualaʻau suamalie e faʻamaloloina ma puipuia ai le laoa.

O le isi mea e talafeagai ai pe a filifilia se palama o se paolo i luga o le faʻavaomalo faʻavaomalo o leo masani. E masani lava, e tele numera e faʻaalia i luga o le afifi; pe a uma ona faitau, e faigofie lava ona filifili tonu lau ituaiga.

Ole numera muamua e faʻailoa mai ai le uliuli o le laulu e mai le “uliuli "i" moli enaena", O le lona lua e faʻaalia le paolo autu - mai le"o le masani "ile" penina". O le numera mulimuli (pe lua) faʻailoa mai se faʻaopopo paolo. E aoga le i ai o se fua faʻatasi ma oe, o lea e faigofie atu le faia o le filifiliga saʻo.

Tau ma gaosi

Ole taua ole lelei ole Concept balms ole tau gafatia. E mafai ona faʻatau se tonic i le tau mai le 300 i le 600 rubles, fuafua i le paolo. O loʻo avanoa le pasama e faʻatau i faleoloa i luga ole laiga e oʻo lava i supamaketi.

I le faʻatau atu oe maua maua tonics o Lusia ma Siamani gaosiga. O le mea mulimuli e fai sina taugata nai lo le atunuʻu.

Pule ma ata

O le tagata gaosi oloa e ofoina atu laina e 2 o balms:

    Manatu Fou Up. O se lelei tali mo i latou e mananao e sili atu agamalu auala e o ese mai le leo ma fetuunai le paolo o lauulu e aunoa ma le solia o latou fausaga. O lona uiga mai le laina puipuia le fetolofi ma mago. E mafai ona faʻaaogaina ma le saogalemu i le va o olo autu. O le tuʻufaʻatasiga o balms e aofia ai e le gata vali lanu, ae o mea foʻi e iai se aoga aoga i le tulaga o lauulu - vitamini A, B, E, linseed suauu.

O le laina o loʻo iai balms mo blondes, brunettes, tagata e ana le enaena lauulu.

Faatau atu tupe i fagu 300 ml fagu palasitika.

  • ManatuAafiaga ile Arctic. Se faasologa fuafuaina mo blondes oe mananao mulimuli ane faagalo e uiga mataga yellowness ina ua uma valiina masani. O pulu pasama mai le laina o loʻo iai le mafiafia o foliga, faʻaali le lauulu tutusa le paolo. O lona uiga e faʻaoga o ni mea alofa: e faʻasolosolo malie le fafagaina ma fafagaina le lauulu i le umi atoa, puipuia le fememeaʻi, ma maua ai selu faigofie.

  • Faʻafefea ona le faia se mea sese i le filifilia?

    Le tulaga o le tetee o se tasi o le taua itu e tatau ona e faʻalogo iai pe a faʻatau se lanu. E fuafua lava ile ituaiga lanu o loʻo aʻafia i lona tuʻufaʻatasiga. Tumau o lona uiga o le a le umi le taofiofi e taofi ai lona aoga i luga o le lauulu. O filifiliga o loʻo mulimuli mai e mafai iinei:

    • Le tumau. Le tulaga o le teteʻe atu o tonics o 0. O mea vali foliga o le sili fofo mo tagata fiafia o mea faʻataʻitaʻi. Tele mo le vavaeina o tagata eseese vavaeese faʻailoga, faʻapea foi ma le filifilia o le sili lelei paolo. Se ata mataina o le le tumau tonics o le تصور Amata pasama.
    • Le mautonu. Le tulaga o le tetee o 1. Latou te faia le lanu autu o lauulu e sili atu le malosi, ua faʻaaoga e tuʻuina i midtones. Latou te le faaleagaina foi le autu lanu ma fufulu ese pe a maeʻa ni malaga i le faletaele.
    • Semi-tetee. Ole maualuga ole teteʻe ile 2. O loʻo iai le hydrogen peroxide. O lona i ai i totonu o le tuufaatasiga e maua ai se sili atu ona matauina aafiaga. E gaoia pe'ā, o la e mafai ona faʻaoga o se isi mea i le sui vali masani.
    • Faifai pea. Le tulaga o le tetee o 3. Ua latou valiina mo se taimi umi. Faataga e maua ai le lauulu lautele ituaiga o lanu. Taofi luga o lauulu mo le masina (faalagolago i le masani o le faʻamaluluina). O loʻo iai suauu samoa masani. O le mea mulimuli e iai sona aoga aoga ile lauulu, puipuia ai le lausipa, leiloa, faʻatamago tele.

    Fuafua i le muamua lanu, le tumau e fautuaina e filifili:

    • Lelei lauulu. Concept balms e talafeagai, ma le itiiti ifo le tulaga o le tetee mai le 0 i le 1. Latou te le faapogisaina le lauulu tele. E iʻu ina ua leai se paolo e lelei? Tonic e faigofie ona fufulu ese ma lauulu. Ua fautuaina e le au atamamai, e faaaoga e le blondes le Fresh Up o latou manaʻo i ai: blond, blond, light, blond.
    • Sukalati sili tele. O le filifiliga sili mo brunettes o le tonics ma le malosi tulaga o 2 ma 3. Latou vali lelei i lanu uliuli. O le Concept Fresh Up Brown laina o le a avea ma tali sili mo tagata e ana le enaena enaena poʻo le uliuli lauulu.
    • Lulu efuefu - e le se faʻafitauli. Tagata e ana lauulu sinasina e tatau ona filifilia le mautu o le pupuni, maitauina ai le aofaʻi o lauulu sinasina. E tele ea? Faʻatau paolo malosi. Ma se laʻititi laʻitiiti o lauulu sinasina, itiiti le malosi filifiliga o le a faia. Ae mo le paolo, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le mea sili ona talafeagai mo le lalagaina o lauulu.

    A e filifilia se lanu vali-tonic, e tatau ona e faʻaeteete e le gata i le maualuga o le tetee, ae faʻapea foʻi ma le paolo i luga o se faʻavaomalo faʻavaomalo. Le tele o taimi, o le gaosi oloa faʻaalia ni nai fuainumera i luga o le fagu. A malamalama i latou, e mafai ona faigofie ona e filifilia le ituaiga talafeagai.

    • le numera muamua uiga ese ai le pouliuli o le lanu (mai i le pogisa i le mama),
    • le lona lua - faʻamatalaina le faavae paolo,
    • o lona tolu - faʻailoa mai le i ai i le tonic tuʻufaʻatasiga o isi lanu lanu e fatuina se paolo faʻaopoopo.

    Iloa le aoga o faʻailoga i luga o le fua, o le aʻafia o le faia o se mea sese ma le filifiliga o le a faʻaititia. I le faʻagasologa o le filifilia o se palama, e le gata o le umi ma le faʻailo i luga o se tulaga faʻavaomalo e taua, ae e faʻapena foʻi le masani ona fai o lauulu lauulu ma isi gaioiga na faʻatinoina ma le laulu. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻailogaina maualuga, curling, ma isi.

    • I le taimi muamua na faʻaaogaina lanu faanatura? Vaʻai totoʻa i le valiina le faiga. Ole taimi e tasi ole faʻaaogaina o, mo se faʻataʻitaʻiga, henna ma tonic e mafai ona oʻo ai i mea e le manaʻo ma iʻuga leaga.
    • Afai o le lauulu lava ia e matua lalelei, latou te manaʻomia le pogisa i ni laasaga, faia le vavaeina lemu, i 2-3 faiga. E fautuaina e faʻaaoga balms ma eseʻesega malosi o le staining. Muamua - lulu. I le vaega mulimuli - o le pogisa.
    • Ina ia aua nei sese i le leo, faʻatau mai le pulu pasama i fale faʻapitoa faleoloa e mafai ai ona e maua mai se fautuaga mai le tagata faʻatau. O le tagata tomai faʻapitoa o le a fesoasoani i le filifiliga ma taʻu atu ia te oe le sili fofo mo lau lanu ma lauulu ituaiga.
    • A faʻatau mai se tonic, ia e silasila totoa pea i aso muta.

    Tuutuuga o faʻaaoga - e taua lea

    Ina ia ausia le manaʻomia finagalo, e tatau ona e faʻaogaina saʻo le tonic.

    E faʻaoga le mea faigaluega ile toniga aoga mai aʻa e oʻo i pito o le lauulu. E sili le aoga i le fausaga ile totigilima. E mafai ona e faʻaaogaina se pulumu. A laititi sina tikeri o vali ma sina faʻasaʻoina o le paolo e mafai ona ausia i le tuʻuina o le tonic luga o lauulu mo le 10 minute. Mo le mauaina o le sili atu mausali ma faʻailoa manino, o le faʻavae e teuina i luga o le lauulu mo le 20 minute. A maeʻa le taimi faʻatulagaina, ona fufuluina lea o le oloa i le mafanafana vai, e aunoa ma le faʻamalama, ma faʻamago le lauulu.

    Tagata tomai faapitoa e le fautuaina tuua ai le tuufaatasiga i luga o le lauulu mo se taimi umi (sili atu nai lo 20 minute). O le umi o le nofo i luga o le pulu i luga o le lauulu e mafai ona mafua ai se aafiaga e le manaʻomia - o le lauulu o le a maua se paolo le masani ai.

    Isi fautuaga mo le faʻaaogaina:

    • Soʻo se tinted Concept toner e mafai ona faʻavaivaia mo se faʻaititia lanu. Faʻaopopo sina tamaʻi laupepa poʻo le lauulu e faʻaalu iai le oloa. O le iʻuga, o le paolo o le a faʻaitiitia tele.
    • O laei e masani ai ona faʻaaoga i lau palapala. Pulu vali - na o le mama.
    • Malamalama tonic o soʻo se faʻasologa e le tatau ona faʻaogaina e teineiti na faia talu ai nei perm.
    • Afai e le liliu le lanu e pei ona mafaufauina, e mafai ona e fufuluina le pulu toetoe lava atoa 2-3 taimi i le laina e ala i le fufuluina o lou lauulu. Kefir-burdock mask o le a fesoasoani foi ia vave aveese le pigment mai lauulu - faʻaopopo 1 sipuni Ile ipu o kefir. l burdock suauu, apalai i lauulu mo le 30-60 minute.

    I le valiina o curls ma balm e le gata e mafai ona faalanu ni blondes, brunettes poʻo le laulu enaena fafine, faapea foi ma tagata e ona le masani-lanu laulu oe na muamua "leʻi vaʻaia le vali".

    Anotusi

    I le avea ai o se tulafono, Concept balms e mafai ona talia lelei ma e le mafua ai lagona afaina. Ae ui i lea, e ui lava i le natura ma le lamatia ai le faʻavae, tonics e le mafai ona faʻaaogaina uma.

    Musu tinting e tatau ona i ai ma le faapalepale i tagata taitoatasi.

    I luma o le muamua faʻaaogaina o le oloa, o loʻo manaʻomia ona faʻaaoga se laititi le aofaʻi i se vaega laititi o lauulu ma tuu mo le 5-10 minute. Ina ua mavae lenei vaitaimi, mumu ma le mageso na aliali mai? Aua le saoloto e faʻaaoga balms mo le faʻamoemoe faʻamoemoe.

    O manatu o tonics e lauiloa tele i tamaʻitaʻi ma teine ​​o eseʻese tausaga, faʻatasi ai ma laulu lanu. O i latou e masani ona faʻaaogaina palu, filifili mo umi le tumau e aunoa ma le leiloa o le lanu malosi.

    Olga, 35 tausaga. Ina ua māeʻa lona laulu, sa amata loa ona ia saʻilia se mea aoga e faʻaitiitia ai le samasama. O faleoloa na ofoina atu se tele tele o palama ma tonics. I luga o le fautuaga a se uo, na ou filifilia le Concept. O le taimi muamua na ou faʻaaogaina ai le oloa i loʻu laulu mo le 7 minute e vaʻai i le iʻuga. Ina ua maeʻa le apalai muamua, ua amata ona matauina le samasama. Ina ua mavae ni nai aso, sa ia toe faia foi le pisia. Na umi na ou uuina - tusa ma le 15 minute. E sili le aoga. O le hue e atoatoa. O lauulu na amata ona samasama ma vaivai ile paʻi atu.

    O le oloa e fufulu ese mo le 2 vaiaso. O loʻu laulu e le masani ona, i aso 5 uma.

    Faʻafiafia i le tau taugofie. O lenei ua masani ona ou faʻaaogaina le pasama pe a uma ona nini. E oʻo mai i le taimi nei, ou te leʻi mauaina se vaifofo sili mo le taua o loʻu tagata.

    Alla, 29 tausaga. O aʻu o se tamaitai enaena enaena lauulu. O ni nai tausaga ua mavae sa ou manaʻo e avea ma lauulu. Ou te manaʻo e lē naʻo se moli matagofie, ae o se paʻepaʻe paʻepaʻe. O le ufiufi o le Concept tonic o se mea moni maua mo aʻu. O le povi lava ia e iai le lanu uliuli lanu ma le manogi manaia manaia. E mafai ona faʻaalu i lauulu e aunoa ma ni faʻafitauli ma e tuʻufaʻatasia tutusa i le umi atoa.

    E taua tele le tausia o le taimi. O le taimi muamua na oʻu te faʻaalu misa teisi ma liliu ai sina lanu uliuli. Na ia matua fufulu ese mo le 2 shampo. Mo le taimi lona lua, na tū tonu le 10 minute ma maua se lalelei paʻepaʻe paʻu.

    Ua ou faaaogaina tonic mo le 3 masina nei. O le lauulu e malu ma faigofie e selu. O le samasama i loʻu laulu i aʻa e le seasea aveeseina, ae i ai se malamalama paʻepaʻe paʻu. Aotelega fiafia ma le iʻuga!

    Ekaterina, 54 tausaga. Mo le tusa o le tausaga nei ua ou faʻaaogaina le Concept tint balm mo lauulu sinasina. Tino faamalieina. Tonic fetaui lelei lauulu lauulu. O le aoga e lava mo le lua vaiaso. Ona ou toe fai lea o le faiga. Ou te teuina i loʻu lauulu mo le 15 minute ma taumafai e aua le fufuluina soo loʻu lauulu.

    O nisi taimi, e toe faafou le lanu autu, ou te faʻaopopo naʻo nai mataua o le tonic i le fulufulu pulu ma teu i luga o loʻu ulu mo le 5 minute.

    I luga o le fagu o loʻo tusia ai o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai vaega masani, lelei-fafagaina lelei o lauulu. Masalo o le mafuaaga lena lauulu, tusa lava pe a masani ona vali ma faamago ma se fulufulu fulufulu, e foliga mai e leai se ola ma sili atu.

    E faamalieina uma uiga, ma tau, ma le mautu o le palama. Ole voluma o le 300 ml e lava mo se taimi umi. O lea ou te fautua atu le tonics o lenei faasologa i aʻu uo.

    Tinted balm concept - o se mea faigaluega lauiloa e mafai ai ona e valiina le malamalama, pouliuli ma lauulu sinasina. O le pulu pasama o lo o faʻatau atu i nisi laina. O tagata uma o le a mafai ona filifili le filifiliga saʻo. O le mea taua o le mulimuli i faʻatonuga gaosi mo faʻaaoga ina ia maua ai le paolo manaʻo.

    Auala e faʻaaoga ai le palama

    E leai se mea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le hairmalmy. Ua lava na mulimuli i faʻatonuga:

    • fufulu lou lauulu ma faʻatali seiloga e mago lau mea,
    • oomi lelei le aofaiga saʻo o manatu o faʻamalama i totonu o se mea e le o se uʻamea, palu faʻatasi,
    • apalai ma se pulumu e pisia mai aa, tufatufa i le umi,
    • tatali 5-10 minute, fufulu i vai.

    Afai e te manaʻomia le aveeseina o le pigmen mai le lauulu i luma atu o le taimi, e mafai ona e faʻaaogaina le manatu dye remover. E le afaina ai le faʻalenatura masani o le lauulu, le faʻamamaina uila, e le faʻaleagaina ma mafai ai ona amata vali i le taimi lava e faʻaaoga ai.